Politeía

Quis custodiet ipsos custodes?

Urmaşul… după 2 ani

Acum doi ani, mai exact la data de 2 martie 2010, scriam cateva randuri despre realitatile politice ale zilelor respective. Citez:

Al treilea subiect [alte doua subiecte au fost tratate anterior in acelasi articol] este o confirmare a faptului ca fiecare om inteligent are nevoie cateodata de prieteni mai inteligenti decat el. Daca acesti prieteni sunt si bine informati, e si mai bine. Trebuie sa recunosc ca stirea mi-a facut multa placere, dar in nici un caz nu m-as jura cu mana pe Biblie ca este si adevarata, nici macar in felul in care s-au jurat fostii prezidentiabili [povestea juramantului Basescu Geoana] la confruntarea mediata de Turcescu.

Povestea suna cam asa:

“Zeus intelege ca dupa alegerile din 2012, un PDL invingator i-ar putea da cu flit. PDL intelege ca nu poate sa castige alegerile din 2012 fara Zeus. Zeus stie ca in curtea lui sunt puicute si cocosi mult prea grasi pentru o competitie cu baietii veseli din coalitia BOU (Blocul Opoziţiei Unite). Cocoseii mai proaspeti ai partidului s-ar putea fi dovediti ca un soi de claponi portocalii. Ce ar trebui sa faca Zeus in acest caz, credeti voi? Ati gicit! La umbra nucului batran, Zeus isi creste urmasul, ferit de curiozitatea publicului. Acest urmas ar  “da clase” baietilor veseli ai coalitiei BOU.  La fel de tanar ca ei, academic, cu performante recunoscute, fost si prezent inalt demnitar al statului, cu o priza de invidiat la multe din categoriile sociale ale Romaniei. Acceptat fara rezerve de occident, fie el European sau American, coerent si bun vorbitor de limbi straine, bineinteles de sorginte liberala, independent de conu Costache”.  Nu stiu ce credeti voi, eu l-as sustine fara rezerve. Aveti aici linkul la aceasta “profetie” Va propun sa cititi si comentariile.

Deci cum sa va spun – am avut atunci dreptate – acuma inca o mica “profetie”. Astazi Crin Antonescu si conducerea partidului pe care si-a aranjat-o, conducere formata de “voiculeţi” pe masura intelectului lui, a inceput numararea inversa spre o ratare asa cum sta bine unor ratati profesionisti. Sa asperam ca noua conducere a PNL sa fie mai intreaga la minte si sa-si gaseasca locul in lumea politica romaneasca fara ajutorul unui varan. Eu le urez numai de bine! Lui Crin Antonescu ii urez totusi un loc de analist la antenele fostului boss politic.

Written by Theophyle

09/02/2012 la 3:31 pm

182 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Si uite-asa incep sa ma minunez. Ptiu drace, deja, ma gandesc ca e cazul sa punem de slujbe de pomenire pentu USL. 😆

    Chibit

    09/02/2012 at 3:33 pm

  2. Of, Doamne, ce bine alegeti fotografiile care insotesc articolele …
    Tot timpul sunt in ton cu textul.
    Sincere felicitari.

    uitaroH

    09/02/2012 at 3:33 pm

    • Multumesc 🙂
      Facem si noi ce putem!

      Theophyle

      09/02/2012 at 3:35 pm

      • Idem! Felicitari echipei redactionale pentru bogata arhiva foto.

        EuCuMine

        09/02/2012 at 5:28 pm

  3. Buna ziua (chiar buna)
    Si eu vroiam sa zic tot de poza. Oare unde stau ascunse pozele astea si le gaseste doar o persoana (importanta pentru noi!)

    cedric

    09/02/2012 at 3:37 pm

    • Salut Cedric,
      O publicatie serioasa (si cred ca noi suntem seriosi) are grija de poze pentru fiecare ocazie. Avm cam 10 mii de poze in baza noastra de date 😆 Simplu, am pastrat poza pentru ca am stiut ca va veni timpul sa ne folosim de ea 😀

      Theophyle

      09/02/2012 at 3:40 pm

  4. Salut!

    Interesante comentarii 😉

    Eu, cind aveam emoticon de alta culoare: „Theophyle, ai dreptate, “tanarul despre care vorbesc are toate sansele sa castige algerile daca programul initiat de Basescu se va finazliza cel ptin mare parte din el”

    DACA. Asta sustin si eu. Daca proiectul lui Basescu reuseste, cel putin in mare parte, tinarul are sanse reale.”.

    Conditiile sunt indeplinite: crestere economica de peste 2%, stabilitate macro, deficit bugetar redus. 😆 (scenariul meu alternativ de care ma temeam nu mai e valabil).

    Cetatean

    09/02/2012 at 3:38 pm

  5. e foarte graitoare privirea lui Ungureanu catre presedinte, admirativ -iubitoare!!

    cedric

    09/02/2012 at 3:38 pm

  6. sper ca nu sunt impertinent daca reiau ultimul comentariu de la articolul precedent. a aparut dupa anuntul de postare noua

    –––––––––––––––
    „nu am vazut in presa din ultimele zile sa fi aparut un mic detaliu interesant, desi MRU a fost cautat si in caietul dictando de la scoala primara dupa dovezi de securism si nomenclaturism.

    in germania, cele mai mari (si influente) cotidiene sunt F.A.Z., Sueddeutsche si W.A.Z.

    MRU a fost o vreme adjunct al Pactului de stabilitate ptr Europa de SE, apoi adjunct al SECI, intr-o vreme cu probleme (Kosovo, ceva urme ramase in Bosnia)
    in pozitia asta MRU a fost chemat de un anume Bodo Hombach, fost ministru german SPD, fost europarlamentar si i-a fost lui MRU sef, la sediul din Viena al acelor organisme.
    in prezent, Bodo Hombach este cel mai sef peste WAZ Gruppe.”

    val

    09/02/2012 at 3:39 pm

  7. Acum vreo 6 luni, la un interviu, cred ca la TVR, Presedintele a fost intrebat pe cine vede predentiele tarii dupa el. S-a ferit sa dea nume. Raspunsul sau a fost ceva de genul: „Cred ca in 2014 romanii nu vor dori un presedinte jucator, si nici unul dinaintea lui. Vor dori un intelectual.” Mie imi era clar la cine s-a referit inca de atunci. Nu de alta, dar era cam singurul intelectual din foarte apropiata apropriere a sa. 😀

    Barengott

    09/02/2012 at 3:41 pm

    • A fost un hering partial rosu, s-au dus toti pe alta pista.

      Cetatean

      09/02/2012 at 3:44 pm

  8. eu väd de mult, cum presedintele, alege acesti copii desteptzi si ii pune
    in diferite functzii. cred cä de mult se gandea la cineva, care sä facä
    bine romaniei, Presedintele este un bun roman, la postul lui, pt. el
    nu cred cä s-a interst asa de mult.

    oricum, ideia si totul i se datoreazä Presedintelui. respect.

    theo- nona

    09/02/2012 at 3:41 pm

    • Theo-nona, asa este: TB este un bun roman, care reprezinta o multime de alti buni romani. Acesti romani au pus Ro pe drumul UE si NATO. De aici i se trage si puterea si longevitatea. Nu intamplator discursul sau care a pornit tavalugul a fost adresat exclusiv romanilor, excluzand orice referire la usltrashi. TRU a tinut si el sa exprime si in primul sau discurs (iti recomand si emisiunea acestuia cu Sava) patriotismul ca valoare fundamentala a politicianului roman. Din cauza asta USL (in actuala sa forma) deja nu mai conteaza din perspectiva apropiatelor alegeri.

      judex

      09/02/2012 at 4:12 pm

  9. Haos la Antene: „Timpii de Antenă ai lui Victor Ponta au expirat. Şi analistul Radu Tudor îl atacă pe Ponta, insinuând că acesta ar fi securist acoperit în politică. Mircea Badea a scris pe blog că preferă să-l voteze pe Băsescu”. 😆

    Cetatean

    09/02/2012 at 3:44 pm

  10. din cei 4 români din poza, 3 sunt inca in aceeasi echipa. deh… detalii neimportante
    eu vad un semn bun in ce priveste continuitatea pe proiecte exerne.

    val

    09/02/2012 at 3:48 pm

  11. Ponta si Antonescu au avut o discutie telefonica:

    „În cadrul discuţiei telefonice, s-a exprimat punctul de vedere al liberalilor care au opinat că şi-ar fi dorit ca discursul preşedintelui PSD să fie mai critic, însă Ponta i-a asigurat pe partenerii liberali că a expus toate punctele de vedere ale USL, atât în ceeea ce priveşte ne-susţinerea Guvernului Ungureanu, cât şi în privinţa punctelor esenţiale din programul de guvernare al USL.

    Potrivit surselor, Victor Ponta are de gând să-şi păstreze aceeaşi raportare faţă de Guvernul Ungureanu, anume de a nu-l susţine, dar de a lăsa deshisă uşa dialogului pe anumite puncte, aşa cum au fost enunţate în Parlament chiar de preşedintele PSD” (IRTV).

    Cetatean

    09/02/2012 at 3:49 pm

  12. va dati seama in teritoriu ce miscari o sa fie? antenistii lui Antenescu vor fi mancati de pesedisti la gustarea de la ora 11, ca nu cad greu la stomac.

    Valentin

    09/02/2012 at 3:54 pm

  13. Theophyle, salut! 🙂

    Pentru binele public, atenție că „neprietenii” se pot folosi de „darurile” tale.
    Toți profeții care se respectă mai bagă și un pic de „ceață” pentru siguranța viitorului ce va să vină.
    O aruncătură de ochi, așa pentru speranța, merge…
    Da’ să tragi de o parte tot vălul, e un joc cam periculos! 😀 (G/M sau cum vrei tu…)

    oldhashu

    09/02/2012 at 3:56 pm

    • Salut Hashule 🙂
      o sa ma conformez bunelor tale sfaturi. Noroc ca la noi se uita repede, cine isi aduce aminte ca am zis acu doi ani?

      Theophyle

      09/02/2012 at 4:05 pm

      • 😀

        oldhashu

        09/02/2012 at 4:25 pm

  14. SALUT prieteni
    De 2 luni ma rog de NR sa se miste mai repede pe o autostrada pe care sunt singuri, (experienta in entrepreneurship mi-a spus ca daca exista o cerere pe piata ea va fi acoperita) Acum nu mai sunt singuri
    Este MRU neafiliat politic care va putea organiza o miscare politica in care sa prinda fortele de dreapta si tinere din toate partidele.
    Orice initiativa este ca o fereastra care se deschide si apoi se inchide. Cred ca pt NR nu peste mult timp se va inchide
    O spun cu durere, pentru ca am mai multa incredere in tog decit in MRU dar asta este .

    Un tanar de stanga

    09/02/2012 at 3:56 pm

    • Salut TDS 🙂
      din nefericire, cred ca ai dreptate. Tot din nefericire, baietii si fetele nu inteleg asta.

      Theophyle

      09/02/2012 at 4:06 pm

      • tui mama masi theophyle sigur ca avem dreptate tu la nivelul tau ridicat iar eu la nivelul meu de cunoscator in entrepreneuship si in reactia pietei.
        Parca il vad pe U incropind un fel de partid Gaullist in romanika cu care sa isi puna amprenta pe urmatorii 20 ani

        Un tanar de stanga

        09/02/2012 at 4:09 pm

    • Cu regret te anunt tanarul meu coleg ca te inseli din strat „MRU neafiliat politic care va putea organiza o …” este o concluzie eronata. MRU este un politician care, impreuna cu imensa sansa de a face o cariera la varf, a primit la pachet de la „tatuca” si un partid ; plin de raie, obosit, fara busola, un fiu ratacitor pe care batranul patriarh nu il poate abandona. MRU va trebui sa il despaducheze, sa aleaga neghina si sa il faca iar bidiviu. Acum ce sa zic, material genetic bun mai are cate ceva partidul asta, cine va dori sa il urmeze pe noul lider bine, cine nu … usa este deschisa (spre iesire pe centura asa cum au facut altii mai demult).
      MRU are nevoie de structurile acestui partid, de experienta sa politica intr-ale organizarii, trebuie doar sa umble cu patul lui Procust prin filiale si sa faca masuratori, cine se potriveste ramane.
      Noua Republica va trebui sa se descurce singura, sa se ridice copacel pe picioare si dupa ce reuseste sa se tina de coltul mese poate, eventual, cere ( lui MRU si noului PDL) sa il primesca la masa.
      Cred ca le vor fi iertate iesirile tafnoase si declaratiile mojice.

      Lumi (pentru a nu clona pe Luminita)

      09/02/2012 at 6:30 pm

  15. Buna ziua,
    Ma frec la ochi de doua zile. Nu-mi vine sa cred ce vad si ce citesc. Nu vorbesc de acest blog care are acelasi ton de cand il citesc si sunt de acord cu cel putin 99% din idei 🙂
    Ungureanu are o presa pozitiva cam din toate partile daca e sa comparam cu ce se scria acum 2 saptamani. Discutiile peste tot sunt mai raționale.
    Opozitia, exceptand crin si o parte din locotenenti din partid, au pus frana ultimatumurilor fara sens, au renuntat la apelativele grobiene si culmea chiar trage de urechi televiziunile, care pana ieri ii faceau pantofii, ca au derapat.
    Toate acestea sper sa faca parte din previziunile lui Theophyle si nu ca avem parte de-o agenda ascunsa.
    Suflu si-n iaurt de la entuziasmul din 96 cand a castigat tapu si care a dezamagit ingrozitor. Nu cred ca mai avem a treia sansa daca o ratam si pe asta.
    Daca totul este ok si nu apar derapaje Ungureanu in 2014 defileaza la presedentie iar Basescu iese din scena invingator.

    Laur

    09/02/2012 at 3:57 pm

  16. Pen`ca urmeaza zile fierbinti in plina iarna pentru „urmas”, un articol bun:
    http://www.contributors.ro/media-tech/2012-apocalipsa-informationala/

    victor L

    09/02/2012 at 3:58 pm

  17. Majoritatea celor pe care i-am citit pana acum spun ca se prefigureaza o viitoare guvernare Pdl – Psd.
    Eu nu cred ca Basescu va mai face aceasta greseala.
    Eu cred ca strategia este trimiterea lui Antenescu unde ii este locul – langa Gadea, sa aranjeze lavalierele invitatilor – si negocierea unei viitoare coalitii de dreapta Pdl – Pnl – Udmr. Si eventual si cu Unpr sau macar cu oamenii de valoare de acolo.
    Si intr-un viitoe si mai indepartat spargerea Udmr-ului in dreapta si stanga, si polarizarea (in sfarsit!) in doua mari partide, reformate – dreapta si stanga – ca in orice tara civilizata.
    Sau cel putin m-as bucura sa fie asa, intr-un orizont de timp de cativa ani (4 – 8 ani).

    victor.vb2

    09/02/2012 at 4:05 pm

  18. La 16.10 , declaratii la PNL

    cedric

    09/02/2012 at 4:05 pm

    • s-a intors sefu’ de la coafor?

      Theophyle

      09/02/2012 at 4:07 pm

  19. Iese de la sedinta si isi spune „oful” in public.

    cedric

    09/02/2012 at 4:09 pm

  20. A aparut Antonescu.

    cedric

    09/02/2012 at 4:12 pm

  21. salut tuturor! salut Theophyle ! :)excelenta postarea 🙂 am sa aduc un argument de chibit ptr viitorul psd ( profetia despre pnl am facut si eu zilele astea aici pe blog si avem aceeasi idee 😛 ) – in afara unor posibile „masinatiuni” din umbra realizate prin dl maior sau altii intre psd , pdl sau Base ..sunt sigur ca daca noi avem oarece „viziune” in ceea ce l priveste pe MRU – ca fiind un mare favorit ptr a i urma Presedintelui Basescu la Cotroceni – atunci sunt sigur ca si in psd sunt unii oameni cu capul pe umeri si realizeaza ca atitudinea lor de azi( prin discursul si prezenta lui ponta in parlament ) care au vazut in MRU un potential viitor presedinte.cum stim …presedintele nominalizeaza premierul.in cazul in care MRU e presedinte …s au gandit unii pesedisti mai rationali : domnilor e mai bine sa lasam un loc de buna ziua ptr urmatorii ani cu acest domn Ungureanu? nu vreau sa speculez viitoarea numire a noului sef al sie 🙂

    zigzag

    09/02/2012 at 4:12 pm

    • salut Ziggy,
      de multe ori chiar gandim la fel. Da, si cred ca ei jinduesc pentru jobul la SIE 😆

      Theophyle

      09/02/2012 at 4:14 pm

  22. Antonescu continua atacurile la Presedinte si la Guvernul Ungureanu. Omu’ asta nu e capabil sa vada incotro curge apa…

    Twisted

    09/02/2012 at 4:15 pm

  23. PNL si aliatii au initiat acum un an USL. Aceasta s-a format pt a inlatura pe cale democratica regimul Basescu. PT ca guvernele Boc si Ungureanu reprezinta incompetenta , coruptie , inadecvare etc.

    PNL a spus ca guvernul investit azi e ilegitim, nereprezentativ si nu e o solutie la protestele care au loc in societatea romaneasca.
    N-a existat un dialog real nici cu opozitia , nici cu strada deci guvernul e ilegitim.
    Asta zice Antonescu

    cedric

    09/02/2012 at 4:16 pm

  24. Guvernul reprezinta numai inca o facatura a regimului TB pt a incerca sa evite momentul de confruntare cu poporul. Nici o speranta , nici o forma de colaborare cu guvernul nu poate exista. Numai alegerile anticipate sunt singura solutie.

    cedric

    09/02/2012 at 4:17 pm

  25. Ok, i-au dat sedative …Altfel nu imi explic limbajul decent.
    Conteaza insa si ce spui, nu doar cum.

    Radu

    09/02/2012 at 4:18 pm

    • Asta a devenit Ludovic al XIV-le vorbeste in numele poporului! Pentru ca el e poporul.

      Theophyle

      09/02/2012 at 4:20 pm

      • Mda .. astept cu nerabdare cuvantul „sluga” 🙂

        Radu

        09/02/2012 at 4:21 pm

    • Un bob zabava, ca se incalzeste acusica…

      Twisted

      09/02/2012 at 4:21 pm

  26. Theophyle, cine crezi ca va fi numit la SIE?

    maraco

    09/02/2012 at 4:20 pm

    • nu stiu, dar s-ar putea sa fie din parte PSD sau apropiat lor.

      Theophyle

      09/02/2012 at 4:21 pm

      • Salut Th,
        numirile la SRI si SIE au doar aparenta unor optiuni politice. Eu cred ca urmatorul sef al SIE va fi tot un intelectual, sigur nu de la GDS, dar ar putea fi cu ceva afinitati GS.

        judex

        09/02/2012 at 4:48 pm

  27. yo dau tv pe mute cand ciripeste porumbacu :)) sinistru asta crede ca el darama presedinte , guvern, servicii, parlament , patriarhie ? :)nici stalin nu ar fi avut asa ambitii :))

    zigzag

    09/02/2012 at 4:20 pm

  28. Romania si guvernarea nu au nevoie de declaratii frumoase, au nevoie de un nou inceput, de o putere politica validata, legitimat de electoratul, poporul , cetatenii etc.
    USlLare obligatia de a reprezenta acesti oameni care nu pot vedea in PM actual intelectualul, seful de servicii etc ci omul folosit de TB

    cedric

    09/02/2012 at 4:20 pm

  29. @Citi, cu privire la expertul hidroenergetic care minte de-ngheata apele pe care le vede revarsandu-se peste oameni de pe Ssssiret, eu cred ca el a cerut intrevederea cu Antonescu cu scopul de a-l debarca pe Ponta si a-l salva in extremis pe Antonescu. Asta se cheama in politica repliere pe pozitii mai putin avansate.

    judex

    09/02/2012 at 4:21 pm

  30. Antonescu e capsoman rau, o tine pe a lui. Nu mai racneste, a avu tca Ponta a avut succes cu glas mai scazut.
    Apelul meu catre partenerii nostri fata de care avem inca maxima incredere e de a nu uita cu cine ne batem: regimul TB, indiferent cate guverne la mana a doua va mai face …

    cedric

    09/02/2012 at 4:23 pm

    • Si dai si lupta …..

      miki

      09/02/2012 at 4:25 pm

  31. Ponta a zis sa merge noi liderii USL in parlament sa vorbim. Nu ne potrivim stilistic cu suflul nou al discursului sau.
    Intrebat daca va accepta invitatia la dialog a lui MRU, raspunde ca nu are rost.

    cedric

    09/02/2012 at 4:28 pm

  32. Si tot da inainte cu penalii care au votat. Sunt sigur ca AN il iubeste acum 😀

    Twisted

    09/02/2012 at 4:30 pm

  33. a reusit chuky sa l dispere si pe gyorgy frunda :))

    zigzag

    09/02/2012 at 4:32 pm

    • De unde stii?

      cedric

      09/02/2012 at 4:34 pm

      • a intervenit la irtv frunda sa l puna la punct pe cretinel sa i zica ca udmr = stabilitate , nu rahatu care l recita porumbacu 🙂

        zigzag

        09/02/2012 at 4:37 pm

  34. Chibit

    09/02/2012 at 4:34 pm

  35. Antonescu recunoaste ca s-a intalnit cu Ponta si Voiculescu la Grivco, inainte de sedinta PNL. L-au infierat pe Ponta, precis pt. ca Ponta da inapoi:
    http://www.ziare.com/victor-ponta/psd/ponta-despre-discursul-sau-daca-am-fost-prea-politicos-pot-sa-ma-corectez-1149871

    cedric

    09/02/2012 at 4:36 pm

    • Da inapoi, da’ tot inspre Antonescu bate cu „calitatea discursului” 😀
      „A fost poate, si pot sa inteleg criticile care mi s-au adus, un discurs care astazi si in zilele noastre este anormal pentru ca nu au fost atacuri la persoana sau lucruri spuse prea virulent. Sper, insa, si imi doresc dupa alegerile urmatoare, dupa ce nu va mai fi dl Basescu presedinte, sa revenim totusi la o stare de normalitate in care un discurs critic dar nu neaparat virulent sa fie regula, si nu exceptia”, a spus Ponta.

      Twisted

      09/02/2012 at 4:39 pm

  36. E saptamana smereniei, cum amintea in Parlament Sever Voinescu, dar discursul lui Antonescu a starnit in mine o atitudine absolut nedemocratica, de care ar trebui probabil, sa ma rusinez: i-as fi dat – nedemocratic, cum ziceam – niste suturi ca sa-l zbor pe nenorocitul asta de pe orice scena a politicii… Dar, democratic, m-am mai abtinut odata si Antenescu a ramas inca pe scena politicii romanesti… 🙂

    Observator

    09/02/2012 at 4:41 pm

    • Da, mari probleme cu democratia asta 😦

      Theophyle

      09/02/2012 at 4:48 pm

  37. In mod normat, seful SIE ar trebui sa fie un apropriat PNL. Problema e, mai are asa ceva PNL-ul?

    Barengott

    09/02/2012 at 4:42 pm

    • Care PNL, ala amanetat lui Varanu’ ?

      Theophyle

      09/02/2012 at 4:43 pm

  38. Buna ziua. Buna postare, minunata profetie.
    Cat despre Ponta. Eu un tampit daca incepe sa dea inapoi la istericalele lui Crinel.

    clemycali

    09/02/2012 at 4:48 pm

  39. Teophyle ieri: „Nu mi-as dori sa fiu patronul unor anumite televiziuni in viitorul apropiat. Probabil ca vom asista la multe intorsaturi in mass-media romaneasca”
    Azi: Attila Szasz se retrage din CNA (http://economie.hotnews.ro/stiri-media_publicitate-11465080-attila-szasz-retrage-din-cna.htm)

    Intrebare pentru Teophyle: Ne spui si cine va fi seful SIE („cu un pic de ceata”)?

    miki

    09/02/2012 at 4:50 pm

    • nu era pentru mine intrebarea, dar ma bag in vorba…

      urmand practica, „îmi asez omul de incredere pe banca de rezerva, intr-un loc mai discret, pana e iar nevoie de el” eu l-ash vedea pe Baconschi drept optiune
      cam asa a fost si cu MRU, nu ?

      val

      09/02/2012 at 5:02 pm

      • Nu am nici o idee!
        Dar nu cred ca va respecta aceasta practica !

        miki

        09/02/2012 at 5:16 pm

      • imposibil.Base a instaurat o practica : alege sefii de servicii de la partidele din opozitie. ponta@psd stiu asta ( vezi sefu Maior).daca l pune de la psd , chuky isi va ridica aripa tacuta din pnl in cap.asa i si trebuie 🙂

        zigzag

        09/02/2012 at 5:23 pm

  40. Se misca piratu` de parca ar fi pe furtuna cu nava:
    http://www.presidency.ro/?_RID=det&tb=date&id=13594&_PRID=
    Iar peste o ora depunerea juramintului.
    Oare se da sampanie azi 😉 ?

    victor L

    09/02/2012 at 5:16 pm

  41. Ponta a luat aminte la efectul antenelor (in timpul demonstratiilor din ianuarie) si nu este dispus sa ajunga un simplu executant la ordinele lui Felix. Cred ca discursul lui din parlament este o mica demonstratie de forta in fata tovarasilor… Sa nu uitam ca Ponta s-a certat initial cu Voiculescu dar a ajuns aliat din nou cu el (in USL) via PNL. Relatiile dintre ei sunt relatii intre pradatori.

    dada

    09/02/2012 at 5:21 pm

  42. da, se v-a servii sampanie, si ochi de peste mort, v-a face crize.

    theo- nona

    09/02/2012 at 5:26 pm

  43. dece nu este suspendatä si judecatä barsana??????

    csm, o sä fie rasul lumii.

    dar nästase, dece nu e inchis??

    theo- nona

    09/02/2012 at 5:29 pm

    • theo,
      uite de ce :
      „CSM a precizat, în replică, că prevederile legale în vigoare la acea dată au împiedicat suspendarea judecătoarei. Procedural vorbind, asta-toamnă se ajunsese, la un moment dat, în situația în care singura care putea soluționa, definitiv și irevocabil, cererea de suspendare a sa era chiar judecătoarea Gabriela Bîrsan, dată fiind funcția ei.”

      luminita

      09/02/2012 at 5:33 pm

  44. in actualul pnl-grivco, nu mai existä liberali.

    poate numai dl. djuvara.

    theo- nona

    09/02/2012 at 5:31 pm

  45. bona ziua,

    am si eu citeva scurte idei:

    1. sef de la SIE va fi de la PSD.
    2. nici USL (daca va mai exista) si nici PSD nu vor cistiga alegerile din 2012.
    3. Nu va exista nici o alianta post alegeri PSD-PDL
    4. presedinte MRU in anul 2014.
    5. sub umbrela Noii Republici nu vor putea sta 2 persoane puternice: un Mihail Neamtu + un MRU (din pacate)
    6. UDMR este posibil sa nu intre in Parlamentul 2012
    🙂

    skorpion

    09/02/2012 at 5:34 pm

    • 5. Pacat… Insa intre cei doi, il prefer pe MRU.

      6. Vreau sa vad asta, o, da, cat vreau sa vad asta. Tarfa Babilonului politic de la noi, lasata cu ochii-n soare, nevoita sa stea pe locurile alea minimale pentru minoritati, alaturi de romi si armeni.

      EuCuMine

      09/02/2012 at 5:39 pm

    • 5. De ce ar fi o problema sa stea 2 persoane sub o umbrela? Sau fiecare sub umbrela lui? Ne prisosesc personalitatile de dreapta intrate in arena? Sau de ce ar fi obligatoriu sa se perpetueze sistemul „dusmani pana la moarte” in loc de „aliatzi pentru o idee, o orientare”? 2014 este departe. Sa trecem intai de 2012. De buna seama fara PSD la guvernare.

      mishu jamie

      09/02/2012 at 5:41 pm

  46. Theophyle si TDS – chiar credeti ca doar prin aparitia unui finutz in fruntea PDL culoarul de dreapta s-a inchis? hai oamenilor, e teren viran cit vezi cu ochii…

    Kibby

    09/02/2012 at 5:39 pm

  47. panä atunci , domnul neamtzu mai are de invätzat multe,
    poate chiar dela dl. ungureanu.

    theo- nona

    09/02/2012 at 5:39 pm

    • Doar prostii spun ca n-au nimic de invatzat. Iar lui Neamtzu i se poate reprosa orice, dar nu lipsa de inteligentza.

      mishu jamie

      09/02/2012 at 5:42 pm

      • … scuze pentru intruziune, lui Neamtu i se poate reprosa lipsa de inteligenta … politica. Chestie ce nu are a se confunda (pune semnul egalitatii) cu inteligenta erudita sau de educatie, se mananca cu altceva

        Lumi (pentru a nu clona pe Luminita)

        09/02/2012 at 6:44 pm

  48. poate se v-a aplica metoda germanä, nu separat partide,
    sä adere la ce partid vor, asta e o cäcätzealä-firimizealä

    theo- nona

    09/02/2012 at 5:43 pm

  49. ziua de azi a fost mi-nu-na-ta. numai pe franturi am reusit sa vad ce se intampla, dar de fiecare data m-am cracanat de ras (vorba unui prieten din Basarabia).
    http://sareinochi.wordpress.com/2012/02/09/un-discurs-cu-mana-ntinsa-pe-sub-masa-despre-lupi-in-blana-de-carlani-si-coafati/

    Sare'n Ochi

    09/02/2012 at 5:45 pm

    • Nice 🙂

      Pe Ponta l-a indrumat cineva sa cante placa. Unul batran, criminal, etc., dar nu prost.

      A A

      09/02/2012 at 5:57 pm

      • 😀 da, Ion Iliescu se pregateste sa moara – dar mai inainte mai are cate ceva de facut.

        Sare'n Ochi

        09/02/2012 at 6:08 pm

  50. mishu jaime,

    nu ne prisosesc personalitatile de dreapta, din contra.

    ambii aka MN & MRU sint oameni f.f.inteligenti & culti & eruditi – tocmai asta ar putea fi o problema in a construi ceva IMPREUNA…

    asta este o boala umana, dar mai ales in rindul intelectualilor, fiecare vrea sa fie THE FIRST…si uneori acest lucru dauneaza ideii comune..
    sa vedem…

    skorpion

    09/02/2012 at 5:47 pm

    • Buna ziua all 🙂
      Skorpy
      Pana la alegeri prezidentiale mai este. Iar daca MRU rezista in politica inalta pana atunci va avea nevoie de un partid puternic care sa-l sustina. Eventual PDL spalat si scuturat 🙂

      desydemeter

      09/02/2012 at 5:57 pm

      • Desy, nu cred ca s-a inventat detergentul sau antibioticul, mai exact. Deja se ridica alta generatie in partid, cu aceleasi naravuri. Din pacate.

        mishu jamie

        09/02/2012 at 6:11 pm

    • Din fericire, ii despart exact 10 ani ca varsta. Fix doua mandate, cum sa zic?

      mishu jamie

      09/02/2012 at 6:08 pm

  51. buna ziua;
    ca mpentru oprice nou guvern primele 100 zile sunt decisive
    ” minzii” ministri trebuie sa confirme;
    eu sper ca pm-ul nu va ierta nici o stingacie si ca va urmari ca fiecare sa indeplineasaca cele 3 criterii enuntate
    acum ministrul transporturilor trebuie sa fie ” brici” si stapin pe situatie;nu la teve,la deblocarea circulatiei
    35 pct din autostrazile romanesti sunt inca blocate la 3 zile dupa terminartea viscolului(noroc ca n-avem decit 350 km)
    inca pest 400 km drumuri nationale inchise
    fara vorba,daca e pe faza in 24 ore poate anunta sec: drumurile deschise;firmele x,y ..reziloiat contracte-daca e cazul ,si cred ca cel putin la alea care au a2 este-si in final:
    cerem scuze …pentru inconvenientele produse fara angajamente sau altceva

    intamplator

    09/02/2012 at 5:52 pm

  52. Buna seara,
    Postul de premier in Romania a fost dupa 89 o groapa cu nisipuri miscatoare, nicidecum o trambulina. Cel putin momentan nu va inteleg entuziasmul privind viitorul lui MRU. Macar de ar fi el exceptia ….. chiar mi-a placut cat a fost ministru de externe.

    zaPaco

    09/02/2012 at 5:52 pm

  53. cine stie, ce mai este cu gogoloiul de voicu, ?? el isi fäcuse o mafie din judecätori,

    dar el se rostogoleste;ZBURDÄ,nu-l judecä,nu-l condamnä, dar primeste bani dela parlament.

    theo- nona

    09/02/2012 at 5:54 pm

  54. mä duc sä-i väd, vreau sä le citesc la investiturä bucuria pe fatzä.

    fatza cretinului crin, mi-o inchipui.

    theo- nona

    09/02/2012 at 5:59 pm

  55. Buna seara,
    Doamne,ce zambet are TB….. de mult nu l-am mai vazut asa

    Ioana

    09/02/2012 at 6:04 pm

    • S-a instituit returnarea shpagii? Wow!

      mishu jamie

      09/02/2012 at 6:14 pm

      • E inceputul spalarii lui Voicu. N-a fost shpaga, a fost imprumut.

        Twisted

        09/02/2012 at 6:35 pm

  56. Mai fratilor, ati vazut din linkul lui filadel ca DNA-ul l-a agatat pe marele Anton Pandrea, tartorul Sandeilor si protectorul lui Nastase?!

    😈

    L-au interceptat de mama-mama!

    Cetatean

    09/02/2012 at 6:15 pm

    • Citi 😆 😆 așteptam reacția ta și a lui Mr. B.

      filadel

      09/02/2012 at 6:19 pm

      • eu stiam ca Pandrea a fost interceptat, insa nu ma asteptam sa il agate!

        Cetatean

        09/02/2012 at 6:22 pm

    • S-ar zice ca prelungirea mandatului lui Morar + continuitatea la Min. Justitiei le-a dat curaj …

      Radu

      09/02/2012 at 6:19 pm

  57. Stati asa ca Fuia a depus juramantul fara sa tina mana pe Biblie…
    Sa vezi acum scandal. Si-au gasit tinta!

    Eduard

    09/02/2012 at 6:21 pm

    • Si Marko Bela a facut la fel.

      EuCuMine

      09/02/2012 at 6:25 pm

  58. Nici Marko Bela n-a pus mana pe Biblie si nici pe Constitutie.

    cedric

    09/02/2012 at 6:24 pm

    • Pai daca nu scria pe ele si-n ungureste, de unde sa stie bietul de el care-i care?

      mishu jamie

      09/02/2012 at 6:28 pm

      • 🙂

        Twisted

        09/02/2012 at 6:36 pm

  59. Buna ziua
    Curios ca domnul Basescu pregateste urmasul lui acum . Adica pe MRU . Aduc aminte ca functia nu mai e ereditara de cind a murit socialismul . 🙂
    Si nu cred ca ar rezista la o confruntare electorala cu Monica Macovei ca adversar la viitoarele alegeri prezindetiale . Bineinteles parerea mea ca pina in 2014 se pot intimpla multe .

    Ștefan A.

    09/02/2012 at 6:27 pm

    • Buna ziua Stefan,
      Cel mai mult imi plac comentariile nihiliste. Parca in democratiile occidentale nu ar exista obiceiul „mosternitorului”. Cat despre dna Macovei, fara indoiala ca mi-as dori-o varf daca s-ar pute. Din nefericire chiar nu se poate. Deci ramanem cu ce avem si ne rugam sa fie bine.

      Theophyle

      09/02/2012 at 7:01 pm

    • primul exemplu care imi vine acum
      angela merkel..

      intamplator

      09/02/2012 at 7:52 pm

  60. Salutare ! 🙂
    Guvernul are o misie grea.
    Nu-l invidiez pe MRU…cel putin in energie, situatia e la limita.
    Chiar si in conditiile astea baietii destepti profita din plin…
    Sa vedem ce rezolvari vor propune.

    Tzepelica

    09/02/2012 at 6:32 pm

  61. Foarte bun discursul lui TB.

    Eduard

    09/02/2012 at 6:38 pm

  62. uuuppssss….. pc-ul meu imi spune ca siteul mihailneamtu.ro distribuie programe malware si ca este posibil sa fi fost compromis recent de un hacker

    Ioana

    09/02/2012 at 6:38 pm

  63. Vorba lui Theophyle, cineva si-a dat manusile jos!

    cedric

    09/02/2012 at 6:41 pm

    • Cedric, toti si-au dat manusile jos. Diferenta majora este cauza renuntatului la manusi: unii se pregatesc de bataie, altii de munca. Basescu a impartit azi clasa politica in doua (cam dupa modelul lui Bush), indicand si impostura actuala care separa partidele pe criteriul dreapta-stanga. Adevaratele falii pe care se da lupta acum sunt intre romani si tradatori, pungasi si cinstiti, competenti si repetenti. Basescu a identificat si sursa comuna a acestor conflicte: impostura generalizata creata si mentinuta de politcienii din generatia sa si cea anterioara, a caror vina de neiertat este acea de a se fi dovedit incapabile sa se scuture de impostura democratiei originale. De aici a venit si si solutia de fond: o clasa politica tanara, a carei misiune este aceea de a-si construi o noua Romanie, asa cum isi doreste.
      PS
      …din pacate, eu cred ca Noua Republica s-a autoexclus iremediabil din Noua Romanie, prin atacul stupid asupra celui mai progresist guvern al tarii (TB nu a contenit cu multumirile aduse lui Boc&comp.) si penibila distantare de TB (cel care se dovedeste a fi singurul politician semnificativ cu deschidere spre nou).

      judex

      09/02/2012 at 7:08 pm

  64. Rectific: exceptional discursul. Cel mai bun vazut in ultimii ani. Incheierea a fost triumfala.

    Eduard

    09/02/2012 at 6:41 pm

  65. Cred ca nu-i va ierta cu rezultatele de la referendum. Daca tot le pasa de votul poporului!

    cedric

    09/02/2012 at 6:49 pm

  66. Buna seara ! Oi fi eu carcotasa ,dar ma intreb cand va putea face acest guvern atatea sarcini cate i s-au trasat in discursul presedintelui? Pana la alegeri sunt opt luni, acest guvern va avea de organizat doua randuri de alegeri, de gestionat o criza (care nu s-a terminat si s-ar putea sa mai produca turbulentze in Europa) ,trebuie sa atinga obiectivele stabilite cu FMI-ul . Nu-i asteapta de loc un an usor . Cand va mai face si legea sanatatii, si modificarea legii electorale, ca sa nu mai spun de referendum(Constituie) si reorganizare, cand UDMR-ul a spus clar ca nu le sustine ?

    Loda

    09/02/2012 at 7:00 pm

    • stai linistita. In acest an sarcina principala a acestui guvern e sa impiedice venirea uslinosilor la guvernare.
      Si o va indeplini.
      Apoi le va rezolva si pe celelalte, nu trebuie s ao faca in 8 luni.

      Valentin

      09/02/2012 at 7:03 pm

    • Salut Loda
      Lazaroiu preconiza o aleanta PDL -PSD dupa alegeri . Sarcina acestui guvern e sa pregateasca terenul noii aleante si daca e posibil sa faca o lege a sanatatii . Cu UNPR SU UDMR care declara peste tot ca sint impotriva oricarei reforme constitutionale , legislative , teritoriale , etc , proiectele vor ramine ca atare . 🙂

      Ștefan A.

      09/02/2012 at 7:07 pm

  67. cica Crizel Antenescu a cazut la pat.

    Sare'n Ochi

    09/02/2012 at 7:02 pm

    • where else? acolo se doarme cel mai bine!

      Valentin

      09/02/2012 at 7:04 pm

      • Cica e cel mai periculos loc din lume. Aproape 90% dintre decese se petrec in pat. 🙂 Chiar si alea politice.

        mishu jamie

        09/02/2012 at 7:11 pm

        • pe Crin nu-l intereseaza pericolul de deces pentru ca deja e mort. Doar ca nu-si da seama inca.

          Valentin

          09/02/2012 at 7:16 pm

  68. Propun tuturo o lecturare interesanta pe blogul Ambasadorului britanic (blog care merita urmarit) despre MRU – de citit:

    http://blogs.fco.gov.uk/martinharris/2012/02/09/romania%E2%80%99s-first-oxford-pm/

    Alao, Crin, repetentule tu unde ai absolvit KKtzel ? 🙂

    Theophyle

    09/02/2012 at 7:17 pm

    • Buna seara,
      frumos post, am dat mai departe

      val

      09/02/2012 at 11:01 pm

  69. Un PNL-ist si o PSD-ista se cearta live la B1 :))

    Eduard

    09/02/2012 at 7:20 pm

  70. Judex, total de acord cu clasa politica tanara. Dar ce ne facem cu tinerii PSD , copii fidele ale batranilor? Banicioiu ,Negoita, Corlatean , acum o vad pe madam Moldovean la B1, si multi altii? „Se sparie gandul” sa ajunga astia la guvernare. Cata deosebire ( de trei clase) intre ei si tinerii scoliti din noul guvern.
    As vrea ca tot mai multi romani sa vada diferenta si sa aprecieze pe cei care sunt de apreciat.

    cedric

    09/02/2012 at 7:25 pm

    • Stai sa-i vedem la treaba. Nu te grabi cu lauda.

      mishu jamie

      09/02/2012 at 7:31 pm

      • Nu ii laud decat ca stiu sa se poarte civilizat. In rest, nu stiu ce pot dar mi-as dori sa faca fatza cu bine la ce-i asteapta. Deocamdata nu i-am vazut latrind la televizor, nu i-am auzit proferind injurii la adresa cuiva si am termene de comparatie ca sa-mi dau seama ca asta e mare lucru.

        cedric

        09/02/2012 at 7:35 pm

    • Banicioiu era extrem de glumet si binedispus azi in parlament. Chiar a dat o mana de ajutot cu bilele. Eu cred ca stia ce atitudine va avea Ponta.
      Negoita, Corlatean, Sova insa sunt „dusi”.

      ribelalu

      09/02/2012 at 7:44 pm

    • Cedric, generatia noua nu este in totalitate Alba ca Zapada. Ramane ca aceia care o reprezinta cu adevarat sa preia comanda. Basescu mizeaza pe faptul ca reprezentantul Noii Romanii este MRU si nu Banicioiu, doar atat. TB ii pe invita pe Iliescu, Nastase, Mihai, Voronin, Putin, Diaconescu, Djuvara, Plesu, Stolnici, Patriciu, Oltean, etc…sa predea stafeta tinerilor care cred ei ca ii reprezinta (individual, bineinteles), sa se lupte cu alesul lui: MRU. Atata tot, restul ar insemna dictatura. MRU nu este clona, ci speranta lui Basescu ca tanara generatie este majoritar onesta, competenta si are spirit patriotic. Nimic mai mult.

      judex

      09/02/2012 at 7:52 pm

  71. Off topic,
    Stefan A. , am gasit asta:
    http://www.ziare.com/renault/dacia/renault-inaugureaza-uzina-din-maroc-unde-se-va-produce-dacia-lodgy-1149875

    Aici se spune de Maroc nu de Tunisia si asa stiam si noi pe aici.

    cedric

    09/02/2012 at 7:28 pm

    • Salut cedric
      Ai dreptate , greseala e a mea in totalitate . Maroc nu Tunisia . Poate datorita vizionarii unui documentar cu Tunisia in momentul cind scriam . 😦 Invatatura de minte . 🙂

      Ștefan A.

      09/02/2012 at 7:34 pm

      • Credeam ca au gresit ziarele italienesti.

        cedric

        09/02/2012 at 7:36 pm

        • Greu , foarte greu sa greseasca ziarele italiene . Mai ales ca nu citesc toate fituicile numite pompos ziare . 🙂

          Ștefan A.

          09/02/2012 at 7:39 pm

  72. No, iar a stiut Piratul (numai numar a cita oara este) sa se descurce si i-a lasat pe antenisti in ceata. Incep sa sper ca se trag clopotele faimoaselor structuri pe care le-a mosit Iliescu, alea care l-au invins pe Constantinescu.
    De Ponta nu sint sigur, dar de Antonescu profetesc ca se va afla pe faras in curind
    si va ramine ca vitrlul din poveste, adica cu gura cascata la poarta Cotrocenilor. Pe dinafara, bineinteles.

    Aha

    09/02/2012 at 7:29 pm

  73. Buna seara,
    Presedintele si fostul premier Boc au spus ca stiau de cateva luni numele viitorului premier. Ponta a declarat acum vreo doua saptamani ca la seviciile secrete va fi continuitate (declaratie care l-a facut pe Antonescu sa ia foc). Practic a fost un semnal pentru cei doi presupusi candidati la postul de premier.
    Eu cred ca Ponta era la curent cu tot planul PDL si a tinut totul ascuns fata de Antonescu. Crin a inghitit galusca si a inebunit in ultimele trei zile in timp ce Ponta a fost extrem de calm, le-a dat cu tifla la Antena 3 si in parlament si-a facut jocurile excelent.
    Se pare ca in sfarsit sunt semne ca Ponta incepe sa se maturizeze.

    ribelalu

    09/02/2012 at 7:42 pm

    • Intrebarea este daca o face de capul lui sau are si binecuvantarea partidului. Bunicuta o fi de acord?

      Eduard

      09/02/2012 at 7:45 pm

      • Bunicuta are din ce in ce mai putina putere. Atat politica dar mai ales din punct de vedere fizic. In curand (cativa ani) vom avea si funerarii nationale.

        ribelalu

        09/02/2012 at 7:50 pm

      • daca ponta a fost binecuvantat de nasul de cununie …sfaturile bunicutei ilici mai conteaza doar ptr „tanti” nina 🙂

        zigzag

        09/02/2012 at 7:52 pm

    • Pui paie pe foc!

      cedric

      09/02/2012 at 7:47 pm

      • 😀 imi place sa fac asta, mai ales ca foarte multi cititori ai blogului asta sunt „ailalti” 😛

        ribelalu

        09/02/2012 at 7:51 pm

  74. Raspunsul e pt. ribelalu!

    cedric

    09/02/2012 at 7:49 pm

  75. nu mä mai uit nici la B1, atata räutate, au bagadelizat totul räutäcios si mizerabil.

    ambasadorii angliei sio americi este un fleac, cä au scris üpe blogurile personale, de dl. ungutreanu, a fost asa din amabilitate.

    päi sigur , de crinolin ce era sä scrie, cä a fost repetent,cä a fost putzin bibliotecar ,un pic
    profesor, si numai läträu ?

    adicä valorile sunt ignorate, si loazele läudate.

    uite de aia s-au intanlit, sä pläteascä urlätorii din stradä.

    theo- nona

    09/02/2012 at 7:50 pm

    • Theo-nona, poti sa te uiti la B1 sa vezi cum se cearta un liberal cu o pesedista. Eu ma bucur, am o satisfactie ca se duce dracului sandramaua uslinoasa.

      cedric

      09/02/2012 at 7:54 pm

  76. buna seara cu repetitie ! dupa discursul Presedintelui …prevad ca in 2013 vom avea alegeri presidentiale si modificarea pe deplin a Constitutiei( unul din obiectivele majore ale presedintelui) . 🙂

    zigzag

    09/02/2012 at 7:50 pm

  77. Banciu va fi in forma diseara :))

    Primele subiecte vor fi:

    „Decenta lui Ponta si nervii lui Antonici Pogonici
    Sunt naivi dar se trateaza
    Crin Hibernatus
    De ce trag clopotele Crinica ?…”

    ribelalu

    09/02/2012 at 7:53 pm

    • Abia il astept.

      cedric

      09/02/2012 at 7:55 pm

  78. @Judex: ai spus: „din pacate, eu cred ca Noua Republica s-a autoexclus iremediabil din Noua Romanie, prin atacul stupid asupra celui mai progresist guvern al tarii (TB nu a contenit cu multumirile aduse lui Boc&comp.) si penibila distantare de TB (cel care se dovedeste a fi singurul politician semnificativ cu deschidere spre nou)”.
    Nici guvernul Boc si nici TB nu-s perfecti. S-a revelat ulterior ca doar din ratiuni de agenda si calendar guvernul Boc a supravietuit Revelionului si ca oportun ar fi fost oricum sa plece. Da, Boc merita statuie pentru ca si-a sacrificat imaginea publica si a taiat cand trebuia sa taie, in loc sa joace cartea populista care ne-ar fi pierdut pe toti. Insa este seful de partid al lui Apostu si al altora. Si are inca un parlamentar condamnat penal care voteaza legi.
    NR nu trebuie sa treaca toate astea cu vederea. Mai ales cand se repeta cu insistentza, zi de zi, ca este „creatzia” lui Basescu. Daca NR ar fi fost in asa o admiratie a PDL-ului de ce naiba s-ar mai fi caznit sa faca un partid nou?

    mishu jamie

    09/02/2012 at 7:54 pm

    • @mishu jamie
      de acord cu dvs…
      si mai e un lucru,care acum in euforie trece neobservat,se spune ” mariri de salalrii(ceva masuri populiste),daca situatia economica la trim 1 arata bine”
      cu luna februarie moarta economic-din motive de vreme cel putin-tr 1 nu prea va arata grozav;
      atunci va fi testul/foametea primarilor e mare,presiunea pentru un kil de zahar e si mai mare-vor rezista presiunilor?

      intamplator

      09/02/2012 at 8:03 pm

  79. Badin catre PSD-ista:
    „eu va propun sa mergeti in Piata Universitatii. se va dubla numarul de manifestanti de acolo”

    ribelalu

    09/02/2012 at 7:56 pm

    • E ca sa vezi. Nici nu au scos certificatul de deces al USL si incep sa se certe baietii ptr mostenire?

      clemycali

      09/02/2012 at 8:01 pm

    • pai pina cum sunt numai liberalii?

      intamplator

      09/02/2012 at 8:04 pm

  80. imi pare rau dar Noua republica nu e penibila deloc oamenilor. ea se identifica cu aproape oricare dintre parerile de aici si doar faptul ca „ataca” guvernul nu califica dupa cun nu descalifica pe membrii ei.
    de alfel, micul detaliu foarte suparator e ca pdl e doar un alt psd. deci atentie la neatentie.
    alfel chapeau pt premier (MRU) dar e mult pina departe.
    al dvs

    Kibby

    09/02/2012 at 7:59 pm

  81. eu am inteles discursul lui basescu in nota pesimista
    cinta prohodul actualilor politicieni,stit cum se zice” despre morti numai de bine”
    sper ca numele lui boc era ca sa nu se prinda ceilalti

    intamplator

    09/02/2012 at 7:59 pm

  82. Seara buna, se pare ca USL-ul este pe copca.La B1mai ca s-au paruit,nu mai vorbesc de discursul lui Orban care l-a facut praf peTonta.Si la TvR s-a cantat prohodul aliantei anti,cea ce ma face sa cred ca nu o sa apuce topirea zapezii.

    mar

    09/02/2012 at 8:24 pm

  83. In seara asta la A3 urmeaza probabil decapitarea lui Ponta: invitati Antonescu, Ciutacu, Mircea Badea + opiniile exprimate pe facebook de „sustinatorii USL”

    Ioana

    09/02/2012 at 8:25 pm

    • Ioana, servus! 🙂

      Concert din muzică de…Grivco! 😉

      First mouvemet: Doloroso
      Second mouvement: Piu Doloroso
      Final movment: Funebre e RIP

      oldhashu

      09/02/2012 at 8:33 pm

      • absolut tragic
        :mrgreen:

        skorpion

        09/02/2012 at 8:36 pm

        • skorpi salut 🙂

          sunt absolut devastat!

          Theophyle

          09/02/2012 at 8:38 pm

          • Punem doliu la poarta USL?

            cedric

            09/02/2012 at 8:39 pm

            • Pai eu zic sa ne pregatim si de doliu, si de coroane, si de coliva. Ca bocitoare se mai gasesc:)

              clemycali

              09/02/2012 at 8:42 pm

      • 🙂
        astept final mouvement cu interes:)
        pana una alta citez din Antonescu, in direct pe tel la A3 :”eu, spre deosebire de altii, sunt un om liber”, cu trimitere mai mult decat directa la Ponta
        incepe macelul, ocupati-va locurile

        Ioana

        09/02/2012 at 8:38 pm

      • Nu-mi pot tine lacrimile si bocetul 🙂 Sa ramana cati am botezat eu 🙂

        clemycali

        09/02/2012 at 8:41 pm

  84. nu-i credetzi, maine se pupä pe gingii, mäcar de ochii lumii.

    theo- nona

    09/02/2012 at 8:40 pm

  85. liber la antene, liber la banii grIvco?

    MANGAFAUA!!!

    theo- nona

    09/02/2012 at 8:41 pm

    • Crizel Antene-scu e liber de munca, a se duce la serviciu este sub demnitatea lui de puturos patentat.

      luminita

      09/02/2012 at 8:47 pm

  86. se aranjazä niste demonstratzii plätite, ca sä aibä ce filma ciorile
    de pre antene, si trimite presei sträine, cä asta fac.

    theo- nona

    09/02/2012 at 8:44 pm

  87. Crizel s-a aliat cu turnatorul dovedit Felix Voiculescu, pe care declara ca il admira, dar are tupeul sa vorbeasca de legatura dintre MRU si servicii.
    Asta e culmea prostiei, mai ales cand vine din partea unui sef de partid care are pretentii sa fie presedinte de stat.
    De stat degeaba probabil. :mrgreen:

    luminita

    09/02/2012 at 8:50 pm

  88. Buna seara inca o data 🙂
    Postare noua – comunicat!

    Theophyle

    09/02/2012 at 8:54 pm


Comentariile sunt închise.