Politeía

Quis custodiet ipsos custodes?

Sfârşit de săptămână – 26 Februarie “Oana Stancu si Adrian Ursu – out!”

Bună dimineata intr-o zi de sâmbata, sfarsit de saptamana. Astazi vom avea la Bucuresti o minima termica de  -7°C, si o maxima termica de  -2°C, umiditate: 73-80%. Indicele de confort termic: – 9°C. Lapovita, inourat.   Pentru alte orase, aici. Curs valutar BNR valabil azi: 1 EURO = 4. 2139 RON (-0. 0192 RON); 1 USD = 3. 0580 RON (-0.0130 RON); 1 EURO =  1. 3780 USD; (-0. 0004). Evolutia saptamanala o  puteti citi aici. Gramul de aur 138.0040 RON (-1.5760 RON).

Benzina şi motorina, la cote istorice. Se anunţă preţuri de 7 lei/litru. Preturile carburantilor au urcat din nou, vineri. Cele mai mari companii de pe piata au majorat costul unui litru de benzina sau motorina cu 9 bani. Petrolistii estimeaza insa ca am putea ajunge sa dam 7 lei pe 1 litru de combustibil. Pretul carburantilor a urcat din cauza majorarii cotatilor internationale ale petrolului, dupa tensiunile sociale si politice din Orientul Mijlociu si Nordul Africii. Pretul barilului de petrol Brent (din Marea Nordului) a ajuns la aproape de 120 dolari pe baril -recordul ultimilor doi ani si jumatate. Vineri insa, situatia de pe bursa londoneza s-a mai calmat, scrie Reuters, ducand la o revenire in zona 115 dolari/baril a cotatiilor. (1 baril = 159 de litri). Din cauza situatiei din Libia, productia mondiala a scazut cu 1,6 milioane de barili de titei pe zi. Petrolistii estimeaza ca scumpirile vor continua daca pretul international se va majora. Potrivit companiei, motorina vanduta de Petrom s-a scumpit, din ianuarie 2010 pana in decembrie 2010, cu 24%. Impactul taxelor asupra evolutiei pretului a fost o contributie de 8%, iar cel al cotatiilor internationale la motorina si deprecierea leului fata de dolar a fost de 16 puncte. In cazul benzinei cresterea a fost de 20%, +8% a fost impactul taxelor (marirea TVA de la 19% la 24% a avut cel mai mare impact) si +12% a fost impactul cotatiilor internationale la benzina si deprecierea RON vs.USD, conform companiei. (Sursa:Protv)

Şeful Vămii Ploieşti: Am luat mită 90.000 de lei, am împărţit banii. O parte ajungea la preşedintele S.B. Şeful Biroului Vamal Ploieţti, Cornel Costea, a declarat, în faţa judecătorilor, că a luat mită 90.000 de lei, din care a oprit o treime, iar restul i-a împărţit între vameşi şi alte persoane şi că, după ştiinţa sa, banii ajungeau „la preşedintele S.B.”. Magistraţii care au decis arestarea preventivă a lui Costea pentru 29 de zile arată în motivarea acestei hotărâri că acesta a fost sincer pe parcursul audierii, descriind în amănunt modul în care se derulau activităţile şi în care se împărţeau banii. Instanţa arată că potrivit lui Costea, „în perioada octombrie 2010 – ianuarie 2011 a primit suma de 90.000 de lei din care lui i-au revenit 30.000 de lei, restul împărţindu-i între vameşi şi alte persoane, ca P.P. şi P.S., bani care, după ştiinţa sa ajungeau la preşedintele S.B.”. În ceea ce priveşte suma de 10.000 de lei, la primirea căreia a fost prins în flagrant delict, Costea a declarat că banii erau „dintr-o restanţă mai mare”, şi au fost puşi în biroul său conform propriilor instrucţiuni date numitului V.C.V. Şeful Biroului Vamal Ploieşti, arestat preventiv pentru corupţie, a fost prins în flagrant delict în timp ce primea 10.000 de lei pentru favorizarea unor firme de import-export din Turcia, în cauză fiind efectuate cercetări şi faţă de alţi lucrători vamali de la Ploieşti, informează, vineri, DNA. (Sursa:Mediafax)

Cât a investit Cosmote în operaţiunile din România. Grupul elen Cosmote a investit aproape un miliard de euro de la relansarea operaţiunilor în România, în decembrie 2005, şi a ajuns la o cotă de piaţă de 24%, de la 0,4% în urmă cu cinci ani, iar afacerile subsidiarei locale au ajuns la 468,6 milioane de euro, la finele anului 2010. In 2005, operatorul Cosmote România avea venituri de 5,1 milioane de euro. La sfârşitul lui 2010, numărul total de clienţi Cosmote în România, incluzând şi utilizatorii Telemobil (Zapp Mobile), a atins 6,84 milioane, în scădere cu 5,9% faţă de 2009. În urmă cu cinci ani, operatorul avea 48.940 de utilizatori, conform datelor publicate în raportul anual al Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM). OTE a anunţat, vineri, că veniturile totale ale Cosmote România au atins 468,8 milioane de euro în 2010, înregistrând o creştere de 7,2% comparativ cu aceeaşi perioadă a anului anterior. Profitul înainte de dobânzi, taxe, depreciere şi amortizare (EBITDA) a avansat anul trecut cu 12,7%, la 73,7 milioane de euro. Cosmote România este controlat de Romtelecom – 30% din acţiuni şi Cosmote Group – 70% din titluri. Anterior, Romtelecom deţinea integral fostul Cosmorom. Acţionarii Romtelecom sunt statul român – 45,99% (prin Ministerul Comunicaţiilor) şi grupul OTE – 54,01%. (Sursa:Mediafax)

Primele scantei intre Vintu si Ghita. Eliminarea emisiunii „Ora de foc” de la Realitatea TV l-a nemultumit pe Sorin Ovidiu Vintu, patronul postului de stiri. La o zi dupa ce jurnalistii Oana Stancu si Adrian Ursu au demisionat de la Realitatea, Vintu arata cu degetul catre Sebastian Ghita: „Renuntarea la cei doi e o gafa de tinerel”. Sorin Ovidiu Vintu, actionarul majoritar al postului Realitatea TV, este nemultumit de decizia lui Ghita de a opri brusc emisiunea „Ora de foc”. Este responsabilitatea domnului Ghita, dar, cu onestitate, renuntarea la doi jurnalisti de asemenea avergura, cum sunt domnisoara Oana Stancu si domnul Adrian Ursu, e o gafa de tinerel, imi pare rau pentru el. A facut o greseala mare, dar e dreptul lui”, a declarat Vintu.

Cei doi jurnalişti au lansat acuzaţii grave la adresa noii conduceri. „Maniera în care a suspendat o emisiune din grilă conţine elementele clasice ale unei operaţiuni de cenzură. Modul de operare arată că i s-a pus piciorul în prag, pistolul la tâmplă domnului Ghiţă, întrucât acest om avea pârghiile să scoată emisiunea, într-un mod civilizat”, a declarat Oana Stancu. Ea subliniază că până în ziua anunţului, nu i-au fost aduse reproşuri de natură profesională. „Nu a fost invocat niciodată ratingul atât timp cât noi realizam principala emisiune a staţiei, care avea un rating peste media postului”, a mai spus Stancu.  Jurnalistul Adrian Ursu aduce şi el acuzaţii de cenzură. „Felul în care s-a desfăşurat această acţiune întruneşte toate elementele unei operaţiuni de cenzură. Faptul că a fost făcută în pripă, faptul că nu a fost motivată şi faptul că a produs efecte asupra politicii editoriale în mod aberant”, a declarat Ursu. Jurnalistul spune că nu ştie dacă emisiunile pe care le-a făcut l-au deranjat direct pe Sebastian Ghiţă sau pe altcineva. „Nu ştiu de asemenea dacă nu cumva îl aranjează şi nu îl deranjează această decizie pe care am luat-o. Respectiv dispariţia noastră s-ar putea să-l aranjeze pe dânsul sau pe alţii”, a mai spus Ursu. (Sursa:Adevarul)

Forţele de ordine au tras în manifestanţi la Tripoli. Mai mulţi oameni au murit. Forţele de ordine libiene au tras focuri de armă asupra manifestanţilor, în mai multe cartiere ale capitalei Tripoli, la ieşirea de la rugăciunea de vineri, provocând moartea mai multor persoane, au declarat martori. Forţe de poliţie şi „miliţii pro-regim” s-au mobilizat în jurul anumitor moschei ale capitalei pentru a împiedica manifestaţiile, potrivit unor martori. În cadrul rugăciunii de vineri, imamii au prezentat la Tripoli discursul oficial, făcând apel la revenirea la stabilitate şi la încheierea „actelor de sabotaj”, avertizând cu privire la „insurecţie”, a adăugat aceeaşi sursă. Potrivit credincioşilor, această predică le-ar fi fost impusă imamilor. Susţinătorii liderului libian sunt concentraţi la Tripoli, unde miliţiile Khamis dispun de 9.000 de combatanţi, tancuri şi avioane, potrivit unor informaţii de la locuitori anti-Kadhafi din oraşul Al-Baida. Într-un semn că puterea încearcă să contracareze valul de contestare, televiziunea libiană a anunţat un ajutor de 400 de dolari familiilor libiene şi creşterea cu 150 la sută a salariilor anumitor funcţionari. Ambasadorul adjunct al misiunii libiene la ONU, Ibrahim Dabbashi, a afirmat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că numărul morţilor din Libia este de ordinul miilor, nu al sutelor. (Sursa:Mediafax)

Va urez o zi buna!

68 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. neatza!
  legat de Oana Stancu si Ursu, stii cum se spune, hotul striga: hotii!

  Radu

  26/02/2011 at 10:14 am

  • Salut 🙂
   Respectivi au incetat sa fie jurnalisti de mult. Acum s-a intors roata. Au participat la distrugerea presei romanesti. Acum platesc pretul!

   Theophyle

   26/02/2011 at 10:18 am

 2. Ii recupereaza Felix sau SRS. Cozi de topor de un asemenea calibru isi re-gasesc rapid stapani pe masura. 🙂

  Galeata cu pixeli

  26/02/2011 at 10:23 am

  • Da, poate vor fi recuperati! Au insa „semnul lui Cain” pe frunte, de asta data unul formal. Asta inseamna ceva. Cel putin in lumea presei pe care o cunosc eu. Au devenit expirati si de jure!

   Theophyle

   26/02/2011 at 10:30 am

 3. Salut 🙂
  Exista un set de „jurnalisti” de nisa (de)formati asa in in ultimii ani
  Paradoxal daca vine USLA la guvernare vor deveni muritori de foame pentru ca nu vor mai avea ce sa critice la putere iar ca sa faci reportaje cu ce rau e in Mozambic Cuba si Portugalia ai nevoie de mai putini jurnalisti specializati in aruncat cu hirdaul de rahat, intrerupt interlocutorul sau pus o intrebare de 20 de minute din care lipseste intrebarea.

  • Salut TDS,
   Eu nu sunt jurnalisti ci prestatori de sevicii politice. Asta trebuie publicul sa inteleaga!

   Theophyle

   26/02/2011 at 10:31 am

   • Publicul nu prea are ce sa inteleaga.
    El e osificat intre: cei ce inteleg, cei ce nu inteleg si cei ce spun ca toata presa minte.

 4. Da, umilinta pentru ei e maxima. Executarea lor a fost una simbolica si cu mesaj: sunteti niste slugi care va indepliniti slujba mult prea grosolan si obtineti un efect contrar fata de ceea ce se asteapta de la voi.

  Galeata cu pixeli

  26/02/2011 at 10:39 am

 5. Mai mult ca sigur ca urmatorii, pe lista neagra a lui Ghita, sunt Stelica si Dinescu.

  Galeata cu pixeli

  26/02/2011 at 10:41 am

  • Mai greu, aici sunt probleme cu „ochi albastri”!

   Theophyle

   26/02/2011 at 10:49 am

 6. neata,

  spectaculos saltul cosmote; eu aveam mereu rezerve fata de ei.

  cei 2 ziaristi stancu si aursu, fiu de securist, sint acum someri? vai, de capul lor tembel
  🙂

  skorpion

  26/02/2011 at 10:42 am

  • salut skorpi 🙂
   da meritorii, in special p[entru ca nunt legati de o super-retea de genul Orange sau Vodafone!

   Despre cei doi – merita si mai mult decat au primt!

   Theophyle

   26/02/2011 at 10:51 am

 7. Neaţa!.. Stimaţi prieteni, vă rog să-mi scuzaţi absenţa de ieri din peisaj, sper ca azi să pot recupera, în parte… Şi nu în ultimul rând, vă mulţumesc tuturor, şi ţie Theophyile în primul rând, pentru observaţii şi aprecieri…

  baricada

  26/02/2011 at 10:52 am

 8. Saluttare!
  Bufniţa şi Cucuveaua şi-au cântat din greu beleaua tv.
  Nu se cade să pice în cioc tocmai o ciripitoare cu probleme la pitpalac. E greu de schimbat dioptriile în tandem şi după atâta mâncat în exces, cu polonicul; colivia realităţii se mai salvează pe unde poate.
  SOV simulează binişor cum că Ghiţă i-a făcut domnişoarei ditamai bagajul, roşu de mânie, şi i-a pus în mână indicatorul „interzis în ambele sensuri” . Ea este dispusă să şi-o dreagă la portiţă, cu declaraţii de dragoste în găinaţul de pe antene:

  Băşcăliosul

  26/02/2011 at 10:53 am

 9. Buna dimineata!
  Despe cei doi asa-zisi ziaristi nu pot sa spun decat „uitat fie numele lor” !

  ela

  26/02/2011 at 10:56 am

 10. Buna dimineata,
  Am impresia ca emisiunea Tanase si Dinescu nu mai exista.
  De vreo 3 saptamani apar Dinescu si Calinescu si am aflat ca Dinescu nu prea mai apuca sa vorbeasca din cauza lui Florin Calinescu al carui debit verbal ne este bine cunoscut.
  deci, Tanase mai „lucreaza ” la irtv?

  cedric

  26/02/2011 at 11:12 am

  • da, ii face papucii domnului Ghita!

   Cetatean

   26/02/2011 at 11:22 am

 11. Astia zic ca joaca sah dar in sahul lor pionii merg inapoi iar tura merge pe diagonala.
  Ceva s-a intimplat cu Ghita care nu are legatura cu profitul intreprinderii, cu deontologia, si cu alte gunoaie etice sau economice. (Nu e exclus sa fi fost amentintat contoondent de anaf )
  Durerea lor este ca nu pot face publice motivele incepind de la Ursu si terminind cu Ghita trecind prin Ciutacu

 12. Salutare la toata lumea! 🙂

  1. Cei doi isi zic „jurnalisti”. Daca ar fi asa de valorosi pe cit se cred, ar sari alde Animal Planet alte posturi similare (Fishing and Hunting) cu oferte.
  2. Probabil ca va sari insa doar felix, iar dupa „Ora de foc” facuta la vant(u), acuma vor realiza doar „Ora de fum”.
  3. Vantu si Ghita se joaca de-a politistul bun, politistul rau. Felix va fi un domn pe linga ei, ii pune alaturi de razvan dumitrescu sa realizeze la ore de maxima audienta (4 noaptea) emisiunea „Ursule, citi pixeli in plus sunt pe rochita domnisoarei Stancu?”.
  4. Acuma au testat si cei doi procurori bolsevici ce inseamna sa bei…apa de la hidrant 😈

  Cetatean

  26/02/2011 at 11:21 am

 13. Replica smiorcait-obraznica a lui Vantu, arata limpede ca nu se joaca de-a good cop-bad cop. Ghita joaca pe banii lui, Vantu, practic, nu (mai) are bani. Personal cred ca, acum, posibilitatile lui financiare sunt de nivelul unui afacerist mediu din provincie.

  Galeata cu pixeli

  26/02/2011 at 11:35 am

 14. GP, stia ce se va intimpla cu postul cind a decis sa inceapa tratativele cu Ghita. Vantu vrea sa isi scape pielea, si banii lui Ghita sunt mai buni ca latraii de stancu si ursu.

  Cetatean

  26/02/2011 at 11:42 am

  • Mi se pare straniu ca un escroc de talia Vântului să-şi pericliteze mai tare poziţia deja complicată, întrând cu capul de berbec în clonţul lui Ghiţă, să-l provoace cu elan de „tinerel” necopt (după un fapt consumat sau cel puţin asortat şi cu atitudinea de retragere a celor 2 împricinaţi).
   Mai degrabă, stofa escrocului şi instinctul lui de conservare îmi sugerează teama lui de ciripitoarele buclucaşe, consolate ca frecţia la o rotulă de lemn.

   Băşcăliosul

   26/02/2011 at 12:14 pm

   • si eu inclin spre aceeasi interpretare, Mister B. Pentru ca aia doi sa nu ciripeasca, Vantu se face ca sufera alaturi dei ei si il admonesteaza pe Ghita. Iar lui Ghita i se rupe, el oricum a bagat bani in IRTV, macar sa fie injurat, sa aiba si el sentimentul ca e sef.

    Cetatean

    26/02/2011 at 12:41 pm

    • Eu inclin sa cred ca Ghita nu da doi bani pe Vantu, cel de azi. Declaratiile lui Vantu, cum a fost si aceea, ca el poate sa il cumpere pe Patriciu, nu invers, in lumea astora cu bani multi si influenta, sunt simple frectii fara efect, destinate doar galeriei grivreilor.

     Galeata cu pixeli

     26/02/2011 at 12:46 pm

     • Dacă Ghiţă ar fi aşa de rău, independent şi pus pe stat călare, ar trebui să-l vedem hotărât cu cucu la lucru, că are front, marfă destulă şi motive să opereze în carne vie.
      Mi-e teamă că nu va fi chiar aşa.

      Băşcăliosul

      26/02/2011 at 1:00 pm

   • Chiar dacă Ghiţă a umblat la grila din portiţă, nu avem certitudinea că a operat de capul lui.
    Se înţelege că grila a fost afectată grav, cu ţinta de inflaţie a ciripitoarelor, în urmă cu 3 săptămâni, deci înainte să apară firma lui Ghiţă în top de ţop cu statul.
    Apoi, cei doi au demisionat, n-au avut răbdare să aştepte invitaţia de expulzare clară, în zbor deasupra unui cuib de muci în freză. Poate shimbarea de grilă îi aduceau la o emisiune de profil, permisă după miezul nopţii: „Împerecherea păsărilor de noapte”.:)
    Au sărit cu ciocul mare pe Ghiţă, într-o inspiraţie a nerăbdării, de parcă au fost sfătuiţi, bine sfătuiţi.

    Băşcăliosul

    26/02/2011 at 12:47 pm

 15. Salutare,
  Si s-a dus ora de foc
  Si Ursul la iarmaroc
  Joaca cum ii canta tiganul
  Ce pe frunte-i marca banul
  Oana Stancuţa face pitpalac
  Ingramadita-ntrun sac
  Nici ea n-a avut noroc
  A ajuns la iarmaroc

  Creanga

  26/02/2011 at 12:15 pm

 16. salut, Creanga 🙂

  Cetatean

  26/02/2011 at 12:42 pm

  • Salutare,
   Ursul si Stancutza de vanzare
   In direct si in reluare
   Care scuipa mai departe
   Plateste mai iute din rate

   Ghita, te-asteapt deseara pe olitza
   Langa olitza de porcaiala
   Vino da numa nu vini cum vii tu
   De obicei c-o portocala
   Cine te pupa-n dos ca mine
   O ora intreaga numai pe tine
   Ghita, arata-mi tu o fata care
   Poate sa scuipe asa de tare

   Creanga

   26/02/2011 at 1:07 pm

 17. Sal`tare, natiune ! 🙂
  Stancu si Ursu ?
  Doar niste mercenari penibili, fripturisti de ocazie.

  Cu pretul benzinei/motorinei nu prea e in regula pt. ca ce se vinde acum la pompa a fost rafinat din petrol la pretul vechi.
  Cum in Ro nu-i verifica nimeni, baietii astia ne fac la buzunare. 😦

  Tzepelica

  26/02/2011 at 12:52 pm

 18. Salut dragi pretini și tovarași . 🙂
  – Benzina , motorina vor ajunge pe culmi fără egal nu doar in Romania . Bineințeles că inflația oficială va crește foarte puțin. 🙂
  – Există în Romania un vameș sau un punct vamal fără corupție ?
  – Realitatea TV , prezintă pe undeva un bilanț anual cu incasările și cheltuielile aferente ? Ca orice societate tv din vest . Este o SRL , o SA și cine deține cotele de participare ?
  – La Tripoli sint in faza : stați liniștiti tovarăși , CC a PCR a hotărît mărirea pensilor și salarilor.
  Bineințeles că vă urez și eu o zi bună. 🙂

  Ștefan A.

  26/02/2011 at 12:54 pm

 19. Manevre ieftine, sa vedem cui profita intreaga tevatura, pentru a vedea cine e la originea ei. Daca te iei dupa cei doi, Ghita e un sef dictatorial si impulsiv. Vantu ii caineaza pe cei doi si ii da lectii de management lui Ghita, omul cu banii.

  Din intreaga situatie, ar trebui sa raminem cu ideea ca fraierul de Ghita s-a bagat peste o emisiune cu rating, i-a dat afara pe doi oameni valorosi si nu a ascultat de tata Vantu. Ghita pierde la toate capitolele iar Vantu iese in cistig de imagine.

  Cetatean

  26/02/2011 at 12:57 pm

  • Cetatean, nu uita ca Ghita e milionarul, si nu e picat din luna, tipul asta e un barosan de cel putin 10 ani in mediul de afaceri romanesc.

   Vantu se zbate tot mai neconvingator sa pozeze in omul care a fost, puternic si influent. Ei bine, nu mai e si nu-l mai cred decat fraierii.

   Teoriile astea ale conspiratiei, si balantele astea cine si ce castiga sau pierde la imagine, sunt nimicuri. Ghita nu are nimic de pierdut ca a dat afara doi argati.

   Galeata cu pixeli

   26/02/2011 at 1:02 pm

 20. corect, sunt de acord ca ghita nu are nimic de pierdut, insa nu sunt inca deloc convins ca zburatacitul celor doi nu are legatura si cu dorinta lui Vantu de a scapa de ei, cu mina lui Ghita.

  Cetatean

  26/02/2011 at 1:11 pm

 21. Ursul pacalit de Ghiţa
  Pe la teveu mai guiţa
  Nu e drept ca l-au concediat
  C-avea rating la scuipat

  Creanga

  26/02/2011 at 1:13 pm

  • Ursul nu mai are coada
   Nici politicieni gramada
   Ce stau drepti pe la teve
   Sa-i pocneasca pe neve.
   Acum are o oferta:
   Antena plus o omerta!

   Cetatean

   26/02/2011 at 1:18 pm

   • Ora de foc s-a schimbat
    Ii spune ora de scuipat
    Pe ce teveu il vom gasi
    Doar la primavara vom sti
    Acu are coada prinsa
    In capcana de vant intinsa

    Creanga

    26/02/2011 at 1:24 pm

    • „Ora de scuipat” 😆

     Cetatean

     26/02/2011 at 1:30 pm

 22. Si s-o luam logic. Darea afara a celor doi ce arata? Ca influenta in trust a lui Vantu e, practic, zero. Castig la capitolul imagine-Ghita. A aratat ca face acolo ce vrea muschii lui.

  Toata lumea se bucura ca i-a dat afara pe aia doi, castiga in primul rand la imagine presa si Ghita. Doar fanaticii basescofobi ii deplang.

  Deci unde „pierde la toate capitolele” Ghita de fapt?!

  Galeata cu pixeli

  26/02/2011 at 1:15 pm

  • GP, publicul fidel IRTV ii place pe cei doi. Vine Ghita si ii da afara. Publicul captiv se mira si e nervos ca nu isi vede gladiatorii. Vine Vantu sii spune ca e greseala de tinerel (care nu se pricepe, desi are bani). Populatia captiva realizeaza ce „corect” era SOV si cum ii lasa el „liberi” pe cei doi profesionisti.

   Brusc, darea afara a celor doi e „cenzura”, iar modul cum conducea Vantu postul era paradisul libertatii. Vantu apare ca garantul libertatii pe ecran al celor doi (el, care spunea in stenograme ca nu misca nimeni fara ordinele lui), iar Ghita, un fraier tinar cu bani si fara cap.

   Asta se vede pentru fidelii IRTV.

   Cetatean

   26/02/2011 at 1:22 pm

 23. majorarile de pret la combustibili:
  1. de regula pretul de azi de la busrsa se regaseste la pompa peste cel putin 30 zile(de obicei 60)
  2. care devalorizare ron/usd ca e invers fata de anl trecut
  consiliul concurentei ar putea aici sa-si faca treba mai bine
  in toata lumea civilizata nu creste pretul la pompa in ziua in care creste cotatia la londra sau nyc
  dar,deh,romanii sunt bogati

  intamplator

  26/02/2011 at 1:18 pm

 24. latratorii de la teveuri;
  acum schiauna dar eu voi fi bucuros in ziua cind vor da faliment iar ziaristii” se vor duce sa-si ajutor de somaj,conforme cu salariile inregistrate la camera de munca

  intamplator

  26/02/2011 at 1:20 pm

 25. Când luminiţa de la capătul tunelului va fi totuna cu lumânarea de la capătul bunelului (bunicuţa suspendată cu picioarele… tot înainte), ar fi începutul sfârşitului, ca al irealităţii tv în cazul în care, în colivia cu pricina, Bufniţa şi Cucuveaua abia deschid operaţiunea „Cu penele curate şi fulgii săriţi”. Să dea Domnul!

  Băşcăliosul

  26/02/2011 at 1:21 pm

 26. Mister B, si eu consider la fel. Cind voi auzi bulgari pe cosciugul bunelului, atunci vom sti ca s-a incheiat tranzitia.

  Cetatean

  26/02/2011 at 1:25 pm

  • Să dea Domnul similitudinea cu începutul sfârşitului la irtv, dar eu n-o văd.

   Băşcăliosul

   26/02/2011 at 1:30 pm

   • Se poate întâmpla numai după ce vântul ar fi ascuns într-o celulă cu aer rarefiat. In vido veritas!

    Băşcăliosul

    26/02/2011 at 1:35 pm

 27. Mi-e destul sa stiu ca frica de aerul rarefiat il va face pe omul lui Vantu sa dea din el tot ce stie. Doar asa ar bate vantu prin celula de la tubulatura!

  Cetatean

  26/02/2011 at 1:36 pm

 28. Când în majoritatea emisiunilor irtv se lucrează cu materialul clientilor turbaţi şi invitaţi să-şi isterizeze interesele patologice, despre ce post al lui Ghiţă-curăţătorul mai vorbim?
  Bufniţa şi Cucuveaua-fie-le ţărâna şi cenuşa din cap uşoare!- n-au fost relele cele mai mari.

  Băşcăliosul

  26/02/2011 at 1:47 pm

 29. pe cine asteaptä ghitzä la pOrtitzä?

  theo

  26/02/2011 at 1:51 pm

  • Theo,
   Portiţa e la cotitură. E suficient să fie deschisă larg, de acum încolo, însă are lacăt, iar cheile nu le văd în buzunarele lui Ghiţă, oricât de deschise ni se prezintă.

   Băşcăliosul

   26/02/2011 at 1:58 pm

   • Ghiţă a avut timp căcălău să-şi facă rost măcar de dubluri ale cheilor, dacă nu-i în stare să confişte originalele.

    Băşcăliosul

    26/02/2011 at 2:02 pm

    • Sa vedem daca a schimbat si broastele, ca sa fie sigur 😉

     Cetatean

     26/02/2011 at 2:08 pm

     • Broastele erau inghitite
      De giurnalistul cuminte
      Batista era apretata
      Porunca nu se lasa asteptata

      Creanga

      26/02/2011 at 2:20 pm

      • a fost la inceput apretata, acuma a devenit…

       Cetatean

       26/02/2011 at 2:23 pm

      • Alea râioase nu se lasă schimbate, fiindcă sunt concentrate… cât stau cu ochii bulbucaţi pe Dealul Cotrocenilor.

       Băşcăliosul

       26/02/2011 at 2:32 pm

 30. Asteapta Popa la portitza 🙂

  Cetatean

  26/02/2011 at 1:59 pm

 31. Salut 🙂
  mi-am terminat sarcinile casnice si sunt cu voi 😆

  Popa ca popa, se cam lasa asteptat la marea spovedanie 🙂

  Theophyle

  26/02/2011 at 2:01 pm

  • 🙂 welcome back!

   Theophyle, pe popa asta o sa il spovedeasca Patriarhul cel mare, atitea pacate grele are pe constiinta 😆

   Cetatean

   26/02/2011 at 2:07 pm

   • Cred ca mult mai putine decat a sefului lui! Ala talhar recidivist cu o experienta de zeci de ani!

    Theophyle

    26/02/2011 at 2:14 pm

 32. Galeata cu pixeli

  26/02/2011 at 2:06 pm

  • Mda, ca pana acuma le-a impartit bomboane!

   Theophyle

   26/02/2011 at 2:12 pm

 33. eu cred cä nici dl. dracu, nu-l i-a.

  theo

  26/02/2011 at 2:18 pm

  • ai raspuns inaintea mea 😆

   Theophyle

   26/02/2011 at 2:22 pm

 34. Si mai este o vorba: „raiul nu-l primeste, iadul il da inapoi”!

  Cetatean

  26/02/2011 at 2:22 pm

  • norocul lui ca la ortodocsi nu exista purgatoriu 🙂

   Theophyle

   26/02/2011 at 2:23 pm

   • hehe, cu asa noroc nu e de glumit! caci daca raiul isi mentine vointa, pina la urma tot iadul cedeaza 😈

    Cetatean

    26/02/2011 at 2:31 pm

 35. Salutare Theophyle,
  Idem pentru Ilici Ilinovici
  Nu-l mai ia dracu de aici

  Creanga

  26/02/2011 at 2:23 pm

 36. Ok prieteni, trecem la postarea urmatoare 🙂
  Postare noua 🙂

  Theophyle

  26/02/2011 at 2:30 pm


Comentariile sunt închise.