Politeía

Quis custodiet ipsos custodes?

Glose: Vine trenul!

Una din marile intrebari pe care un om normal, cetatean al Romaniei contemporane, le-ar putea avea ar fi – “se putea oare, altfel?” Raspunsul normal ar fi pozitiv. Din nefericire, structura societatii romanesti nu ne da multe sperante ca vom avea o alta clasa politica, care ar putea asigura o schimbare radicala in viitorul apropiat.

Timpul le rezolva pe toate! Adevarat? Teoretic, da. De fapt, sunt unele probleme care se vor agrava inevitabil. In medicina, timpul este de multe ori critic; in economie, in politica mioritica, timpul joaca rolul de analgezic al durerilor politicianului corupt si de anestezic al electoratului inselat. Cine isi va aduce minte de “scandalurile mediatice” de ieri?

Asadar timpul nu ne va ajuta cu nimic, timpul lucreaza impotriva societatii romanesti, timpul este dusmanul celor multi si prietenul tuturor hotilor si talharilor mioritici. Timpul este prietenul prescriptiei dosarelor, timpul este saracirea continua a populatiei si imposibilitatea de a mai recupera ceva. Timpul inseamna uitarea matusii Tamara, a mineriadelor, a  privatizarilor frauduloase a miliardelor de dolari disparuti, a evaziunii fiscale.

Exista dreptate? Sigur, pentru noi, poate cea divina. Fiecare zi ce trece este inca o infrangere a sperantelor intr-un mai bine. Vom avea o alta justitie? Nu, nu vom avea! De ce nu vom avea? Pentru ca cei pe care i-am sustinut ne-au inselat asteptarile prin incompetenta lor ilustra si cei carora le-am fost adversari sunt mai rai decat cei pe care i-am sustinut. Vom avea sansa sa NU dam faliment ca tara si popor? Poate, daca patriotii de carton, care nu jerfesc nimic din bunastarea lor, vor intelege ca nu este bine ca vecinul tau sa fie jefuit zi si noapte, inselat, zi si noapte. Cate o data oamenii nu mai doresc sa se lase pagubasi, asa cum am spus in titlu, e o chestie de timp!

Situatia din vecinatatea noastra ne arata clar  ca la capatul tunelului nu este o lumina de speranta, este locomotiva unui expres care vine sa ne striveasca pe toti, indiferent de pozitiile politice si optiunile sociale pe care le detinem. Nu are importanta daca esti de dreapta sau de stanga, nici macar nu are importanta daca esti bugetar, pensionar, lucrezi la o multinationala. Aceasta locomotiva ne va strivi pe toti.

Vor scapa toti cei care scapa intotdeauna, nu are importanta ca-l cheama Voiculescu, Nastase, Videanu sau Patriciu. Ei sunt cei care mereu se vor salva, pana in clipa cand vor fi maturati de forte mai puternice decat ei, s-a mai intamplat pe aceste locuri. Poate acea clipa va veni, poate nu! Un singur lucru este clar. Vine trenul!

Written by Theophyle

16/05/2012 la 3:13 pm

165 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Un articol super din nou , felicitari , chiar si azi de ziua mea am intrat pe net numai sa citesc ce ai mai scris , o zi buna tuturor

  yepurasalexandra

  16/05/2012 at 3:21 pm

 2. Imi permit sa comentez aici despre „cazul” Nastase si…
  Pe 10.05. Nastase (si aparatorii) a cerut
  „Aparatorii au sustinut ca Corneliu Liviu Popescu, fost agent guvernamental la CEDO, este singurul care poate sa-si sustina cele zece cereri/exceptii adresate instantei intrucat unele dintre acestea sunt bazate pe Dreptul international al Drepturilor Omului, unde avocatul in cauza este specialist, precizand totodata ca acesta este si principlul motiv pentru care s-a alaturat echipei in urma cu trei saptamani.

  Judecatoarea Livia Stanciu si-a schimbat decizia de respingere a cererii acordarii unui nou termen dupa interventia “avocatului” Nastase”:
  Deci CLPopescu era, conform declaratiilor lui Nastase, APARATOR al sau.
  Ce am gasit astazi?
  „“la termenul din 10.05.2012, avocatul amendat pentru lipsa de la acest termen nu avea calitatea de aparator ales al partii, neavand imputernicire avocatiala depusa la dosar (…)”
  Detalii despre avocatul amendat si sustinerile sale, aici
  http://www.luju.ro/nume-de-cod-amendatul-avocatul-corneliu-liviu-popescu-riposteaza-in-dosarul-trofeul-calitatii-cu-plangere-impotriva-sefei-inaltei-curti-livia-stanciu-pentru-anularea-amenzii-de-2000-lei-completul-de-5-a-fost-recuzat-si-se-cere-iccj-sa-publice-pe-cheltuial
  Multe dintre comentariile de acolo, ma indreptatesc sa cred ca suspiciunile de demolare politica a Justitiei sunt foarte intemeiate 😦

  Emil

  16/05/2012 at 3:30 pm

  • O mizerie! O justitie? Care justitie 😦

   huniad

   16/05/2012 at 4:01 pm

 3. salut ! felicitari pentru postare :)”Ei sunt cei care mereu se vor salva, pana in clipa cand vor fi maturati de forte mai puternice decat ei, s-a mai intamplat pe aceste locuri. Poate acea clipa va veni, poate nu! Un singur lucru este clar. Vine trenul!” de acum vine trenul rosu 🙂 clipa in care mafia fesenista ar fi putut doborata a trecut – adica RO a pierdut trenul cel bun. momentul optim a fost imediat dupa referndumul de suspendare a presedintelui. ramane sa judece fiecare cum a fost gestionat acel moment dar clipe de alea cu psd aflat la 12 16 la suta in sondaje nu mai „pupam” .

  zigzag

  16/05/2012 at 3:34 pm

  • Buna Zizag,
   sper sa nu fie rosu. Aproape sigur ca el va veni de asta data dinspre vest.

   huniad

   16/05/2012 at 4:02 pm

   • sa dea Dumnezeu sa fie cum zici ! 🙂

    zigzag

    16/05/2012 at 5:19 pm

 4. Copiez doua comentarii de pe hotnews, oameni absolut exasperati de comedia proasta numita justitie (proces aminat pe motiv ca procurorul sta cu 15 centimetri mai aproape de judecator), si cred ca arata starea de spirit a unei bune parti din populatie:
  „mai vrem Schengen,cum naiba sa ne admita,cu asemenea proces,cu decizii luate exact invers,cand avocatii decid cum sa discearna un judecator,cand un ministru al educatiei este prins copiind,cand avem un prim ministru papusar,sta mai mult prin tribune si prin declaratii de presa,cand unor jurnalisti care critica marea alianta liberalo-comunista le sunt interzise comentariile si sunt scosi din grila tv.,cand cei care muncesc si platesc taxe si impozite sunt indepartati fiind promovati cei care incurajeaza lenea si chiulul,cand…….”
  Si
  „Un proces inceput acum 5 ani se va termina prin prescriere . E de o absurditate greu imaginabila .
  Eu stiu ca e vinovat la fel de bine cum stie si restu lumii , la fel ca si avocatii si judecatorii . Si totusi nu va pati nimic .
  Mi-am pierdut orice speranta , dar orice speranta .
  Termin frumos scoala si imi fac bagajele , unde vad cu ochii . Tara asta nu ma merita , la fel cum nici eu nu o merit pe ea . Merit ceva mai bun .”

  Aha

  16/05/2012 at 3:40 pm

  • Salut Aha,
   daca crezi ca iti va fi mai bine, atunci nici sa nu te gandesti altfel!

   huniad

   16/05/2012 at 4:03 pm

  • Nu s-a amanat procesul, linistiti-va. Doar ca i-au respins primele 5 cereri lui Nastase.

   johnny

   16/05/2012 at 4:19 pm

 5. clasa politica din romania reprezinta societatea romaneasca. o societate care iubeste furtul

  pase scurte

  16/05/2012 at 3:50 pm

 6. Rusia isi rescrie istoria.
  http://www.hotnews.ro/stiri-international-12267941-rusia-nou-manual-istorie-isi-propune-crearea-unei-imagini-pozitive-tarii.htm?cfadac=
  „Daca vrei sa repeti istoria , trebuie sa controlezi predarea ei”, Frank Herbert

  miki

  16/05/2012 at 3:56 pm

  • O veche gluma din vremea URSS: „The future is certain, it is only the past that is unpredictable.”

   Radu

   16/05/2012 at 4:09 pm

 7. Buna ziua si felicitari pentru postare! 🙂

  miki

  16/05/2012 at 3:59 pm

  • Buna MiKi, 🙂
   din zecile de articole nepublicate de Theo, sau parti de glose intrunite de noi 😆

   huniad

   16/05/2012 at 4:04 pm

 8. Salut 🙂

  Din nou, o postare excelenta si trist de adevarata. Din pacate, exact cei care intotdeauna se salveaza sunt cei care ne imping constant in calea trenului 😦

  Radu

  16/05/2012 at 4:09 pm

 9. Asta musai ca e cel mai penibil proces din istoria justitiei: „Avocatul Corneliu Liviu Popescu isi argumenteaza o cerere de constatare a nulitatii absolute a deciziei luata de instanta prin care primul termen de judecata a fost preschimbat din 21 mai in 27 aprilie”.
  Intr-un punct trebuie sa-i dau dreptate avocatului: nulitatea instantei se vede din spatiu.

  Aha

  16/05/2012 at 4:19 pm

 10. Dna Andronescu considera ca supravegherea video „umileste profesorii”.
  Copy/paste nu!
  http://www.hotnews.ro/stiri-esential-12269418-ecaterina-andronescu-rfi-camerele-video-bacalaureat-umilesc-profesorii.htm
  Are idei „nastrusnice” in ultima vreme.

  miki

  16/05/2012 at 4:34 pm

  • Pitulicea Kati face joc de glezne, se pregateste pentru preluarea ministeriatului la Educatie. :mrgreen:
   Cucuveaua lui Iliescu stie de ce.

   luminita

   16/05/2012 at 5:05 pm

  • Am auzit-o aseara, mai aveam putin si aruncam cu laptop-ul pe geam. Mai vrea sa nenoroceasca o generatie 😦

   mar

   16/05/2012 at 5:47 pm

   • Ai vazut cum justifica ea pe fondatorii fundatiilor-Universitati? Cica au avut un patrimoniu intial (n.n 200 de lei de pers x 3pers) care „s-a multiplicat” (din senin?). Asa ca e firesc sa-si recupereze patrimoniul (cladiri, hoteluri, masini, aparatura, imobile samd) in schimbul unei taxe de succesiune ca dupa mort.

    ribelalu

    16/05/2012 at 7:35 pm

 11. Iar avocatul lui Nastase vrea 9 judecatori, nu ii ajung 5.

  miki

  16/05/2012 at 4:36 pm

 12. Tonta, acest presedinte de guvern factotum, graieste:
  „Victor Ponta: Am dispus controale la Posta Romana si Agentia Domeniilor Statului, unde exista „gauri” de aproape 500 mil lei”
  Hm, acuma, eu zic ca logic nu avea de unde sa stie el cu asa siguranta ca sint gauri, si exact si suma, fara sa fi facut un control. Daca controlul nu a fost facut, atunci poate vorbi doar despre presupuse gauri.
  Si la domeniile statului, nu acolo parca a dat Felix tunul de se judeca acum cu ministerul?

  Aha

  16/05/2012 at 4:37 pm

 13. Buna ziua si buna sa va fie inima!
  😆

  Vine,vine trenul
  Ponta e conductorul!

  Ieri la „press conferintz”
  daca s-a spalat pe dintzi
  a transmis mesajuri
  lapte,miere, valsuri!

  Cine-i nasul trenului?
  Intrebarea cucului!
  Ponta cu a lui mesajuri
  Ne baga pe toti in garduri!

  Ps:
  MESÁJ, mesaje, s. n.
  http://dexonline.ro/definitie/mesaj

  maya

  16/05/2012 at 4:42 pm

  • Servus maya 🙂

   huniad

   16/05/2012 at 4:47 pm

   • huniad
    😆
    Servus!

    Am constatat ieri ca si noul nostru prim ministru nu prea stie corect limba romana;mesajuri in loc de mesaje!
    Cred ca i se trage de la „excelentii” uslasi de la ministerul invatamintului!

    Liviu Pop este cireasa de pe tort!Sindicalist sef ajuns ministru! Nu este conflict de interese?
    Am auzit ca si domnul Liviu are greseli de ortografie in CV! 😉
    Unde este extraordinara rezerva de cadre a celor 2 partide + „balamaua” PC?

    maya

    16/05/2012 at 5:01 pm

 14. @aha/buna ziua/postare anterioara
  si eu stiu citiva francezi prin alte tari decit franta;la fel toti au votat sarkozy,desi nu-l plac;
  concluzia: franta are mai putini ” capsunari” decit romania
  mie imi e teama ca la anu se duce si merkel(dupa alegerile partiale de anul asta cel putin asa pare)daca asta se intimpla putem spune: game over,pe bune

  intamplator

  16/05/2012 at 4:56 pm

  • de pe net , o gluma : franta are de aseara un presedinte … traznit ! :))

   zigzag

   16/05/2012 at 5:20 pm

 15. O batjocura de proces si de justitie:
  UPDATE 17.10: Avocatul Corneliu Liviu Popescu mai sustine alte trei exceptii de neconstitutionalitate. A solicitat instantei ca dupa sustinerea cererilor sa paraseasca sala de judecata pentru ca are programat un zbor. Ultima cerere a avocatului Popescu priveste intreruperea judecarii procesului si sesizarea sectiilor unite pentru schimbarea jurisprudentei. Schimbarea jurisprudentei priveste calculul termenului de prescriptie.
  UPDATE 17.02: Avocatul Lucian Bolcas spune urmatoarele in sustinerea exceptiilor de neconstitutionalitate: „Nu suntem in prezenta unor hachite judecatoresti, ci vorbim de probleme de drept de care depinde soarta unor oameni”

  cedric

  16/05/2012 at 5:18 pm

  • astia vor sustine exceptii de neconstitutionalitate pana in iunie cand se prescrie fapta lui bombonel , fara sa mai ceara pauza sau termene de amanare 🙂

   zigzag

   16/05/2012 at 5:21 pm

  • Nu…miza e alta: ICCJ a spus ca prescrierea intervine in 2013, insa ei o vor in iunie.

   ribelalu

   16/05/2012 at 7:37 pm

 16. Buna ziua frati Theophyleni,
  Inca o minciuna de-a lui Pontanacu:
  http://www.evz.ro/detalii/stiri/silvian-ionescu-nu-m-a-demis-ponta-am-demisionat-eu-981778.html

  ovidiu

  16/05/2012 at 5:18 pm

  • Salutare ! 🙂
   D`acord ca micul copilot e un mare mincinos, chiar o mare jigodie.
   Da` nici cu micul securist Silvian Ionescu nu mi-e rusine.
   Parol !

   Tzepelica

   16/05/2012 at 5:38 pm

 17. de remarcat ca la orice ora deschizi tv , pe orice canal de stiri, apare tonta live .cred ca chuky devine gelos si va depune o motiune de cenzura ( mediatica) la grivco 😀

  zigzag

  16/05/2012 at 5:23 pm

  • Salut,

   Interesanta pozitionarea Realitatea TV. M asteptam la o sustinere gretzoasa pentru noul cabinet, ce-i drept vezi si asa ceva, pe de alta parte au fost foarte activi pe cazurile Dumitrescu si Mang. Ori nu au finalizat negocierile ori se prefac „neutri”…

   Radu

   16/05/2012 at 5:36 pm

   • au intrat in faliment/Realitatea tv a fost vinduta unei obscure firme unguresti
    am auzit la Romania tv

    maya

    16/05/2012 at 5:42 pm

    • si uite asa returnarea aceea de TVA /datoria la stat (nu mai stiu exact) de 60 milioane euro se duce pe apa Dunarii in sus

     maya

     16/05/2012 at 5:45 pm

 18. Amicii de la Coltu’ strazii au cateva intrebari care mai ca mafac sa imi doresc sa fie achitat Nastase …

  http://lacoltulstrazii.wordpress.com/2012/05/16/cum-ar-arata-premierul-ponta-in-guvern-cu-colegii-nastase-si-voicu-in-inchisoare/

  Radu

  16/05/2012 at 5:37 pm

  • 😀
   pana si eu am ajuns sa-mi doresc achitarea lui Nastase…

   Sare'n Ochi

   16/05/2012 at 6:33 pm

 19. De jegurile comunistoide de felul lui Bombo nu scapam decat daca punem mana pe par.
  Altfel, nici o sansa. 😦

  Tzepelica

  16/05/2012 at 5:40 pm

 20. Ştiţi cum va suna în câteva luni aroganţa lui Ponta? “Să veniţi să-mi număraţi miniştrii de la Educaţie!”

  Noul ministru al Educației a scris în CV că predă la Colegiul Tehnic “Anghel Salygny”. Nu Saligny. Nici Salignnyy. A, nu știți cine-i noul ministru? Lyvyu Maryan Pop.

  http://www.kmkz.ro/de_ras/texte/impertinentele-kmkz-14-21-mai/

  😆 😆 😆

  maya

  16/05/2012 at 5:40 pm

 21. Salutare!

  Atitea exceptii invocate de Nastase (a propos, exceptiile de neconstitutionalitate nu mai duc la suspendarea procesului) arata un singur lucru: joc la disperare, in vederea prescrierii.

  Cetatean

  16/05/2012 at 5:44 pm

 22. S-a dat liber la angajari in MAE (posturi lejere, gras platite).
  Trenul vine doar pt. unii… 😦

  Tzepelica

  16/05/2012 at 5:46 pm

 23. Buna ziua 🙂
  Doamne fere sa ne loveasca locomotiva care vine de la greci 😦 ca Leul a fost prins de curentul din tunel.

  mar

  16/05/2012 at 5:54 pm

 24. UPDATE 17.30: Avocata Irinei Jianu sustine si ea o exceptie de neconstitutionalitate privind dispozitiile legale care privesc incheierile de sedinta si modul in care incheierile de sedinta sunt semnate.

  Sa nu-mi spuneti ca are Constitutia articole despre cum se semneaza nu stiu ce hirtii la tribunal?

  Aha

  16/05/2012 at 5:58 pm

 25. Ziua buna oameni buni,

  incep cu linku’
  http://sport.hotnews.ro/stiri-alte_sporturi-12268103-catalina-ponor-subinspector-ministerul-administratiei-internelor.htm

  Din punctul meu de vedere, o rusine. Generalul Voicu seful ei, ca sa numai vorbesc de toti burtosii din armata si politie.
  Ioan rus inca gandeste ca pe vremea comunismului. Sa ii dam un grad, ceva bani nemunciti ca sa simta bine. Se mai gandeste Ioan, tul’inrasca, Rus : O sa iau caimacul lui TB, care nu poate sa ii dea nimic.
  Nu trebuie ca belu si Bitang au fost facuti consilieri ai presedintelui atunci cand nu i-a vrut nimeni

  eugeni

  16/05/2012 at 5:59 pm

 26. Este bine, dar nu stiu daca pricep/vor sa priceapa semnalul de alarma tras. Oricum in doua saptamani s-au expandat in tot ce inseamna media scrisa/vorbita, nu ca inainte ar fi fost in deficit de imagine. Va fi jale daca vor sta 4 ani la putere…..nu vom fi loviti de locomotiva, vom fi striviti de interregio.
  http://www.hotnews.ro/stiri-politic-12269638-opt-ong-uri-acuza-usd-fidesz-irarea-romaniei.htm

  mar

  16/05/2012 at 6:03 pm

 27. Nenorocitul de nastase face declaratii la ICCJ. Nu mai e asa vesel ca dimineata dar tot tupeist e: avocatii lui cer modificari legislative, impotriva obsructionarii justitiei. Cica astia fac un lucru mult mai bun decat Monica Macovei, procuror ceausist bla, bla.
  E o jigodie ordinara, tine prelegeri la fraierii de jurnalisti (reporteri).

  cedric

  16/05/2012 at 6:03 pm

 28. deci se fac angajeri, in toate domeniile. guvernul Boc si MRU, s-au
  sacrificat guvernärile pt. binele tuturor romanilor. guvernul mafiot a lui
  Ponta, nu vrea decat sä castige voturi, chiar dacä distruge tzara. e periculos
  estze o mizerie stalinistä. Ponta laträ pe toate canalele, cate treabä are.

  guvernul de inpostori PONTA, v-a distruge romania.

  theo- nona

  16/05/2012 at 6:04 pm

 29. MRU participa la lansarea candidatilor PDL Salaj (intr-o fereastra pe B1)

  cedric

  16/05/2012 at 6:05 pm

 30. iar isi bagä securistii in MAI, träiascä haita rosie USL:

  MAIOR, s-a dovedit a fii un nas bun pt. PONTA si
  un bun PSD-ist.

  theo- nona

  16/05/2012 at 6:07 pm

 31. DA, ei sunt intr-o fereasträ micä, nici nu se aud, dar TVR, il dä pe r. negoitzä
  guitzand, pe PONTA, amenantzand. tot USL trebuie sä se audä.
  pe MARGA, ce schimbä diplomatzia ambasadelor. restul e terminat. romania
  nu mai are probleme.

  theo- nona

  16/05/2012 at 6:10 pm

 32. f. bune. dacä procurorii si magistratzii se lasä jignitzi, este f. grav

  sä-l dea in judecatä pt. insultä. ar lua in germania ani grei.

  nästase e un gunoi.

  theo- nona

  16/05/2012 at 6:13 pm

 33. Azi e un proces la ICCJ. Sint confuz. Cine sint inculpatii? Judecatorii cumva?

  Aha

  16/05/2012 at 6:17 pm

 34. echipa de gimnastica -fete- i-au facut o vizita neanuntata presedintelui Basescu, la Cotroceni, dupa ce au plecat de la intalnirea cu Ponta.
  Foarte frumos din partea lor si mai ales a antrenorilor!

  cedric

  16/05/2012 at 6:20 pm

  • Stirea a fost acum la B1. presedintele le-a primit in cabinetul sau. M-a impresionat initiativa.

   cedric

   16/05/2012 at 6:22 pm

   • E o palma pt. Ponta si guvernul sau USList

    cedric

    16/05/2012 at 6:23 pm

   • Bellu si Bitang au fost consilieri prezidentiali 😉

    ribelalu

    16/05/2012 at 7:40 pm

  • ponta e-n stare sa le taie curenrul la sala de la izvorani

   intamplator

   16/05/2012 at 6:22 pm

   • Taie pe ma-sa! (scuzati) aia care a fost la investire la Cotroceni si dadea interviuri. Neam de nesimtiti.

    cedric

    16/05/2012 at 6:24 pm

 35. intrebarea de fond-dupa mine-la 10 zile de la investirea guvernului ponta este: mai exista legi in tara asta?
  sincer,chiar si pcr avea o urma de decenta cind incalca legile;
  astia se comporta ca bolsevicii din 1918 in rusia

  intamplator

  16/05/2012 at 6:21 pm

 36. procurorii si magistratzii, sunt vinovatzi, cä le dä voie interlopilor, hotzilor
  si mafiotzilor sä-si batä joc de ei.
  ei sunt vinovatzi, i-au fäcut jocul acestui escroc, ei amanä, ei dau NUP si?

  theo- nona

  16/05/2012 at 6:22 pm

 37. Locomotiva a sosit deja. Epurari in TVR, la radio, agentii, ministere, diplomatie,vama, totul in citeva zile. Stalin insusi nu reusea asemenea performanta.

  Aha

  16/05/2012 at 6:23 pm

 38. NU EXISTÄ LEGI; EXISTÄ LÄTRÄTURI;
  minciuni, amenintzäri,promisiuni.

  USL, cea mai groaznicä haitä destructivä a romaniei.

  JOS GUVERNUL PIONTA:

  theo- nona

  16/05/2012 at 6:25 pm

 39. cat vor romanii sä astepte

  dece nu mergetzi in stradä???

  VÄ INGROAPÄ LEGILE:

  theo- nona

  16/05/2012 at 6:27 pm

 40. vreau sä felicit trädätorii ce au trecut la USL; BURTÄ VERDE;MADONA POPA
  CROITORU, etc rusine , niste arivisti nemernici, nu se pot numii romani.

  cum e cu , ” noi votäm pt stabilizarea tzärii” …..UNPR si minoritätzi -rusine sä

  vä fie, v-atzi unit cu haita rosie si au distrus tot, nu functzioneazä nimic,

  theo- nona

  16/05/2012 at 6:45 pm

 41. fiti atenti cine-l blocheaza pe Salygnyiul de la Educatie: „Nu sunt parte a procesului cu MECTS pe problema cotizatiilor sindicale. Din pozitia mea de secretar general nu am avut mandat de semnatura in instanta si nici in banca”, a declarat pentru HotNews.ro ministrul interimar al Educatiei, Liviu Pop. Acesta a mai spus ca stoparea retinerii automate a cotizatiilor sindicale direct de pe statul de plata al profesorilor membri sindicali s-a realizat „printr-un ordin semnat de trei ministri si care a dat exclusivitate unei firme pe program de salarizare. Acea firma cu programul de salarizare imi blocheaza mie acum posibilitatea organizarii Bacalaureatului si admiterii”. http://www.hotnews.ro/stiri-esential-12270005-liviu-pop-ministrul-interimar-educatiei-nu-sunt-parte-procesului-ministerul-educatiei-problema-cotizatiilor-sindicale.htm

  Sare'n Ochi

  16/05/2012 at 6:57 pm

 42. http://anticoruptie.hotnews.ro/stiri-anticoruptie-12265590-curtea-suprema-judeca-astazi-lea-termen-recursului-din-dosarul-coruptie-adrian-nastase-trofeul-calitatii.htm
  s-a amanat o parte pana maine, alta pana pe 23 mai. Judecatorii sunt timorati de nastase si echipa lui, chiar daca ar vrea sa judece cinstit.

  cedric

  16/05/2012 at 7:01 pm

  • Cedric, le e frica de propria lor putere, sa o foloseasca impotriva PSD-ului. Sandeii trimisi de Iliescu in ICCJ se afla acum in fata unei dileme: o exercita impotriva partidului care i-a pus acolo sau si-o calca singuri in picioare? In plus, MCV-ul din vara bate la usa si ei nu vor sa fie arati cu degetul ca cei din cauza carora Olanda ne-a refuzat intrarea in Schengen.

   Greu de ales, intre tentia de a se lua macar o data in serios si de sta sluj in fata Partidului.

   Cetatean

   16/05/2012 at 7:08 pm

   • Orice sentinta in cazul Nastase este otrava electorala pentru USL. Pe de alta parte, lipsa unei sentinte in acest caz discrediteaza in mod ireparabil guvernul USL la nivelul UE. Concluzie: situatia este fara iesire pentru USL, nu le ramane decat sa-si aleaga crapatura pe care sa se fofileze, miscare ce, insa, le va divulga instantaneu sursa de…inspiratie. Cred ca USL ar trebui sa-si doreasca acum pierderea alegerilor, tepele promise de Basescu se itesc printre firele de iarba (bun ingrasamantul, si ecologic pe deasupra). Tepele – ultimul punct din programul sau electoral, sunt sigur ca TB nu isi va dezamagi compatriotii.
    Cremenea incremeneste iar teparii intepenesc. Toate sunt acum la locul lor.

    judex

    16/05/2012 at 7:42 pm

    • la fel gandesc si eu. pentru USL situatia este de sah etern.

     Sare'n Ochi

     16/05/2012 at 8:00 pm

     • Nu sunt de acord, Sare’, eu zic ca este deja MAT !.
      MRU este deja presedinte, jocul de acum este pentru asigurarea unui guvern care sa elimine conflictul devenit clasic Presedinte-Guvern in Ro.
      N.B.: Totul, in ciuda refuzului Parlamentului de a elimina acest conflict inscris chiar in inima iorgovanei…
      P.S.
      Jocul la sacrificiu al lui TB il aduce foarte aproape de Kasparov (nu numai la strategie.

      judex

      16/05/2012 at 10:38 pm

 43. guvernul PONTA, a distrus toate ministerele si institutziile,
  totzi sunt schimbatzi, amenintzatzi, acum cand Guvernul ponta
  face praf. MAFIOTZII USL , jumulesc romania.

  theo- nona

  16/05/2012 at 7:07 pm

  • Imi pare nespus de rau.

   eugeni

   16/05/2012 at 7:33 pm

 44. uitatzi-vä in curentul, interesant cine distruge tzara,
  astia sunt oamenii USL

  theo- nona

  16/05/2012 at 7:15 pm

 45. pentru cei interesati/e mai mult decit clar ca lui oprescu ii e frica de dezbateri

  Pedelistul Silviu Prigoană şi independentul Nicuşor Dan, candidaţi la Primăria Capitalei, vin în această seară, de la ora 20.00, la GÂNDUL LIVE, pentru o dezbatere despre problemele Bucureştiului şi despre soluţiile pe care le propun pentru rezolvarea acestora.

  Discuţiile vor viza aspecte care ţin de gestionarea situaţiei câinilor fără stăpân, transportul în Bucureşti, dezvoltarea oraşului, problemele de patrimoniu, precum şi alte teme de interes.

  intamplator

  16/05/2012 at 7:27 pm

  • Oprescu se teme ca-l ia gura de jmekerash de shantier pe dinainte si-si da arama pe fata. E foarte, foarte slab la capitolul dezbateri civilizate.

   EuCuMine

   16/05/2012 at 7:35 pm

 46. Dana, excelent material! 🙂 Bravo, mai mult decit necesar in zilele astea.

  Corecteaza, te rog: „Theophyle i-a dat drumul pe net, pe Politeia pe 26 octombrie 2010, versiunii imbunatatit”.

  Era 2011.

  Cetatean

  16/05/2012 at 7:30 pm

  • Ziua buna tuturor,
   @Cetatean, am remarcat si in articolul tau, era Septembrie nu Octombrie 😉

   CFG

   16/05/2012 at 7:38 pm

   • CFG, daca ai sti la ce ore imposibile am scris postarea aia …

    Merci ca mi-ai semnalat, am sa fiu mai atent data viitoare!

    Cetatean

    16/05/2012 at 7:39 pm

  • auch! modific! merci!

   mishu jamie

   16/05/2012 at 8:03 pm

 47. Am o idee,

  Scaderea pragului electoral a fost oare tocmita de Mircea Geoana pentru ca sa sprijine caderea guvernului MRU?. Ceva geonel a cerut, oare ce?. El are o miscare „casa pacii”, „pace’lume” sau asa ceva.

  eugeni

  16/05/2012 at 7:32 pm

  • Seara buna
   E un fel de presiune pe greci ca sa nu iasa din euro . Slabe sperante . Noile alegeri anticipate de peste o luna , vor da victoria la extremisti .
   Grecia nu va plati datoria publica care dupa mini falimentul pilotat incheiat , e majoritar in mana bancilor centrale a tarilor UE dar si in „buzunarele ” BCE .
   „faimoasele” ajutoare dar cu dobinda 3,5 % pe an cind BCE finanta cu 1.000 miliarde euro bancile europene cu o dobinda de doar 1 % . Aceasta dobinda nu e nici macar jumatate din inflatia oficiala in UE .

   stefan60

   16/05/2012 at 7:54 pm

 48. Pipa pacii 😆

  Cetatean

  16/05/2012 at 7:34 pm

 49. o emisiune interesanta pe Nasul – pe urmele banilor lui Catalin Voicu.

  mar

  16/05/2012 at 7:37 pm

 50. Pot sa dea lectii mafiotilor adevarati. Halal candidat la presedintia CJ Mehedinti, mai rau ca in evul mediu.
  Adrian Duicu: Dacă mai scoți un cuvânt la adresa mea o să ai probleme cu mine !
  Gelu Vișan: Da numai …da….
  Adrian Duicu: Gelule! Eu m-am p… pe tine și mă voi p… toată viața mea, daca mai îndrăznești să mai scoți un cuvânt la adresa mea, o să ai probleme cu mine.
  Gelu Vișan: Nu am, nu am ce probleme să am cu nimeni în primul rând. Mie-mi este frică numai de Dumnezeu, ce problemă să avem?
  Adrian Duicu: …
  Gelu Vișan: Păi hai să ne întâlnim și acuma!
  Adrian Duicu: Tuuuu f… Cristosul și neamul mă-tii și tot ce vrei pe lumea asta, tu cu mine nu te pui.

  http://www.evz.ro/detalii/stiri/lider-psd-sa-stii-ca-vin-si-ma-p-pe-capul-tau-afla-ale-cui-sunt-amenintarile-981.html

  mar

  16/05/2012 at 7:53 pm

  • noi suntem de vina ca le permitem

   intamplator

   16/05/2012 at 7:56 pm

  • Mda, curat „noi vrem respect”.

   Aha

   16/05/2012 at 8:13 pm

   • Mai degraba „noi vrem respect, cplm.”

    EuCuMine

    16/05/2012 at 8:31 pm

 51. intamplator

  16/05/2012 at 7:54 pm

  • Asta seamana cu ceea ce spunea Kovesi acum cativa ani despre instrumentarea dosarelor mineriadelor, anume ca rechizitoriile nu au fost intocmite corect si de aceea nici macar bufnitza lui Iliescu nu poate fi judecata si condamnata, daramite instigatorul in persoana 👿

   luminita

   16/05/2012 at 8:04 pm

  • Din pacate intra imediat postacii, sau le putem spune Pontaci. Comentariile de la evz sint o balta de gunoi cu pontacii USL injurind pe toti ca la crisma.

   Aha

   16/05/2012 at 8:18 pm

   • Sunt si mizerabilii platiti de USL si spalati pe creier de antene, dar daca aveti rabdare sa cititi sunt mult mai multi care il trimit pe Ponta la plimbare. Chiar ma mir ca sunt atatia care-si dau seama de situatie.

    cedric

    16/05/2012 at 8:23 pm

 52. Două secole de la răpirea Basarabiei! Ruşii prezintă anexarea ca pe un act mesianic
  http://www.adevarul.ro/actualitate/eveniment/Basarabia-Imperiul_Tarist-Imperiul_Otoman-Moldova-Dunare-

  Împlinirea, în mai 2012, a 200 de ani de la anexarea părţii de est a Principatului Moldova (interfluviul dintre Prut şi Nistru) de către Rusia, numit ulterior, impropriu, Basarabia, este un bun prilej pentru re-aducerea aminte a politicilor la care a fost supusă populaţia românească băştinaşă şi care a fost impactul major al rusificării forţate.

  maya

  16/05/2012 at 8:43 pm

 53. Misiunea secreta a lui Corlatean: anihilarea lui Daniel Morar

  Principala cerinta a pesedistilor din teritoriu catre noul premier a fost sa-i scape, sub orice forma si cat mai repede, de inamicul public numarul unu. Nimeni altul decat Daniel Morar, seful DNA. Iar Victor Ponta a decis sa le faca aceasta placere camarazilor de partid, desavarsind zilele trecute planul prin care procurorul considerat „ultimul mohican” […]

  Cititi mai mult: http://www.enational.ro/author/catalin-tache/#ixzz1v3XPSRzG
  enational.ro

  maya

  16/05/2012 at 8:49 pm

   • aide bre, ce sursa e asta? 😦

    ovidiu

    16/05/2012 at 9:31 pm

    • Interesant este si rezultatul votului de la acel articol
     Crezi ca va rezista presedintele Basescu, pana la sfarsitul mandatului, tentatiei de a mai face jocurile politice in Romania?

     Nu, e un adevarat „animal politic” care nu se lasa cu una cu doua. (47%, 123 Voturi)
     Nu se stie, depinde ce o sa ii spuna stapanii lui. (38%, 98 Voturi)
     Da, poate s-a saturat si el de atata scandal si haos politic. (15%, 38 Voturi)
     Total Votanti: 259

     Emil

     16/05/2012 at 9:42 pm

    • nush ce hram poarta ziarul ala 🙂

     zigzag

     16/05/2012 at 10:32 pm

 54. Eu cand il aud pe MRU incep sa-mi revin. MRU:
  „Vrem ca aceasta tara sa fie condusa de oameni care nu sunt mediocri, de oameni care nu-si ascund viciile in politica, dar oameni care stiu sa pastreze drumul drept. Si acestui drum drept, cred, noi trebuie sa-i oferim sansa. Si sansa inseamna si cei care voteaza in numele PDL si cei care voteaza in numele UDMR si cei care nu mai voteaza de ceva vreme, pentru ca sunt dezamagiti si pentru ca nu se regasesc in zgomotul de fond al politicii romanesti. Si acestia sunt profesori, sunt medici, sunt oameni cu carte, la oras sau la sat. Lor le trebuie, cum ne trebuie si noua, Romania de care avem nevoie. Nu Romania promisiunilor, cu Romania lucrului bine facut. Nu Romania aranjamentelor politice, ci Romania faptului cinstit”, a adaugat el.

  ovidiu

  16/05/2012 at 8:49 pm

  • si eu 😆

   maya

   16/05/2012 at 9:04 pm

  • @ovidiu
   asa e ,dar din pacate sunteti in minoritate

   intamplator

   16/05/2012 at 9:53 pm

 55. un pesedist la parnaie! din pacate nu din Romania: Deputatul ceh David Rath, înalt responsabil al Partidului social-democrat (CSSD, de opoziţie), inculpat pentru corupţie într-un dosar de deturnare de fonduri de la Uniunea Europeană, a fost plasat în detenţie provizorie, a anunţat la Praga procurorul de caz Lenca Bradacova, transmite AFP. http://www.agerpres.ro/media/index.php/international/item/122270-Fondurile-UE-Plasarea-in-detentie-a-unui-deputat-inculpat-pentru-coruptie.html

  Sare'n Ochi

  16/05/2012 at 9:05 pm

  • He he, ce tircus ar fi facut Tonta la noi, cu pensionari racnind in fata tribunalului de persecutie politica, descinderi la Bruxelles sa acuze dictatura. Numai ca la noi nu apuca sa ajunga la pirnaie, mai un ginecolog cu o operatie pe creier, mai un avocat ramas la crisma, mai un procuror recuzat pentru freza inadecvata.

   Aha

   16/05/2012 at 9:12 pm

 56. Uitati-va la Turcescu! Foarte bun Traian Ungureanu, Bulai mangaie guvernul Ponta pe crestet, altfel nici nu se poate.

  cedric

  16/05/2012 at 9:23 pm

 57. Turcescu citeste niste declaratii incendiare ale lui Hrebenciuc, facute azi. Nu stiu unde le putem gasi!

  cedric

  16/05/2012 at 9:35 pm

 58. Astea?

  “Uitaţi-vă la revoluţiile din nordul Africii. Am încercat şi noi ceva de genul ăsta în ianuarie, unele subiecte ne-au reuşit, altele, nu. Dar nu intru în detalii….”

  “De foarte multe ori ne-a ajutat internetul pentru că acolo poţi fi necunoscut. Eu nu văd online-ul ca pe o campanie directă. Eu mă refer la campania persuasivă, la manipulare.”

  “Nu te întrebi cum a apărut Piaţa?”

  “E o mare bătălie pe bazele de date. Unii umblă după CNP-uri, eu umblu după adrese de email”.
  “O mulţime dacă stă 2-3 zile în piaţă, începe să-i placă. Apar chioşcurile cu băutură…. (amintindu-şi o negociere de la Reşiţa, cu sindicaliştii).”

  “Nu ştiu câţi postaci au alte partide, dar la noi sunt puţini, nu avem mai mult de cinci, dar şi aceia doar în perioadă de campanie.”

  Cetatean

  16/05/2012 at 9:39 pm

  • da. l-au apucat marturisirile. manipuleaza, gunoiul. au o armata de postaci. iar adresele de mail intra sub incidenta legii.

   Sare'n Ochi

   16/05/2012 at 9:44 pm

   • Alexa aseara a avut o emisiune interesanta despre manipulare cu o analogie extrem de interesanta. A avut si un filmuletz cu Yuri Bezmenov, emisiunea este pe blogul ei.

    mar

    16/05/2012 at 10:53 pm

    • filmuletul este si la noi in comentarii. interesant. am cateva materiale despre manipulare – trebuie doar sa-mi gasesc timp sa le prelucrez.

     Sare'n Ochi

     17/05/2012 at 5:56 am

  • Astea, da. Mie mi se pare o dezvaluire grava a ceea ce au facut si ceea ce au vrut. Ca nu le-a iesit e altceva, dar A3 care a participat masiv, nu are nimic de platit la CNA?

   cedric

   16/05/2012 at 9:49 pm

 59. Si ce intelege dobitocul prin declaratia ca el umbla dupa adrese de email? Ale cui?
  Si ca ei au numai 5 postaci in adormire intre campanii, s-o spuna lui mutu. Cine citeste comentariile din ziare e lamurit.

  cedric

  16/05/2012 at 9:51 pm

 60. Maine seara la ora 21 , Monica Macovei la Turcescu.

  cedric

  16/05/2012 at 9:53 pm

 61. dupa asemenea isprava a politistului care i-a luat permisul cred ca ” schimbarile strategice” din mai vor merge pina la schimbarea totala a politistilor

  baiatul lui mazare fara permis ca a condus cu 170 km/h
  ” Răducu Mazăre are permis din luna februarie, după ce în luna ianuarie a picat primul examen. Pentru că este începător, el era obligat să nu depăşească 110 km pe oră. Raducu era la volanul Chevrolet-ului primit cadou la majorat de la unchiul său.

  Fiul primarului din Constanţa a rămas acum fără permisul de conducere şi a primit o amendă de 200 de lei”

  intamplator

  16/05/2012 at 9:59 pm

  • ii tipareste rapid careva 20 permise :))

   zigzag

   16/05/2012 at 10:32 pm

  • Sara buna. Ma duc miine in Italia, stau 4 zile. Sper ca nu-i apuca ceva revolutie pe acolo?

   Aha

   16/05/2012 at 10:29 pm

   • drum bun /
    aia nu fac revolutii,sunt in greva /luati -daca aveti intilniri-masuri de prevedere de genul ” in jur de…”
    60 min intirziere sunt acceptabile

    intamplator

    16/05/2012 at 10:41 pm

  • e destul sa te uiti la expresia de pe fata lui si ti dai seama cat il duce neuronul ..daca o fi avand vreounul 🙂

   zigzag

   16/05/2012 at 10:34 pm

 62. Cristoiu:”Ponta se comporta ca un adolescent bubos care are prima intalnire cu o femeie maritata”

  cedric

  16/05/2012 at 10:38 pm

 63. Buna seara!
  Dau si aici anuntul asta, poate stie cineva ceva de el:

  „Pierdut Chucky! Gasitorului nu-i acord recompensa…ba din contra!!! Il declar nul.”

  ribelalu

  16/05/2012 at 10:41 pm

  • nu m-ar mira miine sa-l ” recicleze” pedelistii vechi ca un ” valoros om de dreapta”

   intamplator

   16/05/2012 at 10:43 pm

  • Anunt:

   „Gasit bichon frizat in zona Grivco. Comportament ciudat: ziua doarme, seara se trage spre sediul Antena3. Il declar irecuperabil”.

   Cetatean

   16/05/2012 at 10:46 pm

 64. este o pläcere sä-l ascultzi pe dl. Traian Ungureanu, vorbeste o
  romaneascä frumoasä si are o logicä in tot ce spune.
  bulai e un tocätor de frunze pt. USL; CA SI NEVAST’Ä-SA
  iar rinocerul transpirat , e un comunist cu condicutzä.

  felicitäri d-le T UNGUREANU, asa se face politicä
  cred cä MRU; CU oameni de soiul TU. si altzii, pot face
  o adeväratä dreaptä in ROMANIA:

  theo- nona

  16/05/2012 at 10:43 pm

 65. Ponta este un papagal isteric, tzopäie sä ciripeascä
  si sä fie väzut, un neam prost, un parvenit.

  theo- nona

  16/05/2012 at 10:45 pm

 66. cedric,

  am lesinat de ras, de ce a spus cristoiu.

  dar neamul prost ponta, e ridicol. un gascan cu tartitzä de porc.

  theo- nona

  16/05/2012 at 10:47 pm

  • asta e si parerea mea: ca Ponta are tartitza dar de ratza, asa cum merge cu fundul indarat!

   cedric

   16/05/2012 at 11:19 pm

 67. crin-cretin,-o fii cucuvea, s-au liliac

  theo- nona

  16/05/2012 at 10:48 pm

 68. :)) Cristian Patrasconiu pe Facebook:

  „mi-e tot mai clar: Pontra vrea sa dea in git impostorii si pt asta ii cooptează în Guvern!
  dar tot sint preocupat de ce ii se intimpla lui Vanghelie – creste concurenta!”

  ribelalu

  16/05/2012 at 10:56 pm

  • La mine se vede ca gibonu si cei din spatele lui sunt factor de risc national.

   Sunt din ce in ce mai sceptic ca actuala majoritara clasa politica, indeosebi usele – centrul cancerului, pot fi indepartati prin mijloace democratice. Intr-o pseudo-democratie asta nu se poate, poate descoperim aspectul asta.

   A A

   16/05/2012 at 11:05 pm

 69. zig,

  lasä fumurile comuniste, nu are presedintele nevoie de apärare.
  hai cä inventatzi prosti.dar si cand v-o lovii.

  theo- nona

  16/05/2012 at 10:56 pm

 70. de citeva zile citesc raspunsurile la un test dat unor tineri corporatisti
  intrebare” cum ati cuantifica responsabilitatea politicienilor greci ,a institutiilor financiare internationale si a indivizilor in actuala criza”
  mai mult de jumatate spun ca institutiile financiare sunt cele mai vinovate de actuala criza
  intrebare” ati accepta sa nu mai folositi cardul pentru plati si sa va intocmiti un buget personal de supravietuire pentru urmatorii cinci ani”
  aproape unanimitate : nu
  mai sunt citeva intrebari legate de aspiratii, valori
  total 8 intrebari/28 respondenti
  concluziile mele:
  generatia de acum vrea sa fie si cu vaca grasa si cu finul in pod
  nu au valori fundamentale definite
  nu au curaj sa-si asume responsabilitati,inclusiv familiale
  nu par a avea o viziune asupra viitorului-chiar apropiat
  solutie: nu am

  intamplator

  16/05/2012 at 10:56 pm

 71. deci,

  nu stiu ce vor,
  s-au pe romaneste, si cu putza in…………….., si cu sufletul in rai.

  theo- nona

  16/05/2012 at 11:07 pm

 72. pt. cä nu au invätzat sä munceascä cum trebuie, nu stiu sä se bucure de nimic

  dar cel mai räu, lipsa de disciplinä, de continuitate, de fidelitate.

  theo- nona

  16/05/2012 at 11:09 pm

  • @theo-nona/buna seara
   chiar nu stiu/ma gindesc ca asta e generatia crescuta avind ca ideal pe becali,pe tiganii care santajeaza,ca e generatia care crede ca important e cum arati si nu ce esti/nu stiu ,dar viitorul nu arata prea bine
   cel mai rau e ca ,discutind cu ei,nu se exprima coerent,nu pot urmari o idee pina la capat…par sa nu aibe dorinte altele decit ” bani si ce spun ceilalti despre ei” nu pare sa ii intereseze ce sunt,cum sunt,ce vor

   intamplator

   16/05/2012 at 11:17 pm

   • daca e motiv de ” bucurie” acelasi sentiment il am si discutind cu tineri din alte tari
    eu unul ii numesc generatia” copy/paste”

    intamplator

    16/05/2012 at 11:18 pm

    • buna seara,
     de acord, dar nu trebuie generalizat
     🙂

     skorpion

     16/05/2012 at 11:24 pm

 73. Asta este un nebun periculos – „Nu am spus vreodată că pentru mine modelul de politician este cutare. Nu mi-am pus această întrebare din motivul simplu că eu cred că la această oră în politică nu se mai lucrează cu modele (…) Evident că am spus că noi trebuie să avem o altă relaţie, trebuie să normalizăm relaţiile cu Rusia, ele s-au răcit mai mult decât trebuie, mai mult decât era necesar şi în definitiv de ce să nu folosim posibilităţile oferite de piaţa Rusiei, care este enormă”, a spus Marga într-un interviu la The Money Channel
  http://www.romanialibera.ro/actualitate/politica/marga-trebuie-sa-normalizam-relatiile-cu-rusia-pentru-ca-s-au-racit-mai-mult-decat-trebuie-264303.html

  mar

  16/05/2012 at 11:13 pm

  • @mar/ sa le foloseasca
   sa vinda el in rusia fara concesii politice,ca tot se spune ca rusia a devenit pragmantica

   intamplator

   16/05/2012 at 11:21 pm

   • este obsesiv in afirmatii 😦 aseara am vazut un filmuletz si parca se leaga cu spusele/comportamentul acestui personaj. Cred ca nu este departe momentul aparitiei de reactii externe la afirmatiile ghiolbanului.

    mar

    16/05/2012 at 11:31 pm

  • Da’ de ce nu se muta Marga in Rusia cu totul si sa ne lase pe noi in amarul nostru de relatii cu americanii si UE. Dupa aia poate sa trimita editoriale in Jurnalul National de genul: V-am spus eu ce bine e la astia?

   Aha

   16/05/2012 at 11:22 pm

 74. Marga, trebuie trimis urgent la dl. dracu,
  altfel face mult räu romaniei, un dement sclerozat.

  theo- nona

  16/05/2012 at 11:29 pm

  • ai rabdare, nona, in maxim 3 luni va zbura ….singur
   🙂

   skorpion

   16/05/2012 at 11:31 pm

 75. Aoleu, de mult nu am ris asa de bine. Am citit pe hotnews declaratiile sindicalistului ajuns ministru al educatiei. Vanghelie ii da clasa la asta. Pe undeva Vanghelie e simpatic, loaza asta de Pop e jalnic. La asa model asa educatie o sa avem.
  -si vorbesc aicea si cu sambata si cu duminica? Ati inteles, la o tuica cu amicii simbata si duminica. Asta e mai prost ca politaiul din bancul cu subiectul venea si predicatul omoara, pe siret.
  Si poporul Uselist se lega de Funeriu?

  @intimplator: tinerii de care pomeneai cu modelul cititului astuia cum vrei sa gindeasca?

  Aha

  16/05/2012 at 11:33 pm

 76. V-am spus stirea asta azi (vazuta la B1), acum am gasit-o si scrisa:
  http://www.ziare.com/basescu/presedinte/basescu-vizitat-de-gimnastele-medaliate-la-campionatul-european-1167651
  Mare bucurie mi-a produs gestul antrenorilor care i-au dat o palma lui Ponta, cu banii lui cu tot.
  Nu stiu daca alta televiziune a dat imagini, nu cred ca doar nu era sa supere stapanul.

  cedric

  16/05/2012 at 11:34 pm

 77. Care au fost criteriile de alegere a ministrilor? Cred ca prostia si incultura au fost cap de lista. S-o fi gindit Ponta ca cu cit are mai multi prosti in jur o sa para el mai destept?

  Aha

  16/05/2012 at 11:38 pm

  • cred ca ministrii toti unul si unul
   (corina dumitrescu, mang, alistar, liviu pop, andrei marga, ala micu, el corleone aka corlatean….)

   TOTI dar absolut toti i-au fost IMPUSI lui ponta,
   ramin la parerea asta aproape ferma!

   cine i-a impus?
   adrian nastase, văranul + ?

   skorpion

   16/05/2012 at 11:44 pm

   • inclusiv Ioan Rus

    skorpion

    16/05/2012 at 11:46 pm

 78. la strada, numai nu la Universitate, nu mai este de dreapta.

  mae

  16/05/2012 at 11:46 pm

 79. Nuna Dimineata,
  Postare noua!

  huniad

  17/05/2012 at 7:52 am

 80. Ca unul ce lucrez in mediul ceferistic, ma ingrozesc la gandul ca va veni trenul si mai ales de urmarile pe care le va lasa. Poate e momentul sa fim noi cei care „fura sinele” de data asta, sau pun semnalul pe rosu, in semn de pericol, poate mai avem vreo sansa. Sa nu asteptam dupa mecanicii amintiti sicare scapa intotdeauna, sa opreasca ei trenul, ca nu o vor face

  Marius Bota

  17/05/2012 at 4:15 pm


Comentariile sunt închise.