Politeía

Quis custodiet ipsos custodes?

Basescu, dictatorul Europei!

Al naibii Basescu asta! A reusit sa devina si dictatorul Europei. Dupa ce l-a fortat pe Boc sa faca ce doreste el, a reusit sa-l forteze si pe Barroso. Numai Geoana are valoare, el s-a plimbat cu atata succes la Casa Alba ca Bill Clinton a hotarat sa ne viziteze pentru 6 ore si ne-a dat un comunicat impreuna cu liderul regional Emil Constantinescu (numele de cod Ţapul)  ca trebuie sa mai asteptam niste ani dupa celelalte state est-europene pentru a deveni membri NATO si UE.

Basescu l-a dorit pe Dacian Cioloş comisarul pentru agricultura al UE, un portofoliu de o importanta vitala in Uniunea Europeana si cu sanse de a ne introduce in lumea buna a Europei, si l-a primit. In acest timp, Geoana isi publica amintirile, aducandu-si aminte ca fetita lui a molfait degetul lui Clinton, acelasi deget aratat romanilor in piata Universitatii in compania lui Milica Constantinescu.

In mare, asta ar fi diferenta intre un Geoana care scrie amintiri despre nimic si un Basescu care face istorie. Sa ne auzim de bine tonomatilor, postacilor si tuturor aderentilor la “formele fara fond” ale lui Crin Antonescu!

In istorie, multe caravane au trecut si multi caini au latrat la ele. Sunt oameni care se straduiesc pentru Romania si sunt oameni care o jefuiesc.  Asta a fost istoria noastra dintotdeauna. Trebuie schimbat cursul ei. Noi putem participa sau putem sta de o parte, faceti fiecare dupa constiinta lui!

Update: Cred ca pe asta au uitat-o la iRealtatea Tv

Credit: aici

Written by Theophyle

27/11/2009 la 5:19 pm

194 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. berenger, salut. Din cauza lui Eugen Ionesco. Berenger este eroul bun, modest si onest in apreoape toate piesele lui 🙂

  Theophyle

  27/11/2009 at 5:40 pm

 2. Buma seara tuturor!

  Stranii bremuri stranii personaje…
  Eugen Ionescu ramane acolo unde l-au ursit ursitoarele…
  Noi, aici ce facem? Mai e loc de speranta in curatenie si dreptate sau trebuie sa ne retragem iar in catacombe…
  Nu stiu ce sa mai cred, dar o sepranta de bine inca mai e. Oi fi printre putinii care inca mai cred, ca poate fi si izbavire dupa calvar?
  Sper cu sufletul si inima cata un purice ca adevarul nu va fi izgonit de pe aici.

  andrzej

  27/11/2009 at 5:59 pm

 3. Seara buna all,

  Nu am auzit nimic de caseta din Curentul, e reala sau nu? Cum pun tovorasii tara la cale, ca in Africa.

  Eu raman Creanga, cu frunze cu tot….

  Creanga

  27/11/2009 at 6:03 pm

 4. „Sunt oameni care se straduiesc pentru Romania si sunt oameni care o jefuiesc.”
  Asa e, dar acum, pt prima data, parerea si votul fiecaruia conteaza…deci fiecare poate influenta, fiecare si-o face cu votul sau nevotul lui.

  Tio

  27/11/2009 at 6:04 pm

 5. Salut Theophyle, salut prieteni
  Basescu este dictator mondial. Imi aduc aminte cum a batut din picior si i-a adunat la Bucuresti pe toti NATO-istii mondiali de la canadieni pina la turci, y compris tzarul Putin. Democratii ailalti de tip Nea Nelu, Tzapatterro etc nu si-au permis apucaturi dictatoriale de tipul asta.

  Un tanar de stanga

  27/11/2009 at 6:05 pm

 6. Am citit astazi cateva scrisori a lui Winston Churchill, cata asemanare intre felul de a gandi a celor doi oameni, fenomenal. Au multe lucruri in comun , interesant 🙂

  Theophyle

  27/11/2009 at 6:11 pm

 7. Apropo de casete , filmulete si alte efecte de spectacol, eu cre960d ca atitudinea de noncombat a pd-l e cam iscanta. Alegatorii si aici ma refer la cei nehotarati asteapta o replica pe masura.
  Deocamdata observ ca stafff-ul lui Traian Basecu se screme cu justificari.
  Aduceti-va aminte ca politica in „trena” i-a netezit calea lui iliescu in anii’90.

  andrzej

  27/11/2009 at 6:13 pm

 8. Salut, Creanga, andrzej, Tio si TDS 🙂

  Majoritatea oamenilor cu care am vorbit sunt de parere ca facaturile impotriva lui Basescu au ajuns la limita in care „face” sa ajungi la vot. 🙂

  Theophyle

  27/11/2009 at 6:14 pm

 9. andrzej, cred ca se asteapta o expertiza de la Londra 🙂

  Theophyle

  27/11/2009 at 6:15 pm

 10. Apropo de politica „in trena”, consider ca cei care cred ca evenimentele pot fi „modificate” ulterior si ca „e mai util sa observam pasii adversarului si dupa aceea sa actionam”, eu cred ca cei care provoaca evenimentele sunt cei care castiga, ceilalti vor fi vesnic spectarori si „analisti”.

  andrzej

  27/11/2009 at 6:19 pm

 11. seara buna tuturora,
  mi se pare mie sau a ramas doar Basescu in cursa la Presedentie … ca iepurasul a disparut cu totul 😆

  vorbind serios, nu ar fi cazul ca aceste intalniri intre candidati sa fie fixate o data pentru totdeauna si, apoi, cine se prezinta bine … cine nu vrea, nu vrea … cum sa va spun Teleleviziunea de stat nu este „un stat in stat” ca sa faca cum ii place 😦

  viviana

  27/11/2009 at 6:25 pm

 12. Buna TeoPH! , Sper ca rezultatul expertizei londopneze sa fie inceputul unui proces penal prin care patriciuus& acolitii sa fie judecati exemplar.
  Daca nu va fi asa inseamna ca minciuna va plana vesnic asupra tuturor si NOI TOTI suntem partasi.
  VREAU CA MACAR ACEST CAZ SA FIE ELUCIDAT LA LUMINA ZILEI, URGENT SI FARA ECHIVOC.

  andrzej

  27/11/2009 at 6:25 pm

 13. Buna seara tuturor,

  Azi am mai „convins” pe cineva: pe 6 mergem impreuna la vot. I-am explicat ca nu va avea loc in tara Presedintelui Geoana, a Parlamentului PSD-PNL, a taxelor marite dupa cota progresiva de impozitare, ca economia va fi si mai mult furata, ca riscam un sut in fund din partea Europei.

  L-am intrebat daca-si gaseste locul. Si a zis: „Sa fiu al naibii daca nu ai dreptate. Nu m-am gandit”.

  Prieteni,

  Cu cat mai grea este lupta cu atat mai dulce este victoria!

  Andrei

  27/11/2009 at 6:29 pm

 14. Bună seara!

  Să nu cădem în capcana calării pe dezbaterea clip real/clip contrafăcut.

  Se doreşte blocarea campaniei electorale pe acest subiect. La Vîntu TV s-a vorbit despre o ştire într-un ziar din străinatate (Macedonia, parcă), care mentionează că TB cere o expertiză pentru filmare.

  Riddick

  27/11/2009 at 6:31 pm

 15. viviana, buna seara. Geoana inima-de-purice a intrat invata pe de rost, ce trebuie sa zica la televizor. TVR a ramas din 1990 o televiziune libera (de adevar) 🙂

  Theophyle

  27/11/2009 at 6:32 pm

 16. Andrei, salut, bine faci. Suficient ca fiecare sa aduca numai un singur votant 🙂

  Theophyle

  27/11/2009 at 6:33 pm

 17. Vreau dreptate acum aici in tara mea. Nu vreau sa ajung ca idiotul acela di Cluj care acum 6-7 ani declara prin gazetele unguresti ca s-a saturat de Romania.
  Daca dreptatea exista, atunci sa fie dreptate. Vreau adevarul imediat , acum, cu asumarea responsabilitatilor tuturor celor implicati in acest circ.
  Daca presedintele Basescu e vinovat, atunci sa aiba puterea de a recunoaste gresala, daca nu e, vreau sa ceara explicit justitiei sa-si faca datoria.

  andrzej

  27/11/2009 at 6:34 pm

 18. Riddick, salut. cred ca lucrurile numai au nevoie de nici o justificare. Majoritatea oamenilor sunt siguri ca este o facatura.

  Theophyle

  27/11/2009 at 6:34 pm

 19. Cristian Preda la iRealitatea între 20:00-21:00.

  Riddick

  27/11/2009 at 6:37 pm

 20. Am vazut asta:
  http://romaniadeieri.blogspot.com/2009/11/55-de-grade-in-sens-orar-luminozitate.html
  Dincolo de opiniile mele care le-am exprimat si la Dan si la mine, acest slow motion pune clar prima inregistrare sub zona de cotrafacere evidenta.

  turnofftheglory

  27/11/2009 at 6:38 pm

 21. Pentru cazul cu filmul prezentat la televiziunile mogulilor care acuza presedintele de o fapta blamabila , consider ca e de datoria presedintelui Basescu sa-si apere neantarziat onoarea in justitie.
  Cazul este un caz grav iar martorii si dovezile exista.
  INSIST ca presedintele sa actioneze in judecata pe autorii si distribuitorii stiri cat si pe cei care au initiat aceasta dezinformare, iar justitia are obligatia sa demonteze clar si transparent aceasta „afacere”.

  andrzej

  27/11/2009 at 6:46 pm

 22. Update: Uitati-va in subsolul articolului de mai sus 😆

  Theophyle

  27/11/2009 at 6:46 pm

 23. Salut @TOG :)eu privesc numai televiziuni serioase b1Tv si OTV 😀

  Theophyle

  27/11/2009 at 6:48 pm

 24. Articol în Pravda.Ru (site online, Pravda a fost lichidată de Elţân după puciul din 1991-Wikipedia:The new Pravda newspaper and Pravda Online are not related in any way, although the journalists of both publications are still in touch with each other. The paper Pravda tends to analyze events from a leftist point of view, while the web-based, tabloid-style newspaper often takes a nationalist and sensationalist approach.)

  Europe Needs to Cast USA Aside Before It Is Too Late

  The European Union needs the joint all-European army. The subject surfaced in the beginning of the 1990s, when European countries realized the scale of global changes after the fall of the iron curtain.

  The US administration is very negative about the idea. The question about the all-European army was pushed into the background after the Balkan war, when European armies were acting within the framework of KFOR and NATO. The USA believed that one needed to strengthen NATO, and everyone agreed. France was trying to show resistance to it, but after the nation became a full-fledged member of NATO on Sarkozy’s initiative, the French administration forgot about the creation of the all-European army too.

  http://english.pravda.ru/world/europe/27-11-2009/110792-europe_usa-0

  Riddick

  27/11/2009 at 6:53 pm

 25. TeoPh, acest up-date are vreo legatura cu expertiza londoneza asteptata?
  Sincer, eu astept o reactie vie, pe masura impactului imaginilor care il incrimineaza. Taieturile de presa sunt aicisi vormai circula cateva ore, dar raspunsul promis de presedinte se lasa asteptat.
  Am spus si voi repeta, doar un raspus la fel de dur va avea impact.
  Daca eram in locullui Basescu acum se derula prima infatisare la tribunal.

  andrzej

  27/11/2009 at 6:55 pm

 26. O preiau.

  turnofftheglory

  27/11/2009 at 6:59 pm

 27. andrzej, nu dragul meu. Este un articol scris intr-un ziar afiliat grupului Intact (adica antenele lui Voiculescu). Ei au stiut ca toata caseta este o baliverna. Suficient daca vedeau in arhiva lor acest document. 🙂

  Theophyle

  27/11/2009 at 6:59 pm

 28. Tot în Pravda.Ru : 🙂

  Emotional Romanian President Becomes Hitman To Win More Popularity

  Romanian President Traian Basescu has found itself in the middle of a huge scandal at night of November 26. The scandal will most likely affect the results of the presidential runoff election in Romania on December 6.

  TV viewers all across the small nation in Eastern Europe could see their president attacking a young man during a pre-election rally. The president hit the young man in the face after he went too close to the stage.

  When the footage was shown, journalists asked the president for comments. The president simply said that he would first have to review the footage carefully and then release a special statement on the matter.

  http://english.pravda.ru/world/europe/27-11-2009/110795-romania-0

  Riddick

  27/11/2009 at 7:02 pm

 29. meritul nu este al lui Băsescu pentru că Cioloş e comisar la agricultură. Cioloş, reprezintă efortul întregii diplomaţii româneşti…campanie electorală nu înseamnă şi arogare de merite…

  geotax

  27/11/2009 at 7:02 pm

 30. Geotax, vezi ce spun oficialii europeni.

  turnofftheglory

  27/11/2009 at 7:05 pm

 31. Aveti dreptate.

  turnofftheglory

  27/11/2009 at 7:09 pm

 32. geotax, salut.

  Despre care diplomatie vorbesti? Despre Severin care a sabotat numirea lui Cioclos din prima zi, sau despre Norica Nicolai care a facut apel direct sa nu-l numeasca pe Cioclos.

  Cioclos a fost numit cu ajutorul PPE si dupa insistentele lui Basescu si legaturile lui cu Barroso.

  Citeste te rog si documnenteaza-te. Despre manipulari si furtul de credit, apeleaza te rog la degetul lui Geoana sau la revolutia „bunului simt” a lui Crin Antonescu. Multumesc.

  Theophyle

  27/11/2009 at 7:09 pm

 33. Geotax –
  Cind iese ceva bine nu are merite Basescu , altminteri cind iese irau Basescu e singurul vinovat….

  Basescu are merite si pentru ca a mers pe mina agriculturii si nu pe mina lui H20ul PSD-ist…
  Cu ura asta a voastra irationala, puneti in pericol alegerea singurului candidat la presedentie valabil pentru momentul asta in Romania

  Un tanar de stanga

  27/11/2009 at 7:09 pm

 34. Plus relatia foarte buna de baieti de gasca: Base si Sarkozy 🙂 a contat enorm

  Un tanar de stanga

  27/11/2009 at 7:11 pm

 35. Eu vreau sa spun doar atat, voi lua o pauza in acest capitol. Astept sa se clarifice lucrurile. Nu ma mai bag deloc caci simt cat urat e dansul. E cam multa smecherie aici. Eu nu mai am chef.

  turnofftheglory

  27/11/2009 at 7:11 pm

 36. Este scarbos cum se joaca si cum se toaca. Il votez pe Basescu si Dinu Patriciu nu ma va face sa ma razgandesc.

  turnofftheglory

  27/11/2009 at 7:14 pm

 37. @TOG, la ce te referi?

  Theophyle

  27/11/2009 at 7:14 pm

 38. 😆 si acum cei care sunt pe scena (in foto) au cuvantul … si liberalii aia care ar trebui sa voteze cu Geoana nu au nici o intrebare?!

  viviana

  27/11/2009 at 7:17 pm

 39. Buna seara,
  Va dau un link la secvente dintr-un articol din Deutsche Welle.
  Din pacate n-am putut sa copiez randurile.
  http://prezidentiale.evz.ro/emain/articolul/877678/quotFabrica-de-impachetat-fumquot-si-jurnalismul-quotde-pistolariquot

  Am scris la postarea precedenta ca azi , la Evenimentele zilei de pe B1, Gusa a declarat ca nu Geoana se ocupa de campania murdara ci Patriciu.
  Cred ca au ei niste rectii ale alegatorilor si vor sa se delimiteze desi le convine atacul.

  cedric

  27/11/2009 at 7:17 pm

 40. Ok, TeoPh.
  Revenind la tema asa dori sa fac o subliniere la cuvantarea de prezentare a d-lui Ciolos pe care presedintele Basescu a simtt nevoia sa o faca si anume ca prin investire dl. Ciolos va fi COMISAR EUROPEAN si va gestiona problemele agriculturii euopene.
  ATENTIE: dl. Ciolos va reprezenta Romania , dar mandatul sau va fi EUROPEAN.

  andrzej

  27/11/2009 at 7:20 pm

 41. andrzej, stiu, dar asta inseamna influenta politica pentru Romania.

  Theophyle

  27/11/2009 at 7:21 pm

 42. La subiectul „Base violentul”. E prea scarbos. Am fost la softpedia pe forum. Omul ce modereaza acolo simte fake-ul. Trebuie sa iti spun cine este si cat e de competent?
  E treaba PDL sa demonteze aceasta magarie. Mie imi este o scarba imensa sa mai invart acest subiect oribil.

  turnofftheglory

  27/11/2009 at 7:22 pm

 43. Viviana, singurul lucru interesant, este ca Patriciu nu se afla in aceasta poza, asa ca nu avea cum sa vada „pumnii” lui Basescu 🙂

  Theophyle

  27/11/2009 at 7:22 pm

  • 😆 EXACT … 😆 😆

   viviana

   27/11/2009 at 7:41 pm

   • cred ca si la voi s-a auzit de intoxicarile care se practica in presa italiana in ultimele luni, eu sunt satula pana peste cap 😦

    Trebuie sa va spun ca Basescu ma impresioneaza cu stapanirea de sine pe care o demonstreaza … nu ca s-ar distra pentru ceea ce i se intampla insa trebuie sa recunosteti ca zambetul de pe buze nu-i lipseste si asta dovedeste ca e sigur de el. Complimente domnule Presedite 🙂

    viviana

    27/11/2009 at 7:49 pm

 44. @TOG, si eu cred ca nu ma voi ocupa mai departe cu asta. Daca PDL nu face nimic, cine suntem noi?

  Theophyle

  27/11/2009 at 7:23 pm

 45. Este o onoare pentru Romania si o foarte grea misiune pentru dl. Ciolos, agricultura europeana este un ministeriat foarte dificil si imprevizibil….

  andrzej

  27/11/2009 at 7:24 pm

 46. La blogul lui Alexandru Mitache – 8 întrebări:

  # În afara de Lavinia Şandru, despre care ştim cîtă credibilitate are, de ce nu a intervenit până acum niciun alt participant la acel miting aflat atunci pe scenă (Meleşcanu, Tăriceanu, etc.), care ar fi trebuit să fie martorii celor două loviri?
  # Întrebat de ce nu a relatat sau de ce nu a devoalat până acum “monstruozitatea” la care a fost martor, Patriciu a răspuns că nu a făcut-o pentru că nu a avut dovezi. Nu pare hilar că într-un mediu în care se împroaşcă, de 20 de ani încoace, cu calomnii sfruntate, pe domnul Patriciu l-a apucat brusc discreţia morală în legătură cu omul despre care crede că i-a dictat arestarea? Apoi, pentru a întoarce spatele unui “scelarat” nu-i trebuie nimănui dovezi. Declari ceea ce ai de declarat despre persoana respectivă, îi retragi sprijinul acordat până în acel moment şi te retragi din grupul ei. Eu am avut cunoscuţi turnători şi atunci cand am aflat acest lucru m-am despărţit de ei, fără să trebuiască să dovedesc ceva.
  # Din problema expusă mai sus se naşte întrebarea firească: de ce au mai mers Dinu Patriciu şi prietenul său Călin Popescu Tăriceanu liniştiţi, zâmbitori şi triumfători împreună şi alături de “sceleratul bătauş de copii” Traian Băsescu, câteva luni bune, până fix în momentul în care acesta a refuzat favorul cuprins în faimosul bileţel roz, care era galben?
  # Dinu Patriciu a afirmat că a vazut cu ochii lui ÎNCĂ o lovitura în… PLEXUL copilului. Plexul este situat la nivelul cavităţii abdominale. Cum a putut ajunge Băsescu cu mâna la acel nivel? Dacă această a doua lovitură despre care vorbeşte Patriciu a avut loc când copilul era pe scenă, la îndemâna lui Băsescu, este evident că ar fi fost văzuta măcar de câteva zeci de oameni, dintre cele câteva mii care erau prezente acolo.
  # Cum de n-a ieşit la iveală această înregistrare video în momentul referendumului de suspendare a preşedintelui, cand ar fi fost cu adevărat distrugătoare şi când ar fi putut scuti câţiva cercetaţi penal de emoţii măcar doi ani?
  # Cum de timp de cinci ani absolut nimeni nu a pomenit o vorbă despre ACEST gest oribil, atâta timp cât s-a turuit la nesfârşit despre beţii, orgii, trafic de armament, etc.? Cum se poate ca într-o societate atât de plină de bârfe şi de calomnii să nu transpară aceste fapte comise într-un loc atât de public şi într-un moment atât de vizibil, văzute de unii dintre cei mai aprigi duşmani ai preşedintelui?
  # Îi vede cineva pe Lavinia Şandru şi pe Cosmin Guşe tăcând, discret, pudic şi deontologic, timp de 5 ani şi nesuflând niciun cuvânt despre acest incident ştiut şi văzut de centuristă cu ochii ei de căprioară (atît de blândă? nu, atât de păroasă), după câte sute de alte minciuni nedovedite au mai spus cei doi în această perioadă???
  # În sfârşit, îl vede cineva pe Băsescu enervându-se, sau măcar supărîndu-se, dacă un copil (sau chiar oricine altcineva) striga atunci “Votaţi Iliescu!” (când de fapt candida Nastase, care încerca, tocmai, să-şi detaşeze imaginea de cea a lui Iliescu )?

  http://alexandrumitache.wordpress.com/2009/11/27/filmuletul-vazut-cu-capul/

  Riddick

  27/11/2009 at 7:24 pm

 47. Riddick banuiesc ca subiectul asta i-a adus puncte nu l-a ingropat. Cam asa percep eu lucrurile.

  turnofftheglory

  27/11/2009 at 7:26 pm

 48. Da TeoPH , stiu , conteaza, dar e unul din cele mai grele misiuni si as vrea ca sucesul misiunii d-lui ciolos sa nu fie furat de ticalosii rosii.

  andrzej

  27/11/2009 at 7:28 pm

 49. @cedric, Guse incearca sa faca damage control ptr ca mizeria tinde sa loveasca mai puternic in Geoana decat in Patriciu si Antonescu. Patriciu nu candideaza, Antonescu e iesit din cursa dar Geoana mai are nevoie de voturi si cum poate el sa se prezinte ca un candidat cool si civilizat cand devine partas la mizeria asta? Dar de ce ii e frica lui Geoana nu scapa: tot trebuie sa se intalneasca si sa dezbata cu Basescu.
  @theophyle, interesanta observatie. La asta ma gandeam si eu ieri. Oare exista modalitati sa dovedim ca Patriciu nu a participat la respectivul miting electoral si deci nu avea cum sa vada direct ce s-a intamplat?

  clemycali

  27/11/2009 at 7:28 pm

 50. Pe blogurile peneliste încep îndoielile (nu la clip, ci la „eficienţa” lui) :mrgreen:

  Riddick

  27/11/2009 at 7:28 pm

 51. clemycali, toata ziua stau astazi in arhive. Vom vedea 🙂

  Theophyle

  27/11/2009 at 7:30 pm

 52. Theophyle, prieteni salut! Azi maine Basescu ajunge tiranul mapamondului 😆

  Spuneti-mi, please, e programata vreo dezbatere televizata? Macar o confruntare cu geoana?

  noradamian

  27/11/2009 at 7:34 pm

 53. Seara buna Riddick!
  Eu as prefera ca ei ticalosii sa caute justificari si raspunsuri.
  Eu am o opinie pe care nu voi inceta sa o expun: Daca e facatura, trucaj, manipulare presedintele se poate impune opiniei publice NUMAI PRIN ACTIONAREA IN JUDECATA A CELOR CARE S_AU FACUT VINOVATI DE: FALS IN DECLARATII, INSTIGARE LA MARUTRIE MINCINOASA, MARTURIE MINCINOASA,etc., IMEDIAT IN FATA PUBLICULUI, AZI.

  andrzej

  27/11/2009 at 7:36 pm

 54. La blogul lui Cătalin Avramescu:

  Un numar de circ

  Ati vazut vreodata numarul acela de circ in care un fel de papusa de mari dimensiuni este aruncata incoace si incolo, dupa care e pliata si desfacuta? Bratele ii sint facute nod, picioarele ii sint date dupa git, iar Mutzunache este introdus intr-o cutie. Surpriza, la final, este ca “papusa” se dovedeste un individ real, imbracat intr-un costum de clovn. Miscarile personajului sint atit de neverosimile din cauza unei flexibilitati totale a coloanei vertebrale si a articulatiilor.

  Senzatia aceasta am avut-o atunci cind am deschis – foarte rar! – televizorul pe canalele de “stiri” ale mogulilor. Si l-am vazut pe Dinu Patriciu pe post de critic de film. Las la o parte acum analiza acestei afaceri sordide. Observ insa ca d-nii Patriciu, Voiculescu si Vantu s-au descotorosit de Mircea Geoana cu aceeasi gratie cu care marioneta de la circ este aruncata pe podea. Dezbaterea prezidentiala nici macar nu mai e mimata. Marile teme ale natiunii nici macar amintite. Disputa intre ideologii uitata. Valoarea de utilizare a lui Mircea Geoana a fost declarata brusc nula din clipa in care Dinu Patriciu s-a decis sa intre el insusi in arena politica. Nici cind incearca sa preia Presedintia d-l Geoana nu inspira consideratie din partea multi-miliardarilor cu dosare penale.

  http://web.me.com/avramescu/Avramescus_Site/Blog/Entries/2009/11/27_Un_numar_de_circ.html

  Riddick

  27/11/2009 at 7:37 pm

 55. Esti cam nedrept cu Milica. Omul ala a avut un rol important pentru Romania. Ne-a reorientat practic politca externa catre vest. Nici nu era de asteptat sa intram in NATO in 1997. Totusi este de apreciat pentru curajul pe care l-a avut in cazul razboiului din Iugoslavia. Si-a asumat o mare raspundere atunci. Cu atat este mai trista decaderea lui incepand cu anul 2000.

  Englezu'

  27/11/2009 at 7:37 pm

 56. Nora, servus. Din cate stiu eu, nu. Cred ca Geoana il cauta pe Iohannis 😀

  Theophyle

  27/11/2009 at 7:37 pm

 57. buna seara,

  eu sint optimist de ieri!!!
  🙂

  orangeskorpion

  27/11/2009 at 7:40 pm

 58. RIDDICK, si inca azi e cam tarzior, dar nu foarte tarziu.
  Maine va va fi a treia zi iar pentru romani e cam mult : „orice minune tine trei zile”, dar:”prima impresie conteaza”…

  andrzej

  27/11/2009 at 7:40 pm

 59. Englezu’,salut. Cred ca citim alte documente 🙂

  Milica nu a stiut sa negocieze „dreptul de survol,” daca ar fi facut-o ca un om, eram in NATO impreuna cu toti ceilalti.

  Sunt multe detalii care nu sunt inca cunoscute, vor fi probabil mai devreme sau mai tarziu. Milica a fost un incompetent tot timpul, nu numai o perioada 😆

  Theophyle

  27/11/2009 at 7:41 pm

 60. @andrzej: sper sa fie adevărat ca se cere expertiză, au venit cu gulguta cum ca expertul PDL (Blaga pe nume, parcă), a examinat „doar” ce s-a postat pe net, nu materialul video propriu-zis, pe care se pare ca vor sa i-l puna la dispoziţie (chestiune de rezoluţie).

  Riddick

  27/11/2009 at 7:41 pm

 61. skorpi. salut. E bine optimistii traiesc mai mult decat pesimisti 😆

  Theophyle

  27/11/2009 at 7:42 pm

 62. ThPh,
  7.37 p.m.

  😆

  orangeskorpion

  27/11/2009 at 7:44 pm

 63. @Riddick, pai sa se intrebe cat de eficienta a fost manaria si daca nu cumva se intoarce impotriva lor. Mie nu-mi pare rau ca au inceput sa fie dilematici.
  @englezu, Milica a avut sansa sa-l trimita langa Cosma la puscarie pe Iliescu si nu a facut-o. Avea toate informatiile necesare iar Nastase si restul partidului se kksera pe ei de frica si nu s-ar fi opus de nici un fel. N-a facut-o din motive pe care nu le-a inteles nimeni niciodata. Iar acum e sluga la darloaga coalitie carepanala urma i-a nenorocit mandatul. Cum pot eu sa-l respect sau sa fiu blanda cu el?

  clemycali

  27/11/2009 at 7:47 pm

 64. @Riddick e vorba de regizorul Lucian Blaga, care este un bun expert in TV, ceea ce se povesteste in targ este ca s-ar fi cerut ajutorul laboratoarelor Scotland Yard, cat de adevarata este chestia, numai Dumnezeu si stafful lui Basescu stie. Personal nu pre sunt dispus sa cred. PDListi nu sunt stilul de oameni care stiu sa faca o treaba cum trebuie.

  Theophyle

  27/11/2009 at 7:49 pm

 65. La Nasul, incepe o editie speciala, desi vinerea nu are emisiune. Poate o fi ceva interesant. Oricum, la Realitatea nu mai privesc .

  cedric

  27/11/2009 at 8:03 pm

 66. La NASUL – editie speciala

  Un tanar de stanga

  27/11/2009 at 8:05 pm

 67. interesant (preluat de la ITMorar):

  Poate reuşim să aflăm în sfârşit unde au fost, în ce misiune şi în ce calitate tovarăşii Patriciu şi Tăriceanu în decembrie 1989, când avionul lor a aterizat la Sofia, de unde au fost aduşi la Bucureşti cu o maşină neagră.

  orangeskorpion

  27/11/2009 at 8:05 pm

 68. buna seara @ all

  eu am o singura intrebare legata de incident: daca patriciu a vazut agresiunea, de ce nu a intervenit, cum fiecare barbat ar trebui sa intervina cand vede o femeie sau un copil agresati pe strada?
  in plus, patriciu e un munte de om, pe cand basescu e cam „minion”

  in rest, meritul pt ciolos apartine oricui, dar nu lui basescu, asta e noua teorie

  razvan

  27/11/2009 at 8:05 pm

 69. Teophyle

  Probabil ma cunosti deja si ma consideri „anti-Basescu”. Iti scriu ca sa demontez acest mit :P. Am salutat si eu printr-o interventie pe blog numirea lui Dacian Ciolos pe care o consider un succes pentru Romania si pentru Basescu. Aceasta numire a venit intr-un moment extrem de propice pt Traian basescu. Este practic un contraatac, dar la alt nivel moral, dupa atacul de ieri cu filmul.
  AVANTAJ BASESCU. Cred ca rezultatele din 6 decembrie s-au cam jucat in astea doua zile.

  Dan Patrascu

  27/11/2009 at 8:09 pm

 70. Dan Patrascu, salut. Opinia ta este respectata chiar daca este „anti”. Nu-mi aduc aminte sa nu fi publicat un comentariu semnat de tine, asa ca nu are nici o importanta care este opinia ta cat timp este exprimata civilizat 🙂

  Theophyle

  27/11/2009 at 8:12 pm

 71. Agari a detasat o imagine acuzatoare-facatura e clara – La Nasul

  Un tanar de stanga

  27/11/2009 at 8:13 pm

 72. razvan, buna seara 🙂

  Theophyle

  27/11/2009 at 8:13 pm

 73. skorpi, su tu acuma, au participat la un congres liberal 🙂

  Theophyle

  27/11/2009 at 8:14 pm

 74. Am vazut explicatia si doveziile manipularii video.

  turnofftheglory

  27/11/2009 at 8:14 pm

 75. Case closed.

  turnofftheglory

  27/11/2009 at 8:15 pm

 76. congres liberal in decembrie 1989???
  ce glumetz esti, ThPh…

  orangeskorpion

  27/11/2009 at 8:20 pm

 77. skorpi, sunt 😀

  Theophyle

  27/11/2009 at 8:24 pm

 78. @skorpion, la inceputul lui decembrie 1989 au fost mai multe grupuri si personaje care au calatorit la Moscova si alte tari mai mult sau mai putin prietene. De excursia celor doi recunosc ca nu stiam. Bravo IT Morar ca a venit cu informatia. Chiar ar trebui intrebati unde s-au plimbat ei cand granitele erau practic inchise.

  clemycali

  27/11/2009 at 8:26 pm

 79. Atentie, atentie, stire colosala omisa de moguli

  Presedintele Comisiei pentru Afaceri Europene a Bundestagului: Nominalizarea lui Dacian Ciolos la Agricultura arata GREUTATEA presedintelui Romaniei la BRUXELLES

  http://www.hotnews.ro/stiri-esential-6573680-presedintele-comisiei-pentru-afaceri-europene-bundestagului-nominalizarea-lui-dacian-ciolos-agricultura-arata-greutatea-presedintelui-romaniei-bruxelles.htm

  orangeskorpion

  27/11/2009 at 8:28 pm

 80. clemy,

  informatia nu provine de la ITM, ci de la un postator…

  orangeskorpion

  27/11/2009 at 8:30 pm

 81. @skorpion, si mai bine. Sunt destui cei care stiu multe despre evenimentele din decembrie 1989 si care au tacut pana acum din varii motive. A venit vremea sa se faca lumina.

  clemycali

  27/11/2009 at 8:31 pm

 82. @ theophyle

  Da, mi-ai publicat toate commenturile :). Multumesc.
  Imi plac discutiile contradictorii atunci cand sunt civilizate.

  Dan Patrascu

  27/11/2009 at 8:33 pm

 83. @Dan, nu poti trai intr-o comunitate daca nu doresti un dialog. Nu am nimic cu cei care considera ca gresesc, am nevoie insa sa stiu de ce cred ei ca eu gresesc. Dac au argumente in afar lozincilor exista o dezbatere, daca nu, ne vedem alta data pe alte subiecte 🙂

  Theophyle

  27/11/2009 at 8:42 pm

 84. de revazut:

  cit teatru!!!

  orangeskorpion

  27/11/2009 at 8:49 pm

 85. acum am ascultat prima data videoclipul cu antonescu….

  nu imi vine sa cred cit:
  cabotinism,
  demagogie,
  impostura,
  minciuna,

  a proferat ATUNCI crin, ca ACUM la nici citeva zile sa ii sara in bratele lui
  geoanel tras de atze de catre iliescu + patriciu…

  de analizat un asemenea comportament politic, care va esua in cimitirul politic foarte curind….

  orangeskorpion

  27/11/2009 at 8:57 pm

 86. skorpi, asta se numeste politica in cea mai abjecta forma 😦

  Theophyle

  27/11/2009 at 8:59 pm

 87. ABJECT, asta este cuvintul….
  oare o mai dormi linistit floarea mortului?

  orangeskorpion

  27/11/2009 at 9:01 pm

 88. @skorpion, pai clipul asta este edificator ptr cei care l-au votat pe Crin convinsi de retorica lui gaunoasa. Omul ar trebui intrebat cand a fost sincer: cand il injura pe Geoana sau acum cand e agentul lui electoral? Ori e laie or balaie ca amandoua atitutdinile nu sunt compatibile. Pe mine nu ma mira.

  clemycali

  27/11/2009 at 9:01 pm

 89. clemy,

  este schizofrenie curata !!!!!!

  este pericol total!!!!

  kafka a fost copil mic in comparatie cu ceea ce se intimpla in Ro!!!
  nu degeaba spunea lazaroiu, ca daca iese geoana, el emigreaza…

  orangeskorpion

  27/11/2009 at 9:03 pm

 90. seara buna,
  eu astept sa treaca wekend-ul.
  si sa vad cand va avea curajul jioana sa scoata capul…
  deci basescu,i-a propus vreo 3 intalniri,a trecut 1 saptamana,si n-a fost nici una.
  banuiti,credeti,intrevedeti pentru saptamana urmatoare mai mult de 1 intalnire,in afara de cea finala(probabil vineri?).
  @viviana,
  ai dreptate.se pare ca avem un singur candidat-basescu.

  mariy

  27/11/2009 at 9:04 pm

 91. mariy, buna seara. Din nefericire avem trei moguli si un candidat de paie cu un alter-ego fatarnic pnlist. Toti impotriva lui Basescu, care are consultanti extrem de slabuti care nu-l feresc de sagetile otravite. 😦

  Theophyle

  27/11/2009 at 9:07 pm

 92. cateva cuvinte despre consultantii lui Basescu intr-un articol formidabil a Andreei Pora:

  P.S. In timp ce consecintele acestei campanii murdare sint greu de estimat, cele ale lipsei de profesionalism a staff-ului lui Traian Basescu sint usor cuntificabile. Ele au putut fi masurate in direct joi seara, cind presedintele a fost luat complet pe nepregatite. Este de neconceput cum de Traian Basescu nu aflase nici despre declaratia lui Dinu Patriciu, facuta cu 24 de ore inainte, ca „a lovit un copil la un miting electoral” si cu atit mai putin despre filmuletul care circula pe You Toube cu 3-4 ore inaintea emisiunii de la Realitatea. Din reactia presedintelui a fost clar ca habar nu avea. Staff-ul nu-l informase si cu atit mai putin nu a pregatit o strategie. E posibil asa ceva? Uite ca e! Ce sa ne mai miram atunci ca intreaga campanie a fost lamentabila, incepind cu afisajul lipsit de mesaj si inspiratie, trecind prin discursurile lemnoase si festiviste de la inceputul si finalul confruntarii in trei, prin concentrarea excesiva, prin abundenta de hirtiute si punctaje indesate sub nasul presedintelui la acceasi dezbatere ( care explica lipsa replicilor si a spontaneitatii in anumite momente), prin raportarea permanenta si abundenta la Iliescu ( strategie care si-a dovedit limitele la alegerile locale) si mai putin pe realii adversari. Lista este lunga, dar in mod evident incununarea o reprezinta gafa neinformarii de joi seara. O proba de plezirism de cafenea.

  Aveti intregul articol aici:

  http://revista22.ro/patriciu-candidatul-coalitiei-murdare-7149.html

  Theophyle

  27/11/2009 at 9:10 pm

 93. ThPh
  De nu cere ajutorul altcuiva cu mai multa experienta?
  Geoana candidat de paie, dar care o sa ne duca din sec 1 in sec 18.

  Ce nu vii tu Tepese doamne
  Sa-i imparti in doua cete
  In moguli si in moguli
  Sa dai foc la irealitatea
  Si la casa de antene

  Romani, noi uniti putem fi TEPES, trageti-i in vot.

  Creanga

  27/11/2009 at 9:15 pm

 94. Excelenta critica. Da, Traian se descurca bine dar are nevoie ca echipa sa se sopeze cu red-bull. Nu e ok sa se reactioneze slab si cu intarziere. Traian are o personaliate prea ok ca sa fie tinuta la cutie. Vreau sa vad zvacul.

  turnofftheglory

  27/11/2009 at 9:17 pm

 95. intrebare:

  ce are de cistigat crin asociindu-se acum cu geoana?????
  sau este efectiv scula lui patriciu si atit????

  orangeskorpion

  27/11/2009 at 9:18 pm

 96. Creanga, noi ne traim istoria asa cum am inceput-o. Umiliti si resemnati. 😦

  Theophyle

  27/11/2009 at 9:28 pm

 97. TOG, Avea nevoie de oameni proaspeti, cel putini oameni mai putin obositi decat felix tataru 😦

  Theophyle

  27/11/2009 at 9:30 pm

 98. skorpi, ordin de la conu costache, care a mizat ca romanii sunt suficient de prosti ca sa-i ierte povestea de dragoste cu comunistii 😦

  Theophyle

  27/11/2009 at 9:31 pm

 99. ThPh
  Am vrut sa spun din sec 19 in 18, nu suntem chiar cu mii de ani in urma, doar cu cateva sute.
  Nu vom fi resemnati, sper ca tinerii plecati din tara sa se intoarca cu o alta atitudine.

  Ezitarea lui Basescu ridica un semn de intrebare, daca peste cateva zile i se va prezenta o poza, trucata sau nu, in care apare el cu o tanara dezbracata va raspunde ca ieri: nu stiu, poate mi-a pus ceva in bautura, poate ea mi-a dat jos pantalonii. Chiar daca va veni peste 2 ore, si va spune, eu nu mi-am inselat nevasta niciodata, imaginea tot va fi afectata.

  Creanga

  27/11/2009 at 9:44 pm

 100. @theophyle, TOG, cam asta am spus si eu pe scurt inca de ieri, ca a fost o greseala nepermisa a strategilor de campanie ai lui Basescu si ma intrebam, ptr a mia oara, de ce nu s-a apelat la strategi straini, oameni care au trecut prin campanii grele. Si adaug ca nu banii lipsesc la PDL.

  clemycali

  27/11/2009 at 9:52 pm

 101. clemycali, eu de cand a inceput campania asta ma intreb daca Basescu nu a schimbat camasa de la referendum 🙂

  Theophyle

  27/11/2009 at 9:54 pm

 102. Creanga, TB a intrat nepregatit suficient in aceasta campanie. Din nefericire noi asteptam la orevenire pe care deocamdata nu o vad venind.

  Theophyle

  27/11/2009 at 9:56 pm

 103. Să nu neglijăm procentul de oportunişti, care votează conjunctural candidatul considerat câştigător. Dacă lasă impresia că „l-au părăsit serviciile şi licuricii”, oportuniştii trec dincolo. Deja circulă zvonuri ca filmarea este de la SPP.

  Riddick

  27/11/2009 at 10:13 pm

  • 😆 si Sarkozy pe post de licurici … nu-i rau, ce zici?

   viviana

   27/11/2009 at 10:26 pm

 104. Riddick, aiurea, filmarea este din sertarul unui PDlist de prin pitesti sau din biroul lui Tataru 😦

  Theophyle

  27/11/2009 at 10:15 pm

 105. mihai voicu – pnl pe blogul lui:

  „Eu am mai vazut imaginile. Au fost date si de Nastase in 2004. Copilul deja a povestit ce s-a intamplat, adica a fost atins de Basescu si a ras.”

  http://mihaivoicu.wordpress.com/2009/11/27/adriean-indrumatorul/#comment-4645

  razvan

  27/11/2009 at 10:16 pm

 106. In afara de asta daca nimic nu se intampla, nimeni nu’l mai poate apara. Eu nu mai am ce sa scriu si linistea se asterne. E liniste Geoana castiga. Trebuie de facut, si daca eu stiu ce crede-ma ca si „invalizii” lui stiu. 😦

  Theophyle

  27/11/2009 at 10:17 pm

 107. Da, înclin să cred asta, mai ales după ce l-am auzit pe agentul Dinescu vituperând contra serviciilor, la „Tănase şi Dinescu”. În alte emisdiuni spunea că „nu vrea sa mai audă de armată”. Foarte periculos individ, îi dai un cap în gură, cu orice risc, dacă ajung pe lângă el.

  Riddick

  27/11/2009 at 10:20 pm

 108. @razvan, eu chiar m-am plictisit si de caseta si de raspunsurile „invalizilor” lui Basescu.

  Asta nu’i campanie de castigat alegerile, din nefericire. De exemplu, astzi nu sa intamplat absolut nimic. Mogulii l-au bagat pe Baselu’ in aparare si cu asta i-au mancat o zi de campanie.

  Theophyle

  27/11/2009 at 10:21 pm

 109. Riddick, moas’sa pe gheata de oportunist. A luat de la toti bani si se da si om de dreapta.

  Theophyle

  27/11/2009 at 10:23 pm

 110. @Răzvan: „Juma’ de cap” ( http://mihaivoicu.files.wordpress.com/2009/04/cropped-61621.jpg ) este cel mai enervant petroliberal din blogosferă, cel puţin pentru mine.

  Riddick

  27/11/2009 at 10:23 pm

 111. buna seara tuturor 🙂
  Teofile, ti-am citit toate postarile excelente si voua comentariile, din pacate de-abia acum am reusit si eu sa fac prezenta 😀 ca azi am avut multa treaba 🙂
  am topait de bucurie azi cand am aflat de ciolos! e o adevarata victorie pentru Romania si pentru piratu’ 🙂
  in rest, cred ca nimeni nu mai crede in vrajeala ordinara cu filmul fantoma :mrgreen:
  apropo de ce ai scris tu Teofile intr-o postare anterioara, azi bunicul meu a facut un comentariu similar : antonescu si geoana – candidatul 2 in 1 😀

  elicearea

  27/11/2009 at 10:23 pm

 112. @eli, buna seara. Fata mea, bunic destept ai 🙂

  Theophyle

  27/11/2009 at 10:25 pm

 113. Teofil

  pai asa va trebuie daca de 24 de ore parca sunteti zombie toti si aici si la copac 🙂 de fapt cam toata blogosfera mioritica

  razvan

  27/11/2009 at 10:26 pm

 114. Th, ihi 😉

  elicearea

  27/11/2009 at 10:27 pm

 115. razvan, am lucrat ca la carte 🙂

  Theophyle

  27/11/2009 at 10:28 pm

 116. Theophyle, trimite-mi te rog un email.

  davidv

  27/11/2009 at 10:40 pm

 117. Diana, trebuie sa-l intelegem pe Taricelu’? Nu cred!

  Theophyle

  27/11/2009 at 10:49 pm

 118. @theophyle, tu ai depus deja armele? 😦

  clemycali

  27/11/2009 at 10:49 pm

 119. davidv, ti’am trimis 😆

  Theophyle

  27/11/2009 at 10:50 pm

 120. clemycali, EU? MOR CU EI DE GAT!!! asta nu inseamna ca nu ma oftic de strategiile lor infantile 😦

  Theophyle

  27/11/2009 at 10:52 pm

 121. Buna seara,

  stie cineva ceva daca articolul este real?:

  „Mai periculoase decât discreditarea evidentă a preşedintelui sunt implicaţiile penale, morale şi politice ale acestei foarte probabile tentative ordinare de manipulare”, subliniază publicaţia.
  „Chestiunea are şi importante implicaţii morale. Pentru că televiziunile şi ziarele care au colaborat la producţia fabricii de împachetat fum (titlul primului film ecologic românesc, din anii 60 ai veacului trecut) şi-au încălcat atât de manifest deontologia, încât s-au descalificat complet. A difuza fără verificare imagini incendiare în loc să abordezi grijile reale ale electoratului ţine, în cel mai bun caz, de „jurnalism” de pistolari”, concluzionează Deutsche Welle.

  Doxa

  27/11/2009 at 10:57 pm

 122. Zece chestiuni prea suspecte

  Specialistii care au analizat frame-by-frame imaginile s-au pronuntat: fals ordinar * La un moment dat, dispare palma dreapta * De ce nu a existat vreo referire in ultimii cinci ani la un eveniment odios, derulat in fata martorilor? * De ce ar fi tacut Cosmin Gusa? * Filmul apare, dubios, dupa intalnirea Patriciu-Vantu (vezi video)

  1. Ramane suspect faptul ca inainte cu o zi de apartitia filmului in presa, Dinu Patriciu povestea scena la un post de televiziune, iar a doua zi trucajul e raspandit in media.

  2. Desi filmuletul ar fi existat de cinci ani, posesorul lui nu s-a gandit pana acum sa-l posteze pe youtube, sau pe un site similar, ceea ce e un fapt incredibil. Mai ales ca, sustine Patriciu existau multi martori la eveniment.

  3. Reactia celor care asista la scena este nefireasca. Nimeni nu reactioneaza sa-l blameze pe Basescu dupa acest gest. Si femeia si barbatul care apar langa copil continua sa se uite la Basescu ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Cei din public, oricat ar fi fost de fani Basescu ar fi trebuit sa huiduie imediat. In orice context de acest gen, chiar cu simpatizanti, daca Basescu ar fi lovit cu asemenea forta un copil cu pumnul ar fi fost linsat de public in secunda doi.

  4. In arhiva internetului nu exista nici macar o relatare cat de mica in cei 5 ani trecuti despre un astfel de eveniment reprobabil, care s-ar fi petrecut in fata a catorva sute de oameni. Nimeni nu a reactionat, ceea ce este la fel de incredibil.

  5. Patriciu afirma la Realitatea TV ca a fost vorba de doua lovituri. Prima data Basescu ar fi lovit copilul in plex. Or, e limpede ca de la inaltimea scenei, din pozitia respectiva, Basescu nu ajungea la plexul copilului. O lovitura in plex produce o sufocare de scurta durata si o senzatie de panica. Cum se face ca apoi copilul vine razand s-o mai incaseze o data? Iar dupa lovitura se indeparteaza razand.

  6. Nu exista o corelare intre zvacnitura loviturii si miscarea umarului si reactia capului copilului. La cum ar fi trebuit sa fie lovitura, conform motricitatii umar-antebrat, capul copilului ar fi trebuit sa fie dat mult pe spate, iar lovitura in maxilar l-ar fi pus la pamant instantaneu.

  7. Cum se face ca Adrian Nastase si stafful sau n-au folosit un asemnea film incendiar la alegerile din 2004. Sau daca nu ar fi avut filmul, presupunad ca autorul filmarii ar fi fost unul singur, cum de nu a aflat Nastase de la atatia martori ce s-a petrecut la Ploiesti? Cum de nu l-a intrebat macar pe Basescu la ultima confruntare: „Ati lovit un copil cu pumnul in fata la un meeting din Ploiesti?”

  8. Cum se face ca adversarii declarati ai lui Basescu de dupa alegerile din 2004 n-au pomenit despre incident? Ne referim aici la Cosmin Gusa, care pana la alegeri a fost in stafful de campanie al lui Basescu si l-a ajutat sa castige alegerile. Sa zicem ca Gusa a musamalizat cazul, atunci. Dar in ianuarie-februarie 2005 a devenit adversarul lui Traian Basescu. Un adversar declarat. Cum de n-a zis Gusa nimic despre incident dupa aceea? Cum de n-a zis nimic Aurelian Pavelescu, care era atunci alaturi si de Gusa si de Basescu? Mai apoi, Pavelescu, la randul lui s-a certat si cu Gusa, dar si cu Basescu. Si nici unul n-a suflat o vorba. Vine in schimb Lavinia Sandru, tot din vechiul PIN, acum in 2009 si brusc, ieri, isi aduce aminte cum a lovit Basescu copilul? Este incredibil ca oamenii acestia care au schimbat partidele trecand in barca PSD sa nu fi folosit vreme de 5 ani macar informatia cu pricina, daca nu filmul.

  9. Prea se potrivesc declaratiile lui Patriciu cu aparitia filmului, dar si cu intalnirile de taina care au avut loc in ultimul timp. Patriciu cu Geoana, Patriciu cu Vantu, Patriciu cu Voiculescu. Nu cumva puneau la cale strategia cu filmuletul?

  10. Filmul este „livrat” spre aparitie in ograda lui Sorin Ovidiu Vantu. Acelasi Vantu care tocmai ce luase masa cu Dinu Patriciu. Este interesant ca de la aparitia filmuletului cele doua posturi TV Antena 3 si Realitatea TV, altfel concurente, cu o dusmanie recunoscuta intre redactori si realizatori, brusc merg brat la brat, la fel ca alianta PNL-PSD, avand aceleasi teme electorale.

  http://www.agentia.org/anchete/Operatiunea-Filmuletul–192.html

  Pentru vizionarea clipului, click sus pe bara site-ului la „video”.

  Riddick

  27/11/2009 at 10:59 pm

 123. doxa, am citit si eu articolul undeva (cred pe hotnews)

  elicearea

  27/11/2009 at 11:00 pm

 124. @doxa, si cine crezi ca se sesizeaza in afara presei internationale? Iar daca Geoana castiga alegerile ce justitie o sa-i traga la raspundere pe nemernicii astia?
  @theophyle, si eu ma oftic cand ii vad cat sunt de mormoloci dar stau si ma gandesc daca nu cumva cu filmuletul asta autorii manevrei nu si-au dat singuri cu stangul in dreptul. Ma intreb si eu ptr ca nu am nici un fel de date si cifre concrete.

  clemycali

  27/11/2009 at 11:00 pm

 125. riddick,

  tu crezi ca cineva se mai uita la emisiunile lui tache dinu si tache nastase???????? pardon, tanase?!

  hai, sa fim seriosi, daca se uita vreo zece mii!
  adica 0.05% din populatie…

  efect:zero barat

  ThPh,
  mi se pare mie ca esti pesimist la fel ca fiica mea???
  eu sint azi optimist !!!

  orangeskorpion

  27/11/2009 at 11:01 pm

 126. Că bine zici, orangeskorpion !

  Mă uit din când în când, ca la o cultură microbiană, să văd evoluţia…

  Riddick

  27/11/2009 at 11:03 pm

 127. @skorpion, si eu si theophyle ne zbatem intre sperante si pesimism. Cat despre cifre, mi-e si frica sa intreb de ele.

  clemycali

  27/11/2009 at 11:04 pm

 128. Oare de ce nu au apărut sondaje, a trecut aproape o saptămână?! :mrgreen:

  Riddick

  27/11/2009 at 11:06 pm

 129. Oameni buni. Cine stie putina strategie, stie ca atunci ai un candidat slab tragi de timp. Mingi in tribune (fotbal) sau imbratisezi adversarul la box. Exact asta i-au facut lui Basescu. L-au pus intr-o situatie de inactivitate si i-au mancat 1,2,3, n zile.

  Cine nu intelege asta tre’ sa-si caute alta cariera decat consultant electoral 😦

  Theophyle

  27/11/2009 at 11:08 pm

 130. Riddick, io am vazut azi pe kroll la otv un sondaj insomar 52% geoana – 48% base

  elicearea

  27/11/2009 at 11:09 pm

 131. Dictatoru-i pe vapor
  Ciolos mare agricultor
  Chiar de n-avem un tractor
  Dar la boi avem mare spor

  Plina tara, n-am ce zice
  De puslamale comunistice
  N-are cine le taia
  Ciocanul si secera

  Gura mare copilasi
  Va servim un nou trucaj
  Vom tampi chiar si tampitii
  Vom invia ofilitii

  Creanga

  27/11/2009 at 11:09 pm

 132. Şi eu ştiam cifrele astea, dar basculează rapid spre pirat, vor veni şi cei care nu au votat pe 22.

  Riddick

  27/11/2009 at 11:11 pm

 133. @elicearea, mda, mai bine nu intrebam ptr ca imi confirma pesimismul.

  clemycali

  27/11/2009 at 11:11 pm

 134. @riddick, nici nu stiu daca sa mai cred sau nu in bascularea asta catre pirat. Prefer sa fiu pesimista. Nu am nici un motiv de optimism. Ptr ca in loc ca Basescu sa voreasca de referendum, de consecintele lui, de Ciolos, etc trebuie sa dea explicatii idioate.

  clemycali

  27/11/2009 at 11:13 pm

 135. clemy, nu-ti pierde speranta 🙂
  eu am impresia ca boii astia lucreaza defapt pentru base :mrgreen:
  eu de cand a inceput scandalul cu filmul, cu exceptia primei ore de confuzie generalizata, nu am intalnit decat oameni revoltati de ceea ce au facut astia 🙂

  elicearea

  27/11/2009 at 11:16 pm

 136. Pun si eu punc la palma contraataca:

  Principala grijă a bunicii şi a unchiului lui Bogdan se rezuma, simplu, ţărăneşte: „Eu nu vreau ca tot scandalul ăsta să-i provoace greutăţi în Italia, la ei, că ştiţi că acolo îi împuşcă pe români pe stradă. Domnul Băsescu nu l-a lovit rău aşa, a greşit şi copilul, o fi greşit şi dânsul că s-a enervat, a fost ceva aşa, de genul dă-te mai încolo”. Întrebată cu cine o să voteze pe 6 decembrie, Mariana Istrăţoiu răspunde simplu: „Cu Băsescu! El e bun!”.

  Creanga

  27/11/2009 at 11:18 pm

 137. Rddck,

  fiica mea a vazut niste sondaje, geoana peste 50, basescu sub 50, dar nu mai stie unde sa caute…
  d’aia si este atit de pesimista asta si ingretzosata de ce s-a intimplat in ultimele 2 zile…

  orangeskorpion

  27/11/2009 at 11:18 pm

 138. @clemy

  Facatura asta poate fi intoarsa in favoarea presedintelui Basescu LA TZANC !
  In confruntarea de care geoana n-are cum sa scape!

  tibi

  27/11/2009 at 11:19 pm

 139. Hello guys,
  Incep sa ma deprim cand va aud 😦 De deprimarea voastra, nu de alta. Eu pot sa spun ca stiu cel putin 4-5 persoane care vor vota cu Basescu in plus fata de cele din turul 1 (am facut munca de lamurire ca niciodata…). Legat de incident, ati auzit pe cineva care ar fi votat pana ieri cu Basescu sa se fi razgandit datorita filmuletului? Dar pe unii nehotarati care sa se hotarasca sa se duca la vot pt geoala? Invers da, stiu! Aia care au gasit in asta inca un argument sa nu-l voteze sunt tot aia care recita ca niste zombi tot ce li s-a turnat in cap de irtv si a1/2/3. Aia erau oricum pierduti si sunt interesanti doar ca studii de caz pentru psihologi, strategi politici, etc – gradul de manipulare e absolut incredibil, orice argument, cifra sau logica se izbeste ca de un zid! Sunt imposibil de intors, eventual doar sa-i convingi sa nu se duca la vot… Ca idee, daca incercati astfel de exercitii de logica, intrebati mai intai daca respectiva persoana se uita la antena 3 sau pentru varianta hard, daca se uita „in gura presei”. Daca raspunsul e afirmativ, forget about it – memory erased, critical cpu malfunction. Astia trebuie urmariti dupa reset, cand si daca se va produce vreodata – ar trebui sa se simta teribil de prost, toata cenusa vulcanica din lume n-ar trebui sa le ajunga pentru coafura…
  So, uitati de irtv si a3, orice ora pe care o petrec cu reluari ale fazelor date ieri se masoara in voturi castigate de Basescu 😉

  cristihan

  27/11/2009 at 11:20 pm

 140. cristihan, corect 😉

  elicearea

  27/11/2009 at 11:25 pm

 141. „critical cpu malfunction” beton!! 😀 😀 😀

  elicearea

  27/11/2009 at 11:26 pm

 142. @skorpion, acum eu nu stiu daca e vorba de sondajele care s-au facut ptr turul doi odata cu cele ptr turul 1 sau sunt recente. Oricum, nu e de bine. 😦

  clemycali

  27/11/2009 at 11:28 pm

 143. OK, va urez o seara placuta si un taifas placut in continuare. Ne citim si maine 🙂

  Theophyle

  27/11/2009 at 11:39 pm

 144. cristihan 27/11/2009 la 11:20 pm

  la fel la mine. 4-5 care au votat cu oricine (becali, CA) numai sa nu iasa basescu. fara explicatii. azi spun ca voteaza basescu iar o tipa taliban PSD – ca nu mai voteaza. s-ar putea sa fie o exceptie, dar e vb. de un mediu in care activ. de „convingere’ pro-base a lipsit total, zero

  Andra

  27/11/2009 at 11:41 pm

 145. good night, ThPh

  si noapte buna ii uram si dictatorului, care poate pune in curind si alta camasa decit cea alba…
  🙂

  orangeskorpion

  27/11/2009 at 11:41 pm

 146. Noapte buna…
  @orange – las’ca au Dumb & Dumber camasi „negre la guler”…
  Ou est le Catzavencu d’antan…:)

  Diana

  27/11/2009 at 11:44 pm

 147. Diana,

  🙂

  orangeskorpion

  27/11/2009 at 11:45 pm

 148. bon!

  Noapte buna ! Pe miine !

  tibi

  27/11/2009 at 11:46 pm

 149. noapte buna, ALL 🙂

  elicearea

  27/11/2009 at 11:52 pm

 150. noapte buna!

  vise portocalii
  🙂

  orangeskorpion

  27/11/2009 at 11:53 pm

 151. Trebuie făcută/cerută obligatoriu o expertiză a casetei, preferabil de o instituţie străină, care să demonstreze trucajul.

  gabhryel

  27/11/2009 at 11:54 pm

 152. Sau, şi mai bine, de Institutul de Criminalistică din Bucureşti şi de o instituţie străină de profil.

  gabhryel

  27/11/2009 at 11:56 pm

 153. Noate buna all
  Sa dormiti bine!

  Creanga

  27/11/2009 at 11:58 pm

 154. a, inca ceva:

  vad ca TRU se implica zi de zi alaturi de pirat in campanie;
  oare Liiceanu nu ar putea sa faca acelasi lucru????
  sa se transforme si el in minge de box???
  ca de la plesu nu astept, il inteleg…dar de la liiceanu si inca citiva mi-ar fi placut sa fie linga basescu…

  n.b.

  orangeskorpion

  28/11/2009 at 12:01 am

 155. Uite aici baieti cu sange in instalatie: http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/877695/Polonia-arunca-dupa-gratii-secera-si-ciocanul/ Asteptam provincia 😉
  Noapte buna! Tineti minte, 60%! 😀

  cristihan

  28/11/2009 at 12:02 am

 156. cristihan,

  70-74%

  🙂

  orangeskorpion

  28/11/2009 at 12:05 am

 157. Da, skorpion, un apel al intelectualilor ar fi binevenit!

  Pleşu, Liiceanu, GDS-ul, asociaţii civice, etc. ar face bine să ia atitudine faţă de tentativă de preluare a puterii în stat prin mijloace nedemocratice.

  gabhryel

  28/11/2009 at 12:12 am

 158. noapte buna

  Gabi Dumitru

  28/11/2009 at 12:16 am

 159. Boxerii celebri precum Muhammad Ali, Mike Tyson, Henry Cooper sau Lennox Lewis sunt mici copii.
  Viteza de lovire a lui Superbase … 70Km/h 😆

  copaculdinpadure

  28/11/2009 at 12:17 am

 160. Noapte buna (sau buna dimineata 🙂 ).

  Andrei

  28/11/2009 at 1:19 am

 161. hop si eu
  – si eu am auzit azi multe comentarii negative la adresa psd/pnl/patriciu; oameni care nu mai voiau sa mearga la vot, acu zic ca se duc sa-i opreasca pe astia;
  – consilierii lui basescu sint lazaroiu/voinescu/etc, nu hrebenciuc/vanghelie/etc; altceva, nu inteligenta le lipseste
  – basescu a obtinut azi cel mai bun vehicul spre cotroceni: nominalizarea lui ciolos; astia vin doar cu chestii negative, el aduce o chestie importanta si pozitiva – asta poate fi inspirational

  noapte buna si buna dimineata 🙂
  sa auzim numai de bine! 🙂

  murfi

  28/11/2009 at 3:45 am

 162. asa
  si va poftesc sa mai vedeti si filme cu geoana, nu doar cu basescu:

  grigore caraza (fost detinut politic, aiud insingerat)

  murfi

  28/11/2009 at 3:52 am

 163. Sal`tare ! 🙂
  Dupa umila mea parere, e nevoie (urgent !) de un miting electoral in Piata Universitatii.
  Pt. ca locul asta aminteste tuturor de lovilutie si de mineriade, de crimele lui Iliescu si ale gashtii lui de securisti/asasini.
  Un astfel de eveniment ar putea rupe „filmul”- diversiune pe care-l deruleaza acum Paturiciu.

  Tzepelica

  28/11/2009 at 5:56 am

 164. Buna dimineata si buna sa va fie inima!
  😆

  Cafeaua de dimineata te-ajuta sa scapi de greata! 😦

  maya

  28/11/2009 at 8:16 am

 165. ‘neata

  nu stiu multi sustinatori ai lui basescu y compris moi care sa aiba nevoie stringenta de un miting, deci cred ca participarea ar fi modesta; iar sa faca in bucuresti ce au facut in provincie cu zeci/sute de autocare ar da ca dracu
  in plus, la ce idioti sunt in stafful lui basescu ar fi in stare sa puna mitingul intr-o zi cu furtuna

  razvan

  28/11/2009 at 8:21 am

 166. razvan
  😆
  Servus!

  maya

  28/11/2009 at 8:44 am

 167. Buna dimineata!

  Citeam ieri,pe site-ul RTV,comentariul unui cititor:

  „daca Basescu a fost presedinte-jucator,Geoana va fi presedinte-copil de mingi”:)))

  Gabi Dumitru

  28/11/2009 at 8:44 am

 168. In umbra marelui URSS 😦 😦 😦
  (Phoenix)

  “Stau singur si ma intreb
  de ce-am plecat de-acasa
  sa fie blestemul
  de veacuri ce ne-apasa?
  Ca n-am gresit nimic
  dar cit am patimit
  hulit am fost fara rost
  de cei ce i-am IUBIT”!

  Sa ne amintim de pasarea Phoenix! Este TIMPUL!

  maya

  28/11/2009 at 8:46 am

 169. Gabi Dumitru
  😆
  Servus!

  maya

  28/11/2009 at 8:48 am

 170. maya
  🙂

  razvan

  28/11/2009 at 8:49 am

 171. Lozinca pentru Traian Basescu! 😆

  Cu un avantaj pitic, o sa cresc cit un VOINIC
  😆 😆 😆

  maya

  28/11/2009 at 9:05 am

 172. Buna dimineata!

  Va rog sa va uitati pe site-ul ziarului „Romania libera” (de care nu se poate spune ca e pro-Base, da?), la sondajul online privind turul 2. Tiranul are 79% din voturi, al naibii dictator! 😀

  ny

  28/11/2009 at 9:06 am

 173. Buna dimineata

  Ieri dimineata eram si eu pesimista. Aseara nu mai eram. V-am citit pe toti d’a fir a par (asa cum fac mereu) si m-a mirat pesimismul vostru. De ce m-a mirat ?

  1.Pentru ca la mine, fetele mele mi-au zis „vai doamna cata dreptate aveati, e prea de tot, votam cu Basescu”. Votante PRM, turul 1. Eu sufocare maxima la intentia lor de vot, dar democrata deh, cam, ca Theophile. Le-am explicat odata si am incetat. Nu era „deontologic” din partea mea. Amara lor viata, depinde intr-un fel si de mine, dar si a mea, de ele. Hai sa zicem ca nu se pune, desi v-am spus cum m-am purtat pana acum. Nu se jenau de mine cu optiunile lor peremiste. De ce mi-ar fi facut pe plac, acum ? Mai adaug si doua prietene, din seara aparitiei filmuletului, care renuntasera la a se mai prezenta la alegeri si vin acum pentru Base, ca deja „e groasa, fata”. Sapte persoane intoarse, de cand cu filmuletul.

  2.La Constanta, verisoara sotului meu, care pana la filmulet era disperata, de ce auzea pe la saloane de frunusete, pe la calatorii din jurul garii, unde are o afacerica destul de maricica, care o pune in contact cu multi oameni, basca soferi de taxiuri (cum ca Base e scandalagiu) a remarcat ieri cu mare mirare si bucurie, ca, toti enumeratii de mai sus erau revoltati maxim, de facatura. Sofer de taxi, zis „doamna mare prost am fost, cata dreptate aveati cu astia, banditi mari”. Cu toata familia ma duc pentru Basescu si suntem 5. Iata de ce chiar nu mai sunt pesimista, azi. N-am putut sa va spun aseara, pentru ca de regula cand va citesc eu, voi va urati, vise placute.

  Spre deosebire de voi, consider buna, strategia atat de „hulita”, cea de IGNORARE. Pai orice ar fi spus Base, cohorte de simbriesi ar fi „analizat” imediat, desigur, in super rau. Asa ar fi aparut noi elemente, tocmai bune de atacat. Lasa-i sa se faca de ras. Aici vorbim de „elevatii” electori crinolisti. EI trebuie sa vada magaria, ca e mare magarie, nu ? Lasa-i sa dea toata ziua porcaria, fara elemente noi, sa vada „elevatii”, cat mai multi posibil, propaganda desantata. Sa-si vada viitorul. Cum va arata viitorul la care ar urma sa contribuie, dupa cum le cere Crin ? Propaganda desantata, in caz ca multi din „elevati” uitasera perioada, Nastase.

  Si mai cred ca atitudinea noastra defetista nu foloseste candidatului nostru, mai ales daca citeste, asa cum umbla zvonul. E totusi om, nu robot. Neincrederea in staff-ul lui e tot ce-i mai lipsea. Nu foloseste CHIAR DELOC, atitudinea noastra critica, atat de prelungita. O simpla atentionare, ca cea a Andreei Pora, nu credeti ca e suficienta ?

  Asadar, atentie marita, cum ACTIONAM ACUM, deoarece vrand, nevrand am devenit parte a staff-ul, stim noi, cui.

  LE FACEM JOCUL !

  Asta au si dorit, DEMOBILIZARE. Mai ales ca in numele liberei gandiri, pe care o propavaduieste proprietarul blogului, nici nu cred ca aveti deplina dreptate. La urma urmei, nici nu mi se pare ca nu si-a facut campanie ieri, a anuntat VICTORIA, Ciolos, seara s-a intalnit cu agricultorii, ce doreati sa faca, sa le spuna cat sunt de nenorociti, cu facatura lor. Las s-o faca romanii, cei mai multi o si fac.

  Foarte sincer, nu v-am inteles aseara pesimismul. Poate si pentru ca aveam micul meu sondaj, empiric, veti socoti, totusi, FOARTE SURPRINZATOR.

  Plec in ale mele. Va doresc o zi cu mult mai putin pesimism. Ii paste bumerangul.

  HAI CA SE POATE ! CAPUL SUS !

  Mihaela

  28/11/2009 at 9:24 am

 174. ny
  😆
  Servus!

  maya

  28/11/2009 at 9:28 am

 175. Mihaela
  😆
  Servus!
  Toate cele bune!

  maya

  28/11/2009 at 9:29 am

 176. „dictatorul” Europei e pe valul BIRUINTEI
  😆 😆 😆

  maya

  28/11/2009 at 9:31 am

 177. Maya,

  Ca de obicei, oaza de lumina, intelepciune si delicatete, de care avem atata nevoie, in momentele astea, de grea cumpana.

  Toate cele bune, ale noastre sa fie, scumpa Maya !

  Mihaela

  28/11/2009 at 9:42 am

 178. Buna dimineata, Maya! O zi cat mai buna!

  ny

  28/11/2009 at 9:44 am

 179. Mihaela
  😆

  maya

  28/11/2009 at 9:44 am

 180. ny
  😆
  Ingerasii o sa ne aiba in paza! 🙂 🙂 🙂

  maya

  28/11/2009 at 9:46 am

 181. Vom invinge.Intotdeauna binele invinge raul.Caracatita trebuie starpita pana la ultimul om.Astia din PSD au inventat dupa cum se pare demult masina timpului si vor sa ne intoarca inapoi cu vreo 15 ani,si-apoi sa ne duca in sapa de lemn detot.De parca n-am fii deja asa… 🙂

  ionescuflorin

  28/11/2009 at 9:54 am

 182. Salut prieteni
  Salut @ionescuf. Pe final vom invinge- suntem in UE si NATO. Pe termen scurt-mediu depindem de victoria lui TB. Doamne Ajuta !

 183. Cititi o postare din subsolul articolulului Andreei Pora. JUR ca nu sunt eu. E tot femeie. Hai bravii nostri luptatori, CAPUL SUS ! Mai luati aminte si la fete. Mai putin impetuoase, prin natura lor, uneori, pot fi mai intelepte. Nu va suparati pe mine, numai uneori, NUUUU !tot timpul. (zambetel)

  „Lavinia
  Btw, legat de stafful de campanie si de faptul ca a fost nepregatit. Eu cred ca el a castigat mult mai mult cu asta, in ochii mei, cel putin. Eu am perceput ca pe om nu-l intereseaza astfel de mizerii, s-a rezumat la a-si exprima punctul de vedere, a adus un nene sa ne demonteze imaginile alea, si a inchis subiectul. Cred ca mult mai rau facea daca se ducea deja pregatit acolo la RTV. Astazi, de exemplu, in timp ce toata lumea dezbatea treaba asta peste tot, pe OTV era Basescu la sediul lui de campanie care vorbea niste lucruri importante si de mare bun simt cu niste agricultori! Cred ca a fost cel mai bun raspuns, cea mai buna reactie. In ochii mei le-a dat sah mat! Il apreciez mult mai mult ca si-a vazut de lucruri serioase, ca n-a stiut poate, sau poate a stiut si s-a facut ca nu stie, a actionat inteligent, dovedind ca nu e preocupat de campanii murdare, decat daca s-ar fi apucat sa faca polemica prea multa pe marginea subiectului. El totusi incearca sa tina campania lui focusata pe alte chestiuni, si bine face, cel putin in fata unora dintre noi. Btw, ati vazut programul politic PNL+PSD? Am murit de ras, nu mi-a venit sa cred. 2 idei furate de la Basescu, un adevar general valabil care se aplica din 1990 si pana azi, numai despre impartitul banilor de la bugetul de stat, absolut nimic care sa creeze bunasstare economica si locuri de munca … nimic, nimic, nimic. Am terminat ”

  Tot la OTV (shame of me) am vazut si eu intalnirea cu agricultorii. Acolo unde ma aflu peste zi, am TV. Il mai las si strategic pe OTV, idolul in materie de TV, al fetelor mele, peremistele, (e unul la OTV intre 5-7, cu ochelari care a fost la TVR, care a umplut niste pereti cu privatizarile PSD-ului). Oricum personajele numite jurnalisti, de la irealitatea, NU MAI SUPORT, de mult. Imi provoaca cumplita greata. GATA ! Am fugit !

  Mihaela

  28/11/2009 at 10:24 am

 184. neata, fanilor de „dictator”

  🙂

  tertipuri ieftine la bombonel, de ce nu i-o fi dat un avocat din oficiu, ca la saraci???
  :mrgreen:

  Liderul PSD Adrian Nastase nu are un avocat care sa-l reprezinte in fata judecatorilor in dosarul „Matusa Tamara”.Din acest motiv, magistratii Curtii Supreme au fost nevoiti, ieri, sa amane dezbaterile in aceasta cauza pentru 15 decembrie.

  javra naibii…

  orangeskorpion

  28/11/2009 at 10:40 am

 185. Buna dimineata la toata lumea 🙂

  Postare noua 😆

  Theophyle

  28/11/2009 at 10:48 am

 186. Good morning everybody…
  Mihaela, sa inteleg ca Base isi face campanie, dar ca „jurnalistii” o fac nevazuta?

  Diana

  28/11/2009 at 10:55 am

 187. […] Basescu, dictatorul Europei! […]


Comentariile sunt închise.