Politeía

Quis custodiet ipsos custodes?

Vanghelie si ‘Servicili’

Moto:Am decis foarte bine sa fim in opozitie, sa dam jos guvernul asta incapabil ministrii astia corupti, da, si sa schimbam presedintele Traian Basescu in 2009, deci asta am decis. Ne organizam si schimbam toata conducerea asta de dreapta, hoti, prosti si tampiti.(Daniel Marian Vanghelie)

Marian Vanghelie a dezvăluit în cadrul unei emisiuni televizate că vicepreşedintele PD-L Cezar Preda a fost ascultat ilegal de SPP. Mai mult, potrivit liderului PSD, înregistrările făcute în Comisia de anchetă în cazul Elenei Udrea au fost făcute „de oameni puşi de Băsescu”. „Cezar Preda nici nu ştie că a fost ascultat ilegal de SPP şi a fost urmărit la ordinul lui Băsescu pentru nişte chestii pe care nu vreau să le spun acum că sunt ruşinoase. Mai mult decât atât, cei care au ascultat în Comisia de anchetă Udrea au fost oameni din SPP puşi de Băsescu şi ştiu asta pentru că deţin informaţii, informaţii care vor fi publicate pe toate blogurile în perioada următoare”, a anunţat Vanghelie. (aici)

Dl. Marian Vanghelie, pivotul principal al intelectualitaii PDS-iste ale Bucurestiului, primarul Sectorului V  al caru-i sector arata mult mai prost decat strazile bombardate ale Bagdadului de acum cinci ani, a trecut la ofensiva nationala, amenintand cu dezvaluiri pe toate blogurile, dezvaluiri obtinute de oamenii lui in servicili care este. In asteprarea unor date concrete aveti sceneta cu almanahe.

Written by Theophyle

22/08/2009 la 12:41 pm

Publicat în Campanie, Vorba Boierului

Tagged with ,