Politeía

Quis custodiet ipsos custodes?

Regele este gol si prost!

Infantilismul  si lipsa unei minime culturi ale liderilor politici din Romania sunt poate problemele principale in stabilizarea unei dezbateri politice reale in care pot fi discutate adevaratele probleme, in afara galeriilor de suporteri, la fel de infantili si lipsiti de cultura politica ca si liderii lor. Situatia politica de la inceputul anilor ‘90 a franat legislativ si practic, uneori prin masuri politice nelegale, dezvoltarea unei drepte legitime, paralel cu dezvoltarea unei social democratii adevarate.

Frontul Salvării Naţionale (FSN), derivat din Consiliului Frontului Salvării Naţionale, organul provizoriu al puterii de stat, rezultat după “loviluţia” română din 1989 în partid politic, a devenit “pacatul ancestral” al imposibilitatii unei dezvoltari politice normale. Partidele “de dreapta”, nou formate, conduse la inceput de fostii lideri ai partidelor istorice, au “captat” activisti comunisti, care nu aveau nici o legatura cu ideologiile de dreapta. Un ultim exemplu edificator este dl Stroe, noul ales liberal din Bucuresti; este suficient sa-i citesti biografia pentru a intelege efectiv anatomia infiltrarii comuniste in partidele istorice, existenta pana in zilele noastre.

Datorez acest articol unei noi imbecilitati a liderului liberal Crin Antonescu, omul care reuseste de fiecare data sa ma surprinda cu prostiile debitate. Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat vineri la Iasi ca este in curs operatiunea de destructurare a Opozitiei in Romania si a subliniat ca, in calitatea sa de presedinte al PNL, este obligat sa gaseasca formule pentru apararea partidului. Zicea Crin Antonescu:

Vedem foarte bine ca suntem in mijlocul unui camp de diversiuni, vedeti ce se-ntampla la PSD, vedeti foarte bine ca operatiunea de destructurare a opozitiei in Romania”. Aici.

Doua lucruri pentru acest june de 50 de ani, profesor de istorie si liderul unui mare si nefericit partid. Primul ar fi istoria, domle’: nu au existat in istoria politica a Romaniei maestri ai destructurarii opozitiei mai eficienti decat Bratienii, tocmai am vorbit despre cazul Averescu-Bratianu pe Politeía Doctrinara. Al doilea lucru se incadreaza in principiile elementare ale politicii – opozitia doreste sa inlocuiasca guvernul si guvernul incearca sa limiteza forta opozitiei. Este elementar, “dear Watson”.

Putem conclude  auzindu-l pe Antonescu ca “regele” liberal este gol si prost. Cum naiba nu se prind atat de multi oameni inteligenti ca omul nu intelege lucrurile despre care vorbeste !

Written by Theophyle

27/02/2010 la 10:35 am

66 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Antonescu a demonstrat în repetate rânduri că este la fel de liberal pe cât e China de democratică. Impresia mea este că singura lui ideologie este jos Băsescu cu orice preț

  Camil Stoenescu

  27/02/2010 at 10:49 am

  • @Camil, salut!
   cred ca as da foarte mult pentru niste dezbateri adevarate intre politicieni competenti, chiar daca ceea ce gandesc ei nu-mi convine. Suntem condamnati la prostirea eterna si la o incompetenta perpetua 😦

   Theophyle

   27/02/2010 at 10:53 am

   • nu știu, eu nu mai sper multe de la actuala clasă politică. uneori mi se pare construită după chipul și asemănare societății (deși știu că generalizările sunt periculoase)…
    în altă ordine de idei, am o rugăminte/doleanță: modifică în blogroll adresa mea de la stoenescu.eu la http://www.camilstoenescu.ro
    îmi este astfel mai ușor să moderez comentarii. mersi 🙂

    Camil Stoenescu

    27/02/2010 at 10:56 am

 2. buna dimineata,

  bune observatii legate de cantonescu.

  si mai sesizez ceva: neputinta !!!
  o enorma neputinta din partea psd si pnl.

  si cum te lupti cu neputinta?
  antonescu, fie sesizeaza propria lui neputinta, fie nu, desi inclin sa cred ca o sesizeaza perfect,

  a ales calea atacului si a victimizarii, acuzind PDL+Basescu de propria lui neputinta de a mai ridica PNL, de a face fata in calitate de partid de opozitie.

  atitudine de lash 100%

  orangeskorpion

  27/02/2010 at 10:51 am

  • @skorpi, salut!
   Asa a fost sa fie. In loc sa bem caimacul, sorbim din zatz. 😦

   Theophyle

   27/02/2010 at 10:54 am

 3. Salut 🙂
  Am aflat ca 50% din romani nu se spala pe miini cind ies de la wc. Intre ei sunt multi din oamenii inteligenti ai natiei noastre inteligente. 99% au minim 8 clase primare. Daca ei nu se feresc de un amarit de microb, cum sa le cerem sa se fereasca de virusul Krin care ataca direct kreierul ?

  • @TDS, salut 🙂

   Theophyle

   27/02/2010 at 11:05 am

 4. tds,
  neata,

  crezi oare ca krin mai ataca kreierul?
  poate doar vreo 15% din natie, adica mai putin decit cei care nu se spala cind ies de la buda
  🙂

  orangeskorpion

  27/02/2010 at 11:03 am

 5. Neatza!
  Intre cei 50 la suta
  Cativa ce beau ‘apa’ multa
  In pantaloni isi dau drumul
  La ce trebuie sapunul?? hac

  Creanga

  27/02/2010 at 11:14 am

 6. Junele Crin foloseste stratagema asta de 2 bani pentru a justifica de ce vrea sa ia toata puterea in partid, sa constringa partidul sa stea unit in fata pericolului inexistent si sa justifice ca nu este vina lui ca pnl-isti scirbiti vor pleca din partid.
  De aceea este bine ca Traian Basescu demantelatorul 🙂 nu scoate o vorba de 2 luni

  • @TDS,
   are o problema juniorul in fata maestrului. Joaca singur lipsit de un discurs rational. Barbiereli infantile ale junelui de 50 de ani. 🙂

   Theophyle

   27/02/2010 at 11:36 am

 7. Am vazut filme de groaza in care psihopati isi tineau iubita moarta de ani de zile in casa in camera ei.

  Acelasi sentiment l-am impartasit azi intrind prin reclama platita google la site-ul PNTCD.eu in care PNTCD-ul se razboieste cu cealalta factiune, se impaca unilateral! cu PSD etc etc. Jalnic !
  Pentru cei multi care au crezut ca PNTCD este o optiune, si pt taranistii morti la canal sau la Aiud, ar fi trebuit sa desfiinteze, adica sa ingroape pe decedat, iar eventual cei putini ramasi sa constituie un NGO, o fundatie etc, care se conserve istoria si ideile taraniste

  • Ati observat ?
   Deja sunt suspect de multi comentaci anti Ponta pe blogurile evz, hotniuz. Jumatate din ei sunt probabil ai lui Crin carora le trece fiorul pe shira spinarii ca vine pionierul Victorash din urma 🙂

 8. si junele are un concurent: mai junele si mai tupeistul de poanta

  🙂

  orangeskorpion

  27/02/2010 at 11:39 am

  • O sa se paruiasca rau baietii astia 😆

   Theophyle

   27/02/2010 at 11:46 am

 9. paruiala va veni in curind si ambii juni necopti il vor acuza pe pirat ca-i destructureaza, schizofrenie politica, neicusorule….

  orangeskorpion

  27/02/2010 at 11:47 am

 10. Mai întâi a fost ideologul cu ideea ideală de a avea idioţi în fruntea partidului. Tendinţa asta s-a materializat acum în formele ideale ca Tăriceanu, Antonescu, Geoană, Ponta.
  Ideologul şi ceilalţi profitori din imediata apropiere, încântaţi de alegerea lor confortabilă şi guvernaţi de principiul ”scopul scuză mijloacele”, se screm în timp să-l tot scuze pe idiotul de unică folosinţă.

  La PNL, de exemplu, un fost încântat din staff-ul lui Crin, Radu Câmpeanu, a ieşit zilelea astea la înaintare cu declaraţia de saturaţie: „Dinu Patriciu să-şi vadă de treabă”.

  Cu alte cuvinte, cică RC a început să se prindă că efectul ideologului asupra idiotului nu dă rezultatele scontate şi le perturbă idealul celorlalţi apropiaţi din staff, cel puţin la fel de interesaţi de aceeaşi unica folosinţă a idiotului.

  Concluzie:
  Manevranţi din spatele idiotului nu vor observa niciodată că, în cea mai mare măsură, idiotul însuşi le pun în pericol idealurile pe termen lung, deoarece ei vor comite întotdeauna greşeala ideală de a-şi căuta cauzele numai în exterior.
  Cauza o au în faţa lor şi nu-s în stare s-o vadă şi s-o recunoască… fiindcă e goooooool!

  Băşcăliosul

  27/02/2010 at 11:49 am

  • Salut Bascaliosule 🙂
   Am citit aberatiile seniorului liberal, cred ca senilizat si ajuns in mintea copiilor a dat un interviu extrem de interesant in EvZ:

   http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/887890/CAMPEANU-Dinu-Patriciu-sa-si-vada-de-treaba/

   de citit !

   Theophyle

   27/02/2010 at 11:57 am

   • Salut, Theophyle!
    Manevranţii din spate nu sunt prea departe de goliciunea idiotului.
    N-am motive să-i suspectez de cine ştie ce capacităţi paranormale.

    Băşcăliosul

    27/02/2010 at 12:17 pm

  • Am vrut să spun în final: fiindcă ei privesc în gooooool!

   Băşcăliosul

   27/02/2010 at 11:57 am

 11. Gooooool a dat cu capul
  Ponta ce i-a luat caimacul
  Acum spune si nevrute
  Cand Putzulescu e in curte
  Forma fara fond, fireste
  Da din gura ca un peste
  Cum se umfla, asa se sparg
  Ajung la procente de prag

  Creanga

  27/02/2010 at 11:54 am

  • Creanga, bine zise 🙂

   Theophyle

   27/02/2010 at 11:57 am

 12. nu va apuca scirba?

  radu cimpeanu despre papasha si bombonel

  E un lucru bun, pentru că Iliescu are o experienţă: e om de stânga, fost comunist, dar un om cu care te poţi înţelege waoooooooooo , e un om care-şi respectă cuvântul când şi-a luat un angajament, iar Adrian Năstase e un tip cultivat, un tip pregătit pentru politică şi cred că e o personalitate care poate fi pozitivă pentru România în momentul ăsta.

  bleah

  orangeskorpion

  27/02/2010 at 12:01 pm

  • @skorpi, ramane asa cum am spus mai sus 🙂

   Theophyle

   27/02/2010 at 12:08 pm

 13. Salut voios ! 🙂
  „Crema” politicii noastre e alcatuita din indivizi lipsiti de valoare, de NULITATI pline de tupeu.
  Si asa o sa ramana cat timp unicul criteriu de promovare in partide este GARGARA.
  Cine face clabuci mai frumos pe „sticla”, ala e bun de sef de partid.
  Pt. ca, deocamdata, doar la asta casca gura si pulimea.
  Cine sta sa mai cantareasca doctrine, programe, strategii ?
  Cine sta sa citeasca, sa analizeze, sa compare ?
  Pt. gugustiuci, efortul ar fi epuizant… 🙂

  Tzepelica

  27/02/2010 at 12:06 pm

  • @timi salut 🙂
   ce sa facem incercam si noi sa-i trezim pe bizoni 🙂

   Theophyle

   27/02/2010 at 12:08 pm

 14. Din articolul care se refera la RCampeanu, precursorul lui Krin Antonescu:

  „Credeţi că Ion Iliescu a dirijat aceste mişcări?
  Cred că domnul Ponta se va lăsa inspirat, ca să nu zic altfel, atât de domnul Iliescu, cât şi de domnul Năstase.

  Ăsta e un lucru bun sau rău?
  E un lucru bun, pentru că Iliescu are o experienţă: e om de stânga, fost comunist, dar un om cu care te poţi înţelege, e un om care-şi respectă cuvântul când şi-a luat un angajament, iar Adrian Năstase e un tip cultivat, un tip pregătit pentru politică şi cred că e o personalitate care poate fi pozitivă pentru România în momentul ăsta.

  Prin urmare, nu credeţi în retragerea totală a lui Ion Iliescu din politică..
  Nu, nu cred. Nu va mai fi poate atât de activ acolo, dar e greu de spus că se va retrage. O să aibă părerile lui acolo, sunt convins. E un om care are un prestigiu în partid. Cel puţin aşa cred, nu mă bag.”

  😆 „Nu ma bag”? „Nu m bag”? 😆
  Maica Precista!

  Ziua buna, all!

  nicole

  27/02/2010 at 12:09 pm

  • @nicole, salut 🙂
   Traim vremuri interesante, nu? 😆

   Theophyle

   27/02/2010 at 12:13 pm

 15. acuma vad ca si skorpi a postat despre asta…

  nicole

  27/02/2010 at 12:10 pm

 16. dezastru in Chile! Cumplit!

  nicole

  27/02/2010 at 12:11 pm

  • Doamne fereste 8,8 – DEVASTATOR 😦

   Theophyle

   27/02/2010 at 12:13 pm

   • se pare ca a tinut 1 minut jumate!!! 8,8??????

    nicole

    27/02/2010 at 12:16 pm

 17. Se pare ca a fost in largul marii.
  La 8,8 grade pe uscat, nu stiu multe constructii care sa reziste.

  Tzepelica

  27/02/2010 at 12:19 pm

  • dupa cate stiu eu, si in Japonia se construeste numai pentru rezistenta de 8. 😦

   Theophyle

   27/02/2010 at 12:25 pm

 18. Inainte de a discuta despre politicieni, hai sa acceptam ca avem doua PROBLEME grave. Egalitarismul fortat (derivat dintr-un concept nobil) si mesianismul. Egalitarismul var bun cu capra vecinului impiedica individualismul sanatos si franeaza aparitia varfurilor; un exe. banal: vrem sa aducem toate scolile la acelasi nivel de predare, dotare, eficienta in numele egalitatii de sanse in educatie si asta, inafara de bugete si timpi enormi ne impiedica sa obtinem rezultate „here and now”. Mesianismul, mostenit si de la Ceasca, nu ne lasa sa rezolvam problemele noastre asteptand ca altcineva sa o faca (daca nu primarul, atunci judetul, neaparat guvernul si nu cumva sa-l uitam pe presedinte, UE, CEDO, ONU etc). Mass-media foarte rar si numai temporar se dezbara de cele doua tare. Un alt exemplu: o doamna (plus indignatul Jurnal National) cerea interventia autoritatilor pentru ca ROMTELECOM -firma privata- nu inlocuia mai repede niste cabluri furate.

  daniel-prudent

  27/02/2010 at 12:46 pm

  • daniel-prudent, salut!

   Nu stiu de cat timp citesti acest blog, in orice caz cred ca am postat cel putin cinci sau mai multe articole in care am discutat de subiectele propuse in comentariul tau.

   In orice caz ele se intorc in discutiile comentatorilor aproape zilnic.

   Sunt de acord ca ne-ar trebui niste „undite” pentru ca statul nu mai poate sa ne aprovizioneze cu „pesti” la infiunit.

   Theophyle

   27/02/2010 at 12:55 pm

 19. ca o completare la un comentariu precedent. Tatal meu (RIP) mi-a povestit ca la foametea din 1946 s-a dus la Sibiu si a adus si a facut etc… Azi in fata unei probleme nu aud decat: „sa ni se dea”, „sa ni se faca” etc..

  daniel-prudent

  27/02/2010 at 12:49 pm

  • ca fiecare obicei prost, greu de abandonat. Fara grija il vom abandona din lipsa de alternative 🙂

   Vezi postarea mea urmatoare pe acest blog 🙂

   Theophyle

   27/02/2010 at 12:56 pm

 20. @all pentru interesati o postare noua pe blogul de istorie:

  http://theo-phyl.blogspot.com/2010/02/mongolii-i.html

  Theophyle

  27/02/2010 at 12:51 pm

 21. Buna ziua,

  M-am intrebat intotdeauna ce anume ii face pe toti incompetentii sa intre in politica si sa-si asume sarcini care le depasesc competenta. Probabil, nefiind buni in meserie, isi inchipuie ca razbesc mai usor in politica daca au „anumite calitati”.
  Azi, am avut o mica satisfactie (rautacioasa, recunosc) citind articolul din Romania Libera;
  http://www.romanialibera.ro/actualitate/a178658-statiunea-baile-herculane-ii-retrage-titlul-de-cetatean-de-onoare-fostului-ministru-al-turismului-agathon.html
  Cu o „floare” nu se face primavara, ar fi bine daca s-ar mai vorbi si de asa -zisele realizari ale altora.
  Si sa existe si legi prin care sa fie trasi la raspundere, fara posibilitatea de prescriere in timp.

  cedric

  27/02/2010 at 1:06 pm

  • Cedric, salut!
   Il doare in fund pe Agathon, totusi gestul este salutar. Spewr ca toti magarii astia sa-si primeasca shuturile pe care le merita.

   La intrebarea „ce anume ii face pe toti incompetentii sa intre in politica” cred ca raspunsul este evident, lipsa de competente necesare pentru a promova in aceasta obscura lume.

   Theophyle

   27/02/2010 at 1:09 pm

   • aici venea commentu’ meu de mai devreme…

    fish

    27/02/2010 at 1:17 pm

  • Nici o problema ,suma ,,cetatenilor de onoare’ ramane constanta : a plecat Agaton, a intrat Gutau 🙂 aprropo, nu stiti, a fost dat pana la urma afara din partid, ca eu nu am gasit?

   Loda

   27/02/2010 at 3:20 pm

 22. http://news.yahoo.com/s/ap/20100227/ap_on_re_la_am_ca/lt_chile_earthquake

  SANTIAGO, Chile – A massive 8.8-magnitude earthquake struck Chile early Saturday, collapsing buildings, killing at least 16 people and downing phone lines. President Michele Bachelet declared a „state of catastrophe” in central Chile and said the death toll was rising.
  The largest earthquake ever recorded struck the same area of Chile on May 22, 1960. The magnitude-9.5 quake killed 1,655 people and left 2 million homeless. The tsunami that it caused killed people in Hawaii, Japan and the Philippines and caused damage to the west coast of the United States.

  Creanga

  27/02/2010 at 1:15 pm

 23. @Theo -nope. banii. cascavalul. name it whatever u want

  fish

  27/02/2010 at 1:17 pm

  • fish, salut 🙂
   Vorbind la modul pragmatic, numai cascavalul ii motiveaza pe baietii astia. Asta este si speranta mea intr-un final fericit. Sunt sigur ca ai cunostiinta povesti lui Cresus si cum s sfarsit el 🙂

   Theophyle

   27/02/2010 at 1:42 pm

 24. Pedalist ori liberal
  Vor sa pape cascaval
  De unde atata doctrina
  La oameni de plastilina

  Creanga

  27/02/2010 at 1:19 pm

 25. Dedicatie de la liberali

  Crinul nostru e gol
  Dar regele vostru-i matol
  De asta nu mai apare
  Bea o vodka la racoare
  Noi armele le ascutim
  Si incercam sa tintim
  Dracie, nu mai apare
  Ce plictiseala mare
  Hai mai prietene Victoras
  Sa facem un pokeras
  Nicidecum pe dezbracate
  Ca nevasta rau ma bate
  Cine va castiga
  Din Traian va musca

  Creanga

  27/02/2010 at 1:33 pm

 26. interviul care la dat campeanu, aratä f. clar.

  petro-liberalii , sunt de stanga.

  un nerusinat bätran, care se vrea liberal si laudä pe ilici, geoanä etc.
  o dovadä clarä , a fätzärniciei asa zisilor liberali.o dezamägire in plus.

  theo

  27/02/2010 at 1:53 pm

  • theo, omul e senil. Iarta-l 🙂

   Theophyle

   27/02/2010 at 1:55 pm

 27. dar totzi sunt senili.?!?!

  colaborarea cu geoanä, ilici consilierul lui täriceanu, etc.

  DECLARATIILE ACESTUI CADAVRU AMBULANT CRINOLIN,

  CU MUTRÄ DE ZOMBI SI DISCURS DE CRETIN, nu

  poate aduce decat dezastru, un mincinos intrigant.

  theo

  27/02/2010 at 2:08 pm

  • theo, nu te inflama nu are rost. Nu poti schimba nimic cu epitetele astea. Probabil ca ei ne considera la fel 🙂

   Theophyle

   27/02/2010 at 2:20 pm

 28. Salut din o tara cu soare astazi !
  In Romania a avea o diploma nu este sinonim cu a valora cit hirtia de diploma .
  Priviti din punct de vedere istoric .
  Incepind cu academician doctor inginer de renume mondial, trecind prin lucrari de doctorat in stiinte politice : crearea omului nou in societatea socialista multilateral dezvoltata, si ajungind la ultimul scandal universitar numit Spiru Haret , sintem o natiune care pune mai mult accent pe imagine , parvenire decit pe esenta , materie cenusie .
  Toti sefii de partid sint „blindati” cu diplome dar saraci in „materie cenusie „.
  Nu trebuie sa ne miram de nimic.
  Cind prostia conduce o natiune nu putem spera in ceva valabil , mai bun ! Indiferent ca unu este profesor , altul docent in drept . (se vede cit sint de capabili cind CC anuleaza niste decrete cu motivatia ca sint inconstitutionale !)

  Stefan A.

  27/02/2010 at 2:16 pm

  • Stefan, salut 🙂
   Niciodata situatia nu a fost atat de relevanta in fata realitatilor clare. Romania nu are elite capabile sa o conduca spre realizari adevarate.

   Astazi cred, ca mai toti recunosc asta. Stagnarea de 20 de ani impusa de derbedi colorati divers, ne-au adus aici.

   Cine valora ceva s-a dus sa-si valorifice potentialul in locuri in care putea fi apreciati.

   Theophyle

   27/02/2010 at 2:23 pm

 29. Fara sa fac reclama , cind Monica Macovei obtinea increderea vestului pe sectorul justitiei si deci intram in UE, cum a fost recompensata ?
  Un mare si gros picior in fund imediat dupa aderare ! Cit timp vom avea oameni politici cu constinta patata de morti sau furturi legalizate , non valoarea va fi mereu „promovata” in toate partidele si la toate nivelurile !

  Stefan A.

  27/02/2010 at 2:32 pm

  • Stefan
   Spui un mare adevar. Din nefericire cunoscut de toata lume inacceptat de majoritatea politicienilor inclusiv o parte din colegii ei de partid.

   Theophyle

   27/02/2010 at 2:39 pm

 30. Salutare tuturor!

  Situatia este cam aceeasi in toată lumea asta.
  Acu vreo 40 de ani in Tara tuturor posibilitătilor un oarecare Murphy a scos o zicere celebra, careia i s-au adaugat tot soiul de alte ziceri, dupa firea și „experienta amară” a fiecăruia care si-a dat obolul la constituirea celebrei culegeri Codex Murphy.

  Pentru cazul de față:

  « Cine se pricepe, face.
  Cine nu se pricepe, învată pe altii cum să facă.
  Cine nu se pricepe nici să învete pe alții, îi conduce pe toți!»

  Deci, boală universală… 😉

  oldhashu

  27/02/2010 at 2:40 pm

  • Salut @hashule,
   Cam ai dreptatea, vezi postarea me pe care am postyat-o acum. Poatei vei incepe sa primesti niste raspunsuri 🙂

   Theophyle

   27/02/2010 at 2:58 pm

 31. […] is the original post: Regele este gol si prost! This entry is filed under Romania – Blogs, Theo-Phyl. You can follow any responses to this entry […]

 32. Postare Noua 🙂

  Theophyle

  27/02/2010 at 2:58 pm

 33. Dizertatie de cinci stele! Acest bezmetic al politicii romanesti umbla liber pe sticla,arunca pe piata publica rationamente aiuritoare, era cit pe ce sa nauceasca istoria cu”Mihaela,dragostea mea” si ce este mai grav este ca opineaza cu lejeritate despre situatii interzise moralitatii sale!
  Probabil ca acest cetatean ,la facultatea de istorie a frecventat numai cursurile de socialism stiintific, caci numai asa i se pot motiva mediocritatea tupeisto-agresiva si moralitatea politica de-a dreptul dubioasa. Sunt convinsa ca istoria il va plasa acolo unde ii este locul- la groparii liberalismului- exemplu- iti pui grupul parlamentar sa voteze NUP. pentru Nastase, coroborat cu declaratia ferma cum ca acesta ar fi un aparator al valorilor democratiei-era in plina campanie prezidentiala, iar Iliescu este un fost presedinte rezonabil,luat prin comparatie cu „criminal” Basescu. Baiatul asta este un adevarat cosmar. Traiasca Norica si Rusanu,prietenii stiu de ce…

  Mihaela

  27/02/2010 at 5:37 pm

  • Mihaela,salut 🙂
   mai devreme sau mai tarziu omul va fi rejectat de pe scena politica la fel ca Geoana. Pana la urma si credulii se prind ca un prost este nu mai un prost 🙂

   Theophyle

   27/02/2010 at 5:55 pm

 34. Salut
  Asa de simplu si exact,dar uneori timpul fizic este mult mai lung decit cel istoric

  Mihaela

  27/02/2010 at 6:03 pm

 35. Hai ca mi-a placut 🙂 O singura observatie, ca tot imi sari-n ochi:

  Pana la urma si credulii se prind ca un prost este nu mai un prost 🙂

  Ia sa vedem, te prinzi despre ce-i vba… ? 😉

  Hai pa

  AVP

  28/02/2010 at 12:41 pm

 36. […] echipe. Suntem fericiţi că asistăm la un meci frumos, cu ocazii şi ratări de ambele părţi, goluri multe, răsturnări de scor, cartonaşe galbene, cartonaşe roşii, schimbări reuşite sau de […]


Comentariile sunt închise.