Politeía

Quis custodiet ipsos custodes?

Lavrenti Beria nu a fost acolo

Sedinta de demitere a lui Geoana nu a fost stalinista deloc. A fost o demitere mioritica obisnuita. S-a procedat exact cum se procedeaza in toate partidele cu sediul pe malurile Dambovitei, indiferent de eticheta lor. De amintit demiterea lui Catarama din PNL – deci nimic extraordinar.

Nici lăturile aruncate nu sunt prea originale. Geoana nu a dezvaluit adevaruri ascunse sau a facut dezvaluiri dramatice. Tot ceea ce a spus el era cunoscut tuturor celor care se informeaza la nivelul cel mai simplu. Deci Lavrenti Beria nu a fost acolo si nici executia nu s-a soldat cu cine stie ce “sange” politic. Sustinatorii lui Geoana erau cunoscuti si firesti pentru cine cunoaste conturile deschise sau inchise in acest partid.

PSD-ul este inca un partid sub “poala lui Iliescu.” Omul care a cunoscut-o pe Ana Pauker si a supravietuit cu succes tuturor luptelor intestine din PMR si PCR nu poate fi decapitat politic nici de Geoana si nici de altcineva din conducerea actuala a PSD, indiferent de  alianta pe care o pot construi cei care il urasc si sunt sigur ca sunt multi.

Cine crede ca exista o alianta intre Iliescu si Nastase greseste. Nastase este profund diferit de Iliescu. Conjunctura i-a adus impreuna si Iliescu se foloseste de Nastase in felul de care s-a folosit de majoritatea celor care i-au fost utili. La fel de gresit este faptul ca multi considera ca vremea lui Nastase “a apus,” nici vorba! Privind galeria politica in jurul lui Ponta, Nastase poate fi considerat un gigant politic – intrebarea esentiala ar fi cate divizii mai are Nastase si daca Zambaccian poate deveni La Boisserie, parerea mea sincera ca nu!

Lupta viitoare la care vom asista in PSD (50% probabilitate) va fi intre tinerii lupi ai lui Ponta cu lupii mai batrani pe care poate ii va unifica Nastase. Adrian Nastase stie ca daca Ponta va castiga alegerile din 2012, cariera lui se va termina si Zambaccian nu va deveni niciodata un fel de La Boisserie.

Cat despre Geoana, el devine  un adevarat „martir al socialismului romanesc” dupa pierderea (prezumtiva sau adevarata) a sefiei Senatului de astazi. Din nefericire pentru el, Geoana a jucat prost toate cartile pe care le-a avut vreodata (vezi articolul meu “Geoana Superstar”) . Geoana a fost fara indoiala un politician norocos, care nu si-a inteles niciodata norocul si nici nu a vazut alternativele posibile! Ramane de vazut daca Marean Vanghelie isi doreste sau nu o noua faţa si daca faţa respectiva va fi Geoana.

In concluzie: PSD-ul ramane sub poala lui Ion Iliescu, chiar daca Lavrenti Beria nu a fost acolo. Cine stie, poate totusi vor gasi socialistii din Romania un Titel Petrescu si atunci se va putea discuta de social-democratie si la noi!

Written by Theophyle

23/11/2011 la 2:48 pm

169 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. In 2007 Geoana era liderul principalului partid de opozitie si a girat suspendarea lui Basescu pe motive cel putin la fel de inchipuite. Fac o paranteza aici si imi aduc aminte ca al doilea chemat la audierile „comisiei” conduse de Felix a fost proaspatul ministru demis Codrut Seres. Stim noi ce s-a intamplat atunci cu seres si Felix. Deci chestia aia cu „sapatul gropii altuia” este valabila

  Imi doresc ca opozitia sa piarda functia de presedinte al senatului dar imi doresc sa se intample asta numai daca este posibil regulamentar, legal si constitutional.

  ribelalu`

  23/11/2011 at 3:26 pm

 2. Buna ziua,
  Deocamdata Geoana a declarat ca reclama la CCR indepartarea sa din fruntea senatului. Tot el a spus ca, datorita celebrului Sova, acum CCR se poate amesteca in deciziile luate de parlament.
  Mi-e teama insa ca se va lasa cu ceva scandal la alegerea noului presedinte al senatului din cauza pretentiilor UDMR.
  Dar unde este Felix? nu l-a propus nimeni ca presedinte interimar da doar si el este vicepres la senat.? Am impresia ca au inceput sa fuga de el ca de dracu chiar USLinosii.

  cedric

  23/11/2011 at 3:36 pm

  • intrebare inteligenta la emisiunea lui Turcescu: dar de ce nu-l propun pe Crin la Senat? are unanimiate in spate, unitatea de monolit a USL (cei mai in varsa recunosc sintagma si li se poate face rau)!!!

   cinic

   24/11/2011 at 7:21 am

 3. Theophyle – parca nu dvs ati scris articolul 🙂
  dspr PSD nu se poate scrie, cu toata sinceritatea, decit ceva de genul „…nu partid ci adunatura de hoti, pungasi, corupti si borfasi. ideologie – nici una; scop – acelasi cu al celorlalte entitati zise impropriu partide (in Ro).” etc etc
  nu e „sub” poala ci „in”. daca e sub e ori buda ori scaunul, moale si ala.
  🙂

  Kibby

  23/11/2011 at 4:00 pm

  • Kibbi 🙂
   te asigur ca sunt eu. Cand fac o analiza o fac absolut fara nici un prejudiciu de opinie. Cred in fiecare cuvant pe care l-am scris. La fel de mult cred ca Iliescu a nenorocit o tara, un popor si tot ceea ce se poate numi o stanga decenta. Eu sunt un om de dreapta care isi doreste o dezbatere adevarata cu o stanga adevarata – complet inexistenta aproape la fel de inexistenta ca o dreapta politica adevarata. Slava Domnului ca poate Noua Republica vor dezvolta o adevarata dreapta in Romania.

   Theophyle

   23/11/2011 at 4:06 pm

   • OK, fie ce-o fi dreapta stinga orice draq dar sa accepte regulile jocului si justitia pe bune. apoi vedem ce e de facut.

    Kibby

    23/11/2011 at 4:22 pm

   • Lavrenti Beria a FOST acolo. La scoala KGB din ’50 a predat si Beria. Cine a absolvit acea scoala? cei de la Lomonosov! Asa ca prin ai sai „alumni” Beria a fost la sedinta.

    cinic

    24/11/2011 at 7:23 am

 4. deci, USL-ul suferä de ” cretinism politic” BUN DIAGNOSTIC

  theo

  23/11/2011 at 4:28 pm

 5. Hmm,
  Geona sef PSD, Geona minimizeaza pe fostul sef PSD, Geona seful opozitiei, Geona initiaza procesul de supendare a lui Basescu, Geoana eliminat din PSD, Geona practic aruncat la gunoi.
  Ponta sef PSD, Ponta minimizeaza pe fostul sef PSD, Ponta seful opozitiei, Ponta initiaza procesul de suspendare a lui Basescu….

  Oare va termina si Ponta le fel? Ca de inceput vad ca nu are imaginatie sa faca ceva nou.

  Aha

  23/11/2011 at 4:31 pm

  • Salut Aha 🙂
   Politica noastra este atat de serbada pentru ca se ocupa de ea niste imbecili si incompetenti. Cei mai rasariti isi folosesc mintea la spagi, furat si acaparare de interese care pana la urma se traduc in bani.

   Theophyle

   23/11/2011 at 4:37 pm

 6. desydemeter

  23/11/2011 at 5:01 pm

 7. Foarte interesant Theophyle, de citit si meditat ! Nu stiu daca si cine din PSD te citeste, daca nu o fac, nu au decat de pierdut !

  Loda

  23/11/2011 at 5:12 pm

 8. 😯

  luminita

  23/11/2011 at 5:24 pm

 9. 2050
  Iliescu : „toti acestia doar au intinat idealurile comun…aaa…socialismului stiintific…”
  2100
  Iliescu : „toti acestia doar au intinat idealurile comun…aaa…socialismului stiintific…”
  2150
  Iliescu : „toti acestia doar au intinat idealurile comun…aaa…socialismului stiintific…”
  ……..
  Iliescu : „toti acestia doar au intinat idealurile comun…aaa…socialismului stiintific…”

  Mih

  23/11/2011 at 5:35 pm

 10. Salut!
  Pai pun si io 2 intrebari : de ce nu a fost invitat(lavrenti-beria) si daca ceva e in neregula de ce nimeni nu sopteste nici o vorba….
  Poate ceva analisti mai luminati ne vor deslusi acest negru mister…..

  andrzej

  23/11/2011 at 5:41 pm

 11. Lavrenti asat nu este oare rotunjorul cu ochelari a la John Lenon, si de ce nu-i scrieti numele corect: Laurentiu , ca doar e ruman de-al no’st ca si Petre roman…, n’a sa ?…..

  andrzej

  23/11/2011 at 5:50 pm

 12. Seara buna 🙂
  E adevarata povestea cu lipsa lui Beria.
  Eram ocupat cu alte treburi si deci de data asta nu a curs singe . Voi recupera data viitoare . 😆

  Ștefan A.

  23/11/2011 at 5:52 pm

 13. Intre timp, ca sa nu ne plictisim, aia de la curtea de apel au dat motivatia eliberarii lui Vantu (gasit pe hotnews). Pai i-a sa vedem ce zic astia:
  -Procurorii au omis… sa precizeze, in concret, in care dintre modalitatile alternative (insusire, folosire sau traficare de bani, valori sau alte bunuri aflate in administrare)…au incadrat actiunile inculpatilor.
  Apoi una e sa insusesti 80 de milioane si alta e sa trafichezi cele 80 de milioane si cu totul altceva e sa jefuiesti bunuri in valoare de 80 de milioane. Am si eu asa o motivare pentru eliberarea unuia care a furat o gaina. Zic sa fie eliberat deoarece procurorii l-au incadrat la categoria furt de gaina, dar, scapare uriasa, nu au mentionat daca gaina era rosie, alba sau verde cu picatele.

  Aha

  23/11/2011 at 6:30 pm

 14. salutare! 🙂

  Am vazut si eu pseudo-motvatia CAB in cazul Vantu, doua observatii:

  – judecatorii au intrat pe fnd, cerind lamuriri de la procurori care in aceasta etapa procesuala nu se impun
  – au scos iarasi chestia aia brevetata Costiniu, cum ca nu este determinat exact, printr-o expertiza contabila, cine si ce paguba a produs, la punct si virgula (chestie care tine iarasi de fond).

  Ar fi multe de spus, insa tocmai sunt in proces de lamurire si eu.

  Cetatean

  23/11/2011 at 6:39 pm

 15. Cit despre sesizarea lui Geoana catre CCR, am o vaga impresie ca CCR se va spala pe miini si o va da cotita. Nu stiu de ce am impresia asta, as putea sa o clarific daca voi vedea temeiul in baza caruia a fost revocat Geoana si sesizarea lui catre CCR. Insa impresia mea este ca CCR va refuza sa intre in miezul problemei si se va da lovita.

  Cetatean

  23/11/2011 at 6:41 pm

  • citizen salut! cuvantul REVOCARE nu apare in documentul scris! BPN „CONSTATA VACANTA” functiei de sef al Senatului. Deci CCR poate nulifica vacantarea si fara sa-si calce decizia anterioara! Nu stiu cine a bagat soparla in document, dar soparla e de marimea unui dinozaur iar cel ce a scris-o e sigur mai iscusit decat „insusi” Sova.

   cinic

   24/11/2011 at 7:27 am

 16. intamplator

  23/11/2011 at 6:53 pm

  • am vazut articolul de azi, poate mai sunt si altii formati de marele doctor, sa ii cunoasca lumea si sa afle ca nu a pierit din tara asta omenia si munca cinstita.

   Cetatean

   23/11/2011 at 7:06 pm

 17. Boys and Girls 🙂
  Ultima versiune de Firefox ( 8.0.1. ) e o racheta . 🙂
  O fi pe baza de neutrinii aia care depasesc viteza luminii ? 😆

  Ștefan A.

  23/11/2011 at 6:58 pm

 18. buna seara,

  tara de nebuni,
  geoana – ponta – iliescu,
  madam birsan vs daniel morar
  +
  milioane, sute de milioane de euro furati, furati, furati…

  germania tuseste….

  ne ia mama naibii daca viata politica nu se linisteste in Ro.

  skorpion

  23/11/2011 at 7:10 pm

 19. madam birsan si-a pierdut uzul ratiunii, daca l-o fi avut vreodata…
  scolita pe vremea lui ceasca – totul i se cuvine, inclusiv hotia, dar sa arata frumoasa si virgina….

  skorpion

  23/11/2011 at 7:11 pm

 20. madam barsan a facut-o lata cu cererea de azi.

  Cetatean

  23/11/2011 at 7:13 pm

  • nu cred/s-a comportat ca intotdeauna si asa cum s-ar comporta mare parte din judecatorii romaniei de azi
   ei sunt ” dumnezeii”+eu completez” mamei lor”

   intamplator

   23/11/2011 at 7:19 pm

  • apropo,cerind -ca judecator-inchisoarea nu se cheama antepronuntare???

   intamplator

   23/11/2011 at 7:20 pm

   • C um sa se autopronunte asupra uneoi spetze in care ar fi reclamanta nu judeca? 🙂

    Loda

    23/11/2011 at 7:27 pm

    • ante-pronuntarea intr-o alta speta decit cea in care judeca este unul dintre motivele pe care in invoca vantu cind cere mereu revocarea judecatorilor care il judeca.

     Cetatean

     23/11/2011 at 7:34 pm

  • disperarea e mare si se agata si de o umbra de pai!

   cinic

   24/11/2011 at 7:29 am

 21. la cit tupeu are madame, nici nu mai stii cum sa o cataloghezi. imunitatea mamii lor!

  Cetatean

  23/11/2011 at 7:21 pm

  • borfasi comunisti

   skorpion

   23/11/2011 at 7:31 pm

 22. intamplator

  23/11/2011 at 7:33 pm

 23. uitati-va la filmulet…………..repede
  😛
  🙂

  http://doc.hotnews.ro/evolu%C8%9Bia-lui-mircea-geoana-in-psd.html

  skorpion

  23/11/2011 at 7:33 pm

 24. exact e spunea Aha si spuneam si eu: judecatorii care i-au dat drumul lui Vantu si-au depasit competentele si au intrat pe fond, in loc sa judece doar cererea de arestare preventiva:

  http://www.evz.ro/detalii/stiri/adevaratele-motive-ale-eliberarii-lui-sorin-ovidiu-vintu-si-a-lui-liviu-luca-955066.html

  Procurorul general al României, Laura Codruţa Kovesi, critică faptul că în loc să judece motivele arestării preventive, unii judecători au tendinţa de a analiza faptele comise, pe fondul cauzei.
  „Tot ca şi ca un comentariu general, nu raportat la o speţă anume, aş vrea să vă spun că atunci când se motivează cereri de admitere sau de respingere a măsurilor preventive solicitate de procurori, am constatat că există o tentinţă de a judeca oarecum fondul cauzei. Ori să fim bine înţeleşi. În momentul în care soliciţi a se lua o măsură preventivă, Codul spune că trebuie să ai indicii temeinice că s-a comis o faptă penală. Nu înseamnă că urmărirea penală s-a terminat, nu înseamnă că încadrarea juridică a faptei este bătută în cuie, nu înseamnă că nu se mai administrează alte probe”, a declarat Kovesi pentru EVZ.

  Cetatean

  23/11/2011 at 7:49 pm

  • „Tot ca şi ca un comentariu general….” of, of, Koevesi,
   🙂

   skorpion

   23/11/2011 at 7:55 pm

 25. iaca de asta trebuie o lege a raspunderii magistratilor, ca se trezeste unul din asta si da o „motivare” de doi lei si lasa liber un ditamai infractorul si apoi judecatorul te sfideaza cu „independenta” lui pe care nu o are si cu pensia lui speciala pe care nu o merita.

  Cetatean

  23/11/2011 at 7:51 pm

  • O motivare mai credibila decit judgii aia de la curtea de apel i-am scris eu la fiul meu saptamina trecuta cind a lipsit o zi de la scoala. Mai lipsea sa decida ca alea 80 de milioane s-au evaporat singure si sa mentioneze contributia majora a lui Vantu la combaterea incalzirii globale. Care Vantu desi e implicat inca in n-spe dosare e un cetatean serios, ce mai, un stilp al societatii. Judgii nostri sint penibili.

   Aha

   23/11/2011 at 8:24 pm

 26. intimplator
  Nu caut polemica dar daca brokerul Newedge nu stie ce spune , atunci de ce sint printre primii in tranzactii ?

  http://www.newedge.com/web/guest/about_us/by_the_numbers/ranking_and_volumes

  Ștefan A.

  23/11/2011 at 7:53 pm

  • fiecare cu sursa lui;
   daca brockerii sunt surse serioase????astia mint si cind respira,ca patriciu

   intamplator

   23/11/2011 at 9:27 pm

   • 😆
    Nu ma fa sa rid ca ma inec cu marul . 😆

    Ștefan A.

    23/11/2011 at 9:58 pm

  • motivatia principala-corecta in fond-a salariilor judecatorilor a fost tocmai aceasta: salarii mari ca sa nu fie tentati;
   rezultatul il vedem dupa 4 ani de la aplicare

   intamplator

   23/11/2011 at 9:28 pm

 27. Apropo de Beria si criminalii istorici ai sovietismului, una tare de la seful oficial al lui „maica” lui Iliescu, USD si toti porcii…
  http://www.hotnews.ro/stiri-international-10771546-vladimir-putin-opozitia-nu-trebuie-destabilizeze-situatia-din-rusia.htm

  Ce naiba o fi avand in capete po-pulatia multa de-acolo?.. tot doar spalaturi si pilituri de creier?… [retoric]

  A A

  23/11/2011 at 8:25 pm

 28. Va uitati la Turcescu? A dat inregistrarea cu ceea ce a vorbit Iliescu aseara in sedinta de decapitare a lui Geoana. I-a reprosat ca , in 1996, imediat ce Iliescu a pierdut alegerile, i-a trimis o telegrama lui Contantinescu in care il felicita ca a terminat cu cancerul din societatea romaneaca (Iliescu si PSD).
  Intrebat de cineva de unde stie, Iliescu a zis ca i-a aratat Constantinescu telegrama pt. ca o pastreaza. Apoi i-a reprosat pierderea alegerilor din 2004, cand Geoana, caruia Nastase ii promisese functia de prim ministru, a zis ca n-au nevoie de voturile PRM si au pierdut alegerile.
  In concluzie, Iliescu n-a uitat nimic, le-a tinut pe toate „la ficat” si i le-a servit la momentul potrivit.

  cedric

  23/11/2011 at 8:41 pm

 29. Buna seara 🙂
  @Citizen 7:49.
  Daca nu ar intra pe fond (in ciuda procedurii), nu ar putea invoca „procedura” pentru a pune in libertate.
  In loc sa aprecieze sensul exact al expresiei „pericol concret pentru ordinea publica” (atentie, nu pericolul social – care este judecat pe fond), au tendinta (uneori instinctiva, alteori interesata) sa judece „fapta” (pe fond) si sa ignore pericolul public concret si iminent.
  Din cate am inteles eu de la amicii mei juristi, sunt notiuni diferite ba chiar de multe ori opuse. Concret (si egal cu un exemplu de manual), in cazul Becali (cand i s-a furat masina). Era un pericol concret pentru ordinea publica (sechestrare de persoane) dar nu neaparat ar fi fost un pericol social. (in fond omul si-a recuperat bunul propriu, fara intentia de a face paguba altcuiva). Probabil pe fond, ar primi o pedeapsa mica (nu mai mica decat arestul preventiv) eventual cu suspendare restul. Dar a lipsi de libertate pe cineva este un pericol public imediat si concret.
  Vezi (macar conceptual), scrisoarea lui madam Barsan, care este un amalgam de notiuni juridice, in care nu se poate (nu vrea – dar eu ii acord prezumtia de (non)conceptualizare) desprinde de amestecul procedurilor de judecata pe fond. Daca s-ar fi multumit cu acuzele aduse incalcarii procedurii perchezitiei (nu discut daca are sau nu dreptate), ar fi fost OK, o reclamatie facuta de „orice cetatean”. Cand a cerut (intr-o cerere catre procuratura), judecarea si condamnarea – dovedeste lipsa completa de a putirinta in a discerne etapele corecte ale justitiei. Lor li se pare ca indeplinirea procedurilor este egala cu actul de justitie. In greseala asta cade si Danilet (care acuza „proceduri” – (nu judecati) ce diminueaza independenta justitiei).

  DanSu

  23/11/2011 at 8:45 pm

  • ai dreptate! 🙂

   am citit in mare motivarea de 80 de pagini de pe luju si am vazut ca asta fac, amesteca fondul si forma intr-un mod nepermis.. dn pacate sunt prea obosit ca sa detaliez, insa fac un fel de talmes-balmes intre aprecieri pe fond si aprecieri pe forma.

   Cetatean

   23/11/2011 at 9:48 pm

 30. repet propunerea mea. NR ar trebui sa organizeze ceva manifestatii impotriva imbecilitatii judecatorilor.
  Asa, la vedere si cu mare tam tam.
  Se poate pune saua si pe jigodiile astea!

  valentin

  23/11/2011 at 8:48 pm

  • Ce am priceput eu de acolo e ca Tariceanu a scos banu’ din trezorerie (sau a facut doar alocatii bugetare) pentru investitii, dar n-a platit furnizorii, inregistrand insa investitiile partiale ca fiind finalizate, economia duduind de zor pe hartie, iar fraieru’ de Boc a folosit sumele bugetate pentru investitii ca sa plateasca datoriile la furnizori (arieratele), astfel ca de fapt investitiile in ultimii 2 ani au fost cu 60% mai mici.
   Am priceput ceva sau sunt pe aratura?

   Twisted

   23/11/2011 at 9:44 pm

   • asa este, cel putin la reparatiile scolilor Boc plateste facturile lui Adomnitei.

    Cetatean

    23/11/2011 at 9:49 pm

   • din cauza asta deficitul real lasat de tariceanu si al sau mf a fost in jur de 8.5 pct!!!
    boc n-a stiut sa profite de asta pentru a explica ce a facut in 2009 si 2010
    pe hirtie deficitul a fost de -parca-5,5-6 pct
    mai pe scurt situatia bugetului la sf lui 2008 era cam ca aia a greciei dupa ce papandreou a fost fortat de ue sa publice cifrele reale pentru 2009

    intamplator

    23/11/2011 at 9:55 pm

 31. Seara buna 🙂
  Ptr. ca este o imagine antologica este momentul sa fie scoasa de la naftalina si revazuta. Cred ca se poate intitula fara sa gresesc – marirea si decaderea unei holograme sau si mai corect cum a fost executat o papusa de catre papusari ptr. ca s-a incurcat in sfori 😀
  http://www.romanialibera.ro/actualitate/politica/video-imagini-de-neuitat-cu-mircea-geoana-de-la-spa-ul-lui-vintu-la-mihaela-dragostea-mea-245670.html

  mar

  23/11/2011 at 9:21 pm

  • Bun articol.

   Twisted

   23/11/2011 at 10:01 pm

 32. Replica lui Basescu, in legatura cu cele semnalate de Dan Badea:

  „Băsescu a comentat că şi el simte că relaţia poate fi extinsă şi a subliniat că ar dori să vadă o prezenţă FBI în România la fel de robustă ca cea a CIA…Băsescu l-a asigurat pe directorul FBI că nivelul de corupţie din cadrul poliţiei româneşti a scăzut şi că partea americană poate să aibă încredere în partea românească. Directorul FBI a comentat că SUA consideră că România a început combaterea corupţiei şi că trimiterea după gratii a câtorva oficiali corupţi ar îmbunătăţi imaginea României”, notează telegrama.

  Cetatean

  23/11/2011 at 10:02 pm

 33. interesant,
  geoana nu este ticalos ca batrinul edec,
  nu este hot ca nastase, mitrea, voiculescu,
  nu este parsiv ca ponta,
  nu este super demagog si cabotin ca crin
  ………..

  si totusi geoana a zburat!
  🙂

  nu ca-i pling de mila, doar constat!

  skorpion

  23/11/2011 at 10:10 pm

  • si a topait sub privirea siderata a lui Dragnea, care ieri l-a executat fara mila 🙂 In plus s-a pupa cu unul din calai – Crinolina!

   mar

   23/11/2011 at 10:19 pm

 34. Geoana, in viziunea mea: slab, slab, slab.
  Orgolios, incapabil, super norocos in viata politica, cu aspiratii politice peste capacitati.
  Nu barbat politic ci june politic cu par alb si minte usoara.
  Manipulabil, sovaielnic, ezitant.

  Cetatean

  23/11/2011 at 10:20 pm

 35. Geoana zice ca ieri, la sedinta, Iliescu s-a adresat pesedistilor spunind „Partidul nostru, FSN:mrgreen: Gura criminalului adevar graieste.

  Cetatean

  23/11/2011 at 10:21 pm

  • incredibil, tovarasul nu-si uita bebelusul creat contra naturii

   skorpion

   23/11/2011 at 10:23 pm

 36. Oameni buni lasati balta pe Geoana ca se pregateste ceva gros si urit in Siria .

  http://www.corriere.it/esteri/11_novembre_23/siria-appello-usa_b13e6112-160d-11e1-abcc-e3bae570f188.shtml

  Ambasada USA invita toti cetatenii americani sa paraseasca Siria imediat ” pina mai sint zboruri disponibile ” .
  Turcii cer proprilor cetateni sa evite imediat Siria la reintoarcerea de la Mecca .
  Ori se lasa cu razboi civil , ori intra turcii si alti arabi peste sirieni . !!!!!!!!!!!!!!!!

  Ștefan A.

  23/11/2011 at 10:24 pm

 37. skorpi, nici in fata Dreptului Judecator omul ala nu va recunoaste ca are singe pe miini si e vinovat de fringerea destinului unei tari.

  Cetatean

  23/11/2011 at 10:24 pm

 38. XXXXX este tot un nemernic, se ocupä de ce nu trebuie.
  –––-Moderat!

  theo

  23/11/2011 at 10:29 pm

  • Theo,
   te rog mai multa atentie la ce scrii ca sa nu generam probleme prietenului nostru.

   mar

   23/11/2011 at 10:32 pm

   • Nici o problema!
    Obama este Presedintele ALES al Statelor Unite si merita tot respectul! Chiar daca nu eu l-am ales, el a fost ales de milioane de americani.

    Theophyle

    23/11/2011 at 10:36 pm

   • mar, eu sunt aici chiar daca nu comentez 😆

    Theophyle

    23/11/2011 at 10:37 pm

    • banuiam ca te afli in apropiere 🙂

     mar

     23/11/2011 at 10:38 pm

     • Sunt aproape chiar daca sunt departe 🙂

      Theophyle

      23/11/2011 at 10:39 pm

      • si asta se vede 🙂

       mar

       23/11/2011 at 10:44 pm

      • Cind te lasa si Romtelecomul esti departe din toate punctele de vedere . 😆

       Ștefan A.

       23/11/2011 at 10:47 pm

       • pai daca sapa cu harletzul 😀

        mar

        23/11/2011 at 10:49 pm

       • Stefane si asta este adevarat! Trebuie sa sti insa ca am citit tot ce s-a scris si am apreciat enorm si ce s-a scris si telefoanele primite! ENORM 🙂

        Theophyle

        23/11/2011 at 10:49 pm

       • Nu stiu nimic , nu am vazut nimic , nu am auzit nimic . 🙂
        Pentru cine nu stie , e un vechi citat italian . 😆

        Ștefan A.

        23/11/2011 at 10:53 pm

       • Cum, nu ai vazut fumul de la Bucuresti? Lansam sticla la apa, am lacul la 50 de m de casa.

        mar

        23/11/2011 at 10:57 pm

       • Cred ca este o problema cu platforma, raspunsurile nu mai sunt afisate, apar ca mesaje noi.

        mar

        23/11/2011 at 10:54 pm

       • ce boala, comentariile imi sunt aruncate mai sus…

        Cetatean

        23/11/2011 at 10:55 pm

       • sa stii ca au o superoferta ptr. noi – fum si porumbei albi, sticle si dopuri de pluta bonus 😀

        mar

        23/11/2011 at 10:51 pm

 39. Iliescu, internat de urgenta la Elias – mesaj primit de Cristoiu.

  mar

  23/11/2011 at 10:35 pm

 40. ce javrä bätranä e zombi, dar si constantinescu, este un nemernic, un escroc mincinos, iliescu a spus…………. emil constantinescu mi-a arätat scrisoarea.

  chiar asa a spus.deci, ce fel de om este constantinescu?, colaborator a lui ilici ???????

  theo

  23/11/2011 at 10:35 pm

 41. mar, constat ca te uiti la Cristoiu. Ce parere ai de scenariile astea de groaza ? n-am vazut chiar de la inceput . Sunt inventate de Chirieac?

  cedric

  23/11/2011 at 10:38 pm

  • Chiriac este un prapadit prins la mijloc, practic nu stie unde sa se indrepte. Hidrandul este secat, Geoana maturat… chiar ca a ajuns …rau, ca sa folosesc un eufemism.

   mar

   23/11/2011 at 10:42 pm

 42. ce spunea chelea creierului, ce scenarii facea? omul e plecat cu pluta oricum, dar ce i-a fatat mintea?

  Cetatean

  23/11/2011 at 10:43 pm

  • Vorbeste ca USL aduc un presedinte la senat de la UDMR ca sa-l dea jos pe Basescu.

   cedric

   23/11/2011 at 10:44 pm

   • Cedric, la pranz se vehicula Presedinte de la UDMR.
    Si-a pus mana in cap ca maimutza – azi USL-ul a dovedit ca poate sa castige alegerile. Mare ganditor si analist, aia sunt in cadere libera si castiga daciada 👿

    mar

    23/11/2011 at 10:48 pm

   • daaa, si marmota invelea ciocolata. UDMR stie ca daca USL are peste 50%, le dau cu flit, cum au facut in 2009 (PSD s-a opus ca UDMR sa fie in alianta PSD-PDL).
    Singura sansa pentru UDMR sa ramina la guvernare e doar in configuratie cu Basescu si PDL.
    Asa ca stau cuminti ungurii.

    Cetatean

    23/11/2011 at 10:50 pm

 43. Doamne , ce canalie e Chirieac asta. Zice ca Antonescu e un politician puternic si, daca alegerile vor fi corecte, va ajunge presedinte. Iar PSD are un lider puternic- Ponta. Cica s-a vazut azi in afacerea cu Ponta.

  cedric

  23/11/2011 at 10:47 pm

  • corectez: afacerea cu Geoana

   cedric

   23/11/2011 at 10:48 pm

   • cretin Chiriac asta, nu mai e nici macar piele, e zgirci.

    Cetatean

    23/11/2011 at 10:56 pm

  • deja stie scorul din 2014? daca ii plesneste inima lui Crin de atata munca pana atunci?

   ribelalu

   23/11/2011 at 11:23 pm

 44. stirea cu Iliescu la lias si la IRTV.
  Se apropie 22 decembrie si vrea sa serbeze ceva intr-un mod mai aparte?

  Cetatean

  23/11/2011 at 10:53 pm

 45. stirea cu Iliescu la lias si la IRTV.
  Se apropie 22 decembrie si vrea sa serbeze ceva intr-un mod mai aparte? 😈

  Cetatean

  23/11/2011 at 10:54 pm

  • In pardesiu de scinduri ?

   Ștefan A.

   23/11/2011 at 10:58 pm

   • Fac coliva, trimit si in Italia o portie 🙂

    mar

    23/11/2011 at 11:00 pm

    • eu ii pun bomboane nu in forma de cruce, ci secera si ciocan.
     Cint si pe trei voci „Internationala”, nu „Vesnica Pomenire”. La ce voce am, scot si CD, noul Costel Busuioc!

     Gluma/Mistou.

     Cetatean

     23/11/2011 at 11:03 pm

   • intr-un mantou comunist cu aerisire la piept.

    Cetatean

    23/11/2011 at 11:01 pm

 46. au disparut comentarii?

  Cetatean

  23/11/2011 at 10:58 pm

  • Nu a disparut nimic – s-a reglat asezarea!

   Theophyle

   23/11/2011 at 11:01 pm

 47. Platforma a intrat la apa, sa fie tot Romtelecomul??

  mar

  23/11/2011 at 10:58 pm

  • Iliescu si PSD . 😆

   Ștefan A.

   23/11/2011 at 11:00 pm

  • Normal . E uns cu toate alifiile . 😆

   Ștefan A.

   23/11/2011 at 11:01 pm

  • La cata rautate a acumulat normal ca s-a decompensat, cred ca a intrat si stent-ul in gripare.

   mar

   23/11/2011 at 11:02 pm

 48. iliescu s-a enervat groaznic de tare pe geoana ca l-a facut piaza rea.
  nu glumesc, tipul se enerveaza cumplit cind i se spun minciuni in fata aka adevaruri absolute
  si
  de aceea a clacat…………….momentan, nu va speriati, nu scapati asa de repede de el…

  skorpion

  23/11/2011 at 11:01 pm

 49. Keep going, Geoana 😆

  Cetatean

  23/11/2011 at 11:02 pm

  • poate totusi are omul niste merite :mrgreen:

   Theophyle

   23/11/2011 at 11:03 pm

   • Dumnezeule, ar fi cea maiu tare ironie a istoriei, sa moara cirpa de gura prostanacului 😉

    Cetatean

    23/11/2011 at 11:05 pm

    • fraza antologica

     mar

     23/11/2011 at 11:06 pm

    • asa cum am mai spus – capricioasa dna Istorie!

     Theophyle

     23/11/2011 at 11:06 pm

   • Depinde din ce directie privesti lucrurile Theophyle
    Daca se priveste din prisma celor care au fost facuti oameni de el prin promovari , scosi din puscarii prin decrete prezidentiale sau reciclati si cu ordin de distrugere a dosarelor , meritele sint deosebite .

    Ștefan A.

    23/11/2011 at 11:15 pm

 50. Poate il ia Geoana pe constiinta. O fi vreun vreun infarct?

  cedric

  23/11/2011 at 11:03 pm

 51. la fel ca aceastä piele…………, a fäcut comentarii de sustzinere si admiratzie, pt. crinolin si ponta,

  SRS, prietenul de partid si afaceri.

  B1, a fost in ultimul timp, scena de sustzinere si laudä, a USL-lui.

  theo

  23/11/2011 at 11:04 pm

 52. nu cred cä moare, zombi , poate are ceva tensiune, la varsta asta.

  theo

  23/11/2011 at 11:07 pm

 53. Banciu este dezlantuit la B1 😆

  mar

  23/11/2011 at 11:11 pm

 54. Imi face mare placere sa-l ascult pe Banciu. Dar tot pe b1 scrie ca Iliescu e internat pt. niste analize „gastrointestinale” programate! La ora asta?

  cedric

  23/11/2011 at 11:13 pm

  • Cedric,
   cand te doare in piept si ai probleme cu dureri de stomac(superior) e bine sa ajungi repede la un cardiolog. Analize de sange rapide si poti sti exact ce se intampla. SMURD are posibilitatea in ambulanta sa-ti povesteasca povestea….

   Theophyle

   23/11/2011 at 11:17 pm

   • Asa stiu si eu, ca pot fi semne de infarct. De asta am si zis. Dar poate nu stiu bine ziaristii simptomele pe care le are Iliescu asa ca doar putem presupune.

    cedric

    23/11/2011 at 11:22 pm

    • cedric iti urez sa nu sti! dar ai dreptate 😦

     Theophyle

     23/11/2011 at 11:23 pm

  • Nu, dureri in piept si in abdomen. Sa fie infarct?
   http://www.evz.ro/detalii/stiri/ion-iliescu-internat-la-elias-955133.html

   mar

   23/11/2011 at 11:17 pm

 55. noapte bunä.

  theo

  23/11/2011 at 11:14 pm

  • Noapte buna 🙂

   Theophyle

   23/11/2011 at 11:15 pm

 56. a mincat chisca, cirnati, toba si caltabosi in post, cum naiba sa nu i se aplece? 😉

  Cetatean

  23/11/2011 at 11:16 pm

 57. Iliescu e programnat miine pentru endosocopie. Are colica biliara.

  Zice IRTV.

  Cetatean

  23/11/2011 at 11:19 pm

  • i-as da un litru de bariu 🙂

   Theophyle

   23/11/2011 at 11:21 pm

   • da-i niste strontiu sau chiar niste uraniu 😆 se vede mai bine la raza 😈

    Cetatean

    23/11/2011 at 11:24 pm

   • Io i-as da o cinzeaca de cesiu 😀

    Twisted

    23/11/2011 at 11:24 pm

 58. suna a bullshit asta cu colica biliara.

  Cetatean

  23/11/2011 at 11:21 pm

 59. cine este Banciu, mar?

  skorpion

  23/11/2011 at 11:24 pm

  • Treci pe B1… e ceea ce incearca Mircea Badea sa devina si nu va reusi niciodata :))

   Twisted

   23/11/2011 at 11:26 pm

   • omul este foarte acid chiar cinic, in seara asta a fost peste medie 🙂

    mar

    23/11/2011 at 11:29 pm

  • Unul care face bascalie de Iliescu si „ziaristele” lui peste 🙂

   mar

   23/11/2011 at 11:27 pm

 60. eu eu zic ca-i bullshit cu colica, parca si-a scos bila demult..

  l-a enervat teribil prostanacul
  si
  ii este teama si de idiotul carlan

  skorpion

  23/11/2011 at 11:27 pm

 61. in ultimul timp numai bucurii mi-au adus astia din PSD :D…Go Ilici, go!

  ribelalu

  23/11/2011 at 11:27 pm

 62. Banciu este un jurnalist care are o emisiune de revista presei,neconventionala, la b1 la ora 23. Lucreaza si la un radio (nu stiu la care)

  cedric

  23/11/2011 at 11:27 pm

 63. multumiri, ca m-ati lamurit cine-i banciu
  🙂

  skorpion

  23/11/2011 at 11:28 pm

 64. Niku’ electricu are toata colectia lui 😆

  http://nikuelektriku.blogspot.com/

  Theophyle

  23/11/2011 at 11:29 pm

 65. Banciu face bascalie si de toate fufele care sunt la mare pret pe alte televiziuni, pare „de moda veche” in conceptii.

  cedric

  23/11/2011 at 11:29 pm

  • cred ca pare normal 🙂 lucrurile s-au degradat rau de tot in „televiziunile” comerciale.

   mar

   23/11/2011 at 11:32 pm

 66. Nu cumva Iliescu a luat prea mult paracetamol ?
  Nu a citit aici ca face rau ? Bine , nu e in rusa dar avea aproape ceva consilier care pricepe engleza . 🙂

  http://www.bbc.co.uk/news/health-15837468

  Ștefan A.

  23/11/2011 at 11:47 pm

 67. a luat paracetamol pe post de viagra. Vroia sa il rupa pe Geoana la sedinta CEx 😆

  Cetatean

  23/11/2011 at 11:56 pm

 68. ups, am bagat glume deocheate inainte de miezul noptii cu 4 minute.

  Cetatean

  23/11/2011 at 11:57 pm

 69. Nu este cu stenograme este cu sponsori – În jur de 1 milion de euro a tocat în patru ani de raliuri echipajul Edwin Keleti-Victor Ponta. Umbrărescu, Negoiţă, Rus au plătit toată distracţia liderului PSD.

  http://www.evz.ro/detalii/stiri/sponsorii-lui-ponta-sa-fie-primiti-955130.html

  mar

  24/11/2011 at 12:33 am

 70. hehe, lui Ponta de la masini o sa i se traga…

  Cetatean

  24/11/2011 at 12:38 am

 71. ma duc, va urez noapte buna tuturor!

  Cetatean

  24/11/2011 at 12:43 am

 72. Buna dimineata 🙂
  Pentru cafeaua de dimineta, va recomand: http://economie.hotnews.ro/stiri-it-10769444-nu-normal-sap-pierdut-romania-toate-licitatiile-pentru-proiecte-publice-ultimii-patru-ani-asa-ceva-nu-intamplat-nicaieri-lume-spune-seful-europa-companiei-germane.htm
  Am eu explicatii pentru domnul Franck Cohen:
  Exista un furnizor de IT care:
  – Emite facturi de mii de miliarde (RON) – manual.
  – dezvolta solutii care cand vrei sa treci nota obtinuta (in baza de date de inscrieri la examen) trebuie sa initializazi baza si sa reiei introducerea datelor.
  – Ofera solutii de genul : „se calculeaza manual si apoi se introduc valorile in calculator”
  – Pune pe servere de baze de date superprotejate parola de administrator „Cucurigu” (la mintea cocosului) 😆
  Acest dezvoltator a castigat aproape toate licitatiile cu institutiile de stat.
  Asa ca domnul din articol ar trebui sa se intrebe: „Ghici SIVECO – ce-i” ?

  DanSu

  24/11/2011 at 7:37 am

 73. O zi buna, plec si eu pe plantatie ;).

  DanSu

  24/11/2011 at 7:38 am

 74. Buna Dimineata,
  Postare noua!

  Theophyle

  24/11/2011 at 8:10 am


Comentariile sunt închise.