Politeía

Quis custodiet ipsos custodes?

Totul este personal si toate sunt afaceri

Sintagma mafiota “nothing is personal it’s only business”  nu merge in Romania, aici totul este personal si toate sunt afaceri. Ultima aventura a lui Dinu Patriciu, care a declansat crunta batalie la care asistam astazi, a avut loc la inceputul lui iunie 2005, cand Patriciu a fost arestat pentru 24 de ore. In scurta sa detentie, multimiliardarul a impartit arestul cu un hot si un tilhar.  Imediat dupa ce a fost eliberat, patronul Petromidia a spus ca a impartit celula cu „un hacker”. Magnatul ii este recunoscator: „Mi-a dat sa maninc niste lapte cu fulgi de ovaz.” EVZ a descoperit ca Patriciu a avut, de fapt, doi colegi de celula: – Danut Chirila (36 de ani), condamnat la patru ani si jumatate de inchisoare pentru furt calificat – Nicusor Iordan Birsan (30 de ani), arestat preventiv pentru tilharie si lipsire de libertate. Asta chiar nu are importanta, desi nu este clar de ce Patriciu a incercat sa-l innobileze pe ipoteticul detinut- coleg.

Imediat dupa acest episod “tragic,” prietenul multimiliardarului cu pricina  intamplator premier, Dl Calin Popescu Tariceanu incearca un exercitiu nereusit de a o influenta pe Monica Macovei si dupa aceea trimite Presedintelui Basescu vestitul biletel roz, care de fapt era galben. Aparitia biletului prin care premierul Tariceanu i-ar cere presedintelui Basescu o interventie la Parchet in favoarea lui Dinu Patriciu a declansat iesirea PD de la guvernare si a insemnat inceputul marilor ostilitati la care asistam pana astazi.

Care ar fi razboiul, mai nimic, 500-700 de milioane de dolari intr-un dosar si cateva zeci de milioane intr-una altul. 

In rechizitoriul dosarului Rompetrol se  precizeaza:

In perioada anilor 1999-2004, grupul infractional astfel organizat si-a realizat scopul de insusire a creantei statului roman rezultata din Acordul de cooperare economica internationala cu statul libian, de decapitalizare a Rafinariilor Vega si Petromidia, de insusire si folosire in propriul interes a sumelor de bani colectate si destinate bugetului de stat, dar si de a transfera sume de bani catre societatile membre ale grupului infiintate in paradisuri fiscale si, nu in ultimul rand, crearea, in mod artificial, de lichiditati prin listarea la bursa a Rafinariei Petromidia.

Demascat impreuna cu o serie de oameni de paie, care i-au servit drept complici, dosarul releva o intreaga retea care include functionari publici si politicieni apartinand tuturor partidelor pana la nivelul ministerial. Mentioneaza inca acest rechizitoriu ca grupul de afaceri reprezentat de Dinu Patriciu este calificat drept:

grup infractional care si-a asigurat sprijinul, prin cooptarea in cadrul grupului, a unor persoane cu functii importante in institutii ale statului – grup de criminalitate organizata.

Acum cateva zile, Patriciu, devenit mare filozof, se destainuia unui jurnalist de la Jurnalul lui Voiculescu (felix motanul):

Dacă aş fi Dinu Patriciu, m-aş întreba într-o dimineaţă, în timp ce mi-aş sorbi  cafeaua, dacă greutatea mea în bani este egală cu greutatea libertăţii de care mă bucur. Ştiţi ce se spune, cu cât ai mai mulţi bani, ai mai multă libertate. Eu, Dinu Patriciu, cred în această axiomă, chiar dacă ea poate fi câteodată mincinoasă. În ce mă priveşte, a fost cu vârf şi îndesat în noaptea aceea pe care am petrecut-o în Calea Rahovei. Atunci, o dată cu balanţa justiţiei, s-a stricat şi balanţa care măsoară raportul dintre bani şi libertate. Banii şi-au pierdut brusc greutatea, astfel că talgerul libertăţii s-a dus cu cea mai mare viteză în jos, dându-mi ocazia să constat că iuţeala cu care libertatea omului o ia aproape din senin la vale lasă cu mult în urmă viteza luminii. Mai cu seamă atunci când este vorba despre un om cu notorietatea meaJurnalul National 4/11/2009 

Personal, sper ca Basescu sa mai primeasca un mandat pentru a-l vedea pe Patriciu inapoind fostului coleg de celula laptele cu fulgi de ovaz. Am dreptul si eu la fantezii juridice in Romania, nu?

Written by Theophyle

28/11/2009 la 7:59 pm

262 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Nene, mai tare ca Miorita! „…la nunta mea, a cazut o stea”, ma opresc aici sa sterg tastatura de lacrimi.

    Gino

    28/11/2009 at 8:21 pm

  2. Apariţia bileţelului (ah, ce situaţie a la Caragiale, acest geniu român prea puţin cunoscut) a fost momentul în care lucrurile au luat-o razna. Atunci a apărut acuzaţia încălcării Constituţiei de către preşedinte, a cărei fundamentare era pe atât de slabă şi de ridicolă pe cât de grav era conţinutul bileţelului. Toată gălăgia media care a urmat, inclusiv suspendarea, a urmărit mascarea scandalului bileţelului şi trimiterea lui Băse la munca de jos.

    aristocle

    28/11/2009 at 8:22 pm

  3. andrzej

    28/11/2009 at 8:25 pm

  4. Cred ca lui nene Costache ii e cam scarba de plebe. Ii e scarba de pulime si arestul a fost contactul extrem cu partea aia sociala pe care o detesta. In public, ca si finul, a declarat razbunare. Un om ce isi roade razbunarea in barba cu aroma de havana dulce. Cum ne cita si „maretul” Pavel Stralucescu, sfantul Patrick, tatuka PNL e cam prost.

    turnofftheglory

    28/11/2009 at 8:27 pm

  5. buna seara din nou 🙂
    Teofile, sa te auda Dumnezeu si sa-l vedem pe paturiciu parnaias cat mai curand :mrgreen:

    elicearea

    28/11/2009 at 8:29 pm

  6. Gino, sa nu zici ca nu avem si noi „telenovele” 😆

    Theophyle

    28/11/2009 at 8:38 pm

  7. aristocle, salut si buna seara. Ai dreptate 🙂

    Theophyle

    28/11/2009 at 8:39 pm

  8. @TOG, nimeni nu-l mai prinde pe el in Ro. daca Baselu castiga alegerile 🙂

    Theophyle

    28/11/2009 at 8:40 pm

  9. […] Noi nu uitam, si nu iertam Posted noiembrie 28, 2009 Filed under: Uncategorized | De la Politeia […]

  10. dar americanii ce zic, infunda patriciu puscaria vreodata …? hmmm…? nu prea cred.

    Andra

    28/11/2009 at 8:42 pm

  11. Andra, cu afacerile lui in est nu cred ca-si va sfarsi zilele intr-un pat.

    Theophyle

    28/11/2009 at 8:44 pm

    • sunt afaceri in zonele in care americanii sunt prezenti si ei

      Andra

      28/11/2009 at 8:56 pm

  12. seara buna !

    servus Teofil 🙂

    In Romania totul este personal, de acord! Dar afaceri ? Tilhariile alea sunt afaceri ? Nu prea imi vine sa cred.

    Si nici justitia nu ar putea sa creada asa ceva, daca ar lucra. Am inteles ca Patriciu a obtinut vreo 25 de aminari ale proceselor. Pina acum. Se apropie sorocul.

    tibi

    28/11/2009 at 8:49 pm

  13. Eu cred ca lui patriciu i se falfaie de justitia din Romania, care in mare e captiva propriilor interese de casta , dar si inrobita politic.
    Lui patriciu ii e frica si actioneaza ca un om cu o singura sansa, numai din cauza angajamentului sau fata de „partenerii”rusi.
    Se stie ca Rusia nu accepta rateuri din partea celor pe care i-au finanantat si propulsat in zone de interes strategic.
    Mafia non pardone, iar kgb-ul nu rateaza niciodata.

    andrzej

    28/11/2009 at 8:49 pm

  14. tibi, buna seara 🙂

    Theophyle

    28/11/2009 at 8:51 pm

  15. Bună seara !

    Koaliţia zice „hop” înainte de a sări ! 🙂

    Riddick

    28/11/2009 at 8:52 pm

  16. Riddick, a avut dreptate nenuritorul Eli Wallach, „daca tre’ sa tragi, tragi, nu discuti” 😆

    Theophyle

    28/11/2009 at 8:56 pm

  17. P.S.spionilor care defecteaza li se insceneaza intoxicatii acu metale grele, iar celor deveniti le este servita reteta unei boli rarisime cu morbiditate de 100%.
    Lui iliescu ii e rezervata moartea lenta cu dementa senila…

    andrzej

    28/11/2009 at 8:56 pm

  18. corectez si cer scuze!
    P.S.spionilor care defecteaza li se insceneaza intoxicatii acu metale grele, iar celor deveniti inutili sau incomozi prin incompetenta le este servita reteta unei boli rarisime cu morbiditate de 100%.
    Lui iliescu ii e rezervata moartea lenta cu dementa senila…

    andrzej

    28/11/2009 at 8:58 pm

  19. Nu mai gasesc cotele la Gamebookers!

    Gino

    28/11/2009 at 8:59 pm

  20. Oare erau etanşe cartuşele Colt .45 black powder? :mrgreen:

    Riddick

    28/11/2009 at 9:00 pm

  21. @andra, americanii nu se vad in povestea asta. Am spus asta mai demult: de la actuala administratie de la Casa Alba nu trebuie sa ne asteptam la intelegerea exacta a situatiei din estul Europei.

    clemycali

    28/11/2009 at 9:00 pm

  22. Zabrele

    Atarna petrolul cu lapte
    Ovaz impartit cu un frate
    Hackerul talharea laptoape
    Iar crackerul keyborda fregate

    Traiane, te rog la parchet
    Sa pui cocolino si-apret
    Luceasca rugina mai tare
    Nu vreau sa ajung la racoare

    Creanga

    28/11/2009 at 9:02 pm

  23. Creanga, salut 😆

    Theophyle

    28/11/2009 at 9:05 pm

  24. Salut

    Din pacate, puterea economica a lui DP s-a consolidat si cu ajutor din afara tarii. Afacerile lui s-au internationalizat. Recent a cumparat o banca in Anglia.
    Sa nu uitam ca in dosarul Rompetrol alaturi de el sint acuzati si 2 americani.Cind a fost povestea cu arestarea, ambasa SUA a dat semnale ca nu le convine situatia.

    „Ambasada SUA la Bucuresti a apreciat ca ancheta ar putea avea un efect daunator asupra climatului de afaceri din Romania.”

    http://www.gardianul.ro/index.php?pag=nw&id=61306

    robin

    28/11/2009 at 9:09 pm

    • Wow, asta chiar nu stiam, acum inteleg cat de influent e omul asta si cat de puternic o sa devina in urmatorii ani daca va castiga Geoana.. iar faptul ca, din cate am vazut e foarte sigur de victorie, e de speriat..

      Sammy

      28/11/2009 at 9:18 pm

  25. clemycali
    n-am de gand sa discut in contradictoriu cu tine nici ACUm nici alta data, nu pt. ca nu te respect sau ceva, ci pt. ca esti genul de om care stie tot timpul mai mult decat spune, si in felul asta dialogul n-are sens

    Andra

    28/11/2009 at 9:10 pm

  26. Ehei, Pambuccian face de ras un popor onorabil, armenii. Vorba lui Basescu sunt armeni buni si vosganieni si iata acum au dat de rusine si pambuccienii. Oare nu le e rusine cand vin in biserica si dau ochii cu armenii cinstiti si onorabili?
    Rusine pambuccian, vosganian, voi nu mai reprezentati armeni. Voi sunteti tradatori la fel ca si cei care au facut posibil martiriul si teroarea care ne-a imprastiat in lume.

    andrzej

    28/11/2009 at 9:12 pm

  27. Si :

    Judecatorii au respins vineri seara cererea de arestare a vicepresedintelui Rompetrol, Phil Stephenson si a lui Colin Hart, reprezentant al unei companii cipriote, amindoi parteneri de afaceri ai lui Dinu Patriciu. Instanta a constatat nulitatea absoluta a solicitarii de arestare. La tribunal s-a prezentat si consulului american la Bucuresti, Bryan W.

    Dalton, oficialul mentionand ca actiunea face parte din indatoririle acestuia, titreaza Evenimentul Zilei, prezentand si lista avocatilor care-i apara pe reprezentantii Rompetrol”

    http://www.hotnews.ro/stiri-arhiva-1187824-phil-stephenson-colin-hart-nu-fost-retinuti.htm

    robin

    28/11/2009 at 9:12 pm

  28. @andrzej: Armenia este stat-cheie pentru Rusia în Caucaz, doar nu crezi că Pambuccian ar fi de capul lui ?

    Riddick

    28/11/2009 at 9:22 pm

  29. buna seara,

    robin,

    din cite mi-amintesc eu, in dosarul patriciu-rompetrol mai este un american -martor cheie – care a facut declaratii fara a-i fi mentionat numele (pentru a fi protejat). Deduci ca aceste declaratii le-a facut impotriva lui patriciu…

    si faptul ca patriciu a cumparat o banca in georgia, imi confirma inca o data ca el este bratul lui Putin. Rusia a inceput in urma cu citiva ani sa penetreze economic nu numai tarile fost-comuniste, dar si cele vestice, iar prin patriciu in georgia, Rusia incearca sa-si bage labele si acolo….

    orangeskorpion

    28/11/2009 at 9:31 pm

  30. buna seara, again,

    orangeskorpion

    28/11/2009 at 9:33 pm

  31. salut, skorpi 🙂

    elicearea

    28/11/2009 at 9:34 pm

  32. skorpi, salut 🙂

    Theophyle

    28/11/2009 at 9:34 pm

  33. Riddik, stiu. Acum aproape doua saptamani m-am intors din zona unde am mers in interes de serviciu si am cutreierat Armenia si Turkmenistanul.

    andrzej

    28/11/2009 at 9:36 pm

  34. Reţeaua rusească din Vest (cea vizibilă, propagandistică):

    http://resourcelinkspage.blogspot.com/2008/11/tracking-communist-conspiracy-part-3.html

    Riddick

    28/11/2009 at 9:36 pm

  35. Lord Monckton: Shut Down The UN, Arrest The Warmist Criminals
    Anti-climate cult crusader calls for world to rise up against communistic killers behind global warming fraud

    http://www.propagandamatrix.com/articles/november2009/112809_lord_monckton.htm

    Riddick

    28/11/2009 at 9:40 pm

  36. Skorpi, eu am impresia ca DP are relatii si sustinere si la americani.

    robin

    28/11/2009 at 9:47 pm

    • Sammy

      Tal Silberstein care i-a consiliat pe nastase si tariceanu sa piarda ?

      Andra

      28/11/2009 at 10:59 pm

  37. robin,

    infinit mai putine ca din partea estica!!!!

    :mrgreen:

    doar vrea sa dea impresia asta…

    orangeskorpion

    28/11/2009 at 9:48 pm

  38. Obama will soon arrested for Treason by Military.

    The media does not report the truth, our politicians lie to conceal it, the Supreme Court refuses to even discuss any of the numerous lawsuits pending against Barack Obama.

    Riddick

    28/11/2009 at 9:52 pm

    • si ce legatura are 😦

      viviana

      28/11/2009 at 10:07 pm

  39. Nu mai conteaza, important e ca face si desface nestingherit tot ce pofteste. Pe 6.12 e pe cale sa faca afacerea vietii lui, sa cumpere o tara. Prosty va fi valetul lui daca iese presh.

    robin

    28/11/2009 at 9:56 pm

  40. Buna seara.
    Ati vazut dupa amiaza discutia dintre presedinte si Horia Alexandrescu la Etno?
    La un moment dat, H.A. a vorbit de conturi dubioase la bancile din Lichtenstein si ca unele tari, printre care si Germania, au primit la cerere lista acestora. Intrebat daca Romania a cerut o astfel de lista, presedintele a confirmat si a spus ca este asteptata.
    Nu credeti ca si asta e un motiv sa se doreasca „schimbarea” si ca un ministru al justitiei prietenos (Ponta de ex.) ar fi foarte util?

    cedric

    28/11/2009 at 9:57 pm

  41. cedric, salut si buna seara 🙂

    Theophyle

    28/11/2009 at 9:59 pm

  42. robin, buna seara. Nu cred ca Patriciu, mai este atat de apropiat de americani in ultimul timp 🙂

    Theophyle

    28/11/2009 at 10:00 pm

  43. Buna seara!

    Frumoasa poza!

    Gabi Dumitru

    28/11/2009 at 10:02 pm

  44. Si-asa Sammy,Patriciu e sigur de victorie,nu?

    Gabi Dumitru

    28/11/2009 at 10:03 pm

  45. seara buna tuturora 🙂

    citesc si … nu-mi vine sa cred ca asa ceva se poate petrece in UE, vorbesc serios. In momentul de fata putem sa ne comparam, fara nici un dubiu cu Ucraina sau Georgia, si nu as da vina pe „prietenii” din est sau din vest chiar daca sunt uimita de campania lui Geoana considerand ca are un expert american in spate … lansarea lui Geoana ca mare intelectual vezi cartea … mi se pare doar un alt esec, insa expertul pare convins ca memoria romanilor e atat de scurta ca sa permita defileul acestor comunisti vopsiti (dar la fel de inraiti) pe scena alegerilor, vezi Iliescu, Nastase, etc. !?

    viviana

    28/11/2009 at 10:03 pm

  46. Gabi Dumitru, salut 🙂
    Viviana, salut 🙂

    Theophyle

    28/11/2009 at 10:06 pm

  47. @viviana, din pacate memoria romanului este extrem de scurta.
    @theophyle, daca americanii si-au dat seama de jocurile lui Patriciu &Geoana si-au dat seama cam tarzior.

    clemycali

    28/11/2009 at 10:07 pm

  48. Nus stiu cum va simtiti voi,dar mie mi-e FRICA!

    Gabi Dumitru

    28/11/2009 at 10:08 pm

  49. @ThPh
    Seara buna din nou

    Seara buna prieteni. Mai arunc si eu cate o frunza din creanga mea. Acum 20 de ani se striga libertate, acum tb strigat: DREPTATE.

    Creanga

    28/11/2009 at 10:09 pm

  50. clemycali, fostul VP a lui Patriciu asteapt 20 de ani puscarie:

    The governor of Morobe Province, Luther Wenge, has added his voice to the push for a commission of inquiry into numerous deaths at the Porgera Joint Venture (PJV) gold mine in Enga Province, reports the Post Courier (May 11). 29 people have been killed at the mine with NGOs and landowners alleging that security guards employed by PJV are responsible for the killings. In response PJV general manager Phil Stephenson said he would welcome an inquiry into the death or injury of people on Porgera mining si

    Theophyle

    28/11/2009 at 10:10 pm

  51. Am auzit acum un zvon:ca in zilele urmatoare va aparea un filmulet,facut in Grecia,care-l incrimineaza pe Basescu in dosarul „Flota”.

    Gabi Dumitru

    28/11/2009 at 10:11 pm

  52. Gabi Dumitru, da apare si un filmulet ca Baselu, este de fapt reincarnarea lui Pilat din Pont si Iuda Isacriotul, intr-o singura persoana?

    Theophyle

    28/11/2009 at 10:13 pm

  53. @ Gabi Dumitru

    Frica ? Poate un pic de neliniste, o angoasa, o asteptare nelamurita, chiar putina teama, dar FRICA ? Nu-mi vine sa cred !!! Pur si simplu, nu-mi vine sa cred. Frica de ce ???

    tibi

    28/11/2009 at 10:14 pm

  54. @theophyle, nu pot decat sa spun si eu ca si Violeta Valery:”E prea tarziu”.
    @gabi dumitru, si mie mi-e frica desi n-ar trebui sa-mi fie de peste ocean. Dar totusi. Nu stiu, parca se asterne un val cernit peste Romania.

    clemycali

    28/11/2009 at 10:14 pm

  55. Cineva poate sa-mi raspunda DE CE? toate aceste abureli si filmulete nu au aparut inaintea referendumului 322 de demitere a presedintelui. Ce au vrut sa-l pastreze inca 2 ani?

    Theophyle

    28/11/2009 at 10:14 pm

  56. Gabi Dumitru, tot ce e posibil. M-as mira ca diversiunea sa se rezume doar la caseta de la Ploiesti. Momentul culminant inca nu a sosit.
    Daca se continua in stilul asta, ma tem ca nu vom avea nici o dezbatere TB-MG.

    robin

    28/11/2009 at 10:16 pm

  57. Fiecare dintre noi trebuie sa-si faca datoria civica si sa-i lamureasca pe nelamuriti cum merge treaba. Dac Geoana va deveni presedinte, ne meritam soarta, si gata.

    Theophyle

    28/11/2009 at 10:17 pm

  58. Hotarit lucru, NUMAI de frica NU avem nevoie acum !

    Nu este destula manipularea ?

    Asta trebuie sa INDIRJEASCA , nu sa induca frica !

    @ Gabi, poate ai un raspuns. Rational. Ai ???

    tibi

    28/11/2009 at 10:18 pm

  59. daca Basescu nu va lovi crunt in viitoarele zile, el va pierde aceste alegeri. Si aceast pierdere se va datora in primul rand lui si consilierilor lui.

    Theophyle

    28/11/2009 at 10:19 pm

    • pesimism? ;))

      Sammy

      28/11/2009 at 10:26 pm

  60. @theophyle, eu mi-am cam pierdut speranta ca Basescu sa loveasca crunt in urmatoarele zile. Asa ca incerc sa ma obisnuiesc cu perspectiva infrangerii.

    clemycali

    28/11/2009 at 10:21 pm

  61. S-ar putea să apară un eveniment extern spectaculos (mă gândesc la un atac israelian contra obiectivelor nucleare iraniene), care să dea sentimentul că trebuie un lider forte, nu prostănac.

    Riddick

    28/11/2009 at 10:23 pm

  62. Eu spun ca daca tot este sa ne obisnuim cu ceva, sa o facem DUPA alegeri.

    Oameni buni !!!! Ce se intimpla cu voi ???
    V-au invins tonomatele ??? Desteptarea !!!

    tibi

    28/11/2009 at 10:24 pm

  63. Prieteni,

    Adversarul si-a introdus prematur rezervele in lupta. Nu disperati! Victoria va fi a noastra.

    Si nu uitati de planul cu +1. Nu asteptati totul de la Basescu. 🙂

    Andrei

    28/11/2009 at 10:24 pm

  64. @riddick, te rog, tu crezi ca in Romania ar svea un impact un eveniment international extrem de spectaculos? Poate doar daca aterizeaza Obama la Bucuresti si se intalneste ptr un tete-a-tete cu Basescu sa aiba ceva efect. Dar ma indoiesc de asa ceva. Theophyle are dreptate, daca Basescu nu loveste in dreapta si in stanga in urmaoarele zile, Prosty devine presedinte si Iliescu-Vantu_Voiculescu_Patriciu isi impart tara iar UE o sa asiste pasiva, asa cum ii e obiceiul, la transormarea unui stat membru intr-o tara bananiera.

    clemycali

    28/11/2009 at 10:26 pm

  65. Andrei

    28/11/2009 at 10:28 pm

  66. ThPh, si eu m-am intrebat asta. Nu stiu sigur, bijbii si eu ipoteza asta aiuristica :
    Cred ca in RO sint mai multe centre de putere oculte, interconectate la centre de putere din exterior. Uneori se lupta intre ele, alteori cad la pace.E posibil sa aiba un acord prin care sa conduca RO prin rotatie, de asta si alternanta asta la putere.
    Sa nu fim naivi, TB a fost sprijinit de un centru de putere de genul asta.Pina la un punct, cind se pare ca s-a intors impotriva lui. Asa ca acum apar toate chestiile „vulnerabile” din trecut, nu mai are cine sa le „camufleze”.

    robin

    28/11/2009 at 10:28 pm

  67. Theo, la referendum erau absolut sigur ca vor pierde indiferent cu ce ieseau pe piata. Poate scadeau procentul lui Base de la 75% la 55%, sa zicem, dar mai mult chiar nu aveau cum. Acum insa ei spera intr-un efect de 5%, sa zicem, suficient ca sa castige sobolanii alegerile. Dar nu mor caii cand vor cainii 😉

    cristihan

    28/11/2009 at 10:28 pm

  68. @tibi, dar uita-te si tu ce campanie de trei lei are Basescu. S-a dus ca un prost la Realitatea si habar nu avea de capcana, consilierii lui dorm ca idiotii. Si i-au trebuit doua zile ca sa anunte ca il da in judecata pe Patriciu. Ieri dimineata, cand deja era evident trucajul, trebuia facut anuntul asa si apoi intros foaia si inceput atacul pe toate fronturile. Si in timp ce el se mocaie sa dea o declaratie Prosty si Crin bat tara in lung si in lat. Cum pot eu sa am sperante si sa fiu optimista?

    clemycali

    28/11/2009 at 10:28 pm

  69. Tibi: mi-e frica astia care vor sa puna mina pe noi.Sau piciorul:)))

    Gabi Dumitru

    28/11/2009 at 10:29 pm

  70. Clemy, ceva cu adevarat spectaculos, când s-ar reuni Consiliul NATO, de ex.

    Riddick

    28/11/2009 at 10:30 pm

  71. Tibi, 200% de acord cu tine! Nici eu nu pot sa suport demoralizarea care ii cuprinde pe prietenii nostri din cand in cand! Fight, damn it! Avem timp sa plangem si sa condamnam vinovatii dupa aia! Sau nu… 😀

    cristihan

    28/11/2009 at 10:31 pm

  72. @Riddick, eu sunt in general la curent cu evenimentele internationale dar nu vad nici un eveniment extern care ar putea avea implicatii serioase in Romania.
    @cristihan, bun sa luptam, dar ce moral sa aiba trupele cand se vede cu ochiul liber ca generalii habar n-au pe ce lume traiesc?

    clemycali

    28/11/2009 at 10:34 pm

  73. @ clemy
    @ Gabi

    Cititi postarea lui @cristihan de la 10:31.
    Este si parerea mea. Plingem preventiv ????

    tibi

    28/11/2009 at 10:35 pm

  74. @ Clemycali

    Este exact pe dos : daca trupele nu mai au incredere in generali, pot astia sa fie napoleoni si tot pierd luptele.

    tibi

    28/11/2009 at 10:36 pm

  75. geoana a mai ouat o perla : “… filmul in care a fost sau nu implicat basescu ” … are dubii saracul, nu stie daca era basescu pe scena sau nu era basescu.

    http://bleen.ro/politix-si-obelix/2009/11/28/romani-anti-psd/#comment-25712

    Andrei

    28/11/2009 at 10:37 pm

  76. @tibi, eu da, plang deja preventiv. Dupa marele fas cu declaratia de presa a lui Basescu de azi mi-am cam pierdut orice speranta. Am sa votez cu Basescu duminica viitoare ca sa fiu cu sufletul impacat dar cam atat.

    clemycali

    28/11/2009 at 10:37 pm

  77. Prieteni,

    O armata de oi condusa de un leu va invinge o armata de lei condusa de o oaie. (parca din Gigi Becali e citatul 🙂 )

    Andrei

    28/11/2009 at 10:38 pm

  78. Oameni buni !!!

    Hai sa gindim putin : trei ani de manipulare nu au clintit increderea in Basescu aproape DELOC. S-a incercat inscenarea cu bataia trucata. E limpede ca nu le merge. Ce le-a ramas ?

    RESEMNAREA ! FRICA. Chiar nu vedeti aceasta capcana ????

    tibi

    28/11/2009 at 10:39 pm

  79. Tibi,repet :mi-e frica de haita care-l ataca pe Basescu.Si pe noi.In rest sint optimist si voi „trage” pentru victorie.

    O intrebare foarte importanta : unde e Iohannis?

    Gabi Dumitru

    28/11/2009 at 10:39 pm

  80. Sunt de acord cu clemycali, mi se pare ca nici Basescu nu mai crede in victorie, dar mai e o saptamana si aici la noi multe se pot intampla intr-o saptamana.. In plus marea mea dilema e cum de nu a aparut inca nici un sondaj, o sta prost gionel in ele?

    Sammy

    28/11/2009 at 10:40 pm

  81. @ Angrei

    Citatul este din Alexandru cel Mare ! 🙂

    Behecali l-o fi auzit pe undeva ! 😀

    tibi

    28/11/2009 at 10:41 pm

  82. Riddick
    dar ciolos n-a fost „spectaculos”? s-a suprapus la fix cu filmul
    probabil au cate ceva pregatit pt. orice miscare spectaculoasa

    Andra

    28/11/2009 at 10:42 pm

  83. Pe ei, pe ei, pe dosarele lor
    Noi nu votam pe un pol
    Noi votam si convingem
    Pe Basescu alegem

    Creanga

    28/11/2009 at 10:42 pm

  84. @tibi, in ultimele trei luni Basescu a jucat extrem de prost. In septembrie inca ii batea la scor si pe Antonescu, si pe Geoana. Si acum gafaie in urma lui prosty. Ultimele sondaje, ma rog, ca nici cifre nu prea apar, il dau la $% in urma lui Geoana. Tu cum vezi ca ia el 5% intr-o saptamana cu campania asta de toata jena? Cum?

    clemycali

    28/11/2009 at 10:43 pm

  85. TUTUROR celor care vor sa plinga PREVENTIV.

    Nu vreti sa o faceti in tacere ?
    Nu prea este elegant sa plingi in public.

    Gabi si Sammy, voi sinteti defetisti ???

    tibi

    28/11/2009 at 10:44 pm

  86. Nici o veste de la Tanti Florica?

    Gabi Dumitru

    28/11/2009 at 10:45 pm

  87. @Sammy, nu stiu nimic de nici un sondaj. Aici imi este putinul optimism care mi-a ramas. Daca sondajele erau atat de bune ptr Geoana se lafaiau deja probabil pe toate ecranele televizoarelor si Prosty nu fugea de dezbateri unu la unu cu Basescu.
    @andra, numirea lui Ciolos de abia a fost perceputa in Romania. Sa fim sobri.

    clemycali

    28/11/2009 at 10:45 pm

  88. @Andrei: am citit postarea de pe blogul tau si sunt absolut de acord! Contez pe cel putin 5 voturi in plus pentru Base si vreo 2 neexprimate pentru geoala (cel putin), daca fiecare votant ar fi si militant ca noi n-ar avea nici o problema 🙂 Interesant e ca daca s-ar gandi idiotii care o tin langa cu dictatura si-ar da seama si ca sustinatorii cei mai ferventi ai lui Base sunt si primii care ar opri orice tentativa de dictatura reala din partea lui (strictly IQ related :D)
    Eu sunt capabil sa-mi reprim orice gand pesimist pana duminica viitoare. Incercati si voi. Sobolanii simt asta si dau tarcoale („cel mai sobolan” pe care l-am vazut azi e banicioiu, pe care probabil daca l-as infrunta face to face ar plange de nervi…)
    Doua bune citite azi:
    – daca Basescu este presedinte-jucator, geoala ar fi presedinte-copil de mingi 😀
    – crin plimba moastele lui geoala prin tara 😀

    cristihan

    28/11/2009 at 10:46 pm

  89. 5% poate s-ar putea recupera daca ar exista 3-4 dezbateri sapt viitoare, dar geoana special fuge de ele..
    Nu sunt defetist, voi vota Basescu si voi spera ca romanilor nu li s-a spalat creierul chiar de tot…

    Sammy

    28/11/2009 at 10:46 pm

  90. @clemycali

    Basescu a cistigat INTOTDEAUNA pe ultimii metri din ultima suta ! De ce nu ar face si acum la fel ???? Daca jocul sau este o tactica si atita tot ??? Eu refuz sa pling preventiv. Eu cred ca trebuie sa credem in victorie pina la publicarea DEFINITIVA A REZULTATELOR FINALE. Nu sa capotam inainte de inceperea luptei!!!

    tibi

    28/11/2009 at 10:47 pm

  91. oameni buni,

    faptul ca nu apare nici o cifra privind sondajele inseamna ca basescu conduce!!!

    orangeskorpion2009

    28/11/2009 at 10:49 pm

  92. Dragi mei, nimeni nu plange si nimeni nu crede ca Basescu a pierdut (inca). Stiu numai ca un om intr-o campanie trebuie sa lucreze dupa cateva scenarii pe care consilierii lui le pot anticipa.

    Theophyle

    28/11/2009 at 10:50 pm

  93. Clemy are dreptate, demoralizarea nu vine de la porcariile facute de tabara Anti, ci de la imobilismul si stingacia campaniei electorale ale presedintelui. In primul tur nu a fost asa rau, mai ales pe net s-a miscat bine. Dar blestemata aia de caseta se pare ca i-a descumpanit, trec zilele si nu apare un contraatac sau o miscare care sa aduca puncte lui TB. Iar in citeva zile nu stiu ce se mai poate face.

    robin

    28/11/2009 at 10:51 pm

  94. Seara buna prieteni,

    Ce e, ce e, ce-i pe-aici??????????
    Ce e cu atmosfera asta?
    „Din zei de-am fi scoboratori, cu-o moarte tot suntem datori.”

    Avem datoria sa ne pastram cumpatul, calmul si increderea in victorie pana in ultima clipa.

    Ce naiba, manipularile astora dau roade? Poate ca asta si urmaresc: inducerea fricii.
    Frica paralizeaza ratiunea.

    CURAJUL = O FRICA BIRUITA

    FRUNTEA SUS!

    cati

    28/11/2009 at 10:51 pm

  95. @tibi, eu nu capotez dar sunt realista. Daca te referi la alegerile din 2004 atunci ai dreptate, a castigat pe ultima suta de metri dar iti amintesc ca alta era atmosfera de combat.
    @sammy, nu cred ca va exista mai mult de o dezbatere intre Basescu si Geoana si nu stiu cat de dur poate fi Basescu incat sa recupereze 5% dintr-o data.

    clemycali

    28/11/2009 at 10:51 pm

  96. Buna seara,

    Revin dupa o saptamana agitata…si din pacate atitudinea mea rezervata s-a confirmat la primul tur…
    Nu am nici o speranta cu privire la turul 2…logica nu ma lasa sa trag o alta concluzie….asta nu inseamna ca nu merg la vot si nu raman la fel de combativ cu cei anti….
    Dar am inceput sa ma gandesc la ce se va intampla dupa….ce ar trebui sa faca base si pdl pentru a-si pastra procentele si a creste rapid in sondaje….pdl va intra in opozitie cu 33 la suta in soindaje, deci nu cu 10%….urmeaza un an „de cosmar” in plan economic si social…disponibilizari masive, salarii reduse, pensii cel mult ramase pe loc….se va crea un val foarte puternic contra guvernarii psd-pdl….si pana la alegerile din 2012, opiniile odata formate nu se pot prea repede modifica…poate sa se mai atenueze trendurile…si in caz de relansare economica, aceasta nu va fi spectaculoasa…va fi lenta….iar pana in 2012 in plan social nu se va simti mare lucru…..pdl ar putea avea o sansa istorica sa urce spre 50%, pana in 2012…..asistand totodata la pulverizarea stangii….s-au intamplat fenomene similare in ungaria, polonia….dar, pentru asta base nu trebuie sa se retraga pe mare…IN NICI UN CAZ….e vital sa ramana pe baricade….poate, propui o astfel de tema….ce ar trebui facut dupa, pentru a transforma infrangerea intr-o victorie totala pe termen mediu….alegatorii psd si pnl nemultumiti nu au unde sa se duca….decat la pdl…..

    liviu

    28/11/2009 at 10:51 pm

  97. si mai cred ca mutarea duelului basescu-geoana in loc de miine/duminica 29.11.2009/ pentru miercurea viitoare sau chiar joia viitoare

    imi spune ca se pregateste inca o lovitura tip copilul batut.
    deci atentie, basescu, atentie consilieri!

    orangeskorpion2009

    28/11/2009 at 10:51 pm

  98. Auzisem un zvon la un moment dat, ca cica Basescu e consiliat de aceleasi persoane care l-au consiliat pe Nastase in 2004, e adevarat? Tal Silbernustiucum ??

    Sammy

    28/11/2009 at 10:53 pm

  99. Intreb si eu ca omul:
    1. Nu era clar ca mass-media este inchisa pentru el?
    2. Nu trebuia urmarit ce se intampla p[e internet (filmuletul-Realitatea) a fost lansat 3 ore pe internet si anuntat de Patriciu cu o zi inainte?
    3. Nu a fost clar ca vor fi scoase din laboaratoare tot felul de porcarii?
    4. Care sunt alternativele la 1-3. Daca cineva raspunde eu ma consider prost si cred ca ei sunt geniali.

    Theophyle

    28/11/2009 at 10:54 pm

    • Hmm, rationamentul tau functioneaza intr-o societate unde regulile elementare sunt respectate … nu e cazul nostru !

      cand un Presedinte nu se poate exprima pe Televiziunea de stat … cum se numeste?

      Mie mi se pare ca voi exagerati efectul filmuletului, de cand societate romaneasca a ajuns sa aiba asemenea preocuparii … copii, batranii, nevestele si femeile in general cum sunt tratati in Romania, trebuie sa o spun eu?

      viviana

      28/11/2009 at 11:12 pm

  100. @liviu, viitorul guvern in varianta ta nu va lua nici un fel de masura economica necesara sau antipopulara. Asa s-a intamplat si in 1992-1996 si in 2000-2004. Iar in PDL vor fi destui care vor dezerta daca Basescu pierde alegerile. Nu trebuie sa ne facem iluzii. Asta e un tren care daca pleaca din gara nu cred ca mai vine altul in urmatorii ani. Nu uita ca rusii odata ce se instaleaza temeinic intr-o zona de interes nu o mai parasesc decat cu forta.

    clemycali

    28/11/2009 at 10:55 pm

  101. @sammy, tot ce se poate ca la cat de slaba e campania parca au lucrat ptr echipa adversa.
    @theophyle, nu exista raspunsuri logice si coerente la intrebarile 1-3.

    clemycali

    28/11/2009 at 10:57 pm

  102. Rectificare: impotriva guvernarii psd-pnl

    liviu

    28/11/2009 at 10:57 pm

  103. Pana in ultima secunda trebuie sa aplicam tehnica discului stricat.
    Asta fac si ei: aplica tehnica discului stricat, numai ca in sens contrar celui al nostru.

    THENICA DISCULUI STRICAT: CREDINTA IN BIRUINTA.

    cati

    28/11/2009 at 10:58 pm

  104. @ clemycali

    Mi-ai dovedit luciditatea in dese rinduri.

    Totusi, repet : acum avem nevoie de incredere.

    Nu mai este vreme de tinguiala. Incredere.

    Am spus si eu si Andrei si cristihan de ce.

    Repet : din prea multa luciditate capotam ? Fugim ? Renuntam ?

    Eu refuz cu indirjire asa ceva ! Punct.

    Vad ca sunt citiva postatori care sint deosebit de activi in acest sens in seara asta, si NU la tine ma refer. Oare de ce ???

    tibi

    28/11/2009 at 10:58 pm

  105. @ Teofil

    Admit ca ieri si astazi, echipa lui Basescu a fost depasita.

    Dar de ce nu pot sa cred ca vor putea remedia in zilele urmatoare ?

    Sever Voinescu numai prost nu e ! DECI ?

    tibi

    28/11/2009 at 11:01 pm

  106. clemy,

    esti prea dura atit cu basescu, cit si cu consilierii lui.

    1. exista un EMBARGO TOTAL in televiziuni. Am inteles ca declaratia de presa a lui basescu a fost difuzata in totalitate doar la Etno si OTV. iRtv a difuzat la vreo 60 de minute dar numai scena in care basescu spunea ca il da pe patriciu in judecata. Se pare ca TVR1 unde milioane de cetateni si firme platim TAXA LUNARA, o caruta de bani pentru ei, nici macar nu s-a sinchisit sa dea declaratia PRESEDINTELUI ROMANIEI….

    2. la dezbateri in televiziuni, reprezentantii PDL sint efectiv facuti ko atit de adversarii lor politici cit si de moderatori…uneori prin simplul gest ca atunci cind vorbeste omul de la PDL latra ceilalti, inclusiv moderatorul, incit tu spectator nu intelegi nimic, pentru ca in vacarmul acela nu se aude nimic.

    3. campania in turul I prin tara mie personal mi s-a parut reusita pe unde a umblat piratul……….sibiu, zalau, cluj, craiova etc…etc..

    4. acum ma mir ca la bucuresti nu se organizeaza nimic; or fi crezind ca asa este bine..

    orangeskorpion2009

    28/11/2009 at 11:01 pm

  107. @tibi, nu-mi place sa ma imbat cu apa rece. Dar daca luciditatea in aceste momente este considerata depunere de arme, pot foarte bine sa ma abtin de la orice fel de comentarii. Dar cand vad cat de catastrofal a fost dusa o campanie pe care Basescu trebuia sa o castige la pas, zau daca mai pot sa am sperante si bunavointa sa cred in victorie.

    clemycali

    28/11/2009 at 11:02 pm

  108. Si despre psd se spunea dupa alegerile trecute ca…se rupe….se destrama, dispare./…si despre pnl se spunea cam la fel anul trecut…..vor trebui sa ia masuri foarte dure, nu dure….altfel nu primesc bani de la fmi si….nu mai au cu ce plati nici actualele pensii….deci, vor masuri nepopulare, caci, altfel, va fi o situatuatie economica si mai proasta….deci, oricum ai lua-o, va fi greu pentru givernarea viitorare….si in psd si pnl au fost dezertari, dar, asta nu a a afectat procentele partidelor….

    liviu

    28/11/2009 at 11:02 pm

  109. seara buna cati !

    Bine ca vii cu intariri ! 🙂

    Vad ca se pleostira postatorii p’acilisa.

    Si cam stiu eu de unde a plecat totul.

    Ca am recitit toate postarile.

    tibi

    28/11/2009 at 11:03 pm

  110. va place noul meu look????
    🙂

    ma refer la gravatar..

    orangeskorpion2009

    28/11/2009 at 11:03 pm

  111. @ Clemy

    REPET : nu la tine m-am referit.

    Stiu eu ce stiu; instinctul rareori ma inseala.

    tibi

    28/11/2009 at 11:04 pm

  112. @ Sammy

    Poti preciza de unde ai auzit acele zvonuri ?????

    tibi

    28/11/2009 at 11:06 pm

  113. @skorpion, sunt dura cuconsilieriilui ptr ca merita.
    1. embargoul de la televiziuni era cunoscut deja inca dinainte de referendumul de suspendare. Daca PDL nu a fost in stare in tot acest rastimp sa-si gaseasca debuseuri la alte televiziuni sau alte medii de comunicare eu nu am cum sa le dau circumstante atenuante.
    2. multi reprezentanti ai PDL la dezbateri sunt plante ornamentale. Nu e de mirare ca sunt incalecati.
    3. campania ptr turul intai a fost slaba. S-a mers pe ideea ca Basescu oricum intra in turul doi si deci nu trebuie muncit din greu.
    4. Bucurestiul este toxic ptr Basescu din timpul administratiei Videanu. Mai bine ca nu se organizeaza nimic in capitala.

    clemycali

    28/11/2009 at 11:07 pm

  114. skorpi, din cate stiu era programat un mare miting in bucuresti (am citit undeva, nu mai retin unde)dar din cauza casetei cu copilul a fost anulat, cel putin deocamdata.
    eu cred ca nu face nici un bine atitudinea asta pesimista si resemnata, lupta se da pana la capat! eu una, mor cu ei de gat :mrgreen:

    elicearea

    28/11/2009 at 11:07 pm

  115. @ liviu

    Aici nu este vorba despre destramarea pnl sau psd.

    Aici este vorba daca patriciu scapa, sau nu.
    Adica daca Basescu va cistiga, sau nu. Tu ce crezi ?

    tibi

    28/11/2009 at 11:08 pm

  116. salut teofilienilor

    mama, ce-i urasc pe astia care scriu cu „…” ce vor sa zica cu punctuletele alea patetice?

    on topic: nu stiu pe nimeni care sa fi votat saptamana trecuta si sa nu vrea sa voteze si pe 6 decembrie
    pornim de la 35-36%, poate mai mult, in conditiile in care in T2 prezenta e mai mica decat in T1, adica conservarea bazei din T1

    cred ca ar fi bine ca basescu sa schimbe limbajul, ca forma, nu ca substanta, sa nu mai foloseasca aceleasi exemple etc
    si, i.m.h.o. ar fi bine sa se faca si sa se respecte no matter what un calendar de teme/dezvaluiri, asa incat zilnic sa intre pe agenda ceva din mesajul lui (luand in calcul si decalajul de minim o zi intre internet si media traditionale); evident punctul culminant sa fie spre joi-vineri

    razvan

    28/11/2009 at 11:13 pm

  117. salut skorpion !

    Sigur ca este super gravataru’ 🙂

    servus eli !

    Asa eli ! asa ! Murim cu ei de git, mama lor de natarai ! 😛

    tibi

    28/11/2009 at 11:13 pm

  118. Dragii mei, noi vorbim limbi diferite. In orice campanie electorala, exista o linie strategica si o linie tactica.

    Linia strategica trebuie sa aduca canditatul pe un drum in care el poate avea cat mai multe/putine intalniri cu contracandidatul. Geoana o face fff. bine, Basescu nu. Geoana fuge de o intalnire cu basescu. Asta este strategia lui pe care si-o indeplineste.

    linia tactica trebuie sa anticipeze atacurile adversarului si sa le anihileze. Asta se numeste spin doctor (A public relations person who tries to forestall negative publicity by publicizing a favorable interpretation of the words or actions of a company or political party or famous person) ata lipseste total la Basescu, dar total! 😦

    Restul este apa de ploaie sau ne imbatam cu apa rece.

    Theophyle

    28/11/2009 at 11:14 pm

  119. Tibi,
    Seara buna!

    Pai am ajuns ca in bancul cu „Paduchiosule, paduchiosule”

    Ce naiba!
    Nevasta unuia ii zicea aluia intr-una si indiferent ca avea sau nu motiv: paduchiosule, paduchiosule.
    Asta s-a gandit sa scape de ea si a aruncat-o intr-un put. Iar nevasta-sa inecandu-se ii tot zicea: paduchiosule, paduchiosule. Pana cand a fost complet inghitita de apa. Si si atunci cu bratele ridicate facea un gest – care pe la tara – sugereaza trosnirea unui paduche sau purice.
    Adica alipirea unghiilor de la degetele mari ale mainii.

    MOBILIZAREA, ca si opusul ei, este MOLIPSITOARE.

    MOBILIZAREA BAIETI!
    De la noi se pot inspira inclusiv cei responsabili de campanie.

    cati

    28/11/2009 at 11:15 pm

  120. @theophyle, asta am spus si eu si vad ca sunt considerata defetista.

    clemycali

    28/11/2009 at 11:15 pm

  121. @tibi
    Nu trage, sunt eu, Creanga.

    Fruntea sus, fata la perete, voturile jos sa le numaram baieti si fete.

    Creanga

    28/11/2009 at 11:15 pm

  122. Cateva idei elementare pentru staff – ul de campanie al lui basescu, pe care trebuiau sa le aplice inca din campania pentru turul 1….pentru pdl nu tine conferinte videanu (o enorma greseala, in conditiile in care exista impotriva lui o sentinta a tribunalului bucuresti, recurata ce-i drept)…elena udrea trebuia trimisa in vacanta…..ritzi sa nu dea declaratii la intrarea in sediul pdl din modrogan….altfel spus oameni curati in prima linie….cand ai blocaj media, nu dai alte motive de a primi comentarii nefavorabile…trebuie sa arati ca o floare pentru a combate mizeriile celorlalti….chiar nu stie nimeni din staff-ul lui basescu aceste reguli elementare….altfel, cum sa evidentiezi antiteza cu geoana (+hrebe, vanghelie, etc).

    liviu

    28/11/2009 at 11:16 pm

  123. clemy,

    „alte debuseuri” – am aflat cu surpriza totala ca sint: ETNO si OTV
    🙂

    razvan,
    si pe mine ma urasti?
    🙂
    ca eu scriu cu puncte, puncte, puncte…..

    orangeskorpion2009

    28/11/2009 at 11:17 pm

  124. @ Teofil

    Bon ! Deci ! In cazul acesta de ce ne mai batem capetele ?
    A invins Geoana? Hai sa-l felicitam deja daca tot merita. NU ?

    tibi

    28/11/2009 at 11:18 pm

  125. nu skorpy, nu pe tine, mai ales ca suntem frati de avatar 🙂

    razvan

    28/11/2009 at 11:18 pm

  126. clemycali, pe naiba defetista esti rationala 100%. Castigam alegeri prin povesti si povestiri, sau incercam sa intelegem ce nu merge!

    Theophyle

    28/11/2009 at 11:18 pm

  127. tibi, nu a invins nimeni deocamdata.

    Trebuie spus si scris ce parere avem noi, desi nu sunt sigur ca cineva citeste. TOT ce am scris este necesar. Am facut si eu cateva campanii si am si citit cateva carti!

    Theophyle

    28/11/2009 at 11:21 pm

  128. @ Teofil

    Sint absolut sigur ca stii se spui. Stiu insa la fel de bine ca la un postator care scrie aici, sunt 15-20 care citesc si tac. Ce parere ai : acestia pot fi influentati in vreun fel ?

    tibi

    28/11/2009 at 11:24 pm

  129. teofil

    pai nimeni din stafful lui base nu sta un pic pe bloguri sa vada care e treaba? sau s-o asculte pe andreea pora care a facut treaba mai buna decat niste consultanti platiti cu sute de parai pe ora? oamenii nu vad ca trag gloante oarbe?

    razvan

    28/11/2009 at 11:25 pm

  130. Salut Creanga 🙂

    tibi

    28/11/2009 at 11:26 pm

  131. clemy,

    am mai spus mai sus, ca faptul ca nu apar sondaje denota ca basescu este pe primul loc.
    nu crezi?

    orangeskorpion2009

    28/11/2009 at 11:30 pm

  132. Sper ca nu e adevarat zvonul cu Steinii. Clientii lor au pierdut competitiile electorale.

    robin

    28/11/2009 at 11:30 pm

  133. robin

    Zvonul acela este o minciuna sfruntata.

    tibi

    28/11/2009 at 11:31 pm

  134. @razvan, inclin sa cred ca nu ptr ca altfel ar fi vazut ca exista si oameni care stiu cu ce sa mananca o campanie si care ii ajuta pe gratis.
    @tibi, degeaba ne strofocam noi daca la sediul de campanie domneste debandada.

    clemycali

    28/11/2009 at 11:31 pm

  135. Salut tibi 🙂 iti dai seama ca nu ma las, n-am cum 😉
    Th, ai dreptate cand spui care sunt lucrurile care nu merg in aceasta campanie, in acelasi timp, nu vad la ce ne ajuta lamentarile unora sau altora care deja il vad pe base pierzand 😦
    io zic sa ne lasam pagubasi, nu? mie toate astea imi suna a liiceanu, cartarescu si altii care au vocatia esecului din nastere si sunt practic incapabili sa duca vreodata o lupta adevarata. erau curajosi cand piratu’ era pe val, dadea bine, se rasfrangea si asupra lor „aura” invingatorului, insa acum, cand lupta a devenit ingrozitoare, si-au luat piciorusele la spinare si cu condescendenta intelectualismului lor elitist ne dau noua lectii!
    it’s not over ‘till the fat lady sings 😀

    elicearea

    28/11/2009 at 11:32 pm

  136. skorpion

    A aparut un ZVON ca exista un sondaj in care blablabla, dar nimic concret : dezinformari ordinare.

    Are dreptate razvan. Cititii comentul de mai sus.

    tibi

    28/11/2009 at 11:33 pm

  137. *NEW* Lily Allen, cu dedicatie sustinatorilor aliantei-anti 🙂

    viviana

    28/11/2009 at 11:33 pm

  138. elicearea,
    asa, asa !!!!

    asta ma intrebam si eu pe alt blog:

    unde este LIICEANU, care a fost de o cruzime rara cu MMusca, iar acum nici musculitza nu se mai aude din directia lui…

    Plesu – nu ma mir, este si comod, si mult prea sensibil sa fie luat iarasi in suturi…

    dar LIICEANU???????????????????
    where are you?
    stiu ca la Romexpo la Gaudeamus, dar totusi…

    orangeskorpion2009

    28/11/2009 at 11:35 pm

    • 😆 hai sa fim seriosi, daca nu erau ei (aia care sunt, colaborationisti) imaginea lui Basescu nu venea terfelita de la bun inceput, imediat dupa alegeri … singura care o recunoste e pipidi!

      viviana

      28/11/2009 at 11:39 pm

  139. cu silberstein s-a scris ceva cum ca ar lucra pt pdl in campania asta (prin septembrie), dupa aia nu mai stiu, a ramas in coada de peste, pdl-ul parca a negat

    razvan

    28/11/2009 at 11:37 pm

  140. @ eli

    EXACT la asta marefer si eu : cui foloseste lamentatia in aceste momente : lui Basescu ? Exclus. !

    tibi

    28/11/2009 at 11:37 pm

  141. Buna seara Theophyle,
    Buna seara tuturor,
    Ce se intampla oameni buni? Sa inteleg ca activitatea tonomatelor isi face efectul? Va rog sa nu picam in pesimism.
    Repet ceea ce a scris cati:
    ===============
    cati 28/11/2009 la 10:51 pm

    Ce e, ce e, ce-i pe-aici??????????
    Ce e cu atmosfera asta?
    “Din zei de-am fi scoboratori, cu-o moarte tot suntem datori.”

    Avem datoria sa ne pastram cumpatul, calmul si increderea in victorie pana in ultima clipa.

    Ce naiba, manipularile astora dau roade? Poate ca asta si urmaresc: inducerea fricii.
    Frica paralizeaza ratiunea.

    CURAJUL = O FRICA BIRUITA

    FRUNTEA SUS!

    ======================
    De ce nu au publicat filmul la suspendare? Poate ca au crezut ca TB s-a speriat si „isi va baga mintile in cap”. Au gresit.

    @orangeskorpion, sa nu crezi ca renunt usor la „votca portocalie”. 🙂

    navy

    28/11/2009 at 11:39 pm

  142. skorpi 🙂
    imi place avataru’ tau 😀

    elicearea

    28/11/2009 at 11:40 pm

    • numai pt skorpion ai ochi? si avatarul meu e identic de frumos! 🙂

      razvan

      28/11/2009 at 11:43 pm

  143. Skorpion

    L-am vazut pe Liiceanu astazi la Gaudeamus. Nu am avut puterea sa-l ascult pina la sfirsit. 😦

    tibi

    28/11/2009 at 11:40 pm

  144. salut, navy 🙂

    elicearea

    28/11/2009 at 11:40 pm

  145. Tibi, ai dreptate ca nu tb sa ne lamentam in mod exagerat. Dar niste semnale de atentionare tb trase. E clar ca „macazul” tb schimbat. Urgent.

    robin

    28/11/2009 at 11:42 pm

  146. viviana,
    11.39 pm

    nu inteleg ce ai vrut sa spui..

    tibi,
    liiceanu – te inteleg de data asta
    🙂

    navy,
    vodka oranj absolut o vom bea impreuna pe sase decembrie 2009, dupa ora 21.00
    🙂

    orangeskorpion2009

    28/11/2009 at 11:43 pm

    • am vrut sa spun exact ce am spus, ca „intelectualii” romani au fost si sunt: COLABORAȚIONÍST, -Ă s. m. f. – cel care colaborează cu dușmanul aflat pe teritoriul propriei patrii.

      viviana

      29/11/2009 at 12:12 am

  147. Salut navy

    Nici eu nu renunt la vodca lui skorpion. Portocalie ! 🙂

    tibi

    28/11/2009 at 11:43 pm

  148. salut, creanga, salut pe toata lumea pe care am scapat-o din vedere 🙂

    elicearea

    28/11/2009 at 11:45 pm

  149. viviana 🙂

    Theophyle

    28/11/2009 at 11:45 pm

    • a propos, serile trecute era unul la tv care vorbea despre romani si despre felul in care acestia faceau razboiul punand accentul pe faptul ca pentru pregatirea unui soldat (roman) aveau nevoie de cel putin 2 ani … deci cand atacau inamicul pregateau bine, bine terenul unde stabileau legiunea (de la apa pana la „servicii igienice”, …) in asa fel incat nu numai ca victoria sa fie asicurata dar si pierderile in oameni sa fie minime. Singura data cand au dat esuat ar fi fost la Masada … unde i-au gasit pe toti morti.

      viviana

      29/11/2009 at 12:33 am

  150. robin

    Semnale ! de acord.
    Dar de aici si pina la un Lamento prelungit, este o distanta luuuunga !

    tibi

    28/11/2009 at 11:45 pm

  151. fratilor, ne va trebui o „tona” de vodka pentru ca precis si doamnelor noastre le va placea!!!!

    Oranj vodka absolut,
    don’t forget!!!
    🙂

    si clemy va primi o gura de vodka virtuala
    i-am promis inca mai demult.

    razvan,
    ma tot abtin sa mai pun puncte…
    🙂

    orangeskorpion2009

    28/11/2009 at 11:45 pm

  152. pt victoria lui base, eu as bea si brifcor + saniuta (pt connaisseuri), chiar daca o sa ma injure ficatul dupa aia!

    razvan

    28/11/2009 at 11:46 pm

  153. @navy, salut 🙂

    Theophyle

    28/11/2009 at 11:46 pm

  154. Ultima strigare în sondaje: MG -53%, TB – 47%Saturday, 28 November 2009, 23:07 in Palatul Şuţu, alegeri 2009
    (11) Comments
    Sondaje calde, băieţi, sondaje calde! Chiar dacă nu le-aţi văzut date publicităţii în presa, asta nu înseamnă că ele nu există. Înainte să vă spun cifrele, trebuie să ştiţi că nici un institut nu a măsurat deocamdată în mod exact impactul filmului “Băsescu şi copilul”, difuzat vineri joi seara, asupra intenţiei de vot. CCSB a realizat joi şi vineri o cercetare, astfel că doar jumătate dintre respondenţi ar fi putut vedea filmul. INSOMAR a efectuat o cercetare în zilele de miercuri şi joi, deci înainte de film. La fel şi CURS. CSOP-IRES a măsurat intenţia de vot pentru turul 2 la chestionarele de exit-poll de la turul 1, deci rezultatele n-ar fi tocmai de actualitate. Există totuşi, din cîte am aflat, o cercetare de uz intern a CSOP-IRES care ar fi măsurat cumva efectul difuzării celebrului film pe un eşantion mai mic. Potrivit acestuia, efectul ar fi fost unul de bumerang, Traian Băsescu ieşind cu un mic avantaj de pe urma scandalului. Este celebrul efect “Firul roşu”, dacă vă mai amintiţi de scandalul de la finele anilor ‘90. Aşadar, iată cifrele, cu 7 zile şi cîteva ore înainte de turul 2 al alegerilor prezidenţiale:

    CCSB: Mircea Geoană – 53%, Traian Băsescu – 47%
    INSOMAR: Mircea Geoană – 54%, Traian Băsescu – 46%
    CURS: Mircea Geoană – 52%, Traian Băsescu – 48%
    CSOP-IRES: Mircea Geoană – 52,7%, Traian Băsescu – 47,3%

    Bonus / Uite-aşa se face campanie, nu cu băşini doctrinare…

    liviu

    28/11/2009 at 11:46 pm

  155. REPET UN APEL CĂTRE BUCUREŞTENI: VENIŢI LA PARADA DE 1 DECEMBRIE !

    TREBUIE O ATMOSFERĂ POZITIVĂ PENTRU TRAIAN BĂSESCU !

    Riddick

    28/11/2009 at 11:47 pm

  156. @all
    Cine vrea sondaj e la mine pe blog: acum l-am pornit si am 13 cu Basescu, 0 cu Geoana si 2 nehotarati. Ajuta?

    Andrei

    28/11/2009 at 11:48 pm

  157. Lipseste Andreea Marin, stam si ne vaitam, asteptand o surpriza. Nu-i asaaaa dragii mosului?
    Aloooo, regiaaaa

    Creanga

    28/11/2009 at 11:48 pm

  158. skorpi, tibi, asa va vreau luptatorilor.
    Mai putin cu pesimismul.
    Sa ne gandim sa le servim si pe fete cu ceva, dupa victorie.
    Gata. Sa ne vedem de „lupta” noastra.

    navy

    28/11/2009 at 11:49 pm

  159. Andrei,

    1. sondajul tau NU ajuta!
    🙂

    2. din pacate nu voi fi pe INTII pentru ca trebe sa muncim pe plantatie…chiar anul acesta a fost pentru prima data cind m-as fi dus!!!!

    orangeskorpion2009

    28/11/2009 at 11:50 pm

  160. razvan, da o mastica?

    navy

    28/11/2009 at 11:50 pm

  161. Teofile, nu-i asa ca lucrezi la ceva bun, asa cum ne-ai obisnuit? 😀

    elicearea

    28/11/2009 at 11:51 pm

  162. Prieteni,

    Nimic nu e intamplator: cum spunea Stephen Covey, acum stam si ascutim fierastraul. Plangem ne imbatam, ne refacem moralul. De luni, Ofensiva Finala.

    Skorpy,

    Sa bei si pentru mine virtual din votca aia orange.

    Andrei

    28/11/2009 at 11:52 pm

  163. navy

    Remember ? Eu am suflet de marinel ! Si dai si lupta ! 🙂

    tibi

    28/11/2009 at 11:53 pm

  164. eli, DA, nu las eu familia fara „paine” 😆

    Theophyle

    28/11/2009 at 11:54 pm

  165. navy

    cum sa nu! 🙂
    esti de printr-un oras portuar, ca acolo marinarii greci au adus obiceiul cu mastica?

    razvan

    28/11/2009 at 11:54 pm

  166. @liviu, cu alte cuvinte nu este nimic nou pe frontul de vest. Si Basescu trebuie sa recupereze 5-6% intr-o saptamana. Or asta cu o singura dezbatere intre el si Geoana sicuhalul de campanie pe care o duce nu prea este posibil. 😦

    clemycali

    28/11/2009 at 11:54 pm

  167. Retineti ca pe sutu se perindau si in ziua alegerilor tot felul de rezultate intermediare, negate apoi de toate institutele si infirmate de rezultatele finale (in special cele din mijlocul zilei). So, a se scuti.

    cristihan

    28/11/2009 at 11:55 pm

  168. Th, am mirosit eu ceva :mrgreen:

    elicearea

    28/11/2009 at 11:55 pm

  169. IDEEA este ca cit mai multi OAMENI din aceasta tara si din diaspora sa constientizeze ca lupta se da intre:

    niste RECHINI
    (patriciu, vintu, voiculescu, iliescu, nastase, etc.etc.etc.etc.etc.)
    imbracati in geoana

    si

    PIRAT!!!!

    abia dupa aceea vor veni si mai multi la vot!!!!!

    si eu cred ca debuseurile alea de doi lei/bucata, otv si etno s-ar putea sa aiba un efect pozitiv pentru BIRUINTA!

    orangeskorpion2009

    28/11/2009 at 11:55 pm

  170. Eu vreau ceva mai usurel, un lichior de portocale 🙂

    robin

    28/11/2009 at 11:56 pm

  171. @eliceabuna
    Sara buna nepotica.

    Scutur din copaci
    Voturi pentru carmaci
    Si vom rade, si vom plange
    Voturile ni le-om strange

    Creanga

    28/11/2009 at 11:56 pm

  172. creanga, bine zici, domnule draga 🙂

    elicearea

    28/11/2009 at 11:58 pm

  173. robin,

    cautam si lichior de portocale, mandarine…

    exista un lichior de portocale care se produce doar pe insula korfu, sa vedem cum aducem de acolo pina pe sase decembrie…

    orangeskorpion2009

    28/11/2009 at 11:58 pm

  174. @ liviu

    Sondajele alea sint masluite cap-coada.

    Daca imi spune cineva, cum a putut sa creasca prostovanul acela cu 25 % intr-o saptamina, sint dispus sa il ascult .

    tibi

    28/11/2009 at 11:59 pm

  175. @tibi, ai numai suflet de marinel sau ai „calarit” vaporul?

    @razvan, mai in aval de Braila

    navy

    28/11/2009 at 11:59 pm

  176. @skorpion, eu am niste Cointreaupe acasa. Asa ca merge 🙂 Dar tare imi e ca ne vom imbata de suparare. 😦

    clemycali

    29/11/2009 at 12:00 am

  177. Pe sutu.ro au fost rezultate ok in ziua alegerilor, cu exceptia a doua sondaje citate pe la ora 15…dar, se mai intampla….in general are informatii foarte sigure…..basescu nu trebuie sa recupereze 5-6%, ci 3-3,1%, caci 47+3,1 inseamna 50,1….teoretic, inca se mai joaca finala….

    liviu

    29/11/2009 at 12:00 am

  178. @orangeskorpion, vezi ce face bautura din om? Numai cat am pomenit si se observa efectul. Parca a scazut pesimismul cu cateva procenta.

    navy

    29/11/2009 at 12:02 am

  179. Prieteni,

    Mai tineti minte seara aceea magica in care cei din cartierul Uranus si-au regasit amintiile aici? Aceia suntem noi, in sinea noastra: umani, pozitivi, invingatori.

    Sa nu-i lasati sa ne altereze: asta este sarcina fiecaruia.

    Andrei

    29/11/2009 at 12:02 am

  180. L-am navy, l-am ! 2 ani !

    tibi

    29/11/2009 at 12:02 am

  181. @tibi, iti spun eu ptr ca a luat cam 10% din electoratul lui Crin si electoratul lui Oprescu, plus ceva de la Vadim si Becali. Punct. Basescu a luat cam tot 10% din electoratul PNL, plus cei care au votat cu Hunor si au revenit la matca cei 3=4-5% care nu au votat in turul doi ptr el. Chestie de aritmetica simpla.

    clemycali

    29/11/2009 at 12:02 am

  182. clemiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!

    azi am pariat cu cineva ca basescu va cistiga.
    poate am exagerat procentul /74%/ dar altfel voi cistiga sigur!!!
    🙂

    orangeskorpion2009

    29/11/2009 at 12:02 am

  183. am vazut, navy!!!!

    si este vorba doar de cea virtuala, sa vezi duminica viitoare!!!!
    🙂

    orangeskorpion2009

    29/11/2009 at 12:03 am

  184. @tibi, ma bucur ca am intalnit pe cineva care poate m-a injurat la un moment dat.

    navy

    29/11/2009 at 12:04 am

  185. @skorpion, raman sceptica. Dar poate tu vezi ceea ce eu nu am cum sa observ.
    @liviu, hai sa admitem ca are nevoie doar de 3.5% in plus ca sa castige. Tu vezi asa o basculare importanta dupa dezbaterea cu geoana? Eu nu. Sa dea Dumnezeu sa ma insel.

    clemycali

    29/11/2009 at 12:04 am

  186. navy

    bunicul meu era din braila, marinar in tinerete, el mi-a dat sa gust mastica si alte bunatati de care aflase prin lume pe unde s-a plimbat
    i-am cunoscut si pe camarazii lui din marina comerciala, oameni dintr-o bucata

    razvan

    29/11/2009 at 12:05 am

  187. Daca va imbatati fara mine il chem pe Ignatenko sa va scada pulsul 🙂

    Andrei

    29/11/2009 at 12:06 am

  188. clemy,

    basescu a cistigat citeva procente din „baterea copilului”

    si

    va mai cistiga citeva procente din duelul cu geoana, daca pune in mod excelent problemele!!!
    rusia, vizita lui geoana, de ce??? de ce de doua ori?
    de ce mai sta in vila de rapps?
    banii furati de soakra de la europarlamentari pesedisti
    din cauza lui geoana nu avem guvern de doua luni
    etc
    etc

    si daca vine si cu niste hirtii / documente zdrobitoare….
    scuze, razvan
    🙂

    asa ca, tre’ sa fie ofensiv, sa-l faca k.o. pe prostanac, dar sa poata vedea emisunea milioane de cetateni, asa cum ar fi vrut basescu sa se intimpla miine, duminica…..

    orangeskorpion2009

    29/11/2009 at 12:08 am

  189. andrei,
    toti vom fi ACOLO in PIATA U!!!
    chiar si clemy se va teleporta, nu-i asa?
    🙂

    orangeskorpion2009

    29/11/2009 at 12:09 am

  190. TOŢI LA ARCUL DE TRIUMF PE 1 DECEMBRIE, IAR PE 6 DECEMBRIE SEARA LA TRIUMF ÎN PIAŢA UNIVERSITĂŢII !!!

    Riddick

    29/11/2009 at 12:09 am

  191. clemy, poate omiti procentul revoltatilor, nehotaratilor si al celor pentru care primul tur nu a reprezentat o miza si nu au mers la vot 🙂

    elicearea

    29/11/2009 at 12:09 am

  192. httpv ://www.youtube.com/watch?v=s-1wPkZ1p6E&feature=player_embedded

    Andrei

    29/11/2009 at 12:10 am

  193. Un videoclip nevinovat: http://www.youtube.com/watch?v=sTJ8AmoJr4A&feature=player_embedded# Atentie, explicit lyrics! Urmariti pana la capat, distribuiti catre zombificatii cu icter 😛

    cristihan

    29/11/2009 at 12:11 am

  194. @ clemy

    Eu nu cred ca votantii sint cu totul la cheremul liderilor de partid. Oamenii gindesc diferentiat. De la caz la caz. Turul doi de scrutin, este complet diferit de turul intii.

    Basescu nu este invins. As spune, dimpotriva. Cu toata stradania media, ostila in totalitate presedintelui. Vom vedea. Eu nu depun armele. Punct. 🙂

    tibi

    29/11/2009 at 12:12 am

  195. @elicearea, procentul celorcare nu s-au prezentat la vot in turul intai este relativ mic 3-4%. Cei nehotarati poate ca vor veni in turul doi, dar si aici vorbim de 1-2 procente care se vor imparti intre Basescu si Geoana sa nu ne facem iluzii.
    @skorpion, din povestea casetei cu copilul, din ce am citit pe sondajele date de liviu, Basescu nu a luat mai mult de 1% iar din dezbateea cu Geoana nu poate lua mai mult de 1,5-2%.

    clemycali

    29/11/2009 at 12:13 am

  196. @ navy

    Daca te-a injurat cineva, nu sunt eu acela. Dimpotriva. 🙂

    tibi

    29/11/2009 at 12:13 am

  197. @tibi, nici eu nu le depun si voi vota duminica viitoare. Dar nu imi iau dorintele drept realitate iar ce vad cu cifrele in fata, si tinand cont de slaba campanie a lui Basescu, nu am nici un motiv de optimism. Sa fie cum zici tu si skorpy si sa dea Dumnezeu sa ma insel eu.

    clemycali

    29/11/2009 at 12:14 am

  198. eu vorbesc serios, ramane scris, daca va fi cazul sa iesim la universitate, eu o sa imi pun un ecuson in pept cu numele „razvan@politeia” si astept de baut … (na, skorpion, si eu pot)

    si ceva funny http://www.grapheine.com/bombaytv/movie-uk-bf0a4d1594c936343810dffa0da6b6ef.html

    razvan

    29/11/2009 at 12:14 am

  199. Si daca voturi bat in geam
    Si se cutremur geonii
    E ca presedinte sa te am
    Si sa elimini hotii

    Creanga

    29/11/2009 at 12:15 am

  200. 1% ar putea sa obtina basescu de la romanii din strainatate….in primul tur au fost 100.000 de voturi in strainatate…..la turul 2 am putea avea 120-130 mii de voturi, ior base ia cam 75-80% din aceste voturi……

    liviu

    29/11/2009 at 12:17 am

  201. clemy,

    sa moara Veta, ca videoclipul cu guta si basescu,
    sa voteze toata familiaaaaaaaaaaaaa,
    daca nu o aduce si asta niste %,
    sa moara patriciu nu alta..

    nu mi-as fi imaginat vreodata asa ceva,
    ca un manelist face politica, iar un Liiceanu este disparut,
    m-am amuzat pur si simplu pentru ca stiu ca exista un segment manelizat bine!

    orangeskorpion2009

    29/11/2009 at 12:17 am

  202. Creanga, geonii. Barva omule 😆

    Theophyle

    29/11/2009 at 12:18 am

  203. un escamotage iscusit cu care sa-l scoata pe jeoanna din barlog are cineva?

    viviana

    29/11/2009 at 12:19 am

  204. Eu am mare icredere in CURS….adica miercuri-joi era 52 MG, 48 TB….amintiti-va ultimul sondaj CURS inainte de primul tur: base – 33, geo -31, crin 18-19%…ce aproape au fost datele lor, culese cu o saptamana inainte de primul tur….

    liviu

    29/11/2009 at 12:20 am

  205. Nu îmi dau seama de ce nu s-a anunţat miting PDL la Bucureşti… 😦

    Riddick

    29/11/2009 at 12:21 am

  206. @liviu, bun, cifrele astea le stiu si eu. Dar ti-a dat tie CURS vreo speranta ptr turul doi?

    clemycali

    29/11/2009 at 12:22 am

  207. viviana

    sa-l sune base si sa se prefaca ca e soacra-sa, sa-l invite undeva la o prajitura si de fapt acolo sa fie dezbaterea

    chestia aia cu casele din america s-a racit, nu? nici macar nu a ajuns in mainstream, din pacate

    razvan

    29/11/2009 at 12:24 am

  208. mortal CINTECUL dupa muzica parazitii,
    ridem de murim…
    🙂

    orangeskorpion2009

    29/11/2009 at 12:24 am

  209. Nu mi-a dat o speranta…sunt foarte rezervat….hai sa zicem ca….inca se mai joaca…..

    liviu

    29/11/2009 at 12:26 am

  210. Ieri m-am uitat pe OTV 🙂 (fiul meu mi-a pus mana pe frute sa vada daca nu am temperatura 🙂 )

    – Dupa desemnarea lui Ciolos, un grup de 10-15 fermieri din diferite zone ale tarii in frunte cu ministrul ag. desemnat in guv. Croitoru (imi scapa numele) a venit la sediul de campanie si au vorbit cu TB. Discutia a fost f. calda si relaxata. La final marinarul le-a spus „mai baieti, as megre cu voi acum la un sprit, dar din pacate sunt in campanie. Gaseam noi la coltul strazii un loc. Promit ca mergem dupa ce castig alegerile. Si le voi castiga”.

    – Pana la ora 1.20 noaptea D. Funeriu a fost la OTV. L-am vazut si in staful de campanie. Toata stima ptr. ac om. La CV-ul si valoarea sa nu are nevoie de a iesi in evidenta. Sunt convins ca duce aceasta lupta alaturi de ceilalti fiindca „l-a citit” pe TB. A realizat ca TB este persoana care vrea cu adevarat si poate transforma societatea. Si are nevoie de ajutor. Toata stima D. Funeriu.

    navy

    29/11/2009 at 12:26 am

  211. Va trebui sa vedem trendurile….urmatorul sondaj curs fata de cel citat astazi….

    liviu

    29/11/2009 at 12:28 am

  212. Viviana, un lassou 🙂
    razvan 😀

    robin

    29/11/2009 at 12:28 am

    • imi aduc aminte … i-am vazut la TV 😆 pana si vitelul ala era mai „antrenat” decat jeonnica!

      viviana

      29/11/2009 at 12:40 am

  213. @liviu, s-ar putea sa fie un mic trend crescator, sa zicem ca Basescu se urca la 49%. Dezbaterea va fi importanta dar nu trebuie sa ne asteptam la prea mult de la ea. Geoana va fi protejat de moderatori servili. Raman extrem de sceptica. Eram, si o spuncu mana pe inima, sceptica si inainte de primul tur de scrutin, cand Basescu avea cel putin 5% avans fata de geoana, dupa rezultatele primului tur pesimismul meu s-a accentuat permanent.

    clemycali

    29/11/2009 at 12:31 am

  214. clemy,
    eu te inteleg perfect!!
    si ai dreptate in tot ce spui!!!

    dar nu ne lasam.

    sper ca te-ai uitat la cele 2 videoclipuri,

    nu mi-a venit sa cred ca ascult o manea cu gutza, la fel cum fiul lui navy a crezut ca tac-su are febra pentru ca se uita la otv,

    si mai vezi si clipul celalalt…

    ceva s-a zguduit in societate dupa alianta incredibila realizata de crin cu geoana…

    crede-ma!

    orangeskorpion2009

    29/11/2009 at 12:35 am

  215. skorpi, esti tare haios 😀

    elicearea

    29/11/2009 at 12:36 am

  216. Cu cat ne deprtam de data primului tur, legatura „afectiva” a votantilor lui crin cu acesta se reduce….electorii lui nu se mai simt atat de legati de indicatiile lui crin….daca alegerile aveau loc saptamana asta, rezultatul era sigur pentru mg….cu cat ne departam de primul tur, votantii lui crin incep sa zburde liber in sondaje….

    liviu

    29/11/2009 at 12:38 am

  217. am vazut si eu maneaua lui guta 🙂 m-am prapadit de ras 😀 😀 😀 acei oameni totusi si-au asumat o opinie in mod public, bravo lor 😉

    elicearea

    29/11/2009 at 12:38 am

  218. tibi, sa fiu mai explicit. Daca ai „calarit” in exercitiul functiunii si era comercial si fabricat in Ro. erau intrunite toate conditiile sa mai scapi o injuratura. Nu totdeauna un proiect poate multumi pe toata lumea. 🙂
    Sigur ca marinalul Basescu T. m-a (ne-a) mai injurat. Am lucrat efectiv la „desenarea” BIRUINTEI. Sigur a fost obligat sa citeasca si sa respecte si creatiile mele „literare”. Si acesta este un motiv in plus sa-l sustin si sa fiu alaturi de el.

    navy

    29/11/2009 at 12:39 am

  219. The United Nations security department briefly detained a leading UN critic, Anne Bayefsky earlier this month and then escorted her out of the building after stripping her of her accreditation pass. Ms. Bayefsky, who is affiliated with a UN-recognized non-governmental organization and is an accredited United Nations observer, also happens to be a human rights watchdog who for years has publicized the rank hypocrisy at the UN when it comes to dealing with Israel and its terrorist enemies.

    Her offense was that she dared to approach a microphone outside of the General Assembly hall in the press area and denounce the one-sided Goldstone Report on Gaza that the General Assembly had just endorsed. In her two minute comments, she criticized the General Assembly for passing a resolution that “doesn’t mention the word Hamas.”

    http://frontpagemag.com/2009/11/25/the-un-kicks-out-a-leading-critic-by-joseph-klein/

    Riddick

    29/11/2009 at 12:42 am

  220. Motive de optimism:

    – intrarea in scena a mogulilor, care devin personaje reale;
    – luni patriciu il da in judecata pe base;

    E de bine….

    liviu

    29/11/2009 at 12:43 am

  221. liviu, ai dreptate. Cu cat electoratul ii vor vedea pe astia pe stcal cu atat ei vor deveni antipatici 🙂

    Theophyle

    29/11/2009 at 12:46 am

  222. elicea,

    exact: acei oameni totusi si-au asumat o opinie in mod public, bravo lor 😉

    chiar daca in cazul ideal basescu ar vrea ca fiscul sa-si faca datoria peste tot in societate, inclusiv in averile lui gutza

    in schimb liniste totala din partea elitei societatii…
    doar tru se agita alaturi de basescu.

    si pardon, mmacovei, pe care o respect extrem de mult!
    ea a fost peste tot in tara alaturi de pirat si si-ar da si copilul spre grija lui basescu, dar nu rechinului patriciu.
    noapte bunaaaaaaaaaaaaaaaaa!

    nu uitati: vodka oranj cu gust de mandarine!!!
    absolut se cheama,
    adica victorie absoluta!

    hai, nici chiar asa, mai ushor cu lozincile, skorpion….

    orangeskorpion2009

    29/11/2009 at 12:47 am

  223. Incerc sa inteleg de ce este atat de „tacut” Theophyle.
    In „lipsa” lui am incercat in mod deliberat sa schimb putin subiectul tocmai ptr. a iesi din ac. stare de blegeala.

    navy

    29/11/2009 at 12:48 am

  224. OK, eu trebuie sa mai scriu ceva pentru maine, asa ca nopate buna si sper ca ne vom citi si maine 🙂 Multumesc pt. vizita si sper ca veti continua discutiile 😆

    Theophyle

    29/11/2009 at 12:49 am

  225. si tot luni, piratul il da (in git) pardon in judecata pe patriciu!

    orangeskorpion2009

    29/11/2009 at 12:49 am

  226. skorpi, monica macovei e o adevarata DOAMNA!
    noapte buna 🙂

    elicearea

    29/11/2009 at 12:49 am

  227. noapte buna, Teofil 🙂

    elicearea

    29/11/2009 at 12:50 am

  228. navy, nu sunt tacut, dar trebuie si eu sa-mi fac lectiile. Am cititori exigenti si trebuie sa pastrez un nivel acceptabil 🙂

    Theophyle

    29/11/2009 at 12:51 am

  229. Noapte buna Theophyle,
    Noapte buna prieteni.

    navy

    29/11/2009 at 12:55 am

  230. @ThPh Noapte buna,ganduri usoare!

    Scorpioane baga tare
    Geonacul n-are scapare

    Cred ca in gand Base il da in petroleala sa…

    Creanga

    29/11/2009 at 12:55 am

  231. Noapte buna.
    Daca as fi sigura ca nimeresc inr-un loc mai bun, mi-as dori sa nu ma mai trezesc…

    Diana

    29/11/2009 at 12:57 am

  232. Gata ! Cred ca v-am plictisit/exasperat dupa caz, destul ! 🙂

    Noapte buna politeien/i/e/lor .

    tibi

    29/11/2009 at 12:57 am

  233. noapte buna Theophyl 🙂

    ma gandeam acum la copilul ala si la mama lui care, zic, lucreaza in Italia … sper din suflet sa nu-si piarda lucrul pentru ca publicitatea asta e mai mult decat nociva aici 😦

    viviana

    29/11/2009 at 1:02 am

  234. noapte buna, all 🙂

    elicearea

    29/11/2009 at 1:03 am

  235. Nu am auzit pe nimeni sa se mire ca nu avem macar o dna, dra candidata la presedentia Romaniei. Sa ma gandesc mai bine, sa analizam: o Geoana, doua Mihaele, ups, uite ca avem o candidata. Cum romanii sunt misogini de fel, o sa iasa …..Basescuuuuu

    Creanga

    29/11/2009 at 1:12 am

  236. Noapte buna tuturor

    Andrei

    29/11/2009 at 1:34 am

  237. @tibi, ma suspectezi cumva de ceva??? am recitit o parte din comentariile de mai sus.

    Sammy

    29/11/2009 at 1:49 am

  238. @ Sammy
    Daca ai recitit comentariile, stii la ce ma refer.

    Nu te suspectez; nici vorba. Spuneam ca in aceasta saptamina decisiva, este bine sa nu dam crezare cu usurintza, zvonurilor.

    Pe asta se bazeaza in aceasta saptamina dusmanii presedintelui : pe samintza indoielii. E tot ce le-a mai ramas la indemina, ca arma. In rest, numai de bine sa auzim. NU ? 🙂

    tibi

    29/11/2009 at 2:17 am

  239. Ar trebui insistat în mesajele de la Băsescu pe laşitatea lui Mircea Geoană, care fuge de confruntări, preferând loviturile pe la spate.

    Non-stop. Aşa cum fac tonomatele cu caseta.

    Toţi reprezentanţii PDL invitaţi pe la televiziuni ar trebui să vorbească despre laşitatea lui Mircea Geoană.

    gabhryel

    29/11/2009 at 3:49 am

  240. DA !

    Asa ar trebui facut. Geoana este un las incompetent.

    tibi

    29/11/2009 at 4:09 am

  241. Buna dimineata!

    Gabi Dumitru

    29/11/2009 at 7:10 am

  242. Minune!RTV n-a deschis stirile cu pumnul lui Base.

    Gabi Dumitru

    29/11/2009 at 8:01 am

  243. Buna dimineata si buna sa va fie inima!
    😆

    maya

    29/11/2009 at 10:13 am

  244. Buna dimineata la toata lumea. Postare noua 🙂

    Theophyle

    29/11/2009 at 10:19 am

  245. Buna dimineata, de ceva vreme nu mai comentez dar va citesc !Am o veste proasta pentru toti defetistii telectuali-dezamagiti-pnlisti cica probasescu,TB va invinge ajutat de romanii simpli care nu sunt tampiti si nici…pulime ,cum ZIC CU DISPRET unii ELITISTI …asa ca mesajul meu catre toti defetistii cu shtaif este ACESTA :
    Opinia romanilor se manifesta pe siturile de presa on line,unde veti vedea mii de accesari si SUTE de comentarii la articole pertinente si de interes national….ma refer la hotnews,evz,RL,curentul,adica presa …CARE A MAI RAMAS cat de cat frecventabila .Cititi si apoi sa veniti cu..lacrimi de crocodil la mormint strain….nu o luati personal, nu vreau sa jignesc pe nimeni…romanii or fi ei atipici dar nu sunt prosti si nici lasi !

    emily

    29/11/2009 at 10:24 am

  246. Maya, servus 🙂

    Theophyle

    29/11/2009 at 10:29 am

  247. emily, buna dimineata.

    Ar fi bine ca opinia romanilor sa se transforme in voturi, si da, o luam personal. Avem si dreptul de a o lua personal pentru ca tot personal am investit 3 luni de zile 12-14 ore pe zi in aceasta campanie.

    Blogul este un loc in care lumea se intruneste pentru a schimba opinii si nu sustineri oarbe, asa a fost de la inceput si asa va fi pana la sfarsit.

    ‘telectualii va saluta!

    Theophyle

    29/11/2009 at 10:36 am

  248. „Ma hahaleleor, stiti voi cine sinte EU, stiti cu cine abeti de-a face?”

    E clar din reactia lui D.Patriciu si G.Becali ca sintem la ani lumina de principiul egalitatii in fata legii.

    Cit despre staff-ul de campanie a lui T.Basescu nicio surpriza:politica a se face cu o mina de oameni;campaniile se fac cu o mina de oameni;Romania nu se schimba cu o mina de oameni;o mina de oameni are limite.

    Cit despre miza alegerilor in XXX XXX milioane de euro eu cred ca oamenii inteleg miza dar pt ei exista 2 Romanii:una a lor si una a nomenclaturii si mogulilor, pe care ei nu o pot influenta nici macar prin alegeri-e o lume aparte, e un „reality show”.

    P.S. Sondajele nu arata a asa de ingrijorator 😉

    Tio

    29/11/2009 at 10:45 am

  249. Te salut cu respect Teofil,nu cred de loc ca esti telectual si da este laudabil si merita toata aprecierea efortul tau, alaturi de multi alti romani adevarati, intelectuali sau nu, care sunt in lupta pentru protejarea interesului NATIONAL al romanilor indiferent de culoarea sau simpatiile politice.Am vrut doar sa sustin moralul si atitudinea pozitiva, necesara intr-o campanie hotaritoare pentru RO.In acelasi timp vreau sa-mi exprim opinia personala ca TB este in aceasta ultima saptamina de campanie SINGUR cu alegatorii romani,are oponenti disperati ca pierd privilegii impuse prin tradare politica si averi castigate prin jaf ,chiar si in PD-L din pacate….Parerea mea este ca va lupta singur cum stie el,va fi el insusi si romanii in majoritatea lor semnificativa, vor intelege mesajul lui si vor iesi la vot pe 6 Dec. sa infringa cei 3-4 milioane de vatanti TOXICI, care prin votul lor interesat, ne-au procopsit cu actuala clasa politica corupta si iata foarte agresiva in aceste zile.Eu am aceasta credinta si nu vine din sustinere oarba sau…talibana.

    emily

    29/11/2009 at 11:04 am


Comentariile sunt închise.