Politeía

Quis custodiet ipsos custodes?

Referendum 29 iulie 2012 – a doua parte a zilei

LIVE TEXT – UPDATE 21:30. Comunicat BEC –Prezenta la vot la nivel national la referendumul pentru demiterea presedintelui Traian Basescu a fost, pana la ora 20:00, de 37.67%, marja de eroare fiind de 3%, a anuntat Biroul Electoral Central. Estimarea prezentei la vot s-a facut in urma centralizarii datelor primite de la cele 2.889 sectii de votare cuprinse in esantionul reprezentativ la nivel national. Prezenta la vot in mediul rural a fost de 42,23%, iar in mediul urban 34,33%.  In Bucuresti, prezenta la vot a fost de 32,97%. Biroul Electoral Central va prezenta urmatoarea estimare privind prezenta la vot la ora 00:30 (date valabile pentru ora 23:00, la inchiderea urnelor).Biroul Electoral Central va prezenta urmatoarea estimare privind prezenta la vot la ora 00:30 (date valabile pentru ora 23:00, la inchiderea urnelor).

Judete cu prezenta ridicata la vot:
Mehedinti – 57,27%
Olt – 55,53%
Teleorman – 53,78%
Valcea – 50,13%
Vrancea – 48,33%

Judete cu prezenta scazuta la vot:
Harghita – 9,78%
Covasna – 17,26%
Satu Mare – 23,21%
Mures – 26,96%
Bistrita – 28,12%

LIVE TEXT – UPDATE 21:00. Comunicat Asociatia Pro Democratia (APD).Pana la aceasta ora, Asociatia Pro Democratia a primit un numar de aproximativ 500 de sesizari, atat prin intermediul TelVerde cat si pe platforma. In urma numeroaselor sesizari primite din partea cetatenilor referitor la mesajele SMS cu continut electoral, APD a hotarat sa sesizeze Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie si a trimis toate aceste sesizari spre solutionare. Cele mai frecvente mesaje au fost: Eu vara nu dorm. Pe 29 n-am somn. La referendum votez, pentru ca eu chiar contez. Eu vara nu dorm,  Ei nu pot boicota atat cat putem noi vota, Hai Traian sa bem o bere, sa ne luam la revedere, Daca vrei Udrea, apasa tasta 1, Daca vrei Anastase, apasa tasta 2, Daca vrei Monica Macovei, scoate bateria. Daca nu mai vrei cu Basescu, hai la vot! Alaturat acestui comunicat, puteti consulta lista cu mesajele inaintate la Parchet.

 Mesaje de motivare a cetatenilor pentru a participa la vot s-au primit nu numai prin sms-uri; astfel, un cetatean din judetul Constanta ne-a sesizat faptul ca un avion de agrement care survola litoralul a lasat pe cer mesajul Hai la referendum!  Un observator APD, din judetul Olt, localitatea Gostavatu, sectia 211, a sesizat ca in aceasta sectie, toate cele 95 de solicitari pentru urna de vot nu au datele de identificare ale solicitantilor. S-a facut o sesizare la BEJ Olt si la politie care efectueza momentan cercetari la fata locului. Aceleasi suspiciuni sunt si in localitatea Criva, la sectia 103. Tot in judetul Olt, municipiul Slatina, la Colegiul Radu Greceanu, sectia 3, dupa plecarea urnei mobile au aparut 102 cereri pentru urna mobila, toate cu acelasi scris. APD a sesizat BEJ Olt si asteptam solutionarea acestei reclamatii. In acelasi judet, la sectia 77, localitatea Bals, reprezentantul unui partid politic a observat cum doua persoane, sot si sotie, au votat de doua ori, in doua sectii diferite – o data pe lista permanenta si o data pe lista suplimentara. De asemenea, presedintele sectiei de votare le-a dat persoanelor in cauza buletinele de vot inainte de a le cere cartile de identitate, atunci cand au votat pe listele suplimentare.  Situatia a fost reclamata la 112, a sosit un echipaj, insa nu au fost luate masuri. Reclamantul sustine ca presedintele sectiei a sters de pe lista suplimentara numele persoanelor in cauza. APD a facut o sesizare la BEJ Olt si asteptam solutionarea acestui caz.

 Un alt observator din Suceava, localitatea Valea Moldovei, sat Mironu a sesizat faptul ca nu a gasit urna mobila in sectia de votare 496. Presedintele BESV a motivat faptul ca urna mobila este la primarie. APD a sunat la BEJ Suceava, informand despre aceasta situatie.  De asemenea, in sectia numarul 31 din Bucuresti, observatorul APD ne-a sesizat ca urna mobila a plecat la ora 9.00 pentru doua cereri si pana la ora 16.00 nu se intorsese in sectia de vot. In judetul Dolj, in comunele Bistret, Dabuleni si Marsani, se cerceteaza urmatorul caz: impotriva primarilor din cele trei comune au fost depuse mai multe contestatii la BEJ si plangeri la parchet pentru ca acestia din urma au cerut listele cu datele personale ale alegatorilor, lucru petrecut inainte de ziua votarii; au fost depuse 21 de contestatii impotriva presedintilor sectiilor de votare din cele trei localitati care ar fi colaborat cu primarii. Cazul este in cercetare. Mentionam faptul ca, desi APD nu a verificat veridicitatea tuturor sesizarilor primite, s-au raportat cazuri multiple legate de alesii locali care au utilizat mijloacele de transport din dotarea primariilor sau pe cele personale pentru a transporta votantii la sectiile de votare.

LIVE TEXT – UPDATE 19:30. Dragnea, a doua plângere penală. A cerut evacuarea membrilor PDL din secții. Ordin: marea fraudă, după ora 21.00! Partidul Democrat Liberal a depus o nouă plângere penală împotriva preşedintelui Consiliului Judeţean Teleorman, Liviu Dragnea, a anunțat vicepreședintele PNL Cristian Boureanu. PDL reclamă că Dragnea ar fi solicitat preşedinţilor secţiilor de votare ca, după ora 21,00, să-i dea afară pe reprezentanţii democrat-liberali din secţii. Boureanu a spus că, după această oră, se aşteptă la tentative masive de fraudare şi în judeţe precum Vrancea, Constanţa, Olt, Dolj şi Brăila. „Organizaţia noastră din judeţul Teleorman a depus o nouă plângere penală şi plângeri pentru preşedinţii secţiilor de votare din tot judeţul având în vedere că am asistat la discuţii şi avem informaţii de la o teleconferinţă a domnului Liviu Dragnea prin care acesta solicită ca, începând cu ora 21,00, să fie daţi afară din secţii reprezentanţii PDL. Acest lucru nu se va întâmpla numai în Teleorman, alte judeţe menţionate sunt: Vrancea, Mehedinţi, Olt, Dolj, Constanţa şi Brăila. (…) Semnalul de alarmă este pentru toată ţara. Aşteptăm tentative de fraudă masivă la vot, inclusiv cu violenţă”, a susţinut Boureanu, conform Agerpres. Sursa: Presa

LIVE TEXT – UPDATE 18:30. Comunicat BEC – Prezenta la vot la nivel national la referendumul pentru demiterea presedintelui Traian Basescu a fost, pana la ora 17:00, de 26,89%, marja de eroare fiind de 3%, a anuntat Biroul Electoral Central. Estimarea prezentei la vot s-a facut in urma centralizarii datelor primite de la cele 2.889 sectii de votare cuprinse in esantionul reprezentativ la nivel national. Prezenta la vot in mediul rural a fost de 28.85%, iar in mediul urban 25,45%. In Bucuresti, prezenta la vot a fost de 25,23%. Biroul Electoral Central va prezenta urmatoarea estimare privind prezenta la vot la ora 21:30 (date valabile pentru ora 20:00).

Judete cu prezenta ridicata la vot:
Mehedinti – 44,37%
Olt – 39,37%
Teleorman – 38,24%
Vrancea – 37,98%
Valcea – 35,44%

Judete cu prezenta scazuta la vot:
Harghita – 6,85%
Covasna – 12,39%
Satu Mare – 16,52% Mures – 18,88%
Bistrita – 19,17%

Exit poll CCSB aka amicul sensei Turambar. Pentru ora 14:30

LIVE TEXT – UPDATE 16:45. Comunicat Asociatia Pro Democratia (APD). APD a fost instiintata de catre mai multi cetateni ca se efectueaza un sondaj de opinie in numele organizatiei noastre. Numarul de telefon de la care au fost sunati cetatenii si care a fost semnalat si pe platforma www.alegericorecte.ro este 0741.745.283. APD isi exprima ingrijorarea fata de aceste incidente, cu atat mai mult cu cat am primit si numeroase sesizari referitoare la diferite asociatii sau persoane care indruma cetatenii sa voteze sau sa nu isi exprime optiunea in ziua votului. APD nu se implica in influentarea procesului de votare, nu face sondaje de opinie, ci doar observa procesul de vot la referendum. Ii indrumam pe cei contactati in numele asociatiei sa ne informeze cu privire la apelurile primite.  In acelasi timp, APD atrage atentia asupra discrepantei semnificative intre numarul de observatori acreditati de majoritatea organizatiilor neguvernamentale si cele peste 10.000 de persoane care vor reprezenta Asociatia Tineretul Roman pentru Natiunile Unite in sectiile de votare, avand in vedere timpul scurt destinat procedurii de acreditare, perioadei scurte de pregatire a observatorilor, cat si modificarilor survenite in procedura de acreditare a observatorilor de catre BEC.  Dintre cazurile sesizate la TelVerde 0800 070 100 si pe www.alegericorecte.ro, mentionam ca in sectia nr. 116 din comuna Babeni, judetul Valcea, un membru al biroului electoral al sectiei de votare a stampilat mai multe buletine de vot cu mentiunea “votat”, cu scopul de a le introduce ulterior in urna. Sectia de votare a fost inchisa timp de o ora si cazul este cercetat la ora actuala de politie. Vom reveni cu mai multe informatii.  Urmand experienta misiunilor anterioare de observare, APD a primit numeroase sesizari referitoare la nereguli in ceea ce priveste listele permanente, pe care figureaza in continuare persoane decedate, desi au fost facute sesizari birourilor electorale ale sectiei de votare la scrutinele anterioare. In continuare, inregistram numeroase sesizari de turism electoral in judetele Bacau, Dambovita, Dolj, Iasi, cea mai grava fiind in judetul Dolj, localitatea Perisor, sectia 422, unde alegatorii sunt adusi cu masina la vot, iar in apropierea sectiei de votare se ofera bauturi alcoolice. In acest caz, a fost sesizat BEJ, care a mentionat ca se vor lua masuri. Mentionam faptul ca sesizarile de turism electoral se refera si la implicarea primarilor in acest proces de fraudare. Au existat sesizari de mita electorala, cetatenilor fiindu-le promisa suma de 100 de lei in schimbul unei poze care dovedeste o anumita optiune de vot sau in schimbul cedarii buletinului de identitate pentru cele doua zile de la sfarsitul saptamni.

LIVE TEXT – UPDATE 15:30. Comunicat BEC. Prezenta la vot la nivel national la referendumul pentru demiterea presedintelui Traian Basescu a fost, pana la ora 14:00, de 21,37%. Marja de eroare este de 3%. Estimarea prezentei la vot s-a facut in urma datelor primite de la cele 2.889 sectii de votare cuprinse in esantionul reprezentativ la nivel national. Prezenta la vot in mediul rural a fost de 22,09%, iar in mediul urban de 20,84%. BEC va prezenta urmatoarea estimare privind prezenta la vot la ora 18:30.La alegerile locale din 10 iunie, prezenta la vot pana la ora 14:00 a fost de 27,69%. Prezenta la vot la locale pana la ora 21:00, ora inchiderii urnelor, a fost de 56,39% din cetatenii inscrisi pe listele electorale la nivelul intregii tari.

Judeţele cu cea mai mare prezenţă la vot sunt: Vrancea – 15,28%, Mehedinţi – 14,41%, Teleorman – 13,82%, Brăila – 12,6% şi Olt – 12,28%.

Judeţele cu cea mai redusă prezenţă la vot sunt: Harghita – 1,72%, Covasna – 3,94%, Satu Mare – 4,27%, Bistriţa-Năsăud – 5,18% şi Sălaj – 5,27%.

Surpriză mare prezenţa în Capitală, unde participarea este mai mare decât media pe ţară, respectiv de 9,39%. Tot peste media naţională a fost şi în 2007, când votaseră, până la ora 10.00, 6,38% din locuitorii Capitalei, în timp ce media pe ţară a fost de 6,25%

Mineriada lui Victor Ponta. USL întoarce românii împotriva românilor. Pelerinajul dictat ieri de Guvern la vila Dante, aflată gard în gard cu reşedinţa preşedintelui suspendat, a avut un caracater electoral anti-Băsescu. Drept dovadă că astăzi un grup de manifestanţi care protestau fără nicio autorizaţie în zonă a huiduit-o pe Ioana Băsescu fără ca jandarmii sau ofiţerii SPP să intervină. Tensiunea în rândul USL atinge cote maxime. După ce ieri premierul Victor Ponta a anunţat, în mod dubios, că uşile de la vila Dante se vor deschide pentru toată lumea chiar în ziua votului, astăzi, la două ore după ce s-au deschis secţiile de vot, au fost trimişi „înaintaşii” în zonă. Un grup de pensionari care protestau fără nicio autorizaţie au huiduit-o pe fiica cea mare a preşedintelui suspendat, fără ca vreun jandarm să intervină. Pentru că nu aveau autorizaţie de protest, aceştia riscau amenzi între 1.000 şi 10.000 de lei. Scenariul unor diversiuni s-a construit de ieri, când s-au scurs informaţii potrivit cărora mai mulţi lideri USL vor pregăti astăzi mai multe „mişcări populare”. Mai exact, un grup de coordonare al alianţei, dirijat de la centru de Liviu Dragnea, şi-a propus să aducă în Bucureşti mai multe grupuri de „cetăţeni nemulţumiţi”. De mobilizarea populaţiei bucureştene se va ocupa Marian Vanghelie, care mizează în special pe „oameni revoltaţi” din bazinul său electoral – Sectorul 5 (cartierele Rahova şi Ferentari). Citeşte mai multe detalii in Adevarul

Parchetul Curţii Supreme a început ancheta împotriva lui Liviu Dragnea. Cercetările au fost declanşate după ce Cristian Boureanu, vicepreşedintele PDL, a depus pe numele lui o plângere penală pentru că ar fi cerut preşedinţilor secţiilor de votare raportări din oră în oră. „Pe rolul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a fost înregistrată astăzi, 29.07.2012, o plângerea formulată de Partidul Democrat Liberal împotriva numitului Dragnea Liviu sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de abuz în serviciu contra intereselor persoanelor, abuz în serviciu contra intereselor publice, abuz în serviciu în formă calificată precum şi pentru săvârşirea infracţiunii prevăzută de art.52 alin.3 din Legea nr.3/2000, ca urmare a cererii acestuia de a-i fi comunicată prezenţa la vot de către birourilor electorale de pe raza judeţului Teleorman. Pe măsura derulării cercetărilor vom informa opinia publică”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă ÎCCJ. Citeşte mai multe detalii in Adevarul

Începutul unei fraude uriașe: 10.800 de voturi la urna mobilă în Olt! Unele Birouri Județene sunt inundate de cereri pentru urna mobilă. În unele localități, numărul de cereri ajunga la un sfert sau o treime din totalul populației. În județul Olt, peste 10.800 de persoane au solicitat urna mobilă, conform informaţiilor furnizate de preşedintele Biroului Electoral Judeţean Olt, judecătorul Florentina Meşină. În câteva comune, numărul celor care au solicitat urna mobilă este de o treime din totalul populației, dar Florentina Meşină explică acest lucru prin faptul că în anumite localităţi rurale predomină populaţia în vârstă. Pe locul doi se clasează județul Mehedinți, cu 5 200 de solicitări, către penitenciare, spitale și cămine de nefamiliști. Și în judeţul Botoşani peste 4.000 de cetăţeni cu drept de vot au solicitat urna mobilă.  O situația similară se întâmplă la Dolj. PDL susţine că în 80% dintre secţiile de votare din judeţ au fost depuse deja 4.000 de cereri pentru urna mobilă, ceea ce înseamnă că „voturile vor fi furate şi prin acest procedeu”. „Trebuie menţionat că la alegerile locale din iunie au fost înregistrate doar 4.079 de cereri în întreg judeţul, la toate cele 519 secţii de votare din Dolj. Dacă se continuă în acest ritm, vor fi depuse până la finalul zilei de 29 iulie circa 30.000 de cereri pentru urna mobilă, adică de aproape zece ori mai multe decât în urmă cu o luna de zile la alegerile locale. Nu putem crede că 5% din populaţia judeţului este în incapacitate de a se mişca de la domiciliu. Acest lucru ar putea fi considerat un record demn de cartea recordurilor”, susţine PDL Dolj într-un comunicat de presă remis duminică. PDL Dolj mai susţine că îşi rezervă dreptul de a depune plângeri penale împotriva preşedinţilor secţiilor de votare care vor aproba efectuarea votului în aceste condiţii. Integral in Evz.

Băsescu pe Twitter: USL da SMS-uri in numele meu. Vezi mesajul pentru Ponta şi Antonescu. REFERENDUM 2012 Preşedintele suspendat Traian Băsescu a postat duminică două mesaje pe Twitter. În primul, Băsescu acuză USL că trimite mesaje în numele său: „USL da SMS-uri in numele meu prin care cheama romanii la vot. Indemnul meu pt romani e sa nu iasa la vot, sa nu legitimeze lovitura de stat,” scrie preşedintele suspendat. Cel de-al doilea mesaj este adresat liderilor USL, Victor Ponta şi Crin Antonescu: „Ponta, Antonescu, va e rusine sa dati acel SMS in numele vostru si din lasitate il dati in numele meu”. Romania Libera

579 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. la Iasi (fieful usl ) nici 21 % !!!!!! eheeeeeeeeeeeee !!

  Thor

  29/07/2012 at 3:45 pm

 2. prin comunele din judetul constanta e pustiu la sectii. nici prin fraudare ca in ’46 nu ies 40%.

  radu2

  29/07/2012 at 3:49 pm

  • La fraudarea din 46 au schimbat complet urnele acolo unde . PNT avea 70%

   lastnightmusic

   29/07/2012 at 4:04 pm

 3. La localele 2012 au fost 6.3% in plus fata de cvorum. La ora 14, suntem cu 6,3% sub prezenta de la locale. Deci orice vot lipsa de acum scade din acel 50% +1 decisiv.

  Eduard

  29/07/2012 at 3:50 pm

  • Nici o sansa sa depaseasca 40% , nici pana la 23.00.
   Problema acum e posibila frauda .Dar cei de la PDL ar trebui sa se priceapa, cum se face si cum se poate contracara.

   papiciulo

   29/07/2012 at 3:56 pm

  • Acum sunt 2 ore in plus. Oricum, avand in vedere ca pana acum au votat practic numai cei cu DA, arata ca bazinul lor electoral e pe terminate. La locale, in cei 27% care votasera erau si votanti PDL, UDMR, care azi nu au iesit (sau au iesit mult mai putini fata de 10 iunie). Si mai e ceva: daca BEC da cu marja de +/- 3%, inclin sa cred ca prezenta e mai degraba spre -3%, adica spre 18%. Intr-un comunicat PDL, la ora 10 prezenta, conform numaratorii lor paralele, era de 8%. Inclin sa cred ca au dreptate, pt ca numararile paralele ale PDL au fost totdeauna corecte. In evz.ro a aparut o estimare, din surse politice, la ora 12 de 12.50%. Toate astea concorda spre o prezenta la ora 14 de mai degraba 18%, ceea ce inseamna deseara in jur de 35%.

   mc25

   29/07/2012 at 3:57 pm

  • Eduart,
   la Mehedinti este un PSD-it la CJ. Mihai Stanisoara se lupta din greu cu „rosii” din judet……sunt multi si uniti, crede-ma. Chiar daca s-au facut multe in judetul ala inclusiv in Dr. Severin, tot rosu a ramas 😦

   mar

   29/07/2012 at 4:01 pm

   • Din pacate asa e… am rude acolo care sunt psd-iste pana in maduva!

    drivas

    29/07/2012 at 4:03 pm

 4. Dragi mei, Bucurestiul este o tragedie! Coana Udrea nua lasat piatra peste piatra 😦

  Surpriză mare prezenţa în Capitală, unde participarea este mai mare decât media pe ţară, respectiv de 9,39%. Tot peste media naţională a fost şi în 2007, când votaseră, până la ora 10.00, 6,38% din locuitorii Capitalei, în timp ce media pe ţară a fost de 6,25%

  Theophyle

  29/07/2012 at 3:53 pm

  • Cred ca e o gresala in articol, comunicatul ala e de la ora 11.30

   Ion

   29/07/2012 at 3:56 pm

  • Da , dezamagitor.Presupui lume mai educata, informata.

   papiciulo

   29/07/2012 at 3:57 pm

  • salve. Am senzatia (de altfel o mai zic si altii) ca au iesit pe racoare pensionarii, cam 51% dintre votanti. Ori, in Buc e cea mai mare concentrare de pensionari. PS. daca aceasta structurare a votantilor se mentine, vom avea o tzara condusa de „partida pensionarilor”, adica „totul acum sa ni se dea”???

   cinic

   29/07/2012 at 4:41 pm

 5. Aceste stenograme au fost si raman (deocamdata) imaginare
  la misto n-am luat pe nimeni, niciodata… oare?
  … tzarrr-tzarrrrrrr… tzarrr-tzarrrrrrr…tzarrr-tzarrrrrrr…tzarrr-tzarrrrrrr…
  – a… a-lo… da, alo…
  – tot mai dormi Crinule? hai bah ca io am ajuns si la Londra.
  – si ce treaba am io cu Londra? Nu stiu o boaba de engleza.
  – lasa asta. Te-am sunat sa-ti spun ca-i groasa.
  – nu e bah groasa. Pijamaua asta e fina. E din matase naturala.
  – bah paiato, nu mai vb cu perna. Viorel la telefon.
  – etee… na, care Viorel? aaaaa… ai ajuns sa-l plagiezi pana si pe matroz?
  – scual’ bah ca e nashpa. E mai putin de 25%.
  – pai si ce? pt 25% sa ma dau jos din pat?
  – nu ma refer la comision, ala e clar de 5o%… si sa zica mersi ca le lasam juma’te.
  – juma’te din ce? Io vreau norma-ntreaga…
  – da bah… o sa iei norma-ntreaga la Jilava… cu tot cu paturiciu’
  – bah procuror de badegarzi… tu sa nu m-ameninti pe mine, presedintele…
  – da, presedinte de pala la moara de vant. Ti-a zis-o bine matrozu’.
  – l-ai uitat pe tac-tu care a zis ca esti carlan. Hai ca formez acuma….
  … (oare ce zicea marinelu’? tasta 3? bun. am apasat… )
  – Alo, aici serviciul de urgente! Ce urgenta aveti?
  – aaaa… mi-a zis… aaaaa… voiam sa sun…
  – Alo. Domnu’, ce urgenta aveti? Sa va fac legatura la Ambulanta?
  – aaaaa… nu, adica nu deocamdata, ca n-am nici macar fular…
  – … doriti legatura la ISU? Arde?
  – aaaa… da… adica, nu nu… nu arde…
  – Alo! Domnu’… domnu’… pareti cam ametit. Sa va trimit ambulanta? Vreti la politie?
  – aaaa… da, acolo, acolo… am de semnalat doua cadavre. Politice.

  Kenwood

  29/07/2012 at 3:55 pm

 6. Buna ziua
  Vreau sa va povestesc o intamplare de dimineata, in drum spre centrul antifrauda care mi-a inseninat ziua :
  In autobuz, destul de multa lume, printre care si un grup de pensionari care se intrebau unul pe celalalt daca si unde au votat.As fi vrut sa fie uslasi acolo, sa le vad fetele cand domnii acestia au spus si repetat cu subiect si predicat ce cred despre faptul ca nu legitimeaza lovitura de stat, despre dezastrul care ar putea veni daca nu se trezesc „ai tineri”.

  ela

  29/07/2012 at 3:58 pm

 7. Urmeaza conferinta de presa PDL; declaratie MOnica Macovei (pe B1; in rest, nu stiu)

  emil

  29/07/2012 at 4:02 pm

  • MM: Fraude masive si manipulare, nu mergeti la vot, nu bagati in seama sms-urile

   Ion

   29/07/2012 at 4:15 pm

 8. salut iarasi! 🙂

  Stam vigilenti in continuare. Daca pana la ora 14 asvem deja cu 6% mai putini ca la locale, e foarte bine. Bazinul lor electoral a dat grosul, caci la sate si la prase se voteaza sau dimineata devreme, sau dupa slujba.

  In plus, e imperativ ca trendul sa fie confirmat si la prezenta de la ora 17. De la 14 incolo incep sa vine cei de dreapta. Eu insumi si familie ne incadram perfect in acest tipar, cu vot intre 1.45-14 si 16.

  Cetatean

  29/07/2012 at 4:04 pm

 9. Urmeaza Oprisan la plangere penala. Capul face …capul trage, sper sa ajunga langa Nastase :mrgreen:

  mar

  29/07/2012 at 4:04 pm

 10. Pileleanu la A3 : tinant cont de cifrele de la ora 14, NU se va ajunge la 50 % + ! !!!!

  Ioana

  29/07/2012 at 4:15 pm

 11. Salutare tuturor.

  Bucurestiul nu vad de ce ar fi o surpriza. E un oras ghertzoizat puternic, plin de tot felul de lumpeni frustrati, atat ‘homegrown’ cat si veniti pe pluta. In plus, PDL-ul l-a pierdut in 2008 si nu a mai apucat sa recastige nici macar o bucatica.

  Nu uitati sa bagati tare pe http://referendum2012.crowdmap.com si http://www.alegericorecte.ro

  EuCuMine

  29/07/2012 at 4:16 pm

  • atentie, Buc. e cea mai mare populatie de pensionari din tzara (si cea mai mare audienta la A3: „Basescu v-a taiat pensiile”).

   cinic

   29/07/2012 at 4:42 pm

   • Si asta.

    Ma uit la oamenii care intra/ies dimineata/seara din blocuri (atunci cand n-ai servici iti omori timpul, ca sa nu te omoare el pe tine :P). Pensionarii sunt cam 50% din total.

    EuCuMine

    29/07/2012 at 4:48 pm

 12. Reblogged this on Tiberiuorasanu's Blog.

  Tiberiu Orasanu

  29/07/2012 at 4:16 pm

 13. Ioana and all.

  va propun cu toata colegialitatea sa nu comentam NIMIC din ce zice Antena 3, sa nu dam nici o cifra de la ei cat mai mult posibil. Sper ca sunt in asentimentul lui Theophyle.

  Discutam doar pe cifrele BEC si cat mai putin. daca va fi invalidat, sa nu strigam Victorie! decat la final.

  Cetatean

  29/07/2012 at 4:19 pm

  • salutate ALL
   Am pus linkul cu statistici BEC

   Tiberiu Orasanu

   29/07/2012 at 4:22 pm

  • Dap.

   Azi, pentru noi, A3 nu exista.

   Pi Es: @Theophyle: Am un mesaj in asteptare.

   EuCuMine

   29/07/2012 at 4:22 pm

   • Pentru mine A1->3 nu au existat dintotdeauna. Am incercat o data sa ma uit si mi-au provocat o criza de bila, asa ca le-am lasat in seama celor cu nervii tari sau celor slabi de inger.

    hope

    29/07/2012 at 4:26 pm

  • Stai putin , ca nu-i asa ! Pai , daca la Antena 3 , jegul ala care manipuleaza cu Avangarda lui spune ca perspectiva este ca NU SE VALIDEAZ , atunci este fff important ! Si asta , tocmai ca DEMOBILIZEAZA eventualii votanti USL care au lasat votarea pentru asta seara !
   Sa nu fim mai catolici decit papa , zau asa !

   Thor

   29/07/2012 at 4:24 pm

   • Eu zic ca e doar o diversiune pentru a ne scoate la vot, „uite prezenta e mica dar TB pierde la scor mare hai la vot”. Chestiile aste sper sa nu prinda.

    Ion

    29/07/2012 at 4:35 pm

    • Eu cred ca trebuie repetat:
     Ne exprimam pozitia neparticipand la urne.

     emil

     29/07/2012 at 4:44 pm

    • Exact, „patriotii” vor sàri în apararea pensiilor lor si în distrugerea pensiilor copiilor lor.

     REGINE

     29/07/2012 at 4:50 pm

 14. Am o intrebare: listele speciale s-au luat in calcul la prezenta la vot?

  hope

  29/07/2012 at 4:23 pm

  • Asta e o intrebare buna, care ma framanta si pe mine. Probabil ca da, din dorinta de a da o prezenta cat mai mare, acesta fiind scopul lor imediat.

   Eduard

   29/07/2012 at 4:28 pm

  • da.

   Cetatean

   29/07/2012 at 4:32 pm

  • din cate am inteles eu, listele suplimentare se adauga la totalul de alegatori pe liste de 18,2 mil. deci, creste lista cu nr. alegatorilor inscrisi pe lista si scade proportia…

   altmarius

   29/07/2012 at 5:04 pm

 15. Cel mai mult ma enerveaza cei care merg la vot sa voteze NU.

  tiberiu2009

  29/07/2012 at 4:23 pm

 16. Criminalii nu se vor opri pe statisticile de la 14;00.
  Au 2 ore in plus, nu le pasa de statistici. Ii deranjeaza controlul strans in prea multe zone. Exista sesizari de amenintari impotriva observatorilor (Blogary) si faptul ca observatori PDL dorm pe ei.

  A A

  29/07/2012 at 4:34 pm

  • Observatorii PDL nu dorm pe ei. Multi au primit „indicatii” de genul „Bre, vezi sa nu-ti ia foc casa!”

   EuCuMine

   29/07/2012 at 4:38 pm

   • Asta imi permit sa indic PDL-ului si cui mai are observatori, sa fie colectate intr-o baza de date comuna toate numele care au primit „Bre, vezi sa nu-ti ia foc casa!” . Plus sa colecteze si numele amenintatorilor.
    Atunci n-o sa mai ia foc nimic

    A A

    29/07/2012 at 4:41 pm

 17. Salutare all

  Cifrele sunt bune. In mod normal nu pot trece -cu toate hotiile si fraudele – peste 45 %. Doamne ajuta sa iasa bine !

  Reddog

  29/07/2012 at 4:36 pm

 18. Dragi prieteni va propun sa fim calmi dar nu prea multumiti de rezultatul pana acum!
  De la acest rezultat se poate ajunge si la 50% +1. Deci nu am nevoie de Antena 3 pe blog pentru a ne manipula. Lucrurile nu stau atat de bine cat am dori noi sa fie. Important este sa continuam sa tam binisor acasa si sa avem grija ca si alti sa stea dracului acasa, in special idiotii care cred ca daca voteaza Nu ajut cuiva!

  Theophyle

  29/07/2012 at 4:40 pm

 19. Bine, teoretic, pana acum s-a mentinut perfect un 3% pe ora. La 16 ore de votare…..stam cam strans.

  Eduard

  29/07/2012 at 4:40 pm

  • In mod normal la ora 14.00 se atinge jumatatea (pana la 21.00).Dar eu tot cred ca ai lor au venit cei mai multi pana acum.

   papiciulo

   29/07/2012 at 4:50 pm

 20. Infrangerea din ultima secunda (atentie, se aplica si la referendum!)
  http://www.tolo.ro/2012/07/29/andreea-si-andre/

  Sorin Fortiu

  29/07/2012 at 4:40 pm

  • Sorin 🙂
   eu il iubesc pe Tolo de imi sar capacele! Este unul dintre cele mai josnice hahalere din presa romaneasca. In special pentru ca nu pare asa 😦

   Theophyle

   29/07/2012 at 4:43 pm

   • NU despre Tolontan este vorba acum (mie tipul imi este indiferent; deci am trecut deja de iubire/ura)! Este vorba de faptul ca daca nu esti atent pana in ultima secunda poti pierde TOT! Asta am vrut sa spun folosind o poveste „sportiva”.

    P.S. De mai bine de doi ani nu am mai intrat pe web-siteul GSP (fiind un fan al sportului!). Acum eram curios sa vad cum s-a descurcat campioana europeana de la judo 52 Kg. Din pacate, este singurul care a spus ce s-a intamplat (este infiorator cat de prost acopera media din RO olimpiada!).

    Sorin Fortiu

    29/07/2012 at 4:51 pm

   • Absolut corect! Un gasteropod mai lunecos, mai rar!

    diablero

    29/07/2012 at 4:58 pm

 21. Adevarat, Bucurestiul e o mare catastrofa, datorata 103,5% EU
  ora 14.00 – Bucureşti:

  referendum / locale

  sect 1: 22.30 / 24.15

  sect 2: 21.17 / 21.96

  sect 3: 19.03 / 20.09

  sect 4: 21.72 / 22.49

  sect 5: 20.27 / 21.59

  sect 6: 22.58 / 22.87
  Pentru comparatie Teleorman: 31.22%/32.80%
  Constanţa: 25.83%/29.76%

  elablue

  29/07/2012 at 4:46 pm

  • si rezultatele de la locale si cele de acum se datoreaza in mare masura Elenei Udrea! Asta o spun cu toata responsabilitatea.

   Theophyle

   29/07/2012 at 4:49 pm

   • ai dreptate cu udrea, dar sa nu mai turnam gaz pe foc. am discutat asta si cu cristi preda si confirma opinia ta…

    newman

    29/07/2012 at 5:10 pm

 22. Pot sa va spun ca marele atu pe care il avem acum, este faptul ca USL-ul nu a abrogat OUG-ul care au fost rugati sa-l faca de UE. Pentru UE, acum, acest referendum nu se face conform legii si indicatiile pe care le-au dat si Ponta le-a aceptat. Aici este jocul acum!

  Theophyle

  29/07/2012 at 4:46 pm

  • pai asta te intrebam eu ieri… asta e jocul!

   altmarius

   29/07/2012 at 4:59 pm

  • cand intrebam daca ue si sua va recunoaste referendumul in conditiile neabrogarii oug…

   newman

   29/07/2012 at 5:08 pm

 23. LIVE TEXT – UPDATE 16:45. Comunicat Asociatia Pro Democratia (APD).Refresh!

  Theophyle

  29/07/2012 at 4:58 pm

 24. Votanti intre 10.00 si 14.00:
  15% Parlament 2008 (total 39%)
  18% Locale 2012 (total 56%)
  Acum doar 12%.
  Preconizez 30% ora 17.00.

  papiciulo

  29/07/2012 at 4:59 pm

 25. salutare ! astept de acum ca procuratura sa -i prinda flagrant pe cei care incearca sa fraudeze votul.

  zigzag

  29/07/2012 at 5:06 pm

  • Din pacate, Politia e cea din linia 1. Daca ei nu vad…

   Eduard

   29/07/2012 at 5:10 pm

   • politia doar se face ca face… nu va e limpede?

    newman

    29/07/2012 at 5:11 pm

   • au ordin de la rus sa mai inchida si ei ochii…

    newman

    29/07/2012 at 5:12 pm

   • Politia exista si lipseste cu desavarsire, parada la greu pe strada si cam atat 😦

    mar

    29/07/2012 at 5:12 pm

 26. Daca este prins cineva si pedepsit, inca mai avem o sansa ca societate. Daca nu, ne intoarcem iarasi la 46?

  maraco

  29/07/2012 at 5:11 pm

 27. Exit poll CCSB aka amicul sensei Turambar. Pentru ora 14:30! Refresh!

  Theophyle

  29/07/2012 at 5:12 pm

  • media e de 3% pe ora. va fi la limita…in plus sau in minus. cu furturile pre inserat!

   newman

   29/07/2012 at 5:15 pm

   • Au fost 3% pe ora dimineata.Acum e deja spre 2%.

    papiciulo

    29/07/2012 at 5:21 pm

 28. la mare voteaza numai fete, baietii unde sunt. N-am vazut pe la tv-uri decat fetiscane d’astea tinere. care spera, probabil, sa apara la tv lanaga RM.
  @tds, ai gresit sectia de vot pe cre trebuia sa o filezi

  elablue

  29/07/2012 at 5:13 pm

  • elablue… o femeie e incredibil de frumoasa atunci cind are calitati mari morale, e inteligenta etc , nu trebuie sa iti spun eu tie 🙂 Ori gistele alea care apar la mare la tv sa le vada RM , scuza-ma pot fi niste giste frumoase dar doar giste. 🙂

   lastnightmusic

   29/07/2012 at 5:22 pm

   • ih, inteleg ca nu-ti place supa de gasca !

    elablue

    29/07/2012 at 5:27 pm

    • Nu-i buna. Din gasca+pui+curcan se face ciorba de potroace. E buna insa supa de fazan 😀 (fara aluzii…)

     Kenwood

     29/07/2012 at 5:30 pm

 29. Remus Cernea se baga in seama pe Voxpublica si o ia pe coaja din comentarii mai mult decat oricare altul:
  http://voxpublica.realitatea.net/politica-societate/de-ce-ar-aplauda-machiavelli-suspendarea-lui-basescu-81862.html
  Cel mai tare comentariu de acolo: „Ecologistii sunt ca pepenii… Verzi pe dinafara si rosii pe dinauntru”

  Mircea Rusu

  29/07/2012 at 5:13 pm

  • din pacate il cunosc personal pe idiotul asta… e un biet oportunist!

   newman

   29/07/2012 at 5:16 pm

 30. Va contrazic, chiar cu riscul moderarii lui Theophyle, usl -asii raporteaza (pe surse) la ora 16, o prezenta de 24,95%. In general, la toate estimarile lor, au avut 0,2-0,3% peste cele ale BEC. Deci, cam 24,7%. Va spun ca nu trece de 26,5%, la ora 17. Astea (orele 14-17), sunt moarte ca prezenta. Atentia, la locale in 10 iunie, la ora 17, era o prezenta de 39,5%. Ma intreb daca acum se va depasi 35%.

  sergiu

  29/07/2012 at 5:15 pm

 31. Interesant 😮 Cati turisti pot fi in acest moment la Baile Felix 🙄
  http://www.hotnews.ro/stiri-politic-12907629-bihor-bej-mai-trimis-2-000-buletine-vot-statiunea-felix.htm

  mar

  29/07/2012 at 5:15 pm

 32. fasole a venit la sectie cu cardul de gaste. Vor fi oare aceleasi care-l vor conduce pe drumul spre spatele gratiilor?

  Kenwood

  29/07/2012 at 5:17 pm

 33. TB, declaratii…”o tendintza continua de fraudare, foarte multe nereguli in sectiile de votare de oameni din sectia de votare; oameni ai PDl-ului carora le-a fost interzis sa intre in SV”. Insemna ca este de rau 😦
  Mesaj clar, la terasa 🙂 Si eu ma duc la tersa impreuna cu sotia. Stam acasa.
  Cred ca nu merge la vot.

  mar

  29/07/2012 at 5:18 pm

 34. TB, „romanii nu tb sa acopere lovitura de stat”. Abia acum am inteles de ce s-a pretat VP la divesrisiunea cu VD, toata familia mea a fost injurata. L-a facut praf pe Premierul Hotz.

  mar

  29/07/2012 at 5:20 pm

  • TB: Voturile in favoarea mea nu ma ajuta, romanii sa stea acasa

   Ion

   29/07/2012 at 5:22 pm

  • Pe FB am vazut o mare intoxicare legat de vot sau nu in strainatate. Multi erau inca nedumeriti aseara.

   emil

   29/07/2012 at 5:26 pm

  • Durerea mare e ca in Spa/ni,spusera ca Presedintele este demis ca a incalcat grav conztigutia,si ca sau prezentat pezte 70 la suta la vot din populatia tarii,iar politia din tara in mare parte este formata din tineri psd care fura ptr alegeri si dupa aceia majoritatea sint la scolile de subofiteri,academie,de ce credeti ca avem un surplus asa de mare de terminangii ai acestor institutii,nu contest faptul ca printre ei se afla si tineri de calitats,iar furtul masiv de votui se face seara ,in timpul zilei se fura incet si sigur dupa ora 6,7 incepe gherila,sint resuscitati si mortii,asa ca mare atentie

   tays

   29/07/2012 at 5:37 pm

 35. TB „Este clar ca sunt cateva procente in favoarea mea, simpatizantii sa inteleaga ca voturile in favoarea mea nu ne ajuta, ne ajuta statul acasa.”

  mar

  29/07/2012 at 5:22 pm

 36. PREZENTA PE JUDETE< Harta 🙂

  Theophyle

  29/07/2012 at 5:24 pm

  • Da. Judetele rosii conduc detasat.

   Kenwood

   29/07/2012 at 5:28 pm

   • hehe Salajul cel rosu nu mai e fruntea prostilor.
    Bravo vestului tarii, judetelor secuiesti si judetelor cu unguri.

    lastnightmusic

    29/07/2012 at 5:36 pm

    • M-am referit la cele deja clasice: VN, TR, OT, VL, CT, AG, DJ.

     Kenwood

     29/07/2012 at 5:41 pm

  • Surprize placute :Vaslui si Iasi.Cea mai neplacuta: Bucuresti.
   Frumos din partea ungurilor.Acum ar trebui ca UDMR-ul sa nu mai sustina guv Ponta.Si asa n-are ce sa le mai dea.

   papiciulo

   29/07/2012 at 5:30 pm

   • Ungurii sunt mai omenosi decit UDMR. UDMR in principal e un FSN pus numai si numai pe capatuiala

    lastnightmusic

    29/07/2012 at 5:37 pm

 37. N-au fost alegeri si spun ca acest referendum nu este ptr. mine, este ptr. Romania. Romanii tb sa stea acasa ptr. ca vor Romania europeana.

  mar

  29/07/2012 at 5:24 pm

 38. Lunga zi,practic aşteptam rezultatele referendumului din 3 in 3 ore dupa ora asta sa vedem daca şi clasa de mijloc a inteles ceva

  valy sarmanul

  29/07/2012 at 5:26 pm

 39. Maghiarilor li se cam falfaie de referendum. Astia chiar sunt o comunitate. Daca seful le-a spus sa nu ia nicio decizie, cam asta au facut. Mare mirare sa nu fie romani cei care s-au prezentat totusi la vot.

  hope

  29/07/2012 at 5:29 pm

  • Felicitari, le merita cu prisosinta 🙂

   mar

   29/07/2012 at 5:33 pm

 40. Vedeti? Inca nu a plecat Traian Basescu si ne e mai bine:
  ” Ministerul Transporturilor a sistat, in acest weekend, vineri seara si duminica, plata tarifelor de trecere la podul de la Cernavoda, scrie Ziua de Constanta. Decizia a fost publicata in Monitorul Oficial vineri seara. Contactat telefonic de HotNews.ro, directorul CNADR, Mircea Pop, a declarat ca aceasta masura a fost luata la cerea institutiei sale pentru fluidizarea traficului si nu are nicio legatura cu referendumul.

  Potrivit ordinului publicat in Monitorul Oficial, scutirea de la plata taxei de pod s-a aplicat astfel:
  – vineri, pe sensul Bucuresti- Constanta;
  – duminica, pe sensul Constanta- Bucuresti.”
  pe HN

  emil

  29/07/2012 at 5:29 pm

  • Ca nu cumva sa intarzie, saracutii, la referend…..

   EuCuMine

   29/07/2012 at 5:32 pm

 41. Base s-a trezit in al 13-lea ceas. Aproape e campanie – discurs elecoral in ziua votului. Si MM, in conferinta de presa, aproape la fel. Asta inseamna ca situatia nu e deloc roza

  elablue

  29/07/2012 at 5:30 pm

  • nu cred; daca era de rau ar fi facut o declaratie politica de la sediul PD-L sau de la sediul de campanie, nu pe trotuar… nu neg insa ca se joaca inca!

   drivas

   29/07/2012 at 5:35 pm

  • Cred ca sunt prea multe voturi cu NU.

   emil

   29/07/2012 at 5:35 pm

 42. Doua jeguri Racoviceanu &Chivu :mrgreen: Racoviceanu….daca nu voteaza TB o sa-si atraga oprobiul international, iar fratziorul Chivu – TB incalca legea. Gunoaie platite de scatofagi.

  mar

  29/07/2012 at 5:32 pm

  • Kivu: „nu am auzit astfel de indemnuri din partea cealalta” dar vorbeste 😦

   emil

   29/07/2012 at 5:34 pm

   • Oare este fiul lui Chivu Stoica?

    mar

    29/07/2012 at 5:35 pm

    • Kapuit?

     emil

     29/07/2012 at 5:35 pm

     • cred ca da 😦

      mar

      29/07/2012 at 5:37 pm

   • Si Kivvu i-a facut campanie lui Nicusor Dan…

    drivas

    29/07/2012 at 5:40 pm

 43. Reblogged this on Dictatura justitiei.

  dictaturajustitiei

  29/07/2012 at 5:33 pm

 44. TB, din nou 🙂 Acum este la sediul de campanie. Ma intereseaza ca „romanii sa ramana acasa”.

  mar

  29/07/2012 at 5:36 pm

 45. Reblogged this on Blog iMONDO.

  Andrei

  29/07/2012 at 5:40 pm

 46. Se pare ca in Dolj si Olt, politia si procuratura fraternizeaza cu hotii multipli slugi USL de voturi. Nu se poate ca peste 5% din populatia unui judet sa fie invalida. Frauda este imensa la nivelul acesta al numerelor.

  A A

  29/07/2012 at 5:41 pm

 47. Racoviceanu si Kivu pregatesc invalidarea si „reinterpretarea” rezultatului 😦

  emil

  29/07/2012 at 5:48 pm

 48. Bună !
  Am citit tot și sunt de acord 1000%. La tv cel mai mult m-au scos din sărite cele „Doua jeguri Racoviceanu &Chivu ” ! (citat din Mar )

  dictaturajustitiei

  29/07/2012 at 5:48 pm

 49. salut! Să vă dau o veste bună: la unica secţie din localitatea mea, (cu primar psd la al doilea mandat) până la ora 17 se prezentaseră 75 de persoane din circa 1900! plictiseală mare :))

  dmariuss

  29/07/2012 at 5:51 pm

 50. seby lazaroiu pe FB:
  „G A M E O V E R !!!!

  26,81% la ora 17.00. Prezenta sub referendumul din 2007 (28,95%) care s-a terminat la 21.00 cu 44%.”

  razvan

  29/07/2012 at 5:51 pm

  • Theophyle, sterge te rog mesajul de mai sus (scuze, Razvan). Triumfalisme de genul asta imi dau ‘acid reflux’.

   EuCuMine

   29/07/2012 at 5:59 pm

  • Daca a facut-o SL e un idiot. Astia o sa fure pana o sa crape fara sa le pese de statistici

   A A

   29/07/2012 at 6:03 pm

  • Teofil, I don’t mind, eu redat tot mesajul care e autentic, am contul de fb deschis acum, pot veni si cu print screen, intre timp cifra se pare ca e confirmata si din partea cealalta

   razvan

   29/07/2012 at 6:07 pm

   • Razvan, nu cifra e problema, ci SL, care jubileaza ca vita, desi nu e absolut nimic de sarbatorit.

    EuCuMine

    29/07/2012 at 6:11 pm

    • razvan salut,
     am vazut si eu 🙂
     1. nu prea am eu incredere in spusele dlui L. Deocamdata a dat-o in bara rau in tot ceea ce a scris in ultimul an si jumatate.
     2. Nu am obiceiu sa sterg mesajele prietenilor foarte vechi 🙂
     3. Jocul este departe de a fi over 😦

     Theophyle

     29/07/2012 at 6:15 pm

     • salut, ai dreptate, dar poate azi e ziua lui buna cand o nimereste

      razvan

      29/07/2012 at 6:20 pm

 51. Salut.

  Pentru ora 17 eu preconizez o prezenta de 26-27 %. Eu cred ca nu vor depasi 40, hai 42 % !
  Doamne ajuta

  Si ca sa le inchida gura Base la scatofagii gen Kivu sau Racoviceanu, daca lucrurile sunt clare, atunci ar putea sa se duca sa voteze de exemplu la ora 22.50, cu 10 minute inainte de inchiderea urnelor ! Doa asa, sa le faca in ciuda la scatofagi !

  Reddog

  29/07/2012 at 5:54 pm

  • Cred ca asa o sa si faca.Deocamdata trebuie sa dea exemplu.

   papiciulo

   29/07/2012 at 5:57 pm

  • :))

   drivas

   29/07/2012 at 5:59 pm

  • Eu am un „feeling” ca nu se va atinge nici 40%.

   mayausa

   29/07/2012 at 5:59 pm

   • Sper sa ai tastatura aurita 😀

    mar

    29/07/2012 at 6:02 pm

 52. Buna ziua la toata lumea.
  De trei ore citesc comentariile de la ambele articole si am „trait pe repede inainte” emotiile, alaturi de voi.
  Am vazut pe Dna. Macovei, pe Presedinte iar acum este
  Boureanu la tv. Noi plangeri penale depuse de PDL. Va fi o seara luuuuunga.

  mayausa

  29/07/2012 at 5:57 pm

  • Buna mayausa 🙂 Ai dormit bine ? Nu ai avut cosmar cu Chucky papusa ucigasa ? 🙂

   lastnightmusic

   29/07/2012 at 6:03 pm

   • a fost un cosmar,

    mayausa

    29/07/2012 at 6:09 pm

   • cum te-ai descurcat cu supraponderalii?? dar cu supraponderalele??? 🙂 😉

    mayausa

    29/07/2012 at 6:10 pm

  • ziua cea mai lunga din istoria romaniei…

   newman

   29/07/2012 at 6:03 pm

 53. usl incepe sa lucreze in forta: reprezentantii pld sint scosi afara din sectiile de vot!

  newman

  29/07/2012 at 5:57 pm

  • Uh-oh. Acum incepe cioarda pe fata.

   EuCuMine

   29/07/2012 at 6:00 pm

  • eu vreau sa nu cred asa ceva. ar fi strigator la cer. desi, pe-o parte nu m-ar mira, tinand cont de prezenta slabanoaga anuntata pentru ora 17.

   halex

   29/07/2012 at 6:01 pm

   • asta era consemnul lui dragnea: daca prezenta e mica se intervine in forta! ce nu intelegeti aici?

    newman

    29/07/2012 at 6:05 pm

 54. Spunea cineva care a fost la vot ca in Bucuresti era pustiu la votare.

  Finante Azi

  29/07/2012 at 5:59 pm

 55. Comunicat al Ministerul de Interne acum pe Nasul tv.

  mayausa

  29/07/2012 at 6:02 pm

 56. dragnea, date pentru ora 17.00, total pe tara: 27%

  newman

  29/07/2012 at 6:11 pm

  • atunci sunt 25,5- 26% 🙂

   drivas

   29/07/2012 at 6:13 pm

 57. A votat si Ponta si tine o cuvintare lunga. Ce zice ? ca mie imi e sila sa ii aud vocea …

  lastnightmusic

  29/07/2012 at 6:15 pm

  • Acelas lucru voiam sa intreb si eu… NU mai pot sa-l aud si sa-l vad!!!

   drivas

   29/07/2012 at 6:17 pm

  • 40% din discurs despre maghiari, ca viitorul se decide in RO, ca nu trebuie sa asculte de Orban. Suparat rau ! e clar ca au contat pe un procent mai mare din partea maghiarilor

   elablue

   29/07/2012 at 6:20 pm

 58. Nemernicul de Premier Hotz….”sunt foarte suparat pe Premierul Orban” ptr. ca maghiarii din Harghita si Covasna il asculta, nebunie…Balaceanca 😦 Gunoiul are de facut foarte multe lucruri de facut, hotia numita plagiat si demisia a uita-o . O scarba manipulata din umbra, un jeg de paie 👿

  mar

  29/07/2012 at 6:16 pm

 59. Ponta respinge amestecul in treburile interne ale celor care vor raul Romaniei.
  PS Voia pentru declaratie in sectia de votare a obtinut-o de la reporteri, desi sefa sectiei am avut impresia ca i-a rugat sa mearga afara 🙂

  emil

  29/07/2012 at 6:17 pm

 60. „Pana la aceasta ora nu s-au inregistrat nereguli la referendum” asa declara Mitomanul.

  mayausa

  29/07/2012 at 6:18 pm

 61. Vreti sa ramanem, „cu scandal,cu cearta”. A aparut si un ziarist strain de la ZDF, cred.

  mar

  29/07/2012 at 6:18 pm

 62. Asta e cretin? Isi imagineaza ca daca el spune ceva, se inghite fara verificare?
  Iar manevreaza referendumul 5.200.000 pun capat carierei politice 😦

  emil

  29/07/2012 at 6:20 pm

 63. Nu se mai satura de declaratii

  „peste 5 mil. de voturi impotriva va pune capat mandatului de presedinte”

  mayausa

  29/07/2012 at 6:20 pm

 64. Ptr. a fi validat referendumul este nevoie de 9 mil de voturi. gunoiul are o interpretare proprie, daca depaseste 5 mil de vaturi se termina o cariera politica 😯 Asta dovedeste ca nu mai are neuroni functionali si ca este de o prostie care-l doare 👿

  mar

  29/07/2012 at 6:21 pm

 65. Stie cineva de vreun link unde se centralizeaza cu nume si numere abuzurile inregistrate pana la ora asta?
  Ca inteleg ca sunt si filmari, sper sa nu ramana asa doar la nivel de utilizat pe linie de propaganda in ziua votarii. Un link colector ar fi util tututor care vor sa ajute si protectie impotriva celor amenintati, dati afara din sectiile de votare, etc

  A A

  29/07/2012 at 6:22 pm

 66. Muuihaela Radulescu: „Mersul la vot, duminica, e o prioritate. Cine intelege asta e deja un roman mai bun si mai responsabil”. Ea voteaza. 🙂 Incearca si tu! 🙂 🙂

  lastnightmusic

  29/07/2012 at 6:23 pm

  • Cand esti facut „din dalta si ciocan” vrei sa mai si gandesti….i-au tunat si bruma de creier pe care o mai are/avea. Cred ca are o abordare fireasca, sponsorul este „varat pana la gat” in belele….daca se intampla ceva cu ala nu mai are 20 de ani sa faca „anticamera” :mrgreen”

   mar

   29/07/2012 at 6:29 pm

   • erata: facuta 😦

    mar

    29/07/2012 at 6:34 pm

 67. Gata , s-a sfirsit ! Prezentza la vot este sub prezentza la alegerile parlamentare din 2008 ! Chiar daca vor baga mina in urne , pe ultima turnanta , vor avea – cel mai probabil 3-5 % in plus fazta de 2008 , adica 44-45% …. Daca Basescu nu pierdea primele 2 saptamini ci idiotenia chemarii la vot , probabil ca jegosii nu reuseau sa treaca de 40 % !

  Eu va salut si va doresc numai bine , la toti „portocalii ” , pina la toamna , la parlamentare , cind ne vom reintilni (si ) pe acest blog sa va fac (din nou) propaganda „basista ” !

  Thor

  29/07/2012 at 6:25 pm

  • Nu s-a terminat.

   A A

   29/07/2012 at 6:27 pm

  • Se joaca pana in ultima secunda.Vezi Olimpiada.

   papiciulo

   29/07/2012 at 6:29 pm

  • 🙂

   emil

   29/07/2012 at 6:30 pm

  • Trebuie sa-ti spun ca nici acum oamenii nu erau foarte clarificati cu mersul la acest pretins referendum, in fapt 22 mil euro daca nu si mai multi cheltuiti degeaba.
   Procentul este mare deoarece lumea a fost fortata sa iasa, angajatii dl. Rus – de la ministerul de interne au fost agenti electorali pe fata probabil fiindca li s-a cerut cu demisiile in alb.
   Primarii USL-isti care au anuntat taierea pensilor, neasfaltari de drumuri etc ar trebui toti ridicati de procuratura, locuitorii trebuie sa aiba curaj de a le cere socoteala fiindca nu merita sa fie condusi de asa ‘gospodari’.
   Va spun find zilele acestea in Moldova ca oamenii erau indignati pe acest Crin Antonescu si le parea inadmisibil ca un repetent sa-i conduca ca interimar – acest lucru trebuia pisat de PDL pe toate sursele posibile.Nu trebuie sa platesti cu zeci de mii de euro firme de consultanta trebuie doar sa mergi printre oameni si le simti starea aviz MRU!!!
   De maine trebuie presat inclusiv pe acest referendum in mass media nu trebuie pierdut momentul, el arata starea de fapt a oamenilor impotriva insasi a guvernului care s-a tinut de alte lucruri si nu de tara, este momentul sa fie rupte procentele usl-ului care le detine pentru parlamentare.

   MM

   29/07/2012 at 6:51 pm

 68. Hehehe…. e terapeutic sa citesc acum pe blogurile lor, sunt disperati ca nu aduna prezenta si scirbiti ca romanii sunt mamaligari si ca ungurii sunt…. unguri 🙂

  lastnightmusic

  29/07/2012 at 6:29 pm

  • masochism curat.

   halex

   29/07/2012 at 6:30 pm

 69. Buna seara,
  De aproape 2 ani locuiesc intr-un orasel rosu (municipiu- cca 20k locuitori) din DB. In urma cu cca. 30 minute m-am urcat in masina si am trecut pe la 3 scoli in care sa voteaza. La una din scoli in cca 10 minute au iesit de la vot 7 persoane iar 16 au intrat sa voteze. Oamenii au coborat din masini conduse de femei- barbatii probabil bausera, aveau fete de bugetari. La celelalte doua scoli era liniste si pace. Cred ca o sa m-ai suportam un mic puseu de prezenta pana in jurul orei 20. 00. Oricum pe cer au aparut norii si poate avem parte de ploaia care ii va speria pe multi.
  Cred ca am iesit din bataia glontului!

  Inganduratul

  29/07/2012 at 6:29 pm

 70. la oficial 26.89 :). in grafic.

  halex

  29/07/2012 at 6:32 pm

 71. ora 17, 26,79 % participare la vot…marja de 3%.

  mar

  29/07/2012 at 6:32 pm

 72. pana la ora 17 au fost 26,89% prezenta la vot

  mayausa

  29/07/2012 at 6:33 pm

 73. Prezenta la ora 17 – 26,89%. Cifra excelenta, dar stam atenti si vigilenti.

  Cetatean

  29/07/2012 at 6:33 pm

  • Multi… Multi cretini ghidati de secaturi, indeosebi in afara Carpatilor Asta-i doar o mica parte din ce am si eu in stomac si-am sa spun zilele urmatoare.

   A A

   29/07/2012 at 6:37 pm

 74. in sfarsit bucurestenii sunt sub media pe tara

  razvan

  29/07/2012 at 6:34 pm

 75. am o rugaminte: fara trimfalisme. calm si vigilenta.

  Cetatean

  29/07/2012 at 6:34 pm

  • 🙂 Bravo C!
   Incet si sigur 😆

   Theophyle

   29/07/2012 at 6:37 pm

   • dragul meu, sunt eu tanar, insa am o rabdare de fier 🙂

    Cetatean

    29/07/2012 at 6:43 pm

  • Ce trimfalism….avem pietre in stomac, pana nu „vede ochiul” nu cred nimic.

   mar

   29/07/2012 at 6:37 pm

  • asa este @city, in special vigilenta.
   frauda masiva o sa fie dupa inchiderea votului, la numaratoare.

   mayausa

   29/07/2012 at 6:39 pm

 76. urmatorul comunicat la 21.30, pentru ora 20.

  Cetatean

  29/07/2012 at 6:34 pm

  • Harghita 6% aia chiar fac gratare 🙂

   Ion

   29/07/2012 at 6:37 pm

 77. LIVE TEXT – UPDATE 18:30. Comunicat BEC – Prezenta la vot la ora 17:00: 26,89%, marja de eroare este de 3%.Refresh

  Theophyle

  29/07/2012 at 6:36 pm

  • Deci am fost cam pesimist in presupunerea mea.
   Imi permit sa mai fac o prognoza: 34% ora 20.00.Poate tot pesimista.

   papiciulo

   29/07/2012 at 6:40 pm

  • Prezenta la vot se bazeaza pe cifre de participare furnizarte de birouri. Ce mai e si marja asta – nu sunt statistici sau previziuni ponderate.

   REGINE

   29/07/2012 at 6:44 pm

 78. Acum ce basist s-ar mai duce la vot ? daca au inceput cu berea de dimineata. Vorba inginduratului… cu aia cu nevasta la volan…. Dar basistii sunt imprudenti, si beau cot la cot cu nevestele,,,, nu ca uslasii aia cu neveste sobre 🙂

  lastnightmusic

  29/07/2012 at 6:37 pm

  • 😀 Pai da, vezi exemplul primelor doua doamne. Se arata numai la sindrofii regale.

   maraco

   29/07/2012 at 6:49 pm

   • Ai vazut-o pe Daciana….cosmar in rosu cu doua lantzuri la gat 😯 horror.

    mar

    29/07/2012 at 6:54 pm

    • Am vazut-o la olimpiada, fi-mi-ar scarba. Dadea din maini ca o idioata. Cine dreaq o baga in seama?

     eugeni

     29/07/2012 at 7:01 pm

 79. Cum ,pana mea, in Mehedinti prezenta la ora 17,00 de 44,? %. La localele din iunie, candidatul USL 45,2% si Mihai Stanisoara 41,27%. Curat murdar! Stanisoara o fi suparat rau ca prins un loc de vicepresedinte.

  elablue

  29/07/2012 at 6:42 pm

  • Ela, zona aia este rosie 😦 Nu poti sa-ti imaginezi ce este in Mehedinti, sunt mai rai ca cei de la Teleorman.
   Imagineaza-ti ca toti membrii de partid, fruntasi si tineri in 1989, sunt notabilitati ale judetului acum si PSD-isti de frunte. In urma cu 4 ani am asistat la o astfel de intalnire si m-am crucit 😦

   mar

   29/07/2012 at 6:46 pm

 80. Buna ziua stimati politeisti! Am vazut mai sus o veste buna: 27% prezenta la ora 17! pe cinstite, n-ar ajunge nici la 40% in final. Am sosit pe o caldura cumplita in Bucuresti; nici tipenie pe strazi, doar doi nefericiti trageau de o urna mobila spre un bloc.Doamne ajuta, poate pune sfantu Ilie si de-o furtuna mai pe seara. Macar prin Moldova si la Constanta…

  dica

  29/07/2012 at 6:42 pm

  • furtuna vina acusica la Timisoara!

   Sorin Fortiu

   29/07/2012 at 6:44 pm

   • Vine o furtuna puternica la voi.

    mar

    29/07/2012 at 6:51 pm

 81. De la Sebi: Vedeti ca este unul Iosif Buble, parca asa ii zice, jurnalist de-al lui Voiculescu, platit suplimentar de liberali, care lanseaza intoxicari pe blogul lui de doi bani. Imi fac totusi datoria sa va spun: NU iesiti la vot!
  si:
  a facem un calcul. Daca Ponta a furat 100 de pagini din lucrarea de doctorat, cam cate voturi poate fura la referendum? 🙂

  lastnightmusic

  29/07/2012 at 6:44 pm

  • Cred ca este masculul Dianei Tusa acest Buble.

   diablero

   29/07/2012 at 9:20 pm

 82. postez din nou o imagine postata anterior de un membru al blogului. Puteti urmari mental sau trasa fiecare dintre Dvs linia de prezenta in functie de datele de la 14 si de la 17.

  Cetatean

  29/07/2012 at 6:44 pm

 83. USL isi da seama ca nu se valideaza, din cauza asta cariera politica a lui Basescu se incheie sunt voturi DA peste 5.2 milioane voturi. Parca ziceau ca peste 80% din oameni nu-l mai vor, asta inseamna peste 14,5 milioane voturi DA.

  mc25

  29/07/2012 at 6:45 pm

  • ???? de unde ai scos-o? 90% din 26,8% = 24,12%
   24,12% din 18 milioane = 4 milioane 346 de mii. de unde plm ai scos 14,5 milioane?

   Sare'n Ochi

   29/07/2012 at 7:15 pm

   • Se referea la 80% din cei 18 milioane. Asa spunea USL, ca 80% din tot poporul nu-l mai vrea. Atata da 🙂

    Eduard

    29/07/2012 at 7:36 pm

 84. imbucuratoare cifrele insa marea praduiala va incepe dupa ora 21.
  In Rep Moldova, unde ma aflu, in ciuda unei campanii agresive, mai ales pe net e liniste.
  Am inteles ca la Balti votasera pana la 14 doar 170 din 3000.
  Ma retrag la un saslic si-o bere rece.
  Stati cuminti in casele voastre pana la 23 .

  Craiovean

  29/07/2012 at 6:45 pm

 85. Am observat ceva care m-a mahnit/enervat/suparat/ofticat/cum-vreti-voi-sa-i-spuneti-at.

  El+ea, pensionari (pe bune or otherwise) se duc la bot. Pana acum nimic iesit din statistici.

  Bonusul este reprezentat de nepotul/nepoata de proaspeti 18/19 anisori, luati remorca de catre aia doi zombalai-in-facere, ca sa „votezi si tu, draga, la ceva care chiar merita” (banuiesc ca asta a fost discursul mobilizator). Suspectez ca va imaginati greata ce m-a apucat, in ciuda ‘anestezierii psihice’ oferite de cele trei beri.

  :vomit:

  EuCuMine

  29/07/2012 at 6:46 pm

  • Astia, in Grecia antica, beau urgent cucuta.

   Leon

   29/07/2012 at 6:50 pm

 86. Una excelenta de la Kamikaze: Un sfat pentru Liviu Dragnea: Pe Băsescu să nu-l consideri învins până nu vezi toată țara urcată în autocar.
  Pentru ne-microbisti: Pastisa dupa celebra vorba din fotbal dupa care pe nemti nu trebuie sa-i consideri invinsi pina nu-i vezi pe toti urcati in autocar, aluzie la spiritul lor de lupta de a nu se considera invinsi pina in ultima secunda de joc.

  Leon

  29/07/2012 at 6:47 pm

 87. Ne vom relaxa putin dupa ce, la ora 21.30, vom afla prezenta la vot la ora 20.

  Cetatean

  29/07/2012 at 6:50 pm

 88. Dar la Mehedinti si Vrancea e de belea.Chiar nu descopera nimeni nici o neregula acolo?Ca am impresia ca sunt la greu.

  papiciulo

  29/07/2012 at 6:53 pm

 89. Italia: 8.500 de români au votat la referendum, în primele şapte ore, în cele 55 de secţii de votare
  În Belgia au votat 1.849 de români până la ora locală 17:30
  (Corespondenţă Agerpres)

  mayausa

  29/07/2012 at 6:55 pm

 90. Am pornit cu totii pe ideea ca TB nu are sanse sa obtina 50% + 1 din voturi cu NU.

  Dar mi-asi dori vigilenta nu numai la a nu se vota in plua (urne mobile, furt, etc.) ci si la numaratoare pe cate voturi au fost DA si cate NU.

  Ca daca bugetari cum mi s-a relatat din Iasi, au fost fortati de Nichita sa voteze si ei suparati au votat NU… atunci cu oricat s-ar trage la cantar sa se adune noi voturi… cantitatea de NU exprimat poate da dureri de cap USL.

  😀 😀

  moldoveanu

  29/07/2012 at 6:57 pm

 91. Va rog mult…Hai sa ii dam cu Mihaela, dragostea mea exact dupa ora 23. Discutam atunci. Stiu inca persoane care mai au de mers la vot (si creiere netede, dar si dintre cei care vor fi verificati la buletin luni).

  hope

  29/07/2012 at 7:08 pm

 92. No, amu nii am sunat pe cineva din Cluj si am multumit ardielienilor ca au inteles sa stea acasa!

  drivas

  29/07/2012 at 7:14 pm

 93. Exact cum am mai spus: fara relaxare prematura, vigilenta si rabdare.

  Ne relaxam putin la ora 21.30, daca prezenta la ora 20 este este sub 35%.

  Cetatean

  29/07/2012 at 7:23 pm

 94. sal@all
  E clar ungurii boicoteteaza de zor.Stie cineva ceva de ppdd?

  cristibucuresteanu

  29/07/2012 at 7:23 pm

 95. Madame Blogary a scris:

  Elenina Nicut, cel mai tare observator din tara (observator Blogary, sa ne intelegem). La ora 14 erau 740 de voturi, acum, dupa ce Elenina i-a filmat si amenintat cu Parchetul, politia si puscaria, la ora 17 sint 704 voturi. Este vorba de o sectie din Teleorman, singura sectie din tara in care prezenta scade odata cu trecerea timpului.

  Sare'n Ochi

  29/07/2012 at 7:27 pm

 96. Citizen. Salut si intr-adevar ne relaxam putin, dar marim cepele la tot ce misca ! Stii cum se spune, daca nu belesti ochii la timp, belesti….
  😆

  Reddog

  29/07/2012 at 7:28 pm

 97. interesant Turambar nu mai face update la exit pollu lui de cateva ore.

  http://www.ccsb.ro/exit-poll/l

  Theophyle

  29/07/2012 at 7:30 pm

 98. Di nou TB, „sa nu se participe la vot”. La Valcea, Fundeni, se umbla cu urna mobila prin sat si obliga lumea sa voteze 😦 Incredibil ce se intampla, mai ales ca este insotit de politie.

  mar

  29/07/2012 at 7:30 pm

  • Prundeni nu Fundeni, este o doamna la B1 in direct.

   mar

   29/07/2012 at 7:31 pm

  • Ca negustorii ambulanti de inghetata. Asa se organizeaza impecabil, ca la carte alegerile.

   Leon

   29/07/2012 at 7:41 pm

 99. O prima concluzie a zilei de azi, maghiarii ne-au dat clasa si ne-au scos din „cacat”. In Harghita romani+tigani 15,05%, iar in Covasna 26,41, adica in Covasna de 1,75 ori mai multi romani. Prezenta la vot de 1,8 ori mai mare in Covasna fata de Harghita (12,39/6,85)

  elablue

  29/07/2012 at 7:30 pm

  • Fara concluzii la ora asta, @elablue. Concluziile, dupa decizia CCR si reintoarcere lui Tb la Cotroceni.

   rabdare de fier si Doamne ajuta in continuare!

   Cetatean

   29/07/2012 at 7:36 pm

 100. Au trecut la golonii langa Craiova, primaritza i-a batut cu pietre pe jurnalisiti. Urmeaza sa dea imaginile 😦

  mar

  29/07/2012 at 7:34 pm

 101. da, prietene 🙂

  relaxare partiala la ora 21.30 (daca prezenta nu trece de 35%), pana atunci, vigilenta si gratare la greu!!!

  Cetatean

  29/07/2012 at 7:35 pm

  • ce gratare, ca nu pot sa inghit nimic!!! Dupa 23 cred ca rup frigiderul.

   drivas

   29/07/2012 at 7:46 pm

 102. In Timisi, in Ianova, Secas si Dumbravita se umbla cu urna mobila din casa in casa, inclusiv cu microbuzul. Horror 😦

  mar

  29/07/2012 at 7:36 pm

  • E comunicarea Centrului Antifrauda Timisoara.
   Cred ca ar trebui sa iasa cat mai multi cetateni pe urmele urnelor mobile si sa faca sesizari.
   Noroc ca in Timis se anunta furtuna 🙂

   ela

   29/07/2012 at 7:42 pm

 103. a inceput operatiunea urne mobile din casa in casa…

  newman

  29/07/2012 at 7:37 pm

 104. asta e si planul lor, insa Parchetul trebuie sa intervina imediat.

  Cetatean

  29/07/2012 at 7:37 pm

 105. LIVE TEXT – UPDATE 19:30. Dragnea, a doua plângere penală. Refresh

  Theophyle

  29/07/2012 at 7:38 pm

 106. Interesanta strategia lui TB, se misca precum titirezul. Da in Ponta de se aude pe net, „ce se naste din Iliescu ramane Ponta”.

  mar

  29/07/2012 at 7:41 pm

 107. Eu cred ca noi de fapt nu avem in fata de azi de dimineata un trend de oameni care ies la vot, ci un trend de oameni care ies la vot cu tot cu furturi la greu. Au fost pusi pe furat de la prima ora, este imposibil sa se fi lasat pe ultimele ore. Prea suspect de mare pare acest procent, in conditiile in care la toate sectiile despre care am primit informatii (telefonice, televiziune, bloguri, etc) nu era nici dracu la vot.
  Ca urmare, nu cred ca va aparea un trend spectaculos spre seara, nu va sari de acel 3% pe ora din momentele de varf de dimineata. Ar rezulta undeva la 41-42% la inchiderea votului.
  Daca se va frauda cu procese verbale and stuff, astea le vedem maine dimineata cand ne trezim, nu in seara asta.

  Eduard

  29/07/2012 at 7:42 pm

  • Acum sunt pusi pe fraudate mai mult, ca nu le iese pasentza.Dar au o mare problema , acum nu pot s-o mai faca decat chiar PE FATA.Si o sa se vada si din Pago-Pago darmite Bxl.Auzi , sa dai afara din sectii reprezentantii PDL…

   papiciulo

   29/07/2012 at 7:51 pm

 108. Deja pe la antenisti viteza creste (4% pe ora), va fi greu :(.

  sls

  29/07/2012 at 7:50 pm

 109. SALUT –
  NU ZICETI HOP inca
  M-am intors la scoala de dimineata. De ce ? Pentru ca daca dupa prinz era acalmie pe strada mea , dupa amiaza s-a spart conducta .
  Spuneam dimineata ca intre 9,30-10,30 au fost 381 votanti. (190+191)
  Acum intre 18-18.30 fix au fost 125 votanti,
  Mult mai multi tineri, workingclass, batrini destui, tiganci cu fuste, scosi de casa de : discursul lui Ponta.
  Fluxul mare era inainte de a veni eu – am numarat in primele 6 minute dupa ora 18.00 , 46 de persoane iesind dupa vot. De unde presupun pentru ora 17.30-18 un minim de 150 de votanti.
  La plecare fluxul era usor mai slab dar tot consistent. Cred ca vor mai fi in jur de 100 votanti pt fiecare din urmatoarele 3 jumatati de ora

  Va aduceti aminte cind a iesit Basescu seara si a spus ca sunt fraude , iar tineretul a mers la vot, in gara de nord ,oriunde putea ? Aceiasi chestie pe invers e acum la indemnurile lui Ponta si a antenelor, Sunt cei care credeau ca Basescu va fi darimat fara probleme, iar acum la trompeta patriei vin sa o salveze de tiran,

  lastnightmusic

  29/07/2012 at 7:51 pm

  • Vor sa creasca procentul ca sa parca multi care au spus DA cam asta se intampla acum fiindca doar ~ 3.5-4mil cati ar fi fost cu DA la ora 17 erau o tragedie pentru USL
   Trebuie sa legitimeze macar banii aruncati aiurea dar nu se mai pune problema de atingerea numarului minim in nici un caz.
   Sa castigi 23% de la ora 17 la 23 deci ~6ore in conditiile in care de la 7 la 17 ~ 9ore au fost 27% ar fi cea mai mare miciuna posibila vazuta de oriunde din lumea asta.

   MM

   29/07/2012 at 8:09 pm

 110. Be pe Blogary
  Elenina Nicut, sectia 220, Olteni, Teleorman, are probleme. S-a ajuns la amenintari, imbrinceli, politia a fugit. Reprezentanta PDL e cu ei.
  http://www.evz.ro/detalii/stiri/994157.html

  Ion

  29/07/2012 at 8:02 pm

 111. Reiau si completez pronosticul exprimat mai sus:
  maxim 32% la 20.00
  36-37% la 23.00 – din care 72% pentru demitere; 22% impotriva; 6% nule
  … cu tot cu manareli

  Kenwood

  29/07/2012 at 8:03 pm

  • Ar fi perfect aceste procente astfel incat Da-ul sa aiba maxim 4.5 – 5mil maxim votanti.
   Bihorul judetul care nu asteapta bani de la guvern ci ii atrage direct de la UE isi permite sa le zica pa, pa acestui guvern de paiate.

   MM

   29/07/2012 at 8:18 pm

 112. Acum e acel mult trambitat moment in care trebuie sa ramanem calmi. Au inceput raportarea de prezente fantasmagorice. Ori vor sa trimita lumea la vot, ori vor sa isi acopere fraudele.
  Totul se va stinge abia la 21.30, la raportarea BEC. Pana atunci vor tot sosi raportari. Sunt false, stati linistiti.

  Eduard

  29/07/2012 at 8:07 pm

  • Mai sunt 3 ore dupa raportare BEC. Asta poate inseamna maxim 15% participare suplimentara pana la inchidere.

   Huitzilopochtli

   29/07/2012 at 8:10 pm

 113. Atentie la SMS,feisbuc.Vor fi intoxicari de tot felul.Sant disperati.Dati mesaje cunostintelor sa nu voteze la urna mobila chiar daca vin cu politia la usa si cu unii care se dau reprezentanti ai lui Base sau pdl.Nu stiu sa se fi intamplat dar e bine sa suflam si in iaurt.Ma voi relaxa doar daca vad la ora 23.00prezenta la vot de 40% la antena 3.

  cristibucuresteanu

  29/07/2012 at 8:11 pm

  • Pai tocmai au spus 40% la ora 20 😦 Antena3 ce-i drept.

   Huitzilopochtli

   29/07/2012 at 8:15 pm

   • Ce-au zis Cetatean si Theophyle despre A3?!?

    Ati uitat asa de repede?!?

    EuCuMine

    29/07/2012 at 8:16 pm

   • Singura prezenta la vot care merita atentie este cea comunicata de BEC si nu ce spune Antena 3 care va manipula la greu.

    clemycali

    29/07/2012 at 8:22 pm

  • daca la exit pol la antena 3 spun ca prezenta e de 40% e clar ca de fapt e mult mai mica..😉

   cristibucuresteanu

   29/07/2012 at 9:00 pm

 114. Se umbla cu urna mobila prin sate fara rusine…Nu imi dau seama cat pot sa fure asa. Deja furaciunile au inceput inainte de ora prognozata.

  hope

  29/07/2012 at 8:13 pm

 115. Acum vedem justitia cat a „crescut”; sper macar spre adolescenta 🙂
  Avantajul este ca acum frauda se poate indetifica de catre cine a fost facuta 🙂
  Ce-mi place 🙂
  Boureanu m-a starnit cu declaratiile lui despre frauda.

  emil

  29/07/2012 at 8:16 pm

 116. Buna seara tuturor.

  clemycali

  29/07/2012 at 8:18 pm

  • Buna dimineata si tie 🙂

   Eduard

   29/07/2012 at 8:23 pm

 117. va rog, fara panica si fara Antena3. Daca totul mergea conform planului lor, nu anuntau cifrele astea astronomice, numai ca sa scoata boicotistii la vot.

  Agitatie la Antena3 insemna un lucru clar: invalidare. Cifrele de la ora 20 (anuntate de BEC la ora 21.30) vor fi cruciale. Daca stam sub sau pe 35%, e ok. Nu se poate face inca 15% in 3 ore, in conditiile in care dimineata, in 3 ore, cu tooti votantii lor, au avut doar 9%.

  deci, calm si vigilenta. 🙂

  Cetatean

  29/07/2012 at 8:24 pm

  • Au inceput sa inteleaga si in afara stadiul…
   http://ca.reuters.com/article/topNews/idCABRE86S0I420120729

   A A

   29/07/2012 at 8:26 pm

   • Normal. In panica lor au inceput sa se comporte ca intr-o tara africana.

    clemycali

    29/07/2012 at 8:28 pm

   • Nu este primul articol de afara care deja a observat trendul, in Romania sunt si observatori de afara dar uite ca tot nu le pasa. Aceste momente dezmatate ale usl-ului trebuie fructificate din plin mai ales pe banii cheltuiti degeaba etc

    MM

    29/07/2012 at 8:37 pm

  • City, absolut exact. Si tot din acest motiv urla Nicolaescu si il someaza pe Basescu sa se prezinte la vot.

   clemycali

   29/07/2012 at 8:27 pm

 118. Au inceput mesajele de intoxicare , editia de dupa amiaza:
  http://www.debanat.ro/category/pe-surse/
  daca incerci sa comentezi altceva, te baneaza

  ela

  29/07/2012 at 8:29 pm

  • Se deblocat.

   emil

   29/07/2012 at 8:43 pm

 119. Aveti aici trendurile pe ore la ultimele alegeri.

  Suntem pe trendul care duce spre 38% prezenta la ora 21, ar trebui sa avem confirmarea prin comunicatul BEC, de la care sa stim sigur daca e asa. Verificarea se va vedea in comunicatul BEC de la ora 21.30. Sa vedem daca la ora 20 suntem sub sau pe 35%.

  Daca e asa, de la 35% la ora 20 nu se poate sari la peste 50% pana la ora 23. Imposibil.

  Insa mare atentie la fraude si la manarit procese verbale. Insa au si manarelile limitele lor, sa nu panicam si sa stam vigilenti.

  Cetatean

  29/07/2012 at 8:30 pm

 120. ramanem grupati pe Politeia 🙂

  Nu citam si comentam surse USL, nu panicam, nu ne alarmam inutil. Fraude si incidente sunt, insa nu le amplificam noi prin comentare. Acest blog e urmarit de oameni patrioti si lucizi, insa nu toti au rabdarea de fier.

  Deci, prieteni, rabdare de fier pana la capat. Pana acum e bine, sa nu contribuim la haosul pe care Antenele vor sa il creeze.

  Cetatean

  29/07/2012 at 8:33 pm

  • Asa e. Pe mine ma lasa nervii. Ma duc sa spal frigiderul.

   micsunica

   29/07/2012 at 8:40 pm

  • Suntem calmi; numai noi avem 7 oameni pe urmele lor 🙂

   ela

   29/07/2012 at 9:02 pm

 121. Mesaj de la Basescu

  Ion

  29/07/2012 at 8:34 pm

 122. Somatia adresata lui TB este facuta ca sa arate ca USL nu se teme de nimic.

  Insa exact aceasta somatie le arata teama. E clar ca nu le iese cvorumul si vor ca Tb sa voteze, ca dupa aia sa fie folosit exemplul lui ca sa scoata dupa ora 21 fanii TB la vot („Daca TB a votat, sa mergem si noi, sa il ajutam).

  sa stam vigilenti. Basescu insusi daca voteaza, noi ii dam cu flit 😆

  Cetatean

  29/07/2012 at 8:35 pm

  • Basescu nu o sa mearga la vot. Daca voia sa dea semnalul asta ar fi facut-o pana acum. Dar asta este scopul: sa il duca pe Basescu la sectia de vot ca apoi sa il dea drept model boicotistilor.

   clemycali

   29/07/2012 at 8:39 pm

   • Asa este.

    Nu uitati: urmaritm trendul de aici dupa ce vedem prezenta la ora 20 si stam calmi

    Cetatean

    29/07/2012 at 8:41 pm

   • sa nu le dam idei……un clip se poate gasi oricand

    eugeni

    29/07/2012 at 8:42 pm

  • Buna seala all 🙂
   Pot sa va spun ca din italia mi-au scris pe FB aprox. 50 de oameni cu drept de vot si nu a fost nimeni pe la sectiile de votare. In Spania, UK, SUA – la fel. Oamenii nu se lasa manipulati absolut de loc, indiferent de varsta si pregatire. Toti muncesc din greu, trimit bani acasa la batrani si nu au nici un chef sa iesim din UE.

   desydemeter

   29/07/2012 at 8:41 pm

   • super, Doamna 🙂

    Cetatean

    29/07/2012 at 8:41 pm

    • domnul maior , domnul rus si domnii procurori aplicati legea si combateti frauda electorala.

     zigzag

     29/07/2012 at 8:53 pm

   • Multumim ptr vesti. E de bine.

    clemycali

    29/07/2012 at 8:44 pm

   • In Australia 31 DA, 31 NU

    Ion

    29/07/2012 at 8:45 pm

    • Probabil ca au participat la vot doar membrii misiunilor diplomatice si familiile lor!

     clemycali

     29/07/2012 at 8:49 pm

   • Ciao .
    Eu tot de la macaronari scriu . 🙂
    O zi superba pe plaja speciala unde se poate merge cu cainii .
    Mancat bine , baut bine , dormit bine . Acum pus pe fb 4 poze cu catelul .
    PS. Am fost consecvent . Nu am mers la vot . Nici unu din membri familiei . Nici macar catelul . 😆

    Ștefan A.

    29/07/2012 at 8:49 pm

 123. Buna seara
  Eu am fost la gratare si abia am ajuns acasa. Nu ma mai duc nicaieri. Aici stau si astept stiri. Tinem pumnii sa si-o ia in bot USL-istii.

  Alex

  29/07/2012 at 8:36 pm

 124. Pe B1 scrie numaratoarea PDL: ora 20.00- 35 %
  eu cred ca ei numara corect. Sa vedem cum numara BEC

  cedric

  29/07/2012 at 8:45 pm

 125. Panica si emotiile sunt din cauza importantei momentului in sine. Nu cred ca crede cineva in intoxicarile astora. Prezenta la 20.00 va fi in jur de 35%, +/- 1%.
  Mediul rural nu mai voteaza dupa ora 20.00 in niciun caz. Nici la urnele mobile strigandu-i la poarta nu vor mai iesi prea multi.
  De urmarit cat va vota electoratul urban si cat vor fura ei. Plus, bonus, ultima manevra si cea mai periculoasa, cea din pix de la sfarsit.

  Eduard

  29/07/2012 at 8:48 pm

  • important este ca toti cei care s au ocupat cu fraudarea sa plateasca in fata legii.ajunge si cu loviturile de stat si cu hotia la drumul mare. ponta mondialu’ demisia plagiatorule si ia-ti o viza de rusia pana nu ajungi la rahova langa master chief.

   zigzag

   29/07/2012 at 8:55 pm

 126. elenina nicut la B~1

  drivas

  29/07/2012 at 8:48 pm

 127. Repet: 35% la ora 20 este ok, asta inseamna trend spre 38%-40 la final, avand in vedere ca la tara nu se mai voteaza, si nici prin orase. Insa voturile false si semnaturile false pe liste, se pot face oricum.

  Cetatean

  29/07/2012 at 8:53 pm

  • Corect! Liniuta pe graficul meu completat se duce fix la 39%, dar evident neluind in calcul ce-au mai „mitocosit” cei trei care au speriat vestul:Ponta, Dragnea si Oprisan. Cum avem si ziaristi straini prin tara, pun pariu ca maine vom avea in presa un „succes” comparabil doar cu Siria. La viitoarele alegeri cred ca ne trimit corespondentii de razboi!

   dica

   29/07/2012 at 9:13 pm

 128. Am mai blocat 4, nu vor merge la vot, argumentul forte…cursul valutar.

  mar

  29/07/2012 at 8:55 pm

 129. Sunt disperati uslasii.
  Stau langa un prieten care a primit urmatorul sms acum cateva minute: nu pot ei boicota cat putem noi vota, hai la vot.
  Rabdare, rabdare, rabdare…

  ovidiu

  29/07/2012 at 8:55 pm

  • Intr-adevar, rabdare, tutun (cine fumeaza), apa plata sau bere dupa preferinta. Si stati ca incepe in curand gimnastica la olimpiada. Lumea o sa se uite sa le vada pe fete.

   clemycali

   29/07/2012 at 8:57 pm

   • Polo cu GB 9-2

    emil

    29/07/2012 at 9:01 pm

  • spune-i prieienului sa ii dea aluia un sms cu : ” nu pot ei fura cat putem noi sfida USL-ul”.

   Cetatean

   29/07/2012 at 8:59 pm

   • I-am dat cu ignore 🙂

    ovidiu

    29/07/2012 at 9:04 pm

 130. Badin zice ca sursa lor de la BEC anunta 37,6%. Ma enerveaza Horia Alexandrescu

  cedric

  29/07/2012 at 9:01 pm

  • BEC-ul da cu +/- 3%, asa incat procentul pe care il da PDL-ul trebuie ca e cel real de aproximativ 35%.

   clemycali

   29/07/2012 at 9:03 pm

  • si pe mine, incearca sa-l acopere pe Premierul hotz.

   mar

   29/07/2012 at 9:11 pm

 131. daca BEC estimeaza putin peste 35, adica undeva in jur de 37%, tot e ok. Orice e sub 40 e ok, insa cu cat e mai mult sub 40, cu atat e mai bine.

  Cetatean

  29/07/2012 at 9:02 pm

 132. Videanu vorbeste la PDL

  cedric

  29/07/2012 at 9:02 pm

 133. daca in 3 ore dimineata cu votanti full USl au avut 9%, in 3 ore seara nu pot avea nici macar aceeasi cifra la final.

  Cetatean

  29/07/2012 at 9:03 pm

 134. Videanu: 36,7 la ora 20

  cedric

  29/07/2012 at 9:03 pm

 135. Videanu este relaxat…..la nivel national la ora 20, prezenta la vot 36%.

  mar

  29/07/2012 at 9:04 pm

  • CSOP-ul e si el pe aproape. Conform lor la ora 20, prezenta la vot era de 35,1%.

   clemycali

   29/07/2012 at 9:06 pm

 136. Cica imediat dupa ora 23, inaintea BEC, PDL ne va da rezultatul final

  cedric

  29/07/2012 at 9:05 pm

  • Reddog, salut. Am citit. Nu uita ca la BEC avem +/- 3%. Procentul real este probabil mai mic de 37%.

   clemycali

   29/07/2012 at 9:08 pm

   • Da, va fi mai mic, caci BEC se gandeste mai degraba sa nu fie umflate cifrele (interpretarea lui Mister B.)

    Cetatean

    29/07/2012 at 9:10 pm

 137. Daca va fi in jur de 37,6

  Reddog

  29/07/2012 at 9:07 pm

 138. Daca va fi in jur de 36,7 % este bine. Dar calm si vigilenta in continuare !

  Reddog

  29/07/2012 at 9:08 pm

 139. Mare canalie H. Alexandrescu, el cica e pe muchie.
  Vocea Rusiei anunta ca i ncentrul capitalei se aduna demonstrantii impotriva lui basescu. Isi pregatesc refularea. Dar de ce mama ma-sii e preocupaat Rusia de chestia asta?
  Asta nu e amestec in treburile interne pt. Ponta si Crizel?
  Sau astia au dreptul sa-s ipuna bocancul pe aici.

  cedric

  29/07/2012 at 9:09 pm

  • Nu te uita in gura lui. Iar Vocea Rusiei face ce poate. Ghinion. Romania nu e Siria.

   clemycali

   29/07/2012 at 9:11 pm

 140. Sa speculam: prezenta de 37% inseamna 9% in trei ore, aproape exact ca dimineata, intre 7 si 10, in perioada de maxim vot USL. Se poate presupune ca ca USL a mai adunat cu urna mobila si a speriat pe unii votanti pro-TB sa iasa la vot. Am avea doua perioade de maxim, de la 7 la 10 si de la 17 la 20.

  Insa 9% nu au cum sa mai scoata dupa 20.

  Cetatean

  29/07/2012 at 9:10 pm

 141. Ar fi interesanta o evaluare de cat s-a furat pana acum din toate procentele astea

  A A

  29/07/2012 at 9:10 pm

 142. cam 3-4-5%, estimare relaxata, 6-7-8% estimare paranoica.

  Cetatean

  29/07/2012 at 9:11 pm

  • Deci ne apropiem relaxat de 1 mil de voturi contrafacute Multumesc pentru estimare.

   A A

   29/07/2012 at 9:15 pm

 143. Se vine masiv de la mare, masina bara la bara, sper sa nu se opreasca la vot 😦

  mar

  29/07/2012 at 9:12 pm

  • Stai linistit. Daca voiau sa voteze puteau s-o faca in hotelurile de pe litoral. Probabil ca se duc oamenii direct acasa. Unii mai trebuie sa si mearga la servici luni dimineata.

   clemycali

   29/07/2012 at 9:13 pm

 144. Este nesimtire curata ce face Rus, a scos oamenii in strada, i-a trimis cu urnele de vot, i-a pus sa spuna oricarui cetatean sa mearga la vot.
  Actioneaza la fel de slab ca si in cazul Nastase acest Rus care in loc sa se preocupe de scaderea infractionalitatii il doare de refrendum consumand bani in mod excesiv cu oamenii sai.

  MM

  29/07/2012 at 9:13 pm

  • E disperat. Stie ca daca nu se valideaza referendumul o sa fie scos unul din principalii vinovati la partid.

   clemycali

   29/07/2012 at 9:14 pm

  • Buna seara,
   Asa se intampla cand ajunge lupul, paznic la stana. Dar mai este si etapa ultima, cand va imbraca blana de oaie si va vota in locul ei.

   Light

   29/07/2012 at 9:21 pm

 145. 37.Am fost putin prea optimist de data asta.Dar fie , intodeauna a fost prezenta mai mare intre 17-20.Dar tot la fel , in ultimile 2-3 ore de votare nu s-a depasit 2% pe ora.Niciodata ! Cu atat mai mult nu cred sa se intample intre 20-23.
  Deci, hai , sa avem vreo 43-45 la ora 23.Si zic ca din astea 1 din 6 voturi e frauda.Enorm.Chiar nu se dovedeste nimic? Sobolanul de Ponta spune ca e cel mai corect vot.

  papiciulo

  29/07/2012 at 9:15 pm

  • Am spus de dimineata ca in intervalul 18-20 mai exista un puseu de votanti. Oamenii care ies in oras la o bere, suc, teatru, etc.

   clemycali

   29/07/2012 at 9:18 pm

 146. La 18.30, inteleg ca sunt 11 NU -isti. Asa este cand nu comunici cu subiect si predicat un boicot. De aceea eram ingrijorat saptamana trecuta……
  Oricum, o prezenta de 40-43# mi se pare foarte mare…..ma asteptam la mai putin…
  E adevarat, e si frauda la mijloc……

  sergiu

  29/07/2012 at 9:15 pm

  • Sergiule, ai vazut mai sus am fost intre 18-18.30 la usa numarind 125. Confirmi ultima zvicnire a antenistilor din cartier la discursul lui Ponta si la chemarile antenelor, Erau niste rataciti, dar convinsi ca este in mina lor salvarea patriei

   lastnightmusic

   29/07/2012 at 9:21 pm

 147. reiau graficele de trend la alegerile anterioare:

  Cetatean

  29/07/2012 at 9:16 pm

 148. Faptul ca Turambar nu mai da nimic, cred ca e de bine.Cred ca si-a luat-o pt ce a dat dimineata.

  papiciulo

  29/07/2012 at 9:19 pm

  • M-am uitat de dimineata (azi noapte la mine) la ce a dat el. Era imposibil de realizat graficul prezentat de el ptr ca nu a luat in calcul posibilitatea ca boicotul sa functioneze. Faptul ca acum tace e ok ptr noi.

   clemycali

   29/07/2012 at 9:21 pm

 149. @Cetatean stii cumva daca in estimarile BEC intra si sectiile speciale. Doar in jud. Constanta au infintat vreo 20.

  Ion

  29/07/2012 at 9:21 pm

 150. N-o fi el cel mai iubit dintre politicieni dar Videanu nu a gresit niciodata o estimare in alegerei. Eu unul m-am linistit ascultandu-l.

  Huitzilopochtli

  29/07/2012 at 9:22 pm

 151. LIVE TEXT – UPDATE 21:00. Comunicat Asociatia Pro Democratia (APD). Refresh

  Theophyle

  29/07/2012 at 9:22 pm

 152. Actualizat de mine:
  http://tinypic.com/r/6fqira/6

  Eduard

  29/07/2012 at 9:22 pm

  • Foloseste linkul asta

   Ion

   29/07/2012 at 9:24 pm

   • Mersi 🙂

    Eduard

    29/07/2012 at 9:26 pm

   • Deci direct s-ar duce spre 43.Dar observati pe celelalte, totdeauna s-au dus de fapt mai in jos.

    papiciulo

    29/07/2012 at 9:28 pm

    • Daca prezenta finala va fi in jur de 43%, cu toate fraudele, asta inseamna ca USL-ul nu si-a scos nici toti proprii votanti.

     clemycali

     29/07/2012 at 9:30 pm

     • Ba si i-a cam scos din pacate.~60 % din sa zicem prezenta de 57% de la locale, cam aia sant.Se mai adauga si ai nostri care s-au dus ca oile.

      papiciulo

      29/07/2012 at 9:33 pm

 153. Iar la doua sectii de votare din Timisoara s-a oprit votul ptr ca s-au spart geamurile din cauza furtunii. Hai ca e de bine. Daca incepe si vreo vijelie prin unele parti dracu mai iese din casa sa se duca la vot.

  clemycali

  29/07/2012 at 9:27 pm

  • Hai ca s-a si intunecat.Acum chiar nu prea mai iese nimeni.Problema ramane fraudarea.

   papiciulo

   29/07/2012 at 9:30 pm

   • E tarziu. La tara lumea se culca devreme. Prin unele parti a inceput si vijelia. Nu va lasati manipulati de isteria care va domina anumite posturi de televiziune.

    clemycali

    29/07/2012 at 9:31 pm

    • Parol, chiar e furtuna? Eu sunt aia care o proorocea, daca va uitati mai sus. Da’ e drept ca invocamm mania cerurilor pt. Oprisan si Mazare. Vad ca s-a oprit mai la vest, semn ca nu m-am concentrat suficient!

     dica

     29/07/2012 at 10:09 pm

 154. BEC:37,67%

  cedric

  29/07/2012 at 9:32 pm

 155. 37,67 % oficial ,cu marja de +/- 3%.

  mar

  29/07/2012 at 9:32 pm

  • Exact. Nu trebuie uitata marja de eroare. Care mai intotdeauna este corectata in jos.

   clemycali

   29/07/2012 at 9:33 pm

   • Clemy,
    am terminat „statistica, cibernetica si planificare ec” , am mancat statistica cu paine 4 ani.

    mar

    29/07/2012 at 9:37 pm

    • Nu stiam. 🙂

     clemycali

     29/07/2012 at 9:44 pm

 156. In frunte: Mehedinti, Olt, Teleorman, Vrancea
  La Coada: Covasna, Harghita, Ardealul in general

  cedric

  29/07/2012 at 9:33 pm

  • Mehedinti, Olt, Teleorman si Vrancea sunt fiefurile lui Dragnea si Oprisan. Nu trebuie sa ne mire.

   clemycali

   29/07/2012 at 9:34 pm

 157. Ar tb sa fraudeze min. 12,13% ca sa fie 50%. Nu cred ca se poate, dar nu se stie cu USLmistii 👿

  mar

  29/07/2012 at 9:34 pm

  • Se poate cu criminalii astia.

   A A

   29/07/2012 at 9:39 pm

 158. Ei ….mitocanii mei din sectorul 3 macar au participat cu 29% in loc de cel putin 33 % la celelalte sectoare

  lastnightmusic

  29/07/2012 at 9:36 pm

  • S-a mai scos si BUCURESTIUL, are cam % mai putin de medie..

   papiciulo

   29/07/2012 at 9:40 pm

   • 5%

    papiciulo

    29/07/2012 at 9:40 pm

 159. LIVE TEXT – UPDATE 21:30. Comunicat BEC. Refresh

  Theophyle

  29/07/2012 at 9:36 pm

 160. magarul ala de Alexandrescu spunid ca 40% intra in marja de eroare…. la care altul a zis ca si 34 % intra in marja de eroare 🙂

  lastnightmusic

  29/07/2012 at 9:38 pm

 161. Intre orele 20-23 nu se pot adauga decat 2-4%
  Vedem cum a fost la locale unde intre orele 20-21 s-au adaugat 1.5%
  La procentele date de BEC sa nu uitam ca marja de eroare este de +/-3% si inclin sa cred ca procentul este undeva pentru ora 20.00 un 35-36% nu 37.67% cat au zis ei dar ii inteleg de ce fac asta.

  MM

  29/07/2012 at 9:42 pm

 162. ce va fi peste 40%, va fi furt. cum a zis si @cetatean, cat poate sa fure, 3-6%

  elablue

  29/07/2012 at 9:44 pm

 163. Boul ala de Fenechiu indeamna votantii lui Basescu sa iasa la vot cu sloganul lui Obama. Eu iti spun asa Relu Fenechiu (cu scuzele de regoare pentru limbaj, dar nu ma pot abtine din cauza tensiunii in care am trait in ultima vreme:

  Relule, FUCK YOU !!!!

  Reddog

  29/07/2012 at 9:44 pm

 164. Intrebare: credeti ca vor fi peste 5mil voturi DA?

  MM

  29/07/2012 at 9:44 pm

  • La o prezenta de 43% la final, cu mentinerea acelui trend dintr-un exit-poll (11% NU), sunt peste 7 milioane de voturi DA.

   Eduard

   29/07/2012 at 9:49 pm

  • din pacate da. matematica: la o prezenta de – sa zicem – 45%, voturi Da de vreo 85% => sunt ceva mai mult de 6 mil

   amos

   29/07/2012 at 10:00 pm

  • Daca nu e asa, atunci simtul politic al lui Basescu a functionat, din nou.

   Light

   29/07/2012 at 10:00 pm

 165. LAZAROA : Frauda USL e uriasa. Chiar si asa nu pot depasi 45-46%. Maine sau poimaine o sa avem si dimensiunea fraudei. Sa nu ne surprinda 7-8 puncte procentuale
  VOCEA RUSIEI „Planul B” al USL este repetarea referendumului până la obţinerea cvorumului de participare

  lastnightmusic

  29/07/2012 at 9:45 pm

  • Lasa-i sa urle. Nu cred ca le va permite UE sa repete referendumul.

   clemycali

   29/07/2012 at 9:48 pm

   • Ar trebuie sa nu le permita in primul rand „institutiile constitutionale” din Romania sa-si continue crima

    A A

    29/07/2012 at 9:50 pm

  • O aberatie mai mare ca Planul B n-am auzit.Pai asa teoretic o tinem pana la calendele grecesti.

   papiciulo

   29/07/2012 at 9:48 pm

   • O tinem cu referendumurile pana ii zdrobeste Base!

    diablero

    29/07/2012 at 9:57 pm

 166. Or sa urle ca au 7 mil de voturi pt demitere si ca Basescu e ilegitim.Dar trebuie sa urlam si noi mai tare ca 10 mil am boicotat.Plus frauda, vreun milion.

  papiciulo

  29/07/2012 at 9:45 pm

 167. Mai baieti si fete, la medicina se facea un semestru statistica. Acolo am invatat ca marja de eroare de, sa zicem 3% este de fapt +/- 1.5%. Adica cam asta e 😆 DL Chivu trebuia sa explice asta.

  Theophyle

  29/07/2012 at 9:47 pm

  • Da 🙂

   A A

   29/07/2012 at 9:48 pm

  • Asta am spus si eu mai sus.:)

   clemycali

   29/07/2012 at 9:49 pm

  • Aici marja e de fapt 6%, din moment ce BEC zice +- 3%. Oricum cifrele sunt umflate asa ca stau linistit.

   vlad

   29/07/2012 at 9:53 pm

  • Nu poate exista marja de eroare de 3% intr-o statistica oficiala serioasa.
   ANuntul seamana cu un sondaj USLamist 👿 si decredibilizeaza BEC-ul. Doamna care anunta, a avut toata ziua un zambet cat soarele, la ora 20 era trista si avea un rictus in loc de zambet.

   mar

   29/07/2012 at 9:53 pm

   • exact, nu pot intelege cum de au o margine de eroare atat de mare. ar insemna ca la 100 de oameni numarati sa se insele cu max 6, ceea ce e penibil in 2012.

    vlad

    29/07/2012 at 9:57 pm

  • Theophyle tata , tu ai invatat statistica la John Hopkins. Berbecii si gistele astea au studiat-o la Lomonosov sau la Spiru. E o diferenta de abordare

   lastnightmusic

   29/07/2012 at 9:55 pm

 168. Actualizat din nou cu doua trenduri: varianta mega-pesimista in care se pastreaza trendul din ultimele 3 ore, si o varianta realista, in care mai voteaza 5-6%. De observat ca nici macar in varianta mega-pesimista nu fac cvorumul.

  Eduard

  29/07/2012 at 9:48 pm

 169. Ce se va intampla cu voturile „NU” din procentul cu care se va invalida referendumul?

  mar

  29/07/2012 at 9:50 pm

 170. Nici-o şansă pentru pucişti.
  Acest referendum ilegal este deja infirmat de electori. Bătălia începe abia mîine.
  Pe alte coordonate.

  Tiberiu Orasanu

  29/07/2012 at 9:53 pm

  • Cu siguranta, de maine este o alta lupta! Fiti pregatiti!

   diablero

   29/07/2012 at 9:59 pm

 171. prosti oltenii astia,bai frate.Scuze,nimic personal.Da prosti..Bravo Ardeal!

  cristibucuresteanu

  29/07/2012 at 9:56 pm

  • Au fost manati ca vitele la vot. Nu vezi ce procente au in Olt, Teleorman, Vrancea? Dragnea si Oprisan sunt in „intrecerea socialista”. Cine scoate mai multi boi la vot.

   clemycali

   29/07/2012 at 9:58 pm

 172. Am primit astazi la pranz un mail de la un cititor care cunoaste bine situatia. Am hotarat sa-l public la sfarsitul zilei:

  Buna ziua.
  vreau sa spun ca esantionul cu sectiile de votare care raporteaza prezenta la vot a fost schimbat fata de cel care a fost folosit la alegerile locale. asta e o posibila cauza a prezentei mai mari. responsabil cu extragerea esantionului este INS-ul. trasmisia datelor se face prin linii asigurate de STS.

  Theophyle

  29/07/2012 at 9:57 pm

  • A fost schimbat pentru a mari estimarile sau pentru a le micsora ?

   Eduard

   29/07/2012 at 9:59 pm

   • Pentru a le controla mai eficient!

    Theophyle

    29/07/2012 at 10:00 pm

  • Adica au ales un esantion „convenabil”?

   vlad

   29/07/2012 at 10:00 pm

   • Nu vlad. Am sa incerc sa explic dupa ora 23.

    Theophyle

    29/07/2012 at 10:02 pm

    • Un esantion marit permite o manevra mai facila in interiorul lui, inclusiv marja de eroare permite acoperirea rezultatelor.

     mar

     29/07/2012 at 10:05 pm

 173. ca sa faca cvorumul le mai trebuie in 3 ore (20-23) cam 2 mil. de voturi, adica 700.000 pe ora… calculati si voi cat vine pe minut… game over!

  newman

  29/07/2012 at 9:58 pm

  • usl kaut!

   Tiberiu Orasanu

   29/07/2012 at 10:00 pm

  • Imposibil chiar si teoretic. Ar insemna ca in fiecare minut sa voteze peste 11.000 de oameni.

   clemycali

   29/07/2012 at 10:02 pm

   • de fapt ar trebui cca 14.ooo de voturi/minut ca sa iasa cat trebuie. vedeti voi cozi la vreo sectie de votare acum? astea sunt visele erotice ale lui fenechiu…de fapt vor sa justifice frauda!

    newman

    29/07/2012 at 10:08 pm

 174. Cristoiu spune ca la ora 23 va fi facut cvorumul. Sa-l ia dracu, a mai fost o data pesimist cand cu CCR si a avut dreptate. Sa speram ca se inseala.

  Eduard

  29/07/2012 at 10:01 pm

  • Vedem. Dar asta este o veste proasta. Stie din surse sau asa crede?

   clemycali

   29/07/2012 at 10:03 pm

 175. Buna seara si buna sa va fie inima!
  😆

  Peter Imre -director general la „Adevarul Hoding” la otv: sa nu uitam ca din cei 256 de politicieni, 100 au votat taierea salariilor.
  Aici este vorba de ura,doar de ura personala si nu de faptul sa facem institutiile sa mearga.

  maya

  29/07/2012 at 10:02 pm

 176. Cristoiu este nebun, spune ca se va valida votul 😦 Sper ca acest personaj sa nu aiba dreptate 👿

  mar

  29/07/2012 at 10:02 pm

  • Cristoiu a mizat impotriva lui Base intotdeauna si totdeauna a pierdut . Probabil ca l-au rugat si de data asta sa faca la fel

   lastnightmusic

   29/07/2012 at 10:04 pm

   • Sper sa ai dreptate.

    mar

    29/07/2012 at 10:06 pm

   • Poate vrea sa se dea interesant. Mi-a sarit inima din loc cand am citit ce spune.

    clemycali

    29/07/2012 at 10:06 pm

 177. cristoiu bate campii… vrea sa fie contrazis!

  newman

  29/07/2012 at 10:05 pm

 178. Fratilor sa facem un calcul simplu. Daca ajung la o participare de 42%, asta inseamna ca au participat la vot in jur de 7,6 millioane. Daca sin astia peste 11 % sunt voturi NU, asta inseamna in jur de 850000 voturi NU ! Deci, oricum vor spune naietii, USL nu are cum sa aiba, dupa parerea mea, in cel mai negru scenariu, mai mult de 6 millioane de Voturi in favoarea demiterii ! Ca USL o sa sustina ca Basescu trebuie sa plece, asta este clar. Vor faca scandal. Dar nu tot USL/ul sustinea si la Bruxelles ca 80% din populatie este in favoarea demiterii?? Ei bine, in mod normal si real – cu toate fraudele grosolane – cei care vor demiterea repreyinta in jur de 30%, plus – minus 3%, departe de cei 80$ trambitati de USL. Deci, oricum intoarcem lucrurile, USL va inregistra o infrangere catastrpfala ! In schimb, in perspectiva alegerilor din toamna, este ingrijoratoare posibilitatea fraudarii voturilor, mai ales in zonele unde domnesc baronii PSD !
  Si aici trebuie sa faca ceva PDL si dreapta plus justitia !

  Reddog

  29/07/2012 at 10:08 pm

 179. Alta de la Cristoiu, dupa ce a auzit ca Ponta face declaratii la 23,30….este clar, ne pregatim de Piata Universitatii. 😦
  ce stie individul asta 🙄

  mar

  29/07/2012 at 10:08 pm

  • Nu stiu ce stie si nu stiu cat speculeaza. Mi-e teama sa nu intre si el in jocul manipularii si prin asta sa aduca oamenii speriati la vot.

   clemycali

   29/07/2012 at 10:09 pm

 180. Videanu, vad ca este cam negru 😦 Ce se intampla???

  mar

  29/07/2012 at 10:09 pm

  • Vedem. Eu sunt pregatita si ptr validarea referendumului. Asta ar insemna ca frauda a fost mai mare chiar decat am imaginat-o noi.

   clemycali

   29/07/2012 at 10:11 pm

 181. Pe ce se bazeaza Cristoiu?Poate doar pe frauda.

  papiciulo

  29/07/2012 at 10:09 pm

  • Cristoiu stie despre cine vorbim.

   Light

   29/07/2012 at 10:12 pm

 182. Glavan s-a „jucat” cu datele lui Turambar. Cred ca s-a jucat bine! 🙂

  http://www.logec.ro/

  Theophyle

  29/07/2012 at 10:10 pm

  • Nu stiu. Asa m-a cuprins o teama.

   clemycali

   29/07/2012 at 10:12 pm

  • Asta a facut si Eduard mai sus 🙂

   Ion

   29/07/2012 at 10:14 pm

   • Vrei sa spui ca am fost loviti amandoi de paninca?

    clemycali

    29/07/2012 at 10:16 pm

 183. Videanu: Anuta ca in toata tara a inceput operatiunea urna mobila.
  Apel la autoritati sa actioneze acum, sa nu se faca complici USL in tentativa.
  Abua acum se intelege de ce insistenta prelungirii programului de vot.

  moldoveanu

  29/07/2012 at 10:10 pm

  • Echipele PDL urmaresc urnele mobile… dar autoritatile nu intervin. Au filmari cu urnele carora li s-au dat cantitati de buletine fara control… si au plecat pe teren acum noaptea.

   moldoveanu

   29/07/2012 at 10:12 pm

 184. A inceput operatiune „urna mobila” 😦 Pot fura 2 mil de voturi cu urna mobila ??

  mar

  29/07/2012 at 10:11 pm

  • Pot incerca.

   clemycali

   29/07/2012 at 10:19 pm

 185. Silviu Sergiu (EVZ) zice ca la 21:30 erau 42%

  Theophyle

  29/07/2012 at 10:12 pm

 186. Oau, au inregistrari video.

  mar

  29/07/2012 at 10:12 pm

  • Inregistrari video cu ce? Cum infundau urnele cu voturi?

   clemycali

   29/07/2012 at 10:13 pm

   • I-a trimis cu urna mobila fara solicitare sa stranga voturi 😦 Asa se explica marja de 3%, vor sa acopere furaciunile cu urna mobila.

    mar

    29/07/2012 at 10:15 pm

 187. „Peste 6 milioane de romani au votat deja. Voteaza si tu !!”
  Asta-i sms-ul primit pe care l-am primit acum cateva minute.

  Ovidiu

  29/07/2012 at 10:14 pm

 188. Videanu pare ingrijorat de cat se fura in ultima ora!

  cedric

  29/07/2012 at 10:16 pm

  • Normal. Si pe mine m-a apucat frica.

   clemycali

   29/07/2012 at 10:17 pm

   • Si mie. dammit

    eugeni

    29/07/2012 at 10:18 pm

   • Am gol in stomac.

    mar

    29/07/2012 at 10:19 pm

    • Eu am deja o gheara in inima.

     clemycali

     29/07/2012 at 10:22 pm

   • intr o tara in care politia, procuratura si serviciile secrete stau si se uita cum se fraudeaza votul. votul fiind cel mai important instrumen democratic, e si normal se ne fie frica.lovitura de stat cu asistenta din partea institutiilor abilitate .cum pot sta prostovanii aia din ministerul apararii sa se uite cum plimba dragnea ,mazare sau oprisan urna dupa voturi.ps: am remarcat ca „vocea rusiei” anunta cu 2 , 3 ore inainte pas cu pas desfasurarea loviturii de stat. autoritatile romane sunt vai de mama lor.

    zigzag

    29/07/2012 at 10:23 pm

 189. vin dupa o noua tura prin oras la sectii. porno! nici dracu! sa fiu scutit cu cresterile astea spectaculoase.

  halex

  29/07/2012 at 10:18 pm

 190. MAre jeg Cristoiu….abereaza rau de tot. Este incredibil ce face acest individ, incep sa cred ca are personalitate dubla 😦

  mar

  29/07/2012 at 10:18 pm

  • Omul e excesiv de realist. Tot ce sustine el este ca planul este facut de mult, si nu se vor impiedica de cateva procente pana la cvorum. Nu cred ca e departe de adevar, exact asta se incearca. Sa vedem daca vor si reusi.

   Eduard

   29/07/2012 at 10:25 pm

  • Mar, tot ce s-a intamplat in ultimele doua luni a fost o permanenta fortare peste limitele tolerantei si a legii. Acum cand sunt atat de aproape, ii vezi sa se impiedice in amanunte si sa accepte infrangerea? Repet ce am spus mai sus, se poate si mai rau. Nimic nu-i va opri. Chiar cred ca nu intelegeti cu cine avem de a face.

   Light

   29/07/2012 at 10:25 pm

  • Nu cred ca are personalitate dubla! 🙂
   In logica lui Cristoiu, pucistii nu se vor opri pt. a duce la bun sfarsit puciul. In acesta logica, prin fraudare masiva, el crede ca se va depasi pragul de 50%. De aici si atitudinea lui „pesimista”!
   Trebuie sa fim calmi; si distonocalmul este o solutie in acest moment (si nu da dependenta!) 😉

   Sorin Fortiu

   29/07/2012 at 10:28 pm

 191. Si ce fac aia cu urna mobila, scoala lumea din somn?

  papiciulo

  29/07/2012 at 10:19 pm

  • Mai degraba ii scoala din morti…

   EuCuMine

   29/07/2012 at 10:20 pm

 192. Oameni informati, va rugam sa ne mai spuneti cat ceva.

  mar

  29/07/2012 at 10:20 pm

  • Exact.

   clemycali

   29/07/2012 at 10:21 pm

 193. Acum il aud si eu pe Cristoiu. Pana acum am vorbit la telefon cu cunostinte ingrijorate dar optimiste.
  Asa eram si eu dar acum nu mai stiu ce sa cred. Cat pot fura intr-o ora?
  Ma scoate din minti Cristoiu, lua-l-ar dracu!

  cedric

  29/07/2012 at 10:21 pm

  • Nu-l mai suport…la 45% TB a pierdut 😦 Asta este teoria USLamista, sustinuta inclusiv de Premierul hotz.

   mar

   29/07/2012 at 10:23 pm

   • De ce a pierdut la 45%? Ce asta e pragul necesar ptr validarea referendumului?

    clemycali

    29/07/2012 at 10:25 pm

    • Cristoiu, sustine faptul ca nu mai are legitimitate.

     mar

     29/07/2012 at 10:26 pm

 194. De pe Blogary

  ‎10.00: 9.05% (3.15% pe oră) – 9.05% în interval (3.05% pe oră)

  14.00: 21.37% (3.05% pe oră) – 12.32% în interval (3.08% pe oră)

  17.00: 26.89% (2.69% pe oră) – 5.52% în interval (1.84% pe oră)

  20.00: 37.67% (2.90% pe oră) – 10.78% în interval (3.59% pe oră)

  Ca să se ajungă la 50%+1, de la 20.00 la 23.00 are nevoie de 12.33% (4.11% pe oră)

  Dacă se păstrează media de la 17-20, adică 3.59% pe oră, se va ajunge la o prezenţă de 48.45% ceea ce e greu de crezut, cine mai voteaza dupa 21

  Ion

  29/07/2012 at 10:23 pm

  • N-ai auzit ca au plecat cu urnele mobile? Mie mi s-a facut ingrozitor de frica.

   clemycali

   29/07/2012 at 10:24 pm

   • Totusi cat pot sa fure? Suntem o tara UE nu din Africa. 😦

    Ion

    29/07/2012 at 10:26 pm

 195. cristoiu acuza lipsa de structuri a pdl… dan tapalaga incearca sa-i faca fatza.

  moldoveanu

  29/07/2012 at 10:23 pm

  • cristoiu poate manca rahat cat vrea.Romania e lipsita de structuri.la structuri de aparare ma refer.vine o gasca condusa de kondyacov si vreo 2 acoliti si distrug o tara intreaga.tara in care isi desfasoara activitatea vreo 7 servicii de informatii.

   zigzag

   29/07/2012 at 10:26 pm

 196. In Bragadiru, Cornetu si Mihailesti sunt autobuze, se coboara din autobuze si voteaza pe baza de liste. Incredibil, unde este parchetul ca politia ????

  mar

  29/07/2012 at 10:25 pm

 197. Oameni buni faceti si voi un calcul:

  10.00: 9.05% (3.15% pe oră) – 9.05% în interval (3.05% pe oră)
  14.00: 21.37% (3.05% pe oră) – 12.32% în interval (3.08% pe oră)
  17.00: 26.89% (2.69% pe oră) – 5.52% în interval (1.84% pe oră)
  20.00: 37.67% (2.90% pe oră) – 10.78% în interval (3.59% pe oră)

  Ca să se ajungă la 50%+1, de la 20.00 la 23.00 are nevoie de 12.33% (4.11% pe oră)

  Dacă se păstrează media de la 17-20, adică 3.59% pe oră, se va ajunge la o prezenţă de 48.45%

  Nimeni in lume NU va accepta rezultate de genul 50% + 1. No Way.

  Theophyle

  29/07/2012 at 10:26 pm

  • Clar, poate asa se explica si turbarea.

   mar

   29/07/2012 at 10:28 pm

  • Eu fac calcule. Dar uite ce se intampla. Mi-e ingrozitor de frica.

   clemycali

   29/07/2012 at 10:28 pm

  • cand se intuneca ies mortii din cimitire si voteaza la urnele lui oprisan. pacat de tara asta .

   zigzag

   29/07/2012 at 10:29 pm

 198. A.Pora zice ca sunt autobuze cu votanti dusi in comunele limitrofe Bucurestiului care voteaza dupa liste intregi.
  Eu totusi sper sa nu izbuteasca sa ajunga la peste 50%

  cedric

  29/07/2012 at 10:26 pm

  • Autobuze au fost pe tot parcursul zilei in toata tara. mai sunt 30min. si oricat s-au chinuit de la ora 20 sau 21 nu au putut adauga decat putine procente deci fara panica ca teama distruge.
   Mai important ar fi sa avem foarte multe si anulate.

   MM

   29/07/2012 at 10:31 pm

 199. mai ca ma bufneste rasul, desi sunt foarte tensionat : Senatorul PSD, Dan Şova, a spus că prezenţa la vot este la ora 22.00 de 48%. Potrivit estimărilor USL, până la ora 23 vor vota peste 52% din ce înscrişi pe listele electorale.

  „În 45 de minute îl putem trimite acasă pe Traian Băsescu, ni s-a impus acest prag în condiţiile unui dublu boicot, al PDL şi al maghiarilor”, a adăugat Şova.

  El a dat asigurări că toţi românii care se vor afla la ora 23.00 în secţile de votare vor putea să-şi exercite acest drept.

  halex

  29/07/2012 at 10:27 pm

  • Adica asta e planul lor de furt.

   clemycali

   29/07/2012 at 10:29 pm

  • Vor sa prelungeasca votarea, este ilegal ce vor sa faca.

   mar

   29/07/2012 at 10:29 pm

   • Pai nu au prelungit-o deja cu o ora? Pana la ce ora ar trebui sa se voteze? Pana in zori?

    clemycali

    29/07/2012 at 10:31 pm

    • 23, alegatorii care se afla in localul sv pot sa voteze 😦

     mar

     29/07/2012 at 10:32 pm

 200. completez cu un clasic in viata :
  „În jurul orei 23 peste 52% dintre români vor fi fi votat astăzi. Votează 700.000 de români pe oră”, a spus Relu Fenechiu, care i-a îndemnat pe susţinătorii lui Traian Băsescu să iasă la vot pentru a nu-l transforma pe acesta într-o „fosilă politică”.

  blufful ca sa ne faca sa iesim la vot. mana pe bere, mai e putin….

  halex

  29/07/2012 at 10:29 pm

 201. fizic nu se poate sa fie cvorum dupa estimarile de la ora 20: 14.000 voturi/minut este imposibil. doar daca s-a furat cu urna mobila. asta era ingrijorarea lui videanu…

  newman

  29/07/2012 at 10:29 pm

 202. La cat mint si abereaza(vezi Fenechiu acum) nu cred sa se faca cvorumul cu toate furaciunile.
  Oricum trebuie sa asteptam anuntul oficial de maine al BEC.De aceea nici macar estimarea de la 0.30 nu e edificatoare.Sper sa nu ma trezesc maine ca Geoana(mi-am muscat limba si mi-am dat peste degete).
  Oricum nu o sa fie bine pt ca astia nu or sa se potoleasca.Au trecut niste limite (3-6 Iulie si fraudarea de acum) si or sa faca asa in continuare pt ca vad ca le merge.Numai poporul asta prost o sa poata probabil sa-i opreasca, cand s-o trezi, dar nu pot acum sa prevad cand va fi asta.

  papiciulo

  29/07/2012 at 10:29 pm

 203. cum naiba, sa voteze autobuze intregi, la ora asta ? Reprezentantii pdl unde sunt ?

  elablue

  29/07/2012 at 10:30 pm

  • intrebarea corecta ar fi : politaii, procurorii si securistii din sri unde sunt?astia sunt platiti sa-si faca datoria.

   zigzag

   29/07/2012 at 10:31 pm

   • In sfarsit! Cineva a inteles.

    Light

    29/07/2012 at 10:36 pm

 204. Rus declara ca referendumul a fost bine organizat. Si ca totul e in regula. Din 500 sesizari…confirmate 200 din care fapte penale 100… faptele prezentate nu sunt majore si nu afecteaza rezultatul referendumului.

  😦

  moldoveanu

  29/07/2012 at 10:31 pm

  • cred ca aici s-a tras linia. frauda majora cu pecetea institutiilor statului.

   sls

   29/07/2012 at 10:32 pm

 205. A aparut si Rus, dubios ce face acest nemerinic 👿 votul a fost legal, au fost fapte minore.

  mar

  29/07/2012 at 10:31 pm

  • Pregateste terenul. Asta face.

   clemycali

   29/07/2012 at 10:32 pm

 206. Rus se grabeste cu multumirile fata de cei care si-au facut datoria!

  cedric

  29/07/2012 at 10:32 pm

 207. din pacate se pare ca politia a facilitat si va legitima frauda!

  newman

  29/07/2012 at 10:32 pm

 208. Rus: recomanda factorilor politici sa aiba grija ce declara dupa aceea.

  moldoveanu

  29/07/2012 at 10:32 pm

 209. asta era ingrijorarea lui cristoiu…

  newman

  29/07/2012 at 10:33 pm

  • Nu inteleg care era ingrijorarea lui Cristoiu? Te referi la politie? Asta era de asteptat ca se vor face ca ploua.

   clemycali

   29/07/2012 at 10:34 pm

 210. Isi pune stampila de corectitudine pe referendum. Mare canalie, ca toti USListii.

  cedric

  29/07/2012 at 10:33 pm

 211. NU este vorba aici de legimitatea lui TB! Ea este aceeasi si la 49,9% si la 35%! El se intoarce la Cotroceni cu o legimitate de 100%.

  Sorin Fortiu

  29/07/2012 at 10:33 pm

 212. DAn Tapalaga, „este bizar” ce face Rus.

  mar

  29/07/2012 at 10:33 pm

  • Ultimele voturi se pot fura la intocmrea procesulji verbal pot cumpara comisia,supraveghetori,sau santaja,la locale sa mers si pe varianta asta

   tays

   29/07/2012 at 10:45 pm

 213. abia acum au updatat la ccsb : la 18:30 sustin ca a fost prezenta 30.1%

  halex

  29/07/2012 at 10:35 pm

  • Plauzibil.
   Ce spun Fenechiu si Sova e o mare cacialma.Ar trebui sa iasa si PDL cu estimarile lor pt 21 si 22.

   papiciulo

   29/07/2012 at 10:39 pm

 214. Polițiștii au primit ordin(nescris) să nu intervină în cazul furtului electoral. Informația e din surse interne.

  frei1

  29/07/2012 at 10:36 pm

 215. Dagi prieteni,
  ne cunostem de un timp. Pot sa va asigur ca se fura la greu insa nu se va ajunge la 50+ 1, aveti putin incredre. Va exista cel putin o margine de 3%

  Theophyle

  29/07/2012 at 10:37 pm

  • mersi 🙂

   sls

   29/07/2012 at 10:38 pm

  • Sper dar imi este foarte teama.

   clemycali

   29/07/2012 at 10:38 pm

  • eu am incredere.te cred si ca se fura la greu.si stiu si eu ca se fura la greu.ti am scris mailul ala de sapt trecuta ca se va fura la greu si maine iti voi spune si de la cine aveam informatiile.ce ma deranjeaza , ma scoate din sarite de fapt este ca se tolereaza furtul.sunt de acord ca fiecare om sa voteze ce vrea si cu cine vrea .dar nu sa fie furat votul la drumul mare . nici un burkina faso nu vezi asa ceva.fiind prins cu agitatia de azi nu stiu daca ai remarcat ca vocea rusiei-trompeta de propaganda a kondyakovilor- anunta cu 3 4 ore inainte ce pasi urmeaza sa faca usl.

   zigzag

   29/07/2012 at 10:45 pm

 216. Tapalaga a zis ca faptul ca Rus a zis ca cei care sunt prinsi de ora 23 raman in sectie sa isi termine votarea… e ciudat. Faptul ca a mentionat asta.

  moldoveanu

  29/07/2012 at 10:37 pm

 217. Are cineva date cat de cat concrete pe surse de incredere?

  clemycali

  29/07/2012 at 10:37 pm

  • Clemy, vezi mai sus comentariul meu (10:37) ai incredere!

   Theophyle

   29/07/2012 at 10:40 pm

   • Of. Incerc dar e tare greu.

    clemycali

    29/07/2012 at 10:43 pm

 218. La RTV: numaratoare PDL: 42% la ora 22

  mc25

  29/07/2012 at 10:37 pm

  • Pot sa fure 8% intr-o ora?

   clemycali

   29/07/2012 at 10:39 pm

   • Si in 3 ore 2.3 milioane e enorm, cu toate autobuzele si urnele mobile.Si cine pana mea mai e in sectiile de votare la ora 23?

    papiciulo

    29/07/2012 at 10:41 pm

   • doar daca il au pe david copperfield in cutia cu maimute!

    halex

    29/07/2012 at 10:41 pm

 219. salut,

  ……………………

  astept, astept cu o tensiune maxima

  skorpion

  29/07/2012 at 10:42 pm

  • Si pe mine ma incearca aceleasi sentimente.

   clemycali

   29/07/2012 at 10:43 pm

 220. va fi record olimpic: 14.000 voturi/minut

  newman

  29/07/2012 at 10:44 pm

  • Nu e nimic de glumit cu asa ceva. E groaznic chiar sa te gandesti ca in Romania se fraudeaza ca in tarile africane cele mai amarate. Rau a ajuns tara asta.

   clemycali

   29/07/2012 at 10:45 pm

 221. In Olt, reprezentatul PDL a fost batut de Presedintele unei sectii de votare si de membrii. Membrul PDl a remarcat ca se incerca sa se introduca in urna un nr. de voturi, sau introdus, politia nu a luat atitudine. La Barasti a mers sa voteze si a constat ca era deja votat, a facut plangere si nimic. Observator la B1 in direct, vorbeste de autobuze si microbuze 😦
  Acum putem vorbi de lovitura de stat, fara doar si poate 😦

  mar

  29/07/2012 at 10:44 pm

 222. Cred ca o sa se opreasca la estimarea mea maximala: 45% .Oricum e foarte mult pentru ultimile 3 ore de vot.Si la orele astea.

  papiciulo

  29/07/2012 at 10:45 pm

  • Nu l-ai ascultat pe Dinescu:
   „acum, pe racoare vor veni mai multi la vot”
   Boda: „majoritatea covarsitoare sunt impotriva intoarcerii lui Basescu la Cotroceni”
   Imi e GROAZA 😦

   emil

   29/07/2012 at 10:47 pm

 223. Penibili la realitateaFM cu justificarile; Campioni sunt sunt Dinescu, Hurezeanu si Ion M Ionita.
  Astia au uitat ce spuneau ieri; ne culpabilizeaza pe toti care nu le-am facut jocul.
  In continuare sabotaj RDS 😦

  emil

  29/07/2012 at 10:45 pm

  • Ce vrei sa spui? Se vaita ca nu iese cvorumul?

   clemycali

   29/07/2012 at 10:46 pm

 224. Acum am ajuns si eu acasa dupa ce am patrulat toata ziua pe la 10 sectii de votare (3 in comune limitrofe). A fost liniste si putini oameni. Acum vad stirile la B1 si ma iau toti dracii.

  subway

  29/07/2012 at 10:46 pm

 225. IASI intr-o sectie de votare unde este un prieten: De la 22.30, dupa comunicatul lui RUS au inceput sa curga incet-incet cate 2, cate 4 grupe… oameni la vot… din ce in ce mai tineri. Cat am vorbit eu cu el 5 minute intrasera peste 12 persoane adineaori.

  Lui i se pare ciudat pentru ca la telefonul anterior pe la 21.30 nu prea mai venea nimeni.

  moldoveanu

  29/07/2012 at 10:46 pm

 226. Sunt de acord cu Cristoiu, nu tb sa iasa Rus cu comunicatul la 22,30.

  mar

  29/07/2012 at 10:47 pm

  • Decat daca era un semnal

   moldoveanu

   29/07/2012 at 10:49 pm

  • Dar ce, acuma Cristoiu s-a intors? Nu inteleg ce vrei sa spui.

   clemycali

   29/07/2012 at 10:49 pm

   • cristoiu spune ca astia de la usele n-au scrupule si ca vor face absolut totul, indiferent de consecinte, pentru a trece de 50%. si eu sunt de acord, ca nemernicii nu se dau in laturi de la nimic, de la toate felurile de furat.

    halex

    29/07/2012 at 10:51 pm

   • Nu, este ciudat. Adevarul ca Tapalaga a inceput sa faca misto de el, „l-a facut depresiv si anarhist”.

    mar

    29/07/2012 at 10:53 pm

 227. Mai avem 10 min.

  mar

  29/07/2012 at 10:48 pm

 228. Desi ne-ati anuntat de dimineata ca vor fi manipulari si se va fura la greu, nu mi-am inchipuit ca va fi asa tensionata situatia pe ultima suta de metri. Haideti, am rezistat de trei saptamani ba cu CCR, ba cu HG-uri, OUG-uri, etc , mai avem putin

  elablue

  29/07/2012 at 10:48 pm

  • Mai avem putin si facem atac de cord. 😦

   clemycali

   29/07/2012 at 10:50 pm

 229. prietenul imi confirma iar… intra tot mai multi. ciudat

  moldoveanu

  29/07/2012 at 10:51 pm

 230. In Prahova se cere prelungirea perioadei de votare ca au fost 4 ore de canicula 😦 Nebunie!!!!

  mar

  29/07/2012 at 10:51 pm

  • Groaznic, absolut groaznic. Cine decide prelungirea programului de vot? BEC?

   clemycali

   29/07/2012 at 10:53 pm

   • asta ar fi culmea culmilor

    halex

    29/07/2012 at 10:53 pm

    • Nu trebuie sa te mire nimic. Nu au nici un fel de jena si nici un fel de teama.

     clemycali

     29/07/2012 at 10:55 pm

  • FRAUDA!

   emil

   29/07/2012 at 10:54 pm

 231. Fratilor, ne este dat sa stam cu sufletul in gura pana in ultima secunda, ba chiar si dupa fluierul final. Asta ne este soarta…

  Eduard

  29/07/2012 at 10:54 pm

 232. Stire buna, BEC a respins solicitarea USL de prelungire a votului.

  mar

  29/07/2012 at 10:55 pm

  • Macar atat.

   clemycali

   29/07/2012 at 10:55 pm

  • Oh, si inca ce buna. Inseamna ca n-au cvorumul, daca au solcitat prelungirea.

   Leon

   29/07/2012 at 10:57 pm

  • Dar presedintele sectiei poate decide ca toti cei care asteapta, sa poata vota. PDL trebuie sa ceara inchiderea sectiilor.Cine e inauntru- voteaza. La locale n-au avut nicio apasare sa faca asta.

   Light

   29/07/2012 at 10:58 pm

 233. Un referendum ca la carte, impecabil. F… de hoti.

  Leon

  29/07/2012 at 10:56 pm

 234. Acum noaptea, pe racoare.Ca talharii.
  Oricum , cu toate furaciunile nu ne-am mai ingrijora atat daca totusi vreo 6 mil de oameni nu ar fi venit manati de ura irationala fata de Basescu (unii chiar numai de aceasta ura si nimic altceva).
  Asta e .Dormi linistit , popor roman, talharii vegheaza pentru tine.Cand te vei trezi o sa patesti la fel ca aia de la FNI, lefter.Si o s-o iei de la capat.

  papiciulo

  29/07/2012 at 10:56 pm

 235. Dinescu iar vorbeste despre „furtul” de la Paris de acum 3 ani! E balamuc la radio. In dr. Taberii RDS e mort 😦

  emil

  29/07/2012 at 10:56 pm

 236. BEC a respins propunerea lui Rus ca voteaza toti cei care sunt in sectie la ora 23

  cedric

  29/07/2012 at 10:57 pm

 237. Mai sunt 3 minute, cand comunica BEC-ul…parca 0,30 min.

  mar

  29/07/2012 at 10:57 pm

  • da, mai au de mesterit, ce dracu le trebuie o ora jumate sa spuna prezenta?

   cedric

   29/07/2012 at 10:59 pm

 238. La B1 mergem pe exit poll scatofagi 😦

  mar

  29/07/2012 at 10:58 pm

 239. Acum ce a fost a fost. Nu se mai poate schimba nimic.

  clemycali

  29/07/2012 at 10:59 pm

 240. NAsul este mai normal 🙂

  mar

  29/07/2012 at 10:59 pm

 241. Basescu la declaratii

  cedric

  29/07/2012 at 10:59 pm

 242. 3,2,1,…ei, gata cu furatul….aaah, adica gata cu votatul?

  Aha

  29/07/2012 at 10:59 pm

 243. ccsb arata 51% 🙂

  halex

  29/07/2012 at 11:00 pm

 244. 41% numaratoarea paralela, stire NAsul … am castigat …uraaaaaaaaa

  mar

  29/07/2012 at 11:01 pm

 245. paiatza a furat startul. maine sa-si ia pernele si scufia,un sut in dos si flit !

  radu2

  29/07/2012 at 11:01 pm

  • e cu geamantanul la usa : )

   mayausa

   29/07/2012 at 11:04 pm

   • Se pregateste de speech 👿 Sper sa demisioneze urget, daca mai are o bruma de onoare.

    mar

    29/07/2012 at 11:06 pm

 246. I-am ciuruit 😀

  mar

  29/07/2012 at 11:02 pm

 247. Cind poate iesi PDL cu numaratoarea paralela a voturilor?

  Leon

  29/07/2012 at 11:02 pm

 248. Stai sa vedem cifrele oficiale de la BEC. Nu trebuie sa ne bucuram prea tare.

  clemycali

  29/07/2012 at 11:02 pm

 249. De infarct si nimic altceva

  Light

  29/07/2012 at 11:03 pm

 250. Doamne, sper ca e sigur daca face declaratia asta.
  Meritam dupa toata zbaterea din ultimele saptamani si zile , mai ales.

  cedric

  29/07/2012 at 11:04 pm

  • Sper. Am vazut exit pollurile dar alea sunt irelevante. Singurul lucru important este prezenta la urne.

   clemycali

   29/07/2012 at 11:06 pm

 251. Pana si scatofagii merg pe 45,5%, exit poll irealitatea

  mar

  29/07/2012 at 11:05 pm

  • E de bine.

   clemycali

   29/07/2012 at 11:06 pm

 252. Sova se asteapta la 52%. Sint convins ca astia au resusit performanta sa fure cel putin 2 milioane de voturi, au batut recordul feseneului din 90.

  Aha

  29/07/2012 at 11:05 pm

 253. Pe Antonescu il dau fara sonor! ultima noapte la Cotroceni!

  cedric

  29/07/2012 at 11:05 pm

 254. au furat intre 10 – 15 %, mai mult decit ma asteptam.

  mae

  29/07/2012 at 11:06 pm

  • Datele mele din interiorul lor erau de peste 1.5 milioane voturi furate; daca se confirma, inseamna ca am fost prea optimist si ca Basescu a avut dreptate, criminalii pot fura 2 milioane de voturi

   A A

   29/07/2012 at 11:12 pm

 255. Vor incerca sa fure voturi din afara. Tinte predilecte: Italia (au schimbat personal de ambasada), Spania si Canada.

  A A

  29/07/2012 at 11:07 pm

 256. 44,01 anunta la realitateafm

  emil

  29/07/2012 at 11:07 pm

  • Minus 5 (furtul minimal) raman in realitate 39%

   A A

   29/07/2012 at 11:09 pm

  • dar la ce ora?
   e important.

   papiciulo

   29/07/2012 at 11:09 pm

 257. salut din nou!

  Nu au cum sa fi depasit 50+1, in nici un caz. Orice sociolog din Occident care vede cifrele partiale stie clar cum sta treaba cu trendul.

  Cetatean

  29/07/2012 at 11:09 pm

 258. Am TV
  La PRoTV CTP:
  Forumul s-a rezolvat de la ora 14 ! Cine-i nebunu? Ca eu nu sunt 🙂

  emil

  29/07/2012 at 11:09 pm

 259. A reaparut Constitutia in fundal

  Light

  29/07/2012 at 11:09 pm

 260. Ioi, acuma pot sa plang? De preaplin. De bucurie. De prea mult.

  micsunica

  29/07/2012 at 11:10 pm

 261. rtv 45%, realitatea 44%, digi24 44%

  moldoveanu

  29/07/2012 at 11:10 pm

 262. salut!

  Mai mult de 50+1 nu pot avea in nici un caz. Urmarind trendul ne vom da seama cat e frauda.

  Cetatean

  29/07/2012 at 11:10 pm

  • sa speram ca au mai putin de 50+1 🙂

   subway

   29/07/2012 at 11:13 pm

 263. Exit poll Digi – 44,01%.

  mar

  29/07/2012 at 11:10 pm

 264. Romania nu e o tara banala ! Bine ca am scapat cu viata si de data asta ! Multumim !

  REGINE

  29/07/2012 at 11:10 pm

  • Not yet… not yet.

   A A

   29/07/2012 at 11:13 pm

 265. Se pare ca 16% din sustinatorii lui Base sant tampiti sadea.Ce dracu n-au avut bani de gratare?

  cristibucuresteanu

  29/07/2012 at 11:10 pm

  • Eu zic ca din alea doua milioane care le-au scos din palarie au bagat si niste NU ca sa nu bata la ochi.

   Aha

   29/07/2012 at 11:12 pm

 266. MN e de groaza

  moldoveanu

  29/07/2012 at 11:11 pm

 267. Atentie, exit-poll-urile sunt pentru ora 22.

  Eduard

  29/07/2012 at 11:11 pm

  • ba chiar 21 din ce vad eu…

   halex

   29/07/2012 at 11:12 pm

   • Da, ora 21. Dar este relevanta isteria lui Crin.

    clemycali

    29/07/2012 at 11:13 pm

   • Da, unele la 21, altele la 22.
    It’s not over till the fat lady sings 😆

    Eduard

    29/07/2012 at 11:13 pm

  • Oricum sunt pacalicioase, asa a fost mereu 😦

   mar

   29/07/2012 at 11:14 pm

 268. Foarte bun Papahagi, are un discurs curat si coerent 🙂

  mar

  29/07/2012 at 11:12 pm

 269. Deci cum am zis: intre 43-45%.Frauda 7-8%.Enorm.Trebuie sa se descopere ceva dovezi concludente zilele urmatoare.

  papiciulo

  29/07/2012 at 11:13 pm

 270. POSTARE NOUA!

  Theophyle

  29/07/2012 at 11:13 pm

 271. Frauda e usor de depistat.

  Cetatean

  29/07/2012 at 11:13 pm

 272. Deci orele 21-22.Naspa.

  papiciulo

  29/07/2012 at 11:14 pm

 273. Salutari 🙂

  Victorie 🙂 sper …
  Si o ghicitoare: cine are ochelari si face pe dracu in patru sa apara in cadru langa TB, chiar inghesuindu-i pe cei care chiar merita sa apara ??

  Radu

  29/07/2012 at 11:14 pm

 274. LOOOOL BASE LE DA FLACARA DEMOCRATIEI CELOR DE LA ANTENE…

  „Democratia frige la maini” :)))

  moldoveanu

  29/07/2012 at 11:14 pm

  • Sa radem de maine incolo. Nu e gata.

   A A

   29/07/2012 at 11:16 pm

 275. Ex-ce-lent: Basescu a dat flacara democratiei reporteritei de la Antena 3, sa arda si la ei.
  Aia s-a plans ca arde, iar Base a replicat: Democratia frige la maini 😆

  Eduard

  29/07/2012 at 11:15 pm

 276. – Remarc ca avem un presidente provizoriu care se va retrage din politica .
  (bucuros ca a fost si el presedinte pentru ceva mai mult timp ca Geoana 🙂 )
  – Aleanta USL cred ca va crapa .
  – Marinarul a destupat sticla de sampanie . 🙂

  Si dupa toate astea , ce va urma ? O noua suspendare ? 😦
  E absolut efident ca nu se poate discuta despre o „coabitare” Basescu -majoranta parlamentara .

  Ștefan A.

  29/07/2012 at 11:18 pm

 277. Momentan l-am repus in functie dar a aratat ca se cam imbata cu apa rece repede cand a luat in brate noua dreapta. le lipseste lideri puternici, charismatici care sa cunoasca nevoile oamenilor etc.

  MM

  29/07/2012 at 11:19 pm

 278. Sa vedem ce mai debiteaza Ponta

  mayausa

  29/07/2012 at 11:28 pm

 279. va iesi cu scandal, ponta cu tupeu pe inainte, nu am mai vazut un prost ca asta.
  se va iesi in strada , primii usl.

  mae

  29/07/2012 at 11:46 pm


Comentariile sunt închise.