Politeía

Quis custodiet ipsos custodes?

Postare de rezerva: Arsita zilei electorale de 16 noiembrie. Fraudele rosii versus voturile diasporei!

Niciodata ziua de 16 noiembrie nu a fost mai torida. E o zi cu cer mohorat, insa calduroasa pana la incandescenta electorala. Procentele participarii la vot sunt mai mari ca in turul al doilea din 2009, insa nu stim cat se datoreaza turismului electoral din judetele rosii unde Parchetul lui Nitu nu vede, nu aude si cat se datoreaza romanilor cinstiti care au iesit la vot.

In aceast timp, diaspora romaneasca  sperie la propriu Occidentul cu cozi kilometrice in timp ce in sectiile de votare amenajate un bataie de joc lipsesc reprezentantii PSD, pentru ca numarul de stampile disponibile sa fire mai mic.

In tara avem o sectie de votare la 1000 de oameni, in diaspora avem o sectie la 10.000de votanti pentru ca, nu-i asa, dreptul de vot e o lozinca pentru o naparca ce candideaza la functia de sef de stat!

3Numai  turismul electoral  in judetele rosii nu e o infractiune, ci un „drept” pe care Dragnea si oamenii lui (morti si vii) si-l aroga sub ochii neputinciosi si pasivi ai „institutiilor” de forta (servicii, Parchete etc) cu care ne ladam ca functioneaza si pe care le descoperimc la fel de ineficiente la vremea rea!

Trei lucruri trebuie sa facem azi:

1. Sa votam!

2. Sa umplem de sesizari Parchetele cand avem suspiciuni de frauda electorala.

3. Sa ne convingem rudele sa voteze cu Iohannis (sau anti-Ponta, dupa gust).

Si, mai presus de toate, sa nu renuntam nici dupa ora 21, cand votarea se va fi incheiat si va incepe lunga noapte de asteptare si lunga batalie juridica la CCR.

Ce a fost in 2009 a fost apa de ploaie, acum Curtea va avea o luna si o saptamana sa verifice si sa valideze! Si numai Dumnezeu stie ce va gasi!

Doamne ajuta! La vot, Romani! Puie Monta!

Written by Cetatean

16/11/2014 la 5:00 pm

Publicat în 2014

Tagged with