Politeía

Quis custodiet ipsos custodes?

O zi obişnuită – 6 Octombrie / “CCR – repriza a II-a”

Bună dimineata intr-o zi de miercuri. Astazi vom avea la Bucuresti o minima termica de  8°C, si o maxima termica de  13°C, umiditate: 95%. In cea mai mare parte noros, burnita,  rece. Curs valutar BNR valabil azi: 1 EURO =   4. 2798   RON (-0.0017 RON); 1 USD = 3. 1066 RON (-0.0221 RON); 1 EURO =  1. 3776 USD; (+0.0092).

Curtea Constituţională a României (CCR) reia miercuri deliberările în cazul sesizărilor depuse de Partidul Naţional Liberal şi Partidul Social Democrat privind neconstituţionalitatea prevederilor Legii privind sistemul unitar de pensii publice. În 29 septembrie, Curtea Constituţională a decis să amâne pentru 6 octombrie dezbaterile referitoare la Legea pensiilor. Partidul Social Democrat şi Partidul Naţional Liberal au depus, în urmă cu două săptămâni, sesizări privind neconstituţionalitatea prevederilor Legii privind sistemul unitar de pensii publice. (Sursa: Agerpres)

Camera Deputaţilor a adoptat, marţi, proiectele de hotărâre privind constituirea grupului de independenţi, în absenţa parlamentarilor PNL şi PSD+PC. Decizia de modificare a articolului 12 din regulament privind constituirea grupului de independenţi şi a fost adoptată cu 170 de voturi favorabile, niciun vot împotrivă şi nicio abţinere, iar înlocuirea termenului de configuraţie iniţială cu cea de configuraţie a Camerei – cu 171 de voturi pentru, niciun vot împotrivă şi nicio abţinere. PSD+PC şi PNL au părăsit marţi plenul Camerei Deputaţilor în contextul în care s-a decis introducerea pe ordinea de zi a constituirii grupului de independenţi. (Sursa: Agerpres)

Şeful Fiscului, Sorin Blejnar, a explicat că sechestrul a fost pus pe unele active ale Rompetrol Rafinare pentru a respecta legea şi pentru a fi un stat activ şi nu pasiv, adică „să nu mai luăm o ţeapă”. Şeful Fiscului, Sorin Blejnar, a explicat în aceasta seară la emisiunea „Naşul”, difuzata de B1 TV ca sechestrul pus pe unele active ale Rompetrol Rafinare pentru a respecta legea şi pentru a fi un stat activ şi nu pasiv, adică „să nu mai luăm o ţeapă”, scrie evz.ro. Potrivit lui Blejnar, Rompetrol a informat Fiscul în data de 6 august că o să facă o plată de 54 milioane de euro în contul datoriei de 570 milioane de euro. După trei zile – pe 9 august- ANAF a transmis acţionarilor Rompetrol un document prin care îi informa că din informarea companiei din 6 august reprezentanţii statului au înţeles ca Rompetrol a optat pentru răscumpărarea totala a obligaţiunilor şi „asta e prima rată din cele 570 milioane de euro, iar până la 30 septembrie urmează să achite toată datoria”. Preşedintele ANAF a precizat că Rompetrol avea două opţiuni: fie să achite toate cele 570 milioane de euro, fie să convertească această sumă în acţiuni. Ultima variantă făcea ca statul să devină acţionar majoritar la Rompetrol Rafinare. (Sursa: EvZ)

Va urez o zi buna!

Written by Theophyle

06/10/2010 la 10:00 am

76 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. neata,

  ma intreb daca pina la urma Ro ramine doar cu tzeapa ca de obicei.

  de la afaceri de anvergura tip Rompetrol dinu paturiciu a trecut la afaceri mic(i).ro avind, cica, intentia ca mii de magazine mici sa dea faliment.

  sper sa nu reuseasca, eu personal nu voi intra in nici un magazin micro

  🙂

  skorpion

  06/10/2010 at 10:21 am

 2. o buna idee civica de a initia boicotarea magazinelor lui patriciu;
  nu mai trebuie permisa ” spalarea’ banilor furati

  poate se coaguleaza ideea
  „nu micro” sau ” patriciu lasa-ne”
  individul disretuieste tot,nu are nici o etica,

  intamplator

  06/10/2010 at 10:33 am

 3. Ar merge si ceva de genul: „Sa iti fie micro rusine, Dinu Patriciu!”, ca sa il parafrazam pe Basescu.

  hal

  06/10/2010 at 10:55 am

  • eu as zice,

   „Sa iti fie macro rusine,
   ca totul ai facut micro pentru tara ”

   🙂

   skorpion

   06/10/2010 at 11:02 am

 4. important e sa incepem!
  revolutia americana a avut ca motiv formal taxa pe ceai;
  poate ca revolutia morala romaneasca va incepe de la boicotarea acestor nerusinati

  intamplator

  06/10/2010 at 11:11 am

 5. Buna dimineata!

  Nu e nevoie de boicotarea magazinelor lui Pastriciu, omul e idiot si va da faliment. Vrea sa se lupte chiar cu Metro, de la care se aprovizioneaza :mrgreen:

  „Omul de afaceri Dinu Patriciu a dezvăluit şi obiectivul noii sale afaceri: distrugerea comerţului importat de tip Metro”. LOOL 😆

  „Dacă am o dorinţă e să-i văd dând colţul. Comerţul importat mimetic din vest …”, a spus Patriciu, referindu-se la lanţurile internaţionale de magazine.

  „Aventura de afaceri pe care o pornim acum are scopul de a distruge retailul modern, cel care nu face altceva decât să distrugă ţesutul urban. Vrem ca oamenii să meargă mai rar la hipermarketuri, odată pe lună cel mult, şi să vină în papuci în magazinele de la colţul blocului”, a afirmat Dinu Patriciu. Mai mult, el a atacat retailerii străini afirmând că aceştia impun pe piaţă un format de comerţ incompatibil cu realităţile locale. „Timp de 20 de ani, prin mimetism faţă de forme străine de comerţ, am pervertit ceva din spiritul tradiţional. Întoarcerea la comerţul tradiţional [hahaha!, ce face el e comert traditonal!] nu poate fi decât benefică pentru consumatori.”

  Iata cum vrea el sa rupe pe Metro in doua:

  „Reteaua de magazine Mic.ro, finantata de omul de afaceri Dinu Patriciu, va ajunge la finalul anului viitor la o cifra de afaceri de 1,5 mld. euro. La acel moment, reteaua de magazine Mic.ro ar urma sa numere 1.000 de spatii fixe si 2.000 de unitati mobile – magazine instalate pe un sasiu de 3,5 tone.

  Cu o cifra de afaceri de 1,5 miliarde de euro la finalul anului viitor, Mic.ro ar putea deveni cel mai mare comerciant de pe piata romaneasca, pozitie detinuta in acest moment de reteaua Metro Cash & Carry, care a inregistrat anul trecut vanzari de 1,2 miliarde de euro.

  LOOOOOOL!

  Metro, de la care Patriciu se aprovizioneaza, a inceput deja sa tremure:

  „Reprezentantii Metro Cash&Carry, despre care Dinu Patriciu a spus ca „nu sunt profesionisti”, s-au aratat suprinsi de declaratia omului de afaceri si au replicat ca intre profesionisti „discutiile au loc la masa tratativelor” si nu prin intermediul canalelor media.

  Mic.ro face parte din baza de date a clientilor nostri, pe segmentul revanzatorilor [lovitura scurta in ficatul lui Patriciu]. Am inceput o colaborare cu acest client pe baza unui parteneriat pe care l-am dorit benefic ambelor parti”, au spus pentru DailyBusiness.ro reprezentantii Metro Cash&Carry Romania”.

  Insa de fapt Patriciu se pregateste sa traga teapa fraierilor individuali, cum a tras teapa statului roman.

  Iata cum va functiona modelul sau de biznis romanesc de tip Rompetrol (tu platesti datoriile, eu iau cistigurile):

  „Avem în plan să ne extindem în toată ţara. Ne extindem şi în mediul rural, unde deja am început prin deschiderea unor magazine la Corbeanca, Snagov şi Baloteşti. Noi încercăm să dezvoltăm nişte băcănii, cu băieţi de prăvălie, cu fete de prăvălie şi cu ucenici care duc marfa acasă la client”, a mai spus Patriciu.

  El a adăugat că băcanul va fi un „nea Fane” sau un „nea Costică”, care va fi ales din comunitatea în care este amplasat magazinul şi va fi şcolit.

  „Asociaţii ideali sunt tânăra familie de intelectuali, cu vârste între 23 şi 30 de ani, care vor să înceapă cu noi o afacere. Pentru a fi asociat, trebuie să te înscrii la un curs pentru care plăteşti între 200 şi 400 de euro, iar apoi trebuie să depui o garanţie de 700 de euro [Deci 1000 euro ca sa devii un nea’ Fane]. După şcoală, primeşti un magazin complet mobilat şi înzestrat cu marfă, ai o sumă minimă fixă şi o cotă parte din vânzări”, a spus Patriciu. El a adăugat că lunar câştigul unui asociat este de minim 2.500 de euro [oaaaaa!], din care este obligat să plătească trei angajaţi. Asociatul devine managerul acelui magazin, îşi face singur comenzile, dar decizia asupra preţului aparţine Mic.ro. Chiria şi fondul de marfă vor fi suportate de către Mic.ro, iar asociatul suportă doar salariile angajaţilor din magazin şi eventualele pierderi„.

  Cind altul iti face pretul iar tu singur suporti cheltuielile, asa-i ca ai sanse foarte mari sa dai instant faliment? Cum naiba sa stie birocratul lui Patriciu de la Bucuresti cu cit sa nea nea’ Fane de la Broscautii din Deal pachetul de biscuiti ca sa ii iasa si lui un cistig de 1 leu per pechet? Cu liste de preturi venite de la Bucuresti pentru vinzarile in comuna Adunatii Rompetroli, faliment scrie pe spatele fraierilor care se vor baga in afacarea lui Patriciu asteptind salarii de jde euroi.

  Un tepar ordinar.

  Cetatean

  06/10/2010 at 11:29 am

  • e tepar
   e hot
   e prost om de afaceri

   trebuie boicotat
   chestia asta ca da faliment singur nu merge
   aici ori ai singe in instalatie ori sa nu ne mai plingem ca alde patriciu sau vintu fac ce vor

   e o vorba
   pe cine nu lasi sa moara nu te lasa sa traiesti
   afacerea asta stupida de buticar trebuie boicotata

   intamplator

   06/10/2010 at 1:20 pm

 6. „Nu e nevoie de boicotarea magazinelor lui Pastriciu, omul e idiot si va da faliment.”.
  Bravos, cea mai buna descrierea a acestui sarlatan.

  Aha

  06/10/2010 at 11:33 am

 7. Aaa, si inca una: „au replicat ca intre profesionisti “discutiile au loc la masa tratativelor” si nu prin intermediul canalelor media”.
  La categoria NE-profesionisti il putem include nu numai pe Patriciu dar si o buna parte din afaceristii autohtoni. La metode dezvoltate de incompetenti avem rezultate la fel de incompetente.

  Aha

  06/10/2010 at 11:37 am

  • Aha, a existat un reportaj pe Hotnews absolut mortaldespre magazinasele lui Patriciu.

   Merita citit, e savuros, se vede de la o posta ca individul habar nu are business cinstit. Il maninca prajit magazinele de cartier.

   http://economie.hotnews.ro/stiri-companii-7193457-magazinul-lui-patriciu-cum-era-fiu-client-reportaj-aproape-incognito.htm

   Cetatean

   06/10/2010 at 11:44 am

   • test

    Băşcăliosul

    06/10/2010 at 12:57 pm

    • Cum de merge la tine si la mine nu?

     Cetatean

     06/10/2010 at 1:02 pm

     • N-a mers nici la mine la 12:54.
      Aici am apăsat pe „răspunde”. După cum se poate observa, „test” nu a apărut ca răspuns (ar fi trebuit să apară scris niţel mai la dreapta).

      Băşcăliosul

      06/10/2010 at 1:05 pm

      • Ia sa vedem, apas si eu pe „raspunde”.

       Cetatean

       06/10/2010 at 1:05 pm

      • heureka din nou!

       Cetatean

       06/10/2010 at 1:06 pm

      • Comentariile merg succesiv daca se apasa pe „raspunde” la ultimul mesaj postat de un comentator diferit.

       Cetatean

       06/10/2010 at 1:07 pm

      • Fraierii din Opozitie nici nu isi dau seama cum fac jocul lui Basescu in acest moment.

       Cetatean

       06/10/2010 at 1:12 pm

      • Hossu: speram ca CCR sa judece „corectitudinea unei legi care reprezinta un genocid adresat unei categorii de pensionari” (citat exact).

       Cetatean

       06/10/2010 at 1:15 pm

       • Puskas Zoltan a decis din nou în ce parte se înclină balanţa CCR. Scorul anului: 5-4 🙂

        Băşcăliosul

        06/10/2010 at 1:45 pm

       • Mister B, cind Puskas a votat pentru netaierea pensiilor, CCR a fost cea mai impartiala din lume.

        Acum, cind CCR da verde legii, e cea mai hulita institutie, controlata politic, etc.

        Pe votul aceluiasi om.

        Puskas asta, cred ca e tare fericit 😉

        Cetatean

        06/10/2010 at 1:49 pm

       • De unde ai informatia?

        Cetatean

        06/10/2010 at 1:50 pm

       • Din presă, numai scorul. 🙂
        Până acum se putea spune că fiecare din cei 5 majoritari ai CCR a contibuit decisiv, dar acum, în comparaţie cu 25.06.2005, dacă singura diferenţă în trecerea lui Puskas pe talerul celălalt, el devine factorul decisiv recidivist.

        Băşcăliosul

        06/10/2010 at 1:58 pm

       • dacă singura diferenţă CONSTĂ în trecerea lui Puskas pe talerul celălalt

        Băşcăliosul

        06/10/2010 at 1:59 pm

       • Sa vedem, sunt si eu foarte curios daca „majoritate” insemna 5 la 4, cum spune presa sau 6-3 ori 7-2 sau chiar 8-1, unde 1 = Puskas 😆

        Insa cred ca e 5 la 4.

        Cetatean

        06/10/2010 at 2:03 pm

       • E cazul sa apara cineva pe aici care sa puna ordine, sint comentarii care nu au noima decit daca umbli in sus si in jos sa cauti la care corespunde ca raspuns. Seamana un pic cu argumentarile din politica damboviteana. O fi un nou experiment de-al domnului Theophyle?

        Aha

        06/10/2010 at 2:07 pm

       • Aha, se va schimba postarea si totul va reintra in normal. Daca Theophyle nu face ordine in procedura de postare, il suspendam, avem majoritate! 😆 Hahaha!

        Cetatean

        06/10/2010 at 2:09 pm

       • Corect, a incalcat Constitutia blogului. Da cine e in CC-blogT? Ca acolo se vede majoritatea.

        Aha

        06/10/2010 at 2:14 pm

       • Ca sa revenim la lucruri serioase, procurorul Ponta (apropos, in Romania nu se cere un examen sau un alt mod de a dovedi cunoasterea legilor tarii inainte de impopotonarea cu acest titlu?) insista cu suspendarea pe o lege declarata CONSTITUTIONALA, daca Basescu o promulga. Sau poate Ponta in loc de tomuri cu legi ar trebui sa primeasca un abecedar, eventual un modus operandi la acel abecedar in forma unui dictionar explicativ, nivelul 7-10 ani?

        Aha

        06/10/2010 at 2:19 pm

       • Aha, a fost procuror din 1998 in 2002, adica de la 26 la 30 de ani. Nici nu a apucat sa afle cu ce se maninca meseria de procuror.

        Cetatean

        06/10/2010 at 2:20 pm

       • Asta-i bună!
        Se anunţă… luarea in calcul a grevei parlamentare, din cauza nobilă a frauduloasei Roberta.
        Grevă la ce? La imperturbabila vacanţă parlamentară.

        Băşcăliosul

        06/10/2010 at 2:22 pm

       • Crin este cel mai fericit, nu va mai ponta ca pe santier :mrgreen:

        Cetatean

        06/10/2010 at 2:25 pm

       • Crin: „Curtea a ignorat obiectiile pe care i le facusem”.

        Cit tupeu, domle!

        Cetatean

        06/10/2010 at 2:27 pm

       • Culmea devotamentului: Crin n-ar vrea grevă parlamentară. Şi-ar ieşi din formă. 🙂

        Băşcăliosul

        06/10/2010 at 2:32 pm

       • Hahaha! 🙂

        Da de unde, si-ar face mina mai bine!

        Cetatean

        06/10/2010 at 2:35 pm

       • Nu a dovedit Crin pina acum, cu virf si indesat, ca el e bun la orice: presedinte, ministru, prim-ministru., leader de opozitie, orator, parlamentar la fara-frecventa? Atunci de ce nu s-ar pricepe si la legi? Obiectiile lui ar trebui sa devina adevaruri universale, asa un fel de religie. Cum au putut aia de la CC sa nu fie de acord cu profetul Antonescu?

        Aha

        06/10/2010 at 2:39 pm

       • Sa suspendam Curtea Constitutionala!!!

        Cetatean

        06/10/2010 at 2:42 pm

       • Mister B, Aha, hai ca asta e tare de tot: Mos Ion Predescu a facut diferenta de 5 la 4!

        http://www.realitateamea.ro/2010/10/judecatorul-psd-predescu-de-la-crr-a-votat-in-favoarea-pdl.html

        Mai frate, Ion Predescu asta, poate repeta votul si intr-un caz de CJNC 😉

        Cetatean

        06/10/2010 at 2:50 pm

       • Incredibil! Asta n-aş fi bănuit-o nici dacă o vedeam în direct.

        Băşcăliosul

        06/10/2010 at 2:57 pm

       • Ce naiba are platforma asta, am, vazut ca ceva s-a dat peste cap!

        Theophyle

        06/10/2010 at 2:59 pm

       • repede, retrimite platforma la wordpress pentru dezbatere, sau te suspandam, sefule! 🙂

        Cetatean

        06/10/2010 at 3:00 pm

       • Baga postare noua, sa curga comentariile ca lumea, nu stiu ce naiba s-a dereglat!

        Cetatean

        06/10/2010 at 3:00 pm

       • OK. Postare noua!
        Puteti continua in postarea urmatoare, vad ca platforma a luat-o razna!

        Theophyle

        06/10/2010 at 3:01 pm

       • Daca se confirma infirmatia si din alta sursa, e groasa rau pentru PSD. Tare as vrea sa vad scrisa o opinie separata a unuia din cei 4!

        Cetatean

        06/10/2010 at 2:59 pm

       • E la fel de groasă şi pentru PDL, pe motiv de Puşcas şi cureaua lată a UDMR.

        Băşcăliosul

        06/10/2010 at 3:01 pm

       • Asta nu mai zic, e si mai groasa. Jocul devine impredictibil.

        Cetatean

        06/10/2010 at 3:03 pm

       • Crin isi baga picioarele cind i se spune ca este cel mare chiulangiu: „Foarte bine! Nu are rost sa discutam despre asta, legea pensiilor nu a iesit prin furt din cauza mea!”

        Cetatean

        06/10/2010 at 2:35 pm

       • SOV e iarasi la Parchet, IRTV a innebunit 😉

        Cetatean

        06/10/2010 at 1:56 pm

 8. De citit: cum facea afaceri Blaga cu Felix Motanul si de ce s-au apucat tonomatele sa ii ridice statuie demisonarului: contracte grase, pe care le-a intrerupt Udrea.

  http://romanicablues.wordpress.com/2010/10/06/blaga-si-videanu-au-negociat-cu-felix/

  Cetatean

  06/10/2010 at 11:41 am

 9. Buna dimineata,
  Cred ca Theophyle isi face deja bagajele sa vina saptamana viitoare la Bucuresti!
  N-ar fi frumos sa refuze invitatia:
  http://www.ziare.com/adrian-nastase/stiri-adrian-nastase/nastase-bloggerii-vor-avea-loja-speciala-la-congresul-psd-1046717
  Cat despre Patriciu, nu i-a picat bine cand Radu Moraru i-a zis in direct „rechin”, aseara la emisiunea Nasu.
  In discutia telefonica a dovedit un cinism nerusinat patologic.

  cedric

  06/10/2010 at 11:43 am

  • Eu il faceam peste calcan: mare dintr-o parte, insa pe laterala subtiiiiiiiire, fiindca e turtit.

   Imaginea exacta a „capitalismului” sau: gonflat de tepe trase statului, insa in substanta, inexistent.

   Cetatean

   06/10/2010 at 11:45 am

 10. In afara de noua schema piramidala mic.ro, unde Patriciu bag de seama ca spera sa incaseze cite 1000 de euro de la vreo 3000 de fraieri care dupa aia mai vin si cu bani de acasa sa suporte pierderile, o noua solutie miraculoasa economic a aparut:
  Politistii se vor indrepta spre banci unde vor striga plini de naduf „iesi afara, javra ordinara de bancher capitalist”, dupa care in loc de rate vor trimite bancilor chipiile din dotare.
  Mai da prosti mai sint americanii astia. Pai cind a fost criza aia subprime, cum de nu s-au gindit si aia la solutia asta in loc sa stea sa-si piarda care casele, care masinile. Care e oare traducerea corecta in engleza a „Javrei ordinare”? Ca iesi afara stim toti care e.

  Aha

  06/10/2010 at 11:48 am

 11. Zegrean, CCR: „vom face în aşa fel încît toată lumea să fie mulţumită”, citat aproximativ

  zici că a fost propus de PSD…

  gabriel

  06/10/2010 at 12:10 pm

  • O intoarce pe motiv de procedura (nu legat de fraudare, gasesc ei altceva).

   Cetatean

   06/10/2010 at 12:12 pm

 12. http://www.hotnews.ro/stiri-esential-7897076-ultima-ora-legea-pensiilor-este-constitutionala.htm

  Legea pensiilor e constitutionala. Incepe circul suspendarii! 🙂

  Cetatean

  06/10/2010 at 12:24 pm

 13. Cetatean

  06/10/2010 at 12:24 pm

 14. Chiriac pielea creierului incepe: daca Basescu nu promulga pensia, inseamna ca se teme de suspendare.

  Hai sa mori tu!

  Cetatean

  06/10/2010 at 12:26 pm

 15. Test, pentru ordinea comentariilor.

  Cetatean

  06/10/2010 at 12:28 pm

 16. Comentariile par sa nu intre in ordinea postarii, merg mai sus cu trei locuri.

  Cetatean

  06/10/2010 at 12:29 pm

 17. Mi se pare mie sau azi comentariile apar in ordine aleatoare?
  Hop si CCR-ul cu decizia (zice presa). Urmeaza debarcarea lui Dragnea cu vagoanele de dovezi de incalcari ale Constitutiei: Basescu a ignorat chipiile militienilor, chipie care sint simbol al statului, deci a incalcat Constitutia, etc.

  Aha

  06/10/2010 at 12:29 pm

  • Aha, comentariile suie mai sus cu trei locuri.

   Au luat-o in freza Opozitia, CCR trimite un semnal puternic. Se joaca poker politic, PSD si-a amanetat libertatea politica anuntind suspendarea lui Basescu. Acum trebuie sa o faca, altfel se fac de kkt.

   Cetatean

   06/10/2010 at 12:34 pm

 18. Cred ca Opozitia are acum o mare dilema: declanseaza sau nu suspandarea? Se pare ca la CCR lucrurole merg altfel decit vor ei.

  Cetatean

  06/10/2010 at 12:31 pm

 19. Urmeaza deci suspendarea. in contextul amendamentului wonder-boy Sova, cum credeti ca va declara CCR hotarirea de suspendare bazata de promulgarea unei legi pe care CCR o declara constitutionala?

  Aha

  06/10/2010 at 12:36 pm

  • Cred ca vor spune ca Sova s-a depasit pe sine 😆 !

   Va fi interesant sa vazut ce naiba pot scrie aia in actul de suspandare. In afara de promulgarea unei legi cosntitutionale, probabil ca vor trece muuuuuulte incalcari ale Constitutiei in lungul sau al doilea mandat (de 10 luni).

   Hai sa ne gindim altfel: atunci cind Parlamentul incearca sa impiedice sau sa sanctioneze Presedintele pentru exercitarea uneia dintre prerogativele sale constiuttionale (promulgarea unei legi), asa-i ca e conflict juridic de natura constitutionala intre Presedinte si Parlament, iar CCR nici macar nu mai are nevoie de amendamentul Sova ca sa se pronunte pe fond cu o decizie obligatorie pentru Parlament? 😆

   Cetatean

   06/10/2010 at 12:44 pm

 20. Salutare!
  Lătratul de ameninţare înainte de promulgare dăunează grav gânditorilor opoziţiei imbecile.
  Vor continua să ameninţe, să lase impresia că au cuvânt pe limba lor canină, iar după promulgarea iminentă vor da din colţ negru în colţ alb în jurul cozii într-o abandonare turbată.

  Băşcăliosul

  06/10/2010 at 12:54 pm

  • Salut! 🙂

   Intrebat de temeiul juridic al suspendendarii, Ponta o da din colt in colt si spune ca „trebuie” sa il suspende, desi „nu stie daca au voturile necesare”, dar stie ca „are dreptate” si ca trebuie „sa dea un semnal”.

   Cetatean

   06/10/2010 at 12:59 pm

   • Deja se simte tremuratul lui Ponta. De doua ori a spus ca nu are majoritate in Parlament dar ca vor incerca sa se „bata pentru pesionari”.

    Cetatean

    06/10/2010 at 1:01 pm

 21. Merge?

  Cetatean

  06/10/2010 at 1:01 pm

 22. na, ca platforma a revenit la normal!

  Cetatean

  06/10/2010 at 1:02 pm

 23. ba nu !

  Cetatean

  06/10/2010 at 1:03 pm

 24. heureka!

  Cetatean

  06/10/2010 at 1:06 pm

 25. cea mai clara dovada de imbecilitate a clasei politice din romania:

  ceri suspendarea presedintelui ca a respectat constitutia
  eu asa inteleg ca vor astia,suspendarea lui basescu ca promulga o lege constitutionala

  ultimul militian din ultiml colt de tara are mai multa minte

  intamplator

  06/10/2010 at 1:37 pm

 26. Mister B, cind Puskas a votat pentru netaierea pensiilor, CCR a fost cea mai impartiala din lume.

  Acum, cind CCR da verde legii, e cea mai hulita institutie, controlata politic, etc.

  Pe votul aceluiasi om.

  Puskas asta, cred ca e tare fericit 😉

  Cetatean

  06/10/2010 at 1:48 pm

 27. am senzatia ca dupa logica lu’ procuroru’as putea si eu
  a. sa cer invalidarea mandatului de deputat al lui ponta ca nu-mi plac ramele ochelarilor sai
  b. la fel pentru antonescu,ca a ajuns senator printr-o lege strimba,adica de pe locul 3 in votul popular
  c. as mai cere suspendarea lu’basescu ca are doua fete si nici un baiat

  mie toate motivele astea mi se par mai logice decit motivele lu’ ponta

  intamplator

  06/10/2010 at 1:56 pm

 28. test

  intamplator

  06/10/2010 at 2:50 pm

 29. Salut pe toata lumea 🙂
  Inteleg ca sunt candidat la suspendare 😆

  Theophyle

  06/10/2010 at 2:56 pm

 30. Ce naiba are platforma asta?

  Theophyle

  06/10/2010 at 2:57 pm


Comentariile sunt închise.