Politeía

Quis custodiet ipsos custodes?

România, guvernarea felixoidă şi postulatele lui Cipolla

M-am saturat sa ma cert cu cei “anti” si cei “pentru”. M-am saturat sa citesc avid orice informatie legata de toate literele alfabetului romanesc – CCR, AEP, CSM, IPPJ, BEC, etc., dar in special m-am saturat de Ponta, Antonescu, Felix si toti derbedeii politici . M-am saturat de toti cei care scriu ca PDL a furat mai mult decat PSD si PNL, de parca eu singur i-am adus la guvernare pe pedelisti sau eu i-am tinut niste ani in opozitie pe hienele care guverneaza astazi. Ma deranjeaza ca aproape nu exista cotidian, saptamanal sau lunar, pe lumea asta care inca nu ne-a luat la misto facandu-ne in fel si chip.

Ma exaspereaza ca romanii nu se mai injura pentru ca sunt mitici si ardeleni si nici macar nu isi mai “dau la gioale” fiind moldoveni, munteni, olteni sau transilvaneni, ci au devenit morti-vii, expati cu sau fara drept de vot, sfinti apostoli pentru ca au votat sau tradatori pentru ca nu au votat, de obicei se aplica si viceversa. Ne ciondanim din cauza a doi nebuni, condusi de un criminal cinic, cu  care celebrul “animal politic” nu a reusit sa se inteleaga sau sa se confrunte. Am impresia ca in tara dogarilor la toti le lipseste o doaga.

Am fost multi ani  pe mare, am cunoscut cativa capitani de nave mult mai mari decat “Biruinta” si am servit sub comanda lor, invatand un singur lucru – poti sa aduci nava de 100 de ori cu siguranta in port, dar suficient o singura data ca sa te scufunzi.  Deci capitane, ne scufundam sau numai ne-am ciuruit?

Sunt ingrozit de monumentala prostie de care dau dovada politicienii, chiar cei pe care ii apreciez.  Dogaru, un securist isteric cu cateva sute de mosi si babe, care  crede ca poate sa produca haos intr-o tara de 18, 17, 16 milioane de cetateni, cat or hotara dumnezeii USL-ului ca suntem, si iata iese doamna Monica Macovei si declara ca suntem in fata unui razboi civil. Noi si razboiul civil – pentru ce si pentru cine? Doamna Macovei, este ceva in aceasta tara pentru care merita ca un roman sa omoare un roman  sau sa fie omorat de un alt roman? Un idiot iese la cacialma si dumneavoastra plusati? Hai sa fim seriosi! Ostirea arhanghelilor dreptatii  cine o va conduce? Mihail fondatoru’  ?

Toti celor infierbantati de canicula si care nu s-au racorit in ploile de weekend va dedic cele cinci postulate ale lui Carlo Maria Cipolla.

Carlo Maria Cipolla a murit in anul 2000, la varsta de 78 de ani si ne-a lasat mostenire cateva din cele mai superbe opere de popularizare a istoriei financiar-economice-sociale ale Europei, in perioada inclusa intre secolele XI-XVII. Mai interesante sunt insa doua eseuri, cuprinse intr-o carte fundamentala pentru omul occidental, “Allegro ma non troppo”, tradusa in engleza “Happy but not by too much”, adica “Fericit dar nu prea”. In muzica termenul indica o piesa muzicala cu un ritm rapid dar nu prea rapid. Primul eseu din aceasta carte se numeste Legile Fundamentale ale Prostiei” (The Fundamental Laws of Human Stupidity). In acest eseu autorul sustine ca populatia planetara a prostilor este mult mai puternica decat orice alta comuniune umana si produce mai multe prejudicii sociale decat orice alta populatie. Cipolla a formulat cinci legi fundamentale ale prostiei umane:

 1. Este imposibil de estimat numarul prostilor in circulatie.
 2. Prostia unui  individ este independenta de alte caracteristici ale persoanei, inclusiv a statutului social, bogatiei, rasei, sexului sau religiei.
 3. De obicei, prostul produce multe prejudicii grupului din care face parte, inclusiv lui, fara a avea ceva de castigat.
 4. Oamenii destepti subestimeaza mereu  potentialul distrugator al prostilor, uitand experientele anterioare, asociindu-se cu ei si platind acelasi pret sau mai mare.
 5. Prostul este cel mai periculos animal al planetei.

Cimpolla descrie patru grupe de indivizi: inteligenti, prosti, escroci si inocenti. Avem de toate felurile.

Deci dragi politicieni, chiar si cei destepti si curati ca lacrima nu-l uitati pe Cipolla. Interesanta carte, fragmente ale eseului puteti citi, aici.

288 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Buna ziua,
  Multumesc.
  Puteti citi aici, nu merge…
  Multumesc. 🙂

  ovidiu

  13/08/2012 at 3:52 pm

 2. plagiatorul mincinos, a fost cu fiul plecat, cine a plätit toate
  deplasärile? romanii cä sunt prosti.

  theo- nona

  13/08/2012 at 3:55 pm

 3. Salut Theophyle:
  Prosti, prosti, da’ multi…

  newman

  13/08/2012 at 3:56 pm

 4. Salut .

  Eu cred ca nu mai suntem in anii 90 …. lumea nu cred ca mai e dispusa sa-si ia gatu pentru vreun politician sau pentru „democratie” . Poate cu exceptia unor grupuri de exaltati de ambele parti ce se manifesta cu „acid” pe FB . Sa ne uitam la mitingurile din campania pentru referendum ….. 4-6-8000 de oameni de ambele parti … majoritatea adusi cu autocarul din 5-6 judete adiacente . Idem la mitingul USL din iarna .

  Am sesizat si eu exagerarea lui MM de ieri .

  Cineva insa , pe FB , admitea insa ca exista o asemanare intre Romania de azi si Italia din ’92 …… amintind de atentatele din Italia la adresa magistratilor anti-mafia . Eu spun doamne-fereste , desi ….

  In alta ordine de idei , MM continua promovarea lui neamtu si a nr :
  http://www.monica-macovei.ro/blog/?p=1502

  grig

  13/08/2012 at 3:57 pm

  • Mda,
   Nu stiu daca prostia este molipsitoare. In afirmatia ei nu a dat dovada de multa intelepciune. Am vazut!

   Theophyle

   13/08/2012 at 4:02 pm

   • Bună ziua Teophyle,

    Da sunt de acord că MM a exagerat utilizând termenul de război civil…deşi în mod real, probabilistic pericolul de violenţe sporadice pe stradă există, dacă USL-ul decide mobilizarea părţii electorale din populaţi, divizarea

    În privinţa dlui Mihail Neamţu, ultima gogoriţă amănunt (pe care am criticat-o direct pe site-ul NR) este promovarea unei false imagini de autoritate(dottore din politică) folosind un colaj într-un halat şi stetoscop la gât. Replica îmi lipseşte umorul şi nu văd în ansamblu. Bon, sunt capabil să înghit critici…da asta m-a făcut să râd.

    Dacă ar fi fost Halloween aş fii înţeles…da am mari probleme a înţelege de ce cei din comitetul executiv al NR (mai sunt oameni corecţi ) nu-l trag de mânecă să-i spună, mă-i Mihail, înţelegem că vrei să fii parlamentar, da hai să ne punem la masă să discutăm care e strategia politică, unde stăm bine, unde stăm prost, cu ce propoziţii pe masă venim într-o alianţă de dreapta şi mai lasă joaca de-a salvatoru el presidente al naţiei că rişti să aduci organizaţia în ridicol, câţi bani au intrat în organizaţie, care ne sunt datoriile (că e ridicol să spui că eşti un partid pornit din fonduri proprii, da funcţionezi mai degrabă ca un ong incapabil să genereze un revenit stabil, depinzi de donaţii)

    Dar e părerea mea, că NR a cheltuit cam prost banii strânşi pe entuziasm, deşi unele lucruri bune s-au făcut- o parte din conferinţe cele care au avut invitaţi externi NR- însă majoritatea au fost pierdere de bani pentru promovarea personajului politic Mihail Neamţu.

    Dacă aş fi membru NR(deşi printre fondatori am fost şi eu ca şi tine pe acolo din bună credinţă 🙂 ) as spune…ok, El Presidente,,,acu că te-am ales, dovedeşte că eşti om politic responsabil…câţi bani avem, câţi am strâns, unde suntem faţă de luna trecută, unde ar trebui să îmbunătăţim strategia de comunicare. Nu înţeleg de ce NR nu promovează imaginea unei Echipe Unite şi nu a unui personaj în particular. Să apară mai des Mihnea Vasilache, Valeriu Todiraşcă , poze de grup pe site …sunt oameni care merită să fie ascultaţi ..Când MN s-a agitat în spatele dlui Băsescu m-am mirat aşa de tare, are capacităţi oratorice dar în context a fost penibil, Îşi asumă prea multe din meritele celorlalţi membrii ca fiind ale lui..cred că funcţia de comentator politic sau celebritate în monden îi este una foarte potrivită ca temperament şi personalitate…da cea de preşedinte de partid , pur şi simplu nu i se potriveşte…nu e la nivelul lui personal de-a fi.

    TD

    13/08/2012 at 5:29 pm

    • Salut TD,
     din nefericire eu am vazut de doua ori in viata cum arat un razboi civil. Prima data in Liban si a doua oara in Somalia. Pentru mine cineva care vorbeste de un razboi civil in Romania ori este idiot ori nu este responsabil. Violente de strada? Adica batai intre galeriile lui Steau si Dinamo, nu sunt razboi civil. Deci am fost uluit de expresia lui MM si faptul ca ii salta la plasa lui Dogaru.

     Cat despre MN si NR. Ce pot sa-ti spun, omul este deja invins de Pareto! Mai mult chiar nu poate!

     Theophyle

     13/08/2012 at 5:50 pm

     • Da, a fost e expresie total nefericită în comunicare tocmai prin efectul potenţial de self-fulfilling prophecy , „If men define situations as real, they are real in their consequences.”

      TD

      13/08/2012 at 5:55 pm

      • Cred că pentru MM. lucrul cel mai corect ar fi să iasă să corecteze declaraţia.

       Fapt divers, nu ştiam că ai fost în Somalia. Am avut de-a face cu somalieni live, în special unul beat care era ‘gata’ să moară cu mine şi partenerul meu de gât, Dacă n-aş fi descoperit după arestare că avea fi în buzunare un cuţit de construcţii, n-ar fi spus că e pirat somalian şi nu s-ar fii zbătut în timpul arestării şi urlat tot timpul Alah Akbar aş spune că ar fi fost o glumă de om beat. Chiar după ce i-am pus cătuşele tot avea chef de bătaie, până la urmă numai jos pe sol am reuşit să-l imobilizăm total. Şi chiar aveam impresia că era chiar convins, tot mormăia ceva în engleză de peşterile Afghanistanului şi de infideli şi în plus avea câţiva săculeţi de drog prin buzunare. Lumea lui paralelă în care trăia era mai puternică decât cea reală.. se vedea în război cu tot occidentul şi creştinii, când singurul fapt pentru care l-am interpelat era că la momentul respectiv consuma alcool într-un loc unde consumul era interzis.

       TD

       13/08/2012 at 6:11 pm

       • Operation Gothic Serpent 1993

        Theophyle

        13/08/2012 at 6:42 pm

     • Bună ziua,

      Aţi activat în marină? Atât cât puteţi dezvălui..

      Adrian

      13/08/2012 at 6:41 pm

      • Da 🙂

       Theophyle

       13/08/2012 at 6:42 pm

       • Wow. Mi-a plăcut ecranizarea operaţiunii. Black Hawk Down.

        TD

        13/08/2012 at 6:55 pm

       • Mie mai putin, avand in vedere ca lucrurile au fost putin diferite, nu mult dar in partile esentiale 😦

        Theophyle

        13/08/2012 at 6:58 pm

 5. EuCuMine

  13/08/2012 at 3:58 pm

  • Erk, Theophyle a fost mai rapid.

   EuCuMine

   13/08/2012 at 3:59 pm

 6. Draga Theophyle multumesc! O postare excelenta.
  Si eu m-am saturat si in week-end am urmarit numai olimpiada (doar e o data la 4 ani). 🙂

  miki

  13/08/2012 at 3:59 pm

  • Saslut miki,
   Hai ca m-am saturat! Cata prostie poate incape in acesti oameni.

   Theophyle

   13/08/2012 at 4:03 pm

   • e clar: infinita

    intimplator

    13/08/2012 at 4:17 pm

   • deh,
    cum prostia este direct proportionala cu saracia, nu cred ca vom apuca vremurile cand un politicienii vor fi pedepsiti pentru port ilegal de creier… si, e lucru dovedit in tara asta trista, prostia politicienilor este invers proportionala cu competenta si performanta…

    newman

    13/08/2012 at 4:27 pm

 7. Buan ziua.
  mi-e teama de deziluzii in continuare mai mult decat de orice. De la dusmani stim la ce sa ne asteptam si suportam mai usor, de la prieteni , e mai dureros!

  cedric

  13/08/2012 at 4:13 pm

 8. Uslamistii pun de o manifestatie miercuri, la 18, in fata sediului de campanie al lui Basescu, cu lumanari. Cica se mobilizeaza pe retelele de socializare, dar sunt promovati intens pe site -ul A3. Vor sa ceara socoteala pentru ca vointa lor de pe 29 iulie nu ar fi ascultata de TB. Cum s-ar putea contracara mediatic ?

  Sergiu

  13/08/2012 at 4:14 pm

  • Schimbam prognoza vremii . Speram sa ploua si sa le stinga lumanarile! 🙂

   miki

   13/08/2012 at 4:16 pm

   • Poate au o presimtire si isi canta prohodul!

    cedric

    13/08/2012 at 4:18 pm

  • s-ar putea sa intervina Patriarhia,daca nu au luminari ” autorizate”

   intimplator

   13/08/2012 at 4:16 pm

   • Insuficient, insuficient….e nevoie de mai mult….

    Sergiu

    13/08/2012 at 4:18 pm

    • Sincer, m-am saturat. Sa faca cate manifestatii vor si sa aprinda cate lumanari vor (autorizate sau nu).
     Nu imi mai bat capul cu ei pentru ca este pierdere de vreme.

     miki

     13/08/2012 at 4:21 pm

  • e posibil sa fie si niste provocari la sediul de campanie al lui basescu…

   newman

   13/08/2012 at 4:33 pm

   • evident ca exista riscul. Probabil ii aduce si alde Dogaru. Iar daca CCR decide pe 14.08 cum e cu erata, se va incerca si un atac FIZIC pe persoana lui TB.

    cinic

    14/08/2012 at 7:42 am

 9. Iordache asta ori e cretin ori face pe cretinul. Cred ca e o combinatie de amandoua, plus parsivenia USLstilor care una spun si alta fac.

  cedric

  13/08/2012 at 4:16 pm

  • si mai fac o chestie: atribuie inamicilor magariile lor

   arrletty

   13/08/2012 at 7:31 pm

 10. Da dle. Theophyle, va inteleg perfect, cu totii ne-am saturat, pentru ca am vazut diversele categorii de prosti defiland prin fata noastra de-a lungul anilor. Eu vad lucrurile asa: unii mai isteti isi pun in aplicare planurile, diabolice folosindu-se de prosti, saraci cu duhul sau cum vreti sa-i numim. O masa mare de oameni, cu inteligenta cel putin medie, vede, intelege intentiile, totusi ii este mai comod sa nu se implice si ramane in stare contemplativa pana cand e prea tarziu, pentru ca de cele mai multe ori prostul face exces de zel, se depaseste pe sine ca sa arate cat este el de devotat (sperand desigur un ciolan de ros).
  Se mai intampla si ca un om istet sa inceapa sa-si selecteze si sa claseze prostii care-i stau in preajma in functie de planurile pe care le tese (stiti cum e, apas pe buton si prostul numarul 2 executa).
  De aceea suntem vinovati ca nu am reactionat (dar nici nu dam niciun semn ca am dori sa reactionam). Noi nu avem cultul marsului tacerii, al marsului cu faclii, etc. de ce? pentru ca masa spalatilor pe creier au dus in derizoriu orice incercare de protesc a societatii, iar ea, societatea, nu a reactionat nici macar la asta, s-a resemnat.

  Giorgia

  13/08/2012 at 4:20 pm

  • As adauga ca pe crizatul national trebuie musai sa-l introducem in categoria „prostul pana nu-i fudul nu-i prost destul”.

   Giorgia

   13/08/2012 at 4:23 pm

  • corect rationamentul…

   newman

   13/08/2012 at 4:30 pm

 11. Interesant articol a lui Tapalaga:

  Pentru a evita acest scenariu cu consecinte economice catastrofale pe termen lung, Romania are nevoie de un pact intre taberele beligerante: demisia lui Traian Basescu la schimb cu inlaturarea din prim planul politicii romanesti a lui Victor Ponta si Crin Antonescu, principalii responsabili pentru degradarea accelerata a democratiei din Romania. PNL va trebui sa iasa de sub influenta toxica a lui Dan Voiculescu, caruia ar trebui sa-i fie inchis orice spatiu de joc politic.

  http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-13012380-revolutia-borfasilor-saptamana-decisiva.htm

  Theophyle

  13/08/2012 at 4:29 pm

  • tapalaga a ramas e visator…

   newman

   13/08/2012 at 4:31 pm

   • cred ca nu este destul doar inlaturarea lui Ponta si Antonescu; evenimentele din ultimele luni au scos la iveala specimene chiar si mai periculoase din linia a „doua” a USL (este nevoie de exemple?).
    In opinia mea, singura care poate face „curatenie” intr-o clasa politica toxica este Procuratura dar aceasta are nevoie de timp si sa fie lasata s-o faca. De aceea, este nevoie de TB la Cotroceni.

    Ronis ot Astria

    13/08/2012 at 4:38 pm

   • experienta ne arata ca acolo unde sunt interese uriase penalii nu cedeaza niciun centimetru. cum ne putem imagina ca ar ceda voiculescu? sa nu uitam ca in iarna au refuzat absolut categoric orice consultare la Cotroceni, au stat in greva doua luni si au franat tara cat au putut. astia nu cedeaza, trebuie arestati pentru ca au aruncat in aer o tara intreaga.

    Giorgia

    13/08/2012 at 4:39 pm

  • Interesant, dar mie mi se pare nerealist. Poate numai daca cei 3 ar intra unde merita, cu sentinta definitiva. Numai atunci am avea garantia ca demisia lui Basescu ar fi urmata de ce zice Dan Tapalaga.

   mc25

   13/08/2012 at 4:33 pm

   • exclus. astia nu se dau dusi decat cu forta…

    newman

    13/08/2012 at 4:37 pm

  • Am comentat si acolo, m-au cenzurat partial:
   Vad ca revelatia cu Basescu contra Crin+Ponta iti surade si tie sau ti se pare macar „interesanta”.

   Sa presupunem ca doar jumatate din membrii USL sunt „grajdeni”. Cam 5000 de bucati. Rezulta ca pot fi formate 12.497.500 combinari de 5000 luati cate 2.

   Trezeste-te! In USL sunt deci 12.497.500 de cupluri „CTRL-C CTRL-V”

   Liviu Pop + Androneasca, Daniel Constantin + Andrei Marga. Sa continui?

   Mircea Rusu

   13/08/2012 at 5:41 pm

 12. pe Politeia Europeana – The Economist: Angela ispitita?

  http://politeiaeuropa.wordpress.com/2012/08/13/the-economist-angela-ispitita/

  Theophyle

  13/08/2012 at 4:39 pm

 13. SAlutare all. Salut Theophyle.

  Theophyle, excelenta postare ! Apropo, la ce categorie definita de Cipolla ii inscriem pe nemernici din USL?
  Ca inteligenti nu sunt, dar prosti si escroci cu siguranta ! 🙂

  Reddog

  13/08/2012 at 4:42 pm

 14. Aici e solutia: „Procurorii Parchetului General au ridicat o serie de documente de la Curtea Constitutionala, Autoritatea Electorala Permanenta, Biroul Electoral Central, Autoritatea Nationala pentru Cetatenie, Directia Generala de Pasapoarte si Directia pentru Evidenta Persoanelor si Administrarea Bazelor de Date, in cadrul anchetei privind listele electorale folosite la referendum”

  newman

  13/08/2012 at 4:44 pm

 15. Despre memorandum
  Daca guvernul ar fi intradevar interesat ca listele electorale sa fie corecte ar fi cerut sa fie si completari cu persoanele care au implinit 18 ani sau cu persoane care au primit cetatenie ( sau cu altele) si nu doar taieri de pe lista.Dar guvernul are doar interes meschin si acest lucru rezulta din faptul ca cele 9 puncte prevad doar reduceri ( si cele mai multe ilegale).

  gavrus tiberiu

  13/08/2012 at 4:45 pm

 16. Reblogged this on Tiberiuorasanu's Blog.

  Tiberiu Orasanu

  13/08/2012 at 4:48 pm

 17. Mai spune Tapalaga: „… partidele politice vor trebui sa se elibereze de influenta penalilor care au transformat Romania, tara membra UE si NATO, intr-un stat anarhic.”
  Sfanta naivitate; partidele sunt in acest moment cu totul sub influenta penalilor; sunt „prizonierele” acestora! Pleaca Ponta si vine Zgonea ori Dragnea. Pleaca Antonescu si vine Fenechiu!

  P.S. ” lui Dan Voiculescu, caruia ar trebui sa-i fie inchis orice spatiu de joc politic” – acest lucru nu se poate face decat prin desfiintarea administrativa a trustului Intact.

  Ronis ot Astria

  13/08/2012 at 4:48 pm

 18. Theophyle, ma intrebam, retoric desigur, cum s-a finalizat operatiunea „chimia sacra”.
  Ce ati facut cu substantele, va iesit reteta? 🙂

  miki

  13/08/2012 at 4:50 pm

  • si eu doream sa-l intreb pe Theophyle despre finalizarea experimentului, dar cu evenimentele actuale, nici nu am indraznit sa aduc in discutie acel articol. Inca astept, mai am rabdare! 🙂

   mayausa

   13/08/2012 at 5:20 pm

   • Si eu mai am rabdare, dar as vrea sa mai schimb subiectul! 🙂

    miki

    13/08/2012 at 5:21 pm

 19. Din stenogramele intalnirii Gordon-Basescu (Sare`n Ochi):
  Gordon: Hello! How are you?
  Basescu: Not so good!
  Gordon: Don’t worry. We’ll send a squadron of F16 Thunderbirds from Kogalniceanu to bomb the Presidential Bed. Then you’ll get back to your chair.”

  newman

  13/08/2012 at 4:52 pm

 20. Ziua buna,

  Mesajul lui Tapalaga este identic cu cel a unei Miss Univers care isi exprima parerea despre lume si viata:

  „As dori ca sa fie pace in lume, toti sa aiba ce manca, unde dormi. Sa ne tinem toti de mana si sa cantam cantece de iubire”.

  sancta simplicitas, Il vedeti pe TB, Voiculescu, Zamil, Monta, sa se tina mana de mana si sa cante catece de iubire? 🙂

  eugeni

  13/08/2012 at 4:57 pm

 21. Si eu m-am intrebat in ultimul timp de ce sunt mai multe smartphone-uri in Romania decat smart-oameni.

  ribelalu

  13/08/2012 at 5:00 pm

 22. salut ! ce e de facut cand numarul prostilor depaseste numarul cetatenilor cu scaun la cap?inca 2 ani cu asemenea mass media in RO si populatia care inca nu s a molipsit de prostie devine depresiva.

  zigzag

  13/08/2012 at 5:03 pm

 23. @sergiu
  nu se poate domnule demonstratie miercuri;e zi nelucratoare!
  pina si ” demonstrantii de meserie” isi iau liber!

  intimplator

  13/08/2012 at 5:18 pm

 24. http://blog.iccd.ro/marti-14-august-2012-inauguram-sediul-filialei-iccd-bucuresti/
  Poate colegii nostrii din Bucuresti (cu timp liber!) vor dori sa ne tina la curent cu ce & cum s-a discutat (marti de la ora 16)

  Ronis ot Astria

  13/08/2012 at 5:21 pm

  • Poti fi fara grija. Vei avea transmisiune in direct 😆

   Theophyle

   13/08/2012 at 5:28 pm

   • la sapat pe camp nu am receptie! 😦

    Ronis ot Astria

    13/08/2012 at 5:30 pm

 25. SL de pe FB: ULTIMUL ASALT Se pregateste minutios decapitarea institutiilor care lucreaza pentru Romania si respecta valorile euro-atlantice. Ultimele care au mai ramas. Ceea ce inseamna, practic, divortul definitiv de lumea civilizata.

  Ronis ot Astria

  13/08/2012 at 5:23 pm

 26. Fenechiu (cam obosit, totusi..) ii cere public lui „Traian Basescu sa inceteze…” etc. „USL este ingrijorat de mutarea actiunii in sfera justitiei… TB isi foloseste acum toate resursele institutionale, bineinteles informale, pentru a ramane la putere… De fapt acum are loc incercarea de lovitura de stat” (sic!!)

  Ce inseamna aceasta?

  Doua lucruri:

  1. Ca USListilor le e frica.

  2. Ca misiunea Gordon nu are cum sa aiba rezultat fata de disperarea grupului infractional care e pus cu spatele la zid. Iar ultimele (?) zvarcoliri pot, intr-adevar, sa arunce Romania intr-un razboi civil, degeaba ne suparam pe mai putin diplomata MM, asta e realitatea.

  [urmaream ultimele emisiuni pe TVR Info…]

  Observator

  13/08/2012 at 5:24 pm

  • Observator,
   salut! Hai sa fim seriosi. A iesit o pasarica mai mare decat ea. Nici in gand nu trebuie sa vorbim despre asta. Habar nu aveti ce inseamna. Pe Bune! Va rog, Monica Macovei isi permite (si foarte pacat) noi nu!

   Theophyle

   13/08/2012 at 5:30 pm

   • Theophyle, aveti perfecta dreptate: „Nici in gand nu trebuie sa vorbim despre asta.” Ca, intr-adevar, nu se va intampla asa cred ca tine si de fondul mai putin belicos al natiei: sacrificiul pentru principii probabil ca nu mai ‘tine’ in secolul XXI…
    De ce am emis totusi ipoteza asta?
    De frica! Frica de irational cu care „grupul infractional organizat” dovedeste ca se nutreste din plin…

    Observator

    13/08/2012 at 5:51 pm

  • ce m-a oripilat pe mine a fost cand a spus ca „ne aflam in fata unei lovituri de stat”
   adica, rasturnam realitatea, folosim cuvintele adversarilor, naucim natia.

   Giorgia

   13/08/2012 at 5:31 pm

   • asta au facut tot timpul! Incepand de la furtul unui slogan (vrem o tara ca afara) si pana la lovitura de stat …

    Ronis ot Astria

    13/08/2012 at 5:35 pm

 27. Ziua buna
  Dat fiind ca voi efectua o vizita in tara asta minune (singele apa nu se face din pacate ) in curind (inclusiv pentru a aduce mintea la cap unora 🙂 ) , ce sa va aduc cadou ? Mitraliere , aruncatoare de grenade , pistoale , tancuri , avioane , fregate sau ceva transportoare blindate ? 😆

  In alte tari unii politicienii promiteau cindva : va aduc munca si deci , paine . La care gloata in extaz si cu modestie urla : multumim frumos dar pentru noi e suficienta painea . 😆

  In Romania de dupa 1989 asta a devenit sloganul national . 😦

  stefan60

  13/08/2012 at 5:28 pm

  • Adu si tu un transportor blindat sa putem sa facem piata!

   Salut Stef.

   Astia voebesc porcarii de nu se vad,. As fi dorit ca si desteapta asta sa fie o ora in Bir el-buredj in Liban in 82 -83 si dupa aia sa vorbeasca. Telectuali”

   Theophyle

   13/08/2012 at 5:33 pm

  • salve. Adu un pic din ADN lui DiPietro pentru a inocula celor catorva procurori care inca oscileaza.

   cinic

   14/08/2012 at 7:49 am

 28. L-am avzut si eu pe feenchiu. A atacat parchetul ca un inconstient sau mai bine zis, ca un disperat, cerind sa fie inclus in atentia inspectorilor judiciari.
  Cred ca nu era nevoie sa-i roage , ce-i al lui e pus de-o parte la justitie!

  cedric

  13/08/2012 at 5:36 pm

  • dintre toti el pare cel mai speriat.

   Giorgia

   13/08/2012 at 5:38 pm

   • pai el mai are dosare… transformatoare si alte alea… tot la DNA 🙂

    moldoveanu

    13/08/2012 at 5:49 pm

  • LOL 🙂

   Relu Fenechiu (PNL): Suntem ingrijorati de mutarea competitiei politice pe terenul justitiei/ Ii cerem ferm lui Traian Basescu sa inceteze cu instigarea institutiilor statului contra propriului popor.

   …pai parca pana nu demult astia nu erau popor… erau elitele. 🙂

   moldoveanu

   13/08/2012 at 5:56 pm

 29. Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a sesizat luni Inspectia Judiciara solicitand efectuarea de verificari privind „posibila incalcare a independentei justitiei” prin afirmatiile publice ale premierului Victor Ponta, ale europarlamentarului Ramona Manescu si ale deputatilor Varujan Vosganian si Mihai Voicu, se arata intr-un comunicat de presa al CSM transmis presei.

  http://www.hotnews.ro/stiri-esential-13010601-consiliul-superior-magistraturii-sesizat-inspectia-judiciara-privire-declaratiile-lui-victor-ponta-altor-politicieni.htm

  mayausa

  13/08/2012 at 5:38 pm

 30. Diseara Ponta vine la B1. Ii punem intrebari incomode? Ce ziceti de-un „flash mob”?

  Giorgia

  13/08/2012 at 5:51 pm

  • Crezi ca vei obtine un singur , unul singur, raspuns, in care sa zica ca a gresit, un singur raspuns in care sa se contrazica si sa il deranjeze?
   „Smecherii”, inselatorii de meserie, nu au conceptul rusinii. Pentru ei fiecare inselaciune este o alta modalitate sa arate cat de destepti sunt ei si ce prosti sunt ceilalti.
   Eu nu o sa fiu in stare sa il urmaresc pe Ponta la B1. 🙂

   eugeni

   13/08/2012 at 5:58 pm

   • Sunt convinsa ca nu voi obtine nimic de la mitoman, dar il putem enerva, il putem sacai, il putem ironiza, ii putem arata ca pe noi nu ne poate minti, ii putem cere demisia in vreo cateva zeci/sute de mailuri, etc…

    Giorgia

    13/08/2012 at 6:00 pm

 31. Ceva noutati pe undeva de la intalnirile cu Gordon?

  moldoveanu

  13/08/2012 at 6:15 pm

 32. Reblogged this on Dictatura justitiei.

  dictaturajustitiei

  13/08/2012 at 6:19 pm

 33. Pe unde locuiesc eu , asta se cheama „deturnare de fonduri ” . Se lasa obligatoriu cu puscarie .

  http://www.hotnews.ro/stiri-administratie_locala-13013479-consiliul-local-sector-3-alocat-inca-280-milioane-lei-pentru-reabilitarea-termica-blocurilor-bani-luati-investitii-apa-canalizare-parcari.htm

  In Romania nu e cazul . 😦 Stat de drept ? Care stat de drept ?

  stefan60

  13/08/2012 at 6:21 pm

 34. vezi la 4:52 pm…

  newman

  13/08/2012 at 6:23 pm

  • La Kogalniceanu nu sint F- 16 americane . 🙂
   USA avea la Aviano in Italia o mega baza cu astfel de avioane . Incet , incet le muta in Polonia . Care nu e Romania . 🙂

   stefan60

   13/08/2012 at 6:26 pm

 35. Mediafax: Gordon, trimisul SUA la Bucureşti, a venit să discute cu Ponta. În faţa Guvernului mai multe persoane cer demisia premierului.

  http://www.mediafax.ro/politic/gordon-trimisul-sua-la-bucuresti-a-venit-sa-discute-cu-ponta-in-fata-guvernului-mai-multe-persoane-cer-demisia-premierului-9944573

  moldoveanu

  13/08/2012 at 6:29 pm

  • era frumos sa fi facut si noi un flash-mob cu ghilimelele la guvern astazi. Nu ne-am gandit.

   moldoveanu

   13/08/2012 at 6:40 pm

   • Pai parca se intilneste si cu societatea civila zilele astea?? Poate mergeti miine. Succes!!

    Coana Zoe

    14/08/2012 at 12:32 am

 36. Bună !
  Îmi place în ultimul timp domnul Tapalagă dar tot nu înțeleg de ce să-și dea demisia Băsescu ? A dat el lovitura de stat ?
  A făcut greșeala să nu ia măsuri împotriva lui Ponta , să nu-l aștepte parchetul la aeroport atunci când a încălcat hotărârea CCR, dar nu a pus pe nimeni să falsifice date și nici nu a amenințat instituțiile statului din garaj.
  Îi punem în aceeați balanță pe prim-plagiator, crizel și marinar ? De ce ?

  dictaturajustitiei

  13/08/2012 at 6:32 pm

 37. Nu cred ca se stie ca anul viitor la CCR expiră mandatele a 3 judecători pro-PSD (in acest moment, aici „scorul” este 5:4 pt. USL). În condițiile legii de acum, unul va fi propus de președinte, unul de Senat, unul de Camera Deputaților.

  Ronis ot Astria

  13/08/2012 at 6:35 pm

 38. Reblogged this on Aron after 65.

  aronpetru

  13/08/2012 at 6:36 pm

 39. Ce parere ati avea daca sportivii romani i-ar da imediat decoratiile inapoi interimarului? Uhm… intr-o tara normala asa ar fi. S-ar prezenta la ceremonie… ar primi decoratia… dupa care i-ar da-o de cap.
  Doar un vis. Scuze. 🙂

  moldoveanu

  13/08/2012 at 6:36 pm

  • Ar fi ceva, dar, cum sa-i pui saracii in mijlocul unei batalii politice?

   Giorgia

   13/08/2012 at 6:37 pm

   • eh… visam si eu la un protest spontan al lor. la o luare de pozitie ca varfuri reale ale romaniei in lume.

    moldoveanu

    13/08/2012 at 6:39 pm

 40. Ii doare exact in pix de toate avertismentele externe. Uitati aici:

  http://www.ziare.com/politica/referendum/agonie-prelungita-seful-deputatilor-da-termen-surpriza-pentru-decizia-ccr-1184139

  zgonea face parte din categoria prostul butonului 2.

  Giorgia

  13/08/2012 at 6:37 pm

  • Pai nu au incotro la cat de departe au mers, din pacate. 😦

   moldoveanu

   13/08/2012 at 6:42 pm

  • reamintesc ca Zgonea este unul din coordonatorii telefoanelor otravite din 1996

   arrletty

   13/08/2012 at 7:44 pm

 41. „La vie politique roumaine n’est donc pas un indéchiffrable mystère puisant aux arcanes d’une culture balkanique que l’Europe occidentale ne pourrait pénétrer, d’autant plus que le langage est parfaitement direct, sinon brutal. Un langage politique qui a, au moins, le mérite de la simplicité. Quand le colonel Dogaru expose que la Roumanie n’a pas besoin de la Cour Constitutionnelle, et que la seule justice au dessus du Parlement, c’est Dieu. Il n’est pas besoin d’avoir passé des années d’études byzantines ou de kremlinologie pour entendre le propos !!!…”

  http://www.contributors.ro/editorial/victor-ponta-et-dan-sova-ont-un-etrange-probleme-avec-l%E2%80%99information%C2%A0/

  Giorgia

  13/08/2012 at 6:47 pm

 42. Deci intalnirea s-a incheiat. Asteptam si comunicatul oficial. E complex sa dai refresh pe atatea site-uri odata. 🙂

  moldoveanu

  13/08/2012 at 6:53 pm

 43. Hai salut
  S-a intilnit dl G cu soc civila, onguri , popi etc ?

  lastnightmusic

  13/08/2012 at 6:58 pm

  • n-o uita pe pipi-di

   mayausa

   13/08/2012 at 7:00 pm

  • Inca nu

   Giorgia

   13/08/2012 at 7:01 pm

   • asta e artilere grea… merge pe kogaliceanu!

    newman

    13/08/2012 at 7:09 pm

  • Citim noi comunicatul, maiine. Sau asta seara tarziu! Cred ca a venit cu el pregatit.

   Theophyle

   13/08/2012 at 7:07 pm

 44. Pentru ca tot aduse moldoveanu vorba despre sportivi : eu as vrea ca cel puti ngimnastele sa procedeze ca dupa europene. Daca va amintiti, atunci le-a primit Ponta si le-a premiat la palatul Victoria si imediat , ele s-au dus la Cotroceni (in frunte cu cei doi antrenori) si l-au vizitat neanuntate pe presedinte care fusese exclus de la primirea sportivelor. Mi-ar place sa se duca asta seara si la garaj!

  cedric

  13/08/2012 at 7:28 pm

  • Excelent. S-ar intari convingerea USL ca e o lovitura de stat daca li se iau si gimnastele. 🙂

   Chiar asa… poate transformam garajul in sediul presedentiei…. iar Cotroceniul in Muzeul Sforaiturilor… deschis publicului.

   moldoveanu

   13/08/2012 at 7:30 pm

 45. Din culisele inalnirii Ponta-Schwarzenegger de la Londra:
  http://en.speechable.com/view?p=lf771c61

  newman

  13/08/2012 at 7:32 pm

 46. De la Tapalaga (FB):
  „Am avut ocazia sa ma numar printre cei cinci jurnalisti care s-au intalnit astazi pentru o discutie on-the-record cu Philip Gordon, asistentul secretarului de stat Hillary Clinton. Din discutii a rezultat ca principalele ingrijorari ale departamentului de stat american sunt determinate de suspiciuniea ca la referendum au avut loc fraude de amploare, de procesul de reactualizare a listelor electorale si de presiunile exercitate asupra Curtii Constitutionale. Gordon a insistat asupra procesului de reactualizare a listelor cu precizarea ca nu e firesc intr-o democratie ca rezultatul votului sa fie schimbat prin renumararea alegatorilor dupa ce referendumul s-a incheiat. Oficialul american spune ca a primit „raspunsuri corecte” din partea premierului Ponta si presedintelui interimar, Antonescu. Voi reveni pe HotNews.ro cu detalii suplimentare.”

  moldoveanu

  13/08/2012 at 7:38 pm

  • Turistii aceia pomeniti de gazda noastra probabil au o legatura cu ideea de fraude de amploare?

   moldoveanu

   13/08/2012 at 7:48 pm

 47. Macar e ceva, desi ma asteptam la mai mult. Rabdare. Aflam noi pana la urma.

  Giorgia

  13/08/2012 at 7:43 pm

 48. La b1, intr-o fereastra, imagini de la Cotroceni. Sportivii sunt deja aliniati in sala de protocol, cu o juma de ora inainte de ora programata! Sa vedem cand apare adormitu Nechezol.

  cedric

  13/08/2012 at 7:46 pm

  • uneori imi pare rau ca am renuntat la TV iar conexiunea la net e slabuta. 😦

   moldoveanu

   13/08/2012 at 7:49 pm

  • pai e obosit, azi a muncit deja prea mult.
   Scoala-te marite crin c-au venit olimpicii! Ei muncesc pentru ce au nu ca tine.

   Giorgia

   13/08/2012 at 7:51 pm

 49. Va propun sa cititi inca o data linkul numarul trei pe care l-am postat ier la articolul despre venirea lui Gordon. Este vorba de ultima pozitie a Ambasadei SUA la Bucuresti. Cu atentie:

  http://romania.usembassy.gov/policy/media/pr-08012012.html

  Theophyle

  13/08/2012 at 7:51 pm

  • Da. Dle. Theophyle ca de obicei sunteti un foarte acut observator si intelegeti repede tot ce trebuie de stiut.

   Giorgia

   13/08/2012 at 7:57 pm

   • Multumesc,

    Chestie de experienta. Americanii au doua mari avantaje:
    1. Nu scriu ceea ce nu cred ca trebuie scris’
    2. Cand scriu ceva au grija ca lucrurile sa fie intelese.

    mentalitate 🙂

    Theophyle

    13/08/2012 at 8:03 pm

 50. si, sa nu uitam de unde am pornit: asistam la manifestari extreme de „prostie harnica si incompetenta activa”, iar combinatia asta are consecinte extrem de toxice. (Nu, n-am inventat eu zicerea, vine de la Grigore Moisil, am pus si ghilimele, ca asa-i frumos) De smecherie, imi vine a puah (ardelenisme, ce sa fac).

  arrletty

  13/08/2012 at 7:56 pm

  • “prostie harnica si incompetenta activa” – la primul protest public merita scrisa o pancarda

   Giorgia

   13/08/2012 at 7:58 pm

 51. daca va uitati la fetzele lui Belu si Bitang , va dati seama cat sunt de furiosi ca stau ca prostii de mai bine de juma
  de ora sa astepte pe dobitoc. Hai ca aparura cei doi nenorociti: CA si VP

  cedric

  13/08/2012 at 8:04 pm

 52. http://www.salon.com/2012/08/13/why_conservatives_obsess_over_flash_mobs_and_race_riots/?source=newsletter
  E interesant ideea de razboi civil care circula concomitent in diverse medii politice la nivel international.

  TD

  13/08/2012 at 8:06 pm

  • Toti sunt nebuni de legat sau nu stiu despre ce vorbesc 😦

   Theophyle

   13/08/2012 at 8:07 pm

 53. Buna seara la toata lumea.
  Cacarau si Cacalau ofera in tandem premiile la sportivi. Unul da distinctiile iar celalalt florile, ca asa au vazut ei la TV ca se face la olimpiada.

  Alex

  13/08/2012 at 8:09 pm

  • Pai avem exemplificata notiunea de „maimuta”

   Giorgia

   13/08/2012 at 8:10 pm

 54. Imi vine sa sparg televizorul cand ii vad pe cei doi impostori oferind medalii si flori si intainzandu-se la pupat.
  Dar vad ca a reaparut steagul NATO. Oare de ce ? Pt ca Gordon mai e in tara inca?

  cedric

  13/08/2012 at 8:10 pm

 55. Zgonea , iar dä declaratzii demente, precum CCR, o sä dea
  un verdict candva in septembrie, nenorocitzii astia fac presiune .
  e cazul ca maine sä hotäreascä ccr, datele sunt clare, cele dela
  referendum, nu are ce astepta.

  theo- nona

  13/08/2012 at 8:23 pm

 56. f. bun Tom G: mare cunoscätor a itzelor politice romanesti

  theo- nona

  13/08/2012 at 8:30 pm

 57. Nenorocitul, face tratatie cu sampanie ca doar nu da de la el, dar vrea sa prelungeasca momentul festiv ca sa mai stea in pimi plan la Cotroceni.

  cedric

  13/08/2012 at 8:31 pm

  • Ha! Iar am facut zapping. La RTV 2 ferestre – in prima Presedintele Basescu medaliind sportivii in 2008 si in cealalta tonta vorbind astazi. Si m-am intrebat, in ce liga joaca astia dom’le?

   Giorgia

   13/08/2012 at 8:33 pm

  • Pacat ca accepta astia. Atata munca. In sport nu se poate plagia.

   moldoveanu

   13/08/2012 at 8:40 pm

 58. numai miine nu-i poimiine/de la inc lui aprilie ponta era ca pib-ul tr 1 ” in gura” acum tace milc;
  deocamdata vedem ca intrarile de capital au scazut cu vreo 30 pct in sem 1;deficitul iar a fost salvat de ” cei care nu trebuie sa voteze”
  si inca ceva de urmarit: datoria externa a crescut in sem 1 numai cu 3 pct fata de sem anterior;sa vedem prin martie anul viitor cum va fi;nu cred ca bine

  „Deficitul contului curent în perioada ianuarie – iunie 2012 a fost finanţat în proporţie de 25,8 la sută prin investiţii directe ale nerezidenţilor în România, care au totalizat 621 milioane euro2 (faţă de 874 milioane euro în perioada ianuarie – iunie 2011), din care participaţiile la capital consolidate cu pierderea netă estimată au însumat 280 milioane euro, iar creditele intra-grup3 341 milioane euro.

  Datoria externă pe termen mediu şi lung a însumat 77773 milioane euro la 30 iunie 2012 (78,5 la sută din total datorie externă), în creştere cu 2,9 la sută faţă de 31 decembrie 2011
  sursa :bnr

  intimplator

  13/08/2012 at 8:36 pm

 59. ce frumos ar fii, ca in diferite pietze, sä difuzeze,

  balada lui CÄCÄRÄU, ar avea un efect teribil, mai mare ca orce manifest,
  s-au catziva sä-l asculte in PV. este o metodä , ganditzi-vä

  theo- nona

  13/08/2012 at 8:37 pm

 60. Tapalaga pe fb :

  Am avut ocazia sa ma numar printre cei cinci jurnalisti care s-au intalnit astazi pentru o discutie on-the-record cu Philip Gordon, asistentul secretarului de stat Hillary Clinton. Din discutii a rezultat ca principalele ingrijorari ale departamentului de stat american sunt determinate de suspiciuniea ca la referendum au avut loc fraude de amploare, de procesul de reactualizare a listelor electora
  le si de presiunile exercitate asupra Curtii Constitutionale. Gordon a insistat asupra procesului de reactualizare a listelor cu precizarea ca nu e firesc intr-o democratie ca rezultatul votului sa fie schimbat prin renumararea alegatorilor dupa ce referendumul s-a incheiat. Oficialul american spune ca a primit „raspunsuri corecte” din partea premierului Ponta si presedintelui interimar, Antonescu. Voi reveni pe HotNews.ro cu detalii suplimentare.

  stefan60

  13/08/2012 at 8:40 pm

  • pai,raspunsuri” corecte” stiu sa dea;
   mai greu e cu respectarea lor in practica
   eu sper ca gordon le-a repetat ce spunea r regan” mtrust,but verify”

   intimplator

   13/08/2012 at 8:48 pm

 61. ce se mai intelege din raportul bnr: economia se contracta;exportul la acelasi nivel valoric comparativ cu sem anterior;cum consumul intern s-a redus sunt sanse mari ca acel 1,2% crestere economica a lui don georgescu sa fie ” vise,taica,vise”;
  dar,nu cred ca intereseaza asta pe cineva

  intimplator

  13/08/2012 at 8:40 pm

  • poate doar pe „mazar end fazar”…

   newman

   13/08/2012 at 8:45 pm

 62. Teheranul a refuzat să primească ajutorul umanitar trimis de Turcia, a anunţat agenţia de presă ISNA, preluată de Xinhua. Ajutorul turc a fost trimis fără acceptul Iranului, deşi acesta anunţase că nu va accepta asistenţă internaţională, a precizat un reprezentant al organizaţiei iraniene Semiluna Roşie.(sursa: evz)

  numai problemele de la bucuresti „lipseau” de pe agenda departamentului de stat,cind ” problema iraniana” sta sa dea in clocot

  intimplator

  13/08/2012 at 8:46 pm

 63. Proba: „Fostul ministru V. P. Dobre, l-a convocat la 10 noaptea pe chestorul Constantin Manuloiu, pentru a-i cere sa trimita judecatorilor Curtii Constitutionale adresa prin care „MAI nu isi poate asuma veridicitatea numarului de persoane inscrise pe listele electorale permanente”. Si care cerea sa completeze: „”In continuarea adresei noastre …, va transmitem, in anexa, precizarile suplimentare ale Directiei pentru Evidenta Persoanelor si Administrarea Bazelor de Date (…) Ministerul Administratiei si Internelor nu isi poate asuma veridicitatea numarului de persoane inscrise in listele electorale permanente”.

  newman

  13/08/2012 at 8:46 pm

  • clar? clar!

   newman

   13/08/2012 at 8:47 pm

 64. Gordon: am auzit ce trebuia! oare ce?

  cedric

  13/08/2012 at 8:47 pm

  • :D, ce trebuia! Problema esta ca el a discutat cu un mitoman. Asteapta comunicatul si ne vom dumiri. Probabil ca nuici jurnalisti care s-au intalnit cu el nu vor scoate nimic inaintea comunicatului ambasadei.

   Theophyle

   13/08/2012 at 8:49 pm

  • A auzit exact ce trebuia pentru a-i confirma informatiile.

   EuCuMine

   13/08/2012 at 8:49 pm

 65. comunicatul nu va spune nimic;cel mai probabil va repeta ce s-a spus in anuntul despre scopul vizitei
  ceva indicii vor aparea in zilele urmatoare

  intimplator

  13/08/2012 at 8:51 pm

 66. Seara buna 🙂
  Ma uit la B1, sunt imagini de la intalnirea de la Cotroceni, Putoarea tradatoare da din maini, se agita, are haina descheiata si nu se uita in ochii lui Gordon. Incredibil cum arata puslamaua, ne-am facut de ras cu asa caricaturi bananiere 😦

  mar

  13/08/2012 at 8:55 pm

  • @mar
   ” da din miini”
   sarmanul,asa vorbeste el engleza! nu da din miini,vorbeste ” engleza”

   intimplator

   13/08/2012 at 9:00 pm

   • 😛 😆 multumesc, am ras cu lacrimi 🙂

    mar

    13/08/2012 at 9:03 pm

  • CA sta ghemotoc în fotoliu, picior peste picior ca la bar; Gordon, în pozitie diplomatica impecabila se uita la el cu uimirea lui Columb care a gàsit niste indigeni cam salbatici care rînjeau la el.

   REGINE

   13/08/2012 at 9:12 pm

 67. mai jos ,reluare din declaratiile lui gordon/primul paragraf nu e ” diplomatic deloc”cred ca la fel spune si despre iran

  Evident, e mai important ce fac oamenii decât ce spun. Dar tot ceea ce pot să sper, după aceste întâlniri, este că ei conştientizează importanţa acestor lucruri şi că vor respecta aceste principii”, a adăugat oficialul SUA.

  El a mai spus că România are instituţiile necesare pentru a trece prin situaţia actuală, dar acestea trebuie utilizate corect.

  „E un test. De aceea sunt aici (…) Vrem să ajutăm România să treacă acest test. Nu este în interesul României să pice acest test”, a spus Gordon

  intimplator

  13/08/2012 at 8:57 pm

 68. Nici eu nu cred ca vom afla alte lucruri decat generalitati din comunicat. Treburile importante se transmit pe cai diplomatice. Sa vedem ce pricep „andrisantii”. Asta seara pareau foarte veseli si fara probleme , la intalnirea cu sportivii. Nu stiu daca pricep ceva la cat sunt de plini de ei.

  cedric

  13/08/2012 at 8:58 pm

  • Aici nu e vorba de cai diplomatice. Aici e vorba de MESAJUL care trebuie transmis public CCR

   lastnightmusic

   13/08/2012 at 9:02 pm

 69. Ma insel eu, sau nu Dobre era cel care trebuia sa-i dea ordine lui Manoliu? Adica Rus nu s-a bagat, si a fost Dobre coada de topor. Avea vreo treaba ministrul Administratiei cu Evidenta Populatiei?

  Leon

  13/08/2012 at 9:01 pm

 70. Chifu la b1. Trebuie sa spuna lucruri interesante , atat cat poate

  cedric

  13/08/2012 at 9:01 pm

 71. Pozitia americanului e categorica. Terminati cu prostiile. Lasati gargara. Puneti lucrurile din nou pe fagasul normal, daca vreti sa treceti testul.

  Leon

  13/08/2012 at 9:04 pm

 72. Gătim european, sau mai sirian?

  Sare'n Ochi

  13/08/2012 at 9:15 pm

  • gordon bleu…

   newman

   13/08/2012 at 9:17 pm

 73. ne facem prea multe iluzii… nu americanii vor rezolva problema in romania.cum n-au rezolvat-o nici in ’46. iar cei doi derbedei nu vor intelege mesajul lui gordon. sau se vor face ca nu vor intelege…

  newman

  13/08/2012 at 9:16 pm

 74. Acum sa te tii val uslamist de anti-americanism. „Barosu” si Reding pot sa ia o pauza.

  Leon

  13/08/2012 at 9:18 pm

 75. un domn a scris Comisiei Europene cu privire la ce se intampla in Romania si a primit raspuns. Merita citit (Theo, este link de facebook, daca este vreo problema cu virusii, te rog inactiveaza-l. eu nu stiu cum sa o fac. multumesc.)
  http://www.facebook.com/media/set/?set=a.511595682188623.136219.100000145873146&type=1

  Sare'n Ochi

  13/08/2012 at 9:20 pm

  • Nu, nu-i nici o problema. L-am citit si eu. Vorbele sunt frumoase. Problema ca acesti oameni numai o bata de baseball ajuta. La asta se pricep americanii cel mai bine 😀

   Theophyle

   13/08/2012 at 9:23 pm

   • sper. sper sa-i gateasca in sange (de aceea este buna bata de Băse Ball 😀

    Sare'n Ochi

    13/08/2012 at 9:25 pm

 76. vedeti comunicatul guvernului ponta despre vizita lui gordon: bla, bla, bla… aceesi limba de lemn mostenita de la iliescu!

  newman

  13/08/2012 at 9:22 pm

  • Ce conteaza Ponta. Sa asteptam pe cel al americanilor 🙂

   Theophyle

   13/08/2012 at 9:24 pm

   • ok. eu nu-mi fac iluzii,,,

    newman

    13/08/2012 at 9:31 pm

 77. Cred ca am ‘descifrat’ ideea surprinzatoare a lui Dan Tapalaga referitoare la demisia simultana a tandemului pucist impreuna cu cea a… presedintelui Traian Basescu: astazi are o emisiune de la Palatul Victoria unde Ponta va catadicsi sa-i zambeasca fara sa raspunda, de fapt, ca de obicei. M-as mira ca Tapalaga sa nu lanseze acolo, vitejeste, intrebarea „Dar ati fi de acord, domnule Prim Ministru, sa demisionati daca si dl Traian Basescu, bla, bla?”

  O ideie surprinzatoare dar proasta. O taxeaza ca atare si Deutsche Welle in articolul „România de dincolo de autoamăgiri”:

  „[…] Or, unii editorialişti, sastisiţi de criză, şi deziluzionaţi de eşecul oricărei coabitări le-au solicitat nu doar lui Crin Antonescu şi lui Victor Ponta să demisioneze ci şi şefului statului român să arunce prosopul în cazul invalidării referendumului şi revenirii sale la Cotroceni. Or, pentru ce motiv ar trebui oare să li se dea satisfacţie autorilor unei lovituri de stat?”

  „Unii par să uite că, în actuala criză de stat, Traian Băsescu e, în continuare, preşedintele ales. Chiar dacă o minoritate notabilă a optat în favoarea demiterii lui, el rămâne, până la următorul scrutin, singurul lider român bucurându-se de o deplină legitimitate.”

  http://www.dw.de/dw/article/0,,16163019,00.html

  Observator

  13/08/2012 at 9:23 pm

 78. Ma intreb: E Horatiu Pepine in vacanta la DW? De vreo 2 saptamini apar numai articole acide. Niciun c-o fi c-o pati.

  Leon

  13/08/2012 at 9:32 pm

  • Da… este concludent. Daca Theophyle face o interpretare…. caci elemente sunt deja

   lastnightmusic

   13/08/2012 at 9:45 pm

 79. Buna seara. Pentru descretire de frunti… urmariti urmatorul minut cu atentie, mai ales urarea de la sfarsit 🙂 … dedicatie pt pucisti: http://www.youtube.com/watch?v=136fS-0ppmY

  Nicolae Abagiu

  13/08/2012 at 9:35 pm

  • Maimutoiul are impresia ca este extrem de abil, ca-i smechereste pe toti.
   Se supraestimeaza.

   Tzepelica

   13/08/2012 at 9:48 pm

 80. Salutare ! 🙂
  Prostia nu se vindeca.
  Si nici nu doare.

  Tzepelica

  13/08/2012 at 9:45 pm

  • Cind e multa , devine periculoasa . 🙂

   stefan60

   13/08/2012 at 9:47 pm

   • Da, „e prosti da` e multi”. 😆

    Tzepelica

    13/08/2012 at 9:49 pm

 81. Uite demonstratia clara a angajamentelor lui Ponta fata de UE si US: „Zi ca ei şi fă ca tine!”
  http://www.realitatea.net/documentul-care-arata-ca-ponta-nu-renunta-la-actualizarea-listelor-electorale_987398.html

  newman

  13/08/2012 at 9:47 pm

 82. Uitre-l si pe Cacarau la Buda3 (acum): „…oamenii acestia (care lucreaza la actualizarea listelor) fac ceea ce trebuie, sa nu se simta amenintati. chiar daca nu ii convine lui basescu, chiar daca nu ii convine ambasadorului american”.

  newman

  13/08/2012 at 9:54 pm

  • Pentru asta cica l-au suspendat pe Basescu. Nu trece zi sa nu-i spuna pampers guvernului ce sa faca si ce nu.
   .

   Leon

   13/08/2012 at 10:14 pm

 83. “Zi ca ei şi fă ca tine!”

  newman

  13/08/2012 at 9:55 pm

 84. pontalau provoaca.incearca marea cu degetu sa vada ce o iesi. ps : buna seara all ! 🙂

  zigzag

  13/08/2012 at 10:01 pm

 85. oamenii n-au nicio treaba : „l-am aburit si pe asta”. s-a tirat gordon si ei ai inceput cu aceeasi placa. ba ponta a trimis si ravase la ccr. aparent, indiferent de consecinte, planul merge inainte.

  halex

  13/08/2012 at 10:03 pm

 86. mai importanta ptr el intalnirea cu fmi .. :))) doamne fereste ca asa prost n am mai vazut

  zigzag

  13/08/2012 at 10:04 pm

 87. Poate cineva ,sa scrie din cand in cand, ce zice Monta lu’ Tapalaga?

  eugeni

  13/08/2012 at 10:04 pm

 88. este dementzial, panä si Gordon a spus, cä referendumul,
  se socoteste dupä datele avute atunci, ei zäpäcesc tot, ca
  sä-l tzinä pe Bäsescu suspendat si ei sä manipuleze justitzia.

  este grav, trebuie urgent iesit in stradä, nu pot manipula la infinit.

  eu v-am spus, comoditatea inseamnä acceptantzä, vä inghit monstrii.

  trezitzi-vä romania! afarä cu haita lui cäcäräu.

  theo- nona

  13/08/2012 at 10:06 pm

 89. Tapalaga: Veţi opri minirecensământul?
  Ponta: Nu! Nici vorbă.

  newman

  13/08/2012 at 10:09 pm

  • Voi ma innebuniti pe mine. Pai n-au zis saptamina trecuta ca l-au oprit?

   Leon

   13/08/2012 at 10:15 pm

 90. derbedeii pucisti vor sä-l tzinä cat mai mult suspendat pe Bäsescu,

  f.f.grav, vor distruge tot.

  cred cä trebuie sä iesitzi in stradä, copii gaditzi-vä

  theo- nona

  13/08/2012 at 10:11 pm

 91. Buna seara! Mult, mult mai incisiv Tapalaga decat Cristoiu. Poate este primul interviu al lui Victor Ponta ca Prim Ministru.

  Finante Azi

  13/08/2012 at 10:12 pm

 92. nu ma port abtine : puie monta. e de un tupeu nesimtit si fantastic.

  halex

  13/08/2012 at 10:12 pm

 93. nici nu e logic sä-i spui sä aleagä, CCR, trebuie sä termine maine cu haosul

  theo- nona

  13/08/2012 at 10:12 pm

 94. Premierul hotz este in doliu, suparat pamant de flori. Mai are putin si se incaera cu Tapalaga, nu stiu de ce dar miroase a demisie de onoare.
  Ha….stiu parerea dvs despre mine, „chiar daca sunt borfasi”.

  mar

  13/08/2012 at 10:12 pm

 95. Cristoiu, mecäne cand e singur, restu e o carpä.

  theo- nona

  13/08/2012 at 10:13 pm

  • Dar ce e cu Hotnews, unde Tapalaga nu e mereu on the air?

   Finante Azi

   13/08/2012 at 10:14 pm

   • Nu ati priceput mey oameni buni ca Hotnews a intors armele…. sau daca vreti e ,,,, mai obiectiva ….

    lastnightmusic

    13/08/2012 at 10:17 pm

    • Hotnews e un fel de barometru – cand vin americanii, au si ei curaj sa vorbeasca, cand Base pierde teren o dau pe sport.

     Finante Azi

     13/08/2012 at 10:19 pm

 96. stefan60

  13/08/2012 at 10:16 pm

 97. Ponta e foarte calcat pe coada de Tapalaga. Abia se abtine sa nu-l trimita acasa!
  Eu nu intelege de ce o tine cu minirecensamantul, desi spune ca CCR poate decide si maine dupa listele care ii convin!

  cedric

  13/08/2012 at 10:16 pm

 98. plagiatorul mitoman, este un escroc ce lungeste decizia CCR

  TREBUIE URGENT IESIT IN STRADÄ; EL FACE PRESIUNI ASUPRA CCR.

  theo- nona

  13/08/2012 at 10:17 pm

 99. si cacarau si plagiatorul merg pe ideea ca pana la urma o sa-i accepte si europa si america dupa ce iese asa cum vor ei. mai au de vandut niste regii,de construit reactoare,autostrazi, etc si cineva trebuie sa fie interesat. deci zicem ca ei si facem ca noi. facem pe tampitii. pana ne iese

  radu2

  13/08/2012 at 10:18 pm

 100. Va sa zica la CCR se vor trimite un numar fara numar de liste electorale, si judecatorii vor vota fiecare lista lui preferata.

  Leon

  13/08/2012 at 10:18 pm

 101. Hal de Premier, nu stiu care adrese sunt adevarate 🙄
  Gunoiul se contrazice, are un tupeu de borfas care urmeaza sa fie arestat.

  mar

  13/08/2012 at 10:19 pm

 102. nu vä ingrozitzi?

  cu cat ii läsatzi lui si haitei rosii timp de actziune,
  va fii mai räu, acum face o presiune la CCR ambalatä.

  asta este escrocherie si trebuie demonstrat si contestat orce metodä.

  theo- nona

  13/08/2012 at 10:23 pm

 103. E de o obraznicie fantastica! Imi place Tapalaga ca nu se face pres in fata obraznicului astuia. De data asta nu-i mai merge cu ironia prosteasca. S-a enervat groaznic, ceea ce de obicei nu arata.

  cedric

  13/08/2012 at 10:23 pm

 104. Au ajuns moderatorii sa-i explice jegului ce drepturii au romanii din strainate, evident ca nu au dreptate si ca nu este adevarat conform unei legi din 2004. Gata, nu-l mai suport 👿

  mar

  13/08/2012 at 10:27 pm

 105. Slab Tapalaga.Din pacate foarte slab.

  • Daca il comparam cu Cristoiu la ultimul interviu cu Ponta, Tapalaga este foarte incisiv. De asta se si enerveaza PM , nu e obisnuit cu un astfel de interlocutor.

   cedric

   13/08/2012 at 10:31 pm

  • ce sa-i faca…sa-l ia la bataie pe gunoi??Nu vezi ca el nu este vinovat, nu stie, nu cunoaste….vinovati sunt Blaga, Boc, diaspora…Bunul Dumnezeu si Traian Bsescu.

   mar

   13/08/2012 at 10:32 pm

 106. Tonta:
  Răspunderea este a ministerului x,… răspunderea este a primarilor, răspunderea este a Curții Constituționale…
  Eu iau decizii politice.
  Apoi:
  De ce puneți întrebări politice? Eu vă răspund tehnic…
  Turuie și încearcă să ducă cu vorba…

  dada

  13/08/2012 at 10:28 pm

  • Răspunderea nu e niciodată a lui Tonta ci a celorlalți…

   dada

   13/08/2012 at 11:00 pm

  • Pe scurt:
   Ponta se declara IRESPONSABIL! Puteti sa il contraziceti?

   emil

   13/08/2012 at 11:44 pm

 107. il felicit pe Täpälagä, asa este un jurnalist adevärat,

  Cristoiu este o curcä bätranä, cand trebuie sä vorbeascä………………..

  theo- nona

  13/08/2012 at 10:29 pm

 108. Buna dimineata (sper!)
  Ar trebui sa nu uitam ca Dogaru isi datoreaza cariera lui tata socru: Vasile Petrutz (ca n-am diacritice!), cel dovedit agent KGB. Si asta „leaga” multe 🙂

  emil

  13/08/2012 at 10:30 pm

 109. Ponta, nu este deloc un om bun, este o jigodie mizerabilä

  theo- nona

  13/08/2012 at 10:31 pm

 110. fac eforturi uriase sa-l urmaresc pe idiotul asta. n-am vazut in viata mea o jigodie mai mare…

  newman

  13/08/2012 at 10:34 pm

 111. toatä banda de betzivi ticälosi bätrani, sunt securist si kgb-isti

  in rezervä, sunt oamenii lui iliescu,colegi cu Voiculescu,SRS, etc

  theo- nona

  13/08/2012 at 10:34 pm

 112. Minte de stinge….”nu citesc stirile”, multa rabdare are cu el. Incredibil ce jeg uman, ce caracter de gunoi are acest individ :mrgreen:

  mar

  13/08/2012 at 10:35 pm

 113. trezitzi-vä romani!

  IN STRADÄ:

  theo- nona

  13/08/2012 at 10:35 pm

 114. In viziunea gunoiului, cercetarea procurorilor nu este suficienta. Iar ataca Parchetul 😦

  mar

  13/08/2012 at 10:38 pm

 115. Hai ca a atacat si CSM-ul 😦

  mar

  13/08/2012 at 10:40 pm

 116. Eu cred ca maine CCR va decide invalidarea referendumului: Ponta a zis ca guvernul nu are listele si ca daca CCR vrea listele folosite la vot, sa le ceara la BEC si problema se rezolva in 30 de minute. Asta inseamna ca, in urma discutiei cu Gordon, stie ca maine se va lua decizia. Oricum, si dupa dispozitia lui, se vede acelasi lucru. E cam mohorat.
  Si in ca ceva: de ce la Antena 3 da intervuri in studio iar la B1 la sediul guvernului.

  mc25

  13/08/2012 at 10:42 pm

  • De-al dracului! ca sa impresioneze cu fotoliile!
   Noroc ca Tapalaga si Barbu nu s-au lasat impresionati. Dar e mort, n-a fost contrat in halul asta, in viata lui.
   As vrea sa ai dreptate cu CCR , maine!

   cedric

   13/08/2012 at 10:47 pm

 117. L-a pus la coltz Tapalaga, bun…..l-a infuriat rau de tot. Mai are putin si sare la bataie.

  mar

  13/08/2012 at 10:42 pm

 118. Se tot da procuror! Ingamfat cat cuprinde, desi nu stiu cata experienta are. Da exemplu procurorii americani.
  E usor sa te referi la altii unde merge treaba.

  cedric

  13/08/2012 at 10:44 pm

  • Cedric, ataca ptr. ca nu are argumente. L-a facut fidelutza DT, nu se mai poate concentra…

   mar

   13/08/2012 at 10:46 pm

   • Daa, am scris mai sus , e praf cu nervii.

    cedric

    13/08/2012 at 10:49 pm

    • Cred ca baiatul a primit o recomandare, a inceput sa vorbeasca in parabole.
     Nu vrea sa demisioneze, TB este de vina ca s-a degradat imaginii externe.
     Nu este deranjat de plagiat, ca a fost trata egal cu LCK.

     mar

     13/08/2012 at 10:52 pm

 119. Ponta atacä toate institutziile statului, care mai functzioneazä,

  dacä il mai läsatzi o lunä, va fii vai si amar de romania,

  mä tem cä MM, stie ceva mai multe.

  theo- nona

  13/08/2012 at 10:45 pm

 120. el este un hotz, un plagiator, nu este nimic.

  PONTA, este un hotz, nu este procuror, Panait era.

  theo- nona

  13/08/2012 at 10:48 pm

 121. d-le Täpälagä , felicitäri!

  theo- nona

  13/08/2012 at 10:49 pm

 122. noapte bunä.

  theo- nona

  13/08/2012 at 10:50 pm

 123. La intervul asta era nevoie de o jigodie mai abila decat ponta.Tapalaga nu e.Parerea mea.

  • Bună !
   Tapalagă s-a enervat cum nu l-am văzut niciodată și a uitat esențialul.
   CCR a primit de la ministerul de interne două adrese contradictorii !

   dictaturajustitiei

   14/08/2012 at 8:12 am

 124. Bune intrebari pune Barbu, si e foarte calm.

  cedric

  13/08/2012 at 10:51 pm

  • Excelenta chestia cu comportamentul calm; de plagiat 🙂

   emil

   13/08/2012 at 11:02 pm

 125. Ce am inteles urmarind interviul cu Ponta de la B1TV este ca CCR NU va lua maine o decizie privind referendumul, ca va amana chiar si pe 31 august luarea acestei decizii si ca membrii captivi ai CCR sunt chiar… captivii grupului infractional organizat…

  Observator

  13/08/2012 at 10:52 pm

 126. Ce obraznicatura! Se compara cu Kovessi. Adica se ascunde dupa decizia data pt. ea in legatura cu plagiatul.
  Despre Dogaru trebuia sa intrebe mai mult.

  cedric

  13/08/2012 at 10:53 pm

  • ce sa -ntrebe:
   omul si-a iesit din fire si a dat pe gura destule;
   planul e destul de clar: mizeaza pe blocare la CC si decizia parlamentului dupa aia

   intimplator

   13/08/2012 at 11:15 pm

 127. Il apar pe Dogaru 🙄

  mar

  13/08/2012 at 10:54 pm

 128. viseaza la doua mandate ptr. Putoarea crizata…..nebunie :mrgreen:

  mar

  13/08/2012 at 10:55 pm

 129. Lucrurile sint extrem de clare. Guvernul a raspuns CCR ca listele permanente nu sint in posesia lui, si ca in 31 august o sa trimita liste actualizate. CCR poate sa faca un singur lucru miine, daca e cu adevarat CCR. Sa constate ca listele pe care le cereau erau de fapt la ei, furnizate de BEC, sa respinga pretentia absurda a guvernului de a se lua in considerare alte liste, si sa invalideze Referendumul. Mingea e numai si numai in terenul lor. Nu fac asta, nu mai sint CCR, sint CC al USL.

  Leon

  13/08/2012 at 10:57 pm

  • asa e;si ponta parea destul de sigur ca pare a fi CC al USL;
   ce face el acum este ” munitie” pentru oamenii lor din CC

   intimplator

   13/08/2012 at 11:11 pm

 130. Cacarau (tot la Buda3): “in spatele meu sunt 7,5 milioane de oameni. in spatele lui traian basescu se afla un milion si, cel mai important sustinator, ambasadorul american.”

  newman

  13/08/2012 at 11:07 pm

  • @newman
   pentru mine e o veste buna/m-as simti dezonorat sa stau in ” spatele lui cacarau”

   intimplator

   13/08/2012 at 11:13 pm

   • dar asta cu ambasadorul american…. nu-i a buna!

    newman

    13/08/2012 at 11:20 pm

    • Kakarovski

     Finante Azi

     13/08/2012 at 11:23 pm

  • Folosește rezultatele de la referendum cum vrea mușchiul lui.
   La țară, în fieful USL, o băbuță întreba despre Crin când l-a văzut la TV:
   Cine-i ăsta, ce vrea de la noi?
   Așa că să o ia mai ușor cu numărul susținătorilor.

   dada

   13/08/2012 at 11:23 pm

  • Acei 7,5 milioane (a se citi maxim 6 milioane) sunt impotriva lui Basescu. Sunt curios cati din acei 7,5 (6) milioane l-ar vota pe Crizel.

   subway

   13/08/2012 at 11:31 pm

 131. Philip Gordon: „SUA vor sa vada un Parteneriat Strategic de durata intre tarile noastre. Am agreat de curind formalizarea acestui Parteneriat Strategic… E greu sa continue daca exista semne de intrebare legate de legitimitatea procesului democratic. Vrem un Parteneriat Strategic cu un stat NATO si am spus clar ca atunci cind exista intrebari legate de practicile si valorile pe care se bazeaza Parteneriatul e dificil de continuat. De aceea sper si astept ca liderii din Romania sa respect valorile si principiile comune, astfel incit sa continuam acest Parteneriat Strategic”.

  newman

  13/08/2012 at 11:30 pm

 132. Cred ca Zambiluta a fost sacrificat. De aceea sare ca apucatul si vorbeste despre popor si agenturi.
  Zambiluta a pierdut, TB se va intoarce…..si?……Nu o sa aiba nici-o parghie.
  Cand mongolu’ zice despre minirecensamant si scrisori si alte alea este numai pentru asigurarea lui CA.
  Asta este parerea mea. Nu degeaba Puie a zis ca CA are doua mandate dupa 2014 bla bla la.

  eugeni

  13/08/2012 at 11:34 pm

  • si eu cred la fel.

   mc25

   13/08/2012 at 11:41 pm

  • nu suport sa mai ma uit si la asta. mi-a ajuns ponta…

   newman

   13/08/2012 at 11:46 pm

  • pare logic…

   newman

   13/08/2012 at 11:47 pm

  • La fel cred si eu. Mai mult, si-au dat seama, cel putin cei de la PSD, ca le si convine situatia.

   Finante Azi

   13/08/2012 at 11:51 pm

 133. si totusi nimeni nu intreaba:
  de ce listele erau bune in 10 iunie si aceleasi liste nu mai sunt bune 45 zile mai tirziu?

  intimplator

  13/08/2012 at 11:39 pm

 134. cronologic:
  ce a fost mai intii? anuntul vizitei lui gordon la bucuresti sauanuntul sedintei de miine a CC?

  intimplator

  13/08/2012 at 11:41 pm

  • din cate imi aduc aminte, intai s-a anuntat sedinta CCR. anuntul cu sedinta CCR a aparut vineri, 10 august, iar despre vizita lui Gordon, sambata, 11 august

   mc25

   13/08/2012 at 11:46 pm

   • @mc25/multumesc
    ambele anunturi au fost pe 10;diferenta e de fus orar;
    ccr reuniune: stirea apare in jurul orei 11.00-buc
    dept of state: stirea apare in jurul orei 14=21 buc
    incercam sa vad daca e vore legatura intre ele;nu cred

    intimplator

    14/08/2012 at 12:37 am

 135. Cacarau il ataca si pe Barroso (tot la Buda3):”Nu se poate să fii ditamai preşedinte de Comisie Europeană şi din vacanţă de undeva să-i mai trimiţi o scrisoare domnului Ponta”.

  newman

  13/08/2012 at 11:55 pm

 136. Sa sperama ca Mongolu’ va fi obligat sa urmeze cele 11 puncte. In special cu cele cu oug.

  eugeni

  14/08/2012 at 12:15 am

 137. Reblogged this on Hronic and commented:
  AddPhilip Gordon este citat de hotnews.ro declarand „•Asteptam ca acuzatiile credibile de frauda si interfente sa fie anchetate
  Asteptam si verdictele. Un stat in care nu se dau verdicte corecte este un stat caricatural.”

  Hronic

  14/08/2012 at 12:15 am

 138. Un merit a avut si interimatul lui zambiluta. Am vazut si noi in sfirsit ce inseamna un presedinte discret

  Leon

  14/08/2012 at 12:21 am

  • sa speram ca CC va constata ce e logic: listele au fost alea ale guvernului/procentul de participare sub 50 pct
   desi,nimic nu mai e coerent in tara asta

   intimplator

   14/08/2012 at 12:41 am

 139. Teophyle, mult succes la infiintarea iccd-Bucuresti.Astept vesti.

  eugeni

  14/08/2012 at 3:19 am

 140. Ziua buna la lumea buna.

  blog de caine rau

  14/08/2012 at 7:25 am

  • Azi e o zi plina de editoriale fun.

   Daca din inamplare aia 7.5 milioane au urmarit sau au aflat ingrijorarile exprimate de Gordon si pe urma au vazut ce zice tovarasul la talk-show… eu cred ca macar un fior tot le-a trecut legat de intrebarea „pana cand ne luptam cu toti”.

   Cred ca Crin va fi si sfarsitul Antenelor prin scaderea treptata a audientei pana la numarul celei de la OTV.

   http://www.gandul.info/puterea-gandului/un-yankeu-la-curtea-regelui-de-trefla-9946084 🙂

   moldoveanu

   14/08/2012 at 7:45 am

   • salut
    Da…… „Gordon bleu” 🙂 🙂

    lastnightmusic

    14/08/2012 at 8:05 am

   • Buna dimineata! In timpul razboiului de independenta al Greciei, grecii din diaspora au trimis o scrisoare patriotica care le sustinea lupta, dar care la final scria asa: „Invingem sau muriti!” Cam asa si acum le scrie Voiculescu & comp lui Antonescu si Ponta…

    drivas

    14/08/2012 at 8:13 am

 141. Buna dimineata. Poate sa-mi spuna cineva, avind in vedere ca cetateanul e in vacanta, daca nu exista vreo lege care preciza ca listele electorale trebuiau defeinitivate intr-un interval de 5 zile de la anuntarea referendumului? Am citit undeva ceva de genul asta. Daca termenul asta e prevazut intr-o lege, atunci e inca o lege calcata in picioare cu renumararea mortilor, si calcata si de CCR.

  Leon

  14/08/2012 at 8:12 am

 142. Buna Dimineata,
  Postare noua!

  Theophyle

  14/08/2012 at 8:12 am


Comentariile sunt închise.