Politeía

Quis custodiet ipsos custodes?

Cum i-a marit Tariceanu salariul lui MRU fara sa il intrebe pe pastorul Gadea. Blasfemie !

Redactat de @Cetatean

Referitor la alegatiile proferate de Mihai Gadea intr-o emisiune de « demascare » de la Antena 3 in care se « demonstra » ca fostul Premier Mihai Razvan Ungureanu, « si-a marit  salariul in 2007 » (stirea preluata de ziarele varanice suna astfel : «  Înainte de a pleca din funcţie, Ungureanu schimbă Hotărârea de Guvern  pentru majorarea salariului pentru funcţia pe care urma să o ocupe. Este vorba despre postul pe care acesta urma să şi-l reia, la SECI, şi care fusese suspendat în perioada în care acesta a fost ministru al Afacerilor Externe în Guvernul Tăriceanu. Ordonanţa prevedea majorarea salariului pentru postul respectiv cu suma de 2.508 euro »), Comunitatea Politeia, cu obiectivitatea si patriotismul care o caracterizeaza inca de la infiintare, face urmatoarele precizari pentru uzul juralistilor cumparati de turnatorul Dan Voiculescu la bucata (sau la vagon) si tinuti cu chirie pe perioada determinata in casele patronului:

1. In perioada 2004-2008, postul de Premier al Romaniei a fot detinut de domnul Calin Popescu Tariceanu. Toate ordonantele de urgenta si hotararile de guvern mentionate de pseudo-jurnalistul Mihai Gadea (respectiv OUG nr.10/2007 si HG nr.185/2007) au fost semnate de Primul Ministru al Romaniei de la acea vreme, care poarta responsabilitatea politica, juridica si morala pentru toate actele semnate in exercitiul functiei. Prin urmare, „fostul Premier MRU” nu avea cum sa isi mareasca singur salariul, pentru simplu fapt ca in anul 2007 de la venirea lui IIsus Hristos pe pamant inca nu era Premier (decat daca se prezuma ca posibila calatoria din viitor inspre trecut).

2. Nivelul de salarizare al reprezentantului Romaniei la SECI (Iniţiativa de Cooperare în Sud-Estul Europei) a fost stabilit initial prin Hotararea Guvernului nr. 1237/2002, hotarare semnata de Adrian Nastase Insusi in calitate de Prim Ministru si care prevedea, la art. 1 si 2 urmatoarele:

„1) Incepand cu data de 16 noiembrie 2002 domnul Mihai Razvan Ungureanu, diplomat in Ministerul Afacerilor Externe al Romaniei, se numeste in biroul de conducere al Initiativei de Cooperare in Sud-Estul Europei (SECI), cu sediul la Viena.

2) Pe perioada misiunii in strainatate salariul in valuta pentru reprezentantul roman pe langa SECI se stabileste prin aplicarea unui coeficient de ierarhizare de 8,00, calculat asupra nivelului salariului in valuta stabilit pentru functia de portar, conform Hotararii Guvernului nr. 837/1995 cu privire la criteriile de salarizare in valuta si celelalte drepturi in valuta si in lei ale personalului trimis in misiune permanenta in strainatate, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare”. SURSA

3. Pe data de 20 februarie 2007 Premierul Romaniei Calin Popescu Tariceanu semneaza HG nr. 185/2007 (SURSA) prin care decidea ca domnul Mihai Razvan Ungureanu sa fie insotit in misiunea sa de doi asistenti diplomatici si un asistent administrativ. Salarizarea domnului Mihai Razvan Ungureanu si a celor 3 asistenti este stabilita prin trimitere la  Anexa 4 din Legea 495/2004 (SURSA ) , in care se stabilea coeficientul salarial de ierarhizare (pentru urmatoarele persoane : ambasador, emisar special pentru zonele de conflict armat, emisar SECI) la valoarea de 4,20 din salariul portarului. Domnul Mihai Razvan Ungureanu contra-semna, in calitate de Ministru al Afacerilor Externe.

Prin urmare, coeficientul de ierarhizare al domnului Mihai Razvan Ungureanu era diminuat de la 8 la 4,20.

 4.Tot pe data de 20 februarie 2007, realizand caacest coeficient de 4,20 din Anexa nr. 4 a Legea 495/2004 era prea mic in comparatie  cu responsabilitatile politice si diplomatice domnului Mihai Razvan Ungureanu, Premierul Romaniei Calin Popescu Tariceanu semneaza o Ordonanta de Urgenta (OUG nr. 10/2007) prin care modifica Anexa 4 din Legea 495/2004 si readuce coeficientul de ierarhizare inapoi la cifra 8 (asa cum stabilise in anul 2002 Premierul Adrian Nastase), incadrand totodata si adjunctii domnului Ungureanu la pozitia 14 din Anexa nr.4  a legii 495/2004 (in calitate de asistenti administrativi al reprezentantului special SECI), cu un coeficient de ierarhizare de 1,70. Domnul Ungureanu contrasemneaza, din nou. Sursa

Prin urmare, Domnul Mihai Razvan Ungureanu nu „si-a marit singur salariul”, nefiind in anul 2007 Premier al Romaniei. Mai mult, a contra-semnat in calitate de Ministru de Externe atat o Hotararea de Guvern de diminuare a salariului, cat si o Ordonanta de Urgenta de revenire a salariului la coeficientul stabilit de Adrian Nastase.

Responsabilitatea politica, juridica si morala pentru mentinerea salariului domnului Ungureanu la coeficientul stabilit de Adrian Nastase ii revine in exlcusivitate domnului Calin Popescu Tariceanu, care a semnat OUG nr. 10/2007, motivand astfel aceasta Ordonanta:

„Avand in vedere importanta asigurarii unui nivel optim de reprezentare al diplomatului roman delegat la Initiativa de Cooperare in Sud-Estul Europei, tinand cont de atributiile reprezentantului special la Initiativa de Cooperare in Sud-Estul Europei (Southeast European Cooperative Initiative – SECI), care vizeaza contacte la nivel inalt in state membre ale Uniunii Europene si la Comisia Europeana, precum si in statele din Europa de Sud-Est, coordonarea si interactiunea cu statele participante SECI, consultarea Comisiei Europene, Organizatiei pentru Securitate si Cooperare in Europa (OSCE), Comisiei Economice ONU pentru Europa (CEE/ONU) si altor institutii subregionale, regionale si internationale, si de faptul ca aceste actiuni sunt complementare activitatilor Comisiei Europene in regiune in domeniul justitie si afaceri interne, precum si in evaluarea indeplinirii prevederilor acordurilor de stabilizare si asociere, sunt indeplinite conditiile legale privind urgenta si caracterul extraordinar al reglementarii conform art. 115 alin. (4) din Constitutia Romaniei, republicata, in temeiul art. 115 alin. (4) din Constitutia Romaniei, republicata, Guvernul Romaniei adopta prezenta ordonanta de urgenta”.

Epilog la o „dezvaluire” cum numai la Antena 3 se poate vedea

Pe data de 12 iunie 2007 (la 4 luni de la publicarea OUG nr. 10/2007), Parlamentul Romaniei adopta Legea nr. 157/2007 de respingere a OUG 10/2007.  Salariul domnului  Mihai Razvan Ungureanu, stabilit de Adrian Nastase si de Calin Popescu Tariceanu la un coeficient de ierarizare de 8 este diminuat definitiv la 4,20 (deci la jumatate)  iar cei 3 asistenti, lipsiti de incadrarea corespunzatoare la pozitia nr. 14 a Anexei 4 din Legii 495/2004, au fost rasplatiti, probabil, cu un coeficient inferior. Sursa 

Sa iti fie rusine, Calin Popescu Tariceanu! Orice Ordonanta de Urgenta, inainte de a fi publicata in Monitorul Oficial, trebuia aprobata de Domnu’ Gadea si de Antena 3! Victor Ponta a invatat mai repede acest lucru.

112 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Q.E.D.

    mc25

    20/09/2012 at 3:17 pm

    • Salut 🙂
      astia chiar cred ca in tara asta traiesc numai prosti!

      Theophyle

      20/09/2012 at 3:19 pm

      • Astia? N-au nicio treaba! Nici nu cred ca isi mai pun vreo intrebare; mesteca vorbele asa cum le vine scriptul. Vorba lui TB: tonomate!

        drivas

        20/09/2012 at 3:27 pm

        • salut 🙂
          Pai nu a avut omul dreptate?

          Theophyle

          20/09/2012 at 3:34 pm

      • salut
        Nu,dar se adreseaza numai lor. 🙂 Un dresaj si din cate vad chiar prinde

        ss

        20/09/2012 at 3:42 pm

  2. salut! sa dea in judecata latrina.

    zigzag

    20/09/2012 at 3:29 pm

    • Ziggy,
      si poveste „unghiera” e o minciuna crasa ! Am sa o demontez!!!!

      Theophyle

      20/09/2012 at 3:34 pm

      • demontata si dati in judecata Theophyle. suntem in Europa. am vazut zilele astea cum s a transat scandalul „pozelor” in Franta am vazut si cum a fost amendat un europarlamentar care facuse declaratii belicoase .latrinele nu stiu decat de frica banului. sa fie dati in judecata si sa plateasca. imi pare rau ca Boc nici pana acum nu i-a dat in judecata pe catelusii lui felix pentru filmuletul cu pricina .

        zigzag

        20/09/2012 at 4:18 pm

  3. Buna,
    Eu nu agreez atitudinea defensiva. MRU ar trebui sa atace diseara, atat pe subiectul „unghiera”, cat si pe cel legat de leafa/lefurile sale.

    blackman

    20/09/2012 at 3:32 pm

    • Salut blackman 🙂
      De acord 100% cu tine!

      Theophyle

      20/09/2012 at 3:33 pm

    • de acord si eu.am zis ca MRU nu are motive sa adopte o atitudine defensiva in fata mizerabililor. cea mai buna aparare e atacul. si banuiesc ca MRU are munitie suficienta cat sa i faca sa le tremure chilotii.

      zigzag

      20/09/2012 at 4:20 pm

  4. Clubul Cretinilor de la Antene. Si-atat.

    Sare'n Ochi

    20/09/2012 at 3:34 pm

  5. Eu cred ca asta e si motivul pentru care a fost invitat. Vad cu bucurie o frecventa crescuta a aparitiilor TV a membrilor de calitate ai ARD: MRU, Papahagi, Andreea Paul (am vazut acum vreo 2 zile la B1 cum l-a ingropat pe Diaconu, care ramasese fara grai, mai scancea din cand in cand), plus a jurnalistilor si analistilor de valoare, care spun lucrurilor pe nume. Cred ca trebuie mers pe ideea de a-i convinge pe nehotarati. Vad ca Mircea Marian, pe FB, zice ca nu stie daca merge la vot. Nu mi se pare o atitudine corecta: cate bube ar fi avut guvernarea PDL, nu se poate compara cu guvernarea USL, din nici un punct de vedere. Iar daca unii stau acasa, scarbiti de politica, vor ajunge sa decida cei care isi iau informatiile numai de la Antena 3.

    mc25

    20/09/2012 at 3:39 pm

    • Si Funeriu ia atitudine. Cred ca e amarit tare ca astia isi bat joc de reforma. A declarat ca Ponta daca tot nu se pricepe la Educatie cel putin sa plagieze ce fac tarile din EU. mi-a palcut asta. Cert e ca e greu sa te bati cu astia. Am vazut in presa lor/Cotidianul cred niste comentarii despre Papahagi care m-au speriat. Jumatate probabil sint postaci dar multi sint oameni care ar ataca pe oricine in stilul invatat de la Antene. Ceva in legatura cu o emisiune la Relitatea in care aparuse. Sint de acord ca trebuiesc trasi la raspundere in Justitie toti jurnalistii care denigreaza.

      Coana Zoe

      20/09/2012 at 5:58 pm

  6. Atacu la salariul lui MRU este si raspunsul Antenelor la atacul lui MRU de asta vara la salariul plagiatorului Ponta :

    http://www.ziare.com/victor-ponta/plagiat/mru-ponta-sa-returneze-salariul-primit-pentru-functia-de-conferentiar-1180396

    „Fostul premier Mihai Razvan Ungureanu considera ca Victor Ponta trebuie sa returneze catre stat sporul de doctorat si salariu de conferentiar la Universitate, dupa ce s-a descoperit ca teza de doctorat a primului ministru este un plagiat.

    Ungureanu i-a cerut lui Ponta sa faca apel la decenta si sa returneze suma de bani ce face diferenta intre statutul de lector si cel de conferentiar.

    „Nu are dreptul la titlul de conferentiar si bine ar fi sa reintoarca la stat banii pe care i-a luat atata timp cat i s-au platit cele 15 procente suplimentare drept de doctor, pana cand acest privilegiu financiar a fost desfiintat si evident, in masura in care legea ar permite, pentru ca nu cred ca se poate asta, dar, ma rog, decenta poate obliga la asa ceva, poate da inapoi si salariul de conferentiar pana la diferenta de lector”, a precizat Mihai Razvan Ungureanu, citat de B1 TV”.

    Antena mai bine ar face stire de genul: „Cum si-a marit Victor Ponta salariul: a plagiat in teza de doctorat

    Cetatean

    20/09/2012 at 3:41 pm

    • MRU avea perfecta dreptate.

      mc25

      20/09/2012 at 3:50 pm

  7. Lasa-i, ca si ei E oameni… Mai devreme sau mai tarziu, tot se vor da de gol; uite, citesc declaratia lui Ponta de astazi si mor de ras: „MCV-ul este doar vârful iceberg-ului. 99% din cetăţeni nu intră sub incidenţa DNA sau ANI” Pai unde sunt milioanele de romani anchetati de DNA ca au fost la vot? Ce naiba, au ramas doar 200.000?

    drivas

    20/09/2012 at 3:42 pm

  8. Cine a vazut emisiunea de aseara, a vazut un Gadea scremut, chinuindu-se se arate pe ecran contra-semnatura lui MRU, in timp ce deasupra ei trona mare semnatura lui Tariceanu 😆 😆 😆 Gadea, disperat si cu vocea gatuita, mai ca nu le zicea invitatilor: nu va legati de Tariceanu!

    Cetatean

    20/09/2012 at 3:43 pm

    • Croseu justitiar. Oarba nu inseamna fraiera. Bravo, city!

      judex

      20/09/2012 at 4:49 pm

  9. cautati pe google „mru marit salariul” si vedeti ce va da 😆

    Cetatean

    20/09/2012 at 3:44 pm

  10. E politica veche de vreo trei luni cel putin: nu zicea Fenechiu ca MRU creste in sondaje si trebuie sa-i gaseasca ceva? atata au putut sa fabrice pana acum mintile lor proaste.

    cedric

    20/09/2012 at 3:59 pm

  11. Buna ziua 🙂
    UISLamisti simt ca le fuge presul de sub picioare si nu stiu ce sa mai inventeze 😦 Oricum pe unele subiecte/domenii au ajuns la situatii absurde, nu mai exista proceduri unitare se inventeaza functie de interes/capacitate de perceptie.
    Au trecut 4 luni si un pic de guvernare plagiata si aproape ne-am blocat. Problemele si prioritatile Romaniei se fac la tv de slugi scatofage, la ore de maxima audientza. Latrina 3 ar tb inchisa ptr. subinare/atac la sigurantza nationala :evil:.
    Oare noi nu putem sa-i blocam???

    mar

    20/09/2012 at 4:00 pm

  12. Buna ziua tuturor
    Problema este ca noi intelegem ce s-a intamplat, dar publicul tinta al lui Gadea, cel care sta toata ziua cu ochii pe latrine, n-o sa creada in veci ce-a scris @cetatean (ca veni vorba – felicitari pentru text, de fapt pentru toate textele de pana acum) nici daca le lipim pe frunte hotararile semnate de Tariceanu. Din pacate operatia de lobotomizare intreprinsa de varan cu ajutorul latrinelor a reusit peste asteptari. Acum are un public ce n-ar da nici mort pe alte canale, mai ales pe cele care spun altceva decat „biblia vorbitoare”, pe numele sau Gadea.

    Alex

    20/09/2012 at 4:20 pm

  13. Buna ziua Theophyle, buna ziua all.
    Da, numitii Gadea si restul musai trebuie dati in judecata. Pentru fiecare prostie spusa, cate un proces cu daune morale. 100 de prostii=> 100 de procese.
    Sa vedem de unde or plati toate daunele.
    Si daca le-or plati, atunci DNA-ul va putea sa-i intrebe ulterior de unde au avut banii.
    Asta doar ca pamflet. 😀

    Lup Alb

    20/09/2012 at 4:58 pm

    • Salut lupule 🙂
      Nu stiu daca merita?

      Theophyle

      20/09/2012 at 8:36 pm

      • Seara buna. Daca la fiecare cauza se castiga macar 500 000 daune morale ( fara cheltuieli de judecata) , cred eu ca se strang ceva-ceva pentru campania de la prezidentiale….
        Pe langa faptul ca „vitejia” unora in a vorbi fara date acoperitoare s-ar diminua mult.

        Lup Alb

        20/09/2012 at 9:47 pm

  14. Acuma, zombie electorali care nu gindesc decit in termeni de fraze antena 3 (sint ceva de speriat, discuti cu unul din asta si pur si simplu deschide gura dar ies citate din Gadea) nu sint si nici nu vor fi un electorat pentru MRU sau oricine altcineva din afara lumii Voiculescu. La astia nici nu e nevoie de propaganda anti-MRU sau anti ARD, sau anti FC. Si sa nu pomeneasca nimic de MRU antena 3 tot nu ar vota altceva decit asociatii partidului lui Felix.
    In ce ma priveste, domnul Ungureanu are o diferenta mare fata de restul: nu e politruc si, mai ales, e civilizat. Asta nu inseamna ca MRU trebuie sa se prefaca ca nu a auzit nimic si sa-i ignore. Dimpotriva, trebuie combatuti, si dati si in judecata (asta ma enerveaza la Basescu. astia de la antena 3 mint de sting apele si presedintia iese cu niste dezmintiri, adica un fel de mieunat de pisica udata de ploaie. Sa-i dea in judecata).

    Aha

    20/09/2012 at 5:09 pm

  15. este regretabil, dar nu trebuiesc iertatzi. scarbä imi este si de lavinia sandru,
    o boarfä traseistä, escroacä si centuristä. sä vezi acum cateva minute,
    cum spunea cä e normal sä candideze Voiculescu, este un om corect
    a fäcut multe pt. cei din sector 4, gaze,etc si precis il vor vota.
    escroaca lavinia sandru, este o haimana mizerabilä, ca si sotzul ei.

    theo- nona

    20/09/2012 at 5:16 pm

  16. Buna seara!
    Pai ce va mira? Hai sa ne aducem aminte de Legea referendumului. Legea initiala prevedea cvorum. In 2007 PSD a hotarat ca pentru demiterea Presedintelui nu trebuie cvorum. Guvernul PDL a renuntat la amendamentul din 2007 si a adus legea la starea intiala. Iar Dan Voiculescu, in mometul in care anunta programul de 60 de zile pentru suspendare spunea ca au o „mica problema” intrucat PDL-ul a „introdus” cvorumul cand de fapt s-a revenit la Legea facuta cu dedicatie pentru Iliescu.
    Am mai putea vorbi si de celebrul amendament Sova. Dupa ce a intrat in vigoare pentru ca ii avantaja, apoi tot PSD-ul si chiar Sova au tot adus „argumente” pentru scoaterea lui.
    Asa prezinta ei „adevarul”.

    ribelalu

    20/09/2012 at 5:20 pm

  17. eu ma impresia , aceastä chiritza Temnicera pregäteste pt. justitzie
    niste legi pt. escroci si nimic bun.

    theo- nona

    20/09/2012 at 5:42 pm

  18. ciorile de pe antene,ar trebuie reclamate la CNA, si date in judecatä, färä täräboi
    s-au amenintzäri, fapte.

    theo- nona

    20/09/2012 at 6:20 pm

  19. Buna seara! In sfarsit am ajuns la baza. Am reusit totusi sa va citesc, sa stitit!
    Sunt dezamagita, de pe lista inventata de latrine lipsesc bastonasele cotonate!!! E posibil asa ceva?
    Singura solutie cred eu sunt cat mai multe procese, toate persoanele lezate de aceste mizerii de oameni trebuie sa-i actioneze in justitie.

    Reactia Politeia de astayz este cel mai corect lucru pe care trebuie sa-l facem, desi cred ca FC ar trebui de urgenta sa-si puna la punct un birou de presa si purtator de cuvant.

    Intrebare: Cate semnaturi din societatea civila sunt necesare pentru a modifica sau propune o noua lege a audio-vizualului? Ne sta in putinta sa facem asta?

    Si in sfarsit, inca doua vorbe din panseurile lui Gâgă:
    „Marga spune ca, din punctul sau de vedere, „sunt necesare dezvoltari si schimbari in directia sincronizarii activitatilor la Institutul Cultural Roman”, „debirocratizarea” si „defeudalizarea” institutiei.”

    http://www.hotnews.ro/stiri-esential-13261164-andrei-marga-presedintele-institutului-cultural-roman-vom-debirocratiza-defeudaliza-icr.htm

    Domnilor si doamnelor, cred ca Dumneyeu dormea cand a aparut pe pamant acest individ.

    Giorgia

    20/09/2012 at 6:30 pm

  20. Buna seara tuturor. Excelent material city. Prost trebuie sa fi ca sa faci ce au facut baietii de la Antena 3 cu OUG din 2007. Tare de tot Ungureanu. Cum a stiut el atunci, cand era ministru de externe parca, ca va deveni premier in 2012 🙂

    clemycali

    20/09/2012 at 6:30 pm

  21. Marga este un bätran urangutan sleios.

    theo- nona

    20/09/2012 at 6:35 pm

  22. buna seara
    urban&asociatii ca tot trimit spamuri cu recuperare de creante ar trebui sa se gandeasca sa contacteze pe toti cei lezati de a3 si sa-i reprezinte contra unui comision din sumele cistigate in procese
    sau poate nick burchel
    s-ar putea sa fie o afacere lucrativa

    intimplator

    20/09/2012 at 6:38 pm

  23. Ponta:
    „Justitia este INDEPENDENTA!”

    emil

    20/09/2012 at 6:41 pm

  24. off topic:
    un deznodamant al scandalului chino-japonez in plina desfasurare ar putea fi ca cei care investesc in china si delocalizeaza fabrici din alte parti mutandu-le acolo,sa se gandeasca de acum inainte de doua ori

    intimplator

    20/09/2012 at 6:42 pm

  25. Salutare tuturor
    Iata de ce nu s-a intalnit Mona Pivniceriu cu D-na Redding
    STRATEGIA LUI PIVNICERU DE DEGREVARE A INSTANTELOR – proiect de lege prin care se vor introduce masuri pentru reducerea numarului de dosare la ICCJ si instantele civile. Noul Cod de procedura civila va fi amanat pana in 2016, iar noile coduri penal si de procedura penala vor intra in vigoare in 2014
    (tot proiectul e pe lumea justitiei). Cred ca nu s-a inteles cu procurorii la CSM.

    ion

    20/09/2012 at 6:47 pm

    • Mi-e rau! adica amanam pana ingropam.

      Cetatean

      20/09/2012 at 7:22 pm

      • salut nici vorba. Cele 4 coduri sunt parte din MCV si termenele sunt deja depasite. Reding va da cu pumnul in masa si „careva”va incepe sa schelalaie.

        cinic

        21/09/2012 at 8:51 am

  26. un banc bun/sau poate nu e chiar banc

    Logica neamtului: Daca astazi e canicula si maine va fi aceeasi canicula, trebuie sa investim intr-un aparat de aer conditionat care sa ne permita sa muncim mai eficient
    Logica grecului: Daca astazi e canicula si maine va fi tot canicula trebuie sa mergem in vizita la careva care are acasa aer conditionat si sa stam macar o saptamana la ei
    Logica francezului: Daca astazi e canicula si maine e aceeasi canicula, inseamna ca de fapt astazi este maine???
    Logica SUA: Daca astazi e canicula si maine e canicula, ne vedem nevoiti sa intervenim cu armata si s-o starpim
    Logica chinezului: Daca azi e canicula si maine va fi tot canicula, am face bine s-o exportam!
    Logica romanului: Te fac o bere? Cica azi si maine o sa fie canicula

    intimplator

    20/09/2012 at 6:51 pm

    • logica usLASA
      daca nu ne place, mergem in Parlament si dam o lege; in fond e spre binele poporului sa fie asa cum decidem noi.

      emil

      20/09/2012 at 6:58 pm

  27. Seara buna la lumea buna! City, fortza inteligentzei a fost cu tine!

    blog de caine rau

    20/09/2012 at 6:53 pm

  28. Buna seara

    Cetatean, „prietena” ta, Loda, incearca sa tr contrze pe „Contributors”, daca aici nu mai poate. Stilul i-a ramas acelasi. Bleah !

    moira

    20/09/2012 at 7:05 pm

    • Salut
      Si-a primit raspunsul

      Theophyle

      20/09/2012 at 7:12 pm

    • sa vina aici 🙂

      Cetatean

      20/09/2012 at 7:25 pm

  29. Ziare.com
    „Reprezentantii forurilor legislative din cele 47 de state membre ale Consiliului Europei si din numeroase alte state partenere, precum si lideri ai mai multor organizatii interparlamentare, se reunesc joi si vineri la Strasbourg in cadrul unui summit care are loc o data la doi ani”.

    OK, deci, la acest summit Romania ar trebui reprezentata de catre presedintele senatului, dar nu, viitorul nostru fost presedinte nu VREA sa dea ochii cu colegii europeni, pentru ca are de dat explicatii si ii cam stau in gat. Bine, subiectul summit-ului va fi altul, dar, „ca intre prieteni”, macar o intrebare si tot se va pune, nu-i asa? Va merge grajdanul tradator Filip, care, ce sa spun, este o imagine grozava pentru Romania.

    Giorgia

    20/09/2012 at 7:09 pm

    • Cu scuzele de rigoare dar imi reaminteste de un mic inventar de „absente” ale oficialilor romani, mai mari dar si mai mici, pe la diverse organisme europene, in discursul sau dinainte de suspendare.
      Din nou am fost foarte mirat ca „presa” a neglijat acele teme.
      Se vaita si Pavelescu, acum pe B1.

      emil

      20/09/2012 at 7:21 pm

      • Are dreptate Pavelescu, televiziunile ii blocheaza sistematic.

        Giorgia

        20/09/2012 at 7:24 pm

  30. Buna ziua Giorgia,
    Mai usor cu interceptarile pe referendum ca nu toate cele 165 de mandate sunt pe aceasta speta. Un exemplu ar fi cazul judecatorilor de la Curtea de apel Iasi.

    ion

    20/09/2012 at 7:24 pm

    • Corect, dar cred ca multora le tremura fundul ca au fost ascultati si exista dovezi solide.

      Giorgia

      20/09/2012 at 7:26 pm

  31. Buna City, Stai sa vezi cand aud oficialii raspunzatori pe MCV. Pe de alta parte, cu privire la numirile PG si ADN., Mona a inceput sa simta surprizele. Vorba crestinului: „God (Zeus) moves in mysterious ways”.

    ion

    20/09/2012 at 7:30 pm

  32. Pai Giorgia de ce crezi ca ICCJ a raspuns atat de repede pe legea 544, reporterei de la A3. Ea a facut sesizarea.

    ion

    20/09/2012 at 7:34 pm

  33. La ora 22:00 MRU la Cristoiu pe b1TV – sper sa fie interesant!

    Theophyle

    20/09/2012 at 7:41 pm

  34. parca de la 21.30, asa anunta la b1.

    cedric

    20/09/2012 at 7:51 pm

    • Nu stiu, m-au innebunit aia de la comunicarea lui MRU 😦

      Theophyle

      20/09/2012 at 8:28 pm

      • Final MRU e la b1 la ora 22:00

        Theophyle

        20/09/2012 at 8:37 pm

  35. […] la Securitate, Dan FELIX Voiculescu, azi asistăm la o nouă dezinformare de spre cum, chipurile, Mihai Răzvan Ungureanu și-ar fi mărit singur salariul. Pentru publicul Antenelor turnătorului și devalizatorului Dan FELIX Voiculescu care și-au […]

  36. City,
    Nu continutul, ci numarul de mandate emise de ICCJ in perioada 1iulie -31 august 2012 respectiv aceeasi perioada din 2011.

    ion

    20/09/2012 at 7:55 pm

    • da, da, nu am zis continutul, ci ma gandeam la numar. Nu au cum sa dea continutul, stiu asta. Nu stiam ca A3 a solicitat.

      Cetatean

      20/09/2012 at 7:59 pm

  37. City,
    Iti dai seama ce misto au facut de latrine daca sesizarea avea nr. de inregistrare 4.09.2012 si au raspuns in data de 18.09.2012.

    ion

    20/09/2012 at 8:02 pm

  38. stai o tara, sa la lamuresc, ca acuma seara sunt putin in slow motion. Nu pricep noima cifrelor…..

    Cetatean

    20/09/2012 at 8:05 pm

  39. City, acum m-ai ametit tu
    Care cifre? A nr. de mandate, sau a intervalului de raspuns a ICCJ la sesizarea reporterului A3?

    ion

    20/09/2012 at 8:12 pm

  40. stai asa: nu inteleg in ce consta mistoul in sesizarea cu nr. 4.09.2012 si raspunsul in data de 18.09.2012?

    Cetatean

    20/09/2012 at 8:14 pm

  41. Scuze am gresit
    Era vorba de ziua 14.09 2012 nu 4.09.2012. Ai mai vazut tu o institutie publica sa-ti dea raspuns in 4 zile din care doua au fost zile de weekend. Eu nu

    ion

    20/09/2012 at 8:17 pm

    • Hai sa iti zic una buna (G/M). Aveau raspunsul pregatit dinainte sa inainteze aia cererea! 😈

      Cetatean

      20/09/2012 at 8:23 pm

      • Nu stiu daca e de ras de mine dar
        eu consider normal sa ai pregatite astfel de raspunsuri.

        emil

        20/09/2012 at 8:25 pm

  42. Buna Emil,
    Mi-ai luat tastatura inainte. Scuza-l pe City ca azi, il citez ” e in slow motion”

    ion

    20/09/2012 at 8:29 pm

  43. Seara buna
    Unicul om care oficial si independent poate sa mareasca propriul salariu , sint eu . 🙂 Bineinteles ca doar in euro . 😆
    Partea proasta ca nevasta e un bun contabil .Chiar daca neoficial . Ma ghiceste pina la ultimul euroi . 😆

    stefan60

    20/09/2012 at 9:09 pm

    • tot e bine,mai scapati niste centi acolo
      a mea se uita la centi( ma rog,la 10 bani) la ” pensia mea”

      intimplator

      20/09/2012 at 9:14 pm

      • Salut @intimplator
        Sint absolut sigur ca fac parte din generatia care nu va vedea o pensie de stat . Fie el si italian . 🙂
        Optimist , ipotetica, iluzoria promisiune de pensie va fi suficienta cit sa platim taxele . 😆

        stefan60

        20/09/2012 at 9:16 pm

  44. buna seara din nou;
    chiar intimplator,zappind teveul m-am oprit la tvr1
    in platou monica ghiurco si invitatii ei: analfabetul pop,zis si ministru pentru nu stiu ce,blanculescu si valentin ionescu;
    subiect:oltchim
    cine poate sesiza se vedea diferenta de calibru: cei doi aveau cifre,argumente logice,blanculescu zicea ca are si solutii( personal nu-l prea prizez pe asta)
    iar pop stia una si buna: guvernul are planuri,salveaza job=uri,dar nu stie cum
    demential!
    si ca totul sa fie complet ghiurco,tot incerca sa aduca discutia cu ce a facut guvernul boc si mru,iar aia doi nimic,nu achiesau deloc;doar spuneau ca guvernul ponta trebuia si trebuie sa faca;
    una peste alta ce bine ca mru si PFC n-au interbenit in disputa;ajunge zeroteve
    oricum ponta va pierde mult din capitalul politic;

    intimplator

    20/09/2012 at 9:12 pm

    • salut
      Da…. Ponta pierde vertiginos capitalul politic de la cei de dreapta .. adica.. noi aia 15 %
      In schimb de ;la aia 55% ori a pierdut 0,5% sau nu a pierdut nimic.

      lastnightmusic

      20/09/2012 at 9:36 pm

  45. Theophyle, ai avut dreptate : in prima parte a emisiunii lui Cristoiu sunt 2 jurnalisti.

    cedric

    20/09/2012 at 9:32 pm

  46. Buna seara tuturor !

    Azi, dupa amiaza, pe realitatea tv reportaj din interiorul Curtii Constitutionale.
    Probabil ca acolo a avut loc o renovare si o reamenajare a unor sali plus mobilier nou.
    Arata chiar bine din ce am vazut. Modern.

    Ce subtitlu cu litere mari punea realitatea?
    „MOBILA DE LUX A AJUNS LA CURTEA CONSTITUTIONALA”

    Asadar, sa aruncam in gura poporului lobotomizat inca o institutie a statului care se chinuie ramana in picioare.
    Nu stiu cum s-ar putea sa se reglementeze suplimentar acest domeniu al audiovizualului insa e foarte necesar pentru ca a devenit o cloaca imputita de-a dreptul. Scuze de limbaj.

    In alta ordine de idei, ma uit pe Digi24 la o dezbatere si am vazut niste imagini cu Ioana Basescu in timpul campaniei pentru referendum. Era filmata in apropierea „garajului” lui TB din campanie…. intrand in curte. Era insotita de un consilier al lui TB si de Predoiu. Stie cineva ce-i cu Predoiu? Si-a luat vacanta prelungita, mai revine in prim-plan, e de partea „fortei” ? Cred ca ar fi un asset bun.

    grig

    20/09/2012 at 9:40 pm

  47. Bună seara !
    Mulțumesc mult pentru lămuriri !

    dictaturajustitiei

    20/09/2012 at 9:42 pm

  48. Reblogged this on Blog iMONDO.

    Andrei

    20/09/2012 at 9:54 pm

  49. Noua Republica pe site e cu tortul aniversar 1 an ! Citeva felii nu vin si aici ?

    lastnightmusic

    20/09/2012 at 9:58 pm

  50. Au venit MRU si Videanu. Sunt bine dispusi !

    cedric

    20/09/2012 at 10:02 pm

    • Pare documentat si pregatit MRU. Ma intreb daca nu-l eclipseaza deja pe Videanu chiar dpdv economic

      grig

      20/09/2012 at 10:13 pm

  51. Frate, ce scandal cu Diaconescu si Oltchim ! 😆

    Cetatean

    20/09/2012 at 10:04 pm

    • salve. Fiecare votant al lui DD este rupt din faimosii 31%, adica din bazinul PSD. DD face o depasire prin stanga la care Ponta nu are solutii (nu poate fugi spre dreapta, iar fuga si mai spre stanga alieneaza partea PNL din USL)

      cinic

      21/09/2012 at 8:58 am

  52. Informatie trasnet . 🙂
    (chiar daca e absolut adevarata)
    Aviatia militara italiana a binevoit sa ma aboneze gratis la revista lor :
    „Rivista aeronautica ” .periodico dell’ aeronautica militara .
    Primul pas catre bastonul de maresal a fost facut . .lol:
    (sotia a scos acum revista . Dupa ce am mancat si gugalit 😆 )

    stefan60

    20/09/2012 at 10:08 pm

  53. persevereaza, maresale! 🙂

    Cetatean

    20/09/2012 at 10:08 pm

    • Avion am , revista am , mai trebuie masterat , doctorat si avansare in grad dar astea se cumpara usor . 🙂
      Sa scriu in CV ? 😆

      stefan60

      20/09/2012 at 10:14 pm

      • Seara buna 🙂
        scuze ca indraznesc sa te corectez…avion am, revista am, garaj am si este plin cu lingouri 😆 Constat ca nu ai implinit 69 de ani si ai inceput sa uiti, sa fie de vina lingourile (GM) 😛

        mar

        20/09/2012 at 10:32 pm

  54. Foarte frumoase urari i-a facut MRU lui Ponta pentru ziua acestuia! om de mare bun simt !!!

    MM

    20/09/2012 at 10:56 pm

  55. A fost foarte bun MRU! 🙂

    Cetatean

    20/09/2012 at 10:59 pm

  56. neata,
    sincer???
    ei, in seara asta, MRU nu mi s-a parut ca a stralucit,
    parca, si Videanu a fost mai puternic, mai incisiv ca MRU, care nu prea iradia siguranta…sper ca este ceva trecator, va mai invata….

    skorpion

    21/09/2012 at 12:37 am

    • Skorpy….. lupta abia a inceput…….MRU cistiga in final…. e suficient si cu 5-3 nu neaparat cu 10-0 cum vrei tu , sau te-ai obisnuit
      Vor incerca sa il tavaleasca, dar nu le va merge. . A3 e in continuare redutabila.

      lastnightmusic

      21/09/2012 at 1:13 am

    • Bună dimineața ! 🙂
      Formidabil câți cotizează la varanu’ turnător !

      dada

      21/09/2012 at 5:46 am

  57. Buna Dimineata,
    Postare noua!

    Theophyle

    21/09/2012 at 8:25 am


Comentariile sunt închise.