Politeía

Quis custodiet ipsos custodes?

Revista Presei – 23 Iulie / “Curve la propriu şi la figurat”

Bună dimineata intr-o zi de luni. Astazi, vremea se va menţine călduroasă, caniculară mai ales în regiunile sudice şi estice. Indicele temperatură-umezeală va atinge şi depăşi pragul critic de 80 al disconfortului termic în Banat, Oltenia, Muntenia, cea mai mare parte a Moldovei şi local în vestul Dobrogei, sudul Crişanei şi al Transilvaniei. Cerul va fi variabil la senin, cu înnorări temporar accentuate după-amiaza şi seara în nord, nord-est şi în zona de munte, iar noaptea şi în partea de vest şi nord-vest a teritoriului, unde local vor fi descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului şi pe arii restrânse averse. Vor fi condiţii de grindină, iar cantităţile de apă pot fi mai însemnate. Temperaturile maxime vor avea valori de la 29 de grade în nordul Moldovei şi în Delta Dunării până în jur de 39 de grade în extremitatea sudică a ţării. Temperaturile minime se vor situa între 13 şi 23 de grade, uşor mai mici în depresiunile intramontane.

La Bucureşti: Vremea va fi caniculară, cu o maximă termică ce se va situa în jurul valorii de 38 de grade şi disconfort termic accentuat. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura minimă va fi de 18…20 de grade.

Curs valutar BNR valabil azi: 1 EURO = 4. 5848  RON; 1 USD = 3. 7438    RON; 1 EURO = 1. 2246 USD; Francul elvetian 3. 8173 RON. Gramul de aur 190.3431 RON.

Factura ”băieților deștepți” e transferată pe micii consumatori. Guvernul vrea creșterea gradului de liberalizare a pieței mai repede decât o cere FMI. “Am avut o discuţie cu noul preşedintele al ANRE încă de acum trei săptămâni şi am solicitat să facă o analiză asupra cantităţii care se livrează de către sistemul energetic în piaţa reglementată. În prezent, după cum ştiţi, din 56 TWh energie electrică produsă în România, 28 TWh, adică jumătate, sunt livraţi în piaţa reglementată şi acoperă energia electrică furnizată populaţiei, instituţiilor publice, acoperă pierderile din sistem şi mai sunt o categorie de beneficiari din domeniul industrial” – a declarat vineri ministrul formal al Economiei, Daniel Chițoiu, într-o conferință de presă, vorbind despre problema insolvenței Hidroelectrica și despre modificirările care sunt așteptate în piața de energie. Piața reglementată este formată din din consumatorii casnici, micii consumatori din insudustrie, micile firme și  instituțiile publice. Potrivit negocierilor cu FMI, din luna septembrie 2012, 15% din energia consumată pe piața reglementată trebuie să se liberalizeze,  urmând ca un calendar al liberalizării să  se întindă până în 31 decembrie 2017. Integral pe CdeG.

Procesele-verbale la referendum nu menţionează separat voturile celor din listele suplimentare. Ce alte modificări aduce Ordonanţa de Urgenţă 41. Modificările aduse la Legea referendumului, prin Ordonanţa de Urgenţă 41 adoptată de Guvern, prevăd desfiinţarea birourilor electorale din comune, oraşe şi municipii, dar şi eliminarea din procesele-verbale a menţiunilor privind alegătorii care au votat pe listele suplimentare. OUG 41 adoptată de Guvern modifică articolul 26 din Legea referendumului şi elimină prevederile privind constituirea birourilor electorale de circumscripţie ale comunelor, oraşelor şi municipiilor. În schimb, doar în cazul sectoarelor din Bucureşti se înfiinţează oficii electorale. Astfel, conform prevederilor în vigoare, se menţin birourile electorale judeţene, cel al municipiului Bucureşti, dar şi cel privind secţiile de vot din străinătate. Conform ordonanţei de urgenţă, „în cazul organizării unui referendum naţional, se constituie birouri electorale de circumscripţie doar la nivel de judeţ şi la nivelul municipiului Bucureşti, birou electoral pentru secţiile de votare organizate în afara ţării, precum şi oficii electorale de sector al municipiului Bucureşti”. De asemenea, Ordonanţa de Urgenţă modifică modelele proceselor-verbale care constată rezultatul referendumului, fiind eliminată menţionarea alegătorilor care votează pe listele suplimentare. Guvernul a introdus sintagma „numărul participanţilor” la referendum, precizând că acesta se calculează prin cumularea „numărului voturilor valabil exprimate la răspunsul «DA»”, „a numărului voturilor valabil exprimate la răspunsul «NU»”, la care se adaugă numărul voturilor nule. In plus, din modelul proceselor-verbale este eliminată inclusiv litera la care se menţiona numărul ştampilelor cu menţiunea «VOTAT» în secţia de votare, dar şi dacă una sau mai multe ştampile dispar, ori starea sigiliilor de pe urne la încheierea votării. Mediafax

Campanie EVZ. 10.000 de euro pentru demascarea hoților de voturi. Având în vedere suspiciunile de fraudă a alegerilor de duminică, cotidianul nostru vine în întâmpinarea celor care au de reclamat nereguli flagrante În 2008, în comuna Ștefănești, Ilfov, a fost mare scandal la alegerile locale. După ce s-a constatat că unele persoane au votat de mai multe ori, scrutinul a fost anulat. Evenimentul Zilei” iniţiază o campanie fără precedent prin care oferă premii în valoare totală de 10.000 de euro celor care aduc dovezi ale fraudei electorale, dovezi acceptate în justiţie. Încercaţi să-i filmaţi şi să-i fotografiaţi pe cei care fac turism electoral, transportându-i pe alegători dintr-o localitate în alta pentru a vota de mai multe ori. La fel şi în cazul în care oferă bani sau alte bunuri pentru a vota cum vor ei sau dacă insistă să intre în cabina de vot cu anumite persoane, pe motiv că sunt analfabete. Filmaţi şi fotografiaţi orice document suspect care ar putea crea confuzii printre alegători. Scrutinul din 29 iulie îi poate crea neplăceri primului ministru Victor Ponta. El a declarat ieri că îşi doreşte un referendum corect. Subalternii de partid îi pot pregăti, din exces de zel sau din obişnuiţă, o surpriză în sensul că se va folosi votul multiplu. Integral in EVZ

Scorul plagiatului: 2-1. Ponta a marcat din ofsaid. Plagiatul premierului Victor Ponta a fost dovedit de două comisii formate din membri ai  Academiei Române şi profesori doctori de la facultăţile din cadrul Universităţii Bucureşti. Totuşi, o comisie formată din membri pe care nu-i cunoaşte nimeni, din Ministerul Educaţiei, se luptă să  demonstreze buna-credinţă a doctorandului Ponta. În urmă cu o lună, revista „Nature” , cu sediul în Marea Britanie, publica în premieră dovezi despre modul în care premierul Victor Ponta a introdus, fără să citeze sursa, fragmente însemnate  în lucrarea sa de doctorat, „Curtea Penală Internaţională” (susţinută la Facultatea de Drept a Universităţii Bucureşti, în anul 2003). De atunci şi până astăzi, trei comisii importante s-au pronunţat asupra cazului de plagiat. În primă instanţă, Consiliul Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare (CNATDCU) a concluzionat că lucrarea academică a lui Ponta reprezintă un caz de plagiat. În aceeaşi zi, însă, ministrul interimar al Educaţiei şi Cercetării, la acea vreme, Liviu Pop, a reorganizat CNATDCU şi a declarat că acest consiliu nu are abilitatea de a decide dacă Ponta a plagiat sau nu. Vineri, Comisia de Etică a Universităţii din Bucureşti – unde Ponta şi-a obţinut titlul de doctor – a emis un comunicat în care a explicat, pe îndelete, de ce lucrarea premierului nu respectă normele de citare din mediul academic, şi, prin urmare, intră sub incidenţa plagiatului. Principalele puncte sunt: … Integral in Adevarul.

Reteaua „Tractorul”. Utilaje agricole performante, furate din Franta si aduse in Romania. In Franta a fost descoperita o banda de hoti care furau tractoare agricole de firma, unele foarte scumpe, de la comerciantii autorizati, pe care ulterior le transportau in Romania. Desi valoreaza adesea cat un Ferrari, aceste tractoare au fost furate foarte simplu, ca niste scutere oarecare. In sapte luni de investigatii, jandarmii din Versailles au reusit sa neutralizeze o banda organizata care fura tractoare noi pentru a le duce clandestin in Romania. In total, 50 de astfel de tractoare ultraperformante abia iesite din uzina, cu preturi intre 70.000 si 300.000 de euro bucata, au fost furate in Yvelines, l’Aisne, Bretagne sau Saone-et-Loire. Din Romania, filiera trimitea o echipa „de recunoastere”, compusa din trei sau patru „experti” care strabateau soselele Frantei pentru a localiza concesionarii cei mai izolati. O data cu caderea serii, hotii, imbracati in negru si foarte discreti, spargeau portile si taiau grilajele, apoi scoteau tractoarele si le urcau pe o semi-remorca cu prelata. În funcţie de mărimea utilajelor, două sau trei tractoare erau urcate pe platformă, după cum povesteşte un poliţist implicat în anchetă, citat de Le Figaro. Convoiul, condus de o maşină „deschizătoare”, care se asigura că drumul este degajat, trecea frontiera belgiană în zori, înainte de a fi dată alarma. Tranzitată prin Germania, Austria, Ungaria, marfa de înaltă performanţă, semnată Massey Ferguson, New Holland sau Deutz-Fahr, era negociată la preţuri mari în România. Prejudiciul depistat până în prezent este de 5 milioane de euro.  Anchetatorii din Versailles ­şi-au înmulţit recuperările în afaceri similare şi de la finele anului trecut au recenzat peste 25 de „raiduri”. Au realizat şi ­dimensiunile filierei internaţio­nale cu ajutorul Oficiului central de luptă contra delincvenţei ­itinerante şi cu ataşatul pentru securitate internă, cu baza în România.Integral in Romania Libera.

Traian Basescu: Federatia Rusa nu are niciun interes in destabilizarea Romaniei. O spun cu responsabilitatea omului politic experimentat. Nu exista niciun fel de pozitie oficiala a Federeatiei Ruse, exprimata prin Ministerul de Externe, prin Presedintie, prin vreun demnitar rus care sa arate ca exista o sustinere pentru cele intamplate in ultimele trei saptamani. Ca atare, nu am niciun temei sa cred ca Federatia Rusa se bucura sau nu se bucura. Daca-mi permiteti o parere personala, n-ar putea fi vesela ca la frontierele ei sau in apropiere de frontierele ei se produce o asemenea devalmaseala. Deci nu cred in implicarea statului rus in ce se intampla la noi. In schimb, sunt destui vanatori de afaceri si de interese, care isi asuma, mai mult sau mai putin voalat, oarecari influente. Iar papagali de la noi cad in aceste plase! Se si compromit cu ocazia asta si in niciun caz nu fac vreun serviciu Federatiei Ruse care, o spun cu responsabilitatea omului politic experimentat, nu are niciun interes in destabilizarea Romaniei. Are alt tip de interese: sa dezvolte afacerile, sa fie cat mai implicata in sectorul energetic. Statele mari asa lucreaza, si nu cu Kondyakovi… Insa politicienii romani atata minte au incat se compromit in jocuri de acest gen, a declarata Traian Basescu intr-un interviu acordat ziarului Adevarul.

Politicieni USL și oameni de afaceri din top 100, printre clienții prostituatelor din rețeaua Andreei Marta. Soția fugarului Codruț Marta, acuzată că racola fete frumoase pe care le închiria pentru servicii sexuale, nu vindea serviciile prostituatelor sale oricui, ci unor nume notorii din topul societății, oameni de afaceri, persoane publice din lumea mondenă, fotbaliști și politicieni.  Fetele scoase la produs pe sume între 3.000 și 10.000 de euro nu primeau mai mult de 300-500 de euro pentru serviciile prestate, restul banilor  fiind trecuți în conturile matroanei și ale complicilor acesteia. Tinerelor exploatate nu li se spunea numele clienților, ci doar pseudonime care să le protejeze acestora identitatea, fiind vorba de persoane publice influente. „Niciodată, Andreea Marta nu menționa numele persoanei la care eram invitate și spunea că era un prieten de-al ei. La un moment dat, a menționat că era un om de afaceri și că aceste persoane sunt persoane importante și toate simpatice“, a declarat una dintre fete procurorilor. urprinzător sau nu, printre clienții fetelor exploatate de Andreea Marta și de sora acesteia, Maria Magdalena Lungu, se regăsesc multe nume sonore din PSD și PNL, oameni cu funcție și prestigiu politic. Potrivit surselor noastre, numele deputaților PSD Nicolae Bănicioiu și Cristian Rizea  se află printre  cele care au ajuns în atenția procurorilor  DIICOT în această anchetă,  aceștia plătind sume considerabile  pentru a se bucura de serviciile sexuale prestate de fetele culese de pe podiumurile de modă. Numele deputatului PSD Nicolae Bănicioiu a mai apărut într-un alt dosar, de proxenetism, alături de colegul său de partid Robert Negoiță. Acesta era acuzat că  ar fi întreținut relații sexuale cu o serie de fete exploatate de o rețea de proxenetism, inclusiv minore, promițându-le tinerelor pe lângă sumele de bani și câștigarea unor concursuri de frumusețe organizate de TSD. Conform datelor din dosar, Negoiță i-ar fi propus uneia dintre tinere să întrețină raporturi sexuale și cu prietenii lui apropiați, Nicu Bănicioiu și cântărețul Adrian Enache dar fata nu a acceptat decât în cazul lui Andrian Enache. Integral in Curentul.

Dan Şova enumeră dosarele în care ar urma să fie cercetat Băsescu dacă pierde referendumul. Senatorul PSD Dan Şova a enumerat, duminică, într-o conferinţă de presă, o serie de cazuri în care preşedintele suspendat, Traian Băsescu, ar urma să fie anchetat dacă pierde referendumul din 29 iulie, respectiv „Flota”, „Mihăileanu”, dar şi „lobby-ul” pentru Roşia Montană, potrivit Mediafax. „În ciuda afirmaţiilor preşedintelui Traian Băsescu, unul dintre principalele motive pentru care domnia sa îşi doreşte cu ardoare invalidarea acestui referendum şi revenirea la Cotroceni este teama de justiţie. Am să trec în revistă numai câteva dintre dosarele penale care îl aşteaptă pe domnia sa după 29 iulie, şi o serie de alte acţiuni cu iz sau conotaţie penală, în legătură cu care după pierderea imunităţii constituţionale pe care dânsul şi-o revendică astăzi s-ar putea să-l întrebe procurorii din România”, a spus Şova. El a susţinut că Băsescu ar fi produs o pagubă de 300 de milioane de euro bugetului „prin acţiunile sale directe, documentate, în dosarul Flota”. „Traian Băsescu a fost trimis în judecată în acest dosar, dar cauza s-a suspendat după ce acesta a devenit preşedintele României”, a declarat Şova, precizând că acest dosar nu este închis. Senatorul PSD a enumerat inclusiv dosarul privind casa obţinută de Băsescu în strada Mihăileanu. Integral in Romania Libera.

S-a creat temeiul legal pentru fraudarea Referendumului! SUA, Anglia, Uniunea Europeană au făcut presiuni uriaşe asupra României pentru ca Referendumul din 29 iulie 2012 să se desfăşoare prin respectarea cvorumului, aşa cum ceruse Curtea Constituţională. Cele două paiaţe ale puciştilor- Crin Antonescu şi Victor Ponta- s-au grăbit să înfăţişeze intervenţia Occidentului drept un gest de salvare a lui Traian Băsescu. S-a manifestat şi se manifestă încă preocuparea liderilor din Vest faţă de soarta unui preşedinte supus unei lovituri de stat mascate sub un şir de acte aparent constituţionale. Nu aceasta e cauza intervenţiei occidentale. Aşa cum se vede şi din documentele întîlnirii dintre preşedintele Comisiei Europene şi premierul Victor Ponta din 12 iunie 2012, marile democraţii au fost şocate de schimbarea uneia dintre regulile fundamentale ale Referendumului – procentajul de prezenţă pentru a fi validat- prin Ordonanţă de urgenţă, şi aceea dată în chiar prima zi a procesului de suspendare: OUG nr. 41 din 5 iulie 2012. În consecinţă, Comisia Europeană a cerut premierului revocarea acestei Ordonanţe de urgenţă, care contravenea deciziei luate de Curtea Constituţională. Asta însemna darea peste cap a unuia dintre punctele cheie ale Loviturii de stat. Adoptînd OUG nr.41 puciştii socotiseră că finalul Loviturii de stat – demiterea lui Traian Băsescu prin mascarada numită Referendum- devenea floare la ureche. Integral in EVZ.

Ştiri Europene – 23 iulie 2012 / “De la plagiat la Roşia Montană”

Va urez o zi buna!

Written by Theophyle

23/07/2012 la 8:02 am

107 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. N-ar fi mai simplu ca pentru referendum sa se tipareasca buletine unde este deja votat „DA”, si pe procesele verbale sa fie scris deja Da-100%, Nu-0%, Anulate-0%?

  Pe mine ma „amuza” cel mai mult Sova, mare-mare cocos cand are protectia PSD-ului in spate. Imi povestea cineva la un moment dat cum din gaska lor de cartier cel mai bataois era si cel mai pipernicit, pe care de unul singur il turteai de un perete doar daca tuseai inspre el.

  Cam asa si cu micutzul Sova. Ia sa-l vedem de unul singur, ce ar face el? Un’ sa se duca? Ce i s-ar mai micsora difuzorul…

  Freedom

  23/07/2012 at 8:41 am

 2. Buna dimineata tuturor!

  clemycali

  23/07/2012 at 8:50 am

 3. M-am dus la http://www.senat.ro/ si apoi la Senatorul dumneavoastra -> Cautare.

  In acord cu titlul articolului Politeia de astazi, observ ca exista criterii de cautare precum „sex” si „fara poze” (probabil cei care au facut site-ul au experienta in site-uri matrimoniale).

  Sugerez si alte criterii relevante activitatii lor, precum: varsta, inaltime, greutate, lucruri pe care sunt dispusi sa le presteze. Poate si sumele.

  Freedom

  23/07/2012 at 8:50 am

 4. Ziua buna la lumea buna! Boicot, nu vot!

  blog de caine rau

  23/07/2012 at 8:56 am

  • Exact.

   clemycali

   23/07/2012 at 9:05 am

   • salut. O simpla chestiune de aritmetica: e mai usor sa bagi doua sute de mii de buletine (fie ele si nule) in urna ca sa fraudezi quorumul decat sa bagi doua milioane. Asa ca nu bagam buletine! O alta intrebare PUBLICA pt. uslamisti: daca au ignorat referendumul din 2009, noi de ce ar trebui sa mergem la vot?

    cinic

    23/07/2012 at 5:13 pm

 5. Buna Dimineata prieteni,
  Incepem o saptamana de foc. Deocamdata: Ştiri Europene – 23 iulie 2012 / “De la plagiat la Roşia Montană”

  http://politeiaeuropa.wordpress.com/2012/07/23/stiri-europene-23-iulie-2012-de-la-plagiat-la-rosia-montana/

  Theophyle

  23/07/2012 at 9:00 am

 6. Eu am picat simbata din vacanta. Am vorbit la telefon cu vreo 6 cunostinte de aici, din Elvetia, suparati rau ca iar am ajuns la mina lui Iliescu si sa ne dam intilnire la Berna la consulat. Vad ca mai toata lumea, evz, b1, tot net-ul, indeamna la boicot. Acum trebuie sa le propun ca daca mergem la Berna sa evitam consulatul si sa ne ocupam cu vizitatul restaurantelor din zona. Mai toata lumea in afara de Basescu care bate cimpii cu poporul care sa dea lectii USL. O buna parte din popor, in opinia mea, habar nu are pe ce lume traieste si nu ii da prin cap ca e referendum pentru acuzele inexistente de incalcarea Constitutiei si nu e referendum pentru marit salarii si alte pomeni de stat. Cred ca lumea isi inchipuie ca pe buletinul de vot intrebarea este „Sinteti de acord sa impartim poporului banii lui Basescu?”.

  Aha

  23/07/2012 at 9:02 am

  • Mai mult, se sugereaza de catre Antonescu, (vezi ziarecom) ca miza este alegerea intre Basescu si Antonescu, desi miza este : A incalcat presedintele constitutia ?

   lastnightmusic

   23/07/2012 at 9:08 am

 7. o zi buna tuturor!
  lui Sova ii bate gura curul. peste 2 ani, ce-i impiedica sa-l tarasca pe Basescu prin respectivele dosare daca sunt atat de tari pe pozitii si vor castiga detasat alegerile?
  dar pe bouleanul ajuns senatot in ce dosare avem sa-l gasim?
  acestea fiind zise, ACEST REFERENDUM TREBUIE SA FIE BOICOTAT! GRATARE, NU TRADARE!

  Sare'n Ochi

  23/07/2012 at 9:06 am

 8. Buna dimineata la toata lumea!
  Citesc de mult timp politeia, dar acest e primul meu comentariu. Multumesc tuturor membrilor comunitatii politeia pentru articole si comentarii, pe care le citesc zilnic.
  Am o mare spaima. Sambata la o petrecere, cineva care nu a vrut sa-mi spuna sursa (insa cam toate previziunile pe care le-a facut s-au indeplinit) mi-a zis ca saptamana asta il vor demite pe Isarescu. Asta inseamna din punctul meu de vedere un singur lucru: vor sa printeze bani cu nemiluita. Acet prieten al meu era foarte speriat sa nu inceapa USL vreo nationalizare sau ceva de felul asta.
  As dori sa-mi spuna cineva care se pricepe, chiar e posibil sa-l demita pe Isarescu? In ce conditii se poate face asta?
  Si eu sunt foarte speriat de ce se intampla, dar mai mult decat de ce se intampla sunt speriat de reactiile celor cu care vin in contact. Aproape nimeni nu urmareste evenimentele cu atentie, din cauza ca „toti sunt la fel”, iar cand incerc sa le arat ce abuzuri s-au facut in ultimul timp, reactia este aproape invariabil: „se vor linisti dupa ce cade Basescu, nu ii lasa Europa sa faca prostii”.
  Multumesc.

  chris_ciu

  23/07/2012 at 9:24 am

  • Buna Dimineata,
   Multumesc. Te asigur ca singurul care il poate demite pe Isarescu este Dumnezeu. Poti sa-i transmiti asta amicului cu surse sigure 😆

   Theophyle

   23/07/2012 at 9:26 am

   • Las’ ca da o OUG.
    Chris_cu, eu zic sa-i convingi sa o faca acum. Stii povestea RA, nu?

    Barengott

    23/07/2012 at 9:35 am

    • Nu stiu despre ce RA este vorba.

     chris_ciu

     23/07/2012 at 9:38 am

     • Raed Arafat

      Barengott

      23/07/2012 at 10:01 am

   • Multumesc Theophyle. Sper sa ai dreptate. Ma tem pt. ca USL parca actioneaza special pt. a provoca UE, au scos discursurile gen Vadim, cu „legile le facem noi” si „nu suntem colonie” si alte rahaturi de astea gretoase. Raman siderat cand intalnesc oameni care spun ca UE i-a nenorocit pe greci, si la oamenii astia prind discursurile nationaliste.
    Sper sa iesim cu bine din aceast situatie. Eu sunt destul de pesimist, pt. ca intalnesc oameni carora nu le pasa in nici un fel de ceea ce se intampla. Implicit, orice ar face USL nu ar capta atenti acestor oameni.

    chris_ciu

    23/07/2012 at 9:37 am

   • Si eu cred ca schimbarea lui Isarescu tine de factori de putere pe care USL nici nu ii viseaza. Dar poate ca in turbarea lor uita acest lucru, sau nu l-au stiut vreodata.

    Deci, eu chiar ii rog sa incerce sa il demita pe Isarescu. Ar constata cu stupoare ca au incetat sa mai existe, fulgerator, si problemele noastre s-ar rezolva simplu si ieftin, fara referendum, fara alte prostii.

    Freedom

    23/07/2012 at 5:56 pm

 9. Buna dimineata
  Clar ca trebuie boicotat acest referendum pregatit prin diverse modificari sa fie dinainte cistigat.
  Ma intriga faptul ca nimeni nu-i intreaba pe cei de la USL de ce nu au pus in opera rezultatele primului referendum.Deasemenea doresc sa-mi raspunda cineva care stie precis ce pozitii ocupa acum fostii prefecti inlocuiti de doua ori in scurt timp si ce salarii au.Banuiesc ca de la stat !
  DESPRE JUDECATORI DEOCAMDATA NUMAI DE BINE!acestui Sova I-as oferi macar 10 minute la o televiziune ca sa aduca ceva dovezi in ceea ce spune si abia atunci se v-a vedea ca este un papagal care repeta ce spune stapinul.

  Shibani Titi

  23/07/2012 at 9:26 am

 10. Reblogged this on Dictatura justitiei.

  dictaturajustitiei

  23/07/2012 at 9:31 am

 11. Bună dimineața !
  De o săptămână aștept lista Andreei Marta. Pe a cărui listă e Ponta ?

  dictaturajustitiei

  23/07/2012 at 9:34 am

 12. buna dimineata ! vom avea o saptamana cum n am mai vazut 😀

  zigzag

  23/07/2012 at 9:37 am

 13. bunä

  sä stitzi cä si acele curve, „au fost puse ” tot de Bäsescu:………politic

  theo- nona

  23/07/2012 at 9:43 am

 14. Buna dimineata,
  logo-ul saptamanii este..noi nu votam,noi boicotam

  mar

  23/07/2012 at 9:47 am

 15. Buna dimineata!
  Atentie la nuante…Intre „Eu NU votez” si „Eu votez NU” este o mare diferenta.
  P.S. Am observat un fenomen. Foarte multi dintre cei care au votat dreapta la locale nu vor vota. In schimb sunt destui care au votat USL la locale vor vota „NU”. Este un pas inainte si acest lucru.

  ribelalu

  23/07/2012 at 9:49 am

  • Intr-adevar. Eu salut orice pas inainte.

   clemycali

   23/07/2012 at 9:55 am

 16. boul de Sova , stie cä in povestea cu Flota, iscälitura a fost a lui Väcäroiu

  cä procesul s-a inchis, cä partea cu Bäsescu e clarä si se inchide imediat.

  casa fetei lui Bäsescu; , in primul rand a primit o sumä

  dela Bodo; fostul sot pt ce aveau inpreunä, si apoi fata e o femeie in toatä

  firea, cu meseria ei, e seioasä. au insä o neobräzare sä-i amestece familia

  lui Bäsescu, dar ei urlä dacä numai pomenesti, USL, o hazna comunistä.

  SOVA, un copil de trupä neo-comunistä derbedeu maidanez, un parvenit .

  theo- nona

  23/07/2012 at 9:50 am

 17. dacä nu vor neo-comunisti, escrocii crescutzi de criminalul ILICI

  romanii sä nu meargä la vot, sä boicoteze votul.

  theo- nona

  23/07/2012 at 9:52 am

 18. guvernul Ponta; va rämane in istorie, ca o adunäturä de caricaturi perverse

  este unul mai ” frumos si destept ” ca altul, si in Talcioc se gäsesc lucruri mai bune.

  theo- nona

  23/07/2012 at 9:55 am

 19. nu stiu daca s-au mai postat informatiile astea, sorry daca le repet
  cine vrea sa faca voluntariat la alegeri (ca si observator), aici sunt informatiile oficiale. http://www.becreferendum2012.ro/DOCUMENTE%20BEC/Hotarari/Hot.%20nr.4.pdf
  trebuie sa ai drept de vot si sa nu fi membru de partid. Eu o sa ma bag ca observator Daca vreti detalii, in masura in care am, va ofer.

  mickyyy

  23/07/2012 at 10:05 am

  • Buna dimineata,
   daca cititi cu atentie vedeti ca trebuie sa existe apartenenta la un ONG, numai asa puteti fi obs. ONG care se ocupa cu asta sunt, din ce am gasit pe net prodemocratia si Roamania Curata. Ambele au in orasul meu aceeasi adresa!?! Am sa ma duc totusi, azi, daca apuc, pana acolo.

   • Eu am incercat sa fiu observator de acum cateva saptamani, singurul loc unde am gasit informatii despre asta a fost pe site-ul celor de la NR (ca se cauta observatori), le-am dat un mail si mi-au raspuns cum se procedeaza. Exista Asociatia Noua Republică, care probabil indeplineste conditiile prevazute de lege pentru desemnarea observatorilor.

    mickyyy

    23/07/2012 at 11:27 am

 20. Buna dimineata tuturor 🙂

  roxaline

  23/07/2012 at 10:12 am

 21. ideea cu destituirea lui Isarescu este buna ea trebuie promovata, el este personajul cu cea mai mare incredere la populatie.

  mae

  23/07/2012 at 10:14 am

 22. Buna dimineata! 🙂

  radubotezatu

  23/07/2012 at 10:15 am

 23. Buna dimineata!
  1. Asa cum e ponta doctor, e si asta referendum.
  Sa observam ca la scorul 2-1, acel 1 a fost marcat de arbitru.
  2. Interesant este ca Sova nu prea observa ca acele infractiuni ale lui Basescu s-au petrecut in anii in care Nastase voia sa desfiinteze PD-ul.
  3. E greu sa te lupti cu minciuna usLASA. Facem ce putem pentru corecta informare.
  4. In zgomotul LOVITURII DE STAT, se petrec multe „marunte” de care o sa fim constienti un pic mai tarziu; legea sanatatii este un astfel de exemplu.

  emil

  23/07/2012 at 10:23 am

 24. Un articol important preluat pe Politeia Digest in limba engleza cu traducere integrala in romana :

  Between east and west, a gulf of stereotypes – Între Est şi Vest, o prăpastie de idei preconcepute

  http://politeadigest.wordpress.com/2012/07/23/between-east-and-west-a-gulf-of-stereotypes/

  Theophyle

  23/07/2012 at 10:28 am

 25. Salut, Salut!
  http://www.contributors.ro/fara-categorie/despre-referendum-si-despre-ceea-ce-va-urma-dupa-el/?cfcc
  Macar „Nota” de la sfirsit si tot trebuie citit!

  Sorin Fortiu

  23/07/2012 at 10:43 am

  • yess …. SUPER! Clar si la obiect 🙂

   roxaline

   23/07/2012 at 11:01 am

   • Trebuie sa il vada cat mai multi. E o sansa indiferent de ce se intampla pe 29. Altfel? Antenele „sursa” de baza a informarii (dez?) 😦

    emil

    23/07/2012 at 11:46 am

    • L-am rostogolit deja pe email, pe fb, etc. Acum muulte saptamani, cam inainte de alegerile locale spuneam ca a organiza informatiile in tabele, a o aduce in varianta de a putea compara este extrem de important pentru multi, pentru un anumit electorat, cel inert din zona urbana. Cu ruralul e altecva, acolo tabelul trebuie sa contina altceva.

     roxaline

     23/07/2012 at 11:50 am

 26. Analiza ultimelor sondaje referitoare la referendum, de pe sociollogica.
  http://sociollogica.blogspot.ro/2012/07/referendumul-azi-avangarde-din-nou-ccsb.html

  miki

  23/07/2012 at 10:55 am

 27. Adrian Nastase a fost transferat la spitalul penitenciarului din Jilava.
  Transferul s-a efectuat in 17 iulie.
  http://www.hotnews.ro/stiri-politic-12861362-adrian-nastase-fost-transferat-penitenciarul-spital-jilava.htm
  Cat v-a dura pana il elibereaza? O luna, doua…

  miki

  23/07/2012 at 11:11 am

 28. de pe HN .. din raspunsurile lui TB:

  Q: 1. Domnule Presedinte, dupa reintoarcerea dumneavoastra la Cotroceni, cred ca este foarte posibil ca parlamentul sa va demita iarasi, imediat. Dizolvarea parlamentului de catre presedinte ar fi morala in acest caz, insa neconstitutionala. Ati incalca moralitatea sau Constitutia ?

  R- TB – 1. Parlamentul nu se poate dizolva decit in conditii constitutionale. In mod categoric eu voi reveni la Cotroceni, dar va trebui sa coabitez cu actuala majoritate pentru stabilitatea tarii. Instabilitatea politica in momentul de fata este cea care ne face total neatractivi pentru investitii si in acelasi timp a dus la o depreciere masiva a leului. In ultimele 23 saptamini, prin devalorizare pensionarii au pierdut mult mai mult decit prin introducerea temporara a contributiei de 5,5% pentru sanatate.

  ===
  In mod categoric …. 🙂

  roxaline

  23/07/2012 at 11:15 am

  • Da, dupa care spune:

   „Daca romanii vor vrea, imi voi duce mandatul pina la final, daca nu – plec cu constiinta impacata.”

   littlebugger

   23/07/2012 at 11:25 am

 29. Destul de important raspunsul dat de TB.

  La intrebarea: „De ce puneţi românii într-o astfel de situaţie, extrem de dificilă, îndemnându-i să meargă la vot şi să valideze prin prezenţa lor acest referendum organizat pentru a legitima o lovitură de stat?
  Nu credeţi că tocmai boicotarea acestui simulacru de referendum, ar fi un semnal extrem de puternic, transmis întregii lumi, că românii nu acceptă călcarea în picioare a democraţiei?”

  Raspunsul a fost: „Stiu ca atitudinea mea ii pune pe romani intr-o situatie extrem de dificila. Trebuie sa-ti spun ca obiectivul meu nu a fost acesta, ci ideea ca prin vot romanii pot arata ca democratia este instaurata generalizat in poporul roman. Asta ne-ar fi permis o mult mai rapida reabilitare ca tara in interiorul UE, pentru ca ar fi demostrat ca poporul este deasupra clasei politice. Sigur, si varianta neprezentarii este una valabila, si inteleg sensibilitatea celor care nu vor participa la vot pentru a nu legitima lovitura de stat. Daca nu as fi fost minat de gindul rapidei recuperari a credibilitatii Romaniei, si eu as fi indemnat la neparticipare.”

  littlebugger

  23/07/2012 at 11:26 am

  • Un punct de vedere asemanator celui exprimat de catre Basescu ” sa vedem cine suntem noi, ca popor fata de democratie” a mai fost exprimat pe aici; inainte de declansarea LOVITURII DE STAT!
   Cel putin asa am inteles eu din unele postari cu ideea „poate asa vor pricepe unii”
   🙂

   emil

   23/07/2012 at 11:44 am

   • datorita „politicienilor” de dupa 90 si datorita mass media de dupa 90 noi ca popor nu prea mai existam.iar la treaba asta s a lucrat cu spor inca de dinainte de 89 in anumite laboratoare de mai la est. exista studii facute de sociologi, psihologi , psihiatri etc de la mari universitati din lume care descriu pe larg cum distrugi fibra unuii popor. in general , in lumea civilizata , oamenii traiesc in comunitati si apartin acestor comunitati.simt responsabilitati, de aici a aparut si motivatia voluntariatului in tarile puternice si civilizate.la noi s a facut tot posibilul ca omul sa se izoleze de comunitate, sa gandeasca la modul egoist si cu frica.sunt tari in care copii fac voluntariat alaturi de parinti.sunt tari in care lumea se uita la tv 3, 4 ore pe saptamana. la noi dependenta de „stiri” e maxima. 🙂

    zigzag

    23/07/2012 at 12:08 pm

  • un raspuns prost care arata cat de departe este Basescu de astazi de Basescu anilor trecuti. El poate isi merita soarta, de ce noi o meritam?

   Theophyle

   23/07/2012 at 12:45 pm

   • Theophyle, nu esti oare prea sever? Mie raspunsul lui mi-a dumirit nedumerirea :).

    maraco

    23/07/2012 at 2:37 pm

 30. salve prieteni 🙂 este cazul sa fim pragmatici si uniti …BOICOTAM referendumul ilegal si setat pentru fraudare masiva ;)pe 29.07.2012 nu prin vot spunem NU ci prin faptul ca nu mergem la vot ci la miting imbracati in alb si cu pancarte pe care sa scrie…NU MARIONETELOR GARANTATE DE VORONIN SI KONDYAKOV :mrgreen:
  PS.
  marturisesc ca am plagiat ideia de la un comentator inspirat de la Nasu.tv 🙂

  emily

  23/07/2012 at 12:10 pm

 31. Dobitocul de la Wallstreet Journal : TBasescu un presedinte populist de centru dreapta. 🙂
  Daca era populist nu isi asuma ce si-a asumat si statea bine mersi , sus in sondaje

  lastnightmusic

  23/07/2012 at 12:11 pm

  • Sa fie traducere libera de la asta?
   About
   European People’s Party (EPP) is a pro-European centre-right European political party.?

   emil

   23/07/2012 at 12:21 pm

  • Ala chiar ca este un dobitoc patentat!

   diablero

   23/07/2012 at 12:26 pm

 32. http://sareinochi.com/2012/07/23/bilantul-unei-guvernari-infantile/
  acestea fiind spuse, ACEST REFERENDUM TREBUIE SA FIE BOICOTAT! GRATARE, NU TRADARE!

  Sare'n Ochi

  23/07/2012 at 12:11 pm

 33. Nu stiu daca s-a mai pus acest link, dar chiar si atunci merita reluat:

  http://www.europalibera.org/content/article/24653099.html

  • Foarte tare, comparatia cu neopuciul din Paraguay, merci – Bună dimineaţa, împuciţilor! – Lovitura de stat „light“

   lastnightmusic

   23/07/2012 at 12:41 pm

  • Un articol tampit scris de un idiot!

   Theophyle

   23/07/2012 at 12:43 pm

   • ?? Te referi la WSJ desigur nu la EuropaLibera ?. Salut 🙂

    lastnightmusic

    23/07/2012 at 12:46 pm

    • salut, da! Dar important in WSJ este calificare! Asta face tot articolul 🙂

     Theophyle

     23/07/2012 at 12:49 pm

 34. ATENTIE LA NUANTE! La intrebarea unui cititor al Hotnews.ro („Stim toti ca usl va fura la alegeri si inca masiv asa ca ar trebui sa va pregatiti pt asta. De ce nu cereti totusi oamenilor sa stea acasa si absenteismul este expresia unei optiuni?”) presedintele Traian Basescu a raspuns asa:
  Voi reflecta la propunerea ta.

  Hai sa mai avem un pic de rabdare pana pe 25 iulie!

  Observator

  23/07/2012 at 12:44 pm

  • Basescu nu intelege cat de mult isi demoralizeaza electoratul si cate de mult va pierde dupa 29 daca nu-si va reveni. Enorma gresala!

   Theophyle

   23/07/2012 at 12:47 pm

   • Asa este din pacate …. cum ar spune brazilienii…… machucar meu coração

    lastnightmusic

    23/07/2012 at 12:52 pm

    • TDS,
     cu portugheza chiar nu am nici o legatura 🙂

     Theophyle

     23/07/2012 at 12:58 pm

 35. Ufff, n-am pus ghilimele 🙂 Presedintele a spus „Voi reflecta la propunerea ta.}, iar eu va indemn sa mai avem rabdare pana pe 25 iulie… 😀

  Observator

  23/07/2012 at 12:46 pm

 36. Iertare dar merita urmarit MRU acum
  http://blog.iccd.ro/transmisiunea-live/

  emil

  23/07/2012 at 12:57 pm

  • da , e important !

   lastnightmusic

   23/07/2012 at 12:58 pm

   • Dar nu se aude nimic! 😦

    Sorin Fortiu

    23/07/2012 at 1:04 pm

    • ba da !

     lastnightmusic

     23/07/2012 at 1:06 pm

     • La mine nu! 😦

      Sorin Fortiu

      23/07/2012 at 1:07 pm

     • la intrebari puse despre ponta/antonescu – doctorii pot raspunde mai bine
      Alegerea intre a participa sau nu la ref depinde de ce vor spune mai multi .
      Sunt membrii pnl care vor adera…
      Nu ma asteptam ca Ponta sa aiba model pe Aristotel … dar el il are pe CheGuevara

      lastnightmusic

      23/07/2012 at 1:08 pm

      • multumesc; le-am atras atentia asupra sonorului cu rugamintea de-a posta intreaga conferinta de presa pe web-site.

       Sorin Fortiu

       23/07/2012 at 1:39 pm

 37. Intre timp continua „promovarea” valorilor morale inalte la scara guvernamentala. Mai intii Nature arata plagiatul lui Ponta, the Economist il boteaza perfect ministrul Paste, Copy-Paste, o comisie de diversi academicieni confirma plagiatul, Universitatea confirma si ea, plagiatul e vizibil pentru oricine are chef sa compare documentele aflate pe net, o comitie de politruci sint singurii care semneaza ca primarii ca Ponta nu a plagiat. Hop si madam Andronescu care nu se poate sa ramiie ea mai prejos decit agramatul sindicalist. Pai la asa o mostenire de gestiune a ministerului de catre geniul carpatilor in educatie, tavarisci Pop, evident ca Androneasca considera cazul inchis. Vivat dottore Ponta.

  Aha

  23/07/2012 at 12:58 pm

 38. cand aud de tampitzelul tzasti-basti Liviu Pop, imi vine greatzä,
  acel sindicalist läträtor, este expresia presiului, ce trebuie urgent
  eliminat din viatza romaniei, ca si altzii de soiul asta.

  theo- nona

  23/07/2012 at 1:13 pm

 39. trebuie ceut mai departe , demisia mitocanului plagiator Ponta.

  atzi auzit , cä relatziile lui sunt cu totzi mafiotzii si infractorii.

  vizita la viena, i-a mijlocit-o STANCEV, escrocul dintr-un dosar.

  theo- nona

  23/07/2012 at 1:15 pm

 40. Inca o cota depasita in ridicarea nivelului euro:
  4,6 depasit.
  😦

  emil

  23/07/2012 at 1:24 pm

  • MIrcea Cosa la B1, acuza politicienii romani de actiunile impotriva Romaniei; la PE, desigur.

   emil

   23/07/2012 at 1:25 pm

 41. ce ilegalitätzi a fäcut Crin-cretin, sedintza CSAT, este ceva secret si

  tot ce se petrece acolo, Crin s-a permis sä spunä, cä FOTA a fost singurul contra

  a mai si mintzit, pt. cä s-au mai abtzinut catziva. nemernicul de CRIN-

  este f. discret- vinde romania in 2 miscäri. VAI ROMANI!!!!!!!!!!!!!!!

  theo- nona

  23/07/2012 at 1:26 pm

 42. si COSA, nu-mi este prea transparent. o cam scaldä.

  theo- nona

  23/07/2012 at 1:27 pm

 43. Reblogged this on DE VORBA CU ALEXANDRA.

  yepuras alexandra

  23/07/2012 at 1:38 pm

 44. Voi ce intelegeti din asta?

  „Moral este ce este legal. Iar acum legală este demiterea preşedintelui cu un cvorum de 50% plus unu. În acelaşi timp, trebuie să ştii că un preşedinte nu poate acţiona doar sentimental şi moral. Uneori, are de făcut ce trebuie, iar acum principala problemă a României este stabilitatea politică”

 45. Ziua buna
  Ma intreb daca nu poate CCR sa caseze blestemata asta de OUG 41, pe motiv ca exista o lege care reglementeaza referendumul, si regulile unui proces electoral nu pot fi modificate prin OUG. Le-ar darama inca o sandrama, cea cu furtul aproape acoperit legal si imposibil de detectat.
  Hm? O fi posibil?

  Eduard

  23/07/2012 at 1:40 pm

  • CCR dupa care lege mai functioneaza?
   😦

   emil

   23/07/2012 at 1:54 pm

 46. CCR nu are atributii taiate. Doar ce si-a amputat ea singura, prin lasarea hotararilor Parlamentului care tin de regulamente interne in afara sferei ei de interes.
  Dar mie nu imi este foarte clar acest mecanism al unui OUG paralel cu o lege cu continut identic. Nu inteleg de ce este permis si de ce nu e trantit atunci cand apara ocazia.
  OUG 38 a fost casat la prima ocazie, cand s-a constatat neconstitutionalitatea legii cu acelasi continut. OUG 41 nu a putut fi atinsa de pronuntarea asupra legii referendumului, deoarece nu avea continut identic. Acum, dupa aprobarea de catre Parlament a OUG 41, ea ajunge in sfarsit la control constitutional.
  CCR poate spune ca exista Legea Referendumului, declarata constitutionala mai deunazi, si ca OUG 41 nu are obiect. Si pe deasupra, mai modifica si regulile de desfasurare a referendumului la mai mult de 10 zile de la intrarea in campanie.
  Motive ar fi, dar nu prea vad mare lucru prin presa. Ori nu se mai spera la nimic de la CCR, ori ceea ce zic eu e imposibil.

  Eduard

  23/07/2012 at 2:05 pm

  • Nota Bene: Daca se caseaza OUG 41 adio orice griji: program prelungit, fraude cu aspect legal(stampile fara numar, liste suplimentare necontorizate, urne nesigilate). Le ramane doar sa fraudeze pe fata, prin turism electoral, dar pe listele suplimentare, care pot fi verificate mai usor.
   In concluzie, daca OUG 41 e casat, sansele ca referendumul sa fie invalidat cresc la 80%.

   Eduard

   23/07/2012 at 2:09 pm

 47. Buna ziua,
  mihalache se sufoca de furie vorbind despre boicot! Cica azi TB a vorbit prima data ca si neprezentarea e viabila, posibilitate avansata de sustinatorii sai de cateva zile. Asta e lovitura de gratie (zic eu)

  cedric

  23/07/2012 at 2:08 pm

  • „Nu cunosc legea…dar sunt CONVINS” Tari argumente 🙂

   emil

   23/07/2012 at 2:12 pm

  • Mihalache se sufoca pur si simplu. Ar trebui sa faca ceva jogging, si sa nu mai manince mult si nesanatos – ev. rahat 🙂

   lastnightmusic

   23/07/2012 at 2:13 pm

 48. mihalache este un uslinos sleios, un sobolan din osinjä rosie,

  sä turbeze totzi, ii internäm la 9

  theo- nona

  23/07/2012 at 2:13 pm

 49. Au tabarit pe febletea noastra Elena Udrea…. cu planurile de achizitie …. nu cu achizitii propriuzise… 15.000 euro – capac de wc. 🙂 Dar ei nu spun daca e vorba de un singur capac de wc, pt ca daca sunt 5-600 atunci chiar atita costa 🙂

  lastnightmusic

  23/07/2012 at 2:15 pm

 50. hai, sä nu turbäm si noi,

  CCR, are ocazia sä arate cä este o insitutzie serioasä,
  s-au o bagadelä.

  theo- nona

  23/07/2012 at 2:15 pm

 51. dementul , s-a uitat pe o chitantzä si a lätrat,

  poate el are closetul in curte.

  theo- nona

  23/07/2012 at 2:17 pm

 52. si Ponta o ataca pe UDREA CU FRUNZA

  acum o poartä vesel in piept…………frunza.

  theo- nona

  23/07/2012 at 2:18 pm

 53. ca sä nu inceapä cu returnärile de fonduri, ale lui Dragnea si altzii

  numärä capacele de closet, sunt dementzi.este inposibil ce minte el.

  theo- nona

  23/07/2012 at 2:24 pm

 54. Ce bucurie pe Georgescu, finantistul „pune-ti stampila unde trebuie si vor mai fi mariri si la anul”. Da’ de ce sa asteptam pina la anul? Facem acum, ce bine se mareste euro. Cifra rotunda, frumoasa 4 virgula 6. Si am impresia ca e numai 4,6 fiindca Isarescu arunca cu bani pe fereastra sa frineze deprecierea prea brusc, sa se obisnuiasca votantul uslist cu ideea.

  Aha

  23/07/2012 at 2:26 pm

 55. Nästase, mutat la Jilava intr-o garsonierä de lux, cu meniuri si

  räsfätz pe mäsurä, mafotzii isi fac de cap.

  theo- nona

  23/07/2012 at 2:28 pm

 56. este un nemernic, asta nu are voie sä facä,

  cu märirile lor romanii vor manca rahat, pt. cä totul se scumpeste.

  theo- nona

  23/07/2012 at 2:30 pm

 57. Dragos Aligica despre HN: ” Sunt intrebat insistent ce se intampla la Hotnews. Raspunsul sincer: nu stiu. Mi s-a spus ca textele mele de pe Contributors nu vor mai fi preluate o vreme pe Hotnews. Dar am fost asigurat ca totul e in regula si am fost rugat sa nu-mi intrerup colaborarea. Dat fiind faptul ca asigurarile si rugamintea au venit din partea unei persoane in care am incredere, am hotarat ca pana la noi clarificari sa continui colaborarea.”

  lastnightmusic

  23/07/2012 at 2:31 pm

 58. Buna ziua din nou. Astazi am lipsit prima parte a zilei si nu mi-a fost bine. Politeia creeaza dependenta!

  Avand in vedere ca prin OUG 41 se elimina listele separate, avand in vedere toate celelalte incercari, ba de a lungi programul, ba de a nu permite votul diasporei dupa care l-au permis, intreb si eu ca prostul:

  DE CE SE OBOSESC CU ATATEA HARTII SI ORDONANTE? NU E MAI SIMPLU SA SCHIMBE URNELE?

  …nu de alta dar macar sa repetam istoria complet.

  moldoveanu

  23/07/2012 at 2:39 pm

 59. Nu exista discutie unde participa un usl (la tv sau in societate) care sa nu fie distrusa de acesta, el vorbeste tot timpul peste ceilalti, pe subiecte afabulatorii vechi, noi, fanteziste, inexistente, imposibile, acuzatorii, defaimatoare, agresive, vulgare. Din pacate, nimeni nu are timp sa faca plîngere de calomnie la nivel national, si nu s-a facut asta niciodata.
  In Romania în general se vorbeste foarte tare, ca intr-o cearta pt orice subiect.Tonul antenelor s-a instalat in comportamente, este tîrziu sa se mai vindece trauma asta. Jignirile directe sunt foarte curente, au devenit banale.
  Iar Boicotul este decis; nu mai au rost alte întrebari, uzante, de tot felul. TB are un renume european si nu poate sa abdice de la tinuta de presedinte membru UE. AMerkel de exemplu, n-ar putea chema la neprezentare, oricare ar fi pretul. Ar trimite mesajul altfel. Din fericire, la noi, s-a luat aceasta decizie de catre oamenii lucizi. Unii dintre noi avem poate îndoieli, e normal, dar nu e cale de întoarcere.

  REGINE

  23/07/2012 at 2:47 pm

 60. Oare cum vom fi peste o saptamana?

  Haideti sa-l intelgem putin pe Traian Basescu. De acord, si eu cred ca este obosit, hartuit, nu mai este cel de la inceputuri si poate ca in subconstient nu-si mai doreste sa se intoarca la Cotroceni. Totusi, daca se intoarce, eu ma gandesc ca vrea sa fie demn in discutiile cu partenerii sai europeni, nu sa i se reproseze ca nici el nu a respectat regulile, ca a indemnat la boicot.

  maraco

  23/07/2012 at 2:49 pm

  • Pai despre ce referendum vorbesti?
   Despre etapa asta din LOVITURA DE STAT?

   emil

   23/07/2012 at 2:52 pm

 61. salut pe toata lumea 🙂
  Postare noua!

  Theophyle

  23/07/2012 at 2:50 pm


Comentariile sunt închise.