Politeía

Quis custodiet ipsos custodes?

Dl. Geoana un Preşedinte Jucauş

Cu tot respectul pentru Dl. Hrebenciuc, care anunta ca Dl. Geoana se afla la 4% diferenta de Dl. Presdinte Basescu, lucrurile probabil sunt departe de a  fi asa cum Dl. Hrebenciuc incearca sa ne convinga.

Doamne fereste, nu pentru ca Dl. Hrebenciuc nu stie ce face, ci pentru ca Dl. Geoana nu stie, sau nu poate. Ultimul sondaj   Metro Media Transilvania (MMT) il pozitioneaza pe un loc mai putin decat meritoriu (aici si aici). Domnul Geoana are talentul exceptional de a da cu bata in balta ori de cate ori saracii experti fac tot posibilul de a-l ajuta.  Probabil ca Dl. Gusa, Dl. Vantu si Dl. Voiculescu nu-l pot promova in nici un fel, intr-un cuvant este absolut ne-promovabil. Dupa ce ne-a povestit inca o data de 25 de mii de euro „cadou” pentru cei ce vor sa investeasca in agricultura si se intorc in Romania (vezi postarea noastra de acum cateva zile) acum a hotarat sa ne informeze:

„Daca era dupa mine, PSD ar fi ales demult Opozitia, dar nu am vrut sa fim acuzati de lasitate. Daca noi am determina acum un colaps, un blocaj in guvernare, lumea cu siguranta ne-ar acuza de lasitate”, a afirmat liderul PSD la postul TVR 3 de la Cluj, potrivit Realitatea Tv. (aici)

24-1

Tot in acelasi loc citim cu o mare consternare ca:

“ Mircea Geoana a dat asigurari ca actuala Coalitie va tine pana se va rupe, din moment ce tendinta electorala este de a trece in Opozitie.” (si aici)

Adica cum, tendinta electorala este lucrul care intereseaza PSD-ul si nu grija fata de rezolvarea crizei, locurile de munca ale oamenilor, dreptatea si echitatea sociala, problema dumneavoastra si a partidului pe care-l conduceti este tendinta electorala?

Asadar Domnilor si Doamnelor cred  ca Dl. Geoana va fi nu un presedinte jucator si am hotarat totusi ca premiu de consolare sa-l alegem la postul de Preşedinte Jucauş. Sa fie cu noroc Domnule Geoana, noul nostru Preşedinte Jucauş.

Multumim din suflet Hultanului care ne-a ajutat sa ne formulam ideile corect si cuprinzator.

Written by Theophyle

18/08/2009 la 1:43 am

Publicat în Guvern, Politice - Rau, Promisuni Electorale

Tagged with ,

4 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. De mult timp asteptam blogul asta.

  turnofftheglory

  18/08/2009 at 7:53 am

 2. salut, atunci a venit 🙂

  Theophyle

  18/08/2009 at 8:17 am

 3. nu stiu ce va mira cifrele astea.. ca nu-s deloc incredibile. cine a mai auzit ceva de Crin? Nimeni. Iar prezenta lui Oprescu in sondaj e asa.. ca sa zica si el ca face ceva, altfel s-ar putea crede ca e intr-o vacanta perpetua. Serios acuma, cifrele lui Basescu sunt in scadere (nici nu e de mirare) asa ca ma astept ca tendinta asta din sondaje sa se pastreze si pe urmatoarele luni..

  Moga

  19/08/2009 at 7:01 am

 4. @Moga
  Alegerile sunt prea departe ca cifrele sa fie decisive, in orice caz Basescu sta cel mai bine 🙂

  Theophyle

  19/08/2009 at 9:39 am


Comentariile sunt închise.