Politeía

Quis custodiet ipsos custodes?

Miezul zilei 12/4 – “in ritmul cătuselor zăngănind”

Dl Cătalin Voicu a sustinut astazi ca: „Un singur om ma vrea in arest si nu m-a vrut la Interne, iar DNA il reprezinta, nu eu vorbesc la Palatul Cotroceni pe telefoane„. Nu stiu daca cineva acolo il doreste la inchisoare, in orice caz probabil ca are dreptate, important este ca ca majoritatea publicului il doreste exact unde se afla acum, pentru ca exact acolo este locul lui.

Cătalin Voicu este reprezentantul raului de care sufera societatea romaneasca de multe decenii. El nu este mafiot si gruparea, sau reteau, asa cum singur a numit-o, nu este o mafie, este o maladie sociala. Maladie care s-a dezvoltat sfidand cele mai elementare reguli sociale, alterand pana la radacina dreptul cel mai elementar al unui membru al societatii, dreptul la o judecata corecta. Voicu & Co. au pus la mezat legile si normele, care conduc o societate si impun conduita membrilor ei, dreptatea a fost licitata si retributiile fixate in bani, bunuri si servicii.

Ridicati din fundurile răcănimei comuniste, profitand de circumstantele create de nemernicia liderilor politici de la inceputurile “democratiei ilisciene”, Voicu si patronii lui si-au confectionat biografii, atestate de studii si grade de general intr-o lume de carton, construita de “cel sarac si cinstit.” In aceasta lume de carton au convietuit in armonie generalii de carton cu miliardarii de carton, sub obladuirea unei justitii de carton. Singurele realitati au apartinut  majoritatii oamenilor, care au trait intr-o saracie lustra, care si-au pierdut banii, amagiti de jocuri piramidale si de investitii mincinoase  ale unor institutii care au imbogatit miliardari-esccroci, vegheate cu grija de generalii de carton si slugile lor. Ce era mai bun si mai harnic in tara asta a fugit ca lovit de streche in lumea larga, incercand sa traiasca decent oriunde, acasa nefiind posibil. Au continuat sa-si sustina familiile trimitand in tara miliarde de euro,   sustinand astfel si economia tarii, amputata de miliardarii tranzitiei sub protectia generalilor de carton si sub binecuvantarea guvernelor cripto comuniste.

Puteti sa va inchipuiti ce s-ar fi intamplat daca acest Voicu ajungea Ministru de Interne? Puteti sa va inchipuiti ce s-ar fi intamplat daca “judecatori” ca Florin Costiniu ajungeau in fruntea ICCJ si Presedintele Romaniei ar fi fost Mircea Geoana, care si-a arendat si onoarea si cariera in mainile unuia ca S.O. Vantu?

Inca o data, Romania a fost salvata de cei care au fugit rupand pamantul din aceasta tara, dar care nu si-au uitat nici tara si nici familiile ramase acasa.

Sper din tot sufletul ca a venit timpul ca generalii de carton, cu miliardarii de carton si cu judecatorii de carton sa plateasca pentru samavolniciile pe care le-au comis. Ei, impreuna cu alde ca ei, si cu “organizatile sandeilor magistrati” trebuie judecati in primul rand pentru viol – ei pur si simplu au violat o societate timp de 20 de ani. Acum sau niciodata! Randul politicienilor de carton va veni, sper in curand! 

Written by Theophyle

12/04/2010 la 3:27 pm

152 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. theophyle, doar un cuvant, acum: excelent!

  noradamian

  12/04/2010 at 3:34 pm

  • nora, sarut mana 🙂

   Theophyle

   12/04/2010 at 3:38 pm

 2. Patru evanghelisti ai mitei din aparatul lor. Trebuie culesi in draci.

  turnofftheglory

  12/04/2010 at 3:35 pm

  • @TOG, vom vedea pana la urma daca vorbim de paine sau numai de circ!

   Theophyle

   12/04/2010 at 3:39 pm

 3. Buna ziua din nou!

  scuze, am intrat fara a fi citit inca articolul lui @Theophyle.
  Sunt cu adevarat blocata: iata ce citesc pe Hotnews:

  http://www.hotnews.ro/stiri-international-7120286-doi-controlori-trafic-rusi-sustin-nu-inteles-pilotii-polonezi-din-cauza-barierei-lingvistice.htm?cfnl=

  Inimaginabil!!!
  De cand este rusa limba internationala de comunicare in transporturile aeriene?
  daca este adevarat, rezulta cu claritate ca avionul a fost impins spre dezastru cu premeditare!

  nicole

  12/04/2010 at 3:38 pm

  • @nicole am vorbit in postarea precedenta (la sfarsitul ei) despre subiect si am povestit cum au rezolvat-o in Chicago! Rusii cred inca ca limba rusa este una internationala!

   Theophyle

   12/04/2010 at 3:40 pm

 4. Buna ziua tuturor 🙂
  Sper ca cei 4 isi vor petrece restul zilelor „la tubulatura”, fie si pe banii nostri. Eu una i-as „praji”.
  @nicole – astia isi inchipuie probabil ca lumea intreaga ar trebui sa vorbeasca ruseste 😦

  Diana

  12/04/2010 at 3:43 pm

 5. Theophyle,

  Nici nu conteaza ce cred rusii, CONTEAZA CARE SUNT STANDARDELE INTERNATIONALE ACCEPTATE SI SEMNATE DE FIECARE STAT/COMPANIE/ORGANIZATIE!

  Sunt absolut ingrozita.

  In semn de protest ar trebui ca nici un avion strain sa nu mai aterizeze in rusia. in fine, sunt absolut blocata…

  nicole

  12/04/2010 at 3:43 pm

 6. o nou postare excelenta, theo! felicitari.
  cu stirea aia cu controlorii nu va ambalati. cat de serios e siteul cu pricina? cat de real e personajul invocat?
  sa se verifice intai si vorbim dupa aia.

  estu

  12/04/2010 at 3:45 pm

 7. Exagerezi Nicole. E un aeroport militar, asa ca nu ai aceiasi controlori de trafic. Putea fi si mama controlorului acolo, cu o pista scurta, cu copaci in capete, efectiv e reteta unui dezastru.

  turnofftheglory

  12/04/2010 at 3:46 pm

  • Nu exagerez deloc!

   nicole

   12/04/2010 at 3:50 pm

 8. @TOG, dar cum e posibil ca un controlor de trafic sa nu stie engleza?

  Diana

  12/04/2010 at 3:47 pm

 9. Oameni buni,

  EXISTA STANDARDE INTERNATIONALE CU APLICABILITATE OBLIGATORIE!!!!
  Republica Centraficana NU vorbeste din turnul de control in limba bantu!!!

  Dupa parerea mea ASTA A FOST SABOTAREA PREMEDITATA A ZBORULUI!

  Aici vorbim despre un aeroport agreat de ambele parti pentru aterizarea unui avion cu delegatia unui stat. Vorbim despre un AEROPORT MILITAR, indiferent cat de mic era. Engleza este o limba uzuala si impusa international de standarde.

  nicole

  12/04/2010 at 3:49 pm

 10. eu la o prima vedere nu am gasit nimic in the guardian. dar nu am cautat atent. dati link daca aveti.

  estu

  12/04/2010 at 3:49 pm

  • A dat gabhryel, la sfarsitul articolului precedent.

   Diana

   12/04/2010 at 3:51 pm

  • daca nu ai gasit in The Guardian, inseamna ca nu e valabila stirea? Am dat-o mai sus, e pe Hotnews.

   nicole

   12/04/2010 at 3:51 pm

 11. nu inseamna ca nu e valabila. era indicat the guardian. nu am gasit acolo, nu am zis ca nu e. dati link catre articolul din The guardian, please!

  estu

  12/04/2010 at 3:54 pm

 12. e o prima verificare. eu incerc sa verific intotdeauana cand o stire mi se pare dubioasa.

  estu

  12/04/2010 at 3:55 pm

  • @estu,

   verifica, draga, verifica… ai timp destul…

   nicole

   12/04/2010 at 3:57 pm

 13. Deci, inteleg ca pilotii polonezi vorbeau in engleza si astia le raspundeau in ruseste, intr-o situatie limita cu vizibilitate de o asemenea gravitate. Mai inteleg ca, sesizand situatia incredibila, pilotii polonezi nu au mai raspuns, pentru ca era un dialog al surzilor.
  Iertati-ma, dar nu am cum sa cred ca asta nu a fost o bataie de joc.
  Probabil ca, stiind ca va fi evidenta situatia din analiza cutiilor negre, controlorul acela de zbor a marturisit public. Catastrofa nu mai poate fi impiedicata acum, cu aceasta marturisire. Rolul „intamplarii” din scenariu si-a indeplinit menirea…

  Incredibil!

  nicole

  12/04/2010 at 3:55 pm

 14. nicole>faci speculatii pe baza unei stiri neverificate.
  da o confirmare privitoare la stirea asta si discutam dupa aia.

  estu

  12/04/2010 at 3:56 pm

  • tu vrei sa spui ca Hotnews n-a verificat din cel putin doua surse informatia/marturisirea controlorilor de zbor rusi?

   Cu siguranta ea se va confirma NUMAI dupa analiza cutiilor negre gasite. GASITE. Nu pierdute.

   nicole

   12/04/2010 at 3:59 pm

 15. Ascultati pe RTV: sunt citate mai multe informatii importante referitoare la aterizare. Cica: „Pilotii polonezi NU INTELEGEAU CIFRELE comunicate de turnul de control”. Erau in limba rusa.

  nicole

  12/04/2010 at 4:01 pm

 16. @ALL, aveti linkul original:

  http://www.guardian.co.uk/world/2010/apr/12/poland-national-mourning-plane-crash

  Si paragraful respectiv:

  Accident investigators continue to investigate the cause of the crash. Pavel Plusnin, a Russian air traffic controller who was the last person to talk to the crew of the president’s Tupolew 154 before it crashed in dense fog into a grove of trees, told a Moscow news portal that he had had difficulties understanding the crew, who he claimed had spoken poor Russian. „Numbers were hard for them, so I could not determine their altitude,” he said.

  Theophyle

  12/04/2010 at 4:01 pm

 17. Nicole, un aeroport militar gazduieste avioane comerciale in cazuri exceptionale. Un aeroport militar nu necesita pista mare caci avioanele sut foarte puternice. Probleme de genul, eu comunic in rusa si nu m-a inteles polonul sunt o gluma. In primul rand e posibil sa fi fost ceva probleme de indicativitate, dar crede-ma ca un polon nu cu rusa are probleme. Acel avion, vine in conditii nasoale, cu tancurile goale, cu presiune de protocol mare, in conditii de ceata densa sa aterizeze pe cel mai nepotrivit aeroport posibil.
  Habar nu am, dar in opinia mea, se face o planificare a zborului. Unde aterizezi, variante de rezerva, rezerva de combustibil, rezervarea culoarului aerian, contii meteo updatate. Astea sunt chestii simple, planificarea asigurand succesul. Nu vorbim de un avion slab, sau prost reparat ci de o posibila pana a prostului, o aterizare fortata de limita de timp si un echipaj rusesc in turn ce s-a trezit cu un avion VIP repartizat la ei in curte si cu un echipaj probabil extrem de stresat.
  Probleme de comunicare my ass, atat polonii cat si rusii au gresit prin suficienta, proasta planificare si poate si un ghinion major pe fond meteo.
  Ca sa nu mai vorbesc ca aia au un inghesuit in avion toata floarea polona. bine ca nu era si Tusk acolo. Noroc cu democratiile astea ce transfera puterea eficient.

  turnofftheglory

  12/04/2010 at 4:02 pm

  • un comentariu onest, turno

   orangeskorpion2009

   12/04/2010 at 6:39 pm

 18. In mod evident, se trage implacabil concluzia: The russians did it! 🙂 Ma declar socat!

  F.T.

  12/04/2010 at 4:03 pm

  • Eeei, ca sa vezi, cat soc la dumneata. Si mai ce simti in clipele acestea?

   nicole

   12/04/2010 at 4:08 pm

  • FT, nimeni nu a spus asta. Ei au insa parte lor de vina daca lucrurile sunt adevarate.

   Theophyle

   12/04/2010 at 4:08 pm

  • me too !

   orangeskorpion2009

   12/04/2010 at 6:40 pm

 19. @estu:

  „Accident investigators continue to investigate the cause of the crash. Pavel Plusnin, a Russian air traffic controller who was the last person to talk to the crew of the president’s Tupolew 154 before it crashed in dense fog into a grove of trees, told a Moscow news portal that he had had difficulties understanding the crew, who he claimed had spoken poor Russian. „Numbers were hard for them, so I could not determine their altitude,” he said.”

  http://www.guardian.co.uk/world/2010/apr/12/poland-national-mourning-plane-crash

  Ai citit pe sarite?

  nicole

  12/04/2010 at 4:04 pm

 20. Buna ziua!

  despre acest C. Voicu -geniul raului – e vorba?Nici o problema:mi-am facut deja agenda incriminatoare si mai astept sa vina si alti „pesti”prinsi in plasa lui.Daca se poate si rechini…..

  Dora

  12/04/2010 at 4:04 pm

 21. Salut ALL 🙂

  „Cătalin Voicu este reprezentantul raului de care sufera societatea romaneasca de multe decenii. El nu este mafiot si gruparea, sau reteaua, asa cum singur a numit-o, nu este o mafie, este o maladie sociala.”

  Zice Teofil. De acord. Despre asta este vorba.

  tibi

  12/04/2010 at 4:05 pm

 22. Accident investigators continue to investigate the cause of the crash. Pavel Plusnin, a Russian air traffic controller who was the last person to talk to the crew of the president’s Tupolew 154 before it crashed in dense fog into a grove of trees, told a Moscow news portal that he had had difficulties understanding the crew, who he claimed had spoken poor Russian. „Numbers were hard for them, so I could not determine their altitude,” he said.

  http://www.guardian.co.uk/world/2010/apr/12/poland-national-mourning-plane-crash

  razvan

  12/04/2010 at 4:05 pm

  • @razvan, ai mai sus linkul si citatul 😆

   Theophyle

   12/04/2010 at 4:07 pm

 23. Platforma are probleme, nu imi ia comentariile. Sunt sabotat, help 🙂 !

  Cetatean

  12/04/2010 at 4:05 pm

  • Pobabil ca am postat concomitent, @cetatene!
   d-aia platforma „are probleme”… 🙂

   nicole

   12/04/2010 at 4:07 pm

  • cetatene,

   rusii sint de vina
   🙂

   orangeskorpion2009

   12/04/2010 at 6:41 pm

 24. @Theophyle,

  Am reactionat aproape simultan cu citatul. 🙂
  Telepatia…

  nicole

  12/04/2010 at 4:05 pm

 25. Theophille,

  scuza-ma ca nu te-am salutat.De obicei sunt prinsa de o idee transmisa pe blog si uit bunele meniere, 😆

  Dora

  12/04/2010 at 4:06 pm

  • @dora, sarut mana, nici o problema 🙂

   Theophyle

   12/04/2010 at 4:09 pm

 26. asta da sincronizare! 😉
  estule, satisfied?

  razvan

  12/04/2010 at 4:07 pm

 27. Pot declara clar ca nu ii iubesc pe rusi. As putea spune ca sunt rusdofob intr-un anume context. Totusi, chiar daca pentru Romania rusul e un fel de cetatean al diavolului rasaritean, nu m-as grabi sa ii acuz de „asasinarea involuntara” ale sefilor poloni. Ar fi o eroare. Polonii din pacate au o mare parte din vina, plus contextul.

  turnofftheglory

  12/04/2010 at 4:08 pm

  • Frate, inceteaza sa mai faci pe echidistantul si prudentul aiurea-n tramvai. Vrei sa spui ca din cei CEL PUTIN 3 CONTROLORI DE TRAFIC niciunul nu stia engleza si, ca sa nu se-ncurce, le ziceau corect dar in rusa?

   Mai, PRICEPETI CA ENGLEZA E PRIMA CONDITIE CA SA OCUPI ASEMENEA POZITII IN AVIATIA oricarui stat la nivel institutional?
   Vorbim aici cumva despre un aeroport comunal? Vorbim de un aeroport al armatei, unuia dintre cele mai mari state ale lumii. Si strategic – FOARTE IMPORTANT stat al europei.
   Plus, despre un zbor de o importanta deosebita pe teritoriul oricarui stat civilizat.

   Despre ce vorbesti aici, frate?

   nicole

   12/04/2010 at 4:12 pm

 28. A patra postare, primele trei au disparut in neant.

  Hotnews. Justitie. Super important.

  Ministerul Justitiei a publicat Strategia de Dezvoltare a Justiţiei ca Serviciu Public 2010-2014, act ce va fi supus consultarii publice si apoi adoptat de Guvern. Strategia – in forma initiala – e structurata in „marea reforma” si „mica reforma” si prevede modificari substantiale in actul de justitie. Vezi atasat documentul prezentat de MJ si principalele prevederi.

  Prevederi ale Strategiei:

  Mica Reforma

  – simplificarea procedurilor de citare, inclusiv in procesele cu mai multe parti
  – eliminarea apelului pentru unele categorii de cauze
  – reducerea competentei Inaltei Curti de Casatie si Justitie, in special in cauze penale, si, pe aceasta cale, decongestionarea rolului ICCJ
  – modificarea normelor de procedura, in sensul reglementarii principiului oportunitatii actiunii penale si a acordului de recunoastere a vinovatiei (incluse in proiectul codului de procedura penala) – pentru reducerea numarului de doare aflate pe rolul organelor judiciare

  Marea Reforma:

  1. Modificarea legii 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor

  – Reducerea sferei incompatibilitatilor si interdictiilor. (Nota HN: in prezent, judecatorilor si procurorilor le este interzis sa desfasoare o serie de activitati, precum cele comerciale de exemplu. Nu e clar ce presupune reducerea sferei incompatibilitatilor )
  – revizuirea procedurilor de delegare, detasare si transfer
  – revizuirea raspunderii materiale si disciplinare a magistratilor (Nota HN: in prezent, magistratii nu raspund pentru solutiile date)
  – reevaluarea si eventual revizuirea procedurii de declansare a actiunii disciplinare, prin cresterea rolului Ministrului Justitiei in aceasta procedura (Nota HN: Pana acum, actiunea disciplinara impotriva magistratilor era exclusiv atributul CSM. Cata vreme inspectia judiciara a functionat sub Ministerul Justitiei – cazul ministeriatului Rodica Stanoiu – masura s-a dovedit a fi instrument politic de presiune)
  – Instituirea atributiilor procurorului general de a aplica direct unele sanctiuni disciplinare minore procurorilor si, in mod simetric, instituirea atributiilor presedintilor curtilor de apel de a aplica direct unele sanctiuni disciplinare minore judecatorilor (e.g. mustrarea sau avertismentul)
  – Revizuirea procedurilor de selectie a candidaturilor pentru functiile de conducere la Inalta Curte de Casatie si Justitie
  – Completarea prevederilor privind raspunderea materiala a judecatorilor si procurorilor prin reglementarea conditiilor de exercitare a actiunii in regres a statului impotriva acestora, cu respectarea garantiilor de independenta (Nota HN: Exemplul clasic este cel al caselor nationalizate. Daca un judecator a decis sa nu retrocedeze un imobil, dar CEDO a infirmat solutia si obliga statul roman la plata, statul va putea recupera suma chiar de la judecator. Este o chestiune sensibila, pentru ca poate greva asupra independentei magistratilor, acestia putind fi tentati sa evite solutii ce le ameninta securitatea financiara).

  Cetatean

  12/04/2010 at 4:08 pm

 29. http://www.guardian.co.uk/world/2010/apr/12/poland-national-mourning-plane-crash

  Accident investigators continue to investigate the cause of the crash. Pavel Plusnin, a Russian air traffic controller who was the last person to talk to the crew of the president’s Tupolew 154 before it crashed in dense fog into a grove of trees, told a Moscow news portal that he had had difficulties understanding the crew, who he claimed had spoken poor Russian. „Numbers were hard for them, so I could not determine their altitude,” he said.

  gabhry_el

  12/04/2010 at 4:09 pm

  • E bine inseamna ca nimeni nu citeste comentariile anterioare. Esti al patrulea cu citatul 😆

   Theophyle

   12/04/2010 at 4:10 pm

   • ei, Theophyle, nu exagera!

    n-am dat refresh la pagină, pînă am căutat linkul şi am extras pasajul

    gabhry_el

    12/04/2010 at 5:06 pm

 30. @all – sa-l ajutam pe amicul F.T, care s-a declarat socat 🙂

  Diana

  12/04/2010 at 4:09 pm

 31. SEMNALEZ, INTRRUPRINDU-VA COMENTARIILE DESPRE TRAGEDIA POLONEZA, ARTICOLUL DE PE HOTNEWS DESPRTE REFORMA JUSTITIEI.

  A INCEPUT ATACUL LA BAIONETA IMPOTRIVA SANDEILOR.

  Cetatean

  12/04/2010 at 4:10 pm

 32. Răzvan

  am extras acelaşi pasaj
  🙂

  gabhry_el

  12/04/2010 at 4:10 pm

  • 4.01 / 4.05 /4.08 si ultimul la 4.10 🙄

   Theophyle

   12/04/2010 at 4:11 pm

 33. minunat. verifica portalul acum. pana acum guardian a citat un portal rusesc. am avansat putin.
  de aici pana a trage concluzii din astea apocaliptice e o mare distanta.

  estu

  12/04/2010 at 4:10 pm

 34. Un zbor de doua ore, unde Tu-154 consuma 6 tone de combustibil pe ora, avionul mutat de pe culoarul sau si dirijat pe un aeroport militar, mai mic, in padure, un echipaj si operatorul de zbor intelegandu-se in rusa si engleza…
  Sunt cutii negre. Daca au gresit rusii, Putin va fi facut terci in amorul propriu.

  turnofftheglory

  12/04/2010 at 4:11 pm

 35. cititi baieti si fete cum se face presa, un editorial a lui The Times din Londra:

  http://www.timesonline.co.uk/tol/comment/columnists/guest_contributors/article7094785.ece

  Theophyle

  12/04/2010 at 4:13 pm

 36. ATENTIE, BOMBA NUCLEARA JURIDICA DIN PROIECTUL DEREFORMA A JUSTITIEI: 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

  Modificarea Legii 47/1992 privind Curtea Constitutionala

  – Eliminarea suspendarii automate a proceselor prin ridicarea exceptiilor de neconstitutionalitate (Nota HN: In acest moment, unul dintre instrumentele folosite pentru tergiversarea proceselor este ridicarea exceptiilor de neconstitutionalitate. (HOTNEWS)

  Cetatean

  12/04/2010 at 4:14 pm

  • @citoyen, salut, asta chiar e o veste buna 🙂

   Diana

   12/04/2010 at 4:17 pm

  • cine a facut aceasta propunere, citoyen?

   orangeskorpion2009

   12/04/2010 at 6:43 pm

 37. nu, nu sunt satisfacut.
  ganditi-va la stiri create dupa declaratiile celor de la Antena 3.
  asta cu bariera lingvistica e o gluma proasta.
  aia au facut 3 ture acolo. aveau timp sa tipareasca dictionarul intreg.
  lasati dracului speculatiile astea ieftine ca nu va fac cinste.

  estu

  12/04/2010 at 4:14 pm

 38. ce sa zic. alata treaba nu aveau rusii decat sa omoare liderii polonezi. ca sa ce? sa-i invadeze? ce, au prin Polonia mari fani? aia de or sa urmeze o sa-i iubeasca mai mult?
  hai sa fim seriosi!
  mai bine vorbim de justitie, asta da stire, atacul a inceput!

  estu

  12/04/2010 at 4:17 pm

  • ce sa zic, tu esti naiv sau te prefaci?… 🙂

   nicole

   12/04/2010 at 4:31 pm

 39. Teofil ! Am remarcat si eu ca NIMENI nu citeste postarile anterioare. 😆

  tibi

  12/04/2010 at 4:17 pm

  • @tibi, asta-i viata. Multi au ceva de spus putini mai si asculta parerile celorlalti. Traim in Romanika, nu?

   Theophyle

   12/04/2010 at 4:20 pm

   • DA ! 😆

    tibi

    12/04/2010 at 4:22 pm

   • ThPh, eu citesc intotdeauna, aproape intotdeauna, comentariile ca sa nu ma repet
    🙂

    orangeskorpion2009

    12/04/2010 at 6:44 pm

  • Nu e adevarat, nu! Eu le citesc si de asemenea raspund.
   Astazi insa, la aceasta postare am intrat repede ca sa va postez informatia de pe Hotnews, pentru ca mi s-a parut extrem de grava. Apoi, raspunsurile au venit rapid de tot intre doua refresh-uri. Asta denota preocupare, nu ca „nu citeste nimeni postarile”…

   Nu mai speculati voi asa…, cel putin aici lumea citeste, sunt convinsa, tot.

   nicole

   12/04/2010 at 4:29 pm

 40. Cetatean

  12/04/2010 at 4:17 pm

 41. CU RESPECT VA SEMNALEZ:

  RAZBOI TOTAL PE JUSTITIE LA ORIZONT: MODIFICAREA LEGILOR DE FUNCTIONARE A CSM, ICCJ, CCR PINA IN TOAMNA

  🙂 🙂 🙂

  LINKUL DE MAI SUS EXPLICA TOT. AVETI MATERIAL PE HOTNEWS.

  Cetatean

  12/04/2010 at 4:18 pm

  • @cetatean, sper ca a inceput si sper ca va fi si castigat 🙂

   Am citi materialul tau si pe Hotnews, arat bine 🙂

   Theophyle

   12/04/2010 at 4:21 pm

 42. Theophile. : o adevarata analiza jurnalistica,excelent!!!!!!!
  In ceea ce priveste tragedia poloneza, opinia mea,poate hazardata,este ca vina poate fi distribuita aproape egal: presedintele,in situatii limita,confom cutumelor protocolare are de luat o decizie- poate ca ar fi trebuit sa decida intoarcerea avionului catre un aeroport civil- dar cum ancheta este pe teritoriu rusesc, sigur vom avea rezerve eterne in ceea ce priveste profesionalismul si obiectivitatea…. Iar relativitatea va fi cit cuprinde!

  Mihaela

  12/04/2010 at 4:22 pm

  • @Mihaela,
   Problema este mult mai complicata:
   1. Presedintele unei tari care are animozitati cu o anumita putere nu-si trimite avionul la service in acea tara, si poate nu-l mai foloseste de loc.

   2. Nu se poate ca intr-un singur avion sa transporti o asemenea cantitate si calitate de deminitari.

   #. Restul vom vedea in timp!

   Theophyle

   12/04/2010 at 4:25 pm

   • Pai, actualul prim-ministru si partidul sau a fost cel care au refuzat acum doi ani achizitia unei noi aeronave, a altui producator.
    Solutia reviziei capitale si re-echiparii cu noi aparate de bord s-a erminat in decembrie. Se pare ca e pusa la indoiala compatibilitatea dintre aparatul propriu-zis de zbor si echiparile electronice de masurare.

    In fine, vom vedea.

    Dar asta cu limba rusa este dincolo de orice imaginatie.

    nicole

    12/04/2010 at 4:42 pm

 43. Categoric va fi pachet pe Justitie, prin asumarea lu i de Guvern. La cum arata strategie de reforma a Justitiei, ceea ce prezumam acum citeva zile (asumarea raspunderii), in discutia cu Bascaliosul, pare extrem de probabil, mai ales dupa alegerea noilor judecatori de la CCR. Scandalul Voicu a fost detonatorul. 😛

  Cetatean

  12/04/2010 at 4:22 pm

 44. CSM l-a suspendat pe costiniu ! Hi hi hi. 😀 Circ !

  tibi

  12/04/2010 at 4:24 pm

  • tibi, da circ, va fi si paine?

   Theophyle

   12/04/2010 at 4:26 pm

 45. De la propunerea lui Predoiu si pina la adoptare, ma va. Apoi, la CC cu legea asta ticaloasa si vadit neconstitutionala neicusorilor ! 😛

  tibi

  12/04/2010 at 4:25 pm

  • merge numai cu presiunea publicului, fara asta nu va iesi nimic!

   Theophyle

   12/04/2010 at 4:26 pm

   • Am citit chiar acum art 146 din constitutie, asa caaaa … presiune monser ca tot degeaba.

    tibi

    12/04/2010 at 4:30 pm

 46. @tibi,

  ia vezi, citesti postarile anterioare? ca ai un raspuns… 🙂

  nicole

  12/04/2010 at 4:30 pm

  • Adica sa fiu eu singurul care citeste postarile anterioare ? Ce, ma crezi mai fraier ? eteteteeee 😛

   tibi

   12/04/2010 at 4:33 pm

   • :mrgreen: esti un speculant!

    pai, fraiera sunt eu, ca va si raspund!

    nicole

    12/04/2010 at 4:36 pm

    • Of @ nicole

     Am citit sigur ca da ! Am glumit; bine ? 🙂

     tibi

     12/04/2010 at 4:38 pm

 47. Cat le-a luat. Cetatene daca scot exceptia de necontitutionalitate, Mateut trebuie sa isi schimbe tehnica.

  turnofftheglory

  12/04/2010 at 4:32 pm

 48. Nu cred ca e o arma nucleara. Mai degraba poiectul unei arme tactice. Sper sa mearga proiectul, dar nu cu avocatii lui Vantu votezi. De cand a devenit contondent Predoiu?

  turnofftheglory

  12/04/2010 at 4:34 pm

 49. Habar nu am, probabil ca de asta l-au pastrat, sa devina contondent si sa moara frumos, iar daca reuseste, sa aiba recunostinta noastra.

  Cetatean

  12/04/2010 at 4:39 pm

 50. Tibi, si legile din 2004 au fost greu de adoptat, s-au invocat zeci de exceptii de neconstitutionalitate, iar CCR s-a depasit pe sine analizind in decizia 375/2005 pachetul de legi pe Justitie si aprobindu-l in proportie de peste 90%.

  Cetatean

  12/04/2010 at 4:41 pm

  • Am mai spus : eu mi-am pierdut optimismul.
   Nu mai cred pina nu vad.

   tibi

   12/04/2010 at 4:43 pm

 51. nicole>ma enervez extrem de rapid si sunt extrem de taios in raspunsuri. si sunt a dracului de departe de o creatura naiva. cu toate conotatiile termenului.
  nu pot spune acelasi lucru si despre tine avand in vedere fanteziile astea conspirationiste.
  sau esti din categoria las’ ca stim noi, ca nu se zice, dar asa e?

  estu

  12/04/2010 at 4:42 pm

  • @estu,

   mai badie, te invit sa nu te hazardezi in ceea ce ma priveste. ma lasa rece ca te enervezi tu asa de repede, desi nu esti naiv si nu ai fantezii.

   nicole

   12/04/2010 at 4:44 pm

   • si pe mine ma lasa rece aberatiile astea care te-au excitat. fa bine si nu te mai lansa in aprecieri la persoana mea. eventual nu ma mai baga in seama. voi proceda la fel fata de tine.
    e mai politcos asa fata de ceilalti participanti la discutie.

    estu

    12/04/2010 at 4:51 pm

    • esti luxuriant de ipocrit. nu te lasa rece deloc, doar mimezi.

     deci, pas.

     @Theophyle,

     ma duc sa mananc cozonac, ca painea imi face rau. 🙂

     nicole

     12/04/2010 at 5:01 pm

 52. Predoiu nu e contontdent . El este tura de la H8 a lui Traian Basescu, care nu intimplator iese pe Victoriei la B1

  Un tanar de stanga

  12/04/2010 at 4:42 pm

  • Mor de curiozitate sa vad ce va spune piratu’ 🙂

   tibi

   12/04/2010 at 4:45 pm

   • deci, ai glumit. aha! 🙂

    nicole

    12/04/2010 at 4:46 pm

    • Da @ nicole, am glumit. Sper ca nu te-ai suparat. 🙂

     tibi

     12/04/2010 at 4:49 pm

   • @tib, ai rabdare pana diseara, o sa fie interesant in orice caz!

    Theophyle

    12/04/2010 at 4:48 pm

    • 😆

     barfiti?

     nicole

     12/04/2010 at 4:59 pm

 53. TDS, ai dreptate. Basescu s-a decis sa intre in arena. Incepe distractia. 😛

  Cetatean

  12/04/2010 at 4:44 pm

 54. Am rabdare Teofil, din belsug.
  Cu optimismu’ stau pe la nivele ceva mai joase. 🙂

  Apropo si de lotul Voicu.

  tibi

  12/04/2010 at 4:52 pm

 55. Dragi prieteni din cauza presiunii barometrice suntem putin dispusi la galceva.

  Rog asistenta sa faca bine in viitoarele 20-30 de minute sa nu se mai certe, mor de foame si nu voi putea media nici un scandal intre participantii la trafic.

  Trageti pe dreapta sau circulati regulamentar 🙂

  Theophyle

  12/04/2010 at 4:55 pm

 56. da @ nicole

  Mai si birfim. 😆

  tibi

  12/04/2010 at 5:00 pm

 57. @Theophyle,

  lasa-ma pe mine putin la mansha, vrei? 😆

  nicole

  12/04/2010 at 5:04 pm

 58. Theophil:
  Exact in acest sens ,responsabilitatea era imensa, simbolistica de asemenea, putem specula deci ca au existat consultari cu presedintele- dar si ceea ce spui tu face parte din ecuatie- de asta faceam trimitere la ancheta, care este de o f. Complicata complexitate, pe un fond emotional generat de genocidul( neasumat de rusi) de acum 70 de ani – foarte dificil,nu ?!!!
  Ps. Poate parea frivol,dar cu adevarat se prefigureaza o reforma in justitie – dar cea din invatamint cred ca va avea forta precedentului- o data creat, fara compromisuri , sindicate viciate profund si o
  casta profesionala ,de mult compromisa(asta cu minunatii nostri dascali,este anacronica,ca sa fiu draguta), sigur o sa amorseze sarabanda reformelor. –- vreau sa cred !!!!!!!!

  Mihaela

  12/04/2010 at 5:08 pm

 59. Ma uit acum la senatorul VC; sa spun ce cred despre el, sa nu spun, mai bine tac sa nu ma enervez iar pe pesedistii astia penali, care se prefac a fi ingerasi in frunte cu tartorul lor sarac si cinstit. Bleah !

  tibi

  12/04/2010 at 5:09 pm

 60. E bine inseamna ca nimeni nu citeste comentariile anterioare. Esti al patrulea cu citatul 😆

  Theophyle

  12/04/2010 at 4:10 pm
  Răspunde

  *

  ei, Theophyle, nu exagera!

  n-am dat refresh la pagină – probabil ca şi ceilalţi – pînă am căutat linkul şi am extras pasajul

  gabhry_el

  12/04/2010 at 5:10 pm

 61. Mai oameni buni, hai sa recapitulam.

  1. Theophyle maninca ceva. Daca maninca pe fuga, e de bine, ca inseamna ca are de lucru pe blog si nu are timp sa manince. Daca blogul il acapareaza, e bine.

  2. Blogul il acapareaza pentru ca sunt comentarii bune (1) la stiri importante care se succes rapid (2).

  3. Stirile se succed atit de rapid, ca oamenii se reped aici sa se informeze reciproc si, in avintul lor sincer, nu se mai citesc. Blogul devine, in aceste situatii, un releu de transmisie, mai mult decit un loc de reflectie tihnita.

  4. Cei care nu citesc nu o fac din rea-credinta, ci din entuziasmul informatii rapide a celorlalti. Asta e iarasi de bine pentru viata noastra in Politeia.

  5. Dupa postarile informative, ar trebui sa inceapa „digerarea” stirilor, recte reflectia lor. Asa ca avem azi:

  a) problema incompetentilor de controlori rusi care nu stiu decit rusa.
  b)mentinerea arestului lui Voicu (ura!)
  c) mentinerea arestului celorlalti inculpati (ura-ura!)
  d) suspendarea lui Costiniu (huo! ura!)
  e) pachet super tare in pregatire pentru reforma Justitei (yes! era si timpul!)
  f) Basescu deseara la B1 (fitil curat!)
  g) Legea Educatiei la Parlament (pare ambitioasa, la prima vedere)
  h) maruntisuri: Vanghelie-ANI, Ponta la Hotnews, etc.

  Categoric reflectia risca sa fuga in toate directiile, cu atitea subiecte al caror miez central e Justitia. Eu va propun sa trag aer in piept si sa le luam pe rind, cind apare moderatorul. Dsta daca mai are cineva chef de reflectii.

  Cetatean

  12/04/2010 at 5:26 pm

  • De acord punct cu punct de la unu la patru.

   la punctul cinci

   a) nu cred in mina criminala; nu, inca.
   b)vreau sa vad mai intii, TOATE caile de atac epuizate.
   c) si d) corect : ura ! dar Jipa ?
   e) am spus deja : vreau sa vad.
   f) Fitil ? adica vrei sa spui detonator, cred, nu ?
   g) bataqlia va fi extrem de dura; a spus Mihaela mai sus de ce.
   h) vanghelie trebuia dus la bulau de cel putin 15 ani; ponta nu ma interezeaza; este o combinatie intre un gronel ceva mai istet si un bombonel mult mai obraznic, dar cam atit. Zero barat ca anvergura.

   tibi

   12/04/2010 at 5:45 pm

 62. nicole,ma plictisesti. vezi ca o fi de la cozonac efectul asta produs. mai gandeste-te, mai razgandeste-te, mai ia cu paine.
  gata, nu-ti mai raspund, poti sa scrii ce vrei.
  precum ai vazut si in cazul the Guardian pot sari peste unele pasaje fara efort. asa cum si tu poti sari peste logica. fara sa-ti dai seama.

  deci eu am incheiat aici orice conversatie cu tine.
  cu conditia sa fii decenta si sa nu exagerezi cu aprecieri privitoare la mine si in alte zile.
  dinspre partea mea iti garantez ignorea totala a mesajelor tale ce nu privesc direct persoana mea.
  sunt convins ca ai ocupatii mult mai interesante decat sa te contrezi cu unul sau altul pe forumuri.

  estu

  12/04/2010 at 5:33 pm

  • @estu,

   in incheiere: tu sari nu doar peste pasaje, ci si peste bun simt. ai grija la asta, nu ma indruma tu spre decenta ca ai de invatat. Hai, baga un forbal ca esti epuizat. 😆

   nicole

   12/04/2010 at 5:53 pm

  • inca ceva: cel care s-a contrat „cu indignare proletara” cu mine ai fost tu. vizibil afectat de informatia ca rusii ar fi putut sa saboteze aterizarea avionului polonez. Ma intreb de unde atata afectare: te consideri cumva un detinator al adevarului absolut? tu ai fost agresorul initial, nu eu. te asteptai cumva sa iau pozitie de drepti si sa-ti dau onoru’?

   nicole

   12/04/2010 at 5:59 pm

 63. Prieteni, va rog. Nu are rost, avem prea multa glagorie in cap ca sa ne certam intre moi. 🙂 Blogul asta e model de civism.

  Cetatean

  12/04/2010 at 5:35 pm

  • Intre „moi”? 😆

   nicole

   12/04/2010 at 5:51 pm

 64. cetatean>ca bine zici! eu ma duc sa ma relaxez la un fotbsl dupa servici. deh, nu am intrare la SPA la dl Vantu.

  estu

  12/04/2010 at 5:35 pm

 65. Saracii psd-isti, ce schimbare de perspectiva dupa victoria lui Basescu!

  De la SPA la Vantu au ajuns acum pe tubulatura 😉

  Cetatean

  12/04/2010 at 5:42 pm

 66. Pilotul roman de pe B1, care e un tip de o reputatie si calificare profesionala exceptionala, a argumentat si explicat inclusiv cu niste schite, ca deplasarea fata de curba de aterizare a fost rezultatul unui bruiaj masiv al gps-ului si al aparatelor de masurare care au urnizat date contradictorii. Pilotul polonez nu a putut sa mai aiba incredere in aparatele de bord.
  Acest pilot afirma ca declaratia controlorului de zbor rus referitor la limba de comunicare (care TREBUIE, spune el, sa fie engleza, pentru un zbor programat!!!) nu e decat „praf in ochi”, pentru ca un cadru militar nu ar fi putut face declaratii in presa fara a avea acordul sefului de comisie – care e Putin.

  Deci, NU PILOTUL ESTE CEL VINOVAT DE PRODUCEREA ACESTEI TRAGEDII. El spune deci ca pilotul a fost indus in eroare, atat de aparate cat si de indicatiile turnului de control.

  Mi se pare extrem de grav.

  nicole

  12/04/2010 at 5:44 pm

 67. Intrebare pentru specialisti:

  Poate fi bruiata intentionat aparatura de la bordul unui avion care se pregateste sa aterizeze?

  Cetatean

  12/04/2010 at 5:53 pm

  • Bineinteles – o zice un nespecialist . 🙂 De ce sunt interzise telefoanele mobile si alte asemenea la decolare si aterizare ?

   Un tanar de stanga

   12/04/2010 at 5:55 pm

  • ruşii s-au folosit de „ceaţă” şi la primul Katyn: au pus masacrul pe seama nemţilor

   gabhry_el

   12/04/2010 at 6:07 pm

 68. Nicole, merci pentru informatii 🙂

  Cetatean

  12/04/2010 at 5:54 pm

  • In plus, ideea este ca prima afirmatie pe care au facut-o autoritatile rusesti a fost ca ESTE EXCLUSA VREO CAUZA TEHNICA A APARATULUI DE ZBOR, FIIND VORBA DESPRE O EROARE UMANA DE PILOTAJ.
   Adica au sarit imediat sa se acopere.

   Eu vreau sa intreb altceva: cum poate fi demonstrat un bruiaj de un asemenea tip?
   Cu alte cuvinte, un asemenea bruiaj poate fi facut oricand, asupra oricarui aparat de zbor?
   Daca este asa, vorbim despre o noua arma, nu?

   nicole

   12/04/2010 at 6:03 pm

 69. Nicole, mai sus era „intre noi”. A iesit un frantuzism de toata frumusestea, intre „moi”, adica intre ego-uri… Neintentionat!

  Cetatean

  12/04/2010 at 5:55 pm

  • stiu, draga, dar mi-a placut cum suna…

   nicole

   12/04/2010 at 6:00 pm

   • Merci, chere Madame, am dat rectificarea pentru cei care nu sunt familiarizati cu limba lui Voltaire… 🙂

    Cetatean

    12/04/2010 at 6:02 pm

 70. Off-topic.

  Mare e gradina Ta, Doamne, si liberi mai umbla unii prin ea!

  „Cristi Borcea a spus Crezul şi s-a lepădat de Satan înainte de meciul pe care Dinamo l-a disputat duminică în faţa FC Braşov, în Liga I, când afost naş de botez pentru fiica designerului Mihai Albu. Însă a făcut şi o gafă incredibilă.

  Pus să citească pentru că nu ştia Crezul, acţionarul dinamovist a spus că el crede „într-unul Dumnezeu, Tatăl Autostivuitorul„.

  http://www.antena3.ro/sport/funny/cristi-borcea-crede-intr-unul-dumnezeu-tatal-autostivuitorul_96729.html

  Cetatean

  12/04/2010 at 5:59 pm

 71. ruşii s-au folosit de “ceaţă” şi la primul Katyn: au pus masacrul pe seama nemţilor

  gabhry_el

  12/04/2010 at 6:07 pm

 72. Gabriel, daca se confirma ca aparatele au avut „defectiuni” suspecte chiar inaintea aterizarii, concluzia ta e logica.

  Cetatean

  12/04/2010 at 6:09 pm

 73. sunt experţi în înceţoşarea istoriei

  gabhry_el

  12/04/2010 at 6:09 pm

 74. Anchetatorii au găsit a treia cutie neagră a avionului prezidenţial polonez care s-a prăbuşit sâmbătă în apropiere de Smolensk, în vestul Rusiei, relatează Polskie Radio.

  De asemenea, anchetatorii polonezi vor audia pentru a doua oară doi controlori de trafic aerian ruşi, a anunţat luni Procurorul General de la Varşovia, Andrej Seremet.

  Cetatean

  12/04/2010 at 6:14 pm

  • (cel puţin) ultimele cuvinte ale piloţilor polonezi sunt deja şterse

   gabhry_el

   12/04/2010 at 6:15 pm

 75. Un lucru este cert: trebuie sa revedeti neaparat demonstratia pilotului roman care a fost prezent pe B1 la „Evenimentele zilei”. Imi pare extrem de rau ca nu ii stiu numele, nu am vazut emisiunea de la inceput, dar pe tip l-am mai vazut la tv o data.

  Nu stiu cand se reia, dar ar trebui sa cerem redifuzarea ei neaparat. Tipul a explicat pas cu pas procedurile, abaterea de la traiectorie si toate detaliile despre acest zbor, cele logice si uzuale si cele ipotetice. Pe bune, este prima data cand ni se furnizeaza o informatie pe o reala si temeinica expertiza.

  Ce este de asemenea util de stiut: analiza cutiilor negre inteleg ca se va face de catre partea ruseasca, pe o tehnologie ruseasca.

  In fine, daca vor fi neconcordante intre expertizarea poloneza si cea ruseasca intrevad nori cumpliti la orizontul situatiei internationale. Spun asta desi nu vreau sa cobesc in nici un fel.

  nicole

  12/04/2010 at 6:14 pm

 76. de pe site-ul A3 :

  „În timp ce se apropiau, aceştia nu au oferit date despre altitudine, povesteşe Pliusnin, citat de un site rusesc. Întrebat de ce, controlorul a răspuns „de unde să ştiu? Pentru că vorbeau ruseşte prost”.”

  Pai, inteleg ca turnul de control este cel care furnizeaza continuu date despre pozitionarea navei – altitudine, unghiuri, distante etc.

  Ar trebui sa fim foarte atenti la ce spun rusii, ca pare ca vorbesc mult prea liber si mult prea grabiti sa se „acopere”.
  Va invit sa fiti prudenti cu inghitirea galustilor cunoscute de noi romanii…

  nicole

  12/04/2010 at 6:19 pm

 77. Ar fi foarte bine daca s-ar mai curata putin Romania de aceste personaje de carton dar pana la pronuntarea unei sentinte pe masura faptelor mai e cale lunga si inca nu stim daca se va merge pana la capat.
  Pana acum astfel de incidente au fost doar incordari de muschi si mici ciomageli prin care se sicanau diferitele gasti care se lupta pentru ciolan in Romania. E inca prea devreme sa spunem ca Romania a intrat pe drumul cel bun asa ca toate sperantele spre mai bine si atentie mare la usa din dos 🙂

  pasiivorbelor

  12/04/2010 at 6:23 pm

 78. buna seara,

  si eu il vreau pe catalin voicu si nu numai in arest, dar si dupa gratii pentru citiva ani de meditatii desi nu stau (inca) la……………cotroceni

  🙂

  orangeskorpion2009

  12/04/2010 at 6:34 pm

 79. Salutare pe lumea toată!
  Excelent, Theophyle!
  Câteodată sunt greu de suportat indolenţa şi dispreţul capilor sistemului judiciar, măcinat cu atâta consecvenţă, fără să-şi intuiască minimal involuţia… strident de previzibilă din afara lumii cartoanelor.
  Ne-ar mai lipsi lumea toată de carton şi ne-am dat foc la valiza… de carton.

  Băşcăliosul

  12/04/2010 at 6:53 pm

 80. Romînia butaforică

  gabhry_el

  12/04/2010 at 6:59 pm

 81. Cetăţean,
  Ţi-am zis odată, de la început, printre aprecierile mele privitoare la atitudinea ta, pentru una-alta şi „nu numai”. Prin ce era de inclus la urmă, cred că te-am ghicit atât de bine încât pe de o parte mă mir de mine, iar pe cealaltă regret că nu le-am spus de la început. Oricât de târziu va fi, tot sper să te conving de sinceritatea mea şi mai ales de conţinutul real al sintagmei „nu numai”.

  Băşcăliosul

  12/04/2010 at 7:45 pm

 82. casa lui casuneanu

  orangeskorpion

  12/04/2010 at 7:57 pm

 83. Seamana cu palatul Baha’i din Haifa, in cateva imagini, (care e socotit Versailles-ul orientului) Sau cu un palat al unui imparat oriental din vremuri stravechi 🙄

  noradamian

  12/04/2010 at 8:13 pm

  • Omul care a speriat autodenunţătorii, cu ajutorul justiţiei imaculate.

   Băşcăliosul

   12/04/2010 at 8:17 pm

   • n-am scris „i-a speriat pe”, pentru asemănare cu „omul care a speriat Vestul”

    Băşcăliosul

    12/04/2010 at 8:21 pm

 84. Buna searA,
  la Nasu se discuta despre accidentul aviatic, PARTICIPA SI COMANDANTUL cEZAR OSICEANU, CARE A FOST SI DUPA AMIAZA LA EVENIMENTELE ZILEI

  cedric

  12/04/2010 at 8:16 pm

 85. Scuze pentru majuscule, din graba am apasat Caps Lock

  cedric

  12/04/2010 at 8:18 pm

 86. Buna seara la toata lumea 🙂
  Postare noua 🙂

  Theophyle

  12/04/2010 at 8:27 pm

 87. Cetăţean,
  Când vine vorba de re-forma justiţiei, pe sistemul vorbelor, entuziasmul meu are de suferit, fiindcă sunt convins că pacientul are o şansă numai cu transplant de măduvă, nu cu promisiuni vitejeşti sau amorţeli departe de fondul cauzei.

  Băşcăliosul

  12/04/2010 at 8:29 pm

 88. Salut , excelent articol .
  Astia arestati sint doar virful unui iceberg de mitocanie , incultura si jaf legalizat .
  Uite , cu astia as fi bucuros sa se construiasca un canal . Hraniti cu 100 gr. de piine/zi , 150 ml. de apa/zi si asta doar in cazul in care realizeaza norma zilnica ! 🙂

  Stefan A.

  12/04/2010 at 8:33 pm

 89. Gata spectacolul de-a anticoruptia, actori pleaca acasa 🙂
  Spectatorii vor fi serviti ulterior, la o data hotarata arbitrar de sforari, cu o noua simulare care sa mai ventileze din frustrarile multimii.

  http://ziarero.realitatea.net/1271130920-Cazul_Voicu_o_palma_grea_pe_obrazul_DNA

  pasiivorbelor

  13/04/2010 at 7:43 am

 90. „Cătalin Voicu este reprezentantul raului de care sufera societatea romaneasca de multe decenii. El nu este mafiot si gruparea, sau reteau, asa cum singur a numit-o, nu este o mafie, este o maladie sociala. Maladie care s-a dezvoltat sfidand cele mai elementare reguli sociale”

  Bine zis.

  Dar dacă v-aţi da seama de cât de multă lume suferă de maladia asta, aţi mai puţin optimist !

  0rt0d0x

  13/04/2010 at 10:45 am

  • 0rt0d0x, salut 🙂
   Un om cu credinta in Dumnezeu, nu are voie sa fie altfel. Singurul indreptar pe care l-am primit de la Mantuitor este speranta intr-o lume mai buna

   Theophyle

   13/04/2010 at 10:53 am


Comentariile sunt închise.