Politeía

Quis custodiet ipsos custodes?

O zi obişnuită –20 Mai / “Statul construieşte ieftin pentru clientelă”

Bună dimineata intr-o zi de vineri. Astazi vom avea la Bucuresti o minima termica de  14°C, si o maxima termica de  25°C, umiditate: 44-68 %. Innorat partial – averse de ploaie dimineata, senin spre seara. Presiune atmosferica: 1018-19 hPa. Pentru alte orase. Curs valutar BNR valabil azi: 1 EURO = 4. 1254 RON (+0. 0076 RON); 1 USD = 2. 8965  RON (+0. 0056 RON); 1 EURO =  1. 4243     USD; (-0.0003). Gramul de aur 138.6655 RON ( +0.0711).

Preşedintele Traian Băsescu: Văd posibilă o creştere economică de peste 2%. Preşedintele a declarat ieri la o conferinţă a ZF că deşi obiectivul oficial pentru creşterea economică în 2011 rămâne 1,5%, este posibilă o creştere de peste 2% dacă se absorb fondurile UE şi sunt accelerate investiţiile în infrastructură. A mai declarat Presedintele Basescu: „Sunt mai optimist decât prognozele în legătură cu creşterea economică în acest an. Văd posibilă chiar depăşirea nivelului de 2%. Rămâne de văzut cum va evolua economia. Obiectivele oficiale legate de creşterea economică rămân 1,5% pentru 2011 şi 3,5-4% pentru 2012. Guvernul a reuşit să scoată ţara din recesiune. Eu sper să o scoată din criză, pentru că nu a ieşit din criză, cum nu a ieşit nici Europa”.”România a trecut prin şocuri teribile, nepermis de neprevăzute. La sfârşitul anului 2008 când s-a proiectat bugetul pe 2009 în baza datelor de la Prognoză, s-a proiectat pe creştere economică de 5,4 %. Am avut instituţii ce au alimentat şi factorul politic şi populaţia cu date nepermis de departe de realitate. Deciziile politice au fost în baza datelor furnizate. Am trecut prin momente teribil de grele. Am avut sentimentul că suntem ca o ţară în război în 2009 şi 2010. Toată lumea a fost departe de adevăr.” Preşedintele a atenţionat Guvernul şi băncile să rămână reticente cu stimularea consumului excesiv. Şi şi-a exprimat speranţa ca măcar acum, când se încearcă relansarea economică, băncile să nu se repeadă să încerce să-şi recupereze toată pierderea din creditele neperformante. a spus Băsescu, la conferinţa ZF, care a fost realizată în parteneriat cu Ford, Asociaţia Companiilor de Utilităţi din Energie, Noerr Finance& Tax şi CEC Bank. Ziarul Financiar

Speculă. Statul construieşte ieftin pentru clientelă. ANL ia de la săraci şi dă la bogaţi. Cum poţi să câştigi peste 70 mii de euro fără să mişti un deget? Una dintre reţetele acestei afaceri „minune” este cea folosită de zeci de persoane care au obţinut apartamente ANL, subvenţionate de stat, pe care acum le-au scos la vânzare la preţul pieţei. Printre beneficiarii acestor locuinţe se numără secretari de stat, consilieri de miniştri sau oameni de afaceri prosperi. Imobilul ANL din Şoseaua Virtuţii numărul 22, din sectorul 6 al Capitalei, a fost construit în perioada 2007-2009, prin programul de credit ipotecar. Blocul e amplasat într-o zonă bună, la stradă, în faţa sediului Serviciului de Telecomunicaţii Speciale. Preţul iniţial al unei garsoniere era de 21.000 de euro, dar Primăria Sectorului 6 a oferit beneficiarilor o subvenţie de 30%. Astfel, o garsonieră de 40 de metri pătraţi, la cheie, a ajuns să coste 14.700 de euro. Un alt exemplu: un apartament cu trei camere în imobilul din Virtuţii a fost cumpărat cu 29.000 de euro. Beneficiarii acestor apartamente au avut numai de câştigat de pe urma ANL. Asta dacă ne gândim la faptul că o garsonieră din blocul respectiv a fost vândută recent cu 55.000 de euro, iar un apartament cu trei camere e scos acum la vânzare cu 105.000 de euro. Romania Libera.

Bucureştenii vor reintroducerea pedepsei cu moartea. Criza i-a făcut pe locuitorii Capitalei să creadă tot mai puţin în democraţie şi să-şi dorească măsuri de forţă, precum revenirea la pedeapsa capitală, abolită în 1990, arată un studiu al SNSPA. Nu mai puţin de 40% din bucureşteni susţin reintroducerea pedepsei cu moartea, arată un studiu efectuat de către Facultatea de Sociologie a SNSPA. Circa 57% se opun acestei pedepse, iar 3% nu ştiu ce să răspundă. Studiul a fost efectuat în perioada 5-20 aprilie, în Bucureşti, pe un eşantion de 1116 persoane, intervievate la domiciliu. Marja de eroare a sondajului este de 2,93%. Potrivit studiului, procentul celor care doresc reintroducerea pedepsei capitale a crescut de la 35% în 2010 la 40% în 2011. EvZ.

Vadim se scuză şi nu prea în războiul cu Cristoiu: „Am glumit”. Liderul PRM a refuzat să renunţe la acuzaţiile de colaborare cu Securitatea pe care le-a făcut la adresa lui Ion Cristoiu. Până la următorul termen al procesului a promis să „mai producă şi alte probe”.La 14.00 fără un sfert şi-a făcut apariţia în faţa Judecătoriei Sectorului 1, jurnalistul Ion Cristoiu.  „Dacă domnul Corneliu Vadim Tudor îşi cere scuze şi îşi retrage declaraţia pe care a făcut-o în emisiunea din 3 noiembrie 2008, la „Naşu”, cea în care a spus că eu aş fi colaborat cu Securitatea sub numele de cod Coroiu, renunţ imediat la proces şi la daunele pe care le cer”, a spus jurnalistul înainte de a intra în sala de judecată, la procesul pe care l-a intentat la sfârşitul anului 2008, împotriva lui Radu Moraru şi Corneliu Vadim Tudor. ntre timp, după ce au venit documentele de la Consiliul Naţional de Studierea Arhivelor Statului, care arătau că Ion Cristoiu nu a avut dosar la Securitate, nici de urmărit şi nici de turnător, Radu Moraru şi-a cerut scuze, iar Cristoiu l-a şters din plângere. A rămas doar Vadim. EvZ

Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş Constantin Nicolescu, trimis în judecată de DNA. Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au dispus trimiterea în judecată a preşedintelui Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, pentru mai multe fapte de corupţie şi fraudare de fonduri europene.  Potrivit unui comunicat al DNA transmis miercuri Agerpres, Constantin Nicolescu a fost deferit justiţiei pentru: folosirea sau prezentarea de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete, care are ca rezultat obţinerea pe nedrept de fonduri din bugetul general al Comunităţilor Europene sau din bugetele administrate de acestea ori în numele lor, cu consecinţe deosebit de grave, în formă continuată, fals intelectual în legătură directă cu infracţiunea împotriva intereselor financiare ale CE, săvârşite în scopul de a ascunde comiterea sau în realizarea scopului urmărit printr-o asemenea infracţiune, în formă continuată, luare de mită, în formă continuată, şi instigare la infracţiunea de abuz în serviciu contra intereselor publice în scopul obţinerii pentru altul a unui avantaj patrimonial. Agerpres

Cutremur de 5,9 grade pe scara Richter produs în Turcia. Cel puţin o persoană a murit, joi seară, în urma unui cutremur cu magnitudinea 5,9 pe scara Richter, care s-a produs în nord-vestul Turciei şi a provocat şi pagube materiale, a anunţat guvernatorul provinciei Kutahya, Kenan Ciftc. „Există şi pagube şi încercăm să restabilim alimentarea cu energie la Simav”, unde a fost situat epicentrul cutremurului produs la ora 20.15 GMT (23.15, ora României), a adăugat Ciftci. Simav, oraş cu circa 100.000 de locuitori, se află în provincia Kütahya, la 310 kilometri vest de Ankara. Agenţia de presă oficială Anatolia a precizat că o clădire dezafectată s-a prăbuşit în urma cutremurului, care a fost resimţit în provinciile vecine şi la Istanbul, principala metropolă a Turciei, cu peste 12 milioane de locuitori. Reţelele telefonice din apropierea epicentrului s-au aglomerat în scurt timp, făcând dificilă strângerea informaţiilor privind pagubele. Mediafax.

Traficant cu deltaplan, mort în timpul „serviciului“.Un contrabandist de peste Prut a murit ieri-dimineaţă, după ce a căzut cu deltaplanul „blindat“ cu ţigări în poligonul militar Mălina, aflat la 20 de kilometri de Galaţi. Specialiştii spun că motorul deltaplanului care s-a prăbuşit lângă Galaţi s-a defectat în zbor, iar pilotul s-a speriat şi s-a aruncat în gol de la o înălţime de câteva zeci de metri. Accident mortal în poligonul militar Mălina, aflat la 20 de kilometri de Galaţi. Un aparat de zbor uşor s-a prăbuşit, iar pilotul a murit pe loc. Incidentul s-a produs la ora 5.15, iar cel care a alertat autorităţile este un cioban care-şi păştea animalele în zonă, martor la accident. Resturile aparatului s-au împrăştiat pe o rază de 400-500 de metri. Anchetatorii sosiţi la locul accidentului au găsit, pe lângă resturile deltaplanului, zeci de pachete de ţigări. Adevarul.

Dominique Strauss-Kahn va fi eliberat pentru o cauţiune de un milion de dolari. Judecătorul instanţei din Manhattan a aprobat eliberarea pe cauţiune a lui Dominique Strauss-Kahn. Cauţiunea a fost fixată la un milion de dolari, iar depozitul de garanţie este de cinci milioane de dolari. Următoarea audiere în cazul lui Strauss-Kahn a fost stabilită pe 6 iunie. Judecătorul Michael Obus a stabilit plasarea fostului director al FMI în arest la domiciliu şi purtarea unei brăţări electronice pentru localizare. Strauss-Kahn a fost inculpat oficial pentru agresiune sexuală, tentativă de viol şi sechestrare de persoană, după ce a fost denunţat de o cameristă a Hotelului Sofitel din New York. Avocaţii lui Dominique Strauss-Kahn au argumentat joi, în instanţă, că acesta este „o persoană respectabilă” şi nu se va sustrage justiţiei americane dacă va fi eliberat pe cauţiune. Mediafax.

Written by Theophyle

20/05/2011 la 7:44 am

37 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Buna dimineata la toata lumea! 🙂

  In legatura cu sondajele SNSPA si/sau facute de Parvulescu si Pro-Democratia, trebuie sa aveti in minte urmatorul aspect.

  Baietii aia sorosieni scot la intervale regulate sondaje si/sau declaratii care arata cit de precara este democratia intr-o societate sau cit de mare este pericolul unor derapaje anti-democratice (de exemplu, alaltaieri, Parvulescu a spus ca se asteapta ca in 2012 PDL sa vina cu un discurs anti-maghiar, sovin, si chiar vadimist. Aiurea, omul abereaza de parca acuma a scapat de la nebuni el insusi: „USL a scăzut pentru că nu satisface. Din punctul meu de vedere, există un mare potenţial de reprezentare a unui curent neo-legionar în România, în special în zona Moldovei. Problema este doar a organizării politice care să permită reprezentarea lui. Sunt două posibilităţi: sau apariţia unui nou partid extremist, sau preluarea mesajului extremist de către un partid existent”).

  Scopul este de a arata ca exista o boala sau tendinte bolnavicioase (la nivel politic) in societatea romaneasca. Evident, cind ai pericolul bolii, poti vinde mai bine si medicamentul: democratizare, societate civila a la Soros, solutii a la Parvulescu.

  Nu va uitati la astfel de sondaje. Stim fara ele ca romanul a avut mereu o tendinta spre exercitarea puterii de catre o figura charismatica, care se sinchiseste prea putin de parlamentarism si dezbateri politice (in mare, e si normala ideea asta la noi).

  Insa de aici a scoate din cind in cind mesaje panicarde de genul lui Parvulescu, e cale lunga.

  Pentru el si ai lui nu am decitr un singur cuvint: pre-fraudareeeeeee 😆

  Cetatean

  20/05/2011 at 7:55 am

  • Buna dimineata. Sondajul respectiv este cu ochi si cu sprancene. Are insa un merit: arata ca populatia nu se da in vant dupa Parlament. Asa ca ia un argument din mana PSD-ului. Eu in locul lui Parvulescu nu as fi publicat studiul. E plin de bazaconii care se pot intoarce impotriva comadnitarilor materialului. 🙂

   clemycali

   20/05/2011 at 9:44 am

 2. „Obiectivul meu nu mai este legat de procentele PDL în 2012, obiectivul meu este legat ieşirea României din criză şi trecerea pe creştere economică solidă”.

  O declaratie primita in Modrogan cu foarte mare entuziasm :mrgreen:

  Cetatean

  20/05/2011 at 8:05 am

 3. Salut ! 🙂
  „Raed Arafat, subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii: „Dacă aş încerca să reformez sistemul, mi s-ar da în cap”.”
  Ca in toate domeniile, nu numai in medicina. 😦

  http://www.adevarul.ro/la_masa_adevarului/Raed_Arafat-subsecretar_de_stat_in_Ministerul_Sanatatii-_-Daca_as_incerca_sa_reformez_sistemul-mi_s-ar_da_in_cap_0_483552235.html

  Tzepelica

  20/05/2011 at 8:30 am

  • Jos palaria in fata competentei si tenacitatii de care da dovada acest roman :)In urma cu ani l-am auzit recitand Eminescu si explicand ca el este roman, m-a impresionat 🙂

   mar

   20/05/2011 at 10:33 am

  • Buna dimineata.
   Concluzia articolului este ca in curand Tarnita-Lapusteste devine la fel de indispensabila ca si aerul si statul trebuie sa faca „totul” pentru realizarea ei.
   Daca tinem cont ca functionarea unei centrale cu recuperare are niste caracteristici speciale vedem ca sa o cuplezi asa cu producerea de energie eoliana este cam simplist. Centrala aia produce ziua, cand curentul este scump si consuma noaptea, cand curentul este ieftin. Tinand cont de asta se foloseste cand trebuie nivelate niste varfuri de cerere, cam asta face.

   Gino

   20/05/2011 at 9:48 am

  • Salut !
   Problema cu eolienele este extrem de dificila si a fost abordata prost ab initio.
   De ce ?
   Pt. ca :
   1. Energia produsa de eoliene este mai scumpa decat cea produsa conventional. Producatorii pe eoliene isi scot banii din certificatele verzi, pe care le suporta pana la urma tot consumatorul final.
   Este, prin urmare, un fel de subventie de la consumator catre producatorul de energie eoliana.
   2. In urma deciziei ANRE de acordare a certificatelor verzi pt. „regenerabile”, toti investitorii s-au repezit sa construiasca eoliene (in acest moment sunt solicitari avand o putere instalata insumata mai mare decat intreg consumul de energie al Ro).
   3. O centrala hidroelectrica cu acumulare si pompaj (CHEAP) cum va fi Tarnita are rolul de a acumula energie la golul de sarcina (noaptea), restituind-o la varful de sarcina, contribuind la aplatisarea curbei de sarcina a sistemului, adica la functionarea optima/cu costuri minime a grupurilor producatoare.
   In acest fel se reduce nr. de grupuri care functioneaza la varful de sarcina, grupuri care produc mai scump.
   4. Pt. ca energia eoliana are un caracter aleatoriu (vantul bate cand vrea el), dificil previzibil, un nr. mare de eoliene implica o cantitate mare de energie de rezerva (grupuri care intervin cand nu bate vantul), rezerva care se plateste destul de scump.
   Ca urmare, este necesara limitarea puterii totale instalate in eoliene, corelat cu consumul/productia de energie electrica.
   La nivelul consumului actual din Romania se considera ca maximul instalat in eoliene este cam de 3000 MW.

   Tzepelica

   20/05/2011 at 11:27 am

   • Asta imi aduce aminte de vremea liceului, aveam o materie numita CSR, Centrale, Statii si Retele. 🙂
    Centrala asta nu are rol de producator, este ca si grupul de microhidrocentrale de la Sadu, de exemplu, un fel de reglaj fin al sistemului.
    Ce vroiam eu sa spun este ca vad o sete de investitii mari motivata asa, multi vad putini pricep.

    Gino

    20/05/2011 at 11:45 am

   • Salut timi 🙂
    Multumesc pentru explicatii!

    Theophyle

    20/05/2011 at 11:53 am

    • Cu placere !

     Tzepelica

     20/05/2011 at 11:58 am

 4. Printul Charles, la Cotroceni.
  Sa-i spuna cineva piratului sa se incheie la haina. 😦

  Tzepelica

  20/05/2011 at 11:40 am

  • 😆
   Nu avem telefonul lui direct! Poate Lazaroiu incearca!!! 😀

   Theophyle

   20/05/2011 at 11:54 am

   • Pt. ce-si iau banii baietii de la serviciul de protocol ?
    I-as da afara.

    Tzepelica

    20/05/2011 at 11:59 am

    • Salut Tzepelica
     Care privat investeste 1 miliard la Tarnita cind nu are in proprietate barajul existent acum?
     Ca nu vad capitalistul dispus sa cheltuie o astfel de cifra fara sa fie sigur ca aceasta va produce un profit viitor . Adica accesul la vinzarea de energie electrica . In cazul specific prin privatizarea barajului existent si a centralei electrice care se afla in baraj , la baza acestuia . Ca nu poti scoate centrala din baraj . 🙂

     Ștefan A.

     20/05/2011 at 12:06 pm

     • Salut ! 🙂
      Problema trebuie abordata serios dpdv al eficientei economice.
      Tinand cont ca randamentul de restitutie al unei CHEAP este cam de 25-30 %, trebuie analizate preturile care se obtin pt. energia de varf/gol.
      Pe PZU (piata pt. ziua urmatoare), pretul mediu pt. 20.05.2011 a fost de 208 lei/MWh la gol si 239 lei/MWh la varf, adica o diferenta de 13 %.
      Pe piata centralizata a contractelor bilaterale (PCCB), adica in domeniul contractelor pe termen mai lung, diferenta de pret e corespunzatoare valorilor 140/190 lei/MWh, adica de cca. 26 %.
      E nevoie, deci de studii/prognoze foarte serioase, nu de amatorisme.

      Tzepelica

      20/05/2011 at 12:14 pm

      • Tzepelica
       Recunosc ca sint un amator dar sa sti ca le am cu firele si curentul . Am inceput sa lucrez cu ele cam acum 33 de ani . 🙂
       Lasind gluma la o parte si in umila mea parere in fata barajului de la Tarnita este o vale stinsa intre doi munti . Cam pina la lacul de la Gilau . Repet , cam . Energetic vorbind , e mai usor sa acumulez in aceasta vale apa folosita de hidrocentrala si noaptea sa o pompez inapoi in baraj . Nu inteleg rostul unui lac nou de acumulare situat mai sus decit actualul lac si baraj . Aceasta solutie (cu un nou lac mai sus) implica pompe mai mari cu puteri si mai mari . Deci , tot din punct energetic (amatorial) nu prea vad rentabilitatea financiara a acestei solutii . Noaptea se va consuma mult mai multa energie pentru a pompa apa in amonte decit energia produsa ziua in aval . Diferenta de pret intre ce produci si ce consumi ar trebui sa fie colosala pentru a obtine si un profit financiar pe termen mediu . Nu investeste nimeni pentru a face profit doar dupa 10-15 ani de functionare . E logica economica.sa tinem cont ca diferenta de pret zi noapte ar trebui sa compenseze si consumul mai ridicat de electricitate in faza de pompare ( la deal 🙂 ) Parerea mea .

       Ștefan A.

       20/05/2011 at 12:55 pm

  • Hai, ca s-a incheiat. I-am trimis un sms.

   luminita

   20/05/2011 at 12:04 pm

 5. http://www.hotnews.ro/stiri-international-8648179-fukushima-compania-tepco-raporteaza-pierderi-record-istoria-japoniei-patronul-demisiona.htm
  Cum am scris imediat dupa dezastrul nuclear japonez , firma asta va fi nationalizata . Inevitabil .
  Ziua buna tuturor. 🙂

  Ștefan A.

  20/05/2011 at 12:08 pm

  • „Investitia” e de multa vreme amortizata. Primul reactor a intrat in functiune la jumatatea anilor ’70.

   STRAJNIK

   20/05/2011 at 12:25 pm

   • Strajnik salut 🙂
    Scriu de nationalizarea firmei TEPCO nu a reactorului in sine . 🙂
    Ca la miliarde de dolari pierderi + cheltuiala cu rezolvarea dezastrului nuclear din centrala respectiva + obligatia legala de a platii despagubiri oamenilor din zona afectata de dezastrul nuclear , nu vad zau de unde scoate TEPCO banii. Nici o banca serioasa nu da imprumut pentru asa ceva . Si atunci ramine doar nationalizarea .

    Ștefan A.

    20/05/2011 at 12:38 pm

    • Mai are la dispozitie cererea de intrare in faliment voluntar. Scapa de probleme. Au patit-o firme mult mai mari. Un exemplu:Union Carbide dupa nenorocirea produsa la o fabrica de pesticide in India la Bhopal.Trei mii de victime in prima ora si nu se mai stie cate dupa.
     Dupa 25 de ani de la accident s-a incheiat si procesul(recent, anul trecut). Au prins orbul si i-au scos ochii. Nici unul din „ecologistii” agitati nu invoca experienta trista a indienilor…BAZATA PE CIANURI.

     STRAJNIK

     20/05/2011 at 12:51 pm

     • Dezastrul Bhopal a insemnat eliberarea masiva in atmosfera a dioxinei . Otrava curata care a omorit o gramada de oameni .

      Ștefan A.

      20/05/2011 at 12:58 pm

      • Mi-a ramas in memorie ca ar fi vorba de acid cianhidric (CN legat cu trei valente).

       STRAJNIK

       20/05/2011 at 1:18 pm

 6. Oare incepe un nou razboi rece 😦 Au intrat in fibrilatie rusii 😦 in fiecare zi o declaratie belicoasa 😦
  http://www.hotnews.ro/stiri-esential-8648774-statul-major-rusiei-scutul-american-amenintare-reala-adresa-rusiei.htm

  mar

  20/05/2011 at 12:43 pm

  • Buna ziua,
   cu scuze ca am uitat sa salut.

   mar

   20/05/2011 at 12:45 pm

  • statul major vorbeste ca sa se afle in treaba…

   skorpion

   20/05/2011 at 12:46 pm

 7. mar

  20/05/2011 at 12:48 pm

  • multi ticalosi are tara asta!

   Theophyle

   20/05/2011 at 12:49 pm

   • Democratie originala , justitie originala .
    Pina la urma iese si asta basma curata . Sau mai clar , batista curata . 🙂

    Ștefan A.

    20/05/2011 at 1:00 pm

   • Ticalosii sint in robe. Motivul invocat de doamna judecatoare nu e inscris in codul de procedura.Le tremura fundul nestiind ce da Popa pe goarna.

    STRAJNIK

    20/05/2011 at 1:15 pm

    • Art 290 alin 2 cod procedura penala:
     „Daca judecarea in sedinta publica ar putea aduce atingere unor interese de stat, moralei, demnitatii sau vietii intime a unei persoane, instanta, la cererea procurorului, a partilor ori din oficiu, poate declara sedinta secreta pentru tot cursul procesului sau pentru o anumita parte a judecarii cauzei.”

     STRAJNIK

     20/05/2011 at 1:30 pm

 8. un om care iubeste Transilvania la fel de mult ca mine, doar ca el este print, eu….
  🙂

  https://mail.google.com/mail/?ui=2&ik=5467c277ff&view=att&th=1300ce14a48bbb4a&attid=0.1&disp=inline&zw

  skorpion

  20/05/2011 at 1:12 pm

 9. Buna ziua,

  Cel putin ciudata lipsa de corelare dintre declaratia de avere a Vioricai Dinu de pe hotnews si cea a sotului ei politist de aici: http://www.politiaromana.ro/declaratii2009/S3/DINU_NICOLAE_ADRIAN.HTM

  Ma intreb cu ce se ocupa ANI totusi….

  Mihai

  20/05/2011 at 1:26 pm

 10. Multa nesimtire exista in aceasta tara. Cine poate oase roade cine nu nici carne moale 😦 Dupa tipicul Botis, „Momentan aştept şi aştept de mult timp. Dacă lucrez acolo nu înseamnă că se rezolvă atât de repede, dimpotrivă. Din câte am auzit ieri, chiar sunt nişte probleme cu proiectul meu. Am primit înştiinţare că trebuie să fac nişte clarificări. Deja e a doua oară când primesc clarificări”, a declarat Bianca Jurcă la începutul acestei săptămâni, înainte de aflarea deciziei.
  http://www.adevarul.ro/locale/timisoara/EXCLSUIV_Sexi-consiliera_de_la_IMM-uri_a_pierdut_finantarea_europeana_pentru_salonul_de_fite_0_484151754.html

  mar

  20/05/2011 at 1:31 pm

 11. Postare Noua!

  Theophyle

  20/05/2011 at 2:09 pm


Comentariile sunt închise.