Politeía

Quis custodiet ipsos custodes?

Politica unei tragedii

Am citit si am vazut pozitionarile absurde ale unor politicieni  de doi bani la televiziunile  mogulilor si nu numai. Am citit postarea pe blogul parlamentarei cu neuronul stingher, fosta amica a lui Bogdan Olteanu si actuala lui Ioska/Iosif Buble, si am ajuns la concluzia clara ca Basescu este de vina in aceasta tragedie, bineinteles  ca si Boc si in special Elena Udrea. Dupa ce l-am citit si pe Adrian Nastase am fost convins defintiv. Guvernantii sunt de vina!

Singurul nevinovat este doctorul Bogdan Marinescu, directorul clinicii din Giulesti. Acest doctor lucreaza si la clinica privata a sotiei lui, care bineinteles se ocupa de obstetrica si ginecologie. Asa cum zice Presedintele Colegiului Medicilor, Vasile Astarastoae, un manager modern are rolul de a elabora stategii si nu de a verifica in detaliu felul in care fiecare dintre angajatii sai isi face datoria. Presedintele Colegiului Medicilor se opune extinderii regimului de incompatibilitati pentru medici, fiind de parere ca, intr-un astfel de caz, ar avea de suferit atat medicii, cat si pacientii. Formidabila chestie, elaboram strategii si omoram oameni! Trebuie mentionat ca in majoritatea statelor oiccidentale NU lucreaza medici moderni si NU este permisa activitatea simultana la privat pentru cei care lucreaza la stat cu norma intreaga. Halal medici, halal responsabilitate!

Daca totusi aceasta tragedie a fost politizata, amintesc istoria politica a doctorului Bogdan Marinescu: 01.1990-06.1990 – Adjunct al Ministrului Sănătăţii; 06.1990-10.1991 –  Ministrul Sănătăţii; 1992-1996 – Deputat în Parlamentul României; 1996-2000 – Senator în Parlamentul României. Asadar cam asa stau lucrurile!

Sursa 1 ; Sursa 2.

Written by Theophyle

18/08/2010 la 1:38 pm

85 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Din pacate responsabilitatea in Romania e un fel de leapsa… 😦

  ZaffCat

  18/08/2010 at 1:58 pm

  • aşa e
   nu există responsabilitate individuală
   există doar responsabilitate colectivă – „ministerul”, „Senatul”, „Spitalul (Giuleşti)”, „Poliţia”, „Justiţia” etc. – adică non şi i-responsabilitate

   gabhry_el

   18/08/2010 at 2:13 pm

 2. Faptul că n-au avut un simplu detector de fum acolo, fiind plin de echipamente electrice (probabil și scumpe), mi se pare incredibil.

  Ar trebui să existe legislație pentru așa ceva, iar dacă nu este legislație, era cu siguranță responsabilitatea managerului spitalului să se asigure de health & safety-ul angajaților și pacienților.

  Un incendiu nu e ceva inevitabil, ca un meteorit căzut din cer, în fața căruia să stai cu brațele încrucișate și să zici că nu se putea face nimic. Există metode de măcar de detecție timpurie a fumului, alarme, dacă nu ai bani și de o instalație automată cu pulverizare de apă.

  Ce lipsește este interesul. Și mi se pare foarte gravă dezumanizarea actului medical în România, tratarea pacienților nu ca niște persoane ci ca bucăți de carne purtătoare sau nu de portofel.

  Subfinanțarea este doar unul din aspecte, cred că nici nu cel mai grav, la cum se sifonează banii din sistemul public de indivizi. A fost un caz recent (în Vaslui cred) care m-a șocat, administratorul spitalului județean sifona banii prin firma nevestei de care era divorțat (dar locuiau împreună), plătind tarife absurde pentru cantități fictive de deșeuri. Asta-i România, așa sunt românii. Foarte trist.

  sym

  18/08/2010 at 2:10 pm

 3. […] afla mai mult: Politica unei tragedii […]

 4. Salut @all
  E clar!
  In opinia d-lui Astarastoae: „Managerul trebuie sa faca strategia, sa se ocupe de procedurile care trebuie sa functioneze in spital, sa fie liderul unei echipe. El trebuie sa aiba viziunea de ansamblu si sa contribuie la functionarea eficienta a unei institutii medicale.” Inteleg ca la maternitate:
  1. Procedurile au functionat perfect – conform viziunii de ansamblu. (de la procedurile de predare/primire/verificare instalatie – pana la procedurile de supraveghere pacienti)
  2. Exista o echipa care are ca lider pe Marinescu, care a respectat procedurile mai sus amintite.
  3. Institutia medicala a functinat eficient (si) datorita contributiei d-lui Marinescu.
  Concluzia: Daca cumva „viziunea de ansamblu” nu cuprinde si botezul focului pentru noi nascuti, inseamna caBasescu e vinovat. Pentru ca el se tine de „dictatorisme”, Basescu in loc sa verifice daca instalatia era corect conectata la curent si daca asistentele sunt sau nu pe sectie. Eventual sa o delege pe EU (sau pe Boc) sa faca asta.
  Mama lor de PDL-isti in frunte cu dictatorul care nu e lider de echipa si e si fara viziuni de ansamblu.

  DanSu

  18/08/2010 at 2:31 pm

 5. Dr. Astarastoae e cumplit ! Vezi oameni stimabili care daca intilnesc cuvintul oximoron si cumva nu il stiu se duc la dictionar, pe google etc.
  In schimb cind e vorba de Management, vezi ca majoritatea, cred ca stiu ce inseamna asta desi se vede ca nu stiu de loc.

  Un tanar de stanga

  18/08/2010 at 2:48 pm

  • Astarăştoie face parte din vechea gardă de frînari care înăbuşă din faşă orice malpraxis şi perpetuează „sistemul”.

   tibi

   18/08/2010 at 2:54 pm

   • rectific : înăbuşă orice tentativă de PEDEPSIRE a malpraxis. 😦

    sînt atît e indignat cum se apără criminalii aştia între ei, că mă apucă amocul.

    Apropo de faptul că şi Oprescu provine din vechea gardă de securişti. El, este nevinovat. Nu are decît misiunea de a nu lăsa memoria lu tacsu să fie întinată. Alţii ca el, care provin din acelaşi de părinţi sunt desigur, inocenţi, chiar dacă misiunea lor este ca părinţii lor să nu cumva să fie condamnaţi.

    Şi astfel de copii inocenţi ai părinţilor care au fost nişte politruci aserviţi ruşilor sau nişte securişti criminali, ocupă postruri cheie în toate structurile statului.

    Halal naţiune ! psd are 40 % .

    tibi

    18/08/2010 at 3:02 pm

 6. Si sa nu uitam ca spitalul era in subordinea Primariei Capitalei din 2008!
  Primarie care acum s-a hotarat sa doteze in regim de urgenta (achizitie, evident, fara licitatie) toate spitalele din Bucuresti cu detectoare de fum!

  Mag

  18/08/2010 at 2:50 pm

 7. Acest spital este arondat Primăriei Generale de mai bine de doi ani dar, pe Oprescu nu îl întreabă nimeni, nimic. Oprescu este singurul în măsură sa aplice măsura demiterii lui Marinescu. O va face ? NU!

  tibi

  18/08/2010 at 2:51 pm

 8. Eu n-am auzit ca numele „Oprescu” să se fi pronunţat la vreo televiziune (până acum, la conferinţa de presă a lui Cseke Attila).
  Oprescu e lăsat bine-mersi în pace cu viziunea lui: autostrada suspendată.

  Ia să fi fost Videanu primar general…

  gabhry_el

  18/08/2010 at 3:03 pm

 9. Ia să fi fost director acolo un pedelist.

  He he heeeee, ce scandal ar mai fi fost !

  Da, Opărescu este băiat bun, din popor, NU ?

  tibi

  18/08/2010 at 3:06 pm

 10. salut

  minstrul Attila are 2 cereri de bun-simt: una catre oprescu- demiterea conducerii si doi- o lege pt interdictia medicilor sa lucreze concomitent la privat si la stat
  sistemul si opozitia o sa contraatace

  razvan

  18/08/2010 at 3:14 pm

 11. Nu e domeniul meu dar eu as zice ca un medic ar putea sa profeseze in ambele locuri, dar la stat numai ca palmas si nu ca director.

  Un tanar de stanga

  18/08/2010 at 3:18 pm

  • Toti doctorii care lucreaza si la spitalele publice si la clinici private nu fac decat sa mute pacientii cu bani dintr-o parte in alta.

   Ai idee cum se foloseste aparatura spitalului in scopuri comerciale ( pure ) de catre personalul medical ?

   Lucian

   18/08/2010 at 3:34 pm

 12. o vuvuzea insistă cu o întrebare pentru ministrul sănătăţii: „ce altceva [decât tragedia de la spitalul Giuleşti, n.m.] v-ar putea determina să vă daţi demisia”?

  ce româncă împuţită!

  gabhry_el

  18/08/2010 at 3:19 pm

 13. Salutare!
  E un act de curaj din partea noastră să credem că adevăraţii vinovaţi vor răspunde.
  De ce?

  1. Mai întâi trebuie stabilite adevărul, răspunderile şi vinovaţii.

  2. Pentru a se soluţiona problemele de la pct. 1, e musai să fie schimbaţi toţi cei care stabilesc adevărului, răspunderile şi vinovaţii.

  3. N-ai cu cine să-i schimbi. Sistemul e închis în cerc vicios şi imun la factori perturbatori. Asta-i politica tragediei!

  Băşcăliosul

  18/08/2010 at 3:27 pm

 14. Ziua buna!

  Nu neg imbecilitatea celor care sustin vinovatia lui Basescu si nu neg clara vinovatie a lui Marinescu. Dar as mai face doua observatii:

  1. Afirmatii cinice de tipul „foarte bine ca medicii pleaca, tot nu avem cu ce sa-i platim” nu ajuta cu nimic, ci din contra, dau apa la moara unora care vor sa-l gaseasca pe Basescu vinovat pentru orice.

  2. Mie, ca pacient de stat si de privat, nu-mi convine existenta unei legi care sa-i oblige pe medici sa fie doar intr-o parte. Nu-mi permit sa platesc interventiile majore la privat, dar pentru cele minore prefer oricand privatul.

  maraco

  18/08/2010 at 3:34 pm

  • Nu pe tine Maraco te obliga sa alegi ori una ori alta, ci pe medic 🙂

   In ce il priveste pe base, ai vrea sa inchida granitele ?
   Avem experienta Capului de Arici care oprea medicii sa plece prin intirzierea actelor si alte stratageme.

   Si atita vreme cit nimeni nu te obliga ca de la 15 septembrie sa predai la Carei jud Satu Mare tot asa lasa-l pe doctor sa plece, ca are si el o singura viata, si nu si-a omorit parintii ca sa-l tinem aici

   Un tanar de stanga

   18/08/2010 at 3:39 pm

  • Salut,
   Tocmai ca o lege ( aplicata, bineinteles; altfel e doar o alta risipire de resurse pretioase, precum hartia si cerneala ) o sa stimuleze oferirea de servicii medicale mai bune.

   Lipsa concurentei nu face decat sa mentina bataia de joc, risipa si iresponsabilitatea in spitale.

   Un medic care lucreaza si la un spital public si la unul privat o sa-si faca treaba la fel de bine si rapid si intr-un loc si in celalalt ? Ma indoiesc. Si nimic din experienta noastra sau a altora nu ma face sa cred ca asta o sa se intample de acum inainte 🙂

   Lucian

   18/08/2010 at 3:41 pm

   • „Incendiul de la Maternitatea Giulesti: O familie a fost anuntata eronat ca bebelusul lor a murit. Parintii ii vor da in judecata pe responsabili ”

    Cretinii… vor sa se imbogateasca. 🙂 In loc sa multumeasca lui Dumnezeu ca le traieste copilul ei vor compensatziuni

    Un tanar de stanga

    18/08/2010 at 3:49 pm

  • 1. Băsescu n-a spus „foarte bine că medicii pleacă”.
   Asta au înţeles şi-au spus iRTV şi A3.
   Şi tu, dintre cei de pe-aici.

   2. Şi intervenţiile „majore” de la stat se plătesc. Fără factură.

   Mie, ca cetăţean, nu-mi convine ca medicii să folosească instituţiile statului pentru a-şi asigura şi servi clientela privată.

   gabhry_el

   18/08/2010 at 3:42 pm

 15. Sper să nu ajungem să numărăm tragediile cu ajutorul indicaţiilor preţioase ale unora ca alde Pristanda: două la Primărie, două la Prefectură…

  Băşcăliosul

  18/08/2010 at 3:36 pm

 16. eu nu stiu cu exactitate care programul de lucru full time al unui medic, dar ma indoiesc ca poate sa isi mai ia inca un job la care sa isi faca treaba ca lumea; deci undeva se triseaza, ori isi baga picioarele in jobul de la stat, ori nu vine deloc sau vine partial, ori foloseste facilitatile de la stat moca si redirectioneaza clientii; ori toate la un loc

  razvan

  18/08/2010 at 3:45 pm

  • cel mai probabil „toate la un loc”

   ca în învăţământul universitar, unde predau „somităţi” politice – Năstase e.g. – dar la cursuri merg asistenţii lor

   gabhry_el

   18/08/2010 at 3:54 pm

   • la asta ma gandeam si eu, mai multe norme complete de profesori universitari, eventual si in orase diferite

    razvan

    18/08/2010 at 3:56 pm

    • e o practică generalizată
     mai ales la profesorii-politicieni

     gabhry_el

     18/08/2010 at 4:03 pm

 17. Dna Udrea nu are nici o vina pentru situatia in care s-a ajuns ba chiar dimpotriva a luptat sa imbunatateasca lucrurile.

  Dana

  18/08/2010 at 3:50 pm

  • Dana
   Nici Leonardo Di Caprio nu are nici o vina pentru situatia in care s-a ajuns ba chiar dimpotriva. 🙂

   Un tanar de stanga

   18/08/2010 at 3:54 pm

  • 😆
   Theophyle, să nu-mi zici că acest comentariu este din partea unei autentice susţinătoare a EU.

   gabhry_el

   18/08/2010 at 3:56 pm

   • ba da! deobicei le arunc! IP-ul este de la Modrogan 😆 🙂 🙂

    Theophyle

    18/08/2010 at 3:57 pm

    • ba eu cred că-i IP de Kiseleff

     gabhry_el

     18/08/2010 at 3:59 pm

     • gabhry_el, niciodata sa nu ma faci mincinos, niciodata! pentru ca nu sunt, si-mi bac picioarele in mama lui de blog si de portocali!

      Theophyle

      18/08/2010 at 4:07 pm

      • Theophyle

       nu m-am gândit că ştii cu certitudine că e IP de Modrogan
       chiar se poate afla asta?
       am crezut că presupui
       îmi pare rău că te-ai gândit la aşa ceva, că te-aş face mincinos

       gabhry_el

       18/08/2010 at 6:11 pm

       • gabhry_el, chiar nu vreau sa fac rau nimanui am sa-ti demonstrez tie. Iti trimit pe mail maine toate datele si incrucisarea lor. Este facut atat de prosteste si amatoresc ca-ti vine sa razi. Nici macar nu s-au folosit cu un IP dinamic, toti la gramada. Tampenie la fel ca si textele lor infantile.

        Theophyle

        18/08/2010 at 6:18 pm

 18. Hai ca este EPOCAL!!!!!!
  Vedeti comentariu de mai sus l-am lasat sa curga ca sa intelegeti ce se numeste POSTACUL DE PARTID. Nu are importanta din ce cauza scriu despre Udrea la bine sau altfel, exista la IP-ul respectiv o echipa de postaci. In cateva minute vine inca un comentariu de genul asta care da DREPTATE LUI @DANA 😆

  GRATZA oameni buni GREATZa!

  Theophyle

  18/08/2010 at 3:55 pm

  • Theophyle,

   eu pur şi simplu nu cred.
   Dimpotrivă, cred că vine de la tabăra adversă, pentru compromitere.

   gabhry_el

   18/08/2010 at 3:57 pm

   • Gabriele
    asteapta sa vezi daca mai zice ceva… Dana.
    Ca Di Caprio sigur nu va zice nimic

    Un tanar de stanga

    18/08/2010 at 3:59 pm

   • gabhry_el, tu nu crezi pe nimeni niciodata cand este vorba de respectiva. Ce vrei sa public IP-ul si triunghiularea lui?

    DACA zici ca DA, O FAC!!!! intr-o postare intreaga cu toate documentele

    Theophyle

    18/08/2010 at 4:02 pm

    • da

     gabhry_el

     18/08/2010 at 4:04 pm

     • tin-te bine gabhry_el, o sa fie cu mult sange!

      Theophyle

      18/08/2010 at 4:08 pm

      • asta e
       trebuie lămurită problema asta odată şi-odată

       gabhry_el

       18/08/2010 at 5:16 pm

       • o lamuresc eu si sper din toata inima ca vei avea integritatea intelectuala sa-ti recunosti greseala!

        Theophyle

        18/08/2010 at 5:20 pm

 19. Buna ziua tuturor!

  Unde e comentariul ala singeros, Theophyle? Abia il astept!

  Desi am recitit de doua ori, tot nu am putut pricepe ce naiba a vrut sa spuna @Dana, cu referire la Udrea. Hodoronc, tronc, Udrea in discutie. Ce naiba cauta numele asta aici?

  Cetatean

  18/08/2010 at 4:37 pm

  • salut

   e un comentariu standard, care apare pavlovian la cuvantul magic udrea, ceva de genul: dna udrea n-are nicio vina, scandalul e inventat

   razvan

   18/08/2010 at 4:40 pm

   • razvan, deobiceinu-i dau drumul astazi m-a enervat pentru ca nici nu a citit postarea. a vazut numai Udrea 🙂

    Ca politicienii au ochelari de cai e normal, sunt idioti sau oprtunisti, dar noi? sa nu stim chiar cu cine avem de aface?!!!

    Theophyle

    18/08/2010 at 4:42 pm

    • pai de aia am zis pavlovian

     razvan

     18/08/2010 at 4:49 pm

  • Cetatean o sa fie o postare intreaga, fara grija si una interesanta! M-am saturat de porcarii!

   Theophyle

   18/08/2010 at 4:40 pm

 20. Pentru toti cei care mi-au sarit in cap, unii mai saritori ca altii :):

  Inseamna ca nu v-ati confruntat cu o boala cronica pentru care trebuie sa faci controale periodice si pentru care exista si perspectiva unei interventii majore.

  @TDS si eu trebuie sa aleg, nu numai medicul, pentru ca este el face si controalele si interventia.

  Cum ramane cu atat de „desteapta” idee: „Daca nu-ti ajung banii, cauta-ti si alt job”? La medici nu sunteti de acord? Pai atunci sa fie platiti pe masura, nu in bataie de joc.

  @gabrhry_el, mai usor cu problemele de intelegere pe scari. Pentru interventiile din spitalele de stat platesc lunar la casa de asigurari.

  maraco

  18/08/2010 at 4:41 pm

  • maraco

   cred ca gabriel se refera la spaga cand spunea ca operatiile sunt platite

   razvan

   18/08/2010 at 4:44 pm

   • maraco cred ca ai inserat gresit chestia la numele meu fara pata chestia cu daca nu iti ajung banii… etc/

    Oricum nu te supara prea tare.. nu are rost 🙂

    Un tanar de stanga

    18/08/2010 at 4:47 pm

    • @TDS, paragraful la care te referi este un paragraf pentru cei care au admirat ultimele „perle” ale lui Basescu, nu iti este adresat neaparat tie.

     maraco

     18/08/2010 at 4:56 pm

     • Basescu are diamante nu perle, in rest sunt de acord cu tine

      Un tanar de stanga

      18/08/2010 at 5:06 pm

      • Hai ca nu m-am enervat atat de tare incat sa fii de acord cu mine 😆 !

       maraco

       18/08/2010 at 5:14 pm

   • Eu vorbeam din punctul de vedere al pacientului. Sapaga, daca o dau, este tot din buzunarul meu. Oricum este mai mica decat plata interventiei la privat.

    Problema mare este cea a lipsei de reforma in sistemul sanitar. Nimeni nu a vrut sa faca ordine acolo pentru ca se invart bani la greu. Si aici nu vorbesc de spaga doctorilor. Vorbesc de tot felul de contracte si de folosirea cel putin ciudata a banilor din asigurarile de sanatate.

    maraco

    18/08/2010 at 4:52 pm

 21. Necazul Theophyle este ca postacii (platiti sau neplatiti dar rude de profitori interesate cine e la putere) sunt mult mai multi decit amatorii ca noi(vine de la amato- a iubi ) care au numai interese cetatenesti sau de personalitate.

  Un tanar de stanga

  18/08/2010 at 4:53 pm

 22. Pentru cei interesati, o postare buna din Seria Starfor, despre retragerea americanilor din Irak, pe Politea Digest:

  http://politeadigest.wordpress.com/2010/08/18/the-u-s-withdrawal-and-limited-options-in-iraq/

  Theophyle

  18/08/2010 at 5:30 pm

 23. hehehe baieti 🙂 Vine Seres+Motanu’ sa faca concurenta Politeiei :

  Impasul financiar în care se află companiile lui SOV are ca efect nu numai dezintegrarea trustului Realitatea-Caţavencu, ci şi un exod al angajaţilor, care nu şi-au mai primit salariile de o lună şi jumătate. Cea mai vulnerabilă zonă: divizia on-line, condusă de Dragoş Stanca.

  „În curând, o mare parte dintre oamenii de la F5 vor pleca la Intact. Creierul acestei mutări este Codruţ Sereş, care pune la cale lansarea unui proiect on-line grandios. Dragoş Stanca e cel mai potrivit să pună în aplicare acest proiect şi o să ia după el mai mulţi oameni”, susţin surse EVZ.

  Un tanar de stanga

  18/08/2010 at 5:49 pm

  • baietii saraci si cinstiti migreaza spre alte tarmuri. Problema ar fi ca si Intactul nu sta bine cu banii 🙂

   Theophyle

   18/08/2010 at 5:51 pm

   • Pai dintr-un „proiect on-line grandios” nu pot lipsi blogurile:
    Phelixphyle,
    Securistul Digest,
    Motania doctrinara
    Istoria turnatorului,
    Paleografia miau
    Voiculescu Ruski blog
    🙂

    Un tanar de stanga

    18/08/2010 at 5:57 pm

    • lol :))

     razvan

     18/08/2010 at 5:59 pm

    • poate au materiale interesante 🙂 vom vedea 🙄

     Theophyle

     18/08/2010 at 6:01 pm

 24. TDS,
  cine sunt amicii tai asociatia37.ro, arata bine :lol

  Theophyle

  18/08/2010 at 6:03 pm

  • Ai vazut IP-ul. 🙂 Sunt arhitecti,artisti prieteni fosti colegi de facultate suntem toti la un loc, si ii ajut cu site-ul asociatiei sa ii dezvolt corporate identity si cu site-ul firmei care va arata minunat. Sa vezi peste o luna 🙂

   Un tanar de stanga

   18/08/2010 at 6:12 pm

   • TDS, am un sistem care „vede” tot, este automat eu nu-l caut 🙂

    Mi-a placut ideea, si saiturile lor. Foarte frumos 🙂

    Theophyle

    18/08/2010 at 6:15 pm

    • Le voi spune parerea ta. Se vor bucura. Sunt tineri de valoare.

     Un tanar de stanga

     18/08/2010 at 6:19 pm

     • merita un cuvant bun si merita ajutor daca vor avea nevoie 🙂

      Theophyle

      18/08/2010 at 6:21 pm

      • sunt buni. şi StudioBasar sunt buni. şi Streetdelivery e bun, a fost sprijinit de OAR, de fapt de conu’ Sturdza. Care, şi el, e foarte bun, dar nu e prizat, încă.

       para

       18/08/2010 at 7:09 pm

       • şi bună seara, bineînţeles.
        On topic. Nu văd rezolvare decât dacă se împuţinează spitalele. Al meu s-a născut tot prematur, şi am văzut ce înseamnă gărzile prelungite din lipsă de doctori. E inevitabil ca o eroare să se intâmple.
        Şi banii, banii trebuie să fie la vedere.

        para

        18/08/2010 at 7:18 pm

       • multi oameni buni de care majoritatea noastra auzim din intamplare 🙂

        Theophyle

        18/08/2010 at 7:49 pm

 25. […] here to see the original: Politica unei tragedii This entry is filed under Romania – Blogs, Theo-Phyl. You can follow any responses to this entry […]

  • buna creanga 🙂

   Theophyle

   18/08/2010 at 7:50 pm

 26. şi bună seara.
  Al nostru s-a născut prematur şi am văzut ce înseamnă gărzile prelungite şi oamenii obosiţi. Inevitabilul se produce când nu este suficient personal; banii se bagă în scule şi în renovări materiale, mai puţin în oameni.

  para

  18/08/2010 at 7:21 pm

 27. na, că a fost cu eroare şi am bătut degeaba la tastatură, a doua oară.

  para

  18/08/2010 at 7:22 pm

  • Salut @para, am anulat eu dublura 🙂

   Theophyle

   18/08/2010 at 7:48 pm

   • bună seara, domnule.
    Un gestionar de cooperativă sătească ar face treabă mai bună. Tot spitalele private sunt de viitor.

    para

    18/08/2010 at 8:57 pm

 28. Domnul ministru a spus sa googalim cate incendii au fost in spitalele din Europa, cred ca ar trebuie sa googalim si cati si-au dat demisia.

  Creanga

  18/08/2010 at 8:02 pm

 29. Salutare

  Daca firele ale , bagate direct in priza , erau subdimensionate , luau foc la fel . Chiar daca aveau un stecher .
  Incubatoarele ar trebui sa aiba protectii autonome dar la haosul din sanatate si Romania , poate nu aveau absolut nimic pe post de protectie .
  PS . Ce frumos sa lucrezi (sa zicem ) 4 ore la stat ca ginecolog si alte 8 ore la clinica ta privata .Capitalism care “duduie” . 🙂
  Tara de rahat fara cele mai elementare reguli pentru conflictul de interese .

  Ștefan A.

  17/08/2010 at 2:00 pm
  Răspunde

  Ștefan A.

  18/08/2010 at 8:04 pm

  • Mai sus comentariul meu de ieri .
   Mentin si azi aceiasi concluzie ca ma iau nervii cind citesc cine si ce debiteaza in tara asta . Oameni cu functii de conducere in statul mioritic ! 🙂

   Ștefan A.

   18/08/2010 at 8:06 pm

 30. Salut Stef 🙂

  Theophyle

  18/08/2010 at 8:16 pm

 31. Postare veche, Noua 😆

  Theophyle

  18/08/2010 at 8:16 pm


Comentariile sunt închise.