Politeía

Quis custodiet ipsos custodes?

Politică un gen de psihopatie

Moto:Rar mi se întâmplă. Mi-am scos oştile regulate din cazărmi, nici măcar pe scandalul FNI nu mi-am scos armata regulat. Am lucrat numai cu ostaşii”… “Da. De data asta… multă prostime, dat fiind faptul că poporul ăsta s-a tâmpit de-a dreptul, prostimea asta încă ţine cu imbecilul şi trebuie să-i degajăm prostimea” … “I-o degajăm f… în gură să-l f… Hai, te pup! Pa!”  (Sursa:HotNews)

Psihopatia este definita ca stare morbidă, caracterizată prin tulburări de afectivitate, de comportament sau de caracter. Daca ultimele stenograme ale conversatiilor lui Vintu cu diversi jurnalisti, publicate astazi in presa cotidiana sunt reale, acest om trebuie declarat psihopat si trimis la un spital de nebuni. Daca acel complet de judecata care l-a lasat in libertate nu il considera un “pericol social”, singura intrebare ar fi, ce este un pericol social mai clar decat cel ilustrat in aceste conversatii?

Citim in aceste stenograme nu numai felul in care au fost corupti si aserviti politicienii ci si pudelul democratiei “presa democratica si deontologica”. Vedem cine sunt ONG-urile societatii civile si de cine ele asculta. Despre sindicate cunoastem toata istoria cu CA-urile trustului RTv si milioanele plimbate si spalate prin acesti interpusi ordinari. Despre celebra lozinca “Noi Vrem Respect” nici nu mai trebuie de discutat.

30 noiembrie 2009

S.O.Vantu : – De ce crezi ca e atat de disperat? E disperat ca stie ca pierde.
Sergiu Toader :- Mai, dar e fantastic cum… deci incredibil… Asta cu caseta a jucat un rol important si chiar daca 44 cred ca e trucata, isi pastreaza optiunea de vot, nu?
S.O.Vantu : Da tati, da. Adica pe romani ii doar in p…, ei s-au presetat deja.
Sergiu Toader: – Da, am inteles.
S.O.Vantu: – Da mai, e trucata si du-te in p… ma-tii ca tot nu te votez.

Ei vor respect!

Hai siktir,  vagabonzilor ordinari!

Written by Theophyle

18/10/2010 la 2:17 pm

134 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Eu totusi sper ca stenogramele astea sunt pure inventii.
  Ca daca nu sunt, atunci
  S. O. VÎNTU: Băi, tati, noi, adică eu aveam o relaţie de non combat cu Băsescu. Războiul real a început cu Băsescu din momentul în care a apărut pe Realitatea Tv două fete cinci palate şi am început să ne luăm de Ioana Băsescu, să o f… pe aia în gură până la loc comanda, chestie care l-a deranjat pe părintele Ioanei Băsescu în mod vizibil, spunând: Păi, f… morţii mă-ti, una vorbim, başca ne înţelegem, mi-o tragi pe la spate

  Mi s-ar parea extrem de grav ca presedintele Romaniei sa fie una vorbit si inteles cu acest infractor.
  Trebuie sa fie false.

  underscore

  18/10/2010 at 2:23 pm

 2. CHIRIEAC: Adică dintr-un c… imens în care se afla, de era luat cu pietre, l-ai adus din nou la 75%, de necrezut, dându-i un balon de oxigen la mijlocul mandatului, ce n-a avut nimeni.
  S.O.VÎNTU: Măi şi ca să spunem până la capăt, suspendarea a fost făcută ca urmare a alianţelor pe care le-am construit eu pentru suspendare pentru că mi-a deschis dosarul cu BANCA AGRICOLĂ.

  @Underscore, scrii voit in doi peri („Mi s-ar parea extrem de grav ca presedintele Romaniei sa fie una vorbit si inteles cu acest infractor”) sau din greseala? Te sperie stenogramele si speri ca ele sunt totusi false sau te sperie stenogramele si speri ca Vantu sa infunde puscaria?

  Cetatean

  18/10/2010 at 2:26 pm

  • SOV traieste in realitati paralele. Razboiul lui cu Basescu a inceput cu ceva luni inainte de suspendarea din 2007, pe cind de Ioana Basescu s-a luat de prin 2008.

   Aha

   18/10/2010 at 2:36 pm

 3. Atunci are o scuza 😉
  Cum pot fi caracterizati cei cu care vorbeste SOV?
  De ex „BBC standards” Stelian Tanase?

  Deci SOV ar fi fost de facto presedintele Romaniei?

  Tio

  18/10/2010 at 2:26 pm

  • nu preşedintele, Ţarul.

   para

   18/10/2010 at 2:27 pm

 4. Tio, daca SOV era de facto presedintele, azi Geoana semna decretele prezidentiale.

  Cetatean

  18/10/2010 at 2:27 pm

 5. Deduc ca cineva aici este hotarit sa faca un ONG. Sint ferm convins ca nu va fi din categoria Onegistilor care au ca si ocupatie de capatii sustinerea cauzelor PSD-NL, ca sa aiba si iliescovistii o aura de sotzietate Tzivila. Si nici nu vor avea ca si ocupatie principala datul din clanta pe la irealitati si antene.
  Carevasazica s-ar incadra la categoria: cerere pe piata mare este, unde sint ofertantii. Va urez succes.
  P.S. Cetateni din diaspora doritori sa faca ceva in afara cadrului politic primiti?

  Aha

  18/10/2010 at 2:30 pm

  • Aha, salut 🙂

   ONG-ul asta s-a nascut in diaspora si este deja inregistrat in State si La Bruxelles, acuma speram sa-l inregistram si in Romania. Oricine doreste sa faca ceva pentru o justitie curata, o educatie mai buna, pentru o sanatate mai eficienta si o politica corecta este bine venit!

   In clipa cand vom primi hartiile de constituire vom publica programul si formularele de adeziune!

   Theophyle

   18/10/2010 at 2:45 pm

 6. Aha, o sa iti dea Theophyle detaliile, e on ONG pentru romanii din afara si dinlauntrul tarii. Nici noi nu stim prea-prea multe, am discutat odata pe blog, fara detalii insa.

  Cetatean

  18/10/2010 at 2:37 pm

 7. Halucinante stenograme; cu exceptia lui Buscu, mai toti sint foarte intelegatori/lapidari: da, da, da, corect, am inteles, asa-i…
  Salutare tutulor.

  victor L

  18/10/2010 at 2:43 pm

  • salut Victore,
   ca sa vezi in ce lume traim 😦

   Theophyle

   18/10/2010 at 2:46 pm

 8. la buscu sint multe taieri in text. sint scoase replici. par a fi lasate doar cele inofensive sau echivoce. interesant.

  deontologie 2.0

  18/10/2010 at 2:48 pm

 9. Sper ca adeväratzii liberali; sä-si dea seama, in ce joc ordinar au intrat cu PSD si crin; sunt intretzinutzii mogulilor mafiotzi:
  PNL este aceas organizatzie de securisti si profitori, ce sug la mafipotzii moguli:

  theo

  18/10/2010 at 2:52 pm

 10. Observ in postare o intrebare ” Daca acel complet de judecata…?” Cu Jean D’ArCostiniu acolo, ala nu se poate numi complet de judecata.

  Aha

  18/10/2010 at 2:58 pm

 11. uluitor este cu catä seninätate merg cu fruntea sus crin si geoanä, douä figuri de cretini, ce au jucat la cantecul mafiotzilor.

  acelas lucru se intamplä si cu sindicalistii, subventzionatzi de mafiotzi si trimesi pe stradä.

  de altfel i-am väzut pe sindicalisti la congresul PSD.

  cat tupeu.

  astia totzi ar trebuii trimesi in judecatä-

  theo

  18/10/2010 at 3:01 pm

 12. mitrea a spus, geoanä era bun de presedinte, stätea acolo la palat, isi vedea de alte treburi.

  se vede ce fel de treburi.

  SERVEA TREBURILE MAFIOTZILOR

  theo

  18/10/2010 at 3:05 pm

 13. catzi perversi,

  dragnea il face ce geoanä infantil,

  dar panä nu de mult , erau prieteni si o tzinea de manä de mihaela

  dragnea dupä mine este un cätzel pervers si ordinar, si nu este singurul.

  theo

  18/10/2010 at 3:09 pm

  • Salut Theo,
   gata, toti au fost injurati! Toti politicienii sunt asa cum sunt. Ce crezi ca alde Videanu sau Blaga sunt sfinti 😦 te-ai intrebat de ce Blaga nu a fost niciodata injurat la iRTv? sau de ce a fost imprmantare cand „a fost” demisionat!

   Theophyle

   18/10/2010 at 3:14 pm

 14. ponta , a gäsit voturile necesare pt, motziune.

  dacä motziunea nu cade, eu sä fiu in locul

  PRESEDINTELUI ;AS OPTA PT: ALEGERI ANTICIPATE:

  SÄ VEDEM CATZI DIN TRÄDÄTORI ; MAI AJUNG IN PARLAMENT:

  theo

  18/10/2010 at 3:13 pm

  • Toti cei care sunt si astazi! Poti sa fi sigura ca majoritatea electoratului nu-i pasa de stenograme si Boc face competitie lui Vintu la popularitate! Acum alegeri PDL nu scoate nici 15%

   Theophyle

   18/10/2010 at 3:16 pm

 15. […] the original post: Politică un gen de psihopatie This entry is filed under Romania – Blogs, Theo-Phyl. You can follow any responses to this entry […]

 16. Relatii mafiote.
  In presa, in politica, in economie.
  Toate, bazate pe principiul unei felatzii temeinice, n`asha ?

  Tzepelica

  18/10/2010 at 3:27 pm

 17. http://www.adevarul.ro/actualitate/eveniment/Discutia_lui_S-O-_Vintu_cu_deputatul_PNL_Relu_Fenechiu_0_355764788.html

  Fenchiu, supranumit „ala-mai-mic-decit-Patriciu-care-trage-sforile-din-PNL”, baron liberal de Iasi care se iubeste pe ascuns (politic) cu pesedistul primar Gheorghe Nichita:

  ” Eu mi-am călcat peste orgolii şi la Iaşi am lucrat cu GIGI NICHITA ca 2 prieteni de 100 de ani. Şi mi-a ieşit. I-am ţinut pe ăştia încorsetaţi cu mass-media, cu camera de luat vederi şi cu aparete foto la fiecare şi cu microfoane la fiecare secţie specială, cu oameni în fiecare comună care numai asta făceau vegheau la furt. Am făcut toate, dar s-a făcut asta în 7-8 judeţe, cred. La nivel central n-a existat niciun fel de coordonare serioasă, şi ştii asta. Dimineaţă l-am sunat pe PONTA şi i-am zis, bă, dar nu începeţi şi voi să contestaţi prin secţii de votare, că nu se poate contesta numărătoarea generală dacă nu ai nişte elemente primare. Şi, na. A zis, nu ştiu, că nu s-a trezit candidatul…deci ei au lăsat-o moartă, gata. E clar. Nu ştiu, ţi-am zis, hai să băgăm picioarele în apă rece. O să le cer colegilor mei cât pot să nu ia azi decizii, să vedem după o noapte de somn liniştit”.

  PSD si PNL fac alianta pentru modernizarea tarii di debarcarea tiranului, nu? 😉

  Ceapa mamii voastre de kagebisti, i-as trimite la Canal pe toti!

  Cetatean

  18/10/2010 at 3:41 pm

 18. culmea, ioan popescu deja negocia cu vantul posturile de ministrii.

  PSD-PC-PNL, ar trebuii sä fie dizolvate, sunt haite de hotzi si dusmani ai ROMAIEI:

  theo

  18/10/2010 at 3:49 pm

 19. Romania guvernata de sondaje. Si doar stim cu totii ca in sondaje Crin ajungea sigur in turul II, Geoana iesea presedinte. Acum se depune motiune de cenzura cu motivatia: ca asa zice in sondaje. Si atunci se numeste motiune populara. Dau citeva fragmente, minunat exemplu de cum se face un document important pe plaiurile mioritice:
  -„Prezenta moţiune nu este o moţiune ideologică, de stânga sau de dreapta.” Asta ca sa nu aiba Crin probleme cu ideologia, ca el tot zbiara cit e partidul lui de „dreapta”.
  -„…susţinut de majoritatea covârşitoare a românilor, care considera in proporţie de 90%…”: mai sa fie, deci chiar 90% au votat cu PSD-NL-PC? Da atunci cum naiba nu au astia nici macar 50% in parlament?
  -„condusă de un personaj fără personalitate, fără identitate doctrinară şi fără simţ al ridicolului– premierul Emil Boc.” – curat exprimare politica, plagiat din „O scrisoare Pierduta”, mai precis Catavencu.
  -„Pentru a înfiinţa o companie, trebuie plătite nu mai puţin de 15 taxe, iar timpul necesar procedurilor plasează România aproape de ţări precum Congo si Tadjikistan.” Evident, toata pleiada de hirtogarie inventata de PSD pina acum nu exista. Nici usturoi nu au mincat nici gura nu le miroase.

  -Asta e tare de tot: „Niciodată un Guvern care a intenţionat să adopte măsuri de reformă nu a avut o ripostă mai solidă din partea unor categorii profesionale, din partea sindicatelor, a unei largi părţi a societăţii.” Uite cum recunosc cu guritele lor ca PSD-NL-PC nu vor sa auda de reforme.

  -„Guvernarea Băsescu-Udrea-Boc-Anastase a inoculat sentimentul de frică, de teamă, de represalii, specifice regimurilor totalitare.” Asa e, de aia ii injura astia pe n-spe posturi TV si ziare (si inclusiv in motiunea de fata) de frica ce le este?????

  -„Sunteţi, domnule Boc, un om fără onoare, fără principii şi mai ales fără moralitate!” – O Scrisoare pierduta revine in forta. Caragiale total.

  Cred ca ajunge cu textul motiunii. Gradul de seriozitate al acestui document este sublim, dar inexistent. Am o intrebare. Care din autori este mai aproape de Nae Catavencu, Ponta sau Antonescu?

  Aha

  18/10/2010 at 3:51 pm

  • Idiotescus Maximus, Decerebratus Latrator.

   Cetatean

   18/10/2010 at 3:54 pm

 20. ESTE F: CLAR:

  VANTU AVEA O INFLUENTZÄ DIRECTÄ; ASUPRA PNL-PSD

  theo

  18/10/2010 at 3:52 pm

  • In nebunia lui Vintu era convins ca poate face si desface tot in tara asta.
   Aici e probleme.
   Cred ca la aceste stenograme primele care ar trebui sa reactioneze sunt PSD si PNL deoarece reiese clar daca ne luam dupa Vintu ca populatia nu a votat pentru Geoana sau pentru Crin ci impotriva lui Basescu .
   Ce partide,ce programe,ce candidati.Rahat.
   Totul s a jucat in jurul lui Vintu si a manipularilor sale.
   O mai fi vre un loc liber la Balaceanca?

   tucu

   18/10/2010 at 4:02 pm

 21. Theo te rog nu mai tasta cu litere mari.

  Theophyle

  18/10/2010 at 3:54 pm

  • Theophyle, mi-ai luat vorba din taste, chiar vroiam sa il intreb pe Theo de ce scrie cu litere mari. Nu ca e obositor, insa ma intriga.

   Cetatean

   18/10/2010 at 3:57 pm

 22. Dle Constantin Gheorghe,
  daca doriti sa postati un comentariu, va rog sa-l formulati decent. Altfel nu va fi postat. Animalele se afla la gradina zoologica numita PSD.

  Asteptam lectii de democratie de la minerii lui Iliescu si de la fascismul infantil a lui Ponta si Mazare.

  Theophyle

  18/10/2010 at 3:55 pm

 23. Exista ceva reactii sau comentarii la stenograme mai ales de la cei implicati?
  Vad ca mai toti au preluat, chiar si Realitatea…

  Tio

  18/10/2010 at 3:59 pm

 24. Salutare,

  cum se face jurnalism in Romania… incredibil.
  dupa ce face ca o parte din angajatii de la Academia Catavencu sa plece, patronu de media din Romania ce face?

  „S. O. VÎNTU: Vezi tu, la ăştia 14 care au plecat, trebuia să le ataşezi şi un om de încredere al nostru, să fim şi noi înăuntru, acolo.”

  io nu pricep de ce omu asta inca e liber…?

  Laur

  18/10/2010 at 4:03 pm

 25. O serparie atat de infecta nici pe vremea lui Dej nu exista.

  Galeata cu pixeli

  18/10/2010 at 4:13 pm

 26. Iliescu si-a depasit predecesorii. Comstantinescu a fost mincat de sistem in 2 timpi si 3 miscari. Basescu rezista, domle, si bravo lui si noua ca l-am votat!

  Cetatean

  18/10/2010 at 4:15 pm

 27. E offtopic, dar revin la motiunea asta de cenzura, tocmai depusa in Parlament. Am mari confuzii asupra sistemului de aritmetica si a logicii de la Bucuresti.
  Se pomeneste des in motiune „Guvernul ilegitim Boc”, si la fel de des necesitatea instaurarii unui guvern legitim al opozitiei.

  Stati asa un pic. Deci guvernul Boc a fost investit deoarece a avut minim 51% de voturi in parlament. Este deci, ilegitim, conform Ponta-Crin.
  In definitia opozitiei intra partea cu: au mai putin de 50%. Dar in motiune se sustine ca guvernul opozitiei ar fi cel legitim.

  Urmeaza partea unde sint confuz. Deci sa zicem ca motiunea trece, Basescu intr-un acces sinucigas il pune pe Ponta prim-ministru, care Ponta reuseste sa obtina minim 51% voturi in Parlament. Conform textului motiunii, Ponta ar forma deci un guvern ilegitim?

  Aha

  18/10/2010 at 4:20 pm

 28. Nu e cazul sa cadeti si voi in morbul manipularii.

  Vantu nu a spus ca acea caseta este trucata. Nici macar nu a fost vorba despre veridicitatea casetei. Cititi cu atentie comentariul sau si veti observa contextul.

  Vantu a declarat ca oamenii chiar daca sunt convinsi ca acea caseta este trucata vor vota intr-un fel.

  In sensul ca ” Da domnule, (chiar daca) caseta este trucata, eu tot nu votez cu Basescu”

  Carmina

  18/10/2010 at 4:20 pm

  • Deci, chiar daca filmuletul era trucat, eu (chiar, cine sint eu astia?) tot nu votez cu Basescu. Si atunci de ce s-a mai obosit sa dea caseta daca efectul era nul (conform interpretarii dumnevoastra)?

   Aha

   18/10/2010 at 4:29 pm

   • aha, i-am adresat o intrebare. vedem imediat.

    Cetatean

    18/10/2010 at 4:31 pm

  • Carmina, o intrebare. Te intereseaza din aceste stenograme exclusiv discutia despre caseta sau vrei sa ne semnalezi si altceva ce noi nu am observat?

   Cetatean

   18/10/2010 at 4:30 pm

 29. Aha, ilegitim inseamna ca nu reprezinta interesele lui Ponta si Antonescu 😉

  Cetatean

  18/10/2010 at 4:23 pm

  • Asta pe linga faptul ca dupa stenogramele lui SOV, Antonescu cel putin ar trebui sa se ascunda undeva cel putin vreo 6 luni si sa tina gura inchisa.

   Aha

   18/10/2010 at 4:25 pm

 30. incredibil!
  am citit si nu pot crede
  eu tot mai sper ca vintu e schizofrenic;
  intr-adevar in decembriene-a trecut glontul pe la urechi;a fost singura data cind mi-am fortat copiii de afara sa mearga, sa stea la coada si sa voteze;chiar cred acum ca fiecare vot conteaza
  cit despre politicieni,ramine cum am stabilit:CANALII

  intamplator

  18/10/2010 at 4:30 pm

 31. Am asa un sentiment ca baitii aia tineri adusi de Basescu in SRI fac treaba buna si merita niste stimulente, la fel ca si procurorii 😆

  Cetatean

  18/10/2010 at 4:32 pm

  • Putem spune ca dupa epoca de piatra, de bronz, de fier, evul mediu, era siliciului, in Romania avem era stenogramelor. Ca mai era unul Nastase, si asta s-a trezit cu niste stenograme prin presa. Si cel putin o vreme a fost fortat la o pauza.

   Aha

   18/10/2010 at 4:40 pm

  • nu cred
   probabil ca una din putinele institutii unde se lucreaza dupa ” proceduri”
   daca le aplici nu o poti apara nici pe mama daca e vinovata;
   la fel mar fi fost si la DGA de la mai,facut cu scotland yard,dar nu le-a convenit unora de pe lanoi,mai ales ca ajungea si la justitie

   intamplator

   18/10/2010 at 4:40 pm

 32. Explicatia mea a fost cat se poate de clara.

  Ceea ce a spus Vantu, in contextul respectiv, nu are absolut nimic de-a face cu veridicitatea acelei casete.

  Daca cititi materialul va dati seama ca afirmatia cum ca „Vantu a declarat public ca acea caseta este trucata” este complet falsa!

  Dar, bineinteles, fiecare dispune de propriile sale masuri de judecata.

  Carmina

  18/10/2010 at 4:38 pm

  • Ma bucur ca ai atita grija la interpretarea corecta a vorbelor lui Vantu. La cit de orbiti sunt oamenii in a-l acuza pe Vantu de tot felul de magarii, aceasta precizare este extrem de binevenita (cum ca Vantu nu a spus de fapt ca acea caseta e trucata). Ca si cum exact asta face diferenta intre infractorul Vantu si angelicul Vantu.

   Cetatean

   18/10/2010 at 4:41 pm

   • Cred ca va indepartati de subiect.

    Vantu e Vantu si, in urma stenogramelor aparute in presa, nu mai exista absolut nicio indoiala in ce priveste caracterul sau abject si modul in care subalternii sai isi fac „datoria ” (ca sa nu spun mercenariatul).

    Insa nu e cazul sa folosim aceleasi metode de manipulare pe care le foloseste el.

    Basescu a spus la un moment dat ca „Romania este o tara de mana a II-a daca se imprumuta ca sa-si plateasca pensiile si salariile”
    Fraza mi se pare ok si perfect adevarata.

    Insa cand in presa apare doar „Basescu a spus ca Romania e o tara de mana a II-a”, fara a se tine cont de context, mi se pare o manipulare.
    Daca si voi folositi acelasi mod de comunicare, nu cred ca va deosebiti prea mult de adevaratii manipulatori ai opiniei publice.

    Carmina

    18/10/2010 at 4:50 pm

    • Carmina, merci de aprecieri. Ai optiunea de a nu ne citi, cel putin pe mine, cind vei considera ca am devenit menipulant/manipulanti.

     Cetatean

     18/10/2010 at 4:59 pm

 33. Mai fratilor, Vantu se temea de gafele majore ale lui Geoana!!! Cred ca de asta l-a chemat la el, sa il avetizeze, LOOOL 😆

  S.O. VÂNTU: Da. Păi dacă nu se face o prosie de aia majoră, practic GEOANĂ ar putea să stea şi acasă.
  CHIRIEAC: – Da, mă rog, să vedem campania neagră.
  S.O. VÂNTU: – Nu contează campania neagră. Aia e folositoare, din aia mai mâncăm ceva, mai câştigăm ceva. Avem soluţii pentru toate alea. Să nu facă GEOANĂ o prostie majoră, la asta mă refer.
  CHIRIEAC: – Păi n-are cum să facă, fiindcă…
  S.O. VÂNTU: Nu, în sensul să spună ceva, să-i scape vreo perlă din aia infernală, atâta tot, e singura poveste.

  http://www.romanialibera.ro/actualitate/justitie/stenograme-soc-gafele-lui-geoana-ii-dau-fiori-lui-vantu-202953.html

  Cetatean

  18/10/2010 at 4:38 pm

 34. Boii, au ales cel mai gaffeur candidat din Romania, nici daca se straduiau sa faca un candidat normal sa greseasca voit, nu reusea mai bine ca Geoana, care o facea spontan.

  Bravo, baietii, ati avut mina buna, si Dumnezeu v-a luat mintile exact cind trebuia! 😉

  Cetatean

  18/10/2010 at 4:43 pm

 35. cred c aefectula va fi devastator;
  deja peste 7000 accesari la mediafax;si asta in 4 ore

  intamplator

  18/10/2010 at 4:45 pm

 36. salutare

  voiam sa subliniez pasajul cu omul infiltrat la kamikaze, dar vad ca l-a dat mai sus laur
  si in al doilea rand, o chestie de timing, nu vi se pare prea mare coincidenta ca durerea de inimioara a lui vantu l-a lovit chiar azi? ma gandesc ca o fi incercat omul un damage control
  la fel, e damage control si treaba cu caseta trucata, a fost pe toate forumurile de ziare, vad ca a ajuns si aici; in stenograme sunt chestii mult mai grave decat caseta, e hering rosu ca la carte

  razvan

  18/10/2010 at 4:47 pm

  • corect;
   nu stiu de ce dupa inima cred ca va urma control la psihiatru;

   tipul daca are vreo fobie e puscaria
   va face orice sa nu ajunga acolo;nu m-ar mira nici tentatve de suicid

   intamplator

   18/10/2010 at 4:54 pm

 37. Profit de ocazia deosebita sa anunt onoratii membri ai blogului ca a fost depasita bariera de 100.000 comentarii de la aparitia Politeiei (onoarea comentariului cu numarul 100.000 a revenit subsemnatului 😉 ) si ca suntem actualmente la cota
  100.055 comentarii.

  Theophyle va face media de comentarii per postare, insa permiteti-mi sa il felicit in numele tututor comentatorilor de aici pentru depasirea cotei de 100.000!

  La mai mare! 😆

  Cetatean

  18/10/2010 at 4:47 pm

 38. de fapt, 100.062 cu tot cu asta!

  Cetatean

  18/10/2010 at 4:49 pm

 39. ” Asta înseamnă în continuare responsabilitate în cheltuielile bugetare şi zero populism”

  citat dintr-un raspuns dat de basescu azi la conferinta de presa cu presedintele ungariei

  de asta le e teama politicienilor gashcari romani

  eu unul nu-mi amintesc sa fi spus vreun presedinte roman asa ceva;sper ca nu va uita nici basescu ce a spus

  intamplator

  18/10/2010 at 4:52 pm

 40. Salut 🙂
  Inca din 2005 incepea sa decada Catzavencu. In perioada urmatoare i-au tot tinut partea lui Tariceanu (amic cu Liviu Mihaiu). De atunci nu am mai cumparat revista.

  Diana

  18/10/2010 at 5:02 pm

 41. Voi ati remarcat ce limbaj folosesc mogulii si ziaristii arondati? Cred ca in coltul blocului,pustanii ,care trag prima tigara si vor sa se dea mari folosesc un limbaj mai civilizat.
  Astia cum pot fi catalogati daca Basescu e considerat mitocan ?

  tucu

  18/10/2010 at 5:06 pm

  • Astia sunt ca golanii din curtea scolii, aia care nu te lasa sa treci pe langa ei fara sa le dai „dreptu'”.
   Asta e metoda ruseasca – cei care nu cedeaza mitelor de la ei (sau nu cedeaza destul de repede) sunt tarati in noroi intr-un fel sau altul. De exemplu li se creeaza o imagine de mitocani, violenti, afemeiati…you name it 🙂

   Diana

   18/10/2010 at 5:22 pm

 42. Ma simt revoltat cind publicati discutile unui om atit de cult si fara pata ca domnul Vintu !
  O puternica minie ma cuprinde cind citesc ca sinteti fara pic de mila fata de un cetatean care a facut atit de mult pentru tarisoara asta . Pentru consolidarea si intarirea puterii mafiose , pardon , a democratiei zbuciumate si originale .
  Sa va fie rusine ca va legati de un om handicapat fizic dar si mintal .
  A fost persecutat si a facut si puscarie in tinerete acest geniu carpatin . A depasit toate greutatile vietii ajutat de fostii securisti si acum voi vreti ca un astfel de om sa fie trimis la bulau . Rusine tovarasi ca vreti sa va debarasati de un element de baza a democratiei originale . 😆 😆 😆

  Ștefan A.

  18/10/2010 at 5:11 pm

  • Asa e Stefane. Nimeni nu a vorbit mai frumos despre Parlament, sau despre un stat puternic si institutiile lui. Nici Crin nu e asa de categoric 😉

   Textele ar trebui tiparite si puse in bratele fiecarui jurnalist.
   Iar jurnalistii astia calatoresc si sint invitatii incoace si incolo. Nu ar strica daca gazdele ar sti cine sint de fapt.

   Carmina, am inteles exact ce vrei sa spui despre pasajul cu pricina. Il intelegem daca sint mai multi pe aici care sint deosebit de iritati astazi, si cu bune motive (si poate si mai hotariti).

   Tio

   18/10/2010 at 5:28 pm

   • @Tio

    iritati, d’acord

    Hotarati, in niciun caz.

    Carmina

    18/10/2010 at 5:39 pm

 43. Cine doreste aveti continuarea acestui articol pe Contributors.ro

  http://www.contributors.ro/reactie-rapida/aleteia-sau-iesirea-din-matrix/

  Theophyle

  18/10/2010 at 5:30 pm

 44. Buna seara,
  salariatii de la parlament ameninta cu greva. Sa vedem ce data vor alege. Ar fi bine sa fie in ziua votului motiunii de cenzura!
  Eu astept sa se destepte cat mai multi romani dupa ce citesc stenogramele publicate azi. Desi vad ca opozitia si sindicatele o tin una si buna cu mobilizarea generala pentru daramarea guvernului.
  Felicitari lui Theophyle si tuturor de pe blog pentru depasirea pragului de 100 000 de comentarii.
  Sa fie cu folos!

  cedric

  18/10/2010 at 5:39 pm

  • Cedric 🙂 Salut!
   Nici macar nu am observat ca am trecut de 100 de mii de comentaii 🙂

   Theophyle

   18/10/2010 at 5:59 pm

   • Las ca am vazut eu 😆 !

    care e media per postare ?

    Cetatean

    18/10/2010 at 6:02 pm

    • 84 de comentarii per postare 🙂

     Theophyle

     18/10/2010 at 6:03 pm

     • Tare de tot, asta e o medie extrem de inalta pentru un blog care e din august 2009! Apoi daca la un blog asa de tinar avem o medie as ainalta, inseamna ca aici se munceste serios, doamnelor si domnilor!

      Cetatean

      18/10/2010 at 6:05 pm

 45. Hotnews:

  In dosar este consemnata „harta relationala listing telefoane Sorin Ovidiu Vintu din care rezulta ca a purtat conversatii cu: senatorii Crin Antonescu, Mircea Geoana, Titus Corlatean, Dan Ioan Popescu, Miron Mitrea, Verestoy Attila, Olguta Vasilescu, Teodor Melescanu; cu deputatii Ludovic Orban, Adrian Nastase, Iulian Iancu, Relu Fenechiu, Culita Tarata” si, cu primarul sectorului 5 Bucuresti, Marian Vanghelie, cu presedintele Camerei de Comert, Mihai Vlasov, dar si cu Liviu Luca, Cozmin Gusa si Ioan Chelaru.

  Cetatean

  18/10/2010 at 5:52 pm

 46. http://www.realitatea.net/antonescu–fiecare-parlamentar-are-doua-bile-si-o-constiinta-pentru-motiune_761410.html

  Ai vrea tu Crin sa ai si bile si constiinta, tu ai numai forma goala a bilelor si a constiintei!

  Cetatean

  18/10/2010 at 5:58 pm

 47. Theophyle

  Vîntu nu este psihopat. Este perfect conştient de ceea ce face, de ilegalităţile sale.

  Este sociopat. Adică un bandit.
  De anvergură naţională.
  Atît.

  gabriel

  18/10/2010 at 5:59 pm

 48. La B1, la „6! Vine presa” se discuta stenogramele. Participa Nicoleta Savin, Prisacaru, Moraru de la IPP

  cedric

  18/10/2010 at 6:03 pm

 49. Cedric, la 18?

  Cetatean

  18/10/2010 at 6:06 pm

 50. Poate sa ma informeze cineva cum si de ce au devenit publice interceptarile telefonice a cetateanului SOV ?

  Ștefan A.

  18/10/2010 at 6:07 pm

 51. Stefane, taci si citeste! 😆

  Cetatean

  18/10/2010 at 6:08 pm

  • Cetatean 😆
   De citit citesc si nu ma surprinde nimic .
   Ma intreb doar cum au ajuns aceste stenograme publice.
   In Italia cunosc mecanismul publicarii care este absolut legal . Nu stiu daca in Romania functioneaza la fel .

   Ștefan A.

   18/10/2010 at 6:14 pm

   • Nu stiu daca e legal dar de multe ori e sanatos.

    tucu

    18/10/2010 at 6:27 pm

 52. Evz le-a dat prima data, in exclusivitate.

  Cetatean

  18/10/2010 at 6:15 pm

 53. Carmina are dreptate.
  Vîntu n-a afirmat că ar fi trucată caseta, ci că unii nu l-ar vota pe Băsescu chiar dacă ar fi trucată.

  Ceea ce demonstrează că trucajul n-a fost făcut pentru cei care nu-l plac pe Băsescu – care nu-l votează chiar dacă ar fi trucată, cum spune Vîntu – ci pentru ceilalţi, mai ales pentru nehotărîţi.

  gabriel

  18/10/2010 at 6:16 pm

 54. Discutia cu trucajul arata ca respectiva chestie n-a pornit de la SOV, ci de la Patriciu. astfel se si explica de ce Patriciu a iesit in fatza cu filmul.

  Nici SOV nici interlocutorul nu par sa fie convinsi ca a fost sau n-a fost trucaj. Nici nu ii intereseaza, ci ii intereseaza doar daca respectivul film convinge cat mai multi votanti sa il abandoneze pe Basescu.

  Galeata cu pixeli

  18/10/2010 at 6:20 pm

  • exact
   vorbeau despre impactul casetei la alegători

   gabriel

   18/10/2010 at 6:23 pm

 55. Am inteles ce a spus Carmina. Atita doar ca in padurea de informatii-stejari din stenograme, distinctia e un biet lastar. Carmina mi s-a parut prea pretentioasa si prea sofista cu distinctia asta. Vremea distinctiilor subtile, mai ales cind vine vorba de Vantu, a trecut de mult.

  Problema e simpla: discutia are loc dupa ce s-a aflat de la INEC ca acea caseta e trucata, iar Vantu si celalalt se amageau cu iluzia ca oamenii totusi isi vor fi format o opinie despre batausul dictator cit sa nu si-o mai schimbe chiar daca aflau ca e trucata.

  Ceea ce arata ca de fapt ei urmareau efectul casetei. Au uitat un element: uneori adevarul cel mai banal totusi un efect mai mare decit cea mai spectaculoasa minciuna.

  Stau si ma gindesc: Dumnezeule mare, cit de disperati trebuie sa fie baietii ca sa puna de suspendare si de trucare ordinara de casete…

  Cetatean

  18/10/2010 at 6:24 pm

 56. dinescu..dinescu ce va zice

  cred ca in emisiunea cu pretenul lui tanase va afirma ca poetul vintu a folosit licente in exprimarile lui…

  formatori de opinie,deontologi…
  obrazul lui apaunescu este fin fata de al astora de la teveuri

  intamplator

  18/10/2010 at 6:27 pm

  • Va face scandal.
   Basescu atenteaza la libertatea presei si pune SRI sa asculte ziaristii.
   Citeste ce spun Buscu &co privind dicutiile cu vintu.Ei nu s au amestecat nici o data in politica editoriala,nu l-au ascultat pe vintu si de fapt asa ceva nici nu este posibil.
   Daca te uiti la RTV iti dai seama ca au dreptate.

   tucu

   18/10/2010 at 6:31 pm

 57. stefan
  cei de la evz au spus ca au facut o cerere la presedintele instantei si le-au fost remise copii dupa dosar

  razvan

  18/10/2010 at 6:27 pm

 58. Nu va faceti iluzii. Obrazul acestor lepre e atat de gros si cu atat de multa cheltuiala tinut, incat veti auzi, din partea protagonistilor, cele mai aberante reactii la aceste stenograme.

  Galeata cu pixeli

  18/10/2010 at 6:38 pm

 59. Voi ati auzit ce declaratie a facut pe postul B1TV purtatorul de cuvint al PSD ?
  Oricarui parlamentar de la PDL ,independenti sau UNPR care voteaza motiunea PSD ii va oferi un loc pe liste;e sale electorale.
  Sunt disperati rau.

  tucu

  18/10/2010 at 6:38 pm

  • Adica mituire prin garantarea unui post pe liste ?
   In alte tari asta e o fapta penala !

   Ștefan A.

   18/10/2010 at 6:41 pm

 60. Pentru a lamuri chestia asta cu publicarea stenogramelor .Cel putin cum functioneaza in Italia .
  In momentul cind se incepe un proces si chiar in faza anterioara, cind o persoana vine informata oficial ca este anchetata pentru fapte ilegale , probele din dosar sint inminate avocatilor apararii si imputatului .(mai corect scris , copi dupa probe ) In acest moment acuzarea devine publica . Interceptarile telefonice (o arma extraordinara), stenogramele, ajung in mina presei fie direct din mina avocatilor apararii , fie din mina grefierilor din tribunal . Si asta in baza principiului de proces public in care presa poate cere absolut legal informatii , copii dupa actele din un dosar . Nenea Berlusconi se lupta de mult timp sa modifice legea in sensul de a tine secrete aceste probe pina la sentinta definitiva ( 3 grade de proces ) . Nu va reusi niciodata .

  Ștefan A.

  18/10/2010 at 6:39 pm

 61. Scuze, cetatean
  nu am mai citit pe blog
  emisiunea este acum
  a inceput la ora 18

  cedric

  18/10/2010 at 6:43 pm

 62. Cedric, nu-i nimic, am deschis la 18 si ceva si acuma ascult.

  Cetatean

  18/10/2010 at 6:49 pm

 63. Inca o intrebare: jurnalul TVR e la ora 19 sau 20?

  Cetatean

  18/10/2010 at 6:51 pm

 64. jurnalul tvr e la ora 20

  cedric

  18/10/2010 at 6:53 pm

  • Merci mult!

   Cetatean

   18/10/2010 at 6:54 pm

 65. am gasit, cedric, daca nu am tv trebuie sa ma informez citind programul!

  Cetatean

  18/10/2010 at 6:53 pm

 66. Good evening Ladies & Gentlemen
  Sara buna Theophyle & all 🙂
  N-am mai scris de multisor dar,v-am citit constant si cu interes.
  Felicitari draga Theophyle,le meriti cu prisosinta,dealtfel tuturor, pentru performanta blogului.
  Stenogramele de azi cred ca au rolul sa confirme o data in plus mocirla in care s-a ajuns cu prea multe lucruri,de aici(si nu numai) nevoia de lupta continua pentru insanatosire.
  Cred ca suntem pe calea cea buna,cum se spune,dar e greu al naibii. 🙂

  ps.declaratia lui Chucky m-a dat pe spate.Doua bile si-o constiinta.Asta zic si eu porumbel.(pentru necunoscatorii anecdotei-pe scurt,un ins isi pierde barbatia intr-un accident; la operatie, doctorul ii pune o bila de otel,o bila de lemn si un orban de cauciuc.Dupa foarte multi ani,la o intalnire cu doctorul,insul i se destainuie lasandu-l uluit pe doctor.A reusit sa aiba doi baieti,pe unul il cheama Robocop pe celalalt Pinochio)

  mircea

  18/10/2010 at 6:56 pm

  • Frate, da mult ai mai lipsit! 🙂

   Bine ai revenit, @mircea, cu gluma roboco-pinichista!

   Sper ca esti bine unde esti!

   Cetatean

   18/10/2010 at 6:58 pm

   • Salve Citi 😉
    Multzumesc Citi , tutto a posto. 😆

    mircea

    18/10/2010 at 7:03 pm

    • E bine ca te afli bine si ca te maninca degetele sa comentezi 😉 !

     Cetatean

     18/10/2010 at 7:05 pm

     • 😉

      mircea

      18/10/2010 at 7:19 pm

  • Salut @mircea 🙂
   Bine ai revenit 😆

   Theophyle

   18/10/2010 at 7:23 pm

   • Multzumesc Theophyle 🙂 Inca o data Felicitari ! pentru munca extraordinara pe care o faci.
    Sunt multe de analizat/comentat,e „marfa” multa.In functie de timpul disponibil,putzina „prestidigitatie” nu strica 😆

    mircea

    18/10/2010 at 7:38 pm

 67. Foarte bun Prisecariu pe B1!

  Cetatean

  18/10/2010 at 6:57 pm

 68. un link bun pe care puteti gasi toate programele tv

  http://www.port.ro/

  cedric

  18/10/2010 at 7:08 pm

 69. aveţi aici, pe căprării, discuţiile lui Vîntu cu golănaşii din politică şi presă:

  http://badeadan.blogspot.com/2010/10/stenogramele-din-dosarul-lui-vintu.html

  gabriel

  18/10/2010 at 7:13 pm

 70. S.O.VÂNTU : – Dacă îmi permiţi, totuşi rărirea parlamentarilor este o chestie foarte populară printre cetăţenii imbecili ai acestei ţări.
  ____

  Ăstea nu-s vorbele unui nebun.
  Ci ale unei lichele patente.

  gabriel

  18/10/2010 at 7:24 pm

  • Suntem o multime de „imbecili” pe aici 🙂

   Diana

   18/10/2010 at 7:29 pm

   • Salut Diana ! 🙂
    Chiar ca tara are multi imbecili daca a fost permis ca sa fie construita o democratie bazata pe nomenclaturisti reciclati , securisti camuflati si fosti puscariasi ajunsi moguli .
    Si asta nu de azi dar de 20 de ani ! 😦

    Ștefan A.

    18/10/2010 at 7:39 pm

    • Salut 🙂
     Ma refeream la imbecili in sens Vantu…

     Diana

     18/10/2010 at 7:43 pm

     • Baiat destept Vintu. 😆
      Crezi ca e usor sa creezi un imperiu mediatic pornind doar cu un cazier judiciar ? Trebuie sa fi uns cu toate alifiile , fara constinta , morala sau principii !

      Ștefan A.

      18/10/2010 at 7:47 pm

  • Am mai zis-o
   Orgoliul apare cind oamenii cred ca se pot comparta precum zeii – spun grecii vechi.

   SOV s-a crezut un zeu (ce felationeaza prin batista 🙂 ) nenorocitul, si asta il va dobori – pe Prosty la fel

   Un tanar de stanga

   18/10/2010 at 7:37 pm

 71. Si inca vor fi si mai multi in ONG-ul ce se pregateste 😆

  Cetatean

  18/10/2010 at 7:38 pm

 72. Imi pare simptomatica iesirea de documente.
  E momentul in care PSD-Ponta se va delimita de Prosti Vantu, si cu voia dvs il va pune in umbra pe Crin.

  Un tanar de stanga

  18/10/2010 at 7:39 pm

  • Buna seara, buna seara.
   Nu cred ca Ponta va intelege sa se delimiteze. Eu cred ca stenogramele au aparut si ptr a preveni dezertari ale arcului guvernamental la votarea motiunii de cenzura.

   clemycali

   18/10/2010 at 7:50 pm

 73. Pai nu a prezentat PSD si PNL , in comun , motiunea de cenzura impotriva (citez din motiune) :
  Guvernul Basescu – Udrea – Boc – Anastase
  PSD se pun de acord cu PNL pina dau jos guvernul . In secunda urmatoare se cearta intre ei ca la usa cortului ! 🙂

  Ștefan A.

  18/10/2010 at 7:45 pm

 74. Buna seara!

  Ce mai fosnet, ce mai tumult
  Toti se-ngramadesc la supt
  Sorinele nu te supara
  Si mai bine ai injura
  Zii de mama, zii de tata
  Ca am sa o mai s… o data
  Important e sa ma platesti
  Chiar daca ma bestelesti
  Psihopati sunt cu toti
  Intr-un sistem normal chiar hoti
  Dar in Romania mereu surprinzatoare
  Nu prea intra la racoare
  Hai pa! Va pup copii!
  Stenograme vor fi mii

  Creanga

  18/10/2010 at 7:47 pm

 75. Buna seara si buna sa va fie inima!
  😆

  maya

  18/10/2010 at 7:55 pm

  • buna, maya 🙂

   Cetatean

   18/10/2010 at 8:00 pm

   • Cetatean
    😆
    Servus!

    maya

    18/10/2010 at 8:03 pm

 76. halucinante dezvaluiri!

  si bine ca au aparut in presa….

  imbecilii – adica noi – putem fi fericiti, dreptatea este la orizont,

  dar cei destepti – ne-imbecili – se vor trezi la realitate????

  inca o mostra de mafiotism crunt:

  Două ore mai târziu, în aceeaşi zi, Vîntu este contactat de Dan Ioan Popescu.

  „S.O.VÎNTU: Salut, Dane!
  DIP: Salut, prietene. Dă-mi şi mie cam cum stăm pe la ora şase.
  S.O.VÎNTU: Aşa. Îmi dai mie Ministerul de Finanţe sau ţi-l iei tu? Apărarea o iei tu sau o iau eu?
  DIP: Eu aş vrea la Apărare, pe cuvântul meu.
  S.O.VÎNTU:Auzi, eu am glumit, nu vreau absolut nimic. Da, tati, aţi câştigat”.

  skorpion

  18/10/2010 at 7:56 pm

 77. Skorpi, dosarul are 5 volume, ai rabdare sa se ajunga la convorbirile lui Geoana cu Vantu din Delta 😉

  Cetatean

  18/10/2010 at 7:58 pm

 78. Buna seara, 🙂
  Postare noua in acelasi subiect 🙂

  Theophyle

  18/10/2010 at 8:02 pm

 79. Meritat si intr-un mod simbolic comentariul 😆
  10.000 apartine lui Cetatean

  Cetatean
  18/10/2010 at 1:55 pm (100.000

  Felicitari Theo-Phyl
  😆
  felicitari Cetatean
  😆
  felicitari tuturor!
  😆

  Politelia
  e ca filatelia
  Marca rara si frumoasa
  O primesti cu drag in casa!
  😆

  maya

  18/10/2010 at 8:03 pm

  • servus maya,
   am pus eu inca un 0 ca sa fie corect!

   Theophyle

   18/10/2010 at 8:05 pm

   • Theo-Phyl
    😆
    Servus!

    OK! Nu-i nici un bai!
    NU ma prea pricep (nici) la zerouri! 😆

    maya

    18/10/2010 at 8:26 pm

  • Merci, maya, s-a intimplat sa fiu eu ala cu cifra rotunda. Stefan e posesorul cifrei de 1.000.000, la numarul de accesari iar Mister B are cifra 999.999 tot la accesari.

   Dupa cum vezi, batalie mare pe cifre, parca e la exit-polluri :lol”

   Cetatean

   18/10/2010 at 8:08 pm

   • Cetatean
    😆
    Cu placere si cu bucurie!
    E pe merit! 😆

    Bascaliolsul
    😆
    La fel

    Stefan A
    :lOl:
    Tot la fel!

    maya

    18/10/2010 at 8:28 pm

 80. Cetetean,
  Din cele 100.000 de comentarii, cine are cele mai multe? Tu sau Stefan?

  Creanga

  18/10/2010 at 8:03 pm

 81. Moamaa, la Jurnalul de TVR sunt date fragmente din stenograme, mai ales alea cind Vantu ii spune unuia ca „poporul tine cu imbecilul” 😉

  Cetatean

  18/10/2010 at 8:04 pm

 82. Geoana e ud, NU recunoaste ca vorbit cu Vantu pe data de 6 decembrie, la ora 17, cind Vantu l-a sunat sa ii felicite. Tataie, cind te gindesti ca un telefon celular se poate asculta chiar si cind a posesorul e in Delta, te trec fiori 😈

  Cetatean

  18/10/2010 at 8:06 pm

 83. Nu-i Dan Ion Popescu ci Dan Radu Rusanu de la PNL sa fie toti ca este loc…… glumesc este de plins nu de ris,toti sunt niste borfasi PACAT DE OAMENII DREPTI A ACESTEI TARI …..!!!!!

  varga

  18/10/2010 at 8:08 pm


Comentariile sunt închise.