Politeía

Quis custodiet ipsos custodes?

Sfârşit de săptămână – 18 Decembrie / “viroze si ginecologul lui Vîntu”

Bună dimineata intr-o zi de sâmbata, sfarsit de saptamana. Astazi vom avea la Bucuresti o minima termica de  -11°C, si o maxima termica de  0°C, umiditate: 86%. Indicele de confort termic: -17°C. Mai mult noros, frig. Pentru alte orase, aici. Curs valutar BNR valabil azi: 1 EURO = 4. 2899 RON (-0. 0054 RON); 1 USD = 3. 2208 RON (-0.0233 RON); 1 EURO =  1. 3319  USD; (+0.0079). Evolutia saptamanala o  puteti citi aici.

Sindicatele şi patronatele au semnat, vineri, Contractul colectiv de muncă la nivel naţional care prevede un salariu minim de 700 de lei şi o creştere a veniturilor pentru muncitorii calificaţi şi pentru maiştri, cei cu studii superioare rămânând la acelaşi nivel, de 1.200 de lei minimum, informează Mediafax Business.  Preşedintele UGIR 1903, Cezar Corîci, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că de doi ani nu mai fusese majorat salariul minim, iar prin acest contract colectiv s-a încercat acoperirea inflaţiei măcar pentru cei cu salarii foarte mici. Coeficientul pentru muncitorii calificaţi va fi de 1,1 astfel ca aceştia vor avea un salariu de 770 de lei, până acum având 720 de lei. Cea mai mare creştere va fi pentru maiştri care vor avea un coeficient de 1,3, ceea ce înseamnă o creştere de la 780 la 910 lei. Cei cu studii superioare vor rămâne la aceeaşi valoare de 1.200 de lei salariul minim, scăzându-le coeficientul de la 2 la 1,72. (Sursa:ZF)

Potrivit datelor Ministerului Sănătăţii, 966.259 de persoane au fost vaccinate împotriva gripei de sezon, dintre care peste 49% dintre acestea sunt persoane cu vârsta de peste 65 de ani, scrie Gândul. Numărul infecţiilor respiratorii acute raportate săptămâna aceasta este cu aproximativ 12 la sută mai mare comparativ cu cel înregistrat în săptămâna precedentă, informează Ministerul Sănătăţii. Cu toate acestea, numărul persoanelor bolnave se înscrie în limite normale. Potrivit unui comunicat al instituţiei, în intervalul 6-12 decembrie au fost înregistrate 83.291 infecţii respiratorii acute şi pneumonii, dintre care 5.769 au necesitat internare. Ponderea internărilor din ultima săptămână monitorizată este de 6,9 la sută, valoare mai mică în comparaţie cu cea înregistrată în săptămâna precedentă. (Sursa: Gândul)

Proiectul Legii bugetului de stat pe 2011 a fost aprobat de către comisiile reunite de buget finanţe fără nicio modificare esenţială faţă de forma propusă de guvern. Votul final, 23 pentru şi 18 împotrivă, reflectă încă o dată raportul de forţe din timpul dezbaterilor care a făcut ca nici un amendament al opoziţiei să nu fie admis. În continuare, comisia îi va audia pe cei 31 de ordonatori de credite, care au început cu întârziere de o oră peste programul iniţial. Pe lista celor audiaţi se află, printre alţii: Administraţia Prezidenţială, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Curtea Constituţională, Curtea de Conturi, Consiliul Naţional al Audiovizualului, Agenţia Naţională de Integritate, Serviciul Român de Informaţii, Serviciul de Protecţie şi Pază, Academia Română, Serviciul de Telecomunicaţii Speciale, Societatea Română de Televiziune, Societatea Română de Radiodifuziune, Secretariatul General al Guvernului şi Agenţia Naţională de Presă Agerpres. La cele 30 de articole ale proiectului de lege au fost făcute 371 de amendamente. În total, vineri, sâmbătă şi duminică, vor trebui discutate circa 12.000 de amendamente de completare la articole şi anexe. Partidele din arcul guvernamental au depus foarte puţine modificări la proiectul de buget întocmit de Ministerul Finanţelor Publice, majoritatea amendamentelor aparţinând PNL, PSD+PC. (Sursa: Agerpres)

Agenţia Naţională de Integritate a anunţat vineri că va ataca soluţia de neîncepere a urmăririi penale dispusă de Parchetul General în cazul deputatului PSD Robert Negoiţă, acuzat de inspectorii de integritate de fals în declaraţii. ANI susţine într-un comunicat de presă că „rezoluţia procurorului de caz reţine faptul că există omisiuni în completarea declaraţiilor de avere, raportate la cele menţionate în actul de constatare emis de Agenţia Naţională de Integritate la data de 16 aprilie 2010. În acest sens, soluţia dispusă are în vedere că faptele comise, respectiv omisiunile din declaraţiile de avere, nu au fost săvârşite cu intenţie”. ANI declară că soluţia de neîncepere a urmăririi penale dispusă în cazul lui Robert Negoiţă nu este definitivă şi va formula plângere împotriva acesteia. (Sursa: Agerpres)

Preşedintele Traian Băsescu a susţinut, vineri, la Bruxelles în marja lucrărilor Consiliului European de iarnă o declaraţie privind aderarea României la spaţiul Schengen, în care a arătat că ţara noastră nu doreşte să fie „victima colaterală pentru tot ceea ce nu merge azi în Uniune”.  „România a respectat regulile acestui club din momentul aderării la Uniune, acum patru ani. Nu aş vrea să cred că am greşit prin această abordare constructivă şi că beneficiile în Uniune se obţin doar prin abordări confruntaţionale. România nu doreşte să fie victima colaterală pentru tot ceea ce nu merge bine azi în Uniune”, a afirmat şeful statului.El şi-a exprimat deplina convingere că aderarea la spaţiul Schengen în martie 2011 va fi atât în beneficiul ţării noastre, cât şi al întregii Uniuni. „Aderarea la Schengen nu reprezintă un cadou oferit României, ci o responsabilitate crescută pentru statul român. Este, pe de altă parte, expresia cerinţei perfect îndreptăţite de a fi trataţi ca un stat membru cu drepturi depline al Uniunii. Ne-am îndeplinit obligaţiile şi acest fapt trebuie recunoscut în mod corect şi trebuie să aibă în practică consecinţe logice şi legale”, a spus Băsescu. (Sursa: Agerpres)

Tribunalul Bucuresti a judecat vineri 17 decembrie al cincilea termen in dosarul in care Sorin Ovidiu Vintu este acuzat de favorizarea infractorului Nicolae Popa condamnat in dosarul FNI. Prin avocatii sai SOV a solicitat judecatorului sa ii permita sa plece la Viena pentru a fi consultat la inima. In cursul dezbaterilor judecatorul a constat ca medicul care ar urma sa il consulte pe Vantu in problema sa cardica este de fapt medic ginecolog. Vantu a explicat ca de fapt este vorba de o echipa de medici specialisti. (Sursa:Hotnews)

Conform site-ului oficial nord-coreean Uriminzokkiri, declanşarea unui război în Peninsula Coreeană nu este decât o chestiune de timp. „Din cauza atitudinii belicoase şi iresponsabile a Coreei de Sud, problema nu este dacă va fi pace sau război în Peninsula Coreeană, ci când va izbucni războiul”, potrivit site-ului oficial. „Dacă izbucneşte un război, acesta va conduce la un conflict nuclear care nu se va limita la Peninsula Coreeană”, mai avertizează site-ul. În acelaşi timp, Rodong Sinmun, jurnalul oficial al partidului comunist nord-coreean, a descris Peninsula Coreeană drept regiunea cea mai periculoasă din lume. Ziarul şi-a reînnoit apelul la un tratat de pace cu Washingtonul şi la retragerea celor 28.500 de militari americani prezenţi în Coreea de Sud. „Peninsula Coreeană rămâne regiunea cea mai periculoasă din lume. Acest lucru poate fi atribuit în întregime continuării politicii americane de agresiune împotriva DPRK” (Republica Democratică Populară Coreea, numele oficial al Coreei de Nord), potrivit Rodong Sinmun. Phenianul afirmă în mod regulat că un conflict nuclear este iminent, dar ultimele avertismente intervin în condiţiile în care tensiunile au crescut în ultima vreme în regiune, după bombardarea unei insule sud-coreene de către Coreea de Nord, la sfârşitul lui noiembrie. (Sursa:Mediafax)

Va urez o zi buna si calduroasa!

46 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Buna dimineata!
  Interesanta (si populista) abordarea problemei salariului minim de catre „patronate”. (nu am incredere in asa zise organizatii patronale de la noi). Aseara am auzit pe un individ de la ei, cum ca salariul minim marit va insemna mai putina munca la negru. Sincer sa fiu, am auzit multe prostii la viata mea si asta nu este cea mai mare, dar concureaza serios pentru acest post. Oricum, daca un „patron” gandeste asa mi-e mila de angajatii dumnealui (si vai si amar de clienti – cati are). Salariul minim e o chestie sociala, care in general duce la mariri de taxe si impozite, toate se raporteaza la acesta. Cei ce au pe hartie salariul minim, sunt de obicei cei din zona gri (partial pe hartie, restul de bani fara acte), asa ca marirea pragului nu va face decat ca la unii se va trece pe hartie suma noua, cu marirea corespunzatoare a taxelor, iar o mare parte va disparea complet din zona fiscalizata. La asa capitalism, asa patroni.
  Despre medicul ginecolog a lui Vantu, as vrea sa va atrag atentia ca d-l Vantu a mai fost la mititica unde probabil in urma unor tratamente corect acordate de colegii de celula, probabil SOV e nevoit destul de des sa consulte ginecologul. Oricum, povestea e din categoria „ma doare-n c… de ce parere aveti voi, eu am patalama de la specialist”.
  🙂

  DanSu

  18/12/2010 at 9:12 am

  • Salut Dan 🙂
   Sunt de acord cu tine in ambele cazuri. Pot face si un link intre cele doua. “ma doare-n c… de patronate si de Vintu! important este sa-l vedem pe acesta intr-un re-run la mititica :mrgreen:

   Theophyle

   18/12/2010 at 10:05 am

 2. neata,

  bancul zilei:


  Intra seful pompierilor in vestiar, cu mainile in buzunare, fara griji si spune incet:

  – Baieti, pregatiti-va incetisor, fara sa va grabiti …. arde cladirea Guvernului ……!!!

  🙂

  skorpion

  18/12/2010 at 9:31 am

  • Salut Skorpi,
   bun bancul 🙂

   Theophyle

   18/12/2010 at 10:05 am

 3. nu cred ca banii negri s-au ascuns intre 720 lei si 770 lei, ci la salarii mari…..
  pe carte de munca salariul x, in realitate dublu, triplu…iar cind individul iese la pensie, va avea pensie mica pt. ca contributia a fost mica..

  skorpion

  18/12/2010 at 9:50 am

  • Sumele pari mici, dar sunt foarte multi in situatia asta. La sumele mari nu cred ca s-au facut atatea mis-mas-uri. Acolo (vorbim de salarii mari), pentru ca si cultura economica este mai mare, chestia cu o suma pe statul de plata, alta in mana, e grosolana. Sunt chestii soft (din care drepturile de autor erau doar varful aisbergului).
   Diavolul sta in amanunte, nu in lucruri mari. Indiferent de cat de (in)competent o fi fost Vladescu, chestia cu evaziunea pe usturoi chiar o cred reala.
   Si sumele mari se ascund altfel, nu prin ascundera brutala (nedeclarare). Nu am date exacte, dar cunoscand sistemul de salarizare din RO, pot sa-ti spun ca sumele cele mai mari (ca total nu individual) se ascund in categoria 600 – 1000 lei. Prea putin ca sa merite o ancheta serioasa (oricum anchetele sunt individuale – nu poti ancheta 1000000 de oameni). Nu cred ca este firma autohtona care sa nu aiba obiceiurile astea. Gandeste-te la boomul economic si sumele cheltuite cu acesta ocazie in hypermarket-uri cand salariul minim era mic.

   DanSu

   18/12/2010 at 10:03 am

   • interesant, nu m-am gandit 🙂

    Theophyle

    18/12/2010 at 10:06 am

   • dansu,

    exista multe firme care pentru cei cu salariul net de pina la 1400-1500 lei pun totul corect pe cartea de munca; iar cei care au salariul net de la 1500 lei in sus, diferenta este numai la negru…
    desigur ca nu peste tot, dar probabil un numar f. mare…

    skorpion

    18/12/2010 at 10:12 am

 4. Buna dimineata inzapezita!
  La firmele productive,salariul de baza este cel trecut in cartea de munca.”Ajustarea fina” se face din orele suplimentare si sambetele lucrate. Aici numarul de ore este mare,sumele pot intrece chiar salariul de baza.Astia sunt banii nefiscalizati.
  Dane,nu cred ca e problema sa verifici atatia oameni.Si nici nu cred ca s-ar ajunge la cifra asta.Inspectorii fiscali care au repartizate un numar de firme ar trebui sa declanseze concomitent o asemenea ofensiva.Sa aplice „pe bune” amenzile in cazul constatarii neconformitatii.Te asigur ca dupa 3 luni de asemenea control,ajungi la gradul de colectare dorit.
  Intrebarea mea este daca se doreste ,si pana unde merge „intelegerea” cu autoritatile.

  ela

  18/12/2010 at 10:37 am

  • Sarut”mana. Pot sa risc eu un raspuns? Intelegerea va merge pana la „ori esti de-al nostru, ori esti de-al lor” ca si pana acum.

   Gino

   18/12/2010 at 10:43 am

   • Pot sa risc si eu unul?
    Totul porneste de la convingerea si declaratia de politica a managementului.
    In rest,pestele de la capse impute ! 😦

    ela

    18/12/2010 at 10:47 am

 5. ela,
  corect! firmele trebuie verificate.

  skorpion

  18/12/2010 at 10:44 am

 6. Da,in campanii unice si concomitente ale directiilor financiare. Cu instuctaje proceduri de campanie,instruiri,masuri comune.Masura unica la contraventii unice.
  Si atunci,pigmeul Negoita,care a declarat in direct -exista emisiuni TV cu el- cum a fentat el fiscul,ar avea ciocul mic,mic!

  ela

  18/12/2010 at 10:50 am

 7. Salutare
  Avem si noi 4 cm. de zapada ! 🙂
  – Legat de articol , in Italia nu exista functia de maistru .
  – Bugetul de stat pe 2011 este optimist la nivel de crestere PIB si generos la nivel de cheltuieli . Parerea mea .
  – Cit timp contributile sociale , de sanatate , somaj ,s.a.m.d sint excesive pe venit , evaziunea fiscala va fi ridicata . Si asta va spune unu care traieste in prima tara din UE ca nivel de evaziune fiscala . Tot in UE , pe locul 2 este Romania . Numitorul comun a primelor doua clasate , se cere mult fiscal si in schimb se ofera servicii mizere . Agravate de risipa.
  – Cu Schengen continui sa fiu pesimist . Stam „pe bataturi” la ceva politicieni din vest cu greutate in UE . Motivele sint diverse dar important de mentionat ca nimeni nu va declara motivul real . Frica de „hoarde ” de rom care ar invada tarile din vest . Ultimul val migrator din punct de vedere istoric . 🙂
  – SOV cred ca e in menopauza ! 😆
  Sa aveti o zi buna , sanatate multa si fericire !

  Ștefan A.

  18/12/2010 at 10:54 am

 8. cu sau fara viza schengen, hoardele de tigani vor ajunge unde vor dori muschii lor…

  skorpion

  18/12/2010 at 10:55 am

  • Salut skorpi
   Bineinteles dar populismul politic are mereu nevoie de un vinovat . Acum e rindul rom .

   Ștefan A.

   18/12/2010 at 11:00 am

   • please, foloseste cuvintul tigan si nu r(r)om..
    mersic,
    🙂

    skorpion

    18/12/2010 at 11:01 am

    • Bine skorpi dar oficial se chiama romi . 🙂 Eu de cind exist stiam ca se chiama tigani dar ma adaptez versiunii oficiale ! 😆

     Ștefan A.

     18/12/2010 at 11:11 am

  • Daca tot se plangeau ca ii discriminam,poate ne fac o demonstratie de toleranta si spirit european. 🙂
   Multi tigani sunt apatrizi.Nu au cum sa ii trimita inapoi.

   ela

   18/12/2010 at 11:16 am

 9. `neata tutulor,
  permiteti si parerea mea privind evaziunea la salarii?
  Tind sa-i dau dreptate lui @DanSu.
  Cei cu salarii mici sint majoritari si asupra lor se pot face „presiuni”. „Daca vrei asa bine, daca nu…”
  Poate ca exista si intre cei cu salarii de peste 1500 care sa accepte ce spune @ skorpion, dar din acestia sint putini.
  Sint mii, sute de mii, de angajati la buticurile de la „coltul blocului”, de la tot felul de bombe si taverne, de la magazine care vind materiale de constructie,etc (cunosc doar in orasul meu cazuri), angajati care accepta un salariu minim pe cartea de munca si o plata in mina compensatorie.
  De la „bob cu bob se face plinu” citire.

  victor L

  18/12/2010 at 11:06 am

  • dansu, victor L

   posibil sa aveti dreptate.

   alt paradox,
   alta nedreptate,

   cei care lucreaza/vor lucra in sfera privata (si contribue/vor contribui prin fortele lor la dezvoltarea economiei de piata)

   au si vor avea pensii mai mici, mult mai mici decit cei din sfera bugetara, unde banii primiti nu sint la negru (decit f.rar)

   skorpion

   18/12/2010 at 11:21 am

 10. Buna dimineata! 🙂

  Ii dau dreptate lui DanSu. Cunosc personal pe cineva care are 840 RON pe cartea de munca, la privat (hotel) si in jur de 300 in mina. Patronul e pesedist notoriu, vin la el interlopii si maharii psd. Si Geoana a tras la hotelul respectiv.

  Cetatean

  18/12/2010 at 11:32 am

 11. Stapinul hapsin face sluga hoata

  Punem impozite ingrozitoare. Nimeni nu „penalizeaza” munca cum o face Romania prin impozitele pe salariu.

  Un tanar de stanga

  18/12/2010 at 11:35 am

 12. In problema intelegerii la salarii intre patroni si angajati exista doua aspecte: pe termen scurt ambii par multumiti.
  Pe termen lung pierzatorul este angajatul care va iesi la pensie si va protesta ca are pensie mica si e muritor de foame.
  Viitorii Basescu si Boc vor trage ponoasele.

  victor L

  18/12/2010 at 11:43 am

 13. corect, victore.

  In situatia cunoscuta de mina, patronulse cunoaste cu Politia si cu aia de la Garda. Omul nu are nici jena cu respectarea legii.

  Cetatean

  18/12/2010 at 11:48 am

 14. Salut geros ! 🙂
  Dimineata, la 7:00, termometrul de la masina arata -12 grade C ! Cam friguletz, da` placut….aer tare, de iarna…
  Deocamdata, pe bulevarde se circula destul de civilizat, s-a imprastiat clorura de calciu/sare.

  Care va sa zica SOV, cardiac declarat, apeleaza la ginecolog ?
  La varsta lui, inca nu deosebeste inima de… 😆

  Tzepelica

  18/12/2010 at 11:58 am

 15. In o tara saraca (PIB/locuitor ) este absurd sa pretinzi contributii (CAS, CASS, etc) ca in vest . Nu poti sa iei statisticile Eurostat si sa zici , -trebuie sa ajungem ca tarile dezvoltate in asistenta sociala – ( de toate tipurile ).
  Eventual iei aceleasi statistici dar din primii ani 60 , cind „bogatia” acelor tari era la nivelul Romaniei de azi . Si vezi atunci cita asistenta sociala faceau aia din vest .
  In alta orbine de idei , cum nou producem preponderent produse de joasa complexitate tehnologica (unde concurenta e mare) si stam mai mult cu PIB pe zona de „servicii” , la un nivel ridicat de contributii corespunde un salar real mic . Este unica posibilitate sa ai investitii straine in tara ( vorbesc de cele serioase, nu de disco , nigth club, imobiliare) . Deci , evaziunea e logica . In plus ,nu ceri impozit la o pensie de 1.000 lei dar ceri impozit la un SALARIU tot de 1.000 lei . Absurd , ilogic , discriminatoriu . Clara „frina ” in calea dezvoltarii .

  Ștefan A.

  18/12/2010 at 11:58 am

 16. Nu e chiar asa.
  Dam 45% toata viata impozite la stat. Iar statul ce face cu banii aia ? O viata mizerabila pentru pensionarul corect si o moarte rapida in sistemul de sanatate.

  Un tanar de stanga

  18/12/2010 at 11:58 am

  • Salut tds. 🙂
   E chiar cum scriu eu . 🙂 Din aia 45 % impozite , statul da la toti . E drept ca la unii mai din belsug si la majoritatea cu „economie” . Da pensi groase la cine nu a varsat un leu de contributii, la cine a lucrat foarte putini ani si da ajutoare sociale la oameni cu vila dar si Mercedes in garaj . Absurd ! Cind populismul mioritic a permis iesirea in pensie cu doar 15 ani vechime in munca , sisteme de calcul neomogene (pensi nesimtite) , trebuia sa stie ce nota de plata vine dupa putini ani .
   La fel cum trebuia sa stie ca neimpozitarea sporurilor , a suplimentelor banesti , lasa o gaura financiara care trebuie platita de cineva . Cine plateste e romanul de rind care are salarii mici si taxe mari . Nici asa nu este suficient . Mai mergem si la FMI sa luam bani de pensi si salarii . (inclusiv in 2011) . Asa ca evaziunea fiscala are o baza OBIECTIVA. Problemele sint structurale si nu se rezolva cu spionarea lelei Maria care vinde patrunjel la piata pentru a vedea daca da chitanta fiscala . In acelasi timp , un mega mogul vinde partea lui din o societate cu 1 miliard de dolari si statul incaseaza 0 lei .Nimeni nu zice nimic . Aici are dreptate @ela . Pestele se impute de la cap .

   Ștefan A.

   18/12/2010 at 12:17 pm

   • asa e Stefane.
    Eu ii raspundeam lui Skorpi 🙂 🙂

    Un tanar de stanga

    18/12/2010 at 12:19 pm

   • Si referitor la ce zice @ela, e deja prea tirziu
    Pestele e imputit si la cap si la mijloc si la coada.

    Un tanar de stanga

    18/12/2010 at 12:21 pm

    • Iti raspund cu intrebare. De ce romanii care ajung inafara Romaniei se conformeaza regulilor?
     Nu e acelasi „material al clientului” ?
     Nu cumva pentru ca autoritatille isi impun reglementarile?
     Nu cred ca vre-un popor face ce trebuie daca nu exista metode punitive respectate de toata lumea.

     ela

     18/12/2010 at 1:16 pm

  • Tinere esti optimist.
   Nu 45 % ci mai mult.
   Daca te uiti pe statistici, netul mediu e de 1340 (http://www.insse.ro/cms/pages/castiguri91-2010.do ) iar brut-ul 1846 – deci 500 diferenta. Numai din colectarile salariale, procentul e de 50% (cu aproximatie) – deoarece peste brut mai intervin taxele angajatorului – care sunt in jur de 30 % raportate la brut.
   Nu mai pun ca din cei 50% pe care-i iei in mana, mai dai 24% aprope pentru orice consumi. Deci inca aprox 15 % (pun 24% din 50% + ceva accize acolo)- total 65%. Singurii bani pentru care nu platesti, sunt cei ce ii „economisesti” prin depozite la banci, dar si acolo iti ia maria sa statul 16% (cand ii scoti ca sa-i cheltuiesti si sa platesti iar TVA din ce-ti ramane).
   Nu e interesant ca tranzactiile pe ban multi (imobiliare) au TVA-ul tot de 5% ? Ia sa vedem cati din parlamentari/ministri/popentati au afaceri in imobiliare?
   Iar Varanul/securisto/felicizat insisnta sa se „scada” TVA-ul pt. alimente de prima necesitate. 🙂 . Stii care ar fi rezultatul? Ca icrele de manciuria si sampania ar deveni brusc alimente de prima necesitate. Asta bineinteles fara sa scada preturile de raft…

   DanSu

   18/12/2010 at 12:19 pm

   • Salut DanSu
    Absolut adevarat . Avem un stat parazitar care „suge” tot din limfa tarii . De 20 de ani . Dupa care „plinge” de mila saracilor pe care tot el are interesul sa ii mentina ca atare . (votul se obtine usor de la saraci. Suficiente promisiunile si pomenile )

    Ștefan A.

    18/12/2010 at 12:28 pm

 17. pensii

  skorpion

  18/12/2010 at 12:19 pm

 18. Acest lmk nu cred ca a mai fost dat, insa daca tot vorbim de salarii mici, uitati ce salarii au rectozaurii de la Cluj. Asta ca sa ne pregatim sufleteste pentru legea Educatiei la CCR pe 22.

  Cetatean

  18/12/2010 at 2:13 pm

  • revoltator !!

   si sa mai zica cineva ca se traieste prost in Ro!
   :mrgreen:

   skorpion

   18/12/2010 at 2:23 pm

 19. ThPh,

  cu postarea ta despre Basescu i-ai creat o mare fericire cassandrei…
  🙂

  skorpion

  18/12/2010 at 2:22 pm

  • Skorpi,
   nu cred in special pentru ca mai sunt inca patru ani si ea stie exact cat de mult sunt patru ani! In afara de asta imi pare bine ca a reinceput sa posteze pe blog. E o doamna de bine chiar daca este de la adversari.

   Theophyle

   18/12/2010 at 3:04 pm

   • poate casandra urmareste sa treci la adversari…
    🙂

    skorpion

    18/12/2010 at 3:39 pm

    • skorpi, tu chiar crezi ca cineva ma poate banui de asta? Si daca da, el nu este la nivelul casandrei crede-ma.

     Theophyle

     18/12/2010 at 3:41 pm

     • ThPh,
      cine este acel cineva care este mai prost ca cassandra???
      😛

      skorpion

      18/12/2010 at 3:59 pm

      • Skorpi, chiar nu este frumos si nici amuzant 😦

       Theophyle

       18/12/2010 at 5:23 pm

 20. Buna ziua 🙂
  Postare noua!

  Theophyle

  18/12/2010 at 3:12 pm

 21. Nu vă miraţi, cei care practică anumite ocupaţii trebuie să fie consultaţi săptămânal de ginecolog, mai ales dacă singura metodă profilactică pe care o folosesc este batista.

  Nea

  19/12/2010 at 9:08 am


Comentariile sunt închise.