Politeía

Quis custodiet ipsos custodes?

31 Decembrie 2011 – “ultimele ştiri ale anului”

Bună dimineata intr-o zi de sâmbata. În cursul zilei de sâmbătă cerul va fi mai mult noros şi vor cădea precipitaţii mixte în Dobrogea, unde vor fi condiţii de polei, predominant sub formă de ninsoare local în Muntenia şi doar ninsori izolat în celelalte regiuni, informează Administraţia Naţională de Meteorologie. Noaptea cerul va deveni parţial noros şi va mai ninge slab pe arii restrânse în sud-estul, centrul ţării şi la munte. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări la munte, în sudul Banatului şi pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 0 şi 7 grade, iar cele minime se vor situa, în general, între -6 şi 0 grade. Spre sfârşitul intervalului, în zonele joase, izolat va fi ceaţă. La munte, cerul va fi mai mult noros şi local se vor semnala precipitaţii slabe, predominant sub formă de ninsoare. Vântul va prezenta unele intensificări. Temperatura aerului nu va avea variaţii semnificative faţă de ziua precedentă.

La Bucureşti , cerul va fi mai mult noros şi îndeosebi pe parcursul zilei, temporar, vor cădea precipitaţii predominant sub formă de ninsoare. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi în jur de 3 grade, iar cea minimă de -5…-2 grade. Mediafax.

Curs valutar BNR valabil azi: 1 EURO = 4. 3197  RON; 1 USD = 3. 3393    RON; 1 EURO = 1. 2936 USD; Francul elvetian 3. 5528     RON. Gramul de aur 169.0261    RON. Evolutia saptamanala, aici.

Ţăranul român, omul anului 2011: A salvat creşterea economică şi a adus inflaţia în ţinta BNR. Fiecare an este influenţat nu doar de evenimente, ci şi de persoane care „fac agenda” şi care reprezintă repere pentru momentul în care vrei să descifrezi iţele trecutului. Într-un an atât de complicat cum a fost 2011 ce poţi alege ca jaloane pentru viitor? Faptul că economia a crescut în ultima parte a anului peste aşteptări? Faptul că aceeaşi parte a anului a domolit şi optimismul în legătură creşterea viitoare prin acutizarea în Europa a crizei datoriilor suverane? Faptul că pe zona fondurilor europene lucrurile încep să se mişte? A „salvat” economia şi a ţinut jos inflaţia. Anul agricol de excepţie a contribuit din plin la creşterea economică a României, atât cât va fi ea, după doi ani consecutivi de cădere. Ce se va întâmpla în 2012 mai ales pe acest fond al prelungirii perioadei fără ploi semnificative, rămâne de văzut, dar, în ceea ce priveşte 2011, cu o valoare estimată a producţiei de 12 mld. euro agricultura s-a aflat în fruntea ramurilor care au mişcat economia în sus, chiar dacă creşterea se va situa pe tot anul la sub 2% din PIB. Producţiile de grâu, porumb sau floarea soarelui au fost cu 20%-30% mai mari decât în 2011. Acest lucru s-a văzut în trimestrul al treilea când banii câştigaţi în agricultură au asigurat o creştere economică de 4,4%. Agricultura îşi va majora contribuţia la formarea PIB-ului după ce vom afla datele la T4 spre 7,5% probabil, de la o medie de 6% în anii trecuţi. Cele patru recolte principale – grâu, porumb, floarea soarelui şi rapiţă – valorează în 2011, la preţurile de pe pieţele externe, 4,5 mld. euro – cu 1,5 mld. euro mai mult decât anul trecut -, iar valoarea totală a producţiei agricole a fost estimată de Ministerul Agriculturii la 12 mld. euro, în creştere cu 20% faţă de 2010, când Institutul Naţional de Statistică a raportat o producţie de 10 mld. euro. Agricultura a ajutat şi exporturile. Doar în prima jumătate a anului ea a contribuit la exporturi cu 1,7 mld. euro, ceea ce înseamnă un plus de 70% faţă aceeaşi perioadă a lui 2010. Agricultura a avut partea ei de contribuţie şi la menţinerea inflaţiei în ţintele BNR. În noiembrie, inflaţia anuală a coborât la 3,44%, un nou minim după 1990 după cel din septembrie de 3,45%, De remarcat este că, deşi preţurile au crescut uşor în ultimele luni, în vară ele au scăzut vreme de trei luni ca urmare a ieftinirii alimentelor pe fondul anului agricol bun. Inflaţia a intrat, astfel, în ţinta de 2-4% a BNR, fiind sub estimarea Băncii Naţionale de 4,6% pe întreg anul. Integral In Ziarul Financiar.

Gheorghe Falcă şi-a prezentat demisia din conducerea PDL Arad. Primarul Aradului, Gheorghe Falcă, şi-a prezentat demisia din conducerea PDL Arad, unde deţine poziţia de prim-vicepreşedinte, surse din filiala judeţeană afirmând că motivul este legat de desemnarea candidatului pentru şefia CJ, Falcă opunându-se candidaturii socrului său, Gheorge Seculici. Potrivit unor surse din PDL Arad, la o şedinţă a filialei care a avut loc zilele trecute, Gheorghe Falcă a avut dispute cu alţi membri din conducerea organizaţiei judeţene pe tema nominalizării candidatului la conducerea Consiliului Judeţean, primarul Aradului ameninţând că îşi dă demisia din funcţia de prim-vicepreşedinte al organizaţiei. Ulterior, afirmă sursele citate, Falcă s-ar fi prezentat la partid cu demisia scrisă, exprimându-şi dorinţa de a rămâne simplu membru, însă nu ar fi primit răspunsul preşedintelui PDL Arad, Gheorghe Seculici (care este chiar socrul său), dacă demisia îi este sau nu acceptată. Mediafax

Cetăţean irakian trimis în judecată pentru favorizarea unor terorişti din organizaţia Al Qaeda. Procurorii DIICOT au trimis în judecată un irakian acuzat de legături cu organizaţia teroristă Al Qaeda. Potrivit unui comunicat al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism –  Structura Centrală DIICOT( procurorii au dispus trimiterea în judecată a inculpatului Al Dulaimi Ali Asae Mohamad, cetăţean irakian, pentru săvârşirea infracţiunii  prev. de art. 33 alin. 1 lit. c din Legea 535/2004 privind prevenirea şi combaterea terorismului (n.r.  înlesnirea intrării/ieşirii în/din ţară, găzduirea ori facilitarea accesului în zona obiectivelor vizate al persoanei despre care se cunoaşte ca a sprijinit/săvârşit sau urmează să sprijine/săvârşească un act terorist). Potrivit rechiztoriului, în sarcina lui Al Dulaimi Ali Asae Mohamad se reţine că, sub identitatea sa reală sau folosind identităţi fictive şi prin intermediul a patru societăţi comerciale, special constituite în acest scop, a înlesnit intrarea/ieşirea în/din România şi prelungirea dreptului de şedere în ţară a unui număr de cinci cetăţeni irakieni, având cunoştinţă de împrejurarea că aceştia au sprijinit/săvârşit  acte teroriste în favoarea organizaţiei teroriste AL QAEDA în Irak. Integral in Adevarul.

Armata României, câştigătorul anului 2011. Militarii români n-au ratat, anul acesta, niciunul dintre obiectivele asumate pe plan extern şi intern. Peste 5.000 de militari au participat la diverse misiuni sub mandat NATO, ONU şi UE.Partenerii externi au numai cuvinte de admiraţie şi de laudă pentru militarii români prezenţi în teatrele de operaţiuni de pe glob şi consideră că Armata României a devenit un corp de elită, cu adevărat profesionist. Deşi criza a muşcat şi din bugetul alocat apărării, nici un om nu a plecat din Armată în anul care se încheie. Problema spinoasă a pensiilor s-a rezolvat mai mult decât onorabil. 88% dintre români au încredere în militari, procent care situează armata pe un onorabil loc doi în preferinţele lor legate de instituţiile fundamentale. Iată câteva argumente pentru care EVZ consideră că Armata României merită respectul tuturor şi titlul de câştigător al anului 2011. După un recul în încrederea populaţiei la debutul lui 2011 – datorat scandalului pensiilor militare – Armata României a revenit spectaculos, în vară, la procentele care au consacrat-o în conştiinţa românilor. În tradiţionalul sondaj anual realizat în 19 ţări de compania de cercetare GFK, militarii români s-au menţinut pe locul al doilea în preferinţele românilor, cu 88 %, devansaţi cu cinci procente de pompieri. La acest sondaj, biserica a fost exclusă din chestionar, fiind testată încrederea europenilor în instituţiile laice. Doar Turcia devansează România la capitolul „încredere în armată”, cu un procent de 90%. EVZ

Un leu împrumutat din zece este cu restanţe. Restanţele la creditele populaţiei şi firmelor au crescut în noiembrie cu 2,8% faţă de luna precedentă. Intârzierile sunt mai frecvente în cazul împrumuturilor în lei. Valoarea creditelor acordate clienţilor nebancari şi neguvernamentali (persoane fizice şi firme private) aîn cazul cărora se înregistrează restanţe la plată, a crescut în luna noiembrie la 21,89 miliarde lei, ponderea acestora în totalul împrumuturilor fiind de 9,7%, potrivit datelor furnizate ieri de către Banca Naţională a României (BNR). La finalul lunii octombrie, soldul creditelor cu restanţe ajunsese la 21,31 miliarde lei, iar ponderea lor în totalul împrumuturilor era de 9,5%. La sfârşitul anului trecut, ponderea restanţelor în totalul împrumuturilor era de 7,7%. Volum creditelor cu restanţe este calculat ca fiind suma creditelor acordate pentru care nu s-a făcut plata convenită până în ultima zi lucrătoare a lunii noiembrie. Cele mai multe credite în lei la care se înregistrează restanţe sunt întâlnite, potrivit sitului businessday.ro care a efectuat calculele, în judeţele Bistrita-Năsăud (21,5%), Suceava (20,9%) şi Sălaj (20,8%). Cele mai puţine credite întârziate sunt cele acordate în judeţele Gorj (5,9%), Teleorman (7,8%) şi Mureş (8,3%). Ponderea împrumuturilor cu întârzieri este medie în Bucureşti, aceasta fiind respectiv de 9,3%. In Timiş indicatorul e de 14,7%, în Cluj de 11,7%, iar in Iaşi de 15,3%.La creditele în valută, o pondere mare a creditelor cu restanţe se întâlneşte în judeţele Alba (15,5%), Ialomiţa (14,3%) şi Galaţi (13,7%). Judeţele Dâmboviţa (1,9%), Teleorman (2,9%) şi Tulcea (3,5%) stau cel mai bine. In Bucureşti, ponderea creditelor restante este de 8,9%, în Timiş de 8,8%, în Cluj de 9,4%, iar în Iaşi de 6,5%. Romania Libera.

Deutsche Welle renunţă la programul în limba română. Programul radio în limba română de la Deutsche Welle îşi încetează activitatea, după aproape o jumătate de secol, de la 1 ianuarie 2012, anunţă jurnaliştii pe site-ul postului. Prima emisiune a fost realizată pe 19 august 1963. Oferta multimedia a redacţiei române continuă însă şi se extinde pe pagina de internet, cu noi formate, cu un plus de informaţii din cele mai diverse domenii de activitate, din Germania, România, Republica Moldova, din Europa şi din întreaga lume. Nou în program este magazinul săptămînal european TV „Eurobox” în limba română, realizat de Deutsche Welle, difuzat pe programul de știri al Televiziunii Române şi postat pe pagina de internet a Deutsche Welle. Adevarul.

O jumătate de tonă de material exploziv găsite în garajul unui sirian. Poliţiştii Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase (SAESP) Timiş au descoperit 15.000 de obiecte pirotehnice, care cântăreau aproape o jumătate de tonă, în garajul unui cetăţean sirian din Timişoara. „În urma unui control efectuat de poliţiştii din cadrul SAESP într-un garaj din Timişoara, au fost descoperite 14.941 de petarde, artificii, rachete, baterii de petarde, precum şi alte astfel de obiecte pentru care deţinătorul nu a putut prezenta acte de provenienţă. Din primele date, se pare că A.M. Viad, de 48 de ani, din Timişoara, cetăţean sirian, nu deţinea documente justificative pentru întreaga marfă şi nici autorizaţie pentru depozitarea unor astfel de obiecte în garajul respective”, a declarat Mădălina Mezdrea, purtător de cuvânt al Poliţiei Timiş. Romania Libera

Mii de turisti romani vor petrece Revelionul in statiunile de pe litoralul Bulgariei. Mii de turisti romani vor petrece Revelionul in statiunile de pe litoralul Bulgariei, gradul de ocupare in hotelurile ramase deschise pe durata iernii fiind de aproape suta la suta, conform hotelierilor bulgari, anunta Mediafax. Potrivit reprezentanţilor hotelierilor bulgari, citaţi de site-ul Novinite.com, majoritatea rezervărilor pentru Revelion au fost făcute de turişti români, numărul bulgarilor care îşi petrec sărbătorile de iarnă pe litoral fiind în scădere comparativ cu anul trecut. Puţine dintre miile de hoteluri de pe litoralul bulgar al Mării Negre sunt deschise iarna, dar cele funcţionale oferă pachete de tip „all inclusive” pentru Revelion. HotNews

Petreceri în Piaţa Revoluţiei şi Piaţa Constituţiei, „Vanghelion” la Romexpo. Aproximativ 50.000 de bucureşteni sunt aşteptaţi să petreacă Revelionul în Piaţa Revoluţiei şi Piaţa Constituţiei, unde vor cânta şi dansa alături de cei mai de succes artişti, alţi 8.000 alegând „Vanghelionul” de la Romexpo, care intră din nou în seria petrecerilor, după o pauză de doi ani. Piaţa Revoluţiei şi Piaţa Constituţiei vor fi şi în acest an scenele marilor petreceri de Revelion din Capitală. Pro TV şi Pro FM păstrează tradiţia şi oferă un super concert de Revelion „Live Revolution”, cu cei mai de succes artişti din România, printre care se numără Smiley, CRBL şi Loredana, show-ul din Piaţa Revoluţiei din Capitală fiind prezentat, pentru al 15-lea an consecutiv, de George Vintilă. Al nouălea „Vanghelion”, organizat de primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, va avea şapte mii de invitaţi la Pavilionul Central şi o mie de invitaţi la „Revelionul seniorilor”. Petrecerea, la care va participa şi primarul Marian Vanghelie, începe la ora 21.00 şi se termină la ora 5.00 sau 6.00 dimineaţa, cu „Periniţa”, iar prezentatorii evenimentului vor fi Ramona Bădescu şi Claudiu Bleonţ. Invitaţii lui Vanghelie vor fi încântaţi de vedeta internaţională Toni Braxton, dar şi de Ştefan Bănică Jr. şi Pepe, precum şi de trupe româneşti precum Holograf sau Voltaj. La miezul nopţii, Ovidiu Lipan Ţăndărică va susţine un spectacol extraordinar în faţa Romexpo. Meniul servit invitaţilor va fi unul franţuzesc, „asezonat” cu mâncăruri din bucătăria românească. Biletele au costat 150 de lei la Pavilionul Central şi 30 de lei la „Revelionul seniorilor”. O altă petrecere este cea organizată la Opera Naţională Bucureşti, unde va fi o seară specială, cu muzică clasică, o reprezentaţie artistică de calitate şi o distribuţie de excepţie, urmate de cina festivă, tombola, focul de artificii şi alte surprize. Mediafax.

Va urez o zi buna si … La Multi Ani celor care nu vor intra pe blog dupa-amiaza!

37 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Teophyle. Demeter, patruped canin,

  Un La Multi Ani din toata inima. Un nou an care vine plin de sanatate, fericire.

  Puky(my mulier – cititor fervent)si Eugeni

  eugeni

  31/12/2011 at 6:16 am

 2. Buna dimineata
  Vreau sa-mi incep ziua cu o urare pentru tine, Theophyle, si pentru politeieni:

  La multi ani, cu sanatate si bucurii!
  Multumesc pentru inima voastra mare !

  ela

  31/12/2011 at 6:47 am

 3. Neata!
  Aho, aho, politeieni si stimatilor meseni! Stati putin si nu mancati, dar pe mine m-ascultati! Maine anul se-noieste, numarul de bloguri theophyliene tot creste si incepe a comenta, tara a analiza. Munca-i grea, lenea e mare, semne bune anul are, semne bune de belsug, de la brazda de sub plug, miliarde a exportat, cresterea de ne-a salvat. Noroc de agricultura, c-avem ce pune in gura, de era dupa politicieni, am fi fost nord coreeni, numa scoarta de copaci si bate de ortaci.
  Ia mai comentati fete si flacai, si pocniti din taste, haiiiii!
  Analize de calitate, de tin ziarele deoparte, toata lumea se intrece, sa n-apara vreo stire rece, uneori intr-un minut, acelasi comentariu de la 3 persoane a aparut, multi adorm ori se trezesc pe blog, sa ia portia de drog.
  Theophyle neobosit, doar cateva zile a lipsit, cand Romtelecomul i-a facut felul, ori o fi tras de cabluri catelul. Intr-o scurta vacanta a fost plecat, dar Huniad a vegheat, liniste si pace a fost cu toti comentatorii la post.
  Ia mai comentati fete si flacai, si pocniti din taste, haiiiii!
  De urat as mai ura, dar nu sunt de ici colea, sunt tocmai de la Galati si-am acasa noua frati, sa-i auziti cand striga, cand stau langa mamaliga, daca voi intarzia, de foame iar oi rabda.
  La anul si la multi ani!
  Multumim Theophyle, Demeter, catelul si Huniad pentru toata munca depusa!

  Creanga

  31/12/2011 at 8:22 am

  • Buna Creanga 🙂
   Multumesc mult pentru colind si urarile personale 😀

   huniad

   31/12/2011 at 9:24 am

 4. La MULTI ANI!

  daca luam cifrele,nici macar nu poti spune ca e criza in Romania; pib-ul creste(dupa media ue poti spune chiar ca ” duduie” )
  inflatia e incredibil de mica-desi dupa ” cosul ” sotiei e undeva pe la 6-8 pct
  deficitul e mic
  in rest sa-i multumim lui Dumnezeu ca a dat ploi la timp;
  daca ,pentru exercitiu,am lua agricultura la acelasi nivel cu 2010 cresterea economica ar fi alta,ar fi in jur de 1 pct;
  concluzia:tinind cont de anul agricol catastrofal care se prefigureaza in 2012,recesiunea din eu,care vor trage inapoi exporturile,guvernul sa fie fericit cu o crestere ,oricit de mica in 2012;singura raza firava de optimism e inceperea productiei la ford craiova si speranta ca ministerul lui orban va ” deconta ” 3 miliarde de la eu
  asa ca sa ne pregatim de strins cureaua si in 2012

  intamplator

  31/12/2011 at 8:28 am

 5. Si daca ma gandesc ca ar trebui traduse in cifre „exporturile” ideilor din blogurile lui Theophyle cantitatea si calitatea comentariilor domniilor voastre, ehei, ce pib am avea!

  ela

  31/12/2011 at 8:55 am

 6. Buna Dimineata,
  Multumesc pentru urarile adresate blogului. Sunt sigur ca Theophyle o sa va multumeasca mai tarziu 🙂

  huniad

  31/12/2011 at 9:23 am

 7. AICI VOCEA GERMANIEI, POSTUL DE RADIO DEUTSCHE WELLE , DIN KEOEOLLN , REPUBLICA FEDERALA GERMANIA. REPETAM…….
  Adio Vocea Germaniei !
  Multumesc si din partea celor ce nu mai pot multumi.

  lastnightmusic

  31/12/2011 at 9:33 am

 8. Buna dimineata si la multi ani tuturor!!

  clemycali

  31/12/2011 at 9:54 am

  • La Multi Ani! Clemy 🙂
   In California inca nu se doarme?

   huniad

   31/12/2011 at 10:05 am

   • Asa ar trebui ca doar a trecut de miezul noptii 🙂 dar eu vreau sa pregatesc foaia de placinta si sa termin de fiert cartofii ptr salata de beuf inainte sa ma bac la culcus. Si oricum, cred ca putem sarbatori anul nou pe ora Australiei 🙂

    clemycali

    31/12/2011 at 10:08 am

    • Inca nu! In Australia ora 19 acum 😆
     Succes la pregatirile culinare si succes in general (la capitolul urari)

     huniad

     31/12/2011 at 10:12 am

   • Multumesc ptr urari, asemenei si tie 🙂

    clemycali

    31/12/2011 at 10:09 am

 9. AHO, AHO! si LA MULTI ANI!
  http://sareinochi.com/2011/12/31/aho-aho-si-la-multi-ani/
  Sa ne vedem cu bine in noul an!

  Sare'n Ochi

  31/12/2011 at 10:21 am

  • LA MULTI ANI @SARE 🙂
   Sa speram si sa fim optimisti!

   huniad

   31/12/2011 at 10:23 am

 10. ahao, aho

  si la multi ani gazdelor minunate si musafirilor lor!

  si…..traiasca taranul roman, care ne-a salvat in 2011, sa vedem ce poate sa faca in 2012 dupa seceta asta din toamna 2011!

  skorpion

  31/12/2011 at 10:27 am

  • Buna Dimineata Skorpion 🙂
   Sa speram, nu vad insa prea multe sperante si anul acesta!

   La Multi Ani domnule!

   huniad

   31/12/2011 at 10:38 am

 11. skorpion

  31/12/2011 at 11:17 am

 12. La multi ani!
  Multumiri echipei redactionale: Theophyle, Demeter, Huniad si catzel ptr. munca minunata pe care o faceti 🙂
  Multumiri celor care scriu si citesc acest blog, care este o gura de aer proaspat in cenusiul ce ne inconjoara, reprezinta o lominitza si un sambure de sperantza. Sa avem un an mai bun!

  mar

  31/12/2011 at 11:31 am

  • Buna ziua mar 🙂
   Multe multumiri! si La Multi Ani fericiti!

   huniad

   31/12/2011 at 11:53 am

 13. `neata tutulor
  Probabil ca voi mai reveni diseara.
  La Multi Ani tutulor, gazde, oaspeti, trecatori si muritori.
  NB,
  buna asta: taranul si racanul ne scoasera din foame si anonimat.

  victor L

  31/12/2011 at 11:41 am

  • Buna Ziua Victor, 🙂
   Pana la urma majoritatea nostra suntem tarani – eu cel putin, sunt fiu si nepot de tarani 😀

   La Multi Ani fericiti si sanatosi!

   huniad

   31/12/2011 at 11:54 am

 14. bunä ziua,
  anul care vine, sä fie cu stabilitate, economicä si politicä,
  personal, sä avetzi liniste sufleteascä, bucurii si sä
  fitzi iubitzi.
  romaniei, sä nu intre pe mana uslinosilor, sä aibä putere
  cei ce vor, sä curetze romania, de kgb,secu,mafiotzi.

  vä multzumesc, pt. informatzii, pt. lectziile de istorie,justitzie,
  culturä ,etc. nu vä inchipuitzi cum le-am samurat.

  theo- nona

  31/12/2011 at 12:13 pm

  • Sarut mana dna Theo,
   Si eu va urez la Multi Ani! Sanatosi si plini de satisfactii domniei voastre si familiei voastre.

   huniad

   31/12/2011 at 12:16 pm

 15. La mulţi ani, prieteni, şi tot ce vă doriţi!
  http://baricada.wordpress.com/2011/12/31/mos-berila-va-ureaza-la-multi-ani/

  baricada

  31/12/2011 at 12:16 pm

 16. La Multi Ani! Cu sanatate si putere pentru toate!

  Mih

  31/12/2011 at 12:26 pm

 17. La Multi Ani,sanatate si bucurii „Capeteniei” si familiei lui, tuturor Politeienilor!

  Inganduratul

  31/12/2011 at 1:26 pm

  • Buna Ziua @Inganduratule,
   In numele „celorlati” iti urez La Multi Ani Fericiti! Sanatate si bunastare 🙂

   huniad

   31/12/2011 at 1:49 pm

 18. eu cred, judecätorii care au favorizat si a ajutat teroristii irachieni,
  sä fie trimisi in judecatä, si trebuiesc f. aspru pedepsitzi, altfel
  aceastä practicä, a fost folositä si la eliberarea lui haysam.
  dece nu au fost judecatzi si condamnatzi; in cazul haysam??????

  theo- nona

  31/12/2011 at 1:59 pm

 19. Un an nou fericit si vesnicul La multi ani! 🙂

  filadel

  31/12/2011 at 2:40 pm

  • Buna Ziua Filadel 🙂
   La Multi Ani fericiti si santosi. Multa bunastare si pace 🙂

   huniad

   31/12/2011 at 2:45 pm

 20. La Multi Ani!
  Un An Nou fericit, cu sanatate, un vin bun, voiosie, alaturi de cei dragi – mai aproape sau mai departe totzi suntetzi in inima noastra!

  http://desydemeter.wordpress.com/2011/12/31/un-an-nou-fericit/

  desydemeter

  31/12/2011 at 2:45 pm

 21. Buna Ziua la toata lumea 🙂
  Postare Noua!

  Theophyle

  31/12/2011 at 3:32 pm


Comentariile sunt închise.