Politeía

Quis custodiet ipsos custodes?

Breaking News: Udrea s-a prezentat la comisie

Dupa schimburile de tiruri mediatice, Doamna Udrea a hotarat sa-i strice total dlui. Orban concediul mult sperat, dialog:

Orban: „Stimata doamna ministru, aveti rabdare, intai trebuie sa stabilim ordinea de zi” (scumpul de el, ce politicos)
Udrea: „Stiam ca va grabiti sa plecati in concediu si de aceea m-am oprit in graba”.
Orban : “Trebuie sa asteptati sa fiti intrebata pentru a lua cuvantul”
Udrea: Domnule presedinte, putem incepe? (…) eu stiam ca dumneavoastra va grabiti sa plecati in concediu si eram foarte atenta la timpul dumneavoastra, de aceea eram putin in graba”
Orban: „Stimata doamna ministru, aveti rabdare. Avem procedura conform regulamentului, trebuie aprobata ordinea de zi si dupa aprobarea ordinii de zi va vom audia, doamna ministru”… “Dar sa stiti ca pentru a efectua o audiere care sa scoata adevarul la iveala, sa clarifice toate dubiile, toate intrebarile fara raspuns, care sa stabileasca cu precizie toate circumstantele in care s-au derulat toate procedurile de achizitie, modul de efectuare a cheltuielilor de catre ministerul Turismului am oricat timp la dispozitie
Udrea: „Am sa va rog doar sa nu va depasiti mandatul si sa aveti grija sa fiti in cadrul in care a fost aprobat acest mandat de catre Camera Deputatilor, domnule presedinte”

Sursa – agentiile de presa.

UPDATE (1)

Udrea: „Cred in controlul Parlamentului asupra cabinetului”… ” nu accept ca din aceasta comisie parlamentara sa faca parte cei care s-au decredibilizat”…”Cred ca in aceasta situatie dumneavoastra ar trebui sa va dati demisia din aceasta comisie si astept sa va dati demisia de onoare si din Parlamentul Romaniei”
Orban: „Decizia nu va apartine dumneavoastra ci Parlamentului Romaniei”.
Udrea :” Nu ati fost atent. Cred ca recunosc orice comisie din care dumneavoastra nu faceti parte…. Am depus deja o plangere penala impotriva dumenavoastra. Am venit sa ma prezint si sa va privesc in ochi, am venit sa va depun aceste plangeri … Astept sa va dati demisia”.

Udrea pleaca – sfarsitul primului act

Written by Theophyle

20/08/2009 la 11:48 am

Publicat în Breaking News

Tagged with , ,

18 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Astazi Udrea a fost magistrala. Am ras ca la spaniola marca Thor de aseara.

  turnofftheglory

  20/08/2009 at 11:58 am

 2. TOG, femeia a venit sa-i aduca citatia la tribunal 🙂

  Theophyle

  20/08/2009 at 12:00 pm

 3. […] Politeia Tagged with: Comisia Udrea, elena udrea, uragan leave a comment « Geoană este într-adevăr pe un trend ascendent […]

 4. doamne cat de penibili sunteti; intrati intre voi pe bloguri incrucisat si va dati raspunsuri si comentarii intre voi sa va excitati
  aveti probleme cu capul

  andrei

  20/08/2009 at 1:55 pm

 5. draga Andrei,
  Deoarece sunt sigur ca tu este absolut obiectiv si ai citit cu atentie ceea ce scriu eu, nu cred ca-ti datorez nici un fel de explicatii. Ar fi de dorit insa sa citesti inaint de a fi tu si PENIBIL SI PATETIC 🙂

  Theophyle

  20/08/2009 at 2:12 pm

 6. Maestre, cum sa zic io ? :Mos Gerula isi scoate clopu’ in fata matale.Daca as zice ca esti bun, te-as nedreptati.Esti superbun….

  mihaibeltechi

  20/08/2009 at 5:34 pm

 7. @Gerula, multzam si tu este super 🙂 tre’ sa facem ceva ca altfel ne manaca Ludovici 🙂

  Theophyle

  20/08/2009 at 5:57 pm

 8. @Theophyle
  pai tu esti pe blogul turnofftheglory si ea sau el pe blogul tau
  va dati comentarii incrucisat sa va simtiti bine intre voi
  la asta m-am referit.
  cat despre show-ul de la comisie (sa nu ii zic circ ca va suparati) cum i-am zis si lui turnofftheglory:
  cu ce i-a facut praf??? eu am vazut pe cineva care s-a dus undeva unde era obligat sa se duca (desi a povestit peste tot cum nu se duce (sic!) dar a inghitit galusca si s-a dus) si odata ajuns acolo a facut un mic circ (intre noi fie vorba penibil pt o doamna).
  pe langa penibilul unor afirmatii cum ca hai mai repede ca o asteapta turismul romanesc (sic!) nu am vauzt nimic.
  eu iti repet intrebarea: nu era mai corect si devastator pt comisie sa stea, sa prezinte documente si explicatii oficial (mai ales ca era presa de fata) si gata iesea absolut cu fata curata.
  enlight me please.

  andrei

  20/08/2009 at 6:06 pm

 9. @andrei

  eu sunt un om destul de rational, si nu sunt adeptul Doamnei Udrea de nici o culoare. Imi sustin insa presedintele pentru ca nu vad la orizont nici un fel de alternativa viabila. Cu tot respectul pentru tine, pe care il voi avea daca conversatia intre noi va fi civilizata. Argumentele mele sunt:

  1. Aceasta comisie a fost compromisa din prima zi. Din experienta mea americana, comisiile parlamentare “extrem de politice” se doresc intodeuna foarte austere si cel putin aparent fara sigma initiala a unei lipse de obiectivitate.

  2. In aceasta comisie au fost selectati “inamici” politici care nu numai nu si-au tinut gura pentru a da cel putin atmosfera unei comisii serioase au vorbit ca la carciuma incercand sa construiasca fel de fel de scenarii care includeau manipulari mediatice.

  3.Sunt adept extrem de mic al modelului Udrea in politica romaneasca, dar in nici un caz nu cred in modelul reprezentat de Dl. Orban.

  4. Parlamentarism adevarat inseamna responsabilitate fata de electoratul care te-a votat. Nu incerc nici o senzatie ca aceasta comisie poate sluji ceva sau pe cineva in afara unor interese partizane , pentru ca obiectivul ei nu a fost in nici un caz aflarea unui adevar.

  Theophyle

  20/08/2009 at 6:31 pm

 10. Lodovico deja este un „fost” politician , asta daca acceptam cu maximum de indulgenta ca a fost vreodata politician si nu un banal papagal zribulit sub papion .Eu stau pe baricade zilnic. Blogerii devin o arma de temut, sa facem deci jigodiile sa tremure.

  mihaibeltechi

  20/08/2009 at 7:46 pm

 11. Buna seara si buna sa va fie inima!
  😆

  maya

  20/08/2009 at 8:36 pm

 12. 😆
  Buna seara si buna sa va fie inima!
  😆

  maya

  20/08/2009 at 8:38 pm

 13. Theo-Phyl
  😆
  ce-i al tau e al tau si e pus deoparte! 😆

  maya

  20/08/2009 at 8:39 pm

 14. Gerula
  😆
  Servus! Ma bucur sa „te vad”! 🙂

  maya

  20/08/2009 at 8:40 pm

 15. @maya, servus 🙂 ai hotarat sa ma vizitezi si pe arena politica 😆

  Theophyle

  20/08/2009 at 8:44 pm

 16. Theo-Phyl
  😆
  Servus!
  NU m-am putut „obtzine”! Super scriere! 😆

  maya

  20/08/2009 at 8:59 pm

 17. @maya, noi ne cunoste de un timp. tu sti deja cum scriu eu :)ai citit postarea urmatoare, este si mai interesanta 🙂

  Theophyle

  20/08/2009 at 9:01 pm

 18. Mayaaaaaaaaaaaa,pupici sau…..sarut mana pe obrajori…….Abia ieri am descoperit cotlonul lui Theophyle.Scuze pt.intarzierea cu care raspund, eram ocupat cu bubulii nistorescului pe Irealitatea forum.S-au spart si conducta cu pesedraci si cea cu micuti orbani…

  mihaibeltechi

  20/08/2009 at 9:40 pm


Comentariile sunt închise.