Politeía

Quis custodiet ipsos custodes?

O zi obişnuită – 27 Aprilie / “Judecătoarea beată a fost achitată de ICCJ”

Bună dimineata intr-o zi de miercuri. Astazi vom avea la Bucuresti o minima termica de  13°C, si o maxima termica de  20°. Innorat partial – senin.  Presiune atmosferica: 1014-17 hPa. Pentru alte orase. Curs valutar BNR valabil azi: 1 EURO = 4. 0735 RON (-0. 0080 RON); 1 USD = 2. 7862   RON (-0.0164 RON); 1 EURO =  1. 4620    USD; (+0.0057). Gramul de aur 134.7169 RON (-0.3052 RON).

Cursul se îndreaptă vertiginos spre 4 lei pentru un euro. Cine aduce valută în ţară? Cursul ar putea să coboare spre 4,05 lei pentru un euro în următoarele zile, anticipează analiştii, după ce cotaţiile au continuat ieri să coboare pe piaţa valutară de la Bucureşti pe fondul unui val de optimist la nivel regional. BNR a calculat ieri un curs de 4,0735 lei pentru un euro, cu 0,8 bani sub nivelul precedent. Acesta este cel mai scăzut nivel atins de euro din martie 2010. Dolarul a pierdut ieri 1,64 bani, coborând la 2,7862 lei la cursul oficial. „Probabilitatea de a vedea euro sub nivelurile de anul trecut este mare. Un interval de variaţie pentru anul acesta de 4,05-4,2 lei pentru un euro pare mai plauzibil decât să revedem euro peste 4,2 lei. Fundamentele economice arată mai bine sau cel puţin traiectoria pozitivă a fost confirmată”, spune Cătălina Molnar, senior economist la RBS Bank România. Ea nu exclude de altfel ca euro să coboare până la 4 lei, deşi nivelul de 4,05 lei pentru un euro – testat şi în martie anul trecut – ar putea să fie o rezistenţă puternică. În şedinţa de tranzacţionare de ieri euro a oscilat între 4,07 şi 4,08 lei, cotaţiile coborând în a doua parte a zilei. Ziarul Financiar.

Ce performanţe economice româneşti au uimit Eurostatul. Potrivit calculelor Oficiului European de statistică, în baza datelor transmise de Bucureşti, produsul intern brut al României a crescut în 2010 până la 513,641 miliarde lei, de la 498,008 miliarde lei în 2009, în timp ce deficitul guvernamental a scăzut la 33,074 miliarde lei (6,4% din PIB), de la 42,439 miliarde lei (8,5% din PIB) în 2009. De asemenea, datoria guvernamentală a crescut anul trecut până la 158,005 miliarde lei (30,8% din PIB), de la 117,294 miliarde lei (23,6% din PIB) în 2009.Tendinţa este similară la nivelul întregii Uniunii Europene unde PIB-ul a crescut în 2010 până la 12.280,644 miliarde de euro, de la 11.788,046 miliarde de euro în 2009. În aceeaşi tendinţă, în Zona euro Produsul Intern Brut a urcat până la 9.204,316 miliarde euro în 2010, de la 8.970,953 miliarde euro în 2009. Curs de Guvernare.

Guvernarea în roz. Paradoxul cifrelor frumoase pe trimestrul 1: premianţi la tăiat cheltuieli, codaşi la profit. Sub acoperirea „fumigenei” venite de la Bruxelles, referitoare la calitatea datelor statistice furnizate de România şi relativ uşor de demontat tehnic, Ministerul Finanţelor a dat publicităţii un bilanţ festivist al execuţiei bugetare pe primul trimestru din 2011. În realitate, lucrurile stau foarte ciudat. Aparent, totul este „de bine”. Deficitul trimestrului se situează la doar un procent din PIB (ţinta este de 4,4% din PIB, pentru tot anul 2011), veniturile bugetare au crescut cu mai bine de 10% faţă de aceeaşi perioadă din 2010, cheltuielile cu salariile bugetarilor şi cu subvenţiile au scăzut substanţial (-20,6% şi, respectiv, -16,5% ) etc. Eurostat revizuieşte în scădere deficitul României, dar ne suspectează de falsificarea datelor transmise. Curs de Guvernare –  aici si aici.

Judecătoarea Turcu a fost achitată. ICCJ a apreciat că fapta nu e prevăzută în legea penală. Judecătoarea Elena Turcu a fost achitată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, ea fiind judecată pentru conducerea unui autoturism sub influenţa aloolului, fără a fi stabilită exact alcoolemia, astfel că ICCJ a apreciat că fapta magistratei nu este prevăzută de legea penală. nstanţa supremă a decis, în 8 aprilie, achitarea judecătoarei Turcu Elena de la Tribunalul Dâmboviţa, însă decizia poate fi atacată cu recurs la completul de cinci judecători al ICCJ. Astel, judecătoarea Turcu a fost achitată pe motivul că fapta pentru care a fost deferită justiţiei „nu este prevăzută de legea penală”.Din buletinul de examinare clinică rezultă că aceasta „pare sub influenţa alcoolului” şi că de la aceasta a fost recoltată o singură probă de sânge, în 7 mai 2007, la ora 23.40, iar motivul pentru care cea de-a doua probă nu a mai fost prelevată nu s-a consemnat în formular. Persoanele prezente au arătat că magistratul ar fi refuzat în mod expres recoltarea celei de-a doua probe, Turcu negând acest lucru, ea precizând că nu i-a mai fost solicitată o altă probă de sânge şi că nici nu a cerut din proprie iniţiativă o a doua recoltare. Conform buletinului de analiză toxicologică emis de Serviciul de Medicină Legală Ploieşti rezultă că în proba predată spre analiză s-a decelat o intoxicaţie etilică de 1 gr %o. În 25 februarie 2009, după ce i-a fost refuzată cererea de pensionare de către Preşedinţie, pentru că nu îndeplinea condiţiile, Elena Turcu şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al Secţiei penale a Tribunalului Dâmboviţa. Mediafax.

ANI a sesizat DNA pentru cercetarea lui Ioan Botiş. Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a sesizat Direcţia Naţională Anticorupţie în legătură cu situaţia fostului ministru al Muncii, Ioan Botiş, cerând procurorilor să-l cerceteze pe acesta pentru conflict de interese. Inspectorii ANI susţin că sunt indicii temeinice că fostul ministru al Muncii, Ioan Botiş, ar fi săvârşit infracţiunea de conflict de interese, potrivit art.253 indice 1 Cod penal. ANI s-a sesizat în acest caz în 19 aprilie şi l-a înştiinţat pe Botiş despre acest lucru, fostul ministru prezentându-se la agenţie pentru a depune documente. De asemenea, ANI precizează că şi soţia acestuia, Ligia Adina Botiş, în calitate de expert de tip A în cadrul Proiectului „Şansa la demnitate”, respectiv, în calitatea de asociat unic şi administrator al SC Mobil Construct SRL, ar putea fi cercetată pentru corupţie. Mediafax.

Romania a refuzat teroristii Al Qaida. Insistentele membrilor corpului diplomatic american ca Romania sa accepte 2-3 detinuti din Guantanamo Bay s-au lovit in mod repetat de tacerea oficialilor romani – care au afirmat ca vor analiza situatia, eschivandu-se insa sa dea un raspuns clar. Primele demersuri ale oficialilor americani au avut loc in 2007, cand Brandusa Predescu, directoarea pentru Organizatia pentru Securitate si Cooperare in Europa, Consiliul Europei si Drepturile Omului in cadrul Ministerului de Externe, a fost intrebata care sunt posibilitatile ca Romania sa accepte un numar mic de detinuti. Brandusa Predescu a raspuns ca va inainta problema noului – pe atunci – ministru de externe Adrian Cioroianu, si a cerut detalii despre detinutii respectivi. Pe de alta parte, oficiala romana s-a plans de timingul nefericit al cererii americane; scena politica din Romania era oricum in fierbere dupa aderarea la Uniunea Europeana, iar Consiliul European tocmai pornise o ancheta in privinta unor posibile centre de detentie ale CIA pe teritoriul Romaniei. Romania Libera; Hotnews.

De la turnatorul „Dudu”, la regele asfaltului. Unul dintre cei mai celebri regi ai asfaltului, Besciu, a fost recrutat de Securitate la sfarsitul anilor ’80, cand lucra la Hotelul Ambasador din Capitala. Omul de afaceri Dan Besciu a fost recrutat de Securitate, semnand un angajament pe 20 iunie 1988 cu Securitatea Municipiului Bucuresti. Acest lucru rezulta din Adeverinta primita, remisa de Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii (CNSAS), din care mai reiese ca lui Besciu „nu i se poate atribui calitatea de lucrator/colaborator al Securitatii”. Documentul a fost facut public chiar de catre institutia care l-a verificat, regasindu-se pe http://www.cnsas.ro. Potrivit informatiilor RL, verdictul de necolaborare, dat de CNSAS, are legatura cu faptul ca informatiile date de Besciu organelor Securitatii nu ar fi incalcat drepturile nimanui, scrie Romania Libera. Hotnews.

Franţa şi Italia, în favoarea unor modificări la Tratatul Schegen, în condiţii excepţionale. Franţa şi Italia se pronunţă în favoarea unor modificări la Tratatul Schengen, în actualele „condiţii excepţionale”, a declarat, marţi, premierul italian, Silvio Berlusconi, în cursul unei întâlniri cu preşedintele francez, Nicolas Sarkozy. „În circumstanţe excepţionale, credem amândoi că trebuie să existe modificări la Tratatul Schengen şi am decis să lucrăm împreună la acestea”, a spus Berlusconi. El a afirmat că Franţa şi Italia au trimis o scrisoare comună preşedintelui Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, cerând „o mai bună colaborare” a ţărilor europene cu statele aflate la sud de graniţa UE. Aceste state „nu trebuie lăsate singure”, a declarat Berlusconi.Italia subliniază că ţările de la Mediterana se confruntă cu provocarea imigraţiei din nordul Africii, ca urmare a războiului din Libia şi a situaţiei instabile din Egipt şi Tunisia. Mediafax.

Va urez o zi buna!

Written by Theophyle

27/04/2011 la 8:26 am

38 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Nu-i nici prima, nici ultima „achitata”…
  Motivatia e de tot hazul.
  Ar fi de ras daca n-ar emana de la instanta suprema(ICCJ)

  STRAJNIK

  27/04/2011 at 8:31 am

  • STRAJNIK Buna Dimineata,
   Justitia romaneasca a devenit deja un banc de prost gust. 😦

   Theophyle

   27/04/2011 at 8:32 am

 2. bună dimineața. chiar că o zi obișnuită (cu gluma proastă numită justitie cu tot). doar la indicatorii (optimiști) de la Eurostat nu mă așteptam. o fi Gazeta de perete?

  Camil Stoenescu

  27/04/2011 at 8:47 am

  • Camil salut 🙂
   cunosti principiul GIGO (garbage in, garbage out). Asta s-a intamplat. Eurostat au primit date cosmetizate si le-a reprodus. Nimic nou au facut-o si italieni si grecii inaintea noastra! 😦

   Theophyle

   27/04/2011 at 9:21 am

 3. A devenit, mai degraba, un monument al prostiei.Pentru „salvarea” tutei au dat dovada de un amatorism impardonabil. Fac de ras profesiunea de magistrat. Asteptam reactii ale „asociatiilor profesionale”.

  STRAJNIK

  27/04/2011 at 8:51 am

  • o mana spala pe alta si ambele spala obrazul lui Vantu!

   Theophyle

   27/04/2011 at 9:21 am

 4. neata,

  4 ani de la fapta pentru judecatoare.

  cam tot 4 ani sint si de la accidentul lui cornel nistorescu, abia acum se judeca.

  sint mii de zile in dosarele lui patriciu, bombo, vintu, mitrea, copos, seres, etc.

  asta-i justitie?
  halal

  skorpion

  27/04/2011 at 8:56 am

  • Salut skorpi,
   asa cum am mai si scris. Speranta este numai la justitia divina. Nimic nu se schimba, desi toata lumea vorbeste de reformisti si reforme. Prosti, nemernici fac TOATE jocurile TOT timpul.

   Din nefericire numai Cetateanul nostru vede niste miscari in bine 😦 NU SUNT NICI UN FEL DE REFORME. vorbe omule, vorbe!

   Theophyle

   27/04/2011 at 9:24 am

 5. DanSu

  27/04/2011 at 9:00 am

 6. Neatza,
  Ce mare lucru a facut?’Doar’ o juma de vodka a baut…Etica, moralitatea nu se discuta, nici de merge la bauta, ei spanzura si hotarasc, chiar cand se mai chercelesc, cu asa judecatori iti cam vine sa zbori. Mama si tata lor de puslamale, cand i-om vedea la racoare?

  Creanga

  27/04/2011 at 9:07 am

  • Salut Creanga 🙂
   si tu si eu ne-am luat deciziile corecte. Cancerul nu poate fi tratat! Nu exista nici chimoterapie si nici chirurgie sa opereze tumoarea!

   Theophyle

   27/04/2011 at 9:26 am

   • Salutare Theophyle,
    Pacientul a sucombat, boala nu e de tratat, o speranta tot mai este, c-om ajunge de poveste. 🙂

    Creanga

    27/04/2011 at 10:02 am

    • Mai vedem noi 😦 Poate este, eu nu prea o mai vad!

     Theophyle

     27/04/2011 at 10:04 am

 7. Ungaria si noua Constitutie

  Constituţia, şi nu legea presei, blamată în UE pentru că limitează libertatea de exprimare, i-a făcut pe comentatorii televiziunii publice germane să exclame: „Ungaria e o ruşine a Europei!”

  http://www.evz.ro/detalii/stiri/editorialul-evz-iubitul-lor-conducator-928034.html

  skorpion

  27/04/2011 at 9:14 am

  • si nu mai poate orban
   repet; primul regim fascist din europa in sec xx s-a instaurat in ungaria
   asa cum ne placem sa spunem istoria se repeta
   nu cred ca sunt nationalist sau antimaghiar,dar ce face guvernul orban e periculos;
   nu mai mentionez tratamentul aplicat tziganilor unguri

   intamplator

   27/04/2011 at 9:18 am

 8. buna dimineata;

  or fi judecatorii,insa am senzatia ca aici au judecat/decis pe baza probelor procurorilor;
  din cite am inteles ,procurorii au spus/scris ca nu s-a putut stabili alcoolemia;
  una peste alta cucoana asta intra la categoria onoriu/nistorescu/senatorul ala care s-a imbatat ca mincase mere si cite or mai fi nestiute;
  e regula incepind de la un anumit nivel de ” relatii/shpaga”

  intamplator

  27/04/2011 at 9:15 am

  • Salutare,
   Merele mancate de senator melcilor erau deja distilate. 🙂
   Mai era un domn din Cosntanta, de pe la prefectura sau asa ceva, adormise la volan de beat ce era, cica i se facuse rau.

   Creanga

   27/04/2011 at 9:27 am

  • Nu realizati dimensiunile gogomaniei. Judecatorii de la ICCJ puteau s-o salveze pe tuta in fel si chip. Au ales varianata cea mai penibila.”Fapta nu e prevăzută în legea penală”. In realitate, fapta e cit se poate de prevazuta in legea penala. E un fapt notoriu. Cum sa fie permisa conducerea unui autovehicul sub influenta bauturilor alcoolice/in stare de ebrietate?.Fapta e sanctionata contraventional/penal. In viteza de a p scoate „basma curata” pe tuta, au ales gresit litera din art. 10 cod procedura penala. La acest nivel, o asemenea greseala e inadmisibila.

   STRAJNIK

   27/04/2011 at 9:33 am

 9. neata!ai dreptate thephyle.in Romania reformele se fac doar la stadiul de vorbe.niste vorbe aruncate in vant sa avem noi ce comenta 🙂

  zigzag

  27/04/2011 at 9:28 am

 10. am fost in Saptamina mare si de Paste in romania
  parca ,parca ceva se schimba:
  la supermarketuri-calm,cosuri nu prea pline,mai degraba goale
  pe sosele mai putine autoturisme
  in noaptea de Inviere mai multa sobrietate
  cu cine m-am intilnit in discutii nimeni,absolut nimeni nu a incercat sa discute politica;doar tangential mentiuni ca justitia si politicienii sunt corupti si nu ai ce le face;e cancer generalizat;
  as spune ca romania s-a decuplat si isi vede de treaba ,bine,rau incearca o viata normala nu aia isterica din ziare si/sau teveuri
  ca sa inchei optimist: gashtile s-ar putea sa aibe o surpriza;marea tacuta a populatiei sa le administreze o lectie; prevad o prezenta la vot in 2012 sub 45 pct,poate spre 35
  clasa politca va fi complet lipsita de legitimitate

  intamplator

  27/04/2011 at 9:42 am

  • Daca vor fi lipsiti de legitimitate nu vor mai fura?? Vor pune doliu la matura de suparare…

   Creanga

   27/04/2011 at 9:49 am

   • din pacate vor realiza ce au visat;vor fura nestingheriti

    intamplator

    27/04/2011 at 10:03 am

    • Ajungem la votare, spuneati ca nu mai doriti sa votati. Eu cred ca romanul nu trebuie numai sa voteze, trebuie sa se si implice, sa le faca concurenta potlogarilor. A nu se intelege ca si noi cei normali ar trebui sa facem potlogarii, trebuie creata o alternativa, un nou partid, sau implicat in mortaciunile de partide romanesti. Parerea mea.

     Creanga

     27/04/2011 at 10:20 am

     • @creanga
      voi merge sa votez dar voi avea grija sa-mi anulez votul/nu va fi vot in alb; a merge aleg,de exemplu, intre udrea,oprescu si vanghelie mi se pare o jignire la adresa bunului meu simt;
      cred-in acest moment-ca singurul mod de a arata clasei politice dispretul este sa fie cit mai multe voturi anulate;as zice ca daca vor fi peste 5 pct vor incepe sa se intrebe de ce,desi la nesimtirea lor nu m-ar mira nimic

      intamplator

      27/04/2011 at 10:52 am

      • intr-un sat, diverse persoane erau suparate pe primar (fiecare isi avea ratunile sale). Si s-au hotarat sa nu voteze. Singurul care s-a dus la vot a fost nebunul satului si acum satenii isi dau cu pumnii in cap afland cine este noul primar.

       cinic

       27/04/2011 at 7:19 pm

 11. Deh, politica, bat-o vina… Până şi ONG-urile fac tot politică… Politica lor…
  http://baricada.wordpress.com/2011/04/27/alina-mungiu-pippidi-democratie-cu-gura-pana-la-urechi/

  baricada

  27/04/2011 at 9:51 am

 12. C Tanase,a stiut inca de acum citeva zeci de ani cum vor arata normele de aplicare a legii pensiilor;
  dovada mai jos

  Astăzi eşti funcţionar
  Însă mâine pensionar.
  Poate te interesează
  Pensia cum se calculează.
  Din 35 de ani servici,
  Care vor fi socotiţi
  Iţi scazi primii ani de şcoală
  Şi absenţele de boală,
  Zilele de sărbătoare,
  Orele suplimentare,
  Plus un an şi patru luni.
  Tragi o linie şi-aduni.
  Împarţi tot la cinci, apoi
  Ce-ţi dă, înmulţeşti cu doi,
  Scazi anul când te-ai născut,
  Adaugi tot ce-ai scăzut
  Şi la cifra ce-a ieşit,
  Pui un zero la sfârşit.
  Anii pentru însuraţi
  Se vor socoti dublaţi
  (Adică ani de război.)
  (Socotind că-n vremea asta
  Te-ai războit cu nevasta.)
  La totalul obţinut,
  Pui trei zero la-nceput.
  Scazi anii de celibat,
  Ridici restul la pătrat
  Şi-astfel într-o primă fază,
  Afli sumele de bază.
  Apoi le extragi la toate
  Rădăcinile pătrate
  Şi la suma dobândită
  Aplici cota cuvenită,
  Care nu trebuie să fie
  Mai mare de 5 la mie.
  Din suma rămasă, brută,
  Scazi 4 şi 8 la sută.
  Trei la mie la pompieri,
  Impozitul pe averi.
  Supracota respectivă,
  Taxele pentru colivă,
  Cinci la sută pentru dric.
  Apoi nu mai scazi nimic.
  Din totalul rezultat,
  Verşi două treimi la stat
  Şi restul ţi se cuvine
  Nu ştiu dacă mă exprim eu bine

  intamplator

  27/04/2011 at 10:42 am

 13. salut
  populist Tanase, populist…. 🙂

 14. Theophyle

  27/04/2011 at 11:36 am

 15. Hristos a inviat! 🙂

  Dupa ce v-am dat ieri vestea ca liderii de sindicat vor fi in continuare cercetati de ANI la averi, mai am inca una buna: urmeaza concedieri la Finante 😆

  „Sorin Blejnar, directorul ANAF, a declarat că în perioada următoare se va trece la reorganizatrea Fiscului, iar 30 la sută dintre administraţiile financiare vor dispărea. Astfel, acesta a declarat că vor fi alcătuite opt administraţii regionale şi 41 de administraţii judeţene, cu specificaţia că cele 41 de administraţii judeţene nu vor ave personalitate juridică, aceste subordonându-se administraţiilor regionale. Blejnar a declarat că această măsură va fi operaţională până la sfârşitul anului 2012. De asemenea, acesta nu a specificat câţi salariaţi vor fi disponibilizaţi în urma acestor măsuri” (dcnews).

  Cetatean

  27/04/2011 at 1:23 pm

 16. Vă supun atenţiei nişte documente despre fostul viceprimministru Gelu Voican Voiculescu, pe care le-am găsit în dosarul acestuia de la CNSAS:
  „Despre faptul că falsific deconturile, în afară de şeful meu, mai cunoşteau majoritatea colegilor mei”
  Referat de terminare a urmăririi penale: Inculpatul Voiculescu Gelu Voican a dat dovadă de sinceritate

  Distinsul domn Gelu Voican Voiculescu se consideră prigonit de regimul comunist şi cere 748000 de euro despăgubiri de la stat, în temeiul legii 221/2009. Procesul are termen pe 6 iunie 2011 la Tribunalul Bucureşti. Adevărul e că în 1985 a fost băgat la închisoare.

  Sorin Ovidiu Vîntu ce mai aşteaptă, de ce nu cere şi el despăgubiri? Că doar a făcut închisoare în epoca Ceauşescu, şi ştim, din cartea lui Alex Mihai Stoenescu „Interviuri despre revoluţie”, că a împrăştiat manifeste anticomuniste.

  mariusmioc

  27/04/2011 at 1:59 pm

 17. Spaga pe drumuri, pluteste usor, pan’ o s-avem autostrazi cre’c-o sa mor
  http://www.zf.ro/eveniment/licitatie-de-436-mil-euro-pentru-aproape-1-400-km-de-drumuri-judetene-si-locale-8195928

  Creanga

  27/04/2011 at 2:46 pm

 18. Rade ciob de oala sparta:
  (sursa: http://www.agerpres.ro/media/index.php/politic/item/62506-PSD-solicita-PDL-sa-ceara-demisia-lui-Ioan-Botis-din-partid-si-din-Parlament.html)
  Potrivit PSD, PDL a fost „extrem de vocal” în cazul europarlamentarului Adrian Severin, pentru care formaţiunea social-democrată „a luat decizii politice ferme, pentru că aşa a considerat că este corect”. Social-democraţii solicită democrat-liberalilor o atitudine similară în cazul lui Nelu Ioan Botiş.
  Inteleg ca plansul lui Vanghele a fost ferm si corect 😆 ?
  Ma rog, nu ca PDL ar fi ceva de capul lor, dar asa, un sters mic la gura cu hartia igienica…. poate ar fi mai potrivit.
  Si asa Antenescu tuna si fulgera impotriva securistilor de la Anvers. Mai lipseste un Hurezanu condamnand odioasele interventii patronale in politica editoriala a Antenei 3, pe Zavoranca indignata de cererile Monicai pentru despagubiri post-mariaj iar iliescu condamnand indignat ca Egiptul a dizolvat agentia interna de securitate, a carei reputatie pentru brutalitate a fost una dintre cauzele care au dus la revolte.
  Caragiale chiar era mic copil, banuiesc ca Kafka se apropie mai mult in descrierea peisajului romanesc.
  Chiar asa sunt de pevizibili in penibilitatile lor ?

  DanSu

  27/04/2011 at 3:19 pm

  • DanSu din pacate, majoritatea politicienilor sunt de o calitate excrecabila, iar „opozitia” a colectionat majoritatea nulitatilor.

   Turnofftheglory

   27/04/2011 at 3:53 pm

 19. voicu eliberat again. procurorii au facut recurs.
  ori scapa acum ori jocul probabil se repeta pina calculatorul alege judecatorul care trebuie. aleatoriu desigur.
  salut all.

  a

  27/04/2011 at 3:23 pm

 20. Sandeii de la sectia penala a iccj chiar vor sa il faca scapat pe voicu cu orice pret.

  Cetatean

  27/04/2011 at 3:31 pm

 21. Salut 🙂
  postare noua!

  Theophyle

  27/04/2011 at 3:32 pm


Comentariile sunt închise.