Politeía

Quis custodiet ipsos custodes?

… sau laşitatea noastră

Redactat de @Cetatean

[…] De aceea ARD trebuie votata in 9 decembrie. Nu pentru ca Blaga sa « negocieze » cu cineva de la USL, ci pentru ca Justitia sa isi permita curajul sa nu negocieze niciodata cu Nastase, Voiculescu  si  nici cu Blaga !

Cititi si comentati articolul pe portalul PoliteiaWorld

 

Written by Theophyle

26/11/2012 la 3:50 pm

Publicat în 2012, PoliteiaWorld

2 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Reblogged this on Aron after 65.

  aronpetru

  26/11/2012 at 4:43 pm

 2. Buna seara, oameni buni
  @Citi, un text foarte bun. felicitari, din pacate irelevant pentru romani.
  Ca tot se face vorbire despre limba obisnuita a romanului, ea se leaga indisolubil de viitorul lui material, personal si imediat. El, romanul, nu va avea nicio tresarire la apelul de a apara justitia, statul de drept si alte imaterialitati asemanatoare plagiatului, dar va sari fript daca il ataci la interes si i se va spune sec ce inseamna sa intorci spatele Europei, asa cum demonstreaza USL in avanpremiera. Ca taranii vor pierde subventia, somerii banii alocati lor, firmele fondurile europene. Ca ne paste introducerea vizelor, si adio munca in Spania, Italia si pe unde o mai fi, adio bani trimisi acasa si chiar fortarea romanilor sa se intoarca acasa, in tarioara lor care nu se lasa calcata in picioare. Ca mandria prosteasca le va tine de foame si frig , de studii ca lumea, de o judecata dreapta, de respect si acces in randul lumii.
  Dar cine sa o faca ?
  PS. Aseara am auzit pentru prima data, cea mai tare arma a ARD, dar care trece neobservata ca n-are cine-o scoate in lume. Scoaterea imunitatii parlamentare din constitutie. Halal sa ne fie !

  Light

  26/11/2012 at 7:12 pm


Comentariile sunt închise.