Politeía

Quis custodiet ipsos custodes?

O zi obişnuită – 4 Ianuarie / “ dupa un mandat: doctorat!”

Bună dimineata intr-o zi de marti. Astazi vom avea la Bucuresti o minima termica de  -5°C si o maxima termica de  -1°C, umiditate: 100%. Indicele de confort termic: -7°C. Partial noros. Frig. Pentru alte orase, aici. Curs valutar BNR valabil azi: 1 EURO = 4. 2698  RON (-0. 0150 RON); 1 USD = 3. 2056  RON (+0.0011) RON; 1 EURO =  1. 3320   USD (-0.0051). Gramul de aur 144.8412 RON  (-0.5088).

Aproape 13.000 de joburi în străinătate sunt disponibile în prezent pe platforma de recrutare Tjobs, care reuneşte ofertele de locuri de muncă în străinătate a peste 560 de agenţii de recrutare, în timp ce angajatorii locali au anunţat la agenţiile pentru ocuparea forţei de muncă numai 4.800 de joburi în primele zile ale acestui an, adică o ofertă de aproape trei ori mai mică. Românii care vor să plece în străinătate sunt în general deja angajaţi, depun o cerere la 10-20 de joburi până ajung la interviu şi vor să lucreze la străini pentru că nu-şi mai pot achita creditele. Numai în luna decembrie aproape 54.000 de români şi-au căutat un job pe platforma Tjobs, iar peste 35.000 dintre aceştia au căutat joburi care nu necesită calificări sau studii de specialitate. „În ceea ce priveşte stilul de căutare online a ofertelor de angajare, reiese faptul că românii se ghidează în continuare după principiul «orice loc de muncă, în orice domeniu, în aproape oricare ţară»”, susţin reprezentanţii Tjobs. (Sursa: ZF)

Şedinţa de constituire a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), rezultat în urma alegerilor din 2010, a fost convocată pe 7 ianuarie, dată la care va fi ales şi noul preşedinte şi vicepreşedinte al Consiliului pentru un mandat de un an. Şedinţa a fost convocată de preşedintele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, Livia Doina Stanciu.  De asemenea, pe 5 ianuarie, va avea loc o şedinţă de prezentare a raportului de activitate pe anul 2010, iar pe 6 ianuarie va fi prezentat raportul activităţii CSM în mandatul 2005-2010. Legea 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii prevede că în termen de 15 zile de la publicarea hotărârilor Senatului privind validarea şi alegerea membrilor, preşedintele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie convoacă membrii CSM în şedinţa de constituire, în cadrul căreia vor fi stabilite atribuţiile şi responsabilităţile membrilor permanenţi. Componenţa noului CSM a fost validată de Senat pe 22 decembrie 2010, cu 64 de voturi pentru şi 60 împotrivă, decizia fiind publicată în Monitorul Oficial pe 23 decembrie 2010. (Sursa: Agerpres)

Curtea Constituţională a României va dezbate pe 19 ianuarie contestaţia Partidului Democrat Liberal împotriva hotărârii Senatului nr. 43 din 22 decembrie 2010, prin care a fost validată lista magistraţilor aleşi membri ai Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), precum şi împotriva hotărârii de alegere a lui Victor Alistar în CSM din partea societăţii civile. Senatul a validat, pe 22 decembrie 2010, cu 64 de voturi pentru şi 60 împotrivă, lista magistraţilor aleşi membri ai CSM. Între partidele aflate la guvernare şi cele din opoziţie a existat o dispută dacă va fi supusă votului întreaga listă a magistraţilor aleşi membri ai CSM sau, aşa cum a propus PDL, o „listă scurtă”. Liderul grupului parlamentar al PDL, Cristian Rădulescu, declara atunci că nu poate fi supusă votului Senatului întreaga listă a magistraţilor întrucât pe aceasta se găsesc şi trei persoane, Dan Lupaşcu, Lidia Bărbulescu şi Dan Chiujdea, care, deşi au avut deja un mandat în cadrul CSM, candidează pentru un al doilea mandat. (Sursa: Agerpres)

Parlamentarii, primarii, viceprimarii si presedintii de consilii judetene care sunt avocati stagiari si care au exercitat cel putin un mandat pot deveni, la cerere, avocati definitiv, potrivit unui amendament la Legea Avocaturii aprobat recent in Parlament. Legea a fost promulgata de presedintele Traian Basescu pe 20 decembrie si a fost publicata in Monitorul Oficial al Romaniei cateva zile mai tarziu. Modificarea legii in acest sens a fost facuta la propunerea deputatilor PDL, Daniel Buda si Gabriel Andronache. Amendamentul a fost adoptat cu 226 de voturi „pentru” si 17 „impotriva”, dupa ce un alt amendament similiar, propus de UNPR-istul Eugen Nicolicea a fost respins si criticat de catre reprezentantii puterii si cei ai opozitiei cum ca ar aduce privilegii pentru parlamentari. (Sursa: Hotnews)

Curtea Constitutionala a Romaniei (CCR) dezbate azi, sesizarile depuse de presedintele Senatului, Mircea Geoana, si de parlamentarii PSD, PC si PNL la Legea Educatiei. Initial, CCR ar fi trebuit sa se pronunte asupra contestatiilor pe 22 decembrie 2010, insa a amanat luarea unei decizii pentru 28 decembrie. Si la acest termen CCR a decis amanarea dezbaterii contestatiilor la Legea Educatiei pana pe 4 ianuarie. Presedintele Senatului, Mircea Geoana, a contestat pe 15 decembrie Legea Educatiei la Curtea Constitutionala, motivand ca procedura prin care a fost adoptat actul normativ a fost neconstitutionala. Potrivit lui Geoana, Legea Educatiei Nationale a fost considerata adoptata in ciuda faptului ca acest proiect a fost restituit Guvernului pe data de 30 noiembrie, in urma deciziei Birourilor Permanente reunite ale Senatului si Camerei Deputatilor. El a completat in sesizare ca Legea Educatiei se afla in dezbatere parlamentara la Senat, isi continua traseul legislativ, in prezent aflandu-se din nou la comisia de specialitate, unde a fost retrimisa de plen, la propunerea reprezentantilor Guvernului. Si reprezentantii opozitiei au contestat Legea Educatiei la CCR, acuzand neconstitutionalitatea textelor, dar si modul de adoptare a acestui act normativ. (Sursa:Hotnews)

WikiLeaks: UE, tot mai dezamagita de Romania si Bulgaria. O telegrama expediata Departamentului de Stat de catre ambasada americana la Sofia, pe 26 iunie 2009, dezvaluie frustrarea mai multor state europene in fata lipsei constante de progrese inregistrate de Bulgaria si Romania in reformarea sistemelor judiciare. Documentul, semnat de fostul ambasador american la Sofia, Nancy McEldowney, si care citeaza un oficial al Comisiei Europene (CE), membru al echipei de monitorizare a reformelor din cele doua noi state comunitare, face, in special, referire la situatia din Bulgaria. „Comisia Europeana are sentimentul ca a incercat orice pentru a-i determina pe bulgari sa isi reformeze sistemul, dar cum sa ii convingi sa faca asa ceva cand ei nu vor?”, s-a intrebat retoric oficialul european in mesajul ambasadei americane. Oficialul de la Bruxelles a mai marturisit diplomatilor americani ca „aroganta defensiva si lipsa vointei politice a guvernului bulgar (fostul executiv socialist condus de Serghei Stanisev, n.r.) alimenteaza reticenta fata de noi valuri de extindere a UE”. La Bruxelles se glumeste chiar pe seama acestui sentiment de „oboseala a extinderii” botezat de eurocrati „pauza bulgareasca”, a dezvaluit reprezentantul CE. (sursa: EVZ)

Evaziune din varf de pix: 40 de milioane de euro. Fostul deputat PDL Gratiela Iordache a fost trimisa in judecata de DNA pentru ca, in calitate de secretar de stat la Finante, a semnat pentru o evaziune fiscala de 40 de milioane de euro. Semnatura unui secretar de stat a dus la producerea unei fraude colosale la bugetul de stat. Gratiela Iordache ar fi inlesnit „cu intentie si in mod determinant” savarsirea infractiunii de evaziune fiscala in dosarul Galaxy Tobacco (fosta societate „Tutunul Romanesc”). Prejudiciul in aceasta cauza a fost calculat la aproximativ 40 de milioane de euro. Iordache a fost trimisa in judecata pentru complicitate la evaziune fiscala, alaturi de alte patru persoane: Livia Badescu – sef al Directiei de legislatiei in domeniul accizelor din Ministerul de Finante, fostul senator PSD Vasile Duta – administrator si director general al Galaxy Tobacco si Antonello Celestini – consultant la Galaxy Tobacco. (Sursa: Hotnews, Adevarul)

Sa aveti o zi buna!

55 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Practica e veche: şcoala de miliţieni de 3 luni se echivala cu facultatea de drept (e adevărat, nici nu era mare diferenţă între ele).

  Nea

  04/01/2011 at 8:30 am

  • Mneata’ Nea 🙂
   Vremuri noi cu oameni vechi. Mama lor de derbedei!

   Theophyle

   04/01/2011 at 8:44 am

 2. Buna dimineata 🙂
  Zi grea astazi.
  Sper ca eclipsa de soare nu va intuneca urmele de ratiune din neuronul stingher al judecatorilor CC.

  ela

  04/01/2011 at 8:50 am

  • SAlut ela 🙂
   cu aia e mai greu ca la loterie!

   Theophyle

   04/01/2011 at 8:57 am

 3. Sal`tare, popor ! 🙂
  Cu siguranta, cladirea parlamentului („Casa poporului”, in versiunea Pingelica) e bantuita de FANTOMELE TRECUTULUI.
  As pune buldozerele pe ea, cu tot cu sobolanii dinauntru.
  Iar pe locul curatat as planta o livada de ciresi japonezi…
  PS
  Iese soarele, sa vedem varcolacu` in actiune ? 🙂

  Tzepelica

  04/01/2011 at 9:20 am

  • Salut timi 🙂
   Se poate si cu o deratizare buna! Sa-l vedem!

   Theophyle

   04/01/2011 at 9:39 am

 4. „Unul dintre cele mai tragice episoade ale genocidului comunist din România – „reeducarea” prin tortură, denumit şi „Fenomenul Piteşti” – este subiectul unuia dintre cele mai ample proiecte de cercetare în istorie contemporană, ce se va materializa, la jumatatea lunii ianuarie, printr-o triplă lansare: un film documentar realizat pe baza mărturiilor a opt dintre victime, o carte – istoria completă şi documentată a „experimentului Piteşti”, şi un site care va pune la dispoziţia celor interesaţi, gratuit, cea mai mare bază de date legată de acest subiect, inclusiv, în premiera, lista completă cu numele victimelor şi a torţionarilor de atunci.”

  http://www.evz.ro/detalii/stiri/fenomenul-pitesti-demascarea-917260.html

  Tzepelica

  04/01/2011 at 9:53 am

  • stiu timi, am sa-i dedic cateva postari. nu stiu pe cine mai intereseaza in Romania de astazi. Pe noi insa ne INTERESEAZA!!!!

   Theophyle

   04/01/2011 at 10:01 am

   • Pe noi ne intereseaza, Theophyle!

    Buna dimineata tuturor 🙂

    Cetatean

    04/01/2011 at 10:19 am

   • Neața bună! ?

    ne interesează. Am mai scris pe subiect.

    filadel

    04/01/2011 at 1:14 pm

 5. Buna dimineata,

  O alta viziune in abordarea periferiei si a monoritatilor din Ferentari!
  http://www.evz.ro/detalii/stiri/un-maghiar-isi-da-doctoratul-in-ferentari-917252.html

  mar

  04/01/2011 at 10:09 am

  • Salut mar,
   am citit abordarea doctorantului. Problema este ca ferentariul este un cartier destul de mare. Incepe de la Sebastian si se terima la mama naibi. Unde a locuit respectivul sunt f. putin minoritari, asa ca sa punem treburile in context!

   Theophyle

   04/01/2011 at 10:15 am

 6. Salut 🙂
  Doctorandului i-as recomanda faimoasa strada a Veseliei – daca nu o cunoaste deja 🙂

  Diana

  04/01/2011 at 10:23 am

 7. Voi vedeti eclipsa? Acum se apropie de maxim.

  Diana

  04/01/2011 at 10:23 am

  • In Timisoara e innorat 🙂 E doar paclos si mai intunecat.

   ela

   04/01/2011 at 10:30 am

  • Se vede ❗

   Un fel de crai nou „mai grăsuț” pe cer de zi! 😆

   Buna dimineața la toată lumea! 🙂

   oldhashu

   04/01/2011 at 10:34 am

 8. salve, Hashule! 🙂

  Cetatean

  04/01/2011 at 10:37 am

  • Salut, Mister C! 🙂

   oldhashu

   04/01/2011 at 10:45 am

 9. Salut baieti si fete 🙂

  cu sau fara eclipsa – cam intunecata Romania zilelor noastre 😦 Pana la urma facem noi lumina, putin cate putin. Rabdare si tutun pentru cei care au nevoie. 😉

  Theophyle

  04/01/2011 at 10:40 am

  • Salut, Theophyle! 🙂

   Iese el soarele și pe strada noastră! 😆

   Parcă așa zicea unul din poeții de la răsărit…

   oldhashu

   04/01/2011 at 10:48 am

   • Salu Hashule,
    Nu se stie cand, de rasarit va rasare, sigur! Intrebarea daca va fi in era noastra sau ba?

    Theophyle

    04/01/2011 at 10:51 am

  • Fara tutun! Doar rabdare! 😆

   Cetatean

   04/01/2011 at 10:52 am

 10. Pt. cine gusta circoteca lui WC Tudor :

  „Fortele de ordine incearca, in dimineata de marti, sa-l evacuze pe liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, din sediul de pe strada Emile Zola nr. 2, incercare soldata, deocamdata, cu jigniri la adresa executorului judecatoresc si a politistilor.

  UPDATE 2 Ora 10,50 Fratele europarlamentarului PRM, Marcu Tudor, a fost transportat cu salvarea la spital, dupa ce a acuzat probleme cardiace. Reprezentantii PRM spun ca fostului general i s-a facut rau pentru ca a fost bruscat de fortele de ordine.”

  http://www.hotnews.ro/stiri-esential-8178376-incercare-evacuare-circ-prm-vadim-tudor-catre-executorul-judecatoresc-iesi-afara-pitica-dracului.htm

  Tzepelica

  04/01/2011 at 11:05 am

  • Timi, bal mascat in toata regula! Pana la urma nimeni nu o sa-l evacueze. Traim in Romania si asta e o chestie de onoare, nu?

   Theophyle

   04/01/2011 at 11:09 am

   • E doar reclama mascata la Rudotel. 😆

    Tzepelica

    04/01/2011 at 11:36 am

 11. Lupta strinsa in PDL.

  http://www.hotnews.ro/stiri-8178533-cine-conduce-pdl-din-2011-boc-sau-blaga-ascensiunea-elenei-udrea-influenta-sporita-filiale.htm

  Lupta nu e atit pentru sefia partidului, ci pentru BPN. Impresia mea este ca Blaga nu e asa de puternic pe cit vrea sa para si ca nu are curajul sa candideze impotriva lui Boc, daca acesta va candida.

  Cetatean

  04/01/2011 at 11:10 am

  • Pentru mine lupta din PDL nu are mare semnificatie deoarece nu gasesc mari deosebiri intre Udrea Blaga sau Falca.
   Speram ca poate Baconschi ar aduce un suflu nou dar incep sa ma indoiesc.
   Despre Monica Macovei sau Preda vad ca este inutil sa discutam pentru ca vechii activisti au facut zid.
   Cred ca conteaza pe inertia din noi .

   tucu

   04/01/2011 at 11:38 am

 12. sursa evz

  qteOmul de afaceri Cătălin Chelu a fost trimis în judecată pentru dare de mită a fost transportat la spital după ce i s-a făcut rău în timpul judecării recursuluiunqte

  cred mca borfasii de marca ai romaniei au luat lectii de actorie

  intamplator

  04/01/2011 at 11:10 am

  • Ei au „naturelul simtitor” , sunt plapînzi , nici cu o floare sa nu-i atingi ! Averile buluc au venit de la sine, pentru ca sunt nascuti sub constelatii favorabile, fara eclipse. Nedrepti mai suntem !

   regine

   04/01/2011 at 12:16 pm

 13. „Societatea de stat Nuclearelectrica a cumpărat participaţia de 9,15% deţinută de CEZ la compania EnergoNuclear, care dezvoltă reactoarele 3 şi 4 de la Cernavodă, şi deţine astfel 60,15% din proiectul evaluat la patru miliarde de euro.”

  Sper sa dea drumul la treaba cat mai repede, nu mai au motive sa bajbaie.

  http://www.adevarul.ro/financiar/Nuclearelectrica_a_cumparat_actiunile_CEZ_la_reactoarele_3_si_4_0_402559929.html

  Tzepelica

  04/01/2011 at 11:27 am

 14. Pt Diana, ora 10.37 a m,

  Cu ani în urmă postasem ceva despre două Monici care „umpleau” pe atunci ecranele:
  – una pe cât de crudă, pe atât de ahtiată după pozele tipărite de BN diferitelor țări pe plastic și promovată ca model de reusită în viață, deși „premiul” ei nu-i ajungea nici măcar la nivelul punctului G. De altfel a „scăpat” rapid de grija „virinelului” cu contul leșinat de intâlnirea cu ea!
  – a doua, deși mai coapta și la minte, a făcut eroarea de a scrie o informare pe vremea când instruia în ale ingineriei civile tineri arabi, supravegheați de „organe” ca să nu exerseze pe pământ românesc v’o varianta a revoluției islamice! N-a făcut-o aplicat precum exemplele de patriotism gen Felix, evoluat ulterior în aparător al democrației și a ajuns paria parlamentarilor și politichiei din Ro! Asa-i trebuie, delațiunea e ca băutura, ca să faci ceva trebuie să te ții de ea…

  Acu văd că a aparut o a treia Monică, varianta feminină a lui Don Quijote de la Mancha! 🙂
  Sărăcuța de ea, parcă n-are habar ce făină se macină în morile pe care vrea să le concureze!
  Tare sunt curios să văd din ce parte și cu ce arme va fi atacată!

  oldhashu

  04/01/2011 at 11:28 am

  • Nu-i chiar Don Quixote. Sunt convinsa ca stie cu cine se bate.
   Ori pleci de aici, ori te zbati sa iesi din mocirla.
   Cat despre Mona Musca – daca nu „informa”, isi pierdea bunatate de slujba. Stim cu totii ce inseamna asta atunci cand nu exista decat un singur stapan. Tin minte ca am trait toata perioada aia intr-o nesiguranta maxima. Parintii mei erau in permanenta infricosati de concediere. Te intrebi ce sentiment de siguranta regreta unii gugustiuci. Eu nu-mi amintesc…

   Diana

   04/01/2011 at 11:40 am

   • Diana, servus! 🙂

    Din punctul meu de vedere îi doresc M Macovei succes deplin in incercarea domniei sale! 🙂
    Dar mi-e teamă de misoginismul politicienilor români care a funcționat într-un perfect camaraderism, de la un capăt la celălalt al spectrului politic, în cazul doamnei Mona M! :mrgreen:

    oldhashu

    04/01/2011 at 11:52 am

 15. La multi ani!

  Astazi in mod normal ar fi trebuit sa urmariti o eclipsa TOTALA de Soare. In semn de protest fata de reducerea salariilor cu 25% astronomii v-au programat in schimb o eclipsa partiala cu o acoperire de fix 75% !

  SIC!

  Huitzilopochtli

  04/01/2011 at 11:36 am

  • O, mărite zeu Inca, atunci să le taiem 100% astronomilor și vom avea eclipse cu acoperire 0%! 😆

   oldhashu

   04/01/2011 at 11:55 am

 16. Ca sa vedeti cat conteaza „unghiul” din care vezi/analizezi o problema : 🙂

  http://www.adevarul.ro/actualitate/tech_and_it/iluzie-optica-anului-Miscarea-imposibila_0_401960307.html

  Tzepelica

  04/01/2011 at 11:41 am

 17. lucid diagnostic al firmelor&managerilor romani
  sa ne mai miram ca se asteapta de la altii??
  sa ne mai miram ca multinationalele fac ce vor?
  sa ne mai miram ca economia e la pamint?
  cu asa manageri e de mirare ca mai exista ceva

  Lipsa de viziune. Multe firme sunt conduse de persoane care s-au transformat din bişniţari sau oportunişti în oameni de afaceri, dar care nu au o viziune clară pentru afacerea lor. Pur şi simplu vor să câştige şi ei ceva bani.

  Lipsa de diferenţiere. Uitaţi-vă la cinci firme de curierat de exemplu şi încercaţi să găsiţi zece lucruri care îi diferenţiază unul de celălalt (în afară de nume, logo, dimensiune etc.). Probabil că nu o să găsiţi nici măcar două diferenţe. Este o luptă acerbă şi stupidă, pentru că toţi oferă aceleaşi produse/servicii şi vor să câştige bătălia cu un preţ mai mic decât concurenţa, strategie care este calea cea mai sigură spre faliment sau în cel mai bun caz spre mediocritate.

  Lipsa de dezvoltare personală. Recent, un prieten consultant mi-a spus: “Managerii noştri (români) recunosc mai uşor că nu sunt buni la pat decât că ar mai avea ceva de citit, învăţat!”. Susţin seminarii la care vin sute de oameni de afaceri şi unde prezint strategii excelente pentru dezvoltarea afacerii, iar la sfârşit îmi scriu în feedback: “Lucruri interesante, dar le ştiam deja”. Cea mai mare greşeală pe care o poţi face în afaceri şi în viaţă e să crezi că le ştii pe toate

  intamplator

  04/01/2011 at 12:18 pm

   • partea proasta e ca astia ne sunt managerii;
    partea si mai proasta e ca din cauza lor nu pot promova altii
    partea dramatica e ca intreaga societate romaneasca e structurata in asa fel incit valorile-cite mai sunt- nu pot promova

    intamplator

    04/01/2011 at 12:33 pm

  • Intereseaza doar acei bani facuti repede si fara osteneala.
   Cat despre lipsa de dezvoltare personala – dupa chipul lor isi formeaza si personalul, adica investitii serioase in personal = 0.
   Team buildings sunt alese cu precadere daca au loc, de exemplu, „la munte”. E mishto sa pleci in vacanta pe banii firmei.

   Diana

   04/01/2011 at 12:37 pm

   • prea batrin pentru team buildings;am inteles de la cei mai tineri ca de multe ori astea au drept scop-eufemistic exprimat- acelasi ca si concursurile de miss ale psd

    intamplator

    04/01/2011 at 1:04 pm

    • Eu am fost la cateva…Pierdere de vreme, nu se invata nimic.
     Cu toate ca eram tanara si proasta, nu mi-a scapat ca se insista sa nu aduci pe nimeni din familie. Nu era vorba de bani…

     Diana

     04/01/2011 at 1:06 pm

 18. Din nefericire nici clientul nu-i foarte exigent. „Managerul” stie ca merge si asa…

  Diana

  04/01/2011 at 12:40 pm

 19. Ziua buna Theophyle all 🙂
  La multi ani si-o sorcova tarzie 🙂
  Cat de curand e foarte posibil sa citim prin presa noastra o propunere parlamentara care se va transforma rapid intr-un proiect de lege care la randu-i va fi votat cu insufletzire de totzi alesii.
  Parlamentarii, primarii, viceprimarii si presedintii de consilii judetene care au intrat cel putin odata in biserica si si-au facut cruce chiar si cu limba in cerul gurii vor fi unshi sfintii descalecatori ai neamului in cladirea parlamentului si vor primi binecuvantarea patriarhului.Vor primi fonduri pentru a-si ctitori lacashuri sfinte in care picturile murale sa le reprezinte activitatea desfasurata in folosul comunitatzii,iar la trecerea in nefiintza,lacashele vor purta numele lor.Vor fi numitzi zei izbavitori iar credinciosii,prin lege,vor face temenele si le vor aduce osanale la fiecare sarbatoare legala intru veshnica lor pomenire.

  mircea

  04/01/2011 at 12:46 pm

 20. SALUTÄRI SI MULTÄ SÄNÄTATE PE ANUL ACESTA.

  theo

  04/01/2011 at 12:56 pm

 21. Salut tuturor,
  Theophyle, PGA? Cum, cand? 🙂

  CFG

  04/01/2011 at 2:24 pm

  • se fac lucrari de intretinere 🙂
   ti-am dat o cheie poti sa intri 🙂

   Theophyle

   04/01/2011 at 2:27 pm

   • Lucrarile de intretinere nu sunt o problema 🙂
    Daca a fost trimisa pe e-mail nu a ajuns, inca. Merci 🙂

    cfg09

    04/01/2011 at 2:33 pm

 22. Buna ziua
  legea educatiei constitutionala!!
  Uraaa!

  cedric

  04/01/2011 at 2:42 pm

  • asta e bine dar,
   e numai inceputul
   va trebui aplicata de aceiasi imbecili care s-au opus

   intamplator

   04/01/2011 at 2:50 pm

 23. Mare victorie.
  Ma bucur pentru Funeriu, ma bucur pentru invatamantul romanesc, ma bucur pentru @cetatean, ma bucur pentru mine!

  cedric

  04/01/2011 at 2:43 pm

  • Salut Cedric 🙂
   Bravo!

   Theophyle

   04/01/2011 at 2:45 pm

 24. Postare noua!

  Theophyle

  04/01/2011 at 2:51 pm

 25. Buan ziua Theophyle,
  n-am nici un merit doar ca am compatimit aici alaturi de Funeriu si de toti ceilalti.
  Ma simt razbunat pentru cei 39 de ani in slujba unui invatamant superior asa cum il stim toti, invatamant in care am avut destule de patimit ca NEmembru al PCR.
  In care multi si-au facut de cap pana in 1989 si inca 20 de ani dupa si mai vroiau inca sa stapaneasca si in viitor.
  Imi vine sa zic ceva urat la adresa lui Marga, Andronescu, Adomnitei si multi altii dar ma abtin din respect pentru acest spatiu.

  cedric

  04/01/2011 at 2:52 pm


Comentariile sunt închise.