Politeía

Quis custodiet ipsos custodes?

România subterană şi caracatiţele politice – II

Acum cateva luni scriam un articol pe care l-am intitulat “România subterană şi caracatiţele politice”, articol care trebuie sa recunosc ca m-a durut enorm. Scriam in articolul respectiv: In fiecare dimineata, cateva milioane de romani se trezesc si se duc sa-si castige painea. O parte dintre ei vor castiga una mai mare si mai alba, altii mai marunta si mai siluita. Toti se vor lupta cu greutatile mai mici sau mai mari ale vietii lor cotidiene. In subteranul Romaniei traiesc alti oameni, complet diferiti. Ei traiesc langa lacuri sau in poieni imprejmuite cu garduri inalte, in vile fastuoase. Acesti oameni sau troli sau varcolaci traiesc din nelegiuirile pe cale le planuiesc si care cateodata le si infaptuiesc.  Romania subterana traieste fara lege si fara  frica. Ei se considera atat de puternici ca nici o lege si nici o institutie a statului nu-i poate scoate la suprafata, judeca si eventual pedepsit.

Articolul a fost scris cu ocazia demascarii retelei lui Catalin Voicu (Caracatita I); ieri am aflat despre o noua retea – Caracatita II.  Reţeaua protejată de Banias şi Mironescu era formată din mai mulţi oameni de afaceri care importau mărfuri din China şi Hong Kong şi care erau sprijiniţi în eludarea taxelor către bugetul de stat. Pe lista procurorilor DNA în acest dosar mai sunt Claudiu Olteanu – fost adjunct al Vămii Constanţa Sud, Liviu Durbac – fost şef interimar al Vămii Agigea, Aurelian Cătălin Pilcă – fost lucrător în Direcţia Regională Vamală Constanţa, Valentin Roşculeţ, Marian Iordăchescu, Adrian Milea – vameşi, Ionuţ Valentin Ţiripan – om de afaceri, Costel Liviu Bratu – şi el fost şef interimar al Vămii Agigea. În afară de aceştia mai sunt anchetaţi şi câţiva cetăţeni chinezi care le facilitau oamenilor de afaceri români relaţii în China. (sursa)

Daca trebuie sa intelegem legaturile oneroase intre politicieni si inalti functionari ai statului, astazi aflam ca Senatorul PD-L Banias şi  Secretarul MAI, Mironescu, deţineau cote egale intr-o firma comuna Euroshipping Services. Celălalt asociat  este nimeni altul decât Ioan Bălan, fost director al Administraţiei Portuare si suspect intr-un alt dosar, in care au fost facute returnări de TVA de 60 de milioane de euro in favoarea libanezului Said Baaklini.

In asteptarea “Caractitei III” nu pot sa termin altfel decat am finalizat articolul precedent:

“Aflam in fiecare zi fapte infioratoare, care rugandu-ma lui Dumnezeu sa nu fie adevarate, sunt totusi reale si incep sa percep dimensiunile  tragediei in care ne aflam noi toti. Cei care trebuie sa ne slujeasca ne tradeaza zi de zi, ora de ora, pentru banii matusilor tamara si coanelor margareta, ai vamesilor corupti, ai varfurilor politiei, ai judecatorilor cumparati, ai baronilor locali, care numesc pe cine doresc sa-i slujeasca, si bani si inca bani si inca bani. Noi cui ramanem? Pe noi cine ne reprezinta? “

Pe Politeia Europeana puteti citi articolul „Intelegere sau confruntare?” Despre  numirea viitorului Sef al FMI.

Written by Theophyle

24/05/2011 la 4:17 pm

73 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Of. Intr-adevar, traim intr-o tara aproape fara sistem imunitar, parazitata de niste jivine incredibile, care intr-un organism sanatos ar fi fost distruse fara probleme.

  Ca raspuns la intrebarea ta: Noi ramanem NOUA. Pe noi trebuie sa ne reprezentam NOI.

  Trebuie sa intelegem un adevar dur: nimeni nu ne va baga in traista. Si trebuie sa intelegem ca am mostenit o mare iluzie: distanta de nestrabatut dintre noi si administratia de stat, in toate formele ei. Ni s-a infuzat ideea ca administratia este intangibila si nemodificabila. Nimic mai fals.

  Sobolanilor le este frica de lumina. Dar numai noi putem sa punem lumina pe ei. Nu e nevoie sa iesim ca Ioana d’Arc in fata ostirii. Trebuie sa ne modificam noi stilul de gandire si apoi sa transmitem aceasta modificare si celorlalti (conform superbului obicei al aprinderii lumanarilor). Si sa intelegem ca a fi supus in fata legii este numai jumatate din calitatea de a fi cetatean. Cealalta jumatate este DATORIA (nu privilegiul) pe care o avem de a controla si indrepta administratia de stat acolo unde e stramba.

  Daca nu pentru noi, macar pentru copiii nostri.

  Paul

  24/05/2011 at 4:35 pm

  • @paul
   administratia romaneasca e ca un zid de cauciuc;il lovesti,se deformeaza ,revine la loc
   daca ar fi fost din beton,sau caramida puteai sa-l spargi
   asa..

   intamplator

   24/05/2011 at 5:58 pm

 2. Fara sa mai vorbim de cazurile noi:
  http://www.ziare.com/mircea-marius-banias/dna/vezi-ce-acuzatii-li-se-aduc-lui-mircea-banias-si-laurentiu-mironescu-1096672

  nu s-ar putea sa-i incuie pe toti undeva si sa arunce cheia?

  ela

  24/05/2011 at 5:48 pm

 3. dupa ” experiente” ani in sir in vama romana,acum mai am ocazia sa am legatura cu importuri si in alte tari din ue;zilele astea in uk;ii spun agentului vamal de acolo despre ce e vorba,ce vreauce dcumente exista si in final il intreb daca e nevoie sa fie un reprezentant al importatorului la vamuire in uk;
  totul a fost pri email;
  dupa ultima intrebare,tipul ma suna;domle pe ce lume traiesti? documentele sunt ok,totul e ok ,de ce vrei sa trmiti un om de-al dumitale acolo;
  eu ii zic,pai stii e nevoie urgenta de produs,se opreste o linie de fabricatie,nu vreau ca vamesul sa spuna ca-i lipseste nu s ce stampia…
  tipul: domle ,de unde dta originar?
  rmania i zic eu
  pai la voi asa se face?
  da,stii autoritatile sunt foarte stricte,controleaza.
  el;hai ,domle invata sa traiesti in lume normala;crezi ca eu nu stiu cum e cu vamirile in romania?ce e corect te tine cu saptaminile,cine plateste vamesilor pentru avanaje personale,poate avea orice,nu are probleme;
  deci, un tip-broker vamal din nordul uk-stia de ce e in vamile romane,numai ai nostri nu stiau
  cum naiba sa fii normal in astfel de societate?
  probabil ca incepind de miine in constanta vamesii vor vamui cite 2-3 containere/zi asa, ca sa arate ce pot face ei daca nu li se mai da spaga

  intamplator

  24/05/2011 at 5:55 pm

 4. Sal`tare, natiune ! 🙂
  Cat timp in tara asta poti sa-ti iei masteratul/doctoratul ca student, inseamna ca e posibil orice, n`asha ?
  Io-te „campionul” (Marius Gerard-Necula, un tip foarte vocal pe „sticla”) :

  „Universitatea”Dunarea de Jos”,Galati,sectia TCM-Inginer:1982-1988
  Universitatea „Danubius”,Galati,Master Drept Comunitar:2006-2008
  Doctorand in Economie:2006-2008
  Student, Drept Universitatea „Danubius”,Galati:2007-2008
  Student,Studii Economice ,Universitatea „Titu Maiorescu”,Bucuresti:2007-2008″

  http://www.senat.ro/FisaSenator.aspx?ParlamentarID=b5cb19f6-4fbf-43f2-8f5b-0af9ba6f14dd

  Tzepelica

  24/05/2011 at 6:00 pm

  • Cezar e liber de vreo saptamina…De la pacea de la Buftea…

   STRAJNIK

   24/05/2011 at 7:06 pm

 5. E al meu Timi. Fost prefect nastasian. Mare jigodie, caracter cameleonic si milionar cu firma Atlas in portofoliu. Bineinteles mami e actionar majoritar.

  Turnofftheglory

  24/05/2011 at 6:37 pm

 6. Destul de ieftin, n`asha ? 😆

  „Potrivit unui comunicat al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), 3 iunie 2010, Laurenţiu Mironescu, în calitate de preşedinte al organizaţiei municipale a PDL Constanţa, i-a cerut inculpatului Pilcă Aurelian Cătălin, fost lucrător în Direcţia Regională Vamală Constanţa, 8.000 de lei pentru ca acesta să câştige o funcţie de conducere la nivelul organizaţiei locale a PDL.

  După ce Pilcă a promis că îi va da suma de bani cerută, la data de 5 iunie 2010, cu ocazia alegerilor interne desfăşurate la Organizaţia Municipală Constanţa a PDL, Mironescu a fost ales prim-vicepreşedinte al organizaţiei.

  Mironescu, în schimbul banilor daţi de Pilcă, a promis să îşi folosească influenţa politică pe lângă factorii decizionali din cadrul Ministerului Transporturilor pentru ca Pilcă să fie numit director în cadrul Companiei Naţionale Administrarea Porturilor Maritime Constanţa S.A.”

  http://www.adevarul.ro/actualitate/politica/Cat_costa_functie_in_PDL_0_486551610.html

  Tzepelica

  24/05/2011 at 6:50 pm

  • Si odata ajuns in fonctie,ce trebuia sa mai dea? 😦

   ela

   24/05/2011 at 6:53 pm

   • „Mironescu, în schimbul banilor daţi de Pilcă, a promis să îşi folosească influenţa politică pe lângă factorii decizionali din cadrul Ministerului Transporturilor pentru ca Pilcă să fie numit director în cadrul Companiei Naţionale Administrarea Porturilor Maritime Constanţa S.A.”

    Destul de simplu, n`asha ? 😦

    Tzepelica

    24/05/2011 at 6:55 pm

  • Alin Pilca a fost director in vama, nu asa, „un lucrator’! Un „lucrator” este probabil in servicii, prietenii stiu de ce!He, He, asta e limbajul codat, 8000 roni, suma este probabil 80.000 euro.

   db

   24/05/2011 at 9:54 pm

 7. „„Specialiştii” PSD, PNL şi PC încearcă să combine, într-o alchimie aproximativă, preceptele de stânga cu cele de dreapta. Rezultatul? Un melanj fără noimă ce nu poate duce decât la un haos generalizat în care, vorba aia, nu ştie stânga ce face dreapta. Şi viceversa. E de ajuns, aici, să amintim promisiunile populiste şi demagogice din amintitul document.

  Dar cea mai sugestivă mi se pare poza care ilustrează articolul din „Adevărul”. Ea datează din luna martie când s-a semnat, la Iaşi, protocolul de colaborare dintre cele trei formaţiuni. În prezenţa lui Crin Antonescu şi Victor Ponta, cei care fac schimb de semnături sunt liderii locali, deputatul PNL Relu Fenechiu şi primarul PSD Gheorghe ­Nichita. Bucuria care li se citeşte pe chipuri este perfect explicabilă. Cei doi sunt aliaţi „avant la lettre”, cum ar zice francezul, adică înainte ca şefilor de la centru să le fi trecut măcar prin cap gândul unei alianţe.

  Şi asta pentru că Nichita şi Fenechiu nu-şi fac nicio problemă legată de ideologie sau de doctrină. Pentru ei, ideologia supremă e banul, iar doctrina cea mai la îndemână, şmecheria. În fapt, amândoi sunt altceva decât pretind a fi. Primul a fost bugetar toată viaţa, ceea ce nu-l împiedică să trăiască pe picior mare, într-o căsoaie din Copou, să deţină o colecţie impresionantă de terenuri, tablouri şi bijuterii, să se îmbrace în costume de mii de euro bucata. Cum s-ar spune, omul semnalizează stânga şi o ia la dreapta. Celălalt personaj face aceeaşi mişcare, dar în sens invers. Trece drept un susţinător al ideii de iniţiativă privată, fără a-şi face reproşuri că grosul averii sale provine de pe urma afacerilor cu statul. Mai ales când statul e reprezentat de cei pe care i-a numit în funcţii şi, în consecinţă, îi sunt datori cu un contract-două fără licitaţie.”

  http://www.adevarul.ro/sabin_orcan-editorial/Uniunea_Nichita-Fenechiu_7_486021398.html

  Tzepelica

  24/05/2011 at 6:57 pm

 8. Salutare, prieteni! 🙂

  A propos de caracatite si Voicu, nu stiu daca ati tinut socoteala, dar este a treia oara cind Sandeii de la Sectia Penala a ICCJ, pastoriti de Pandrea, incearca sa ii dea drumul din arest lui Voicu, si tot a treia oara completul de 5 judecatori ai ICCJ (fostul complet de 9) decide sa il mentina in arest.

  Se poate vorbi, asadar, in cazul lui Voicu, de o incercare disperata a caracatitei de a-si elibera un brat din menghina.

  Cetatean

  24/05/2011 at 7:31 pm

  • Salut C. 🙂
   cand naiba se va taia si tentacula asta de la ICCJ? 😦

   Theophyle

   24/05/2011 at 7:33 pm

 9. Seara buna,
  Pana la 2,5 miliarde EUR spaga anual 😦 😦 1,5 miliarde EUR media anuala 😦 Sume care te lasa fara respiratie.
  Oare cati mai sunt si mai ales catre ce ne indreptam 😦 Ce forma de stat, ptr. ca in momentul in care unul ajunge nr. 2 intr-un minister strategic tu muritor de rand nu mai ai nici o sansa 😦
  http://www.evz.ro/detalii/stiri/numarul-doi-din-mai-a-fost-retinut-in-dosarul-constanta-sud-agigea-931354.html

  mar

  24/05/2011 at 7:38 pm

 10. Theophyle, sa styii ca acolo treaba e cu skepsis mare. Exista o tabara de tineri si/sau de judecatori care sunt mai mult sau mai putin pro-Justitie, si sandeii din aia rai. Citiva de la sectia Penala sunt baieti buni (de exemplu, Ionut Matei), nu sunt chiar toti sandeii lui Pandrea, insa aia sunt inca prea multi.

  S-a facut prea putin pentru curatatea ICCJ, noul CSM freaca menta si se incurca in procese de uzura cu ICCJ-ul, procese care se judeca la curtea lui Lupascu.

  E inca nasoala treaba, ma asteptam la mai multa forta si mai mult tupeu din partea CSM-ului cel nou.

  Insa tot e bine ca de 3 ori completul de 5 i-a dat reject lui Voicu.

  Cetatean

  24/05/2011 at 7:41 pm

  • Baietii de la CSM au alte treburi.
   Si-au inmatriculat Brabusu` si acu` incearca sa-si justifice cota de combustibil necesara. 😆

   Tzepelica

   24/05/2011 at 7:47 pm

 11. Cata nesimtire 😦 „Senatorul Mircea Banias este propus de grupul parlamentar PDL sa exercite controlul parlamentar asupra activitatii Serviciului de Informatii Externe”
  http://www.ziare.com/mircea-marius-banias/coruptie/senatorii-pdl-il-vor-pe-banias-in-comisia-de-control-a-sie-1096681

  mar

  24/05/2011 at 7:47 pm

  • salut mar 🙂
   asta chiar ar fi culmea culmilor! 🙄

   Theophyle

   24/05/2011 at 7:53 pm

 12. Buna seara, buna seara. Povestea asta de la Constanta este puturoasa rau de tot si cu ramificatii. Cred ca PSD si PNL tipa atat de tare si de teama ca s-ar putea ajunge si la amicul Mazare. Ca la Constanta toti au facut „afaceri” cu toti.

  clemycali

  24/05/2011 at 8:03 pm

  • asa zic si eu.mazare si constantinescu ala de la cj sunt pe teava.daca erau saltati primii , azi usl eii faceau miting la tribunal ca in cazul aluia de la arges.asa cand vor fi saltati nu se mai mira nimeni.si nici pontalau@chuky nu vor mai putea latra despre „dna ul lui basescu” 🙂

   zigzag

   24/05/2011 at 8:14 pm

  • foarte corect. Caracatita nu s-a nascut in 2009 (primul guvern Boc). „Recoltatorii” de spaga nu au fost angajati in 2009. S-au mai schimbat niste fete la nivele superioare. Disperarea USL vine mai mult de la faptul ca reteaua de colectare distrusa nu o vor reactiva usor cand vor ajunge la putere, iar creditorii partidelor bat la usa. Nici clanul Mazare nu doarme linistit, iar fara bani=pomeni la pensionari nu se mai realeg in 2012.

   cinic

   25/05/2011 at 9:58 am

 13. Buna seara si buna sa va fie inima!
  😆

  maya

  24/05/2011 at 8:44 pm

 14. Buna, maya! 🙂

  Cetatean

  24/05/2011 at 8:45 pm

  • Cetatean
   😆
   Servus!

   maya

   24/05/2011 at 8:54 pm

 15. Salut pescatori de caracatite . 😆

  Ștefan A.

  24/05/2011 at 8:47 pm

  • ave, maestre! 🙂

   Cetatean

   24/05/2011 at 8:53 pm

 16. Mostra de judecata de „fier” sustinuta de Judecatoarea Viorica Dinu 😦 „se creeaza sentimentul ca presa incita la o „judecata populara” a inculpatilor si formeaza opinia in rândul populatiei ca acestia sunt vinovati mai inainte ca vinovatia sa fie stabilita de o instanta competenta” :-/
  http://anticoruptie.hotnews.ro/stiri-anticoruptie-8735420-document-decis-magistratul-viorica-dinu-judece-secret-dosarul-sov-popa-creeaza-sentimentul-presa-incita-judecata-populara-inculpatilor.htm

  mar

  24/05/2011 at 8:50 pm

 17. Analog, pot si eu sa spun ca o judecatoare ca Dinu imi creeaza senzatia ca un individ prins cu mita in sac nu e vinovat, daca chiar si in fata probelor celor mai evidente ea decide, inainte de pronuntarea sentintei, sa il trateze ca deja achitat.

  Cetatean

  24/05/2011 at 8:52 pm

 18. Partidele din cite inteleg sint organizatii private;
  atunci de ce mai primesc subventii de la stat,adica de la noi?

  Stiu ca este o intrebare retorica,dar este deja prea de tot. Au in buzunare
  1. subventie
  2. renumeratie
  3. coruptie! 😦

  maya

  24/05/2011 at 8:53 pm

  • In Italia unde un referendum popular a stabilit cu peste 80 % din voturi sa fie anulat sprijinul financiar dat partidelor de catre stat , domnii paramentari au gasit o „solutie” .
   Adio finantare de la stat dar a aparut ” restituire cheltuieli electorale ” din bugetul tarii . A crescut de 3 ori aceasta suma in 4 ani . Acum e undeva pe linga 500.000.000 euro /anual .

   Ștefan A.

   24/05/2011 at 8:58 pm

 19. Sincere condoleante familiei!
  Doamne,Doamne sa-l odihneasca in pace!
  Imi pare tare,tare rau! 😦
  I-am urmarit documentarele;de exceptie!
  Avea doar 26 de ani!

  http://www.evz.ro/detalii/stiri/a-murit-tanarul-regizor-nicholas-dimancescu-931262.html

  maya

  24/05/2011 at 8:57 pm

 20. Boagiu invitata la B1TV

  mar

  24/05/2011 at 9:09 pm

 21. Trebuie sa invatam sa ne reprezentam singuri. Cat mai multi. Si cat mai hotarati.

  epolitikon

  24/05/2011 at 9:11 pm

 22. Exista o veste care totusi azi mi-a adus o mare,mare bucurie! 😆

  Crimele revolutiei devin imprescriptibile!

  Felicitari lui Doru Maries pentru perseverenta,abnegatie si intreaga lupta dusa pentru aflarea adevarului!
  🙂

  http://alexaionescu.wordpress.com/2011/05/24/cedo-condamna-romania-in-dosarele-revolutiei/

  maya

  24/05/2011 at 9:12 pm

 23. „Noi cui raminem?”

  Unul,altuia/unii, altora!

  Chiar daca sintem orfani, macar sa fim impreuna/uniti!

  „Pe noi cine ne reprezinta?”

  NIMENI
  La oferta de pe piata, 🙂 mai bine asa!

  maya

  24/05/2011 at 9:18 pm

  • Scuze!
   „Pe noi cine ne reprezinta”?

   NIMENI

   La oferta de pe piata, 😦 😦 😦 mai bine asa!

   maya

   24/05/2011 at 9:21 pm

  • Mde maya. Si eu ma gandeam la acelasi lucru cand am aflat ca au lipsit 7 senatori ai opozitiei. Pana sa acuze „abuzurile” si „amenintarile” Cotroceniului, dupa cum le este obiceiul, Ponta si Crinut ar fi trebuit sa se uite mai intai in ograda proprie si sa-si aduca toti oamenii la vot.

   clemycali

   24/05/2011 at 9:43 pm

   • salut clemy 🙂
    sunt dusi cu pluta si recita mantrele lui Felix!

    Theophyle

    24/05/2011 at 9:47 pm

 24. http://medlive.hotnews.ro/sorin-popescu-director-amgen-medicamentele-pentru-boli-grave-dispar-peste-noapte-din-cauza-exportului-paralel.html

  „MedLive: Cum se explica cresterea pietei farmaceutice din moment ce romanii nu consuma atat de multe medicamente?

  Sorin Popescu: Depinde de nivelul de la care incepi sa cresti. Daca pleci de la un nivel foarte scazut, orice tentativa de a ajunge la nivelul mediei europene, duce la o crestere mare. In al doilea rand depinde ce cifra iei in calcul. Daca se iau in calcul cifrele de vanzare din ultimii ani, in Romania, se greseste foarte mult pentru ca aceste cifre cuprind si exportul paralel. Daca s-ar scoate exportul paralel veti vedea ca nu mai este vorba despre cresterea de care se discuta.”
  „MedLive: Ce medicamente au fost tinta exportului paralel?

  Sorin Popescu: Foarte multe, mai ales cele scumpe din oncologie. Sunt medicamente pentru boli grave, care dispar peste noapte, printr-un comert absolut legal. In Comunitatea Europeana exportul paralel este legal. Aceasta a fost o situatie fata de care am reactionat la momentul respectiv si de care nu s-a tinut cont. Astazi se incearca diminuarea acestui fenomen de disparitie a medicamentelor.”

  ela

  24/05/2011 at 9:36 pm

  • Salut ela 🙂
   are mare dreptate omul!

   Theophyle

   24/05/2011 at 9:47 pm

   • 😦 citam ca Stan-patitul

    ela

    24/05/2011 at 10:19 pm

  • Servus maya 🙂

   Theophyle

   24/05/2011 at 9:46 pm

  • He he he ! Theophyle 🙂
   Cindva ,CCCP finanta cu 5 milioane dolari anual partidul frate ( comunist ) italian . E adevar istoric documentat . (democratia cristiana primea dolari de la CIA ) 🙂
   O fi ramas ca Rusia de azi finanteaza si ea partidele „fratesti” din est Europa . Bine , nu mai sint aceste partide cu numele de comuniste dar nici Putin nu mai este colonelul din KGB . 😆

   Ștefan A.

   24/05/2011 at 10:10 pm

   • Pai Ilicescu, cel cu studiile la Moscova si cu lovilutia kaghebista, este (inca !) presedinte de onoare al PSD.
    Va mira ca PSD nu vrea sa „irite” Moscova ?

    Tzepelica

    24/05/2011 at 10:18 pm

  • Interesant dar nu cred ca pune punctul pe „i”, adica pe filorusismul bine documentat al liderilor PSD. Nu trebuie uitat ca pe atunci ministrul de externe Adrian Nastase, s-a grabit in 1990, sa semneze un tratat cu URSS care ar fi blocat accesul Romaniei la strucuturile NATO. Ne invartim in jurul cozii daca nu spunem raspicat lucrul asta. Asa cum trebuie sa spunem ca ptr PSD aderarea la NATO si UE au fost vazute mai mult ca aducand beneficii electorale si economice propriilor clientele decat ca miscare venita din convingerea ferma ca Romania trebuie sa se integreze Occidentului. PSD-ul a facut intotdeauna un joc ambivalent pro-rus si si-a descoperit vocatia pan-europeana doar atunci cand a inteles ca este in interesul sau. Sa nu uitam anii 92-96 cand chiar si apartenenta la Consiliul Europei era vazuta ca un amestec in treburile interne, etc, etc, etc.

   clemycali

   24/05/2011 at 10:13 pm

 25. Hotnews :
  „Berlusconi este asteptat luni la Bucuresti, pentru discutii cu Boc si reuniune interguvernamentala – surse.”

  Il invata si bunga-bunga ? 😆 😆

  Tzepelica

  24/05/2011 at 10:11 pm

  • Destul ca nu se lasa pupat Basescu de Berlusconi . E demonstrat ca dupa putin timp Nato te bombardeaza . 😆

   Ștefan A.

   24/05/2011 at 10:14 pm

 26. Banias la B1 TV 😦

  mar

  24/05/2011 at 10:11 pm

 27. Buna seara,
  pe B1 Banias si Nicoleta Savin

  cedric

  24/05/2011 at 10:16 pm

 28. vai de mine,ce nevinovat este Banias,sice-i canta in struna Cristoiu 😦

  ela

  24/05/2011 at 10:21 pm

 29. buna seara,
  ce sa mai zic?
  zeci si sute de caracatitze ne-au capturat!

  spune ela mai sus:
  Pana la 2,5 miliarde EUR spaga anual 😦 😦 1,5 miliarde EUR media anuala 😦

  daca-i asa, sa nu ne miram ca nivelul de trai, pensiile si salariul minim, mediu sint acolo unde sint…si ca nu avem autostrazi & etc.

  le-a inghitit caracattiza pe toate…

  skorpion

  24/05/2011 at 10:24 pm

 30. Mubarak in Egipt va fi procesat pentru ” complicitate la omor ” . Declaratie procuratura lor care a inaintat justitiei cererea de proces . .Proces legat de mortii din perioada revoltei egiptiene .
  – Mubarak risca pedeapsa cu moartea .
  – Doi fi vor fi la fel procesati pentru coruptie .
  – Sotia va fi procesata pentru acaparare ilegala de bunuri si bani (sau cam asa ceva ca nu traduc prea bine 🙂 ) Pentru a nu face 15 zile de arest preventiv a donat statului 2 milioane dolari si ceva case .
  PS . penalii nostri nu doneaza nimic ? 🙂

  Ștefan A.

  24/05/2011 at 10:29 pm

 31. Tare de tot, domnul Senator a fost abuzat 😦

  mar

  24/05/2011 at 10:35 pm

  • daca asata se numeste abuzat,il invit sa ne povesteasca in direct de pe tubulatura!

   ela

   24/05/2011 at 11:24 pm

 32. Offtopic:
  http://www.globalsecurity.org/wmd/library/news/japan/2011/japan-110524-rianovosti02.htm

  Este oficial, Fukushima Daiichi, 3 reactoare au miezul topit … 😦 … plus, a crescut perioada de stabilizare la 6-9 luni (de la 3-6).

  CFG

  24/05/2011 at 11:33 pm

 33. Si cine se lupta cu tentaculele caracatitei ?si cum sa ai sorti de izbanda?

  yousef59

  25/05/2011 at 10:40 am


Comentariile sunt închise.