Politeía

Quis custodiet ipsos custodes?

O zi obişnuită – 7 Aprilie / “România vorbelor goale”

Bună dimineata intr-o zi de joi. Astazi vom avea la Bucuresti o minima termica de  9°C, si o maxima termica de  20°C, umiditate: 47-90%. Innorat partial. Presiune atmosferica: aprox. 1020 hPa. Pentru alte orase. Curs valutar BNR valabil azi: 1 EURO = 4. 1035  RON (-0. 0112 RON); 1 USD = 2. 8681  RON (-0.0320 RON); 1 EURO =  1. 4307  USD (+0. 0119 RON). Gramul de aur 133.7736   RON (-0.1994 RON).

Cotaţiile petrolului au atins noi maxime ale ultimilor doi ani şi jumătate. Cotaţiile petrolului au atins, marţi, noi maxime ale ultimilor doi ani şi jumătate, după ce violenţele şi tensiunile politice din ţările exportatoare de petrol din Orientul Mijlociu şi nordul Africii au anulat efectul majorării dobânzii cheie din China. În Libia se menţine riscul de continuare a blocajului exporturilor de 1,3 milioane de barili de petrol pe zi, având în vedere eşecul eforturilor de oprire a războiului.La ora 14:52 GMT, preţul petrolului Brent, de referinţă la bursa din Londra, era în creştere cu 84 de cenţi, la 121,9 dolari pe baril, după ce luni a închis la 121,06 dolari pe baril, cel mai ridicat nivel după august 2008.Cotaţia petrolului destinat pieţei americane a scăzut cu 42 de cenţi, la 108,05 dolari pe baril, după ce luni a atins 105,78 dolari pe baril, nivel maxim după 22 septembrie 2008. Mediafax.

Europarlamentari români au vorbit în plenul PE despre orice, mai puţin despre teme europene. Mai mulţi europarlamentari români şi-au exprimat, luni, în şedinţa de plen a PE, punctele de vedere în legătură cu subiecte cum ar fi mafia din România, peisajele feerice ale ţării, salariile profesorilor, sistemul de sănătate, minoritatea ceangăilor şi extremismul maghiar. Aceştia nu au abordat teme europene, potrivit înregistrărilor postate marţi pe site-ul oficial al Parlamentului european. Astfel, Corneliu Vadim Tudor a luat cuvântul la dezbaterea „Fluxuri migratorii cauzate de instabilitate: domeniul şi rolul politicii externe a UE-Reacţia UE la fluxurile migratoare din Africa de Nord şi Sudul Mediteranei, în special în Lampedusa”. El a fost confundat de preşedinta de şedinţă , italianca Roberta Angelilli, cu George Becali. „Domnule Becali, vă rog”, i-a spus aceasta europarlamentarului, care a corectat-o : „Vadim Tudor. Eu sunt înregistrat. Nu este domnul Becali”.El a menţionat apoi victoria lui Nursultan Nazarbaiev la alegerile din Kazahstan, cu peste 95% şi a adăugat: „Tot aşa şi în România, unde absolut toate alegerile sunt fraudate”. „Această mascaradă care maimuţăreşte democraţia este regizată de mafia autohtonă sub protecţia directă a ambasadei SUA în România, care stabileşte ea ceea ce este mai bine pentru poporul român”, a spus Corneliu Vadim Tudor. El a făcut, de asemenea, trimitere şi la cablogramele Wikileaks referitoare la România, apreciind că acestea demonstrează că ţara a ajuns „o colonie de mâna a patra a CIA”.Elena Băsescu, la rândul ei, a luat cuvântul de două ori , luni, în prima zi a plenului. Ea a vorbit despre fluxurile migratorii dar şi despre strategia pe care România şi-a construit-o în domeniul turismului.  „Pentru a face faţă competiţiei din domeniul turismului la nivel global, România şi-a construit în mod profesionist o strategie prin care să se deosebească de alte destinaţii turistice din lume. Strategia are la bază brand-ul de ţară al României, un concept prin care prezentăm potenţialilor turişti autenticitatea tradiţiilor şi peisajele feerice pe care le avemm”, a spus Elena Băsescu într-o dezbatere dedicată turismului european. La rândul său Cătălin Ivan, europarlamentar PSD, a luat cuvântul în plen pentru a denunţa situaţia cu care se confruntă profesorii din România. „În România există o lege care spune că profesorii ar trebui să aibă salariile mărite pentru că ele sunt foarte mici, o lege aprobată şi votată în Parlamentul naţional, dar care nu este aplicată absolut deloc”, le-a spus el colegilor europarlamentari.  Ivan a adăugat că profesorii şi-au câştigat în instanţă drepturile salariale dar „Guvernul nu vrea să pună în aplicare această lege” şi „vine cu o nouă lege, care plafonează salariile profesorilor”. „Sunt puse în pericol obiectivele agendei Europa 2020”, a spus Ivan, apreciind că pentru o economie bazată pe cunoaştere este nevoie de un învăţământ sănătos şi eficient. Medifax

Descinderi DIICOT în 53 de locuri. Acţiunea vizează capturarea unor interlopi craioveni care au introdus arme în România. Procurorii DIICOT, poliţişti şi jandarmi au descins, joi, în 53 de locuri, într-o amplă acţiune de capturare a unor interlopi craioveni care au introdus în România, cu ajutorul unor bulgari, arme letale şi muniţie, care au fost utilizate în conflicte stradale sau altercaţii dintre grupări. Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Craiova efectuează 53 de percheziţii domiciliare, pe raza municipiilor Craiova (47), Bacău (patru) şi Piteşti(două) în vederea destructurării unui grup infracţional organizat transfrontalier, specializat în contrabanda cu arme de foc letale şi în săvârşirea de infracţiuni cu mijloace de plată electronice. Şeful DIICOT, procurorul Codruţ Olaru, se află la Craiova, având în vedere complexitatea acţiunii.Liderii grupării au fost identificaţi ca fiind Viorel Parnică, zis Levier”, Ion Parnică, zis „Wilifort”, Stazian Miclescu, zis „Stazică”, Altafin Poenaru, Chiril Olegov Gheorghiev, Gabi Alin Poenaru, zis „Patrian”, George Dumitru, zis „Zeus”, Ion Zătreanu, zis „Cuvânt” şi Dirivan Dumitru Nicolae, zis „Chuck Noris.” Mediafax.

Liviu Popa: Avem informaţii că Dinel Staicu a părăsit ţara. Omul de afaceri ar fi plecat în Ungaria. Şeful Poliţiei Române, chestorul Liviu Popa, a declarat, miercuri seară, că poliţiştii au informaţii că Dinel Staicu ar fi părăsit ţara în cursul zilei de duminică, plecând în Ungaria „şi de acolo mai departe cu avionul”.”Este doar o informaţie, în prezent o verificăm”, a spus Popa, la o emisiune la postul B1 TV. Liviu Popa a precizat că Dinel Staicu nu a apucat să obţină şi un paşaport pe noul nume – Dinel Nuţu -, ci doar o carte de identitate, cu două zile înainte de a pleca, în 1 aprilie. Omul de afaceri craiovean Dinel Staicu a fost condamnat definitiv, luni, de Curtea de Apel Bucureşti la şapte ani de închisoare cu executare, în dosarul privind falimentarea Băncii Internaţionale a Religiilor. Mediafax

Breban turna la Nicolae Pleşiţă. Scriitorul Nicolae Breban este acuzat de CNSAS că ar fi colaborat cu Securitatea, fiind chiar omul de legătură al temutului general Pleşiţă. Principalele probe ale CNSAS sunt mai multe transcrieri ale unor discuţii telefonice între Nicolae Breban (74 de ani) şi generalul Nicolae Pleşiţă (1929-2009). Convorbirile între generalul Pleşiţă şi Breban erau înregistrate întrucât scriitorul s-a aflat în atenţia Securităţii „pentru manifestări ostile şi relaţii suspecte cu cetăţeni străini”.În perioada 1980-1985, susţine CNSAS, „sursa «Bogdan», frecventând mediul diplomatului american P., a relatat o serie de aspecte despre ceăţeni români care participau la recepţiile organizate de această ambasadă, pentru a obţine diverse burse sub acoperirea cărora să poată părăsi ţara. (Adevarul)

Telefonul de serviciu este primul pe lista beneficiilor pe care angajatorii îl oferă salariaților lor. Nici instituțiile și companiile de stat nu fac excepție, zeci de mii de angajați având un mobil care este plătit, fie parțial, fie integral, din bugetul statului. Revista Capital a solicitat tuturor ministerelor, dar și altor instituții și companii de stat, să furnizeze informații despre tarifele plătite de fiecare organizație pentru servicii de telefonie. Răspunsurile au venit, unele cu promptitudine, altele cu întârziere de până la două luni și arată că, în timp ce unele instituții au reușit să diminueze semnificativ aceste cheltuieli, altele au continuat să fie foarte generoase cu angajații lor. Administrația Prezidențială nu a inclus acest serviciu pe lista beneficiilor acordate angajaților, iar Ministerul Economiei, Comerțului și Mediului de Afaceri a reziliat, în luna iulie, constractul semnat cu Vodafone pentru 24 de abonamente.Dintre organizațiile chestionate, Posta Română este cea care are cele mai cheltuieli cu telefonia mobilă. Asta și pentru că 23.399 de angajați au beneficiat, anul trecut, de telefon de serviciu, factura ridicându-se la 6.052.263 de lei (fără TVA) în fiecare lună. (Capital)

Cozmâncă, bucătar-şef în noul partid al stângii. Foştii comunişti se reorganizează de la zero, într-un nou partid, alternativă la PSD. Noua formaţiune se va numi Partidul Dreptăţii Sociale. Octav Cozmâncă, Tudor Mohora şi Ion Sasu, foşti lideri ai PSD, aripa descendentă din PCR, alături de Ioan Toma, ultimul şef al Uniunii Tineretului Comunist, pun la cale un nou partid de stânga. Noua formaţiune se va numi Partidul Dreptăţii Sociale (PDS). Ion Toma va fi liderul formaţiunii, iar lansarea va avea loc la începutul lunii mai. Organizator-şef al noului partid, Cozmâncă nu a vrut să dezvăluie amănunte din „bucătăria” PDS. „E un proiect, dar nu e o chestiune de iminenţă”, a răspuns el expeditiv. (Evz)

Execuţia politică a lui Adrian Severin, programată pentru luna mai. Europarlamentarului român Adrian Severin i s-ar putea ridica imunitatea specifică funcţiei la prima şedinţă plenară a Parlamentului European disponibilă, lucru care ar urma să se întâmple cel mai devreme în luna mai. Miercuri, vicepreşedintele PE, Gianni Pittella, a anunţat în plen că Parlamentul a primit din partea Ministerului român al Justiţiei cererea de ridicare a imunităţii, transmisă de MJ după ce Direcţia Naţională Anticorupţie din România s-a sesizat în legătură cu posibilele fapte de corupţie săvârşite de europarlamentarul Adrian Severin. Rămas neafiliat după excluderea din grupul europenilor social-democraţi şi forţat să demisioneze din PSD, Severin depinde, într-o primă instanţă, de Comisia pentru Afaceri Juridice (JURI) din PE. JURI va numi un raportor pentru acest caz, care va fi discutat „cu uşile închise”, după cum menţionează euractiv.ro. Adrian Severin va avea ocazia să ofere explicaţii, iar comisia va putea să ceară informaţii suplimentare şi autorităţilor române, care îl acuză pe europarlamentar de luare de mită şi trafic de influenţă.În pasul următor, JURI va recomanda adoptarea sau respingerea cererii de ridicare a imunităţii. Raportul comisiei va fi înscris din oficiu la primul punct pe ordinea de zi a primei şedinţe plenare. Decizia finală va aparţine eurodeputaţilor, care pot vota pro sau contra ridicării imunităţii pentru Adrian Severin. (Romania Libera)

Portugalia a cerut ajutor financiar Comisiei Europene. Guvernul portughez „a decis chiar astăzi să adreseze o cerere de asistenţă financiară Comisiei Europene”, a anunţat miercuri seară primul ministru Jose Socrates în timpul unei alocuţiuni televizate. Cererea de ajutor a fost imediat confirmată de Bruxelles. După ce a rezistat luni de zile la presiunile pieţelor, dar şi în faţa partenerilor săi europeni, Jose Socrates a justificat această cerere prin respingerea de către parlament a noului program de austeritate care, a spus el, „a agravat în mod dramatic situaţia financiară a ţării”. „Sunt ferm convins că ea se va agrava şi mai mult dacă nu se face nimic”, a adăugat Socrates, care a demisionat la 23 martie după ce a fost dezaprobat de parlament, deschizând calea alegerilor legislative anticipate, prevăzute la 5 iunie. (Agerpres)

Va urez o zi buna!

Written by Theophyle

07/04/2011 la 8:29 am

54 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Buna dimineata! 🙂

  Adrian Nastase deja i-a dat un sfat lui Severin: sa isi ia avocati buni. Evident, pentru a-l instrui in cererile repetate de recuzare a judecatorului sau in declaratiile de presa cum ca e un „proces politic” instrumentat de Basescu.

  Imi place PSD-ul, au inviat mortii gen cozminca 😉

  Se pare ca in dimineata asta Basescu merge la CSM. Sa vedem daca avem ceva stiri in jurul amiezii.

  Cetatean

  07/04/2011 at 8:36 am

  • Buna Dimineata 🙂
   Cu Severin cred ca povestea este moarta. Omul zboara din PE. Deci el e mort politic. Resrtul chiar nu conteaza. Nu este nici pe departe cel mai corupt din politica romaneasca.

   Cosmanca este tatal dinozaurilor din PSD, daca poate sa ia ceva din electoratul lor – e numai de bine!

   Theophyle

   07/04/2011 at 8:40 am

   • Exact, de asta am si spus ca imi plac pds-istii 😉

    Cetatean

    07/04/2011 at 8:45 am

   • Buna ziua,

    eu sunt convins ca noul partid al cozmâncatorului de primari e de fapt un iepure pentru aburirea electorului, asa cum au fost si pdar, psm, p.pensionarilor, p.moldovenilor, punr, psdr (cunescu), apr (indirect, tot la usl au ajuns). Toate astea initial pareau ca se desprind din fsn/pdsr ca pana la urma tot cu pdsr se unificau. Numai prm s-a dat mai batzos si a jucat pana acum sceneta independentei. Deci pds-cozmanca va lua cateva procente ca sa nu le ia un alt partid gen AcZ. PDS nu intra in parlament, asa ca prin redistribuire tot mai bine ptr PDSR sa primeasca bucatica decat sa o ia AcZ.

    val

    07/04/2011 at 12:39 pm

 2. Conform ordinii de zi, de la ora 11 se discuta „Raportul despre starea Justitiei”, din care aflam, gratie judecatorului Danilet, ca „a crescut increderea in actul de Justitie” :mrgreen:

  Dă clic pentru a accesa 06_04_2011__40418_ro.pdf

  Cetatean

  07/04/2011 at 8:38 am

  • Unde si cand? din burlan in burlan increderea noastra creste!

   Theophyle

   07/04/2011 at 8:41 am

  • Salut. Da..a crescut increderea la fel si la wikileaks, nu’i asa 🙂 ?

   Un tanar de stanga

   07/04/2011 at 8:43 am

   • Salut TDS 🙂
    Mda si repectabilul colinda pe la ambasade 🙂 Asa cum am scris in titlul: Vorberie goala cat cuprinde!

    Theophyle

    07/04/2011 at 8:45 am

 3. judecatorul Danilet:

  „Cifrele pe care le-am analizat arata indubitabil ca a crescut increderea in justitie si calitatea actului de justitie: sunt mai putine reclamatii adresate CSM, sunt mai putin cereri de exercitare a cailor de atac si sunt mai putin dosare infirmate in caile de atac;

  – 12 magistrati au fost sanctionati disciplinar, 2 au fost exclusi din magistratura; 15 magistrati au fost trimisi in judecata pt infractiuni de coruptie (cel mai mare nr din ultimii 5 ani) si 2 au fost condamnati definitiv”.

  Oau, ce tari suntem, avem 12 magistrati sanctionati, super! si inca 2 exclusi, mega! Frate, eu zic sa le dam o medalie celor de la Inspectia Judiciara!

  Cetatean

  07/04/2011 at 8:44 am

  • Buna 🙂
   eu zic sa-i facem o statuie din marmora lui 🙂

   Theophyle

   07/04/2011 at 8:46 am

  • Aiurea, vorbe goale. nu se retrage.

   Cetatean

   07/04/2011 at 8:47 am

 4. apare o alba ca zapada comunistoida? rules! unde dai si unde crapa…:)

  Radu

  07/04/2011 at 8:46 am

  • salut 🙂
   lasa ca e bine – sa ia din electoratul lui Ilici 🙂

   Theophyle

   07/04/2011 at 8:47 am

   • Va aduna nu numai de la Ilici dar si de la DanDiaconescu si Vadim.
    Zdrobiti orinduiala cea cruda si nedreapta ce lumea o imparte in mizeri si bogati !!!

    Un tanar de stanga

    07/04/2011 at 8:54 am

   • astia-s precum puterea politica, omniprezenti si perpetui. 😀

    Radu

    07/04/2011 at 8:59 am

 5. Buna dimineata,
  Cozmanca se pare ca mai incercase acum vreo doi ani sa faca un nou partid pentru Oprescu si n-a izbutit.
  Ce sanse are acum?
  Eu ma infior cand vad ca nume cu rezonanta pur comunista incearca sa reintre in viata politica a tarii: Mohora, Sassu, Toma.
  Pana la ora asta trebuiau sa dispara definitiv din peisaj, dar nu, vor iar sa decida soarta tarii. Ce legatura mai au ei cu situatia actuala a romaniei, cu UE, NATO, criza, progres?

  cedric

  07/04/2011 at 8:55 am

  • cedric, baietii astia pur si simplu nu realizeazape ce lume se afla. au zis ca daca e criza vin ei si promit pensii si saalrii si vor fi alesi.

   aiurea, nu mai au nici o sansa, insa vor sa fure din electoratul de tip OTV.

   Cetatean

   07/04/2011 at 8:57 am

 6. Sef va fi un bou care a fost primsecretar utc numai 2 ani pina la revolutie, iar evenimentele i-au distrus viitorul 🙂 Daca nu crapa sistemul el ar fi fost acum prim secretar la judet , nu’i asa ? In plus nu s-a orientat ca altii sa se imbogateasca. Un bou, cum am zis mai sus 🙂

  Un tanar de stanga

  07/04/2011 at 8:56 am

 7. Vanghelie a descoperit apa calda 😦 „Din pacate, am schimbat PUG-ul asta, care a existat, care n-a existat, l-am schimbat prin PUZ-uri si l-am dezmembrat si acuma ne-am trezit dupa 20 de ani ca constructiile sunt una mai grasa, una mai slaba, una mai inalta, una mai mica, iarasi doua grase, iarasi una mai slaba. Daca va uitati de sus, este un circ, pe bune”.
  http://www.hotnews.ro/stiri-politic-8479876-vanghelie-zboara-premiera-elicopterul-constructiile-din-bucuresti-vad-una-grasa-una-slaba-este-circ.htm

  mar

  07/04/2011 at 9:06 am

  • ce dragut….nici nu ma asteptam sa spuna ca e una galbena, una verde, una albastra, alta galbena, una rosie, alta verde, alta gallbe…oups, la asta s-a terminat vopseaua la etajul trei! 🙂

   MG

   07/04/2011 at 9:13 am

  • ehe,si ce o sa mai zica cind va fi primarele municipiului bucuresti;
   singurul lucru bun dupa asta o sa fie ca oficial,bucuresti devine capitala tiganilor din eu;
   eu unul atunci voi cere sa fiu protejat ca minoritate

   intamplator

   07/04/2011 at 9:14 am

   • 🙂 si eu.
    Sper sa nu se intample o asa nenorocire, dupa un mitoman sa avem un este 😦

    mar

    07/04/2011 at 9:18 am

 8. Theophyle

  07/04/2011 at 9:35 am

  • Ca de obicei populismul invinge. Cum sa taiem „drepturile”? De citit Aligica pe contributors.

   Turnofftheglory

   07/04/2011 at 9:48 am

   • Ca portugalia mergea spre bailout era clar, intrebarea de baraj este aceeasi ca acum cateva luni, daca „contagiunea” se opreste aici si situatia Spaniei se imbunatateste prin magie si devine roz. Ca la 20% somaj si in crestere lucrurile nu arata tocmai bine …

    Radu Ionescu

    07/04/2011 at 10:00 am

    • Spania iubeste rozul? Mai degraba rosul. Romanii muncesc de le sar capacele in Spania. Spaniolii adora subvetiile. Iar dreapta mizeaza pe nationalism si xenofobie nu pe reforme economice si austeritate. Se vor duce probabil in cap.

     Turnofftheglory

     07/04/2011 at 10:07 am

 9. nunä ziua,

  la mine cu un soare minunat.

  theo

  07/04/2011 at 9:47 am

 10. uite cum scriu bazaconii, scuze.

  scriu putzin romaneste , in ultimii aproape 40 de ani. nu e o scuzä, de aceia cer scuze pt. prea multele mele greseli.

  dar imi este drag, sä fiu aläturi de voi.
  uite de dimineatzä m-a apucat sentimentalismul.

  sä stitzi ,oriounde atzi fi pe lume, ce avetzi in suflet, nu se poate sterge.

  theo

  07/04/2011 at 9:53 am

  • Theo, si aici (la mine) este o zi superba de primavara!
   Important este cea ce simti, restul nu cred ca prezinta relevanta.

   mar

   07/04/2011 at 10:06 am

  • Sa fii iubita, Theo!
   O zi frumoasa, dupa sufletul tau !

   luminita

   07/04/2011 at 10:07 am

 11. Interviu Sever Voinescu despre reactii, platforme, motiune si reforma.
  http://www.revista22.ro/mi-a351-fi-dorit-o-alternativ259-la-boc-351i-blaga-10304.html

  mar

  07/04/2011 at 9:53 am

 12. SEVERIN ; ESTE CEL MAI URAT EXEMPLU POSIBIL

  nu are nici un fel de demnitate.

  theo

  07/04/2011 at 9:54 am

  • demnitate? stii vreun politician roman cu asa ceva?

   zigzag

   07/04/2011 at 10:24 am

 13. portugalia,

  in special socialisti, au fäcut pe nebunii si au atzatzat populatzia.

  este greu sä strangi cureaua, sä faci economii,

  dar nu pot primii bani din cer, dacä primesc, trebuie sä-i dea inapoi.

  romanii poate se uite putzin, toate economiile fäcute de guvernul boc, au fost si sunt necesare.
  dece nu se gandesc, la banii jefuitzi de täriceanu, sä-i cearä lui-

  theo

  07/04/2011 at 10:28 am

 14. mar, luminitza,

  MULTZUMESC!

  theo

  07/04/2011 at 10:30 am

 15. asa cum il vedetzi, pe acest spägar severin,

  nu este mort, cu prima ocazie, laträ cheläläie, se täväleste.

  ceva de te bufneste tasul, mareean…….srverin isi doreste sä fie judecat in romania.

  cum spägarii, escrocii, hotzii, au dorintze?????

  SE PARE,

  nu vor un termen ,il schimbä, mai schimbä un avocat,mai locul de judecatä,spitalul-diagnosticul
  de judecätor- e o metodä

  DD, isi bate joc de justitzie zilnic, in timp ce-si face reclamä, cu haimanale, curve, securisti bätrani , SI PORNOGRAFIE.

  si acest inpostor, mai este crezut de romani?

  o mare rusine. unde este CNA, PROCURATURA, ???

  theo

  07/04/2011 at 10:40 am

 16. Theo, severin va fi exclus din PE si atunci sa vezi tavaleala pe jos si urlete. Vor apela la prietenii lor sandei din Justitie ca sa il scape.

  Cetatean

  07/04/2011 at 10:42 am

 17. Hehe, ati vazut ca decretul de extradare al lui Popa a ajuns la Politia indineziana, venind de la Presedinte. De ultima parte a procedurii, respectiv stabilirea locului si datei la care va fi predat autoritatilor romane se ocupa Ministerul Justitiei din Indonezia, care are nevoie de vreo 2-3 saptamini. Eu cred ca se pot incadra baietii in timp, sa il aduca in jurul datei de 21 aprilie.

  Cetatean

  07/04/2011 at 10:44 am

 18. Buna dimineata 🙂

  Portugalia. Sa urmam sfatul dl. Aligica si sa ascultam/urmarim cum se desfasoara lucrurile, fara patima doar nu e tara noastra, undeva unde este prezenta teoria lui Cuculetz:
  http://www.contributors.ro/fara-categorie/prostie-iresponsabilitate-stangism-teoria-lui-cuculetz/

  Daca toti avem dreptul la apa, mancare, adapost, oxigen plus asistenta medicala GRATUITA putem sa ne facem ca muncim si nu gandim si astepta cum bine scrie dl. Aligica.

  Eu am alterat teoria lui Cuculetz, mea culpa. >:)

  O zi buna tuturor.

  CFG

  07/04/2011 at 10:57 am

 19. sä vedem; ce boli; il apucä pe poa; cand vine,

  dacä ,” nu il ajutä cineva”

  escrocul , trebuie dus la cea mai mizerabilä inchisoare.sper , cä nu cere iar esclusivitätzi.

  theo

  07/04/2011 at 11:12 am

 20. Dupa cum bine spunea Theophyle 🙂 altii (decat US) sunt asteptati sa participe mai mult in zona …
  http://www.hotnews.ro/stiri-international-8482016-video-nbc-sauditii-sunt-atat-suparati-obama-incat-vor-intaresca-legaturile-china-rusia.htm

  CFG

  07/04/2011 at 1:10 pm

 21. mä uit la cosmancä, este ingrozitor,

  väd tipicul de bolsevic, este un cosmar.

  theo

  07/04/2011 at 1:28 pm

 22. o-bamä, a fäcut cea mai proastä politicä posibilä, si pt. americani si internatzional.

  nu meritä incä un mandat.

  theo

  07/04/2011 at 1:30 pm

  • Theo,
   te rog frumos sa ai grija la exprimare,sa nu-i generam probleme lui Theophyle. Multumesc

   mar

   07/04/2011 at 1:50 pm

 23. CAT O MAI FII STRANS SPÄGARUL?

  decand stä cu manä intinsä.

  theo

  07/04/2011 at 1:49 pm

  • Theo,
   Obama nu traieste in Romania si acolo si spaga poate fi legala daca platesti taxe. Deci nici macar sa nu te gandesti la asa ceva!

   Theophyle

   07/04/2011 at 1:53 pm

 24. Cât despre Adina Vălean, morala e una singură – „Să-ţi fie ruşine, Dinu Patriciu”:
  http://baricada.wordpress.com/2011/04/07/adina-valean-antonescu-si-patriciu-anul-asta-ne-spaguim-in-familie/

  baricada

  07/04/2011 at 3:02 pm

 25. Din ciclu mari salturi logice in romania s-a demonstrat dictatura lu basescu, bazat pe dovezi covarsitoare provenite de pe ciutacu

  MODERAT

  Radu Ionescu

  07/04/2011 at 3:13 pm

  • Bua ziua tuturor 🙂
   @Radu Ionescu, daca doresti sa-i faci trafic, este treaba ta, dar owner-ul blogului are clar urmatoarea politica:
   „Comentariile basiste au fost sterse din cauza lipsei de relevanta. Ii rog pe cei care vor sa posteze mesaje intru apararea cu orice pret a acestei imbecilitati sa se abtina doarece le voi sterge. M-am saturat de pixeli albastri si de „rusine Dinu Patriciu”! ”
   Cu alte cuvinte, orice este valabil atata timp cat este de parerea mea.

   DanSu

   07/04/2011 at 3:21 pm

   • Mai mult, vezi undeva pomenindu-se de argumente? (ceva de genul „argumentate/neargumentate”. Frantura logica este in atitudinea: „Tot ce e nu contra lui Basescu este incorect”.

    DanSu

    07/04/2011 at 3:24 pm

   • Nu vreau neaparat sa-i fac trafic mi s-a parut interesant ca studiu de caz …

    Radu Ionescu

    07/04/2011 at 3:31 pm

    • Studii de caz de acest gen – NUMAI la spitalul No.9 sau in pivnitele lui Felix (foste si actuale)

     Theophyle

     07/04/2011 at 3:35 pm

 26. Salut pe toata lumea 🙂
  Postare noua (cam speciala, astazi!) 🙂

  Theophyle

  07/04/2011 at 3:51 pm


Comentariile sunt închise.