Politeía

Quis custodiet ipsos custodes?

Un vot pentru Nicuşor Dan!

M-am nascut in Bucuresti, intr-un cartier care nu mai exista, cartierul Uranus. Primul val de barbari condus de “geniul Carpatilor” mi-a distrus locul in care m-am nascut si am copilarit. A venit curand si al doilea val de barbari care trebuiau sa anihileze si memoria locurilor pierdute. Acest val este reprezentat de actualul primar al capitalei,  marele cârnăţar Oprescu.

Saptamana viitoare vom asista inca o data la continuarea celui de al doilea val de barbari – o competitie absurda intre marele cârnăţar Oprescu  si marele afacerist Prigoana. Cleopatra de Pleşcoi ii acorda marelui afacerist de la Gherla (ce ironie a sortii)   dreptul de a conduce hoardele distrugerii impotriva celor ale marelui cârnăţar. Din nefericire, Cleopatra de Pleşcoi are aceeasi memorie scurta pe care o are tot electoratul, inclusiv cel bucurestean. Sa amintim noi totusi electoratului care nu doreste sa tina minte:

Deputatul Silviu Prigoană a demisionat, în 1 iunie 2010, din PDL. Silviu Prigoană declara atunci că şi-a dat demisia din PDL pentru că partidul a luat decizia de a se opta între politică şi calitatea de acţionar la fime care au afaceri cu statul, menţionând că, dacă o lege ar fi prevăzut că nu poate fi şi deputat şi acţionar, ar fi demisionat din Parlament. În 21 iulie, el a declarat că va reveni în PDL în momentul în care partidul îşi va schimba atitudinea faţă de oamenii de afaceri, afirmând că el s-a simţit “dat la o parte” atât timp cât a fost pus în situaţia să aleagă între politică şi afaceri. La data de 7 septembrie 2010, a vazut ca dracu’ nu-i atat de negru si el isi poate continua afacerile si in Parlament. [Marele lider], Mircea Toader a arătat că l-a susţinut pe Prigoană să reintre în partid şi a apreciat că acesta putea să facă acest lucru şi pentru faptul că demisionase şi nu fusese exclus din PDL. De altfel, Toader a precizat că, şi după demisia din PDL, Silviu Prigoană a participat ca independent la şedinţele grupului parlamentar al democrat-liberalilor din Cameră, Regulamentul Camerei permiţând acest lucru. Intr-un cuvant alba-neagra cat cuprinde! Gandul

Astazi bucurestenii au o alternativa, alternativa se numeste NICUŞOR DAN !

Nicuşor Dan, preşedintele Asociaţiei Salvaţi Bucureştiul, şi-a lansat candidatura la funcţia de Primar General al Capitalei la sfarsitul anului trecut. Conform biografiei lui oficiale, Nicuşor Dan a luat Premiul I cu punctaj maxim la Olimpiadele Internationale de Matematica din 1987 si 1988. Nicuşor Dan a fost student la cea mai buna universitate din Franta, Ecole Normale Superieure de Paris (1992-1995). Doctorat în matematică la Universitatea Paris XIII (1998). Si ca alti “fraieri” pe care ii cunosc si eu si voi s-a intors in Romania in 1998, de la un salariu de 2000 de dolari la un salariu de 60 de dolari.

Nicuşor Dan a initiat  o scoala – Scoala Normala Superioara Bucuresti, institutie de elita in stiinte, unde a fost Director executiv intre 2000-2006. In 2008 a fondat Asociaţia Salvaţi Bucureştiul, fiind  Preşedintele acesteia. Dan Nicuşor este cunoscut mai mult prin luările de poziţie şi procesele intentate Primăriei Capitalei pentru demolarea unor clădiri monument istoric. Nicuşor Dan a declarat că dacă nu se va face dreptate în cazul demolărilor din Buzeşti-Berzei va renunţa la cetăţenia română şi va pleca. “Am promis că dacă Sorin Oprescu nu va fi condamnat penal în urma celor 12 plângeri penale pentru chestiunile pe care le-a făcut pe Berzei- Buzeşti, atunci renunţ la cetăţenie şi plec din România

Bucurestenii vor trebui sa aleaga intre alianta kaghebila – cârnăţar Oprescu sau trandafirul de Pleşcoi –  afaceristul Prigoana. Ce afaceri spectaculoase vor fi in Bucuresti! Toti castiga, numai bucurestenii pierd. Sa ne fie de bine – o meritam daca vom vota astfel!

BUCURESTENI,   VOTAŢI   NICUŞOR DAN !

73 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. din pacate la acest moment ar fi o minune sa castige ND,partidele si dupa aceia consilieri au nevoie de papusari, nu de oameni onesti.

    • Dan,
      nu este important castigul, este important sa stim cat de multi oameni onesti traiesc si voteaza in Bucuresti!

      Theophyle

      02/06/2012 at 3:25 pm

  2. Frumos articolul , pacat ca nu sint din Bucuresti.

    yepurasalexandra

    02/06/2012 at 3:06 pm

    • Nu-i bai, sunt oameni buni si in locul in care locuiti!

      Theophyle

      02/06/2012 at 3:25 pm

    • Buna si tihnita amiaza tuturor! 🙂

      Alexandra … poate stii oameni, ai prieteni din Bucuresti. Spune-le despre ND, apoi o sa aleaga ei ce si cum. Doar spune-le sa se informeze, sa caute. Cea mai dificila parte intr-o campanie electorala este sa diseminezi informatia la cat mai multi oameni. Cand mergi cu resurse limitate si contracronometru, e greu!

      si exista si alt motiv pentru o astfel de „campanie”. Daca ND reuseste, va fi un exemplu pentru toti ca se poate. Si nu vorbesc doar pentru cei ce se gandesc sa se implice in viata comunitatilor dincolo / independent de circul politic actual; vorbesc de un exemplu pentru oamenii de rand, se poate daca ne ajutam unii pe altii, raspandim informatii ce dau alternative reale ( suplinind lipsa de suport tv, de exemplu) si partidele pot fi puse la colt un pic pana se reformeaza. Stii … ca la controalele „incrucisate” ale autoritatilor financiare 😀 Daca un control poate fi „incrucisat”, de ce nu ar fi si sprijinul oamenilor dintr-un oras pentru cetatenii altui oras ? Nu m-am dumirit clar cum este cu legea VU in cazul independentilor, dar daca ND castiga la locale in Buc si se mediatizeaza suficient „metoda”, s-ar putea sa fie destule surprize cu indendentii prin tara. Hmmm … poate e weekend si visez frumos dupa atata plimbare prin parc si jucat cu copii 😀

      roxaline

      02/06/2012 at 3:56 pm

      • oops … „surprize cu independentii … ” 🙂

        roxaline

        02/06/2012 at 4:13 pm

  3. uranus,11,iunie, antim, sf. apostoli si toate sträzie ce porneau, ca frunzele
    de pe crengutzä, am crescut in locuri minunate, le-au distrus comunistii, acum
    distrug si ultimele constiinte, manipuleazä si invenineazä sufletele cu urä si
    isterie, astia sunt copii crescutzi de ILIESCU; mai agresivi, mai periculosi cu milioane
    furate ,ce vor puterea din nou. asta este haita cea mai periculoasä a romaniei USL:

    MUBARAK, a fost condamnat pt. 800 de victime,

    cand v-a fii judecat si condamnat ILIESCU ????????pt, 1 mie de mortzi.

    theo- nona

    02/06/2012 at 3:13 pm

    • Adevarat theo-nona
      locurile in care ne-am nascut si am copilarit!

      Theophyle

      02/06/2012 at 3:27 pm

  4. Da . E timpul sa improspatam putin aerul . Politrucii trebuie sa primeasca o lovitura . Chiar aici , de unde se da ora exacta , cum se tot spune .

    grig

    02/06/2012 at 3:13 pm

    • salut,
      ne straduim grig 🙂

      Theophyle

      02/06/2012 at 3:26 pm

  5. Un film explicativ pe care m-am decis sa-l trimit
    Iertati-mi timpul rapit.

    paula

    02/06/2012 at 3:35 pm

    • Buna ziua,
      Multumesc Paula 🙂

      Theophyle

      02/06/2012 at 3:37 pm

  6. Ziua buna
    Voi cu votul eu cu privitul . 🙂
    Daca as fi acum bucurestean , as vota cu ND E unica noutate in o mare de reciclati 🙂
    Pina la urma , ma duc la nunta nepoatei . Efort din toate punctele de vedere . 😆

    stefan60

    02/06/2012 at 3:35 pm

    • Salut Stef,
      numai la nunti sa petrecu baiete! Ai grija 😆

      Theophyle

      02/06/2012 at 3:40 pm

  7. bucurestenilor,
    (tuturor, nu doar celor de pe Politeia) nu va pot ajuta decit cu o gluma: aveti grija ce va doriti ca s-ar putea sa vi se i deplineasca.
    Dar daca va fi reales Oprescu mare dezamagire o sa am.

    victor L

    02/06/2012 at 3:37 pm

    • Victor Salut,
      Nu am nici un fel de iluzii – se va alege Oprescu 😦 nu este important castigul, este important sa stim cat de multi oameni onesti traiesc si voteaza in Bucuresti!

      Theophyle

      02/06/2012 at 3:38 pm

  8. Sustinerea candidatilor independenti la locale, parlamentare si de ce nu, la prezidentiale, mi se pare cea mai buna solutie de lupta impotriva actualei clase politice.

    ribelalu

    02/06/2012 at 3:55 pm

  9. ziua buna Theophyle all 🙂
    Nicusor Dan imi lasa impresia unui om de calitate.Parca ar spune : Eu stiu cum era Bucurestiul,Voi dragi alegatori mai stiti ?
    Faptul ca intr-o maniera atat de sincera dusa pana inspre naivitate solicita ajutorul alegatorului il face extrem de apropiat oamenilor.
    Mi-as dori mult ca sa obtzina un scor cat mai bun chiar sa cashtige(asta ar fi o surpriza colosala)
    Cu cat procentul sau ar fi mai bun cu atat sansa spargerii sistemului ar fi mai mare iar semnalul ar fi de o importantza imensa ptr. alte primarii importante si-n exercitarea mandatului nou si ptr. urmatoarele alegeri.Ar avea efecte puternice asupra parlamentarelor si cred,mai ales,asupra prezidentzialelor.
    ps.
    intr-una din postarile trecute s-a discutat despre cateva incongruentze legate de programul sau(raportate la ideile noastre) Poate n-ar fi rau ca sa ii fie semnalate si discutate.

    mircea

    02/06/2012 at 4:03 pm

    • @mircea
      paradoxul ndan : nu e nascut in bucuresti,sta cu chirie,dar e mai bucurestean decit multi dintre noi;II PASA!
      asta trebuie sa fie mesajul

      intamplator

      02/06/2012 at 5:15 pm

  10. Eu astept cu incredere alegerile locale. Alegerile uninominale pentru primari si presedintii CJ vor fi cel mai bun indiciu al situatiei politice actuale. Un 25%-30% pentru opozitia actuala si independenti ar fi un rezultat multumitor (acum).
    P.S. Am zis doar pentru primari pentru ca in cazul consilierilor este un vot influentat puternic de „locomotiva uninominala”. Cel mai bun exemplu? Consiliul Local Sibiu dominat de germani.

    ribelalu

    02/06/2012 at 4:14 pm

  11. läsand loc unuia ca oprescu, un plagiator si fiu de securist, ce manä
    in manä cu haita rosie, nu poate träii nimeni educat,bine,linistit.
    vor fii prostitzi,manipulatzi,momitzi.

    lucrurile mari nu se fac dintr-o bucatä, nici nu pot urca o scarä zburand,
    chiar dacä e o scarä cu sipci mai rablagite-unele, mai bine le folosesti
    decat sä calci in gol. radicalismul si simpatia in cazul respectiv, este däunätor,
    f. däunätor. panä cand nu ajungi la ceva mai multzi oameni cu cap, ii folosesti
    si pe cei ce ai.

    idealismul e minunat, dar cand treci de 70, chiar trebuie sä fii cumpätat.devii pracmatic

    chiar putzinul care il poate aduce dreptei un candidat, e mai inportant decat
    simpatia pt. respectivul.aici nu-i vorba de räul mai mic, e de un pas, dar
    mai bine unul mic , decat sä faci cadou din idealism, cancerului romaniei USL
    credinta in ceva s-au pt. ceva, se träieste.

    theo,
    eu nu iert niciodatä comunismul ce mi-a distrus locul drag si strädutzele, parcul
    ,si o parte din viatza mea. mä doare.

    theo- nona

    02/06/2012 at 4:37 pm

  12. in sibiu , vä inselatzi, „de cainii nemtzilor”, de cei ce au servit si servesc alte interese,
    nemtzii majoritatea au plecat, s-au au fost obligatzi sä plece.

    formatziuna lui Johannis, este o perversiune, trepädusi securisti si chiar f. multzi
    ce nu au de-a face cu nemtzii. Johannis, este un caine rosu.

    theo- nona

    02/06/2012 at 4:56 pm

  13. buna ziua
    azi am facut ” un test personal”
    am luat un taxi si,am adus vorba despre alegeri;
    calatorul( C): si cine o sa fie primar?
    taximetristul(T): oprescu
    C: eu l-sa vota pe unul nicusor dan
    T: asta ce shmenuri face?
    C: n-am idee,cred ca niciunul; am auzit ca toata cheltuiala lui, pentru campanie e de vreo 60 miii euro
    T: nu se poate domle
    C: pai d-aia n-ai auzit de el,ca nu e shmenar,n-are bani
    T: pai de ce candideaza? vrea si asta sa se faca
    C: eu situ, poate ca s-a saturat sa fie facut;dvs,nu?
    T: ba da domle,toti ne fac
    C: pai daca toti ne fac si toti ne-au facut,ce-ar fi sa-l credem pe unu care poate nu ne face?
    T: nu se poate domle,toti vor sa ne faca
    C: domle,astia care ii stii ,oprescu si prigoana esti sigur ca ne fac?
    T: da
    C: uite d-aia domle eu o sa-l votez pe nicusor dan ,asta zice ca nu ma face,si nici macar nu arunca cu banii sa ma convinga;m-am saturat sa fiu facut
    T: domle ,poate ai dreptate,poate ca merita incercat; zici ca nu are nici un partid?
    C: n-are domle,
    T: cine ii da banii:
    C: unul ca mine,100 ron,poate unul ca d-ta 10 ron,ca banul vaduvei
    T: domle,poate ca ai dreptate,daca nu e in gashca cu astia poate merita

    nu stiu daca l-am convins pe taximetrist,dar macar se gindeste;
    afost o ” investitie ” de 20 ron pentru ndan

    apropo pentru cei care spun ca e sprijinit de stinga; il sprijina si cghinea,si asta numai de stinga nu e
    p.s1. sunt sigur ca toti de pe politeia din bucuresti sau nu,au o lista de emailuri;ndan trebuie rostogolit pe email;daca din 50 unul e convins e un cistig;daca s-ar clasa al doilea ar fi ceva de neimaginat;cupola ar primi o lovitura ,si nu ar fi o lovitura mica; ” pulimea” chiar ar incepe sa conteze
    p.s 2 : azi am mai convins 3 pensionari sa voteze cu ndan

    intamplator

    02/06/2012 at 5:11 pm

    • Taximetristii in general sunt koorve. Afla ca rapid ca esti cu Tanda si incep sa il injure pe Manda. De ce ? Pentru clientul multumit care da si bacsis pentru ce a auzit 🙂

      lastnightmusic

      02/06/2012 at 5:33 pm

      • @tds
        de acord,nu sunt deloc prosti” miros banul” /nu neaparat trebuie sa-i spui ca esti cu manda sau tanda/il faci sa se intrebe,sa incerce/si asta e marketing si e chiar eficient,cind trebuie sa lansezi un produs nou care concureaza cu ” mcdonalds”
        dar daca ii sadesti indoiala?

        intamplator

        02/06/2012 at 5:58 pm

        • Nu e bazinul cel mai potrivit potrivit
          Acum 10 ani erau cu Romania Mare.
          Sunt in general nistre frustrati pe o piata aglomerata. au o ura pt tot si toate. Nu e cel mai manos loc. Dar asta nu inseamna sa nu incerci. 🙂

          lastnightmusic

          02/06/2012 at 6:13 pm

  14. Buna ziua 🙂
    Sper ca oamenii normali, care s-au saturat de mizeria Oprescu si actuala clasa politica sa voteze Nicusor Dan.

    mar

    02/06/2012 at 5:22 pm

    • @mar
      buna ziua
      eu cred ca un vector important in campania pentru ndan sunt taximetristii -ca ei pot multiplica-si pensionarii-ca ei se duc la vot;
      ndan are sprijinul celor activi-care se decid sa-si ” miste posteriorul” in ziua votului;trebuie si ceilalti sensibilizati;orice parinte,orice prieten care de decide sa voteze pentru n dan e un mare cistig; e cumva- la alta scara- ca si votul din 2009 pentru basescu

      intamplator

      02/06/2012 at 5:30 pm

  15. E sigur că Nenea Iancu (el şi familia lui!) va vota cu Nicuşor Dan. E mai mult ca sigur că el şi familia lui vor vota cu Toader Paleologu, la Sector 1. NU ESTE SIGUR însă că România va mai putea ieşi din marasmul în care a căzut de o lună încoace, de când, printr-un proces de „pontoficare” idiocrată continuă, istoria s-ar putea să basculeze. Ne trebuie nişte „sacrificii ritualice” din partea Celui de Sus. De pildă, sunt curios să-mi imaginez cum se va comporta poporul român la dispariţia Deng-Xiao-Ping-ului său…Atunci, poate că se va mântui.

    nenea iancu

    02/06/2012 at 5:27 pm

    • salut nene iancule,
      Eu chiar nu as vrea sa gust din intelepciunea Nord Coreeana 😦

      Theophyle

      02/06/2012 at 9:29 pm

  16. Salut 🙂

    Votam Nicuor Dan, indiferent de rezultat !
    Am vorbit cu taximetristul, om inteligent dar care nu auzise de Nicusor Dan !
    Cu oameni ca Nicusor Dan putem misca Bucurestiul din groapa in care este. O spun avind in minte Helsinki unde inca eram azi dimineata

    lastnightmusic

    02/06/2012 at 5:28 pm

    • @tds
      orice vot cistigat sau oricare care poate incepe sa se indoiasca de oprescu/prigoana e un cistig;
      eu unul voi cheltui incepind de miine 20 ron/zi ca sa” merg cu taxiul” prin bucuresti

      intamplator

      02/06/2012 at 5:33 pm

  17. Scuze de off topic. Sunt nebuni, incep sa cred ca a fost un arajament cae nu le-a iesit.
    http://www.evz.ro/detalii/stiri/ioan-rus-asteptam-scuze-pentru-declaratiile-presedintelui-parlamentului-ungariei-984589.html

    mar

    02/06/2012 at 5:32 pm

    • care sef de stat sau de guvern isi cere scuze pt. vorbele unui sef de parlament (care se reprezinta pe sine insusi sau parlamentul)????? cum ziceam, ziua si MARLANIA la Ponta, dar ce l-a apucat pe Rus? sunt asa de disperati pt. voturi nationaliste in Ardeal? le fuge votul de sub picioare?

      cinic

      03/06/2012 at 2:21 pm

  18. Prigoana a trecut la spam telefonic: a sunat-o azi pe sotia mea s-o roage sa-l voteze.Sunt foarte curios din ce baza de date a luat numarul de telefon.

    Adix

    02/06/2012 at 5:42 pm

  19. ce mizerie si isterie au fäcut sirienii, cä au fost omorate, cä au fost
    cu cutzitele sfasiate, etc…………

    si urangutanul KRU marga, päräsea pe totzi acolo, liber la omor. marga trebia
    imediat demis , ca si scuipatul de Diaconu, agitatorul dela revolutzie si din piatzä.

    theo- nona

    02/06/2012 at 6:12 pm

  20. cedric

    02/06/2012 at 6:23 pm

  21. Excelent articolul si daca Theophyle s a ferit de teoria conspiratiei pe mine nu ma inpiedica nimeni sa banuiesc ca de fapt exista un aranjament intre Udrea-Prigoana si Oprescu pentru niscaiva interese comune in consiliul general.Eu nu mi pot explica non combatul celor doi decit in aceasta cheie.
    Cit despre victoria lui Nicusor Dan ar fi un lucru extraordinar nu numai pentru primarie ci si pentru votantii din intreaga tara care ar vedea ca uniti pot invinge mafia de partid.
    Votul uninominal ofera o ocazie unica pentru a promova in parlament oameni noi ne inregimentati in actuala mafie.Daca lui Nicusor Dan ii trebue 200 de mii de voturi un independent poate ajunge deputat si cu 6-7000. O fi chiar atit de greu?

    tucu2

    02/06/2012 at 6:40 pm

  22. sal,
    experimentul Nicusor Dan este foarte interesant cel putin din prisma viitoarelor alegeri parlamentare in ipoteza noului uninominal. daca legea ramane asa, va fi foarte important ca pe linga mobilizarea catorva zeci de personalitati din sarmana noastra societate civila care sa candideze, sa se reuseasca o mobilizare a comunitatilor internet din Bucursti cat si a comunitatilor locale.
    Cu siguranta ca succesul lui Nicusor Dan ar putea reprezenta un factor important de stress pentru actuala clasa politica, iar succes ar fi chiar si locul 2 la o distanta de max 10 pp de Oprescu.
    Pentru asta cred ca saitul Politeia cat si comunitatea are obligatia cel putin morala ca impreuna cu ceilalti formatori de opinie de pe blogosfera sau site-uri oficiale gen ,Hotnews , sa genereze un „mol in miscare” informational ca la rugby.
    Si ideea ca se poate castiga fara bani de promovare cred ca este falsa. Ok poate nu promovarea stupida facuta de ceilalti competitori, insa daca nu te promovezi nu existi. Daca oamenii nu aud de tine macar nu au cum sa te voteze. De aia este important ca site-uirile care se cunosc sa incerce niste cross-uri findca alta sansa de promovare nu prea cred ca mai exista acum. Sa incerci sa stringi niste bani e cam tardiv. Pacat ca ND nu s-a gandit mai atent la chestia asta. Mai sunt ceva greseli de reprosat, dar nu conteaza asta acum. Iar in promovarea din gura in gura nu prea am mare incredere.
    Daca nu ar fi venit legea cea noua cu uninominalul, experimentul Nicusor Dan nu ar fi prea avut relevanta, dar acum cred ca lucrurile se schimba dramatic.
    De aceea consider ca este foarte important ca toti sa ne mobilizam si sa aratam ca se poate.
    Succes.

    Marian

    02/06/2012 at 6:52 pm

  23. Salut, popor ! 🙂
    V-as aminti doar cum si-a motivat Udrea sustinerea/propunerea lui Prigoana la primarie : „Prigoana este foarte uman, si-a pus viata personala pe tapet”. 😆
    Mahala, care va sa zica.
    Nicusor Dan e singurul care merita votul nostru.
    Din nefericire, e foarte putin cunoscut (a omis sa-si expuna viata personala pe tapet).
    Il sustin pe ND si incerc sa-l fac cunoscut.

    Tzepelica

    02/06/2012 at 7:00 pm

  24. Buna seara la toata lumea si un gand plin de melancolie pentru fostii locatari de pe Uranus si strazile din jur (eu am sta intai pe Ecoului, apoi pe 13 Septembrie colt cu Izvor); si solidaritate pt. Nenea Iancu, actualul meu vecin de sector si preferinte electorale. Dvs. ati primit vreo pipa, eu nu; dar tot il simpatizez pe junele admirator al lui Farfuride.

    dica

    02/06/2012 at 7:57 pm

  25. Salut si …
    scuze de off-topic 🙂

    Pana la urma cum e cu data alegerilor parlamentare? Am urmarit cu atentie ( sper!) ceea ce a scris @Citi, iar acum am vazut asta:
    http://www.hotnews.ro/stiri-politic-12418795-cristian-preda-alegerile-termen-pot-organizate-perioada-2-decembrie-19-martie-orice-data-anterioara-presupune-anticipate-deci-demisia-guvernului.htm

    roxaline

    02/06/2012 at 8:00 pm

  26. Cum isi permite dl Preda sa-l contrazica pe procurorul Ponta?

    victor L

    02/06/2012 at 8:08 pm

  27. Cea mai mare realizare a lui Ponta ar fi sa l convinga pe Basescu sa declare decalarea alegerilor si apoi sa l suspende deoarece prin asta a incalcat constitutia.
    E adevarat ca Ponta a declarat ca e o „”mica „”problema constitutionala dar l au suspendat ei si pentru ca nu a incalcat constitutia.
    Pe de alta parte se pare ca Ponta a ajuns la concluzia ca cu acordul partidelor se poate incalca si constitutia.E de tinut minte.

    tucu2

    02/06/2012 at 8:25 pm

  28. tucu2,
    scenariul tau nu sta in picioare
    – presedintele nu poate decala alegerile;
    – Ponta trebuie sa-l forteze pe presecinte, si numai dindu-si demisia;
    – si urmeaza alte proceduri unde numai loc de suspendare nu e loc.

    victor L

    02/06/2012 at 8:56 pm

  29. salut,
    aseara am fost cu tinerii mei la un mini-miting pe podul Grozavesti pentru Nicusor Dan.
    tinerii din jurul meu si prietenii lor vor vota NDan.
    am convins 2 persoane sa-l voteze, sper ca o vor si face,
    dar pina deunazi nici nu auzisera de el: din ce partid face parte? din nici unul, este independent,
    ok, atunci il votez., fu raspunsul.
    si azi au fost tinerii la alt miting pro-ND.
    🙂
    cine stie? va fi oare vreo surpriza? mai este doar o saptamina la dispozitie.
    ma gindeam sa ma prezint ca observator legal…

    skorpion

    02/06/2012 at 9:05 pm

    • Salut skorpi,
      Bine ai facut!

      Theophyle

      02/06/2012 at 9:25 pm

  30. Ziua buna!
    Am trimis email unui prieten din Bucuresti, nu auzise de Nicusor Dan.

    Creanga

    02/06/2012 at 9:18 pm

    • Salut creanga,
      Long time – sper ca esti bine! Da multa lume nu a auzit de el, sper totusi sa auda in zilele urmatoare 🙂

      Theophyle

      02/06/2012 at 9:24 pm

      • Sunt bine, am trimis email acum o luna. Ar trebui coborat de pe facebook in strada, parerea mea.

        Creanga

        02/06/2012 at 9:28 pm

        • Cred ca ti-am raspuns. Am coborat, avem niste voluntari care lucreaza pentru Nicusor Dan!

          Theophyle

          02/06/2012 at 9:30 pm

    • Buna seara cedric 🙂
      Tu mai sti cine sunt „ai nostri”? Eu chiar nu mai stiu prea bine!

      Theophyle

      02/06/2012 at 10:06 pm

      • și eu tot cu!

        că „ai noștri” văz ca mizează tot pe cai (mai ales iepe) de lemn…

        nikuelektriku

        02/06/2012 at 10:41 pm

      • Buna seara !
        Teo, nu te supara, dar de departe, si Severin e al nostru 😦
        Vrem sau nu vrem.
        Platim, nu?

        Emil

        03/06/2012 at 12:34 am

  31. Ma gandeam la DNA care se ocupa de caz. Posesivul „ai nostri” e demult cam fara sens.

    cedric

    02/06/2012 at 10:19 pm

    • Rabdare cedric 🙂
      Apare soarele si pe strada noastra!

      Theophyle

      02/06/2012 at 10:27 pm

  32. trebuie sä vä fie milä de escroc, el care este corectitudinea intruchipatä,
    severin nepotul lui brucan, jeg ce are institut pt, comunisti, el ce stä in
    casele statului ,färä nici un drept. „chiar nu vä intzeleg.”

    dar vä iubesc!

    noapte bunä

    theo- nona

    02/06/2012 at 10:34 pm

  33. deci la camera de comertz, singurul candidat este acel Vlasov,

    prieten cu Pivniceru???????, mafia din est, se aseazä deja pe posturi.?

    theo- nona

    02/06/2012 at 10:39 pm

    • Vlasov e socrul fostului ministru de interne liberal, Cristian David (Troaca), cel care l-a dus cu elicopterul la nunta pe Adomnitei.

      blackman

      03/06/2012 at 12:46 am

  34. in cazul nevinovatului gogoloi libidinos Severin,
    era competentza PE, dar sper sä se rostogoleascä.

    theo- nona

    02/06/2012 at 10:41 pm

  35. Theophyle, nu prea mai cred in nici un soare!
    Asta seara , la tvr, o stire care mi-a dovedit ca se petrece restauratia cu viteza cosmica: ministrul economiei a declarat ca a hotarit sa trimita un control financiar la CONPET apoi sa schimbe tot CA , jignit probabil de raspunsul primit de la presedintele societatii! Si pentru ce? pentru a distruge un om-tatal presedintei Camerei Deputatilor care le sta in gat.
    Atata marsavie, numai pe vremea comunistilor s-a mai pomenit. Sa te urmareasca pana in panzele albe pe tine si pe tot neamul tau.
    Cine ii poate opri?

    cedric

    02/06/2012 at 10:48 pm

    • Intreb si eu, curis:
      Se desfiinteaza si postul?
      Atunci, are macar o logica, nu?

      Emil

      03/06/2012 at 12:35 am

  36. dacä romanii nu se trezesc, ii v-a oprii pe romani,
    trupele rosii. din USL: F: GRAV.

    somn usor:

    theo- nona

    02/06/2012 at 10:56 pm

  37. Seara buna.
    Incepe ultima saptamana de campanie. Eu mi-am propus sa conving un numar de 50 de oameni sa voteze pentru Nicusor Dan. I-am trecut pe o lista, de unde am sa ii tai unul cate unul, cand voi fi convins ca vor pune parafa unde trebuie duminica.

    Eduard

    02/06/2012 at 11:00 pm

  38. Buna seara,
    Nu sunt din Bucuresti, asa ca nu pot vota cu Nicusor Dan. Ma deranjeaza insa apelativele de genul „Cleopatra de Pleşcoi”. Nici Ponta n-a avut atata imaginatie distructiva. Legat de Prigoana, am o intrebare: cu cine ar trebui sa incheie contracte o firma de salubritate? Asadar, parerea mea (hac!): Nicusor Dan, OK! Dar nu aruncati cu noroi in PDL mai mult decat o fac comunistii pentru ca vom ajunge sa alegem intre Ponta si Antonescu.

    blackman

    03/06/2012 at 12:43 am

    • blackman,
      contracte DA! castigate legale prin licitatii corecte! Prigona este primul care va face blat ca sa castige un ban. Cat despre Cleopatra din Plescoi – imi asum la propriu si la figurat metafora. Ea este una din marele vinovate ca nu mai avem astazi pentru cine vota.

      https://theophylepoliteia.wordpress.com/2010/01/09/despre-reforma-clasei-politice-2/

      Theophyle

      03/06/2012 at 7:48 am

    • blackman, eu intotdeauna am aparat-o pe EU impotriva atacurilor cauzate de apropierea cu TB. Trebuie totusi avut in vedere ca ea a distrus doua organizatii PDL, Constanta si Bucuresti. Acum in Bucuresti PDL e foarte probabil sa nu castige nici o primarie iar la generala sa iasa chiar pe locul 3. Cred ca partidul trebuie sa o dea la o parte ca pe orice prost manager.

      sls

      03/06/2012 at 7:51 am

  39. Nu uitati…
    Il puteti vota pe N. Dan si pentru Consiliul General

    Strajnik

    03/06/2012 at 7:24 am

  40. Nu mai locuiesc in Bucuresti de 7 ani. Incerc sa-mi conving parintii sa voteze cu Nicusor Dan.
    Si buna dimineata tuturor.

    clemycali

    03/06/2012 at 9:20 am

  41. Buna Dimineata,
    Postare noua!

    huniad

    03/06/2012 at 9:51 am

  42. […] In nici un caz nu este o aluzie ca dl Prigoana, tatal imparatilor romani de pe malul Dambovitei, si sotul vestitei doamne Adriana Bahmuteanu – persoana publica -, ar fi altceva decat un om de afaceri onest, atat cat se poate conform criteriilor dambovitene. Il cred onest in primul rand pentru ca omul  a recunoscut clar  ca el opteaza între PDL şi calitatea de acţionar la firme, care au afaceri cu statul, la optiunea “out from PDL”. Ca lucrurile s-au rezolvat cu ajutorul colegilor portocalii (ieri), verzi-vitriol astazi, aflati in acelasi impas,  am mai scris aici. […]


Comentariile sunt închise.