Politeía

Quis custodiet ipsos custodes?

O zi obişnuită – 10 Martie / “Verdict: statul a ţinut partea călăilor din 1989”

Bună dimineata intr-o zi de miercuri. Astazi vom avea la Bucuresti o minima termica de  -3°C, si o maxima termica de  7°C, umiditate: 42-83%. Indicele de confort termic: – . Innorat partial.   Pentru alte orase, aici. Curs valutar BNR valabil azi: 1 EURO = 4. 1869  RON (-0. 0196 RON); 1 USD = 3. 0071 RON (-0.0070 RON); 1 EURO =  1. 3923 USD; (+0. 0098).  Gramul de aur 138.7001 RON (+0.0418 RON).

De ce au fost doar 1.000 de dosare de evaziune fiscală trimise în instanţă în 2010, deşi evaziunea este de 30% din PIB, adică 40 mld. euro? Numărul de dosare de evaziune fiscală transmise de Parchete instanţelor a fost în 2010, potrivit ultimului raport al Minis­terului Public, de doar 1.111 – mai mare cu 125% faţă de 2009 (493 de dosare). Dar de ce ar fi dublarea numărului de cauze ajunse pe rol un succes, cum îl prezintă procurorul general al României, Laura Codruţa Kovesi, în condiţiile în care economia subterană reprezintă în România, potrivit analiştilor, 30% din PIB, adică 40 mld. euro? Cum explică procurorii această situaţie? „Prejudiciul este recuperat” înainte ca dosarele să ajungă în instanţe, susţin unii dintre procurori.”Explicaţia pentru numărul mai mic de dosare ajunse în instanţă este că, în infracţiunile de evaziune fiscală, pe lângă trimiterile în judecată, există în lege o clauză de «nepedepsire». Unii vin să plătească prejudiciul creat şi, astfel, dosarele nu mai ajung în instanţă. Or, ţinta este recuperarea prejudiciului”, afirmă Păunel Galoş, procuror-şef de secţie de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Oradea. Galoş nu are date referitoare la prejudiciul recuperat de procurori. Doar în domeniul agricol, ministrul agri­culturii, Valeriu Tabără, spune că evaziunea fiscală a ajuns la 1 mil. euro, în 2010, însă jucătorii din piaţă susţin că ea este de şapte-opt ori mai mare decât apreciază ministrul de resort. Sorin Minea, preşedintele Romalimenta, susţinea recent că, în industria alimentară, eva­ziunea (prin evitarea plăţii TVA) ar fi de 7-8 mld. euro, iar evaziunea în domeniul petrolier, al alcoolului şi al tutunului ar fi de două miliarde de euro. O treime din piaţa tutunului, adică un miliard de euro, este reprezentată de contrabandă, susţin jucătorii de pe piaţa de profil. Iar procurorii nu au avut anul trecut decât puţin peste 1.100 de dosare de evaziune fiscală transmise instanţelor.De asemenea, dosarele de contra­bandă ajunse în instanţă sunt puţine: 275 în 2010. Mai multe in ZF

Agricultura românească versus agricultura UE. În ţara cu 64% teren arabil, 28% din populaţie aduce 6% din PIB. Aproape 28% din populaţie îşi desfăşoară activitatea în agricultură dar produce doar aproximativ 6% din PIB. Sectorul agricol se confruntă cu condiţii de creditare aspre: rate mari ale dobânzilor şi solicitarea de garanţii dificil de prezentat, din cauza scăderii valorii terenurilor. În ultimii 10 ani, statul a plătit aproximativ 10 miliarde de euro pentru subvenţii în agricultură, fără a socoti fondurile UE. Pentru campania din anul 2009, sprijinul direct pe suprafaţă primit de la UE a fost de 71,12 euro/hectar. În topul marilor arendaşi ai României figurează Culiţă Tărâţă (55,5 mii hectare), Adrian Porumboiu (27,4 mii hectare) şi Ioan Niculae (21,1 mii hectare), suma cumulată cuvenită societăţilor pe care le controlează fiind de circa 7,4 milioane euro. Conform datelor centralizate pentru 2008, La nivelul Uniunii Europene, subvenţia medie la hectar a fost de 219 euro, aşadar de aproape şase ori mai mare decat subvenţia acordată în Romania. Lista completa a platilor medii/hectar de care au beneficiat agricultorii europeni este prezentată în continuare: Austria (223 euro/ha); Belgia (417 euro/ha); Bulgaria (41 euro/ha); Cehia (135 euro/ha);Cipru (171 euro/ha); Danemarca (367 euro/ha); Estonia (57 euro/ha); Finlanda (232 euro/ha); Franta (289 euro/ha); Germania (324 euro/ha); Grecia (603 euro/ha); Irlanda (307 euro/ha); Italia (319 euro/ha); Letonia (43 euro/ha); Lituania (73 euro/ha); Luxemburg (263 euro/ha); Malta (223 euro/ha); Marea Britanie (205 euro/ha); Olanda (425 euro/ha); Polonia (101 euro/ha); Portugalia (153 euro/ha); Romania (38 euro/ha); Slovacia (103 euro/ha); Slovenia (143 euro/ha); Spania (193 euro/ha); Suedia (229 euro/ha); Ungaria (161 euro/ha). Mai multe puteti citi pe Curs de Guvernare.

Verdict: statul a tinut partea calailor din 1989. Autoritatile romane sunt criticate de judecatorii europeni pentru ineficienta in rezolvarea dosarului privind evenimentele din decembrie 1989. CEDO a condamnat Romania la plata a 51.410 de euro pentru incalcarea dreptului la viata si ineficienta unei investigatii in dosarul Revolutiei de la Cluj. Curtea Europeana a Drepturilor Omului a reprosat oficial Romaniei durata excesiva a anchetelor si a judecatii manifestatiilor din Cluj, unde 26 de persoane si-au pierdut viata, iar alte 52 au fost grav ranite. Clujenii Dorel Lapusan, Mircea Ioan Nitu, Nicolae Nemeti-Cristea, Dragomir Dumitru Inclezan, Leontin Lung, Cornel Matis, Liviu-Ioan Bortig, Dorel Lupsa si Delia-Liana Matis au actionat, in 2006, statul roman la CEDO si au solicitat compensatii in urma violentelor suferite in timpul reprimarii demonstratiilor anticomuniste de la Cluj, din 1989. Primii sase reclamanti au fost grav raniti in timpul protestelor in decembrie 1989, iar ultimii trei sunt rude apropiate ale unor persoane care au fost ucise in timpul demonstratiilor. Concret, CEDO a decis ca statul roman trebuie sa le plateasca despagubiri de cate 10.000 de euro reclamantilor Lapusan, Bortig, Lung, Nitu si Inclezan, precum si cate 750 de euro lui Lapusan si Lung si 660 de euro lui Inclezan. Judecatorii europeni au aratat ca autoritatile din tara noastra „nu au actionat cu diligenta”, indicand mai ales inactivitatea procurorilor timp de mai multi ani, precum si numeroasele amanari ale audierilor, in contextul importantei acestui proces pentru societatea din Romania. (Sursa:Adevarul;Hotnews)

Cine a ingropat imperiul Rodipet chiar sub ochii AVAS. Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului nu a miscat un deget ca sa verifice ce se intampla dupa privatizarea regiei de distributie a presei. Firma de stat a fost devalizata si nu exista vinovati. Privatizata la finele anului 2003 de fosta guvernare Adrian Nastase, argument principal fiind situatia dificila, in care se gasea firma de stat – fantoma fostei retele de distributie a presei Rodipet continua sa bantuie finantele publice ale tarii. Cumparatorul, afaceristul arab Hassan Awdi, a reusit in cei sase ani scursi de la privatizarea societatii sa goleasca de continut firma de stat, lasandu-i doar cateva mii de metri patrati de teren. Singurul activ al Rodipet acum este suprafata celor 1.400 de chioscuri pe care le mai are societatea. Surprinzatoare insa este nu atat intentia de devalizare a celei mai mari regii de distributie a presei, caci intotdeauna se gaseste o firma dispusa sa faca acest lucru, cat lipsa de reactie a Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) in fata jafului. Institutia de stat nu a verificat in nici un fel cumparatorul, Rodipet a ajuns falimentar, iar statul pierde 50 milioane de euro. Contractul semnat de fostul presedinte AVAS Ovidiu Musetescu prevedea doar niste penalitati in cazul in care cumparatorul vindea activele companiei de stat. Rezilierea putea avea loc doar daca cumparatorul, anume Magnar System Com Otopeni (detinuta de Hassan Awdi), disponibiliza personalul Rodipet. (Sursa:Romania Libera;Hotnews)

Monica Macovei: „Arat eu ca un om infrant?” Intrebata de CTP „Credeti ca, daca ii dati afara din partid maine pe acesti oameni (Ridzi, Pasat), creste cu vreun procent PDL-ul?”, Monica Macovei raspunde: „Esti mai credibil in ceea ce faci. E mai bine ca cineva sa inceapa (cu aceste masuri). Pentru ca va aduc aminte, din 2005, eu cel putin am avut acest discurs si cred in acest obiect care este foarte greu. Dar, asta e. Reforma clasei politice din toate partidele. De asta si urasc DNA-ul pentru ca nu le place sa fie cercetati. Si apropo de asta cu imaginea, daca sunt cercetati din partid au inceput sa fie cercetati din PD pe vremea aceea cand eu eram ministru. Va aduceti aminte, Falca si altii. Asta arata ca acest partid a acceptat reforma justitiei care inseamna sa cercetezi pe oricine din orice partid ar fi, si din partidul meu. Ne trebuie un partid care sa spuna ca Justitia e libera. Iar daca oamenii nu inteleg ca acest partid este singurul partid care a lasat in pace justitia si a suferit cu Solomom, cu Gutau si altii, dar nu a oprit nimic. Acum si asta cu vamile. Poate politic sau diplomatic Schengen, lumea spune: a, acum ca e asta cu Schengenul”.(Sursa:Gandul ;Hotnews)

Sute de manifestanţi, atacaţi în Piaţa Tahrir din Cairo. „Sute de bărbaţi înarmaţi cu cuţite (…) au intrat în piaţa Tahrir”, a anunţat prezentatorul. În imagini se putea vedea că sunt aruncate pietre, iar sute de manifestanţi erau izgoniţi din această piaţă, care a fost epicentrul mişcării de contestare ce a dus la înlăturarea de la putere a preşedintelui Hosni Mubarak, în februarie. Confruntările s-au desfăşurat în timp ce noul Guvern participa la o întâlnire cu Consiliul Suprem al Forţelor Armate, care conduce ţara de la plecarea lui Mubarak, cu scopul de a-i propune o lege care să incrimineze incitarea la ură, care ar putea fi pedepsită cu moartea, a anunţat postul de televiziune. Liderii militari ai ţării încearcă să restabilească ordinea pe mai multe fronturi, la o zi după confruntări sângeroase între musulmani şi creştini de rit copt, într-un cartier sărac, Moqattam, în estul capitalei egiptene, Cairo. În aceste violenţe au fost ucise zece persoane, iar alte 110 au fost rănite, a anunţat Ministerul Sănătăţii. Egiptul se confruntă cu o perioadă de puternică insecuritate, după ce poliţia a dispărut de pe străzi, în momentul în care mişcarea de contestare a regimului atingea cea mai puternică amploare. Cea mai importantă mişcare de opoziţie din Egipt, Fraţii Musulmani, i-a acuzat, miercuri, pe egiptenii care-l susţin, în continuare, pe fostul preşedinte Hosni Mubarak, că alimentează aceste violenţe, un punct de vedere larg acceptat în rândul populaţiei. (Sursa:Mediafax)

Va urez o zi buna!

Written by Theophyle

10/03/2011 la 9:07 am

207 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Salutare din nou!

  Informatii rapide:

  1. Azi aflam care e treaba cu Justitia romana, a iesit sau nu din zodia Securitatii.

  2. Lazaroiu a dat un interviu foarte interesant pe gandul, va urma acus transcriptul. Nu am prins decit 10 minute. A fost mult mai aplicat decit in aburelile cu Alba ca Zapada.

  Cetatean

  10/03/2011 at 9:56 am

 2. bunä dimineatza,
  stie cineva verdictul in cazul felix securistul?

  SPER DIN SUFLET; CA JUSTITZIA SÄ NU MAI AMANE; SI SÄ NU DEA NUP COTOIULUI ESCROC:

  ATUNCI JUSTITZIA SE VA INGROPA DE TOT:

  theo

  10/03/2011 at 10:13 am

  • Theo, azi e asteptat verdictul.

   Cetatean

   10/03/2011 at 10:33 am

 3. „de ce au fost doar 1.000 de dosare de evaziune fiscală trimise în instanţă în 2010, deşi evaziunea este de 30% din PIB, adică 40 mld. euro?
  raspuns: pentru ca prea putini functionari,procurori si politicieni au fost condamnati in instanta pentru evaziune fiscala.

  ela

  10/03/2011 at 10:25 am

 4. salutare!statul nu a tinut partea calailor.statul organizat de ion iliescu @co dupa „lovilutia” din 89 a devenit calaul poporului roman.

  zigzag

  10/03/2011 at 10:30 am

  • vazut! ia sa vedem acuma cum incep oficialii UE sa vorbeasca de solidaritate si de pachetul financiar de sustinere pentru Spania, care e pregatit, daca Spania are nevoie. Apare Trichet si da declaratii de calmare a pietelor „irationale”, se readuce in discutie ideea unei agentii de rating europene controlate de birocrati, Guvernul spaniol afirma ca a luat deja masurile de redresare, sindicatele spaniole ameninta cu greva pe termen nelimitat, Sarkozy sare repede in pantofii cu tocuri si da asigurari ca Franta nu e in situatia Spaniei, Germania vorbeste de „disciplina bugetara” si, finis coronat opus, Italia incepe sa simta frig pe sira spinarii.

   Cetatean

   10/03/2011 at 10:53 am

   • Da-i in fasole si pe astia cy ratingul, habar nu au, se joaca cu aaa-urile si cu xxx-urile mai ceva ca in filmele porno.

    Toate tarile occidentale sunt virtualmente falimentare, cu exceptia citorva, prea putine.

    Cetatean

    10/03/2011 at 10:55 am

    • Grecia o duc e din rau in mai rau cu tot cu bailoutu … Somajul a ajuns la 15% (desi in mod ciuda firme grecesti inca cauta sa angajeze din romania) si acum vrea sa vanda diaspora bonds
     http://www.reuters.com/article/2011/03/09/us-greece-bonds-idUSTRE7283A520110309
     Daca tot ajung la faliment mai bine mai devreme decat mai tarziu.

     Portugalia a ajuns si ea la dobanzi record, pt belgia cresc vazand cu ochii …

     Spania e mai importanta, portugalia e tara mica, merge deun bailout sau doua, ce mai e 100 de miliarde intre prieteni. Spania, pe de alta parte, ar avea nevoie probabil de mai multe sute de miliarde si ar epuiza complet fondul European (desi poate sa bage si BCE un QE sa mai tipareasca niste euroi). Totusi daca se duce Spania este nasol.

     Radu Ionescu

     10/03/2011 at 11:08 am

     • Nu e deloc nasol daca se duce Spania, ca vine Italia dupa aia 😈 si Spania pare copil de mingi!

      Cetatean

      10/03/2011 at 11:10 am

      • La spania inca se pune problema de bailout, la Italia nici o sansa… Hiperinflatie cumparati aur (as cumpara si eu dar nu am respectivele bucati de hartie/plastic sa dau la schimb asa ca nu pierd mare lucru in hiperinflatie)

       Radu Ionescu

       10/03/2011 at 11:18 am

      • un euro slab ajuta exporturile;cum china va deveni importatoare in viitorul apropiat si totul acolo se raporteaza-inca -la usd n-ar fi rau o rata de schimb eur/usd ca in 2002/3,subunitara;
       usd acum e prea subevaluat
       1.38 rata de schimb e prea de tot

       intamplator

       10/03/2011 at 11:26 am

 5. Vad ca in vamile din vest s-au facut iarasi arestari.
  Stiati ca…vamesii din vami arestati luna trecuta stau toti gramada intr-o incapere? Pai asa,se mai pot incuraja unii pe altii, pot construi aparari si pozitii comune.

  ela

  10/03/2011 at 10:55 am

 6. Aiurea, stau granada ca sa le creasca stresul demografic. In conditii de stres nu au ce pune la cale, si oricum au fost filmati la greu.

  Cetatean

  10/03/2011 at 10:57 am

 7. A inceput de ieri sa cada
  Cate-un vames la bulau
  Sunt suspecti de contrabanda
  Statul e doar un molău

  http://www.hotnews.ro/stiri-esential-8377124-perchezitii-locuintele-unor-vamesi-politisti-frontiera-vamile-naidas-oravita-suspectati-contrabanda-tigari.htm

  Creanga

  10/03/2011 at 10:57 am

  • Pe cat ca dupa prelungirea asta,o sa mai fie eventual una si vor fi liberi ca pasarea?

   ela

   10/03/2011 at 11:00 am

   • Pe o punga de kittykat. 🙂

    Creanga

    10/03/2011 at 11:25 am

 8. gandul a inceput sa puna fragmente din discutia cu Lazaroiu.

  Aceasta sugereaza clar ca Boc va candida si transmite un mesaj partidului:

  http://www.gandul.info/news/consilierul-prezidential-sebastian-lazaroiu-la-interviurile-gandul-ar-fi-incorect-ca-pdl-sa-se-debaraseze-de-emil-boc-de-la-sefia-partidului-8048651

  Cetatean

  10/03/2011 at 11:06 am

 9. Sal`tare, popor !
  Nu m-ar mira ca in cazul motanului cu mustatile pline cu „smantana” justitia sa spuna „Felix nu a colaborat cu NOI !”. 🙂

  Tzepelica

  10/03/2011 at 11:12 am

  • Salut timi 🙂
   asta chiar ar fi culmea!

   Theophyle

   10/03/2011 at 11:16 am

 10. Salve! Da,o zi obisnuita daca ne uitam la derularile ce au loc in viata publica,in justitie,in viata mondena si mai cu seama in rocadele dintre grupuletele politice ;acestia din urma incearca sa-si aseze „piesele grele”in pozitii castigatoare .Si nu este de mirare ca se misca lucrurile „in”si „spre”toate directiile.Alegerile se apropie cu pasi vertiginosi,nu-i asa?

  Verdictul dat de CEDO este corect:”statul a tinut partea calailor”.Reprezentantii sai,adica politicienii vremii,si-au cladit puterea pe sangele varsat de mortii si ranitii „revolutiei”si cu concursul ucigasilor,fara de care n-ar mai fi fost EMANATI.

  dora

  10/03/2011 at 11:25 am

 11. Nici NOI nu stim citi suntem.

  Cetatean

  10/03/2011 at 11:25 am

  • Buna C., fii mai explicit te rog!

   mar

   10/03/2011 at 11:27 am

   • 😆

    Am preluat spusa lui tmi despre Justitia securista care ar putea spune azi ca Voiculescu n ua colaborat cu ei, adica cu securistii ajunsi judecatorii („Felix nu a colaborat cu NOI”) si am crosetat pe ea fraza lui Geoana („Nici NOI nu stim citi suntem”), ca si cum ar spune-o insisi judecatorii de la ICCJ azi.

    Sa fim rezervati in asteptarea verdictului lui Voiculescu, nu stim cine e in completul care il judeca si ce suprize ne rezerva EI.

    Cetatean

    10/03/2011 at 11:31 am

    • Asa este, la noi totul este cu putinta.Mai ales ca sunt multi scheleti ascunsi prin dulapuri prafuite

     mar

     10/03/2011 at 11:43 am

 12. Relativ la Wisconsin aparent au trecut legea cu doar 19 senatori, au scos anumite chestii sa nu mai fie nevoie de 20 …

  http://edition.cnn.com/2011/POLITICS/03/09/wisconsin.budget/?hpt=T1

  Radu Ionescu

  10/03/2011 at 11:29 am

  • Am citi. Au gresit!

   Theophyle

   10/03/2011 at 11:35 am

   • Vor fi atacati pe procedura.

    Bine nu este bine daca nu este facut bine.

    Cetatean

    10/03/2011 at 11:36 am

 13. evaziune:fiecare evalueaza la cit crede evaziunea fiscala;asta e ca si prognozele de crestere/descrestere economica.inflatie,etc;
  cind economia „duduia”poetopianistul se lauda ca evaziunea e la 15-20 pct;acumam aud 30-40 pct
  de aiai cite dosare au facut sau n-au facut depinde la ce te raportezi;e de preferat un dosar de evaziune fiscala intr-un caz de 50 mio eur decit 100 in valoare totala de 1 mio euro;

  intamplator

  10/03/2011 at 11:31 am

 14. A senior Chinese leader says his country will not become a multi-party democracy or adopt other Western-style political reforms.

  Wu Bangguo – officially number two in the leadership structure – warned that China could face civil disorder if it abandoned its current system.

  Chinese Premier Wen Jiabao suggested last year that China could introduce democratic reforms.

  These comments from Mr Wu explicitly say otherwise.

  http://www.bbc.co.uk/news/world-asia-pacific-12697997

  Radu Ionescu

  10/03/2011 at 11:34 am

  • lucrurile se misca acolo si se misca profund. Eu urmaresc. Voi avea un articol cu nautati despe China in curand!

   Theophyle

   10/03/2011 at 11:43 am

 15. Buna ziua,
  Mi-e teama ca decizia ICCJ in cazul Felix va fi una in coada de peste. Adica fiecare s-o interpreteze dupa cum are interesul.
  Credeti ca ar fi posibil asa ceva?

  cedric

  10/03/2011 at 11:35 am

  • Lipseste B. dar si-a dat cu parerea in gradina. A fost amanat verdictul pentru ca cei trei judecatori nu au cazut de acord, se pare ca ar fi fost unul nehotarat. Fituicile aduse de motan nu pot schimba mare lucru. Verdictul se pare ca va fi cel corect. DA
   Eu doar am preluat ce a spus mr B.

   Creanga

   10/03/2011 at 11:39 am

 16. Aud vesti apocaliptice.Pana la urma e in pericol UE?

  @ela,eu nu sunt atat de sceptica:la vami s-a ajuns la stadiul de metastaza ,trebuie revigorat intreg sistemul.

  @ THPH,cetatean,s-a amanat verdictul pt.COTOI si asta imi da speranta ca macar 2 din 3 judecatori vor fi corecti.

  dora

  10/03/2011 at 11:37 am

 17. Nu prea cred, ICCJ trebuie sa confirma sau sa infirme decizia Curtii de Apel Bucuresti, care a respins contestatia impotriva verdictului CNSAS.

  Cetatean

  10/03/2011 at 11:40 am

 18. Cu sau fara verdict, puterea si influenta in politica a acestui nefast personaj e inadmisibila pentru o tara democratica.

  Galeata cu pixeli

  10/03/2011 at 11:56 am

  • …ca si a fostei nefaste institutii pe care cu „onoare” o reprezinta `mnealui.

   Tzepelica

   10/03/2011 at 12:03 pm

 19. Salut all 🙂
  Salve City
  Interesant interviul lui Seba Lazaroiu,l-am vazut acuma.
  Cheia cred ca sta in mishcarile lui Boc.Timingul este foarte important.Daca iese la atac prea devreme isi faulteaza sansele la sefia partidului(daca se merge pe varianta asta),dand timp celorlaltzi sa contrabalanseze.Daca iese prea tarziu(sfarsitul lui aprilie) pozitziile contracandidatzilor(Blaga ? ) se pot ameliora prin promisiuni pe termen scurt(pana la alegerile din 2012.Mai departe n-au nicio sansa,acestia din urma.
  Niste date/documente ar arata ca monitorizarea vamilor s-a facut inca din 2009 de nemtzi si francezi chestiune pe care catziva n-ar fi stiut-o inclusiv Blaga,meritul „actziunii” vama nefiind al acestuia asa cum se vroia sa se faca intzeles(el si partidul intr-o unitate indivizibila) fiind practic „obligatzi” la aceasta masura.
  Cred ca sunt doua variante posibile pentru talibani.Una cashtigatoare dar pe termen scurt(2012) respectiv cea pierzatoare,la scor mare,dupa 2012,dar varianta foarte linistitoare din toate pdv doar pentru greii pdl.Pdl ar trebui sa se gandeasca foaerte bine ,ceea ce vrea.
  Daca astia s-ar da mai in spate,sansele pdl in 2012 ar creshte exponentzial(nevoia de justitzie).Boc(piratul) are asul in maneca.Se joaca tare.

  mircea

  10/03/2011 at 12:12 pm

 20. Noi ar trebui sa devenim noii talibani, pentru ca ne-am saturat de jumatatile de masura ale raului cel mai mic. 🙂

  Galeata cu pixeli

  10/03/2011 at 12:17 pm

  • De acord GP 🙂 dar n-am ostiliza prea mult „adversarii” -adversari constientzi si ei de fortza lor )? Sa-i faci sa lucreze pentru tine(implicit binelui comun) nu cred ca e o idee de aruncat la cosh.Zic si eu 🙂

   mircea

   10/03/2011 at 12:24 pm

   • Eu credeam ca adversarii lucreaza doar pentru ei. Cand a fost altfel? 🙂

    Galeata cu pixeli

    10/03/2011 at 12:36 pm

    • Ai dreptate(din pacate 🙂 ) 🙂
     Ma gandeam la un film inspirat din realitate.Assault on Precinct 13- film in care ca sa reziste „adversarilor” politzishtii s-au aliat cu detzinutzii pentru a face fatza atacurilor exterioare.

     mircea

     10/03/2011 at 12:45 pm

 21. CETÄTZEAN;

  multzumesc, nu prea am timp. dar mä uit d.m.

  la voi. sper sä nu mä enervez.

  theo

  10/03/2011 at 12:23 pm

 22. salut

  aplicand un criteriu indirect, si anume galagia isterica de pe inpolitics (mai precis lipsa ei), e posibil sa avem ori amanare, ori verdict pro-varan, 😦
  sper sa ma insel

  razvan

  10/03/2011 at 12:23 pm

  • 🙂
   Mai repede o amanare desi sper sa n-o faca.Un verdict pro-felix ar fi ultima sansa pe care iccj ar da-o inspre deschiderea spre normalitate si restaurarea unor valori etice/morale.

   mircea

   10/03/2011 at 12:35 pm

 23. Nu am reusit sa aflu cine sunt cei din complet.

  @Mircea, eunt de acord cu tine. Tripleta inseamna pierderea garantata a alegerilor in 2012. Ei stiu, dar vind gogosi partidului.

  @razvan, nu stim inca, sunt prea multe fronturi peste ei si banuiesc ca sunt prea hartuiti: Codul Muncii, Blaga, Regina, Varanul, exluderea lui Geoana din PSD. Sper sa te inseli, sincer.

  Intre timp, cind am dat refresh am vazut si alta bomna: Saftoiu il ataca la baioneta pe Crin.

  @Creanga, sper ca informatiile lui Mister B. sa fie corecte.

  Cetatean

  10/03/2011 at 12:42 pm

  • 🙂 Stie mr B ce spune, eu nu prea m-am ‘ecsprimat’ bine.
   Miau, miau, motanul a turnat
   verdictul nu-i neasteptat
   Justitia incepe sa functioneze
   Iar motanii sa patineze

   Creanga

   10/03/2011 at 1:05 pm

 24. Voiculescu a colaborat cu Securitatea!

  Cetatean

  10/03/2011 at 12:47 pm

 25. Voiculescu a colaborat, decizia ICCJ

  cedric

  10/03/2011 at 12:47 pm

 26. Esteeeeee 😆 😆 😆

  Hai sa ne louam popcorn si suc sa savuram victoria. E MARE.

  Cetatean

  10/03/2011 at 12:48 pm

  • hip hip ura 😆 😆

   mircea

   10/03/2011 at 12:55 pm

 27. Hai cu anti-comunismul, Antonescule!

  Hai ci Piata Universitatii, Ponta!

  Jos Basescu :mrgreen:

  😆

  Cetatean

  10/03/2011 at 12:50 pm

 28. Cind se semneaza protocolul USL? :mrgreen:

  Cetatean

  10/03/2011 at 12:50 pm

 29. hehe 😉 s-a semnat, cind se depune la Tribunal?

  Cetatean

  10/03/2011 at 12:51 pm

 30. Salutari de la 3 pisici conservatives 🙂

  Diana

  10/03/2011 at 12:51 pm

 31. salutare, salutare, Diana si celor doua pisici!

  Cetatean

  10/03/2011 at 12:51 pm

  • Cetatene, Diana a spus 3, cumva ai papat una de saluti doar doua???

   Creanga

   10/03/2011 at 1:06 pm

 32. misto
  de fapt tacerea insemna ca s-au scapat in pantaloni 🙂

  razvan

  10/03/2011 at 12:52 pm

  • razvan, pute a tomberon virtual!

   mar

   10/03/2011 at 1:03 pm

 33. news alert felix si-a prins mustatzile (si odata cu el si porumbacu 😆 )
  http://www.realitatea.net/curtea-suprema-a-decis-voiculescu-a-colaborat-cu-securitatea_812404.html

  mircea

  10/03/2011 at 12:52 pm

 34. exact, erau paralizati si scriau haotic, foc de voie in toata lumea.

  Cetatean

  10/03/2011 at 12:53 pm

 35. S-a dat verdictul.Uite ca increderea mea nu a fost vorba-n vant

  dora

  10/03/2011 at 12:53 pm

 36. mesaj ptr cotoiu’ Felix: Yupiaiei mother fucker !!

  val

  10/03/2011 at 12:54 pm

  • 😆 die hard -ul a murit al dreacu` de greu 😆

   mircea

   10/03/2011 at 12:56 pm

   • acum pot sa ma intorc si eu la lucru…

    val

    10/03/2011 at 1:03 pm

 37. Breaking News: Basescu isi cumpara de azi un motan si il dreseaza sa raspuna la comanda „Toarna!”.

  Pe motan il va chema dom’Profesor.

  IRTV, Ciuvica si restul: „Decizia de azi nu are nici un impact”. Hai pariu? 😉

  Cetatean

  10/03/2011 at 12:55 pm

  • Sa-si ia varan. Asta nu are nevoie de dresaj ca sa atace putreziciuni securiste.

   Diana

   10/03/2011 at 12:57 pm

  • si marcheaza fiecare coltisor!!

   mar

   10/03/2011 at 1:04 pm

 38. theo, YES ,am castigat.Curtea suprema nu se putea face de ras.De acum sa aveti incredere in feelingul meu,nu ma prea inseala. 🙂

  dora

  10/03/2011 at 12:56 pm

 39. Felicitari completului de trei judecatori ICCJ, oricine ar fi fost in el!

  Cetatean

  10/03/2011 at 12:57 pm

 40. Pe Crin cred ca-l cam doare burta. Mona Musca cred ca se simte razbunata :)))

  Galeata cu pixeli

  10/03/2011 at 12:58 pm

 41. Cetatea,

  atata parsivenie mai rar ca la irealisti si antenisti.
  Spumega ,fir-ar al dracu’.Auzi au inceput sa discute despre Mona Musca,intr-o asemenea zi epocala.

  dora

  10/03/2011 at 12:58 pm

 42. irtv titreaza:Felix,antena securitatii!! 🙂

  ela

  10/03/2011 at 12:58 pm

 43. in sfarsit se zareste primavara!!!

  mar

  10/03/2011 at 12:59 pm

 44. ce de satisfactie la astia!

  ela

  10/03/2011 at 1:00 pm

 45. Ce va face crinolina in aceasta situatie, ca de poanta nu mai spun

  mar

  10/03/2011 at 1:01 pm

 46. Domnilor si doamnelor,
  dupa ce v-am dat stirea mi s-a blocat calculatorul rau de tot. Abia acum am izbutit sa-l resetez. Felix lucreaza in continuare!
  La irtv , doi nemernici (Vlad Nistor si Ciuvica) minimalizeaza decizia. Ideia ar fi ca sun tatatia colaboratori care n-au patit nimic, incat nici Voiculescu n-ar trebui sa se formalizeze.
  Anuntasera o declaratie a lui felix, dar deocamdata vad ca tace.

  cedric

  10/03/2011 at 1:01 pm

 47. n-a ajuns stirea inca la trustul antenistic

  razvan

  10/03/2011 at 1:02 pm

  • 😆 fusu` orar

   mircea

   10/03/2011 at 1:03 pm

 48. Ar fi buna o sampanie 🙂

  Diana

  10/03/2011 at 1:02 pm

 49. Din pacate, politic, la faza asta castiga doar PSD, care o sa pretinda ca s-a scapat de Voiculescu. PNL insa a luat-o cel mai urat in freza 🙂

  Galeata cu pixeli

  10/03/2011 at 1:02 pm

 50. Nici un breaking news la Antena3 😆

  In schimb, o poza de milioane la IRTV 😉

  http://img7.imageshack.us/i/varanul.jpg/

  Cetatean

  10/03/2011 at 1:03 pm

  • Ha-ha tare 😆 😆

   mircea

   10/03/2011 at 1:06 pm

  • parca-i o gorila batrina
   🙂

   skorpion

   10/03/2011 at 1:11 pm

   • Am apucat sa fac caprtura la timp. Respira inteligenta si cinste! :mrgreen:

    Cetatean

    10/03/2011 at 1:11 pm

  • Chiar ca e borat cu securitatea, asa scrie in colt, cola trecuse deja. 🙂

   Creanga

   10/03/2011 at 1:12 pm

   • 😆 tare observatia ta.

    Cetatean

    10/03/2011 at 1:14 pm

    • Aha! deci tu ai baut cola sa ramana saracul motan borat. Super captura ai prins. 🙂

     Creanga

     10/03/2011 at 1:17 pm

    • Asta observasem şi eu.

     Bravo Cetăţean şi Creangă! 😀

     filadel

     10/03/2011 at 1:20 pm

     • 😉

      Asa s-a intimplat sa capturez!

      Cetatean

      10/03/2011 at 1:40 pm

 51. Azi va fi o zi nebuna in politica 🙂

  Galeata cu pixeli

  10/03/2011 at 1:05 pm

 52. Ponta cred ca are un ascendent asupra lui Antonescu pentru ca el a apucat sa spuna ca Voiculescu e punctul nevralgic al USL.
  Sper totusi ca de acum incolo, sa nu mai aiba nerusinarea sa propuna suspendarea presedintelui.
  Nu i se implineste proorocirea cu 25 martie!

  cedric

  10/03/2011 at 1:05 pm

  • Pe 25 o sa fie dezlegare la motani.

   Creanga

   10/03/2011 at 1:10 pm

 53. Hopa, madam Minca a venit sa-l spele. Mincinoasa dracului (scuzati) zice ca stiau din 28 februarie de la surse apropiate puterii ca verdictul va fi asta.
  Verdict politic -asa sustine celebra membra PC

  cedric

  10/03/2011 at 1:08 pm

 54. Minca cea oparita: „pentru cei cae-l cunosc pe presedintele de onoare,stiam de aceste presiuni si stiam ca acesta va fi verdictul politic. Se cunoaste conflictul direct cu presedintele.Institutiile statului reactioneaza politic”

  ela

  10/03/2011 at 1:08 pm

  • intre Minca si Zavoranca stiu ce aleg.

   cinic

   10/03/2011 at 2:22 pm

   • monica columbeanu

    intamplator

    10/03/2011 at 2:44 pm

 55. Bolovani si smoala in capul lui Antonescu 😉

  Liliana Loteria la IRTV: „verdict politic”.

  Cetatean

  10/03/2011 at 1:08 pm

 56. la antena 3 e ceata, daca mai amintiti faza din 90

  razvan

  10/03/2011 at 1:09 pm

  • 🙂 theodorescu si e.valeriu parca

   mircea

   10/03/2011 at 1:12 pm

 57. Ceata, haos si panica. Ordinul este: „scapa cine poate!”.

  La ora asta Gadea lucreaza la foc continuu, cloceste strategii de spalare in emisiunea de seara.

  Cetatean

  10/03/2011 at 1:11 pm

  • Tare as vrea sa o vad pe casandra comentand ceea ce a zis Nastase!

   Theophyle

   10/03/2011 at 1:16 pm

   • Lsa-o, omule, crezi ca ea nu l-ar pocni si ea din cind in cind pe Nastase! 🙂

    Insa idolii politici nu se critica public.

    Cetatean

    10/03/2011 at 1:30 pm

 58. Ma enerveaza Vlad Nistor, e un infect: „s-ar putea ca CEDO sa respinga hotarirea”.
  Plec sa ma aerisesc. Sper sa nu se schimba verdictul pana ma intorc. Aveti grija!!

  cedric

  10/03/2011 at 1:12 pm

  • mergi linistit, nu se schimba nimic. Oricum, pina la CEDO vor trece ani de zile, daca ii accepta plingerea.

   Cetatean

   10/03/2011 at 1:13 pm

 59. Gata, Felix e spanzurat de coada. 😆
  Eiiiii…daca s-ar drumu` la dosarele alea pe care SRI le tine sub gheara, multe s-ar limpezi in tara asta.
  Vom iesi din mocirla doar cand „siguranta nationala” n-o sa mai insemne acoperirea politicienilor cu ochi albastri.
  Pana atunci, mai va !

  Tzepelica

  10/03/2011 at 1:12 pm

 60. Hai cu Porumbacu! 😉

  Cetatean

  10/03/2011 at 1:13 pm

 61. Nu cred ca va ataca decizia la CEDO!

  mar

  10/03/2011 at 1:13 pm

  • O ataca…la Belu.

   Creanga

   10/03/2011 at 1:16 pm

 62. la CEDO am inteles ca au fost redegisti cu cazuri oarecum similare si n-au obtinut nimic

  razvan

  10/03/2011 at 1:15 pm

  • el crede ca o sa treaga de timp 10 ani acolo! Ca sa nu demisioneze din Parlament! Magarul Securist ci tactici securiste!

   Theophyle

   10/03/2011 at 1:17 pm

 63. ela,da!Titlul prevesteste o lupta intre cele doua trusturi? Ca discutiile ce au loc in platou incearca sa minimalizeze verdictul.

  Ne intalnim la CEDO ,tuna COTOIUL si aparatorii sai.Se bazeaza pe ceva destul de alunecos si anume ca UE n-a condamnat comunismul asa cum a procedat cu fascismul.Numai ca din dictaturile totalitare face parte si ceausismul aparat de securistii gen Voiculescu.

  dora

  10/03/2011 at 1:16 pm

 64. persista imaginea Voiculescu cu Voicu 🙂 in parlament

  ela

  10/03/2011 at 1:17 pm

 65. Dora, aiurea. Nu are nici o treaba cu condamnarea comunismului.

  ICCJ da un verdict de colaborator sau nu, nu de „vinovat” daca a fost sau nu comunist.

  Cetatean

  10/03/2011 at 1:17 pm

 66. la iRTV spalatorii de cadavre vorbesc in bobote, nici o surpriza. Chelul ala cu ochelari e gretos

  Galeata cu pixeli

  10/03/2011 at 1:18 pm

 67. Răilor, ce va mai bucurati voi ca dictatorul a subjugat Justitia, care raspunde la comenzile sale. Doar o spune si jupin Nastase.

  victor L

  10/03/2011 at 1:19 pm

  • iaca sunt o rea si ma bucur! Imi pui pacat? Pune!

   ela

   10/03/2011 at 1:21 pm

 68. Hai sa facem un scenariu: 😉

  Ce sanse are acum o procedura de suspendare a lui Basescu pornita de Voiculescu?.

  Cetatean

  10/03/2011 at 1:20 pm

  • Vine Casandra si va spune ca este o rastalmacire justitziara a pct.8, de catre pirat si magistartzii pe care si i-a subordonat politic 🙂

   mircea

   10/03/2011 at 1:31 pm

   • Lasa, Mircea, sa vina. Nu are decit. Daca era aplicat punctul 8 eram scutiti azi de emotie.

    Cetatean

    10/03/2011 at 1:39 pm

 69. Ce discurs justitiar a avut Basescu in 2007, acuma ar fi apa de ploaie.

  Cetatean

  10/03/2011 at 1:21 pm

 70. E de bine… pentru moralul nostru, mi se pare ca decizia a venit ca o mare gura de oxigen in atmosfera sufocanta in care traim. Chiar daca, teoretic, nu exista repercusiuni in urma acestei decizii, eu cred ca este o grea si usturatoare infrangere pentru Felix&co… abia astept comentariile Crinutului… vor fi oare la fel de categorice ca cele care o vizau pe Mona Musca…?! Risc si spun ca nu… vor incerca (impreuna cu cele 2 tembeliziuni) sa minimalizeze aceasta hotarare. Totusi, pentru mine, decizia de astazi este Dreptate… cu cel mai mare „D” care poate sa existe!
  Poate sa se duca Felix la ce curte internationala, planetara, universala vrea el… i s-a lipit eticheta pe frunte! S-o poarte cu mandrie!

  Monix

  10/03/2011 at 1:21 pm

 71. cit de idiot trebuie sa fi ca sa o trimiti pe Minca sa-ti sustina cauza?
  salut all.

  an

  10/03/2011 at 1:23 pm

  • salut! @an, disperare!

   Cetatean

   10/03/2011 at 1:27 pm

  • cu ce va ataca decizia la CEDO? Cu gradul pe care l-a avut, cu informarile facute?Cred ca din acest moment vor fi altii care-l vor reduce la tacere.

   mar

   10/03/2011 at 1:31 pm

   • n-ar fi rau
    confirmarea deciziei ICCj de catre CEDO le va taia craca;nu vor mai putea spune ca justitia e subordonata politic;
    nu cred ca o face..

    intamplator

    10/03/2011 at 1:43 pm

 72. Pentru Misu Voicu, sosia lui Crin, nu e un subiect important, avem probleme de democratie si economice care trebuie discutate.

  Cetatean

  10/03/2011 at 1:29 pm

 73. Mihai Voicu:nu are relevanta;Romania are alte probleme

  ela

  10/03/2011 at 1:29 pm

 74. acum securistul afarä din parlament.

  nu existä un parlament, cu CECURISTI STAMPILATZI:

  VREA SÄ DUCÄ LA CEDO?; S-O FACÄ; SE FACE MAI RÄU DE RAS:

  theo

  10/03/2011 at 1:30 pm

 75. Noi astia de aici ne bucuram de verdictul in sfirsit corect (dupa 6 ani !!!) dat varanului.

  In rest pe uslasi ii doare in 13-14 de verdict, ei vor merge mai departe cu suspendarea piratului, darimarea guvernului, nu-i afecteaza deloc felix; absolut deloc!

  skorpion

  10/03/2011 at 1:31 pm

  • Skorpi, dpdv medical fuga de realitate este o boala psihica extrem de grava si periculoasa atat ptr. pacient cat si ptr. familie. Din pacate devine periculos si ptr. noi cu astia in Parlament.

   mar

   10/03/2011 at 1:34 pm

  • Corect, mai ales ca anii de dezinformare derulati la antene si Irtv prezinta masa alegatorilor decerebrata si manelizata, drept judecator impartial.

   andrzej

   10/03/2011 at 1:44 pm

 76. Mai ce minunatie. Tot felul de vini se gasesc la securismul lui Felix, de n-ori confirmat astazi. Ba ca de aia ca e fondatorul PC, ba ca de aia ca antena 3 are emisiunile infecte care le are, ba ca e opozant, ba ca e din cauza averii.
  Da Nastase & comp sint in stare sa ia in calcul faptul ca Felix a turnat nenumarati insi sta la baza verdictului?
  Opinia mea strict personala nu e ca Felix a fost colaborator, a fost securist de-a dreptul, eu cred ca de acolo ii si vin toti banii.

  Aha

  10/03/2011 at 1:31 pm

 77. pricäjitul voicu, nu discutä de securisti, cä PNL, este plin

  theo

  10/03/2011 at 1:32 pm

 78. Ziua buna tuturor,
  Multe comentarii pe ziua de astazi.
  Cred ca batalia pentru Boc este batalia pentru a exista un comportament (parlamentar) al ‘noului PD-L’ cat mai apropiat de cel care a fost in ultimii 2 ani si ceva. Cu Blaga in frunte, cei din conducerea noului PD-L nu se vor deosebi de USL.

  Cat despre Voiculescu, chit ca va fi show, oameni care sa schimbe tara romaneasca trebuie sa-si faca simtita existenta, sa nu se multumeasc cu privitul unui show. Stiu ca exista. 🙂

  CFG

  10/03/2011 at 1:32 pm

 79. Da, Aha, a fost securist-securist.

  Savuram victoria si ii bagam azi undeva pe toti securistii din Parlament.

  Cetatean

  10/03/2011 at 1:33 pm

 80. lui misu ii este fricä.

  dosarul PORUMBACU, este aproape complect……….

  theo

  10/03/2011 at 1:33 pm

 81. securistul cotoi, trebuie esclus din parlament.

  afarä cu felix securistul!!!

  theo

  10/03/2011 at 1:34 pm

  • nu poate fi exclus.

   Cetatean

   10/03/2011 at 1:37 pm

   • E adevarat,asa,pur si simplu ,nu.Insa oricare dintre noi,sau toti impreuna il putem da acum in judecata pentru declaratie mincinoasa.Si out din locul pe care il ocupa in parlamentul Romaniei

    ela

    10/03/2011 at 1:40 pm

   • ba da pe declaratie mincinoasa, cred ca este si fapta penala!

    mar

    10/03/2011 at 1:43 pm

 82. nici pt. Ponta nu are nici o relevanta. a declarat ca pt. el nu are importanta nici colaborarea dictatorului cu securitatea.
  cam asta o sa fie axul comunicarii usl in chestia asta: irelevant + varanul abuzat + basescu e si mai securist

  an

  10/03/2011 at 1:34 pm

  • Ba eu cred ca are o relevantza foarte mare.Nastase a intuit de mult pericolul dar ca de obicei joaca dublu.Zice ce-a zis azi,dar preventiv la pus pe Ponta ca sa se „dezica” de motanel. Clasic psd.

   mircea

   10/03/2011 at 1:44 pm

 83. Salut!
  va ivnit sa urmarim declaratiile „la rosu” privind hotararea curtii de a da ca definitiva colaborarea lui felix cu politia politica. Cu siguranta vom capata indicii despre viovatii tinute inca secrete in dosare dosite.

  andrzej

  10/03/2011 at 1:39 pm

 84. Hai ca incepe presiunea asupra lui Crin: deja se scriu articole serioase.

  http://www.romanialibera.ro/actualitate/politica/cum-se-simte-crin-antonescu-intre-musca-si-voiculescu-218684.html

  Cetatean

  10/03/2011 at 1:42 pm

  • 😆 ca un „porumbacu”

   mircea

   10/03/2011 at 1:45 pm

  • Articolul e de pe 6 martie, l-ai tinut la sertar?

   Creanga

   10/03/2011 at 1:50 pm

 85. un handicapat; nu poate sä spunä alceva:

  dar la dna: Muscä; au särit totzi cu gura

  felix are un tupeu ordinar, el nu numai a fost colaborator, dar a chinuit si familia. este un escroc.

  mä gandesc, catzi din astia, mi-or fii cälcat pragul. este f. trist. de aia trebuie esclus din parlament, imediat.

  theo

  10/03/2011 at 1:45 pm

 86. dece justitzia ii face pe plac lui nästase, si amanä procesele.

  e cazul sä se termine cu acest joc mizerabil, al lasului nästase.

  theo

  10/03/2011 at 1:47 pm

 87. A naibii, chefliul asta e mai treaz, politic vorbind, decat buimacul Crin.

  Galeata cu pixeli

  10/03/2011 at 1:47 pm

  • 😆

   mircea

   10/03/2011 at 1:50 pm

 88. Salut natiune !
  Cotoiul a crapat, cu toate mustatile/antenele lui manjite cu creion chimic a la gadea , ciutacu , stan plus flegmele lu’ badea din zoaiele presei .

  luminita

  10/03/2011 at 1:52 pm

 89. tu esti mircea?..nu.sunt felix!:))deranj mare la spalatoria lui felix .antena3 nici nu pomeneste.dar ne „informeaza” ca vine mitingul cu 60 mii de oameni.e posibil sa fie acest miting.probabil va fi un miting anti USL al pensionarilor care au beneficiat luna trecuta de recalcularea pensiilor in urma careia s au marit binisor pensiile la gr 1 si 2 de munca.

  zigzag

  10/03/2011 at 1:59 pm

 90. azi ciorile de pe antene; nu vor avea diaree; nici dezinterie; devine o epidemie; cu tot tacamul

  degeaba, degeaba, degeaba.

  securist rämane bosorogul securist pe viatzä.

  scuze, azi imi datzi voie sä fiu räutäcioasä, securistii au fost cangrena, mana dreaptä a ciumei rosii.

  theo

  10/03/2011 at 2:00 pm

 91. CTP- desi recunoashte ca e „trist si grav” considera ca verdictul de azi nu are nicio relevantza la nivelul opiniei publice cu atat mai mult la cel politic. Induioshator 😆

  mircea

  10/03/2011 at 2:01 pm

  • La opinia LUI publică poate.

   filadel

   10/03/2011 at 2:03 pm

  • pt. un crucisator adevarat nimic nu are relevanta 🙂

   an

   10/03/2011 at 2:03 pm

   • Crucisatorul asta a devenit un fel de plutas care-i trece podul pe toti fugarii indezirabili pentru opinia publica.

    Galeata cu pixeli

    10/03/2011 at 2:05 pm

   • 😆
    crucishator „ambidextru” cu valentze de yellow submarine,viitorul imn al penelishtilor.Da` ca orice submarin romanesc,iese din 2 in 2 minute la suprafatza.Ca sa mai ia putzin aer. 😆

    mircea

    10/03/2011 at 2:10 pm

  • intr un fel are dreptate:felix si partidul lui au 1 sau 2 la suta prin sondaje iar la alegeri confirma faptul ca singuri n ar putea intra nici in comunitatea spalatoriilor din bucuresti:))problema o va avea porumbacu.are de dat neste socoteli ptr alianta pnl pc.iar nemultumitii din pnl au acum sansa sa puna mana iar pe ciolanul partidului.

   zigzag

   10/03/2011 at 2:11 pm

 92. CTP- desi recunoashte ca e “trist si grav” considera ca verdictul de azi nu are nicio relevantza la nivelul opiniei publice cu atat mai mult la cel politic.

  Acest „nici o relevanta la nivelul opiniei publice” inseamna:

  perfidie si perversitate din partea CTP & clasei politice

  +

  mai inseamna si o perfida intentie de manipulare din partea CTP, de a induce in opinia publica lipsa de relevanta…

  skorpion

  10/03/2011 at 2:12 pm

 93. Ia uitati -VARANUL , in toata hidosenia lui :
  http://img7.imageshack.us/i/varanul.jpg/

  luminita

  10/03/2011 at 2:12 pm

 94. Crapa usLasii , s-a dus draqu’ sandramaua cu antenele antibasiste , cine-i mai crede de acum inseamna ca-i nebun.
  Unde mai fac uslasii campania electorala?
  Poate la OTV.

  luminita

  10/03/2011 at 2:15 pm

  • Sa nu ne imbatam cu apa rece. Ponta si purtatorul de cuvant al PNL au declarat deja ca tarasenia cu Felix n-are nici o relevanta.

   Galeata cu pixeli

   10/03/2011 at 2:21 pm

   • G. acum ce vrem sa recunoasca in piata publica si se flageleze. Pai ieri a ras doi, azi a incast una in figura
    maine mai incaseaza una, si incet devenim si noi o tara normala.
    O sa vina Casandra la pas de seara sa ne explice ce si cum!

    mar

    10/03/2011 at 2:46 pm

  • lumi, este plina tara de nebuni, in primul rand cei care-apara si incearca sa-l spele!

   mar

   10/03/2011 at 2:26 pm

   • N-au credibilitate , mar.
    Zero barat scrie pe ei.
    Macar daca ar profita pedelistii de sansa pusa azi pe tava , li s-a ridicat mingea la fileu.

    luminita

    10/03/2011 at 2:43 pm

 95. In toata povestea asta cu voiculescu eu nu vad miza.
  O sa-l goneasca cineva din postul de vicepresedinte de senat? O sa-i interzica cineva sa faca politica? O sa aiba restrictii privind drepturi sau libertati cetatenesti?
  Fara o lege a lustratiei toate aceste verdicte de colaborare cu securitatea, pentru mine stau pe acceasi treapta cu stirile din monden.

  zaPaco

  10/03/2011 at 2:19 pm

  • ZaPaco, ai dreptate – Securisti „e” buni si patrioti. Si sandramaua lu’ masa cu bolsevicii lui Ponta si ametiti lui Crinolina este ceea ce are nevoie poporul roman. Si fututi si batuti si cu bani luati. Ca nu exista o miza in asta!

   Theophyle

   10/03/2011 at 2:23 pm

   • Pentru mine nu exista miza fara o lege a lustratiei care trebuia sa existe de prin 2000
    Nu dau 2 lei nici pe ponta nici pe antonescu cum de altfel nu dau nici pe basescu sau boc
    Experienta mea de viata in regimul comunist m-a invatat ca nu puteai fi director la crescent sau seful reprezentantei navrom la anvers fara sa dai cu subsemnatul la securitate
    Evul „Fututi si cu banii luati” al Romaniei dureaza de 21 de ani si probabil va mai dura si de acum inainte.

    zaPaco

    10/03/2011 at 2:46 pm

    • corect, dar total neinspirat aici 🙂

     Loda

     10/03/2011 at 3:46 pm

     • de ce loda tu nu poti spune ce crezi, aici?

      Theophyle

      10/03/2011 at 4:07 pm

  • Nu vezi miza?
   Fa-ti o pancarda cu verdictul de azi scris cu majuscule si de cate ori il prinzi pe FELIX deschizand ciocul pe undeva -hop si tu cu pancarda !
   Efect garantat. usLasii stiu de ce. :mrgreen:

   luminita

   10/03/2011 at 2:24 pm

 96. 10 MARTIE 2011
  ––––––
  Coana JUSTITIA de semne ca se vrea cucoana serioasa .
  Doamne-ajuta ! Amin.

  luminita

  10/03/2011 at 2:20 pm

 97. Theophyle lucreaza la o noua postare, oare ne spune despre colaborare?

  Creanga

  10/03/2011 at 2:23 pm

  • Nu dragule, pe asta o primesti de la Cetatean 🙂

   Theophyle

   10/03/2011 at 2:25 pm

   • Asteptam, asteptam, poza e deja pregatita. 🙂

    Creanga

    10/03/2011 at 2:30 pm

 98. INca doua faze de-astea tari , ca cea de azi cu decizia privitoare la scarbosul FELIX si incep sa ma gandesc serios daca ma las de emigratie. 🙄

  luminita

  10/03/2011 at 2:30 pm

  • Pai la o asa decizie fara ‘miza’? Nu stii ce pierzi, parol.

   Creanga

   10/03/2011 at 2:31 pm

   • macar pentru o permisie de 2 saptamani . 😆 😆

    luminita

    10/03/2011 at 2:39 pm

 99. Cetatean,

  nu io,ci aparatorii cotoiului au venit cu ideea ca la CEDO se va avea in vedere contextul in care a lucrat d-l profesor.
  La ce s-ar astepta?Ca i-au fost incalcate drepturile fundamentale cetatenesti,ca nu s-au respectat procedurile judiciare,a fost hartuit politic,i s-au interceptat ilegal telefoanele? Decizia a avut sinuozitati,dar pana la urma bietul a recunoscut singur ca a colaborat cu securitatea pentru a-i hrani cu p paine copilasii.
  Un turnator ordinar si securist ca el nu poate avea o alta sentinta nici unde,nici macar in ceruri.

  dora

  10/03/2011 at 2:32 pm

  • bapardonmascuziterog! Fiind si formator de opinie,ce crezi ,ce raspuns ii va da CEDO domnului profesor? 🙂
   Abia astept raspunsul .Desi ma indoiesc ca mizerabilul indrazneste sa-si duca cacealmaua si acolo.
   Domnilor,cine va fi primul care il da in judecata pentru marturie mincinoasa sub semnatura privata?
   Hai,sa-l zboare si din Parlament!

   ela

   10/03/2011 at 2:40 pm

 100. Am vrut sa fiu pe faza si sa vad creactia antenistilor.

  N-am vazut decat deghizarea cotoiului in Zavoranca,care divorteaza.Era stirea zilei.

  dora

  10/03/2011 at 2:38 pm

 101. Dora, nu are nici o sansa.

  Cetatean

  10/03/2011 at 2:38 pm

 102. L-a mauzit pe Grebla mai devreme la irtv. E lvrea sa vada decizia, in original, iar colaborarea lui Felix cu securitatea e irelevanta pentru pozitia lui din senat. L-a contrazis Marius Oprea care,sper, va capata un glas mai audibil.
  Ce vor face cei care au trecut destul de curind la PC? Nu-mi vine in minte decat Ion Vasile de la Buzau dar parca mai sunt niste nume cunoscute.
  Dl Doctor Irinel Popescu o mai fi membru PC?
  Dar cei doi izgoniti din raiul irtv, Stancu si Ursu, cum s-or simti oare? N-au adus noroc la Antene!

  cedric

  10/03/2011 at 2:40 pm

  • Ursu si Stancutza presteaza la ora, nu conteaza cine a patronul, banu sa dea, normal ca inainte, ca la c…e.

   Creanga

   10/03/2011 at 2:54 pm

 103. Probabil ca toti care apar si declara ca verdictul nu afecteaza USL au oarecum dreptate. In sensul ca oricine stia ca Voiculescu a fost securist, confirmarea asta oficiala poate aduce un prejudiciu de imagine, dar cei ce votau USL inainte de asta vor vota si dupa. Nu cred ca apare xulescu cu wow Voiculescu securist … nu ma asteptam, sunt in soc, nu mai votez. Dar din punctul meu de vedere, desi pe termen scurt nu va fi mare efect, pe terment lung e bine sa iasa mizeriile la suprafata.

  Radu Ionescu

  10/03/2011 at 2:41 pm

 104. Radule, implicatiile sunt de durata si silentioase, dar nu mai putin decisive. Nu spectaculoase, dar decisive.

  Cetatean

  10/03/2011 at 2:42 pm

 105. Cetatean,

  stiu! Numai ca, o continuare a justitiei in afara granitelor ,le lasa ragaz uslasilor sa-si spele imaginea si sa se adapteze cat mai putin pagubos noii situatii.

  dora

  10/03/2011 at 2:42 pm

 106. Nu au ce spala, dora. Imaginea e deja maculata de mult, azi avem confirmarea definitiva a Justitiei.

  Cetatean

  10/03/2011 at 2:45 pm

 107. Jos ochelarii de cal.

  luminita

  10/03/2011 at 2:46 pm

 108. Salut pe Toata lumea 🙂
  Postare noua!

  Theophyle

  10/03/2011 at 2:51 pm

 109. Radule,Felix a fost o piesa grea,hotaratoare in constructia politica USL.A mirosit el cu mustatile securiste ca va sosi si ziua deconturilor;de asta cred ca s-a retras din sefie si din functii executive in partid,reluandu-si rolul de „eminenta cenusie” si jongler dupa ce Hrebenciuc si-a pierdut abilitatile „paranormale”.
  Curatenia morala a societatii abia se afla la inceput.Si un gunoi ca el aruncat la tomberon ,arata ca suntem pe drumul cel bun.

  dora

  10/03/2011 at 2:55 pm


Comentariile sunt închise.