Politeía

Quis custodiet ipsos custodes?

Dreptatea cea de dincolo

Singurul procuror care l-a pus vreodată sub acuzare pe Sorin Ovidiu Vîntu, Luminiţa Şega, şi-a pierdut viaţa prin otrăvire cu alumină. Poate jertfa ei si crima abominabila, nedovedita, dar evidenta, isi aduce aportul moral la traseul pe care l-au avut Vîntu si acolitii lui.

Luminiţei Şega i s-a făcut rău, în martie 2005, în biroul de la DNA, acuzând dureri stomacale insuportabile, decedand dupa chinuri groaznice la varsta de numai 42 de ani. De mentionat ca Luminiţa Şega a instrumentat singură dosarele „FNI” – „FNA” – „BID” – „Banca Agricolă”, după ce toţi colaboratorii ei au fost retraşi din anchetă. Ulterior decesului ei, dosarele au fost preluate de procurorii Irinel Păun şi Cătălin Purcărin, care l-au „albit” pe Vîntu, trimiţându-l în judecată doar pentru comiterea a două infracţiuni minore, care, între timp, s-au prescris. Pentru restul s-a dat NUP. (vezi “Heliotropismul si răul absolut”)

Chiar dupa infamia schimbarii judecatoarei Camelia Bogdan si “afacerea Burlan”, (vezi “Despre instalaţii, scurgeri şi burlane!) lucrurile au mers inainte pe drumul unui deznodamant pe care Sorin Ovidiu Vîntu si acolitii lui nu-l mai pot evita.

Nu stiu daca exista o dreptate universala si nici macar nu cred ca in majoritatea cazurilor oamenii au posibilitatea unei restitutii morale pe lumea asta, dar desfasurarea ultimelor evenimente indica faptul ca poate Luminiţa Şega a reusit sa-l aduca pe Vîntu in fata judecatorilor chiar dupa moartea ei. Sa speram ca procurorii si judecatorii care vor instrumenta cazurile “Vîntu” vor intelege si asta!

Viata unui magistrat corect – Luminita Sega s-a nascut in anul 1964. In toata cariera sa a functionat numai ca procuror. In perioada 1996-2004, Luminita Sega a activat in cadrul Sectiei de Urmarire Penala si Criminalistica. Intre 1997-2000, a lucrat in Serviciul de combatere a macrocriminalitatii economico-financiare din cadrul Parchetului General, structura special constituita sub mandatul CDR, la cererea Uniunii Europene. Procuroarea Sega a fost implicata in diverse faze ale instrumentarii unor dosare extrem de grele si de periculoase din punct de vedere profesional, precum „Bancorex”, „Bancoop”, „Jimbolia”, „Tigareta”, „Magureanu-Giurtelecul Hododului”, „Iliescu-Costea”, „Eterna si fascinanta Romanie”, „Stefan Riza”. De altfel, multi dintre colegii procurorului Luminita Sega considera ca magistratul a platit cu viata faptul ca a anchetat asemenea dosare.

Mai multe despre cazul relatat,   in articolul “Otrava pentru procuror

463 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Buna seara!
  Cutremurator cazul Luminitei Sega!
  Ma intrebam ce s-a facut in acest caz, cum de nu exista o ancheta, fiind vorba de un asasinat (ce altceva ar fi putut fi otravirea lenta cu alumina), ce face familia, ce fac colegii luminitei Sega…Prea multa si indelungata tacere.
  Ceva se face totusi, poate ca ancheta se va si finaliza cu scoaterea la lumina a adevarului:
  http://www.luju.ro/dezvaluiri/anchete/parchetul-capitalei-cerceteaza-moartea-prin-otravire-a-ex-procuroarei-luminita-sega-iar-parchetul-general-pe-procurorul-irinel-paun-pentru-scoaterea-de-sub-urmarire-penala-a-lui-vintu-pentru-inselaciune-in-dosarul-fni?print=1

  Mih

  11/11/2011 at 5:42 pm

  • Salut Mih 🙂
   ceea ce incerc eu sa fac este sa aduc cazul (sau sa-l readuc) in atentia opinii publice si sa arat ca acest domni sunt cu adevarat un pericol public! Pentru ca sunt!!!

   Theophyle

   11/11/2011 at 5:47 pm

   • Si foarte bine faci!
    S-a vorbit „inexplicabil” si nepermis de putin despre tragedia acestui procuror si despre imprejurarile atat de suspecte ale mortii sale, de fapt, ale asasinarii prin otravire.

    Mih

    11/11/2011 at 6:01 pm

 2. Numai cine nu a avut de luptat cu sistemul nu stie ce rezistenta intampini cu dreptatea in mana.
  Din pacate,daca procurorul Luminita Sega a ales sa fie „antisistem”-ul lor, a trebuit sa plateasca cu viata.
  Teama mi-e ca, in lupta asta va trebui sa mai pierdem multi „Sega” pana sa devenim o tara normala. Din pacate, nu ii prea avem.

  ela

  11/11/2011 at 6:05 pm

 3. buna seara,

  interesant ca intr-o tara in care averile de sute de milioane de euro si spre miliarde de euro s-au facut preponderent in afaceri cu statul Ro, deci prin incalcarea continua a legilor tarii, – jaf institutionalizat – interesant este faptul ca numarul de procurori, judecatori, ziaristi, politicieni ………..asasinati este………………..extrem de mic.

  asta ce inseamna?
  🙂

  skorpion

  11/11/2011 at 6:09 pm

 4. Buna seara, buna seara.
  Eu am crezut intotdeauna ca exista o justitie invizibila dar care actioneaza peste justitia omeneasca. Eu am insa o intrebare. Nu va plati nimeni ptr moartea judecatoarei? Nu se otraveste nimeni singur cu alumina. Avem de a face cu o crima care trebuie pedepsita: de la cei care au comandat crima la cei care au executat-o.

  clemycali

  11/11/2011 at 6:13 pm

  • Buna 🙂
   Ca sa fie pedepsita ar tb. dovedita crima si faptuitorul, ori „mana nevazuta” a ascuns cazul sub pres. Ori pana acum se pare ca nimeni nu a vrut sa dezlege misterul acestei odioase crime.

   mar

   11/11/2011 at 6:20 pm

 5. Seara buna 🙂
  Oarecum off topic, dar in legatura cu pericolul public al personajului SOV. Incep sa apara date interesante care si aici au fost vehiculate dar nu au putut fi probate legate de preluarea actiunilor irealitatea de catre Elan Schwartzenberg. Cred ca individul s-a aruncat in gol/a fost aruncat in gol – de la 30 ianuarie 2006 până la 29 aprilie 2011 singurul acţionar nominal la Bluelink Comunicazione a fost Vitalie Dobândă, unul dintre apropiatii lui SOV. De la 29 aprilie 2011 până în prezent, acţionari nominali au devenit Elan Schwartzenberg (1.000 de acţiuni) şi Vitalie Dobândă (100 de acţiuni).
  http://www.hotnews.ro/stiri-10671664-detalii-din-referatul-arestare-lui-sorin-ovidiu-vantu-care-pun-discutie-vanzarea-realitatea-catre-elan-schwartzenberg.htm

  mar

  11/11/2011 at 6:16 pm

 6. Ziua buna oameni buni,

  Stau si ma intreb, pentru a otravi lent pe cineva tre buie sa fii in aproprierea persoanei repective, predictibil pentru ceva timp. Deci „cercul” suspectilor ar trebui sa fie destul de mic.”Follow the money” cred ca ar trebui sa micsoreze si mai mult cercul.

  eugeni

  11/11/2011 at 6:16 pm

 7. Seara buna
  In Italia mafiosi ucid folosind pistolul , dinamita sau „moartea alba” . Cind corpul dispare definitiv .
  In Romania , aceasta doamna procuror a fost poate prima victima ilustra a sistemului ticalosit . 😦
  Care altceva nu e decit mafie legalizata .
  Sper sa nu asteptam atentate dinamitarde sau omoruri in grup pentrua intelege ca criminalitatea organizata si legalizata trebuie combatuta cu toate mijloacele la indemina si in toate modurile . Permanent si fara pauza .

  Ștefan A.

  11/11/2011 at 6:29 pm

  • Si aici cred ca ar fi potrivit, ca epitaf al doamnei Luminita Sega, un citat din spusele unui alt mare procuror:-„He who is silent and bows his head dies every time he does so. He who speaks aloud and walks with his head held high dies only once.Giovanni Falcone”
   Sa dea Dumnezeu ca moartea ei sa nu fi fost in zadar.

   Twisted

   11/11/2011 at 6:39 pm

 8. Oare cum justifica cele doua jeguri, Mircea si Crin, sprijinul pe care l-au primit de la cocalarul SOV, mai ales ca au incept sa fie citati si adusi cu madat sustinatorii de hidrant si batista :mrgreen:
  „VÂNTU: – Dacă îmi permiţi, totuşi rărirea parlamentarilor este o chestie foarte populară printre cetăţenii imbecili ai acestei ţări.
  POPA: – Da, dar nu despre asta e vorba.
  VÂNTU: -Ba da, pentru că acolo este prefaudarea alegerilor. Se referă strict la referendum şi referendumul este o chestie gingaşă. Ei au ieşit deja cu declaraţii că susţin micşorarea numărului de parlamentari.
  POPA: -Da şi asta poate să spună şi acum, „Susţinem în continuare referendumul, haideţi să-l programăm între tururile de scrutin”.
  VÂNTU: – Da. O să mă gândesc. Să vorbesc cu MIRCEA şi cu CRIN să văd de ce nu preiau mesajul. Nu ştiu. M-a luat prin surprindere cu treaba asta.”
  http://www.hotnews.ro/stiri-esential-10671269-corina-dragotescu-catalin-popa-audiati-dosarul-favorizarii-lui-nicolae-popa-vezi-fragmente-din-stenogramele-discutiilor-intre-sorin-ovidiu-vantu-cei-doi-ziaristi.htm

  mar

  11/11/2011 at 6:35 pm

  • Pai, cred eu, cele doua jeguri nu au ce justifica. Ei sunt doar mizeria de sub ghearele cu care Vantu a jefuit un intreg popor.

   Twisted

   11/11/2011 at 6:42 pm

 9. Aici cultura . Din aia rafinata . imposibil de inteles de catre mujici . 😆

  http://desydemeter.wordpress.com/2011/11/11/impresionism-%e2%80%931/

  Ștefan A.

  11/11/2011 at 6:44 pm

  • Buna seara la toata lumea 🙂
   Stefan:)
   Imi alungi cititorii. Si mujicii vor intelege pictura rusa ce va urma…:)

   desydemeter

   11/11/2011 at 6:50 pm

   • Sarut mina . 🙂
    Eu deja am scris ” dincolo „. Bineinteles ca am comentat coerent cu nivelul meu intelectual .
    Dar asta nu cred ca e o surpriza pentru nimeni . 😆

    Ștefan A.

    11/11/2011 at 6:53 pm

 10. Asasinarea prin otravire a procurorului Luminita Sega nu este un caz singular, amintiti-va si de „sinuciderea” procurorului Panait, niste fire duceau atunci ancheta si in proximitatea lui Ponta.

  luminita

  11/11/2011 at 7:08 pm

 11. a aflat cineva de ce Adunarea Generala a Judecatorilor Tribunalului Bucuresti se va intruni in data de 18 noiembrie 2011 (12.30) in vederea declansarii procedurii de revocare a judecatorului Adrian Neascu, membru CSM???????????

  skorpion

  11/11/2011 at 7:20 pm

  • ma-ntreb ce draqu i-a vandut de fapt Vantu lui Elan?
   tigla de pe casa?!?!?!?
   si unde-i schimbarea iRealitatii intr-un CNN veritabil, chestie promisa de Elan?
   Daca era proprietarul de facto al iRealitatii, ce l-a impiedicat pe Elan sa schimbe politica editoriala schizoid-eoliana cu una de opinie echilibrata?

   luminita

   11/11/2011 at 7:40 pm

   • Lumi, eu ma intreb ce cauta Elanul in aceaste combinatii 😦

    mar

    11/11/2011 at 7:42 pm

    • tocmai, asta ziceam si eu.
     el nu exista nicaieri, e omul invizibil in afacerea asta.
     daca era proprietar schimba ceva, se facea cunoscut.
     a schimbat un sediu inchiriat pe altul.
     postul emite aceleasi goange.

     luminita

     11/11/2011 at 7:52 pm

 12. Platitudinea zilei semnata: Andrzej

  Nefiind familiarizat cu cotloanele politicii , cu atat mai mult cu hrubele politicii dambovitene, acesta afirmatie ma lasa chiar nauc: http://www.hotnews.ro/stiri-politic-10672020-ioan-oltean-secretarul-general-pdl-sustinem-ponta-fara-niciun-fel-retinere-demersul-inlocuire-lui-mircea-geoana-din-functia-presedinte-senatului.htm

  Cer ajutor si indreptare macar in acesta speta…..
  Noaptebuna!

  andrzej

  11/11/2011 at 7:33 pm

  • Eu nu te pot ajuta,
   declaratia lui Oltean se incadreaza in categoria de care vorbea Lazaroiu mai demult, cum ca „Ponta lucreaza in favoarea PDL”.
   Eu zic ca face asta fara sa-si dea seama.
   Iar Geoana….nici el nu stie cati mai sunt cei pe care se va putea baza, la o adica.

   luminita

   11/11/2011 at 7:48 pm

   • Salut Lumi!
    Ponta ponteza la PDL, iar oltean la psd?…..
    Iarta nedumerire prostului….

    andrzej

    11/11/2011 at 8:05 pm

    • ptr lamuri: ponta , oltean, hrebenciuc, fenechiu etc reprezinta acelasi partid.doar numele partidului difera ptr „electorat”.iar neplacerea acestor indivizi se numeste Traian Basescu .dupa 90 putere sau opozitie au avut acelas „program electoral” : jaful, iar de hapsaneala politicienilor romani au profitat diverse forte externe care au interesul ca Romania sa fie o piata de desfacere si o plantatie unde manelistii sa fie cei ce distreaza „poporul”.intr un cuvant o ierarhie inversa a valorilor.

     zigzag

     11/11/2011 at 8:59 pm

   • Oltean este un dobitoc sinistru. De asta si este de acord cu Ponta. Marile genii ca si marii tampiti se intalnesc intotdeauna la mijlocul drumului.

    clemycali

    11/11/2011 at 9:05 pm

    • Buna Clemy&all!
     Multumesc pentru raspuns.
     Era doar o intrebare retorica adaugata la platitudinea zilei de azi semnata de mine.
     Multumesc!

     andrzej

     11/11/2011 at 9:13 pm

 13. Omagiu si respect total memoriei omului integru si magistrat exemplar LSega.Ca simplu cetatean doresc doresc razbunare prin justitie atat in cazul domniei sale cat si in numele miilor de nedreptatiti de coruptii din justitie.

  andrzej

  11/11/2011 at 9:10 pm

 14. Seara buna 🙂
  Sunt prns de ceva ce vreau sa scriu. Asa ca total off-topic (desi ce scriu va fi on 😉 ), @thephyle, am rugainte, daca poti sa-mi dai link-ul la postarea ta cu judele american.
  Mii de scuze, dar ai asa de multe postari ca mi-e greu sa caut acum. Multumesc !

  DanSu

  11/11/2011 at 9:12 pm

 15. revin 🙂
  Asa judeca unii Berlusconi 🙂

  http://www.time.com/time/covers/europe/0,16641,20111121,00.html

  Ștefan A.

  11/11/2011 at 9:44 pm

 16. Ștefan A.

  11/11/2011 at 9:46 pm

  • Salut!
   Asa si cu ceausescu!

   andrzej

   11/11/2011 at 9:55 pm

   • …toti vrem schimbarea , iar cand vine ne temem.
    Vrei sa spui ca esti imun si inert la ce se intapla in jurul tau?, M-as mira, iar daca chiar asa ar fi as zice ca esti ori prost ori nesimtit, ori nu traiesti acolo unde zici ca traiesti.

    andrzej

    11/11/2011 at 9:59 pm

    • @andrjez,
     vorbesti cu tine?
     🙂
     te certi cu tine insuti?
     😛

     skorpion

     11/11/2011 at 10:01 pm

     • Skorpy, salut!
      Ai cazut intre doua postari in care numele dvs. nu a fost mentionat. Si acum scutur capul a surpriza….
      Oricum sunt surprins ca dai atentie unor cuvinte de buna intentie adresate altcuiva.
      Sa inteleg oare ca acum si matale faci triere si pe aici?

      andrzej

      11/11/2011 at 10:09 pm

    • ….am inteles ca acolo in Italia te ocupi de instalatii pe bombardiere si avioane de atac, si de securizarea ligourilor de aur. Chiar si cu asa succes in afaceri oricum depinzi de vecini parteneri, dar mai cu seama de clienti. Ce se intampla oriunde in jur influenteaza o afacere precum cea a domniei tale.
     Cearca de intelege cu mintea ceea ce am spus.
     Respect!

     andrzej

     11/11/2011 at 10:06 pm

 17. Monica Macovei la TvR info, vorbeste despre CSM

  mar

  11/11/2011 at 10:19 pm

 18. elan, este probabil cum spunea mihaela, un interlop un mafiot, a lucrat cu sume virtuale, ca sä poatä späla bani si justifica.

  este unul la fel ca DD, tot un om de legäturä, ce injurä,urmäreste si face la comandä, cele mai josnice murdärii.DD face tot feluri de reclame si saboteazä pe altzii, in favoarea pc-pnl

  dinescu degeaba minte, era omul de casä a mafiotului, ca multzi altzii.

  theo

  11/11/2011 at 10:20 pm

 19. dna. Macovei, desi nu mai este in guvern, dar a avut o bunä contributzie,

  la mersul justitziei si partidului pdl

  theo

  11/11/2011 at 10:22 pm

 20. Buna seara 🙂

  In memoria Luminitei Sega, dar si a procurorului Cristian Panait ”sinucis”, redau aici un comentariu mai vechi al prietenului nostru Basca Ilie, de pe blogul Rodicai Culcer:

  „Tare mi-ar plăcea să citesc un comunicat al Parchetului de pe lângă ICCJ, să aflăm de la dna Laura Codruța Kovesi că a dispus redeschiderea dosarului penal pentru a se lămuri:
  -cine l-a sinucis pe procurorul Cristian Pananit;
  -ce a vrut și a făcut Victor Ponta în calitate de ultima persoană venită în vizită programată în apartamentul victimei, când încă mai era în viață;
  -de ce același Ponta a afirmat la Tv Tucă-show că știe ce s-a întâmplat cu Cristian Panait, dar nu poate să spună nimic până nu se încheie ancheta (n-a mai dat nicio explicație, semn că are interes să se dea amnezic și confirmă astfel că nici el nu consideră ancheta încheiată);
  -din ce considerente nobile și-a permis atunci CSM să-l spele pe procurorul Piciorus (membru CSM cointeresat) cu investigații (de parcă ar fi fost organ fidel de cercetare penală) și concluzia venită să sune ca nuca-n justiția de pe pereteți, că membrul lor activ n-a fost implicat în sinuciderea procurorului;
  – ce dosare avea acasă procurorul Panait (aflat într-o perioadă de concediu, după un conflict la serviciu), cine și când au fost recuperate de aceiași Ponta și Picioruș sau dacă au fost prezenți în apartament și alți aruncători de procurori incomozi;
  -cine și de ce l-a detașat la pensie pe primul și ultimul procuror care a cercetat penal implicarea lui Ponta; poate mai este în viață și vrea să se spovedească;
  -de ce nu s-a verificat dacă la IML a fost modificată concluzia autopsiei (poate autopsihiatrică), după cum au apărut niște indicii ce pot fi recuperate de la cei implicați din cadrul IML, poate mai sunt în viață;
  -cui i-a folosit campania ulterioară despre presupusele afecțiuni psihice ale sinucigașului, metodă de folosire a mijloacelor specifice în sistem (dacă nu pentru mușamalizare, atunci pentru ce? că n-aveau alte dovezi pt sinucidere?);
  – ce explicație oferă procurorii NUP-iști ai Parchetului General, reduși la concluzia sinuciderii, față de declarația mătușii lui Panait, Elena Dumitru, despre ultimele cuvinte ale nepotului ei, rostite după aruncare (“Câinele de Ponta mi-a făcut-o”), și despre cafeaua pregătită de ea pentru musafirul Ponta, înainte să fie rugată de Cristian să plece prin vecini pentru a fi singuri, după ce i-a mai spus cât de hotărât era să tranșeze colegialitatea musafirilor: “Ori ei, ori eu”; rezultatul s-a văzut după aruncarea de la etaj);
  -ce contribuție a avut tăcerea mieilor: Bombo Năstase, de la alergia față de arestații de vinerea, până la protecția și paza sponsorilor pesediști de Oradea, Sanda Stănoiu, de la mulțimea telefoanelor primite de la Cristian înainte de aruncarea la pământ, până la armonia cercetării pe tăcute prin Conu Joițica față cu reacțiunea mutului în păpușoi;
  – ce știe și poate să spună, dacă va fi invitată după redeschiderea anchetei, jurnalista Simona Ela Fica despre culisele dosarului 117/P/2002, amintite tangențial în articolul publicat la începutul anului 2011 în Exploziv despre crima ascunsă în același spirit de colegialitate pesedistă.
  -câți locatari, lăsați în libertate dintr-o eroare judiciară protecționistă, merită să fie mutați în spații scutite de chirie, fără parchet, cu masă asigurată și gratii cu vedere spre marea nomenklatură de pe lângă justiție”

  Vesnica lor pomenire, saracii procurori!

  Cetatean

  11/11/2011 at 10:53 pm

  • La întrebările acestea dragă CITI, nu vei primi răspuns prea curînd nici tu, nici Mister B, nici noi.

   Tiberiu Orasanu

   11/11/2011 at 11:08 pm

   • salutare, tibi!

    Sa scriem la CSM, poate stiu aia care se ocupa cu ”independenta” Justitiei.

    Cetatean

    11/11/2011 at 11:13 pm

  • Intr-adevar, de Panait uitasem. O alta moarte suspecta ptr care nu a platit nimeni niciodata.

   clemycali

   11/11/2011 at 11:10 pm

  • d-na kovesi….o alta mare dezamagire ,dreptate si adevar am votat dreptate si adevar avem :))

   zigzag

   11/11/2011 at 11:17 pm

 21. cum de guse-cäpuse, acest mercenar intelop, prieten cu vantu si altzii, zburdä si palavrageste orce, escrocul nu spune, cum isi face banii, pt. ce servicii lucreazä??
  HUREZEANU, omul cu 2 fetze, poate mai multe…………candva ii v-a cädea masca

  theo

  11/11/2011 at 10:53 pm

 22. ponta, se vorbeste de mult, a fii co-autorul unei crime, dar s-a reprofilat in co-chilot.

  theo

  11/11/2011 at 10:55 pm

 23. dar crin-cretin, cum justificä milionul dela fenechiu si alte milioane dela altzii???????

  KLAUSII; A CONTRIBUIT MULT SE SPUNE; SECURISTUL LA FEL:

  theo

  11/11/2011 at 11:04 pm

 24. VANTU, si totzi acesti mafiotzii, nu trebuie sä mai fie liberi

  theo

  11/11/2011 at 11:05 pm

 25. dragii mei,

  dl. boda, cred cä fumeatzä niste ierburi träznite, bätranul sac are nebunealä,

  marele si infocatul comentator comunist, imi este lehamite, un sleios bolsevic.

  theo

  11/11/2011 at 11:12 pm

 26. noapte bunä.!

  theo

  11/11/2011 at 11:13 pm

 27. noapte buna, theo!

  Cetatean

  11/11/2011 at 11:13 pm

 28. Buna ziua 🙂
  Excelenta caracterizare – „Sa-l tratezi pe Ion Iliescu drept o cantitate neglijabila in PSD este o proba de grava, fatala, infantila miopie. Inseamna ca n-ai inteles in ce confrerie ai intrat si atunci iti meriti soarta. In asemenea “societati” tradarile sunt pedepsite nemilos. A citit Victor Ponta vreo istorie a mafiei? Sa uiti ca ai fost inventat de Adrian Nastase, sa te joci cu caizii, este o eroare de dimensiuni galactice daca vrei sa contezi in acel partid. Cat il priveste pe atletul grobianismului steril, Crin Antonescu, el este un factor derivat, un efect secundar, un epifenomen. Efemer, fara greutate in trecut, fara idei in prezent si fara vocatie in viitor, marcat de fatuitate si vacuitate, este cel mai perisabil personaj dintre cei care s-au zbatut sa intre in prim planul politicii romanesti a ultimelor doua decenii. ”
  http://www.contributors.ro/politica-doctrine/nu-subestimati-rolul-prostiei-in-istorie-deriva-cuplului-ponta-antonescu/

  mar

  12/11/2011 at 10:50 am

 29. Ipoteza asasinatului nu poate fi omisă, însă sunt puţine indicii ale unei intoxicaţii acute. Iar de intoxicaţie cronică avem cu toţii parte, fără excepţie, încă din Neolitic, odată cu folosirea vaselor de argilă la prepararea hranei. Diferenţa este doar de toleranţă la aluminiu. La unii mai mică, la alţii mai mare. Am arătat la vremea respectivă, pe blogul Nicoletei Savin, care sunt sursele de aluminiu şi combinaţiile agravante.

  • Buna,
   Ar fi util link-ul daca mai exista, ptr. ca suntem unii care la momentul acela s-au informat mai mult de pe HN. Multumesc!

   mar

   12/11/2011 at 11:59 am

  • sa mori prin otravire cu alumina, la 42 de ani, tocmai cand instrumentai niste dosare grele
   si nici nu aveai timp de gatit ceva in oale de argila mai ales, cand abia daca mancai un iaurt dimineatza si-o aripa de pui cu salata la cina, sarind peste pranz si inlocuindu-l cu cafea ….
   probabil ca Luminita Sega a murit din cauze extraterestre si noi ne batem capul de pomana….

   luminita

   12/11/2011 at 1:57 pm

 30. Cu legi ambigue, ușor de interpretat, vom avea parte numai de victime, nu și de asanarea corupției
  http://sareinochi.com/2011/11/12/cu-legi-ambigue-usor-de-interpretat-vom-avea-parte-numai-de-victime-nu-si-de-asanarea-coruptiei/

  Sare'n Ochi

  12/11/2011 at 12:36 pm

 31. voi stitzi, cate concedii au primarii?????? s-au ei isi dau concedii dupä plac.

  poate mai isi cumpärä niste vile, mai ascunde ceva bani, mazärea drogatä

  iar este in brazilia.interlopul are manä liberä.

  theo

  12/11/2011 at 12:52 pm

 32. Buna ziua si salutatiuni cordioase!
  credeam ca mi s-a blocat windows-ul de la fatidicul 11.11.11 😆 dar nu, va gasitzi tot la postarea de ieri.
  Nu e rau, daca poa’ sa fie bine…. 😆

  luminita

  12/11/2011 at 1:50 pm

 33. ponta ca si antonescu, au niste schelete in dulap, candva, vor prinde viatzä, sper

  theo

  12/11/2011 at 2:22 pm

 34. sare,
  si dacä jumätate din ei pier, voi cei tineri, nu vä läsatzi.

  väd aici pe blog, si pe incä alte cateva, Intelectuali adeväratrzi,

  ce nu sunt ingräditzi si nici priponitzi de vreo ideologie.

  eu am mari sperante in voi.

  cu toate greselile, guvernul Boc si special Presedintele BÄSESCU

  a deschis cu adevärat, un drum nou. acum depinde de voi.

  theo

  12/11/2011 at 2:28 pm

 35. momentul adevarului in USL, Dan Radu Rusanu – vom pierde presedentia Senatului. Pai daca asa doresc catastrofele politicii dambovitene, Lolek&Bolek normal ca se va intampla asata. Intr-o alta ordine de idei, paguba in ciuperci ptr. simplu motiv ca nu au facut nimic ptr. romani si Romania, au tocat banii inutil.
  http://www.hotnews.ro/stiri-politic-10678288-vicepresedintele-pnl-psd-pierde-siguranta-presedintia-senatului-aceasta-miscare-afecta-usl.htm

  mar

  12/11/2011 at 3:50 pm

 36. Palatitudinea zilei semnata de andrzej

  Ce se intapla cu acest loc, patronul si-a luat concediu?

  andrzej

  12/11/2011 at 4:52 pm

 37. ruseanu isi face griji, se pare are dece, face asa multe escrocherii, cä ii este fricä.

  theo

  12/11/2011 at 5:42 pm

 38. Seara buna 🙂
  La Roma , strada pe care se afla sediul oficial a guvernului a fost blocata circulatiei . Sute de oameni asteapta demisia lui Berlusconi urlind de toate cele impotriva lui . Aceiasi scena in fata resedintei presedintelui republicii unde o alta gramada de oameni asteapta ca Berlusconi sa se prezinte pentru a inainta demisia . 🙂
  Nu va pot scrie ce se striga impotriva lui . Cel mai cast slogan : bue bye Berlusconi . 😆

  Ștefan A.

  12/11/2011 at 7:56 pm

  • bye bye Berlusconi . Scuze de greseala . 🙂

   Ștefan A.

   12/11/2011 at 7:57 pm

   • Salut, sa intelegem ca scapati de bunga bunga 🙂

    mar

    12/11/2011 at 8:14 pm

    • Salut mar
     Ca demisioneaza , e absolut sigur . In jurul orei 21:30 ora RO .
     De remarcat ca insista mult pentru a plasa oameni de incredere din gasca lui in noul guvern . Si normal . Prin demisie iese de sub protectia legii facuta de el prin care primele 4 functii in stat nu pot fi procesate . Si are 3 procese care pina acum au fost aminate datorita acestei legi .
     Cit priveste bunga – bunga , procesul in care vine acuzat de relatii sexuale cu o minora decade (prescriptie scurtata datorita tot unei legi facute de oamenii lui ) in februarie 2012 .

     Ștefan A.

     12/11/2011 at 8:53 pm

     • Mare mafi 😦 Un osedat care a vrut sa arunce „in aer” Europa.

      mar

      12/11/2011 at 8:59 pm

 39. Buna seara, buna seara.
  @Stefan, asistam la sfarsitul unei epoci.

  clemycali

  12/11/2011 at 9:02 pm

  • Salut clemy
   Eu nu sint atit de sigur . 🙂

   Ștefan A.

   12/11/2011 at 9:07 pm

   • E prea orgolios , megaloman si superstitios . 🙂
    Va incerca mereu sa fie in primul plan . Iese pe usa si intra inapoi pe geam . 🙂 Bineinteles dupa ceva timp . 🙂

    Ștefan A.

    12/11/2011 at 9:17 pm

 40. Cand stapanul (apropos unde este, sper ca OK) nu este acasa soarecii joaca pe masa 🙂 fara topic, asa ca va salut soareci buni,

  Asa cum am banuit, Sova a fost cel care a dat indicatiile la BPN cum si ce cu Geoana (asa am cetit pe undeva). Cred ca Nastase si Iliescu incearca sa isi recastige influenta pierduta.Daca Ponta pierde (si din pacate va pierde) Sova ii va urma catinel din urma. PSD cred ca vrea sa redevina PSD. Cred ca PSD,singur, are in sondaje cam tot atata cat are USL-ul. Deci PNL este o greutate inutila.
  Crin va pierde pe toata linia, iar ca PNL sa recastige credibilitate va trebui sa il debarce. PNL sa isi faca o mea culpa….ratacire doctrinara bla…bla…bla si o sa mearga singur in alegeri.

  Zic din pacate, pentru ca cu Ponta si cu Crin drumul spre victorie (al PDL) era asigurat
  .
  Asadar totusi, dansul va reincepe cu PSD la fel ca inainte(pe vremea lui Nastase), UPNR cu figuri noi – Ponta si Sova care il vor injura cu sete pe Nastase si Iliescu, PP-DD va promite 50000 euro dar mai incolo peste vre-o 5 ani ca tre’ sa dospeasca aia 20000, UDMR se va infrati intru despadurire cu celelalte partide maghiare, Noua Republica cu entuziasmul celor tineri unde sper ca MN nu va mai cere sa vada pe cineva peste 20 si sub 40 de factura europeana ignorand faptul ca Ponta indeplineste criteriile cu brio.

  Toata lumea la block start-uri…..

  eugeni

  12/11/2011 at 9:57 pm

 41. la noi a fost, f. frig azi.

  dupä asa o toamnä lungä, acum miorläim.

  noapte bunä.

  theo

  12/11/2011 at 10:49 pm

 42. Berlusconi a demisionat.

  Daniel Arfire

  12/11/2011 at 10:56 pm

 43. Eu abia acum am aflat ca a existat un procuror care a instrumentat aceste dosare. Si ca a murit in asemenea chinuri.

  razvanrinder

  13/11/2011 at 12:02 am

 44. Buna dimineata
  Dragi gazde,sper ca sunteti bine!

  ela

  13/11/2011 at 9:23 am

 45. Buna dimineata!
  daca cineva are vesti despre Theophyle, sa lase doua vorbe pe blog, sa stim si noi.

  luminita

  13/11/2011 at 9:27 am

 46. Am intrat de „n” ori pe aici , unde este „stapinul” blogului????

  Mariana

  13/11/2011 at 9:43 am

 47. Buna dimineata,
  Sa speram ca ale noastre gazde sunt bine si ca problemele urgente i-au impiedicat sa apara ieri.

  mar

  13/11/2011 at 9:48 am

 48. Ziua buna 🙂
  Va anunt oficial ca Theophyle este fara internet . De ieri . 😦 Romtelecom are un imens black out in anumite zone a Bucurestiului care impiedica atit functionarea internetului cit si a telefoanelor .
  Gluma & Misto – Trebuie sa ne gindim daca e din vina dictatorului sau datorita demisiei lui Berlusconi in Italia . 😆

  Ștefan A.

  13/11/2011 at 9:56 am

  • Buna dimineata 🙂
   Stefan, ce spui tu nu este un SF ptr. ca se intampla ca un berbec sa excaveze cablul si sa ramai in bezna sau fara conexiune.

   mar

   13/11/2011 at 10:09 am

 49. Buna dimineata,
  Multumiri Stefan pentru informare. Am sperat ca internetul este vinovat pentru absenta gazdei. Sa speram ca se rezolva repede pentru ca ne lipseste foarte mult, tuturor.

  cedric

  13/11/2011 at 10:08 am

 50. O similitudine interesanta, institutia demisiei la PSD transformata in „autosuspendare” si istoria comunismului. In 1945 Ana Pauker se pronunta – „Partidul nu cunoscuse institutia demisiei”.
  Sau ce se intampla acum lui Geoana – Ana Pauker „Tovarasu’, tu esti un capital la dispozitia Partidului, te duci unde te numim noi”, iar la refuz urmeaza executarea, reala in cazul lui Patrasacanu formala prin excludere in cazul lui Geoana.

  http://life.hotnews.ro/stiri-prin_oras-10681755-lucretiu-patrascanu-singurul-intelectual-adevarat-din-conducerea-pcr.htm

  mar

  13/11/2011 at 10:34 am

  • Salut mar
   Mai instructiv in articol e sa intelegem de unde a invatat Iliescu cum sa se descotoroseasca de „dusmani” prin procese farsa si condamne stabilite inaintea acestora . 🙂
   – Dej consolideaza asa puterea personala . Prin eliminarea fizica a concurentilor .
   – Ceausescu aplica aceiasi metoda de inlaturare (nu stim daca a si condamnat la moarte ceva opozitori din partid)
   – Iliescu consolideaza puterea personala prin executia sotilor Ceausescu .
   – Geoana , fostul candidat ideal la presedentia tarii din partea PSD , acum vine „impins” sa demisioneze fiind considerat un „tradator „.
   Imposibil sa nu observam asemanarile si continuitatea aceleasi logici criminale .
   PSD reflecta aceasta gindire .

   Ștefan A.

   13/11/2011 at 10:49 am

 51. Buna dimineata !

  M-as simiti onorat,daca gazda va „corecta„ cele de mai jos:

  – V.Ponta,joaca rol de iepure;nu cred ca arhanghelii comunistoizi renunta la fotolii,cred ca prin ceea ce se intampla acum,s-a scurtat „traseul„
  – M.Geoana,are totusi teoretic sustinatori,cati?,multi,foarte multi comparativ cu partidul voiculescian;si acum:
  – Geoana n-are bani pentru un nou partid ( oricum a gaurit bugetul psd ului,si sponsorii au ramas pe pierderi),un partid cu suportul financiar si mediatic al PC ului,va duce automat la cresterea numarului de votanti( visata) de Voiculescu.
  – solutia imorala a fost la un moment dat un colac de salvare si cred ca Voiculescu nu are cursuri despre negocieri,de poamna
  – intra PNL la guvernare ?( automat,Crin ,out!)

  Multumesc

  Doru` cu motoru`

  13/11/2011 at 10:49 am

 52. Cu toate ca am iesit de mult la pensie im amintesc destul de exact ca noi am invatat si toxicologie. Afirmatia intoxicare cu aluminiu sau alumina mi separe aiuritoare.Trebuie sa definesti clar substanta care i-a fost administrata.Hidroxidul coloidal de aluminiu (Alucol) e folosit la prepararea pulverilor antiacide folosite in ulcere gastrice si nu prezinta nici un fel de toxicitate.Daca vreti sa nu va faceti de bafta definiti clar substanta care i-a fost administrata si care produce intoxicatie cu alumniu cu efecte mortale.

  Sile

  13/11/2011 at 11:01 am

  • Buna ziua domnule @ Sile
   Daca se citea cu atentie articolul si in special trimiterea din incheierea acestuia ” otrava pentru procuror” , aveati cel putin idea ca nimeni nu se face de bafta aici si cu acest blog .
   Oricum , trimiterea e la acest articol: http://www.newspad.ro/Otrava-pentru-procuror,206496.html
   Sper sa o cititi cu atentie si ulterior , daca doriti informatii suplimentare, sa va adresati Institutului National de Medicina Legala care cel putin in teorie ar fi trebuit sa efectueze o amanuntita autopsie a cadavrului . Cu toate analizele chimice si fizice aferente . Daca aceasta autopsie nu a fost efectuata , sa va adresati Ministerului de justitie pentrua a primii raspunsuri clare .
   PS . In Romania si omorul intra sub incidenta masurii juritice numite prescriptie . Poate asa veti intelege de ce si cele peste 1.000 persoane ucise in decembrie 1989 nu au o rezolvare juritica cu vinovati si condamnati .
   Sa aveti o duminica placuta .

   Ștefan A.

   13/11/2011 at 11:23 am

  • Sile,
   cred ca denumirea exacta a substantzei ingerate ( voluntar sau nu) de catre procurorul Luminita Sega trebuie sa fie demult mentionata in raportul toxicologic intocmit de catre medicii legisti.
   Cine vrea sa afle, poate.
   Cine poate si vrea sa investigheze cauza acestei morti, sa o faca!

   luminita

   13/11/2011 at 11:27 am

 53. Stefan A.
  cum e fara Berlusconi? 😆

  luminita

  13/11/2011 at 11:28 am

  • Salut luminita 🙂
   Pentru mine personal e exact ca inainte . 🙂
   Nu stim ce ne rezerva viitorul dar cum mega – extra – super – corectia bugetara multianuala aprobata ieri de parlament e deja depasita din punct de vedere a miliardelor in discutie , se vor impune noi masuri de ajustare bugetara . Cum clar a specificat comisarul UE responsabil in acest sector . Vor fi necesare noi miliarde de taieri , intrari fiscale si astea vor fi cele mai dure . 😦
   Oricum , noul viitor prim ministru Monti a declarat ca sint doua mari masuri ce vor fi impuse . Rigoare contabila si adio la privilegii . Care (in opinia mea personala) sint cu gramada . Incepind cu posibilitatea bugetarilor de a intra in pensie anticipata si calculul pensiei lor in procente ( 85 % ) din ultimele salarii. (cind restul , au pensile calculate contributiv si sint mult mai mici + virsta de pensionare mai ridicata ) . Terminind cu salariile nete a parlamentarilor care sint cu 100 % mai mari decit cele a unui europarlamentar sau salariul unui judecator la curtea constitutionala italiana care este dublu fata de omologul lui american de la curtea suprema americana si cu agravantul ca euro e mai tare ca dolarul . Deci , judecatorul italian in acest caz incaseaza lunar si net cu 120- 130 % mai mult decit americanul . Nota hazliedar tot legata de definitia „privilegii ” : armata italiana are 500 generali activi . 1 la 356 militari . Record absolut

   Ștefan A.

   13/11/2011 at 11:42 am

   • Bag seama ca si la voi sunt privilegii si privilegiati 😦 Am inteles ca v-au marit TVA-ul si varsta de pensionare.

    mar

    13/11/2011 at 11:45 am

    • Salut mar
     – Virsta de pensionare va fi egala pentru barbati si femei dar si pentru pensionatii anticipati si cei pensionati de batrinete doar in 2020 . 😆 Actualmente acesta virsta a fost stabilita ca va fi in 2020 de 65 de ani . Interesant ca eu personal deja intru sub incidenta unei alte legi care prevede ca privatii , PFA , meseriasi , profesionisti , etc , pot cere pensie doar la realizarea unei cifre = 105 . Adica virsta + anii de contributii . In cazul meu virsta 65 de ani + 40 ani de contributii . Frumos exemplu pentru a astupa gura tuturor care debiteaza cerind subsidiaritate si sustinere intre generatii . indiferent de tara . Adica aia de azi care au intrat in pensie la virsta de 40- 45 de ani cer prin reprezentantii lor politici (inclusiv mioritici ) ca altii sa lucreze mult mai mult pentru a avea ei cine sa le plateasca pensia de azi dar si de maine . 😦
     – TVA a crescut cu 1 punct percentual . La 21 % . In bani , acesta crestere de un punct reprezinta 4 miliarde euro de intrari suplimentare la bugetul italian .

     Ștefan A.

     13/11/2011 at 12:02 pm

     • Si cand te gandesti ca la noi mutatiile s-au facut de un an, incep sa cred ca Piratul a avut un „tata Omidu” la Cotroceni 🙂 Omul a fost cu un pas inaintea altora, din pacate clasa politica a fost catastrofica ptr. ca daca intelegeau mesajul lucrurile erau mai bune la noi.

      mar

      13/11/2011 at 12:10 pm

 54. Sa ne pregatim de „circ” :-D. Sper sa intre rapid in paine NR ptr. ca au deschisa turnanta si ar fi pacat sa fie ratat finish-ul.
  http://www.hotnews.ro/stiri-politic-10684389-mircea-geoana-sustine-conferinta-presa-duminica-ora-12-15.htm

  mar

  13/11/2011 at 11:43 am

 55. http://www.hotnews.ro/stiri-esential-10684689-guvernul-pregateste-rectificare-bugetara-negativa-prevede-taieri-alocari-majoritatea-ministerelor-surse.htm

  Deci si in acest an bugetul are probleme . Exact ca in 2009- 2010 , nici acum nu au nimerit prognoza care punea la baza bugetului o crestere de PIB . Lasa ca o vor nimerii 2012 prin proiectul de buget . Bineinteles si in corelatie cu celelalte aprobate pe anii trecuti , super optimist . 😆 😆

  Ștefan A.

  13/11/2011 at 12:11 pm

 56. Buna ziua! 🙂

  Geoana se tine tare de scaun 😆 (din fericire pentru el, are dreptate in ceea ce spune).

  Cetatean

  13/11/2011 at 12:27 pm

  • Da, bine ca spune lucrurilor pe nume. Din treaba asta tripleta tonta&Puturosul&Oparila sunt la pamant iar combinatorul rozaliu spre rosu s-a facut de caco 😆

   mar

   13/11/2011 at 12:30 pm

 57. deja o da in SF-uri, se lauda ca a blocat Legea Educatiei. Deja se lauda cu obstructia politica facuta la plesneala si de chichi.

  Cetatean

  13/11/2011 at 12:31 pm

 58. „tancurile actualei puteri sa calce in picioare ultima bruma de democratie in sistemul rmanesc”, brrrrrr, e deja cu seringa in vena.

  Cetatean

  13/11/2011 at 12:34 pm

 59. Legat de demisia lui Berlusconi in Italia , as vrea sa va semnalez un fapt invatatura care fuge intregii clase politice mioritice dar si multor comentatori pe bloguri . 🙂
  1 – Silvio Berlusconi a fost „impins” la demisie in primul rind datorita manovrelor presedintelui republicii facute in urma analizei obiective a situatiei Italiei pe arena financiara mondiala . Tot ce a urmat e doar ULTERIOR .
  2- Presedintele republicii italiene nu este nici macar ales de popor . Este numit prin votul comun a parlamentului si senatului italian .
  3- Strict legat de primele doua puncte , absolut nimeni , nici macar Berlusconi si ocolitii lui nu a strigat la adresa presedintelui : „lovitura de stat ” , „dictator” , ” betiv cu sticla sub masa ” , ” javra ordinara ” sau mai stiu eu ce jigniri a primit omologul lui mioritic ales prin vot universal de popor si nu politicieni . 😦
  4 – Presedintele republicii italiene ale exact aceleasi prerogrative ca cel mioritic dar este in realitate o INSTITUTIE care are maximul respect cetatenesc si din partea partidelor politice . Indiferent ca sint la guvernare sau opozitie .
  – Domnii din USL si sustinatorii lor ar avea doar de cistigat daca ar intelege din aceste fapte , acele norme minime de buna educatie ,cultura si respect . Adica cei 7 ani de acasa . Slabe sperante . 😦

  Ștefan A.

  13/11/2011 at 12:34 pm

 60. Stefane, ai nostri vor o marioneta in fruntea statului, ca ei sa isi faca jocurile.

  Cetatean

  13/11/2011 at 12:37 pm

  • Exact cum procedeaza acum cu Geoana . 🙂
   Din candidat ideal la presidentie , a ajuns „tradator ” pentru sefii USL . Care in realitate sint Nastase si Iliescu .
   Ce jeg de partid . Exact si in totalitate ca ala comunist , PCR . 😦

   Ștefan A.

   13/11/2011 at 12:40 pm

   • Stefan, ca in articolul de mai sus. Dupa ce a fost bun, pupa si adulat este „executat” pe la spate.
    Ca si materialul permite acest lucru este alta poveste. Daca omul era/este asa de patriot tb sa aiba o pozitie publica si in legatura cu vizitele private la Moscova. Lucru valabil si ptr. fratiorii cu cusma rosie din partidul de cumetrie si cu traditie rosie de necontestat prin deciziile si modul in care sunt luate .

    mar

    13/11/2011 at 12:47 pm

 61. Stefane, vechii activisti s-au adaptat la realitatile democratiei. o mimeaza, si vor ca cei care au ajuns (numiti au alesi) in virful puterii sa raspunda la comenzile subterane, cind isi iau functia in serios, il suspenda, cum au facut cu Basescu (ales) sau cum vor sa faca cu Geoana (numit, cu diferentele enorme fata de ceea ce reprezinta Basescu).

  Cetatean

  13/11/2011 at 12:47 pm

  • O singura solutie eficienta @ cetatean . tra – tra – tra – tra pina se goleste incarcatorul . 😆 😆

   Ștefan A.

   13/11/2011 at 12:51 pm

   • stiam eu ca mai devreme sau mai tirziu aveai sa imi propui asta, ai terminat de lustruit lingourile si acuma vrei sa lustruiesti si fierul 😆

    Cetatean

    13/11/2011 at 12:53 pm

    • 😆

     Ștefan A.

     13/11/2011 at 12:54 pm

 62. Oare ce se va intampla daca Geoana nu pleaca din partid, de la Senat si primeste sprijin din organizatii, va demisiona Tonta? Tonta si-a dinamitat scaunul ptr. ca am serioase rezerve ca americanii vor accepta ca lider un astfel personaj.

  mar

  13/11/2011 at 12:52 pm

 63. Ponta va fi lasat sa urle in pustie, nu isi va da demisia, si se va alege cu niste sfaturi de la Iliescu si eventual cu un „comitet de sprijin” pe care va trebui sa il consulte de acum incolo.

  Cetatean

  13/11/2011 at 12:54 pm

  • Cum vine ales seful senatului ? E un post asigurat de regula opozitiei sau „se aranjeaza pe sub masa ” in pur spirit mioritic ?
   Daca Geoana nu vrea sa demisioneze , ce fac astia din USL , il executa ? 😆

   Ștefan A.

   13/11/2011 at 12:57 pm

 64. nu am zis ca Geoana e seful ales al senatului. Nu au cum sa il execute aia din USL, pot doar propune revoarea lui, dar asta se faca daca el a incalcat grav si repetat regulamentul Senatului sau Constitutie. Culmea e ca Sova ar trebui sa coordoneze executia, desi tit Sova este autorul amendamentului Sova, prin care CCR poate verifica constitutionalitatra unei masuri de revocare a lui Geoana :mrgreen:

  Cetatean

  13/11/2011 at 1:07 pm

  • Deci haos legislativ total in mintea astora . Logic ca vor punta doar pe demisia fortata . 🙂
   Da daca PDL pune omul lor in functia eliberata prin demisie , ce fac astia din USL ? Harakiri in grup ? 😆

   Ștefan A.

   13/11/2011 at 1:15 pm

 65. zi insorita tutulor,
  Stefan,
  grea sarcina i-ai trasat dlui @ Sile, ca vad ca nu mai apare sa ne spuna daca a inteles ceva.
  Si au trecut peste 2 ore 😉

  victor L

  13/11/2011 at 1:22 pm

  • Salut @ victor L
   Gluma e buna . 🙂
   Cind se discuta de chestii serioase nu exista pe acest blog tendinta de a pupa in dos pe unii si a lauda pe altii . Cine citeste articolele lui Theophyle stie bine ca sint documentate pina in cele mai mici amanunte .
   Inutil deci ca domnul @ Sile ne acuza de superficialitate . Poate obiectiv din lipsa de timp pentru a citi si alte articole de pe acest blog sau poate subiectiv . 🙂 Ma opresc aici .

   Ștefan A.

   13/11/2011 at 1:36 pm

 66. Geoanä este un escroc sentimental, ce a explicat cat iubeste PSD-ul, totul a fäcut

  spre binele tzärii, s-a dus in america, unde are relatzii, in tzarä a fäcut si a dres,

  cu ong-uri,academicieni si atentzie………………..casa regalä–care casä regalä????

  este vorba de securistul duda prietenul lui.

  ce nu a spus deloc GEOANÄ, dece a fäcut vizitele nocturne la MOSCOVA??????????

  si nu odatä.prima datä ers membru in CNSAS– poate a trädat tzara,…..ce a dus la rusi?

  cine i-a pus la dispozitzie avionul?

  theo

  13/11/2011 at 1:26 pm

 67. SOVA; se face inportant, dar are niste escrocherii la activ, cu ponta ,cu oprescu, etc.

  theo

  13/11/2011 at 1:31 pm

 68. pardon,- era vorba de CSAT

  theo

  13/11/2011 at 1:36 pm

 69. theo, sova e un imbecil care nici macar nu stie consecintele asmandamentelor pe care le initiaza:

  https://theophylepoliteia.wordpress.com/2011/06/03/2012-%E2%80%93-apocalipsa-constitutiei-si-cirlanii-coafati/#comment-147366

  am explicat eu la vremea aia.

  Cetatean

  13/11/2011 at 1:50 pm

 70. Inchizitia de la PSD mai are in vizor un personaj de mucava, care daca nu mai are bani devine indezirabil – Robert Negoita
  http://www.romanialibera.ro/actualitate/politica/robert-negoita-luat-in-vizor-de-judecatorii-integritatii-din-psd-244460.html

  mar

  13/11/2011 at 1:56 pm

 71. un pervers, un afemeiat si un uigabal, facea presiune asupra fetelelor care participau la concursurile de Miss ca sa se culce cu el si cu banicioiu!

  http://www.click.ro/actualitate/bucuresti/simona-lungu-miss-romania-negoita-robert_0_1067893216.html

  Cetatean

  13/11/2011 at 2:15 pm

 72. Geoana exclus din PSD ? Exclusiva pe adevarul .ro
  Cu 43 voturi pentru si 3 impotriva .

  Ștefan A.

  13/11/2011 at 2:17 pm

 73. „Sunt absolut consternat de situatia creata. Am fost invitat la 14.15, am venit la 14.10 si am constatat ca sedinta deja de epuizase. Dl. Sova mi-a comunicat ca este prea tarziu si ca nu mai poate sa convoace colegii”, a spus Geoana.
  http://www.hotnews.ro/stiri-politic-10684327-comisia-integritate-psd-discuta-refuzul-lui-mircea-geoana-inlocuit-titus-corlatean-fruntea-senatului.htm

  mar

  13/11/2011 at 2:26 pm

  • era absolut previzibil. executia lui Geoana se face in beneficiul de imagine al lui Ponta si al USL-ului.
   1. cica Antonescu s-a rastit la Patriciu si mogului s-a tras de-o parte suparat si ofuscat (si i-a mai tras si o copita punand jurnalistii pe urmele lui Crin sa-i monitorizeze ziua de munca)
   2. cica Ponta s-a rastit la Voiculescu (a dat dovada de fermitate) si si mogulul acesta s-a retras
   3. amicul de SPA a lui Geoana, mogulul Vantu a fost retras de pe piata.
   aici tragem o linie si adunam si ne iese ca avem 3 moguli de care Ponta, respectiv USL s-a detasat, nu mai are de a face cu ei (he-he-he!). ia sa ne aducem aminte de declaratia lui Ponta cu privire la Geoana si „epoca” lui care a abundat „de moguli” samd.
   4. Ponta s-a incontrat impotriva lui Nastase (cu dosarele lui) si a lui Iliescu (acest Richelieu al PSD) si l-a executat pe Geoana (in contumacie, in stilul kaghebist al lui Ion Ilici Iliescu – de unde se vede ca „burzuluiala” mosului in ce-l priveste pe Geoana a fost de forma ca sa-i adoarma pe sustinatorii acestuia si sa nu-i faca sa paraseasac partidul pana azi. de azi e tarziu, toata lumea va baga capul in pamant ca si cum Geoana a fost ridicat de catre DNA).
   sa nu uitam declaratia lui Ghita cum ca a gasit in scriptele Realitatea Media cum ca Vantu a alimentat cu bani presedinti de tara si prim ministri (Nastse, ciocu’ mic!).
   sa nu uitam nici editorialul lui CeTuPeu in care-l lauda pe Victoras ca nu mai pupinlatraul lui Iliescu (asta fiind un fel de doi dintr-o lovitura – doar a putut sa scrie si despre obsesia lui de ratat: Basescu si Boc)
   deci, de maine vom avea un PSD (cred ca USL nu intra in calculele acestei executii) mai proaspat, mai curat, mai fara moguli, cu un Ponta tare si vanos care a omorat atat balaurul cu trei capete al balaurului mogulesc, cat si hidra cu doua capete a vechiului partid. Iliescu s-a razbunat si pe Prostanac si pe Arogant. si tare mi-e teama ca-si implineste si visul de-a face praf PNL.

   Sare'n Ochi

   13/11/2011 at 4:17 pm

 74. L-au exclus pe Geoana. Am vazut declaratia lui la b1

  cedric

  13/11/2011 at 2:29 pm

 75. Cred ca in sfarsit putem spune ca asistam la distrugerea comunismului cu fata umana. PSD-ul a inceput sa se distruga prin implozie 😀

  mar

  13/11/2011 at 2:29 pm

  • 😆
   Las ca si Iliescu crapa . Mai devreme sau mai tirziu , nu conteaza . Si atunci chiar ca partidul e pe drumuri . 😆

   Ștefan A.

   13/11/2011 at 2:35 pm

 76. Ce evolutie a putut sa aiba acest personaj, de la Presedinte ptr. o noapte adulat si pupat, cu garda personala la excludere, facuta de cei care i-au fost in staful de campanie si imparteau sticle cu vin – „Printul Mircea”. Linia Moscova nu se dezminte!
  Sper ca personajul sa inteleaga unde se afla si sa inceapa sa spuna adevarul!

  mar

  13/11/2011 at 2:36 pm

 77. Sova sustine ca nu a avut confirmarea ca o sa ajunga la intalnire, mare gunoi. Are o mecla care spune totul.

  mar

  13/11/2011 at 2:38 pm

 78. Salut!
  Platidtudinea zilei semnata de Andrzej

  Ma intreb ce pune la cale patronul acestui blog, stiind sarguinta domniei sale cu care ne-a naravit aici.
  Oricum observ ca dialogul curege normal si civilizat semn ca cineva are cheile(sare’n ochi?).
  Oricum suspectez o hoatarare ce va sa vie.
  Iar daca e vorba de vie se pare ca anul 2011 vai unul de mare succes si cautare pentru viitorii colectionari. Se pare cavia da rod bun canoamenii se cearta….
  Va doresc o zi buna !

  andrzej

  13/11/2011 at 2:51 pm

  • Buna, nu este prima data cand Theophyle „dispare” cu treburi. Cu siguranta sunt cauze obiective si cum tot cu siguranta aici dialogul va curge normal. De ce? Ptr. ca suntem oameni normali si o comunitate, chiar si virtuala, care avem pretentii de la noi si ne respectam Mentorul 🙂
   In plus, sa fii convins ca exista cineva care supravegheaza dialogul, lucru care nu este rau.

   mar

   13/11/2011 at 3:00 pm

 79. ce cofirmare, cand ieri spenea geolgäu pe sticä, se v-a duce.

  dar imi place.

  acum catva timp, Geolgäu l-a invitat pe dl.Boc la senat, omul s-a dus,

  si a gäsit usa cu lacät. ei doamne, cum se intoarce roata.

  theo

  13/11/2011 at 3:04 pm

 80. nu vä aud plangand.

  theo

  13/11/2011 at 3:32 pm

 81. Buna ziua,

  sper ca ThPh – Demeter sint ok.

  ce turbulente in Psd………geoana exclus, voiau sa-l excluda si pe robert negoita, dar nu am aflat de ce.
  din afacerea asta ce sa inteleg: ca tineretul bovin pesedist ponta-sova vor sa-i marginalizeze pe iliescu-nastase?
  este si asta o versiune, nu?

  la PDL – vor sa-l excluda pe Daniel Oajdea, asta ce a mai facut?

  skorpion

  13/11/2011 at 3:34 pm

  • Activarea cu fanfara a comisiei de integritate a PSD este „tiganeala” (vorba lui Mazare) PSD, ca raspuns la adoptarea codului lui Macovei in PDL. Iar PDL a adoptat pozitia lui Macovei obligat de AcZ a lui Lazaroiu.

   judex

   13/11/2011 at 3:57 pm

  • A fluierat in biserica 🙂 Adica s-a uitat ca gaina la hultan catre Gheorghe Flutur. El deja calcase pe bec anul trecut, cand si-a permis sa-si intrebe alegatorii ce parere au despre motiunea de cenzura initiata de PSD.

   Twisted

   13/11/2011 at 4:22 pm

 82. geolgäu, a mancat la multe mese, de jucat nu v-a fii läsat, dar l-au inpins sä facä prostii si ei,

  acum mortul e de vinä. abia acum, s-a dat de gol, cä are relatzii…… cu fosta casä regalä,

  dar adevärul cä este prieten cu dudä, ca si täriceanu.escrocii securisti

  theo

  13/11/2011 at 3:36 pm

 83. Pe tvr info, Dancu analizeaza situatia. El zice ca hotarirea e luata pentru salvarea lui Ponta.
  El crede ca C Ex va confirma decizia comisiei de integritate

  cedric

  13/11/2011 at 3:39 pm

 84. Metafora lui Dancu: Ponta se bate cu tablourile de pe pereti! O fi vorba de Iliescu& Nastase?

  cedric

  13/11/2011 at 3:41 pm

 85. Pentru cei care nu au citit stirea lui @Stefan A.:
  Theophyle are probleme cu inernetul.
  (Ca doar n-o sa credeti ca il jeleste pe Geoana 😉 )

  victor L

  13/11/2011 at 3:43 pm

 86. internetul, evident.
  scuze, prezint carnetul de note.

  victor L

  13/11/2011 at 3:44 pm

 87. cumva ponta si sova urmaresc sa-i alunge pe iliescu-nastase de pe pozitiile lor de eminente cenusii?

  🙂

  skorpion

  13/11/2011 at 3:53 pm

 88. @judex,
  cred ca ai dreptate si au pornit cu aplicarea direct cu omul number 2 in stat.
  misto, nu?

  skorpion

  13/11/2011 at 3:58 pm

  • Exact. Si mai interesant inca, bipolaritatea scenei politice din Ro a fost fortata sa iasa la suprafata dupa 20 de ani, aducandu-se clarificarea finala. Maestrul confirma in continuare.
   P.S. @Cetatean trebuie sa fie incantat ca lupta se da pe teritoriul lui.

   judex

   13/11/2011 at 4:14 pm

   • judex, adica vrei sa spui ca se va lasa cu sesizare de CCR si cu artificii juridice in chestiunea Geoana?

    Cetatean

    13/11/2011 at 4:21 pm

    • Poate, dar nu la cazul asta particular ma refeream, ci la faptul ca pe teren lupta finala se va da pe taramul Justitiei, coruptia fiind arma de baza a taberei create de Ilici. Eu zic ca AcZ, in esenta, este numele curateniei de primavara.

     judex

     13/11/2011 at 4:28 pm

     • sa dea Donul sa fie curatenie de primavara, cum zici! 🙂

      Cetatean

      13/11/2011 at 4:34 pm

      • …si iata cum arma principala a adversarului a fost transformata in princpala sa vulnerabilitate.

       judex

       13/11/2011 at 4:39 pm

 89. iata ce spune sebastian lazaroiu despre geoana

  Numit de Iliescu ambasador,

  dar omul ţărăniştilor,

  prieten al americanilor,

  cu vizite pe ascuns la ruşi,

  în 2009 era la guvernare, dar şi în opoziţie.

  Noul partid pe care vrea să îl fondeze, „social-creştin”, îl caracterizează pe Geoană – este pănă la urmă sinteza dintre soacra ţărănistă şi episodica sa aderenţă la socialism.”

  nu auzisem pina acum ca geoana ar vrea sa fondeze un partid social crestin.

  http://www.evz.ro/detalii/stiri/o-victorie-a-lui-ponta-ii-va-face-irelevanti-pe-iliescu-si-nastase-in-partid-953703.html

  skorpion

  13/11/2011 at 4:06 pm

 90. salutare din nou!

  L-au lucrat profesionist pe Geoana, l-au exclus in lipsa, cu complicitatea lui Sova, desi se stia ca Geoana a fost chemat la 14.15, sedinta a fost de la 13.

  Ce au votat acolo a fost floare la ureche, mai departe sa vedem, in forurile superioare de partid si apoi la Senat. Se va lasa cu strigare la CCR, ci Geoana atacindu-si partidul la CCR 😉 Mortal.

  Cetatean

  13/11/2011 at 4:11 pm

  • L-au lucrat profesionist, de fapt un profesionism de sorginte stalinista. De unde morala, aschia nu sare departe de trunchi. Poate PSD-ul sa aiba mii de consultanti scoliti in America, de baza sunt lectiile de la Moscova.

   mar

   13/11/2011 at 4:34 pm

 91. javra – haimanaua de sova a invocat ca geoana nu a confirmat invitatia primita.
  de fapt tacerea inseamna acceptare, dar de unde sa stie bovina.
  oricum nici de geoana nu-mi pare rau..
  o caricatura politica, stie sa vorbeasca dar nu convinge pe nimeni pentru ca nici el nu crede ceea ce spune.

  curiozitate mea: ce se va intimpla cu h(m)oastele batrine iliescu & nastase
  🙂

  skorpion

  13/11/2011 at 4:37 pm

  • Nastase cred ca s-a saturat de stat pe tusa, nu e exclus sa-l vedem candidand la Presedintie.

   Twisted

   13/11/2011 at 4:44 pm

  • Vor face combinatii in umbra, ptr. ca am seriaose rezerva ca cei doi pretini au tupeul sa-i atace. Oricum se anunta vremuri frumoase, vreau sa vad momentul in care PSD-ul sare in aer, atunci vom spune ca s-a facut un pas mare si ca Romania si-a gasit calea.

   mar

   13/11/2011 at 4:46 pm

  • 😆 😆 😆

   luminita

   13/11/2011 at 7:20 pm

 92. Daca Geoana a fost exclus ce vor face cu cumnatul, ptr. ca le aduce prejudicii morale prin salariul cu care a fost investit 👿
  Ce frumos se exprima prietenul Dragnea – „Comisia de integritate va intocmi la final un raport, pe care il va inainta Biroului Permanent National al partidului” .
  http://www.ziare.com/liviu-dragnea/psd/dragnea-de-ce-vorbim-de-excluderea-lui-geoana-1133414

  mar

  13/11/2011 at 4:42 pm

 93. ce va sa spuneam eu ca pentru a scapa de Geoana la Senat e nevoie de invocarea unor abateri de la Regulament sau Constitutie?

  Iata ca deja cineva a scris un articol bun pe tema asta:

  http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-10686442-razboiul-prostanacilor-cum-revoca-psd-geoana-plus-fake-versace-nastase.htm

  Cetatean

  13/11/2011 at 4:43 pm

  • Intrebarea pe care mi-o pun este daca Ponta chiar vrea indepartarea lui Geoana de la Senat, sau e doar un pretext pentru indepartarea lui Geoana de peste tot.

   Twisted

   13/11/2011 at 4:48 pm

  • C. un astfel de scenariu a fost prezentat de Michi Spaga la B1, cred ca la inceputul saptamanii.

   mar

   13/11/2011 at 4:53 pm

 94. pe Ponta il incurca ca Geoana se vrea candidat a doua oara la Presedintie. In plus, vrea sa aiba un om fidel la Senat.

  Insa Geoana va fi „ajutat” de PDL sa ramina la Senat (daca asa vrea Basescu) sau va fi debarcat si va fi pus un om al puterii la sefia Senatului.

  http://www.romanialibera.ro/actualitate/eveniment/basescu-despre-geoana-l-am-ajutat-sa-supravietuiasca-nu-mi-e-dator-dar-bun-simt-poate-sa-aiba-148306.html

  „Traian Basescu a afirmat apoi ca el este cel care l-a ajutat pe Mircea Geoana sa supravietuiasca politic.”Daca ramanea in opozitie, azi nu mai era presedintele PSD. Nu mi-e dator, dar bun simt poate sa aiba”, a continuat Basescu”

  Sa vedem daca si acum il mai ajuta.

  Cetatean

  13/11/2011 at 4:53 pm

 95. Si pentru ca Theophyle nu-i aici sa ma traga de urechi pentru off-topic, as vrea sa va intreb ceva ce ma roade de o bucata de timp: Care credeti ca vor fi candidatii la Presedintia Romaniei? Intreb, pentru ca nu vad personaje politice de anvergura lui Traian Basescu (poate , doar, Adrian Nastase, si numai in contrast cu un candidat „indezirabil”) care sa poata aduna 5-6 milioane de voturi, in contextul politic actual.

  Twisted

  13/11/2011 at 4:53 pm

  • Nu cred ca Nastase mai poate strange un numar mare de voturi. Am senzatia ca azi s-a resetat calculatorul 😦

   mar

   13/11/2011 at 4:56 pm

 96. deocamdata, pauza peste tot. Numai Antonescu si Geoana declara ca vor. Oprescu spera, iar la PDL, haos.

  Cetatean

  13/11/2011 at 4:59 pm

 97. am uitat de Dan Diaconescu, „20.000 euro la toata lumea”.

  Cetatean

  13/11/2011 at 5:02 pm

 98. Din ce vad, in provincie, la „nivelul strazii”, as estima ca DDD poate obtine in primul tur vreun milion de voturi, candidand impotriva lui Geoana (din partea UNPR?!), Antonescu (USL) si ****** (PDL–chiar nu vad un candidat, cu sanse macar de turul doi). Vom ajunge iar la o „dilema” ca in cazul Iliescu-Vadim?

  Twisted

  13/11/2011 at 5:13 pm

 99. nu, Basescu va gasi un candidat surpriza. In statutul PDL a fost introdusa prevederea ca PDL poate sprijini si pe cineva din afara partidului pentru candidatura la prezidentiale.

  Cetatean

  13/11/2011 at 5:20 pm

  • Candidat surpriza po’ sa fiu si io 🙂 Asta nu inseamna ca am sanse.

   Twisted

   13/11/2011 at 5:30 pm

   • pai tb. sa stim pe cine votam, CV-ul ca sa putem acorda sprijin si sa formam comitetul de sustinere 😀 Bafta!

    mar

    13/11/2011 at 5:41 pm

  • Credeam ca e o poza din „iepoca ” cind țațele se certau la coada . 😆

   Ștefan A.

   13/11/2011 at 5:51 pm

 100. „lol” 😀

  mar

  13/11/2011 at 5:29 pm

 101. Platitudinea zilei semnata de Andrzej:
  O editie speciala azi urmare a unpr evenimente asteptate de unii, surprinzatoare dar asteptate de toti: M. Geaona a fost excus din PSD si automat se va include un altceva cu tot cu soacra si evident cu Mihaeka:dragostea mea”.
  Cu toata acesta mutare cu calabalac si nervi, oare ce face cumnatul Costea, angajatul statului pe banii nostrii, ce va face coana Margareta si desigur Mihaela care nu va mai gasi mana prietenea pe care s-o framante emotionata?

  andrzej

  13/11/2011 at 5:54 pm

 102. @twisted,

  MRU iti spune ceva pentru 2014?
  🙂

  skorpion

  13/11/2011 at 6:00 pm

 103. cit de cretin si pueril poate sa fie cineva ca sa afirme asa ceva

  „Plecarea lui Geoană în SUA a fost pusă la cale de Vântu şi Băsescu!” – un pesedist dixit.

  skorpion

  13/11/2011 at 6:04 pm

  • Declaratia dovedeste ca nu au avut o strategie si ca decizia este luata pe genuchi, in stilul KGB-ist consacrat. Sunt varza, nu ca ar fi ceva rau. Sper sa se ajunga la paruiala si pantofi aruncati.
   La TvR Info purtatorul de cuvant al PSD spune ca „nu vede ptr. ce ar tb. convocat un congres extraordinar” are o explicatie ” nu poti sa plimbi sute de delegatie ptr. o contestatie”.

   mar

   13/11/2011 at 6:11 pm

 104. Nenea vorbitorul de la PSD aminteste de o decizie a CC din 2005 prin care se mentioneaza „ca o data castigata functia de Presedinte al Senatului aceasta nu mai poate fi pierduta” 😦

  mar

  13/11/2011 at 6:15 pm

 105. Incepe sa se faca lumina, scandalul a pornit de la legea asistentei sociale, porumbel scapat de Radu Moldovan.

  mar

  13/11/2011 at 6:19 pm

 106. Buna seara 🙂
  Dupa o placuta amiaza petrecuta la cratita, asteptarea consoartei si bineinteles la Nat.Geo., gresesc din telecomanda si-l vad pe presedintele nostru invins (nu ala invins de sistem, ci ala invins de venirea dimineatii), cum ne explica el noua ce si cum cu sedinta convocata pentru o ora, el insusi in persoana convocat la alta ora (sedintele stahanoviste se tineau noapte, dimineata era chemat invinuitul sa fie odihnit pentru executie 😈 ). Ca Geoana avea dreptate, tine de logica lucrurilor.
  Dar pentru ca pe NG tocmai am vazut un episod cu Cezar (nu ala cu zarurile ci ala cu cainii 😉 ), m-am gandit ce bine seamana haita pesedista cu pacientii lui Cezar (ala de repara caini 😆 ).
  Pentru cine nu urmareste serialul, ideea de baza a lui Cezar, este ca pacientii lui patrupezi, devin agresivi si musca, mai ales atunci cand devin nesiguri, cand stapanul nu le transmite sentimentul de control. Vorba lui cezar pentru caini este simpla, clara si eficienta „ssst”. La care baietii se linistesc.
  Daca pana acum, sentimentul haitei politice, era ca exista „stapanul”, care controleaza situatia si le ofera sentimentul de siguranta si liniste, cred ca deja si stapanul lor a inceput el insusi sa devina nelinistit.
  Poate haita a devenit prea mare prin aducerea unor dulai cu ochi albastri si trecut de lupi si a unor potai cam jigarite dar isterice, poate ciobanii au inceput sa pazesca mai bine turma si prada s-a imputinat, poate ambele.
  Oricum, desi nu-mi plac semintele, ma pregatesc cu o punga plina si o bare buna sa urmaresc spectacolul.
  P.S. Azi un individ de la PNL (niciodata nu retin nume), a fost delicios (cred ca era pe TVR) la o discutie privind securistii din partide, reprosa doamnei Vass, ca nu a fost asa pornita cand s-a pus problema excluderii Monei Musca. PNL-ul a devenit complet schizofrenic. Mai lipseste ca Iliescu sa-l acuze pe Basescu pentru ca a fost „membru activ al PCR”.
  P.S.1: Totusi lipsa gazdei noastre, ma nelinisteste. Sper sa fie ce a spus @Stefan.

  DanSu

  13/11/2011 at 6:23 pm

  • Salut DanSu
   Poti sa stai linistit . E asa cum am scris eu su aprobare oficiala .
   G&M – Garantat , semnat si stampilat .

   Ștefan A.

   13/11/2011 at 6:41 pm

 107. Decizia 62 a CCR din 2005:

  „Pentru aceste motive, propunerea de revocare, care poate duce la incetarea mandatului unui membru al Biroului permanent, nu poate apartine decat grupului care l-a propus. Curtea constata ca posibilitatea recunoscuta oricarui grup parlamentar de a face o astfel de cerere contravine imperativelor si exigentelor prevederilor constitutionale ale art. 64 alin. (2) coroborate cu cele ale alin. (5) al aceluiasi articol, care stabilesc ca „birourile permanente si comisiile parlamentare se alcatuiesc potrivit configuratiei politice a fiecarei Camere … „.

  Decizia 602 a CCR tot din 2005: „In ce priveste alegerea presedintilor Camerelor, birourilor permanente si a comisiilor parlamentare, Constitutia instituie principiul configuratiei politice, prin care se intelege compunerea politica a fiecarei Camere, rezultata din alegeri….Din textele constitutionale rezulta ca presedintele Camerei Deputatilor are un statut juridic distinct de statutul celorlalti membri ai Biroului permanent….In calitate de membru al Biroului permanent, in exercitarea functiei, Presedintele Camerei Deputatilor este neutru din punct de vedere politic, intrucat nu reprezinta pozitia politica si interesele unui partid politic, ci reprezinta Camera Deputatilor in integralitatea sa [aici au incurcat-o aia din PSD 😆 ]

  Mare atentie:

  „De asemenea, Curtea Constitutionala retine ca, reglementarea revocarii presedintelui Camerei Deputatilor, nu poate contraveni principiului configuratiei politice, care, potrivit art.64 alin.(5) din Constitutie, sta la baza alcatuirii Biroului permanent. Din textul constitutional mentionat rezulta, fara echivoc, ca prin configuratia politica a fiecarei Camere se intelege compunerea acesteia rezultata din alegeri, pe baza proportiei pe care grupurile parlamentare o detin in totalul membrilor Camerei respective. In virtutea configuratiei politice izvorate din vointa corpului electoral se desemneaza si presedintele Camerei Deputatilor si al Senatului. Votul acordat presedintelui unei Camere este un vot politic care nu poate fi anulat decat in cazul in care grupul care l-a propus cere revocarea politica a acestuia sau, in cazul unei revocari ca sanctiune, cand acest grup sau o alta componenta a Camerei solicita inlocuirea din functie a presedintelui pentru savarsirea unor fapte care atrag raspunderea sa juridica. Aceasta inlocuire se poate face numai cu o persoana din acelasi grup parlamentar, care nu-si poate pierde dreptul la functia de presedinte, dobandit in virtutea rezultatelor obtinute in alegeri, respectandu-se principiul configuratiei politice„. …

  Geoana a fost propus de grupul parlamentar, legal constituit la tribunal, PSD+PC. NUmai acest grup poate cere inlocuirea sa si dreptul de a detine functia de presedinte al Senatului.

  Astazi, acel grup PSD+PC NU mai exista, fiind dizolvat prin semnarea si oficializarea juridica a USL 😆

  Geoana e betonat.

  Cetatean

  13/11/2011 at 6:32 pm

  • haha, city, chiar ca este betonat geoana.
   🙂

   skorpion

   13/11/2011 at 6:38 pm

  • Sova iar „gandit” bine 😛 Bun baiat, de pus la rana ptr. a face cangrena!

   mar

   13/11/2011 at 6:44 pm

   • omul e cretin, desi cica e conferentiar in domeniul Dreptului. Poate sa isi dea foc la toate diplomele, dupa ce l-a betonat pe Geoana, dindu-i posibilitatea de a sesiza la CCR o incalcare de Constitutie in adoptarea unei Hotariri de suspendare din functie a presedintelui Senatului 😉

    Cetatean

    13/11/2011 at 6:53 pm

 108. asa cum e acuma jurisprudenta CCR, Geoana e intangibil, deoarece numai grupul PSD+PC, care a participat oficial la alegerile din 2008, numai acest grup (nu doar PSD!) poate propune revocarea lui. Or, acest grup nu mai exista legal din momentul semnarii si oficializarii la tribunal a USL.

  Sigur, exista posibilitatea ca CCR sa spuna, in caz de e sesizata, ceva de genul: ok, acest grup nu mai exista, in aceasta situatie, orice grup poate propune revocarea lui Geoana, insa doar pe motive care tin de nerespectarea Regulamentului sau a Constitutiei, nu pe motive politice, caci nu mai exista grupul care l-a propus. Insa daca Geoana este revocat, si daca nu mai exista grupl PSD+PC, configuratia rezultata din alageri nu mai poate fi respectata intocmai, si orice grup isi poate depune candidatura pentru presedintia Senatului 😈

  Cetatean

  13/11/2011 at 6:44 pm

  • Omule 🙂 pricepi ca invirti cutitul in rana prin aceste citate ? 😆
   Sustinatorii PSD sint deja demoralizati , le mai dai si matale lovitura de gratie cu crisurile astea . 😆

   Ștefan A.

   13/11/2011 at 6:52 pm

   • demoralizati? Eu cred ca acuma e chita lor, sa isi arate muschiii in fata Puterii si a CCR, ia sa vedem, au tupeul sa se bage in batalia juridica, cu Sova in fruntea lor? :mrgreen:

    Cetatean

    13/11/2011 at 6:54 pm

 109. S-a ajuns acum in situatia exprimata de judecatorii care au facut opinie separata la Decizia 602/2005 a CCR, Constantin Doldur si mai ales Kozsokar Gabor (cu care aici sunt perfect de acord, desi omul avea in genere niste opinii separate cam ciudate):

  „Indreptatirea doar a anumitor grupuri parlamentare pentru a propune revocarea presedintelui Camerei sau a unui alt membru al Biroului permanent, pe langa faptul ca este contrara spiritului Constitutiei si principiilor democratiei parlamentare, potrivit carora trebuie asigurata posibilitatea majoritatii de a decide, prezinta si numeroase alte impedimente de ordin practic, legate de organizarea si buna functionare a Camerelor Parlamentului. Este suficient, credem, ca pentru demonstrarea partiala a posibilitatii ivirii unor asemenea dificultati sa formulam cateva intrebari: ce se intampla daca pe parcursul timpului grupul parlamentar care l-a propus pe presedinte dispare, se dizolva indiferent din ce motive?; ce se intampla in situatia in care presedintele a fost candidatul comun al mai multor grupuri parlamentare, iar, cand apar motive temeinice pentru revocarea sa, unul dintre grupurile parlamentare refuza asocierea la propunerea de revocare? Este nefiresc ca, datorita inexistentei propunerii, procedura sa nu poata fi declansata, iar majoritatea sa nu isi poata exprima vointa”.

  CCR ar cam trebui sa isi revizuiasca jurisprudenta, caci oricum Decizia 602/2005 a fost hiper politica, pentru protejarea lui Nastase, atunci Presedinte ale Camerei.

  Cetatean

  13/11/2011 at 6:51 pm

 110. din ce scrii, cetatean, rezulta ca sova si desteptul de ponta au intrat singuri intr-o capcana, nestudiind pina la capat consecintele actiunii lor.

  skorpion

  13/11/2011 at 6:58 pm

  • exact. nu e prima data cind sova o face de oaie, dar acum s-a intrecut pe sine.

   Cetatean

   13/11/2011 at 7:00 pm

   • iar pontafrici s-a increzut orbeste in talentele de jurist ale lui sova, el – pontici- fiind tot jurist de meserie…
    2 ratati !!
    sper ca cei 2 mascarici alaturi de crin vor scufunda barca usl.
    🙂

    skorpion

    13/11/2011 at 7:28 pm

 111. 😆 Ceva de actualitate… >>> http://qibitz.blogspot.com/2011/11/pontaleon.html

  Chibit

  13/11/2011 at 7:25 pm

 112. 😆

  Cetatean

  13/11/2011 at 7:30 pm

 113. Parerea mea este ca Geoana trebuie sa-i pupe papucii coanei Margareta, soacra dumisale, daca nu era ea, care sa-l trimita sa doarma in debara, cred ca si azi Geoana ar fi continuat sa topaie pe melodia karpei kaghebiste, „mai draga animalule, doctrinar suntem atei, noi suntem ai vostri zei.”

  luminita

  13/11/2011 at 7:36 pm

 114. Buna seara, buna seara.
  Ce circ la PSD 🙂

  clemycali

  13/11/2011 at 7:39 pm

  • clemy,
   daaaaaa, si bineinteles ca nici de data asta PDL-ul lui Boc nu va marca nimic, va tace-n papusoi.

   luminita

   13/11/2011 at 7:42 pm

   • PDL-ul nu poate sa fructifice scandalul ptr ca la nivel de conducere sunt incapabili de astfel de reactii pozitive. Ceea ce ar trebui sa faca in schimb, este macar sa il ascunda undeva pe Oltean care de cate ori deschide gura, de atatea ori face rau partidului. Ei pot castiga in mod indirect din scandalul asta ptr ca cu cat dureaza mai mult, cu atat USL-ul intra mai slabit in anul electoral.

    clemycali

    13/11/2011 at 7:54 pm

    • In teritoriu UNPR-ul este clar perceput ca o aripa rupta din PSD, asa ca beneficiile scandalului Ponta-Geoana se vor duce la UNPR.

     luminita

     13/11/2011 at 8:06 pm

     • Da si nu, UNPR-ul are in componenta multi APV-isti.

      mar

      13/11/2011 at 8:09 pm

 115. buna, clemy! iese naspa la psd, ai sa vezi, se lasa cu CCR.

  Cetatean

  13/11/2011 at 7:43 pm

 116. Baronii PSD sunt fierti la ora asta.
  Incalzirea cu sondajele in care apareau la 50% i-a lasat cu febra musculara in tubulatura.
  In teritoriu deja simpatizantii fostului PSD se arata incantati de ideea votarii UNPR, aripa tanara, mai draga.

  luminita

  13/11/2011 at 7:46 pm

  • Firesc. Are toate sansele sa castige. Cine il sfatuieste o face extrem de bine.

   clemycali

   13/11/2011 at 7:55 pm

 117. Buna seara
  pentru cine doreste sa-l revada pe Mircea Geoană: la B1 TV în această seară, de la ora 21.00, timp de două ore, va fi difuzată o ediţie specială a emisiunii „Ultimul cuvânt”, moderată de Ion Cristoiu.

  ela

  13/11/2011 at 7:50 pm

 118. Lumi, nu PDL-ul tb sa marcheze ci NR. Daca este valorificata corect aceasta oportunitate, in care PSD-ul se arata in toata goliciunea stalinista ca un bun continuator al politici duse de partidul comunist, NR poate sa intre in carti ptr. 2012/2014.
  PDL-ul este naucit de scandalurile de coruptie, oricum se intampla ceva de bine acolo ptr. ca a inceput sa-i calce pe ai lor. Este posibil sa mai auzim de un scandal monstru in fieful PDL-ului.

  mar

  13/11/2011 at 7:53 pm

  • E greu pentru NR sa marcheze, din pozitia de „colectie de cetateni liberi”, din pacate. Cred ca e nevoie de inregistrarea ca partid cat mai curand, pentru a putea profita de momentele astea de degringolada politica. Daca devine partid abia in martie 2012 sau pe-acolo, le cam dam timp baronilor sa se reorganizeze….

   Twisted

   13/11/2011 at 8:12 pm

   • Nu numai ca se pot reorganiza, dar se va aseza praful iar romanul uita repede 😦

    mar

    13/11/2011 at 8:20 pm

  • Da, mar,
   dar deocamdata NR nu este identificabila pe scena politica.
   PDL-ul insa este, si ii reprezinta pe cei care isi doresc schimbarea in bine, la toate nivelurile.
   Daca NR nu se va coagula intr-un partid credibil pana la urmatoarele alegeri, alternativa castigatoare pentru noi va fi tot PDL-ul.

   luminita

   13/11/2011 at 8:16 pm

 119. PDL au probleme cu Apostu si deja le e frica de DNA. Si asta e de bine.

  Cetatean

  13/11/2011 at 7:59 pm

 120. Cetatean,
  scuze, dar ceva nu mi-e clar: in explicatiile tale este vorba despre Camera Deputatilor, iar prostanacul este sef la senatori.
  Mi-a sca[at ceva?

  victor L

  13/11/2011 at 8:05 pm

 121. scapat, scuze.

  victor L

  13/11/2011 at 8:05 pm

 122. NU, ai remarcat bine. CCR NU a dat vreo astfel de decizie explicita pentru Senat. E ceea ce semnala Doc, intr-un articol pe care eu il linkuisem.

  http://inliniedreapta.net/monitorul-neoficial/cine-e-prostanacul-acum/

  „Or, aici e problema: dacă în regulamentul Camerei Deputaților a fost introdusă în 2005 posibilitatea de revocare a președintelui la solicitarea ”grupului care l-a propus”, și prevederea asta a scăpat de Curtea Constituțională, în schimb în regulamentul Senatului nu există așa ceva. Regulamentul Senatului prevedea că revocarea poate fi inițiată de o treime din senatori în anumite condiții, sau de majoritatea senatorilor; ambele prevederi fiind suspendate în 2005 de Curtea Constituțională. Pe scurt? În lipsa unor prevederi regulamentare în vigoare care să stabilească cine poate iniția procedura, Președintele Senatului nu poate fi revocat”

  Insa chiar daca s-ar judeca prin analogie, s-ar aplica ce am scris eu, citind din decizia 602: nu mai exista grupul PSD+PC, care l-a propus pe Geoana si deci acesta nu poate fi revocat de „grupul care l-a propus”.

  Cetatean

  13/11/2011 at 8:08 pm

 123. @skorpion : ce inseamna MRU: Most Recently Used sau Managementul Resurselor Umane? Ca n-am priceput….

  Twisted

  13/11/2011 at 8:15 pm

  • Mihai Razvan Ungureanu.

   luminita

   13/11/2011 at 8:18 pm

  • Si zic asta pentru ca MRUngureanu e chiar mai slab vazut (ca expunere mediatica) si decat ministrul demisionar(demisionat?) sau Sever Voinescu….

   Twisted

   13/11/2011 at 8:20 pm

 124. Multumesc, asa ceva citisem undeva, ieri-alaltaieri.

  victor L

  13/11/2011 at 8:16 pm

 125. @twisted,

  Mihai Razvan Ungureanu
  🙂

  skorpion

  13/11/2011 at 8:18 pm

  • a crapat un drac din debara! :evill:

   luminita

   13/11/2011 at 8:20 pm

   • 🙂 Moldoveanca?

    Twisted

    13/11/2011 at 8:21 pm

    • prin acoperire 😆

     luminita

     13/11/2011 at 8:23 pm

     • prin invaluire! 😆

      ela

      13/11/2011 at 8:28 pm

     • 😆 asta este de antologie!

      mar

      13/11/2011 at 8:29 pm

   • 😆

    mar

    13/11/2011 at 8:22 pm

 126. @twisted,
  ai rabdare, daca va fi el, atunci sa fii sigur ca se va mobiliza, inclusiv presa..
  daca…

  skorpion

  13/11/2011 at 8:21 pm

 127. http://www.romanialibera.ro/actualitate/justitie/curtea-de-apel-bucuresti-judeca-luni-recursurile-lotului-vintu-din-dosarul-petromservice-244506.html

  Sa nu care cumva sa aud ca a cazut „din intimplare”dosarul Petromservice tot la Viorica Costiniu!

  Cetatean

  13/11/2011 at 8:30 pm

  • Eu una nu m-as mira deloc. Intamplarile nu sunt deloc intamplatoare la Curtea de Apel.

   clemycali

   13/11/2011 at 8:32 pm

  • Sunt curios daca la final banii aia ajunsi la Realiatea vor fi imputati televiziunii 😀

   Twisted

   13/11/2011 at 8:33 pm

 128. Interesant ce spune geoana.

  „Noua Comisie trebuia să analizeze sesizarea BPN în format de 9 membri, nu de 48 de membri. Astfel, statutul PSD prevede la art. 162 alin.(3): Comisia Naţională de Arbitraj şi Integritate Morală este alcătuită din 9 membri aleşi direct de Congres, câte unul pe fiecare din cele 8 regiuni de dezvoltare, propuşi de organizaţiile PSD constituite pe raza teritorială a acestora şi un membru propus de Preşedintele PSD.

  Având în vedere cele de mai sus, formula în care s-a întrunit Comisia Naţională de Arbitraj şi Integritate Morală, cu 48 de membri, este nestatutară”, scrie Geoană..

  Daca este adevarat, Sova nici atit nu stia????
  super misto

  skorpion

  13/11/2011 at 8:40 pm

  • Sova a lucrat la ordinul lui Ponta, cred eu. N-avea rost sa studieze statut sau regulament, ca doar nu voia o intalnire cu procurorul Panait, nu-i asa?

   Twisted

   13/11/2011 at 8:43 pm

   • vechea comisie de 48 de membri si-a incheiat mandatul si existenta in 2010.

    te pomenesti ca nici unul din cei 48 de membri + sova habar nu aveau habar de aceasta noua Comisie de numai 9 membri sau, eventual, urmareau ca sanctionarea lui geoana sa fie nula.
    naiba stie ce si-au dorit totusi aceste doua nulitati cu studii juridice (sova & ponta)

    skorpion

    13/11/2011 at 8:53 pm

  • Nu ma surprinde! Superficialitatea este la moda la noi mai ales cand fac altii documentarea.

   mar

   13/11/2011 at 8:53 pm

  • A zis cineva „cele 8 regiuni de dezvoltare”? 😆

   ela

   13/11/2011 at 9:07 pm

   • Cum iese la suprafata interesul dictat doar de ciolan . In practica sint organizati pe regiuni dar public condamna regionalizarea ca lovitura de stat pusa la cale de PDL si marinar . Asta o spunea „tatucul” , tovarasul Iliescu .

    Ștefan A.

    13/11/2011 at 9:11 pm

 129. Ștefan A.

  13/11/2011 at 9:05 pm

 130. si proiectele din fondurile europene vorbesc numai despre….8 regiuni si incadreaza firma solicitanta in regiunea din care face parte si nimeni nu miorlaie
  🙂

  skorpion

  13/11/2011 at 9:15 pm

  • Da! Skorpi, nu pot modifica ptr. ca Nastase&Co. au obtinut derogare la depunerea PND-ului in 2003 si ulterior au anuntat ca nu mai fac regionalizarea si ARD-urile le-a transformat in ONG-uri.
   Este corect ce se spune, ptr. ca din 2014 incepe un nou ciclu si atunci tb facuta alocarea pe regiuni si NUTS-ri dar are cineva interesul? Eu cred ca nu :(.

   mar

   13/11/2011 at 9:20 pm

 131. Geoana sufera de „delir de grandoare”, are senzatia ca este cel mai tare – cunosc cel mai bine America 😦

  mar

  13/11/2011 at 9:16 pm

 132. mar, pina la urma, vrei nu vrei, bea, mitica, agheasma si vom avea cele 8 (10) regiuni !!!
  parerea mea
  🙂

  skorpion

  13/11/2011 at 9:27 pm

 133. Sa speram ca se pune in practica – Pentru a scăpa de cei care „vânează” judecărori anume pentru a le judeca procesele, Direcţia legislaţie a Consiliului propune modificarea regulamentului de ordine interioară al instanţelor judecătoreşti.

  http://www.evz.ro/detalii/stiri/dosarele-clonate-vor-fi-verificate-pentru-a-nu-ajunge-la-judecatori-preferati-953716.html

  mar

  13/11/2011 at 9:28 pm

 134. asa a procedat Voiculescu, insa nu a avut noroc. mai sunt si alte mijloace, dar nu le spun aici, sa nu dau mai multe idei.

  http://www.kamikazeonline.ro/2011/05/ultimul-glont-al-lui-felix-contestatie-in-anulare-dirijata-din-pix-la-judecatorii-pro-turnatori/

  Dosarul lui Dan Voiculescu a nimerit la Completul VII de la Înalta Curte, cel mai binevoitor și îngăduitor complet al instanței supreme în raport cu turnătorii și ofițerii fostei Securități. La o consultare a listei de ședințe a ÎCCJ, se observă că acest complet a judecat, preponderent, în favoarea celor acuzați de CNSAS de colaborare cu Securitatea. Noroc? Coincidență? Să cercetăm. Astfel: pe 19 mai, la Registratura Generală a ÎCCJ a fost înregistrată acțiunea lui Felix, care a sosit prin poștă și a primit ștampila registraturii cu numărul 17.826. Cu o zi înainte, adică pe 18 mai, Voiculescu a venit personal la ÎCCJ (nu există împuternicire avocațială), unde a stat la coadă împreună cu toată lumea, pentru a-și înregistra el însuși acțiunea la aceeași Registratură Generală. Documentul depus pe 18 mai a primit numărul 17.725.

  De ce a depus Dan Voiculescu două cereri? E deja o cutumă: în cele mai multe dosare, cererile de judecată se depun atît în persoană, cît și prin poștă, tocmai pentru a primi numere diferite de înregistrare și a nimeri la două complete diferite; în funcție de care complet consideră avocații că e mai favorabil, se păstrează doar una dintre cereri, iar cealaltă e retrasă.

  Cetatean

  13/11/2011 at 9:52 pm

  • clemy,

   poate totusi nu este prea tirziu..
   gindeste-te ca mai avem exact un an pina atunci
   (mai ales daca se va reusi comasarea alegerilor),
   gindeste-te la cutremurul din pesede,
   gindeste-te ca azi miine si felix va da extemporal la justitie
   ceva asemanator cu vintu,
   gindeste-te ca usl nu va supravietui…

   deci?
   🙂

   skorpion

   13/11/2011 at 10:47 pm

 135. o sa vedem la alegeri daca nu e de fapt al; 13-lea ceas…

  Cetatean

  13/11/2011 at 10:36 pm

 136. pt. prezidentziale, mie mi-ar place,

  FUNERIU; UNGUREANU; MONICA MACOVEI ;ETC

  theo

  13/11/2011 at 10:42 pm

 137. vä rog mult,

  eu nu am auzit, dar usleiosi se tävälesc de dusul lui geoanä in america,

  dar dece nu deschid pliscul, de zborurile nocturne la moscova?????????

  vreau sä stiu, cu ce avion a fost, ce mafiot a partcipat, ce misiune avea??

  poate PRESEDINTELE BÄSESCU, la trimes::::::::::::………………….dece nu……………precis

  bäsescu e vinovat

  theo

  13/11/2011 at 10:47 pm

 138. theo,

  geoana a fost la moscova cu un avion al lui ….tiriac
  🙂

  skorpion

  13/11/2011 at 10:50 pm

 139. Declaratie la B1 TV – socul a fost total ptr. Emil Boc si membrii Guvernului cand l-au saltat pe Apostu, erau in sedinta. Nimeni nu a stiut nimic, au aflat de la presa!

  mar

  13/11/2011 at 10:52 pm

 140. theo,
  Geoana a fost la Moscova sa pupe moastele lui Lenin, numai ca din greseala a nimerit la spa-ul lui Kondiakov. 👿

  luminita

  13/11/2011 at 10:56 pm

 141. Monica Macovei i-a trimis premierului Emil Boc o listă cu zece persoane care ar trebui să plece din guvern: secretari de stat şi şefi de agenţii.
  http://www.romanialibera.ro/opinii/interviuri/lista-monicai-macovei-10-persoane-care-trebuie-sa-plece-din-guvern-si-administratie-244512.html

  mar

  13/11/2011 at 10:56 pm

 142. in sfirsit a aparut lista lui Macovei, credeam ca uitase de ea.

  skorpion

  13/11/2011 at 10:58 pm

 143. M.M.: Pe mine nu m-aţi auzit niciodată că s-a reformat CSM. Este un eşec: a blocat reformele şi nu face nimic pentru curăţarea sistemului. Aici se spune in fiecare zi 👿

  mar

  13/11/2011 at 11:00 pm

 144. inculpatul Năstase – a naibii Monica Macovei
  🙂
  are o boala pe infractori tip nastase………….

  skorpion

  13/11/2011 at 11:01 pm

 145. cititzi CURENTUL;

  OTV SI DD finantzat de mafiotul vantu, mare nerusinat este si DD, nu degeaba plätea amenzile tatulici pt. OTV:

  ATUNCI SI DD catzi bani o fii spälat pt. mafiot?

  asa se explicä averile sobolanului cenusiu DD si obräzniciile lui, santajisti si pedofili.

  theo

  13/11/2011 at 11:06 pm

 146. Daniel Morar – procuror general. O fi buna ideea, da’ parca l-as prefera acolo unde e, ca se misca lucrurile….

  Twisted

  13/11/2011 at 11:06 pm

 147. vä rog frumos, ce credetzi de combinatziile lui diaconescu,otv si vantu?

  f. bunä investigatzia din CURENTUL.

  de altfel era clar ,sobolanul cenusiu, este o ramurä mogulianä interlopä.

  theo

  13/11/2011 at 11:33 pm

  • Eu sunt mai circumspect cand vine vorba de investigatiile din „Curentul”. Mihai Iacob e dusman declarat al lui Vantu de la scandalul BRS-Rafo Onesti incoace (Dan Andronic ne-ar putea povesti multe, multe…). Asta nu inseamna neaparat ca investigatiile sunt false, doar ca exista suspiciunea de bias…

   Twisted

   14/11/2011 at 12:21 am

 148. eu cred, presedintele Bäsescu, se v-a gandii la cineva, eu am mare incredere in el.

  theo

  13/11/2011 at 11:35 pm

 149. tiriac, tot unul, ce si-a fäcut averea pe spatele romanilor si a fost si este

  prieten cu ilici si nästase., un escroc.

  theo

  13/11/2011 at 11:37 pm

 150. noapte bunä !

  theo

  13/11/2011 at 11:37 pm

 151. Buna dimineata!
  ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
  Unde este ziua obisnuita de 14 Noiembrie?

  Mih

  14/11/2011 at 9:19 am

  • A postat cineva pe undeva mai sus ca domnul Teheophyle „beneficiaza” de serviciile „impecabile” ale internetului oferit (pe bani deloc putini fata de concurenta) de Romtelecom.

   ribelalu`

   14/11/2011 at 9:30 am

 152. vad ca se cam ingroasa gluma cu lipsa de Internet.
  aveti aici
  http://sareinochi.com/2011/11/14/psd-ar-vrea-sa-fie-mai-alb-mai-curat/
  o revista a presei pe subiectul PSD-Geoana
  intrebare, pentru cine poate lua legatura cu Theo: sa fac o revista a presei interne pentru ziua de azi? si daca da, sa o postez pe sare’n ochi?

  Sare'n Ochi

  14/11/2011 at 9:22 am

  • Buna dimineata 🙂
   Daca are cablul „jumulit” mai dureaza ceva timp 😦
   Am citit ce ai scris si umila mea parere este ca va iesi urat. Sova dejaeste in corzi, articolul din Adevarul arata adevarata fata a celui „curat si uscat” – are apucaturi de gainar cu studii.
   16 zile in Romania inseamna mult, extrem de mult ptr. ambele tabere, scheliti sunt in dulapuri grupa mare.
   Interesan ar fi de vazut cine poate sa castige din aceasta rafuiala cu cratite si farfuri aruncate in cap in vazul lumii. Romanii sunt lasi dar nu uita, ori Geoana a fost executat in stil stalinist. Concluzia, se va lasa „cu sange pe pereti si pantofi in cap” in stilul dambovitean si o scadere in sondaje sub 40%.

   mar

   14/11/2011 at 9:32 am

   • buna, @mar
    la chestia cu scazutul in sondaje nu pot sa zic decat: Doamne ajuta!
    🙂

    Sare'n Ochi

    14/11/2011 at 12:45 pm

 153. neata,

  gazdele nu au aparut?
  sper ca nu s-a intimplat nimic rau….

  halucinant articolul din Adevarul recomandat de @mar,
  oare chiar nu li se va infunda unor indivizi fara scrupule ca cristian rizea si sova?

  skorpion

  14/11/2011 at 9:35 am

 154. Cine este Aspazia Droniuc? – ” Are 36 de ani şi s-a născut la Câmpulung Moldovenesc”
  http://www.adevarul.ro/actualitate/Cluj-_Aspazia_Droniuc_se_folosea_in_afaceri_de_greii_Clujului_0_590341317.html

  mar

  14/11/2011 at 9:36 am

 155. Nastase devine impaciuitor, oare simte ca se pregateste ceva? – „Un partid politic si un lider nu pot avea succes insa daca obiectivul lor politic ar fi distrugerea propriilor repere identitare, intr-o bezmetica si lipsita de sens batalie interna”
  http://www.hotnews.ro/stiri-politic-10691612-adrian-nastase-blog-geoana-merita-sanctiune-exemplara-dar-nu-forma-vendeta.htm

  mar

  14/11/2011 at 9:45 am

 156. Buna dimineata! 🙂

  Nastase da inapoi, semn ca Ponta are destui oameni in BPN al PSD pentru a merge pina la capat cu excluderea lui Geoana. Insa problema nu este in PSD, ci la Senat, unde Geoana este betonat, regulamentul si jurisprudenta CCR de pina acum il apara de proprul partid.

  Cetatean

  14/11/2011 at 9:58 am

 157. Nu ma dau absolut deloc in vint dupa Geoana ca si personaj politic. Pina acum cam tot ce-a dovedit a fost o apetenta de a se lasa tras de sfori. Dar modul in care PSD crede ca se inlocuieste presedintele senatului, adica fac ei rocada cu cine ii taie capul in sinul partidului, este absolut aiuritor. in acest caz, indiferent ca este Geoana sau baba-cloanta in functie, o asemenea manevra nu ar trebui sa se permita.

  Aha

  14/11/2011 at 10:27 am

  • Da, dar ce frumos ar suna pentru psd-isti sa-l suspende pe Basescu si sa avem un Corlatean ca Presedinte… Pentru visul asta, psd-istii sunt capabili de orice.

   Twisted

   14/11/2011 at 11:06 am

 158. Aha, ai observat si tu ca nu exista termenul de „rocada” sau „inlocuire” fara vacantarea prealabila a postului de presedinte al Senatului, vacantare ce nu poate surveni decit prin retragerea sprijinului politic de catre partidul care l-a propus pe Geoana [PSD+PC, la ora asta inexistent] sau in caz de incalcari grave si repetate ale Regulamentului si/sau Constitutiei.

  Prima varianta fiind exclusa si avind in vedere deciziile 62 si 602 ale CCR, imposibila acum, cind PSD+PC nu mai exista legal in Parlament, ramine doar a doua varianta: revocarea ca sanctiune pentru incalcari ale Regulamentului si/sau Constitutiei.

  Acuma sa vada Geoana cum e sa fii sub asalt pe motiv inchipuit ca ai incalcat grav Constitutia, cind tu nu ai facut absolut nimic in acest sens 😈

  L-au ajuns blestemele lui Basescu :mrgreen:

  Cetatean

  14/11/2011 at 10:37 am

  • E aceeasi mentalitate, Parca B.Olteanu (chiar, ce mai face acest finantist de renume mondial plombat la BNR?) zicea cind cu suspendarea lui Basescu: pentru ca putem. Asa si astia din PSD acum, ei schimba presedintele senatului in acelasi mod democratic in care imi schimb eu sosetele: fiindca cred ca pot.

   Aha

   14/11/2011 at 10:57 am

   • culmea e ca nici macar nu pot, cu Geoana, e betonat gratie deciziilor 62 si 602, plus amendamentul Sova :mrgreen:

    Cetatean

    14/11/2011 at 11:17 am

 159. @Sare : poza e superba, ar trebui tiparita ca fluturas si aruncata prin toate orasele. Mai ales in Moldova mea draga…

  Twisted

  14/11/2011 at 11:08 am

  • 🙂 multumesc.
   e liber la multiplicat, nu necesita copyright (doar copy-paste :))

   Sare'n Ochi

   14/11/2011 at 1:00 pm

 160. Nebuni, anti Romania si sinucigasi politic 👿 – „motiune de cenzura daca se ajunge la reorganizare si comasarea alegerilor”
  http://www.hotnews.ro/stiri-politic-10692695-usl-depune-motiune-cenzura-daca-guvernul-isi-asuma-raspunderea-comasarea-alegerilor-reorganizarea-administrativa.htm

  mar

  14/11/2011 at 11:36 am

 161. buna dimineata;

  criza: se pregateste ungaria
  si cu nationalismul desantat al lui orban nu poti achita datoriile

  intamplator

  14/11/2011 at 11:39 am

 162. motiunea ca motiunea, ca nu va trece, insa desteptii de la Putere isi bat joc de referendum, decid ca vom avea 388 de parlamentari din care 1/3 sa intre in Parlament prin compensare.

  http://www.hotnews.ro/stiri-politic-10692719-coalitia-guvernamint-decis-comasarea-alegerilor-pentru-noiembrie-2012-reducerea-numarului-parlamentari-pina-388.htm

  My foot referendumum valid cu 300 de parlamentari, Basescu ar face un pustiu de bine sa le retrimita legea inapoi, daca o voteaza, cerind aplicarea referendumului.

  Cetatean

  14/11/2011 at 11:40 am

 163. Referendumul si decizia alegatorilor este apa de ploaie ptr. actuala clasa politica, Ciolanul si gasca este mai importanta 👿 Astia mai vor voturi de la noi?
  http://www.romanialibera.ro/actualitate/politica/kelemen-hunor-coalitia-a-decis-comasarea-alegerilor-reducerea-numarului-parlamentarilor-cu-parlament-bicameral-244563.html

  mar

  14/11/2011 at 11:42 am

 164. Iar in PSD e haos, Iliescu se pozitioneaza clar impotriva lui Ponta.

  http://www.hotnews.ro/stiri-politic-10692729-ion-iliescu-mai-bine-daca-geoana-ramane-partid-pastra-sefia-senatului.htm

  Va fi meci cirlanul fara minte contra cirpei kagebiste.

  Cetatean

  14/11/2011 at 11:42 am

  • Cred ca va fi „macel” ! Tonta&Co. va iesi sifonat din aceasta afacere, nu este bine sa te pozitionezi in calea vantului.

   mar

   14/11/2011 at 11:45 am

 165. mar

  14/11/2011 at 11:47 am

 166. si totusi este de apreciat daca ponta are curajul sa intre in macelul kaghebist,

  daca intr-adevar asta urmareste: marginalizarea definitiva a lui iliescu si nastase.

  desi vazind ca si sova are lacune juridice si probleme de-a dreptul penale cu cristian rizea (parlamentar pesedist), cred ca ponta va pierde in fata ticalosiei absolute si perverse a celor 2 parinti ai sai
  (nastase si iliescu)

  skorpion

  14/11/2011 at 11:49 am

 167. La referendum s-a votat 300 de parlamentari si unicameral. Acum astia vin cu 388, si bicameral. O intrebare: Pentru trecerea la unicameral nu e cumva nevoie de modificarea Constitutiei?

  Aha

  14/11/2011 at 11:58 am

  • ba da, fac orice ca sa evite modificarea Constitutiei.

   Cetatean

   14/11/2011 at 12:11 pm

 168. nu urmäreste marginalizarea kgb, ci numai sä arate forta unui mic soldat de trupä kgb

  poantä mitocanä, laträ sä inpresioneze, buhäitul somnoros ii tzine isonul.

  sova, pozeazä in bäietzel spälat, dar tot zgardä rosie are, si caca pe coadä.

  theo

  14/11/2011 at 12:00 pm

 169. referendum trebuie respectat, nu ce viseazä unsurosii.

  theo

  14/11/2011 at 12:01 pm

 170. Sova, din articolul afacereii cu rizea, reese, este o escrocherie, sunt niste interlopi ordinari,

  spalä banii si escrocheazä statul-

  Sova fiind in comisia de integritate; ASTA ESTE PSD

  theo

  14/11/2011 at 12:17 pm

 171. crin ochi de peste mort, vorbeste sä nu adoarmä.

  theo

  14/11/2011 at 12:19 pm

 172. in adevärul, este articolul, cu escrocii sova-rizea

  theo

  14/11/2011 at 12:21 pm

 173. Geoanä, este nu un prostänac, este un mare prost.

  isi bat joc de el , niste escroci,penali si rabiatzi, si

  el spune multzumesc,….vä iubesc.

  trebuie sä fii tembel s-au sä ai niste dosare ,de

  trädätor in mana lor.ceva e putred.

  theo

  14/11/2011 at 12:29 pm

 174. amuzatzi-vä, vor sä-l pästreze pe geolgäu, cred cä se au la manä reciproc

  s-au RECI-PORC:

  theo

  14/11/2011 at 12:36 pm

 175. A vazut cineva daca Vanghelie a reactionat la tot scandalul asta, pe undeva? Sunt curios, pentru ca eu cred ca Ponta merge pe muchie de cutit la ora asta

  Twisted

  14/11/2011 at 12:37 pm

  • vanghelie o fi solutia de ” compromis” intre tabere= vanghelie in locul lui ponta???
   ar fi tare!

   intamplator

   14/11/2011 at 1:00 pm

 176. mareean isi petrece noptzile cu guse-cäpuse prin baruri, pun tzara la cale si bine intzeles cu fetitze, cä e si el un ” frumusel „

  theo

  14/11/2011 at 1:06 pm

 177. Vanghelie are niste polite de platit lui Ponta. Cred ca daca saptamana asta vedem o apropiere intre Iliescu si Vanghelie, Ponta e deja pe topogan

  Twisted

  14/11/2011 at 1:06 pm

 178. mareean, singur nu poate face nimic.

  theo

  14/11/2011 at 1:07 pm

  • Marean nu e singur, Theo. Sectorul 5, Giurgiu si un camion de dosare il fac unul din cei mai grei din batranii PSD…

   Twisted

   14/11/2011 at 1:10 pm

 179. Buna ziua.
  Uitati ce zice Vanghelie:
  Vicepresedintele PSD, Marian Vanghelie, a spus ca decizia de excludere a lui Geoana a fost „o executie stalinista” si ca aceasta eroare poate fi reparata in forurile superioare ale partidului.
  http://www.ziare.com/geoana/psd/excluderea-lui-geoana-discutata-in-bpn-al-psd-iliescu-se-opune-1133584

  cedric

  14/11/2011 at 1:23 pm

  • Hehe, si CNEx-ul PSD va respinge propunerea de excludere a lui Geoana. What next?

   Twisted

   14/11/2011 at 1:26 pm

   • Ponta out!

    mar

    14/11/2011 at 1:40 pm

 180. ponta , vrea sä discute la sfarsitul lunii nov. de apostu, sä o facä justitzia

  dle. Ponta, cand ve-tzi rezolava , situatzia penalilor voicu,nästase,voiculescu,sova,nicolescu etc.

  atunci vorbitzi de orcine: usl- are cei mai multzi penali, nu vä e rusine?

  theo

  14/11/2011 at 1:49 pm

 181. Lui Vanghelie i s-o fi facut teama?
  Eu de felul meu sunt foarte consecvent si nu am cum sa fiu de acord sa dam un coleg afara asa in modul cum s-a propus ieri in Comisie, sa se inchida Comisia in momentul in care vine sa se apere. Nu se poate, daca acceptam acest compromis inseamna ca maine putem fi exclusi cu totii din partid
  http://www.ziare.com/marian-vanghelie/psd/vanghelie-despre-excluderea-lui-geoana-o-executie-stalinista-1133599

  cedric

  14/11/2011 at 1:57 pm

  • simte ceva, dar cred ca-si pun dinamita sub scaun. Nu ca ar fi rau 🙂

   mar

   14/11/2011 at 2:03 pm

 182. Popa raspopit, socru si liderul senatorilor PSD, Ilie Sârbu, a fost mandatat să înregistreze cererea de revocare din funcţie a lui Geoană la Biroul Permanent al Senatului. Incepe dansul 😀
  http://www.romanialibera.ro/actualitate/politica/psd-istii-il-alunga-definitiv-pe-geoana-de-la-senat-244572.html

  mar

  14/11/2011 at 2:41 pm

 183. prietenul de spa al lui geoana ameninta ca daca ramane in arest…”ia justitia in mainile lui” http://www.hotnews.ro/stiri-esential-10693271-curtea-apel-judeca-recursul-lui-sorin-ovidiu-vintu-liviu-luca-impotriva-deciziei-arest-preventiv.htm .

  zigzag

  14/11/2011 at 3:26 pm

  • Ups, gand la gand 🙂

   Twisted

   14/11/2011 at 3:28 pm

 184. Si, cat de cat, inapoi la topic: „Vîntu: Daca raman in arest, voi lua justitia in mainile mele

”

  http://www.hotnews.ro/stiri-esential-10693271-curtea-apel-judeca-recursul-lui-sorin-ovidiu-vintu-liviu-luca-impotriva-deciziei-arest-preventiv.htm
  Trece la amenintari pe fata 🙂

  Twisted

  14/11/2011 at 3:28 pm

  • Poate vrea sa spuna ca o va „relua” in mainile lui! Ati aflat cumva cine judeca recursul? O fi si doamna Costiniu pe acolo?

   cedric

   14/11/2011 at 3:54 pm

   • Ideea lui de justitie cuprinde si colinele Moldovei 🙂

    Twisted

    14/11/2011 at 3:55 pm

 185. Asta seara, la tvr1, la ora 21 , presedintele Basescu. Poate trage niste concluzii clare sa ne dumirim si noi cum stau lucrurile in coalitie, in opozitie, la senat, la Cluj etc.

  cedric

  14/11/2011 at 4:00 pm

 186. Tonta incepe sa sara calul rau, mai are putin. Individul asta nu intelege ca democratia are legi care tb respectate, ca Romania are un Guvern buna sa rau dar numit democratic, ca avem o Constitutie. Omul are alte prioritati si o agenda care juri ca este scrisa in alte parti 👿 – Functia de la Senat nu este obiectivul nostru principal, ci rasturnarea guvernului actual
  http://www.hotnews.ro/stiri-politic-10694479-bpn-psd-decis-sustina-excluderea-lui-mircea-geoana-din-partid.htm

  mar

  14/11/2011 at 4:00 pm

  • ha ha ha, cum s-ar spune nu de Geoana-l doare grija, ci ii face un bine extragandu-l din decorul Senatului doar cat sa rastoarne guvernul.
   Adica de fapt nu i-a luat, ci i-a dat, vezi Doamne, si nu era masina, era bicicleta.
   Asta-i Pontoplasmoza in faza terminala.

   luminita

   14/11/2011 at 4:12 pm

   • Nu pot decat sa va dau dreptate. Extrag din text: „Inclusiv atitudinea sa de ieri in fata Comisiei de Integritate fiind in acelasi sens al unei victimizari personale, impotriva interesului partidului si al USL”
    Cand a avut atitudine Geoana „in fata Comisiei de Integritate” daca el a ajuns dupa ce sedinta se terminase?

    Twisted

    14/11/2011 at 4:23 pm

  • Ponta zis si gura de aur. Exemple:
   -masina lor de furat voturi a functionat mai bine. Recunoaste deci ca au si ei masina de furat voturi.
   -Sa parem mai social democrati: recunoaste ca sint social democrati doar de fatada.

   Acum: in psd nu mai conduce Vantu. Deci recunoaste ca pina acum conducea Vantu pesedeul. Poate ne spune si de cind conducea Vantu, asa de curiozitate.

   Aha

   14/11/2011 at 4:31 pm

 187. Oh ho ho, Ponta a descoperit ca la alegerile din 2008, pe linga casutele cu catindati mai era un buletin de vot care zicea cam asa: Nu-i asa ca votati la presedintia Senatului unul din PSD?
  „Reamintesc ca functia de la Senat a fost castigata de PSD prin votul alegatorilor”-citat din Tonta.

  Aha

  14/11/2011 at 4:36 pm

 188. interesant cum a subliniat si Tapalaga.

  pesedeaua a fost/este foarte dragut cu: catalin voicu, cu adrian severin, cu marean vanghelie si deosebit de dur cu geoana. totusi primii trei sint de-a dreptul infractori, pe cind la geoana inca nu s-a demonstrat asa ceva si s-ar putea nici sa nu fie minjit de coruptie (cu exceptia cumnatului sau, dar este alta problema).

  pe primii trei nu i-au exclus din psd, in schimb se zvircoleste caracatitza pesedista din toti rarunchii cu ratatul politic geoana.

  zau, daca mai inteleg ceva….

  skorpion

  14/11/2011 at 5:01 pm

 189. Nemultumitului i se ia darul! Adica PSD. nemultumit de Geoana, va ramane si fara presedintia senatului:
  http://www.ziare.com/geoana/psd/pdl-va-vota-cererea-de-revocare-a-lui-geoana-anunta-voinescu-1133689

  cedric

  14/11/2011 at 5:05 pm

 190. Seara buna,
  Sper sa fie totul bine cu Theophyle si Demeter, ptr. ca a mai trecut o zi. O fi Romtelecom-ul melc dar mai exista si alte variante de comunicare. Daca stie cineva ceva sa dea de veste.

  mar

  14/11/2011 at 5:22 pm

 191. Nea Nelu Kaghebelu nici sa moara nu mai poate in actuala conjunctura, ca lasa partidul fara consens, bre, 👿 si cand s-o-ntalni cu nea Nicu in fundul (scuzati!) Iadului ce-i va zice? ca nici la tabinet n-o sa-l primeasca sinistra iar Brucan il va trimite la dracu-n praznic, sa isi reconsidere meandrele concretului in sinergia punctului de fluidificare a smoalei vesnice.
  Prostanacul a tzopait o noapte, dar micul Futilescu rage de doi ani si da cu copita in vitrina cu portelanuri made in China a PSD-ului.

  luminita

  14/11/2011 at 5:48 pm

 192. http://www.realitatea.net/ambasadorul-sua-catre-viitorii-magistrati-luati-exemplu-de-la-omul-paianjen_886706.html

  sa vedeti ce vor sari de fund in sus Crin si Ponta invocand amestecul „dictatorului” american in treburile justitiei

  ribelalu

  14/11/2011 at 6:36 pm

 193. nu mä bucur de räul altuia.nimic nu rämane neplätit.

  dar dumnezeu i-a plätit lui geoanä, cu aceias monedä.

  l-a invitat pe dl. BOC la senat, la 10, si………… a gäsit lacätul.

  theo

  14/11/2011 at 6:56 pm

 194. amenintzärile lui vantu, SUNT AMENINTZÄRI MAFIOTICE.

  ar trebuii sä nu mai vadä lumina zile, dupä cat räu, a fäcut romaniei, si luca la fel

  theo

  14/11/2011 at 7:04 pm

 195. s-au mafioze

  theo

  14/11/2011 at 7:05 pm

 196. Vantu eliberat din nou !!!! 😦

  ribelalu

  14/11/2011 at 7:06 pm

  • 😦 Avem o justitie maronie!

   ela

   14/11/2011 at 7:07 pm

  • O mizerie!
   Inca una!

   Mih

   14/11/2011 at 7:13 pm

 197. nu potzi avea pt. PSD, nici un fel de respect, cand vezi pe

  ilescu kgb si nästase penalul, in frunte.

  theo

  14/11/2011 at 7:07 pm

 198. dece?????????

  JUSTITZIA ROMANÄ ESTE O MASCARADÄ:::::::::::::::::::RUSINE:

  theo

  14/11/2011 at 7:10 pm

 199. Niciodata Teofil nu a lipsit 3 zile de pe blog fara sa ne anunte.
  Sincer sper ca nu s-a intimplat nimic grav.

  un filmulet in 3 minute despre datoriile din Europa

  skorpion

  14/11/2011 at 7:11 pm

 200. Curtea de Apel Bucuresti a decis luni seara eliberarea din arest preventiv a lui Sorin Ovidiu Vintu, Liviu Luca si a celorlalti invinuiti din dosarul fraudarii Petrom Service.

  Curtea de Apel a judecat recursul acestora in dosarul fraudarii companiei Petrom Service (denumita acum PSV Company) fata de decizia Tribunalului Bucuresti de arestare preventiva.

  Completul de judecata al Curti de Apel Bucuresti este format din judecatorii ::::::

  Carmen Gaina (presedinte),

  Paniologu Daniela

  si

  Bajan Vasile..

  luminita

  14/11/2011 at 7:15 pm

 201. skorpion,
  si eu sunt ingrijorata de absentza lui Theophyle.
  Cred insa ca cineva dintre cei de aici ar trebui sa aiba un nr de telefon de-al lui si ar putea sa-l sune.

  luminita

  14/11/2011 at 7:22 pm

 202. Prieteni am vorbit cu Theophyle. Si el si doamna Demeter si catelul sunt bine sanatosi. Din pacate Romtelecomului ii ia o era glaciara pana reface o conexiune de internet. Ceva dedicatii pentru ei puteti adresa din toata inima. In momentul in care Theophyle va avea conexiune la internet va reveni cu nerabdare pe blog.

  Daniel Arfire

  14/11/2011 at 7:32 pm

  • Internet pe mobil. Un laptop cu wireless la o cafenea.

   Domnul Theophyle ar trebui sa tina putin pasul cu tehnologia. 🙂

   John Galt

   15/11/2011 at 2:57 am

 203. Buna seara,
  Am vorbit cu Theophyle. Nu are net de vineri. Este OK si el si doamna Demeter si catelul. Si ne trimite salutari.

  Andrei

  14/11/2011 at 7:35 pm

  • Slava Domnului!
   daca si catzelul e bine, inseamna ca putem pune de-un party. 😆 😆 😆

   luminita

   14/11/2011 at 7:41 pm

  • Tot raul spre bine…Poate avea si domnul Theo nevoie de o pauza in care sa-si vada numai de familie si de cutulache. Isi va incarca bateriile si ne va incanta si mai mult cu postarile si analizele dumnealui exceptionale.

   P.S. Cat despre Clicknet si serviciile lor execrabile ce sa mai vorbim…in unele zone esti obligat sa fi abonatul lor (cum sunt si eu deltfel), neexistand alta alternativa. Pica de 20 de ori pe zi, uneori cu orele sau chiar cu zilele. Daca le ceri explicatii dau vina pe echipamente. Daca le ceri sa-ti mareasca latimea de banda spun ca nu au posibilitati tehnice samd.

   ribelalu

   14/11/2011 at 8:03 pm

   • de ani de zile am internet cu romtelecom-ul si absolut nici problema!

    skorpion

    14/11/2011 at 8:07 pm

    • nici eu

     mar

     14/11/2011 at 8:16 pm

     • la fel si eu;
      am avut doua probleme,remediate in mai putin de 24 ore;una din ele anuntata vinerila prinz si remediata simbata

      intamplator

      14/11/2011 at 9:17 pm

    • Asta probabil in vreun mare oras. Sa vedeti cum e pe la periferii si mai ales la tara unde viteza maxima (teoretica si aia) este de 2MB la pretul RDS-ului sau UPC-ului de 100 de MB. Nici nu vor sa auda de marirea vitezei. De ce sa dea la unul care chiar are nevoie macar 10 MB cand pot baga 5 fraieri sa vorbeasca pe mess si sa stea pe facebook cu 2 MB ? Nu este seara sa nu pice de cateva ori sau sa mearga cu viteza melcului. Asta se intampla mai ales in zonele unde au monopol (nu bat nici retelele mobile).

     ribelalu

     14/11/2011 at 8:20 pm

 204. Prieteni,
  Multumiri de vesti bune 🙂

  mar

  14/11/2011 at 7:54 pm

 205. Sa vina acum Cesemeul si Aremeul si Danilet sa ia pozitie fata de mesajul „dictatorial” a lui Basescu. Pai se puteau astia abtine sa nu-i dea drumul la Vantu si toata gasca aia de mafioti si dupa aia sa zbiere pe toate gardurile dupa salarii umflate, ca de aia e statul stat sa faca rost de bani si din piatra seaca pentru lefurile lor. Ceapa lor de judecatori.
  Da-ti un leu
  Pentru CeSeMeu.

  Aha

  14/11/2011 at 7:54 pm

  • 😆 😆

   luminita

   14/11/2011 at 7:58 pm

 206. multumesc pentru vesti legate de ThPh & Demeter & catel

  skorpion

  14/11/2011 at 7:58 pm

 207. Seara buna 🙂
  Ce credeati ca eu dau informatii false legate de Theophyle , Desy si catelul ? 🙂
  Sint mai informat decit CIA , MI5 , GRU , SRI si SIE . Toate luate la un loc . 😆

  Ștefan A.

  14/11/2011 at 8:00 pm

  • Buna Stefan 🙂
   Nu credem nimic pana nu primim informatia din min. 3 surse 🙂

   mar

   14/11/2011 at 8:05 pm

 208. A fost suficient ca Vantu sa scoata o fraza si este liber 👿 Chiar nu poate nimeni sa-i vina de hac acestui talhar, i-a cumparat pe toti 👿

  mar

  14/11/2011 at 8:02 pm

  • Da, dar fraza aia a fost ceva de genul : „daca raman in rest, voi lua justitia in mainile mele !!”

   ribelalu

   14/11/2011 at 8:05 pm

   • Intr-o tara normala asta era ascuns in secunda in care a fost pus in libertate ptr. amenintari la siguranta nationala si santaj. Eliberarea talharului confirma scheletii din dulapul unora si coruptibilitatea sistemului:)

    mar

    14/11/2011 at 8:08 pm

 209. luminita

  14/11/2011 at 8:03 pm

  • Salut luminita 🙂
   Nu cumva te apuci de baut ca a iesit Vintu din arest ? 😆

   Ștefan A.

   14/11/2011 at 8:07 pm

   • ziceam sa punem de un party, ca stam de vineri seara singuri acasa…. 😆 😆
    cat despre Vantu… ii are la mana pe multi…n-o sa infunde puscaria.

    luminita

    14/11/2011 at 8:13 pm

   • Stefan, cred ca „bea” impreuna cu „justitia” ca sa uite de rusinea deciziei de azi :mrgreen:

    mar

    14/11/2011 at 8:15 pm

    • Seara buna mar
     Al Capone a fost bagat in puscarie pentru evaziune fiscala .
     Cercetat, anchetat de un grup de procurori veniti din NY ca daca asteptau dupa aia din Chicago , era liber si acum . Capone avea pe statul de plata toata Chicago .
     SOV are la mina pe toti in Bucuresti . 😦

     Ștefan A.

     14/11/2011 at 8:27 pm

 210. faina justitie avem!
  ar trebui sa facem un dictionar cu fraze de spus inainte de infatisare – un fel de „cum sa fii eliberat for dummies” – care sa cuprinda frazeologia lui Vantu. vad ca judecatorii numai de dealurile Moldovei tin cont.
  Scriam prin aprilie: Dacă Vântu i-ar fi spus lui Sebastian Ghiță: “Băi, golnăfas tânăr, dac-ai ști câți judecători sau copii de judecător am ingropat eu pe dealurile Moldovei…”, oare mai găseau cei de la Judecătoria Sector 5 suficiente dovezi cu privire la amenințarea cu moartea? Sau o dădeau cum au și dat-o (http://sareinochi.com/2011/04/23/ghita-omorand-balaurul-un-fel-de-vanare-de-vantu/). vad ca acum si-a permis sa zica cum va lua legea in mainile-i proprii si judecatorii au inteles aluzia. sunt curios de motivare.

  Sare'n Ochi

  14/11/2011 at 8:11 pm

  • Motivare? Pai e intelectual si poet fin, a facut mult bine saracilor, ce mai, un stilp de baza al societatii.

   Aha

   14/11/2011 at 8:16 pm

  • fain articol.

   luminita

   14/11/2011 at 8:16 pm

 211. Propun schimbarea numelui tarii in
  1. Judgistan
  2. CeSeMistan
  3. Vantustan
  4. Absurdistan
  5. Pivniceristan
  6. Iliciostan

  Zicea cineva ca daca se dau bani sa se arate sursele de finantare. Am gasit eu o sursa de finantare: Toata gasca aia de magistrati sa nu mai incurajeze devalizarea bugetului, adica sa nu mai dea drumul la toti mafiotii care au furat miliarde de la buget.

  Aha

  14/11/2011 at 8:14 pm

  • Cumva San-ul vine din Coreea de Nord? Ptr. ca juri ca este dictatura justitiei.

   mar

   14/11/2011 at 8:18 pm

   • Nu, de la Kazak-stan, uzbeki-stan, si alte din astea. Nu sintem cu o iota mai breji. In rest dictatura este, dar in nici un caz a lui Basescu.

    Aha

    14/11/2011 at 8:21 pm

  • 7. Tara de dincolo de lege

   luminita

   14/11/2011 at 8:19 pm

  • ehei…la alegerile locale de la Neamt sloganul USL era „Votati Bostan!” 😀 …sau Harbuz? Tot dreaqul ala e

   ribelalu

   14/11/2011 at 8:25 pm

   • he,he, asta tot era bine,
    dar cand o fi sa candideze Crin cu sloganul
    „Votati-ma-n absentza!”, atunci sa te tzii……ehei….

    luminita

    14/11/2011 at 8:34 pm

 212. Dupa ce am aflat ca Theophyle e bine (desi numai bine nu e fara internet0, ne putem uita linistiti la tvr1 sa vedem ce zice presedintele la ora 21.
  Pacat ca Theophyle n-a fost zilele astea cu evenimente fierbinti sa fi combatut impreuna. Dar avem timp zilele urmatoare.

  cedric

  14/11/2011 at 8:39 pm

  • bine ca mi-ai amintit.

   luminita

   14/11/2011 at 8:44 pm

 213. salut!

  Daca nici cind ameninti ca iei Justitia in propriile miini in caz ca esti inchis nu inseamna amenintare la adresa judecatorilor, atunci ce dracu?

  Reforma Justitiei cu un „nou” CSM? Hai sictir! Ce trebuie sa faca Vantu si cit eliberari trebuie sa primeasca, si citi judecatori trebuie sa recuze ca sa se sesizeze Inspectia Judiciara in legatura cu judecatorii care ii dau drumul, bai Daniletilor din CSM?

  Cetatean

  14/11/2011 at 8:40 pm

  • Buna,
   nu stiu daca in CP exista un art. care priveste amenintarea judecatorilor, cred ca ar tb sa intre si DNA-ul pe fir. Azi omul a amenintat si instanta s-a executat, l-a pus in libertate.

   mar

   14/11/2011 at 9:00 pm

 214. 8.Vantulucastan
  9. Pontailiescostan
  10. Basescubocstan
  11. Crinpatriciustan … 🙂

  Andrei

  14/11/2011 at 8:41 pm

 215. 1. Presedintele completului de azi au facut-o de oaie si in cazul Branisteanu:

  http://www.adevarul.ro/liviu_avram-editorial/Spaima_de_medic_7_433226677.html

  DNA a atacat sentinţa la Curtea de Apel, iar judecătorii Niculae Stan şi Carmen Găină au dispus, pe 13 decembrie anul trecut, casarea acesteia şi rejudecarea cauzei tot de către tribunal. Am aşteptat cu nerăbdare motivarea, ca să văd atitudinea judecătorilor faţă de fondul problemei, faţă de calitatea acuzării şi a apărării. Ei bine, dezamăgirea a fost uriaşă. Motivul casării îl reprezintă faptul că atât procurorii, cât şi prima instanţă au identificat în mod eronat Administraţia Penitenciarelor drept parte prejudiciată, când corect era să fie forul său tutelar, Ministerul Justiţiei. Niciun cuvânt despre trucarea licitaţiei, nicio silabă despre şpaga din paradisurile fiscale. Nu ştiu cât de întemeiată juridic este această sentinţă, pe care DNA a atacat-o deja la Înalta Curte, dar mie îmi spune un singur lucru: judecătorii par să fi prins o spaimă teribilă faţă de medic, iar numele medicului e Şerban Brădişteanu. Au vrut să scape cât mai repede de dosar şi acesta a fost felul lor de a-şi pune piciorul în ghips”.

  2, Daniela Panioglu, alta judecatoare din complet, a eliberat si vamesii de la Albita prinsi in flagrant de DNA cu o motivare de doi lei.

  „Curtea de Apel Bucureşti a decis eliberarea a 17 persoane ridicate de la Vama Albiţa, motivele fiind că interceptările nu ar fi concludente şi s-au făcut pentru o perioadă scurtă de timp, că din nici o înregistrare video nu reiese faţa mituitorilor [exact asa a argumentat si Vioirica Costiniu cind le-a dat drumul, n.mea] şi că graba DNA de a aresta oameni aduce atingere scopului procesului penal, se arată în motivaţia deciziei luate de judecători vinerea trecută.

  În preambulul motivării acestei decizii, judecătorul Daniela Panioglu a enumerat toate probele materiale, respectiv, planşele foto, interceptările ambientale şi înregistrările video existente în legătură cu fiecare inculpat în parte.

  În continuare, judecătorul arată că procesele-verbale întocmite de investigatorul sub acoperire Mihai Florin Fotin, procesele-verbale de redare a înregistrărilor ambientale şi a celor video, nu se leagă cu alte probe, astfel că „infracţiunea de luare de mită în formă continuată, reţinută în sarcina fiecăruia dintre inculpaţi, nu este determinată, prin elementele sale esenţiale, atâta timp cât nu se pot stabili cu certitudine suma primită, cu titlul de mită, de către fiecare inculpat, precum şi mituitorii, astfel că singura certitudine până în acest moment procesual o constituie datele la care inculpaţii şi-au exercitat atribuţiile de serviciu”.

  Cetatean

  14/11/2011 at 8:58 pm

  • interesant ca pe Branisteanu tot Alice „fluturatoarea din gene” l-a aparat.

   mar

   14/11/2011 at 9:03 pm

   • eu as fi curios sa aflu pozitia csm despre aafirmatia comisiei ca nu vor autoriza platile pentru proiecte europene in care justia romana a stabilit cistigatorul licitatiei iar autoritatea de management prezinta documente care atesta corectitudinea licitatiilor-cazul de la teleorman e un exemplu;
    altfel spus comisia s-a exprimat cam asa: justitia e suverana la voi,dar daca noi avem dubii nu dam banii;voi trebuie sa-i dati de la buget
    chestia asta a trecut neobservata;ce-o zice csm-ul de asta???amestec in treburili interne?atac la justitie?? dictatura???

    intamplator

    14/11/2011 at 9:24 pm

    • intimplator, astia din csm sunt sefi de haita care isi apara membrii.

     Cetatean

     14/11/2011 at 9:26 pm

    • cred ca i-a pierdut, am citit stirea dimineata si nu ma surprinde

     mar

     14/11/2011 at 9:28 pm

    • Salut intimplator 🙂
     Bineinteles ca CSM va da in judecata la ICCR comisia europeana. 😆

     Ștefan A.

     14/11/2011 at 9:32 pm

     • sa ma dau mare!( e drept ca stiu asta)
      anul trecut in noiembrie vedeam crestere zero in 2011;
      prin aprilie/mai am scris aici despre ” revizuirea” mea : 2% /basescu confirma azi
      2012: lucrez la el,dar la prima citire eu vad peste 1 pct(agricultura va fi cea care va decide) si evident ” vesnica” minarie=cursul de schimb

      intamplator

      14/11/2011 at 9:57 pm

 216. Asa suna declaratia – „Ofițerii acoperiți sunt din doi în doi la Parchetul General și Curtea de Apel București. Deciziile sunt deja sub masă. Dacă voi pleca acasă, voi ști cine m-a judecat, dacă mă duc în arest voi lua justiția în mâinile mele”, a declarat Sorin Ovidiu Vîntu, pe un ton amenințător, în fața completului de trei judecători al Curții de Apel București.

  http://www.evz.ro/detalii/stiri/vintu-a-fost-eliberat-tupeul-lui-sov-in-instanta-daca-ma-duc-in-arest-voi-lua-justitia-9.html

  mar

  14/11/2011 at 9:08 pm

 217. Curva de Alice Draghici apara toti infractorii si toti sabotorii statului de drept.

  Cetatean

  14/11/2011 at 9:09 pm

 218. cucoana blonda de la TVR l-a enervat pe TB, are o voce care zgarie urechea si o aroganta …..

  mar

  14/11/2011 at 9:30 pm

  • are dreptate avocatul. precis Vantu are ajutor de handicapat si il are pe bune. nu cred ca a trebuit sa dea spaga sa-l obtina.

   ribelalu

   14/11/2011 at 10:44 pm

 219. Presedintele le baga mortu’n casa unora 😀 Morar va ramane inca vreo 4 luni in fruntea DNA, interimar, haha. Macar o veste buna….

  Twisted

  14/11/2011 at 9:39 pm

 220. cedric

  14/11/2011 at 9:51 pm

 221. a dat o avanpremiera despre modificarea Constitutiei, exact cum banuiam:

  „Politicienii nu pot spune austeritate pentru tot poporul, dar noi ramanem cati suntem”

  Cetatean

  14/11/2011 at 9:59 pm

 222. L-a rupt pe Tonta 🙂 ” Il stiu, Mircea Geoana e un om politic matur”.
  http://www.hotnews.ro/stiri-politic-10696984-traian-basescu-nu-vad-mircea-geoana-nici-pdl-nici-udmr.htm

  mar

  14/11/2011 at 10:01 pm

 223. despre interviul lui basescu: iar a gresit,explicind ca daca ia deficit zero nu te mai imprumuti;TREBUIE sa te imprumuti sa platesti scadentele la imprumuturile vechi!!!!te imprumuti insa mai putin,si ai rating mai bun

  intamplator

  14/11/2011 at 10:01 pm

  • Just intimplator

   Ștefan A.

   14/11/2011 at 10:05 pm

  • te imprumuti, dar nu cresti datoria, doar o „rostogolesti” si poti obtine deficit zero. s-a exprimat gresit. probabil vroia sa spuna ca „nu cresti datoria externa”.

   ribelalu

   14/11/2011 at 10:52 pm

  • Nu este gresit. Plata ratelor la imprumuturi sunt tot cheltuieli bugetare. Deficit zero inseamna ca din venituri platesti imprumuturile 🙂
   Ganditi-va cate rate scadente au fost in acest an si ce deficit avem.
   Chiar nu a gresit deloc…

   laur

   15/11/2011 at 1:02 am

   • @laur:buna dimineata
    imprumuturile reprezinta acum cam 40 pct din PIB,deci peste 100 pct din buget;
    sa zicem ca in in 2013 trebuie rambursati 10 miliarde euro;suma e in jurul a 25 pct din buget;cum faci sa ai deficit zero,sa rambursezi fara sa te imprumuti??????
    ratele scadente de anul asta: s-au facut imprumuturi,” s-au rostogolit” ;de fapt datoria a crescut,ca imprumututrile s-au facut in conditii de 5 pct la euro si in jur de 7 pct la ron;

    intamplator

    15/11/2011 at 9:51 am

 224. Daca il mai suportati, Ponta la Cristoiu pe b1

  cedric

  14/11/2011 at 10:07 pm

 225. Ponta are in continuare ideea fixa legata de suspendarea presedintelui Basescu, dar isi dezvaluie si planurile secrete, deloc ortodoxe. Cred ca il ia gura pe dinainte.

  cedric

  14/11/2011 at 10:14 pm

 226. ce zice?

  Cetatean

  14/11/2011 at 10:19 pm

 227. Tonta este ca o precupeatza care-si pune fustele in cap si mainile in solduri, mizerabil caracter are individul.

  mar

  14/11/2011 at 10:20 pm

 228. C. incearca sa demonstreze ca nu a gresit, ca functia de Presedinte si Premier se cuvine celor care conduc USL-ul. In plus nu la mai vazut ca in postul de Ministru de Externe post care se cuvine lui Corlatean 🙄
  Au turbat cand Geoana a tinut conferinta de presa!

  mar

  14/11/2011 at 10:23 pm

 229. Daca Geoana se duce si cedeaza postul nu-l mai exclude, nu demisie ca se pierde postul 🙂

  mar

  14/11/2011 at 10:24 pm

 230. Eu cred ca in esenta totul se reduce la neincrederea fata de Geoana in momentul in care presedintele ar fi suspendat. Adica ei vor neaparat suspendarea dar n-au incredere ca Geoana sa ajunga primul om in stat. Au incredere in Corlatean!
  In plus, au fost foarte deranjati de pretentia lui Geoana sa candideze la presedintie.

  cedric

  14/11/2011 at 10:31 pm

  • da, aici este buba. Probabil ca au aranjat una, alta si au nevoie de unul din gasca. Asta este nebun si periculos, sincer!

   mar

   14/11/2011 at 10:33 pm

  • corect, Cedric, am remarcat si eu interpretarea.

   Cetatean

   14/11/2011 at 10:55 pm

 231. Idiotul, este suparat ca Basescu se bucura de sprijin extern 😦 asta este un gunoi bolsevic.

  mar

  14/11/2011 at 10:31 pm

 232. carlanul nebun, poate are o surprizä,

  sä incerce sä-l suspende pe bäsescu!!!!!!!!

  vom dovedii lumii , cä USL, este nenorocirea stalinistä a romaniei

  theo

  14/11/2011 at 10:36 pm

 233. ponta , este un gunoi stalinist

  theo

  14/11/2011 at 10:37 pm

 234. ponta, un ipocrin nerusinat, o intoarce si minte.

  nerusinatul meritä scuipat, un copil de trupä kgb

  toate europa rade, de isteria si nebuneala USL:

  NU-I INTERESEAZÄ ROMANIA; EI VOR LA PUTERE

  SÄ O PRÄBUSASCÄ PRECUM GRECIA:

  theo

  14/11/2011 at 10:43 pm

 235. O discutie interesanta si pe tvr info. Greu de ales dar declar ca m-am saturat de Ponta.

  cedric

  14/11/2011 at 10:45 pm

 236. Un articol interesant a lui Turrambar, cu o gramada de scenarii despre cine ar putea castiga alegerile si ce cifre se vehiculeaza in sondaje azi:
  http://turambarr.blogspot.com/2011/11/saracia-aia-de-procent-de-50.html

  lamb

  14/11/2011 at 11:03 pm

 237. Vasile Dancu exceptional (nu credeam ca o sa spun asta vreodata :D)
  http://vasiledancu.blogspot.com/2011/11/ultima-batalie-stangii-daramarea.html

  ribelalu

  14/11/2011 at 11:28 pm

  • exceptional cand vorbeste despre Iliescu…am uitat sa precizez…in rest, cand e vorba de ponta…rezerve.

   ribelalu

   14/11/2011 at 11:29 pm

   • @ribelalul

    Eu am mari indoieli despre calitatile politice a le lui Dancu, a crezut ca Geoana este „alesul” – cel care o sa duca PSD pe noi culmi de…, nu a iesit, acum este Ponta „alesul”, sunt sigur ca o sa fie o mare deceptie si el. Dancu crede ca politica(in PSD) se face cu vorbe frumoase fara implicare. A zis ceva cand Iliescu a fost presedinte?, nu imi amintesc. A zis ceva cand Ponta a zis ca ar trebui sa il omoare pe Basescu, lucru care nu este permis nici macar in gluma, nu l-am auzit.
    PS
    Dancu a fost impotriva suspendarii lui Basescu, ceea ce il face inerent sluga lui TB. Ponta a declarat ca slugoii lui Basescu nu pot fi iertati.

    eugeni

    15/11/2011 at 1:04 am

    • Corect,
     si ce mare „strateg” e daca nu intelege ca nu Iliescu e cauza mocirlei in care se zbate PSD ci infractionalitatea si mediocritatea membrilor sai. Ca nu s-a rupt de comunism si crimele „revolutiei” sau de mineriadele pe care nu si le-a asumat niciodata ca o catastrofa pe destinul Romaniei. Ca nu-i intereseaza niciodata de viitorul acestei tari ci numai de pastrarea unui bazin electoral care sa le aduca puterea. Lor si ai lor: fii, fiice, cumnati, nasi, fini, tatuci si nepoti.
     Abia astept sa dispara. In locul lor sa se nasca o formatiune curata si autentica de stanga, o contrapondere politica la miscarea de dreapta Noua Republica, pentru a construi un alt destin acestei natiuni.

     Andrei

     15/11/2011 at 9:08 am

 238. de la Turambar citire:
  „daca se renunta la proportionalitate se schimba dramatic estimarile. Va fi un tsunami care va matura tot ce e partid mic si atunci USL va lua cel putin 70%. Situatie catastrofala pt PDL. Nope. No no no.”

  Cum decizia deja s-a luat jocurile sunt facute. PDL a decis ca se autodistruge.
  Nici nu cred ca va ajunge pana la alegeri, in cateva luni sondajele vor arata ca nu au nici macar o urma de sansa sa castige.
  Prostia se plateste.
  urmeaza multi, multi ani cu Ponta la putere.

  valentin

  14/11/2011 at 11:34 pm

 239. Dragă Teofil
  dacă eu am fost primul comentator pe blogul tău, îţi aduc aminte că şi tu, ai fost primul comentator pe blogul meu. 🙂
  Spuneai cam aşa ceva, citez: Ce zici Frantz 🙂
  Apoi, al doilea coment, tot de la tine a venit: daca ai inceput il continui, asta e lege. 🙂
  Aşa că prietene, e musai să continui. Bine? 🙂
  În treacăt fie spus, mie îmi lipsesc şi postările doamnei Demeter.
  Vă aştept… 🙂

  Tiberiu Orasanu

  15/11/2011 at 12:01 am

 240. Domle, vin şi eu să mă alătur discuţiei, blogul lui Theophyle este un fel de a doua casă plină de prieteni. Sper că e bine şi grecii de la Romtelecom să fie sănătoşi.

  Am fost dezgustat azi din cauza sentinţei. Trebuie să facem să dispară o dată pentru totdeauna plaga asta din România, nu mai putem trăi aşa. În acest moment se desfăşoară bătălia finală între două sisteme şi două filosofii de viaţă incompatibile şi noi, poporul, trebuie să ieşim învingători. Nu avem de ales.

  Bogdan Popa

  15/11/2011 at 12:18 am

  • Buna dimineata,
   Prieten si partener de gainarii cu Dan Sova, om de baza ptr. Tonta. Au inebunit, daca ar putea „ar otravi fantanile si ar parjoli campiile”, o adunatura de penali.

   mar

   15/11/2011 at 9:02 am

   • ‘neatza, mar!
    plosnitza de Rizea vorbeste de 300. 000 de euro de parca ar fi un mizilic acolo….la 42 de ani sa vehiculeze sute de mii de euro….din ce ceapa ma-sii i-a facut?!?!? 😯

    luminita

    15/11/2011 at 9:20 am

    • Lumi, la noi s-a ajuns sa se vorbeasca de 10.000 EUR ca de o suma de cosnita. Banii i-a facut din munca „cinstita si afacerea famigliei” 👿 .
     Ma mir ca justitia a reactionat!

     mar

     15/11/2011 at 9:33 am

  • Buna dimineata!
   daca si ploshnitza asta de Rizea are tupeul si nesimtirea de a insulta o Instantza judecatoreasca si de a-i amenintza pe inspectorii de integritate ai ANI, ce sa ne mai miram de seful plosnitelor pesediste -Tonta?
   De acord cu Bogdan Popa, asa nu se mai poate, ori noi, ori ei!

   luminita

   15/11/2011 at 9:17 am

 241. Buna dimineata!
  In absenta lui Theophyl, pe care il asteptam cu totii de ni s-au lungit urechile, gasesc cu cale sa va semnalez (lui Cetatean in primul rand), o ultima capodopera a Monei. Cum care Mona? Pivniceru, frate, alta Mona declar ca nu mai cunosc…. 🙂 Iata ce articol firoscos scrie ea chiar azi „Efectele juridicizarii si ale judiciarizarii, ca fenomene sociale, asupra eficacitatii jurisdictionale”. Care articol se incheie apoteotic asa: „În acest context, dreptul de a fi judecat într-un termen rezonabil pare a nu se putea singulariza decât sporadic, din explozia contencioasă care, volens nolens, atestă funcţionarea sistemului judiciar, dar care, în absenţa unor măsuri structurale intrinseci şi de sistem legislativ, tinde să rămână grevat şi alterat de efectele unei judiciarizări devenită ireversibilă.”

  Ei, ce ziceti? Le zice, nu? (??!!)
  Capodopera in intregime poate fi citita aici;
  http://www.juridice.ro/174818/efectele-juridicizarii-si-ale-judiciarizarii-ca-fenomene-sociale-asupra-eficacitatii-jurisdictionale.html

  Observator

  15/11/2011 at 9:30 am

  • Buna,
   ramai fara cuvinte, parca este si Profesor 😦 In termeni de specialitate se cheama „betie de cuvinte”.

   mar

   15/11/2011 at 9:37 am

  • Aoleu, am incercat sa citesc cu voce tare 😆 si mi-a amortzit limba, bre.
   Ce-s termenii astia, de unde i-a scos Plivniceru??

   luminita

   15/11/2011 at 9:54 am

 242. Excelenta caracterizare facuta carpei KGB-iste – „Cu executia lui Mircea Geoana, butonul rosu s-a intors in mainile sale. Daca nu a reusit la propriu sa tina valiza nucleara asupra sa, a inventat alta, la care face partas intreg partidul. Doar stie cel mai bine cum functioneaza PSD: un nucleu infipt intr-un nucleu infipt intr-un nucleu mai mare, unde toti isi miros sosetele pana cand descopera ca le place si au senzatia ca sunt o familie de albine intr-o gradina de petunii. Atat de bine stapaneste Ion Iliescu arta disimularii”.
  http://www.ziare.com/ion-iliescu/psd/cand-ion-iliescu-uraste-ortacii-de-tip-nou-1133665

  mar

  15/11/2011 at 9:41 am

 243. salutare tuturor!

  Observator, meri mult pentru articol, excelenta si utila semnalarea ta 🙂

  Nici nu ai idee ce bataie lunga are articolul si la ce ii foloseste el Monei. Am auzit si citit multe dintre tezele scrise de ea acum, insa erau disparate si fara structura unitara, se pare ca acum a trecut la o alta etapa.

  Voi adauga articolul la lista bibliografiica pe care o am despre Mona si platitudinile ei cu rol exploziv si ii voi examina pozitiile in unul din capitolele care vor veni! 😉

  Cetatean

  15/11/2011 at 9:46 am

 244. buna dimineata
  ce zice ristea ala e real??? nu e sf? omul e dus cu pluta rau…
  prosti sunt aia de la ani ca nu-l dau in judecata pentru insulta,sau o avea imunitate???

  intamplator

  15/11/2011 at 9:54 am

 245. Buna dimineata,
  dezolat ca nu vad Postare Noua, va semnalez un articol mai „reconfortant”:
  http://www.ziare.com/pdl/emil-boc/un-scandal-ca-o-mana-cereasca-pentru-putere-1133749

  cedric

  15/11/2011 at 9:57 am

 246. o zi buna si cu internetul reparat cat de iute!
  Cei de la UDMR s-au gandit ca-i timpul sa-si faca statuie si cu un falit de-al lor. Noi credem ca politicienii UDMR s-au dambovitat.
  http://sareinochi.com/2011/11/15/s-avem-si-noi-falitii-nostri-dambovitarea-udmr/

  Sare'n Ochi

  15/11/2011 at 10:03 am

 247. si un pic despre cum se poate manipula prin intermediul mass media
  http://sareinochi.com/2011/11/14/de-la-cooperativa-ochiul-si-timpanul-la-cooperativa-raspandacu/

  Sare'n Ochi

  15/11/2011 at 10:03 am

 248. Dupa parerea mea, Rizea ala e o canalie incoltita ca incearca sa muste pentru intimidare. Dar limbajul si comportamentul sunt de mahala ordinara. Cine a ajuns sa ne reprezinte: un nenorocit needucat, cu pretentii de politician. Parca face parte dintr-un clan de interlopi, singura deosebire este ca interlopii mai intra din cand in cand la puscarie!
  Halal tineret in PSD: Ponta, Banicioiu, Sova, Rizea si multi altii de aceeasi teapa. Vai de mama noastra daca astia ajung la putere:gaunosi, obraznici, pusi pe capatuiala, „nu au mama , nu au tata”.
  Macar sper sa ii astepte zile grele pe Iliescu si Nastase.

  cedric

  15/11/2011 at 10:03 am

 249. mar

  15/11/2011 at 10:28 am

  • buna dimineata
   revin cu ” lauda despre mine”
   am spus de 2 pct anul asta din mai;agricultura e baza; dupa basescu-ieri-25 pct fata de anul trecut ;asta inseamna cam 0,8-1 pct la pib

   intamplator

   15/11/2011 at 10:33 am

   • Buna,
    Am constat ca faci analize bune 🙂 Aici si-a pus contributia a fost adusa de agricultura, care si in trim. 4 va contribui cu ceva procente. Sa vedem daca la nul se va mai intampla minunea ptr. lucrurile stau cam pros pe camp, inca mai sunt sperante.

    mar

    15/11/2011 at 10:43 am

 250. Buna dimineata!
  (Daniel, Andrei, multumiri intarziate pt vestile despre gazde!)
  Buna, buna, dar chestia de ieri de la Curtea de Apel mi-a stricat inceputul de saptamana.
  Cat despre vanzoleala din PSD, e de toata jena, da’ daca e rau pt ei, cu atat mai bine pt noi (cu conditia sa li se duca sondajele la demisol si in beci, cat mai jos).
  Dar ce sunt necazurile mele, fata de tristetea existentiala a d-lui Geoana?
  http://www.romanialibera.ro/actualitate/politica/mircea-geoana-traiesc-o-uriasa-dezamagire-ma-doare-tacerea-prietenilor-din-partid-244637.html :)))

  Mih

  15/11/2011 at 10:36 am

  • Buna ziua,
   nu are prieteni in partidul ala, are numai tovarasi 😀 😀 😀 .

   Gino

   15/11/2011 at 10:49 am

  • Buna,
   dupa ’90 a aparut o categorie de „prieteni care te curata de scame” cat poti sa oferi ceva, daca nu mai ai ce sa oferi in ziua urmatoare te uita sau te ignora.

   mar

   15/11/2011 at 11:01 am

 251. Nu demult, domul judge Danilet a pus un articol pe contributors in care zicea, disperat, cam asa: cetateni, veniti sa aparati CeSeMeul caci se pregateste trecerea justitiei sub controlul politic. A uitat sa completeze asa ca ma milostivesc eu de dinsul si termin: trecerea justitiei de sub controlul actual al lui Vantu.
  Observ deasemenea ca si Ponta se imbata cu apa rece, zicea el ieri: PSD nu MAI este condus de Vantu. Nici gind, cum am vazut ieri o buna demonstratie ca Vantu este seful justitiei, iar mare parte din virfurile PSD sint la categoria j-de mii de dosare pe moment cu termene aminate, rezulta ca inculpatii din PSD depind in continuare de bunavointa lui SOV care are, se pare, mari posibilitati in a decide cine merge si cine nu la arest.

  Aha

  15/11/2011 at 10:51 am

  • salut!

   Danilet nici nu stie ce vorbeste, el da din gura ca sa faca zgomot, fiindca nu e destul cel produs de Mona Pivniceru cu urlete ei catre Prezidentul tarii.

   Cetatean

   15/11/2011 at 11:38 am

  • super comentariu.

   luminita

   15/11/2011 at 11:54 am

   • la comentariul lui Aha ma refeream.

    luminita

    15/11/2011 at 11:54 am

 252. Salut, am revenit 🙂
  Aveti o postare noua (interimara) 🙂

  Theophyle

  15/11/2011 at 11:55 am


Comentariile sunt închise.