Politeía

Quis custodiet ipsos custodes?

O zi obişnuită – 25 Ianuarie / “vârful aisbergului”

Bună dimineata intr-o zi de marti. Astazi vom avea la Bucuresti o minima termica de  -7°C, si o maxima termica de  -1°C, umiditate: 98%. Indicele de confort termic: -8°C. In cea mai mare parte noros. Frig.  Pentru alte orase, aici. Curs valutar BNR valabil azi: 1 EURO = 4. 2684 RON (+0. 0033 RON); 1 USD = 3. 1437 RON (-0.0077 RON); 1 EURO =  1. 3578  USD; (+0.0044).  Gramul de aur 3.1437 RON  (-0.0077).

Problema pensiilor speciale intens dez­bătută în ultimele zile readuce la lumină un fapt de-a dreptul dramatic pentru o ţară ca România: 40% dintre persoanele cu vârsta cuprinsă între 45 şi 65 de ani nu lucrează.  Potrivit datelor Statisticii, din cele 5,2 milioane de persoane care au acum între 45 şi 65 de ani (vârsta de pensionare la bărbaţi potrivit noii legi a pensiilor), 2 milioane sunt inactive. Suma reprezintă aproape jumătate din pensionarii din România care anul trecut au fost în număr de aproape 5,5 milioane de persoane. Spre comparaţie, numărul angajaţilor la finele anului trecut era de 4,3 milioane. În această perspectivă, discuţia de zilele trecute privind decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie de a opri recalcularea pensiilor speciale ale militarilor, foştilor poliţişti sau ale foştilor lucrători în serviciile speciale nu reprezintă decât vârful aisbergului. Nu doar cele 150.000-200.000 de pensii speciale (pentru care se cheltuieşte aproape un miliarde de euro anual) sufocă bugetul asigurărilor care trebuie subvenţionat direct şi din bugetul de stat (din impozite, practic), ci situaţia pe ansamblu despre care este prea greu de afirmat că ar mai putea continua aşa. Mai multe puteti citi aici.

Delegaţia Fondului Monetarul Monetar Internaţional (FMI), condusă de Jeffrey Franks, începe marţi a şaptea misiune de evaluare din cadrul Acordului Stand-By. Vizita misiunii FMI are avea loc împreună cu cele ale Comisiei Europene şi Băncii Mondiale.  Misiunea FMI, condusă de Jeffrey Franks, pare a avea un set de obiective mai puţin dure decât cele care au îngreunat agenda precedentelor misiuni, ceea ce îi va lăsa mai mult timp pentru negocierile următorului acord dintre România şi FMI. O trecere în revistă a precedentelor vizite făcute de Jeffrey Franks şi echipa sa la Bucureşti ar trebui să înceapă prin amintirea celei de-a doua misiuni, când nu s-au putut finaliza negocierile pentru că nu exista un guvern român legal ales de Parlament, iar delegaţia Fondului a plecat înapoi la Washington, urmând să revină ‘de îndată ce va fi format noul guvern’. Miza încheierii cu succes a misiunii era deosebit de mare, preşedintele Traian Băsescu declarând atunci că ‘fără să tragem cele două tranşe de la FMI şi de la UE în lunile octombrie, noiembrie, decembrie (2009 – n.red.) avem dificultăţi sau, să o spun foarte deschis, putem fi în imposibilitatea de a plăti salariile şi pensiile.’ (sursa:Agerpres)

Cum fac bani negri unii medici de familie: un milion de pacienti inventati doar in Bucuresti. Presedintele Casei Nationale de Asigurari (CNAS), Lucian Duta, i-a acuzat pe medicii de familie ca fac bani declarand mai multi asigurati decat sunt in realitate. Conform datelor inregistrate in Sistemul Informatic al CNAS, medicii de familie din Capitala au declarat 2,5 milioane de pacienti, fata de 1,6 milioane, cati sunt in realitate. „Am considerat ca este nevoie de o ancheta a Curtii de Conturi a Romaniei. Noi avem suspiciunea ca medicii schimbau intre ei listele cu pacienti, astfel incat unii declarau atat pacientii lor, cat si pe cei ai altor colegi, adica mai declarau odata asigurati deja aflati pe liste”, a spus Nicolae Lucian Duta, presedintele CNAS. (Sursa:Hotnews;Adevarul)

După ce, ministrul francez Laurent Wauquiez a enumerat pericolele intrării României în spaţiul Schengen, printre care şi căderea bazei de date Schengen în mâinile crimei organizate, este foarte interesant de urmărit cum va evolua acest subiect în dialogul franco-român. Există însă o altă declaraţie, venită de această dată dinspre Berlin, unde Bucureştiul nu are deocamdată nicio replică. Deşi în discursul său de joi, de la întâlnirea cu şefii misiunilor diplomatice în România, preşedintele Traian Băsescu a vorbit repetat despre credibilitatea Uniunii Europene şi despre principiul respectării normelor dreptului internaţional, acolo jos, la firul negocierilor, se pare că se aplică, ne place – nu ne place, o grilă realpolitik. O dovedesc chiar întâlnirile dintre miniştrii de finanţe ai zonei Euro, cea de săptămâna trecută fiind o demonstraţie a faptului că principiile au început să urmeze banii, nu invers. Avem instrumente pentru a recâştiga graţiile pierdute? Din punct de vedere economic, şansele sunt mici, şeful FMI la Bucureşti, Jefrey Franks, recunoscând, într-un interviu pentru Ziarul Financiar, că marea dezamăgire la finalul acordului cu România este “absenţa creşterii economice”. Nici în ceea ce priveşte capacitatea României de a-şi folosi alianţe create şi deja întărite nu există prea multe opţiuni. În Europa există tot felul de alianţe permanente: ţările Benelux, grupul de la Vişegrad, Balticii, Nordicii. Dar România e mai curând izolată, nici chiar în problema Schengen, unde au o poziţie similară, atitudinile Sofiei şi Bucureştiului nefiind armonizate. (Sursa: DW)

Înainte de a se încinge spiritele inter-confesionale, republicile fostei Iugoslavii cultivaseră o altă sămânţă de vrajbă: distribuirea fondurilor dinspre părţile mai dezvoltate către cele mai sărace. O altă federaţie stă în pragul dezbinării din aceleaşi motive: Belgia. Subiectul intră în dezbatere politică şi în Republica Federală Germania. Au fost patru, au rămas trei: Bavaria, Hessen şi Baden Würtemberg sunt landurile federale care funcţionează pe profit şi de la care se îndreaptă bani către celelalte 13 regiuni cu performanţe mai puţin notabile în contabilitate. Până de curând, din „clubul campionilor” mai făcea parte şi Renania de Nord – Westfalia, cel mai populat land federal. Închiderea treptată a industriei extractive, pilonul economiei din landul cel mai de vest al Germaniei, dar şi căderea altora, mai ales în contextul recentei crize globale, a transformat Renania de Nord – Westfalia din contributor la bugetul federal în primitor. (Sursa: DW)

O explozie s-a produs luni în zona de sosire a zborurilor internaţionale, pe aeroportul Domodedovo din Moscova, a anunţat agenţia Interfax. Potrivit unei surse din poliţie, explozia a fost provocată de un atentat sinucigaş.Bilanţul atentatului sinucigaş comis luni la aeroportul Domodedovo din Moscova a ajuns la 35 de morţi şi 130 de răniţi. AFP relateaza ca Serviciile de informati rusesti au stiut de iminenta unui atentat, dar nu au reusit sa-i prinda pe cei trei suspecti care ar fi organizat atacul de luni, de pe aeroportul moscovit Domodedovo, au afirmat mai multe surse din politie citate de mai multe agentii din Rusia. (Sursa: Politeia)

Va urez o zi buna!

48 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Amare observatiile privind gradul de ocupare al persoanelor cu varsta intre 45-65 de ani.
  Multi sunt rezultatul concedierilor masive si a pensionarilor fortate in anii 90.Ingroasa randurile celor care lucreaza la negru sau in strainatate si,mai trist, al beneficiarilor de venit minim garantat sau a pensionarilor mai mult sau mai putin bazate de o suferinta reala.
  Privatii nu au interes sa-i angajeze, si chiar daca s-au retras la sate,nu sunt dispusi sa lucreze mai mult decat propria gradina.Sunt dezradacinati-prin educatie nu au reusit sa se integreze niciodata in viata orasului,si din cauza plecarii precoce de la sat nu au invatat sa lucreze campul.
  Sunt sate intregi cu oameni in putere care iau venit minim garantat,chiar in zonele cu camp parloaga.
  Dar ce mai astept intr-o tara in care cateva sute de persoane isi permit sa huiduie pe insemnele tarii pe care au jurat sa o slujeasca si sa o apere ,iar restul se uita muti,fara a lua atitudine ?

  ela

  25/01/2011 at 9:56 am

  • Salut @ela 🙂
   Oamenii la fel ca statele platesc pentru prostiile pe care le fac! Statul plateste incompetentele indelungate ale prostiilor pe care le-au facut alesii nostri. Din nefericire platitorii suntem noi. In popor exista o zicala despre ” Si batuti si …. si cu banii luati”

   Theophyle

   25/01/2011 at 10:05 am

 2. Buna dimineata!

  Acum intelegem ce inseamna stat „social” pentru iliescu si ai lui, responsabili de inversarea proportiei intre pensionari si activi: stat in care masa electorala a PSD traieste efectiv pe spatele celor activi. Stat „social”, adica modalitatea perfecta de a avea o baza electorala intretinuta cu pensii platite de o categorie activa din ce in ce mai subtire.

  „Statisticile Casei Naţionale de Pensii şi alte Drepturi de Asigurări Sociale arată că, în noiembrie trecut, din cei 5,49 de milioane de pensionari doar 3,8 milioane atinseseră limita de vârstă completă pentru a ieşi la pensie. Dintre aceştia, doar 2,1 milioane aveau şi limita de vârstă şi stagiu complet de cotizare.

  Acestia sunt cei care, ca sa folosesc o expresie consacrata „au muncit o viata” si merita tot respectul, consideratia si admiratia. Pentru ca in Romania e raritate ca cineva sa munceasca constiincios desi stie ca ar putea pacali „sistemul” si sa iasa la ppensie mai devreme sau pe diferite motive: „În România sunt 40.000 de pensionari cu gradul I de invaliditate, 490.000 cu gradul II de invaliditate şi 336.000 cu gradul III de invaliditate” (aproximativ 860.000 de pensionari de invaliditate, ENORM).

  Asa ca nu le fie cu suparare social-democratilor de mucava sau care insira vorbe frumoase si mieroase, plingind de mila bietilor pensionari care au muncit o viata (de fapt, doar 1/3 din numarul total), ins lucrurile trebuie spuse verde-n fata: au distrus prezentul si viitorul acestei tari doar ca sa aiba ilici si nastase baza de vot si ca masinaria PSD de adunat voturi din 4 in 4 ani sa mearga ca unsa, numai la auzul sintagmei „cei cu pensii si salarii mici”.

  Au amenetat viitorul copiilor lor pe voturile de azi ale pensionarilor. Au transformat o tara intreaga in asistati care asteapta pomana si care nu stiu decit sa ceara ce NU li se cuvine. O natie indatorata inainte de a se naste poentru ca un kagebist si un fricos de Justitie sa aiba voturi.

  Cetatean

  25/01/2011 at 10:16 am

 3. Iar fraierii care isi zic „de dreapta” si au procedat exact la fel fac parte din aceeasi oala! Sa nu care cumva sa aud ca „noi nu am facut asa”, ca TOTI au facut asa! Inlusiv petroloberalii lui Pastriciu si democratii bevebisti!

  Cetatean

  25/01/2011 at 10:18 am

 4. Salut Cetatene 🙂
  asa cum am scris. Nu cred ca avem remediu la situatia actuala, Baietii cu caciulile de astrahan pot fi invinsi numai de longevitate.

  Theophyle

  25/01/2011 at 10:20 am

 5. Salut, Theophyle!

  Ei dracie, nici pomeneala, baietii cu caciulile de astrahan care fluiera la imn sunt niste papa-lapte. Zgomot mult, si atit. Cred ca s-a atins in sistemele de securitate si aparare masa critica de oameni tineri care da siguranta statului sa discute altfel cu cei pensionati inainte de vreme. de unde si declaratia lui Basescu despre subofiteri.

  Cetatean

  25/01/2011 at 10:23 am

 6. @Cetatean: Buna parte dintre beneficiarii de pensii de boala sunt la limita inferioara de varsta; pensionarile masive pe motiv de boala s-au facut in ultimii ani. Ma indoiesc ca verificarile efectuate au fost minutioase. Ar fi suficient o cautare in adancime la unul din judetele „campioane” ca numar,cu pedepsirea exemplara a celor vinovati-medici si pacienti,si sa vezi ce scade numarul.Si sa creasca,sa zicem cu 1% pensia celorlalti,cu adevarat bolnavi.
  La fel,beneficiarii de venit minim garantat,
  Isi asuma vre-un partid sa faca treaba asta?

  ela

  25/01/2011 at 10:25 am

 7. Buna dimineata,
  azi avem de asteptat doua „evenimente” importante:
  rezolutia CCR referitoare la CSM si procesul lui Vantu care mi se pare la fel de important.
  Daca escrocul asta scapa cu o amanare, inseamna ca nu mai e nimic de facut.
  Astept ca procesul sa se mute la spital, asa cum a declarat judecatoarea (daca nu or fi speriat-o in vreun fel).

  cedric

  25/01/2011 at 10:27 am

 8. Cedric, asa este, e zi extrem de importanta pentru Justitie, e de asteptat cu sufletul la gura atit decizia CCR, aminata pentru ca Tudorel Toader si Iulia Motoc erau plecati din tara pe 19 ianuarie, cit si decizia judecatoarei Bogdan, pe care as vrea tare mult sa o vad la Tribunal, examinind radiografiile lui Vantu.

  Cetatean

  25/01/2011 at 10:29 am

 9. Cetatean,
  de ce nu se poate sa le examineze chiar la spital?
  Iar Vantu , daca nu se poate deplasa (desi un fotoliu cu rotile e la indemana oricui) , macar poate vorbi deci isi poate sustine cauza si de pe patul spitalului?
  Nu stiu care or fi regulile de desfasurare a unui proces.

  cedric

  25/01/2011 at 10:39 am

 10. As vrea tare mult sa vad o deplasare a doamnei judecatoare la spital!

  Cetatean

  25/01/2011 at 10:43 am

 11. Si eu!
  Dupa ziua de ieri, urata cum nu se mai poate, ar fi cazul ca azi, in compensatie, sa avem parte de o zi mai frumoasa.

  cedric

  25/01/2011 at 10:47 am

 12. Ati vazut asta?
  Ar trebui sa ii puna pe ganduri:
  http://www.ziare.com/politica/opozitie/flerul-mogulilor-ghinion-1070226

  cedric

  25/01/2011 at 10:48 am

 13. Salut
  Chestia asta cu gradul de ocupare imi intareste convingerea ca poporul nu este naiv, ca poporul chiar daca e pacalit VREA sa fie pacalit de populistii de stanga. Ca accepta un guvern pina in momentul in care nu le mai cauta in coarne. Basescu iubit de popor este acum urit de acelasi popor.

  Un tanar de stanga

  25/01/2011 at 11:08 am

 14. Ce S-A Intamplat Ieri; Este O Mare Rusine
  A Pus Romania Intr-O Luminä Ingrozitoare:
  Sigur Ei Nu Vroiau Nici In Eu; Nimic
  Vroiau Liniste; Sä Fure In Pace:

  F:F: URAT:

  theo

  25/01/2011 at 11:16 am

  • De necrezut!
   Justitia a ajuns batjocura lui Vantu. E clar ca nu se vrea judecarea procesului. Atatea documente prezentate in batjocura, nu ar fi folosite daca nu s-ar anticipa comportarea judecatorilor.
   Lungeste Doamne boala, pana s-a coace poama!

   cedric

   25/01/2011 at 11:47 am

 15. Procesul a fost amanat pentru 15 februarie.Asta nu stie ca de ce ti-e frica nu scapi?

  ela

  25/01/2011 at 11:59 am

  • Probabil ca nu ii este frica. evita procesele ca un schior slalomist

   Un tanar de stanga

   25/01/2011 at 12:04 pm

 16. Se pare ca nu stie, din moment ce insista sa i se permita sa plece la tratament in strainatate.
  Si pana pe 15 feb. s-ar putea sa nu-l scoata din gips.
  Iar documentele prezentate sunt de rasul lumii:ginecolog priceput la boli cardiace si cardiolog priceput la ortopedie.
  Oare cu cat or fi platiti domnii doctori austrieci? Ca doar banii n-au miros , nici macar iz de FNI.

  cedric

  25/01/2011 at 12:04 pm

 17. Magistratii Curtii Constitutionale au decis ca alegerile pentru conducerea Consiliului Superior al Magistraturii vor fi reluate.

  cedric

  25/01/2011 at 1:14 pm

 18. yesss. alistar incompatibil. alegerile in csm se reiau. votul a fost 5 la 3.
  sorry, salut all. exaltarea pe fondul personalitatii scelerate m-a facut pe de o parte sa ies din umbra 🙂

  postacul scelerat

  25/01/2011 at 1:14 pm

 19. CCR a admis, marti, ambele sesizari depuse de deputatii PD-L. Decizia a fost luata cu 5 voturi „pentru” si 3 impotriva, informeaza Antena3.

  cedric

  25/01/2011 at 1:15 pm

 20. S-a facut dreptate. Cetatean, unde esti?
  Daca c uvantu nu s-a rezolvat nimic azi, CCR si-a facut datoria.

  cedric

  25/01/2011 at 1:16 pm

 21. sova la irtv mai are un pic si plinge. ii tremura vocea.

  postacul scelerat

  25/01/2011 at 1:17 pm

  • Zau? ma bucur ca ne-ai spus ca la irtv nu ma uit nici platit.
   Prea s-au bucurat ieri pentru huiduieli, cine rade la urma rade mai bine

   cedric

   25/01/2011 at 1:18 pm

   • mda, eu am un soi de masochism care ma face uneori sa mai stau pe irtv.

    postacul scelerat

    25/01/2011 at 1:22 pm

 22. pensii&pensionari
  motto:hirtia suporta orice

  e adevarat ca sunt multi pensionari;
  situatia este gresit prezentata;
  1.virsta de pensionare conform L 119/2000 prevede trecerea graduala la 65 ani pina in 2015;
  cei care s-au pensionat conform L 119/2000 la 60 sau 61 sau 62 ani nu s-au pensionat inainte de termen;s-au pensionat legal;
  eu sunt in situatia asta si nu vad de ce nu as cere aplicarea legii;
  nu cer pomana,cer doar un drept legal
  probabil ca asa gindesc si cei din armata;
  e FALS sa vii acum sa prezinti citi sunt sub 65 ani ,cind legea a intrat in vigoare de 2 saptamini!!!!
  b. pensionatii medical: aici cred ca e o problema;s-a anuntat cu mare tam tam reverificarea; a iesit un mare fia;continui sa cred ca e o problema

  c.valoarea pensiilor:pensia mea-e caz real-daca iau in considerare rata inflatiei=8 pct,impozitul sanatate(desi ,culmea,asta il platesc de doua ori!!,si din salariu),impozitul de 16 pct ma duce la o scadere REALA in ian 2011 fata de ian 2010 de cca 12 pct;daca mai luam in considerare si tva-ul ajung la 15 pct
  vi se pare corect/
  mie nu
  statul gindeste prost!
  ei se uita de unde sa taie,si spuneam si ieri,taie de unde e mai usor=pensii;
  voi fi multumit in clipa in care voi vedea ca la achizitiile de stat un PC e cumparat cu aceasi valoare cu care il cumpara o firma privata nu cu 40 pct mai mult;
  exista resurse de cel putin 20 pct in cheltuielile de capital si investitii;de ce nu umbla acolo intii?
  cum sa fie crezuti,cum sa ceara solidaritate cind ei nu sunt solidari?cum vrei tu uniune nationala cind pe alde vintu il ierti de tva,lui alde voiculescu ii dai contrcate si altora si altora;
  se fac sali de sport ca sa sifoneze bani;se fac wc-uri in scoli de eur 25mii si nu e apa potabila in acea scoala…
  cele de mai sus valabile pentru toata gashca politica,nu numai pentru astia care sunt acumm la „impartirea resurselor”

  intamplator

  25/01/2011 at 1:19 pm

  • De acord cu tine;cam asa stau si eu.
   Noi suntem de doua ori asigurati? Adica ne da statul ceva in plus in sistemul medical? Nu ar trebui ca legea sa prevada ceva in sensul asta?
   Prefera statul asta sa nu mai lucram?

   ela

   25/01/2011 at 1:32 pm

   • e si mai hilar;
    sotia e pensionata si fiindca are actiuni ,plateste 5,5 pct din valoarea dividendelor luate la sanatate;
    daca esti angajat si ai si actiuni,platesti asigurari de sanatate numai pentru salariu;
    altfel spus,sotia mea,pensionara,plateste asigurari de sanatate de doua ori+dividentde+pensie,iar un salariat numai oadat
    curata solidaritate

    intamplator

    25/01/2011 at 1:39 pm

    • Curat murdar!
     Adica:nu stai cu mana intinsa le ei,nu iesi in strada ca ai o pensie de mizerie si-ti rad in nas militienii si fostii securisti-azi avocati,procurori si judecatori pensionari.Muncesti cinstit,nu iei locul nimanui,si te taxeaza de doua ori.
     Nu e mai bun ala care are venit minim garantat si lucreaza la negru? Nu plateste asigurari,se considera asigurat,si e bine-mersi.

     ela

     25/01/2011 at 1:48 pm

     • si domnul Pambuccian este deputat;dar,spre deosebire de marea masa stie ca are capul nu numai pentru a-i apara gitul de ploaie

      Deputatul Varujan Pambuccian, liderul grupului parlamentar al minorităţilor naţionale, a declarat pentru gândul că „din păcate, din ce în ce mai multe astfel de decizii sunt luate pe nepusă masă, fără a fi prezentate concret de către Guvernul la nivelul coaliţiei”. „Nu e ok să te faci tot timpul de râs cu astfel de lucruri. Nu am participat astăzi (luni, n.r.) la şedinţă, dar pot să vă spun cum aş fi făcut eu. Aş fi ales un eşantion de 1.000 de pensionari din Armată şi aş fi făcut calculele. Apoi aş fi decis cât de bună este măsura, care sunt rezultatele ei şi cum se poate aplica cel mai uşor. Dacă nu ştii care vor fi rezultatele, nu porneşti procesul

      intamplator

      25/01/2011 at 2:36 pm

 23. Breaking news 🙂
  Kamikaze de la Moscova e o femeie de origini caucazice.
  Presupun eu ca e cecena .

  Ștefan A.

  25/01/2011 at 1:32 pm

 24. din ciclul una calda zece reci: o victorie partiala a lui Godinac si Unteanu.
  http://www.reportervirtual.ro/2011/01/parlamentul-european-redeschide-petitia-pentru-libertatea-de-exprimare-in-romania.html
  Vintu puncteaza a doua oara intr-o zi.

  postacul scelerat

  25/01/2011 at 1:36 pm

  • Salut diana
   Meseria cea mai veche din lume asigura cistiguri substantiale daca esti o fata dispusa la tot si toate. 🙂
   Ex pornostar de origine maghiara , Cicciolina , a fost si parlamentara pentru 2 ani si jumatate . Ca urmare , are si o pensie speciala de ex parlamentar in valoare de 3.000 euro lunar .
   Berlusconi este un batrin (74 de ani) putred de bogat .
   Megaloman si obsedat sexul. Nu este nici primul nici ultimul . Fostul proprietar (decedat de ani buni) a firmei internationale de transport UPS (United Parcel Service) , era pedofil notoriu . Cel putin acesta nu a ajuns prim ministru .

   Ștefan A.

   25/01/2011 at 2:13 pm

   • Cicciolina e faimoasa pe aici 🙂
    La asa alegatori asa alesi, si la noi si la voi…
    In State e mai greu sa te afirmi in politica daca ai obiceiuri proaste. Esti „mancat” daca ajungi dat in vileag. Evropa pare a fi taramul fagaduintei pentru alde Berlusconi si pentru altii ca el.

    Diana

    25/01/2011 at 2:21 pm

   • in loc sa se gindeasca la unul din calambururile(?) lui tudor musatescu:
    ce face un barbat de peste 60 ani cind vede o femeie dezbracata?
    o imbraca sa nu raceasca

    intamplator

    25/01/2011 at 2:23 pm

  • hmm, la doar 12000 lei e doar calduta 🙂

   postacul scelerat

   25/01/2011 at 2:10 pm

  • Bună ziua !

   Cred că şi eu am o doză destul de mare de masochism , mă uit la Realitatea şi mă enervez iar când îmi este somn , mă uit la Antena 3. Îmi sare somnul pe loc.

   Am văzut emisiunea cu pricina şi, cu toate că moderatorul nu a spus direct că, pensionarul de la Ploieşti,a murit din cauza lui TB,au fost invitaţi care s-au exprimat că preşedintele o să ne omoare pe toţi. Cred că şi Dogaru.

   Victor Alistar i-a sprijinit în alegeri pe cei din opoziţie.Nu sunt sigură pentru cine ,, lucrează,, PSD sau PNL dar, oricum, nu este de loc echidistant.

   dictaturajustitiei

   25/01/2011 at 3:17 pm

 25. Mai baieti si fete, sunt pe fuga, insa VICTORIE!!!!!!!!!!!!! JOS SANDEII! 😆

  Mister B., s-a meritat efortul tau, ai admiratia mea sincera!

  Pe deseara, prieteni!

  Cetatean

  25/01/2011 at 2:41 pm

 26. Alistar: „este un act de epurare politica!…toate cancelariile occidentale vor fi informate despre incidentul de marti…”
  Alistar a mai cerut magistraţilor cc sa-si nuanteze pozitia fata de decizia de marti „pentru ca întreaga comunitate de jurişti din România să realizeze cine dintre ei este magistrat şi cine este politruc”.

  postacul scelerat

  25/01/2011 at 2:44 pm

 27. MOtivarea va fi interesanta tare, trebuie vazut daca Sandeii au interdictie explicita la al doilea mandat si cei prelungiti nu isi pot duce mandatul in noul CSM.

  Cetatean

  25/01/2011 at 2:46 pm

 28. Salut pe toata lumea 🙂
  Postare noua!

  Cine nu poate accesa direct noua postare este invitat sa o faca prin acest link direct!

  Theophyle

  25/01/2011 at 3:05 pm

 29. Mulțumesc!

  kushter

  26/01/2011 at 3:42 am


Comentariile sunt închise.