Politeía

Quis custodiet ipsos custodes?

Despre cardiologia genitală

Moto: M-am saturat sa facem dosare noi lor si noi noua; Avem nevoie de lideri adevăraţi, nu de maimuţoi implementaţi; Acel tânăr care s-a transformat în 300 este vorba de unul singur; Numai cine nu lucrează nu poate să i se impute că poate să fie şi mici greşeli, dar nu astea; Sunt lucruri pe care trebuie făcute; Mai are mult până să aibă puncte de vedere asupra la ce spun eu; Sunt oameni tineri, oameni care sunt prezenţi aici în faţă şi pe care vreau să le mulţumesc; În ultimii cinci ani este anormal să mergem cu maşinile şi cu transportul în comun care mergem; S-a tranşat această problemă şi, odată cu tranşarea acestei probleme, s-a rezolvat şi problemele noastre interioare; Nu există fiinţă umană, fie că locuieşte în Africa, în Asia sau în Rahova, care să nu fi văzut un film, să nu fi rupt o floare, o fată sau un băiat, după cazul care este fiecare; E o fată tânără care am tot respectul din punctul meu de vedere; Filozoful Marean Vangheliecitate. Opere complete, inclusiv poze din almanahe, aici.

Greu sa intelegi uneori prostia fenomenala a unor oameni care au strans averi fabuloase pe seama altor oameni, care au fost probabil amagiti intr-un mod greu de inteles. Arma suprema a unui escroc este lacomia, sentimentul aproape de necontrolat de a face bani facili fara a munci, totusi inselaciunea sau escrocheria necesita uneori un intelect peste media populatiei inselate. Probabil ca media inselatilor a fost extrem de joasa.

Dupa povestile mogulesti, absolut imbecile, demne de Bula, care l-au transformat pe Basescu invingator impotriva tuturor sanselor posibile, am fost loviti de stenogramele convorbirilor dlui Vîntu, care se considera infailibil ca Papa de la Roma, fiind de fapt prost ca noaptea. Nivelul de cunoastere s-a ridicat pe culmi putin de inteles cand discuta despre masurile de preventie super-sofisticate pe care le-a folosit pentru nu fi inregistrat, metode de care ar fi ras pana si un  proprietar de telefon mobil  adolescent.

Culmea tampeniei, sau daca doriti prostia suprema o reprezinta ultimele justificari medicale prezentate tribunalului din Bucuresti. I-au trebuit judecatoarei in cauza numai cateva minute pentru a afla ca inteligentul inculpat minte de ingheata apele. Citez din stirea pe care am relatat-o si dimineata in “Revista Presei”:

In cursul dezbaterilor Judecatoarea de sedinta a explicat cum a constatat ca documentele medicale depuse de avocatii lui Vîntu, care atestau o afectiune cardiaca, au fost semnate de un ginecolog. Judecatoarea a facut o simpla investigatie pe Internet si a descoperit un alt aspect: medicul ginecolog Peter Husslein nici nu lucreaza la clinica din Viena indicata de Vîntu la termenul precedent.

Aveti  in linkul urmator ceea ce a citit respectiva judecatoare, aici.

Monumentala prostie! Cred ca dl Vîntu are poate probleme cardiace si la figurat, avand in vedere performantele afaceriste. Cred ca inima lui este intre picioare, dar lipsa lui de inteligenta ma pune pe ganduri legate de inteligenta noastra, a tuturor. Suntem noi atat de prosti? Avand in vedere faptele, probabil ca da!

P.S. Ilustratia de pe Baricada!

Written by Theophyle

08/01/2011 la 3:04 pm

21 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Oameni Buni,

    Iata raspunsul lui Ponta la adresa ACDC:
    http://www.hotnews.ro/stiri-politic-8192275-victor-ponta-psd-alianta-centru-dreapta-pnl-vor-inregistra-juridic-alianta-politica-agenda-2019.htm

    Raspunsul scris pe blog. Asta inseamna ca altcineva conduce PSD’ul. Ponta pierde teren (daca l-a avut vreodata) pe zi ce trece.

    eugeni

    08/01/2011 at 3:16 pm

  2. Cind a tras tepeIe mari, G00gIe era in stadiu de pr0iect 🙂

    n0u:
    Ne asteapta ReichuI de 1000 de ani ? sau ne pregatesc mexicanizarea:
    dupa m0deIuI: Partidul Revolutionar Institutional (PRI) in Mexic – Ia putere timp de 70 ani

    http://www.hotnews.ro/stiri-politic-8192275-victor-ponta-psd-alianta-centru-dreapta-pnl-vor-inregistra-juridic-alianta-politica-agenda-2019.htm

    0ricum se grabesc ca sa pune pe jar UDMR-uI

    Un tanar de stanga

    08/01/2011 at 3:17 pm

  3. oameni buni,eu am citit ce scrie ala pe blog in evz:
    daca reluarea e corecta unde e noutatea?
    fraze despre restructurarea statului,consolidarea justitiei,economie….
    basescu macar incearca sa faca asta
    astia doar le arunca ;
    statul lor e statul tripletei vintu-patriciu-voiculescu
    secondati cu brio de vanghelie,mazare&co
    care ar fi alternativa: blaga sau udrea&co

    acuma,oricit de inteligent ai fi ce poti alege?

    plecarea din ro,e singura alegere logica
    ar rezulta ca putinii care mai gindesc,ramasi in ro,vor face acelasi lucru

    intamplator

    08/01/2011 at 3:25 pm

  4. buna ziua,

    legat de procesul de ieri, judecatoarea din procesul este luminita de la capatul tunelului. trebuie sa-i recunoastem meritele:

    – fara nicio obligatie a cautat detalii pe internet legate de cardio-ginecologul lui vantu. ca urmare, cererea de parasire a tarii a fost respinsa.
    – cererea ca inregistrarile contin informatii secretea a fost respinsa.
    – cererea ca procesul sa se desfasore fara presa a fost respinsa
    – nu s-a intrerupt procesul cand „specialistul it” a plecat
    – procesul a durat 7 ore
    – s-a amanat doar pana luni

    asa cum stiu eu justitia in Romania, procesul de ieri se putea intrerupe dupa o ora. nu se dadea nicio decizie si se amana 3-4 luni. nici macar nu se ajungea la partea cu copiatul cd-urilor. copiatul cd-urilor aparea la anu pe timpul asta.

    sunt si judecatori care-si fac treaba. sper sa n-o recuze 🙂

    Laur

    08/01/2011 at 3:32 pm

    • sau sa nu m0ara 0travita cu mercur precum pr0cur0area care instrumenta cazuI Vantu

      Un tanar de stanga

      08/01/2011 at 3:50 pm

      • da-ti peste gura!

        ela

        08/01/2011 at 3:53 pm

        • stiu eu cui as da peste gura

          Un tanar de stanga

          08/01/2011 at 3:54 pm

  5. Ofilitul se vrea pe cai mari si ca atare nu doreste decat o alianta cincinala. Dupa ce s-a comportat ca un grajdar pe linia grajdului a trecut la strategii pe termen mediu. Fuga de realitate necesita tratament de specialitate.
    http://www.romanialibera.ro/actualitate/politica/antonescu-agenda-2019-nu-inseamna-o-alianta-electorala-pana-atunci-2016-e-suficient-212428.html

    mar

    08/01/2011 at 4:02 pm

    • Ii aranjeaza sa ii spuna ca e pe termen Iung ca sa pacaIeasca pr0stii si sa sperie UDMR-uI ca va fi Iasat pe dinafara

      Un tanar de stanga

      08/01/2011 at 4:10 pm

  6. Vantu nu a reaIizat ca acum nu mai merg pr0stiiIe de 0dini0ara Judecat0area a dat 0 cautare pe internet cum face 0rice 0m n0rmaI ziInic in R0mania Pina acum citiva ani ar fi trebuit sa ceara 0 investigare Ia ambasada de Ia Viena care ar fi durat muIt

    Un tanar de stanga

    08/01/2011 at 4:14 pm

    • nu au contestat google? nu l-au declarat anticonstitutional? ce scapare pe ei!

      ela

      08/01/2011 at 4:25 pm

      • Din declaratiile individului calculatorul nu este unul din prietenii de baza. Probabil ca a pornit de la ideea ca daca el, o somitate in speculatii (propria declaratie) nu stie sa folosesca google cu siguranta ca si judecatoarea nu stie.

        mar

        08/01/2011 at 4:43 pm

    • Ce nu a reusit propaganda comunista +securitatea au reusit o mina de arivisti prosti si inconstienti.
      Pavelescu,Antonescu,Milut,R Sirbu,au reusit sa distruga mitul partidelor istorice.
      Cred ca Ion Ilici Iliescu este fericit.
      In sfirsit mosierii si bioerii au sfost pusi cu botul pe labe.

      tucu

      08/01/2011 at 5:21 pm

  7. DA, suntem chiar mai prosti decat iti vine sa crezi. Si curve, dar nu din alea de lux, ci fufe de pe centura. Istoria e martora.
    cu stima

    merisor

    08/01/2011 at 5:42 pm

  8. A cazut definitiv si recalcularea pensilor militarilor.
    Informatia e aici :

    http://www.hotnews.ro/stiri-esential-8192402-iccj-confirma-decizie-cluj-privind-pensiile-militare.htm

    Ștefan A.

    08/01/2011 at 5:55 pm

  9. Negresit, inteligenta acestui personaj a fost supraestimata. Ce am subestimat noi poate, e prostia lacoma a acelora care fac posibila existenta unei astfel de creaturi. 🙂

    Galeata cu pixeli

    08/01/2011 at 6:39 pm

  10. Buna Seara la toata lumea 🙂
    Postare Noua!

    Theophyle

    08/01/2011 at 7:25 pm


Comentariile sunt închise.