Politeía

Quis custodiet ipsos custodes?

Importanţa votului pentru Nicuşor Dan

Postat de @huniad

Pentru prima data , dupa mult timp, unii spun dintotdeauna, exista un candidat cu adevarat independent la Primaria Capitalei. Votul pentru Nicusor Dan valoreaza social mult mai mult decat politic sau electoral – in sfarsit vom sti cu totii daca exista un electorat care intelege si poate sa se ridice impotriva cutumelor traditionale de politica partizana si sprijinirea unui candidat care poate reprezenta o noua clasa politica in Romania.

Mi-am petrecut multe ore de munca pentru acest candidat, impreuna cu oameni mai tineri, adevarati hipsteri, tineri sau mai putin tineri profesionisti din toate mediile sociale existente in Romania, de la stanga politica pana la dreapta politica, cu totii impreuna, pentru a lovi cat se poate de mult in fatarnica si mincinoasa clasa  politica ce conduce treburile obstei din ‘90 incoace.

Multi dintre sustinatorii lui Nicuşor Dan nu se au “la inima” mai de loc si totusi toti il sustin pentru ca toti, la fel ca Theophyle, au vazut marele potential pe care acest om tanar nu numai prin calitatile lui ca om,  ci in special prin ceea ce reprezinta – o sansa de primenire a clasei politice. Daca Nicuşor Dan va reusi sa obtina in Bucuresti un scor bun, inseamna ca am pornit pe un nou drum, in care tineri sau mai putin tineri rezoneaza si lupta cu adevarat pentru schimbarea absolut necesara a clasei politice. Imi permit sa citez din cele scrise de Barbu Mateescu, Sociolog. Absolvent University of Pennsylvania in 2005:

Nicuşor Dan este un spaţiu al speranţei în nou şi al dezamăgirii faţă de vechi. Să definim acest spaţiu: Alina Mungiu-Pippidi îl va vota pe Nicuşor Dan. Theophyle va face la fel. Este opţiunea lui Andrei Pleşu, Turambarr şi a lui Dobrovolschi. Este un lucru pe care Cristian Ghinea („România Liberă”, „Dilema Veche”) şi Simona Tache („Caţavencii) îl au în comun.[…] Indiferent de scorul propriu-zis pe care îl va obţine Nicuşor Dan, fenomenul nu este minor. […] Fenomene precum Nicuşor Dan vor mai apărea. Ele sunt manifestări ale unui protest. Iar, după cum scriam în ianuarie: „Un protest poate avea una din patru finalităţi:

 1.  „e deturnat politic”: măcar ceva din esenţa protestelor ajunge în câmpul politic sau provine din acesta. Dacă „deturnarea” e imperfectă, adică mesajul nu e captat corect de forţele politice existente, se merge la una din următoarele 3 opţiuni:
 2. protestul se „deturneazăsingur, formând o nouă formaţiune politică. Ceea în România nu s-a întâmplat niciodată. Dar nu e imposibil să se întâmple.
 3. se stinge, sau
 4. explodează. Cu tot cu clasa politică. Şi creează una nouă.”

Sper din toata inima!  Sa explodeze naibii clasa politica a acestor nenorociti!

NOTA:  Toate comentariile care contin link vor fi moderate!

Written by Theophyle

05/06/2012 la 3:29 pm

143 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. ce sa spun;
  astept sa fiu sunat pentru a ma ” califica” observator;
  am convins-cert -6 persoane,probabil 2,posibil 2
  deci de la mine are 7 voturi pina acum;
  ramin la parerea ca va obtine un scor de min 5 max 15 pct ,ceea ce ar fi cu adevarat fantastic si mai ales
  va fi consilier
  va fi in stare sa fie vocal si sa denunte mafia transpartinica si daca nu abdica de la ce sustine acum
  va fi cert primar in 2016

  intamplator

  05/06/2012 at 3:42 pm

  • Observatorii vor fi prin Pro Democratia, asa nu trebuie sa mai astepti mailul, poti sa suni la numerele de telefon de aici: http://www.apd.ro/contact.php
   Va trebui sa faci un drum pana la sediul lor ca sa te inscrii.

   Bogdan

   05/06/2012 at 5:22 pm

   • am primit emailu;
    au si aia de la prodemocratia un program de bugetari-= 10-17

    intamplator

    05/06/2012 at 7:29 pm

    • Serios? Eu am fost azi si m-am inscris/oferit ca observator; era 18:30 cand am plecat si inca mai veneau oameni.

     Prostu' satului

     06/06/2012 at 10:31 pm

 2. Salut 🙂
  Dupa cum se vede a inceput sa le fie frica de Nicusor.

  Diana

  05/06/2012 at 3:45 pm

 3. Salutari 🙂

  Nu sunt bucurestean (desi am locuit cativa ani in capitala), dar din afara, problema arata cam asa: Bucurestiul se invarte de ani buni intr-un cerc vicios. un primar caruia i se pot reprosa mult prea multe, contracandidati rizibili, neinteresati sau de aceeasi teapa. Pentru prima data dupa multa vreme bucurestenii au posibilitatea reala de a iesi din acest cerc, de a alege altceva, chiar cu riscul ca nici acesta sa nu fie lozul castigator. Celelale variante sunt insa la modul cel mai sigur perdante.

  Radu

  05/06/2012 at 3:52 pm

 4. total de acord: sa explodeze clasa asta politica. eu cred ca anul acesta este ultima data cand mai asistam la astfel de alegeri – ceva este in aer, lumea este satula de mincinosi – nu se pronunta fatis, dar cred ca va taxa. si sper sa se vada acest lucru inclusiv de la aceste alegeri locale.
  aproape on-topic – http://sareinochi.com/2012/06/05/tata-corlatean-sau-lupul-moralist/

  Sare'n Ochi

  05/06/2012 at 4:01 pm

  • @saren ochi
   nu fiti asa optimist;
   astia de fapt urmaresc sa se ajunga la cel mai mic numar de votanti posibil si asa sa-si perpetueze dominatia;
   cred ca cel mai fericiti vor fi cind prezenta la vot va fi cel mult egala cu numarul insumat al membrilor partidelor lor

   intamplator

   05/06/2012 at 5:08 pm

   • ar vrea ei asta.
    eu votez. tu votezi, cei de pe Politeia voteaza. noi votam, voi votati – convingeti-i si pe ei sa voteze…

    Sare'n Ochi

    05/06/2012 at 6:16 pm

 5. Buna ziua!
  Nicusor Dan in mod cert nu este politician. Si nici nu cred ca poate deveni, cel putin in sensul cunoscut pana acum in Romania.
  Aceste alegeri in Bucuresti sunt importante nu prin prisma faptului ca ar putea castiga ND,ci pentru ca ne va arata tuturor in ce masura societatea este pregatita si isi doreste o alta clasa politica.
  Personal il sustin pe ND, am strans semnaturi pentru el si sper sa conving cateva persoane sa il voteze (cel putin cele care au semnat pentru inscriere).

  miki

  05/06/2012 at 4:04 pm

 6. Am decis să fac o donaţie şi am făcut-o, ND merită ca şi om în primul rând(continuitate în demers, justeţea demersului său). Ce mă frapează pe lângă clickul simplu pe butonul pay pal sunt aberaţiile de documente ajutătoare birocratice. Formulare completate şi scanate cu subsemnatul. Realizez cât de prost poate fi sistemul care din start prezumă că cetăţeanul este un individ inconştient de acţiunile sale, prost sau mă rog bântuit de rele intenţii. E o formă de mentalitate pe care nu ştiu ce miracol o va schimba. Pe cealaltă parte, zilele astea am fost extrem de şocat (thanks god, nu numai eu pe contributors, Otilia Nuţu a remarcat) de virulenţa inumană la adresa problematicii romilor în societatea românească. M-am distanţat. Am avut intervenţii aici cu romi, aplicând legea şi există o fosă imensă la modul cum sunt percepuţi de români direct şi ceilalţi colegi de serviciu. Pentru colegii de serviciu, care nu au avut tangenţă niciodată sunt egali cu ceilalţi interpelaţi.la nivel individual..nimic personal., sancţionaţi pentru gest însă individualul care îl comite şi sunt trataţi cu aceiaşi condescendenţă şi indiferenţă…pe când pentru români e ceva personal în genul…sunt cauza problemelor noastre.. extrem de fals ca şi mentalitate. Acum câţiva ani am primit un raport despre toleranţă şi intoleranţă în şcolile româneşti…Wow. E de lucru la educaţie şi percepţia raporturilor sociale.Simplificarea societăţii la raporturi bipolare, buni răi, noi ei proşti deştepţi…e principala cauză a regresului.. nu există nuanţarea fină pe elemente individuale, pe poziţii Chiar aici pe Politeia câţiva interlocutori remarcau că un ţigan Lis a luat Primăria Timişoarei….şi ce stimabile, nu are aceleaşi drepturi politice? Pe youtube, văzusem un om tandru sensibil oferind o lectură cu poveşti de copii unui grup. Copii frumoşi, îmbrăcaţi spălaţi. Dar totuşi incompleţi ca reprezentare a societăţii reale, unde şi minorităţi de genul romilor sunt pe stradă. Acel om prin care curgea miere şi lapte era Cherecheş Cătălin. Acelaşi primar care sec la telefon, comenta despre problemele copiilor romi, că li s-a făcut rău de la curăţenie. Mai degrabă îmi aducea aminte de scenariul din Lista lui Schindler…Sunt norocos, să trăiesc într-o societate în care accentul se pune pe o evaluare a acţiunilor individuale şi nu în funcţie de grup.

  TD

  05/06/2012 at 4:15 pm

 7. Cu privire la proteste, fiecare vede într-un protest sub aparenţa unor cauze comune propria cauză. Mai pe scurt, un om care iubeşte animalele câinii a văzut în protestele din ianuarie, ceea ce un monarhist a văzut diferit ca şi cauză. Liantul comun, catalizatorul atitudinea anti-Băsescu. Iubitorul de câini nu a uitat atittudinea primarului Băsescu, la adresa soluţionării problemelor câinilor vagabonzi(care rămâne printre problemele principale ale oraşului Bucureşti) la fel ca şi monarhistul care a înghiţit greu declaraţia dl Băsescu la adresa regelui. Protestele nu se întâmplă spontan. Au o istorie în spate. Sunt ca un amestec de cauze care în combinaţii de proporţii pot deveni explozive şi aşteaptă doar o scânteie. E greu de prevăzut.

  TD

  05/06/2012 at 4:23 pm

 8. „in sfarsit vom sti cu totii daca exista un electorat care intelege si poate sa se ridice impotriva cutumelor traditionale ”
  salut. 🙂
  aceasta multime trebuie intersectata (un U pe dos) cu cei ce intra pe internet la politica deoarece alt electorat nu are cum sa vada afisele lui ND de format a3, care nu ajunge unei maimute nici sa se stearga la fund. In timp ce Gunoierul si Oprescu au bannere ce merg pina in constelatia Casiopeea (aia ca un zigzag) 🙂

  lastnightmusic

  05/06/2012 at 4:25 pm

  • Cel putin in zona centrala a Buc., unde ma invart, propaganda vizuala a lui ND este semnificativa, nu trebuie sa fim chiar asa de pesimisti. Numai cei orbi n-o pot vedea. Scuzati, nevazatorii…

   alexmache

   05/06/2012 at 10:37 pm

 9. dacä bucurestenii ar avea cunostintze si ar fii oameni de onoare , nu ar vota in veci
  un panglicar, un vagabont bätran si pervers ca OPRESCU
  sä nu vä mai plangetzi, un vot dat lui OPRESCU, este continuarea mizeriei si escrocheriei.

  theo- nona

  05/06/2012 at 4:30 pm

 10. Nu sunt bucurestean, dar am o curiozitate: ND a fost cumva printre cei cu gura mare care cereau ,, Jos Basescu” asta iarna?

  crisbear

  05/06/2012 at 4:33 pm

  • Din cate stiu eu, NU! Un punct pentru el ca, cel putin atat cat l-am vazut eu, nu s-a amestecat.
   Buna dimineata 🙂

   Emil

   05/06/2012 at 4:38 pm

   • …pai asa sustin Critic kkt , care mai zic si ca vreo juma’ de voturi au venit pe filiera lor in 3 (trei) zile Nu-mi cere link ca nu pot sa-ti dau. Da’ acum o ora aveau taguit ND .

    crisbear

    05/06/2012 at 4:52 pm

    • @crisbear
     ND nu s-a exprimat politic niciodata;nu a participat la ” proteste” sau daca a fost nu a fost in nici un fel vocal sau sa incerce sa ” stringa capital politic”
     pur si simplu a refuzat orice sprijin politic si il refuza in continuare;
     ca altii il vor in tabara lor sau ca se afiseaza cu el a altceva
     @huniad spune ca ndan este sprijint de stinga-iaru ex,nu m-ar mira sa fie si rogozanu pe acolo-;
     altii spun ca a re program ” comunist”
     atita timp cit -in calitate de consilier-va denunta shmenurile transpartinice din consiliul general unde se impart ” ciubucurile” fara culoare politica e ok
     daca incepem sa vedem aia si aia si aia,suntem in situatia aluia cu drobul de sare

     intamplator

     05/06/2012 at 5:03 pm

 11. Un articol mobilizator pentru votarea lui Nicusor Dan gasiti si aici.
  http://consumatinromania.wordpress.com/2012/06/05/anti-sistem-le-facem-o-surpriza/

 12. protestele au fost plätite si cu priceperea trecutului securist, manipulate
  de javre ca Cernea,Hrebe si turnätorul voiculescu.si colaboraul santajis, haznaua OTV-:
  cat priveste treaba cu fostul rege,repet fostul rege, s-o läsäm, din trespect
  pt. bätranetze….dar numai atat. fosta monarhie sä tzinä pe iliescu si turnätorul
  voiculescu in loje, stiu ei dece, dar stiu si altzii, sä nu uiiote si decoratziile dela
  Stalin. e cazul sä nu incingä coarda, cä nu e bine. fostul sä ducä sä facä ADN-ul,
  dacä e om de onoare.

  theo- nona

  05/06/2012 at 4:38 pm

 13. emil,

  este vorba de diversionisti, care mäcar asa un pic, sä-l atingä si pe bäsescu,
  de aia provoacä silä ” unii…”………………Romania este republicä.

  theo- nona

  05/06/2012 at 4:41 pm

 14. Felicitäri, celor din Targoviste. bravo civilizat si democratic,asa se face politicäcivilizatä,
  nu amenizäri si jigniri ca Ponta si USL
  färä lozinci istericie, perverse si jocuri mincinoase ,ca a celor din USL

  theo- nona

  05/06/2012 at 4:44 pm

 15. Presedintele, s-a comportat cu totzi istericii, hoardele si diferitele javre „DUDESTI”
  cä au fost si ei, sigur. oamenii plätitzi ,asocialii momitzi ca si studentzii amenintzatzi
  f. civilizat, democratic. a fost Presedintele Bäsescu.

  häitasii,s-au fäcut de ras, o lume se uita la TV si radea de strigätele prefäcute
  de acuze, ce nu se potriveau. manipularea haitei rosii si servitorii monariei mucegäite.

  mi-ar fii pläcut sä vinä mai multzi, contra turnätorului mafiot felix, cum a mai fost,
  cel care dä onorul fostului rege, nu nici un fel de ingäduintzä, javre colaboratoare.

  theo- nona

  05/06/2012 at 4:53 pm

 16. eu cer, demisia imediatä al guvernului de inpostori Ponta.

  afarä cu a 3-a caricaturä de educatzie, este o rusine pt. romania.

  JOS GUVERNUL PONTA !

  theo- nona

  05/06/2012 at 4:59 pm

 17. euro a scäzut pt. catastrofala politicä de inprovizatzie securistä,
  a guvernului Ponta, in special.nimeni nu are incredere in el dinafarä.

  isärescu se tot sträduieste sä mintä, sä-i acopere. acum sä vadä romanii
  ce valoare vor avea banii.

  theo- nona

  05/06/2012 at 5:03 pm

 18. Au aparut niste informatii pe pagina de FB a lui Alexa Ionescu …….cum ca ND ar fi vizitat sediul PSD din Kiseleff……. iar apoi ceva comentatori pe FB care sugereaza ideea unui „aranjament” ND-USL …. Hmmm…. sa fie ceva adevarat ? Sa fie intoxicatie ? …..

  grig

  05/06/2012 at 5:08 pm

  • pai atunci de ce il baneaza pe digi si mediafax?
   de ce nu-l primesc la antene si sau realitati?
   astia sunt toi maestri in intoxicari

   intamplator

   05/06/2012 at 5:10 pm

  • nu stiu cine-i alexa ionescu;dar daca da drumul la prima ” sursa” pe care o primeste,vai de mama lor de ziaristi

   intamplator

   05/06/2012 at 5:11 pm

  • N-am priceput nimic (stiu, nu-i de mirare…). Pana nu demult ND era dat mana-n mana cu Udrea & Murgeanu, acu’ l-au inrosit ca pe-un ou de Pasti?
   Ce-ar avea de „aranjat” USL – al carei candidat are de-aproape patru ori mai mult in toate estimarile (y compris Politeia) fata de contracandidatul principal – cu ND???
   Amintiti-va ca se voteaza intr-un singur tur; nu trebuie sa iei majoritatea absoluta, ci un vot mai mult decat locul doi. Nu vad ce minune s-ar putea intampla pentru ca USL si PDL sa ajunga cam la egalitate si voturile lui ND sa conteze.
   Si, in plus, vi se pare ca votantii lui ND sunt cei mai usor manipulabili, asa incat daca omul apare maine si zice ca a avut o revelatie dumnezeiasca si s-a lamurit ca USL + Oprescu sunt mantuirea, toti votantii sai o sa-l voteze pe doctor???
   Si, vb lui @intamplator – Alexa Who?
   Nu mai inghititi, oameni buni, chiar toate bazaconiile…

   Prostu' satului

   06/06/2012 at 10:45 pm

 19. @theo- nona,

  Observ cu tristeţe că te-ai radicalizat într-un sens politic. Poţi să ai puncte de vedere diferite asupra unei situaţii, dar nu absolute, iar la limbaj şi vocabular …denotă o anumită exasperare.Înţeleg disperarea dată de acţiunile noii puteri, dar pe termen lung nu ştiu dacă adoptând o viziune extremă se poate continua ceea ce a fost bine început. Problema e că şi de partea cealaltă a stângii reacţiile faţă de dreapta sunta aceleaşi. Comportamentul e contagios. Când ajung două tabere să se confrunte pe termeni indiscutabili….există o singură soluţie. Distrugerea totală a celelaltei tabere.
  Revenirea la moderaţie e singura care asigură un climat de construcţie politică. Extremele nu câştigă în politică decât pe termen foarte scurt. De aceea, dpmdv personal, e foarte ok de criticat acţiunile ilegale, imorale..dar nu cădeţi în panta gândirii unice. Cea care dă dreptate numai unei părţi. Nu există aşa ceva. Există puncte de vedere diferite asupra unei situaţii. Şi ideal soluţii prin comunicare. Când comunicarea e tăiată…se întâmplă lucruri extrem de proaste pentru toţi.

  TD

  05/06/2012 at 5:11 pm

 20. Oprescu se retrage din curs[ şi îndeamnă alegătorii să voteze cu ND. Ar fi un scenariu şoc. 🙂

  TD

  05/06/2012 at 5:16 pm

 21. Salut!

  Oprescu se retrage la manastire si il locul lui va candida, din partea USL, Elena Udrea. Crin Antonescu va fi numit viceprimar iar Vasile Blaga va fi prefectul Capitalei.

  Gluma&Mistou. Persoanele numite conteaza mai putin decit curvasaria politica pe care o practica ele la nivel de maestru

  Cetatean

  05/06/2012 at 5:28 pm

 22. Buna seara
  Huniuad felicitari pentru postare. Mi a mers la inima.
  Nicusor Dan a devenit un pericol pentru mafia transpartinica.O cunosc pe Alexa Ionescu ,e de buna credinta si un infocat dusman al USL ului.A fost intoxicata si ea si acum din cite stiu incearca sa dea de ND pentru a lamuri povestea.
  Pe mine ma bucura valul de intoxicari deoarece arata ca ND a devenit un adversar de care trebue sa tii seama.Intoxicarile, spre norocul nostru sunt primitive (atita stiu sa faca) si pot prinde la electoratul lui Oprescu sau Prigoana.Sper ca Nicusor Dan va dovedi ca in Bucuresti exista si un altfel de electorat.

  tucu2

  05/06/2012 at 5:37 pm

  • Tucu .. o cunosc pe Alexa de multi ani, personal nu numai via internet. Dar ceea ce a facut a fost o greseala. Chiar daca s-ar dovedi vreodata ca zvonul cu pricina ar fi real, a fost o greseala sa publice asa ceva fara sa aiba o confirmare reala.

   roxaline

   05/06/2012 at 7:52 pm

 23. @Cetatean,
  La citi bani invirte biserica sa nu te mire ca Oprescu va descoperi ca o staretie e mai rentabila decit o primarie.

  tucu2

  05/06/2012 at 5:39 pm

 24. cetätzean

  ideal, asa este o curväräsealä, pe care unii o vor si in cardäsie
  ,dar vezi doamne vor respect.

  respectul se inpune.

  theo- nona

  05/06/2012 at 5:39 pm

 25. Off-topic. Din categoria cine mai cauta „resurse energetice in Romania”.
  OMV Petrom s-a hotarat sa realizeze studii pentru evaluarea resurselor geologice si de dezvoltare a exploatarii zacamintelor comerciale. Durata contractului va fi de 48 de luni, iar valoarea intre 28 si131 mil EUR, finantate din surse proprii.
  In anuntul de pe eLicitatie nu sunt precizate perimetrele de forare sau alte informatii.
  Interesant, mai ales dupa instalarea moratoriului pentru exploatarea gazelor de sist da catre guvernul Ponta.

  miki

  05/06/2012 at 5:42 pm

  • Am mai intrebat chestia asta in multe alte locuri (inclusiv la PSD) si n-am primit de nicaieri un raspuns, asa incat, iertata fie-mi exasperarea, intreb din nou – EXISTA DE FAPT ACEST MORATORIU (altfel decat in declaratii de presa a caror valoare legala e zero taiat in patru)??? UNDE SCRIE DE EL, IN CE HOTARARE DE GUVERN, ORDONANTA ETC.?

   Prostu' satului

   06/06/2012 at 10:51 pm

 26. De-ale campaniei la Cluj:

  „Câteva zeci de profesori universitari din Cluj au înaintat o scrisoare deschisă prin care susţin candidatul USL la Primăria Cluj-Napoca, Marius Nicoară. […] Printre susţinători se numără […] prorectorul USAMV Adrian Oros şi rectorul Doru Pamfil, …” (Ziuade Cluj)

  Later …

  ” Pamfil: Nu am semnat niciodată nicio adeziune la un partid sau personalitate politică” (Ziua de Cluj)

  Radu

  05/06/2012 at 5:45 pm

 27. Ziua buna 🙂
  Vin dintr-o peregrinare cu probleme de serviciu, de-a lungul unei sosele nationale am strabatut 3 judete, din pacate nu am vazut PDL-ul. Singurul afis cred ca l-am vazut la Bragadiru, dar pot sa spun fara sa gresesc ca se vede blatul actualului presedinte CJ cu propunerea liberalilor 😦 Este socant sa strabati o localitate care are flancata soseaua cu steaguri galbene si undeva intr-un pom agatat un afis PDL. Am senzatia intoarcerii in timp, cand aparea Ceausescu in vizita.
  Si in Bucuresti PDL-ul este invizibil.
  Din pacate RRA-ul a trecut la o politica de indoctrinare ca in 1947, timp de 40 de minute numai spoturi USL, jos…vom da banii…vom trimite si vom lua… ce mai au supt sangele poporului si la canal cu ei.

  mar

  05/06/2012 at 5:50 pm

  • Daca singurul afis PDL era in pom, inseamna ca acolo e si PDL.
   Deceptionant !

   Tzepelica

   05/06/2012 at 5:55 pm

   • Categoric! In Ilfov se vorbeste la toate coltzurile de baltul pe care urmeaza sa-l faca Cristache Radulescu cu Petrache PNL.

    mar

    05/06/2012 at 6:02 pm

 28. Salut, popor ! 🙂
  Felicitari pt. sustinerea lui ND, e singurul care o merita.
  Trebuie, cumva, facut cunoscut, in Bucuresti sunt prea putini cei care-l cunosc.
  Aici trebuie lucrat, daca aveti mijloacele necesare.
  Pt. ca sunt convins ca daca profilul sau ar ajunge la electorat, ar castiga enorm.

  Tzepelica

  05/06/2012 at 5:53 pm

 29. da, asta este nu trebuie sä stea pe loc, sä se reia mizeriile vremurilor trecute,
  din nou si mai departe cu lucrurile bune, färä zombi si cimpanmzii.
  cu oameni elevatzi cu viziuni civilizate, cu respect pt. trecut, dar nu cu minciuni si
  ipocrizie ala päunescu, etc.

  sä nu inunde viatza copiilor si nepotzilor mei, ai vostrii, etc.cu idei bolnave.

  theo- nona

  05/06/2012 at 6:01 pm

 30. Buna ziua,
  alt sondaj pentru sectorul 3:

  Potrivit unui sondaj de opinie efectuat de Operations Research, la comanda USL Sector 3, in perioada 30-31 mai 2012, Robert Negoita, candidat la primaria Sectorului 3, ar obtine 60% din voturile exprimate la scrutinul de duminica.

  Stiti cumva cui apartine acest institut de sondare?

  cedric

  05/06/2012 at 6:03 pm

  • E un link aici in dreapta; am pus tot pentru ca mai spune ceva. 🙂

   Emil

   05/06/2012 at 6:15 pm

  • acolo il gasiti si pe Sorin DELEANU Rosca Stanescu. OR este o facatura de institut de sondare facut cu pulifricii de la Cluj care au franciza Realitatea media (Ziua de Cluj).

   Sare'n Ochi

   05/06/2012 at 6:34 pm

 31. Ma bucur ptr. alegerea facuta si sutinerea lui ND,sper intr-o surpriza placuta 🙂
  Felicitari ptr. postare!

  mar

  05/06/2012 at 6:04 pm

 32. Ziua buna oameni buni,

  Daca pdl-ul cu al lui prigoana ar fi destepti, l-ar sustine , in ultima clipa , pe ND.
  Sa nu uitam ca in pdl sunt oameni care au declarat ca il sustin pe ND.

  eugeni

  05/06/2012 at 6:06 pm

 33. Sondajele astea au inceput sa devina plictisitoare. Toate sint cam pe acelasi calapod. Aflam ca in cele mai multe locuri USL cistiga cu 55-65%. Cam 80% din teritoriu. Mai ramin deci vreo 20% care nu sint poli USL, unde aflam din nou ca, surpiza sau rasturnare de situatie, tot USL cistiga cu 45-55%. Cam toate sondajele indica deci ca 100% din primarii vor fi USL.

  Aha

  05/06/2012 at 6:13 pm

 34. Ce mai, nu conteaza ca catindatul este hot, proxenet, mafiot, daca este din partea USL trebuie votat.

  Aha

  05/06/2012 at 6:16 pm

 35. Buna ziua.
  Un articol interesant pe Contributors, Radu Carp: „Adevărata miză a reprezentării la Consiliul European: schimbarea regimului politic”

  VTimoc

  05/06/2012 at 6:27 pm

  • Citit, foarte interesant.

   mar

   05/06/2012 at 6:37 pm

 36. Buna seara!
  ND a reusit performanta sa fie combatut si de PDL si de USL. Asta inseamna ca le este frica de el. Insa nu ca ar castiga alegerile ci ca procentul celor care il voteaza este „smuls” din electoratul lor si in mod sigur niciunul dintre principalii candidati ai marilor partide nu stiu exact cum stau. Un Oprescu iesit cu 35% va fi o mare lovitura de imagine pentru USL, deasemena un Prigoana pe locul 3 la fel ar fi.
  Nicusor Dan reprezinta viitorul Bucurestiului. Ar fi avut o sansa mare daca alegerile erau in doua tururi de scrutin. Insa chiar si asa, intr-un tur de scrutin lumea e bine sa-l voteze pentru ca un procent cat mai mare sa sanctioneze puterea si opozitia actuala.

  P.S. daca va amintiti, la partialele din Maramures, Partidul Ecologist a fost un fel de ND maramuresan si a scos un rezultat nevisat vreodata de ecologisti in alegeri.

  ribelalu

  05/06/2012 at 6:33 pm

  • Problema lui/cu ND (si implicit a noastra, cei care-l sustinem si votam) este ca s-a trezit mult prea tarziu. E vorba aia cu treburile bune care se fac in noua luni; la o trebushoara de-asta politica (ca, pana la urma, tot politica se cheama ca e) trebuie mai mult de-atat daca e sa construiesti ceva cat de cat trainic si pe termen lung.
   A se vedea si povestea cu NR, care nici site n-aveau inca (nu ca acum ar avea unul rezonabil) si visau deja la cate zeci de procente o sa ia ei la locale samd. Sau, sa ma iertati, a se vedea si povestea MRU, care nici nu avea doua saptamani de cand era prim ministru si era deja considerat urmatorul presedinte pentru doua mandate, salvatorul natiei etc.
   Lucrurile nu merg asa. Daca ND se agita macar pe jumatate pe cat a facut-o in ultimele doua-trei luni inca de pe la mijlocul lui 2010, alt grau s-ar fi macinat acum la moara.
   Dar nu-i timpul de tot pierdut; exact cum s-a mai scris mai sus, iese consilier, dupa episodul asta o sa fie mult ami mult in ochii si urechile lumii, daca vrea.. iar in patru ani de zile se pot construi lucruri interesante, nu doar o candidatura la primarie.

   Prostu' satului

   06/06/2012 at 11:03 pm

 37. Pentru interesati – Continuam Notele Geopolitice pe care am inceput sa le publicam aici, pe Politeia Europeana. Interesant de mentionat ca o analiza de acum cateva luni facuta de Theophyle acum cateva lunieste sustinuta de Der Spiegel intr-un articol de fond publicat luni. Asa da!

  http://politeiaeuropa.wordpress.com/2012/06/05/note-geopolitice-mai-iunie-2012-2-israel/

  huniad

  05/06/2012 at 6:46 pm

 38. salve,
  pe mine trupa de tineri din jurul nostru m-a convins inca in urma cu citeva luni sa votez NDan.
  🙂
  am fost si pe 30 aprilie sa depunem tonele de hirtii pentru inscrierea in cursa,
  am mai fost pe la mitinguri-manifestatii pline de tineri entuziasti.
  80% sint tineri din aceia care muncesc si-si cistiga existenta pe munca multa, dar cinstita.

  skorpion

  05/06/2012 at 7:04 pm

 39. Il ascultati pe Vanghelie? tine un discurs turbat, revansard. Daca bucurestenii voteaza asa ceva, pot sa se arunce in Dambovita!

  cedric

  05/06/2012 at 7:20 pm

  • Cedric salut 🙂
   Vanghelie face teatru. El fce blat la sectorul V cu gunoieru’ pe care-l „iubeste” mai mult decat pe Oprescu 😆

   Theophyle

   05/06/2012 at 7:22 pm

  • Acum despre INVATAMANT! Cu patos. NU inteleg? In sala se striga PCR?

   Emil

   05/06/2012 at 7:24 pm

 40. In alta ordine de idei, cineva spunea ca Mediafax face embargo la ND. Atunci nu vad de ce as primi pe flux de la Mediafax datele astea 🙂

  http://www.mediafax.ro/cultura-media/analiza-mediafax-monitorizare-candidatii-din-bucuresti-detin-suprematia-in-online-becali-cel-mai-mediatizat-nicusor-dan-cele-mai-multe-prezente-pe-twitter-9709832

  Theophyle

  05/06/2012 at 7:26 pm

  • Buna Theophyle,

   ramane de vazut daca apare alta stire in afara de monitorizare. Asta „nu se pune” 🙂

   roxaline

   05/06/2012 at 8:04 pm

   • Mult rau a facut alexa care este si amica mea! Rau, rau rau!

    Theophyle

    05/06/2012 at 8:09 pm

    • Buna Theophyle! Pe ND l-am promovat la mine in emisiune si i-am spus ca il votez. In alta ordine de idei, am militat pentru votarea independentilor si inregistrarea emisiunilor sta dovada ca asa este. Problema este ca in momentul in care nu ascund gunoiul sub pres sunt acuzata de diverse rele, plus de disonanta cognitiva. Asta nu numai in privinta lui ND ci si in privinta gazelor de sist si altele. As vrea sa te gandesti cand am mintit eu cu ceva in privinta politicii din 2006 pana azi. Atat.

     Alexa

     06/06/2012 at 6:07 pm

     • Ca sa nu fie speculatii, imi anulez votul la capitala si la sector il votez pe Paleologu.

      Alexa

      06/06/2012 at 6:14 pm

      • Alexa, salut,
       Fiecare isi asuma opiniile lui! Nu am nimic sa-ti reprosez la nivel personal! La nivel profesional este alta mancare de peste.

       Theophyle

       06/06/2012 at 6:52 pm

       • Profesional l-am ajutat pe ND si sunt date ca asa este. Ceea ce am scris insa e opinia mea personala, bazata pe fapte. Oricum timpul va desface aceasta problema.

        Alexa

        06/06/2012 at 7:03 pm

       • Asa ae Alexa,
        Sper ca ai primit raspunsul la mailul tau 😆

        Theophyle

        06/06/2012 at 7:05 pm

 41. Un analfabet vorbeste despre invatamant. Asta e sustinatorul lui Pop!
  Dar e mare smecher, stie sa ii incalzeasca pe urlatorii aia platiti.
  Dar a zis ceva ca politicienii nu l-au sustinut dar l-au sustinut alegatorii lui. La ce politician s-o fi referit? Ponta, cumva?

  cedric

  05/06/2012 at 7:27 pm

  • + adrian nastase & ion ilici iliescu, nu stii ca l-au dat si afara din PSD? ai uitat? si a cistigat singur fara ajutorul pesedeului sectorul 5

   skorpion

   05/06/2012 at 7:28 pm

 42. mareean este un interlop cu firme si legäturi mafiote, are combinatzii
  pe diferite nume, magazine etc. hotzul asta aruncä milioane sä manipuleze.
  uitatzi-vä cine a venit la miting, gunoaiele USL, si toate si aia care cereau
  respect, petro-liberalului cretin, cu fasoane si dosar de porumbac
  mazäre , este un mare escroc, politzia nu miscä ca constantza, acolo el
  e rege…… prostitutzie,dreoguri,afaceri, nu s-a vrut, altfel era demult la puscärie.
  deci este clar, USL ESTE O HAITÄ ROSIE:

  theo- nona

  05/06/2012 at 7:36 pm

  • oare dc nu l ancheteaza procuratura pe marean?

   zigzag

   05/06/2012 at 7:39 pm

 43. buna seara tuturor! cel putin bucurestenii au sansa sa voteze pe Nicusor Dan , un om din afara cupolei fsn. dar in tara? sunt zone unde ori ca votezi pdl ori ca votezi usl iese tot fsn.

  zigzag

  05/06/2012 at 7:39 pm

 44. este scarbos realmente ,ce fac cei din USL SI primitivul mareean.

  banii nu i-a primit dela goagäl ,ci dela UDREA;dela proecte, spunea odatä tot el
  vä datzi seama ,ce hotz e? la fel si ontzanu.

  de unde atatzi bani de paranghelii,? autobuze,”bani de buzunar” cadouri,
  mancare si bäuturä, inchiriat sala. asta da hotz.

  theo- nona

  05/06/2012 at 7:43 pm

 45. Mareean, face parte din clanul lui Voicu, Nica etc
  au incä procurorii si judecätoriii securisti in clanul mafiot.

  theo- nona

  05/06/2012 at 7:45 pm

 46. La Turcescu, Liviu Negoita. Se vorbeste despre sondajele mincinoase.

  cedric

  05/06/2012 at 8:02 pm

 47. Daca Liviu Negoita pierde sectorul 3, PDL-ul Bucuresti poate sa se dizolve 😦 Refuz sa cred ca poate fi votat escrocul libidinos si pervers, Robert Negoitza.

  mar

  05/06/2012 at 8:03 pm

  • Sursa – sondaj RL

   mar

   05/06/2012 at 8:06 pm

  • Nu pierde .

   Emil

   05/06/2012 at 8:09 pm

 48. salut@all
  Tin pumnii stransi ca ND sa ia cat mai multe voturi.Imi pare rau ca nu traiesc in Bucuresti sa il pot vota.
  Un scor de peste 10% obtinut de el ar fi un semnal excelent pentru electoratul nehotarat.Ar fi o victorie impotriva politicului,asa cum il cunoastem.

  cristibucuresteanu

  05/06/2012 at 8:03 pm

  • Conform datelor noastre ND are acum cam 13% ascendent. La sectorul 3 Liviu este aproape la egalitate cu mafiotul pesedist si sectorul 6 este si el pierdut pentru PDL. Singurul sector in care mai au sanse este 3.

   Theophyle

   05/06/2012 at 8:07 pm

   • Inseamna ca Udrea se poate duce la tricotat sotzele, ptr. ca si-a desavarsit opera 😦
    La B1 este Liviu Negoitza.

    mar

    05/06/2012 at 8:12 pm

    • numai de bine, doamnei!

     Theophyle

     05/06/2012 at 8:16 pm

    • sper sa cistige liviu la s3;
     cit despre d-na udrea ,sper ca si-a ” facut suma” ;se poate retrage
     a interesat-o,o intereseaza si o va interesa politica cit ma intereseaza pe mine daca in tonga este acum criza guvernamentala sau nu

     intamplator

     05/06/2012 at 9:48 pm

   • Ce inseamna „aproape la egalitate”? Putin peste? Putin sub?

    Diana

    05/06/2012 at 8:13 pm

    • margina statistica +/- 3%

     Theophyle

     05/06/2012 at 8:16 pm

     • Multumesc, deci asa se explica disperarea PSD in sectorul 3. Tonta si-a inceput deja campania electorala, de exemplu langa statia de metrou Timputi Noi poate fi vazut ditai afisul cu „Ponta PM”.

      Diana

      05/06/2012 at 8:20 pm

   • Pai cine e in fata la sectorul 6? Mi se parea aproape imposibil sa piarda Poteras din cauza divizarii voturilor anti-PDL.

    Eduard

    05/06/2012 at 8:36 pm

    • la egalitate cu Rareş Mănescu, conduce Stefan Florescu

     Theophyle

     05/06/2012 at 8:40 pm

 49. Cred ca bine face Turcescu, devoaleaza toate smecheriile cu candidatura lui R. Negoita.
  Bomba : R. Negoita are poprire pe salariul de deputat, cu hotarirea judecatoreasca.

  cedric

  05/06/2012 at 8:06 pm

 50. tatäl pedofilului Negoitä dela USL; a fäcut actiunea asta murdarä, sunt niste
  evazionisti mafiotzi, pe care statul il loc sä-i pedepseascä, ii lasä sä fie
  o adeväratä mafie, este rusinos, dosarul cu minore, datoriile de miliarde la

  stat, afaceri mafiote, toate astea le are R Negoitzä, dar se pare are si o
  mafie in justitzie, care mai mult se preface, decat il ancheteazä.
  ca si pe multzi altzii.

  theo- nona

  05/06/2012 at 8:12 pm

 51. atunci fiind o hotärare, negoitzä nici nu are drept de candida.

  theo- nona

  05/06/2012 at 8:13 pm

 52. eu nu intzeleg dece a fost admisä, si candidatul mafiot
  ccand are acelas nume, la derutä.si legile unde sunt????

  theo- nona

  05/06/2012 at 8:15 pm

 53. de cind a ajuns Goe Ponta premier el NU a guvernat NICI o zi, ci s-a aflat intr-o campanie electorala permanenta !!!!

  si trist este ca multi nu disting escrocheria, infractiunea, ticalosia, ba sint chiar foarte iertatori cu uslinosii….

  skorpion

  05/06/2012 at 8:29 pm

 54. Din ziare.com (nu dau link)

  Ministrul Justitiei, Titus Corlatean, a declarat ca are semnale potrivit carora „oamenii UNPR” si „oamenii PDL” incearca sa puna la punct nereguli in sectiile de votare.

  Nu credeti ca USL isi pregateste o explicatie pt. cazul cand rezultatele votului nu vor coincide cu sondajele?
  Cum sa fure PDl si UNPR la vot, cand totul e organizat de USL?

  cedric

  05/06/2012 at 8:38 pm

  • NU, cedric, gresesti!

   USL se pregateste sa fure !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   si atunci in mod securistic proceddeaza cum ai scris tu mai sus.

   niste ordinari, niste javre ordinare!!

   ei vor fura si tot ei vor acuza pe altii!!!

   skorpion

   05/06/2012 at 8:41 pm

  • „democratii” astia vor 100% asa ca pe vremurile rasposatului.

   Theophyle

   05/06/2012 at 8:41 pm

  • I-a uitat pe „oamenii UDMR” … 🙂

   uitaroh

   05/06/2012 at 8:55 pm

 55. la Turcescu, Gusa si A. Saftoiu zic ca Liviu Negoita va pierde.

  cedric

  05/06/2012 at 9:14 pm

  • Normal, creste inima in ei de bucurie. Jegul de Guse s-a transformat ca sa-si apere sponsorii de la est.

   mar

   05/06/2012 at 9:19 pm

 56. Mare jigodie madam Saftoiu! ii ia apararea lui Oprescu in legatura cu scandalul dezvaluit azi in EvZ

  cedric

  05/06/2012 at 9:29 pm

  • Iertare! Imi e rusine da’ pentru Safotiu cuvantul potrivit este CURVA 🙂
   Desigur, la partea politica ma refer.

   Emil

   05/06/2012 at 9:40 pm

   • la toate partile poti sa te referi. nu degeaba era alintata Pufulete.

    Sare'n Ochi

    05/06/2012 at 9:45 pm

    • mai usor,ca se supara dl peter imre

     intamplator

     05/06/2012 at 9:50 pm

     • Nu cred! Domnul Imre „aproba pozitiv”!

      cedric

      05/06/2012 at 9:55 pm

      • Am impresia ca am gresit forumul… In anii aia, multi la numar, in care Saftoiu a fost alaturi de Basescu nu era nici curva, nici Pufulete???
       Hai ca sunteti la fel de penibili ca si ailalti.

       Prostu' satului

       06/06/2012 at 11:31 pm

  • Cum dreaq sa poti pretinde de la pufulete ceva simtz moral,estetic, etic cand una din deciziile ei de viata a fost sa se casatoreasca cu :”Elwis Săftoiu”, sa mai insisti sa il pui la SIE, dupa care sa il lase in plata domnului. 🙂

   eugeni

   05/06/2012 at 9:55 pm

 57. acest scaete säftoaica, este o cuträ nerusinatä, un om de nimic,
  care a fäcut mult räu celor de dreapta.
  presedintele Bäsescu a cärat peste tot fam. säftoiu, crescand langä el
  ca si copii lui, tineri pe care chiar ii iubeste, dar ea ca si bärbatul ei,
  au fost si sunt, niste lepädäturi trädätoare, spun tradätoare.

  a fäcut mult räu dreptei. poate intr-o zi , dumnezeu ii v-a plätii.

  theo- nona

  05/06/2012 at 9:51 pm

 58. Ce parere aveti? I s-a facut pofta domnului Goe desi costa enorm pt. situatia de criza:
  Victor Ponta are masina ecologica in valoare de 100.000 de euro .
  Autoturismul luxos al premierului roman poate fi vazut in curtea Palatului Victoria, informeaza Antena 1.

  Masina este una prietenoasa cu mediul, fiind un automobil hibrid ecologic. Autoturismul poate atinge o viteza maxima de 250 de kilometri pe ora, consumul mixt fiind de cel mult opt litri la suta de kilometri.

  Masina luxoasa este securizata de Serviciul de Protectie si Paza, potrivit sursei citate.

  Scumpi dom’le socialistii astia!!

  cedric

  05/06/2012 at 9:53 pm

  • carei firme ii face Goe P reclama?

   skorpion

   05/06/2012 at 9:58 pm

   • Din poza pare Mercedes dar nu stiu daca firma face hibrid. Stirea e pe ziare .com

    cedric

    05/06/2012 at 10:01 pm

 59. ce naiba mai exista ministri?ceausescu era mic copil pe linga ” noul geniu al carpatilor”
  victor pooooooooooonta

  Premierul Victor Ponta susţine că Guvernul nu şi-a schimbat poziţia în privinţa proiectului Roşia Montană şi că ministrul Economiei, Daniel Chiţoiu, a dorit să transmită că acest proiect nu va demara în acest an, dar a uitat să îl includă pe „nu” în propoziţie, potrivit Mediafax

  intamplator

  05/06/2012 at 9:55 pm

  • raspuns de-a dreptul halucinant!

   skorpion

   05/06/2012 at 9:58 pm

  • 🙂 buna seara
   Vrea neaparat ca shpaga sa ajunga la ei nu in alta parte.Pana nuare cine primi nu-i lasa pe aia ca sa dea. 😆

   mircea

   05/06/2012 at 10:01 pm

 60. O emisiune interesanta la Nasul, despre finantzarile ilegale din PSD Teleorman.

  mar

  05/06/2012 at 9:58 pm

 61. unii se nasc talente si mor sperante;asta s-a nascut” speranta” si tot asa va sfirsi
  pe de lata parte ,in sfirsit,o declaratie onesta a lui ponta

  Victor Ponta a primit marţi premiul „Tânără speranţă ecologistă”, acordat de mai multe ONG-uri de mediu pentru deschiderea către dialog de care a dat dovadă, potrivit Realitatea.net.

  Ponta a comentat că s-a „întristat brusc” pentru că de zece ani tot încearcă să scape de titlul de tânără speranţă şi nu are nicio şansă, potrivit NewsIn.

  Primul ministru Victor Ponta a participat, marţi , alături de soţia sa Daciana Sârbu şi ministrul Mediului Rovana Plumb la Gala Green Awards de Ziua Mondială a Mediului

  intamplator

  05/06/2012 at 10:00 pm

  • Seara buna 🙂
   ONG alea care au premiat pe Ponta or fi asteptind finantari de la stat . 😆

   stefan60

   05/06/2012 at 11:29 pm

 62. seara buna all 🙂
  Hai Nicusor Dan !!! Ptr. un vot chiar as fi vrut ca sa fiu bucurestean.Dar am cateva rude pe-acolo,totzi voteaza ND,cam vreo 8 🙂

  mircea

  05/06/2012 at 10:07 pm

 63. el e un domn, ce aia………………
  ponta este un parvenit ordiar, un neam prost.
  vaitä amäratzii, säracii, bätranii, etc ipocrin marlan.

  unde sunt ziaristii, socetatea civilä, madam pipi, foca urlätoare
  acum, nu spune ceva ,scorpia,…….? e perfect marlanul ; pipi ?

  theo- nona

  05/06/2012 at 10:21 pm

 64. He he! Noi luam masina scumpa pt. prim ministru iar altii fac economii, incalcand chiar traditii:

  Municipalitatea din Seul le-a recomandat funcționarilor săi să poarte pantaloni scurți la birou pe durata verii pentru a realiza economii cu climatizarea, ce crește semnificativ consumul de electricitate, a anunțat ieri un oficial local, citat de AFP.

  cedric

  05/06/2012 at 10:27 pm

 65. azi am auzit cu milioane de euro, se cheltuiesc de mafiotzi, pt. campanie, cadouri,mese,escursii
  deci R NEGOITZÄ ,face asta de catziva ani, dupä spusele lui andronic, cteva milioane de euro
  aruncate pt. denigrare si manipularea oamenilor, asta este mafie.
  acelas lucru face mafiotul Florescu in sectorul 6, cu magazine,alimente,escursii, acesti bani
  i-a fäcut Florescu cu ajutorul lui Piedone si cu Voiculescu, turnätorul voiculescu are interese.

  marian, are cel mai murdar, famat ,distrus cartier, sector cu probleme.

  de unde are milioanele?????? se uitä cineva la mana acestor mafiotzi?
  unde e procuratura?
  plang de mila pensionarilor, dar aruncä milioane. dar nu existä cativa procurori corectzi?

  S-AU LE ESTE FRICÄ, sä nu sfarseascä,precum panait?

  theo- nona

  05/06/2012 at 10:31 pm

 66. Buna seara
  A avut si Timisoara un cantindat independent, directorul filarmonicii. Si-a dat astazi jos blana de oaie si …surpriza :
  http://www.tion.ro/garboni-isi-sfatuieste-alegatorii-sa-l-voteze-pe-robu/1118773

  ela

  05/06/2012 at 10:50 pm

 67. Cristoiu: „daca nu se obtin rezultatele din sondaje duminica, ne trezim cu USL ca opozitia PDL a furat voturile”! Se refera la declaratiile ministrului justitiei ca are semnale…
  Mi-a plact referinta la Legea Educatiei: „cate un rand azi, maine mai schimbam unul si..ne trezim fara portofoliu” 🙂
  Nu ma refer la Cristoiu ci doar la astea pe care le-a zis, de fapt, mult mai frumos ca mine.

  Emil

  05/06/2012 at 10:56 pm

  • portofel nu portofoliu!
   🙂

   Emil

   05/06/2012 at 11:03 pm

 68. Cristoiu zice ce am zis si eu (ma laud) : ca „semnalele” primite de Corlatean cu fraudarea alegerilor de catre PDL si UNPR pregatesc terenul pt. pierderi ale USL in 10 iunie.
  Zicea ca mai mare rasul sa zici ca opozitia fura, cand Rus are toti „militienii” si prefectii la dispozitie.

  cedric

  05/06/2012 at 10:58 pm

 69. Si Banciu vorbeste despre sondaje.

  cedric

  05/06/2012 at 11:02 pm

 70. Salut
  Sunt banata?

  ela

  05/06/2012 at 11:09 pm

 71. Theophyle, sper ca cei din Sectorul 6 sa nu-l puna pe Florescu primar. E ca si Vanghelie, garantat Oprescu. O ciuma de care nu am scapam nici dupa 12 ani

  barengott

  05/06/2012 at 11:43 pm

  • Preferati pe dl.Manescu, „prim-ministrul” lui Crin? Dupa ce am primit o mizerie de fituica clonata sub numele de Romania Libera, mi-am pierdut si bruma de iluzii pe care le mai aveam despre „bunul simt” liberal. Cat despre „distribuitori”, ce sa zic: o doamna care le-a reprosat c-au pacalit-o si ca facatura aia nu era Romania Libera, era sa manace bataie de la elegantii fani ai lui Manescu. A salvat-o plecarea tramvaiului 41 din statie. Urata campanie si fara scrupule candidati!

   dica

   06/06/2012 at 10:40 am

 72. Pentru ca nu-i frumps cand esti oaspete si nu esti debacord cu gazda, nu voi comenta despre ND. Am facut-o anterior si pana nu vad modificarea programului in cateva puncte parerea mea e identica.
  Pot spune insa ca se intrevede un dezastru pentru Pdl. Daca Liviu Negoita pierde – si cred ca va pierde din pacate – dincolo de faptul ca se confirma gradul de indobitocire a bizonilor capabili sa voteze, efectul va fi unul de tsunami pentru un Pdl nauc. Nu pot intelege ce e cu partidul asta, Bute in pumnii lui Frosch era mai bine pe picioare decat Pdl in aceste momente. Ma tot amagesc ca o fi vreun plan secret Basescu-Boc-MRU, ca exista o solutie ca in toamna roata sa se intoarca- dar realitatea e ca Usl face ce vrea si ce ba vrea. Totul e tragic fiindca s-a intamplat atat de repede. Asadar din pacate eu vad pe 11 iunie o tara rosie, poate cu o insula la Arad si pe la Suceava poate, dar daca asta e trendul e tragic.
  Cat despre ND, pentru voi toti denaici care il sustineti ii spun si eu succes, dar cotul meu nu-l va avea.

  Victor.vb2

  06/06/2012 at 1:15 am

  • „Votul”.
   Scuze pt greselile de ortografie – e greu de pe telefon…

   Victor.vb2

   06/06/2012 at 1:17 am

   • M-am pus la o bere ( generic adica :)) si precum Pythia am niscava revelatii:
    Cred ca situatia nu este asa de „groasa” dar nici roza nu este.
    10-iunie
    Blaga o sa vina cu piciorul in ghips, Oltean o sa isi faca autocritica s o sa dea vina pe „cei noi” si blogurile lor, Udrea o sa fie deja pregatita, in luna a 3 – a sau a 4-a, o sa se „vada suficient asa ca o sa se retraga sa croseteze.

    „Cei noi” o sa astepte sa treaca 10-11-12-13- etc iunie ca sa alipeasca ICCD-ului. Blaga o sa fie singur pe Modogran si toti o sa zica ca a fost vina lui Basescu.
    Asta despre pdl 🙂

    eugeni

    06/06/2012 at 2:06 am

    • si noi………… 🙂 vom da 4 ani vina pe Udrea si BVB si … mai bem o bere.

     lastnightmusic

     06/06/2012 at 7:13 am

  • Din pacate, aveti dreptate, cu un mic amendament: eu in sondajele si „breaking news-urile” lui Gusa nu prea cred! Daca arata niste diferente mai rezonabile poate nu-mi trezea vechile suspiciuni. Ramane adevarul ca PDL e parca absent din campanie. La sectorul 1, n-am vazut nimic decat niste benere cu Paleologu si atat (noroc ca a mai aparut el la televizor, ba chiar le-a multumit USL-ului ca i-au facut promovare cu niste afise satirice. In schimb oamenii lui Chiliman au umblat prin case si blocuri de un an.Ce-or face pedelistii, nu stiu. Cred ca e ca in zicala aia cu pisicile grase care nu mai prind soareci!

   dica

   06/06/2012 at 10:48 am

 73. Neata buna. 😆

  Lipirile alea de etichete pe scrisori m-au ruupt.

  O idee buna, insa venita nitel cam tarziu, parerea mea (hac).

  EuCuMine

  06/06/2012 at 3:00 am

 74. Buna Dimineata,
  Postare noua!

  huniad

  06/06/2012 at 8:09 am

 75. Sincer nu ma intereseaza cat la suta o sa ia, ma duc la vot pentru ca il cunosc pe Nicusor Dan si in sfarsit am gasit pe cineva care sa imi reprezinte optiunea politica.

  George

  06/06/2012 at 11:28 am

 76. Il votez pe Nicusor Dan pentru ca impreuna cu asociatia Salvati Bucurestiul, chiar a salvat spatii verzi si cladiri vechi de la disparitie, ceea ce nu se poate spune despre Oprescu. Organizatia Salvati Bucurestiul s-a implicat si pentru salvarea spatiului ingradit din Parcul Circului pe langa care eu trec zilnic. A oprit constructiile unor blocuri turn care nu aveau ce cauta langa cladiri foarte vechi sau in zonele cu case. Pentru ca imi dau seama dupa cum arata si cum vorbeste ca este un om sensibil, inteligent si un om obisnuit, ceea ce nu se poate spune despre Oprescu sau Prigoana care arata si vorbesc ca ceilalti din sistem, sistem care ar trebui sa dispara.

  Mihai

  07/06/2012 at 1:25 pm


Comentariile sunt închise.