Politeía

Quis custodiet ipsos custodes?

Filozofie Vangheliana

Vanghelie despre….Vanghelie

Cine nu are loc de mine… nu mă interesează… să se înghesuieşte! ; Soarta mea a fost hotărâtă de destin; Sunt atât de nervos şi de supărat, încât nu vorbesc decât administrativ; Deci mănânci, exişti ; Şi-ntr-un pom dacă mă puneţi, eu am puncte de vedere; Mă simt exact cum n-ar trebui să mă simt; Chiar dacă n-am două sute de kile, când m-apăs, m-apăs rău pe oricine; Pe mine mă recomandă foarte multe calităţi; Deci prezenţa mea e datorită stării Bucureştiului în care ne aflăm; M-am bătut pentru aceleaşi principii cum m-am bătut şi pentru principiul de primar general; De când mă ştiu eu copil, mă urcam în pom şi mâncam corcoduşi.

32-1

Productie a maestrului Hultan.

Vanghelie despre …alţi

Eu am să-l scot pe Gigi Becali din politică, pentru că Gigi Becali m-a scos pe mine din sărite; Gigi Becali este un om uman; Ca şi prieten cu Sorin Oprescu, mă doare vizavi de atitudinea pe care a avut-o Sorin Oprescu; Am decis foarte bine sa fim in opozitie, sa dam jos guvernul asta incapabil ministrii astia corupti, da, si sa schimbam presedintele Traian Basescu in 2009, deci asta am decis. Ne organizam si schimbam toata conducerea asta de dreapta, hoti, prosti si tampiti. – declara Marian Vanghelie despre colegii ce guvernau, din PD si PNL pe vremea Aliantei DA.

Vanghelie in General

M-am saturat sa facem dosare noi lor si noi noua; Avem nevoie de lideri adevăraţi, nu de maimuţoi implementaţi; Acel tânăr care s-a transformat în 300 este vorba de unul singur; Numai cine nu lucrează nu poate să i se impute că poate să fie şi mici greşeli, dar nu astea; Sunt lucruri pe care trebuie făcute; Mai are mult până să aibă punc­te de vedere asupra la ce spun eu; Sunt oameni tineri, oameni care sunt prezenţi aici în faţă şi pe care vreau să le mulţumesc; În ultimii cinci ani este anormal să mergem cu maşinile şi cu transportul în comun care mergem; S-a tranşat această problemă şi, odată cu tranşarea acestei probleme, s-a rezolvat şi problemele noastre interioare; Nu există fiinţă umană, fie că locuieşte în Africa, în Asia sau în Rahova, care să nu fi văzut un film, să nu fi rupt o floare, o fată sau un băiat, după cazul care este fiecare; E o fată tânără care am tot respectul din punctul meu de vedere;

Colectionat de mine si publicat pentru prima data in articolul “Van Gehelie Seniorul Meu Feudal” in Ziarul de Duminica din 8 februarie 2009

32-2

Written by Theophyle

20/08/2009 la 9:46 am

Publicat în Uncategorized

Tagged with , ,

9 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Mai crestine, stii ca esti cremenal ? Abia ce am reusit sa ma opresc din ras.Amorugaminte,permiti sa trimit acest subiect spumant ca un Don Perignon unor amici din blogosfera diasporei,evident cu indicarea sursei ?Zi OK si dau o palinca la halba.

  mihaibeltechi

  20/08/2009 at 9:54 pm

 2. @gerula, cu placere si onoare – cum sa nu? mia casa tua casa 😆

  Theophyle

  20/08/2009 at 9:57 pm

 3. Theophyle,multumesc ….am o amica foarte draga mie in Canada, am facut si noi ce am putut pt.flamurile portocalii in diaspora …efectiv zicea ca face pipi pe ea de ras.Apropo,fata zicea ca va pupa si pe tine si maestrul Hultan, sunteti totali .Deja a inceput freamatul pe mail si messenger …eu am o miniechipa de gherila digitala cu care am actiionat de capul meu la suspendarea Basescului si la parlamentare….

  mihaibeltechi

  20/08/2009 at 11:44 pm

 4. @gerula, asa cum am spus – pana la urma TB TREBUIE sa invinga si o va face 🙂

  Complimente si multumiri doamnei din Canada.

  Theophyle

  21/08/2009 at 12:01 am

 5. Theophyle,doamna din Canada e o fata super, ii transmit.Intre altele,i-a dat in direct catindatei Birchall un mat imparabil….Ca sa se duca la vot a facut si va mai face cateva sute de km pana la sectia de vot,unii considera votul O OBLIGATIE si UN DREPT.

  mihaibeltechi

  21/08/2009 at 12:29 am

 6. O respect din tot sufletul si desi suntem atat de departe am fost si vom fi aproape. Toti iubim Romania, miile de mile nu pot sa invinga un roman adevarat 🙂

  Theophyle

  21/08/2009 at 12:31 am

 7. sa stii ca datorita tie le-am facut o bucurie de suflet mai multor romani din diaspora.Ca opinie personala,noi raminem cantonati in zona blogurilor si neglijam forumurile cu trafic mare.Cand si daca poti arunca o privire la Irealitatea forum,acolo scriu cu Nik Leonardo ….sa vezi ce invazie de postaciorbanieni sau pesedraci a avut loc acolo ….Cred ca fara sa ne neglijam blogurile, ar trebui sa ne facem simtita prezenta si pe forumuri.Noi trebuie sa suplinim lipsa unui cotidian PDL de acoperire nationala , lipsa unei televiziuni neutre [ ca sa nu zic proPDL]….E parerea mea, ar trebui o actiune concertata a blogerilor portocalii pe baza unei strategii minimale.

  mihaibeltechi

  21/08/2009 at 1:24 am

 8. Fara grija o sa fim si acolo, o sa fim peste tot 🙂

  Theophyle

  21/08/2009 at 1:32 am

 9. Theophyle,sper.Noapte buna,sunt la taste de la sapte de azi dimineata, altfel as mai sta pe net.E si maine o zi.

  mihaibeltechi

  21/08/2009 at 1:43 am


Comentariile sunt închise.