Politeía

Quis custodiet ipsos custodes?

Victor şi cele două feţe ale monedei

Teorie. Discutiile teoretice privind democratia releva, aproape de fiecare data, limite pe care aceasta forma de organizare a societatii le are. Desi nu exista alternative reale la democratie, trebuie discutate limitele care sunt in general impuse regulii majoritatii pentru a nu deveni o tiranie. Pericolul se refera la nerespectarea drepturilor minoritatii de orice fel – politica, sociala, etnica, sexuala, religioasa sau circumstantiala.

In Romania asistam in ultimele doua luni la o acaparare a puterii si dezvoltarea unei tiranii a majoritatii in dauna unei minoritati circumstantiale. Adica o minoritate creata de unele circumstante politice, generate de o defectare masiva a unor reprezentanti alesi de un electorat si care si-au parasit acest electorat formand impreuna cu altii o majoritate in dauna celor care i-au trims sa-i reprezinte.  (Mai multe despre tirania majoritatii puteti citi pe Politeia Doctrinara)

Practica. Din nefericire, nu este prima data cand acest lucru se intampla si guvernul Boc a fost instaurat cu ajutorul unei majoritati identice, generata de formarea UNPR. Desi structural lucrurile nu se aseamana, pana la urma genereaza un efect asemanator – creearea unei dictaturi a minoritatii. Din nefericire, “soluţia imorală” reprezentata de trecerea PC al lui Voiculescu spre alianta DA dupa alegerile din 2004 si creata de Presedintele Basescu pentru a genera o coloratura omogena la guvernare a fost rasturnata in aprilie anul acesta, cu urmari nefaste pentru democratia romaneasca. Nu cred ca poate exista un exemplu mai reprezentativ decat acesta al zicalei populare  “drumul spre iad este pavat de intentii bune”!

Victor si Victor. Viktor Orbán, premierul Ungariei, este fara indoiala un extremist politic, nationalist, sustinator al unor teze ideologice de sorginte fasciste-revansarde. Acest domn a fost ales cu votul majoritatii (absolute) maghiare, satula de minciunile si coruptia socialistilor condusi de Ferenc Gyurcsány. Important de mentionat ca majoritatea parlamentara a lui  Viktor Orbán a fost generata de preferintele electoratului in alegeri democratice.  

Victor Ponta, premierul Romaniei, si-a castigat majoritatea prin cumpararea deputatilor si a senatorilor coalitiei, cu ajutorul  asigurarii unor posturi in administratie si / sau locuri eligibile in alegerile parlamentare de la sfarsitul anului. Ponta este incolor din punct de vedere doctrinar si s-ar putea afilia in orice formatiune politica care i-ar promova interesele oportuniste. Ascensiunea lui in politica romaneasca a fost identica cu cea a mentorului lui A. Nastase, care l-a avut la randul lui ca mentor pe I. Iliescu, ascensiune pavata pe toate compromisurile posibile si generata de o nunta de partid ( vezi Adrian – Dana, fiica lui Angelo Miculescu si vezi Victor – Daciana, fiica lui Ilie Sârbu, posesorul uneia dintre cele mai interesante cariere politice romanesti – vezi aici. (Interesant de citit si aici) . Guvernul Ponta actual isi impune agenda asupra parlamentului la modul cel mai reactionar posibil, fortand Constitutia si incercand sa acapareze toate institutiile statului. Cred ca feed-backul pe care il va primi va fi foarte departe de cel asteptat.

Bancile Nationale. Sfarsitul “gloriei” lui Viktor Orbán a fost clipa cand a incercat un take-over asupra Bancii Nationale a Ungariei. Aici Uniunea Europeana a intervenit dramatic si l-a pus la punct. Probabil ca si in cazul Romaniei lucrurile se vor repeta. Ispita de a controla cursul de schimb si rezervele BNR este mult prea mare pentru Ponta & Co. De mentionat ca  prima de risc a Romaniei (Credit Default Swap) a crescut cu 12,25%, in doar zece zile – de la 351 puncte in 7 mai 2012 la 394 puncte in 16 mai 2012. CDS-ul Romaniei se situa la data de 16 mai peste cel din Bulgaria si mai jos decat cel inregistrat in Italia, Spania, Ungaria, Irlanda, Portugalia si Grecia (situatia din Grecia o plaseaza in afara tarilor pentru care se poate calcula un nivel rezonabil al CDS-ului). Lucrurile s-au agravat in ultimele zile si CDS-ul este in crestere continua, ca sa nu vorbim de situatia cursului de schimb care se misca spre 4,5. De aici va veni ispita si de aici va veni si sfarsitul european al guvernarii Ponta.

Plagiatul. O alta diferenta esentiala dintre Viktor Orbán si Victor Ponta este cazul plagiatului. Orban a solutionat problema prin indemnul de a-si da demisia presedintelui maghiar Pál Schmitt. Pál Schmitt a demisionat din functia de presedinte al Ungariei la 2 aprilie 2012, în urma unui scandal de plagiat privind lucrarea sa de doctorat din anul 1992. Victor Ponta este un plagiator recunoscut mondial, care nici macar nu se gandeste sa demisioneze. La 18 iunie 2012, editia online a revistei Nature a publicat stirea că „prim-ministrul Victor Ponta a fost acuzat că ar fi copiat sectiuni mari ale tezei sale de doctorat în drept din 2003 din publicatii anterioare, fără referintele corecte”. Acuzatia era formulată pe baza unor documente compilate de un whistleblower anonim. „Ponta si-a obținut doctoratul la Universitatea Bucuresti în timp ce era Secretar de Stat în cabinetul Adrian Năstase, care a fost si supervizorul lucrării sale de doctorat”, scrie autorul. Academicianul Marius Andruh, presedintele Consiliului National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare (CNATDCU), este citat cu comentariul: „Evidenta plagiatului este zdrobitoare”.

Asta este o a doua diferenta intre Budapesta si Bucuresti.

Lucrurile se afla in curs de desfasurare – in curand voi reveni cu date noi legate si de cazul Nastase si impactul lui asupra electoratului in general si al celui PSD in special.  

Written by Theophyle

26/06/2012 la 3:19 pm

279 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Ziua buna 🙂
  Cele doua fetze ale sistemului actioneaza, rezistentza sobolanilor rosii este teribila – „Cat timp nu este niciun element medical care sa infirme diagnosticul stabilit de echipa de medici, chemarea si inceperea urmaririi penale de DNA numai pe baza unor suspiciuni arata ca ne intoarcem la o mentalitate comunisto-ceausista, in care medicii beneficiau de prezumtia de nevinovatie in orice act medical. Chemarea (la DNA – n.r.) dr. Bradisteanu poate fi interpretata si ca o incercare de presiune asupra medicilor care vor face expertiza la acest caz”, a afirmat presedintele Colegiului Medicilor.
  http://www.hotnews.ro/stiri-esential-12625232-vasile-astarastoae-cazul-serban-bradisteanu-caz-inacceptabil-inadmisibil-atingere-independentei-profesionale-unui-medic-analizat-vineri-colegiul-medicilor.htm

  mar

  26/06/2012 at 3:34 pm

  • buna Mar.
   Penalul Astarastoaie uita ca „operatzia” s-a desfasurat din ordinul procurorilor sub camera de luat vederi.Bradisteanu ,cred ca si altzii,vor avea probleme mari si musiul de la Iasi va spune simplu: n-am fost acolo ,n-am avut de unde sa stiu,fiecare sa raspunda dupa faptele sale etc.

   mircea

   26/06/2012 at 3:53 pm

  • Bade, ce are a face o culoare politica sau alta, fie ea rosie, sau portocalie, cu infractiunea?
   Nu poti sa faci o legatura directa intre o anume filosofie politica si infractionalitate. Infractori se gasesc in toate partidele. Coruptia nu este apanajul unui partid si a lega coruptia de un anume partid nu este altceva decat manipulare politica.
   Iar daca te referi la perioada ” comunisto-ceausista”, afla prietene ca pe vremea aia coruptia era infinit mai redusa decat acuma, cand a inundat marea politica din toate partidele si cand „Intreprinderea capitalista” se manifesta in principal prin contracte cu Statul al caror scop principal este delapidarea bugetului si impartirea prazii intre „intreprinzatori” si politiocienii care le faciliteaza contractele respective.

   Mirko

   27/06/2012 at 10:40 am

 2. ziua buna si aici Theophyle all 🙂
  Interesanta si intr-un fel lamuritoare paralela intre carierele celor doi,Ponta si Nastase.
  Acest lucru impinge si spre o asemanare de caractere cu ,nb,o diferentza relevata nu o data de istorie,discipolul isi intrece magistratul.
  The final count-down-ul lui Ponta a cam inceput si cred ca va fi o toamna… deloc linishtita.
  In acelashi timp cred ca de judecarea corecta(si cheia cred ca se afla in acele minute petrecute in Zambaccian si Floreasca) se va rasfrange intr-un punct de cotitura ashteptat indelung.Primul semn il avem deja,varanul fuge de justitzie ptr. ca simte ca nu o mai poate controla.
  Si daca astea sunt preocuparile la nivel inalt,in care clasa politica in marea majoritate a distrus Romania si acum da din coltz in coltz ,maraie si-si arata coltzii ptr. a se pune la adapost,la nivel pamantean scaderea nivelului de trai se va constitui in lovitura decisiva.Era nevoie de lectzia asta,am tot zis.
  Mentalitatile,atitudinile vor bascula aproape brusc,instinctul de conservare fiind ,cred, cel mai puternic indiferent de pozitzie.
  Toate astea se vor constitui insa in nori negri,poate chiar conflictuali/violentzi ptr. ca „raul” este mare si riposta pe masura.

  mircea

  26/06/2012 at 3:48 pm

 3. Cu bunavointa dumneavoastra o sa-mi permit sa re-postez,din revolta si pentru ca trebuie sa luam atitudine cand cineva incearca sa ne demoleze valorile. Desi, aparent, nu are legatura cu politica …

  Important membru al Socittatii Academice Romane … Alina Mungiu Pipiddi intr-un articol revoltator publicat in Romania Libera … despre, in viziuna ei, grecul Ion Luca Caragiale: “Acest român suprem civilizat şi în majoritatea timpului superficial înţeles de criticii pe care îi dispreţuia sincer era un grec: Ion Luca Caragiale. Îl predăm la şcoală, dar prin Scrisoarea pierdută, prezentată ca o farsă, care serveşte scopului foarte educativ de a arăta tinerilor că democraţia a fost totdeauna o formă fără fond la români, că şmecherii au totdeauna success în viaţă cîtă vreme merg pe căile ierarhice, şi că avem marea consolare de a ne hlizi de toată situaţia asta. E poate prea teribilă O Făclie de Paşte pentru a fi predată la clasa a zecea? ” … Nu vreau sa citez alte paragrafe din articol pentru ca risc sa mi se puna etichete calomnioase. Dar cand insusi Caragiale avea indoieli asupra originilor sale idriote si se considera mai degraba roman, demonstrand-o in opera sa vasta, cu ce drept vine aceasta doamna sa ne discrediteze valorile si reperele morale. As incuraja-o pe doamna membru al SAR sa incerce sa reciteasca aceasta comedie si intreaga opera a marelui dramaturg si sa se abtina a mai emite asemena insulte unui popor pe care n-ar trebui sa aiba dreptul sa-l reprezinte. Ca, vorba unui prieten, de-aia n-a ursu’ coada ! Nu vreau sa zic, dar zic, ca poate pentru oameni ca aceasta doamna, Baltagul ar trebui mai intens studiat in scoala.

  Va invit pe dumneavoastra sa puneti ghilimelele acolo unde unele titluri-epitete atribuite doamnei Pipiddi nu-si au locul.

  anaphoricus

  26/06/2012 at 3:53 pm

  • Alina aMungioacei si Pippdii este o femeie plina de frustrari. Acum asteapta ceva post de la Ponta pe, care il lauda cat poate.

   eugeni

   26/06/2012 at 4:19 pm

 4. al nostru-i Victor Suburban
  bine ca are cine sa se lupte cu el:

  restul PDL-ului meu pe unde o fi?

  Sare'n Ochi

  26/06/2012 at 4:09 pm

  • Salut!
   Restul PDL-ului e ocupat cu suspendarea lui Basescu(noua pedelisti au votat noua lege a referendumului).

   Gabi Dumitru

   26/06/2012 at 4:12 pm

   • am vazut.

    Sare'n Ochi

    26/06/2012 at 4:15 pm

   • Chirilă Constantin, Oprișcan Mihai Doru, Bode Lucian Nicolae (lansat de MRU în campanie), Rădulescu Adrian, Șandru Mihaela Ioana, Stroian Toader, Axenie Carmen, Blaga Iosif Veniamin, Albu Gheorghe (sursa: Dan Tăpălagă, pe Facebook – votul electronic: http://www.cdep.ro/pls/steno/evot.nominal?idv=9283&ord=3)

    Sare'n Ochi

    26/06/2012 at 4:18 pm

    • Radulescu Adrian, de ce nu ma mira !!!! Cred ca se va muta la PSD cat de curand.
     Omuletul sa inclinat dupa cum a batut vantul/interesele.

     mar

     26/06/2012 at 4:27 pm

     • e ala de a candidat le neamt sustinut de pinalty?

      ziggzag

      26/06/2012 at 4:29 pm

     • si tot timpul maraia la Boc. un gunoi. acum se decanteaza toate gunoaiele din politica romaneasca – toti cei care pun de-o lovitura de stat zilele acestea.

      Sare'n Ochi

      26/06/2012 at 4:32 pm

      • cand va spuneam ce jegosi sunt fesenistii astia mascati in reformatori la neamt primeam etichete de „martoru lu vlaston” … 😀

       zigzag

       26/06/2012 at 4:37 pm

       • nu te da mai inger decat esti.

        Sare'n Ochi

        26/06/2012 at 4:38 pm

       • ejti nervos? n ar fi mai corect ca de la cluj de acolo sa l informati pe Boc in timp real ce jegosi intra sub pulpana partidului?asa s ar evita si penalii si tradatorii.

        zigzag

        26/06/2012 at 4:48 pm

 5. vai! Buldogul sfasie sistemul ticalosit… molcom, ardeleneste:
  Preşedintele Senatului, Vasile Blaga, a spus marţi că este convins că în cazul Adrian Năstase instituţiile statului îşi fac şi îşi vor face datoria, iar USL face eforturi disperate pentru a politiza acest caz.
  „Eu nu doresc să comentez în nicun fel acest caz. Sunt convins că instituţiile statului, repet, sunt convins că instituţiile statului îşi fac şi îşi vor face datoria. Nu pot să nu remarc eforturile disperate, de multe zile, ale PSD-ului, ale USL-ului, de a politiza acest caz, făcând mult rău României”, a spus Blaga.
  http://www.evz.ro/detalii/stiri/vasile-blaga-usl-face-eforturi-disperate-de-a-politiza-cazul-adrian-nastase-988918.html

  Sare'n Ochi

  26/06/2012 at 4:15 pm

 6. Mai stie cineva ceva de MRU si ICCD?. Parca a dat „black hole” peste el. Cred ca ar fi timpul sa auzim ceva ca sa scapam de starea asta de depresie.

  eugeni

  26/06/2012 at 4:22 pm

  • MRU lucreaza in spatele cortinei. nu cred ca ar avea sens sa stea sa latre la tv toata ziua doar asa de dragul discutiilor.

   zigzag

   26/06/2012 at 4:34 pm

   • Si e lucrez in spatele cortinei, dar asta nu ajuta cu nimic 🙂 . Din cand in cand as dori, personal, sa stiu ca se lucreaza. 🙂

    eugeni

    26/06/2012 at 4:39 pm

    • Daca parchetul demonteaza pas cu pas tot scenariul lui nastase .. inseamna ca lucreaza si avem motiv sa fim mai optimisti :)cine trebuie sa dea informatii la dna si parchet , le da 😀

     zigzag

     26/06/2012 at 4:41 pm

    • DE exemplu eu am mare indoiala ca PDL-Blaga va dori sa intre in nush’ce ong care sa nu asculte comanda „prezentati arm’) cand vrea muschii lui de caprar. 🙂

     eugeni

     26/06/2012 at 4:42 pm

 7. Ma uit si citesc uluit ca 9 membrii pdl au votat legea de suspendare a presedintelui cu majoritate simpla a celor ce se prezinta si mi-a venit in minte un plan sinucigas al Presedintelui.
  este clar ca ar renunta la ceilalti 2 ani de mandat in favoarea modificariii constitutiei si pentru aplicarea referendumului, si sunt convins ca stie ca este ultima zbatere reformatoare care o mai poate face. pentru mine mai este clar ca nu va putea s-o faca , nu cu actuala clasa politica , singura cale fiind zguduirea societatii civile, scoaterea ei din amortire si lupte fraticide. Mi-a trecut prin cap o idee sumbra: cei care au votat pentru de la pdl fac parte din plan. Presedintele chiar vrea sa fie suspendat, dar de data asta o face elegant cu legea-n mana.
  my 2c

  Vali Nisipeanu

  26/06/2012 at 4:30 pm

  • Un alt inteles al faptului ca 9 PDL-isti au votat noua lege de suspendare :
   Datorita faptului ca a sprijinit implementarea votului uninominal, prin faptul ca a pus pe tapet reducerea numarului de parlamentari si prin faptul ca sprijinit independenta justitiei si a organelor de cercetare penale, care au inceput deja sa faca curatenie in TOATE partidele, toti mafiotii din Parlament, indiferent de culoarea politica, doresc indepartarea Presedintelui.

   Mirko

   27/06/2012 at 10:55 am

 8. salutare ! victoras al nostru e fata palida a oricarei monede.omul s a nascut sa piarda si e carpa tuturor 🙂

  zigzag

  26/06/2012 at 4:30 pm

 9. Buna ziua,
  l-au chemat si pe dansul casa se dea Astarastoaie a doua oara cu fundul de pamant:
  http://www.hotnews.ro/stiri-esential-12625310-medicul-ioan-lascar-audiat-dna-cazul-adrian-nastase.htm

  cedric

  26/06/2012 at 4:33 pm

 10. Salutare! 🙂

  Sunt cam ocupat cateva ore, insa va citesc 🙂

  Hai ca DNA-ul fade treaba buna 🙂

  Procurorii DNA au început urmărirea penală în cazul doctorului Şerban Brădişteanu, de la spitalul Floreasca, cel care s-a ocupat de îngrijirea lui Adrian Năstase, după ce acesta a încercat să se sinucidă.

  Procurorii îl învinuiesc pe Brădişteanu de favorizarea infractorului în condiţiile în care Năstase a rămas internat în spitalul Floreasca şi nu a fost transferat la spitalul penitenciarului Rahova, aşa cum ar fi trebuit să se întâmple cu un condamnat la doi ani de închisoare, situaţie în care este acum fostul premier.

  Potrivit interceptărilor telefonului medicului, procurorii DNA susţin că acesta exagera starea fostului premier în faţa presei spunând că poate suferi un atac de cord şi că starea sa generală nu este una stabilă, scrie rtv.net. În acelaşi timp, după cum spun procurorii, medicul spunea membrilor familiei că starea lui Adrian Năstase este una bună.

  Cetatean

  26/06/2012 at 4:34 pm

  • salve ! iar cica dl doctor lascar e audiat ca martor. daca e martor i a dat in gat pe toti ! 🙂

   zigzag

   26/06/2012 at 4:36 pm

 11. Ami da’ tare draga le este independenta la Romani. Toti vor „stat de drept”, ordine si disciplina ca in Germania, social-democratie ca in Suedia. Dar asta pina in momentul in care se aude ceva de la DNA sau ANI, sau in general daca e vorba de respectul legii. Atunci brusc, sa ne lase in pace coana Europa, tarisoara mea (adaugam ceva lacrimi), si incheiem cu principiul sfant al endependentei.
  Cum calca un parlamentar pe bec, se aud strigate, independenta parlamentului sa ne lase ANI, desfiintam DNA (mai nou si Patrunjelverde e de aceeasi opinie). Daca e ziarist atunci e in pericol endependenta presei. Daca vreea ceva guvernul cu mandat de la parlament atunci se rage ca Constitutia atenteaza la endependenta boborului. Acum si medicii. Aoleu se atenteaza la endependenta medicilor.

  Aha

  26/06/2012 at 4:54 pm

  • Ai uitat un lucru important: vor si salarii ca „acolo”. 🙂

   eugeni

   26/06/2012 at 4:59 pm

 12. Hai nu fiti nici nervosi si nici nerabdatori. Adrian Nastase lucreaza pentru voi. Conform unui sondaj „secret” pentru PSD, datele arata ca romanii (inclusiv electoratul urban) USL nu au gustat sinuciderea „noului impuscat” si ca sunt niste costuri pentru dramoleta resp[ectiva – 7% in general 4 % electorat USL. Nasol nu 🙂 Sa-l vedem pe Dragnea acum. Prostii s-au intors la scenariul Bivolaru. Susa mea este buna!

  Theophyle

  26/06/2012 at 4:58 pm

  • Ziua buna Teophyle,

   Deci inteleg ca PNL a stagnat , daca nu a urcat putin?

   eugeni

   26/06/2012 at 5:01 pm

   • nu stiu care e situati intre PSD si PNL. Lucrurile s-au referit la electorat in general si la USL in general.

    Theophyle

    26/06/2012 at 5:36 pm

 13. O veste buna pentru pensionari:
  ”Serviciile medicale ieftine care sunt sustenabile direct de catre fiecare asigurat vor fi eliminate din pachetul de baza.””
  http://www.hotnews.ro/stiri-esential-12624865-serviciile-medicale-ieftine-care-sunt-sustenabile-direct-catre-fiecare-asigurat-vor-eliminate-din-pachetul-baza-declarat-vasile-cepoi-ministrul-sanatatii.htm

  ribelalu

  26/06/2012 at 5:01 pm

 14. Muihaela Rădulescu a fost decorata cu „Medalia Regele Mihai I Pentru Loialitate”, 🙂 Bravo Sire !
  Loialitate pentru cine: Dani Otil, Elan ?

  lastnightmusic

  26/06/2012 at 5:03 pm

  • Merita 🙂
   Fiind amanta lui Dan Iosif in acele zile l-a aplaudat cand respectivul il alerga pe Mihai langa Otopeni. Lume ciudata, tare ciudata 😦

   Theophyle

   26/06/2012 at 5:37 pm

 15. Ce ar fi fost daca pdl ar fi fost cu toate tunurile indreptate spre usl?

  Asa nu este nimeni.

  eugeni

  26/06/2012 at 5:05 pm

 16. nu m-am „restabilit” bine cu netul.
  Vremile s-au incalecat a naibii; vremile impuscatilor 😉

  – Conducerea închisorii Rahova a primit astăzi un bilet de la doamna Năstase: “Domnule director, vă rog să-l scuzaţi pe Adrian şi să nu-l puneţi absent nemotivat. El nu poate veni astazi pentru că a făcut roşu-n gît!”
  – Adrian Năstase n-a vrut să se sinucidă. El voia de fapt să se vîneze, să se împăieze şi să se atîrne pe perete, printre celelalte trofee.
  – La auzul veştii, Traian Băsescu a vrut să-şi tragă şi el un shot în bărbie. Din fericire, el a fost oprit prompt de Sebastian Lăzăroiu, care i-a dus paharul pînă la gură.
  – Experţii internaţionali de feşăn se declară şocaţi de acţiunea fostului premier: “Nu ne aşteptam la un asemenea gest extrem! Auzi, să porţi în public un fular atît de penibil!”
  – Antena 3 a anunţat că nu va mai difuza astăzi episodul IV al serialului “Toate pînzele sus” după ce experţii săi în comunicare au identificat un schimb de replici vulgare şi licenţioase: “Domnule, cît îl leg eu fă-ţi pomană cu o faşă, să-l oblojim la gît! – Să-l oblojim, Ieremie, nu de alta, da’ ca s-avem pe ce pune ştreangul!”

  victor L

  26/06/2012 at 5:06 pm

  • 😀
   chiar exista replica aia in toate panzele sus? genial cel care si-a adus aminte…

   Sare'n Ochi

   26/06/2012 at 5:20 pm

 17. Cum explica deputatii PDL votarea legii privind simplificarea demiterii presedintelui: Am votat din greseala / M-am incurcat in taste, apasa tasta doi, tasta patru, le-am incurcat. Opt deputati PDL au votat in favoarea proiectului de lege prinvind modificarea Legii referendumului, prin care seful statului poate fi demis

  Hehehe, si multi naifi inca asteapta sa se trezeasca PDL precum Gruia lui Novac 🙂

  lastnightmusic

  26/06/2012 at 5:10 pm

 18. Reportera B1 de la DNA: se pare ca sunt inregistrari ale unor convorbiri dintre Bradisteanu si familia lui NAstase, prin care ii anunta ca starea lui e buna, iar in declaratiile oficiale zicea ca e f. grav (gata sa faca infarct).
  Daca sunt inregistrari, e pierdut.

  cedric

  26/06/2012 at 5:10 pm

 19. Executarea este posibila de indata, dar ce poate fi atacata in 10 zile

  lastnightmusic

  26/06/2012 at 5:17 pm

 20. Tribunalul a decis:
  nu exista nici o piedica pentru a pune mandatul in executare.

  cedric

  26/06/2012 at 5:18 pm

 21. hehehe Il ampreteaza diseara ?

  lastnightmusic

  26/06/2012 at 5:20 pm

 22. Ma gandesc la o varianta teoretica:
  In ultimul timp au demisionat cca 25 de parlamentari ai USL. Probabil ca USL nu mai are majoritate daca nu e ajutat de celelalte forte politice. Presedintele poate retrimite in parlament legile votate pana acum si daca Basescu mai scoate din joben o miscare de maestru, acestea nu vor mai fi votate si a doua oara. Un USL la putere dar fara majoritate parlamentara ar fi perfect pentru PDL.
  Mai e si varianta trantirii Guvernului Ponta mai ales ca este cel mai incapabil, corupt si analfabet Guvern postdecembrist.

  ribelalu

  26/06/2012 at 5:20 pm

  • In cazul asta … USL primeste urmatorarea transa de pdl-isti aflati acum pe lista de asteptare 🙂

   lastnightmusic

   26/06/2012 at 5:22 pm

  • de ce sa-l trantesti cand lucreaza in favoarea ta?

   Sare'n Ochi

   26/06/2012 at 5:27 pm

 23. Nastase va fi trimis la Rahova – zice ProTEMBEL

  Sare'n Ochi

  26/06/2012 at 5:22 pm

 24. Ploua cu explicatii credibile: „fostul premier avea plagile pansate si linie intravenoasa, acestea fiind acoperite, la cererea familiei” zic aia de la ambulanta trimisa de Rus ca urmare a sedintei de spiritism care a profetit poligonul din Zambaccian.
  Zacea Nastase in blata de singe. Deci l-au pansat, pus intravenos, l-au schimbat de haine ca nu se putea sa iasa asa la cumparaturi…aaah, pardon, spital, si ca sa fie fashionul complet au adaugat si fularul.
  Un nou mod de tratament. Avem deci ditamai glontul de 9 mm care musai sa faca ditamai gauroiul, a fost de ajuns un pansament care a tinut 10 ore pina la operatie???

  Aha

  26/06/2012 at 5:22 pm

  • adica l-au preparat dupa ce politzistul s-a batut cu el si l-a incatushat.Vreun numar de magie ?
   Romanians got talent 😆

   mircea

   26/06/2012 at 5:29 pm

 25. cum il cheamä pe cheliosul dela B1, are mutreä de puscärias,
  are un soi de servilism si dragoste sleioasä pt. uslinosi.

  hai cä stiu ,racoviceanu, care bagä fitile si le stie pe toate.
  un mare pres.

  theo- nona

  26/06/2012 at 5:30 pm

 26. mai ce-mi place ziua de azi 😆
  oare maine cum va fi ?

  mircea

  26/06/2012 at 5:31 pm

 27. deci miscäri de mafiotzi.

  theo- nona

  26/06/2012 at 5:33 pm

 28. Salutare tuturor.

  Cativa din parlamentarii PDL care au votat „pentru”, au apasat din greseala pe butonul care nu trebuie:

  http://www.hotnews.ro/stiri-politic-12625873-cum-explica-deputatii-pdl-votarea-legii-privind-simplificarea-demiterii-presedintelui-votat-din-greseala-incurcat-taste-apasa-tasta-doi-tasta-patru-incurcat.htm

  Asta, in termeni tehnici, se numeste „EPIC FAIL”.

  EuCuMine

  26/06/2012 at 5:34 pm

 29. De aproape o saptamana o tinem intr-o „distractie” . Nu ne plictisim. Daca Nastase se lasa arestat miercurea trecuta, pana azi uitau toti de el si gaseau alte subiecte. Rau a facut cu circul asta si, in plus, a pus in incurcatura toate institutiile implicate care n-au mai vazut asa ceva si se balbaie de mi-e si mila de politie, tribunal, spital, procuratura.

  cedric

  26/06/2012 at 5:43 pm

 30. Salut tuturor
  Mai fratilor cu militienii acestia facuti la apelul de seara dorim sa intram in Schengen. Pe de alta parte nici cu jurnalistii nu mi-e rusine exemplu Puscalau de la B1. Cred ca telefoanele ambasadelor sunt bine inrosite.

  ion

  26/06/2012 at 5:44 pm

 31. @Cetatean, ti-am trimis raspunsul Avocatului Poporului pe mail. mi-l traduci, te rog? 😀

  Sare'n Ochi

  26/06/2012 at 5:46 pm

 32. cedric

  26/06/2012 at 5:48 pm

  • Ioana Bogdan avea numire de dinainte de legea aia din 2003. ce vrea Avocatul Popoului – sa functioneze legea retro-activ? cred ca el ar trebui revocat din functie. sistemul ticalosit se devoaleaza din toate colturile igrasioase in care s-a aciuat.
   sa speram ca rezistam noi fara vreo lovitura de stat pana il punem pe butuci. am ajuns sa tin pumnii procurorilor si judectaorilor, eu care am avut cele mai mari dubii in ceea ce-i priveste…. daca rezista si le dau peste bot la ticalosi, imi fac mea maxima culpa in direct si la o ora de varf!

   Sare'n Ochi

   26/06/2012 at 6:01 pm

 33. sare itzi spun eu,

  este cam tampit si turbat APopoului.

  theo- nona

  26/06/2012 at 5:49 pm

 34. revocatzi tot.

  theo- nona

  26/06/2012 at 5:50 pm

 35. Cred ca s-a pus gand rau CSM, tocmai azi cand s-au aratat si ei normali si independenti!

  cedric

  26/06/2012 at 5:51 pm

 36. eu chiar nu cred, panä nu-l väd in celulä pe bonbonel

  theo- nona

  26/06/2012 at 5:52 pm

 37. Prin alte parti vad intrebari de genul „Va iesi Blaga la lupta in sprijinul MM?”. Pai Blaga nu a iesit la lupta nici pentru el insusi cind cu alegerile contra lui Oprescu. Cum o sa iasa pentru altcineva?
  Vad mai sus ca USL ar fi ramas fara majoritate. Nici gind, vedeti cei 9 „confuzi”. USL se pare ca are o majoritate permanenta. Cum e nevoie cum mai trec citiva la USL, oficial, sau se confuzeaza la vot ca sa fie neoficial.
  Impresia mea e ca PDL va trece la placa anti-Basescu: „Noi nu am vrut masuri de austeritate, saracii bugetari, o singura rosie (aici dai si plinge cu sughituri), Basescu a luat hotarirea cu FMI peste capul nostru, noi sintem alternativa de socialisti cinstiti la guvernare”.

  Aha

  26/06/2012 at 5:53 pm

 38. APopoului are probabil directive dela partid,usl-vegheazä si……actioneazä……
  dar cand s-a amestecat el, cum a fost?

  theo- nona

  26/06/2012 at 5:54 pm

 39. romanii vor regreta amarnic pe Bäsescu, si premierii Boc-MRU

  v-a fii vai de capul lor, guvernul Ponta a distrus numai.

  theo- nona

  26/06/2012 at 5:56 pm

 40. dl. consilier Lascär, sper sä spunä adevärul, s-au l-a fäcut acum
  i säp. consilierul lui Ponta, ca sä-i fie slugä?

  theo- nona

  26/06/2012 at 5:59 pm

 41. Un articol foarte bun al Laurei Stefan:

  http://www.revista22.ro/articol.php?id=15888

  cedric

  26/06/2012 at 5:59 pm

 42. dacä nästase nu e dus la inchisoare azi, cu plagiatul si
  manipularea lui nästase, Ponta poate sä plece pe lunä,
  cä si acolo e de ras.

  theo- nona

  26/06/2012 at 6:09 pm

 43. Laura Stefan, este admirabile, la fel ca dna Macovei.

  Laura Stefan e bunä de sefä la DNA:

  theo- nona

  26/06/2012 at 6:20 pm

 44. Pentru cei interesati si au rabdare. O postare geopolitica referitoare la Egipt (a mea) pe Politeia Europeana 🙂

  http://politeiaeuropa.wordpress.com/2012/06/26/note-geopolitice-iunie-2012-4-un-orient-verde/

  Theophyle

  26/06/2012 at 6:32 pm

 45. La multi ani dlui A Nastase si celor al carui simbol este!
  O zi buna Politeia!
  O stire care a ramas nebagata in seama: um mic cutremur de la @delaepicentru 😉
  http://www.ziare.com/politica/parlamentari/avocatul-poporului-sesizat-sa-declare-ca-neconstitutionale-mandate-parlamentarilor-1175242

  VTimoc

  26/06/2012 at 6:33 pm

  • (…caror simbol…)

   VTimoc

   26/06/2012 at 6:39 pm

  • asta am primit si eu de la Avocatul Popoului.

   Sare'n Ochi

   26/06/2012 at 6:44 pm

 46. Salutare ! 🙂
  Povestea cu Bombo e foarte bine descrisa de un elev dintr-a 8-a, la evaluarea nationala :

  “autorul e anonim şi acest basm este alcătuit de la gură la gură, de la om la om”. 😆 😆

  Tzepelica

  26/06/2012 at 6:47 pm

 47. Si e cum spune amicu` @Theophyle, Nastase lucreaza impotriva USL.
  Daca prostovanii isi vor da seama, il vor lasa la Rahova urgent.
  Sa-i piara amintirea.

  Tzepelica

  26/06/2012 at 6:50 pm

 48. Da `de Elwis la TVR ce spuneti ? 😆 😆

  Tzepelica

  26/06/2012 at 6:52 pm

  • Salut timi 🙂 Hai ca e mortala! Amaratul nu stiue ca la TVR e mai greu decat la SIE 😆

   Theophyle

   26/06/2012 at 6:53 pm

   • I-a cazut, deja, caciula peste ochisorii sclipind de intelijenta… 😆

    Tzepelica

    26/06/2012 at 6:56 pm

   • Buna ziua 🙂
    am ras cu lacrimi!

    mar

    26/06/2012 at 6:57 pm

  • Nici mai mult nici mai putin decat PDG.
   Mare om !
   Mare caracter !
   Curat profesionist, coane Pontacule ! 🙂

   Tzepelica

   26/06/2012 at 6:54 pm

   • Omul e predestinat „succesului”. Un om cu un nume scris gresit nu poate deveni decat o mare gresala, nu?

    Theophyle

    26/06/2012 at 6:59 pm

   • boul asta cind si-a luat amanta, si-a luat una care semana exact cu nevasta 🙂
    chestia asta ma sidereaza. 🙂

    lastnightmusic

    26/06/2012 at 6:59 pm

 49. au inceput sa vorbeasca, la B1 este avocatul politistilor

  mar

  26/06/2012 at 6:58 pm

  • Bombo avea pistolul in mana dreapta.
   Doar glontul, incapatanat, a avut traiectoria inversa, din stanga spre dreapta. 😆

   Tzepelica

   26/06/2012 at 7:03 pm

   • se ingroapa singuri in minciuni. La prima fraza l-a demolat pe Bradisteanu&Co.

    mar

    26/06/2012 at 7:05 pm

 50. Oau, singur (AN) si-a schimbat camasa – declaratia avocatului.

  mar

  26/06/2012 at 6:59 pm

 51. Claudiu Saftoiu este poate cea mai penibila, demna de mila – amestecata cu stupoare – persoana pe care mi-a fost data sa o vad vreodata printre personajele politicii romanesti.
  L-as putea adauga pe Aurelian Pavelescu, foarte aproape…
  Dar Saftoiu are un talent ciudat de a trezi masochismul din oameni – eu unul de cate ori il „prind” la televizor, iau telecomanda in mana ca sa schimb canalul, dar pur si simplu nu reusesc, raman sa-l ascult, cu o senzatie – asa cum am spus – de stupoare fata de prostia imensa care zace in el.
  Daca n-ar fi de plans, ar fi de ras.
  Partea buna: USL-ul si aliatii Udmr, Unpr si minoritati fac lucruri traznite, care mai de care!
  Partea proasta: le fac pe spatele nostru.

  victor.vb2

  26/06/2012 at 7:04 pm

 52. era f. grav bonbonel, si-a schimbat singur cämasa si si-a
  pus fularul…………………….si a ordonat birjar la Brädisteanu

  theo- nona

  26/06/2012 at 7:04 pm

 53. un gogoloi urat si gresit din nastere, figuri de speriat copii,
  dar sunt totzi asa, uitatzi-vä la handicapatul Ponta.

  theo- nona

  26/06/2012 at 7:06 pm

 54. io-te de unde sare iepurele criticii dure!!!!
  Valentin Nicolau, al carui nume fusese vehiculat pentru pozitia de presedinte TVR, a declarat dupa desemnarea lui Saftoiu ca presedinte al TVR: „Nu era nevoie sa vina un expert in dezinformare”. Valentin Nicolau:
  Aceasta institutie merita sa aiba un profesionist – nu ma refer la mine. (…) Nu era nevoie sa vina un expert in dezinformare, un fost sef al serviciilor secrete (…) Mi se pare aberant
  Intrebat daca ia in calcul o demisie, a spus ca nu, deoarece are „responsabilitatea” sprijinului pe care l-a primit de la doua treimi dintre angajatii TVR care l-au votat ca reprezentant in CA. El a amintit insa ca, in momentul in care a fost desemnat in CNA, acum cinci ani, s-a retras dupa numai cateva zile.
  Televiziunea publica „nu numai ca se politizeaza, se suprapolitizeaza.”

  Sare'n Ochi

  26/06/2012 at 7:07 pm

  • Nu numai, a aparut un articol al AMP in R. Libera.
   Schimba AMP directia?
   Nu a primit ce spera, sau pur si simplu isi da seama ce serpi a incalzit la san?

   victor.vb2

   26/06/2012 at 7:09 pm

   • 😀 s-a intors roata lumii?

    Sare'n Ochi

    26/06/2012 at 7:10 pm

   • Gugustiucii asta tocmai s-au prins ca le-a fo’ taiata macaroana si nu vor primi o letcaie pentru timpul consumat in atacarea lui TB si a sustinatorilor sai.

    Deh, asa-s bolsevicii, nerecunoscatori cu mercenarii…

    EuCuMine

    26/06/2012 at 7:28 pm

 55. Pe mine ma roade o curiozitate.
  Voi unde va tineti fularele, in toiul verii ?
  Cumva, in …biblioteca ? 😆 😆

  Tzepelica

  26/06/2012 at 7:12 pm

 56. Sare'n Ochi

  26/06/2012 at 7:14 pm

 57. Astia fac un CA superpolitizat la TVR, Basescu e bagat in corzi de parlament care da o lovitura constitutiei , iar noi poporul ne holbam la fular de citeva zile.

  lastnightmusic

  26/06/2012 at 7:24 pm

 58. Deci se face reforma sanatatii, varianta USL. Ce vad acolo? Asigurari private, serviciile ieftine (si astea sint vele mai multe) se platesc din buzunar, medicii nu vor mai fi bugetari.
  Unde e revolutia, oamenii in PU racnind „privatizarea ucide”?

  Aha

  26/06/2012 at 7:24 pm

  • Adica 80+% legea din ianuarie.

   EuCuMine

   26/06/2012 at 7:30 pm

 59. Felix: Nu avem toată Puterea până nu luăm și Justiția

  lastnightmusic

  26/06/2012 at 7:26 pm

  • Sa fie intr-un ceas bun ! 🙂

   Tzepelica

   26/06/2012 at 7:31 pm

 60. Laura Stefan matura pe jos cu Corlatean si Avocatul Poporului, pe buna dreptate.

  mar

  26/06/2012 at 7:34 pm

 61. Buna Aha,
  Asteapta sa vina sa infiereze Arafat. Dupa aceea mergem in PU. Sti ce e tragic ca am pierdut 6 luni, in care nu am mai auzit nici o dezbatere serioasa pe tema reformei in sanatate.

  ion

  26/06/2012 at 7:37 pm

 62. Dintre cei doi Victori, al nostru este nulitatea absoluta care, din pacate, ne ucide incet, dar sigur viitorul.
  Eu ma pregatesc de rezistenta…

  http://www.kmkz.ro/de_ras/poze-de_ras/mai-animalutule/

  hope

  26/06/2012 at 7:38 pm

 63. Ce facis desfigurat de ura are Varnul deodecic, despre ce graieste …..- „USL este la putere. Românii s-au bucurat de un prim semnal: guvernul USL, şi-au pus speranţa în guvernul USL, dar, după părerea mea, multe pârghii au rămas încă la Traian Băsescu, iar pârghiile pe care el le are sunt bazate numai şi numai pe şantaj. Are dosare despre judecători, despre procurori, are dosare despre oamenii politici şi nu face decât să le arate dosarele atunci când ei îndrăznesc să gândească altfel decât el.”
  http://www.evz.ro/detalii/stiri/dan-voiculescu-nu-moare-parlamentul-fara-mine-si-nici-eu-fara-parlament-988786.html

  mar

  26/06/2012 at 7:42 pm

  • poate face infarct. si tocmai acum Bradisteanu da auditii la DNA…

   Sare'n Ochi

   26/06/2012 at 8:10 pm

 64. Ce rapid pun in practica transferul lui Nastase . La nici 3 ore de la decizia tribunalului.

  cedric

  26/06/2012 at 7:54 pm

  • He, He 🙂 Incep sa invete ca 2012 nu poate deveni 2002!

   Theophyle

   26/06/2012 at 7:59 pm

 65. Oare ce se va intampla in continuare cu USL? va pierde sau va castiga din arestarea lui Nastase?
  Se vor mai potoli cu ilegalitatile daca vad ca justitia nu-i favorizeaza?

  cedric

  26/06/2012 at 8:04 pm

 66. Iată ce mai votează maimuțele din parlament :
  http://economie.hotnews.ro/stiri-telecom-12626647-deputatii-respins-ordonanta-urgenta-privind-crearea-infrastructurii-comune-comunicatii-electronice-statului.htm
  O să voteze și să ne întoarcem în comuna primitivă !

  dada

  26/06/2012 at 8:05 pm

 67. Vazusem sondajul, Theophyle, dar azi am auzit vorbindu-se despre doua persoane, (intelectuale) care in continuare il plang pe Nastase si iubesc USL. E adevarat ca sunt consumatoare de A3 si Jurnalul national. Ma intrebam daca USL isi schimba politica.
  Sa o aud acum pe Tusa, aceasta veninoasa liberala, ce mai sustine la Turcescu.

  Cat despre tvr, l-am parasit definitiv!

  cedric

  26/06/2012 at 8:12 pm

 68. Buna seara, buna seara.
  Ridicole explicatiile parlamentarilor PDL. Baieti lasati-o jos ca macane 🙂
  @theophyle, ma bucur sa aud bizonul nu doar ca nu a pus boticul la dramoleta Nastase dar ca si a inceput sa se trezeasca si sa sanctioneze USL-ul. Sa fie intr-un ceas bun !

  clemycali

  26/06/2012 at 8:15 pm

 69. M-am enervat. PDL ala e o adunatura de imbecili? Blaga s-a trezit dupa o saptamina, cica ei nu se baga caci USL incearca sa politizeze treaba cu Nastase.
  What the …????
  Aah, de fapt asa e. Doar toata lumea stie ca politica se face prin nebagare si tacere totala. Asta e definitie clasica de dictionar, politician e ala care nu comenteaza evenimente politice. Pe linga treaba cu Nastase mai sint si zecile de incercari de modificare a Constituitiei prin „decizii” ale parlamentului, masacrarea invatamintului prin analfabetul Pop, trecerea sentintelor ICCJ in derizoriu, complicitatea ministrului de interne cu un infractor condamnat. Evident ca nu trebuie sa se bage nici la astea, ca s-ar „politiza”. Si Doamne fereste ca un partid politic sa se bage la politizat.

  Aha

  26/06/2012 at 8:16 pm

  • Atata poate Blaga si poate ca n-ar fi iesit nici cu declaratia asta de 3 lei daca nu l-ar fi imboldit dalde Berceanu din spate: „Coane trebuie sa iesi si sa zici o duda ca altfel bate la ochi prea tare”.

   clemycali

   26/06/2012 at 8:20 pm

  • Blaga complicele USL.
   PDL, sunteți terminați, veți fi folosiți și apoi aruncați la gunoi.

   dada

   26/06/2012 at 8:20 pm

  • Probabil a primit consemn de la fostii lui to’ar’si din USL: „Ciocu’ mic, altfel lula contracte!”

   EuCuMine

   26/06/2012 at 8:59 pm

 70. Buna seara,
  Ah, ce bun ar fi acum un Jack Ruby la Floreasca!!!

  Inganduratul

  26/06/2012 at 8:21 pm

 71. cine-i insidioasa aia care vorbeste mieros la B1TV, ca cica sa lasam justitia sa-si faca treaba… USLinosii incearca acum sa arunce pisica politizarii cazului in curtea lui Basescu.

  Sare'n Ochi

  26/06/2012 at 8:26 pm

  • Pai justitia isi face treaba, pisica moarta e in curtea PSD si miroase atat de urat incat au inceput si ei sa simta duhoarea.

   clemycali

   26/06/2012 at 8:28 pm

  • Tusa, cine sa fie. Gretoasa, ca de obicei.

   ucenic

   26/06/2012 at 8:35 pm

 72. Domnu Turcescu, va rog io frumos, nu o mai chemati pe idioata asta de Tusa in emisiune!
  O tzatza de pe santz de la Cornu ar vorbi mai bine decat idioata asta de Tusa, o cunoaste toata lumea de cativa ani , lumea care are rabdarea de a urmari emisiunile tv in care este invitata , dar gata, dati-o draqu afara !
  Domnu Turcescu, va rog io frumos!

  luminita

  26/06/2012 at 8:27 pm

  • Lasa ca putea fi si mai rau. Putea de exemplu sa o invite pe Roxana Iordache ca tot se dadea de ceasul mortii acum cateva zile cum ca il trimit pe Nastase „la moarte sigura” daca se duce la puscarie. Prostia nu cunoaste limite.

   clemycali

   26/06/2012 at 8:29 pm

   • salut, clemy!
    noroc ca este si Andreea Pora in studio, mai echilibreaza balantza.

    luminita

    26/06/2012 at 8:34 pm

 73. ce-si mai frange mainile spelba naibii!

  Sare'n Ochi

  26/06/2012 at 8:28 pm

  • Tot asa facea si cand lua bani din CA-urile din care facea parte cand era Tradiceanu PM.

   mar

   26/06/2012 at 8:46 pm

 74. Tusa asta e si urata si rea. Bine ca e in minoritate in emisiune. Se tot lauda ca e avocat ca si madam Gorghiu. Dar nu se vede. Probabil ca Turcescu o aduce pt. a nu fi invinuit ca aduce numai de la opozitie.
  Uitam de Pocora alta reprezentanta de frunte a PNL.
  Ce sa ne mai miram daca Saftoiu a ajuns sef la tvr?
  Totusi azi m-am mai linistit: deocamdaat justitia s-a aratat cea mai de incredere institutie. Cat va rezista, asta e alta poveste.

  cedric

  26/06/2012 at 8:48 pm

 75. Buna seara,
  1.Nastase – va rog sa faceti urmatorul exercitiu de imaginatie : daca ati fi avut in familie situatia lui AN, in momentul in care ar fi venit politia, l-ati fi lasat singur pe AN sa ii primeasca pe politisti sau ati fi fost alaturi si in aceasi incapere cu el din momentul in care politia a sunat la usa ?
  2. Eu nu inteleg treaba cu MRU si cu platforma. De ce nu candideaza fiecare „dreptac” singur si daca USL ia sub 50pct, chiar daca vor avea cel mai mare procent nu vor putea face guvernul fiinca nu va trece in parlament. PDL-ul merita soarta pntcd.

  elablue

  26/06/2012 at 8:53 pm

 76. Vad ca mai sunt parlamentari PDL care trec la USL. Cred ca pretul e foarte gras pt. ca USL trebuie sa-si refaca efectivul si deci, liciteaza.
  Mai bine ar desfiinta PDl si ar construi ceva nou.

  cedric

  26/06/2012 at 8:56 pm

 77. Diana Tusa – sotia lui Iosif Buble – cel condamnat pe baza de caseta porno – Ana Birchall -PSD. Iosif Buble mare telolog angajat la antenele Domnului Dan Voiculescu. E clar ?

  Doina

  26/06/2012 at 8:56 pm

 78. O chestie care ma intriga. Cine naiba are in birou un pistol? In ce lume se invarte? de profesor universitari? Cred ma degraba ca se apara de psd-isti.

  eugeni

  26/06/2012 at 8:57 pm

  • O alta intrebare? Cum este posibil ca un invinuit/condamnat sa aiba arma de foc in casa????Initial au zis ca s-a impuscat cu un pistol cu gaz.

   mar

   26/06/2012 at 9:05 pm

   • si-au dat o lege anii trecutzi,nu mai stiu parca pe hn am citit ceva de genul,cine l-a inarmat pe bombo

    mircea

    26/06/2012 at 9:21 pm

 79. La B1 avocatului politistului care era de fata cu Bombo la faza cu impuscarea.
  Foarte interesant.

  luminita

  26/06/2012 at 8:58 pm

 80. Foarte interesant, avocatul politistilor a spus ca AN si-a schimbat camasa dupa ce s-a ranit

  eugeni

  26/06/2012 at 9:06 pm

  • Asa de groaznica era rana.

   clemycali

   26/06/2012 at 9:17 pm

 81. Imi place furia lui Turcescu care o intreaba pe Tusa daca are voie , ca om liber, sa-si spuna parerea.
  Asta nu le convine USLasilor, ar vrea sa ne bage pumnu-n gura la toti.

  cedric

  26/06/2012 at 9:15 pm

 82. Uslasii practic n-au ce spune rational, se pot apara doar cu agresivitate si cu o diversiune.

  blog de caine rau

  26/06/2012 at 9:20 pm

 83. he-he seara buna onoratzi si buni oameni 🙂
  se cam schimba datele problemei.
  1.mana dreapta
  2. a fost o descarcare de arma
  3.si-a schimbat singur camasa!! dupa ce i-au fost date jos camasile
  4.familia,sotzia si pruncii au mintzit in declaratziile facute(probabil la indrumarea avocatzilor lui Bombo,ptr. a construi o noua strategie de aparare)
  5.toti doctorii care l-au luat practic sub pulpana lor,in frunte cu Bradisteanu au mintzit si sunt perfect culpabili.
  6.Rus e un rahat de om(se confirma tot ce mi-a zis zilele trecute tablagiul meu din spusele caruia am facut comentariul)
  7.institutziile reactzioneaza(csm,dna,politzia).Cu un delay dar sunt pe faza.
  8.sper ca sa se construisca un dosar care sa reflecte in primul rand adevarul si nu ca sa incrimineze cat mai multzi din sistem(adica sa nu faca gresheala in oglinda a povestii bombo.
  ..
  imi place 😀

  mircea

  26/06/2012 at 9:20 pm

  • 3. …. dupa ce i-au fost date jos catushele.. 😆

   mircea

   26/06/2012 at 9:23 pm

  • Si imi place si mai mult ca DNA il va ancheta pe Bombo ptr tentativa de omor. Uite cum 8 luni la Rahova se transforma in ani grei de puscarie. Ani bine meritati dealtfel.

   clemycali

   26/06/2012 at 9:25 pm

   • he-he si mai bine. 😀 daca-i creshte lui pedeapsa pe spetza asta si lotul Bradisteanu ar putea lua mai mult(pedeapsa celui care favorizeaza infractorul/condamnatul nu poate depasi pedeapsa infractorului)

    mircea

    26/06/2012 at 9:30 pm

    • Pai cred ca si din motivul asta si-au dat repede avizul ptr transferul lui Bombo la puscarie. Adica au colaborat cu autoritatile. Poate scapa mai ieftin. Ca asa e in tenis. Pe Rus cand il cheama la declaratii ptr aceleasi fapte?

     clemycali

     26/06/2012 at 9:32 pm

     • rus daca apare in fata unor politzisti de felul astuia de care vorbeam va primi-n cap oua clocite 😆
      Parterea mea este ca Rus trebuie inchis ptr. trafic de influentza.
      Demisia.Scurt.

      mircea

      26/06/2012 at 9:38 pm

      • Da, si ptr. favorizarea infractorului.

       mar

       26/06/2012 at 9:41 pm

 84. Buna seara
  La antena 3 sunt decapitati toti judecatorii care au avut legatura cu cazul Nastase…. este de neacceptat !

  Ioana

  26/06/2012 at 9:21 pm

 85. O piedica in calea fericirii USL:
  Claudiu Saftoiu nu a putut fi validat de Parlament drept presedinte al TVR, din lipsa de cvorum

  cedric

  26/06/2012 at 9:27 pm

 86. Ma uit pe live stream pe Realitatea. Nu am pus castile ca nu vreau sa ma enervez. Sper sa il vad cu catuse la maini 🙂

  clemycali

  26/06/2012 at 9:35 pm

 87. 🙂 Ponta si Hanes Swoboda la Gadea in emisiune. disperati rau socialistii astia

  radu2

  26/06/2012 at 9:35 pm

  • Swoboda este un cretin. Ma mir ca l-au lasat sa se afiseze cu Ponta. Face de ras nu doar grupul socialist ci intreg Parlamentul European ptr ca se complace in compania unui hot.

   clemycali

   26/06/2012 at 9:37 pm

   • Adresez un apel romanilor din restul Uniunii: scrieti europarlamentarilor socialisti si cereti-le sa se distanteze de Ponta & coteria. Este rusinos ca niste hoti dovediti sa fie tratati precum personalitati de vaza.

    EuCuMine

    26/06/2012 at 10:32 pm

 88. Ce miscare nonverbala are Tusa, daca ar avea fortza ar sari virtual la gatul MM. are o ura pe care cu greu o controleaza, se trage de par.

  mar

  26/06/2012 at 9:35 pm

  • misca capul, se foieste pe scaun.

   mar

   26/06/2012 at 9:36 pm

   • Andreea Cretulescu la Realitatea arata de parca ar fi la priveghi. Inca putin si plange.

    clemycali

    26/06/2012 at 9:38 pm

    • Nu servesc de ani de zile, la noi nu exista asa ceva. Cretuleasca parca a lucrat cu el/PSD-ul.

     mar

     26/06/2012 at 9:40 pm

     • Nu am sonor, doar imi arunc cate un ochi pe live stream sa vad daca il poarta in catuse pe holurile spitalului.

      clemycali

      26/06/2012 at 9:41 pm

     • ceva prin stafful lui Geoana la prezidentzialele trecute,parca

      mircea

      26/06/2012 at 9:42 pm

 89. Ungureanu (Traian), ciudat , justifica pozitia lui Blaga si inactiunea pdl. bleah

  eugeni

  26/06/2012 at 9:41 pm

  • TRU nu s-a decis inca daca sa ramana in PDL sau sa se alature grupului care va parasi cu siguranta partidul dupa ce Blaga „va fi uns” presedinte. Sau poate ca nu-l accepta ceilalti tocmai ptr pozitiile lui cu dus si intors.

   clemycali

   26/06/2012 at 9:43 pm

 90. Am vazut ca a intrat o masina de salvare in penitenciarul Rahova. O fi fost Bombo in ea?

  clemycali

  26/06/2012 at 9:47 pm

 91. Turcescu a dat-o afara din emisiune pe jigodia de Tusa!

  Sare'n Ochi

  26/06/2012 at 9:51 pm

 92. Mama ce i-a facut Turcescu, bravo!!!!! A picat in plasa ca o gasca, i-a strans mana si i-a promis ca nu o mai cheama.

  mar

  26/06/2012 at 9:52 pm

 93. Am pierdut plecarea lui Tusa. S-a enervat asa de tare? Ca la A3 rezista la „crucificarea” oponentilor .

  cedric

  26/06/2012 at 9:53 pm

  • A fost umilita, s-a repezit sa dea mana cu Turcescu fara sa mai astepte replica.

   mar

   26/06/2012 at 9:56 pm

 94. Domnule Turcescu,
  va multumesc foarte mult!
  V-am urmarit emisiunea mai departe, in ciuda faptului ca aceasta Tusa continua sa abereze si sa va boicoteze de fapt.
  Chiar nu ma asteptam sa ii spuneti, cu subiect si predicat, asa cum ati facut adineauri, ca nu o sa o mai invitati de aici incolo niciodata.
  Dar i-ati spus-o.
  Este chiar pacat sa lasam pe o Monica Macovei acoperita de vocea acestei habarniste Tusa.
  Va multumesc inca o data!
  Exista inca o tara libera numita Romania.

  luminita

  26/06/2012 at 9:56 pm

 95. Mesajul care se transmite, si multa lume este de acord dupa principiul sa moara capra vecinului: PDL trebuie sa sufere orice ce le facem pentru ca merita. (se da de inteles ca orice metoda este juetificata)

  Este un mesaj transmis sistematic.

  eugeni

  26/06/2012 at 10:00 pm

 96. Nu cred ca ne asteapta zile bune, astia devin extrem de periculosi 😦 Tonta face declaratii ciudate, oare ce ne mai asteapta – Am incercat calea europeana, […] aceea in care accepti colaborarea institutiilor. Ce am primit in schimb? Sabotaj, lovituri sub centura, blocaj total. In timp ce toata Europa e in criza, noi suntem blocati in orice actiune a Guvernului si parlamentara, noi suntem blocati de un presedinte care nu a accepta, cum nu a accepttat nici altul in 1989, sa cedeze puterea”, a declarat premierul Victor Ponta, marti seara, la Antena 3.
  http://revistapresei.hotnews.ro/stiri-radio_tv-12627763-victor-ponta-timp-toata-europa-criza-noi-suntem-blocati-presedinte-care-nu-accepta-cum-nu-acceptat-nici-altul-1989-cedeze-puterea.htm

  mar

  26/06/2012 at 10:01 pm

  • Pentru jigodia asta increzuta „colaborarea institutiilor” inseamna „eu ma pish in gura ta, tu inghiti si zici ‘mmm, ce bun'”? 👿

   EuCuMine

   26/06/2012 at 10:45 pm

 97. PS:
  pentru cei care nu au fost atenti,
  ii trimisesem o rugaminte , aici pe blog, lui Robert Turcescu, la orele 8:.27,
  si nu ma asteptam sa reactioneze,
  dar mi-a raspuns la finalul emisiunii.
  Deci si Turcescu citeste Politeia, chiar si cand este in direct la tv.
  Va salut!

  luminita

  26/06/2012 at 10:02 pm

  • Telepatie 🙂

   ovidiu

   26/06/2012 at 10:09 pm

 98. Comentariu de pe blog Citez:De-a dreptul magistral …

  „Daca anuntul astora cu privire la viitorii colegi de celula ai lui Nastase este adevarat …

  Un prim-ministru, un judecator, un politist si un functionar public este definitia completa a coruptiei din Romania”

  ion

  26/06/2012 at 10:07 pm

 99. s-a scos si o melodie pentru Adrian: „vara m-omor” (nu trage adriane), care suna bestial. e voie sa pun un lnk de youtube?

  blog de caine rau

  26/06/2012 at 10:08 pm

 100. Deci Bombonel a iesit de sub pat de la Floreasca?
  Ca nu vreau sa pierd faza asta. 😀

  luminita

  26/06/2012 at 10:09 pm

 101. Asta intr-o tara normala si functionala ar tb fortat sa plece, nu mai are control. A tras Romania intr-o mocirla in care greu va mai fi scoasa.
  http://www.romanialibera.ro/actualitate/politica/ponta-un-procuror-cu-pregatire-juridica-nu-se-poate-pronunta-niciodata-asupra-unui-caz-medical-268743.html

  mar

  26/06/2012 at 10:14 pm

 102. Deci Bombonel a fost deja deconectat de la fular???
  a iesit deja deja de la Terapie Defensiva?
  Ziceti-mi si mie, va rog!

  luminita

  26/06/2012 at 10:16 pm

 103. Gata, l-au saltat, a iesit pe targa, de parca o zgarietura la gat ar necesita o targa!

  blog de caine rau

  26/06/2012 at 10:23 pm

  • Mishu,
   cu placere!
   (pentru iutub , bre, puteai sa zici si tu)

   luminita

   26/06/2012 at 10:28 pm

 104. mi s-a parut sau zambea?????

  Ioana

  26/06/2012 at 10:24 pm

 105. Pontanacu e la A3.

  blog de caine rau

  26/06/2012 at 10:24 pm

  • cind aia a masii mai guverneaza pacaliciul asta?
   observ,rasfoind presa on line ca toata ziua e ca proasta-n tirg cu jos basescu;cind o fi fost ultima data pe la palatul vctoria?
   daca vrea in masa sa se duca la bxl,asta stie ce vor discua aia acolo? daca nu ii spun eu: uniunea financiara s politica a zonei euro

   intimplator

   26/06/2012 at 10:29 pm

 106. buna seara;noua lege a sanatatii vazuta de romani care inca mai gindesc

  Badea Gheorghe merge la doctor cu o sarsana plină cu bunătăţi. Intră în cabinet, o desface şi-l îmbie pe acesta:
  – Da serviţi domn doctor, îs bune, îs bio, îs ecologice!
  Şi numai ce nu-i pune pe birou cârnaţi, caltaboşi, jumeri, slană, brânză.
  – Păi bine mă Gheorghiţă, cum să le iau pe toate astea fără bani ?
  – Nici-o problemă, zice Gheorghe scoţând portofelul din buzunar, am adus şi bani

  intimplator

  26/06/2012 at 10:26 pm

  • 😆 😛 😀

   luminita

   26/06/2012 at 10:30 pm

 107. Salve tuturor! 🙂
  Pentru Cetăţean: ţi-am spus că va fi ?

  Tiberiu Orasanu

  26/06/2012 at 10:27 pm

 108. sal,
  nu am vazut sa aiba ceva la gat,in partea dreapta.Voi ati vazut?

  cristibucuresteanu

  26/06/2012 at 10:28 pm

  • nu are nimic

   mar

   26/06/2012 at 10:29 pm

 109. buna seara,

  PDL mai exista?

  skorpion

  26/06/2012 at 10:28 pm

 110. L-am vazut pe Nastase in salvare. Ma mir ca au lasat sa fie filmat. Nu ma asteptam.
  Alex Stefanescu e o dulceata la B1.

  cedric

  26/06/2012 at 10:31 pm

 111. A fost teapa cu rana la gat,Rus si cu Bradisteanu s-au facut de kk..

  cristibucuresteanu

  26/06/2012 at 10:32 pm

 112. @mar,
  si 8 au votat pentru simplificarea suspendarii unui presedinte aka TB.
  si blaga ce pazeste?:
  cind frunzaverde a tradat + inca o trupa de pedalisti, a fost criticat Boc,
  pe Blaga pentru fapta de azi a pedalistilor nu-l critica nimeni?
  nu au curaj?

  skorpion

  26/06/2012 at 10:35 pm

  • Asa este 😦 Am prezis ca unul va trece curand la PSD, Radulescu.

   mar

   26/06/2012 at 10:40 pm

 113. @mar,
  USL – alianta penalilor si a celor cu scheleti in dulap,
  dar ce mai ramine dincolo, caci si acolo mai sint penali

  skorpion

  26/06/2012 at 10:42 pm

  • Parca suntem intr-o cusca de soareci 😦 nu vad nimic la orizont. Trist este ca sunt oameni de la care ai pretentii si juri ca au creierul spalat, traim o mare drama.

   mar

   26/06/2012 at 10:46 pm

 114. e un lucru destul de nebulos: pe scena politica romaneasca azi daca aduni sondajele tuturor partidelor din parlament nu cred ca ating 50 pct cumulate preferintele de vot;cine ocupa restul???

  intimplator

  26/06/2012 at 10:45 pm

 115. cititi articolul de pe hotnews „Victor Ponta: In timp ce toata Europa e in criza, noi suntem blocati de un presedinte care nu accepta, cum nu a acceptat nici altul in 1989, sa cedeze puterea”… om mai bolnav si mai prost ca Ponta nu cred ca exista

  Ioana

  26/06/2012 at 10:50 pm

  • Un idiot patentat, Ponta, asta este premierul pentru care USL-ul a facut atata circ ca ca il vada motz in fruntea kktului.lor.

   luminita

   26/06/2012 at 11:03 pm

 116. UPDATE Adrian Nastase a ajuns la Spitalul Penitenciar Rahova/ Mai multi oameni au scandat impotriva fostului premier in fata spitalului

  cedric

  26/06/2012 at 10:50 pm

  • Foarte important: „IMPOTRIVA.”

   EuCuMine

   26/06/2012 at 10:54 pm

 117. Salutare, am ajuns si eu acasa 🙂

  Da, tibi, ai avut dreptate, am pierdut 🙂

  Cetatean

  26/06/2012 at 10:55 pm

  • buna seara ! odata condamnat definitiv si irevocabil …cine l da afara din parlament?

   zigzag

   26/06/2012 at 11:04 pm

  • Salut citi 🙂
   N-ai pierdut nimic. Dimpotrivă. Repet, pe baza raţionamentului tău mi-am format convingerea: avocaţii lui Năstase au greşit atacîndu-i pe săndei. Chestia asta i-a întărîtat. Despre asta cred eu, că este vorba, nu despre întronarea definitivă a statului de drept în Ro. Pînă acolo, mai este cale luuuungă. Este totuşi, o victorie importantă a coanei justiţica. 🙂
   Întreb pe toată lumea: ştie cineva, de vreo reacţie a ilicescului, apropo de condamnarea definitivă a lui Năstase?

   Tiberiu Orasanu

   26/06/2012 at 11:11 pm

   • Eu sper ca reactia lui sa fie ‘obstescul’ in noaptea asta, in somn, asa cum ii sade bine unui batranel cumsecade… 👿

    EuCuMine

    26/06/2012 at 11:21 pm

    • Ar fi părea simplu. Mă raliez părerii exprimată de domnul Djuvara: iliescu nu trebuie să moară în patul său.

     Tiberiu Orasanu

     26/06/2012 at 11:24 pm

     • Alea-s fumate de mult. Eu ma multumesc doar cu disparitia. La fel si in cazul lui Felix Tradatorul.

      Eu merg pe principiul „Hey dog, don’t go away mad, JUST GO AWAY.”

      EuCuMine

      26/06/2012 at 11:27 pm

 118. Ascultati ce va spun,
  tara este lasata de izbeliste.
  Cu complicitatea noastra.
  Trebuie sa facem ceva.

  luminita

  26/06/2012 at 11:00 pm

 119. Salutare all

  Absolut gretosi Che Mangleala si senilul ala de Swoboda !
  Astia chiar nu isi dau seama ca au intrecut orice limita a ridicolului si nesimtirii ??? 👿

  Reddog

  26/06/2012 at 11:02 pm

  • @reddog/buna seara
   sunteti istoric;amintiti-va de romano prodi,ajuns presedinte al CE si dovedit apoi….
   swoboda este socialist si austriac! de ce n-ar trebui sa mire atitudinea lui? salariul nu e foarte mare,dorintele insa sunt…cineva trebuie sa-l stipendieze(in nici un caz romanii.. ci…ghici fsb ce-i!)

   intimplator

   26/06/2012 at 11:16 pm

  • Eu sunt mai suspicios de fel…

   Un austriac cu nume slav…

   Imi cam miroase a ‘buna vecinatate’, knowwaddimean…

   EuCuMine

   26/06/2012 at 11:18 pm

 120. din toata idiotenia asat cu nastase” sinucis” ar rezulta doua concluzii:
  a. astia cred ca pot face orice;
  b. sunt idioti
  eu as prefera a treia” astia sunt atit de idioti incit cred ca pot face orice”

  intimplator

  26/06/2012 at 11:08 pm

  • Seara buna @intimplator
   Nu sint idioti .
   E un tipic sistem mafios de a sustrage „seful” (sau unul din sefi) pedepsei .
   In Italia sint mai avansati 🙂 „cupola ” mafioasa a facut o gramada de „smecherii” pentru a sustrage sefii pedepsei sau arestului preventiv . Inclusiv omoruri , atentate .

   PS. Curios ca din lista lunga de politicieni italieni ajunsi dupa gratii , nici macar unu nu a acuzat presedintele italian (oricare ) ca e din cauza lui . Din 1947 pina azi nimeni nu a scris , declarat ca tara e condusa de un dictator .
   In Romania condamnarea definitiva a lui Nastase trebuie vazuta ca o victorie impotriva mafiei mioritice . Restul „gastii” vor face orice pentru eliberarea „fratelui” .

   stefan60

   26/06/2012 at 11:19 pm

 121. ponta demisia, guvernul este in totalitate format din penali, ce sa caute acest prim prost la comunitatea europeana?

  mae

  26/06/2012 at 11:11 pm

 122. Buna seara!

  De ce se pronunta Swoboda in legatura cu participarea la Consiliul European? Parca pana acum se mergea pe ideea ca reprezentarea e problema interna a fiecarui stat. Sa o aduca si Base pe Angela.

  Finante Azi

  26/06/2012 at 11:12 pm

 123. consider ca declaratiile din seara asta ale lui ponta sint f. periculoase.
  omul asta ne poate duce clar spre dictatura.
  mai poate fi oprit?:

  chiar daca CCR va declara ca TB trebuie sa mearga la Bruxelles, baby-face killer-ul va spune nu !!

  „Am incercat calea europeana, […] aceea in care accepti colaborarea institutiilor. Ce am primit in schimb? Sabotaj, lovituri sub centura, blocaj total. In timp ce toata Europa e in criza, noi suntem blocati in orice actiune a Guvernului si parlamentara, noi suntem blocati de un presedinte care nu a accepta, cum nu a accepttat nici altul in 1989, sa cedeze puterea”,

  cale europeana,
  colaborare,
  sabotaj,
  lovituri sub centura ,
  blocaj total…..

  absolut toate mentionate de acest criminal al democratiei din Ro sint valabile pentru el!!!!!!!

  el face asa si il acuza pe TB!

  si noi stam ca blegii….

  skorpion

  26/06/2012 at 11:16 pm

  • @skorpion
   eu am scris aici de citeva zile ca se vor sterge la c.r cu orice decizie a CC si asta,indiferent in ce problema;
   cind un idiot zice ca ” au facut constitutia pentru popor” eu am inteles ” ba prostilor-adica poporul-constitutia aia e pentru voi,nu pentru noi” si asta a zis-o faimosul grebla,mare scula pe bascula la comisia juridica a senatului sau camerei
   astia par momentan de neoprit;ghinionul lor este ca nu pot interzice internetul si retelele de socializare

   intimplator

   26/06/2012 at 11:21 pm

  • putin mai sus si eu am scris despre pericolul declaratiilor 😦 Nu stiu ce putem face.

   mar

   26/06/2012 at 11:23 pm

  • ai dreptate Skorpy,inoculeaza un discurs melodramatic demonizand piratul.Se bate pe credibilitatea pe care crede ca o mai are(adevarul e ca inca are) folosond cuvinte care jutifica miza imensa ptr. care vezi Doamne se lupta el,binele general al romanilor.
   Realitatea economica si promisiunile facute s-au dus dracului asa ca nu-i mai ramane decat daramarea Cotrocenilor.Adica nimic nu merge in tzara asta ,nu din cauza ca guvernul nu mai are nicio credibilitate externa,rad in continuare tot ce prind,preocuparea principala este sa-si scape pielea punand la zid constitutia,presedintele,ccr etc.
   Cand am spus ca e ingrijorat cred ca n-am gresit.Faptul ca Swoboda este aici e un mare semn de disperare,nicidecum de sustinere a astuia(defapt cred ca si boul ala se va discredita girand un plagiator)

   mircea

   26/06/2012 at 11:35 pm

   • Da, prezenta lui Swoboda arata ca multi sunt dispusi a inghiti ceea ce pentru ei este o mare broasca raioasa, si anume planul de unificare a politicilor economice, dupa modelul german. Merkel nu da absolut nici un semn ca ar fi dispusa a ceda, cum au facut-o in trecut alti lideri germani, iar cetatenii germani obisnuiti sunt cam toti de aceeasi parere cu ea.

    EuCuMine

    26/06/2012 at 11:40 pm

 124. Ponta prin declaratziile lui si asocierea presedintelei Bäsescu cu Ceausescu,
  instigä la urä, invocand si propagand minciuni.el Ponta este
  un exponent de neocomunist mafiot, ce colaboreazä cu turnätorul escroc voiculescu.

  este de condamnat, un plagiator, un hotz nesimtzit, este de altfel un impostor
  cu mari carentze de bun simtz, si cred cä intr-o zi, v-a fii pedepsit, pt. minciuni
  crime,s-au escrocherii criminale. panait si altzii vor fii räzbunatzi.

  theo- nona

  26/06/2012 at 11:17 pm

 125. Cred ca maine va fi o zi f.interesanta ‘
  Premierul Victor Ponta a anuntat ca va participa la sedinta CCR de miercuri in care se analizeaza conflictul interinstitutional si a precizat ca nu va tine cont de decizia CCR, ci de decizia Parlamentului care l-a numit ca reprezentant al Romaniei la Consiliu.

  „Nu, eu trebuie sa tin cont de ceea ce a decis Parlamentul, ma spun Parlamentului. Daca CCR va decide ca exista un conflict intre Parlament si presedinte, acest lucru trebuie rezolvat intre Parlament si presedinte (…)

  Guvernul nu se afla in niciun conflict cu presedintele pe aceasta tema. Daca presedintele se declara nemultumit de declaratia Parlamentului atunci poate sa ceara CCR constatarea unui conflict Parlament – presedinte. Eu sunt e partea Parlamentului, bineinteles”, a declrat Ponta citat de Medifax.

  ion

  26/06/2012 at 11:18 pm

  • Pune presiune pe CC 😦 nu stiu ce se poate intampla dpdv juridic daca nu recunoaste decizia CC.
   Teoretic, inseamna lovitura de stat, nu stiu cine ar tb sa o constate dpdv legal.

   mar

   26/06/2012 at 11:21 pm

   • Poporul. Care ar trebui să iasă și să-i spulbere pe toți.

    Ce glumă bună ! Bine că nu au ieșit miticii sa-l apere pe Năstase.

  • De ce draqu l-a desemnat Traian Basescu pe acest idiot patentat Ponta premier ???
   De ce???

   luminita

   26/06/2012 at 11:23 pm

 126. ce v-am spus inca de ieri

  Ponta…..ca nu va tine cont de decizia CCR

  iata ca a venit si stirea asta!!!!

  individul asta omoara o tara bleaga

  skorpion

  26/06/2012 at 11:22 pm

  • Eu , skorpion, ma indoiesc ca Basescu mai tine lucrurile sub control.

   luminita

   26/06/2012 at 11:26 pm

 127. dece nu manifestatzi inteligent, pasnic, contra mincinosului Ponta
  dacä numai vorbitzi, vä inghit de tot.
  au parlamentul ;TVR;RR;i-a functziile presedintelui, a constitutziei,tot

  ce mai asteptatzi?

  theo- nona

  26/06/2012 at 11:22 pm

  • asteptam cu miinile in sin dictatura, theo-nona,
   vad ca personalitatile, cu exceptia monicai macovei, tac din gura si-si rod ciolanele mai cu carne sau mai putina carne,

   skorpion

   26/06/2012 at 11:25 pm

 128. NU VDETZI CÄ E DEJA LOVITURÄ DE STAT??????

  theo- nona

  26/06/2012 at 11:25 pm

 129. Asta m-am gandit si eu mar. Ceea ce e curios este ca presedintele parlamentului european accepta un membru din aceeasi familie sa vina sa gireze acest act odios

  ion

  26/06/2012 at 11:26 pm

  • Nu am sperante la UE, timpul a dovedit ca am fost lasati de fiecare data in calea furtunii. In ultimul timp am senzatia ca din nou am fost sacrificati la masa tratativelor 😦 Parca suntem in Rusia. Sper ca nu va fi necesar sa-mi aduc aminte limba rusa aruncata intr-un sertar al memoriei.
   Sunt oameni care in ultima perioada s-au expus urat si vor ajunge carne de tun.

   mar

   26/06/2012 at 11:30 pm

 130. declaratzia lui Voiculescu turnätorul, – nu avem toatä puterea,

  „panä nu luäm si justitzia.” E dispus sä cumpere ,magistratzii,

  cum cumpärä parlamentarii zilnic, cu sume fabuloase.

  theo- nona

  26/06/2012 at 11:29 pm

 131. luminita,

  din cite stiu eu, Romania nu este compusa dintr-un singur cetatean avind numele de TB.

  skorpion

  26/06/2012 at 11:31 pm

 132. presedintele singur nu le poate tzine piept,
  iesitzi in stradä urgent.

  theo- nona

  26/06/2012 at 11:31 pm

 133. Cred ca Ponta in seara asta a dat semnalul ptr. demiterea lui TB – In timp ce toata Europa e in criza, noi suntem blocati in orice actiune a Guvernului si parlamentara, noi suntem blocati de un presedinte care nu a accepta, cum nu a accepttat nici altul in 1989, sa cedeze puterea” – sursa HN

  mar

  26/06/2012 at 11:34 pm

  • Ca Ponta e un idiot sinistru e una, ca poporul va primi ce a dorit dar la categoria de abia o sa-l poata duce, e alta.

   Aha

   26/06/2012 at 11:39 pm

  • Semnalul e ca sunt dispusi sa faca orice, adica ori-ori. E pe viata si pe moarte. Nu accepta decat toata puterea. In 1989 EI au tras in aer si noi am tras aer in piept. Cam asta sunt dispusi sa faca si azi. Nu stiu daca vor putea, nu insemana ca nu vor incerca.

 134. l-am väzut pe bonbo, in drum spre kongo,

  uitatzi-vä la secventze, are o mobilitate la cap si gat,

  asta nu se poate cand ai o ranä mare, a fost o minciunä.

  theo- nona

  27/06/2012 at 12:01 am

 135. Theo-nona,

  pentru mine nastase – istorie !!
  partial s-a facut dreptate, mai asteapta si altii la rind,

  acum ma ingrijoreaza enorm de tare declaratiile irespnsabile ale putoiului ponta,
  daca CCR ii va da lui TB dreptate si ponta va incalca decizia CCR
  ca tara mergem intr-o directia urita….spre dictatura

  si ma intreb daca imbecilul va mai putea fi oprit…

  skorpion

  27/06/2012 at 12:05 am

 136. Altu care tb sa-si dea demisia/sa fie presat eventual de societatea civila – Ministrul Justiţiei, Titus Corlăţean, a declarat, marţi seara, că aşteaptă în cursul zilei de miercuri poziţia Consiliului Superior al Magistraturii faţă de ”sifonarea” unor informaţii din ancheta în derulare privindu-l pe fostul premier Adrian Năstase, scrie Agerpres.
  http://www.romanialibera.ro/actualitate/justitie/titus-corlatean-astept-maine-pozitia-csm-fata-de-sifonarea-informatiilor-din-ancheta-in-cazul-nastase-268749.html

  mar

  27/06/2012 at 12:09 am

 137. mersul la CE nu e pentru Ponta o problema de orgoliu, ci una de viata si de moarte a PSD-ului; se va semna acel six-pack care prevede masuri de auto-constranere fiscala si bugetara a statelor din UE:

  „pe agenda discuţiilor se află pactul fiscal şi măsurile de întărire a disciplinei bugetare (six pack), evaluarea programelor naţionale de reformă, structura bugetului pentru perioada 2013-2020, finanţarea IMM-urilor şi a proiectelor de infrastructură, creşterea competitivităţii şi convergenţei etc, adică, in nuce, „programul de guvernare” european pentru următorii şapte ani. Dacă reprezentantul României, oricare va fi el, îşi va asuma toate constrângerile şi măsurile convenite la nivel european, el va „împrumuta” o „cămaşă de forţă europeană” pentru viitorul guvern indiferent dacă acesta va fi USL, PDL sau PPDD. Adica exact genul de decizie politica non-partizana pe care un presedinte o poate lua iar un premier nu. Practic, dacă Traian Băsescu va angaja România în sprijinul acestor măsuri – iar evoluţia sa de până acum indică faptul că o va face – el va aplica un „corset european” viitorului guvern şi ii va „vari pe gat” trei sferturi din programul de guvernare fie ca acesta din urma o doreste sau nu” (RomaniaLibera)

  Deci Ponta vrea cu orice pret sa se duca pentru ca daca Basescu angajeaza Romania prin semnatura sa, kaputt cu politice populiste. De aceea eu cred ca Ponta va incerca sa mearga, chiar va ajunge poate la CE, insa nu va fi acceptat la masa, daca CCR ii da dreptate lui Basescu. Sa tinem pumnii pentru o decizie corecta a CCR!

  Cetatean

  27/06/2012 at 12:10 am

  • exact, acesta-i motivul, pontalaul fiind de partea lui hollande/ franta si nu de partea lui merkel/germania cum s-ar intimpla daca ar merge TB.

   sa vedem CCR !!!!

   skorpion

   27/06/2012 at 12:15 am

  • n-as fi de acord;
   six pack e pentru zona euro; si daca vor ,ceilalti minus 2;
   erkel cred ca a terminat dineul cu hollande la ora asta si lucrurile s-au stabilit;
   cu ponta sau fara ponta europa acum nu are alta solutie decit ” diktat-ul”german;pina una alta ei comada muzica=banii,ceilalti danseaza;ca unii mai fals ,e altceva; alegerile din grecia,cererea spaniei de ajutor,sotto-ul voce al italiei sunt toate argumente ca europa intra intr-un regim de austeritate economica asezonat cu niste masuri de ” salvat fata” pentru hollande;
   acum:
   se duce ponta: aia nu-i vor da nici buna ziua,nu mai vorbesc sa-i stringa mina;atit i-ar trebui unui lider european sa dea mina cu un hot -intelectual,dar tot hot e-
   daca deschide gura acolo,va fi total ignorat;
   daca asta ,adica ponta,ar avea ceva glagorie in capul ala sec al lui ,in cazul unei decizii propresedinte a CC,ar avea sansa sa iasa onrabil din capcana in care s-a bagat;
   eu unul sper ca n-are nimic in cap si va merge dea nboulea la bxl ;asta va fi sfirsitul ” gloriosului” ponta

   intimplator

   27/06/2012 at 12:27 am

   • in Trataul fiscal, Romania a obtinut dreptul de a aplica masurile aplicate de tarile din UE.

    Cetatean

    27/06/2012 at 12:29 am

    • @cetatean:
     romania a aderat la tratatul fiscal al zonei euro;nu a obtinut dreptul si masurile initiale au fost pentru zona euro;
     prin acest acord romania spera-corect-sa se mentina in orbita euro=” elita eu”

     intimplator

     27/06/2012 at 12:33 am

 138. Daca CCR va constata ca exista conflict juridic de natura constitutionala intre Presedinte si Guvern/Parlamentul care a decis, prin declaratie, ca Ponta trebuie sa ne reprezinta la CE, si daca Ponta se incapataneaza si merge la CE, devine pasibil de Parchet si de puscarie.

  Cetatean

  27/06/2012 at 12:14 am

  • sa inteleg ca in acest caz parchetul se autosesizeaza?

   skorpion

   27/06/2012 at 12:17 am

   • sa vie sesizat chiar de Basescu, cum a amenintat el. daca parchetul incepe urmarirea penala, Ponta poate fi suspendat din functie prin decret prezidential.

    Cetatean

    27/06/2012 at 12:22 am

 139. Ponta si ai lui, pot fii opritzi dacä mäcar catziva ies in stradä

  mäcar un semnal ,nu asa, pe noi nu ne cumpäratzi, nu ne plagiatzisi

  nu vetzi putea sä ne manipulatzi.

  s-au facetzi cateva mii fe fluturasi, cu intentziile mizerabile a lui Ponta
  si a hoardei rosii, voi nu vä miscatzi, ei o fac.

  plagiatorul si mincinosul Ponta ,sä plece cu acest guvern de mafiotzi.

  theo- nona

  27/06/2012 at 12:15 am

 140. pentru ca daca CCR zice ceva si tu faci taman pe dos, dans cu flit CCR, atunci statul de drept e in pericol si ala care face asa trebuie trimis in Justitie.

  Cetatean

  27/06/2012 at 12:16 am

 141. Ponta este cu socialistii intr-un complot mafiot, nu degeaba
  insistä sä ducä, fiecare vot conteazä : ATENTZIE!!

  Ponta poate distruge romania pt. zeci de ani.

  jos plagiatorul ponta.

  theo- nona

  27/06/2012 at 12:19 am

 142. Citi,
  Ai vazut cumva contestatia inaintata de presedinte la CCR?. Este foarte curios ca Copylotul manipuleaza opinia publica cum ca nu exista conflict intre Pres si Guvern ci intre Pres si Parlament. Plus ca ieri a declarat ca CCR nu poate legifera ci doar sa dea interpretari unor articole din Constitutie care eventual vor fi transpuse intr-o lege ulterioara de catre Parlam. Adica idiotul spune ca CCR nu poate clar sa desemneze persoana care pleaca la Brusselles.

  ion

  27/06/2012 at 12:22 am

  • nu, insa sa stii ca ai mare dreptate, la asta m-am gandit si eu. Cred ca Basescu a facut cum trebuie sesizarea, de CNC intre el si Guvern+MAE, nu Parlament. Caci Guvernul si MAE a trimis alta lista la Bruxelles, nu Parlamentul, cum vrea sa manipuleze Ponta.

   In deciziile de CJNC, CCR are dreptul sa „legifereze”, adica sa dispuna masurile care trebuie pentru incetarea CJNC, sau sa interzica, sub amenintarea casarii ca neconstitutionala, masurile care risca sa prelungeasca sau sa genereze un CJNC.

   Cetatean

   27/06/2012 at 12:26 am

 143. multumesc, city,
  oricum situatia este teribil de albastra….
  noapte buna

  skorpion

  27/06/2012 at 12:25 am

 144. City 🙂
  Parlamentul poate schimba sixpackul si cam tot ce semneaza Base ?

  mircea

  27/06/2012 at 12:29 am

  • mircea, e complicat. Chiar nu as risca sa spun NU, insa asa am senzatia,, vazandu-l pe Ponta. Nu stiu cum sunt partajate competentele UE-Romania, Presedinte-Parlament in acest caz.

   Cetatean

   27/06/2012 at 12:31 am

  • @mircea
   parlamentul poate vota neacceptarea masurilor de integrare fiscala si,de acum vor aparea si de integrare politica;dar asta inseamna autoexcludere din eu
   tratatul de la lisabona prevede si cum se poate iesi din eu;pna la acest tratat asa ceva nu exista

   intimplator

   27/06/2012 at 12:35 am

 145. Noapte buna!

  Cetatean

  27/06/2012 at 12:32 am

 146. noapte buna City all 🙂

  mircea

  27/06/2012 at 12:35 am

 147. Noapte buna!
  desi numai buna nu e.

  luminita

  27/06/2012 at 12:43 am

 148. spre nerusinarea lui, ca jurist si premier, are vocabularul antenelor

  si mitocänia de obor, ca premier nu potzi vorbi ca un nemernic

  instigator contra presedintelui

  Ponta esti un hotz plagiator si ca om o javrä ordinarä!!!!!!

  jos guvernul Ponta.

  theo- nona

  27/06/2012 at 12:43 am

 149. salut,
  situatia nu e albastra de loc
  de 13 minute au inceput soldurile de vara in hexagon
  Ponta nu e mai rau decit imi imaginam. E exact cum imi imaginam.
  Daca nu inchid granitele tot e bine
  Noapte buna
  🙂

  lastnightmusic

  27/06/2012 at 1:14 am

 150. CULMEA IPOCRIZIEI! USL a votat împotriva propriei legi de mărire a salariilor 🙂 🙂

  lastnightmusic

  27/06/2012 at 1:59 am

 151. Buna Dimineata,
  Postare noua!

  Theophyle

  27/06/2012 at 8:20 am


Comentariile sunt închise.