Politeía

Quis custodiet ipsos custodes?

O zi obişnuită – 31 Decembrie / “sfârşit de an!”

Bună dimineata intr-o zi de vineri. Ultima zi a anului! Astazi vom avea la Bucuresti o minima termica de  -9°C, si o maxima termica de  0°C, umiditate: 100%. Indicele de confort termic: -13°C. Nori de altitudine.  Frig. Pentru alte orase, aici. Curs valutar BNR valabil azi: 1 EURO = 4. 2877  RON (-0. 0037 RON); 1 USD = 3. 2355  RON (-0.0364 RON); 1 EURO =  1. 3252   USD; (+0. 0136).

Băncile vor fi obligate să amâne plata a minim 40% din remuneraţiile variabile ale unor bancheri pentru cel puţin 3-5 ani şi să acorde minim 50% din remuneraţiile variabile în acţiuni sau titluri ale instituţiei sau alte instrumente în afara numerarului, potrivit unui regulament BNR citat de Mediafax Business. Banca centrală a emis un regulament pentru modificarea regulamentului 18/2009 privind cadrul de administrare a activităţii instituţiilor de credit, procesul intern de evaluare a adecvării capitalului la riscuri şi condiţiile de externalizare a activităţilor acestora, care intră în vigoare la finele acestui an.  BNR arată că instituţiile de credit trebuie să respecte mai multe principii la stabilirea şi aplicarea politicilor de remunerare totală, inclusiv a salariilor şi beneficiilor discreţionare de tipul pensiilor, pentru „categoriile de personal ale căror activităţi profesionale au un impact semnificativ asupra profilului de risc al instituţiilor de credit, incluzând membrii organelor cu funcţie de conducere, personalul care expune instituţia de credit unor riscuri, personalul aferent funcţiilor sistemului de control intern şi orice angajat care primeşte o remuneraţie totală ce conduce la încadrarea acestuia în aceeaşi categorie de remuneraţie cu cea a membrilor organelor cu funcţie de conducere şi a personalului care expune instituţia de credit unor riscuri”. (Sursa: Mediafax Business)

Guvernul a amânat pentru 2012 creşterea cu 20% a taxelor de proprietate industrială percepute persoanelor fizice şi juridice, care trebuia aplicată din 2011, considerând că o asemenea majorare ar diminua numărul cererilor de protecţie, cu efect negativ asupra activităţii de inovare pe timp de criză. Majorarea de 20% rezulta din faptul că taxele din domeniul proprietăţii industriale urmau să fie calculate, începând cu 1 ianuarie 2011, la un curs de 4,3 lei pentru un euro faţă de valoarea de calcul actuală de 3,6 lei pentru un euro. Prin ordonanţă de urgenţă, Executivul a decis ca actualizarea taxelor din domeniu să fie aplicată începând cu 1 ianuarie 2012, şi nu de anul viitor. (Sursa: Mediafax)

PDL va putea putea recâştiga procentele pierdute în sondaje ca urmare a măsurilor de austeritate luate de Guvern în acest an, dacă va şti să explice populaţiei care vor fi beneficiile acestor decizii, a declarat, într-o conferinţă de presă, joi, vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur. Acesta a spus că PDL este partidul care şi-a asumat guvernarea într-o perioadă grea, de criză economică, în care a fost nevoie să se respecte angajamentele şi acordurile încheiate cu organismele internaţionale. ”Consider că PDL va recâştiga procentele pe care le-a pierdut. Trebuie să fim conştienţi şi să amintim că, dincolo de problemele grele şi traversarea crizei, 2011 va însemna revenirea salariilor la bugetari, în special ale celor cu venituri mici, şi un an de stabilitate pentru pensionari, pentru că nu trebuie să se umble la pensiile oamenilor. Şi va trebui să explicăm populaţiei aceste lucruri’, a spus Flutur. (Sursa:Agerpres) Asta sa o creada el!

Preşedintele interimar al Republicii Moldova, Marian Lupu, va semna vineri decretul privind desemnarea candidaturii lui Vlad Filat în funcţia de prim-ministru. Lupu a avut joi seara consultări cu fracţiunile parlamentare, după care a anunţat că va semna vineri decretul respectiv. Joi a fost constituită Alianţa pentru Integrare Europeană, dar deocamdată nu se cunoaşte cum au fost repartizate funcţiile în noul guvern. Potrivit informaţiilor prezentate de politicieni, şapte membri ai guvernului ar reveni Partidului Liberal Democrat condus de Filat şi câte cinci democraţilor şi liberalilor. (Sursa:Agerpres)

Fostul magnat al petrolului Mihail Hodorkovski a fost condamnat la 14 ani de închisoare, la care sunt luaţi în calcul şi cei 8 ani pe care îi ispăşeşte deja, informează Reuters. Şi principalul asociat al lui Hodorkovski a primit tot 14 ani de închisoare. Ambii au fost condamnaţi pentru furtul a milioane de tone de ţiţei şi de spălare de bani în valoare de 23,5 miliarde de dolari. Avocaţii fostului şef al companiei Iukos au spus că aplicarea sentinţei ia calcul momentul arestării lui Hodorkovski, anul 2003, ceea ce înseamnă că din noua condamnare de 14 ani va fi scăzută perioada cât a stat în închisoare. El va rămâne în închisoare până în 2017. (Sursa:Agerpres)

Ungaria, condusă de controversatul premier conservator Viktor Orban, preia preşedinţia semestrială a UE, principala provocare fiind criza din zona euro, din care Ungaria nu face parte, comentează AFP. Preşedinţia ungară a UE, sub sloganul „o Europă puternică”, va fi marcată de lansarea unor negocieri delicate pe teme bugetului multianual al UE şi pe tema integrării romilor. Preluarea preşedinţiei UE intervine într-un moment delicat, după ce OSCE, Germania şi Luxemburg au exprimat preocupare în legătură cu noua lege a presei adoptată recent de Budapesta. „Noi, ungurii, suntem foarte buni în gestionarea crizelor”, dădea asigurări de curând premierul Viktor Orban, cu ocazia vizitei la Budapesta a preşedintelui UE, Herman Van Rompuy. Preşedinţia ungară riscă să fie supusă unui test în ianuarie, în contextul în care Spania şi Portugalia vor reveni pe pieţele financiare pentru a găsi modalităţi de finanţare a datoriilor. Dacă intervenţia UE va fi inevitabilă, cum s-a întâmplat în cazurile Greciei şi Irlandei, preşedinţia ungară va fi ajutată de Eurogroup, forumul miniştrilor de Finanţe din zona euro, „autoritatea competentă pentru astfel de decizii”, conform unui diplomat ungar. Preşedinţia ungară va fi marcată şi de lansarea negocierilor delicate pe tema bugetului multianual al UE. Marea Britanie va încerca să ajungă la un acord cu Franţa şi Germania pentru îngheţarea bugetului până în 2020. Ţările est-europene se tem că această măsură ar putea conduce la reducerea fondurilor destinate regiunilor defavorizate. (Sursa:Mediafax)

Va urez o zi buna si la multi ani!

101 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Neata Theophyle 🙂
  Hodorkovski : The „Churov Rule” is alive and well.

  „The first law of Churov” e numita dupa Vladimir Churov, Presedintele Comisiei electorale centrale a Rusiei care a spus ca „Putin are intotdeauna dreptate”

  Si la capitolul „In Amierica ie mai rau”: Instantele noastre sunt cele mai umane din lume, In SUA pentru o vina similara Madoff a primit 150 ani – a spus Putin cel care s-a autopronuntat inaintea judecatorului, care judecator a dat exact cit a cerut procurorul

  Un tanar de stanga

  31/12/2010 at 7:25 am

 2. Buna dimineata!
  Daca guvernantii ar dori cu adevarat sa treaca de la vorbe la fapte si sa relanseze economia romaneasca reala, ar trebui sa aplice articolul 74,fost 68 in varianta 1991;altfel,sunt parole!
  „Art. 74
  (1) Profitul sau venitul obtinut prin aplicarea efectiva in tara de catre titular sau, dupa caz, de catre licentiatii acestuia a unei inventii brevetate in Romania, incluzand fabricarea produsului sau, dupa caz, aplicarea procedeului, este scutit de impozit in primii 5 ani de la prima aplicare, calculati de la data inceperii aplicarii si cuprinsi in perioada de valabilitate a brevetului.
  (2) De prevederile alin. (1) beneficiaza persoanele juridice sau persoanele fizice care exploateaza inventia, respectiv titularul brevetului aplicat.
  (3) Venitul obtinut de titularul brevetului prin cesionarea acestuia este scutit de impozit. „

  ela

  31/12/2010 at 7:30 am

  • Ela, cu toata stima nu mi se pare corect. Inventia trebuie protejata dar nu avantajata.
   Daca ai inventat un dispozitiv nou de facut nasturi iar el este viabil atunci va aduce profit. Daca dispozitivul tau nu este mai bun decit cel traditional pe care il folosesc eu si ai nevoie sa fi scutita de impozite ca dispozitivul sa traiasca , nu este corect fata de mine cel ce lucreaza cu dispozitivul traditional. Bill Gates sau Edison nu au cerut scutiri de impozite pentru inventii ci doar protectie.

   Un tanar de stanga

   31/12/2010 at 7:52 am

 3. @TDS:
  -vrei sa relansezi economia? vrei sa-ti pastrezi creierele in tara?
  -legea este valabila pentru orice patent produs si patentat in Romania.Vino in tara,fa-ti o firma,aplica inventia si 5 ani ai scutire de impozitul pe profitul rezultat in aplicarea legii.Intre timp,stii sa-ti imbunatatesti inventia si sa mai scrii un patent.
  – poti sa-ti aduci si prietenii din alta parte,daca au de gand sa faca investitii in economia reala.

  ela

  31/12/2010 at 7:59 am

  • PS: adu-l si pe Bill Gates!

   ela

   31/12/2010 at 8:01 am

  • Ela 🙂
   1 Economia nu se relanseaza din noi tehnologii decit sub 1% in timp ce imitatia creatare da peste 40% din profitul de tip antreprenorial.
   2 Avind in vedere Aranjamentul de la Madrid, utilajul tau de nasturi poate fi aplicat oriunde iar sponsorizarea facuta de guvern nu mai da roade.
   3 E momentul cred ca sa renuntam la inventiile de dragul inventiilor care nu aduc nimic.
   SUA – patria lui Gates cheltuieste 75 miliarde pe cercetare!!! Totusi un patent costa. Onorariul pentru un patent este de 4000$ . Avocatii percep pentru consultatii o taxa pe ora care poate fi 300 $ si mai mult.
   In fiecare stat gasesti la biblioteca depozite de brevete ca sa verifici daca al tau nu a mai fost inventat – cam 7 milioane de brevete puse pe DVD
   Nimeni nu cistiga un cent de pe urma inventiei. Cistiga cei ce produc produsul sau vand produsul.
   La noi sunt mii de cercetatori de impachetat fum s-au nascut cercetatori si vor sa moara cercetatori pe banii statului si pe promisiunile lui Iliescu 🙂

   Un tanar de stanga

   31/12/2010 at 8:21 am

 4. Si fiindca suntem in sarbatori uite o poveste cu inventie romaneasca 🙂
  Fratele meu a inventat in tara un dispozitiv electric revolutionar care topea parafina in puturile de petrol.(Se sapau puturile si la multe din ele se ajungea la parafina , putul era abandonat si se fora in alta parte) A primit felicitari,nu s-a aplicat, iar noi tinem si acum inventia in rama.Ajuns in SUA a observat ca inventia lui fusese inventata de un american in anii 30. 🙂 Mukalul nu se termina aici. Fratele meu primeste anul trecut un telefon din tara in care cineva vrea sa ii foloseasca inventia.I-a explicat tipului ca decit sa ii dea lui bani mai bine sa o ia pe a americanului care e gratuita, doar ca in loc sa caute doar la OSIM sa se uite si pe arhivele de inventii din strainatate.

  Un tanar de stanga

  31/12/2010 at 8:32 am

 5. TDS 🙂
  Nu toata tehnologia trebuie sa fie noua; productia unui produs trebuie sa inglobeze un patent.
  Stiu cum arata cercetarea 🙂 .
  Mai sunt si tineri acolo,nu numai dinozauri. Pot fi antrenate si universitatile,asa cum ar fi normal. De undeva trebuie inceput, chiar daca e o lupta apriga cu contabilii.

  ela

  31/12/2010 at 8:36 am

 6. Sal`tare, natiune !
  Cam friguletz…

  Cercetarea romaneasca e in criza de valori si de tineretze CREATOARE (motivele sunt cunoscute).
  Selectia s-a facut si se face prost, pt. ca putini absolventi de varf (cu note maxime) sunt si creativi.
  De fosilele care conduc proiectele nu mai zic nimic.

  PDL o sa-si revina la procente cand Fluturele barbolog o sa scrie cu oi pe un deal din Bucovina ca am depasit criza gratie masurilor guv. Boc. 😆

  Hai sa fiti sanatosi si la punga grosi !

  Tzepelica

  31/12/2010 at 9:13 am

  • PDL nu mai revine la procente nici daca gaseste Boc leacul la cancer. Tot se vor gasi citeva asociatii de pensionari nemultumiti, mamici suparate si sindicalisti opariti care sa voteze cu bloculsocialliberaludmerist.

   (Mi-a placut chestia cu mamicile care spuneau : Las, bocule, crestem copiii si ii invatam sa plece din tara sa vezi tu pe dreaku , sau altele care promiteau greva fiscala cind se vor duce la servici)

   Un tanar de stanga

   31/12/2010 at 9:49 am

   • Daca ar gasi leacul la orice,liberalii l-ar contesta la Curtea Constitutionala!

    ela

    31/12/2010 at 10:36 am

 7. Salutareeeeeeeee !!! 🙂
  An Nou Fericit!
  Sanatate , fericire si sa va obositi numarind banii ! 😆

  Ștefan A .

  31/12/2010 at 10:36 am

  • La Multi Ani Stefane,
   Nu obosim de loca. sunt al naibi de putini 😀

   Theophyle

   31/12/2010 at 10:48 am

   • Cumpara frate o tiparnita ca hirtia si culorile nu lipsesc ! 😆 😆

    Ștefan A .

    31/12/2010 at 10:49 am

    • Nu se face prietene, am cat am nevoie si nu-mi doresc mai mult 🙂 Important este sa dormi bine!

     Theophyle

     31/12/2010 at 10:52 am

    • F16, salut! 🙂

     Da’ o imprimantă color ce cusur are ❓

     oldhashu

     31/12/2010 at 11:14 am

     • Nu e buna. ca nu ies gravurile.
      Mai trebuie sa aprovizionati multe cirlige de rufe ca sa puneti banii pe fringhie la uscat.

      Un tanar de stanga

      31/12/2010 at 11:30 am

 8. Salut 🙂
  Si eu va doresc un an nou mai bun. In fiecare zi ma bucur ca pot fi cu voi.

  Diana

  31/12/2010 at 10:44 am

  • La Multi ani! Diana,
   Si noi ne bucuram de prezenta ta 🙂

   Theophyle

   31/12/2010 at 10:47 am

  • Felicitari Diana ca si azi esti cu noi ! 🙂
   Sanatate , bucurie in 2011 !
   Noi vom ride , plige la fel privind circul mioritc ! 😆

   Ștefan A .

   31/12/2010 at 11:34 am

 9. La Mulți Ani tuturor! 🙂
  Un An Nou mai bun, în care Speranței să-i crească aripi puternice ca să nu mai rămână ca alt’dată, prizărită și neputincioasă la fundul mitologicei Cutii din poveste! 😆

  oldhashu

  31/12/2010 at 11:12 am

  • Salut F-22
   Bucurie multa in 2011 si ai grija ca USA nu vor sa construiasca alti Raptor . (cel putin asa a ramas decis pina acum ) 😆

   Ștefan A .

   31/12/2010 at 11:28 am

   • Așa e?!

    Îl înțeleg pe Unchiu’ Sam!
    Scumpi prietene, scumpi rău invizibilii ăstia, mai ales că s’aude că Ivan i-a cam dat de cap la detectie! :mrgreen:
    Nu mai caută reflexia radar pe obiect, ci pe frontul de undă (saltul de presiune!) pe care îl produce în timpul zborului, o „trenă” conică cu Raptorul în vârf !!!

    oldhashu

    31/12/2010 at 11:39 am

  • La multi ani! Hashule 🙂
   Numai bine, multa fericire, si sanatate 🙂

   Theophyle

   31/12/2010 at 11:31 am

   • Rețiproca, Theophyle! 😆

    oldhashu

    31/12/2010 at 11:41 am

 10. Salut OH. 🙂
  Ai brodit-o ! La ce an ne asteapta avem nevoie de o speranta mult mai viguroasa si mai puternica decit cea de pina acum 🙂

  Un tanar de stanga

  31/12/2010 at 11:19 am

  • Salut TDS! 🙂

   Speranta mea minimală este ca la 31 dec 2011, când Theophyle „va striga catalogul”, să răspundem toți „prezent”! 😆
   N-ar fi puțin: net-ul liber încă, am mai rupt un an din viață și nu s-a pierdut nime’ pe drum!

   Petrecere faină diseară! 🙂 🙂 🙂

   oldhashu

   31/12/2010 at 11:30 am

  • An Nou cu surprize ! 🙂
   Sanatate si fericire tds ca in rest are grija parlamentul sa ne distreze si anul urmator cu unica chestie pe care o stiu sa faca . Jos Boc , jos dictatorul . „am votat dupa deget” ! 😆 😆

   Ștefan A .

   31/12/2010 at 11:31 am

  • TDS-ule nu mai fi pesimist,
   sa ne dea Domnul dupa suflet si este suficient!

   Theophyle

   31/12/2010 at 11:32 am

 11. salutare, all

  Fie ca anul nou sa va aduca mai multe zambete decat impotriviri,

  mai multe reusite decat infrangeri

  si

  mai multe impliniri decat v-ati gandit vreodata.

  LA MULTI ANI !

  skorpion

  31/12/2010 at 11:35 am

  • La Multi ani! Skorpi, si multa fericire sanatate si numai bine 😀

   Theophyle

   31/12/2010 at 12:25 pm

 12. skorpion

  31/12/2010 at 11:36 am

  • da… le zice ca vor sa puna calus presei!!! Diktatorule B ! ti-au luat-o ungurii inainte!!!

   Skorpy, la multi ani… si lasa-i pe frantzuzi, mai ales pe aia stangistii 🙂

   Un tanar de stanga

   31/12/2010 at 11:43 am

 13. Pentru anul care vine,va doresc tuturor
  Succese personale dorite si nesperate !

  ela

  31/12/2010 at 11:42 am

  • Multumim @ela si la multi ani!

   Theophyle

   31/12/2010 at 12:26 pm

 14. hahaha
  😛

  Ocupatiile de astrolog si prezicator vor deveni oficiale in Romania de la 1 ianuarie 2011, dupa cum a decis Guvernul printr-o hotarare publicata joi in Monitorul Oficial.

  skorpion

  31/12/2010 at 11:43 am

 15. tds,
  stiu ca-s de stinga…..dar aici au dreptate!

  skorpion

  31/12/2010 at 11:44 am

  • Ce sa zic…. Ungaria pericol autoritarist pentru Europa. 🙂

   Un tanar de stanga

   31/12/2010 at 11:55 am

 16. mey, dar oamenii is prosti:

  Ecaterina Andronescu este cea mai apreciata femeie din politica romaneasca din ultimii zece ani, potrivit unui sondaj Ziare

  daca pe asta o apreciaza „boborul” ce sa mai zic..

  dar apropo in loc de androneasca voi pe cine ati pune? pe udrea? ridzi? turcan? nevasta lui crin? etc?
  :mrgreen:

  sau pe…………MONICA MACOVEI!

  skorpion

  31/12/2010 at 11:46 am

  • Stay, Skorpy! 😉

   MM este cea mai „bărbată” femeie din politica românească! 😆
   «Altă categorie!» zise mizantropul din mine ❗

   oldhashu

   31/12/2010 at 11:54 am

 17. http://www.contributors.ro/administratie/bilant-optimist/
  Tot respectul, dar cu greu pot crede ca exista o “conceptie europeana, a cumpatarii si a mentinerii echilibrelor structurale”. Iertare 🙂
  Stefan, felicitari si tie. Si la mai multa distractie cu “Cirque du Soleil” 🙂

  Diana

  31/12/2010 at 11:52 am

 18. ThPh,

  mai stii ceva de simpaticul @canadianul ?????

  daca ai adresa lui de email transmite-i si din partea mea all the best pentru anul care se va naste in curind.

  🙂

  skorpion

  31/12/2010 at 11:58 am

  • nimic, absolut nimic – din nefericire 🙂

   Theophyle

   31/12/2010 at 12:27 pm

 19. …si de clemy, Luminita, Nicole…

  Diana

  31/12/2010 at 12:01 pm

  • …Robin…

   Un tanar de stanga

   31/12/2010 at 12:04 pm

   • sper ca toate sunt bine 🙂

    Theophyle

    31/12/2010 at 12:27 pm

 20. +

  @elicearea

  🙂

  skorpion

  31/12/2010 at 12:09 pm

  • skorpi, 🙂 memebra de partid 100% nu prea ma are la inima!

   Theophyle

   31/12/2010 at 12:28 pm

   • crezi???
    eu nu cred ca este suparata pe tine!!!
    s-a suparat, din cite tin minte, pe altcineva
    🙂
    membra de partid??? nu cred, sic!
    toma necredinciosul…
    🙂

    skorpion

    31/12/2010 at 12:30 pm

 21. Unde aterizeaza pentru prima data anul nou pe pamint ?
  Adica in ce tara si la ce ora (ora RO) ?

  Ștefan A .

  31/12/2010 at 12:13 pm

 22. Time since Saturday, 1 January 2011, 00:00:00 (Kiritimati time)
  0 days
  0 hours
  22 minutes
  1347 seconds
  Alternative version

  ela

  31/12/2010 at 12:22 pm

 23. Va citesc tot ce scrieti, inclusiv comentariile si-mi fac o deosebita placere. I-mi permit cu oarecare jena, sa va transmit d-voastra si celor care comenteaza , sanatate multa ca-i mai buna decit toate si LA MULTI ANI !

  Mariana Pescaru

  31/12/2010 at 12:24 pm

  • LA MULTI ANI Mariana Pescaru 🙂
   Lasa jena la o parte si comenteaza tot ce vrei . 😆

   Ștefan A .

   31/12/2010 at 12:28 pm

  • Salut Mariana si la Muuuuuuuuuulti ani! Bine venita in familia noastra virtual 😆

   Theophyle

   31/12/2010 at 12:29 pm

 24. LA MULTI ANI si sanatate multa pentru noul an 2011 .

  ana

  31/12/2010 at 12:29 pm

  • La Multi ani, ana! 🙂

   Theophyle

   31/12/2010 at 12:32 pm

 25. Producatorul Nintendo (console jocuri electronice ) a facut o mare declaratie publica inaintea lansarii noii platforme de joc ( la inceput de 2011 apare noua masinarie )
  NU LASATI COPII SUB 6 ANI SA PRIVEASCA JOCURILE IN 3D!
  Pai atunci inseamna ca si TV cu imagin in 3D sint la fel de „sanatoase” .

  Ștefan A .

  31/12/2010 at 12:42 pm

 26. Buna ziua tuturor,
  LA MULTI ANI cu sanatate, prosperitate, realizari personale si profesionale! 2011 sa fie un an mai bun pentru toata lumea!

  mar

  31/12/2010 at 12:53 pm

  • La Multi ani! mar, numai bine 🙂

   Theophyle

   31/12/2010 at 12:56 pm

 27. la multi ani si „javrei ordinare” aka TB

  🙂

  skorpion

  31/12/2010 at 12:53 pm

 28. Decret al tovarasului Putin prin care intreaga administratie de stat si armata vor trece obligatoriu de la Windows la sisteme open source pina in 2014 .

  http://www.ilsole24ore.com/art/tecnologie/2010-12-31/mosca-espelle-windows-passa-105328.shtml?uuid=AYDrfxvC

  Ștefan A .

  31/12/2010 at 12:53 pm

  • Bon, si cine plateste spaga cui. „Open source” in stilul rusesc inseamna niste spaga pentru Putin si baietii lui destepti!

   Theophyle

   31/12/2010 at 12:57 pm

  • Joc cu vorbe goale…

   Diana

   31/12/2010 at 1:04 pm

 29. Salut tuturor

  Au ajuns sa manipuleze chiar si hondroscopu’
  cica la anu’ jiuoala va avea impliniri iar traian, alma, emil & co vor avea probleme. Ptiuu… mai zicea unu’ prin ’96 cum ca iliciescu va castiga alegerile. Probabil ca „astrele” s-au razgandit fara ca „specialistii” din tagma uraniei sa-si dea seama. O pun pe seama coincidentelor.

  2o11 a navalit deja peste lume.
  La multi ani!

  Gamer

  31/12/2010 at 1:03 pm

  • … si da. 2010 a fost un an irosit.

   Gamer

   31/12/2010 at 1:09 pm

   • La Multi Ani, @Gamer – Sanatate si bunastare 🙂

    Theophyle

    31/12/2010 at 1:32 pm

    • In the distant maze, I see two doors
     One leads to change, one leads to where I’ve been before
     I am an angel, on broken wings
     I am the beast, the devil and all in between
     Nothing at all

     It’s never dark here, it’s never light
     Feeling like I’m caught between two worlds
     Between two worlds

     When the night comes down, the blade comes out
     I wish, I wish, I wish I felt something at all
     Nothing’s wrong or right, nor black or white
     Behind the hurt I see the lust come shining through
     What do I do?

     Just like the rainbow, between mist and sun
     Feeling like I’m trapped between two worlds
     Between two worlds

     Never laugh or smile, I never cry
     My mind is numb, and I can’t take it anymore
     Screaming in frustration, no sound is heard
     Am I asleep, or am I starring in a dream?
     Please wake me up

     Sometimes the hunter, sometimes the prey
     Feeling like I’m trapped, lost and never found
     Feeling like I’m caught between two worlds
     Without a home

     Gamer

     31/12/2010 at 1:46 pm

 30. Saluttare!
  Vă urez viaţă lungă şi frumoasă, sănătate, cele mai inspirate alegeri şi acţiuni, cu tot ce vă pofteşte sufleţelul, pentru voi şi cei dragi, oriunde vă duceţi traiul şi graiul românesc!
  La mulţi ani!

  Băşcăliosul

  31/12/2010 at 1:19 pm

  • Salut Băşcăliosule,
   Multi ani fericiti, sanatate, bunastare si fericire familiei!

   mai mult decat toate iti urez sa ai rabdare si sa apucam impreuna zile mai bune!

   Theophyle

   31/12/2010 at 1:34 pm

 31. La mulți ani cu sănătate…
  că-i mai bună decât toate!
  😉
  Cu mult drag, pentru toţi prietenii de pe acest blog,
  Chibiţ

  Chibit

  31/12/2010 at 1:58 pm

  • Chibit, La multi ani! multa sanatate si numai de bine!

   Theophyle

   31/12/2010 at 2:27 pm

 32. buna ziua,
  am sosit si io (na, tu mai lipseai).
  Si mai terminati cu F-16 si 22.
  Tocmai am descalecat de pe un J-20:
  http://www.hotnews.ro/stiri-international-8169120-china-inceput-testarile-primului-sau-avion-vanatoare-cincea-generatie-20.htm

  victor L

  31/12/2010 at 2:33 pm

  • 😆 😆

   An Nou Fericit Victor L ! 🙂

   Ștefan A .

   31/12/2010 at 2:54 pm

  • Victore la multi ani!
   Numai bine si multa fericire 🙂

   Theophyle

   31/12/2010 at 3:15 pm

 33. Teophyl si Demeter, va doresc un an bun linistit si bogat langa cei dragi!
  Dragi prieteni de pe aici, va doresc rodnicie si impliniri mari alaturi de cei dragi!
  Andrzej

  andrzej

  31/12/2010 at 2:50 pm

  • Multumesc andrzej,
   La multi ani si sanatate, tie si familiei tale!

   Theophyle

   31/12/2010 at 3:13 pm

 34. La mulți ani tuturor politeiștilor! 🙂 🙂
  lui demeter și Theophyle asemenea!

  filadel

  31/12/2010 at 3:06 pm

  • Multumesc mult filadel 🙂
   Numai bucurii, fericire si impliniri!

   Theophyle

   31/12/2010 at 3:14 pm

 35. Va doresc an nou cu bucurii, multa iubire si caldura in suflet.
  Sper ca think-tankul pornit de Theophyle si Cetatean sa fie inceputul unei actiuni civice in 2011 in jurul careia sa se stringa oamenii buni carora le pasa de Romania.
  Va transmit aceste ginduri din bogatul oras/ regiune Frankfurt am Main, dupa ce am citit partea a III-a dintr-un interviu acordat Romaniei Libere de Ticu Dumitrescu.
  Este clar ca este mult pina departe, dar o viata avem pe pamint si nu merita sa ne batem joc de ea si de cei care ne-au dat-o 😉 .

  Dan Masca

  31/12/2010 at 4:05 pm

  • Multumim si la multi ani 🙂
   Petrecere frumoasa oriunde va aflati 😆

   Theophyle

   31/12/2010 at 4:30 pm

 36. Lume politeista
  La Multi Ani cu sanatate.
  @Stefan A.
  nu stiu daca ti-a raspuns cineva:
  http://www.hotnews.ro/stiri-international-8170800-locuitorii-din-kiribati-primii-intrati-noul.htm

  victor L

  31/12/2010 at 4:09 pm

 37. Dragii mei, vă urez o trecere uşoară în Noul An, multă sănătate şi fie să ne regăsim mereu aici, la Theophyle, ca acasă.

  La Mulţi Ani, vouă şi familiilor voastre!

  Şi, pentru o bună pre-dispoziţie 🙂 în aşteptarea marelui eveniment, o dedicatie: A 90-a aniversare sau Dinner for One.

  Ina Eyre

  31/12/2010 at 4:11 pm

  • Sarut mana Ina,
   Ce este al nostru este si al tau!

   La multi ani, fericire si sanatate!

   Theophyle

   31/12/2010 at 4:31 pm

 38. La Multi Ani! cu bucurie,sanatate si un an mai bun tuturor si in primul rand gazdei noastre Theophyle :)sa ne revedem cu bine in anul 2011.

  emily

  31/12/2010 at 4:39 pm

  • salut emily 🙂
   La multi ani, sanatate si fericire!

   Theophyle

   31/12/2010 at 4:44 pm

 39. La Multi Ani tuturor!
  Sanatate si fericire, sa ne vedem cu bine in noul an.
  🙂 >:D<

  CFG

  31/12/2010 at 4:46 pm

  • CFG, la multi ani 🙂

   Theophyle

   31/12/2010 at 4:47 pm

 40. Vasile Dincu => pesimist

  cred ca anul 2011 va reprezenta o adevarata catastrofa economica pentru Romania. Vom avea criza datoriilor din banci, piata imobiliara se va eroda, exportul se va diminua si somajul va creste in conditiile in care datoriile externe ale tarii se acumuleaza in continuare. Va disparea si iluzia cresterii economice prin consum.

  http://www.inpolitics.ro/profetii-sumbre-2011-va-fi-o-catastrofa-economica-pentru-romania-art63684.aspx

  dar noi nu ne dezarmam, nu-i asa???

  😛

  skorpion

  31/12/2010 at 4:55 pm

  • Skorpi sper sa aiba dreptate cum a avut la exit-polurile din Moldova „mrgreen”

   Theophyle

   31/12/2010 at 5:07 pm

   • richtig!
    🙂

    skorpion

    31/12/2010 at 5:10 pm

 41. La multi ani!
  Postare noua 🙂

  Theophyle

  31/12/2010 at 5:22 pm

 42. 1oo de comentarii! Frumos, dar primiti-l si pe cel de-al 101-lea.
  LA MULTI ANI!!!

  Florina

  31/12/2010 at 5:28 pm


Comentariile sunt închise.