Politeía

Quis custodiet ipsos custodes?

O nouă alianţa de dreapta

Probabil ca sambata 16 martie 2013 se va naste o noua alianta a dreptei romanesti. Conform unor surse de incredere, sambata la orele pranzului se va semna protocolul unei noi aliante intre FC si PNŢCD. Aceasta alianta va fi prezentata vineri, Colegiului Director National al PFC.  Evenimentul se va desfasura, cu incepere de la ora 17:00, in Sala Patinum a Hotelului Howard Johnson. Acest  Colegiu Director National este compus din membrii Biroului Permanent National si Presedintii filialelor teritoriale.

A doua zi,  sambata 16 Martie a.c. – Consiliul National PFC  se va intruni la ora 11:00  in Sala C.A. Rosetti din Palatul Parlamentului cu participarea a aproximativ 650 delegati. Accesul delegatilor se face incepand de la ora 10:00 pe la intrarea S1 a Palatului Parlamentului (intrarea de la Camera Deputaţilor, la „Steaguri”, dinspre Parcul Izvor).

Noua alianta va include nu numai cele doua partide mentionate, ci si grupari care vor dori sa se alature intr-un viitor apropiat. Politeia va continua sa urmareasca activitatile in zilele urmatoare.

Cititi si comentati articolul pe portalul PoliteiaWorld

Anunțuri

Written by Theophyle

14/03/2013 la 8:44 pm

Publicat în 2013, PoliteiaWorld