Politeía

Quis custodiet ipsos custodes?

Tragedii vesele sau comedii triste

Iesirea lui Vîntu pe postul de televiziune al carui proprietar este poate fi considerata antologica si singulara in lumea democratica occidentala. Sunt sigur ca sunt locuri in unele state in care oligarhii doresc demolarea unui politician sau altul, la fel de sigur ca au fost si poate vor mai fi cazuri in care lucruri de acest gen s-au intamplat sau se vor intampla, nimeni insa nu a iesit pe sticla in prime-time recunoscand faptul. Pur si simplu, Vîntu se pişă (cuvant folosit de “crucisatorul” presei romanesti, cetepeul) pe democratie si pe cei care l-au ales democratic pe Presedintele tarii.

Pentru Vîntu SRI devine politie politica in clipa cand “baiatul de casa” (expresia lui Ion Cristoiu), raposatul Timofte, este silit sa demisioneze de la sefia SRI si unul dupa celalalt toti acolitii lui Vîntu sunt izgoniti de la parghiile puterii obscure, si SRI-ul devine curat de securistii plantati de Vîntu si de cei asemanatori lui in aceste sevicii.

Vîntu a reusit fara nici un fel de dubiu sa-i acorde lui Basescu indreptatirea cu care acuza faptele complet nedemocratice, la limita penalului si a tradarii de tara pe mogulii media, care incearca sa-l inlature ca presdinte ales intr-un stat democratic.

Lovitura care a dat-o ieri Vîntu aliatilor lui din zona economica si politica este dea dreptul mortala  si face orice incercare de a-l demite pe Basescu aproape imposibila. Nu pot sa nu accept concluziile lu Gabriel din comentariul urmator:

Ieşirea lui Vîntu nu e întîmplătoare:

 • a vrut să contracareze eventuale dezvăluiri ale unor convorbiri de-ale sale cu oameni politici prin care punea la cale suspendarea din 2007 (pentru cea de-acum nu e nevoie, că a făcut-o public);
 • le atrage atenţia complicilor săi (din toate zonele) că dacă nu iau măsuri rapide, vor apărea în aceste convorbiri;
 • de fapt, cu siguranţă că înregistrările din dormitor, cele mai confidenţiale adică, le-a făcut chiar el şi e pregătit să se folosească de ele, dacă nu e ajutat acum, urgent.

Asa este Gabriel! Pentru a ne aminti inca odata cine este Vîntu, care acuza politia politica a SRI-ului, nu pot decat sa public inca o data textul lui Nistorescu. De citit si de gandit.

P.S. postari noi pe Politeia Digest si pe Contributors.ro

72 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Nub cred ca papusa dezarticulata, si lipsita de logica ce cuvinta ieri sub numele de Sorin Ovidiu Vintu
  a fost vre o data in stare de altceva decit de un jaf la drumul mare sau de o crima primitiva.
  Probabil ca Nistorescu sau toti cei ce i in ridicau osanale au fost asurziti de sunetiul banilor si nu au mai fost capabili sa inteleaga sensul cuvintelor.
  Destinul nostru este cu atit mai tragic cu cit se dovedeste ca am fost si suntem jefuiti de niste dobitoci.

  tucu

  12/10/2010 at 3:18 pm

  • Salut @tucu,
   astia sunt imbogatitii tranzitie. Trebuie operati cu sarguinta sa-si piarda tot ceea ce au acapart prin jaf, furt si evaziune fiscala!

   Theophyle

   12/10/2010 at 3:25 pm

   • Salut@Teophyle,
    Am o senzatie groaznica de cite ori realizez ce idioti imi ingreuneaza viata.
    Au trecut 20 de ani ,ani in care respectivele nulitati au clonat generatii si generatii dupa chipul ,mintea si morala lor.Le au clonat si le au inpins spre virf.
    Parca nu ajungeau cei 45 de ani de reusite in creerea omului nou..

    tucu

    12/10/2010 at 4:31 pm

 2. Salutare!
  „… e pregătit să se folosească de ele, dacă nu e ajutat acum, urgent.”
  Păi, da, dar motivul urgenţei e buba problemei.
  A fi sau a nu fi… din cauza urgenţei, aceasta-i întrebarea ce face diferenţa faţă de perioadele anterioare.
  Trimiterea în judecată s-a mai dovedit a fi o insuficientă sperietoare, mai ales când bate vântul cu termene rezonabile… până la nevinovâţie sau epuizarea termenelor de prescripţie. Începerea în sine a procesului eu n-o văd între motivele de panică şi urgenţă, în schimb, apropierea altor elemente de noutate de căldura Vântului, ca la jocul „cald-rece”, mi se pare mai fierbinte ca oricând. Temperatura se ia la DIICOT, cu şanse mari să nu-l mai doară-n cot.

  Băşcăliosul

  12/10/2010 at 3:22 pm

  • salut @Bascaliosule si scuze daca in trecut ,fara sa vreau te am deranjat cu o replica.
   Ai dreptate.Probabil ca stie ca sunt si altele pe teava.
   Cred insa ca Vintu este ingrozit si de posibilitatea ca justitia sa inceapa sa si faca treaba mai ales ca si a pierdut conexiunile din SRI si probabil din justitie.
   Faptul ca a stat o saptamina in puscarie pina cind s a judecat recursul si ca madam Costiniu si a jucat probabil ultima farima de credibilitate ca sa l scoata spune multe.

   tucu

   12/10/2010 at 4:41 pm

   • Tucu,
    Nu-ţi face gânduri din astea! Nu pun la suflet momente relative. 🙂
    Vântu poate avea mai multe motive de panică, dar e greu de presupus că şi-a pierdut speranţa ca PSDNL să revină la guvernare până se va fi pronunţat hotărârea irevocabilă în procesul de favorizare a infractorului. După un asemena moment de revenire, trocurile dintre puterile executivă şi judecătoarească vor avea alte câmpuri de desfăşurare. De asta am exclus-o dintre motivele lui recente şi urgente. E greu să mizezi permanent pe tăcerea interpuşilor, mai ales când îţi alunecă terenul de zburdălnicie.

    Băşcăliosul

    12/10/2010 at 6:18 pm

 3. Salut Băşcăliosule.
  din nefericire probabil ca banditul respectiv va reusi sa fuga de justitie si de aceasta data. Caracatita este mult prea puternica. Singura speranta este in totala lor deposedare de bunurile furate, pana la faliment!

  Theophyle

  12/10/2010 at 3:26 pm

  • da dar cineva trebuie sa ceara falimentul si justitia sa-si faca treaba;
   in ue sau us daca ceri punere sub administrare speciala(chapter 11) sau faliment(chapter 7)de la introducerea actiunii pina la decizie nu sunt mai mult de 10-ZECE-zle calendarisice;si gata contruri,gata semnatura stop joc!

   intamplator

   12/10/2010 at 3:48 pm

 4. Nu sunt sigur ca declaratia lui SOV va avea vreo consecinta. La cate porcarii se spun in ziua de azi, trei zile va face valva treaba si apoi totul cade in uitare.

  Galeata cu pixeli

  12/10/2010 at 3:40 pm

 5. Theophyle, nu va reusi de data asta. Materialul probator nu se bazeaza doar pe interceptari, ci si pe comisia rogatorie din Cipru.

  In plus, sunt inhatati si oamenii lui din Petromservice, si vor incepe sa curga marturiile.

  Cetatean

  12/10/2010 at 3:41 pm

 6. chiar nu stiu ce aveti cu acest ” doi in unu”=bernstein&woodward la un loc
  omul-intelectualul vintu(dinescu dixit) si clegul,omul de media vintu(hurezeanu9sau tatulici) dixit a incercat sa destituie un tiran!

  nu intelegem ca astia gindesc in locul nostru ,al pulimii,isi asuma toate bogatiile si traiesc in locul nostru;
  nu suntem capabili sa intelegem schemele financiare ale genialului finantist vintu sau investitiile-de vorbe-ale industriasului de talie mondialapatriciu,sau,ale lui prigoana,sau umbrarescu sau asa vreo 100 de insi;
  singurii care au inteles sunt liderii psdpnl si judecatorii;
  astia sunt mai presus de noi…
  eu tot mai sper in justitia divina-in asta paminteasca in aceste cazuri=nu- si ca dumnezeu il va pedepsi pe aceast jeg care a nenorict sute de mi de pensionari sau pe fratii paunescu si pe toti cei de-o teapa cu ei

  intamplator

  12/10/2010 at 3:44 pm

 7. Semnalez un articol pertinent de pe impactnews despre cum Vantu aseara a transmis un mesaj indivizilor cu care a discutat in 2006 despre suspendare.

  http://www.inpolitics.ro/mesajul-lui-vintu-catre-politicieni-nu-imi-voi-rupe-gitul-singur-art63123.aspx#

  Doua lucruri sunt de remarcat:

  1. SRI are interceptari de la casa lui Vantu din Delta 😆

  2. de Vantu sunt legati cu fire invizivile politicieni inalti.

  3. „Una peste alta, Vîntu a transmis, aseară, mesajul că, foarte curînd, se vor da publicității nu numai convorbiri private cu politicieni, care au mai mult sau mai puțin tangență cu dosarul Popa, realizate din 2006 încoace, dar chiar și altele, fără legătură cu dosarul respectiv, dar nu mai puțin spectaculoase. Numai aceste afirmații și ar fi suficient să ne așteptăm la un veritabil seism politic, în perioada care urmează.

  Desigur, ”pagubele” de imagine ar putea fi sensibil diminuate dacă cei în cauză ar înțelege mesajul lui Vîntu și ar trece la acțiune, începînd cu declanșarea unui scandal politic vizînd debarcarea conducerii SRI, adică a tandemului George Maior-Florian Coldea: ”Eu trag un semnal puternic de alarmă societăţii româneşti şi cer cu toată tăria schimbarea din funcţie a domnului George Maior şi a domnului Coldea, care se fac vinovaţi de transformarea SRI într-un serviciu de poliţie politică, la dispoziţia strictă a preşedintelui statului”.

  Cetatean

  12/10/2010 at 4:00 pm

 8. de fapt, erau trei lucruri, nu doua…

  Cetatean

  12/10/2010 at 4:00 pm

 9. din ciclul sa ridem cu mircea gioana

  qteDecizia coaliţiei majoritare de a-şi asuma răspunderea cu privirea la Legea educaţiei naţionale reprezintă, în mod cert, o jignire la adresa muncii serioase pe care senatorii din toate grupurile parlamentare au făcut-o de o bucată de timp în cadrul Comisiei pentru învăţământ”,unqte

  intamplator

  12/10/2010 at 4:09 pm

 10. Buna ziua,
  Despre ce il asteapta pe SOV si de aici reactiile si perceptiile lui,eu zic asa:
  1) SOV + Nicolae Popa(FNI) = LOVE
  2) SOV + Mihai Sorin (PETROMSERVICE) = HUGE LOVE
  3) SOV + Extradare Nicolae Popa = DISASTER
  4) SOV + Arestare Mihai Sorin = NUCLEAR DISASTER

  Inganduratul

  12/10/2010 at 4:09 pm

  • Inginduratule, ai uitat ceva:

   5) SOV + Mircea Geoana = Bomba cu explozie intirziata.
   6) A inceput sa explodeze 😉 !

   Cetatean

   12/10/2010 at 4:16 pm

   • Da, ai dreptate!

    Inganduratul

    12/10/2010 at 7:01 pm

  • La dosarul DIICOT „Petrom Service” m-am referit şi eu în comentariul de mai sus. Cel mai urgent pericol poate veni din convingerea inculpaţilor arestaţi să-l atragă pe Vântu într-o implicare soră cel puţin cu altă arestare preventivă. Între ceva sub minimul pedepsei (circumstanţe atenuante) şi maximum din cauza unui comportament refractar, preferi să spui exact ce-ai făcut cu banii sustraşi.

   Băşcăliosul

   12/10/2010 at 4:29 pm

   • Mister B, ai mare dreptate. necazul lui Vantu nu vine doar de la golanasul de Popa, ci si de la golanoii din Romania, care nu au chef sa infunde pirnaia doar pentru ca au fost miinile lui Vantu bagate pina la coate in bani.

    deja doi sau trei indivizi il incrimineza tare pe omul lui Vantu, Sorin Mihai.

    http://www.mediafax.ro/social/apararea-fostului-director-petrom-contrazisa-de-fosti-angajati-si-de-martori-7466923/

    Sorin Mihai, la rindul lui, va vrea sa se scoata cu o pedeapsa mai mica 😉

    Cetatean

    12/10/2010 at 4:36 pm

    • Cred ca acum se intekege bine de ce Geoana a spus ca daca va fi Presedinte va schimba din functie Procurorul General. DIICOT-ul tine de procurorul general, pare-mi-se, si Vantu era direct inteersat ca DIICOT sa nu il intrebe de Nicolae Popa sau de Petromservice.

     Cetatean

     12/10/2010 at 4:39 pm

 11. Salutare tuturor

  Vintul le-a lipit pleasca pe fata tuturor politicienilor din Romania care l-au suspendat pe Basescu in 2007 aratind tuturor ca suspendarea n-avea nimic de-a face cu incalcarea de orice fel a constitutiei.

  Cum justifica Voiculescu a doua incercare de suspendare dupa ce prima s-a dovedit lovitura de stat?

  Incredibil!

  filadel

  12/10/2010 at 4:11 pm

 12. Filadel, la ora actuala, dupa declatatiile lui Vantu, orice tentativa de suspendare e moarta.

  Dupa ce vor aparea stenogramele convorbirilor lui vantu din Delta, va fi si ingropata.

  Cetatean

  12/10/2010 at 4:17 pm

  • Sint curios daca va fi asa cum spui.

   Sa zicem ca suspendarea de-a doua pica. Dar acum cind prima s-a dovedit ce-a fost nu se activeaza chiar nici un mecanism de aparare in justitia asta idioata din Romania?
   Parc-am fi un nenorocit de sat fara ciini in care nu-si baga piciorul numai cine nu vrea.

   Daca nici pentru asta n-avem mecanisme sintem pierduti definitiv ca natie. URSS scrie pe noi.

   filadel

   12/10/2010 at 4:25 pm

 13. Filadel, e greu cu mecanismele de aparare. Primul s-a activat din greseala: amendamentul Sova si CCR.

  Al doilea presupune modificarea artciolului din Constitutie care da dreptul Parlamentului sa suspende presedintele cind vrea. In noua Constitutie va fi modificat, asa a lasat sa se inteleaga Basescu, cind a fost intrebat de Rodica Culcer intr-un interviu.

  iar Justitia …slaba sansa fara o eliminare a Sandeilor.

  Cetatean

  12/10/2010 at 4:29 pm

 14. mie mi s-a părut căzut borfaşu’ naţional în interviul de aseară: obosit, încercănat, nedormit parcă, deşi voia să dovedească contrariul zîmbind tot timpul

  un semn al iminentei lui prăbuşiri este, pe lîngă disperarea din intervenţiile sale, şi abandonarea lui de către Hurezeanu – în al doisprezecelea ceas, dar prea tîrziu, de data asta

  gabriel

  12/10/2010 at 4:38 pm

 15. Hurezeanu fuge acus la Patriciu.

  Cetatean

  12/10/2010 at 4:39 pm

 16. Cetatean

  12/10/2010 at 4:43 pm

 17. Evident, e un „daca” acolo, insa cum sunt formulate lucrurile, vizat e Baconschi sau cineva din grupul reformator. baiatul vrea ca astia sa parcurga „pasii ierarhici”.

  Buldogule, la pensie, tata! Nu mai ai de mult colti!

  „Fostul ministru de Interne a menţionat că va candida
  la şefia PDL dacă unii colegi de partid vor încerca să impună „o anumită direcţie” partidului şi vor sări paşii ierarhici
  .

  Cetatean

  12/10/2010 at 4:47 pm

  • asta ar fi ultimul cui in sicriul PD-L 😦

   Theophyle

   12/10/2010 at 4:54 pm

   • Pina la primavara mai este mult. Blaga se infoaie precum curcanul, insa nu va iesi deloc cum spune el. Are niste tinichele grele agatate de coada, referitor la cit d eprietenoase sunt IRTV si Antena cu el.

    Cetatean

    12/10/2010 at 4:57 pm

 18. O postare extrem de neacademica in formatul ei, extrem de academica in continut 🙂

  http://new.ablog.ro/2010-10-12/propaganda-cu-mogulii.html

  de citit si de ras!

  Theophyle

  12/10/2010 at 4:53 pm

  • Supet teava postarea, asa ceva aud eu de multe ori cind ma duc la tara cu vreo masina de ocazie si discut cu diversi soferi. cam asa comenteaza unii politica 😉

   Cetatean

   12/10/2010 at 4:57 pm

  • Dracu e al naibii de bun Theophyle. Un diavol expat.

   Turnofftheglory

   12/10/2010 at 5:29 pm

 19. Hotnews-ul si mediafaxul s-au miscat mai greu decit Politeia la stirea cu Blaga, la noi a aparut mai repede ca la ei (1 minut fata de mediafax, 9 minute fata de Hotnews 😆 Hai ca suntem rapizi aici pe Politeia)

  Cetatean

  12/10/2010 at 5:04 pm

  • Avem oameni mai buni decat ei? Probabil!

   Theophyle

   12/10/2010 at 5:05 pm

 20. mai buni nu stim, mai rapizi, da! 😀

  PS Spre deosebire de ai lor, ai nostri lucreaza gratis!!

  Cetatean

  12/10/2010 at 5:07 pm

 21. Blaga sa ne pupe undeva (pe noi, electoratul). E istorie.

  Galeata cu pixeli

  12/10/2010 at 5:22 pm

  • …lire da capo al fine. 🙂

   Băşcăliosul

   12/10/2010 at 5:45 pm

 22. Metoda standard de lucrătură a lui SOV- scoaterea cărbunilor cu mâna altora- a avut ca pincipiu tăcerea mieilor interpuşi. Reducerea tăcerii la (ab)surd şi mut(uale) înţelegeri s-a obţinut prin: încredere, complicitate, recompensă, ameninţări, şantaj, putere demonstrată, frica mieilor de tăiere, execuţii la propiu (cel puţin ca suspiciune şi motiv de teamă), exportul preventiv al complicilor.

  Peste toate a planat scuza sistemului judiciar că, în lipsa sau insuficienţa probelor împotriva lui SOV, sarcina probei s-a redus la scăparea de sarcină şi avortarea inculpatului.

  Edificiul tăcerii mieilor nu a fost niciodată mai aproape ca acum de un cutremur sonor-distrugător prin bee-bee-hăială… şi lire.

  Băşcăliosul

  12/10/2010 at 5:30 pm

  • Mister B, vroiai sa spui lire belgiene, cred 😉

   Cetatean

   12/10/2010 at 5:40 pm

   • …lire da capo al fine. 🙂

    Băşcăliosul

    12/10/2010 at 5:46 pm

    • Capito, maestre, eu numar lirele mereu de la coada, mai ales cind mi le inminezi dumneata 😆

     Cetatean

     12/10/2010 at 5:47 pm

 23. De acord galeata. Blaga sa tina minte un lucru, Craiova nu e mai putin interlopa datorita conducerii sale minunate.

  Turnofftheglory

  12/10/2010 at 5:31 pm

  • Nu-i un motiv serios să ne deranjeze mai multe candidaturi (interne) pentru conducerea unui partid.
   Şi la cros aleargă mulţi degeaba.
   Mai dezgustătoare sunt alergarea de unul singur şi suspansul alegerii câştigătorului.

   Băşcăliosul

   12/10/2010 at 5:39 pm

   • Cand suferi un esec ca al lui Blaga, demisia aia de onoare ar trebui sa te tina departe de candidaturi, macar un deceniu. Esti penibil intr-un ministeriat si vrei conducerea unui partid de top? Aiurea!

    Galeata cu pixeli

    12/10/2010 at 5:42 pm

    • Cine persistă să candideze pentru abţinerea abonamentului de perdant merită să-l primească până se lecuieşte. Dacă Blaga are şanse să fie ales înseamnă că PDL îşi merită soarta perdantului.

     Băşcăliosul

     12/10/2010 at 5:52 pm

 24. Eu cred ca Blaga nu are sanse. De cind cu protapirea lui Igas la Interne, Ihas care e omul lui Falca, Falca fiind din cea mai tare filiala PDL, adica Aradul, se urmareste redducerea puterii lui Blaga din zona filialelor transilvane. In est se face curatenie si se elimina oamenii lui Berceanu. Berceanu se pare ca se tine tare la el in judet, insa protejatii lui pica precum mustele. Pica si protejatii lu iVideanu din ministerul Finantelor. Videanu nu are nici o baza electorala, baza lui era clientela din ministere.

  Cetatean

  12/10/2010 at 5:56 pm

 25. Baieti, pregatiti-va de invazia procurorilor, vin intariri la DIICOT 😈

  http://www.hotnews.ro/stiri-esential-7920312-ministerul-justitiei-cere-guvernului-inca-50-procurori-diicot.htm

  Se instaleaza dictatura 😉

  Cetatean

  12/10/2010 at 5:57 pm

 26. Fraierul ala de Valeriu Stoica inca mai spera ca poate face alianta cu PNL in 2012 (eu nu as spera nici cit negrul sub unghie), hop si Blaga fesenistul cu replica: PNL sa nu se uite la Stoica!

  Mai Blaga, parca ti-a soptit Iliescu ce sa zici! Evident, Blaga e un om de dreapta si chiar vrea sa cistige PDL-ul alegerile in 2012.

  http://www.realitatea.net/blaga-il-ataca-pe-valeriu-stoica-sunt-convins-ca-pnl-nu-va-dori-sa-stea-de-vorba-cu-dansul_758501.html

  Cetatean

  12/10/2010 at 6:03 pm

 27. Hai sa continuam tot cu Blaga:

  http://www.mediafax.ro/social/blaga-daca-politia-si-jandarmeria-se-bateau-in-strada-aparea-stire-la-cnn-7470355/

  „El absolvă de orice vină şi structura informativă a MAI, DGIPI, pe motiv că decizia poliştilor de la mărşălui până la Cotroceni a fost spontană, aşa că DGIPI nu avea cum să dea furnizeze din timp informaţii. Mai mult, afirmă Blaga, nicio altă structură informativă nu a avut informaţii despre intenţia poliţiştilor„.

  Ondine Ghergut de la Romania Libera stia de vineri la ora 12, a sunat la MAi si aia i-au spus ca „nu se confirma”.

  Blaga are ceva de acoperit: „Nu doresc să mă pronunţ. Eu mi-am dat demisia tocmai pentru că eu consider că e o echipă bună şi nu ar fi trebuit să se intervină”.

  Cetatean

  12/10/2010 at 6:10 pm

 28. Boc se teme atât de tare de moţiunea de cenzură încât îi oferă opoziţiei deschiderea pentru o moţiune provocată de asumarea răspunderii. 🙂

  Băşcăliosul

  12/10/2010 at 6:25 pm

 29. Nu doar o deschidere, ci doua, pentru ca saptamina viitoare va fi asumata si legea salarizarii 😉

  Miscarea e foarte buna, daca pica guvernul oricum pica o data, insa daca pica o motiune pica toate trei (pe cele doua legi si cea despusa de PSD-PNL in regim normal).

  Cetatean

  12/10/2010 at 6:27 pm

  • Aşa-i! PSDNL ar fi vrut să impuşte mai mulţi iepuri într-un cartuş. Alice în ţara minunilor!

   Băşcăliosul

   12/10/2010 at 6:33 pm

   • PSDNL au trei oportunitati de a darima Guvernul Boc.

    O pica pe prima, le pica si pe celelalte. de remarcat ca nici una nu vizeaza pensiile, asa ca salut motive lacrimogene si pensionari in fata Parlamentului, dezbaterile va fi anoste.

    Cetatean

    12/10/2010 at 6:36 pm

 30. Boc pluseaza. Vrea adoptarea legii micii reforme in doua saptamini. Aici are motiv beton: MCV si vizita lui Merkel.

  Cetatean

  12/10/2010 at 6:29 pm

  • Am impresia ca de cind cu dispartia VB, apoi a lui B cu ocazia mitingelii pitecantropilor cu chipiu, Boc a devenit mai sprintar. Adica Basescu a iesit din somnolenta care il apucase pina in Mai, a urmat cutremurul cu acordul FMI, si acum se intimpla mai multe. Unde vreau sa ajung, este ca gasca BVB nu mai are beneficiul indoielii. Astia chiar erau frina de mina trasa la reformele atit de necesare.

   Aha

   12/10/2010 at 6:57 pm

   • Nu au avut-o niciodata, Aha!

    Cetatean

    12/10/2010 at 6:59 pm

 31. Cati Andoneswcu se miorlaie la IRTV cum ca daca Boc le mai dadea 2 saptami la senat, votau legea Educatiei.

  Legea e acolo din 26 mai. Baietii nu au avut bunul simt sa dezbata in iulie si august.

  Cetatean

  12/10/2010 at 6:54 pm

 32. Prezentarea legilor pe calea asumării răspunderii guvernului pune parlamentul în stare de funcţionare cu ochii în soare… îl locul protestului de chiul contra leafă.

  Băşcăliosul

  12/10/2010 at 6:55 pm

  • Ocazie cu care se duce pe apa simbetii greva parlamentara sd-nl. Saracu Crin, acum ce va face?

   Aha

   12/10/2010 at 6:59 pm

 33. Nu imi fac griji pentru motiune, problema e ca sunt unele amendamente adoptate de comisia de la Senat mai bune decit legea in varianta ei de la Camera.

  Daca Guvernul nu le preia, face o treaba pe juumatate. Eu daca as fi Guvern as prelua de la comisia din senat acele articole compatibile cu Pactul pe Educatie.

  Cetatean

  12/10/2010 at 6:58 pm

 34. Mihaela dragostea mea, leaga-ti sotul, nu-l lasa la spa!

  http://www.hotnews.ro/stiri-politic-7920539-liviu-dragnea-viitorul-candidat-presedintie-din-partea-psd-pazit-nu-lasat-mearga-spa.htm

  Este pacat ca sperantele si munca noastra sa fie spulberate intr-o noapte. (…) Sper ca viitorul candidat la presedintie din partea PSD sa nu-si mai bata joc de increderea si sperantele Romaniei, si cine va fi, si va asigur ca o sa fie pazit, nu o sa mai fie lasat sa mai mearga la nici un SPA sau la nicio relaxare inainte de alegeri„, a afirmat Dragnea, in discursul sau rostit in cadrul Conferintei Judetene a PSD Teleorman.

  Zise Dragnea mingiind piciorul Mihaelei.

  Cetatean

  12/10/2010 at 7:10 pm

  • …zise Dragnea mângâindu-şi orgoliul în locul piciorului Mihaielei, după ce Prostănacul i-a interzis să mai iasă la vreo relaxare; i-a permis numai soacrei să iasă din casă, dar asta nu-l încălzeşte pe Dranea.

   Băşcăliosul

   12/10/2010 at 7:32 pm

   • LOL 😆

    Trebuie totusi sa te completez: „…i-a permis numai soacrei sa ramina in casa ;-), si asta chiar nu il incalzeste pe Dragnea, ca nu mai poate veni noaptea pe furis, cind Geoana e la spa”

    Cetatean

    12/10/2010 at 7:37 pm

    • Am impresia că înainte, când Prostănacul era plecat, Margareta îl aştepta pe Dragnea cu două feluri de plăcinte:
     1. Poale-n brâu cu bostan.
     2. Poalen-n brâu cu Mihaela. 🙂

     Băşcăliosul

     12/10/2010 at 7:47 pm

     • Si eu am aceeasi impresie. Geoana munca de cadea pe brinci in campanie, iar Mihaela cadea pe spate cind il vedea pe Dragnea venind la placinte inainte.

      PS Dragnea tine banii sub saltea (asta o stim de la Baseswcu). Intrebarea „ce tine Dragnea pe saltea?” nu mai are rostul…

      PPS. Placintele le tine! 😆

      Cetatean

      12/10/2010 at 7:51 pm

      • Mi-e rau! Dragnea sa de si la Ponta!. Ce liber-schimbism domnule, Dragnea asta e uns cu toate alifiile!

       http://www.mediafax.ro/politic/comentariu-ponta-si-dragnea-si-au-facut-declaratii-de-dragoste-intr-o-sala-de-sport-la-teleorman-7470798/

       Cetatean

       12/10/2010 at 7:58 pm

       • Insa nici Ponta nu se lasa, se da si el la sotia lui Dragnea! 😉

        „Seminţele acestui proiect, ideea principală, a fost pusă într-o casă din Turnu Măgurele, acasă la Liviu, şi sper ca până în 2014 să-şi pună şi jacuzzi ca să am şi unde mă relaxa. Să ştie toată lumea unde mă găseşte, şi sper ca soţia sa :mrgreen: să facă sarmale la fel de bune”, a spus Ponta.

        Cetatean

        12/10/2010 at 8:00 pm

       • Finis coronat opus:

        Amândoi am stat, din februarie, împreună mai mult decât am stat cu soţiile acasă, prin şedinţe, prin deplasări„, a dezvăluit Ponta, şocând o parte a audienţei, care nu era prea bine pusă la punct cu programul liderilor de partide.

        Pentru ei, din partea blogului, o dedicatie: la cit mau multe vizite si deplasari la Paris!

        Cetatean

        12/10/2010 at 8:03 pm

 35. […] here: Tragedii vesele sau comedii triste This entry is filed under Romania – Blogs, Theo-Phyl. You can follow any responses to this entry […]

 36. Despre Blaga, „numai de bine”!
  A infrant cu jocurile la doua capete!
  Despre Opozitie ce sa mai zicem: este la locul ei adica in rahat pana in gat!
  Despre „cancerul politic”:Tatuca ilici inca traieste dar cred ca Base poate sa-i faca in avans de 40 de zile!

  Inganduratul

  12/10/2010 at 7:36 pm

 37. Buna seara la toata lumea 🙂
  Postare noua 🙂

  Theophyle

  12/10/2010 at 8:04 pm


Comentariile sunt închise.