Politeía

Quis custodiet ipsos custodes?

Revista Presei – 30 martie / „apelul bocancilor”

Bună dimineata intr-o zi de vineri. Vineri vremea se va răci faţă de intervalul precedent. Temperatura aerului va avea valori maxime cuprinse între 6 şi 16 grade, iar cele minime între -3 şi 5 grade, valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, informează Administraţia Naţională de Meteorologie. Cerul va fi temporar noros şi va ploua, ziua în cea mai mare parte a ţării, iar noaptea mai ales în regiunile intracarpatice.  La munte vor fi precipitaţii mixte. Vântul va sufla moderat cu intensificări locale în toate zonele, iar la munte va fi tare.

La Bucureşti vremea se va răci, faţă de intervalul precedent. Temperatura aerului va fi de 13…14 grade – maxima şi 2…3 grade – minima, valori apropiate de cele normale pentru această perioadă. Cerul va fi temporar noros, iar în cursul zilei va ploua slab. Vântul va sufla în general modera. Mediafax

Curs valutar BNR valabil azi: 1 EURO = 4. 3788      RON; 1 USD = 3. 2985   RON; 1 EURO = 1. 3275  USD; Francul elvetian 3. 6333 RON. Gramul de aur 175.3945  RON.

Piaţa de electrocasnice are mult de recuperat, însă primele semnale optimiste apar la jumătatea anului. Românii au cumpărat anul trecut mai puţine frigidere, maşini de spălat şi cuptoare cu microunde, însă cu toate acestea piaţa de electrocasnice mari a crescut ca valoare. Ce ar mai putea ajuta piaţa în 2012? Piaţa locală de electrocasnice mari, alcătuită din frigidere, congela­toare-lăzi frigorifice, maşini de spălat vase şi rufe, uscătoare, ara­gazuri autonome, cuptoare încor­porabile, plite, hote şi cuptoare cu microunde s-a ridicat anul trecut la circa 656.000 de bucăţi, cu peste 10.000 mai puţine decât în anul anterior. Românii, încă afectaţi de situaţia eco­nomică, rămân precauţi şi aleg să cumpere electrocasnice mari doar din nevoie. Astfel, frigiderul şi maşina de spălat nu se înlocuiesc decât atunci când nu mai funcţionează, nu atunci când apare un model mai performant, scrie revista BUSINESS Magazin. „Studiile realizate de CECED – Asociaţia Europeană a Producătorilor de Aparatură Electrocasnică -, referitoare la marfa pusă pe piaţa din România de către membrii săi, arată că piaţa este încă în scădere. Tot aceste studii arată şi alte tendinţe şi direcţii importante de evoluţie a cererii de marfă pentru viitorul apropiat”, spune Tone Prislan, managing director al producătorului sloven de electrocasnice Gorenje în România. După trei ani de criză, marcaţi de scăderea consumului, încă nu se vede luminiţa de la capătul tunelului pentru piaţa electrocasnicelor mari per ansamblu. Există însă segmentele de piaţă unde numărul produselor achiziţionate de români a crescut chiar cu peste 20%. Aceste segmente sunt printre cele mai mici (atât în volum, cât şi în valoare), precum uscătoarele (9,21%), maşinile de spălat vase (22,44%) sau cuptoarele cu microunde (28,93%), potrivit datelor CECED (Aso­ciaţia Europeană a Producătorilor de Aparatură Electro­casnică). Integral in Ziarul Financiar.

Baronul Cancescu a jonglat doua milioane de euro pentru propriul interes. Aristotel Cancescu, presedintele Consiliului Judetean Brasov, mai este cercetat de DNA pentru ca a mascat vanzarea a 24 de licente radio in spatele unui SRL si nu a platit taxele la stat. ANAF a transmis DNA ca prejudiciul cauzat statului de catre firmele lui Cancescu este de 6 milioane lei, plus majorari si penalitati. Consiliul Judetean Brasov a „investit” ilegal mai bine de doua milioane de euro intr-un club privat (Societatea de Patinaj 1898), care a dat faliment intre timp. Urmare a acestui prejudiciu, Aristotel Cancescu, presedintele CJ Brasov, este cercetat de Directia Nationala Anticoruptie (DNA) pentru abuz in serviciu si delapidare. Procurorii DNA vor sa afle care au fost motivele pentru care CJ Brasov a aprobat finantarea ilegala a investitiilor intr-o cladire aflata in proprietatea unei asociatii private. Judetul Brasov a devenit membru al clubului sportiv privat „Societatea de patinaj”, la sfarsitul anului 2005. Intre 2006 si 2010, Consiliul Judetean Brasov a aprobat investitii de circa 3 milioane de euro (11,5 milioane de lei) in club, atat pentru functionarea acestuia, cat si pentru lucrari de proiectare, renovare amenajare si dotare a bazei.Pentru a beneficia de fonduri publice precum cele cheltuite de Căncescu pentru clubul Olimpia (cum este cunoscută baza Societății de patinaj), acesta trebuia să fie declarat de interes public. Aceasta se poate face numai prin Hotărâre de Guvern. EVZ.

Traseismul politic si turmentarea alegatorului. Pe scena politica romaneasca au inceput transferurile de primavara, in intimpinarea campaniei electorale pentru alegerile locale. Presedintele Consiliului Judetean Caras-Severin si prim vicepresedinte al PDL Sorin Frunzaverde si-a parasit partidul pentru a se inscrie in PNL, din partea caruia va candida pentru un nou mandat in fruntea judetului pe care il pastoreste. Intr-o conferinta de presa pe care a sustinut-o miercuri la Resita, Sorin Frunzaverde a enuntat urmatoarele motive pentru care a plecat din PDL: „haosul administrativ, vrajba politica si statul politienesc care sufoca orice comunitate si sufoca economic si Romania.” Probabil pentru a puncta si mai apasat afirmatia privitoare la statul politienesc, Sorin Frunzaverde a adaugat: „Ne e frica sa mai vorbim la telefon si chiar intre noi ne e frica, sa nu fim ascultati ambiental.” Afirmatia este ridicola, mai ales ca ea vine din partea unui politician care a detinut de-a lungul timpului mai multe portofolii de ministru, inclusiv pe acela de ministru al Apararii, avind in subordine cel putin un serviciu de informatii. Au rostit-o toti infractorii, toti „pestii mari” cercetati de Directia Nationala Anticoruptie sau de Parchetul General precum si aceia ale caror procese sint in curs de judecare la diferite instante.   Deutsche Welle.

Videanu: Frunzăverde poate va fi partenerul nostru de dialog în interiorul PNL, pentru a construi dreapta. Democrat-liberalul Adriean Videanu a declarat, aseară, la B1 TV, că Sorin Frunzăverde a greşit plecând la PNL, dar a opinat că acesta poate fi partenerul de dialog în interiorul PNL pentru construirea dreptei în România. Videanu a spus că plecarea lui Sorin Frunzăverde creează o problemă PDL, dar a adăugat că „nu este un capăt de ţară”. „Părerea mea este că Sorin a greşit. De ce a greşit? În opinia mea, pentru că el este un om politic foarte valoros, cu idei foarte pragmatice, dar va fi singular în PNL. Va fi singurul om care va încerca, din punctul meu de vedere, să construiască dreapta. Poate va fi partenerul nostru de dialog în interiorul PNL, de a construi împreună dreapta, pentru că, vă rog să luaţi toate declaraţiile, cel puţin ale mele, publice, dreapta în România înseamnă o construcţie împreună cu PNL, la un moment dat, când vor dispărea toate rugozităţile. Este nevoie de o astfel de construcţie. Şi poate Sorin Frunzăverde va fi partenerul nostru de dialog, pentru că ştim cum gândeşte, ştim care sunt ideile pe care el le promovează şi poate creăm o punte de legătură”, a spus Videanu. Întrebat dacă el mai crede în formarea unei drepte puternice cu piloni PNL şi PDL, Videanu a răspuns afirmativ, menţionând însă că are „nişte îndoieli” în legătură Crin Antonescu. Adevarul.

Sefi ai Politiei facuti la „apelul bocancilor”. In multe functii de conducere din cadrul MAI au ajuns, de multe ori, in locul specialistilor si a ofiterilor de cariera, comandanti nescoliti. Ultimele evenimente sangeroase in care au fost implicati poli tisti au condus , pe langa anchetele aflate in derulare, si la schimbari la varful Politiei Romane. Ministrul de Interne Gabriel Berca a promis ca va face „curatenie” printre politistii facuti „pe puncte”, aflati in toate structurile ministerului. Insa lucrurile nu merg bine in cadrul Politiei Romane si pentru ca intreg aparatul de comanda s-a deprofesionalizat. In functiile de conducere, in loc sa ajunga ofiteri de cariera, in baza unor concursuri reale, in schema actuala si-au facut loc pilele politice si ofiteri care in decursul timpului au fost subofiteri, dar au ajuns azi chiar si la gradul de chestor (general – n.n.). In ultimii 20 de ani, foarte multi agenti de politie au fost admisi in corpul ofiterilor fara sa fi urmat cursurile Academiei de Politie. Cu o diplomă a unei facultăţi de drept în buzunare, poliţiştii s-au trezit peste noapte ofiţeri. De exemplu, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Cluj este condus de trei ofiţeri: un chestor de poliţie cu o stea şi doi comisari şefi. Actualul inspector şef, chestorul Ioan Păcurar, a fost plutonier de poliţie. În ’92 a fost promovat în corpul ofiţerilor cu grad de sublocotenent, iar în ’99 era să fie trecut în rezervă deoarece împlinea vârsta de 40 de ani şi avea gradul de locotenent, iar, conform legii, trebuia trecut automat în rezervă. EVZ.

Harta salariilor din Romania. Cu cat au crescut anul trecut veniturile in judetul tau. Salariul mediu net era, la nivel national, in luna decembrie a anului trecut, cu 7,2% mai mare fata de aceeasi perioada a anului precedent. La nivel judetean apar insa diferente semnificative intre castigurile medii nete lunare ale angajatilor. „Diferentele pot fi generate de structura economica industriala care e posibil sa fi performat mai bine decat in 2010”, a declarat pentru gandul Cristian Parvan, secretar general al Asociatiei Oamenilor de Afaceri din Romania (AOAR). Astfel, daca in judetul Covasna s-a inregistrat, in luna decembrie a anului 2011, cea mai mare crestere a salariului mediu net la nivel national din ultimul an, in judete precum Harghita sau Giurgiu cresterea a fost de sub 1% in acelasi interval de timp. In 2011 s-au inregistrat si scaderi ale salariului mediu net, in judete precum Gorj, Constanta si Suceava, conform datelor Institutului National de Statistica (INS). „Gorjul este un judeţ sărac eminamente, dependent de industria extractivă, de industria de producţie mică şi probabil că nu au avut o producţie care să le permită angajatorilor să crească salariile”, ne-a mai explicat Pârvan. El a mai adăugat că în cazul judeţelor unde s-au înregistrat creşteri semnificative ale salariilor medii nete „în principiu sectorul privat a avut grijă să încerce să recompenseze salariaţii având în vedere reducerile dramatice din 2010”. În Capitală, salariul mediu net a fost în decembrie 2011 cu peste 8,5% mai mare faţă de aceeaşi perioadă a anului precedent, acesta ajungând la 2.328 de lei. gândul vă prezintă o analiză a câştigurilor salariale din România în 2011. Gandul.

PD-L a trimis-o pe fosta şefă de cabinet a lui Boc să supravegheze o piaţă de 30 mld. euro. Numele candidaţilor pentru funcţiile de conducere de la Comisia Naţională a Valorilor Mobiliare, de la Asigurări şi de la Comisia de Supraveghere a Pensiilor Private au venit în plicuri închise, direct de la centrul partidelor politice. Parlamentarii au validat săptămâna aceasta noi mem­bri în conducerea Comisiei Naţionale a Valorilor Mobiliare (CNVM), care supraveghează Bursa de la Bucureşti, cu o capitalizare de 22 de miliarde de euro, şi modul în care sunt administrate activele de circa 7 mld. euro ale Fondului Proprietatea, SIF-urilor şi fondurilor de investiţii, însă niciunul dintre noii membri nu are experienţă pe piaţa de capital care să-l recomande pentru o asemenea poziţie. Plicul cu recomandările de partid şi nu experienţa profesională a contat pentru parlamentari când au ales noile conduceri ale CNVM. Astfel, Ştefania Ferencz, de profesie avocat şi fără niciun fel de experienţă pe bursă, a ajuns să supravegheze piaţa de capital, singurul lucru care o recomandă fiind că a fost şefa de cabinet a fostului prim-ministru Emil Boc, în timp ce Carmen Negoiţă (tot avocat), fosta soţie primarului Sectorului 3 Liviu Negoiţă (membru important al PD-L), a fost numită în funcţia de preşedinte al comisiei. Carmen Negoiţă a ajuns membră a CNVM în urmă cu cinci ani la fel, fără a avea experienţă în domeniu, şi o înlocuieşte acum pe Gabriela Anghelache, şefa catedrei de monedă şi profesor de pieţe de capital la Academia de Studii Economice. Dorina Mihăilescu, avocat, care a primit un nou mandat la CNVM, a devenit membru al comisiei în 2005, după ce a fost şefa de cabinet a lui Adrian Năstase. Componenţa este completată de un inginer metalurgist, un inginer mecanic şi un inginer geolog. Aceste posturi sunt plătite cu salarii care pot depăşi şi 10.000 de euro pe lună, iar Parlamentul i-a validat deşi legea spune clar că doar persoane cu experienţă pot fi numite în astfel de funcţii. Mai mult, selecţia candidaţilor trebuie să se facă dintr-o listă ce conţine un număr mai mare de candidaţi decât numărul membrilor ce urmează a fi aleşi. Nu s-a întâmplat însă acest lucru. Ziarul Financiar.

ICCJ va pronunta astazi sentinta in dosarul de coruptie Zambaccian – Adrian Nastase. Completul de magistrati ai ICCJ, format din judecatorii Ana Hermina Iancu, Alixandri Vasile si Sandel Lucian Macavei, urmeaza sa anunte astazi sentinta in dosarul  Zambaccian in care fostul premier Adrian Nastase este acuzat de luare de mita si santaj. La ultimul termen, pe 20 martie, procurorul de sedinta al DNA a cerut pedeapsa cu inchisoarea pentru Adrian Nastase si ceilalti inculpati. Pana acum, Adrian Nastase a fost achitat in dosarul Matusa Tamara si condamnat la doi ani de inchisoare cu executare in dosarul Trofeul Calitatii. La fel ca si celelate doua dosare, cazul Zambaccian se afla in prima instanta. Solutia magistratilor poate fi atacata cu recurs. La ultimul termen din dosar, Adrian Nastase a declarat in fata magistratilor ca este nevinovat si dosarul este unul politic, comandat de Traian Basescu. Dosarul in care fostul premier Adrian Nastase este acuzat ca a primit diverse obiecte si contravaloarea unor lucrari de constructie in schimbul numirii si mentinerii in functia de directoare a Inspectoratului de Stat in Constructii a Irinei Jianu a ajuns in instanta in 2006, dar s-a intors la procurori un an si jumatate mai tarziu, din cauza unei decizii a Curtii Constitutionale. DNA a refacut urmarirea penala si l-a retrimis pe Nastatse in judecata in mai 2010.

 In 7 februarie 2006, procurorii DNA au confirmat inceperea urmaririi penale impotriva lui Adrian Nastase si a altor cinci persoane „pentru fapte de coruptie”.

 In 16 februarie 2006, Departamentul National Anticoruptie a dezvaluit ca Nastase era cercetat pentru luare de mita si primire de foloase necuvenite. Integraz in HotNews

Va urez o zi buna!

Written by Theophyle

30/03/2012 la 8:56 am

194 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. o zi buna tuturor!

  Sare'n Ochi

  30/03/2012 at 8:57 am

 2. Salutare! 🙂

  Sa nu ne punem prea multe sperante in dosarul Zambaccian II – Chinezarii, deoarece pina si numele judecatorului Sandel Macavei suna ca o ironie a sortii (ajuns judecator dupa ce la interviul de dimineata CSM-ul l-a respins, iar dupa amiaza l-a admis 😛

  In plus, am citit pe undeva ca judecatorul Alixandri Vasile se va pensiona dupa pronuntarea sentintei. Judecatorul a fost procuror la Bacau, si cica ar fi fost mare amic al lui Hrebenciuc.

  Cetatean

  30/03/2012 at 9:02 am

  • Din fericire exista si recurs. Acum n-or fi si aia de la Completul de 5 cu totii Sandei.

   mishu jamie

   30/03/2012 at 9:18 am

   • salut! Ba tot la completul de 5. Exosta doua complete de 5.

    Legea 202/2010.

    Art. 32. – (1) La începutul fiecărui an, în materie penală se stabilesc două complete de 5 judecători formate numai din judecători din cadrul Secţiei penale a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.
    (5) Completul de 5 judecători este prezidat de preşedintele sau vicepreşedintele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. În lipsa acestora, completul poate fi prezidat de un preşedinte de secţie desemnat în acest scop de preşedintele sau, în lipsa acestuia, de vicepreşedintele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

    Cetatean

    30/03/2012 at 9:29 am

  • Buna dimineata!
   Nastase mai este judecat si in alte dosare in afara acestora trei-Tamara, Trofeul si Zambaccian?

   luminita

   30/03/2012 at 9:21 am

   • nu mai este.

    Cetatean

    30/03/2012 at 9:29 am

    • Multumesc, Cetatean!
     deci daca scapa fara condamnare cu executare poate sa-si numere oualele pe mai departe.

     luminita

     30/03/2012 at 9:43 am

     • luminita, nu degeaba sunt Sandei la ICCJ. dar mai stii, poate il infunda de data asta.

      Cetatean

      30/03/2012 at 9:54 am

    • Buna dimineata,
     Asta ce inseamna, ca sunt slabe sansele ca bombo sa poarte pijamale cu dungi?

     Ovidiu

     30/03/2012 at 9:59 am

  • Servus,cetatean!
   Nici eu nu-mi pun sperante in judecarea Bombonelului in ce le 9 dosare,nici numai stiu in ce faza se afla fiecare,iar judecatorii numiti sa judece dosarele lui sunt parca alesi pe spranceana.
   In privinta lui SF galbejit,nu l-am perceput niciodata ca un lider cu viziune si dedicat principiilor dreptei.Cand in 2003-4 il curta pe Nastase sa treaca in barca lui ce principii il calauzeau?Acum si-a gasit in Crin un „partener”pe masura,tot in stanga politicii a ajuns.
   Sa speculez si eu un pic:proiectul lansat de SF cu „un partid modern de dreapta”(desi suna ca dracu’in tovarasia securistilor si franmasonilor) denota teama ca liberalii vor fi lasati in ofseid de pesedistisi dupa locale .Asa,dupa un feeling,destul de pronuntat la mine(independent de ce-au declarat Blaga si S.Voinescu) mi-a trecut prin cap ca ,SF poate juca rolul de „cal troian(oare il duce mintea?) si o punte de legatura intre liberali si democrati.Dar,fara Crin! 🙂

   dora

   30/03/2012 at 3:10 pm

 3. Buna dimineata 🙂
  fFructe si legume „sanatoase” consumate zilnic si care ne fereste de vizita la doctor. Din pacate nu stiu cate laboratoare exista in Romania care sa determine canitatile de pesticide din legumele si fructele comercializate in piata.
  http://www.romanialibera.ro/actualitate/europa/greenpeace-cum-ne-otravim-cu-legumele-si-fructele-din-turcia-258921.html

  mar

  30/03/2012 at 9:24 am

  • Buna Dimineata mar,
   Ieri pe Politeia Europeana : Ştiri Europene – 29/3 “Fructe şi legume toxice”

   huniad

   30/03/2012 at 9:33 am

  • Servus,mar 🙂
   Eu m-am reprofilat si cumpar verdeturi direct de la producator.Am doua surse sigure,de nu e nevoie de analiza la laborator.Aici in Cluj sunt multi hostazeni(agricultori de origine bulgara veniti de multe secole pe aceste meleaguri) si care continua sa se ocupe de gradinarit si ingrasa pamantul cu balegar.Gustul legumelor nu se compara cu ce gasim noi prin diverse marketuri.

   dora

   30/03/2012 at 3:17 pm

 4. Să funcționeze Justiția? Voiesc. Dar nu cu mine, nu pe mine…!
  http://sareinochi.com/2012/03/30/sa-functioneze-justitia-voiesc-dar-nu-cu-mine-nu-pe-mine/

  Sare'n Ochi

  30/03/2012 at 9:28 am

 5. Buna ziua
  – Daca domnul Nastase e condamnat cu executare , avem ceva sanse sa mai vedem Schengen .
  Daca e achitat sau condamnat cu suspendare , sa va luati ramas bun si de la ultima speranta privind intrarea in Schengen .
  – Misto precizarea cu politistii avansati la apelul bocancilor . 🙂 Revad in memorie istoria fratelui lui Ceausescu ajuns mare general dar fara sa faca nici macar armata ca soldat si avind doar 4 clase primare de scoala . 🙂 Bineinteles ca era doar o avansare bazata pe grad de rudenie , popular numit pile . Dupa atitia ani de atunci , e superb sa constat ca sintem consecventi la respectarea „traditilor” . 😆
  -Inchei cu o informatie economica . Grupul Italcementi investeste 160 milioane euro in Bulgaria pentru a dezvolta si moderniza o fosta fabrica producatoare de ciment a statului . La incheierea acesteui proiect , Bulgaria va produce 1,5 milioane tone ciment anual . Transferul de tehnologie va propulsa acesta fabrica la nivelul celor mai moderne in domeniu . Pentru o tara mica ca Bulgaria , investitia e strategica si extrem de importanta .

  stefan60

  30/03/2012 at 10:08 am

  • stefan
   comparativ,romania produce vreo 10 milioane tone de ciment/bulgaria are parca 14 milioane locuitori
   in 2008 ,productia nu a acoperit consumul

   intamplator

   30/03/2012 at 10:22 am

   • Mai exact in 2008 productia a fost de 10 660 000 tone ciment, iar in 2010 de 6 992 000 tone ciment.

    miki

    30/03/2012 at 10:32 am

    • Buna ziua @intimplator
     Populatia Bulgariei e undeva in jur la 7,4 milioane locuitori . Mai e pina la 14 milioane locuitori . 🙂
     @miki a scris o cifra mai reala privind productia romaneasca de ciment .

     stefan60

     30/03/2012 at 10:35 am

     • Asa zice INS-ul 🙂

      miki

      30/03/2012 at 10:36 am

      • @miki
       multumesc
       ma refeream la productia din 2008( o stiam fara sa caut)/cit despre populatie nu m-am obosit sa caut si 2009&…la fel;
       ce nu-mi place,mare ” investitie: !!!! e din categoria” uite domle ce se investeste la bulgari si in romania nu vine nimeni” =sopirle de doi bani+ sunt intotdeauna agasat de comparatia asta romania/bulgaria
       sunt -place sau nu bulgarilor,place sau nu romanilor-doua ” ligi diferite” (vezi si ultimul ex: mama ce investitie au facut chinezii cu rahatul ala de autoturism,s-au dus la bulgari cu investitia in loc sa vina la noi/vezi si chestia cu autostrazile si..si…) de fapt bulgaria este in miinile racketilor rusi si ucrainieni

       intamplator

       30/03/2012 at 11:14 am

       • @intamplator,
        daca dorim sau nu, nu mai avem cu cine sa ne comparam in Europa. Toti ne-au luat fata, asta este!

        huniad

        30/03/2012 at 11:48 am

     • Scuze Stefan,
      nu am vazut raspunsil tau!

      huniad

      30/03/2012 at 11:03 am

   • Salut @intamplator,
    Bulgaria are cam 7,3 milioane de locuitori.

    huniad

    30/03/2012 at 11:02 am

  • e foarte bine…vom avea si noi ciment mai ieftin pentru ca niciun calcul economic nu poate justifica triplarea pretului la cimentul romanesc in perioada bumului imobiliar de acum cativa ani: euro si dolarul erau tot pe-acolo, materia prima de obicei e la doi pasi si se aduce pe benzi transportoare. Si nici cererea nu era atat de mare pentru triplarea pretului. Singura explicatie este, la fel ca la combustibili, o intelegere intre producatori.

   ribelalu

   30/03/2012 at 10:36 am

   • Stiu ca e demarata o ancheta in ConsConc dar n-am mai auzit ceva de ea in ultimul timp.

    EuCuMine

    30/03/2012 at 11:16 am

 6. Subiectele zilei in Europa: 30/3 “Polonia propune un euro grecesc”

  http://politeiaeuropa.wordpress.com/2012/03/30/stiri-europene-303-polonia-propune-un-euro-grecesc/

  huniad

  30/03/2012 at 10:15 am

 7. `neata tutulor,
  sa spun si io o vorba-doo.
  Nu l-as amenda chiar atit de drastic pe Videanu pentru vorbele sale.
  Chiar daca nu cred ca Frunzaverde a plecat in PNL ca sa-l saboteze pe Cretinel, vorbele spuse de fostul primare pot semana neincredere si suspiciuni. Daca tot il etichetam de escroc, sa-l apreciem ca atare.
  „Harta salariilor…” nu mi se pare credibila. Din cite asemenea harti am vazut pina acum, e prima in care judetul Timis se situiaza pe locul intii, daca scoatem din ecuatie Bucuresti-Ilfov, cu media salariilor.
  NB,
  unele stiri jurnalisice mi se par de genul celei de ieri:
  – un chinez a fost prins cu un picior uman in valiza;
  – era picior, dar nu uman, ci de urs.

  victor L

  30/03/2012 at 10:30 am

 8. Buna dimineata!
  Ieri incercam sa spun ca multe judete au cheltuit mai mult decat toti banii incasati ca impozite si taxe in acel judet. Astazi Gandul a publicat o harta extrem de sugestiva unde observam judetele care au cheltuit mai mult. Apar acolo Gorjul lui Ponta, Caras-Severinul lui Frunzaverde, Vrancea lui Oprisan, Teleormanul lui Dragnea, Ialomita, Calarasi, Vaslui.
  http://www.gandul.info/financiar/harta-banilor-din-romania-cat-da-si-cat-primeste-inapoi-de-la-bugetul-de-stat-judetul-tau-9444892

  Stau si ma intreb cati bani dorea Frunzaverde sa cheltuie sau Oprisan asta iarna samd.

  ribelalu

  30/03/2012 at 10:31 am

  • Neata buna.

   Ieri am pus un link spre o pagina unde erau insirate intrarile si iesirile catre bugetul central ale diferitelor judete.

   EuCuMine

   30/03/2012 at 10:44 am

 9. Revin, Sibiul este situat mai bine ca Timisul la salariul mediu.

  victor L

  30/03/2012 at 11:00 am

 10. bunä,

  sper ca nästase sä fie condamnat, altfel se duce su ultima sperantzä,
  de dreptate si dizolvare a mafiei magistratzilor.

  theo- nona

  30/03/2012 at 11:14 am

  • Exact theo-nona! 🙂
   Pai ,din 9 dosare trebuie sa-l agate cu ceva.

   dora

   30/03/2012 at 3:21 pm

 11. mä uitam la declaratziile lui ponta-tonta, vorbea de mafiotzi,
  dar ei au cei mai multzi, s-au format in timpul guvernärii
  nästase-täriceanu.
  il mangaie si il elogiazä pe interlopul evazionist ne-„goitzä”
  il vede primar, cel mai bun, sigur in hotelele lui goitzä se
  face traftir, se intanlesc mafiotzii, se fac aranjamente mafiote.

  theo- nona

  30/03/2012 at 11:22 am

 12. observ cä burtäverde, are ochi de peste mort, ca si cri-nolin

  theo- nona

  30/03/2012 at 11:24 am

 13. In ceea ce priveste Caras-Severinul, eu nu as miza pe o trecere in grup a PDL-istilor la PSD. Foarte multi dintre PDL-isti nici nu sperau la oportunitatea ivita de a avansa in ierarhia partidului, iar de la migrarea oamenilor la migrarea voturilor e cale lunga. Ba se poate intampla si fenomenul invers in care pentru foarte multi simpatizanti USL sau neutri propaganda opozitiei ( sau poate in cazul asta, punctual, opzitia sa aiba dreptate…cine le mai stie?) sa-si fi facut efectul de spalare a creierului si sa nu poata vota un „hot”.
  Pe langa acest lucru, in Banat stanga nu a castigat alegerile niciodata.
  Bineinteles, e o lovitura de imagine, dar pana la alegeri mai e destul si impactul la nivel national va tinde catre zero.

  P.S. Bula pe patul de moarte e intrebat care ii e ultima dorinta. Raspunsul lui a fost:
  „-Vreau sa ma inscriu in Partidul Comunist”
  „-Pai cum asa Bula? Tu care i-ai injurat toata viata ta, te faci comunist?”
  „-Pai decat sa se duca unul de-al nostru, mai bine unul de-al lor”

  ribelalu

  30/03/2012 at 11:25 am

 14. Salutari 🙂

  S-a decis data judecarii recursului in „Trofeul Calitatii” – 21 Mai.

  http://anticoruptie.hotnews.ro/stiri-anticoruptie-11873300-recursul-dosarul-trofeul-calitatii-judecat-21-mai.htm

  Radu

  30/03/2012 at 11:25 am

 15. si masoneria nu mai este ce a fost odatä, se folosesc totzi,
  de fusta ei, interlopi, escroci, mafiotzi, ce rusinos.
  burtäverde si sleatca lui, sunt niste inpostori , ce ar trebuii renegatzi

  theo- nona

  30/03/2012 at 11:26 am

 16. Domnule @intimplator
  Nu gasiti nicaeri in comentariul meu o comparatie intre RO si Bulgaria . Am subliniat valoarea ridicata a investitiei specifice si atit .
  Posibil ca de cite ori scriu ceva se insinueaza ori ca dau lectii , ori ca fac comparatii neavenite , ori ca sint fanatic USL ?
  Mai lipseste sa fiu declarat oficial „dusman al poporului ” „chiabur ” , „element dusmanos al societatii romanesti ” ,s.a.m.d. (nu ca unii nu gindesc asta dar se refuza sa o scrie 🙂 )
  PS . In opinia mea personala , comparatile nu doar fac bine cunoasterii dar si bagajelor de cunostinte a fiecaruia . E la latitudinea fiecaruia sa le acorde atentie sau nu .

  stefan60

  30/03/2012 at 11:35 am

  • Buna Ziua Stefan,
   Parerea mea este ca sunteti „chiabur” 😆 si comparatiile sunt chiar bine venite. Mai bine sa le cunostem decat sa bagam gunoiul sub presh. Bulgarii sunt fara indoiala intr-o ofensiva avand in vedere si investitiile chinezesti in industria lor auto. Despre turism nici sa nu mai vorbim. Ne-o trag la Marea Neagra cat cuprinde dupa glorioasele investitii in frunze ale danei Udrea, marea specialista in toate!

   huniad

   30/03/2012 at 11:44 am

   • Buna ziua!

    Cat despre investitii avem la Oltenita un greenfield pe otel (SC TRANSDANUBE INDUSTRIES SRL), capacitate 500.000 tone otel beton si profile pe an. Otelarie electrica cu turnare continua (include cuptor electric cu sistem Consteel de alimentare, lucru destul de nou ca tehnologie). Este posibil sa inceapa productia anul acesta.
    @intimplator – s-a intamplat sa am deschis un document in care sunt si productiile de ciment 1989-2010 furnizate de INS.

    miki

    30/03/2012 at 11:56 am

    • Scuze, am gresit.
     Va incepe sa functioneze in 2014. Actionariatul este indian.
     Investitia este de 150 mil. euro. Eu zic ca nu este chiar rau.

     miki

     30/03/2012 at 12:05 pm

    • multumesc de sustinere @miki
     nu inseamna ca e ” raiul” investitorilor in romania;dar spre deosebire de bulgaria si mai nou,ungaria,romania sta mult mai bine;
     cel putin in ultimii 5 ani investitiilre in greenfield sunt notabile;n-or fi cifrele spectaculoase,dar parca mai bine 1 euro in green field decit 10 in imobiliare/nu mai spun ca in greenfield sunt in industrii relativ mediu/virf
     dupa terminatrea celor 8-1000 km autostrada se va vedea si mai bine avantajul economic al romaniei fata de bulgaria si/sau ungaria in zona central europeana;prea am studiat si comparat asta pentru diverse firme in ultimii 3 ani ca sa stiu ce afirm(nu o spun din ” patriotism”/datele” vorbeste)

     intamplator

     30/03/2012 at 12:07 pm

     • Pe metalurgie mai este un greenfield in Arad – Hammerer Aluminium Industries Santana
      Obiect de activitate: producerea de aluminiu secundar .

      miki

      30/03/2012 at 12:19 pm

 17. paleologu, este un oportunist, de aia a venit la PDL,
  nu cä l-ar interesa doctrina, cineva. nu l-au sustzinut alte
  partide. de altfel, numai gura e de el, nu a fäcut nimic.

  theo- nona

  30/03/2012 at 11:53 am

  • Wow. Paleologu e un oportunist. Si-a lasat un post caldut de ambasador in Danemarca pentru a fi folosit ca tarar de os domnesc pentru vitrina PDL, om care s-a batut pentru patrimoniu, curat, nu are nici o suspiciune de coruptie si traieste din salariu exclusiv. Interesant.
   Lasa ca e Videanu om de caracter.

   turnofftheglory

   30/03/2012 at 12:04 pm

   • mai tog, totusi e oportunist.

    Nu a mai scris nimic din 2003 doar de politice se tine. Ai observat cum a ajuns sus in pdl; acolo unde Funeriu si Baconski nu au reusit ?
    Nu interveneam la interventia ta dar imi e dor TOG-ule ca macar odata sa nu sari neconditionat in apararea unuia in jurul caruia MN face ture din ce in ce mai dese, si sa aperi pe cineva criticat de MN. Atunci te-as intelege ca spui exact ce gindesti. Dar ma rog deja esti om politic

    lastnightmusic

    30/03/2012 at 12:34 pm

    • Acum cand a emis parerea ca plecarea lui burtaverde e o lovitura grea pentru partid, ar fi facut mult mai bine de tacea.

     EuCuMine

     30/03/2012 at 1:49 pm

 18. Buna ziua,
  Piedone va candida la primaria sect. 4 din partea USL. Ce naiba se intampla? A inebunit lupul??

  cedric

  30/03/2012 at 12:01 pm

  • Precis ca a inebunit!
   Se pare ca toti trasfugii s-au umplut de” pete” si se vor in carantina.

   dora

   30/03/2012 at 3:28 pm

 19. @huniad 😆

  O alta informatie care cred ca e interesanta
  Presedintele Argentinei , doamna Cristina Kirchner face presiuni puternice ca filialele locale a firmelor straine (banci , grupuri industriale , firme de telecomunicatii , etc ) sa nu transfere profiturile realizate pe teritoriul argentin la firmele mama .
  Argentina ca tara iesita din un faliment national si oficial , este puternic preocupata de fluxurile financiare care parasesc tara fara sa fie reinvestite in loco dar si de presiunea pusa pe valoarea monedei nationale de aceste schimburi valutare .
  Pare ca legile internationale privind convertibilitatea libera a monedelor au fost „bagate in sertar” si grupuri de investitori straini se conformeaza acestor noi „indicatii” . 🙂

  PS. Polonezii sustin infintarea unui euro neconvertibil care sa asigure plata salarilor ,pensilor , a comertului intern in zona UE si rezervind doar monedei euro prezente , de azi , posibilitatea de libera circulatie , schimb valutar .
  Un fel de copiere a modelului chinez unde moneda nationala yan (sau renmimbi) e folosita pe piata interna dar pentru a avea acces la yan convertibil e necesara acesta varianta de yan .

  stefan60

  30/03/2012 at 12:04 pm

  • Mentionez ca link se refera la vechiul yan convertibil . Acum nu mai e folosit .

   stefan60

   30/03/2012 at 12:08 pm

 20. Eu nu mai inteleg nimic din politica asta romaneasca! Il vad la tv pe Piedone alaturi de Ponta.
  Cine dracu ii mai voteaza pe astia. Vorba unui jurnalist: escrocherie politica.
  Oricum, USL trage tare sa-si ia cat mai multi oportunisti cu sanse la alegeri.
  PDL si UNPR raman complet descoperite la sect. 4.

  cedric

  30/03/2012 at 12:07 pm

  • salutare tuturor! @cedric: asta e o lectie inclusiv pentru domn’ Baselu: cine a tradat odata va trada si a 2a oara.nu poti avea majoritate functionala cu niste zdrente corupte luate de la psd sa ti sustina „reformarea RO”. in legatura cu piedone vom asista iar la buimaceala postacilor : cand a fujit din PC cei care l au sustinut il injurau si aminteau ca are permis luat in conditii „ciudate” iar cei care pana la fuga lui din pc il injurau de mama focului , l au de bun spalat si apretat ca deh cine vine in tabara lui Base e iertat de pacate. acum asistam la ridicolul asemanator cu burtaverde: cei care l acuzau de tradare il primesc inapoi iar cei care sunt azi tradati vor incepe imediat sa l injure pe escrocul piedone :)) .rasul lumii, rasul curcilor si cam atat ar fi de inteles.

   zigzag

   30/03/2012 at 12:16 pm

 21. Udrea e in plop cu candidaturile la Bucuresti. USL vrea toate cele 6 sectoare plus Primaria generala.
  Ponta se duce la Resita, pt. inscrierea in PSD si lansarea candidaturii primarului de la Resita.

  cedric

  30/03/2012 at 12:10 pm

  • Individa asta este complet depasita. Cu ea la carma va fi dezastru.

   Chiar nu-i nimeni care sa-i dea un shut si sa preia fraiele carutzei inainte de a intra-n shantz?

   E inadmisibil ca PDL-ul sa piarda complet Bucurestiul. Bucurestiul valoreaza cam 20% din totalul electoral.

   EuCuMine

   30/03/2012 at 12:14 pm

   • Lasa sa l piarda ca pedelacii s au obisnuit in ultimii ani sa traiasca politic din popularitatea lui Basescu. nu asa exista un partid in viata politica.

    zigzag

    30/03/2012 at 12:19 pm

 22. Piedone : am fost tot timpul membru PC.

  cedric

  30/03/2012 at 12:12 pm

 23. Ponta promite ca USL ii va apara pe cei ce li se alatura, impotriva institutiilor care incearca abuzuri impotriva lor!
  Deci : „veniti toti puscariabilii la noi, ca vom striga in gura mare ca sunteti persecutati politic”!
  Bravos natiune , halal sa-ti fie!

  cedric

  30/03/2012 at 12:14 pm

 24. Pe unde sunteti de nu spuneti nimic? N-am si eu cu cine sa discut!

  cedric

  30/03/2012 at 12:16 pm

  • ti am raspuns yo mai sus 😀

   zigzag

   30/03/2012 at 12:17 pm

   • Am vazut acum, mersi!

    cedric

    30/03/2012 at 12:29 pm

  • @ cedric
   Am ramas toti amutiti/impresionati de mareata organizare a PDL la Bucuresti . 😆

   stefan60

   30/03/2012 at 12:17 pm

   • yo zic de vreo 3 sapt ca la bucuresti pdl e blat cu usl .doar doamna theo-nona nu vrea sa creada 🙂 :DIar madam udrea amica lui bittner si petrache( parteneri destoinici ai lui bombonel) are grija sa se desfasoare totul corespunzator.ea pe o parte , blaga pe de alta parte.

    zigzag

    30/03/2012 at 12:21 pm

    • tu citesti ce scrii? deci Udrea de fapt vrea sa intre in USL, sau cum?
     nu ca ar refuza-o aia. Dar daca vroia asta de ce naiba nu a facut-o de ani de zile?
     ah, e ca Fv de fapt!

     Valentin

     30/03/2012 at 12:24 pm

     • nu prietene .nu e nevoie ca madam udrea sa intre in usl( cu toate ca ar face un bine pdl ului).madam udrea cum a zis si Theophyle a jucat mereu la 2 capete.

      zigzag

      30/03/2012 at 12:28 pm

    • Blatul e din cauza ca vechea garda a partidului saboteaza concertat sansele electorale ale PDL-ului. Si asta deoarece victoria ar insemna continuarea strangerii coaielor transpartinice in menghina. Asa cum au zis si @Theophyle si @Cetatean (si altii), sclerozaurii partidului n-ar avea greturi cu un PDL pe la 10%, insa cu punguta proprie plina.

     EuCuMine

     30/03/2012 at 12:27 pm

 25. Toti puscariasii se aduna sub stindardul USL. Cand am spus ca daca alde FV se reorienteaza de ce ar ramane cei de la UNPR mi-ati zis ca am un atac de panica.
  Nu ca mi-e mie de Piedone, locul lui e langa Ponta si infractorii de acolo, dar uite ca iar am avut dreptate.
  bagati mana in foc ca opinia mea cu intrarea Romaniei sub un regim mafiot e doar un scenariu apocaliptic?
  Pai sa vedem ce avem la Bucuresti: Oprescu, Piedone, Vanghelie, probabil jegul ala de la PC , fostul sef al pietelor , va castiga si sectorul 6, mai e Robert Negoita pedofilul la 3 . Si au mai ramas Chiliman, care se cam stie ce invarte in sectorul 1 si Ontanu care oricand poate schimba barca.
  daca asta nu e administratie mafiota pai nu stiu care ar putea sa mai fie.

  Valentin

  30/03/2012 at 12:22 pm

  • stai linistit ca maine daca intra oprisan sau geoana la gasca pdl vei uita instant trecutul lor.

   zigzag

   30/03/2012 at 12:29 pm

   • poate tu. eu am cu totul alt nivel de inteligenta si moralitate. La mine nu e suficient sa isi lipeasca unul o sigla pe piept ca sa-l consider demn de respect.

    Valentin

    30/03/2012 at 12:33 pm

 26. stefan60

  30/03/2012 at 12:24 pm

 27. Mai scriu inca o data chestia asta. Toate partidele sunt in pom in privinta candidatilor. Pur si simplu nu au rezerva de cadre. Falimentul politicii romanesti actuale este aproape indiferent cine vine la putere. Singura sansa este ca justitia sa continue ce a inceput cu toti nenorocitii din tot spectrul politic si la toate nivelurile.

  Pe de alta parte dezertarea lui Piedone din UNPR mi se pare absolut normala. Anormala mi se pare atitudinea populatiei obisnuite si a presei. In orice stat civilizat din lumea asta presa ar fi desfiintat pur si simplu aceasta clasa politico-mafiota.

  ribelalu

  30/03/2012 at 12:24 pm

  • asa este, nici USL nu sta mai grozav, insa in comparatie cu PDL, ei nu trebuie decit sa ia o primarie de sector in plus.

   Cetatean

   30/03/2012 at 12:26 pm

 28. Salutare! 🙂

  Vor exista multe tradari si dezertari pina la ultimul minut de votare la generalele din noiembrie 2012.

  La Bucuresti e varza cu carne, fufa de Udrea a sperat ca decolteurile si banii de la buget vor aduce voturi la partid prin cananele UNPR-PC (dezertorii Ontanu si Piedone). Poteras de la 6 e un cretin sustinut de ea, Negoita de la 3 e finul lui Videanu etc.

  Va fi dezastru la Bucuresti.

  Cetatean

  30/03/2012 at 12:25 pm

  • Salut @cetatean
   Blonda anunta in decembrie ca Piedone e candidatul lor .
   Acum Ponta anunta ca acelasi om e candidatul USL .

   http://www.hotnews.ro/stiri-politic-11873709-victor-ponta-cristian-popescu-piedone-candidatul-usl-pentru-sectorul-4.htm

   Foamea de fotolii e imensa . 🙂
   Ca nu exista alta explicatie la viteza cu care un candidat trece din o tabara in alta .

   stefan60

   30/03/2012 at 12:32 pm

   • stefan, nu pun pret pe ce spune zeita-mama nici cit o ceapa degerata. E hiper oportunista, confirmista, atenta sa spuna platitudini cu aerul ca spune mare adevar politic. Femeia are viziunea unui politruc masculin: bani contra voturi.

    Cetatean

    30/03/2012 at 12:35 pm

  • Insa intrebarea care atarna in aer e: de ce nu o confrunta nimeni?!? De ce nu e nimeni care s-o ‘call out’? De ce nu se aduna cativa membri mai marunti sa faca scandal?

   EuCuMine

   30/03/2012 at 12:32 pm

   • Ca si a lipit imaginea de stapanul inelelor? s a strecurat ca un vierme in anturajul Presedintelui acu’ nici cu deratizarea n o mai dai afara 🙂

    zigzag

    30/03/2012 at 12:39 pm

  • sa nu se mire nimeni daca mincinosul ala de la zerotv ( dan diaconescu) si „istetii” pe care i pastoreste nu vor da lovitura .ne indreptam incet dar sigur spre anul 2000 cand lumea se ducea sa l voteze pe wc tudor cu deviza:” il votez pe maimutoi asa de ciuda si de scarba fata de clasa politica”.

   zigzag

   30/03/2012 at 12:32 pm

 29. Bucurestiul va avea ceea ce merita. Si Romania va avea ceea ce merita.
  Poporul e cretinizat si infractorii stiu asta, efectiv electoratul USL e imun la orice magarie si ineptie.
  Noi insa suntem, pe buna dreptate, cu mult mai selectivi si mai pretentiosi.
  Eu unul nu as fi votat Piedone indiferent daca venea Basescu si mi-l garanta personal.
  problema e ca suntem in minoritate.
  Deci in nici o tara cat de cat civilizata o astfel de clasa politica nu ar avea nici o sansa sa acceada la putere, ar fi imediat penalizata la vot.
  La noi nu, e exact pe dos.
  Sa nu ne amagim, problema principala este poporul, nu conducatorii.
  Daca alege gunoaie cu buna stiinta, ce mai e de cerut, ce mai e de sperat?

  Valentin

  30/03/2012 at 12:31 pm

  • o prezenta la vot de 27 la suta iti exprima destul de clar scarba si dezgustul unei mari parti a populatiei, care isi vede de munca, fata de actuala clasa politica ?aminteste ti cate voturi a avut oprescu in capitala :))

   zigzag

   30/03/2012 at 12:35 pm

 30. Acum vorbeste Boc la Resita. Nu-mi place, discursul e fad , cu repetitii enervante, cred ca a zis de vreo 5 ori ca PDL are continuitate in Caras – Severin. N-are nerv. Daca ar fi vorbit presedintele, din 3 fraze limpezea situatia.

  cedric

  30/03/2012 at 12:31 pm

  • pai ce, Boc a avut vreodata alt tip de discurs? efectiv nu e in stare. E un om onest si bine intentionat dar atata poate. A acces la functii cu mult peste capacitatea lui. De ce? Simplu. lumea nu se implica, lipsa cronica de cadre in toate domeniile.

   Valentin

   30/03/2012 at 12:36 pm

   • Eu cred ca gresesti,cel putin in privinta capacitatil lui Boc de a concepe proiecte si a le duce la indeplinire.
    Stiu ca nu e un bun comunicator( ma enerveaza si pe mine „repetitia” lui”,nu are darul retoricii,dar il prefer ca politician unui Crin gaunos,care se pierde in discursuri interminabile,fara cap-coada.Dupa o avalansa de flik-flakuri verbale ,auditorul nu se alege cu nimic,ramane buimac de atata aroganta si nimicnicie. 🙂

    dora

    30/03/2012 at 3:41 pm

  • Vorbeste Boc cum a invatat la cursurile de propaganda din tinerete . 🙂
   Cind era PM a repetat mereu 3 notiuni . „greaua mostenire ” , „salarii nesimtite ” „pensi de lux ” . Dupa un timp nu a mai vorbit deloc.
   Cuvinta Base ca Boc era mic , mic , tare mic . Adica ceva tip „curea de transmisie” si atit 😆

   stefan60

   30/03/2012 at 12:37 pm

   • stefan60,
    trebuie sa te contrazic! In tinerete fiecare a invatat ce i s-a oferit,dar in niciun caz cursuri de retorica si dictie actoriceasca.Daca l-ai cunoaste in postura de manager n-ai vorbi asa.A fost cel mai bun primar si lider de partid dupa Base.
    Si eu sunt buna in meseria mea,dar nu stiu sa comunic si in fata unei multimi am intotdeauna trac.

    dora

    30/03/2012 at 3:48 pm

    • @dora
     Fiecare cu opinile lui .

     stefan60

     30/03/2012 at 3:51 pm

 31. Acum cativa ani jucam pe internet un joc online de strategie, cu razboaie, cu aliante, cu coalitii. Daca astia de la PDL luau de acolo niste pustani, lideri de alianta sau diplomati, ar fi dat clasa tuturor strategilor din partid. Si acolo cine azi era pe val, maine se dezintegra sau apareau, venite de nicaieri, echipe victorioase. Dar aveau oameni activi si dedicati trup si suflet cauzei si care colaboaru tot timpul intre ei.
  Nu poti sa castigi stand in defensiva. Singura cale pentru asigurarea succesului e atacul.

  ribelalu

  30/03/2012 at 12:37 pm

  • Dar ce te faci cand, pentru o parte a armatei (recte conducatorii de linia a doua, a treia) victoria propriei factiuni inseamna de fapt infrangerea personala?

   EuCuMine

   30/03/2012 at 12:40 pm

  • ai dreptate , din pacate multi din pedelaci s au invatat doar sa si apere „avutia”.

   zigzag

   30/03/2012 at 12:41 pm

  • nu au oameni ptr ca oamenii nu se implica. E atat de simplu. Nu cred ca i-a oprit nimeni pe tinerii aia sa se duca undeva si sa construiasca ceva.
   E complet fals argumentul ca nu esti lasat sa promovezi, sunt pline structurile de conducere de tineri.
   dar calitatea e mizerabila.
   E ca la fotbal. Luati-l pe Jose Mourinho si puneti-l sa faca o nationala a Romaniei capabila de performante.
   Pur si simplu nu ar avea de unde sa stranga o echipa.
   Ah, in 5-10 ani, cu educatie si investitii s-ar putea schimba treaba. Acum insa nu ai cu cine ptr ca a fost totul distrus de alde Sandu si Becali.
   culegem ce am semanat timp de 20 de ani.
   adica 0. 0TV.
   Populatia insa nu o sa-l aleaga pe MRU ci pe Voiculescu. pentru ca face circ la televizor si se distreaza, cica.
   Astia suntem domnilor, astia suntem!

   Valentin

   30/03/2012 at 12:46 pm

  • jucasi Triburile, Coane 😀 …
   acum vreo 3-4 ani eram si eu pe acolo. i-am inebunit pe multi cu tribul Casa Copiilor Fugiti de Acasa 😀

   Sare'n Ochi

   30/03/2012 at 3:10 pm

 32. @cetatean 🙂
  Sa schimbe blonda strategia .
  Din logica politrucului masculin : bani contra voturi (cum scri matale ) sa treaca la varianta mai eficienta . A politrucului feminin : sex contar voturi . 😆

  stefan60

  30/03/2012 at 12:40 pm

  • „sex moka ptr tot poporu’ ” ! :))) misto strategie. dar parca vezi ca n o fi buna nici la asta :))

   zigzag

   30/03/2012 at 12:42 pm

   • nu merci, la citi pensonari sunt in Buc, le sta inima!

    Cetatean

    30/03/2012 at 12:45 pm

    • 🙂 Astia s cu privitu’ .ca la poponetul lui Boc

     zigzag

     30/03/2012 at 12:53 pm

  • Sex oral pentru alegatori, asta vrei sa spui ? Te referi la politicienii femei din PDL ? sau te referi la femeile politice viitori candidati de peste tot : USL, UDMR, NR etc ?

   lastnightmusic

   30/03/2012 at 12:46 pm

   • sex oral le facem noi toti la politicieni de 20 de ani.

    Cetatean

    30/03/2012 at 12:49 pm

   • „licurici” kestii 🙂 sa nu ne prefacem virgini. cred ca i timpul sa le o traga la astia din toata clasa politica si poporul . 😀

    zigzag

    30/03/2012 at 12:51 pm

    • Poporul trebuie sa faca o noua revolutie socialista din Octombrie si sa trimita politica la canal.
     Avem nevoie doar de comisari ai poporului numiti de Conducator.

     lastnightmusic

     30/03/2012 at 12:55 pm

 33. Nebunie curata! Miki Spaga declara la B! ca Piedone nu va candida din partea USL ci ca independent sustinut de UNPR. Cica : nu l-am auzit pe Cristi Piedone declarind din partea USL.
  Recunosc ca nici eu nu l-am auzit , a zis chiar :candidez sub steagul pe care mi-l aleg eu, conteaza doar cetatenii sect. 4.
  Miki Spaga e convins ca va candida independent sustinut de UNPR. Mai intelegeti ceva? Sa-si bata joc de USL?

  cedric

  30/03/2012 at 12:42 pm

  • E o strategie veche, numita „gaina fara cap”. 😀

   EuCuMine

   30/03/2012 at 12:43 pm

  • o zi cu peste o zi fara peste :))

   zigzag

   30/03/2012 at 12:44 pm

 34. ce pana corbului se tot inchina la grasanul ala care cins slabeste, cind se ingrasa, cind e USL, cind e UNPR? Ceapa mamii lor (toti!), au ajuns la fundul sacului de cadre dn partid si acuma isi schimba intre ei prezervativele folosite?!

  Cetatean

  30/03/2012 at 12:44 pm

  • cred ca e problema de cine finanteaza campania si cine ia contractele. cum sa aduca unul nou , corect si sa i finanteze campania? l au bagat pe umflat ca e stiut de o parte din votanti.cu niste pixuri si brichete i a rezolvat nea felix scaunul de primar . 🙂

   zigzag

   30/03/2012 at 12:47 pm

 35. Referitor la Piedone.
  Piedone a fost tot timpul membru al PC. Daca se muta la UNPR isi pierdea mandatul.

  ribelalu

  30/03/2012 at 12:48 pm

 36. Pot sa risc un pronostic de achitare in procesul e azi al lui Nastase? Ca se reorienteaza si judecatorii, nu doar Piedone.
  Sper din toata inima sa ma contrazica completul de judecata!

  Valentin

  30/03/2012 at 12:48 pm

 37. valentin, citeste motivarea de acum 2-3 zile in cazul Zambaccian I si vei vedea cum gindeste un Sandel.

  Cetatean

  30/03/2012 at 12:50 pm

  • ei na, ca nu stiu cum gandesc aia!
   doar normalitatea ma mira in Romania.

   Valentin

   30/03/2012 at 12:53 pm

 38. correctie: opinia separata la motivare facuta de Cristina Rotaru.

  Cetatean

  30/03/2012 at 12:50 pm

 39. http://www.ziare.com/stiri/ancheta/presedintele-cj-brasov-cercetat-pentru-abuz-si-delapidare-1158977
  raspunsul meu la un candidat cu astfel de probleme? – nu-l votez, indiferent cine mi-l recomanda!
  raspunsul unui uslinos privitor la Cancescu? – e de-al nostru, nu a furat asa de mult, e impotriva lui basescu, e dosar politic, la antene a zis de bine de el, il votez.

  Domnilor, alegerile astea sunt cum nu se poate mai clare.
  Daca poporul isi doreste prostie, saracie si mafie pai o sa voteze USL si DD.
  nu e ca nu au informatii, stiu foarte bine despre ce e vorba ce au facut, ce fac si ce vor face.

  Nu au scuza ca voteaza zambetul lui Iliescu , ca voteaza impotriva burghejilor si a mosierilor ci vor sti ca voteaza mafia, pedofilia, coruptia si prostia.
  fac o alegere informata si asumata, totul e la vedere.

  Valentin

  30/03/2012 at 1:05 pm

  • Valentin,
   cu tot respectul poporul asta a votat PDL si ce a primit? Prostie, Saracie si Mafie 😦 Nici o dferenta! Singura durere este kaghebila, numai ca pe asta numai Dumneze il poate aranja!

   huniad

   30/03/2012 at 1:08 pm

   • bati campii Huniad!
    cine e prost,Funeriu, MRU, Boagiu, Basescu? ca nu or fi toti genii ca Vlaston asta e altceva, dar nu pot sa am pretentia.
    saracia de la PDL vine? mie mi-au crescut veniturile, colegii mei o duc bine, ne permitem orice, unde e saracia ta? Criza mondiala si efectele inevitabile a zeci de ani de tembelism socio-economic nu conteaza, Basescu a bagat criza din rautate?
    mafie? – nu mai spune, si ce vedem in justitie ce e acum?
    deci reciteste inainte de a posta, ca se pare ca iti mai scapa postari aiurea, ca asta de acum.

    Valentin

    30/03/2012 at 1:22 pm

    • Valentine stiu ca trebuie sa-ti faci prestatia de rigoare – las-o mai moale cu batut campul!

     huniad

     30/03/2012 at 1:43 pm

 40. http://www.hotnews.ro/stiri-politic-11873709-victor-ponta-cristian-popescu-piedone-candidatul-usl-pentru-sectorul-4.htm

  hehehe
  M-a convins acum dl Neamtu ca Udrea cu Vuittonul e proasta. Uite ca Piedone cel grozav nu mai este de partea noastra a dreptei, s-a dus inapoi la stinga
  Apropo
  Neamtu pe cine sprijina drept candidat la 4 sa merg pe mina lui ? ca are dreptate : pdl e aceiasi mizerie.

  lastnightmusic

  30/03/2012 at 1:06 pm

  • tds , buna ziua 🙂
   Vezi ca aratura e mare . 🙂
   Am dat link cu mult inaintea ta . La 12:32
   10 Ave Maria si 6 inchinari la icoana Maicii Domnului sa te iert . 🙂

   stefan60

   30/03/2012 at 1:23 pm

   • La 12:24 . Am gresit impartirea . 😆

    stefan60

    30/03/2012 at 1:28 pm

   • Scuza-ma ca nu te-am citit. Nu l-am citit nici pe Hegel dar ala m-a iertat 🙂

    lastnightmusic

    30/03/2012 at 1:29 pm

    • Cu Hegel nu am lucrat si ca atare nu il cunosc . Nici macar virtual . 🙂
     Iertarea e dumnezeasca . Eu nu sint Dumnezeu . 🙂

     stefan60

     30/03/2012 at 1:32 pm

 41. Distractive postari azi.
  Romania, in comparatie cu orice tara, Bulgaria, Polonia, Argentina, etc.,e nula. Si e locuita de cei ce comenteaza.
  Ce se poate intelege?

  victor L

  30/03/2012 at 1:10 pm

 42. Imi vine sa rad ca si altii s-au pacalit : o reporterita de la B1 ne aduce aminte ca Piedone a participat la Cotroceni, cu delegatia UNPR , la investirea lui MRU ca prim ministru. Ce sa mai zicem?

  cedric

  30/03/2012 at 1:15 pm

 43. @ huniad,
  la fel, cu tot respectul,
  cind spui „cu tot respectul poporul asta a votat PDL si ce a primit? Prostie, Saracie si Mafie”, te rog sa ma scuzi, dar daca nu minti, dezinformezi.
  – „prostie” nu stiu cum a putut sa primeasca, poate detailezi;
  – „saracie” ; aici este de discutat daca portocalii au adus-o;
  – „mafie”; nicicind in Istoria Romaniei, lupta impotriva :mafiei” nu a fost mai eficienta.

  victor L

  30/03/2012 at 1:15 pm

  • Subscriu.

   EuCuMine

   30/03/2012 at 1:20 pm

   • cred ca ne baneaza pe toti 3.

    Valentin

    30/03/2012 at 1:23 pm

  • Si eu
   Cedric ce zici :
   -Justistia chiar functioneaza(vad solutii definitive,vad procese care nu mai treneaza,vad termene scurte,vad judecatori,procurori,ministrii politisti.etc retinuti,anchetati)
   -am vazut o prima reforma a statului o reducere a costurilor de functionare a statului.
   -incercari de reforma invatamant,salarizare bugetari,ajutoare sociale,pensii.
   -vad o ANI care functioneaza
   -mica reforma in justitie
   -vad o stabilitate monetara
   -vad un somaj in limite rezonabile in perioada de criza
   ?

   lastnightmusic

   30/03/2012 at 1:23 pm

   • si pe tine.

    Valentin

    30/03/2012 at 1:24 pm

   • am vrut sa spun Huniad nu Cedric

    lastnightmusic

    30/03/2012 at 1:31 pm

    • Bine ca ai corectat, ca intram in palpitatii!!

     cedric

     30/03/2012 at 1:41 pm

    • TDS,
     majoritatea legislatiei a fost fortata de Basescu, FMI si UE. Daca era dupa ei nimic nu se facea. Funeriu a fost acuzat de greii partidului de zeci de ori (daca vrei pot cauta linkuri).

     huniad

     30/03/2012 at 1:48 pm

     • „Sa vina Funeriu sa le explice parintilor de ce copiii lor n-au luat bac-ul!” tuna un baronet de nush-unde-pla-calului in vara anului trecut.

      EuCuMine

      30/03/2012 at 1:57 pm

   • Ce avem acum, din nefericire, este consecinta impotentei politice a lui Emil Boc.

    Ar fi fost de preferat explozia mamaligii politice in 2010, cu toate consecintele ce ar fi derivat din asta, la congresul ala cu (din ce-mi aduc aminte) multe scantei, in locul gangrenei lente ce a vlaguit PDL-ul.

    EuCuMine

    30/03/2012 at 1:31 pm

    • nu a fost cu multe scantei ci foarte pasnic.
     Pe de alta parte nu uita ca Boc era PM, era practic imposibil sa-l inlocuiesti de la conducerea partidului fara subminarea guvernului.
     Boc atata poate. A facut destule, peste puterile lui. Eu ii multumesc si nu-i port pica.

     Valentin

     30/03/2012 at 1:34 pm

     • Da, corect, scanteile au fost inainte si dupa (mai ales din amnarul lui El Capitan:”Pentru 30.000 de oameni ati pierdut 3 milioane”).

      EuCuMine

      30/03/2012 at 1:35 pm

     • „era practic imposibil sa-l inlocuiesti de la conducerea partidului fara subminarea guvernului.”

      De-aia am si zis „cu toate consecintele ce ar fi derivat din asta”.

      EuCuMine

      30/03/2012 at 1:36 pm

      • s-au trecut legi super grele. Nu stiu daca vreun MRU reusea.
       Trebuia om de partid si nu prea au asa ceva.
       Bine, daca iese USLul(si sansele ii cresc pe zi ce trece) totul va fi fost in zadar, dar asta e alta treaba.

       Valentin

       30/03/2012 at 1:44 pm

       • Ce buna daca foametea dementa a baronimii risca sa le faca jaf si pulbere?

        EuCuMine

        30/03/2012 at 1:50 pm

    • Da… Daca Basescu l-ar fi avut pe Rolland sau pe Sir Launcelot cred ca renunta la Boc. Dar asa….. 😦

     lastnightmusic

     30/03/2012 at 1:43 pm

     • pai Basescu face ce vrea el in tara asta, are toata puterea, se stie.
      Deci daca vroia sa faca un Sir Lancelot sau un Superman, facea. Dar nu vrut, dictatorul naibii!

      Valentin

      30/03/2012 at 1:45 pm

  • Salut Victor,
   stiu ca adevarurile dor. Si pe mine ma dor pentru ca am facut 400 de mile ca sa-i votez.

   Prostia a fost ca totusi continuam sa-i credem desi de fiecare data vedem cum ne mint; prostie a fost pentru ca am vazut si numirile pe care le-au facut, prostie a fost cand nu am tipat cand am vazut unde se duc investitiile si in sfarsit prostie cand vedem ca. PD-L a trimis-o pe fosta şefă de cabinet a lui Boc să supravegheze o piaţă de 30 mld. euro.

   Saracia a fost pentru ca nu au reusit decat sa schimbe „clientela lor” cu „clientela noastra” si pana la urma cei care platesc taxe continua sa plateasca si cei care nu au platit pana acuma continua sa nu plateasca.

   „mafie” cum ii numesti pe baronii PDL, oameni cinstiti?

   huniad

   30/03/2012 at 1:55 pm

 44. stiti ce ma mira? cum de nu asteptat Piedone sa-l anunte blonda cu surle si trambite, era efectul mult mai spectaculos.
  dar de unde nu e cap, nici Dumnezeu nu cere. Valabil si la el, si la ea.

  Valentin

  30/03/2012 at 1:29 pm

 45. Daca totusi Piedone isi bate joc de USL? Eu zic sa mai asteptam un pic.

  cedric

  30/03/2012 at 1:43 pm

  • Eu zic sa asteptam ca poate si Dragnea isi bate joc de USL si trece inapoi la PD 🙂

   lastnightmusic

   30/03/2012 at 1:46 pm

 46. bravo Huniad!

  Valentin

  30/03/2012 at 1:46 pm

  • Multumesc,

   Eu nu pot sa te banez – te pot pune la moderare. Theophyle cred ca o sa o faca. Simplu esti enervant! baga-ti in cap, pe blogul asta PD-L este criticat pentru ca merita sa fie criticat!

   huniad

   30/03/2012 at 2:01 pm

 47. Ministrul dezvoltarii economice din Italia : vom avea recesiune pe tot anul . 😦
  Combinat cu ultimele date meteorologice : an secetos , calduri mari , lipsa de precipitatii . Se prevad groase probleme cu productia agricola . ( azi unde sint eu avem + 24 de grade )
  Se propun solutii radicale , fara egal in istorie . Cardinalul din Firenze (Florenta pentru francofoni) a declarat : sa ne rugam intens . 😆

  stefan60

  30/03/2012 at 1:49 pm

 48. 38 de primari PDL din Caras -Severin (dintr-un total de 42) vor merge alaturi de SF. Eu zic ca se desfiinteaza organizatia PDL de acolo!

  cedric

  30/03/2012 at 1:49 pm

  • ce am avut si ce am pierdut? 🙂 sa ne amintim doar cand pd se straduia din rasputeri sa scoata pnl de pe scena politica.sau cand prin anii 2000 pdsr avea ca scop desfiintarea pd.apoi pd a smuls 1/3 din parlamentarii psd.asa se face politica in RO. si mai cred ceva: din exteriorul tarii se stabileste din cand ca e buna alternanta la putere sa arate ca RO are democratie: vezi cazul emil constantinescu ajuns presedinte si de fapt tot ilici conducea :))e o speculatie de a mea ca unele grupuri de putere primesc unda verde de afara si atunci se fac jocurile cine e „puterea” si cine e „opozitia'” .de asta e si greu sa apara un partid sau o miscare noua care sa nu aiba legaturi cu emanatii din fsn ul de dupa 90. spunea cineva mai sus de unele reforme care au fost facute in RO si tin sa i amintesc ca , cam toate reformele din RO inclusiv DNA, ANI au fost facute la presiuni externe.punct 🙂

   zigzag

   30/03/2012 at 2:11 pm

 49. In alta ordine de idei, ce s-a intamplat la Adevarul? Vad ca au niste articole chiar bune. http://www.adevarul.ro/actualitate/Frunzaverde_si_afacerea_de_un_miliard_de_euro_0_672533269.html

  Iar Cartianu a scris niste op-ed-uri (27, 28 si 29 martie) surpinzator de nepartizane.

  EuCuMine

  30/03/2012 at 1:54 pm

 50. @ cedric,
  nu iti spun o noutate: Titanic s-a scufundat.
  S-a desfiintat in Anglia marina?

  victor L

  30/03/2012 at 1:58 pm

  • Ai dreptate, dar ma gandesc ca lucratura lui SF e de lunga durata si nimeni de la centru n-a aflat sau n-au luat-o in seama. Sa plece cu atatia primari, totusi, nu poate fi minimalizat. Sper ca presedintele sa gaseasca solutia salvatoare ( nu neaparat pt. PDL ci impotriva USL caruia i s-au suit succesel la cap), ca de obicei cand situatia e incurcata rau!

   cedric

   30/03/2012 at 2:07 pm

   • lucrarea lui Burtaverde este din 2003 de cand cealalt organizatie a PD (pe atunci) a trecu cu arme si bagaje la PSD in frunte cu presedintele CJ (si sef PD) de atunci. cred ca functiile astea sunt blestemate in Caras-Severin.
    asa ca este misto sa fii tare si mare ca a castigat Basescu, ca acastigat Boc samd. iar cand se-mpute treaba, versi o lacrima si te carabanesti ca un gunoi carat de ape.

    Sare'n Ochi

    30/03/2012 at 3:23 pm

  • da. din punct de veder militar,al transportului de marfa,nave de pasageri etc ,anglia nu mai conteaza . cei drept cele mai importante asociatii,agentii care reglementeaza, supravegheaza si asigura domeniul naval sunt „englezesti” 🙂

   radu2

   30/03/2012 at 2:09 pm

 51. Mai ceva ca o bomba „inteligenta ” . Articol cu multe „efecte colaterale” 🙂

  http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-11874246-explozia-cuplului-dinamita-cat-mai-supravietuieste-elena-udrea.htm

  stefan60

  30/03/2012 at 2:06 pm

 52. Tapalaga:

  PDL are o singura sansa daca vrea sa mai conteze in peisajul electoral din Capitala. Sa scape rapid de Elena Udrea si de figurile jalnice adunate in jurul ei, gen Gabriel Oprea, Vanghelie, Poteras, Ontanu. Asta daca nu cumva sus-numitii negociaza de zor cu USL si au schimbat deja tabara. Udrea e o continua jignire la adresa Bucurestiului, cum e Oprescu si alti impostori de reunume.

  http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-11874246-explozia-cuplului-dinamita-cat-mai-supravietuieste-elena-udrea.htm

  huniad

  30/03/2012 at 2:08 pm

  • salut Huniad ! si noi zicem acelasi lucru de ceva timp aici pe blog.oprea, culita tarata au plecat din psd din cauze de conflict cu gasca hrebenciucilor n au plecat de dragul reformei in RO.Exact cum a plecat burtaverde: doar nu crede cineva ca nu conflictul cu udrea sau cu altii n a fost principalul motiv plus oportunismu de a se pune la adapos t:) ps: in curand cica se pronunta sentinta ptr bombo.

   zigzag

   30/03/2012 at 2:15 pm

 53. Va reamintesc ce am scris cu ceva timp in urma . Solutia salvatoare e doar una singura . 🙂
  O alenta PDL – USL . 😆
  Impart fotolile preventiv , eventual semneaza un protocol in fata televiziunilor extaziate si uite ca tot intra pe fagasul normalitatii . 😆
  Mentionez ca macar asa se economisesc bani buni in campania electorala dar si paginile de ziar nu vor mai fi pline de articole care sa prezinte cine fura mai tare sau mai mult . 😆
  Se reduce mult si efortul de munca la CCR sau ICCJ . 🙂
  Iliescu va fi fericit ca partidul unic a invins . Inca un ultim efort tovarasi . Capitalismul e la marginea prapastiei . 😆

  stefan60

  30/03/2012 at 2:15 pm

  • ii incurca partidul romilor ,ca daca ar vota aia pe criteriu etnic atunci sa vezi tradari: cum si ar anunta toti politrucii „adevarata” lor etnie :))

   zigzag

   30/03/2012 at 2:18 pm

 54. buna ziua
  @victor l 1;10
  ce e chestia aia cu comparatia romania&co???

  incepe sa fie distractiv cu alba neagra asta cu candidatii: daca principalele partide politice din romania se ” bat” pe agramatul ala de piedone,ar fi bine ca toti sa realizeze nivelul ” ofertei politice”
  cei ” ingrijorati” ca vine usl: si ce daca???? bani nu mai sunt,bugetul nu-l fac ei
  iau maruntish,o sa ajunga sa-si vinda vilele de pe ” croazeta”si din alpi ca nu le vor mai putea intretine;nu ma refer la ” granzi” ma refer la fripturisti;
  ce se va mai putea fura abia va ajunge celor de la virf

  intamplator

  30/03/2012 at 2:16 pm

  • in plus vor avea intre ei si greii pdl .deci „poporu” nu le va simti lipsa :)) doar ca vor avea alta sigla la rever.

   zigzag

   30/03/2012 at 2:20 pm

 55. http://www.hotnews.ro/stiri-politic-11874315-victor-ponta-usl-analizat-scenariul-obtinerii-majoritatii-ambele-camere-demiterii-guvernului.htm
  ce ziceam eu in toiul a ditamai criza de panica? parca se merge pe directia dedusa de mine, nu?
  nu ca ar fi cine stie deductie, e elementar.

  Valentin

  30/03/2012 at 2:24 pm

 56. Huniad draga, dacat sa ma iei cu prostioare din astea cu moderare ca iar ai tu cine stie ce impresii despre mine sau ca nu suporti sa se indoiasaca cineva de justetea absoluta a postarilor tare, nu mai bine ma banezi definitiv?
  Spune direct ca nu mai am voie pe forum si cu asta basta, nu moare nimeni si nici nu mai pierdem timpul.
  Ti-am zis, am doar 2 computere de pe care ma loghez, de acasa si de la job.
  Blocheaza IPurile si gata, nu ma apuc eu sa intru cu cine stie ce adresa de mail sau proxy, pentru ca in ciuda a ceea ce-ti imaginezi tu nu am nici o agenda si nici o misiune din partea nimanui.

  Valentin

  30/03/2012 at 2:29 pm

  • Cu mare placere as face-o. Nu pot insa fara OK-ul lui Theophyle 😦

   huniad

   30/03/2012 at 2:44 pm

   • pai cerei-o! zi-i ca nu ai argumente sa-mi combati afirmatiile si ca sa castigi o disputa esti obligat sa ma banezi.
    De fapt uite, iti acord si eu permisiunea, spune-i ca si eu sunt de acord sa ma banezi, sa nu te mai vad chinuindu-te!
    deci tu vrei, eu nu am nimic impotriva, theophyle nu trebuie sa se implice el in asta, ca nimeni nu e impotriva la banare.
    Si gata,ai scapat de inca unul care gandeste cu capul lui! Si inca bine.Ai naibii intelectualii astia, nesuferiti cat cuprinde!

    Valentin

    30/03/2012 at 2:56 pm

    • nu trebuia sa-i o cer. El citeste toate comentariile zile, inainte de intrarea pe blog!

     huniad

     30/03/2012 at 3:04 pm

    • Salutare,
     Victor draga, ce deranjeaza la tine este duhul in care vorbesti.
     Un adevar care nu e spus in duhul adevarului nu e adevar.

     Ovidiu

     30/03/2012 at 3:44 pm

 57. ca sa aiba majoritatea trebuie sa vina si Crin Antonescu la serviciu sau sa programeze votul la ora 22.30, in direct de la Antena 3 :mrgreen:

  Cetatean

  30/03/2012 at 2:32 pm

 58. @ intimplator,
  „@victor l 1;10
  ce e chestia aia cu comparatia romania&co???”
  Nu prea inteleg ce vrei sa spui, dar banuiesc ca nu ai citit toate comentariile pina la postarea mea. Citindu-le, poate te vei lamuri. S-a facut referire la x,y,z fata de Romania.

  victor L

  30/03/2012 at 2:44 pm

 59. Buna ziua la toata lumea 🙂

  Daca doriti o vizita prin muzeu:

  http://desydemeter.wordpress.com/2012/03/30/pictura-medievala-europeana-stilul-romanic-1/
  🙂

  desydemeter

  30/03/2012 at 2:47 pm

 60. un lucru este clar, dacä romanii ar avea bun simtz, si nu doresc
  aceastä prostitutzie inpusä si manipulatä de USL:

  cel putzinultimii scamatori oportunisti ce au aderat chiar inainte de
  alegeri la secta securistä USL, sä nu dea voturi lui piedone si
  burtäverde. ca räspuns la aceastä mizerabilä trädare.

  theo- nona

  30/03/2012 at 2:50 pm

 61. nu votatzi oportunistii mizerabili,

  piedone si burtäverde.

  theo- nona

  30/03/2012 at 2:51 pm

 62. @ intimplator,
  pe vremi demult apuse, un coleg avea un tic verbal: „la noi dece nu poate fi asa?”
  Romania ar trebui sa intruchipeze, in mic, intreaga lume mare. Ca sa fie ca la toti 😉
  @ huniad,
  dezamagitor raspunsul pe care mi l-ai dat; sint, totusi, matur si vaccinat politic.
  Si mai dezamagitoare amenintarile cu banarea; combate-l pe ereticul de @ Valentin, nu-i tot spune „cind eu vorbesc tu sa taci”.
  Pacat.

  victor L

  30/03/2012 at 2:52 pm

  • Victor cu tot respectul (adevarat!) pe care il am pentru tine,

   Valentin (dupa opinia mea) a incalcat regulamentul:

   7. Nu-ti ridica picioarele pe masa unui birou care nu este al tau;
   13. Batran sau tanar, nimeni nu poate suporta insolenta, impolitetea si lipsa de maniere chiar daca este mascata de furia tineretii sau amaraciunea batranetii;
   14.Nu exista obligatia de a citi sau a interpreta idei pe care nu le accepti, maximum pe care-l poti face este sa mentionezi civilizat dezacordul fata de opinia articolului sau ale unor comentatori, politicos!

   https://theophylepoliteia.wordpress.com/about/ghidul-batranului-tanar-sau-viceversa/

   Adevarat, poate ca daca tu ai fi fost in locul lui, m-as fi abtinut. Chestie de varsta si senioritate pe blog.

   huniad

   30/03/2012 at 2:58 pm

 63. Revolutie la fabrica oras chineze Foxconn . Aia care asambleaza electronica de consum . Inclusiv pt . Apple
  1- reducere a saptaminii de munca de la 60 ore la 49 .
  2- plata orelor suplimentare
  3- cresterea progresiva a salarilor de la 1.800 yan lunar la nivelul de retributie a filialelor mai bine platite . Adica la 2.687 yan lunar .
  NOTA . „revolutia” cuprinde contractele a 1,2 milioane angajati directi si indirect in fabricile care asigura componentele pentru montajul final .

  stefan60

  30/03/2012 at 2:54 pm

 64. Stefan, Foxconn ansambleaza nu doar pentru Apple, ci pentru o droaie de alte branduri de doi lei care vind in Occident produse sclipicioase facute de amariti chinezi. Afost in SUA o campanie despre exploatarea chinezilor tineri de catre Apple, de au trebuit aia sa permite accesul presei americane in fabrica.

  Cetatean

  30/03/2012 at 2:56 pm

  • Stiu @cetatean
   Ancheta facuta in China , pe teren , in interiorul fabricilor a dezvaluit un scalavism modern . 😦
   Noul CEO de la Apple e in vizita acolo ca risca gros firma . In USA exista inca legile impotriva sclavagismului . 🙂
   Oricum e intuitiv cum a reusit Apple sa faca profituri colosale .
   Asemblajul ultimului nascut , I pad 3 , costa „astronomica” cifra de 10 dolari .( zece )

   stefan60

   30/03/2012 at 3:19 pm

 65. Se poate si asa. Dar nu cumva o sa dam in fandacsie ca piratul il invita la discutii pe escrocul Videanu?
  http://www.hotnews.ro/stiri-politic-11874656-surse-presedintele-traian-basescu-invitat-adriean-videanu-cotroceni.htm

  victor L

  30/03/2012 at 2:57 pm

 66. cat de pervers potzi fii, sä numesti stat politzienesc, pe cei ce descoperä
  mafia din judetzul täu, in care ai mainile bägate.joc de mafiot tupeist.
  totzi cei ce pleacä cu el au bube, au fäcut escrocherii.

  un articol bun, a scris -cartianul

  theo- nona

  30/03/2012 at 2:58 pm

 67. Pentru ca tot s-a discutat recent pe acest blog:
  Nicusor Dan, candidat independent la Primaria Capitalei, prezinta duminica documentul „Sorin Oprescu – 100 de minciuni”
  http://www.hotnews.ro/stiri-politic-11874676-nicusor-dan-candidat-independent-primaria-capitalei-prezinta-duminica-documentul-sorin-oprescu-100-minciuni.htm

  miki

  30/03/2012 at 3:01 pm

  • super bine,
   in sfarsit unul care il asculta pe Basescu, bravo lui!

   huniad

   30/03/2012 at 3:02 pm

   • Astept sa vad lista si cred ca incep sa strang semnaturi!

    miki

    30/03/2012 at 3:15 pm

    • Inteleg ca Theo a adus cam 150 de semnaturi bucurestene 😆

     huniad

     30/03/2012 at 3:19 pm

     • Salut, numai 130. @huniad multumesc – liber! O zi buna 😆

      Theophyle

      30/03/2012 at 3:20 pm

 68. Vezi ca este o probleme cu niste comentarii 😦

  huniad

  30/03/2012 at 3:21 pm

  • Am vazut, multumesc!

   Theophyle

   30/03/2012 at 3:22 pm

 69. Postare noua!

  Theophyle

  30/03/2012 at 3:46 pm

 70. Se da sentinta in cazul ZAmbaccian, pe B1

  cedric

  30/03/2012 at 3:51 pm


Comentariile sunt închise.