Politeía

Quis custodiet ipsos custodes?

Despre eroismul gratuit

Comunicatul de mai jos reflecta opinia multora dintre membrii comunitatii noastre. Ne-am straduit sa analizam datele asa cum le-am gasit si sa le trecem prin filtrul faptelor obiective. Comunicatul a fost  redactat de @cetatean si amendat de multi dintre noi, fiind  adus (in principiu) la cunostinta multor cetateni care ne insotesc de la inceputuri, inclusiv prietenilor nostri de la Timisoara si Galati, care ne impartasesc pe deplin aceasta optiune. Ne calauzeste spre aceasta optiune si moralitatea asumarii ei, faptele si deciziile pucistilor care incearca cu orice mijloace sa forteze nedemocratic  rezultatul dorit de ei. Ne rezervam dreptul de a urmari  atent desfasurarea referendumului, demascand iregularitatile si  falsurile,  mai mult decat probabile si sa ne schimbam opinia in ziua referendumului. Deocamdata dlui Basescu îi cerem sa renunte la eroismul gratuit participand la un referendum imoral pus la punct de unul dintre cele mai blamabile parlamente si guvernari  pe care le-a avut Romania in istoria ei. Nu impunem nimanui cum sau daca se voteze, pana la urma optiunea este personala, a fiecaruia dintre noi. Singurul lucru pe care il dorim si il  facem este un apel la ratiune! @Theophyle si @Demeter

Mesajul Comunitatii Politeia pentru Presedintele “suspendat” al Romaniei.

Redactat de @Cetatean

Domnule Presedinte,

Acesta este al doilea mesaj pe care Comunitatea Politeia vi-l adreseaza in ultimele doua saptamani. Primul a fost cu ocazia suspendarii Dumneavoastra de catre Parlament la data de 6 iulie

Am apreciat enorm ca in acea seara ati atacat la Curtea Constitutionala (fara succes insa) Hotararea Parlamentului prin care erati suspendat din functie. Ati facut un mare pas inainte pentru clarificarea raporturilor intre Presedinte si Parlament sub aceasta Constitutie a Romaniei de care adversarii Dvs. se folosesc in toate modurile posibile pentru a orchestra lovituri de stat prost camuflate.

Domnule Presedinte, sunteti cel mai in masura sa intelegeti ce inseamna „garantiile constitutionale” atunci cand insasi Constitutia, institutia care garanteaza suprematia acesteia si primii 3 oameni in stat cad prada furiei unor puscariabili, care considera ca statul de drept si valorile europene trebuie anulate cu orice pret prin votul Parlamentului Romaniei.

Domnule Presedinte, aveti prea multa experienta politica si de viata pentru a cadea in capcana ieftina pe care USL v-a intins-o cu ocazia suspendarii. Si cu toate acestea ati cazut tocmai pentru ca nu ati reusit sa intelegeti ca, in cadrul acestei Constitutii scrisa pentru Ion Iliescu si Adrian Nastase, nu veti avea niciodata castig de cauza (nici Dumneavoastra, nici urmatorii Presedinti ai Romaniei) in fata unui Parlament al puscariabililor, care va aplica art. 95 de fiecare data cand se va simti in pericol sa fie inhatat de o Justitie realmente independenta. Respectul strict pentru litera Constitutiei de care ati dat dovada in toti acesti 8 ani este exact ce au speculat si vor specula urmasii lui Ion Iliescu.

Fiind la cea de-a doua suspendare, trebuie sa intelegeti ca de soarta acestui referendum nu depinde nici Traian Basescu ca persoana, nici statul de drept, ci insasi suveranitatea poporului pe care inca din 1989 esalonul II al PCR a confiscat-o sub pretextul Revolutiei, iar acum continua sa o exercite in nume propriu sub pretextul respectarii Constitutiei.

Prin indemnul pe care il adresati romanilor sa participe la referendumul din 29 iulie 2012 nu va faceti o datorie morala si politica, ci legitimati insasi strategia de confiscare a suveranitatii poporului de catre USL. Cand Curtii Constitutionale ii sunt amputate prerogativele, cand primii trei oameni in stat sunt revocati abuziv din functie, cand legile se modifica numai pentru a va face mai usoara demiterea, Dumneavoastra chemati poporul la referendum, asumandu-va postura de vinovat la judecata si legitimand politic si electoral lovitura de stat a Parlamentului?

Domnule Presedinte, nu aveti voie, la experienta Dvs., sa adoptati in aceasta campanie un comportament de politician romantic ce pleaca la razboi cu sabia impotriva unui tanc, sperand ca tanchistul va iesi si va lupta corp la corp. Ati intrat deja in istorie, cu bune si cu rele. A va preocupa acum de ce va spune istoria si USL-ul daca reveniti la Cotroceni prin invalidarea referendumului e expresia unui orgoliu superb in alte conditii, inutil acum. Nu Dumneavoastra trebuie sa dovediti in acest referendum ca inca aveti legitimitate politica, ci Parlamentul. Chemarea romanilor la vot, oricat de sublima ar fi ea in alte conditii, este expresia unui romantism politic, care nu va prinde deloc si care va distruge tot ceea ce ati cladit in acesti 8 ani in care ati fost Presedintele Romaniei.

Nu Presedintele votat in 2004, in 2007 si in 2009, ci cei 256 de parlamentari suspendaci ar trebui sa bata acum din poarta in poarta cerand poporului sa iasa la referendum.

Nu Presedintele ales al Romaniei are nevoie de legitimare prin vot, ci Presedintele interimar, intrat in Parlament de pe locul II in colegiul in care a candidat.

Insasi legitimitatea care v-a fost conferita de poporul roman de trei ori va interzice sa inscrieti in istoria Romaniei o abdicare similara ca efect (desi in aparenta diferita) celei a Regelui Mihai in fata comunistilor. Sa nu va faceti iluzii, Domnule Presedinte: indemnul adresat romanilor de a veni la referendum nu este expresia dorintei de a lupta pana la capat pentru statul de drept, ci este expresia faptului ca ati acceptat deja sa jucati dupa regulile referendumului masluite de catre USL. A accepta legitimitatea acestui referendum, care incununeaza lovitura de stat din 3-6 iulie 2012 e similara unei abdicari, chiar daca e mascata de indemnul disperat adresat romanilor de a veni la vot.

Domnule Presedinte, intrucat sunteti suspendat, aveti libertatea de a da orice fel de declaratii, inclusiv ca aceea ca recunoasteti legitimitatea Parlamentului de a va suspenda si a doua, si a treia, si a mia oara. Insa nu aveti legitimitatea de a chema la vot poporul roman pentru a valida o lovitura de stat camuflata intr-un referendum. Acest lucru trebuie sa il intelegeti, oricat de dureros ar fi pentru Dumneavoastra, ca politician experimentat, care a fost de atatea ori votat de popor. Vine o vreme cand eroismul gratuit face mai mult rau decat naivitatea. De aceea nu aveti voie sa fiti nici naiv, nici erou inutil.

Referendumul din 29 iulie 2012 este expresia suprema a ilegitimitatii unui Parlament care confisca suveranitatea poporului si o exercita in nume propriu interpretand Constitutia in functie de interesele electorale ale USL. Intrucat acest Parlament a dat doar o aparenta de legalitate loviturii de stat din 3-6 iulie 2012, el incearca acum sa se auto-legitimeze cu ajutorul unui referendum pregatit de multa vreme si provocat la momentul oportun.

Domnule Presedinte, cand ati jurat sa respectati Constitutia si legile tarii, ati jurat sa respectati nu doar litera, ci si spiritul lor. Intrucat Parlamentul a abuzat de litera, aveti obligatia sa restabiliti spiritul Constitutiei reintorcandu-va la Cotroceni.

Domnule Presedinte, referendumurile merita castigate daca sunt organizate corect, nu daca sunt capcane din care nu exista iesire. Aveti tot dreptul sa mergeti increzator spre capcana, sperand ca veti scapa si de data aceasta la mustata, insa nu aveti dreptul sa cereti poporului roman sa isi prinda mana cu ştampila in ea. Uneori poporul are obligatia de a-si atentiona Presedintele ca excesul de eroism poate fi la fel de catastrofal pentru tara ca o abdicare rusinoasa.

Domnule Presedinte,

Catalin Voicu si Adrian Nastase nu merita bucuria un referendum validat si nici istoria Romaniei inca un sef de stat infrant procedural de comunisti.

478 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. ziua buna
  am luat nota. pe 29.07 ma deplasez 60 km pana la consulat, intru la toaleta, rezolv treburile si ies din consulat fara sa votez 🙂

  val

  19/07/2012 at 3:13 pm

  • cu conditia sa ramai tot timpul pe receptie pentru situatia in care se constata ca USL a facut cine stie ce manarie prin Parlament si atunci ar fi nevoie de votat.

   Eu am inteles ca trebuie sa fiu in stand-by.

   moldoveanu

   19/07/2012 at 3:22 pm

 2. vä felicit,
  sunt intru totul de acord cu voi.

  domnule Presdinte Bäsescu fitzi cu noi.

  theo- nona

  19/07/2012 at 3:16 pm

 3. Reblogged this on blogdecainerau and commented:
  BOICOT LA REFERENDUM!

  blog de caine rau

  19/07/2012 at 3:21 pm

  • Domnilor, execelenta postare, felicitari si multumim!

   blog de caine rau

   19/07/2012 at 3:43 pm

  • diana, BOICOT, BOICOT, BOICOT!! Nu tacem, nu ne e frica, SUNTEM mai multi decat ei!

   cinic

   19/07/2012 at 4:26 pm

   • Asta vom face. Mai mult, cum sa facem sa devenim observatori?

    blog de caine rau

    19/07/2012 at 4:31 pm

    • M-am interesat și eu despre cum se poate deveni observator: http://alegericorecte.ro/page/index/4, am sunat la sediul din București și au spus că de luni-marți pot veni să mă înscriu, iar instructajul va fi joi sau vineri.
     Îmi pare rău că n-am mai putut veni alături de voi la protest. Însă îmi voi face datoria în ziua referendumului. Văd de altfel că observatorii nu au voie să-și exprime public opțiunile politice, presupun că e valabil și pentru perioada premergătoare alegerilor? Mă rog, eu nu am opțiuni politice în acest moment, nu țin chiar cu nici o formațiune.

     Teamadetrepte

     19/07/2012 at 7:03 pm

 4. Oservatori vs. Numaratori – poate ca e nevoie sa introducem conceptul de numaratori la sectii – retea motorizata care sa contabilizeze persoanele care intra in sectiile de vot prin tara.
  Camere video, masini cu geam fumuriu.
  De interes sunt in special autobuzele si masinile prea incarcate sau grupurile care ar veni la vot si care ar putea sa mai voteze si la cateva zeci de kilometri departare.

  moldoveanu

  19/07/2012 at 3:25 pm

  • P.S. filmatul e interzis in sectii, nu inafara…. chiar daca politzaiul satului va avea ceva impotriva pana la urma.

   moldoveanu

   19/07/2012 at 3:26 pm

 5. total de acord. de ce sa legitimam noi o ilegalitate prin participare ?

  maximus

  19/07/2012 at 3:26 pm

 6. Excelent. Total de acord.

  Taticu'

  19/07/2012 at 3:31 pm

 7. FELICITARI! Deci pe 29.07. avem alta treaba, nu sa legitimam o lovitura de stat.

  anca

  19/07/2012 at 3:32 pm

 8. cristal clear!

  cristibucuresteanu

  19/07/2012 at 3:35 pm

 9. Dar asta nu va duce, implicit, la mai putine voturi impotriva demiterii? Nu va fi „munitie” pt usl de a spune „uite ce putine voturi are de partea lui”? E clar ca e treaba usl de a asigura nr de votanti, dar …

  victor

  19/07/2012 at 3:37 pm

 10. La sondajul CURS întrebarea nu e ”cum veți vota la referendum” ci ”Credeți că Traian Băsescu va fi demis”.
  • Adică poți fi împotriva demiterii și să crezi că totuși Traian Băsescu va fi demis. Deci scorul 66-34 este despre ce cred oamenii că se va întâmpla, nu despre cum vor vota ei.
  • Pe de altă parte, la întrebarea ”Ce credeți despre demiterea lui Băsescu”, 57% răspund că demiterea e mai degrabă un lucru bun, 32% că e mai degrabă un lucru rău iar 11% nu știu/nu răspund (dacă îi eliminăm pe cei 11%, scorul e următorul: 64% demiterea e un lucru bun, 36% demiterea e un lucru rău.
  • SI-ATUNCI IN CIFRE ABSOLUTE AVEM (la o prezenta data drept sigura la vot de 61% – la data la care nu se stia care este pragul de validare al referendumului):
  (64 x 61 : 100) – (14 x 61 : 100) = 39,04 – 8,54 = 30,5% ar zice DA (dacă s-ar prezenta la vot)
  (36 x 61 : 100) – (14 x 61 : 100) = 21,96 – 8,54 = 13,42 % ar zice NU (daca s-ar prezenta la vot)
  TOTI DACA S-AR PREZENTA LA VOT AR DA O PREZENTA DE 30,5 + 13,42 = 43,92%
  USL AR TREBUI SA MAI FRAUDEZE CELE 8% necesare, adica peste 730 de mii de voturi. Si-atunci, NU ESTE MAI COMOD CA O BUNA PARTE DINTRE CEI 13,42% (vreun milion de simpatizanti de-ai lui Basescu) SA STEA ACASA?
  daca refacem calculul la 57% DA si 32% NU, USL nu aduna pragul nici daca sta in cap. mai ales daca boicotam.

  Sare'n Ochi

  19/07/2012 at 3:37 pm

  • m-am folosit de randamentele expuse de catre domnul Barbu Mateescu in materialele sale de pe Sociollogica

   Sare'n Ochi

   19/07/2012 at 3:39 pm

  • Limpede! Total de acord cu tine, @Sare.

   Adrian

   19/07/2012 at 3:45 pm

  • Boicotul ofera o sansa in plus de frauda (utilizarea buletinelor nerevendicate de catre cei absenti). O solutie mai sigura este participarea si anularea votului prin aplicarea de doua ori a stampilei

   cineva

   19/07/2012 at 4:25 pm

   • existi la numaratoare NUMAI daca ai semnat. daca votezi aiurea, tot validezi referendumul. este un mare neadevar ceea ce ati postat. daca cineva se foloseste in fals de semnatura mea, este grav. dar daca ma prezint sa anulez votul, contez ca numar. DOAR USLinoasei ii foloseste un astfel de tertip.

    Sare'n Ochi

    19/07/2012 at 4:41 pm

    • Este vorba de o mică confuzie făcută de Sare’n Ochi.

     … şi asta pentru că e vorba de două întrebări separate.

     66% votează pentru demitere (http://www.jurnalul.ro/usr/imagini/2012/07/17//234038-sondaj-curs-referendum-iulie-2012-8.jpg)

     Altă întrebare este dacă ar fi bine sau rău pentru ţară ca preşedintele să fie demis, 57% considerând că ar fi mai degrabă un lucru bun: http://www.jurnalul.ro/usr/imagini/2012/07/18/234271-sondaj-curs-referendum-iulie-2012-10.jpg

     Cele două scoruri (66% şi 57%) nu pot fi comparate, întrucât ele sunt calculate prin referinţă la **totaluri diferite**. În primul caz 100% sunt cei care sunt siguri că vin la vot, în al doilea caz vorbim de populaţia totală cu drept de vot aflată în ţară.

     Voi clarifica aceste confuzii în câteva ore, printr-o postare pe blog.

     Barbu Mateescu

     19/07/2012 at 9:00 pm

     • Îmi cer scuze că am folosit două link-uri, era aproape obligatoriu.

      Barbu Mateescu

      19/07/2012 at 9:06 pm

     • multumesc. am vazut dupa ce am facut calculele ca sunt chestiuni diferite. multumesc inca o data.

      Sare'n Ochi

      20/07/2012 at 12:16 am

      • Nu e nicio problemă. Subiectul e foarte complicat, şi oricum lucrurile sunt acum pe muchie – foarte, foarte aproape de pragul de 50%.

       Barbu Mateescu

       20/07/2012 at 7:04 am

  • Sare’n Ochi, ca să răspund aici şi nu pe blog-ul meu, întrucât problema „arde”:

   1. „64 x 61 : 100) – (14 x 61 : 100)”… de ce scazi „14 X 61 / 100”?

   2. CURS a adresat mai multe întrebări **diferite**.

   „Cum aveţi de gând să votaţi la acest referendum”? (link-ul e aici: http://www.jurnalul.ro/usr/imagini/2012/07/17//234038-sondaj-curs-referendum-iulie-2012-8.jpg)
   „Indiferent de cum veţi vota dvs., care credeţi că va fi rezultatul votului?”
   „Credeţi că demiterea ar fi un lucru bun sau rău?”

   La prima întrebare, totalul (acel 100%) sunt toţi cei care votează, adică 61% din populaţia adultă aflată în ţară.
   La a treia întrebare, totalul (acel 100%) sunt toţi cei cu drept de vot, adică 100% din populaţia adultă aflată în ţară.

   În cifre absolute, unde 100% = toată populaţia din ţară:
   61% vin la vot (40% DA, 21% NU)
   28% nu sunt siguri că vin la vot (17% cred că demiterea ar fi un lucru bun, 11% că n-ar fi)
   11% nu vin şi nici nu-i interesează.

   Barbu Mateescu

   19/07/2012 at 9:45 pm

   • Mi-am dat seama care este răspunsul la punctul 1. Sare’n Ochi se referă la procentul românilor care sunt în afara României şi nu votează, deşi încă apar pe liste. (estimativ 14-15%), şi din nefericire face o eroare atunci când vine vorba inserarea acestei cantităţi în calcule.

    Formula pentru determinarea prezenţei reale în ţară este:

    (prezenţă conform sondajelor) / [ populaţia totală) minus (cei plecaţi) ]

    Dacă România ar avea 6 cetăţeni, din care unul este plecat din ţară şi alţi doi vin la vot, prezenţa în sondaje ar fi 2 / 5 (40%), iar conform listelor 2 / (5+1) = 2 / 6 (33%).

    Sare’n Ochi a folosit formula:
    (prezenţă conform sondajelor / populaţia aflată în ţară) minus (cei plecaţi / populaţia totală),

    adică în liniile exemplului de mai sus:

    (2 / 5) – (1 / 6) = 23%.

    ceea ce este eronat, întrucât vorbim de numitoare diferite – cei plecaţi în diaspora reprezintă mult mai mult din totalul populaţiei decât reprezintă ei prin comparaţie cu cei 61% care vin la vot. Cum această cantitate a fost pusă după semnul „minus”, a „tras în jos” prezenţa în calculele lui Sare’n Ochi.

    Barbu Mateescu

    19/07/2012 at 10:36 pm

    • ok. acum inteleg. eu aplicam corectia inginereste (adica am presupus ca este vorba despre un coeficient caruia trebuie sa-i aplic corectia din nr participanti raportat la 100%). mea culpa.

     Sare'n Ochi

     20/07/2012 at 12:22 am

   • scaderea am facut-o presupunand ca este vorba de acel procent de aproape 15% de insi aflati pe liste de care tu sustii ca nu sunt in tara sau au murit nitel. am aplicat corectia din numarul de persoane care zic ca se prezinta sigur la vot din totalul de 100%. sper ca nu am inteles gresit.

    Sare'n Ochi

    20/07/2012 at 12:19 am

 11. De acord 🙂
  LNM – in ce priveste hotnews – nu stiu ce sa zic…Dan Tapalaga zice ca e in vacanta, la fel ca multi colegi.
  Deocamdata nu observ decat o anume lentoare in afisarea stirilor.

  Diana

  19/07/2012 at 3:39 pm

  • Nu stiu ce sa zic…. vom trai si vom vedea – ma intreb ce interese ar avea Blogary si Lazaroa. dar vom vedea….. 🙂

   lastnightmusic

   19/07/2012 at 3:46 pm

   • Mda, Bleen spunea intr-un comentariu de ieri ca „it’s official”…

    Diana

    19/07/2012 at 3:50 pm

  • Diana,

   Am postat pe EZ (in ghilimele si cu citarea sursei 🙂 ) pozitia comunitatii noastre zis a vis se referendum. Nici o problema, am impartit comunicatul in doua parti si l-am postat. Am incercat acelasi lucru si pe HN. Surpriza, nici pana la aceasta ora nu este postat (iar la ei l-am impartit in trei parti pentru a nu se comenta ca este prea lung).
   Tot pe HN, la articolul ce a aparut ca Pontacul Nu a plagiat, am citat de pe EZ unde intr-un articol se spune „de pe surse” ca maine la conferita de presa se va spune ca A Plagiat. Ghici surpriza, nici acel comentariu nu a aparut.

   Concluzia…???

   mayausa

   19/07/2012 at 6:06 pm

 12. • DACA REFAC CALCULUL PE 57% DA (este un lucru bun demiterea) si 32 % NU (este un lucru rau demiterea), avem:
  (57 x 61 : 100) – (14 x 61 : 100) = 34,77 – 8,54 = 26,23% (DA)
  (32 x 61 : 100) – (14 x 61 : 100) = 19,52 – 8,54 = 10,98% (NU)
  TOTAL: 37,21%
  cam asta era si estimarea de prezenta la vot data de catre @Bleen
  VERDICT: BOICOT!
  NU POT EI FRAUDA, CAT PUTEM NOI BOICOTA 😀

  Sare'n Ochi

  19/07/2012 at 3:45 pm

 13. Cred ca e solutia cea mai buna, desi cred ca trebuie sa mai lasam o portita pana duminica dupa amiaza.
  Il aud acum pe Dusa la B1 cum se cearta cu Toader pt. ca PDL a depus contestatie la CCR pe legea referendumului (pe programul de vot).
  Dusa e foarte inversunat, e clar ca urmaresc furtul la vot. Dusa deviaza cu „de ce ati taiat pensiile romanilor?”
  folosesc foarte tertipurile ca sa castige.
  Copiez ce am scris in ultimul comentariu la postarea precedenta:

  Ia uitati-va ce categoric e umflatu’ asta: presedintele n-are dreptul la nimic, sa-i luam si dreptul la viata. De asta au facut CSATul azi ca sa-l demita pe Opris ca i-a instalat presedintelui Basescu o linie de telecomunicatii secretizata:
  http://www.adevarul.ro/actualitate/politica/Seful_STS-audiat_in_Comisia_de_aparare_din_Senat-privind_linia_telefonica_de_la_Basescu_0_739726189.html#

  Se anuntase ca la ora 16 este conferinta de presa a reprezentantului APCE care l-a vizitat si pe presedintele basescu si pe Antonescu. SA vedem ce spune.

  cedric

  19/07/2012 at 3:46 pm

 14. eu cred ca ar fi trebut demontata, dintr-un inceput, alegatia uselista: referendumul este o chestiune intre popor si Basescu. Acest referendum este o chestiune intre parlament si popor, acesta din urma este chemat sa decida daca suspendarea faptuita/decisa de parlament este corecta/dorita.
  Un boicot, o neprezentare masiva a electoratului va fi un raspuns transant dat parlamentului, pentru ca actiunea /suspendarea sa este tinut poporul a legitima prin vot.
  La referendum parlametul este cel ce solicita un raspuns electoratului, nu presedintele.
  In alta ordine de idei, poate ca ar fi trebuit sa aduceti in discutie, in apelul catre presedinte, si aspectul absentei totale a fair play-ului in aceasta confruntare. Toate semnalele arata ca organizatorii vor utiliza toate trucurile posibile pentru a frauda votul si maslui cvorum-ul, pe cale de consecinta, atitudinea de Don Quijote este paguboasa si irationala

  Lumi (pentru a nu clona pe Luminita)

  19/07/2012 at 3:53 pm

  • Doamna lumi,
   daca credeti ca referedumul asta nu va fi supravegheat cu lupa de UE si de americani, gresiti amarnic. Fiecare nergula va fi sanctionata la sange – deci hai sa o lasam mai moale cu Don Quijote. Nimeni nu va obliga sa nu mergeti la vot! Deci hai sa fim seriosi. Cred ca in clipa cand vor fi dovezi palabile de fraudare se duc astai pe copca!

   Theophyle

   19/07/2012 at 3:57 pm

   • Domnule Theo,
    sfanta naivitate !! „fiecare neregula va fi sanctionata la sange”, neregulile nu vor fi sanctionate pentru ca nu vor fi dovedite/depistate, si supravegherea cu lupa este doar un sofism. Faptul ca pentru un scrutin in care se poate vota si in alta localitatea decat cea de domiciliu, nu s-a decis instalarea softului de depistare a votului multiplu este elocvent. Prelungirea programului este necesara pentru a asigura uselistilor din sectiile de votare cel putin 2-3 ore de absenta a singurului reprezentant pedelist,deh, omul nu poate sta nebaut, nemancat, nepisat mai mult de 6-7 ore si nici nu poate insoti urnele mobile.
    Eventualele nereguli depistate ulterior nu vor schimba nimic, dictatul faptului implinit este o regula uselista, se vor face contestatii, vor curge rauri de comentarii si, intre timp. Andronescu se va instala mai adanc la Cotroceni

    Lumi (pentru a nu clona pe Luminita)

    19/07/2012 at 4:14 pm

    • ca aveti sau nu dreptate, romanii deja au hotarit e dificilsa faci cunoscut cele de mai sus . totul ramine la decizia presedintelui . e el si numai el care poate sa ne dea acest mesaj !!!!!! pina acum ne a spus sa merge la vot . daca ne va spune sa nu ne prezentam ,atunci nu ne vom prezenta !!!!

     Fronius Luminiza

     19/07/2012 at 6:55 pm

     • Doamna / Domnisoara,
      1. pe blogul asta nimeni nu scrie cu litere de tipar, toti stim sa citim!
      2. Treaba Presedintelui este a presedintelui;
      3. Treaba noastra este a noastra!
      4. Nu suntem o galerie de fotbal, avem opiniile noastre!

      Theophyle

      19/07/2012 at 6:59 pm

  • Nici nu trebuia sa se ajunga aici.

   Diana

   19/07/2012 at 3:57 pm

 15. Tocmai am revenit de la o bere cu un consilier dintr-o comuna USL-ista (da, primarie cistigata de USL) si sint mai mult decit uluit de luciditatea oamenilor de rind (oameni de la tara de +60). Eu anticipez ca vor fi surprinzator de multe voturi pt T.Basescu.
  Remine de construit o alternativa reala pt 2014 si 2016 si oamenii o vor recunoaste si vota ca atare.

  Tio

  19/07/2012 at 3:59 pm

  • Eu spun asta de mult si nimeni nu crede. Tampenia a cam emigrat la oras.

   ribelalu

   19/07/2012 at 10:19 pm

 16. […] Mesajul comunitatii Politeia, redactat de @Cetatean […]

 17. Buna ziua!
  Total de acord cu acest mesaj-apel; atentie insa: pe litoral vor fi sectii de votare in crasme si hoteluri. La sate se fac deja liste cu persoanele care au ajutoare sociale iar acestea si familiile lor vor fi presate sa vina la vot sub amenintarea incetarii ajutorului. Tot asa si cei care lucreaza in primarii si familiile lor sunt obligati sa iasa la vot. In orase iar vor scoate pensionarii, vor fi tot felul de promisiuni si mai ales amenintari; inclusiv in sectiile de votare vor pune cele mai grobiene si obraznice persoane care vor astepta inchiderea urnelor ca sa poata fura. In 2000 am trait acest jihad intr-o sectie de votare…

  drivas

  19/07/2012 at 4:00 pm

  • Nici nu va dati seama cati turisti germani si americani cu camere de luat vederi vor fi pe litoralul romanesc pe data de 29 iulie 🙂

   Theophyle

   19/07/2012 at 4:03 pm

  • Am auzit si eu de presiunile pe familiile care beneficiaza de ajutoare sociale. Intr-o comuna vranceana le ziceau ca ei oricum vor iesi intr-un fel sau altul primari, si daca nu voteaza cum trebuie, o sa vada ei ce inseamna sa nu mai primeasca ajutoare iar pensiile sa intarzie cate 3-4 luni, apa cu ratia …etc. Groaznic pentru secolul XXI.

   anaphoricus

   19/07/2012 at 5:19 pm

 18. atzi aflat, au curajul profesorii, sä punä verdictul de plagiat???????

  eu nu cred, voi ce credetzi????cu un verdict mincinos, se fac de ras in lume

  ce rost mai are conferintza?, v-am spus eu, cä vor broda niste minciunele.

  theo- nona

  19/07/2012 at 4:02 pm

 19. Salutare! 🙂

  Liderul deputatilor PDL Mircea Toader a precizat partidul a depus contestatie la CCR pe legea privind atributiile Curtii, dar si pe OUG prin care referendumul se organizeaza in intervalul orar 07:00-23:00.

  „Am depus contestatie pe CCR (legea privind atributiile Curtii n.red.), pe OUG 41 cu organizarea referendumului ( in intervalul orar 07:00-23:00 n.red.) si pe proiectul de lege al meu practic pe care l-au modificat cu intervalul de timp prin HG”, a spus Mircea Toader pentru Newsin.

  Pana in acest moment e super ok, PDL face o treaba excelenta pe partea legislativa.

  Cetatean

  19/07/2012 at 4:03 pm

  • salut ! da e super ok ti am zis de ieri ca valeriu tabara anunta posibilitatea sa depuna contestatia. :)cat despre apel , total de acord – nu merg sa validez prin prezenta mea la vot subminarea statului de drept.sa se duca aia din csat sa voteze ei .

   zigzag

   19/07/2012 at 4:11 pm

   • salut! Da, imi amintesc perfect, insa asteptam o voce mai autorizata decat a lui Tabara, care de multe ori vorbeste fara „spate”. In acest moment, cum am spus, mingea e la CCR unde poate fi sutata in tribune sau …taiata cu toporul, ca in copilaria noastra cand sarea peste gardul vecinului 😉

    Cetatean

    19/07/2012 at 4:17 pm

 20. Madam Campeanu la B1 despre situatia economica actuala. Minte de ingheata apele :ca situatia politica tensionata nu lasa guvernul sa lucreze, ca era mai bine cu alegeri anticipate s.a.m.d.

  cedric

  19/07/2012 at 4:04 pm

  • Mie mi-ar fi rusine sa o am in familie. Stiu nepotii ei ce bunica mincinoasa au ? Asta minte si cind le spune Punguta cu doi bani 🙂

   lastnightmusic

   19/07/2012 at 4:08 pm

 21. eu preväd, formulare gata fäcut si bägate dela inceput in urne
  ,special cele mobile.

  theo- nona

  19/07/2012 at 4:05 pm

 22. Sustin total apelul, Dar, daca suspendatul nu schimba strategia, voi participa la referendum. Mersul pe doua carari, unii merg, altii nu, este mai periculos decat participarea la referendum. Ma gandesc ca poate TB a ajuns la concluzia ca, oricum, nu se va depasi prezenta de 50% (in 2007, cand impactul, tensiunea erau mult mai puternice in societate – prima suspendare din istorie – au fost doar 44%) si spera ca intre cei care vor merge la vot sa obtina cat mai multe NU -uri, care sa-i dea o anume legitimitate. Si daca nu mergem la vot, iar, intre cei care merg, DA -ul e majoritar si Basescu decide sa demisioneze, ce am rezolvat ? Numarul mic de NU -uri il poate dezamagi foarte tare (doar am stabilit ca e romantic, nu ?!). Sau daca va fi clar ca prezenta depaseste 50%, iar rezultatul nu e foarte clar, in conditiile in care o parte dintre votantii nostri au fost deja demobilizati, nu credeti ca e greu sa-i remobilizam in cursul zilei de duminica ? Chiar credeti ca toata lumea monitorizeaza site -urile si prezenta la vot pe fiecare ora ? Odata demobilizat(a) o parte din electorat, e greu de remobilizat, iar asta poate fi fatal in ziua votului….Repet, apelul e corect si sustin aceasta varianta de actiune, dar, daca Basescu nu si-o insuseste, ramanand pe strategia initiala, cred ca trebui sa votam, asumandu-ne riscul, pentru ca altfel pot aparea situatii imprevizibile si am putea regreta ca am contribuit la aparitia lor. Mersul pe doua carari nu tine. Strategia trebuie sa fie unitara…chiar daca pare mai riscanta. O actiune neunitara e cea mai riscanta „strategie”.

  Sergiu

  19/07/2012 at 4:05 pm

  • Sergiule, te asteptam. 🙂
   Tu esti hirtia mea de turnesol la ultimele 3-4 alegeri, suspendari
   Am facut de fiecare data pe dos cum ai zis tu si mi-a mers bine.

   E ca in filmele alea cu teroristi in care teroristul bun spune artificierului prin telefon – taie firul rosu ! si ala dupa ce gindeste 3 secunde taie firul albastru si filmul se termina cu happy end 🙂

   lastnightmusic

   19/07/2012 at 4:11 pm

   • Ma mir de faptul ca spui ca ai procedat pe dos decat am spus eu, pentru ca la ultimele 3-4 alegeri, suspendari, optiuniea mea a fost in favoarea celor care au castigat: TB si PDL. Am exprimat ingrijorari, preocupari, dar optiunea a fost constanta.

    Sergiu

    19/07/2012 at 4:21 pm

    • Sergiu… nu ma face sa caut… Dar mi-ar fi placut sa apari mai des pe aici , si nu doar in ajun de alegeri

     lastnightmusic

     19/07/2012 at 4:26 pm

     • Poti cauta fara probleme….stiu foarte bine care mi-au fost si imi sunt pozitiile…..eu apar la greu, cand deciziile conteaza cu adevarat…..asta nu insemna ca nu urmaresc cu placere acest blog si comentariile turuor celor de aici….Ma regasesc in atitudinea blogului…..

      Sergiu

      19/07/2012 at 4:34 pm

 23. Pentru ziua referendumului poate fi util si instrumentul de aici:
  http://sociollogica.blogspot.co.uk/2012/07/referendumul-o-unealta-pt-estimarea.html

  calauza

  19/07/2012 at 4:07 pm

 24. Campeanu o broascä bätranä si obezä, ce si-a bätut vecinul-

  theo- nona

  19/07/2012 at 4:07 pm

 25. Mingea este acuma la Presedintele CCR care o poate suta in tribune… pana dupa 29 iulie, dupa sugestia Maestrului 🙂

  Cetatean

  19/07/2012 at 4:07 pm

 26. SERGIU;

  lasä soparlele, te observ demult, te pricepi.

  theo- nona

  19/07/2012 at 4:08 pm

  • Probabil ca daca ai avea mai multe cunostinte pe zona sociologiei, nu ai mai considera cele spuse de mine drept soparle. Ar exista chiar o ingrijorare. Fanatismul nu rezolva dileme. Niciodata. Asta o spun doar asa, pentru ca si eu iti urmaresc comentariile.

   Sergiu

   19/07/2012 at 4:25 pm

 27. acum ar trebui parafrazat ceva de genul: nu pot ei fura, cat noi boicota! Ma gandeam la un mesaj text succint si clar pe care sa-l transmitem prin sms listelor de contacte din telefonul fiecaruia in care sa explicam de ce boicotam acest referendum

  drivas

  19/07/2012 at 4:10 pm

 28. sä vedem dacä CCR, se respectä si vrea sä se facä respectatä.

  theo- nona

  19/07/2012 at 4:10 pm

 29. Declaratia lui Mignon la B1

  cedric

  19/07/2012 at 4:11 pm

 30. S-au intalnit cu presedintii camerelor, cu PM cu TB, CA si cu presedintele CCR

  cedric

  19/07/2012 at 4:14 pm

 31. Vor sa stie ce va urma dupa 29 iulie, vor sa stie ca , campania electorala pt alegerile parlamentare va fi una linistita.

  cedric

  19/07/2012 at 4:15 pm

 32. Au temeri privind democratia din Ro si pt cetatenii ei, teemri dinainet ca majoritatea de azi sa fi devenit majoritate!! Se tem de ce e mai rau daca n use schimba lucrurile inainte si dupa 29

  cedric

  19/07/2012 at 4:17 pm

 33. Maior nasul cu finul Ponta, stau frumos pe scaune numitzi de Bäsescu

  dar au avut nemernicia amandoi . sä comploteze contra lui. asa este in

  viatzä binelele si bunele intentzii se räsplätesc. Maior a jucat si la

  demiterea guvernului Ungureanu ,ca si acum la Bäsescu un rol …………

  theo- nona

  19/07/2012 at 4:20 pm

 34. pe tvrinfo se continua conferinta
  La irtv scrie ca Ponta n-a plagiat a stabilit comisia de etica . Porcii!

  cedric

  19/07/2012 at 4:21 pm

  • Care comisie, aia de la minister?

   Diana

   19/07/2012 at 4:23 pm

 35. Buna ziua,
  Imi vine sa spun ca dupa acest comunicat nici presedintele nu va vota.
  S-auzim de bine!

  ovidiu

  19/07/2012 at 4:27 pm

  • 🙂
   Deci pot merge in concediu si fara sa trebuiasca sa mai caut o ambasada sa votez.
   Felicitari „scribilor”!

   miki

   19/07/2012 at 4:32 pm

 36. ce este curios, cu ce veselie semneazä acordul cu fmi,

  numai acum 2 säptämani , gigolo de paie Täriceanu, in

  plen acuza pe Boc , cä a semnat acordurile. ceva nu este

  intreg in capetele lor.Täriceanu este tot un tampit, avea dreptate

  Amadeo si cele 5 neveste ce l-au päräsit, „de bun si destept ” ce este

  theo- nona

  19/07/2012 at 4:28 pm

 37. dela porci, te asteptzi la orce, dar vor avea in acest caz

  reactzii internatzionale, vor fii rusinatzi zdravän, porcii.

  theo- nona

  19/07/2012 at 4:31 pm

  • Tare chestie cu „vor fii rusinarzi zdravan” 🙂
   Buna ziua.

   emil

   19/07/2012 at 5:56 pm

 38. Total de acord.Dar ar trebui spus oficial de PDL in primul rand si transmis in fiecare cotlon.Pe asta trebuie mers orice ar fi.Orice altceva e pierzator.Inclusiv ca stam la panda pe 29 si vedem prezenta la ora 19 de ex.Calculam noi ca nu se face cvorumul si hai la urne ca sa iasa multe de NU.Si uite cum dam buluc si iese cvorumul!Dar nu ies mai multe de NU decat DA pt ca a fost o zapaceala si multi dintre noi s-au conformat si au stat acasa sau in excursie.
  In acelasi timp ar trebui gandita o modalitate de contabilizare a celor care intra in cat mai multe sectii de votare, pt a nu da posibilitate de frauda.

  papiciulo

  19/07/2012 at 4:32 pm

 39. Salutam mesajul Polieia si subscriem.

  Trebuie militat pentru ca, acest mesaj sa fie citit de cat mai multi romani.
  Multumim Cetatean, multumim Theophyle.!

  mayausa

  19/07/2012 at 4:32 pm

 40. Dupa ce l-am admirat pe Bleen pentru postarea de ieri „Procesul, de Victor Ponta. Și obligația morală a boicotului”, ii admir azi constanta cand scrie: ” Eu zic să chemăm lumea la vot și să luptăm pînă la capăt. O să fac campanie ca-n 2009, pînă în ultima secundă, pe viață și pe moarte. La final, chiar dacă Antonescu va rămîne președinte și Băsescu va pleca acasă, mie personal nu-mi va putea nimeni reproșa nimic. Important e să ies eu curat din chestia asta, să arăt că lupt cu toate forțele, că nu-mi pierd credința, că cred în Băse și în victorie, că nu sînt un defetist”.

  Romantismul politic si psihololgia inversa sunt uneori indiscernabile.

  Cetatean

  19/07/2012 at 4:32 pm

  • da frate , uslamistii lupta cu toate armele si incalca toate regulile iar noi tre sa venim cu trandafiru si sa fluturam stegulete „hai la votul cel mare”. nu! usl a organizat referendumul atunci usl sa bata drumurile sa adune fraieri sa voteze.iar cand se vor numara voturile vor vedea sa zicem 4 milioane de voturi pentru suspendare Basescu sa iasa sa spuna ” am castigat ! majoritatea populatiei a refuzat sa se prezinte si sa valideze lovitura voastra de stat!”. fara romantisme si eroisme de 2 lei.

   zigzag

   19/07/2012 at 4:37 pm

  • Si uite asa , unii dintre noi merg la vot, altii nu, iese cvorumul si ne dam cu pumnii in cap.

   papiciulo

   19/07/2012 at 4:41 pm

  • @Cetatean,

   comentariul trebuie citit intr-o cursivitate a postarilor; Bleen spunand ca nu intelege de ce Presedintele continua sa tureze motoarele in plin cu declaratii prin care isi cheama sustinatorii la vot…

   Taticu'

   19/07/2012 at 4:52 pm

   • Taticu’ (meserie nickul tau 🙂 ), Presedintele si-a asumat o obligatie pentru care, insidios, propaganda USL se pregatea sa il condamne daca nu o asuma. Eu consider ca nu trebuie sa le faca jocul.

    Cetatean

    19/07/2012 at 4:56 pm

    • Sunt de acord cu loviturile dinspre USL.
     Eu nu merg la referendum, iar cei pe care o sa-i pot convinge, nu vor merge. Mi se pare o decizie logica, de bun-simt.
     Pe de alta parte, trebuie sa recunosti ca oamenii Dreptei sunt bagati intr-un ping-pong decizional. Iar faptul ca-l vad pe Presedinte atat de pornit, „in logica de campanie”, nu face decat sa-i deruteze.
     P.S. Am pus, mai jos, o declaratie a presedintelui CJ Alba…

     Taticu'

     19/07/2012 at 5:06 pm

     • ” cei pe care o sa-i pot convinge, nu vor merge”
      Cati?(procentual din cele 18 milioane)

      emil

      19/07/2012 at 5:58 pm

 41. in orce caz, trebuie cerut numele academiienilor ce au hotärat

  dacä nu dau numale, e fäcut in biroul USL:

  nu e nevpoie de conferintzä, sä spui a plagiat.

  MATEUTZ FACE NISTE ARTIFICII GOLÄNESTI PT: TAMPITZI

  RUSINE:

  theo- nona

  19/07/2012 at 4:35 pm

 42. eu chiar nu intzeleg nimic, peste tot diferite articole, unde nu a plagiat
  dar si-a insusit…………………………etc. ce ste rusinea asta. vä rade tot mapamondul

  theo- nona

  19/07/2012 at 4:41 pm

 43. bänuiesc ,cä trebuia sä scrie asa Bleen !!!!!!!!!!!!

  theo- nona

  19/07/2012 at 4:43 pm

 44. Deutsche Welle – despre dublul limbaj al actualei puteri
  http://www.dw.de/dw/article/0,,16109327,00.html

  miki

  19/07/2012 at 4:45 pm

 45. Va salut pe toti,
  Sunt in intregime de acord cu mesajul. Cred ca este foarte bine gandit si scris. Exprima si concluziile la care am ajuns in ultimele zile. Va felicit si va multumesc. Sa ne aute pe toti Dumnezeu, ca tulburi vremuri traim.

 46. Presedintele CJ Alba, Ion Dumitrel, care este si secretar general adjunct al PDL, afirma ca nu va merge sa voteze la referendum si ii indeamna pe cei care au incredere in el sa stea acasa „la umbra”, spunand ca numai astfel pot „repara urgent” ceea ce „au stricat” Ponta si Antonescu.

  Ion Dumitrel a afirmat, joi, intr-o conferinta de presa, ca nu se va duce sa voteze la referendum deoarece nu doreste ca votul sau „sa contribuie la indreptarea Romaniei catre Rusia”

  :)))

  Taticu'

  19/07/2012 at 4:50 pm

 47. Si uite asa, € o ia spre 4.58.Deja devine o obisnuinta , ca in anii ’90 cand leul scadea in fiecare zi, era ca o axioma.

  papiciulo

  19/07/2012 at 4:52 pm

 48. Salut tuturor
  F.B postarea.
  In alta ordine de idei Curtea Constituţională va lua în discuţie în 24 iulie contestaţiile privind OUG 41 şi legea referendumului, iar în 19 septembrie se va judeca sesizarea privind atribuţiile CC

  ion

  19/07/2012 at 4:52 pm

  • 24 iulie…prea devreme pentru gustul meu. Nu ar fi rau o motivare scrisa si publicata pe 30 iulie.

   Cetatean

   19/07/2012 at 4:57 pm

 49. Bine va regasesc,
  De acord cu analiza si conclizia postarii. Nici eu nu vreau sa validez frauda.
  Dar ma framanta niste ganduri, poate ma ajutati sa inteleg. Va sa zica, UE stie ca a fost lovitura de stat. Inseamna ca ei inteleg strategia pucistilor de a-si valida lovitura sub masca de aparenta si normalitate a referendumului. Si atunci? De ce naiba nu li se impune sa renunte la referendum. Prin trecerea sub tacere a acestui aspect crucial pana si UE le legitimeaza referendumul. Eu i-as scrie dlui Barroso despre asta.

  Giorgia

  19/07/2012 at 4:52 pm

 50. Salutare !
  Apeluri/atentionari catre presedinte au fost multe.
  Eu insumi, riscand blamari/calificari injurioase din partea unor vechi parteneri de transee, am incercat sa-l trag de maneca in situatii in care pierdea contactul cu solul (minister pt. Udrea, EBA la PE, chemari la „solidaritate” cand in ministere/companii de stat se inventau posturi noi pt. clientii politici).
  Inutil, evident.
  Pt. ca Base nu asculta decat de propriul instinct.
  Nu intotdeauna infailibil, dupa cum se vede.
  E evident ca decontam, acum, uriasa discrepanta dintre taierile otova cu un sfert la salariile bugetarilor si bunastarea afisata/in crestere continua a liderilor de la guvernare.
  Evident ca la referendum o sa se voteze majoritar „Da”, din considerente de ura abil atzatzata,
  Evident ca USL o sa fure cat cuprinde, in ciuda observatorilor externi de care ii doare exact in dos.
  Ce mi se pare mai mult trist decat evident este, insa, ca Base nu si-a format un urmas de talia lui, care sa-i spulbere pe maimutoii Ponta/Crin.
  Pt. ca, dupa parerea mea, MRU nu are vlaga unui lider si nici incisivitatea necesara in astfel de conditii.
  Sa ne ajute Al de Sus !

  Tzepelica

  19/07/2012 at 4:53 pm

  • Nu te supara, Tepy, cand spui : ” decontam, acum, uriasa discrepanta dintre taierile otova cu un sfert la salariile bugetarilor ” cum vedeai tu facuta altfel (peste noapte, asa cum a fost) si mai ales, cu cine? Ca doar nu o facea cum trebuie Basescu sau Boc. Zic si eu 🙂

   emil

   19/07/2012 at 6:02 pm

   • Taierile otova in contrast cu angajarile clientilor politici (habarnisti, pe salarii colosale) au starnit un val de ura cu efecte devastatoare.
    Mi se pare extrem de grav ca nici acum nu se intelege asta.

    Tzepelica

    19/07/2012 at 6:39 pm

 51. Am facut o pauza la scris dar l-am ascultat pe Mignon in continuare. La o intrebare a cretinei de la irtv daca presedintele suspendat i s-a plans ca nu s-a respectat constitutia in ultimul timp a spus: presedintele nu este suspendat este presedintele pentru care o majoritate din parlament a hotarit sa mearga la referendum, iar CCR le-a spus ca presedintele nu a incalcat cu nimic constitutia dar , avand in vedere lucrurile petrecute in 36 de ore, s-a votat in parlament suspendarea si referendumul. Nu pot eu sa spun exact cuvintele lui Mignon dar m-au uns la suflet.

  cedric

  19/07/2012 at 4:53 pm

  • 🙂 superb raspunsul.

   Cetatean

   19/07/2012 at 4:58 pm

   • city, tii minte cand cu referendumul din 2009 ? in ziua votului iliescu indemna lumea sa nu voteze ?cand tariceanu si membrii pnl faceau campanie ca romanii sa boicoteze referendumul ? asa trebuie procedat , cu armele lor , la rupere. ca ei se bazau sa faca referendumul asta de pe 29 ca nu vine lumea fiind vara si l validau cu cati participau.

    zigzag

    19/07/2012 at 5:03 pm

    • Da, imi amintesc, imi amintesc ca a Iliescu a zis ceva de dulce si despre Geoana, care votase la referendum.

     Cetatean

     19/07/2012 at 5:09 pm

     • Dar imi amintesc si faptul ca, in ciuda apelului la boicot, marea parte a electoratului psd si pnl a votat la referndum. De aceea spun si insist pe strategia unitara.

      Sergiu

      19/07/2012 at 5:18 pm

      • electoratul PSD-PNL nu stie ce inseamna termenul „boicot”. vocabularul lor contine doar cateva sute de cuvinte printre care la loc de cinste sunt: „ajutor”, „alocatie”, „pensie”, „salar”, „prema”, „jos” si „basescu”

       ribelalu

       19/07/2012 at 10:29 pm

 52. daca nu va suparati ca-mi dau si eu cu parerea, cred ca ar trebui sa facem cumva sa ajunga la UE (nu stiu exact unde) hotarirea romanilor de buna credinta sa boicoteze referendumul astfel incat sa se stie de ce nu va fi validat.
  Ca nemernicii pot inventa cine stie ce cauze ca sa nu aplice regula cu reintoarcerea presedintelui la Cotroceni daca n use prezinta jumatate plus unu din cei de pe liset.

  cedric

  19/07/2012 at 4:58 pm

  • Corect, de aia trebuie o hotarare oficiala a fortelor politice pro-Basescu.

   papiciulo

   19/07/2012 at 5:01 pm

  • Exact asta am spus si eu mai sus. Sa facem un mesaj colectiv.

   Giorgia

   19/07/2012 at 5:06 pm

 53. va salut,
  bravo pentru articol si sper ca presedintele sa il ia in consideratie.noi am mai luptat ptr un referendum pe care ei nici nu il baga in seama cu toate ca e legal.

 54. Sunt complet de acord cu boicotul. Initial ma gandeam sa vad situatia pe la 18 p.m si daca n-au mult peste 30% prezenta sa-mi duc familia la vot. Cum vad c-au prelungit programul, nu risc. Sunt convinsa ca vor incerca tot felul de misculante balcanice si la fel de convinsa ca macar o parte vor fi in presa, pe net. filmate, etc. deci a doua zi va incepe scandalul…. Si cum in saptamana viitoare urma sa vina FMI-ul, viata lui Ponta va fi chiar mai interesanta decat a presedintelui Basescu….

  dica

  19/07/2012 at 5:07 pm

 55. Citi,
  Gandeste-te ca judecatorii CCR intra in vacanta pe 25 iulie.

  ion

  19/07/2012 at 5:08 pm

  • aaa, asa se explica. Nu stiam asta. Mi-ar placea o amanare a deciziei sau a redactarii motivarii 🙂

   Cetatean

   19/07/2012 at 5:10 pm

  • woow, si atunci, pe 30 iulie cine va valida referendumul ???, alde Ponta&Comp. ??? e de rau, ei sunt capabili sa „dispuna” reluarea referendumul pana ating cvorum-ul

   Lumi (pentru a nu clona pe Luminita)

   19/07/2012 at 5:22 pm

   • intra in vacanta, dar se vor reintoarce de nevoie, cred.

    Cetatean

    19/07/2012 at 5:33 pm

    • mi s-a aprins o „lampa” la aflarea vestii pentru ca acum vine de se leaga soparlitza cu „in cazul in care CCR nu se pronunta asupra validitatii referendumului parlamentul decide calea de urmat”
     Intreaga constructie a articolului parea absurda si inutila, cum adica sa nu se pronunte CCR ???, daca nu se aduna (deh, oameni in varsta aflati la bai sau la plaja in Grecia) in 24 de ore este capabil parlamentul sa iasa cu „o cale de urmat” !! uselistii sunt maiestrii loviturilor tip fapt implinit.

     Lumi (pentru a nu clona pe Luminita)

     19/07/2012 at 6:32 pm

 56. „Universitatea din București a anunțat că mâine, la 12.00, va avea loc o conferință de presă în cadrul căreia va fi anunțată decizia Comisiei de Etică în ceea ce privește lucrarea de doctorat a premierului.

  Sursa: Foto: ReutersPatru surse EVZ confirmă că verdictul anunțat mâine este cel de plagiat. ”S-a votat cu unanimitate de voturi acest verdict”, spune una dintre surse.”Niciun profesor care vede lucrarea nu poate spune că nu e plagiat pentru că, automat, se descalifică. Eu am mai văzut teze cu pasaje copiate, dar niciuna nu era în halul acesta”, susține o altă sursă, care a studiat lucrarea de doctorat a premierului Victor Ponta. ”Iar dacă l-aș întâlni pe avocatul Mateuț, cel care a spus că lucrarea nu e plagiat, i-aș spune să îi fie rușine. Cu o astfel de decizie, el nu merită să fie profesor”, mai spune profesorul.”

  http://www.evz.ro/detalii/stiri/verdictul-universitatii-in-cazul-ponta-se-da-maine-la-ora-1200-992647.html

  Tzepelica

  19/07/2012 at 5:09 pm

 57. Ma bucur sa citesc acest apel. Acum cateva zile am postat in diverse medii pozitia mea cu priire la jocul la offside ce cred eu ca trebuie facut de cetatenii responsabili pe 29 iulie. Mi-am luat cateva comentarii foarte dure de la romanticii democratiei noastre dambovitene… Sunt si acum convins ca ce am scris atunci este inca valabil: nu trebuie validat referendumul prin preventa la vot!

  Mesajul de mai sus mi-a adus insa aminte de ce mi-a spus bunicul, in ’88, cand am plecat sa imi satisfac stagiul militar: „nepoate, tine cont ca eroi sunt cei care se intorc de la lupta”! Omul ajunsese pana la Cotul Donului si a fost lasat la vatra cu pieptul plin de decoratii…

  Romantismul sustinatorilor ideii de lupta pana la capat mi se pare ridicol si periculos. Nu tine cont de nivelul de educatie politica al poporului nostru, nivel pentru care concetatenii nostri nici macar nu sunt de blamat… Nu tine cont nici de forta propagandei anti-Basescu, nici de faptul ca multi gandesc cu stomacul… Nu tine cont de nimic!

  Sustinatorii presedintelui gandesc visceral: Basescu trebuie sa castige la vot, asa cum a mai facut-o de 6 ori pana acum! Uita ca aici nu vorbim de Basescu, ci de institutiile statului de drept, de sanctionaea unui comportament incredibil de agresiv al noii conduceri politice impotriva institutiilor care garanteaza existenta chiar a statului de drept.

  Asa cum am mai zis-o, nu sunt un fan al dlui Basescu, dar aici nu mai vorbim de persoane. Am stat sa ma gandesc, cum ar fi Romania daca referendumul ar fi validat. Probabil ca dl Antonescu va ajunge presedinte in toamna, fara probleme, dar nu datorita valorii sale ca om de stat, ci datorita unei conjuncturi nefericite pentru tara mea. Omul care in 2008 a ajuns in Senat de pe locul 3 in colegiu, omul care nu a facut decat sa absenteze acolo, omul care a ajuns presedinte interimar dupa ce a iesit in 2009 tot pe locul 3, va fi presedintele Romaniei pentru 5 ani…

  Asta vor romanticii sustinatori ai dlui Basescu? Daca da, atunci le urez somn usor impreuna cu cel pe care il vor propulsa pentru mult timp la Cotroceni, dupa 29 iulie. Altii vor lucra pentru linistea lor…

  Gabriel

  19/07/2012 at 5:11 pm

  • Salut Gabriel,
   te-am citit pe FB. Cred ca optiunea asta este singura ratzionala. Noi l-am sustinut pe Basescu, cu toate ale lui. Intotdeauna a fost mai bun decat alternativele. De asta data nu-i vom accepta „rugamintea”. Din cauze absolut pragmatice!

   Theophyle

   19/07/2012 at 5:15 pm

 58. Buna ziua @ all,
  Theophyle, vin dupa trei saptamani de concediu .Concediu de rahat. Am aflat ca sotia este nascuta in acelasi moment cu ponta ( 20 septembrie 72 la 12/30), . Concediul pe timp de vara pt mine este un 6moons. Sunt batraior, nu stiu daca mai vad altul.
  Am ajuns zilnic la Polieia/ Blogary/ In linie Dreapta . Fie Muntenenegru / Bulgaria / Romania _ accesul a fost imediat.
  Problema este alta: Dintr-un grup de 18 adulti masculi ( 2 independenti , restul multinationale ) toti considera ,zbaterile” blogaristice un fel de l…ba trista. Scuze pt expresie, da’ aveam pe langa ce ar trebui sa fie ..Floarea Romaniei” .
  Problema politica in Romania este pentru ,,alfabetizatzi”i o chestie rusinoasa ( e pt Becali.si Diaconescu ., noi nu ne permitem sa intram in suhatul asta , suntem finutzi.)
  Cred ca nu mai e loc de intors ( parandarat / dauo da jiha. / bragadiru’ etc)
  Boicot asumat si transmis ( asta e problema principala !!! inclusiv la romanii care lucreaza in strainatate si sunt acum in tara) .
  Stiu ca multa simpatie intre Politeia si Blogary nu exista . De bine / de rau ,,zbarciurile ” cu Neamtu si Nicu Sordan trebuie uitate. Strigatul momentului este unul singur: Boicot ( ma rog, dezavuare pentru pianisti ).
  Adrese principale : Basarabia, provinciile din sud din Italia. Cu restul… cred ca rezolva

  crisbear

  19/07/2012 at 5:17 pm

  • Ce sa-ti spun?
   nu stiu ce labe triste au fost amici tai. Noi nu cautam nimic in afara de a ne preznta parerile asa cum stim, deci – labele triste cu care te-ai intalnit vor vorbi altfel cand vor plati 40% si leul va devni 6 lei cu facturile si creditele la acelasi nivel. Ce sa-ti mai spun asta este rezultatul parerilor unor epigoni ca cei cu care ai fost in excursie!

   Plata se face sau acum, mai ieftin, sau mai tarziu mult mai scump!

   Theophyle

   19/07/2012 at 5:24 pm

   • Sase bucatzi sunt la nivel ,,egzacutive’ ‘. in banci ca Unicredit ( 4 ) si BCR ( 2 buc). Nu au treaba cu credite ( depre asta vorbesc la biciuscaria din coltul blocului cu nasi de tren / postasi/ acari .. he he, hardcore oameni buni)!
    Toti subestimam ce ne este impotriva. Toti supraestimam ce ce ne este favorabil. Spune -mi, te rog , puteam sa am am o alt reactie aseara decat sa plec la carciuma cand 4 ( patru ) tinere doctoritze, cand am vrut sa le arat stream-ul de la ICCD cu MRU m-au intrebat ,, auzi tu, da asta mai sta mult la putere ca numai rau a facut’ pentru tara’?

    crisbear

    19/07/2012 at 5:53 pm

 59. Buna ziua si felicitari pentru comunicat! Foarte bine scris si argumentat!

  radubotezatu

  19/07/2012 at 5:19 pm

 60. Membrii Societăţii Timişoara, care au criticat deschis, în mai multe rânduri, evenimentele politice din ultima vreme, îndeamnă românii să nu meargă la referendum, considerând că acesta este menit să dea aparenţa de legalitate unei lovituri de stat parlamentare.

  „Societatea Timişoara, în dezacord cu preşedintele Traian Băsescu referitor la participarea la referendum, declară că NU la demisie este şi atitudinea celui care boicotează o procedură democratică menită să legalizeze o lovitură de stat sub comanda securistului dovedit Dan Voiculescu. În consecinţă, ne adresăm celor peste cinci milioane de votanţi ai preşedintelui şi tuturor organizaţiilor civice interesate în apărarea statului de drept să spună NU prin refuzul de a participa la referendumul menit să dea aparenţă de legalitate unei lovituri de stat parlamentare. Aşadar, compatrioţi, spuneţi NU, boicotându-le mascarada!”, spune comunicatul semnat de conducerea Societăţii Timişoara, adică de preşedintele Florian Mihalcea şi de vicepreşedinţii Daniel Vighi şi Viorel Marineasa.

  :))))

  Taticu'

  19/07/2012 at 5:20 pm

  • De acord cu societatea Timisoara. Votam prin boy-cot ( termen plagiat de la blogary ) la adresa loviturii de stat efectutata de USL.

   Doina

   19/07/2012 at 6:47 pm

 61. De acord 100%.

  ribelalu

  19/07/2012 at 5:23 pm

 62. Democratia trebuie sa insemne mult mai mult decat doi lupi si o oaie care voteaza ce sa manance la cina.

  Suprema confiscare a suveranitatii poporului este aceea sa il pui sa isi voteze cat de lung va fi lantul in care va fi tinut pe veci de parlamentul Romaniei, Marea Adunare Natonala a USL.

  Cetatean

  19/07/2012 at 5:26 pm

 63. Salutare all. Salutare Citizen si Theophyle..

  Apelul este excelent redactat. Clar si concis ! Nu avem voie sa legitimam cu prezenta si votul nostru o lovitura de stat ! Nu mergem la referendum ! USLabarii au vrut referendumul, ei sa asigure cvorumul ! Nici daca se pun in cap nu vor reusi sa asigure 50%,. Vor apela la tomble, zane, etc, etc, la toate armele murdare din arsenal dar tot nu vor reusi ! BOICOT TOTAL !

  Reddog

  19/07/2012 at 5:32 pm

 64. Nicolaescu este odios!

  blog de caine rau

  19/07/2012 at 5:33 pm

 65. Voi auziti ce zice Nicolaescu ?- Incep procesele politice.

 66. pt- a nu venii cu variantele demente cei din USL;

  scrietzi d-lui Baroso, dece nu vor romanii sä legitimeze acest referendum

  al pucistilor. cand ei nu au tzinut de referendumul prin care 80%

  din popor a vrut 300 de parlamentari,etc.cä presedintele a fost ales de popor.

  acest refrendum , a fost provocat dupä ce au cumpärat majoritatea

  parlamentarä, poate primii lista cu parlamentarii alesi de votantzii PDL;

  „penalii” sunt ocrotitzi de parlament SI VOTEAZÄ, iar CCR; ESTE TOT AMPUTAT

  theo- nona

  19/07/2012 at 5:38 pm

 67. Nicolaescu a inebunit. Cere urmarirea penala a PDListilor de frunte, vreo 15 la numar?
  Nu-mi vine sa cred urechilor. In fruntea listei e TB, MM, Preda, Boc etc etc
  Le-a luat Dumnezeu mintile. Proces politic ?

  cedric

  19/07/2012 at 5:38 pm

  • Multumesc Ela 🙂

   Theophyle

   19/07/2012 at 5:42 pm

 68. USl a facut plangere penala impotriva unor membri PDl care au mintit asupra situatiei politice, denigrand statul in exterior.
  Hai, dati-l dracului, e disperat , i-au mai vazut si pe cei de la APCE, n-au nici o sansa.

  cedric

  19/07/2012 at 5:41 pm

  • E super bine 😆
   acum o sa fie acuzati si de politie politica 😆

   Theophyle

   19/07/2012 at 5:43 pm

 69. Nicolaescu are niste afaceri necurate pe constiintzä cu Vosganian si Johannis
  si nevestele lor la fel, ei cred cä nu se stie?????

  theo- nona

  19/07/2012 at 5:41 pm

 70. Aud ce zice Nicolaescu: asteapta sa vada ce se intampla „cu justitia independenta a lui Basescu”. Vrea el sa-i vada, neaparat, pe TB, MM etc, dand cu subsemnatul in fata procurorilor… Ei bine, mutra idiotului de Nicolaescu, depoarte de a-mi starni (dincolo de repulsie fata de CE spune) manie, imi starneste rasul… Ba chiar, scuzati va rog, imi aduc aminte de bancul ala modovenesc cu ‘sanii’ (!) [sa ni pupi in …]

  Fratilor, Nicolaescu e clovnul pe care il avea in vedere Dragnea!!!!!!!!!!! Pentru ca e mai prost decat prevede Codul penal… 🙂

  Observator

  19/07/2012 at 5:42 pm

 71. Eu am scris pe blogul ambasadorului britanic urmatoarea postare:

  Your Excellency,
  I am a simple citizen but I have my head on the shoulders.
  Everything that’s been happening in Romania after July 3rd has all the signs of a coup d’état. After hearing the conclusions of the MCV I suspect all the EU leaders know this. The politicians, now representing the underworld in the Romanian Parliament, have suspended our President, legally elected, without any legitimate reason. The have suspended the rule of law in Romania, they have overtaken by force all the democratic institutions. And ALL the EU leaders KNOW this has been happening under our eyes.
  Now, they want to give their coup an aura of legality organizing this referendum, thus asking us to legitimate their coup. The EU leaders seem not to have fully understood this intention. A great part of the Romanian citizens have clearly understood this. A great part of us will not go to vote, because we don’t want to legitimate them.And we need the full support of the EU leaders. This referendum is not legal, it shouldn’t take place.
  Your Excellency, please, do not legitimate a fraudulent political group who brought us on the verge of the precipice.
  Respectfully yours,
  Giorgia

  PS: Sper sa mai cautati, daca nu mai auziti de mine…lol

  Giorgia

  19/07/2012 at 5:42 pm

 72. Nu vad nicaieri in presa declaratiile celor din delegatia APCE, chiar toti ziaristii au fost dezamagiti?

  cedric

  19/07/2012 at 5:43 pm

 73. SÄ-I DEA DRUMUL CU PROCESELE

  sä vadä si la UE, cum este dictatura ;UNIUNEA STALINISTÄ LENINISTÄ

  un lucru f. bun, dau dovadä de agresiune si amenintzare politicä.

  theo- nona

  19/07/2012 at 5:45 pm

 74. Dar cu codul rosu pe aeroporturi stabilit de CSAT ati vazut cum sta treaba?
  Dupa ce il anuntara cu mare pompa, la juma de ora il albastrira!
  Astia sunt nebuni de legat , se joaca cu tara si cu viata noastra intr-un mod iresponsabil.

  cedric

  19/07/2012 at 5:47 pm

 75. saluttare all 🙂
  City 🙂 aprob pozitiv.Si ca mine toti prietenii mei virtuali sau nu.
  ..
  nu stiu cat de mult accelereaza trendul ,atitudinea ue,recomandarile(de citit amenintarile mai mult sau mai putin voalate) apasa greu pe acceleratie.Imi rezerv cu o mica probabilitate e drept) de a legitima puciul si de a contribui la lovitura de gratie data usl.
  Cum ziceam la inceputul scandalului,cel mai tare ar fi ca piratul sa castige iar referendumul sa nu fie validat. 😆
  ..
  Excelenta postare comunicat. 😉

  mircea

  19/07/2012 at 5:47 pm

  • salut! cum vrea Domnul si poorul. Insa vezi tu, de multe ori cele doua instante au calcule si mijloace diferite.

   Cetatean

   19/07/2012 at 5:53 pm

 76. felicitäri , GEORGIA;

  trimite te rog si ambasadorului american si german.

  theo- nona

  19/07/2012 at 5:48 pm

  • Multumesc doamna Theo,
   eu sunt furioasa, nu cred ca mai trebuie sa ne ascundem dupa cuvinte diplomatice si politeturi. Am fost aruncati in urma cu 22 de ani, simt o durere crancena in suflet.

   Giorgia

   19/07/2012 at 6:06 pm

 77. Buna ziua,
  Apelul este excelent si cred ca logica lucrurilor ne indeamna sa stam acasa.
  Este de datoria lor a celor ce au dat lovitura de stat sa demonstreze ca 50% din populatie nu l mai vrea pe Traian Basescu la Cotroceni.
  Eu mi am exprimat optiunea in 2010 la alegerile prezidentiale si nu mi am schimbat o.Nimeni nu mi poate cere sa afirm de cite ori au chef niste descreierati ca nu mi am schimbat parerea.

  tucu2

  19/07/2012 at 5:48 pm

 78. „Mă tem de cei mai rău dacă nu se schimbă lucrurile înainte și după 29 . Această violență structurală care s-a acumulat, mă tem să nu izbucnească. Trebuie să ne gândim mult ce putem face pentru a contribui la evitarea escaladării acestui conflict și sper că și cetățenii României vor fi implicați în acest efort”, a spus Andreas Gross.”
  http://www.b1.ro/stiri/politica/delega-ia-apce-ne-temem-de-ce-este-mai-rau-daca-nu-se-schimba-lucrurile-inainte-i-dupa-29-iulie-33468.html

  ela

  19/07/2012 at 5:49 pm

  • Ingrijoratoare declaratii.

   miki

   19/07/2012 at 5:53 pm

   • ingrijorator este faptul ca pe 25 iulie CCR intra in vacanta. Cine si cand va confirma validitatea sau invaliditatea referendumului.
    Acum vad ca vine de se leaga soparlitza cu „in cazul in care CCR nu se pronunta pe validarea sau invalidarea referendumului, parlamentul va decide calea de urmat”.
    Bref, daca CCR nu se pronunta in 24 de ore asupra rezultatului parlamentul se considera indreptatit sa ia masuri

    Lumi (pentru a nu clona pe Luminita)

    19/07/2012 at 6:20 pm

    • Lumi, hai sa nu discutam despre asta. Intrarea in vacanta inseamna ca nu mai judeca in mod normal, insa stiau foarte bine ca pe 30 iulie, si ei si BEC trebuie sa isi faca datoria. Prevderea aia nu are nici o acoperire constiuttionala, e pusa asa, de auto-incurajare a USL. Si in 2007 a fost ceva asemanator.

     Cetatean

     19/07/2012 at 6:25 pm

     • Cetatean, faptul ca prevederea este o aberatie nu ma linisteste, faptul ca oficial CCR este in vacanta si ca, eventual, au ramas „de permanenta” oaresce rezerve care sa incropeasca o majoritate de sedinta pe 30 iulie, ma ingrijoreaza si mai mult. Exista ipoteza ca rezervele cu pricina sa fie personaje cu oaresce afinitati de stanga, bref, nu reusesc sa ma comving ca iresponsabilii astia si-au invatat lectia si nu vor mai juca in forta

      Lumi (pentru a nu clona pe Luminita)

      19/07/2012 at 6:45 pm

 79. NU recunoastem REFERENDUMUL USL;

  adicä ” Uniunea Stalinsto-Lleninistä”

  theo- nona

  19/07/2012 at 5:51 pm

 80. Am gasit acum o stire care m-a distrat. Pe B1 au aratat cum jandarmii l-au ridicat pe nebunul ala barbos care flutura steagul in fata sediului de campanie al lui TB ( a fost si in PU si la spitalul Floreasca la mitingul ala lesinat pro Nastase). L-au bagat cu forta in duba si striga: fratilor asta e viol, fratilor!

  cedric

  19/07/2012 at 5:52 pm

 81. cica TB a subminat economia nationala. asta e obiectul plangerii penale. Ma rad de ma stric. 😆

  Cetatean

  19/07/2012 at 5:55 pm

  • Nici nu asteapta sa-l demita si il vor la puscarie.

   cedric

   19/07/2012 at 5:56 pm

  • Dupa cum reactioneaza cred ca au constientizat ca au pierdut.
   Sunt prea isterici, chiar si in comparatie cu ce au facut pana acum.

   miki

   19/07/2012 at 5:57 pm

   • intr-o saptamana se mai pot multe „intampla” ! sper de bine pt. noi. 🙂

    ovidiu

    19/07/2012 at 6:10 pm

 82. E greu de evaluat atitudinea.
  Da raţional boicotul pentru a atinge un prag inferior cvorumului cerut prin lege este de recomandat pentru actuala bătălie politică de pe 29 ţinând cont de context. Dar e o strategie riscantă, dacă doar se stă şi se aşteaptă pur şi simplu ca referendumul să fie invalidat prin lipsă de cvorum.
  Ar fi păcat ca frustrarea legată de actualele derapaje produse de USL să nu fie valorizate într-o atitudine de combat politică spre USL .Ar trebui ca în această perioadă odată cum mesajul de boicot să fie atacat constant USL-ul pentru lucrurile incorecte pentru a eroda capitalul de imagine şi cel din organizaţie de a mobiliza membrii proprii la viitoarele alegeri. Raţional şi argumentat. Şi mai ales folosit timpul pentru crearea şi rodajul organizaţiei iccd pe plan politic pentru că e clar la următoarele alegeri parlamentare actuala clasă politică are experienţa respectivă de mobilizare în timp ce în orice organizaţie nouă…există problematici.

  TD

  19/07/2012 at 6:00 pm

 83. usl; vrea cabine de votare in hotele si parcuri de distractzie,

  dece nu direct in carciumä, sunt total nebuni????????

  ; o bere-un vot, 2 beri-2 voturi,etc

  asta trebuie s-o stie ambasadele, asa i-i educat si comunistii,

  pt. o pungä de fäinä si un pui mort, i-au manipulat zeci de ani in comunism

  chiar ultziimi 22 de ani.

  ce decädere moralä la romani.

  totalä neseriozitate , sä faci asa ceva. dar drogatul Mazäre e un mafiot.

  theo- nona

  19/07/2012 at 6:02 pm

 84. nu cred , cä academicienii au curajul sä fie verticali.

  theo- nona

  19/07/2012 at 6:04 pm

 85. Salut!
  Uslamistii au de gand sa dea un hold up cu ajutorul nostru si cu promisiunea ca in caz de succes(pentru ei) toate reflectoarele or sa fie pe noi cand or sa ne urce in duba. Nu, multumesc. pe 29 iulie o sa stau toata ziua pe Politeia, la fel ca in dec 2009, si astept ordinul de zi pe unitate. Servesc patria si diktatoru’! 🙂

  bulz-al-arab(8 stele-4pe fiecare epolet)

  19/07/2012 at 6:04 pm

 86. Ultima strigare la pdl : 58% – 42% fav. DA din 36% prezenta declarata ca fiind sigura !
  pt. cunoscatori , cercetarile dau “spirala tacerii” fav. pentru NU , in jur de 6 % din repondenti

  p.s. si cel mai important : cuc cit mai multi sustinatori portocalii se vor prezenta la vot , cu atit mai usor vor putea usl-isti sa fraudeze procentul necesar cvorumului ……..

  EU IN VARA ASTA NU VOTEZ – BOICOTEZ !

  Thor

  19/07/2012 at 6:10 pm

 87. nebunii din USL, fac vinovatzi pe altzii pt. puciul lor.

  sunt declaratzii poltice ce ii calificä drept neo-comunisti ,escroci si mafiotzi

  turbarea e mare, vrea sä pläteascä altzii pt. ruseanu.dragnea,oprisan.
  voiculescu,voicu, etc

  sä pläteascä tot USL, pt. penalii din parlament ce voteazä ilegal, tot ei au gurä

  USL, sunt o haitä de hotzi läträtori, vor rade totzi din UE de ei

  theo- nona

  19/07/2012 at 6:10 pm

  • eu zic sa ii dea in judecata si pe urmatorii politruci: Barosso, Mekel, Schuls, Daul etc.

   Si dupa aia sa le confiste averile si sa mareasca pensiile militarilor lui Dogaru 😆

   Cetatean

   19/07/2012 at 6:17 pm

   • 🙂 🙂 🙂

    mayausa

    19/07/2012 at 6:31 pm

   • Pe mine iesirile astea ma ingrozesc pentru ca imi confirma ceeace speram sa fie doar (eufemistic spus) „stangacie”: intentia izolarii Romaniei – fie pentru ei si cei care isi impart industriile si economia, fie pentru altii care nu s-au declarat inca.

    moldoveanu

    19/07/2012 at 6:32 pm

   • asa seamana cu celebrul articol 209 din codul penal din ’48: uneltire contra ordinii de stat si defaimarea natiunii

    rm

    19/07/2012 at 6:46 pm

 88. cea mai josnicä declaratzie , a fäcut-o PONTA

  f. intrigat dece sunt dr. dela urgentzä in cazul Nästase judecatzi..

  adicä cercetärile nu se fac in functzie de profesie,

  s-au de ce este invinut., se pare deranjul e mare.

  iar pune pe justritzie degetul……………………………

  theo- nona

  19/07/2012 at 6:15 pm

 89. Imi cer scuze (sper sa nu supar prea multi)
  Nu am vazut o estimare a reactiei mediatice a puterilor din Romania in cazul unui „boicot” (ghilimele pentru ca, dupa parerea mea, termenul cel mai folosit nu o sa fie asta). Mai ales, nu vad o estimare a numarului celor la care va ajunge semnalul boicotului. Nu imi par deloc fleacuri, dincolo de pozitia politica exprimata.

  emil

  19/07/2012 at 6:15 pm

  • Pai numai daca PDL nu se mobilizeaza eu zic ca numai de acolo se scad un 10%

   Sam

   19/07/2012 at 6:18 pm

 90. cine o sä le dea dreptate, Bruxellul, poate fii martor,
  de altfel cei ce au fost primii cu para, au fost ei uslinosii

  sunt dovezi.

  theo- nona

  19/07/2012 at 6:17 pm

 91. aici se modereaza comentariile ? sau doar la prima postare ? ca sa stiu …….

  Thor

  19/07/2012 at 6:17 pm

  • depinde 🙂
   Deocamdata numai la prima!

   Theophyle

   19/07/2012 at 6:19 pm

 92. Excelent post,

  Absolut de acord. Suspendarea este anticonstitutionala. Nu trebuie legitimata. Stiu ca TB ar dori sa revina pe cai albi si votat de majoritatea romanilor. SI EU AS VREA ACEASTA. 🙂 .Dar nu cu orice pret, daca asta inseamna sa legitimezi un parlament cu infractori inauntru, OUG anticonstitutionale, rspunsul meu este BOICOT.

  eugeni

  19/07/2012 at 6:18 pm

 93. Ca tot revad declaratia despre cei impotriva carora usLASII depun plangere penala pentru ca au spus LOVITURA DE STAT. Cand ne vine randul? Se petrec multe acoperite de mult „zgomot” care aprofundeaza LOVITURA DE STAT 😦

  emil

  19/07/2012 at 6:18 pm

 94. Light

  19/07/2012 at 6:19 pm

  • „Sever Voinescu într-o conferinţă de presă […] Întrebat după ce lege se va organiza referendumul în cazul în care CC nu va judeca aceste contestaţii până la 29 iulie, Voinescu a spus că în acest moment sunt în vigoare legea referendumului semnată de preşedintele interimar Crin Antonescu şi OUG 41”

   Light

   19/07/2012 at 6:32 pm

   • OUG 41 nu reglementeaza orarul.

    Cetatean

    19/07/2012 at 6:34 pm

    • Dar reglementeaza asta
     Articolul 10
     Prin derogare de la art. 5 alin. (2), demiterea Preşedintelui României este aprobată dacă a întrunit majoritatea voturilor valabil exprimate ale cetăţenilor care au participat la referendum.

     Light

     19/07/2012 at 6:41 pm

     • exista o Decizie a CCR care e valabila. Promulgarea legii de catre CCR insemna recunoasterea implicita a pragului de 9 milioane. Juridic, CCR a spus ca e constitutional, ‘in masura in care’. Adica nu au mai cerut explicit modificarea legii, ci si-au rezervat dretul de a vedea daca a fost atins cvorumul.

      Cetatean

      19/07/2012 at 6:46 pm

      • Errata: Promulgarea legii 131 de catre Antonescu.

       Cetatean

       19/07/2012 at 6:46 pm

       • „ci si-au rezervat dreptul de a vedea daca a fost atins cvorumul.” In vacanta care incepe de 25? Tot nu ti-e clar ce joc a facut CCR?
        Ok, ma opresc aici.

        Light

        19/07/2012 at 6:56 pm

       • Light, e clar ca CCR a judecat cam…dupa ureche la salva aia de contestatii din 3-6 iulie. Insa tot vor veni ca sa constate daca referendumul a fost sau nu valid. Si in acelasi timp trebuie sa constate daca interimatul mai e sau nu valabil.

        Uite cum au facut in 2007.

        http://www.legestart.ro/Hotarare-nr-5-din-2007-(MjQ3NzQ5).htm

        Cetatean

        19/07/2012 at 7:09 pm

 95. Iaca de asta Basescu un fel de „culpa morala” sa indemne la boicot.

  http://www.realitatea.net/voinescu-votantii-pdl-nu-vor-sa-vina-la-mascarada-de-la-referendum_970898.html#ixzz21514U1YA

  „Ca partid politic nu poţi, e foarte greu ca partid politic să spui oamenilor să nu meargă să voteze”.

  Sever Voinescu exprima ceea ce gandeste TB: „Ca sef de stat, e foarte greu…”.

  Ba nu e greu de loc: politicienii USL in 2009 au adresat in repetate randuri indemnul de a boicota referendumul.

  Basescu iese cu sabia si indemna la lupta impotriva unui tanc. Vine o vreme cand trebuie sa iti dai seama ca tancul asta si asteapta: sa aiba pe cine strivi sub senile.

  Cetatean

  19/07/2012 at 6:21 pm

 96. eu sä fiu in locul sustzinätorilor de dreapta, as trimite actul
  semnat cu ponta , a lui dogaru si mai era o scrisoare de amenintzare

  sä vadä lumea, cine erau manipulatori si mercenarii dela asa zisä
  manifestare din iarnä.cum ii tzine pe bani.

  theo- nona

  19/07/2012 at 6:21 pm

 97. SRI menţine acelaşi nivel de alertă teroristă în România, adică albastru precaut.
  Se tem cumva de sf. Ilie ?

  ovidiu

  19/07/2012 at 6:22 pm

  • Salut Ovidiu
   Da domle 🙂 maine e Sf. Ilie

   Theophyle

   19/07/2012 at 6:23 pm

 98. Basescu la RRA la ora 18.30.

  Cetatean

  19/07/2012 at 6:22 pm

  • Inca e bine 😦
   Dupa 29 o sa mai aiba voie cineva la SRR sa critice puterea?

   emil

   19/07/2012 at 6:34 pm

   • Oare au sa puna inregistrarea pe site?

    emil

    19/07/2012 at 6:55 pm

    • Teoretic, da. Practic, in ultima perioada RRA-ul este pe avarie 😦

     mar

     19/07/2012 at 7:09 pm

 99. maine e sf. ILIE

  USL, a cam fäcut in pälärie,

  o sä le cam curgä pe urechi.

  theo- nona

  19/07/2012 at 6:27 pm

 100. Basescu e foarte bun la radio.

  Cetatean

  19/07/2012 at 6:36 pm

 101. Eu vara asta nu votez ci BICOTEZ ! Asta trebuie sa fiue sloganul !

  Jos USL !!!!

  Ponta, plagiator nemernic, DEMISIA !!!!

  Reddog

  19/07/2012 at 6:38 pm

 102. spune ca subventiile pentru agricultori vin de la UE.

  aminteste ca se pot interzice vizele, ne pregatim de asta si romanii nu vor mai putea munci in strainatate. Da exemplul Austriei si a lui Haider.

  Cetatean

  19/07/2012 at 6:38 pm

 103. „Va deziceti de PDL?”

  „De ce imi puneti in carca asta, ca ma dezic? Eu imi spun punctul de vedere: oamenii sa vina la referendum sa voteze”.

  Cetatean

  19/07/2012 at 6:40 pm

 104. Buna ziua 🙂
  Sunt total de acord cu mesajul Comunitatii Politeia! Nu pot sa validez prin votul meu un Puci Parlamentar.
  Azi am vazut in oras bannere cu mesajul „votez Da ptr. ca mi-a umilit familia”, in fundal o tipa care jurai ca este din jurnalul Interpol, la categoria urmarita international. O mizerie de neimaginat, pe care eu nu o pot valida.

  mar

  19/07/2012 at 6:41 pm

 105. @Thor=@emilthor ?

  Tzepelica

  19/07/2012 at 6:43 pm

 106. am vazut si eu la mine bannere. Primul mesaj a fost de soc, ca era scris enorm, dupa aia m-a bufnit rasul. Era ceva cu „Demite-l ca sa ai o noua sansa”. Impresia mea e ca abia cand vezi un asa mesaj il sprijini pe TB.

  Cetatean

  19/07/2012 at 6:44 pm

  • E plin bulevardul Iuliu Maniu de afise pentru a vota DA.
   Verifica cineva legalitatea?

   emil

   19/07/2012 at 6:47 pm

   • De unde banii de cheltuiala?

    cedric

    19/07/2012 at 6:51 pm

  • Din nefericire, nu multi sunt dotati cu simtul umorului.

   Tzepelica

   19/07/2012 at 6:48 pm

 107. Ma uitam pe rezultatele din mai 2009.

  Dă clic pentru a accesa Rezultate%20pe%20judete%20si%20localitati.pdf

  In comuna Colonesti, jud OLT, prezenta la vot 104.43% din care 83.33% DA, 13.20 NU si restu’ nule.
  Dom’le, peste 10 zile astept replica harnicilor locuitori din Teleorman.

  bulz-al-arab(8 stele-4pe fiecare epolet)

  19/07/2012 at 6:47 pm

 108. Fatza mai mistretoasa si par carunt 😛 Dogaru. Excelenta caracterizare!

  mar

  19/07/2012 at 6:54 pm

  • Securist buhait/dement cu parul valvoi.

   Tzepelica

   19/07/2012 at 6:57 pm

 109. Telefonul operativ, nu secretizat, este necesar conform protocolului. Mari nenorociti, mint de ingheatza apele sau au vrut sa-l demita pe Opris.

  mar

  19/07/2012 at 6:57 pm

  • Nu am aflat cum a fost cu chemarea lui Opris la „raport” in Parlament. Concluzii. Declaratii.

   emil

   19/07/2012 at 7:00 pm

 110. iata ce ne spunea d-nul Basescu , in prima conferinta de presa ,de la sediul sau de campanie :

  „romanii nu vor participa la un lucru necinstit”,
  „romanii nu vor participa la acest mod de a face politica”
  „romanii nu vor accepta un astfel de joc”.

  Vreti sa va repete in fiecare zi asta , pt. a da munitie masinII de propaganda USL ?
  Basescu stie ca are de partea lui categoria de sustinatori inteligenti , cu studii medii si superioare …… ce face acum , Basescu , este sa „rupa” din electoratul nehotarit ……… Voi , faceti bine cu aceste apeluri , pt. ca sunt necesare .. nu asteptati , insa, ca presedintele in campanie sa va spuna sa boicotati lovitura de stat ! Sintem fete si baieti mari , ca sa mai asteptam „mura-n gura” de la domnul Dictator ! 🙂

  p.s .cu cit mai multi „portocalii” se vor prezenta sa legitimeze lovitura de stat (ca asta este !~ ) cu atit mai bine vor putea usl-ul sa ridice nr. de votanti fraudulosi la vot !

  VARA ASTA NU VOTEZ- BOICOTEZ !

  Thor

  19/07/2012 at 6:59 pm

 111. salut prieteni 🙂 toate bune sunt de acord cu voi in privinta boicotului….insa cu un mic amendament 🙂 lipsa de la cabina de vot nu este pragmatica in opinia mea…sa ma lamuriti voi…eu inteleg ca la validare se iau in considerare(se numara) VOTURILE VALID EXPRIMATE…. putem face asa…mergem la vot si folosim buletinul de vot aplicand stampila in doua-trei locuri si scriind cu pixul pe diagonala cu litere mari BOICOT….in acest fel le ingreunam manevra de fraudare iar in numarul de voturi anulate se va exprima…dezavuarea lovituri de stat…gasesc foarte buna si ideia scrisorilor catre ambasade si oficiali ue prin care ne exprimam impotriva organizarii acestui referendum care a fost viciat cu scopul vadit de a legitima faradelegea….puteti cei care va pricepeti sa concepeti o scrisoare gen petitie care sa fie asumata de cat mai multi dintre noi on line ?

  emily

  19/07/2012 at 7:01 pm

  • Nop ! ai semnat pt. a ridica buletinul de vot , esti trecuta la cvorum !

   Thor

   19/07/2012 at 7:03 pm

   • merci Thor 🙂 vara asta nu votam pentru ca avem datoria sa BOICOTAM

    emily

    19/07/2012 at 7:59 pm

 112. https://theophylepoliteia.wordpress.com/2012/07/18/inapoi-la-republica-populara-romina/#comment-249279

  Parafrazand o vorba din popor,
  cand un om iti spune ca esti „beat” il poti crede prost,
  cand 2 oameni iti spun ca esti „beat”, inca poti sa mai ai o urma de indoiala,
  dar cand 3 (sau mai multi!) oameni (pe care ii pretuiesti!) iti spun ca esti „beat”, cel mai bine este sa te duci rapid la culcare.

  Ma duc sa ma culc! O fi noaptea un sfetnic bun? 😉

  Sorin Fortiu

  19/07/2012 at 7:02 pm

  • Sorin, Partlamentul nu poate demite Presedintele. Referendumul invalid e invalid, adica nu a inceplinit conditia prealabila ceruta de CCR (50+1), care e valabila la toate referendumurile pentru a fi considerate valide. Fara aceasta conditie, demiterea de catre popor nu poate avea loc.

   Parlamentul nu are decat sa incerce. Daca CCR pune botul, e altceva. Si@ Light are suspiciuni legate de CCR, insa deocamdata eu nu transform suspiciunile in panica.

   Cetatean

   19/07/2012 at 7:12 pm

   • Pentru ca uiti de motivatia CCR privind suspendarea, in care da ultimul cuvant Palamentului „pentru decizii politice”. Acum chiar ma opresc.

    Light

    19/07/2012 at 7:21 pm

    • verificare si vaidarea referendumului nu e decizie poolitica.

     Constitutia, art. 146

     „f) veghează la respectarea procedurii pentru alegerea Preşedintelui României şi confirmă rezultatele sufragiului;
     g) constată existenţa împrejurărilor care justifică interimatul în exercitarea funcţiei de Preşedinte al României şi comunică cele constatate Parlamentului şi Guvernului;
     h) dă aviz consultativ pentru propunerea de suspendare din funcţie a Preşedintelui României;
     i) veghează la respectarea procedurii pentru organizarea şi desfăşurarea referendumului şi confirmă rezultatele acestuia”.

     Eu inteleg unde bati: ca CCR se va da lovita si va lasa Parlamentul sa decida. E posibil, insa improbabil. Nu degeaba au cerut in unanimitate cvorum la referendum. Daca vroiau sa se dea loviti, nu se mai complicau cu cvorumul.

     Cetatean

     19/07/2012 at 7:24 pm

     • Ma provoci 🙂
      Tot OUG 41 in vigoare, spune la art 25 (21 ) În exercitarea atribuţiilor ce îi revin, Biroul Electoral Central adoptă hotărâri care se aduc la cunoştinţă în şedinţă publică şi prin orice mijloc de publicitate. Hotărârile Biroului Electoral Central sunt obligatorii pentru toate autorităţile, instituţiile publice, birourile electorale, precum şi pentru toate organismele cu atribuţii în materia referendumului, de la data aducerii la cunoştinţă în şedinţă publică.
      „pentru toate organismele cu atribuţii în materia referendumului” care sunt in vacanta. Ba mai mult, se si publica in MO.
      Citi, de o saptamana incerc sa te fac sa descoperi singur ca vom avea ref ori pe OUG ori pe legea promulgata de Antonescu, ambele asigurand desfiintarea pragul, cu complicitatea CCR(adica sustragerea). Prezumtia de buna credinta n-o pot acorda USL.Iarta-ma. Si nici pe CCR n-a dat-o vreodata vitejia afara din casa.

      Light

      19/07/2012 at 7:38 pm

   • Cred ca nu sunt panicat / panicard; eu ma consider doar un pesimist (adica, un optimist, de obicei, bine informat)! 🙂

    Sorin Fortiu

    19/07/2012 at 7:26 pm

    • Nu stiu daca te linistesc sau nu, cred insa ca discutia intre dl Ponta si Ministrul de Externe a Majestatii Sale Elizabeta a II-a, care a avut loc pe „scarile avionului” a fost una dintre cele mai ingrijoratoare pentru romani din toate cele care au avut loc la Bruxelles. Sa discutat despe Alianta Nord-Atlantica cu subiect si predicat. Deci daca tot romanul este „rusofill” ar trebui sa cunoastem si noi detaliile nu?

     Theophyle

     19/07/2012 at 7:31 pm

     • Salut, salut;
      In general, romanul (exclud cozile de topor gen ilici) nu este rusofil (eu nu stiu sa fi fost vreodata in ultimii aproape 200 de ani). Poate nu ar fi rau sa facem cunoscut (apasat si cu „subiect si predicat”!) ce il asteapta daca voteaza „da” pe 29 si din acest punct de vedere!

      Sorin Fortiu

      19/07/2012 at 7:48 pm

 113. Este groaznic ce am citit – TVR-ul a interzis prezenta lui TB 😦 Astia mai au putin si incep executiile in piata publica 🙄
  http://www.hotnews.ro/stiri-politic-12834838-live-txt-traian-basescu-rra-dupa-vor-controla-justitia-nimeni-nu-mai-apara-omul-rand-justita-dispozitia-marilor-rechini.htm

  mar

  19/07/2012 at 7:13 pm

  • Eu nu inteleg ce face Armata NATO a Romaniei in legatura cu aceasta lovitura de stat.
   Nu-i facuta sa apere integritatea Romaniei incluzand ordinea ei constitutionala de stat de drept?

   A A

   19/07/2012 at 7:23 pm

   • asta m am intrebat si eu.am vazut si csat ul de azi. si am ajuns la concluzia ca nu e facuta sa apere integritatea ,ordinea constitutionala. nici armata nici alta institutie.

    zigzag

    19/07/2012 at 7:32 pm

    • Pai o sa-si futa norocul, ca daca raman astia Romania isi pierde total credibilitatea in orice bloc de aliante occidentale.

     A A

     19/07/2012 at 7:45 pm

 114. bun,

  VARA ASTA NU VOTEZ-BOICOTEZ

  theo- nona

  19/07/2012 at 7:13 pm

 115. Daca in anii ’90 Ilici vorbea de fascisti, legionari, steaguri legionare etc, si toata lumea intelegea la cine si cum se refera, astazi este Ponta care vorbeste de fascisti si comunisti adresandu-se unui alt tip de populatie. Dupa cum se vede , in principiu cei de 50+ stiu despre ce este vorba , cei de 40- habar nu au (doar ca sunt niste ticalosi). A face paralela intre anii ’50 si anul 2012 despre procese politice are relevanta numai la un segment de populatie din ce in ce mai restrans. De aceea isi pot permite sa minta. Tinerii se simt cool ca pot sa fie impotriva pe comunistilor si fascistilor aratati cu degetul de Ponta et Co.
  Asta este impresia mea.

  eugeni

  19/07/2012 at 7:21 pm

 116. asta este democratzia USL;

  dacä nu esti cu ei, esti contra lor,

  un proces politic si te bagä la inchisoare.

  tzi-ai permis sä-tzi spui pärerea, te trimete la canal,vä amintitzi???.

  votatzi USL, distrugetzi romania.

  theo- nona

  19/07/2012 at 7:21 pm

 117. @Citoyen, eu sunt mai grea de cap si nu inteleg – parca faimoasa OUG 41 ar fi trebuit abrogata, si lucrul asta nu s-a intamplat. Daca ai timp explica, te rog, cum sta treaba…
  Multumesc 🙂

  Diana

  19/07/2012 at 7:25 pm

  • da, trebuie abrogata insa ei au „modificat-o”.

   Cetatean

   19/07/2012 at 7:35 pm

   • Pai asta nu era in lista cu cele 11 porunci? Incearca sa se fofileze?

    Diana

    19/07/2012 at 7:37 pm

 118. CE V-AM SPUS, escrocii de academicieni USL

  Acum trebuie aflat cine a fost in comisie, este o mare nelegiuire.

  rusine , rusine sä vä fie, un verdict de loase ordinare.

  cine sunt mincinosii, inpostorii ce il acoperä pe PONTA???????????

  theo- nona

  19/07/2012 at 7:25 pm

  • „colegii lui”
   🙂

   emil

   19/07/2012 at 7:30 pm

  • cei carora nu le ajunge salariul astronomic si vor mai mult!
   dar unii sint si lasi!

   skorpion

   19/07/2012 at 7:31 pm

 119. bravo, echipa Politeia,
  🙂

  daca CCR intra in vacanta si nu da nici o decizie pina atunci, poate nu mai are loc referendumul,
  vrabia mala viseaza..

  skorpion

  19/07/2012 at 7:25 pm

  • Skorpy, vrabia malai viseaza, „daca CCR intra in vacanta si nu da nici o decizie pina atunci” parlamentul mai pune mintenas, in 24 de ore, de un alt referendum, parca un oligofren pesedist avansa ipoteza asta, si de un altul, si un altul, pana le iese cvorumul

   Lumi (pentru a nu clona pe Luminita)

   19/07/2012 at 7:38 pm

 120. Salut comunicatul Politeia si sustin. VARA ASTA NU VOTEZ- BOICOTEZ !
  Sarcina probei revine reclamantului. Plus ca, eu consder ca fost lovitura de stat si astept plangerea penala !

  elablue

  19/07/2012 at 7:26 pm

 121. nu stiu daca este adevarat…

  spune Daniela Munteanu

  iata cine trebuie sa mearga la puscarie, a minti in Parlament si sa ataci nedemocratic un Sef de Stat ales in mod democratic, este sport national, se pare! Dar cand cel care o face este acuzat de catre ONU ca s-a implicat in trafic ilegal cu tehnica de lupta in zone sub embargou international, nu mai e gluma. Liberalul Eugen Nicolaescu – caci despre el este vorba – este implicat la varf in traficul ilegal cu armament pentru Iran

  skorpion

  19/07/2012 at 7:27 pm

  • skorpi, e si norica nikalai in charge!Nicolaescu e fostul contabil de Romtehnica!

   brindusa

   19/07/2012 at 9:43 pm

 122. da, asa este, ThPH, pe aeroport ministrul de Externe al Marii Britanii i-a cam dat un ultimatul lui pontalau, dar, vad, ca nu se potolesc, iar liberalii devin tot mai feroce

  skorpion

  19/07/2012 at 7:32 pm

  • fac si ei zgomot mare.de la atata zgomot s a trecut cu vederea ca in csat azi s a discutat despre ..situatia hidroelectric.

   zigzag

   19/07/2012 at 7:35 pm

   • Zigule, eu cred ca zgomotul nu e intamplator 😦 Atatea „neobservate” se petrec.

    emil

    19/07/2012 at 7:41 pm

    • si eu cred la fel.cu cat e zgomotul mai mare cu atat se petrec mai multe in culise .

     zigzag

     19/07/2012 at 7:45 pm

 123. PLANGERE PENALÄ FACEM NOI;

  contra loviturii de stat, cumpärarea parlamentarilor, reprezentarea la UE,

  a unor nemernici färä mandat, schimbarea si luarea in mana lor

  toate institutziile statului si reprezentarea plinä de minciuni si insulte
  ,
  a lui ponta,crin,marga,etc USL, sä fie judecatzi penal.atragem atentzia PROCURATURI

  NOI ROMANII ;N-E SIMTZIM ATACATZI SI UMILITZI, MANIPULATZI

  theo- nona

  19/07/2012 at 7:33 pm

 124. cica in urma cu citeva minute Miron Mitrea a caracterizat acţiunile USL din ultima vreme ca hold-up !!!!!

  l-a auzit cineva????

  skorpion

  19/07/2012 at 7:33 pm

 125. Se pare ca verdictul este dvastator ptr. Premierul Hotz, sper sa ajunga cat mai repede un cadavru politic – Patru surse EVZ confirmă că verdictul anunțat mâine este cel de plagiat. ”S-a votat cu unanimitate de voturi acest verdict”, spune una dintre surse. ”Niciun profesor care vede lucrarea nu poate spune că nu e plagiat pentru că, automat, se descalifică. Eu am mai văzut teze cu pasaje copiate, dar niciuna nu era în halul acesta”, susține o altă sursă, care a studiat lucrarea de doctorat a premierului Victor Ponta. ”Iar dacă l-aș întâlni pe avocatul Mateuț, cel care a spus că lucrarea nu e plagiat, i-aș spune să îi fie rușine. Cu o astfel de decizie, el nu merită să fie profesor”, mai spune profesorul.
  http://www.evz.ro/detalii/stiri/verdictul-universitatii-in-cazul-ponta-se-da-maine-la-ora-1200-992647.html
  Cred ca maine va fi cu sange pe pereti.

  mar

  19/07/2012 at 7:34 pm

  • partea frumoasa este ca Universitatea, in urma unui verdict de plagiat, prin natura autonomiei sale de jure si de iure, ii va retrage titlul lui dottore Ponta. Chestia asta nu o poate impiedica Abramburica si alde Mateut, ca atare un om caruia i s-a retras un titlu universitar pe motiv de plagiat, ramane in veci, si iremediabil, un plagiator.

   Lumi (pentru a nu clona pe Luminita)

   19/07/2012 at 7:43 pm

  • Universitatea Bucuresti in apararea Romaniei.
   Sa vedem cum iese maine, cata onoare academica mai are aceasta tara.

   A A

   19/07/2012 at 7:44 pm

 126. LIBERALII, isi väd finantzatorul escrocul PATRICIU, judecat, finul

  crin ,pune haita petro-liberalä la lätrat, au fost intretzinutzii lui.

  asta este turbarea, tzurbarea se numeste PATRICIU-ESCROCUL

  SI VOICULESCU TURNÄTORUL, mafiotul cu retzeau de escrocherii,

  securiste.

  theo- nona

  19/07/2012 at 7:36 pm

 127. Sebastian Lazaroiu

  Dezvaluire senzationala la 20.00 la Turcescu. Personajul care face legatura intre suspendarea din 2007 si cea din 2012.

  sper ca nu este vorba de ACZ
  :mrgreen:

  skorpion

  19/07/2012 at 7:38 pm

  • o fi kondyakovu :)))

   zigzag

   19/07/2012 at 7:39 pm

   • Nu; as putea sa bag mina in foc ca este guzganul rozaliu.
    La mine nu merge b1 tv pe net 😦

    Sorin Fortiu

    19/07/2012 at 8:07 pm

 128. lumi,

  astia ne baga in cea mai crunta anarhie, sa nu zic chiar razboi civil..
  sint in stare de absolut orice!

  skorpion

  19/07/2012 at 7:39 pm

  • sunt in stare de orisice, si daca in iresponsabilitatea lor vor intinde coarda, isi vor lua o papara crunta de la electorat. Piata Universitatii va fi mic copil, romanul este carcotas si lenes (mental) dar cand este scuipat intre ochi se dezbraca de caracter

   Lumi (pentru a nu clona pe Luminita)

   19/07/2012 at 7:47 pm

   • Ei, la modul in care reactioneaza bizonul nu cred ca lucrul asta se va intampla prea curand. Rog sa-mi fie iertat pesimismul.

    clemycali

    19/07/2012 at 7:54 pm

    • poate ca bizonul de dreapta are alte instincte decat bizonul de stanga. Nu este nimic de iertat si eu sunt o batrana si sceptica maimuta batrana, dar am un feeling, amu’ bizonul a simtit ca nu este singur, „politrucii astia din UE” sunt gata sa ii sara in ajutor.

     Lumi (pentru a nu clona pe Luminita)

     19/07/2012 at 8:29 pm

 129. nu vor avea curajul sä spunä cä este plagiator,
  ii dä afarä din UNI:sunt amenintzatzi.

  rad si curcile, si in 2003, exista aceias metodä si plagiatul
  interzis si atunci. o minciunä ordinarä ca si PONTA:

  theo- nona

  19/07/2012 at 7:39 pm

 130. Oare Puturosul National si unii acoliti sa nu aiba acces la informatii clasificate ? Ar fi o usoara marja de sigurantza ptr. Romania. „Președintele interimar, Crin Antonescu, a declarat, ieri, că situația privind instalarea de STS a unei linii telefonice secretizate la sediul de campanie al președintelui suspendat încă nu este „complet lamurită” chiar dacă a avut o discuție cu Directorul STS.”
  http://www.evz.ro/detalii/stiri/batalia-pe-telefonul-secret-al-lui-basescu-992628.html

  mar

  19/07/2012 at 7:40 pm

  • „”Am respectat legea”. Antonescu: „Nu sunt lămurit””
   Cine are rabdare sa ii explice pana pricepe?

   emil

   19/07/2012 at 7:51 pm

 131. sä nu uitatzi, dl. C.Diaconescu , a läsat sä se intzeleagä ceva…………..

  in spatele situatziei este ceva ce se coace ,grav, pt. romani.

  theo- nona

  19/07/2012 at 7:42 pm

 132. @Citi, spune-mi te rog, ce inseamna asta:
  Legea 131 din 17 iulie 2012, promulgata la 17 iulie 2012, pentru modificarea art 10 din legea 3/2000.

  ART. 10- Demiterea Presedinteluieste este aprobata daca, in urma desfasurarii referendumului, propunerea a intrunit majoritatea voturilor valabil exprimate.

  oryon

  19/07/2012 at 7:42 pm

 133. trebuie urgent datzi jos, urgent.

  theo- nona

  19/07/2012 at 7:43 pm

 134. Mitrea, la B1, manipuleaza spunand
  „Referendumul se refera la faptul daca romanii il mai vor Presedinte pe Traian Basescu”
  Eu il vrea.
  Raspund DA?

  emil

  19/07/2012 at 7:44 pm

  • Mitrea
   „ascultam de IML ca nu avem incotro”
   Da’, mint si aia nu? Doar Rus…

   emil

   19/07/2012 at 7:57 pm

 135. Buna seara tuturor. Mult s-a mai mosmondid Universitatea Bucuresti. Pana ies ei cu verdictul comisia lui tanti Cati l-a scos curat si uscat pe Pontel.

  clemycali

  19/07/2012 at 7:45 pm

  • Buna seara.
   Acum presiunea si mai mare pe Unibuc este sa dea acelasi verdict pe teza lui Viorel. va dati seama ce tambalau ar iesi la antene&afiliatii daca s-ar spune ca procuroru’ a copiat? parca vad trompetele cum vor spune ca nu se compara o comisie de la o universitate oarecare cu o Comisie Nationala! :)) Pe de alta parte, cam ce fata vor mai avea distinsii profesori de la drept in fata colegilor lor universitari, din tara si strainatata, cand vor spune in scris si cu semnatura, ca e alba, cand de fapt e neagra… de ce dracu’ vorbim aici, din cate stiu eu nici in 2003 plagiatul nu era „in concordanta cu normele”

   dmariuss

   19/07/2012 at 7:57 pm

 136. nu-mi iese din minte Experimentul lui Lazaroiu.
  Sunt sau nu sunt ireversibile reformele/schimbarile facute in utimii ani ?
  Capacitatea noastra de a exporta problemele/adica experimentele 😉 de la noi printr-o mitica forma de contagiune creste de zici ca nu se mai opreste.Adica nu se opreste la granita.Traverseaza(chiar fara viza) si ajunge de te miri unde… chiar in mijlocul UE.
  13-14/13-14….nu sunt zilele din iunie 90 ci cum le face fundul alora de la Bxl si din fiecare capitala europeana dupa exercitiul de forta promovat cu tarie revolutionara che gargarisita intr-o tzara membra ue aflata la randul ei in mare criza de identitate politica si economica.Hopaaa..experimentul scapa de sub control.De-arunci batzul dai cu el in Grecia,arunci mai tare ajunge si-n Italia he-he …e groasa.
  Cine ar fi crezut(mai ales dintre uslasi) ca reactiile EU pot fi atat de dure si la obect.Barroso iese la rampa dupa interventiile diverselor cancelarii europene.
  Viviane Reding daca punea mana pe vreun pahar inghetza instantaneu in el apa.Colac peste pupaza mai zice ,imperios chiar, ca e nevoie de un comisar special pe justitie ptr. ca CE nu are toate parghiile necesare ptr. a corecta rapid excese juvenile date pe la spate.Dupa cum il privea pe Corlatzean chiar cred ca n-avea nevoie de excese.Pe nicaieri.
  Vizite intempestive la botul calului inaripat,in toalete functionale sau mai prelungi in sedii de campanie.
  Ziare si reviste de zici ca toata lumea e deja fascista,cu mici exceptii,Voronin de ex.,constata ca nu Romania ar avea o problema mare ci insasi Europa ar avea-o…ceva mai mica.
  Daca si Europa vrea ca sa scape onorabil de problema asta..ramane de vazut 😆

  mircea

  19/07/2012 at 7:46 pm

 137. A A
  ne fut norocul mai degraba

  skorpion

  19/07/2012 at 7:47 pm

  • Da, nu se poate tara comunista in Nato.

   De-abia acum e desprinderea de comunism, daca legea se aplica sau nu. Asta vom vedea ce vor poporenii

   A A

   19/07/2012 at 7:58 pm

 138. Articolul 10 din L 3/2000 inainte de modificare spune:
  ART 10- Demiterea Presedintelui Romaniei este aprobata, daca a intrunit majoritatea voturilor cetatenilor inscrisi in listele electorale.

  Chiar nimeni nu vede?!!

  oryon

  19/07/2012 at 7:48 pm

  • Citeste si celelalte articole. Trebuie citit impreuna cu cel cu pragul.

   Finante Azi

   19/07/2012 at 7:56 pm

 139. varianta 17 iulie
  ART. 10- Demiterea Presedinteluieste este aprobata daca, in urma desfasurarii referendumului, propunerea a intrunit majoritatea voturilor valabil exprimate.

  varianta initiala
  ART 10- Demiterea Presedintelui Romaniei este aprobata, daca a intrunit majoritatea voturilor cetatenilor inscrisi in listele electorale.

  diferenta mare!

  skorpion

  19/07/2012 at 7:51 pm

 140. cele de mai sus aduse de @oryon

  skorpion

  19/07/2012 at 7:51 pm

 141. Oameni buni, am luat-o eu razna sau nimeni nu vede ca nu mai conteaza cvorumul?!
  N-o ataca nimeni la CCR?

  oryon

  19/07/2012 at 7:53 pm

 142. oryon

  19/07/2012 at 7:55 pm

 143. Este promulgata. L 131 din 17 iulie 2012

  oryon

  19/07/2012 at 7:57 pm

  • art. 5(2) legea 3/2000, referendumul este valabil daca participa jumatate plus unu din liste

   Finante Azi

   19/07/2012 at 8:00 pm

 144. Reblogged this on Noob's Guide to Oracle World.

  danutz68

  19/07/2012 at 8:00 pm

 145. cominicat de presa dat de Avocatul Poporului cu privire la cele peste 1990 de petitii primite:

  Dă clic pentru a accesa comunicat-18-iulie-2012-avocatul-poporului.pdf

  mayausa

  19/07/2012 at 8:01 pm

  • Precizam, noi „nu avem competente” 😦 Am o intrebare in calitate de cetatean al Romaniei, inca fara tancuri pe strada si canal deschis, ptr. ce primeste salariul acest politruc comunist , care este menirea lui, cum ma apara pe mine in raport cu institutiile si legiile acestui stat?

   mar

   19/07/2012 at 8:15 pm

   • Adica uslASII au numit un INCOMPETENT acolo, nu?
    🙂

    emil

    19/07/2012 at 8:24 pm

    • nu e incompetent Emile . e dorneanu.valer dorneanu. :))))

     zigzag

     19/07/2012 at 8:25 pm

    • Emil, au numit un om politic aservit si rosu pana in varful unghiilor.

     mar

     19/07/2012 at 9:34 pm

 146. Stie cineva numele expertilor de doi bani, la care a apelat vestita comisie de etica. Auzi criteriile avute in vedere la examinarea documentelor
  -cadru legal
  -analiza comparativa cu alte teze de doctorat
  -pozitia autorilor „plagiati”
  -sustinerile lui ponta
  Uslasii astia nici nu ne mai lasa sa muncim. Ne blocheaza dreaku creierii

  elablue

  19/07/2012 at 8:07 pm

 147. La Turcescu se discuta plagiatul!

  cedric

  19/07/2012 at 8:14 pm

 148. Se anunta in scurt timp un document exploziv care va arunca in aer scena politica romaneasca!

  cedric

  19/07/2012 at 8:15 pm

  • Unde Cedric?

   Theophyle

   19/07/2012 at 8:19 pm

   • La B1.

    mar

    19/07/2012 at 8:24 pm

   • b1TV ,Mister 😀

    zigzag

    19/07/2012 at 8:24 pm

    • Scuze , Theophyle, ca n-am raspuns dar au raspuns prietenii. Eu m-am pierdut prin presa si ma ingrozesc dar si mai sper.
     Astept sa ne spuna Turcescu bomba.

     cedric

     19/07/2012 at 8:28 pm

     • Nu-i bai 🙂

      Theophyle

      19/07/2012 at 8:29 pm

 149. De citit. Au depasit atacul la CC, au trecu la lucruri mai subtile si extrem de periculoase, au inceput atacul la sistemul de securitate al tarii 😦
  Credeti ca domnul Opris va fi schimbat?
  – Da, cred ca asta a fost motivul principal, schimbarea domnului Opris astazi din functie. Asa cred, nu sunt absolut sigur.
  Va spun, din punctul de vedere al unui om care a lucrat multi ani in sistemul militar, stiu ce inseamna o modificare la nivelul comenzilor unei astfel de institutii, mai ales intr-o perioada dificila. Evident ca va fi o disfunctionalitate severa in activitatea STS, aceasta este parerea mea. Dar este o parere, desigur, nu este o certitudine.

  http://www.ziare.com/politica/senat/cum-a-decurs-audierea-directorului-sts-in-comisia-de-aparare-a-senatului-interviu-ziare-com-1179659

  mar

  19/07/2012 at 8:21 pm

 150. Doamne cum poate sa minta Ponta, asta are probleme grave la mansarda 😦 Nebun de camasa de fortza 👿

  mar

  19/07/2012 at 8:34 pm

  • Ce sa spun, adica Guvernul nu este expresia USL? A iesit din spuma marii? Ponta nu e presedintele PSD? Pe cine incearca sa prosteasca Corlatean? Poate pe coafezele care se uita zilnic la Antene.

   clemycali

   19/07/2012 at 8:37 pm

   • Din pacate sunt f. multi care ii cred. Eu am prieteni pe care abia ii mai suport pe fb

 151. Salutare tuturor,
  De acord cu apelul lui Cetatean.
  NU” este cuvintul de ordine : NU pt demitere, dar NU mergem sa acreditam o lovitura de stat.
  NU suntem niste butoane care functioneaza cind vor ei. Nici NU este un referendum ci o insulta nationala, o bataie de joc in stil traditional.
  TBasescu poate sa-si exprime demnitate sa de om politic cu experienta. Dar cine crede ca observatorii pot sa vada ce se intimpla in satele izolate din strafundurile tarii sau din tristele cartiere ce asteapta in mod civic cadourile de votare pt a mai supravietui o zi ?
  Cine crede ca socotelile nu sunt daja facute ?
  Sumele puse gramada pt a scapa de judecati trebuie sa cumpere tot : oameni, voturi, functii.
  TB a fost abandonat demult, fragilizat de exigentele globale contra PDL (Blaga, Videanu, Udrea, Eba) si de toate deciziile care nu-i apartineau.
  Momentul acesta este crucial. Mai ramin citeva zile pt a-l analiza temeinic si a contribui la istoria tarii cum putem mai bine.
  (Pardon pt majuscule)

  REGINE

  19/07/2012 at 8:37 pm

 152. @Citi, multumesc. Dar daca CCR da bir cu fugitii?

  oryon

  19/07/2012 at 8:40 pm

 153. Daca da bir cu fugitii, fugim si noi la banci, ne scoatem banii – daca ii avem – ne luam topoare si furci si asteptam linstiti sa vina agentii USL sa ne confiste averile. – in temeiul OUG 666/2012 al lui Ponta – . 😆

  Cetatean

  19/07/2012 at 8:44 pm

 154. Mergeti la Gradina si citit episodul 19 despre santajist si santajat. Fooooarte interesant.

  Giorgia

  19/07/2012 at 8:45 pm

 155. Urmeaza sa fie dati in judecata jurnalistii care au folosit sintagma „lovitura de stat „

  lastnightmusic

  19/07/2012 at 8:48 pm

  • TDS, in curand vor infiintza Tribunalul Poporului si vor alege piatza in care sa inceapa executia 😦

   mar

   19/07/2012 at 8:53 pm

 156. Am citit componenta comisiei de etica. Vai de mama lor, nici un specialist in drept. Cum isi permit astia sa dea verdicte?
  L-au cooptat pe Mateut, un avocat care isi vede de procesele lui in care castiga zeci de mii de euro si , in timpul liber , e si profesor. Oare el o avea doctoratul?
  Spalatori de cadavre (politice de data asta) , asta sunt.

  cedric

  19/07/2012 at 8:52 pm

 157. Dupa Revolutia in direct avem si Presedentia Romaniei in direct, mai nou problemele tarii se tranzactioneaza la drum de seara in platourile tv-rilor scatofage pe sticla 😦 – S-a discutat și această problemă. Aș vrea să sintetizez poziția mea. Din punctul meu de vedere, Traian Băsescu poate avea toate telefoanele din lume, dar mă interesează să fim în interiorul prevederilor legale. Asta am spus public și asta i-am spus și domnului Opriș. Dacă ar ține de un „gentlemen agreement” aș înțelege. Dacă instalarea unor astfel de aparate în cadrul unei proprietăți personale este legală, atunci eu nu am nicio problemă, dacă nu este legală, trebuie să remediem să fim în interiorul legii. Opriș invocă o legislație în care peste tot, indiferent despre ce legi vorbim, se face referire la instituția președintelui. Instituția președintelui suspendat nu există. Există doar la nivel politic și comunicațional. Până când poporul nu va tranșa problema, Traian Băsescu nu reprezintă președinția.
  http://www.adevarul.ro/actualitate/politica/Crin-Antonescu-invitatul-emisiunii-Subiectiv_0_739726368.html

  mar

  19/07/2012 at 9:00 pm

  • Traian Basescu este Presedintele Romaniei, crinule 🙂

   emil

   19/07/2012 at 9:45 pm

 158. o fi kondyakovu 🙂

  zigzag
  19/07/2012 at 7:39 pm marea loja masonica rusa. burta verde mason intr o asa zisa loja etc .clipul care l am pus de nu stiu cate luni http://www.youtube.com/watch?v=x_6jTnvjBtA . mai tii minte city cand glumeai ca am un fix cu kondyakovii? 😀

  zigzag

  19/07/2012 at 9:09 pm

  • Chiar asta este.

   Diana

   19/07/2012 at 9:11 pm

  • tin minte, aveai tu un fix, insa era justificat 🙂

   Cetatean

   19/07/2012 at 9:12 pm

  • Probabil jigodia nici nu a plecat pe 25 iunie.

   Diana

   19/07/2012 at 9:16 pm

  • Ce informat esti, se pare ca fixul era justificat. Eminentza cenusie se intoarce 😦

   mar

   19/07/2012 at 9:16 pm

 159. Kondyakov e papusarul…

  Diana

  19/07/2012 at 9:18 pm

 160. Buna seara,

  In nemernicia lui, Valer Dorneanu a facut o observatie interesanta, la pct 4 al comunicatului sau. Cetatean,crezi ca se poate face ceva in acest sens la CCR ? (e legat de art 40 alin 2 din Constitutie – „a principiilor statului de drept”)

  czc

  19/07/2012 at 9:28 pm

  • nu se poate face nimic, daca CCR a inchis ochii la revocarea AVP. Nu am spus-o niciodata, insa are si CCR limitele ei de buna credinta si competenta interpretare a Constitutiei.

   Cetatean

   19/07/2012 at 9:44 pm

   • Cred ca am fost cam neclar: ma gandeam la o sesizare depusa de PDL catre CCR pentru desfiintarea PSD, PNL si PC, in baza art 40 alin 2 din Constitutie. Dupa declaratia lui mos Dorneanu, ar fi o cale posibila.

    czc

    19/07/2012 at 10:05 pm

 161. Gusa il cunoaste foarte bine pe Kondyakov, mai sa fie 🙄 Prieten vechi, conform declaratiei.

  mar

  19/07/2012 at 9:35 pm

 162. Platforma a intrat la „apa” amesteca mesajele.

  mar

  19/07/2012 at 9:36 pm

 163. Ptr. Gusa venirea rusilor ar fi un lucru bun, ptr. ca ne-au abandonat americanii. Altul care nu se mai fereste 😦

  mar

  19/07/2012 at 9:39 pm

 164. Cred ca Boureanu are dreptate: prima vizita a lui Ponta dupa investire a fost la ambasada Rusiei!

  cedric

  19/07/2012 at 9:49 pm

 165. Theophyle, descurca-ne te rog ca nu mai stiu sa ordonez mesajele, care cui raspunde!

  cedric

  19/07/2012 at 9:51 pm

 166. Erau prea frumoase cifrele lui 🙂

  Cetatean

  19/07/2012 at 9:58 pm

 167. gata, e oficial, platforma a luat-o razna 🙂

  Cetatean

  19/07/2012 at 10:00 pm

 168. WOW!!! BASESCU DECLARATII !!!

  radu2

  19/07/2012 at 10:03 pm

 169. Basescu:”…suntem in fata unei lovituri de stat in plina desfasurare”

  emil

  19/07/2012 at 10:03 pm

 170. vaai, ce declaratie face Basescu: tara e vanduta de o clica de ticalosi. Paiata de la Cotroceni incearca destructurarea serviciilor de securitate. Suntem intr-o lovitura de stat in curs de desfasurare.

  cedric

  19/07/2012 at 10:05 pm

  • o declaratie extrem de dura, a zis si de clica de ticalosi. Bine face ca nu mai umbla cu manusi.

   cedric

   19/07/2012 at 10:06 pm

 171. Deci am avut dreptate 😦 TB, azi au vrut sa faca destructurarea serviciilor de securitate.
  Sunt o clica de tradatori, nu stiu cine se afla in spatele lor dar vor plati in fatza legii …suntem in fata unei lovituri de stat in desfasurare.

  mar

  19/07/2012 at 10:05 pm

 172. Oh God, ce declaratii face Presedintele Basescu !

  ela

  19/07/2012 at 10:06 pm

 173. „Paiatza de la Cotroceni” :mrgreen:

  Diana

  19/07/2012 at 10:06 pm

 174. Antonescu , in aceasta seara , Halena 3 :
  „Daca Basescu se intoarce la Cotroceni, eu ma retrag din viata politica.”

  Pai , si atunci , chiar si numai pentru acest rezultat , de ce naiba se mai intreaba (inca) unii „portocalii” daca sa boicoteze sau nu , acest simulacru ???

  p.s REMEMBER , pentru dupa 29 seara : Nu se mai poate remonta (daca nu se intimpla ceva extraordinar) intr-o saptamina diferentza dintre DA si NU …… mai avem o sansa din doua , BOICOTUL !
  Altfel ……….. „ne-a luat dracu`!! „

  Thor

  19/07/2012 at 10:06 pm

 175. Presedintele Basescu: „suntem in plina lovitura de stat in curs de desfasurare, paiata antonescu de la cotroceni va raspunde in fata legii” . ehee… hai domn’ presedinte curaj.ai sprijinul NATO, UE, si a unei parti din populatia Romaniei.asta e un razboi la care nu se iau prizonieri.

  zigzag

  19/07/2012 at 10:08 pm

 176. Cristoiu explica logica loviturii de stat, incredibil 😦

  mar

  19/07/2012 at 10:10 pm

 177. Voi unde vedeti declaratiile astea ale lui Basescu?

  Cetatean

  19/07/2012 at 10:11 pm

  • merita sa vezi emisiunea lui Cristoiu in reluare, aprox zece si cinci minute, hai Base !

   elablue

   19/07/2012 at 10:31 pm

 178. buna seara tuturor. presedintele TB , la B1 tv, un scurt interviu din masina: asistam la o lovitura de stat in desfasurare. Paiata de la Cotroceni si ceilalti implicati vor raspunde. si alte acuzatii foarte grave.cred ca pentru prima oara il vad cu o mina asa grava.

  boomer

  19/07/2012 at 10:15 pm

 179. 1. Cel mai grav lucru este ca atitudinea adeptilor lui Basescu/UE sa se scindeze in privinta votului la referendum (in caz ca acesta nu va fi declarat de CCR anticonstitutional, poate in al 13lea ceas). Atitudinea corecta nu poaste fi decat aceea ce va fi transmisa in mod inechivoc de echipa de incredere a lui Traian Basescu (Lazaroiu, Macovei, C Preda, Boc, TRU – 3 dintre acestia fiind mult subapreciati de catre Politeia). Politeia s-a pripit cu concluzia, desi autosuficienta si lipsa de date certe i-a facut se se mai arda de cateva ori.
  <b.2. Politeia, in mod ciudat si complet indedit, avand de ales intre TB si PDL, se plaseaza in tabara celor care suporta tactica PDL. Adica, impotriva dorintei exprimate in aceste zile de Traian Basescu. Cei care au decis deja boicotul, inaintea clarificarii apelor, ar trebui sa-si puna intrebarea: daca TB a ostenit (echivalent, se poate citi si: este incapabil, s-a saturat,…) sa mai poarte DE UNUL SINGUR lupta unui intreg popor, si cere macar sprijin moral ? Rezistenta prin cultura s-a transformat in aceste zile in rezistenta prin apatie. Toti am devenit, iata, elita.
  3. Mesajul cel mai important al acestor zile, trecut aproape neobservat, este cel transmis de Lazoroiu: testul din aceste zile are ca obiect insasi existenta ca popor democratic a romanilor, presedintia lui TB fiind doar indicatorul.

  judex

  19/07/2012 at 10:16 pm

 180. crin antonescu: „Deciziile CSAT se iau prin consens, deci cu toate voturile, toti membrii au votat aceasta propunere (de revocarea din functie a sefului STS, generalul Marcel Opris) mai putin consilierul prezidential al Iulian Fota.”
  http://www.hotnews.ro/stiri-esential-12835887-crin-antonescu-cerut-csat-revocarea-sefului-sts-iulian-fota-opus.htm
  Dovada ca SRI, SIE, etc. au „defectat” deja!

  Sorin Fortiu

  19/07/2012 at 10:16 pm

 181. Bine face pe B1: cand afirma ceva, vine cu „materialul clientului”. Acum da declaratia lui Crin din 6 iulie, cand declara ca nu va schimba nici seful de la STS.
  Profesionism

  emil

  19/07/2012 at 10:18 pm

 182. Voi mai puteti sa urmariti la rand postarile?

  emil

  19/07/2012 at 10:19 pm

 183. Ce se intampla? se amesteca comentariile !

  ela

  19/07/2012 at 10:20 pm

  • retest

   Cetatean

   19/07/2012 at 10:20 pm

   • comentariile curg cum trebuie, insa de aici in jos.

    Exista un calup de comentarii (Barbu Mateescu 9.06 – Barbu Mateescu 9.54) care ramin imobile in josul paginii.

    Cetatean

    19/07/2012 at 10:22 pm

    • bag seama ca e rezolvata…asta 🙂

     emil

     19/07/2012 at 10:38 pm

 184. deci maior si melescanu au votat pentru demiterea lui opris. e lovitura de stat in toata regula. degeaba crezi ca se schimba jigodiile raman tot jigodii

  radu2

  19/07/2012 at 10:23 pm

  • Vezi ca iti vine randul; poate mai la urma dar…
   🙂
   Penalul te asteapta 🙂

   emil

   19/07/2012 at 10:39 pm

 185. Mai e nevoie de justitie?
  Crin zice, in interpretarea mea, ca NU
  „”Dupa opinia pe care eu mi-am putut-o forma, in legatura cu toate legile si regulamentele consultate, aceasta instalare este in afara legii. Nu are acoperire legala. Eu am facut astazi in CSAT propunerea eliberarii din functie, revocarii din functie a domnului Opris. ”
  De pe HN, din declaratia lui Crin la A3.
  Acelasi argument reapare:
  Noi vrem sa facem doar ce VREM noi, sa nu se opuna NIMENI
  „Deciziile CSAT se iau prin consens, deci cu toate voturile, toti membrii au votat aceasta propunere. Domnul consilier prezidential al domnului Basescu, Iulian Fota, care altfel este in concediu, s-a prezentat la sedinta si s-a opus. In felul acesta, nu am putut lua inca o decizie”, a declarat Antonescu la Antena 3.”
  😦

  emil

  19/07/2012 at 10:25 pm

  • Nenorocitul asta a inceput sa povesteasca pe sticla ce se discuta in CSAT 😦 Oare mai suntem membrii NATO?

   mar

   19/07/2012 at 10:27 pm

   • Presa straina, ce zice?

    emil

    19/07/2012 at 10:33 pm

    • Ai sa vezi maine! URLA!

     Theophyle

     19/07/2012 at 10:41 pm

     • adica iar „denigreaza tara si submineaza economia nationala” dusmanii poporului, nu?
      Cf. plangerii Penala a usLASILOR de care ministrul justitiei nu stie

      emil

      19/07/2012 at 10:49 pm

     • Oare mai putem fi aparati? Incep sa ma tem 😦

      mar

      19/07/2012 at 11:00 pm

 186. SE POATE link cu declaratia de azi a lui TB?
  (am fost putin in PV)

  skorpion

  19/07/2012 at 10:39 pm

 187. Va dati seama ce lovitura le-a tras Basescu trimitindu-l pe Fota la CSAT? Era singura solutie. Cum s-o fi descurcat saracu in haita aia?
  M-am gandit si eu ca Maior si melescanu au votat alaturi de pucisti. Probabil ca presedintele stia ceva si l-a trimis pe Fota. Iar Opris, jos palaria!

  cedric

  19/07/2012 at 10:42 pm

 188. Cred ca de acum inainte, TB va manca USListi pe paine. Ma intreb mereu cine ar trebui sa ii aresteze?Parchetul ICCJ sau DNA?
  Asta e inalta tradare.

  cedric

  19/07/2012 at 10:45 pm

 189. eugeni

  19/07/2012 at 10:45 pm

 190. Am incercat sa pun „embeded” nu a iesit sry

  eugeni

  19/07/2012 at 10:46 pm

 191. A spus ca nu stie pentru cine lucreaza pucistii. Asta inseamna ca nu mai acorda incredere sri?

  eugeni

  19/07/2012 at 10:51 pm

 192. Echilibrat si corect, imi pare mie, Predoiu la emisiunea ULTIMUL CUVANT pe B1

  emil

  19/07/2012 at 10:52 pm

 193. multumesc, subway, pentru link!

  skorpion

  19/07/2012 at 10:54 pm

 194. in primul rand marga si ponta pt. substituirea presedintelui,

  cererea reperendumului este ilegalä, pt. cä presedintele nu a fäcut

  nimic grav, penalii din parlament sunt tzinutzi in bratze, parlamentul a comis

  grave fapte la sigurantza romaniei.

  cer dizolvarea parlamentului si repunerea presedintelui in functzie..

  cat priveste cine este in spatele puciului , este clar

  romani trezitzi-vä,

  s-au asteptatzi ” pe altzii ” sä vä trezeascä, v-a fii prea tarziu

  theo- nona

  19/07/2012 at 10:54 pm

 195. CRISTOIU , ce se rätzoie, asearä stätea ca un caine jegärit si umil

  si asculta minciunile, numai minciuni, ale lui Ponta, hai , e ridicol.

  theo- nona

  19/07/2012 at 10:56 pm

 196. theo-nona,
  probabil ca lui cristoiu i-a fost frica ca va primi un sut in koor din partea lui ponta

  skorpion

  19/07/2012 at 10:58 pm

 197. Trasneasca-i-ar Sf. Ilie! Pe pucisti.
  Arza-i-ar focul !

  Ovidiu

  19/07/2012 at 10:58 pm

 198. eu v-am spus nasul lui Ponta , Maioe este un nerusinat a jucat
  cu finu, ar merita bägat in puscärie, a colaborat la instabilitatea tzärei

  theo- nona

  19/07/2012 at 10:59 pm

 199. cred ca acea comisie facuta de ponta ca sa-i curete reputatia de copy paste a facut misto de el in raport.Au scris ca lucrarea are un titlu clar.Deci nu a plagiat!

  cristibucuresteanu

  19/07/2012 at 10:59 pm

 200. eu cred cä Ponta, e fäcut cu un comunist chinez, are fatzä si caracter
  dosnic ; cu zambetul vesnic si pervers. oricum merge in fiecare an in china
  plätite find toate deplasärile de partidul comunist chinez, ce potrivealä…………

  total „dezinteresatä.”

  madam, Naum mämica mincinosului ,aia care si-a fäcut ” rost „de o casä;
  in prahova prin jonglerii, este bunä cunostintzä cu BODA, ala care dirija
  minerii adusi de ILIESCU:CRIMINALUL:

  theo- nona

  19/07/2012 at 11:06 pm

 201. @judex, ca citesti, altfel decat Politeia, „evenimentele” nu’i bai. Noi ascultam argumentele tuturor. Dar, sa intri cu bocancii plini de caca in casa noastra, e lipsa de ….

  elablue

  19/07/2012 at 11:11 pm

 202. Crin Antonescu: Daca Traian Basescu ramane presedinte, Romania risca mult mai multe lucruri. –> O amenintare bazata pe ceva probabil. Nu vreau sa stiu pe ce.

  Intrebari:
  –> Ce stie antonescu
  –> Ce stie basescu si nu poate spune?

  moldoveanu

  19/07/2012 at 11:18 pm

  • antenescu simte ca i fuge pamantul de sub picioare .. cand spui Romania risca mult mai multe lucruri mai presedinte interimar care ejti , e ca si cum ai spune NATO risco mult mai multe lucruri. porumbacul nu realizeaza ce inseamna sa ameninti un stat membru NATO :). @moldovene un presedinte al unui stat membru NATO stie multe si poate spune putine :).

   zigzag

   19/07/2012 at 11:25 pm

   • ma intreb daca nu e chestiune de ore pana cand Basescu va cere oamenilor sa nu se prezinte la vot, ca sa nu legitimeze o lovitura de stat. Are acum toate argumentele.

    Cetatean

    19/07/2012 at 11:28 pm

    • are toate argumentele City de cand s a prezentat raportul comisiei europene.daca acolo s a scris ca „guvernul a subminat statul de drept” nu s a scris asa de aiurea. s a dat mana libera institutiilor abilitate sa faca ordine. cand se constata o subminare …exista si faptuitorul , cel care a subminat,nu?

     zigzag

     19/07/2012 at 11:33 pm

 203. Ia uitati ce a declarat Antonescu la A3 asta seara:

  Antonescu a reiterat ca romanii trebuie sa vina la vot si a accentuat ca ca daca la referendum se indeplineste cvorumul, Traian Basescu este demis. In cazul in care nu se indeplineste cvorumul si nu se duc indeajuns de multi romani la vot, presedintele suspendat, conform legii, se intoarce la Cotroceni.

  Deci e clar ca boicotul nu le convine si probabil, vazind ca lumea s-a hotarit sa nu mearga la vot, sunt turbati si nu se mai gandesc ce fac. Dar ca sa gandesti, trebuie sa ai cu ce!

  cedric

  19/07/2012 at 11:19 pm

  • Mie imi pare deplasata o exprimare de forma ” Dar ca sa gandesti, trebuie sa ai cu ce!” la adresa unei pareri alta decat a ta; mai ales cand nu se bazeaza (a ta) decat pe niste interpretari. Parerea mea, daca e voie 😦
   PS”deci, e clar” imi pare argument FORTE 😦

   emil

   19/07/2012 at 11:22 pm

   • emil, lasa acuma. exact asta mai lipseste, sa ne luam unul de altul.

    In plus, Cedric il critica pe Chucky.

    Cetatean

    19/07/2012 at 11:27 pm

    • Cetatene, si eu asa am zis: sa nu ne luam unul de altul ACUM; dupa….:-)

     emil

     19/07/2012 at 11:33 pm

    • Mersi, cetatean , dar oricine poate spune ce vrea. Deci si eu, mai ales ca n-am ” repezit „pe nimeni nicodata pe aici. Dar acum toata lumea e tensionata, iar mie nu-mi prea functioneaza creierul la ora asta cred, ca n-am priceput cu ce am lezat firile mai sensibile!

     cedric

     19/07/2012 at 11:56 pm

 204. javra ordinarä MAIOR, a pus la cale tot cu Ponta, si nu l_a informat
  cum trebuie pe presedinte, acesta e un criminal, ce a sabotat si pus
  tzara in pericol.

  theo- nona

  19/07/2012 at 11:21 pm

 205. eu vreau ca nemernicul pucist, presul ordinar a lui Voiculescu,
  sä fie dus in fatza justitziei.CRIN CU NASUL PATRCIU.

  Presedintele a fost domn cu ei, ei au fost niste porci.

  ne vrem presedintele inapoi, nu este legal referendum.

  boicotäm actziunile ilegale ale USL;

  NU MERGEM LA VOT

  theo- nona

  19/07/2012 at 11:26 pm

 206. @ELABLUE,
  unde si ce a zis @judex care are adeseori idei foarte bune si interesante?!
  arata-mi bocancii lui, ora..ca sa vad

  skorpion

  19/07/2012 at 11:26 pm

 207. @cedric,
  astia sint in stare sa-l scoata pe TB cu tancul din cotroceni, nu glumesc absolut deloc,
  apropo ca daca TB cistiga la referendum…..vorbele lui antonescu

  skorpion

  19/07/2012 at 11:29 pm

  • mai rau, cu tancurile rusesti

   Lumi (pentru a nu clona pe Luminita)

   19/07/2012 at 11:48 pm

 208. eu contest referendum USL

  ESTE ILEGAL

  . curtea constitutzionalä trebuie sä aibä coloanä vertebralä.

  theo- nona

  19/07/2012 at 11:31 pm

 209. si eu astept clipa asta, tot sper ca referendumul sa nu aiba loc!!!

  sau boicot total!!!

  skorpion

  19/07/2012 at 11:34 pm

 210. Dl. T. Basescu azi in HN;”Eu le spun oamenilor sa vina la referendum. Oamenii trebuie sa vina la referendum, sa voteze, pentru ca nu mai voteaza pentru Basescu sau pentru Antonescu”.

  Anca Aretianu

  19/07/2012 at 11:35 pm

 211. Pe HN
  „Titus Corlatean: Facem demersuri ca decizia privind intrarea in Schengen in septembrie sa ramana valabila”
  Nu pot sa imi amintesc de o culegere de probleme de matematica aparuta acum cam 15 ani (poate gresesc) pe care era mentionat
  „Probleme propuse comisiei nationale pentru…”
  Si omul (autorul) nu mintea:
  depusese la minister la registratura manuscrisul cu propunerea respectiva 🙂
  Ce intelegeau cei care cumparau?

  emil

  19/07/2012 at 11:36 pm

 212. Chiar daca o sa fie dureros, poate e cazul sa ne lamurim;
  ” data de 29 iulie “ne va spune care este

  atitudinea poporului roman dupa 22 de ani de democratie”.
  Am mai citit parerea asta si pe aici, INAINTE de investirea lui Ponta.
  Dureros dar,…. 😦

  emil

  19/07/2012 at 11:39 pm

  • poporul roman e prizonier in lupta asta Emil. 🙂 n are sens sa detaliez ce cred eu dar daca vrei ca poporul sa te inteleaga si sa te urmeze trebuie sa i spui adevarul si sa l chemi alaturi.de cand a picat guvernul Ungureanu tot spun ca MRU are obligatia si detine toate amanuntele sa iasa sa spuna adevarul.si ai sa vezi ca poporul in marea lui majoritate va urma calea dreapta. 🙂

   zigzag

   19/07/2012 at 11:46 pm

 213. CCR, are o obligatzie moralä fatzä de romani, sä nu aprobe

  ilegalitätzile haitei rosii USL; altfel vor fi o parte a crimei

  ce o fac romanilor.USL- distruge tzara.

  am o mare scarbä , fatzä de UDMR SI MINORITÄTZI

  aceste cuiburi de viermi , trebuiesc dizolvate s-au integrate in partide

  theo- nona

  19/07/2012 at 11:40 pm

 214. Buna seara, din ciclul o poza e mai graitoare decat o mie de cuvinte, despre valoarea doctoratului lui Ponta, lovit cu propriile „arogante”.

  Cred ca hartia pe care o rupe e scrisoarea presedintelui care-i propunea demisia in schimbul revizuirii constitutiei.

  Pe tema asta se pot face niste mesaje de campanie bune: DEMO / CRATIE sau CONSTI / TUTIE

 215. dupä ce s-a intamplat azi,

  romania se indreaptä spre Moscova, in Trasnistria ostile sunt pregätite

  Voronin a promis sprijin lui PONTA, vai romani, unde vä e capul.

  theo- nona

  19/07/2012 at 11:42 pm

 216. OVIDIU;

  sunä bine.

  theo- nona

  19/07/2012 at 11:44 pm

 217. cred ca la aceasta ora, ambasadorul american este deja ud pe pantaloni afland ca; personajul aflat interimar la butoanele unui stat aliat strategic al USA da din casa cu voiosie pe sticla detalii si informatii despre subiectele discutate in CSAT si ca, mai ingrijorator, sefii SIE si SRI au pactizat cu el (am fost toti cei de fata de acord cu swmiterea lui Opris) in timp ce un dubios lobbyst rus isi face de lucru prin Romania amusinand „investitii” in sectorul energetic.
  E groasa rau fratilor

  Lumi (pentru a nu clona pe Luminita)

  19/07/2012 at 11:55 pm

  • sa dea Domnul ca ambasadorul SUA sa fie ud pe pantaloni… daca intelegi ce vreau sa spun 🙂

   zigzag

   20/07/2012 at 12:01 am

  • Lumi,
   cand am citit mai devreme ce au incercat in CSAT am crezut stau eu prost cu logica, pe urma am citit ce a povestit „paiatza de la Cotroceni” si ulterior l-am auzit pe TB, care era negru de suparare. Concluzia…nu este bine de loc, am senzatia ca lucrurile incep sa scape de sub control.

   mar

   20/07/2012 at 12:03 am

   • eu cred ca lucrurile incep sa reintre in control (controlul lui Base). Gafele paiatelor ii dau ocazia sa poarte razboiul in camp deschis, sa faca publice dedesubturile adevaratelor motive ale suspendarii sale, dincolo de panica puscariabililor, latura intereselor politico-economica a suspendarii sale.
    Si ii obliga pe unchiul Sam si tanti Angela sa intre in joc direct si fara manusi

    Lumi (pentru a nu clona pe Luminita)

    20/07/2012 at 12:19 am

    • si opinie mea e similara. Sa vedem urmatoarele 48 de ore.

     Cetatean

     20/07/2012 at 12:22 am

     • vor fi ore de foc, tensiunea va creste exponential si cand paiatele vor pune pistoalele pe masa si Base va decreta stop joc, se schimba regulile si trebuie sa o luam de la capat. Dat fiindca am acum convingerea ca referendumul va fi, inevitabil, manarit singura strategie posibila este boicotul

      Lumi (pentru a nu clona pe Luminita)

      20/07/2012 at 12:30 am

 218. buna seara
  multa ” inflamare” in comentarii;
  boicotul este cea mai buna forma de protest; nu inteleg de ce unii spun ca nu?
  a boicota un produs este o forma de protest legitima
  a boicota o chemare la urne ilegala este un protest legitim; s-a practicat si e legitim-nu caut dar sunt dictaturi care au sfirsit prin aceasta forma de protest
  a participa la atingerea quorum-ului de 50+1 cred ca inseamna a legitima actiunea ilegala;
  indiferent daca majoritar este peste 50 pct pentru demitere sau nu ,neatingerea pragului duce la un handicap de netrecut pentru pucishti;chiar daca vor calca in picioare angajamentele lor de azi- ca 50+1participare este legea-si asta e aproape cert avind in vedere comportamentul de pina acum, vor obtine un avantaj temporar nu definitiv!
  indiferent de ce va spune sau nu CC,neatingerea pragului de 50+1 va fi inceputul sfirsitului lor;cit va dura pina la final nu stim,dar nu cred ca va dura prea mult;marasmul economic previzibil si introducerea vizelor-in cazul in care declara valabil un referendum care nu atinge 50+1 va accelera caderea mai rapid decit ne imaginam acum
  atingerea pragului de 50+1 este sfirsitul acestei tari alaturi de civilizatia vestica

  intimplator

  20/07/2012 at 12:03 am

  • Da. UE si lumea occidentala observa acum poporul roman – nu urmareste performanta lui Basescu la referendum.
   Boicot inseamna ca te poti baza pe cei multi la o adica.

   A A

   20/07/2012 at 12:06 am

   • cu riscul de a supara,cred ca persoana basescu si ” ambatzul” lui nu mai e relevant acum

    intimplator

    20/07/2012 at 12:11 am

    • Este important sa se intoarca la Cotroceni in perspectiva ca romanii isi respecta cu ce au ei (institutii, creier, atitudine) legile fundamentale. Atat. E vorba de Lege nu de Basescu aici.

     Nu se poate astepta la asezarea lucrurilor catre modernitate si normalitate atata timp cat Constitutia este calcata in picioare pentru interese politice sau de alta natura.

     A A

     20/07/2012 at 12:15 am

 219. cred ca ar trebui popularizata ideea de boicot, nu numai pe bloguri,
  dar mi-e teama ca grupurile_TB (pro si anti_mers_la_referendum) s-ar putea sa se incaiere.
  era s-o patesc chiar eu aseara
  🙂

  skorpion

  20/07/2012 at 12:08 am

 220. apropo de zodia scorpionilor(basescu e scorpion): un scorpion vrea sa traverseze un lac/nu stie sa inoate/roaga o broasca testoasa sa-l treaca in spate/nu .zice broasca ca ma intzepi cu venin si mor/cum sa fac asa ceva?/broasca testoasa il ia in spate si inoata/aproape de malul celalalt, scorpionul zice:nu ma pot abtine te intzep;

  intimplator

  20/07/2012 at 12:15 am

 221. boicotul este bun, dar trebuie explicat dece.

  boIcot contra unui referendum ilegal, fäcut de o haitä mizerabilä USL:

  AM O MICÄ SPERANTZÄ,CCR SÄ-L DECLARE ILEGAL

  ar scoate romania din mare impas.

  theo- nona

  20/07/2012 at 12:16 am

 222. Ce vrea sa spuna Corlatean?

  „PDL a facut o greseala uriasa care risca sa-l coste definitiv pe Traian Basescu in politica. Sa te impotrivesti sa se prelungeasca programul cu patru ore, mi se pare o chestie condamnabila. Ceea ce a facut azi PDL ii incurca viata lui Basescu”, a declarat Titus Corlatean, la Digi 24.

  http://www.ziare.com/titus-corlatean/ministrul-justitiei/corlatean-pdl-a-facut-o-greseala-care-il-va-costa-definitiv-pe-basescu-1179713

  cedric

  20/07/2012 at 12:16 am

  • cred ca acum aranjeaza cu politia rutiera sa duca autobuzele dintr-u n loc in altul cu girofarul in fata;pentru detalii apelati la ministrul ala de la comunicatii

   intimplator

   20/07/2012 at 12:20 am

  • bate campii, un gaozar ce mesteca vorbe mari, a fost mereu doar un mediocru cu aere de doct

   Lumi (pentru a nu clona pe Luminita)

   20/07/2012 at 12:21 am

 223. vorbeste dun perspectiva lui. Norma ca el vrea program mai lung. Si nu stim inca daca CCR va aproba prelungirea programului, insa Corlatean va vrea sa exploateze cererea PDL ca arma mediatica impotriva lui Basescu.

  Cetatean

  20/07/2012 at 12:20 am

 224. Guse-cäpuse, ala cu gura mare bägat in escrocherii cu vantu,etc
  , are si un amestec in relatzia cu rusia, desi minte ca deobicei.

  a spus , e bine sä-i avem pe rusi, dacä ne päräsesc americanii

  asta e dorinta USL;el este inplicat direct in toate, ca si Maior,geoanä,etc.

  theo- nona

  20/07/2012 at 12:21 am

 225. noapte buna

  zigzag

  20/07/2012 at 12:21 am

 226. noapte buna, merg si eu la somn!

  Cetatean

  20/07/2012 at 12:23 am

 227. la uslinosi este condamnabil si dacä respiri si ei nu vor.

  de costat ii costä pe ei.

  in 40 de ani in germania, nu am väzut devieri de program.

  rad si curcile, cum il amenintzä pe BÄSESCU;-ministrul justitziei………… curat murdar

  theo- nona

  20/07/2012 at 12:25 am

 228. noapte bunä.

  theo- nona

  20/07/2012 at 12:30 am

 229. Domnilor, m-am intors in tara ieri, iar imaginea ce se contureaza ma inspaimanta.
  Un NU CLAR PREZENTEI LA REFERENDUM!
  Va spun sincer ca daca referendumul este aprobat, o sa raman mai bine in Chisinau, unde ma va apuca ziua de 29 iulie.
  Noapte buna!

  Craiovean

  20/07/2012 at 12:46 am

 230. se pare ca lucrurile cu sedinta CSAT sunt mai grave decat par; are Antonescu credentialele necesare participarii la o astfel de intrunire ?? are certificat ORNIS ? cum de au permis sefii SIE si SRI o atare incalcare grava a regulilor securitatii nationale ??

  Lumi (pentru a nu clona pe Luminita)

  20/07/2012 at 12:51 am

 231. La data de 23-03-2012 crin antonescu nu avea certificat ORNISS:” Nu am fost pus în situaţia să solicit acest certificat vreodată”

  adix

  20/07/2012 at 1:42 am

  • Buna dimineata,
   Paiatza de la Cotroceni, ar tb sa aiba ceva certificate ptr. ca l-au montat in fruntea statului, teoretic asa ar fi ….practic este posibil orice 😦

   mar

   20/07/2012 at 6:07 am

  • Buna dimineata! Pt. PM si Presedinte nu este necesar sa ai certificat ORNISS.

   drivas

   20/07/2012 at 6:43 am

   • Buna Dimineata,
    Postare Noua!

    Theophyle

    20/07/2012 at 6:52 am

   • OK, ne poti indica vre-un articol de lege care excepteaza acesti demnitari de detinerea unui astfel de certificat ??

    Lumi (pentru a nu clona pe Luminita)

    20/07/2012 at 9:08 am

   • Dar pt. „institutia presedintelui interimar”?

    dica

    20/07/2012 at 10:33 am

 232. Buna dimineata :
  Articol ce merita citit de caricaturiile care ne conduc in acest moment si care au zero neuroni.
  http://economie.hotnews.ro/stiri-finante-12833861-nu-veni-mos-craciun-lunile-urmatoare-despre-plata-tva-ului-incasarea-facturii.htm

  mar

  20/07/2012 at 6:13 am

 233. […] Mesajul comunitatii Politeia catre Presedintele”suspendat” al Romaniei.Eroism gratuit?   […]


Comentariile sunt închise.