Politeía

Quis custodiet ipsos custodes?

Miezul zilei 25/5 – “Soţietatea intre Trahanache si Caţavencu”

“Hazul de necaz” este una din cele mai proeminente dintre calitatile romanilor, calitati care pot fi adunate in mica gramajoara pozitiva care caracterizeaza societatea in care traim. Bineinteles ca fata de mica gramajoara pot fi adunate intr-un adevarat munte defectele natiei.  Ascultandu-i pe politicienii puterii in betia de vorbe care inlocuiesc faptele nu puteam sa nu ma delectez de adancimea gargarelor pe care ministrul Videanu, privatizatoru’ natiunii,  le exersa prin presa libera si absolut independenta:

Sectorul public trebuie restructurat puternic, inclusiv în domeniul învăţământului. Înţeleg că, dintre profesori, 30% sunt suplinitori care nu au nici calificarea necesară şi nici nu ajută la evoluţia copilului. De ce nu mărim norma profesorului de la 16 la 22 de ore cum este norma europeană? Aşa îl plătim şi mai bine pe profesor şi am garanţia că pe copil îl învaţă cineva calificat”, a declarat prim-vicepreşedintele PD-L. Conform datelor furnizate de Ministerul Educaţiei, doar 2,17% din numărul total de 243 000 de dascăli alcătuiesc suplinitorii care nu au pregătirea necesară pentru a-i instrui pe elevi. Mai exact, 5276 din cei 46303 de suplinitori sunt necalificaţi, cifra acestora fiind cu 50% mai mică decât cea înregistrată în anul şcolar anterior. „Aprecierea îi aparţine domniei sale. Din datele noastre doar 5000 de profesori sunt necalificaţi. Dacă s-a referit la calitatea din învăţământ, atunci suntem de acord cu domnul ministru Videanu, că situaţia lasă de dorit. De aceea, am şi iniţiat un proiect de lege a educaţiei, pentru a creşte calitatea din învăţământ„, puteti citi tot articolul, aici.

Asata inseamna simplu ca daca Videanu nu-si poate face treaba la ministerul lui plin de trantori, care zac in agentii care nu produc nimic in afara de pierderi, isi baga nasul in treburile altora. Asadar, baietii veseli si bortosi din guvernul Boc trebuie sa faca “programul de  austeritate” pe spatele amaratilor de profesori, ca tot Funeriu are o putere egala cu zero in partid. Boc este deja zombi si Basescu poate sa vorbeasca el la lampa ca tot fac “greii” ce vor muschii lor. Greu de crezut ca poate exista atata tupeu, marsavie si lipsa de calitate umana intr-un demnitar al statului Roman. Sa vedem numai cateva salarii ale baietiilor destepti din garda pretoriana a privatizatorului national, aveti aici o listuta. Sursa o puteti gasi aici, inclusiv cu completari.  

Zic prietenii pe blog ca trebuie sa avem rabdare, ca de fapt este vorba de tactici si strategii si de fapt nu trebuie sa ne impacientam si sa-i reprosam lui Basescu nimic, inca.

Zic eu prietenilor si tuturor cititorilor acestui blog ca am ajuns la vorbele lui Caragiale si daca nu se vor rezolva lucrurile, nu peste 3 luni nici peste mai mult, ci acum, cat mai repede vom primi vestita reforma a lui Caragiale, care incepe cu Trahanache si se termina  cu Caţavencu, asta ne-a mai ramas!  Videanu trebuia schimbat, ieri!

Reforma pe care o vedem, deocamdata!

Inceputul reformei!
Trahanache : A! ce coruptă soţietate!… Nu mai e moral, nu mai sunt prinţipuri, nu mai e nimic: enteresul şi iar enteresul… Bine zice fiu-meu de la facultate alaltăieri în scrisoare: vezi, tânăr tânăr, dar copt, serios băiat! zice: „Tatiţo, unde nu e moral, acolo e corupţie, şi o soţietate fără prinţipuri, va să zică că nu le are!…” Auzi d-ta mişelie, infamie.

Sfarsitul reformei!
Caţavencu:
Fraţilor! După lupte seculare, care au durat aproape treizeci de ani, iată visul nostru realizat! Ce eram acuma câtva timp înainte de Crimeea? Am luptat şi am progresat: ieri obscuritate, azi lumină! ieri bigotismul, azi liber-pansismul! ieri întristarea, azi veselia!… Iată avantajele progresului! Iată binefacerile unui sistem constituţional!

66 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. „BRÂNZOVENESCU (cu îndoială): Să fie trădare la mijloc ? ‘ai ?

  FARFURIDI: Eu merg şi mai departe şi zic : trădare să fie, dacă o cer interesele partidului, dar s-o ştim şi noi!…” 😆

  Tzepelica

  25/05/2010 at 3:36 pm

 2. Am vazut si articolul de pe hotnews cu Blaga. Acuma nu zic ca e musai sa fi fost astia mari reformisti. Dar macar sa-si faca treaba de ministri. Parca pe vremuri Blaga a mai facut ceva cu niste stegulete rosii de la UE. Dar acum ce a facut ca ministru de interne? A observat cineva o schimbare de cind a facut rocada cu Nica? Simplul fapt de a fi mai acceptabil decit etalonul „Voicu” este oare de ajuns? Cit despre Videanu, asta a ajuns sa joace rolul PSD-ului din guvernul Boc I. Si ne-am lamurit cite progrese am facut in stilul ala.

  Aha

  25/05/2010 at 3:40 pm

  • AHA,
   avem de aface cu ramura consolidata a FSN in PDL. Astia’s de dreapta cum sunt eu marxist. Hoti oportunisti toti trei.

   Theophyle

   25/05/2010 at 3:51 pm

 3. „TRAHANACHE: Ce sunteţi d-voastră, mă rog? Vagabonţi de pe uliţă? nu… Zavragii? nu… Căuzaşi? nu… D-voastră, adică noi, suntem cetăţeni, domnule, suntem onorabili… Mai ales noi suntem stâlpii puterii: proprietari, membrii Comitetului permanent, ai Comitetului electoral, ai Comitetului şcolar, ai Comitetului pentru statuia lui Traian, ai Comiţiului agricol şi eţetera. Noi votăm pentru candidatul pe care-l pune pe tapet partidul întreg… pentru că de la partidul întreg atârnă binele ţării şi de la binele ţării atârnă binele nostru…”

  Tzepelica

  25/05/2010 at 3:46 pm

  • @timi, sa nu zici ca nea Iancu nu este nemuritor!

   Theophyle

   25/05/2010 at 3:52 pm

 4. Buna ziua, onorata adunare !!!
  Ioiii ,ma uit ca matza in calendar la salariile acestea si nu pot realiza ce inseamna atat banet 😦 Cum ar fi sa castig si eu ataT ? Stiu ce as face : as plati ratele finilor la banca, pentru apartament sa nu se mai intrebe 24 de ore din 24 ,,de unde” ;as plati si ratele fiicei mele pentru apartament (ca sa nu-i mai duca grija) si apoi nu stiu ce as mai face.Nevoile mele si ale sotului sunt modeste si atunci ma intreb oamenii asta ce drac fac ,domne, cu atatia bani? (si nici macar nu ma intreb cu invidie,ci foarte relaxata). Nu manaca tot cu o gura ?(ca nu-i sanatos sa te indopi) ;Nu cred ca beau toata ziua, nici nu calatoresc tot timpul ca trebuie sa fie si la serviciu ? Si la serviciu ce fac atat de fundamnetal pentru o societate sa fie platiti asa? Sunt platiti dupa valoarea munciI ? E mai valoroasa munca lor decat a unui medic? Produce mai multa valoare decat ar produce cercetarea daca ar fi finantata? Clar, nu sunt un om al timpurilor contemporane ,daca stau si ma mir ca proasta….in Zalau 🙂

  Loda

  25/05/2010 at 3:52 pm

  • @Loda, salut!
   eu le-am pus sa le vada poporul. Dreptul lor sa primeasca dac cineva le da si dreptul meu sa-l trimit in pastele masi pe acel cineva!

   Theophyle

   25/05/2010 at 3:58 pm

 5. „CAŢAVENCU: Ei bine! Ce zice soţietatea noastră? Ce zicem noi ?… Iată ce zicem: această stare de lucruri este intolerabilă! (aprobări în grup. Cu tărie.) Până când să n-avem şi noi faliţii noştri?… Anglia-şi are faliţii săi, Franţa-şi are faliţii săi, până şi chiar Austria-şi are faliţii săi, în fine oricare naţiune, oricare popor, oricare ţară îşi are faliţii săi (îngraşă vorbele.)… Numai noi să n-avem faliţii noştri!… Cum zic: această stare de lucruri este intolerabilă, ea nu mai poate dura!… (aplauze frenetice).” 😆

  Tzepelica

  25/05/2010 at 3:54 pm

  • Avem frate si avem multi. Vom avea si mai multi din cauza baietilor destepti!

   Theophyle

   25/05/2010 at 3:59 pm

 6. Oricum, nu ne ramane decat sa ne bucuram si sa inchinam „in sănătatea coanii Joiţichii! că e (hac !) damă bună!” 🙂

  Tzepelica

  25/05/2010 at 3:59 pm

  • Sa nu spui ca nu, ca este dama buna 🙂 inca nu ai inteles de ce?

   Theophyle

   25/05/2010 at 4:03 pm

 7. Theophyle, sunt intr-o mica pauza.

  Rezon, stimabile! Poate ca detaliul imi da mie dreptate, dar de data asta ai surprins mai bine ca mine starea generala. Huo, jos Videanu!

  Breaking news. Moralul sus, Basescu opreste privatizarile lui Videanu.

  „Preşedintele le-a mai spus deomocrat-liberalilor şi că nu este de acord cu ideea că privatizările companiilor de stat ar salva situaţia economică: „Am auzit pe la televizor tot felul de idei năstruşnice: că să privatizăm tot ce avem. Bun şi la anul din ce plătim pensiile şi salariile?” (Gandul, azi).

  Pe deseara!

  Cetatean

  25/05/2010 at 4:00 pm

  • Cetatean,
   Eu nu combat nimic, nea Iancu o face. Cinstit nu arata asa (deocamdata) reforma!

   Theophyle

   25/05/2010 at 4:01 pm

 8. Scrisoare nedeschisa
  –––––––
  Stimata adunatura de onorabili guvernanti ,

  voi sa aplaudez cu ambele doua maini solutia unica si desteapta pe care ati gasit-o pentru a scoate bizonul din mocirla mlastinii in care se zbate ca pestele pe uscat. (sic!)
  Voi sa mai mananc rabdari prajite inca 6 luni .
  Da , voi sa mor pe altarul reformei !(aplauze furtunoase )
  Dar nu voi muri inainte de a vedea filmul din decembrie , anul de dizgratie 2010 ,
  ala cu BILANTUL AMINTIRILOR.
  Un sincer Bravo si mai multi de Huoooo !

  luminita

  25/05/2010 at 5:05 pm

  • Daca-mi este permis, as putea sa aplaudez si io cu un „huoooooo!” viguros ? 🙂
   Stiu sa fluier si cu doua deshte, da` acu` am neshte basici de la coasa (Boc stie…).

   Tzepelica

   25/05/2010 at 5:17 pm

  • Salut, lumi 🙂
   cam asa fata – Huooo!

   Theophyle

   25/05/2010 at 6:10 pm

 9. Acu` sper ca se intelege mult mai bine de ce tre` sa fie solidar bizonu` (care ramane dupa „taiere” cu 6 mil. lei) cu onorabilii de la Romgaz/Transgaz, care vor ramane dupa ajustare cu „doar” 200-250 milioane.
  Ma intreb daca acesti „feti-frumosi”, care castiga intr-o luna cat altii intr-un an, doi sau chiar trei, daca vor avea cu ce sa-si cumpere paine, n`asha ? 🙂

  Tzepelica

  25/05/2010 at 5:11 pm

 10. Sa va spun cinstit, pe mine ma roade o curiozitate.
  Cum poate un ministru sa accepte o leafa de numai 50-60 milioane cand subalternii sai castiga de 5-6 ori mai mult ?
  Ei ? Ceva-cumva, neicusorule ? 😆

  Tzepelica

  25/05/2010 at 5:14 pm

  • ei na? 50-60 fi serios. Sunt salarii si sunt venituri 🙂

   Theophyle

   25/05/2010 at 6:08 pm

 11. @Cetatean
  De cand imi tot racesc gura de pomana cu „privatizarile” astea, aducatoare de profit doar pt. unii.
  Sidex, IMGB, ALRO-Slatina, COS, Targoviste, distributiile de gaze si electricitate…
  Profitabile cu investitii minime sau zero, da` care acu` baga banii in buzunarul altora.
  Ce mai comisioane si-au tras, insa, baietii destepti…
  Traiasca !

  Tzepelica

  25/05/2010 at 5:22 pm

 12. „Seful statului ar fi cerut mai multa transparenta. L-ar fi dat exemplu pe ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu, aflat chiar langa Traian Basescu. „Cei de la finante sa-si afiseze pe site veniturile, nu doar salariile”, le-ar fi cerut Basescu, solicitare intampinata de Vladescu cu o grimasa.”
  Heheheeeee…

  http://www.hotnews.ro/stiri-politic-7316816-culisele-intalnirii-parlamentarii-oferta-lui-traian-basescu-catre-pdl-ori-afaceri-statul-ori-politica-afisati-veniturile-site-nu-mai-umflati-preturile-prin-acte-aditionale.htm

  Tzepelica

  25/05/2010 at 5:40 pm

  • @Timi am citit, baietii se intimideaza pana la lacriumi, si? Continua s a faca ce vor muschii lor 😦

   Theophyle

   25/05/2010 at 6:07 pm

 13. No , seara buna .
  Credeam ca citesc salarile la angajatii ENEL , ENI Italia . Ma miram ca sint asa mici. 🙂
  Am zis eu bine cu ceva timp in urma . Occidentul vine ajuns de romani de sus in jos . Prima sefii , angajatii de stat si la sfirsit „prostimea „. Partea proasta ca a secat putul cu bani !
  Nu disperati , vom taia din venituri de jos in sus , democratic si transparent. Acelasi procent la toti ! 🙂
  PS. La taranca de care vorbeam , aia cu pensie de 1 LEU , ce taie ? 😆

  Stefan A.

  25/05/2010 at 6:23 pm

  • Salut Stefane,
   Lucru clar ca veniturile sunt taiate de jos in sus dar majorate intotdeuna de sus in jos. Interesant preocedeu, dupa cum zici, comun 😆

   Theophyle

   25/05/2010 at 6:41 pm

  • Stefane, salut !
   Zilele ? 😦

   Loda

   25/05/2010 at 7:17 pm

 14. Theophyle,
  da` n-au trecut inca cei 30 de ani de lupte seculare.
  Asa ca, te rog, ai putintica rabdare.

  victor L

  25/05/2010 at 6:24 pm

  • Victor salut,
   Rabdare as avea, banii de tutun s-au cam terminat 😆

   Theophyle

   25/05/2010 at 6:41 pm

 15. Loda

  25/05/2010 at 6:42 pm

  • Io zic ca daca Filonas (diminutivu` lu` „filon” ?) asta a fost si secretar UTC la nivel de judet, trebuia batut in cuie pe scaunu` ala.
   Ca e un tovaras de nadejde, n`asha ?

   Tzepelica

   25/05/2010 at 6:47 pm

   • Nu,Tzepi, asa il cheama in buletin ! Acum nu-i vorba ca, oricum, intra in lustratie, e vorba ca pana, una ,alta, omul are o hotarare judecatoreasca, Casa de Pensii a fost obligata sao respecte si a respectat-o…cateva ore 🙂 Si sa stii ca fost un activist moale de tot…

    Loda

    25/05/2010 at 7:15 pm

  • Sigur, iubirea e un lucru foarte mare.
   Din pacate, erorile deschid drum nepotilor bunicutei.
   Adica maimutoiului cu fatza de soarece speriat, cu freza ca in buletinu` de la 14 ani ca si amicului sau, chiulangiu, sluga lu` Paturiciu.

   Tzepelica

   25/05/2010 at 7:06 pm

 16. Constat cu tristete ca dezbaterile teoretice starnesc mult mai mult interes (sigur, si bibliografia e mai bogata…) decat problemele practice.
  Cf. devizei bastinase „teoria ca teoria da` practica ne omoara”, n`asha ? 🙂

  Tzepelica

  25/05/2010 at 6:42 pm

  • @timi, trebuie sa intelegi ca multi din ai nostri prieteni sunt putin reticienti la critica adusa „portocaliilor nostri.”

   Au sa se obisnuiasca pentru ca este atat de mult de criticat ca pana la urma nu va fi alta optiune.

   Nimeni nu pote fi jumatate onest. Pentru ca a fi jumatate din ceva bun inseamna ceea ce inseamana.

   Din nefericire ducem lipse de alternative. La „ei” e si mai rau 😦

   Theophyle

   25/05/2010 at 6:53 pm

   • Raspunsul meu s-a dus un pic mai sus (la 7:06).
    Scuze.

    Tzepelica

    25/05/2010 at 7:07 pm

 17. Cum spuneam la prinz , bursele au mers la vale serios . Oaia neagra , bursa din Milano (poate nu stiti ca este impreuna cu bursa din Londra , pe aceiasi platforma si aceiasi societate de gestiune ).
  Vad ca si bursa din Bucuresti a urmat exemplu european . La vale.
  La NYSE , Dow Jones este sub 10.000 puncte .
  Poate divorteaza Dow de Jones ? 😆
  Euro valoreaza 1,22 dolari .
  Grecia era doar virful unui iceberg de datorii imposibil de sustinut !

  Stefan A.

  25/05/2010 at 7:29 pm

  • asta urmaresc si eu acuma, vedem cum se termina la inchidere 😦

   Theophyle

   25/05/2010 at 7:45 pm

 18. Transgaz, observand ca Romgaz are salarii mai mari, baga „carbuni” :

  „Transgaz: Tariful de transport al gazelor va creste la 1 iulie cu 10%”

  http://economie.hotnews.ro/stiri-energie-7317482-transgaz-tariful-transport-gazelor-creste-1-iulie-10.htm

  Tzepelica

  25/05/2010 at 7:34 pm

  • @timi, eu trec la transport gaz propriu, cu butelia 🙂

   Theophyle

   25/05/2010 at 7:44 pm

 19. @Theophyle, buna seara. Buna seara tuturor.

  Pe mine nu ma mai mira nimic din partea „protejatilor” vostri politici. Si nici nu ma mai obosesc sa spun cat gresesc. Dar ma gandeam ca daca tot vor sa reduca salariile bugetarilor cu 25% in urmatoarele 6 luni, minim, asta ar insemna ceva mai mult de 1% din PIB, adica ceva mai mult de 1 miliard de euro. Cu cat mai economiseste Basescu si din pensia mamei mele, redusa cu 15%, cu cat mai taie din indemnizatii si alocatii sociale, tot putem conta pe o economie de vreo 1,6 miliarde euro. Nu-i asa?

  Ei, in loc sa lasam banii astia la dispozitia genialilor din guvern, sa faca ce stiu ei mai bine cu ei, nu ar fi mai bine sa finantam vreo 500 de km de autostrada?
  Credeti ca nu se poate?

  Ba da!
  http://www.chine-informations.com/actualite/maroc-la-chine-participe-a-la-construction-de-autoroute_19612.html

  Ei, ce ziceti? Daca scribii Piratului mai citesc si altceva decat catehismul lui von Mises (am zis si eu ca mai citesc, nu dati cu paru’!), poate ca-l informeaza de propunere.

  casandra

  25/05/2010 at 7:51 pm

  • Casandra, astia nu sunt nici protejatii mei si nici ai lui Theophyle, ai nimanui de aici. BVB e dusmanul bunului simt de foarte mult timp.

   turnofftheglory

   25/05/2010 at 8:13 pm

   • @TOG, salut!

    Atunci, cine-i protejeaza? Ca la o concluzie tot trebuie sa ajungem.

    casandra

    25/05/2010 at 8:16 pm

   • @TOG, salut,
    ce i-as proteja eu cu o coada de mantura, pana o sa le iasa prin nas tot ce au furat.

    Theophyle

    25/05/2010 at 8:40 pm

  • @Casandra, Buna Seara 🙂

   Theophyle

   25/05/2010 at 8:39 pm

 20. Si sa nu spuneti ca este prea scump.
  Astazi, dirhamul marocan a oscilat putin, putin de tot si a reiesit ca putem schimba 1 euro pe 11 dirham-i. Ce-i de colea sa finantam peste 500 de km de auostrada cu banii salariatilor, ai pensionarilor si ai somerilor. Poate ca ar fi chiar mai putini someri, nu-i asa?

  casandra

  25/05/2010 at 7:53 pm

  • Salut casandra
   Guvernantii taie din cheltuieli pentru a reduce deficitul nu pentru a stringe bani pentru alte investitii .
   Adica tot la datorie raminem dar mai mica anual ! 🙂
   Cit priveste autostrazile in Romania , eu am pierdut si ultima speranta . Dupa 20 de ani si speranta a murit ! 🙂
   Bine ca facem sali de sport , patinoare la preturi de jaf legal. Nu conteaza ca nu este canalizare in mii de sate .

   Stefan A.

   25/05/2010 at 8:06 pm

   • Pai, daca inghetam naibii toate finantarea la toate fanteziile de care zici, poate ca avem bani si de ceva serios.

    casandra

    25/05/2010 at 8:13 pm

    • Casandra
     „poate avem bani si de ceva serios ”
     Tu crezi inca ca esti in o tara serioasa ? 🙂
     Bani sint dar merg pe aiureli ca asa se face averea !
     Cind faci Italia – Romania pe autostrada pina la Budapest si apoi pe o strada valabila pina la granita , incepi sa injuri si sa te enervezi cum ai trecut granita ! 😆

     Stefan A.

     25/05/2010 at 8:19 pm

 21. Noi, 4 persoane traim cu 1200 de lei pe luna. Mie mi se cere solidaritate si jegul de Videanu imi spune ca el nu face afaceri cu statul. Magarie de doi bani. Cum dracu sa ii sustin pe astia?

  turnofftheglory

  25/05/2010 at 8:10 pm

  • Salut TOG
   Mult frate , mult ! Nici 300 euro pe luna !
   Fa schimb cu un politic (la alegere libera din care partid vrei) si vezi cit rezista ala cu un asa venit !
   De doamna Udrea , nu mai vorbesc , poate sint banii dati pe luna la facut unghile !

   Stefan A.

   25/05/2010 at 8:15 pm

   • Iefin, domnule, ieftin!

    Pai crezi ca la Bucuresti, in saloanele in care damele bine isi arata augustele fapturi cam de 2 ori pe saptamana, sunt tarife de astea nesimtit de pipernicite? Ha!

    casandra

    25/05/2010 at 8:18 pm

 22. Buna sera!

  Eu va citesc cu mare placere, dar cheful de a scrie este destul de redus pentru ca mi-e prea sila de politicienii nostri.

  A mai venit azi si talentata doamna Udrea, in rochita dumneaei de fata cuminte si silitoare (neagra si inchisa pana la gat) sa-i avertizeze pe politicieni sa renunte la afacerile cu statul. Hahaha….Asta chiar este o gluma buna! In plus, doamna a mai inghitit o institutie, ca prea se prinsese lumea ce se intampla acolo. Sa acoperim ce se mai poate acoperi.

  @Casandra, nu-i asa ca domnul Adrian Nastase, in marinimia sa, ar fi de acord sa doneze comisionul de la Bechtel, ca sa mai construim cativa km de autostrada?

  maraco

  25/05/2010 at 8:18 pm

  • Maraco, salut 🙂
   ne-a fost chiar dor 😆

   Theophyle

   25/05/2010 at 8:38 pm

   • Multumesc TheoPh :)!

    Ma faci sa rosesc 😆 !

    maraco

    25/05/2010 at 8:45 pm

  • @maraco, chiar crezi ca pot eu sa-l intreb pe Nastase de existenta comisionului? De altfel, bine ar fi sa se lamureasca odata chestiunea asta. Autostrada Bechtel a pornit in 2003 de la 2,31 miliarde euro si a ajuns acum pe la 8 miliarde.

   http://www.gazetadecluj.ro/citeste/2233-good-bai-bechtel-

   E o nenorocire!

   casandra

   25/05/2010 at 8:44 pm

   • Sa-l intrebi, nu, dar poate ca de la social democrat la social democrat l-ai putea convinge sa dea la popor macar comisionul asta 😉 .

    maraco

    25/05/2010 at 8:50 pm

    • Haida de! Nu reuseste Basescu sa-i convinga pe pedelisti sa mai lase din gheare banii publici „castigati” prin contrate publice – si el STIE cum iau banii aposolii portocalei! -, si crezi ca reusesc eu sa conving pe omu’ sa dea ceva despre care NU STIM ca exista. Neh, slabe sperante!

     casandra

     25/05/2010 at 10:34 pm

 23. Maroco ar fi cool, dar singele apa de ploaie nu se face. Ban la ban trage si corupt la corupt, de aia se salutau cu plecaciuni Adi si Adriean.

  Turnofftheglory

  25/05/2010 at 8:19 pm

  • Bineinteles TOG! Acolo e adevarata solidaritate, solidaritatea banilor si a hotiei la nivel inalt!

   Base a gresit-o cu solidaritatea. Prea sunt sfidatori „baietii destepti”, solidaritatea in saracie se inghite greu acum. Andrea Pora are in 22-ul de azi un articol excelent!

   maraco

   25/05/2010 at 8:29 pm

 24. buna seara,

  dar pe asta o stiti???

  „Nu mai putin de 100 de profesori de la ULBS Sibiu au salarii lunare care sar usor de 100 de milioane de lei vechi, la care se adauga inca 258 cu salarii intre 50 si 100 de milioane. ”

  http://www.monitorulsb.ro/cms/site/m_sb/news/salarii_de_miliarde_la_ulbs_86240.html

  CUM ESTE POSIBIL ASA CEVA???

  orangeskorpion

  25/05/2010 at 8:30 pm

  • Si nu sunt singurii universitari cu salariile astea! Exista baieti destepti, contracte cu dedicatie si altele de felul acesta si in invatamant! Sunt multe, dar bine ascunse.

   maraco

   25/05/2010 at 8:33 pm

  • salut skorpi am vazut era in acelasi articol pe care l-am dat link in postare 🙂

   Theophyle

   25/05/2010 at 8:37 pm

 25. Buna Seara la toata lumea 🙂
  Eu am o postare noua.

  Daca insa doriti sa continuati aici, sunteti invitatii mei, cu drag 🙂

  Theophyle

  25/05/2010 at 8:35 pm

 26. lefurile profesorilor de la Sibiu.

  Oare ceilalti profesori de ce TAC???????????

  Top 100 salarii de lux la ULBS

  1. Muscalu Emanoil 36.921 lei/luna

  2. Oprean Constantin 33.353 lei/luna

  3. Bacaci Alexandru 31.167 lei/luna

  4. Danciu Ioan 30.752 lei/luna

  5. Novetschi Iulian 29.679 lei/luna

  6. Les Ioan 28.264 lei/luna

  7. Crisan Silviu 26.426 lei/luna

  8. Dumitrescu Luigi Nicolae 25.355 lei/luna

  9. Comaniciu Carmen 25.133 lei/luna

  10. Popescu Dan 24.134 lei/luna

  11. Marchian Sanda 24.091 lei/luna

  12. Ungureanu Ovidiu 23.230 lei/luna

  13. Duse Dan Maniu 22.354 lei/luna

  14. Huditean Alexandru 22.119 lei/luna

  15. Mihalache Manuela 22.013 lei/luna

  16. Caraganciu Anatolie Vladimir 21.965 lei/luna

  17. Tita Ovidiu 21.637 lei/luna

  18. Cioca Lucian Ionel 21.310 lei/luna

  19. Borza Sorin Ioan 20.992 lei/luna

  20. Batar Dumitru 20.991 lei/luna

  21. Jugastru Calina Felicia 20.893 lei/luna

  22. Duse Carmen Sonia 20.867 lei/luna

  23. Ilie Livia Puia 20.799 lei/luna

  24. Rotaru Ilie 20.354 lei/luna

  25. Burnete Sorin 20.276 lei/luna

  26. Bandrea Ioan 20.055 lei/luna

  27. Titu Aurel Mihail 18.937 lei/luna

  28. Geamanu Radu Gheorghe 18.937 lei/luna

  29. Baltes Nicolae 18.667 lei/luna

  30. Grajdan Vasile 18.257 lei/luna

  31. Dumitrascu Danut D-tru 18.082 lei/luna

  32. Streza Liviu 17.938 lei/luna

  33. Cosmescu Ioan 17.509 lei/luna

  34. Morar Silviu 17.476 lei/luna

  35. Badila Mircea Sandu 17.073 lei/luna

  36. Rosca Liviu Ion 16.927 lei/luna

  37. Simion Doina Maria 16.720 lei/luna

  38. Oprean Letitia 16.661 lei/luna

  39. Mihaescu Liviu Nicolae 16.436 lei/luna

  40. Acu Dumitru 16.267 lei/luna

  orangeskorpion

  25/05/2010 at 8:37 pm

 27. scuuuze, ThPh, dar te apuca dracii…

  unii profesori, majoritatea, au lefuri de 800 – 1000 – 1200 – 1400 lei iar astia se lafaia in 15000, 30000,

  iti sta mintea-n loc in ce tara traim…
  bataje de joc.

  orangeskorpion

  25/05/2010 at 8:39 pm

  • @skorpi, am vazut datele. Sunt chiar strgatoare la cer!

   Theophyle

   25/05/2010 at 8:41 pm

 28. De remarcat, sunt salarii nu venituri.

  Turnofftheglory

  25/05/2010 at 8:39 pm


Comentariile sunt închise.