Politeía

Quis custodiet ipsos custodes?

Sfârsit de săptămână: 4 februarie / “ cu şatra la Bruxelles”

Bună dimineata intr-o zi de sâmbata, sfârsit de săptămână. Sâmbătă, vremea va fi închisă, cu precipitaţii în toate regiunile. În vestul, nordul şi nord-estul ţării, precum şi la munte va continua să ningă, izolat mai abundent, în timp ce în restul teritoriului treptat ninsorile se vor transforma în lapoviţă şi ploaie şi frecvent se va depune polei. Vântul va mai prezenta intensificări temporare îndeosebi în sud şi sud-est, iar la munte va sufla tare, viscolind ninsoarea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse de la -10 grade în nordul Moldovei până la 7 grade pe litoral, iar cele minime se vor încadra în general între -10 şi 0 grade.

În Bucureşti, vremea va fi închisă şi temporar se vor semnala precipitaţii slabe, mai ales sub formă de lapoviţă şi ploaie şi se va depune polei. Vântul va avea intensificări trecătoare. Temperatura aerului va creşte, astfel încât maxima termică va fi de 1…2 grade, iar minima de 0…1 grad.. Mediafax

Curs valutar BNR valabil azi: 1 EURO = 4. 3467  RON; 1 USD = 3. 2988 RON; 1 EURO = 1. 3177   USD; Francul elvetian 3. 6071 RON. Gramul de aur 186.6334 RON.  Evolutia saptamanala o puteti citi aici.

Petrom şi Exxon, aproape de o descoperire istorică: Prima sondă la mare adâncime din Marea Neagră indică prezenţa gazelor naturale. ExxonMobil Exploration and Production Romania Limited (EMEPRL), o filială a companiei ExxonMobil, împreună cu OMV Petrom, deţinută în proporţie de 51% de OMV, anunţă faptul că Domino-1, prima sondă de explorare în ape de mare adâncime din sectorul românesc al Mării Negre, indică prezenţa gazelor naturale. Zona de mare adâncime a Mării Negre este printre puţinele teritorii ale României neexplorate până acum într-o ţară care în ultimii 150 de ani a fost brăzdată în lung şi în lat de căutătorii de petrol şi gaze. „Acest fapt este încurajator, însă este prea devreme în procesul de explorare şi evaluare a datelor pentru a specula dacă se vor dovedi comerciale sau nu. Sonda Domino-1 este situată în blocul Neptun, la 170 kilometri de ţărm, în ape cu adâncimea de aproximativ 1.000 de metri şi este forată cu tehnologie de ultimă generaţie. Operaţiunile de foraj au început la sfârşitul anului 2011 şi se desfăşoară în continuare. Se estimează că adâncimea totală a sondei va fi de peste 3.000 de metri sub nivelul mării”, spun reprezentanţii Petrom. Ziarul Financiar.

Recensământ 2011: Motorul României duduie afară. Trei sociologi, trei scenarii posibile. Statisticile încă nu s-au hotărât: 2,5 până 3 milioane de români muncesc, trăiesc, consumă, fac copii și planuri de viitor în afara României. Cifra pare mică raportată la cele 22 de milioane cât ne place să credem că suntem. Dar acești oameni au o însemnătate aparte, după calităţile care le sunt atribuite de sociologi: putere de muncă, mentalitate de luptători, își asumă riscuri, orientați către viitor, mulţi cu aptitudini antreprenoriale. Pe scurt, sunt motorul oricărei economii. Ar fi fost motorul României dacă n-ar fi plecat din țară. De 20 de ani natalitatea scade constant, iar migrația definitivă sau temporară contribuie și ea la scăderea demografică: România se află în situația unei țări văduvite de o bună parte a celui mai productiv segment al populației: cel cuprins între 20 și 50 de ani. Pe termen scurt, încă ne mulțumim cu banii trimiși de „stranieri” familiilor rămase în țară, iar criza menține o piață a muncii destul de contractată. Pe termen mediu şi lung, însă, România trebuie să decidă între puţinele opţiuni: îi încurajează pe emigrați să revină acasă, sau deschide granițele pentru imigranți din alte ţări, urmând modele Spaniei și Italiei, depopulate în anii 50 de migrația masivă peste ocean? Fiecare dintre variante are, însă, problemele ei. Dar această decizie va plăti (sau nu) pensiile peste 20 de ani. Integral pe Curs de Guvernare.

Şeful ANAF, Sorin Blejnar, cercetat penal. Preşedintele Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), Sorin Blejnar, este cercetat penal, informează RTV. Procurorii DNA au deschis un dosar nou pe numele lui Sorin Blejnar şi al lui Codruţ Marta, fostul său şef de cabinet, pentru instigare la evaziune fiscală, scrie rtv.net. Şeful Fiscului apare în acest dosar ca protector al celei mai mari reţele de contrabandă cu motorină şi benzină. Capul reţelei este Attila Peter Racz, unul dintre cei mai prolifici importatori de petrol la negru din România, care are legături şi cu mafia italiană. Afacerile suspecte ale lui Racz au intrat încă de anul trecut în atenţia procurorilor anticorupţie. DNA a dispus în decembrie 2011 trimiterea în judecată a petrolistului orădean pentru constituire a unui grup infracţional organizat, instigare la evaziune fiscală şi trafic de influenţă. Șeful ANAF percepea mită pentru fiecare cisternă cu motorină care intra în țară, cerând 25, 30 de euro pentru fiecare tonă. Sorin Blejnar a dat-o în judecată pe Diana Severin, fostă şefă a Direcţiei Judeţene de Accize şi Operaţiuni Vamale Prahova, după ce aceasta l-a numit la începutul anului 2011 pe actualul şef al ANAF ca fiind „Regina” din spatele afacerilor de corupţie din vămi. Ea l-a mai acuzat pe Blejnar că ar fi exercitat presiuni asupra ei, cât a fost la conducerea vămii pentru a închide ochii la actele de corupţie. Numele şefului ANAF a apărut în rechizitoriul lotului 2 de la Moraviţa, în luna iunie a anului trecut. Adevarul.

Şatra moldo-valahă şi-a mutat cortul în Parlamentul European. Clădirea Parlamentului European de la Bruxelles adăposteşte uneori câte o tărăşenie menită să aducă o adiere de pitoresc într-un loc al plicticoşeniei absolute tipice unei instituţii birocratice. S-au putut vedea, astfel, în distinsa hardughie, degustări de vinuri, obiceiuri exotice în plin spectacol, expoziţii culinare. Într-un an, un europarlamentar român s-a apucat să împartă celor întâlniţi în cale mărţişoare. În absenţa unui manual de descărcat de pe Internet, mulţi dintre cei pricopsiţi cu şnurul nostru mioritic au crezut că e vorba de un talisman folosit de ciobanii noştri la seducerea caprelor de munte. Din când în când, dau buzna în binecunoscutul edificiu reprezentanţi ai Opoziţiei din fostele republici sovietice: Belarus, Kazahstan, Kirgistan. Într-o engleză vorbită de un rus, ei se plâng – şi pe drept cuvânt – că democraţia din ţara lor e una de paradă, un soi de dictatură bolşevică, în care locul tunicii şi al izmenelor l-au luat fusta scurtă şi chiloţii şnur. Marţi, 31 ianuarie 2012, Parlamentul European, sau, mă rog, clădirea care adăposteşte faimoasa Instituţie, a fost scena unui spectacol care le-a întrecut pe toate în pitoresc: Opoziţia dintr-o ţară membră a Uniunii Europene a venit să se plângă că e hăituită de cumplita dictatură din ţara respectivă. Integral in EVZ

Raportul CE pe Justiţie: Numirea noii conduceri a ANI, o ocazie pentru a demonstra stabilitatea agenţiei. În ultimul an, Agenţia Naţională de Integritate a beneficiat în sfîrşit de o creştere bugetară şi a atras fonduri europene pentru a-şi îmbunătăţi sistemul informatic şi procedurile, arată Raportul Comisiei Europene pe Justiţie, obţinut de România liberă. Documentul va fi publicat săptămâna viitoare. Deşi numărul persoanelor investigate a crescut – din 2010 şi până în prezent ANI a descoperit 18 cazuri de avere nejustificată, care ar putea duce la confiscarea, în total, a 5,7 milioane de euro, 23 de cazuri de conflict de interese şi 118 cazuri de incompatibilităţi, „efectul descurajant al acţiunilor Agenţiei este diminuat de întârzieri şi lipsa de consistenţă în acţiunile administrative şi jucidiare efectuate în aceste cazuri”, arată raportul. Mai mult, „faptul că unele forţe politice au încercat să redeschidă dezbaterea asupra independenţei şi cadrului legal al ANI a distras atenţia de la bilanţul cazurilor instrumentate de Aganţie”, potrivit documentului. În aceste condiţii, numirea unui nou preşedinte al instituţiei, anul acesta, „oferă ocazia de a consolida stabilitatea instituţională şi integritatea ANI”, se arată în document. Raportul CE vorbeşte şi despre activitatea DNA. Procurorii anticorupţie au fost eficienţi în instrumentarea cazurilor de înaltă corupţiem iar în 2011 numărul cazurilor trimise în judecată şi al condamnărilor a crescut. Accelerarea procedurilor la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie s-a văzut în numărul de decizii – 158 de verdicte finale în 2011, faţă de 85 în 2010, arată raportul. Mai mult, „accelerarea proceselor de mare corupţie a ajutat România să se conformeze cu cerinţele europene”, se arată în raport. Totuşi, există şi critici din partea oficialilor europeni în acest domeniu: procesele de înaltă corupţie se soldează cu nivelul minim de pedeapsă penală, iar în 60% din cazuri, pedeapsa este dată cu suspendare. Integral in Romania Libera.

USL scârţâie la Braşov. Doi consilieri, excluşi din PNL pentru că au votat alături de primarul PSD din Zărneşti. Tensiuni şi în Consiliul Judeţean. În pofida bunei înţelegeri afişate oficial, „frăţia” din USL pare să scârţâie tot mai serios la Braşov, după cum arată două evenimente consumate în cursul acestei săptămâni. Primul a avut loc la Zărneşti, unde, la începutul acestei săptămâni, doi dintre cei 5 consilieri locali liberali, Lidia Nastea şi Mircea Călbureanu, au fost daţi afară din partid a doua zi după ce votaseră în favoarea proiectului de buget al Regiei Locale a Pădurilor, propus de primarul pesedist al localităţii. „Cu vreo trei ore înaintea şedinţei am primit telefonic ordin de la domnul viceprimar Ioan Voiculeţ, care e şi preşedintele PNL Zărneşti, să nu votez în nici un caz bugetul propus de domnul primar Bârlădeanu. Zicea că s-a cam stricat alianţa la nivel judeţean cu PSD-ul, pentru că Niţă (deputatul Constantin Niţă, preşedintele PSD Braşov, n. r.) vrea să nu mai mergem pe liste comune la alegerile locale de la Zărneşti, ci pe liste separate. Eu n-am respectat ordinul şi am votat „pentru”, am considerat că aşa trebuie, din moment ce suntem împreună în USL, iar a doua zi domnul viceprimar Voiculeţ a convocat o şedinţă fulger a biroului local al PNL şi ne-a dat afară din partid, scurt, şi pe mine, şi pe colegul Călbureanu, care nu respectase nici el ordinul”, a declarat, pentru gândul, Lidia Nastea. „N-am respectat ordinul pentru că n-am vrut să votez politic, ci în primul rând pentru binele localităţii, cum cred că e şi normal, mai ales că bugetul prezentat de primar era corect. Ca să mă trezesc a doua zi acuzat de domnul Voiculeţ că am încălcat dispoziţia sa de şef al organizaţie şi exclus din partid în mod absolut nestatutar, numai prin ridicare de mâini, deşi statutul prevede clar că o asemenea sancţiune o poate da numai Biroul Permanent Judeţean şi doar prin vot secret”, ne-a spus, la rândul său, Mircea Călbureanu. Integral in Gandul.

Pleacă Boc! Urmează Diplomatul sau Bancherul? Zilele lui Emil Boc în fruntea guvernului sunt numărate pe degetele de la o singură mână. De la preluarea mandatului, Emil Boc a știut că va fi un premier de sacrificiu Emil Boc are zilele numărate la Palatul Victoria. Numărătoarea o fac diverse grupări din PDL şi toate au ajuns la acelaşi numitor comun: practic Boc ar mai urma să stea în scaunul de prim-ministru până pe la mijlocul săptămânii viitoare. Conform unor surse democrat-liberale, după reuniunea tensionată de marţi cu grupurile parlamentare, însuşi premierul a ajuns la această concluzie. Soluţia care se conturează este aceea a unui guvern cu premier tehnocrat, dar cu majoritatea miniştrilor politici. Varianta cea mai probabilă, în contextul economic dificil care urmează – cu zona euro ameninţată de o nouă recesiune – este ca noul premier să fie un specialist în economie, deşi, spun surse democratliberale, nu neapărat din zona BNR. Varianta este agreată de PDL, după ce sondajele efectuate în ultimul timp le-au arătat că menţinerea lui Emil Boc sau numirea unui alt premier din cadrul partidului nu ar contribui la relansarea PDL. Integral in EVZ.

Sorin Ovidiu Vintu a fost condamnat la 6 luni de inchisoare cu executare. Sorin Ovidiu Vintu a fost condamnat la 6 luni de inchisoare cu executare pentru santajarea lui Sebastian Ghita, potrivit RTV. Sentinta poate fi atacata cu recurs. Ion Ilie Cezar, judecat in acelasi dosar, a fost condamnat la cinci luni de inchisoare,  potrivit unei decizii a Judecatoriei sectorului 1, citate de Mediafax. Instanta a decis ca Vintu sa ii plateasca lui Sebastian Ghita suma de 100 000 lei drept daune morale. Instanta a decis ca din pedeapsa de sase luni sa i se scada perioada in care SOV a fost in arest preventiv. Prin urmare, din cele sase luni de inchisoare, se scad 49 de zile, perioada in care Vintu a stat in arest preventiv. Potrivit sentintei, lui Sorin Ovidiu Vantu i s-a mai interzis si dreptul de  a fi ales in autoritatile publice sau in functii elective publice si de a ocupa o functie in cadrul autoritatilor publice. In 23 mai 2011, Sorin Ovidiu Vintu si Ion Ilie Cezar au fost trimisi in judecata, in stare de arest, pentru santaj, de catre procurorii Sectiei de urmarire penala si criminalistica din Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie. Potrivit acuzarii, in perioada martie – aprilie 2011, Sorin Ovidiu Vintu si Ion Ilie Cezar l-au constrans, prin amenintare, pe Sebastian Ghita sa le dea suma de 150.000 de euro ori sa accepte denuntarea unui contract cu scopul obtinerii injuste, in folosul lor, de beneficii materiale cu consecinta prejudicierii partii vatamate. Constrangerea a fost realizata de catre inculpati, prin amenintarea cu uciderea partii vatamate, a familiei sale, respectiv compromiterea imaginii publice. Mijloacele intrebuintate, datorita succesiunii presiunilor exercitate, au fost de natura sa creeze temere partii vatamate, astfel incat aceasta a remis suma de 150.000 de euro. Prin intermediul inculpatului Ion Ilie suma de bani urma sa ajunga la inculpatul Vintu in scopul obtinerii unor foloase materiale injuste, fiind urmarit de ambii inculpati, care ar fi beneficiat de acest avantaj ilicit. Hotnews.

Cod Galben De Ninsori: Autostrăzile şi drumuri naţionale, închise. Zeci de trenuri anulate. Cursuri suspendate în sute de şcoli. Traficul rutier este întrerupt, vineri, pe mai multe drumuri naţionale, zeci de trenuri sunt anulate, iar cursurile au fost suspendate în 373 de şcoli din cauza zăpezii şi a viscolului. Directorul general al Administraţiei Naţionale de Meteorologie, Ion Sandu, spune că fenomenele meteo care se înregistrează în aceste zile în România sunt cât se poate de normale şi că nu vor fi nămeţi ca în 1954, cel puţin până duminică. Poliţiştii rutieri recomandă şoferilor să nu pornească la drum dacă nu este absolut necesar. În cazul în care călătoria nu poate fi amânată, şoferii sunt sfătuiţi să-şi echipeze corespunzător autovehiculele pentru circulaţia în condiţii de iarnă (anvelope specifice sezonului rece, lanţuri antiderapante, lopată, săculeţ cu nisip, o rezervă de combustibil, sistem de climatizare-dezaburire funcţional etc.). De asemenea, şpferii trebuie să ia în calcul şi posibilitatea întreruperii circulaţiei pe unele drumuri, iar în acest caz din autovehicul nu trebuie să lipsească haine groase, pături, alimente, apă şi unul sau mai multe telefoane mobile cu adaptor la priza auto. În cazul în care traficul rutier se întrerupe din cauza zăpezii, şoferii trebuie să oprească autovehiculele în afara părţii carosabile, pentru a permite utilajelor de deszăpezire să intervină. Integral Mediafax.

Va urez o zi buna si calduroasa!

43 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. buna dimineata si o zi buna tuturor!
  asta-i tare „cu satra la Bruxelles” – am s-o folosesc si eu 😀

  Sare'n Ochi

  04/02/2012 at 7:46 am

 2. Salut! 🙂

  Mortal Cristoiu!

  2) Cuvântările liderilor Opoziţiei sugerau condiţia unor inşi abia scăpaţi din închisorile româneşti graţie intervenţiei lui Amnisty International şi al ameninţării cu o Rezoluţie a Consiliului de Securitate votată şi de Rusia, ajunşi la Bruxelles pitiţi în TIR-uri frigorifice, printre hartane de viţel congelate.

  Priviţi mai atent, oratorii nu prezentau nici un semn menit a trăda hăituirea: Bine hrăniţi şi bine înţoliţi la buticuri de lux pariziene, proaspăt bărbieriţi şi proaspăt parfumaţi, respirând prin toţi porii fericirea burgheză a omului care a călătorit la clasa întâi. Pentru ca bizareria să fie şi mai dihai, spectacolul era transmis în direct în România supusă dictaturii, şi alături de liderii hăituiţi se găseau liderii Puterii care-i hăituiau”/

  😆 😆

  La gauche-caviar, vorba francezului.

  Cetatean

  04/02/2012 at 8:31 am

 3. Dar cum de nu l-au dus cu ei la Bruxelles si pe tenete Sveik, sa le explice la aia cum preia armata democratia si el 50% din decizii, asa pe vreo citeva luni?

  Aha

  04/02/2012 at 8:57 am

 4. ala era la Pentagpn, unde explica cum se poate guverna de pe tanc, ca im 1989;-) !

  Cetatean

  04/02/2012 at 9:06 am

 5. Mneata’ brrrrrrrr frig 🙂

  Pentru cine este interesat de ce se mai intampla in Europa 🙂

  http://politeiaeuropa.wordpress.com/2012/02/04/stiri-europene-4-februarie-cine-a-inchis-robinetul-cu-gaze/

  huniad

  04/02/2012 at 9:13 am

  • Cit de ineficient e parlamentul Italian fata de ala German e una, dar trebuia sa-l compare cu al nostru care e si in greva. Dar pina la urma care e diferenta intre statul la bufet obisnuit si statul la bufet ca si grevist?

   Aha

   04/02/2012 at 9:19 am

   • Buna Diumineata Aha,
    Nu stiu, personal nu-mi permit sa stau la bufet – nimeni nu ma plateste pentru asta 😦 Alerg intre blog si serviciu deci statul la bufet, italian sau romanesc este o chestie a electoratul imbecil din cele dou atari. Eu le-as inchide bufeturile – sa-si aduca sandvisuri si termos ca mine 🙂

    huniad

    04/02/2012 at 9:25 am

 6. Salut,
  Daca chiar a dat cu jula, eu in locul lui Blejnar, mi-as face operatia estetica si as tuli-o cu sacul cu dolari undeva f departe. Altminteri , Ponta o sa-l bage la pirnaie sa taie sare , la slanic, pina la batrinete.

  Un tanar de stanga

  04/02/2012 at 9:30 am

  • Buna dimineata TDS,
   Am impresia ca va fi mazilit si trimis la ocna inainte de alegeri. Omul arat ca un escroc, se comporta ca un secroc – probaibil ca si este escroc

   huniad

   04/02/2012 at 9:32 am

   • Walks like a duck…. 😀

    Twisted

    04/02/2012 at 11:45 am

 7. Asta zic ponta si chuck de multa vreme dar noi nu i-am luat in seama

  Un tanar de stanga

  04/02/2012 at 9:42 am

 8. buna dinmineata huniad 🙂
  aste e rationamentul inductiv If it looks like a duck, swims like a duck, and quacks like a duck, then it probably is a duck 🙂

  Un tanar de stanga

  04/02/2012 at 9:46 am

  • PDL-ul nu a fost violent in exprimare, la fel vectorii de imagine ai PDL au fost cumsecade. Porcaria au generat-o PontaAntonescu si A3

   Un tanar de stanga

   04/02/2012 at 9:54 am

 9. Vad ca discuta coalitia despre alegeri anticipate in iunie- si comasate. Asta ar ajuta un pic unpr si pdl si chiar si udmr pt care timpul inseamna dezvoltarea celorlalte partide unguresti.

  Pentru omul obisnuit ar fi mai multa liniste. Astia noi se vor apuca sa fure dar in liniste, iar televiziunile vor trece pe divertisment si cit de rau este in alte tari.

  Un tanar de stanga

  04/02/2012 at 10:01 am

 10. Pai n-a zis CCR ca nu e voie comasate? Ca se incurca votantul in buletine?

  cedric

  04/02/2012 at 10:03 am

  • Pai atunci de ce mai discuta asta ? caci se discuta .
   (ccr nu a spus si care este numarul maxim de buletine la care nu se incuca votantul ? adica care este nivelul de discernamint al rumanului dupa constitutie ?)

   Un tanar de stanga

   04/02/2012 at 10:06 am

   • Avem o constitutie de rahat si niste magari care o interpreteaza, de fapt construiesc constitutia dupa cum le trece lor prin cap si interes la un moment dat . Si nu ai ce face, deoarece e complicat sa schimbi constitutia si sunt multi carora le convine pescuitul in ape tulburi .

    Un tanar de stanga

    04/02/2012 at 10:11 am

 11. neata,
  oare blejnar chiar este vinovat?
  ar fi nasol, dar daca este vinovat………..la puscarie, dar judecat cu celeritate si nu ca bombonel si alti ticalosi.

  skorpion

  04/02/2012 at 10:50 am

  • Ajunge un blejnar ca sa cada PDL inca 3%

   Un tanar de stanga

   04/02/2012 at 11:07 am

   • Pentru ca ideea este ca absolut toate partidele ce nu sunt in clipa asta la cascaval, ascund faptul ca puterea face posibila acuzarea si condamnarea infractorilor de toate culorile, ci marseaza pe uite cit de corupt e PDL-ul si hai sa venim noi sa salvam tara.

    Un tanar de stanga

    04/02/2012 at 11:20 am

 12. ce inseamna instigare la evaziune fiscala?
  😀 ca-l vad cam galben la fata pe contabilul meu…

  Sare'n Ochi

  04/02/2012 at 11:05 am

  • Adica „Io-te cum sa faci sa tragi statul in piept” 😀
   Orice contabil stie cate ceva in domeniul asta 😉

   Twisted

   04/02/2012 at 12:00 pm

 13. Ziua buna
  Zapada masoara 30 centimetri . 🙂
  Fenomen exceptional in zona mea de domiciliu (Italia centrala )
  Stiintific , chiar deasupra noastra se bate curentul siberian care a descarcat in RO o gramada de zapada cu curentul atlantic care aduce alta zapada . 🙂
  Autoritatile sint depasite de evenimente . 🙂
  Scoli inchise . La fel fabrici si magazine .
  Pare sfirsitul lumii . 😆

  Ștefan A.

  04/02/2012 at 11:34 am

  • Buna ziua Stefan A.,

   Se vede ca vor mai veni niste zile cu zapada si friguroase. Nu stiu unde locuiti in Italia, dar puteti vedea aici harta la ora actuala:

   http://www.inmh.ro/sateliti/index.php?tip=1

   huniad

   04/02/2012 at 11:39 am

   • Salut huniad
    Locuiesc in centrul Italiei . Regiunea Marche (care a dat o gramada de pictori , cel mai mare poet national dar si cel mai renumit tenor „Gigli” ) . Bineinteles acum are si cel mai faimos imigrant . 😆
    In schimb la Roma , 280 kilometri de coada (nu e gresita cifra ) din oras si pe centura ocolitoare . Masini abandonate peste tot , ambulante cu bolnavi ramase blocate in zapada . Pare filmul ” The day after „.

    Ștefan A.

    04/02/2012 at 11:46 am

 14. Vadim la b1. Sa stiti ca nu e rau deloc. E mai rational ca de obicei. Si-a batut joc de Ponta si Antonescu. Inafara de faptul ca se lauda, a vorbit ceva mai cu miez!

  cedric

  04/02/2012 at 11:39 am

  • Buna 🙂
   a luat tratamentul la timp sau i-au schimbat medicatia :mrgreen:

   mar

   04/02/2012 at 11:54 am

   • Mare lucru sa nu-l vedem de manuta cu DD la alegeri….

    Twisted

    04/02/2012 at 12:01 pm

 15. Vadim a fost calm pentru ca i-a placut jurnalista care i-a luat interviul. A laudat-o foarte mult, fata a fost calma, l-a lasat sa spuna ce vrea (sa se laude) dar l-a adus si la subiect. N-am stiut ca el are interzis la Antene si irtv. I-a injurat cat a putut, s-a dat si la CNA care nu-i pedepseste, iar lui Voiculescu i-a zis ca securitatea a disparut demult!
  Bineinteles l-a acuzat pe Iliescu si PSD ca i-au furat voturile in 2000.

  cedric

  04/02/2012 at 12:23 pm

 16. Despre partidul lui DD a zis ca are 5% dar mint sondajele.

  cedric

  04/02/2012 at 12:24 pm

 17. Salutare !
  Ia ghiciti cine e „Mercedesu`” si cine „Panseluta”, din satra aia bruxelleza. 😆 😆

  Tzepelica

  04/02/2012 at 12:36 pm

 18. Vadim le zice Victorita si Crinuta, deci Mercedesa si Panseluta (schimbam numele de Crin)!

  cedric

  04/02/2012 at 12:41 pm

 19. CVT nu este nebun (nebuni sunt cei ce isi bat cuie in cap, cei ce isi fac singuri rau) ci un ticalos care stie cum sa evolueze si vorbeste dupa interes. Daca era la Antena 3 in loc de B1 altfel vorbea.
  Asta si cind te vorbeste de bine te umple de noroi.
  Cu DD nu va merge de mina. Concureaza pe acelasi segment de dezmosteniti ai soartei (la creier)

  Un tanar de stanga

  04/02/2012 at 1:51 pm

 20. Hehehe
  Dl Vlaston despre PDL : PDL plătește acum prețul moștenirii lăsate de guvernarea Tăriceanu și cumplita criză economică mondială. Și prețul curajului de a fi luat măsurile necesare pentru a nu urma calea Greciei.
  Astea sunt laude pe care nu prea le-am auzit in ultimele luni de la dom profesor.

  Nici o grija, vor fi principalul partid de opozitie, si vor reveni in 2016. Nu o vad pe Monica Macovei sau pe CristianPreda, sarind in barca viitoarei puteri (sport ce va deveni la moda, AMP facind deja gestul vulpii)

  Un tanar de stanga

  04/02/2012 at 2:15 pm

  • Interesant de mentionat si / sau de amintit ca dl Vlaston a fost un „tarcenist” convins pe tipul guvernului Tariceanu 😦 Da, opiniile se mai schiba si oamenii de mute ori. Sa speram ca in bine!

   huniad

   04/02/2012 at 3:16 pm

 21. Buna ziua all 🙂

  daca doritzi sa vedeti tablouri poftitzi in vizita :

  http://desydemeter.wordpress.com/2012/02/04/pictori-americani-robert-henri/
  🙂

  desydemeter

  04/02/2012 at 2:22 pm

 22. Salut pe toata lumea 🙂
  Postare noua!

  Theophyle

  04/02/2012 at 3:45 pm

 23. Bună Theophyle,
  Din povestea cu Exxon ne alegem și noi cu ceva redevențe, gaz în conducte sau doar cu praful de pe tobă?

  • Buna seara Doina,
   sper! Lucrez la deslusirea enigmei. Inca cateva zile 😆

   Theophyle

   04/02/2012 at 10:50 pm


Comentariile sunt închise.