Politeía

Quis custodiet ipsos custodes?

Fratii

Moto: Numai cine nu lucrează nu poate să i se impute că poate să fie şi mici greşeli, dar nu astea. (Daniel Marian Vanghelie)

Nu cred ca este ceva neconstitutional sa ai un frate idiot. De fapt, istoria recenta ne invata ca aproape toti presedintii americani au avut frati idioti. Jimmy Carter (nici el prea destept) l-a avut pe William Alton “Billy” Carter, care a fost atat de debil incat a dorit sa faca afaceri cu Gadafi cand SUA era in mare cafteala cu ei. Nici Bill Clinton nu a avut parte de unul mai breaz, Roger Clinton Jr, care a facut vreo doi ani de parnaie pentru tot felul de traficuri cu prafuri de culoare deschisa.  Despre Presedintele Obama, care are mai mult decat un frate (jumate, ma rog) care sunt internati prin tot felul de institutii ale statelor in care traiesc, nici nu vorbesc.

39-1

Asadar, Dl. Presedinte Basescu are si el ca tot omul, sau ca tot presedintele, un frate idiot. Mircea Basescu este un idiot fara dubiu. Prima data a dat-o in bara cu taxele neplatite, mai sunt si a doua sau a trei oara, in fine nu-mi amintesc si nici in documentatia mea nu-l pastrez pentru ca intr-adevar el nu este, care este, (asa cum afirma dl. Vanghelie) asa ca nu merita vreo consideratie. Noroc ca nu face politica pentru ca daca ar fi facut ar fi PSD-ist probabil.

Limbricii lui Felix fac mare tapaj pe chestia asta. Este adevarat ca Felix cel necrutator este un om extrem de corect, el a fost atat de corect sa si-a turnat si familia, asa ca patria inainte de toate.

Saracul Basescu Traian, cu frati ca ai lui cine are nevoie de dusmani.

Written by Theophyle

21/08/2009 la 6:00 pm

Publicat în Campanie, Manipulare, Media, Politice - Rau

Tagged with ,