Politeía

Quis custodiet ipsos custodes?

Exclusiv: Iesirea din criza, Obama si Geoana

Am citit astazi in cotidianul “Gandul” despre prepararile grandioase pentru a doua, a treia lansare sau relansare a candidatului PSD la presedentie, cel pe care cu mare consideratie si respect am hotarat sa-l numim Preşedinte Jucauş. Scrie “Gandul” de astazi sub sugestiva titulatura: ” Geoană decolează spre Cotroceni de pe Băneasa, într-un show tip Obama” urmatoarele:

“Echipa de campanie a PSD şi strategii americani ai partidului, pregătesc pentru Mircea Geoană un spectacol grandios de lansare la preşedinţie, la Romaero, după modelul show-urilor din America ale lui Barack Obama… „Se doreşte o lansare tip Obama. Totul va fi grandios”, ne-au declarat surse din interiorul partidului. Potrivit acestora, strategii formaţiunii, dar şi cei străini, angajaţi de PSD în primăvară, lucrează deja atât la oferta electorală pe care o va prezenta Geoană, cât şi la discursul acestuia, care ar urma să fie axat pe expunerea unor soluţii pentru criza economică pe care o traversăm. Mircea Geoană şi-a mai lansat până acum candidatura la alegerile prezidenţiale..” Gandul (Aici)

Deoarece Dl. Geoana trebuie sa dea un “speech” economic cu niste solutii, reporterul nostru special ne-a comunicat ca acest discurs va fi axat pe marile bogatii petroliere gasite de apropiatii Dlui. Geoana pe teritoriul Dlui. Radu Ştefan Mazăre  supranumit “samba”. Ne bazam afirmatiile pe o fotografie trimisa de reporterul nostru special care i-a surprins pe cautatorii de resurse in plina activitate sub acoperirea unor sugari inocenti. Aveti probele incontestabile mai jos.

25-1

Multumim din suflet Hultanului care ne-a adus probele edificatoare…

 

Written by Theophyle

18/08/2009 la 1:09 pm

Publicat în Campanie, Promisuni Electorale

Tagged with , , ,

9 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Fain, fin si decent. Fenomenal domnule, cat despre Hultanul, e placere sa ii savurezi colajele pline de ironie.

  turnofftheglory

  18/08/2009 at 5:36 pm

 2. dai in masa, astia chiar ne cred tampiti. Putina rabdare, postarea viitoare este despre STERLING si „mortii’n papusoi” vorbim de perdele, pai atunci sa vorbim si de 400 de milioane de euroi 🙂

  Theophyle

  18/08/2009 at 6:11 pm

 3. Vanghelie – Master Of Ceremony ! Păi ?!

  Tare de tot colajul. 😀

  Riddick

  18/08/2009 at 6:16 pm

 4. @Riddick, Vanghelie a devenit filozoful PSD-ului. Ii urez lui Ilici sa traiasca suficient sa-l vada pe Vanghelie presedintele PSD 🙂

  Theophyle

  18/08/2009 at 6:20 pm

 5. teophyle, turnofftheglory, riddick,

  servus!

  Tocmai am aflat (din sursa sigura) ca geoana mititelul sta mult mai prost in sondaje decat s-a dat publicitătii. Toate artificiile astea, prin urmare, sunt praf in ochi 😆

  noradamian

  18/08/2009 at 6:33 pm

 6. @nora, cine naiba sa-l voteze pe prostanac?

  Theophyle

  18/08/2009 at 6:35 pm

 7. nora, servus 😆

  Theophyle

  18/08/2009 at 6:35 pm

 8. Mai in gluma mai in serios, chiar astept cu interes congresul asta. Prezenta americanilor ar trebui sa aiba o influenta nu doar in organizare ci si in discurs. Pe de alta parte, faza cu votantii nu e asa alba-neagra cum isi inchipuie lumea. Sunt din ce in ce mai multi dezamagiti de Basescu, pe buna dreptate.. asa ca randurile celor care l-ar putea vota pe Geoana sunt in crestere.

  Moga

  19/08/2009 at 6:55 am

 9. @moga,
  Americanii sunt maestrii „ambalajului” si nu al continutului. Habar nu au pe ce lume NOI traim, si practic suntem „pana-n” gat cu forme fara fond.

  Personal nu cred ca Dl. Geoana este o optiune, in fiecare zi vine cu o alta „plezneala.” Marea lui problema este probabil, caracterul 🙂

  Cat despre Basescu „multi dezamagiti de Basescu” cititi va rog doua postari mai sus ca sa vedeti ce se cheama manipulare.

  Multzumesc pt. vizita

  Theophyle

  19/08/2009 at 9:36 am


Comentariile sunt închise.